®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna Ianuarie 2009 | Pagina 10

ARHIVA LUNII IANUARIE 2009
Ultima actualizare a acestei pagini: 06 martie 2009 10:10
(Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)


GLOSAR DE TERMENI:
In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

VEZI PAGINA URMATOARE>

Aici se incheie arhiva lunii ianuarie!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 30-31 IANUARIE 2009

1006 LOREDANA: Voi gasi repede servici? - In 2-6 luni se poate, pentru ca exista o oarecare graba in gasirea lui, ca si cum apare pe nepregatite ceva sau poate chiar e vorba de un job pe care l-ai vizat candva si abia acum ai acces la el.

1005 LOREDANA: voi gasi un servici bun? - Si da si nu, adica are si avantaje si dezavantaje, dar in general te va satisface.

1004 BEBE 1974 VIATA MEA VA FI MAI BUNA CU. M 1972 SAU M1959 PE CINE SA ALEG - Primul ar fi mai serios, dar nu inseamna ca iti va fi asigura o viata mai buna, ci doar ceva mai multa siguranta.

1003 CLAUDIA ALINA 1979 UNDE IMI VOI INTALNI SORTITUL, UNDE TREBUIE SA-L CAUT? - Tu cauta-l peste tot, nu intrun anumit loc, pentru ca hazardul va poate pune fata in fata oricand si oriunde. El este intr-un mediu obisnuit, pe unde mergi frecvent, ca atare greu de spus mergi acolo. Poate fi peste tot!

1002 COSMIN 23.08.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

1001 CRINA 1967 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU DRAGOS ESTE SINCER CU MINE? - Din pacate riscul unei rupturi e mare din cauza unei gafe pe care unul din voi o va face sau din cauza neseriozitatii cu care unul din voi priveste relatia.

1000 CRINA 1967 IN LEGATURA CU MESAJUL 866 DIN NOIEMBRIE 2007 CAND VA FI ? - Pana in 2012 ar trebui sa aiba loc, dar mai sunt inca niste piedici de trecut, daca si tu si partenerul va implciati la fel de serios.

999 DANA 1973-IN INIMA MEA E C.,SIMTE ACELASI LUCRU EL PT MINE? - Nu chiar, nu e total atasat de tine.

998 DANY 17.05.1972 EA + 21.03.1964 EL
EA
- TAUR, SOBOLAN DE APA, Junon in BALANTA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL
- BERBEC, DRAGON DE LEMN, Junon in SAGETATOR (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR-BERBEC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN-DRAGON - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA-LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

997 DENI11.08.1979EA+16.12.1953EL
EA
- LEU, CAPRA DE PAMANT, Junon in GEMENI (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL
- SAGETATOR, SARPE DE APA, Junon in LEU (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU-SAGETATOR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA-SARPE - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-APA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

996 DENIS STEFAN O2.O7.2OO5 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

995 DR 1991 OBSERV CA MAJORITATEA PRIETENILOR INCEP SA SE INDEPARTEZE DE MINE, SA MA IZOLEZE, SA MA MARGINALIZE. DE CE? - Nu prea ai noroc la prieteni: pe de o parte tu ai orgolii mari si uneori indepartezi prin personalitatea ta puternica. dar ai si pretentii mari, astepti prea mult de la ei. Un general, in viata, ai sa-ti faci greu prieteni.

994 ELA 1978 CARE VA FI RELATIA CU FOSTUL SOT? - Proasta, daca ceva nu a mers inaitne, la fel va merge si de acum, deci nu s eintrevede nici o apropiere sau ameliorare a relatiei in viitor.

993 ELA 1978 CARE ESTE PREVIZIUNEA PE PLAN PROFESIONAL? SA RAMAN LA ACTUALUL LOC DE MUNCA SAU SA INCEP O AFACERE? - Ambele varianta sunt posibile, dar trebuie sa alegi ceea ce iti asigura tie o mai mare libertate de miscare. O afacere este o idee buna, dar numai daca ai si... ideea afacerii!

992 ELA 1978 CARE ESTE PREVIZIUNEA PE PLAN SENTIMENTAL,DUPA CE ANUL TRECUT AM DIVORTAT SI AM NASCUT UN COPIL? - Lucrurile vor merge bine in viitorii 3 ani, vei depasi nemultumirile divortului, te vei dedica rolului de mama, dar abia undeva intre 34-39 de ani se poate spune ca te vei bucura mai mult de viata.

