®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna ianuarie 2011 | Pagina 3

ARHIVA LUNII IANUARIE 2011
Ultima actualizare a acestei pagini: 11 februarie 2011 10:02
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

CUMPARA CRISTALE
60 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

PAGINA URMATOARE>

---Aici se incheie arhiva lunii ianuarie---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 IANUARIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

401 And 1976 Cum va evolua relatia mea cu Moulin? Va fi casatorie? - E doar o iluzie pentru tine, un vis frumos, dar te vei trezi din acest vis si tii vei da seama ca nu poate duce nicaieri si nci nu te implineste.

400 01. 08.1976 - Nume lipsa, intrebare lipsa, deci nu am ce sa raspund aici...

399 ADA 1972 CE SE VA INTAMPLA CU JOBUL MEU? - Vor fi multe furtuni acolo, multe persoane se vor perinda pe la acel loc de munca, deci linistea inca nu se instaleaza la serviciu.

398 ADA 1972 CUM IMI VA MERGE CU SANATATEA? - Oscilant, multe depinde de psihic, pentru ca atunci cand esti stresaata si ostila la tot ce se intampla in jur, si sanatatea va da semne de slabiciune. Cand viata ta va fi fericita si luminoasa, si sanatatea va fi la fel, deci incearca sa nu te mai agiti inutil si sa pui la sufelt totul.

397 ADA 1972 CUM MA INTELEG CU SEFUL MEU RAC? - Daca iti vezi de treaba si iti asumi sarcinile cu seripozitate, te vei intelege foarte bine, castigandu-i respectul.

396 ADRIANA 1989 MA INSEALA IUBITUL(SAGETATOR) SAU ARE D GAND DAK I S-AR IVI VREO OCAZIE? POT AVEA INCREDERE OARBA IN EL?IAR DAK DA,D CE M-AR INSELA? - Daca tu esti femeia care ii ofera totul, care ii inspira si lui incredere deplina si care ii va dedica toata energia lui, nu va avea motive sa te insele si nu o va face, deci ai frija si tu ce ii oferi! Suspiciunea cu care deja il privesti nu e constructiva!

395 ALEX B 1986 IUBESC O FATA CAPRICORN. ARE SANSE DE REUSITA RELATIA DINTRE NOI? - Nu prea, chiar tu vei fi cel care va dori altceva la un moment dat, si nu sunt sanse sa fie o relatie serioasa, poate doar o joaca.

394 ALINA 1976 CAND O SA AM COPIL CU R? - Problema nu e cand, cidaca vei avea un copil cu R, pentru ca sansele sunt foarte mici sa se intample. Mai degraba altul e tatal copilului tau.

393 ALINA T 1966 DACA VA FI BINE LA NOUL LOC DE MUNCA SIDACA VOI AVEA REUSITA, DACA VOI FI APRECIATA? - Va fi bine, vei fi apreciata dar nu de toata lumea, vor exista si ceva barfe de culise si mici rautati femeiesti, inerente de altfel la orice job nou. Pana te vor cunoaste mai bine.

392 ALINA1974 CUM VEDE VLADIMIR PRIETENIA DINTRE NOI? - Nu ii da sanse de succes, e convins ca se va destrama repede, ca nu poate contrinua. Nici nu cred ca tine la tine asa cum speri.

391 ANDRA 1988 MA INSEALA ALEX SAU MA IUBESTE DE\AJUNS DE MULT CA SA NU FACA ASTA? - Nu te inseala, pare un om de incredere.

390 ANDREEA 1980 CE SIMTE D PENTRU MINE? - E o atractie, poate chiar sentimente aprinse de iubire, deci ar fi ceva interesant aici care merita valorificat mai bine. Se pare ca i-ai atras atentia si chiar l-ai cucerit.

389 ANNA-MARIA 1991 VOI AVEA O RELATIE SERIOASA SI FERICITA IN VIITORUL APROPIAT CU NORBERT? - Nu va fi o relatie serioasa, poate doar o incercare nereusita, un flirt, o joaca trecatoare. Dar ceva-ceva va fi, fara insa sa speri prea multe de la aceasta relatie.

388 AURELIA 1976 CUM ESTE BARBATUL CU CARE MA VOI MARITA (CU CE SE OCUPA,L-AM CUNOSCUT,E APROAPE DE MINE,NUME? - Tinde spre 40 de ani, e un tipo care iese in evidenta prin ceva, ocupat, probabil doua joburi, par deschis la culoare iar numele poate contine literele VTA.

387 AURORA 1975 CE SIMTE S PENTRU MINE? - Pare sa fie un fel de iubire, dar e totusi una care se cladeste mai lent, nu e o atractie imediata.