991 ELA 25.L2.L978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

990 FLORIN 1981 CARIERA IN 2009 SI URMATORII ANI - O vreme - vreo 2 ani - nu se va schimba nimic major in cariera ta, ramai la acelasi nivel, dar peste vreo 2 ani se va pune problema unei innoiri: alt loc de munca sau chiar alta ocupatie, dorind sa schimbi macazul.

989 GABRIELAXH 9.12.1967 EA+ 1.11.1965 EL
EA
- SAGETATOR, CAPRA DE FOC, Junon in BALANTA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL
- SCORPION, SARPE DE LEMN, Junon in VARSATOR (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR-SCORPION - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA-SARPE - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

988 GENIUS 1970 CE CREDE M DESPRE MINE,CE DORESTE DE LA MINE,VREA SA FIM IMPREUNA - I-ai atras atentia, este interesata de tine, deci deocmadfata te agreeazua ca amic sau tovaras de discutii, dar deocamdata nu se gandeste si la ceva foarte serios, mai ai rabdare si insista.

987 GENIUS 1970CIND IMI VOI INTEMEIA O FAMILIE, O CUNOSC , CITEVA DETALII DESPRE EA - Intre 2009-2011 acest aspect al vietii pare sa se aseze pe un fagas normal, dar trebuie sa iei si tu unele masuri in acest sens, nu se rezolva de la sine. Urmeaza o relatie de dragoste, dar ea depinde numai de energia pe care o depui in a cuceri femeia respectiva.

986 LAURA 1981 CAND MA VOI CASATORI SI VOI AVEA O FAMILIE? - In urmatorii 4-6 ani se va ajunge la casatorie, dar nu cu primul de care te vei indragosti. mai bine zis nu de cel de care te vei indragosti, ci de un al doilea, pe care nu il vei iubi la fel de mult ca e primul.

985 LT 1978 CUM II VA MERGE LUI ROBERT DPDV SENTIMENTAL ANUL ACESTA? - Oscilant, cand mai bine, cand mai prost, adica va avea si ocazii pe care le va rata, dar va avea si altele care par sa se lege bine. Vreo doua variante la alegere pt el.

984 LUMI 1978 O SA-I MEARGA BINE AFACERILE LUI ROBERT IN URMATORII ANI? - Nu, intre 2010-2016 riscul falimentului e cam mare pt el, daca nu schimba ceva.

983 LUMI 1978 SE VA INTOARCE ROBERT LA MINE, ISI VA MAI DORI SA FIM UN CUPLU SI DACA DA, CAND? CAT DE SERIOS VA FI? VA MERITA SA II MAI ACORD O SANSA? - Nu se mai intoarce si ar fi bine sa uiti si tu sa te detasezi de toate si sa iti indrepti atentia spre o alta sansa care ti s-ar putea oferi, dar, cu gandul la el, nu o vei observa.

982 LUMINITA 1961 PROFESIONAL CUM MA VOI DESCURCA LA NOUL JOB? - Bine, dar mai ale de la anul, dupa ce te vei adapta suficient de bine si vei arata ce poti.

981 LUMINITA 1961 VA REUSI FIUL MEU LA EXAMENE IN VARA? CARE VA FI DRUMUL LUI? - E un pic dificil, ceva nu iese asa cum ar trebui, deci trebuie sa il mai pistonezi un pic din spate ca mama, pt ca exista riscul unui mare hop. Dar va fi bine.

980 LUMINITA 1961 VOI REUSI SA MA DESPRIND DIN ACEASTA RELATIE? IMI VOI RECUPERA BANII? - Da, daca asta vrei, vei reusi, si te vei descurca bine.

979 LUMINITA 1978 CAND VOI AVEA URMATOAREA RELATIE SENTIMENTALA SERIOASA IN CARE SA MA SIMT BINE SI IMPACATA CU MINE SI CARE SA-MI PLACA? - Nu prea curand, dar in urmatorii 3 ani vei avea si acea relatie care sa iti dea chef de viata, sa iti schimbe tonusul!

978 MADALINA 1971VOI MAI FI IMPREUNA CU MIHAIL. DACA DA CAND? - Nu, si e mai bine asa! Mergi pe drumul tau, cautand altceva.

977 MARY 1978 CE PARERE ARE ADINA DESPRE MINE SI CE A INSEMNAT EA PT DESTINUL MEU?  - A fost o intalnire karmica intre voi cu rolul de a va achita reciproc niste datorii, dar rolurile reciproce au fost tonice, dinamice, pozitive, pentru ca amandoua v-ati apreciat si v-ati ajutat mult.

976 MARY 1978 DE CE M-A CAUTAT C. PE 22.01.09?MAI ARE INTENTII NEGATIVE SAU REGRETA CEVA? - Nu te-a cautat cu intentii negative, dar nici nu regreta, a fost o simpla incercare de a intra in vorba.

975 MARY 1978 POT AVEA INCREDERE IN CE SPUNE N.?IMI VA AFECTA IN VREUN FEL IMAGINEA LA LOCUL DE MUNCA? - Poti avea incredere, nu pare sa minta si nici nu-ti vrea raul.

974 MARY 1978 VOI REUSI SA-MI PASTREZ ACELASI LOC DE MUNCA ANUL ACESTA?CE AR TB SA FAC PT A FI MAI BINE? - E posibil sa vrei chiar tu sa schimbi directia la un moment dat, deci sansele schimbarii sunt mai mari decat cele de a ramane pe pozitie. Va fi bine oricum, daca ai curajul sa pornesti pe alta cale.

973 MICAS 1980 CAND VOI INCEPE O RELATIE CARE SA CONDUCA LA CASATORIE? - In urmatorii 4 ani, dar cu ceva hopuri si probe dificile pe parcurs.

972 MOON 27.06.1975 EA + 13.01.1968 EL
EA
- RAC, PISICA DE LEMN, Junon in RAC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL
- CAPRICORN, CAPRA DE FOC, Junon in SCORPION (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC-CAPRICORN - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA-CAPRA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 83% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

971 OANA CRISTINA 1977 CE ÎMI REZERVA 2009 DPDV SENTIMENTAL, PROFESIONAL, FINANCIAR SI AL SANATATII? - Cele mai dificile planuri sunt profesia si banii, unde vor avea loc unele mici cutremure, care te vor cam ingrijora. Probabil se schimba ceva la serviciu, ce te deruteaza mult. Sanatate - nimic nou, te mentii pe pozitie, iar in iubire, poate fi anul unei mari iubiri sua al unor planuri noi si incitante in cuplu.

970 RIZA 1972 FLORIN CHIAR MA IUBESTE,CUM IMI SPUNE UNEORI,SAU SUNT DOAR VORBE GOALE?E ASA CALD CITEOD.,APOI DEVINE DISTANT,CA MA INTREB CARE E ADEV - Daca ii mai pui la indoiala sentimentele, s-ar putea sa-l pierzi, deci ori il crezi cu tarie, fara sa te intrebi ce gandeste, ori mergeti pe drumuri separate. Barbatii nu sunt genul de oameni care sa ne tot tina in declaratii si tandreturi, deci daca iti spune o data, nu cere sa-ti spuna mereu! Are si el toanele lui, ca si tine.

969 SABINA O8.10.1958 EA + 12.02.1968 EL
EA
- BALANTA, CAINE DE PAMANT, Junon in  FECIOARA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL
- VARSATOR, MAIMUTA DE PAMANT, Junon in SCORPION (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA-VARSATOR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

968 ZIRI 1981 CE SCHIMBARI VOR FI INTRE MINE SI X, NE VOM CASATORI SAU NE DESPARTIM - Sunt mari sanse sa ajungeti la casatorie, daca depuneti amandoi niste eforturi sa depasiti ceea ce va mai face probleme. Daca ajungeti la casatorie, ducand cu voi niste probleme nerezolvate, degeaba va casatoriti, pt ca tot la despartire ajungeti, deci reparati-le acum!

967 ZORA 1973 CE INFLUENTA A AVUT MAMA LUI IN TOT CE S-A INTMPLAT?CE-L SFATUIESTE ACUM IN LEGATURA CU VIITORUL LUI, CU VIITORUL NOSTRU? - Nu foarte importanta, ca al oricarei mame asupra copilului ei, indiferent de varsta, dar deciziile majore le le ia! Nu ea ii spune ce sa faca, ea doar atunca fitile.