386 AURORA 1975 ESTE S. BARBATUL SORTIT MIE ? - Nu, relatia voastra risca sa se destrame.

385 AURORA 1975 INCERCARILE LA CARE E SUPUSA RELATIA NOASTRA ACUM (SUNTEM DESPARTITI DE 2 LUNI) E O PLATA KARMICA SAU E MENIT SA INTAREASCA LEGATURA SI SA O RELUAM ? - E o lectie din care aveti amandoi de invatat, nu neaparat de natura karmica,. ci mai mult pentru a vedea daca rezista timpului si piedicilor.

384 AURORA 1975 PUNCTUL SENSIBIL DE CARE SPUNEATI IN MESAJUL 2 DIN RASP 14-20 IAN , E CUMVA ALTA FEMEIE? - Nu neaparat, tine mai mult de societate, de impresia lasata in lunme, de gura lumii, deci de aici se pot ivi unele piedici.

383 AURORA 1975 S. A AVUT SI ALTE RELATII CAT TIMP A FOST CU MINE ? - A fost tentat, dar nu a facut-o.

382 AVI 1974 CÂND ÎMI VOI GASI OMUL CU CARE SA FIU FERICITA SI CARE SA -MI FIE ALATURI? - In urmatorii 3 ani vei avea o relatie stabila care te va implini, cu sansa formarii unei familii. Dar depinde mult si de ceea ce investesti tu in acea relatie.

381 AVI 1974 CE SE VA ÎNTÂMPLA CU NOUA COLEGA DE BIROU, CÂND VA PLECA SAU RAMÂNE DEFINITIV? - Va ramane si se va integra, ba chiar ti=ai putea-o face prietena.

380 AYNUR 1971 CAND VOI RAMANE DIN NOU INSARCINATA SI SA DUC SARCINA LA CAPAT?DORIM INCA UN BEBE.ATI AVUT DREPTATE AM PIERDUT O SARCINA ACUM 2 SAPT - Inca mai ai de asteptat si de tras de pe urma acestei probleme, pentru ca nu ai scapat de ghinionul sarcinilor pierdute, dar in urmatorii 3 ani pana la urma vei reusi sa duci la capat o sarcina care sa va faca fericiti pe amandoi. Insista si gandeste pozitiv.

379 B. DANIELA GELI 1968 REUSESC SA-MI VAND APARTAMENTUL? - Foarte greu si nu asa cum doresti acum, dar pana la urma il vei vinde. Mai ai de asteptat insa pana la 8 luni.

378 BOGDAN 1989 DACA ÎMI FAC PRIETENA SI CÎND - Da, dar nu curand, mai ai de asteptat cel putin 8 luni, dar cineva iti va cuceri inima.

377 CARMEN 1971 VA DIVORTA IUBITUL MEU SI SE VA CASATORI CU MINE?PT CA AVEM UN COPIL IMPREUNA - Nu e pregatit sa faca acest pas, va avea o viata dubla in continuare inca multi ani, deci pana prin 2014 nu cred ca se reglementeaza nimic. Inca nu a ajuns la nicio decizie ferma.

376 CORNELIA 1987 RELATIA DINTRE CRISTI SI ELENA SE VA FINALIZA CU O CASATORIE SAU SE VOR DESPARTI? - Cele mai mari sanse ar fi sa duca spre formarea unei familii.

375 COSMIN 1975 CIND IMI VOI INTILNI JUMATATEA SI CE NOROC AM LA BANI - Femeile sau arta ti-ar putea aduce tie bani, deci trebuie sa gasesti calea care sa iti atraga aceste castiguri dintr-una din cele doua surse. O vei duce mai bine financiar dupa sau prin casatorie.

374 CRISTINA 1981 CAT TIMP VOI STA DEPARTE DE C.? - Cam mult iar distanta pare sa fie proba majora de incercare in relatia voastra, cu riscul sa destrame tot ce ati avut. Depinde mult si de el!

373 CRISTINA 1981 II ESTE DOR LUI C.DE MINE? - Da, dar e si foarte ocupat de viata lui de acolo ca sa isi abata gandul.

372 DANA22 1975 CE II PLACE LUI RICHARD LA MINE?DE CE O IUBESTE PE PATRICIA MAI MULT DECAT PE MINE? - Patricia are o influenta puternica asupra lui, de natura sexuala, care il lasa fara replica atunci cand apare ea. Parca ar fi prins in mreje de ea.