966 ZORA 1973 E VINA MEA CA MAMA LUI MA DESCONSIDERA SI NU MA VREA? CU CE AM GRESIT? POT SA REPAR, SA SCHIMB CEVA? CE? CUM? - Nu e vina ta, ea desconsidera pe multa lume, pentru ca e posesiva si considera ca fiul ei merita perfectiunea. Deci ai rabdare si incearca sa te obisnuiesti cu ea asa cum e ea, dar nu-l influenta si pe el! Adica in fata lui nu o critica pe mama lui!

965 ZORA 1973 REF.472NOV: A INCEPUT INTRE TIMP PROCESUL IN MINTEA LUI? CAND VA INCEPE SA TRANSMITA SEMNALE, SA-SI MANIFESTE INTENTIA IN ACEST SENS? - Da, si inca de anul acesta vei observa la el o anume fermitate a ideilor si dorinta unor schimbari.

964 ZZZYYYNNA 1970-DRAGA MEA,A INTRAT UN BARBAT, CU MULT MAI MARE DECAT MINE,IN VIATA MEA ... DAR CAT TIMP?CU CE PRET?SAU SANSE DE TERMEN LUNG SAU SCURT ?CINE VA FACE REGULA JOCULUI,EL SAU EU? - Intotdeauna cei maturi si acrunti sunt o atractie pt experienta lor si pt ca spiritul usor patern pe care il acorda femeii de langa el - mai ales pt cele mult mai tinere - deci asta te-a atras acum la el: ca e altceva, ca e altfel, ca descoperi langa el o anume emotie pe care acasa nu o ai - si nici el - dar nu are sanse pe termen lung. E o atractie de moment, de anul acesta, dar se va stinge in momentul cand vor incepe sa mai apara si problemele. Sigur ca vei avea si tu un cuvant de spus, dar si... celelalte femei din viata lui au! Ca sunt 3 femei in acest joc! Traieste clipa, fara sa te gandesti la viitor!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 28-29 IANUARIE 2009

963 ALINA 1983 VOI REUSI SA AM PROPRIA MEA AFACERE? - Prea curand nu, dar dupa 2012 sansele sunt ceva mai mari.

962 AMI 1959 A TERMINAT SOTUL MEU DEFINITIV RELATIA CU CEALALTA FEMEIE SAU E IN CONTINUARE DUPLICITAR SI NESINCER? - Din pacate inca joaca pe doua fronturi.

961 ANCA 1980 CE SITUATIE FINANCIARA ARE SI CU CE SE OCUPA VIITORUL MEU SOT? - Nu lucreazua in domeniul in care s-a specializat, dar castiga bine. O meserie de viitor.

960 ANCA 1980 MI-ATI SPUS CA VIITORUL MEU SOT APARE IN 2008, APOI CA A INTARZIAT DIN ANUMITE MOTIVE. CAND NE INTALNIM? ANUL ACESTA E POSIBIL? - Anii cu cele mai mari sanse sunt 2008-2009.

959 ANCA 1974 C SE VA MAI ÎNTOARCE ÎNAPOI LÂNGA MINE SI LÂNGA FIICA NOASTRA? - Oarecum prezenta lui se va face simtita in viata voastra, dar cu ceva distanta. Adica si-ar putea asuma rolul de tata, dar fara a forma un cuplu solid.

958 CRISTINA 21.04.1985 EA + 02.08.1985 EL
EA
- TAUR, BIVOL DE LEMN, Junon in FECIOARA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL
- LEU, BIVOL DE LEMN, Junon in BALANTA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR-LEU - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL-BIVOL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

957 CRISTINA 1968 CÂND SI CU CINE MA VOI RECASATORI? - Ar fi trebuit sa fie cumva legata de varsta de 38 de ani, dar daca atunci nu s.a putut, ar fi posibila cam de peste 3 ani incolo, cu un colaborator de serviciu.

956 DANIEL 18.01.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

955 DIANA 1985 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Intr-o primavara-vara a urmatorilor 5 ani, dar cu ceva piedici.

954 ELENA-CRISTINA 1977 F REFERITOR LA MES 412,SA INTELEG CA RELATIA PE CARE O AM ACUM SE VA INCHEIA MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU,VOI PLECA EU,VA PLECA EL? - Va fi ceva de comun acord, dar are mai mult legatura cu deciziile lui, dar nu e exclus ca decizia lui sa aiba la origine alegerea alteui barbat de catre tine. Exista cineva care intervine intre voi.

953 FLORENTINA MARIA 1981 CĹND IMI VOI INTĹLNI JUMÄTATEA? - Finalul lui 2010 ar putea aduce inceperea acestei relatii, dar tine de noroc.

952 FLORENTINA MARIA 1981 VICTOR D. ESTE JUMÄTATEA MEA? - Cel mai probabil nu, relatia cu el va ajunge intr-un impas major.

951 GEORGETA 21.04.1958 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

950 GEORGETA 1958 MI SE VA DEBLOCA SITUATIA FINANCIARA SI AFACEREA LA CARE TIN VA REDEVENI SUCCESUL CARE A FOST? - Trebuie sa mai ai rabdare, pentru ca abia spre final de an 2009 sau inceput de 2010 vei resimti un oarecare impuls spre mai bine, deci da, va fi mult mai bine in viitor, dar nu acum, nu imediat. Inca te mentii intr-o zona neplacuta pe parcursul anului, dar viitorul e promitator.

949 GINA 1975 SORIN VREA SA SE CASATOREASCA CU MINE,SAU NU? - Casatorie isi doreste, o viata de familie isi doreste, dar nu e inca foarte decis daca tu esti femeia langa care le doreste pe amandoua. Ascunde inca ceva care momentan nu e in favoarea ta, deci e derutat. Cel mai probabil nu vrea.

948 GINA 1975IONEL O SA MA MAI SUNE,CE REL VA FI ÎNTRE NOI? - Posibil sa te mai sune, sa mai ai ceva legaturi cu el, chiar cu incercarea de a relua totul de la capat, dar nu cred ca se va lega o relatie solida.

947 GINA 1975REL.MEA CU S.S A ÎNCHEIAT,D C NU VORB.CU MINE? - Miomentan el e concentrat asupra altor planuri de viitor care nu te contin pe tine, iar fata de tine are acum o repulsie, ceva nu i-a convenit in comportamentul tau ce l-a facut sa impuna distanta.

946 ISARUSKA 1975 IN CAT TIMP O SA MA CASATORESC CU CHRISTIAN P. ,BARBATUL PE CARE L IUBESC ACUM? - Deocamdata nu se pune problema casatoriei, mai sunt inca niste piedici de rezolvat impreuna, inainte de un astfel de pas. Dar nu cred ca se va intampla curand, e ceva iluzoriu in relatia voastra, tu doar visezi casatoria, nu inseamna ca ea va avea loc.

945 KIKA 1978 ESTE DINU CEL SORTIT MIE? MA IUBESTE? - Nu e o relatie sincera aici, unul din voi minte sau ascunde ceva,m iar celalalt accepta tacit situatia, ca atare nu e o relatie certa de viitor, deci exista iubire.

944 KRISTINA  1977 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - In urmatorii 2 ani sansele sunt cam mici, dar in urmatorii 2-4 ani sansele cresc major. Undeva pe la 32-34 de ani.

943 L 1970 REF LA RASP663,SE PREVEDE O SEPARARE INTRE FG 28.10.1954 SI SOTIA LUI ? PENTRU CA L.AM PUS SA ALEAGA INTRE NOI DOUA - El nu poate alege, inca, nici nu stie ce sa aleaga sau cum sa puna problema in discutie, ca atare nu vei avea de la el un raspuns clar prea curand. E posibil ca pana la urma sa faca acest pas, dar nu curand, inca mai cauta scuze.

942 LIVIA 23.08.1981  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

941 LUMI 1978 ARE ROBERT O RELATIE SENTIMENTALA,DE IUBIRE CU O ALTA FEMEIE? IUBESTE ALTA FEMEIE? - Nu chiar, mai degraba este rabit de o fosta relatie pe care inca nu o poate uita si care il trage mereu inapoi.

940 LUMI 1978 CE SE VA INTAMPLA CU RELATIA MEA CU ROBERT? NE VOM IMPACA SI VOM RAMANE IMPREUNA SAU NE VOM DESPARTI DEFINITIV? CAND SE VA CLARIFICA? - Lucrurile raman incerte o perioada, triste, deceptionante, dar el inca tine la tine si daca rezolvati problemele dintre voi, sunt sanse sa recuperati totul.