371 DANIS M 1968 CUM VA EVOLUA CARIERA MEA IN URMATOAREA PERIOADA? - Spre bine, dar evolutia e lenta si nu depinde numai de tine, pare a fi mai degraba o reusita colectiva, la care contribui si tu, dar in general te indrepti spre un nivel de care vei fi mandru si multumit, primind aprecierile superiorilor.

370 DIANA 1973 CÂND ÎMI VOI ÎNTÂLNI JUMATATEA? - Ar fi trebuit sa se intample intre 34-36 de ani, dar daca nu s-a intamplat, atunci sansele cresc in urmatorii 3-4 ani sau intre 43-46 de ani.

369 DIANA 1976 CÂND ÎMI VOI ÎNTÂLNI JUMATATEA? - E un plan cu multe piedici, de parca sansa apare dar ceva o opreste sa se concretizeze intr-o relatie. Pana pe la 38 de ani se poate intampla.

368 DORA 1959 MINTE SAU NU CAND SOTUL SPUNE CA SE VA INTOARCE ACASA SI DACA VINE ESTE CA MAI SIMTE CEVA PENTRU MINE SAU RUSINEA DE COPII - Incurcata intrebare ai mai pus. Sotul vrea sa se intoarca acasa, pentru ca isi doreste o viata tihnita si asexata, deci nu minte si da, e si vorba de copii in dorinta lui.

367 ELA 1973 MA INSEALA BASEL ? VREAU SA STIU DACA MA IUBESTE ASA CUM SPUNE SI CA NU MA INSEALA - Tine la tine, dar nu e o iubire solida, profunda, ci un fel de distractie. Nu te inseala dar nici nu priveste serios relatia.

366 ELE 1975 DE CE NU MA POT \'APROPIA\',DE CE NU SIMT NIMIC PT. DAN SUNT ASA DE BULVERSATA...? - Pentru ca sunteti, in foarte multe privinte asemanatori, deci practic veyi in el ceea ce nu iti place la tine. Aveti in comun mai ales punctele slabe. Pacat ca nu ii dai o sansa, ar iesi ceva de aici, dar tu esti cea care vrea altceva, nu el.

365 ELENA 1966 ESTE BINE SA LAS TOTUL AICI SI SA PLEC IN STRAINATATE PENTRU A-MI SCHIMBA VIATA? - Va fi greu sa te rupi de tot ce ai adunat aici, dar daca te simti in stare s-o faci, ar fi un pas care iti va aduce o viata mai stabila, dar nu imediat, ci in ani!

364 ELENA CRISTINA 1980 CAND MA VOI CASATORI? CATEVA DETALII DESPRE EL VA ROG - Nu prea curand, mai ai de cautat inca vreo 4 ani pana vei gasi ceva care sa iti inspire incredere pe termen lung, desi incercari vor mai fi pana atunci.

363 EMILIAN 1962 EXISTA ALT BARBAT IN VIATA LUI ANGELA SAU ARE PROBLEME CU MAMA EI.SE VA MUTA LA TARA,CE VA FI PINA LA URMA? - Exista si un alt barbat, poate care a fost important candva si de care nu se poate rupe, o influenteaza inca, deci acesta e momentul critic: daca se detaseaza de trecut pentru a-si reface viata in liniste.

362 EUGENIA 1979 CÂND MI SE VA MÂRI SALARIUL SEMNIFICATIV? - Cu Jupiter chiar peste Mercur acum, se poate intampla chiar in lunile imediat urmatoare, pentru ca se anunta o perioada norocoasa.

361 EUGENIA 1979 CUM VA ARATA SOTUL MEU,CE PROFESIE? - Alura sportiva, sigur pe el, usor infatuat, are o profesie care il pune bine in valoare (sportiv, armata, politie, ceva impunator), arata bine, posibil sa poarte uniforma. Ar putea purta ochelari.

360 EUGENIA 1979 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU CLAUDIU.NE VOM CASATORI? - Relatia ar putea evolua bine, daca sunteti acum o pereche bine inchegata si niciunul nu e implicat in a;lta relatie. Nu ar fi exclusa o casatorie, dar acest lucru depinde inca de unele decizii pe care voi doi le veti lua in perioada urmatoare.

359 EUGENIA 1979 VOI AVEA O CASATORIE LINISTITA ÎN VIATA? - Linistita da, dar nu foarte fericita din pacate, pentru ca va exista multa suspciune intre voi si vei suferi din cauza multor ganduri negre,  stand cu teama ca poti fi inselata oricand.

358 EUGENIA 1979 VOI AVEA O SINGURA CASATORIE ÎN VIATA? - Nu neaparat, sunt 3 mari sanse de casatorie in viata ta, dar probabil doar una se concretizeaza cu tot ce inseamna casnicia.

357 EUGENIA 1979 VOI FINALIZA ANUL ACESTA CU AMENAJAREA CASEI? - Nu inca, va exista un hop major care va intarzia lucrurile, dar faci pasi mari inainte.

356 GABY 1976 CAND MA VOI CASATORI? OARE MA VOI MAI CASATORI VREODATA? CU ACTUALUL? SAU VA APAREA \\THE ONE\\? - 2011 este un an in care te vei gandi foarte mult la casatorie ca atare e foarte posibil ca incepand de anul acesta sa faci planuri in acest sens, mai serios decat inainte. Va fi totusi o alegere mai de compromis, deci nu e the one, ci un barbat pe care il vei avea langa tine,lchiar daca nu vei fi convinsa ca il vrei pentru totdeauna.

355 GEO 1972 EL 1977 CE O SA FACA SOTUL MEU IN VIITOR, VIS-A-VIS DE CASNICIA NOASTRA? - O sa accepte ceea ce primeste, deci nu prea isi pune umarul la treaba, ci parca astepta sa decizi tu, sa faci tu, sa conduci tu relatia, el acceptand doar deciziile tale. Nu are intentii proprii, dar orgolii da.

354 GEO 1972 EL 1977 O IUBESTE SOTUL MEU PE L-E? - Nu exista sentimente intre ei, dar e un fel de intalnire karmica ce are scopul de a-si achita reciproc niste datorii din alta viata, de aceea s-au intalnit, dar fara conotatii sentimentale.

353 GEO 1972 EL 1977 REFERITOR LA POZITIA 62 DIN 1-5 OCTOMBRIE 2010, CAND O SA FIE ,, COMPLET GATA? - In maxim 5 ani.

352 GEO 1972 EL 1977 VA DISPAREA L-E DIN VIATA NOASTRA? CAND? - Da, deja incepe sa se intample asta din acest an. Lupta sa o dai afara, pentru ca nu pleaca de buna voie. Dar depinde mult si de sot, ca el sa isi achite acele datorii pe care numai el le stie, si apoi drumurile li se despart.

351 GEO 1972 EL 1977 VOI PUTEA DEPASI VREODATA SITUATIA ACEASTA? SIMT CA NU A TERMINAT CU L-E - Sigur ca vei trece cu bine peste toate, lucrurile sunt in desfasurare dar sunt pe cale sa se aseze pe un nivel care sa te multumeasca.

350 GIA1973 CE SENTIMENTE ARE C PT MINE?SE GINDESTE LA MINE?AR VREA SA FIE CU MINE SAU ARE PE ALTCINEVA? - Te place, exista o atractie din partea lui, dar totodata nu e decis daca vrea sa fie doar cu tine, pentru ca ar fi oricand dispus sa incerce si altceva. Nu stie ce vrea.

349 GRETTA 1959 CE -MI ADUCE 2011 DIN PUNCT DE VEDERE CARIERA FINANCIAR? - Un an de cotitura in cariera, de parca te-ai muta in alt colectiv, iar financiar, un an dificil, cu multe hopuri, criza se mentine peste finantele tale.

348 ICA 1970 LOCUIESC CU MAMA,VOI REUSI VREODATA SA LOCUIESC SI IN ALTA PARTE(SAU SA AM LOCUINTA MEA)? - Da, dar e un act de vointa proprie, ca tu sa iti doresti sa iti capeti independenta aceasta. De tine depinde sa gasesti calea de iesire.

347 ICA 1970.REF.LA RASP.222.DEC.REL.CU ACEST CV.SE VA INCHEIA URIT SI DIN VINA CUI? - Cred ca a lui, pentru ca te va minti/insela sau va face o gafa majora peste care nu vei putea trece.

346 ILEANA - ANDREEA 1979 MA MARIT CU MISHU SAU CU BOGDAN? - Mishu ar avea un atu in plus fata de Bogdan, acesta din urma nu e potrivit pentru tine, nici nu e sincer, cred ca te cam minte, deci alegerea se va face intre mishu si un al treilea.

345 INGER.UNDE E M BINE SA STAU CU SOTUL SI COPILUL-DIN CE PUNCTE D VEDERE,IN ROMANIA SAU GERMANIA,SUNTEM DISPERATI SA GASIM JOB SAU SA DESCHIDEM O AFACERE - Evident ca Germania are mai multe de oferit in viitor decat Romania acum, dar oricum ai privi lucrurile, e vorba de perspective, nu de perioada umediat urmatoare, deci si aici si acolo, tot asteptare si rabdare se cheama. Va fi bine pentru toti, dar nu anul acesta. Daca ramaneti in Romania, abia dupa 2014 va va fi mai bine.