939 LUMI 1978 CE SIMTE ROBERT PT MINE, CE INTENTII SI CE PLANURI ARE CU MINE? CE SENTIMENTE ARE PT MINE? - Deocamdata priveste foarte nesigur viitorul, nici el nu stie ce sa faca, dar tine la tine, e legat de tine, dar totodata exista ceva ce nu vca lasa sa fiti complet impreuna. Dar lucrurile se vor clarifica pana la finalul acestui an.

938 MAIMUTIKIS 15.07.1986 EA + 10.04.1986 EL
EA
- RAC, TIGRU DE FOC, Junon in SAGETATOR (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL
- BERBEC, TIGRU DE FOC, Junon in SAGETATOR (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC-BERBEC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU-TIGRU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 75% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

937 MARIANA 1964 VREAU SA MI SCHIMB SERVICIUL.VOI AVEAPROBLEME LA VECHIUL LOC DACA PLEC? - Ai tot dreptul sa pleci, sa schimbi, sa alegi alt drum, deci nimeni nu se poate opune deciziei tale. Nu vor fi probleme, nimeni nu este de neinlocuit...

936 MELA 1967CE SENTIMENTE,GANDURI ARE C PT MINE,CARE ESTE VIITORUL RELATIEI NOASTRE? - Viitorul e nesigur din cauza instabilitatii gandurilor lui. Acum sunt serioase si solide, aucm devin oscilante, de parca ar fi superficial, neimplicat total. Cat timp el nu se implica mai profund, lucrurile raman incerte intre voi.

935 MIRA 1967 DUPA PATRU LUNI L-AM REVAZUT PE I. CE SENTIMENTE ARE PTR MINE SAU MAI BINE SPUS SIMTE CEVA PTR MINE? - Nu mai simte nimic, el e complet detasa de ce a fost candva, nu mai faci parte din visele sale.

934 MIRA 1967 FAPTUL CA MA REVAZUT L-A BUCURAT PE I? - Nu a avut acelasi efect cum a avut asupra ta, deci pe el nu l-a miscat prea tare.

933 MIRELA 1980 IN CE AN MA VOI CASATORI SI CATEVA DETALII DESPRE EL ZODIE - Posibil si la anul, daca el se grabeste sa apara in viata ta, ar putea fi zodie de aer. Casatorie posibila pe la 30-31 de ani

932 MIRELA 1977 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - In urmatorii 4 ani, dar nu va fi o intalnire tocmai usoara, ci contine un mare hop de trecut.

931 MISSMAYA 1981 CAND VOI AVEA COPII SI CATI? - Unul, dar nu curabd, ci e posibil sa se intample la 30-34 de ani Posibil fetita.

930 NATALIA MARIA 28.01.2009 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

929 NS 30.01.1966 EA + 10.08.1966 EL
EA
- VARSATOR, CAL DE FOC, Junon in PESTI (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL
- LEU, CAL DE FOC, Junon in GEMENI (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR-LEU - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-CAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 83% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

928 RALUCA 20.03.1981 EA+20.11.1977 EL
EA
- PESTI, COCOS DE METAL, Junon in SCORPION (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL
- SCORPION, SARPE DE FOC, Junon in SAGETATOR (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI-SCORPION - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS-SARPE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-FOC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

927 S.IONELA 1987 CAND APARE SANSA DE A RAMANE INSARCINATA? - Anul asta slabe sperante, dar la anul sansele cresc, mai bine zis in urmatorii 2-5 ani trebuie sa ramai insarcinata de vreo 2 ori.

926 TC 1981 M-AM INTALNIT RECENT CU FOSTUL PRIETEN T (GEORGE). VA POVESTI IAR ALTORA TOT FELUL DE LUCRURI PRIN CARE SA MA DENIGREZE?VOR AJUNGE ACESTE LUCRURI LA URECHILE CELOR DRAGI MIE? - Nu-ti mai face atatea probleme, ce a fost - a fost, tu esti cea care rascoleste mereu trecutul, el nu! Deci tu esti cea inca opvsedata de ce a fost, pt ca el nu te denigreaza. Nu de la el se intinde vorba, ci de la altii.