344 IULIA 1971.REF LA RASP26-DEC.ATI AVUT DREPTATE,AM REFUZAT.ACUM A APARUT O FEM\'M\'CU O OFERTA.VOI LUCRA IN ACEEASI INSTIT.UNDE E SI M SI SOTUL MEU? - Nu cred ca e si sotul tau acolo, dar va fi o sansa buna pentru tine, cu totul altfel decat ce ai avut inainte.

343 IULIA 1972 CAND MA VOI CASATORI? - Nu prea curand, dar perioada de gratie ar fi intre 39-46 de ani.

342 IZABELLA 1972 CONSTANTIN CU CINE MA INSEALA SOTUL MEU - Nu pare sa faca nimic rau sotul tau, nu minte si nu inseala, iti spune adevarul.

341 IZABELLA 1972 CONSTANTINSOTUL ARE VREO LEG AMOROASA CU ALINA GIURGIU, O SALUTA? - Nu e nimic amoros aici, e o cunostinta cu care incearca sa fie amabil, dar nu cred ca e o simpatie sincera.

340 KATALIN 1974 IMI VOI REDOBANDI INCREDEREA IN SOTUL MEU? ... - Vei uita cu greu, amintirile te vor chinui multa vreme de acum inainte, ceea ce va suvreyi increderea, avand mereu impresia ca mai atre legaturi cu trecutul, deci problema e la tine, nu la el, deci tu trebuie sa te detasezi de aceasta obsesie. Ca altadata nu va mai fi, ghimpele ramane, dar trebuie sa il ignori.

339 KATALIN 1974 MAI SIMTE CEVA SOTUL MEU PTR. FOSTA(SPER) AMANTA? - Nu, nu mai este in sufletul lui, dar nu o uraste sau ceva de genul asta. E ca o amintire la care se mai gandeste uneori.

338 KATALIN 1974 VOI AVANSA PROFESIONAL SI FINANCIAR IN 2011? - Nu, dar va fi un an bun si stabil, deci te mentii pe ceea ce ai, fara suisuri spectaculoase.

337 KATALIN 1974 VOI REUSI LA EXAMENUL DE MAGISTRAT-ASISTENT DIN FEBRUARIE? - Nu cred ca vei reusi din prima incercare, exista unele aspecte ascunse care nu sunt in avantajul tau, e un fel de minciuna la mijloc. Una se vede si alta e in spate, ca si cum ar castiga cei care apeleaza la tertipuri incorecte.

336 KATALIN 1974 VOI SCAPA VREODATA DE PREZENTA EI PTR CA SA MA LINISTESC? - Vei scapa mai greu de prezenta ei, va sta de multe ori ca un ghimpe intre voi, ca al treilea colt al unui triunghi, dar te vei obisnui cu ideea si vei sti sa ignori.

335 LAURA 1977 MA VOI CASATORI SAU VOI RAMANE IMPREUNA CU TATAL COPILULUI MEU? - E incert acest aspect, deci ramai cu tatal copilului doar daca acum aveti o relatie cinstita, corecta, serioasa, si el nu e si cu alta femeie fata de care poate are mai multe indatoriri.

334 LAVINIA 1978 MA VOI CASATORI CU CRISTI? - Sansele sunt mari, daca nu face niciunul din voi vreo greseala absurda care sa strice tot ce ati cladit, deci atentie.

333 LIANA 1968 MA VOI CASATORI CU PRIETENUL MEU? - Cel mai probabil da, dar mai aveti de trecut o perioada de incertitudine si teama in urmatoarele 3-9 luni. Daca depasiti cu brio acel impas, sansele de casatorie sunt mari.

332 LILI 1970 CAND A VORBIT ULTIMA OARA SOTUL MEU CU ACEA FEMEIE CU CARE A VORBIT SI CAND VA MAI VORBI? - A vorbit in ultimele 3 luni si va vorbi din nou curand.

331 LILIACU 1967 CÂND ÎMI VOI ÎNTÂLNI JUMATATEA? - Nu este esclus sa il cunosti deja de ceva vreme, dar nu exista inca o relatie concreta intre voi, de parca nu ai avea incredere in el.

330 LILIANA 1962 CE POATE FI INTRE MINE SI MIHAI - Colaborare, respect, prietenie, interese comune, dar nimic sentimental.