925 TEO 9.06.1980EA+30.04.1979EL
EA
- GEMENI, MAIMUTA DE METAL, Junon in LEU (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL
- TAUR, CAPRA DE PAMANT, Junon in BERBEC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA-CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

924 VASILICA 1976 VOI MAI AVEA O CASATORIE?(AM UNA DAR. . .NU MERGE.) - Riscul divortului e mare in urmatorii 3 ani, deci daca se ajunge la asa ceva pana la urma, exista si sansa unei noi relatii pe la 38 de ani.

923 VIOLETA 1969 CUM VA FI ANUL 2009 DPDV MATERIAL,PROFESIONAL,FAMILIAR? - Cu banii ai si nu prea, adica oscilant: sus/jos, trebuie sa fii atenta la decizii. Profesional - greu, stresant, cu multa munca. Familial - tensionat, cu unele conflicte si dispute in familie.

922 VIOLETA 1969 VOI AVEA UN COPIL ANUL ASTA? - Anul asta sansele sunt mici, dar se poate sa ai pana la urma un baiat, daca nu il ai deja!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 27 IANUARIE 2009

921 ADINA 1969 CE VA FI INTRE MINE SI CEL PE CARE IL IUBESC F MULT?ARE ACELEASI SENTIMENTE?VOI AVEA REALIZARI IN ĐRAGOSTE? - Vei avea parte de o relatie splida si serioasa, dar nu cu cel de acum, sentimentele lui sunt fragile, superficiale, fara pasiune, primeaza ratiunea.

920 ALEXANDRA 1983 ESTE B DESTINUL MEU, DE CE FACE LUCRURI CIUDATE? - Asta e modul lui de a-si arata atractia sau interesul fata de cineva, el in general e un om ciudat, orgolios, care vrea sa iasa in evidenta. Dar nu e el omul tau...

919 ALEXANDRU 1969 SOTIA A DIVORTAT PE NEASTEPTATE SI FARA EXPLICATII. CE SE VA INTAMPLA CU MINE? - Vreo 2 ani vei fi la fel de derutat si de stingher, dar vei reusi dupa aceea sa icnepi o alta relatie, cu sanse sa dureze. Greu vei iesi totusi din aceasta stare de nedumerire.

918 ALINA 1983 CARE AU FOST PROBLEMELE CARE,L FAC PE B ATAT DE CIUDAT? - Multe esecuri ale vietii, multe piedici pe care nu le-a trecut si dezamagiri personale, care l-au facut sa vada oamenii ca pe potentliali dusmani.

917 ANA_25.08.1957 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

916 ANDREEA 1983 CAND SI IN CE CIRCUMSTANTE IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - In jurul anului 2012 - sau in 2-3 ani - dar va fi o cunoastere inselungata, pt ca veti frecventa acelasi mediu mult timp pana cand va va lega ceva profund. Posibil la serviciu, pt ca e o intalnire destul de frecventa.

915 ANDREEA 1976 MA NEMULTUMESTE JOBUL ACTUAL(ATAT CE FAC-LUCREZ IN BANCA-CAT SI SALARIUL).AS VREA INFO DESPRE PROFESIE, CARIERA - Succesul in cariera e asigurat in viata ta, deci esti in ascensiune, ai rabdare si invata din mers. De anul viitor piedicile si insatisfactiile de acum se vor destrama, deci mai ai putintica rabdare ca Saturn sa iasa din zona carierei si sa te simti si tu ceva mai relaxata! Acum e perioada cea mai grea, dar trece si va ramane in urma doar sentimentul de implinire, ca ai ajuns unde trebuia.

914 AURELIA 1968VOI CÂSTIGA RECURSUL DIN 29.01.2009? - Se amana totul inca o perioada, deci deocamdata victoria e in coada de peste, incerta. Tabara adversa mai are ceva de spus.

913 BOGDAN 1982 VOI AVEA O RELATIE CU IRINA?MA IUBESTE SAU VA CONTINUA RELATIA CU EL.MERITA SA MAI INCERC CEVA CU EA? - Relatia cu el nu va merge, dar nici cu tine, ca atare nu spera de la ea ceva ce nu-ti poate oferi. Cauta alta fata!

912 CLAUDIA1974 PRIETENUL MEU MARIUS S-A MUTAT INAPOI IN ORASUL NATAL SI DIN PRIMA SAPTAMANA CAND TREBUIA SA NE VEDEM NU S-A PUTUT DIN CAUZA DISCUTIILOR CU MAMA LUI CARE E IMPOTRIVA RELATIEI, DAR NICI EL NU A DEPUS NICI CEL MAI MIC EFORT. CE SE INTAMPLA? AM CE SA MAI ASTEPT SAU MAIBINE SA INCHEI EU ACUM IN COND. IN CARE NU S-A DECIS IN 2 ANI DACA MA VREA LANGA EL CU TOTUL? - El te vrea, dar sunt multe sacrificii care se cer facute pt a fi cu tine, de aici si indecizia lui. Parca vrea ca TU sa iei decizii pt el, de exemplu sa te muti TU la el, sa iti lasi TU serviciul, deci daca esti capabila sa-l urmezi si sa lasi tot, sansele de a fi impreuna cresc.

911 CRISTINA 1965 CIND VOI TERMINA CASA DE LA MUNTE ANUL ACESTA ?DOMNUL CARE O FACE ESTE CINSTIT CU MINE? - Nu anul acesta, vor mai fi multe amanari si blocaje, unele din ele se mentin de anul trecut, dar vor fi progrese lente. Nu e cinstit, iti ascunde multe, deci trebuie verificat mai serios.   

910 ELLA 1969 CE MA ASTEAPTA SENTIMENTAL,IN 2009? - Vor aparea semntimente noi, pasiuni noi, vei descoperi ca viata merita traita, dar nu e inca anul celor mai mari iubiri. Mai degraba te linistesti, te asezi pe un fagas normal.

909 ELLA 1969 CE RELATIE VOI AVEA CU FRANK? - Sub asteptari, el va fi ca oricare alta cunostinta din anturjaul tau, fara sa va lege ceva foarte profund.

908 ELLA 1969 VOI FI FERICITA DUPA DIVORT? MA VOI DESCURCA? VOI REGRETA? - Da, va fi bine, pt ca vei cunoaste oameni noi care sa inlocuiasca ceea ce ai avut. Te vei descurca greu, dar vei gasi solutii. Uneori da, vei regreta.

907 FLORE 1978 DE CE A REVENIT OSCAR IN VIATA MEA DUPA ATATA VREME - Nu cu ganduri prea bune, deci nu astepta de la el miracole, pentru ca revenirea lui e banala, fara nimic special. Ca simplu amic.

906 FLORE 1978 VOI RAMANE INSARCINATA ANU ACESTA? - Nu.

905 GABRIELA 1969 AM UN COPIL SI AM DIVORTAT RECENT PT CA MI-AM INTALNIT ADEVARATA IUBIRE,MARIAN.NE VOM CASATORI? - Relatia are sanse sa devina mai serioasa, stabila, definitiva, dar se cere totusi si aici o schimbare: de atmosfera, de locatie, de mediu, pt a te rupe de trecut. Problemele care mai trebuie rezolvate la el sunt!

904 MANUELA 28.05.1979+ 15.12.1978
EA
- GEMENI, CAPRA DE PAMANT, Junon in TAUR (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL
- SAGETATOR, CAL DE PAMANT, Junon in VARSATOR (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-SAGETATOR - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA-CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 63% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

903 MARY 1978 CUM VA FI ANUL 2009 PT MINE,DPDV AFECTIV?VA FI VREO SCHIMBARE IMPORTANTA? - Greu, pt ca te rupi greu de trecut, de o fosta iubire, te cramponezi de ceva ce nu-si mai are rostul, deci lucrurile nu se vor schimba atat timp cat nu-ti impui sa uiti si sa treci mai departe, fara sa tot speri ceva ce nu se mai intoarce. Iti faci singura rau retraind trecutul, deci spera sa apara si noutatea!

902 MARY 1978 DACA II FACEAM UN COPIL,ALTUL AR FI FOST DESTINUL MEU CU C.?AR FI FOST POSIBILA O CASATORIE? - Te amagesti singura cu scenarii de genul "ce-ar fi fost daca...". Nu s-a intamplat, deci nu era dat sa se intample altfel decat asa cum a fost!

901 MIHAELA 21.05.1991 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

VEZI PAGINA URMATOARE>

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®