329 LORE 1976 VA MAI DURA RELATIA MEA ACTUALA?SE VA IMBUNATATI AC RELATIE SAU SE VA RUPE DEFINITIV?E PT CASATORIE?SAU VA FI ALTCINEVA? - Se va destrama destul de  urat, intr-un moment critic, dar e mai bine asa, pentru ca acest eveniment brusc ce va va zgudui relatia va scoate la iveala adevarat fata a partenerului si a relatiei voastre. Va fi o trezire la realitate.

328 LUCIAN 1981 CARE ESTE URMATORUL PAS CE TREBUIE SA-L FAC PENTRU A-MI SCHIMBA F. MULT IN BINE SITUATIA FINANCIARA? - O afacere proprie serioasa si curajoasa, in care tu sa fii si finantatorul, si strategul, si executantul.

327 LUCIAN 1981 CUM TREBUIE SA FAC CA SA CASTIG LA LOTO?POT REUSI? - Nimeni nu face ceva in acest sens, e vorba de noroc, pe care il ai sau nu, norocul nu "se face" deci tot ce poti "face" e sa joci cu speranta castigului. Daca e sa fie, va fi, dar nu de la loto poate veni fericirea ta!

326 LUMINITA 1972 TREBUIE SA FAC TRATAMENT PENTRU A RAMANE INSARCINATA? - Nu neaparat tratament, cat mai degraba o relaxare a vietii personale, sarcina nu se prinde pe un fond psihic obosit, nesigur, pesimist, deci ai nevoie de o atitudine mai vesela, mai joviala, bucurandu-te de viata mai mult. dar o vizita la medic ar fi bine sa faci, macar pentru a te linisti.

325 M.A. 1973 MA INSEALA SOTUL MEU? CU ADELINA SAU ESTE CU ALTCINEVA? - Mi-e teama ca da, te inseala cu o alta femeie, nu am de unde sa stiu cu cuine, dar poate fi o femeie matura, posibil zodie de pamant.

324 MARA 1984 CE REPREZINTA O.. IN VIATA MEA? - Nimic bun, e trecator, o iluzie, o amagire, dar din care ai totusi ceva de invatat despre seriozitate, implicare si adevar.

323 MARA 1984 IMI CUNOSC JUMATATEA? IMI PUTETI DA MAI MULTE DETALII DESPRE EL SI DEMERSUL LEGAL PE CARE L-ATI MENTIONAT ANTERIOR? - Nu-l cunosti, el va aparea in urma unui nou incepout in viata ta, desi e un drum pe care il faci cumva obligata de imprejurari nu tocmai bune.

322 MARI DANI 1985 AM VREO SANSA ANUL ACESTA SA IMI GASESC PE CINEVA? - Sansele mai mari au fost anul trecut, cat timp Jupiter a trecut prin Pesti, deci si peste Venus, dar daca se iveste totusi ceva, din pacate nu tine. S-ar aprinde repede si s-ar stinge imediat.

321 MARI DANI 1985 AS DORI CA IN TOAMNA SA MA INSCRIU LA MASTER. VOI REUSI? - Daca asta e ceea ce iti doresti, vei reusi, pentru ca e un act care depinde de propria vointa, nu de alte conditii pe care sa nu le poti controla.

320 MARIA 1982 CAND MA VOI CASATORI SI VOI AVEA COPII? - Urmatorii 5 ani sunt cam agitati, nu prea se leaga o relatie solida, deci mai ai de asteptat inca vreo 5 ani pana se va cladi ceva serios.

319 MARIA 1982.CUM PUTETI SA MI-L DESCRIETI PE VIITORUL MEU SOT?(DC NU-L CUNOSC DEJA) - Poate fi zodie de apa, are o situatie materiala destul de buna, te va iubi si iti va schimba major viata.

318 MARIA 1987 IMI VOI GASI UN SERVICIU MAI BUN PANA IN LUNA MARTIE? - Poate pana in martie nu, dar vei gasi totusi un job mai bun in urmatoarele luni, aproape dintr-o intamplare fericita.

317 MARILENA 1972.CE SCHIMBARI PE PLAN PERS.SI PROFES.SE INTREVAD IN 2011 - Personal, nu prea bune, exista o dezamagire, probabil de natura sentimentala, pentru ca relatia de la care vei astepta multe va merge defectuos, sub asteptari. Profesional, un an cu multe eforturi, fara noutati spectaculoase, in care iti vei asuma sarcini pe care le vei duce la capat, dar fara nimic special.

316 MCHI 1983 CE SA FAC SA FIU DIN NOU CU G (FOST IUBIT)? - Mai bine il uiti, pentru ca altul ar fi mai bun decat el, cu el nu ai face decat sa readuci lalumina niste sentimente ostile care te-au facut sa suferi si prima data.

315 MCHI 1983 ESTE VREUNUL DIN COLEGII DE LA LUCRU JUMATATEA MEA(DINTRE CEI CARE AU INCERCAT SA IASA CU MINE)? - Nu este exclus sa il cunosti deja din mediul profesional, dar e greu de spus care e.

314 MIHAELA 1963 CE VA FACE MATEI BAIATUL MEU LA EXAMEN, NU VREA SA INVETE,DE CE NU MA INTELEG CUEL - Baiatul tau invata de la viata, dar nu din reusite, ci din esecuri, deci nu ai cum sa-l convingi tu sa se concentreze la ceea ce are de facut daca nu da singur cu capul de pragul de sus. Tu ai o influenta puternica asupra lui, il domini si el se simte adeseori intimidat de personalitatea ta, dar desi spui ca nu va intelegeti acum, vei vedea ca, dupa ce va primi suficiente bobarnace de la viata, iti va da dreptate. Relatia voastra va deveni mai puetrnica in timp, deci ai rabdare. El tine mult la libertatea lui, tu ai vrea sa fie mai dependent de tine, dar cu timpul vei intelege aceasta nevoie de libertate.

313 MIHAELA 1972 URMEAZA SA MA SEPAR DE SOTUL MEU. ESTE DEFINITIVA DESPARTIREA SAU MAI E POSIBIL SA FIM DIN NOU IMPREUNA? - Greu de spus, dar va fi o perioada mai linmga de separare, perioada in care amandoi veti medita asupra soartei voastre ca si cuplu, deci nu veti trece direct la o separare legala, deci ar mai fi sanse vreo 2 ani sa reparati totul.

312 MIHAELA 1973 MA IUBESTE SOTUL MEU? - In felul lui da, dar e posibil sa iti arate dragostea prin alt fel de fapte, nu prin sentimente foarte vizibile.

311 MIHAI 1976 CÂND ÎMI VOI ÎNTÂLNI JUMATATEA? - O intalnesti foarte greu, dupa mai multe esecuri sentimentale, dar ea va fi ca o raza de soare, ca salvarea ta dintr-o stare pesimista si trista. Greu de spus cand, poate pana in jur de 39 de ani.

310 MIHAI 1984 VA ROG DETALII DESPRE VIITOAREA SOTIE:NUME,ANI,DOMICILIU,CAND O VOI INTALNI - Numele poate avea 5 litere, printre care NEH, intre 25-28 de ani, dintr=un oras mare. Mai ai de asteptat insa vreo 5 ani.

309 MONICA 1974 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU ROLLY? - Daca nu exista alta femeie intre voi, sunt mari sanse sa continue pe un teren destul de stabil si bun, dar e totusi o relatie care are nevoie de noroc, nu merge de la sine fara sa ai norocul deasupra...

308 MUGUR 1972 IN SEPTEMBRIE AM UN PROCES. IL VOI CASTIGA? - Daca adevarul e la tine, da, il vei castiga.

307 MUGUREL 1972 ANUL ACESTA VOI AVEA UN AN FINANCIAR MAI BUN DECAT 2010? - Mai stabil si mai clar, da, dar nu neaparat mai bun.

306 NICO 1979 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU M IN ACEST AN? NE VOM CASATORI?ESTE EL IN DESTINUL MEU? - E un an decisiv, dar din pacate nu prea fericit, pentru ca urmeaza o perioada incerta, cu multe semne de intrebare cand teama esecului va creste, avand mereu impresia ca nu mai exista fidelitate si incredere intre voi. Relatia risca sa se destrame anul acesta, din cauza unor minciuni.

305 OCTAVIA 1982 CE SIMTE DANIEL PENTRU MINE? - Prietenie, se simte bine cu tine, il stimulezi mental, dar nu e foarte clar daca exista si sentimente din partea lui. Cel putin nu deocamdata, de parca mai degraba vrea sa te cucereasca, sa mai adune o victorie la palmaresul lui.

304 OTILIA 1976 CE SIMTE S PT MINE SI CE VREA DE LA MINE? - E un tip destul de posesiv si isi doreste sa fie pe placul femeilor, dar nu porea stie sa si ofere ceva in schimb, e ceva mai egoist, ca atare tu esti una din admiratoarele lui si se simte bine asa.

303 OTILIA 1976 IMI DORESC O SIT FINANCIARA FOARTE BUNA.CAND SE VA REALIZA? - Situatia ta fiancniara este oscilanta de-a lungul vietii, dar vei castiga bani din mai multe surse, nu doar dintr-un salariu, deci poti dezvolta si o afacere proprie sau un al doilea job. Dar pana vei fi mai multumita de bani, pot sa mai treaca vreo 2 ani.

302 OTILIA 1976 MA VOI MUTA DUPA CASATORIE IN ALT ORAS? - Nu, te vei stabili la casa ta in acelasi oras.

301 OTILIA 20.06.1976 CUM SE NUMESTE VIITORUL MEU SOT?MAI MULTE DETALII VA ROG - Numele lui poate contine literele BGPTV, posibil yodie de apa, in jur de 38 de ani.

300 PATRICIA 1987 CUM O SA FIE 2011 DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL SI PROFESIONAL? MULTUMESC - Sentimental - dinamic, cu noutatim cu schimbari, cu activitate intensa, dar care depinde mult de tine, de implicarea ta, profesiponal - incert, cu un moment dificil, poate inceput din 2010 dar care abia acum se manifesta, un sfarsit de drum cu scopul de a porni spre altceva mai bun.

299 RALU77 1984 DE CE NU POT SA MERG MAI DEPARTE DIN RELATIA ANTERIOARA?MAI AM CEVA DE INVATAT? - Nu, de acum trebuie doar sa iti pui ambitia in joc ca sa te rupi de tot ce a fost, nu mai e nimic de invatat,de doar o obisnuinta si cat timp nu apare ceva mai interesant, ramai captiva in trecut.

298 RAMONA 1979 CE MI PUTETI SPUNE DESPRE VIITORUL MEU SOT/PARTENER DE VIATA? - Va fi un aer proaspat in viata ta, cu totul altceva decat ce ai mai cunoscut inainte, poate el te va ajuta sa depasesti un moment critic din viata ta. Poate fi nascut inainte de 1970, un om implinit, dar care a avut o viata foarte complicata.

297 RAMONA 1984 CAT TIMP VOI MAI FI SINGURA?AM IESIT DIN ULTIMA RELATIE F COMPLEXATA INCAT DIN VARII MOTIVE SIMT CA NU AM SA MAI FIU FERICITA - Nu ai de ce sa ramai cramponata de fosta relatie, ea te tine pe loc, deci treci mai depoarte cu bucurie, traind fiecare clipa cu incredere in tine. Numai de vointa ta depinde sa depasesti acest hop, pentru ca a ramane blocata in trecut nu e in beneficiul tau. O noua relatie va aparea imediat ce te vei debarasa de trecut.

296 RAMONA 1984 VOI REUSI SA SCAP CUMVA DE DATORII?... VA FI MAI BINE? - Va fi mai bine, dar nu curand, insa perspectivele sunt promitatoare, peste cativa ani - cam pe la 29 de ani.

295 ROXI 1978 VREAU SA FAC PROIECT FONDURI EUROPENE PT SITE NATURIST SA_L FAC SINGURA SAU CU FIRMA AM SANSE? - Fa ceva singura doar daca in trecut, in situatii similare, ti-a iesit bine proiectul individual, dar daca nu ai mai avut succese pe cont propriu, mai bine te asociezi sau lucrezi cu altii. Sansele sunt destul de mici, deci e un efort mare cu rezultate mici.

294 ROZ 1977 (AM INCEPUT PROCEDURILE DE DIVORT) MA VOI MAI CASATORI VREODATA? - Nu curand, pot trece si 4 ani fara prea mari sanse de casatorie, dar totusi se anunta o relatie care sa semene cu o casnicie, chiar daca nu e neaparat cu acte.

293 SARBU ADELINA 1987 CU CINE MA MARIT?IL CUNOSC? - Posibil sa il cunosti trecator chiar anul acesta, dar nu se va lega nimic deocamdata, poate nici nu-l vei placea la prima vedere. Poate fi zodie de aer, un tip mai agresiv verbal, care adeseori critica oamenii pe nedrept.

292 SUN 1983 CAND SI IN CE IMPREJURARI O SA IL CUNOSC PE VIITORUL MEU SOT? - Intalnirea voastra nu va fi si punctul de inceoere al relatiei, adica va veti vedea, dar drumurile vi se despart, pentru ca nu va veti placea la prima vedere sau va exista intre voi o mare piedica. Va trece o vreme pana va veti mai da o sansa. In urmatorii 5 ani.

291 SZEN 1983 CE-MI REZERVA VIITORUL IN PRIVINTA IUBIRII? - Va urma o relatie care aparent te va multumi, dar din pacate nu va fi o reusita, descoperind in cele din urma ca te-ai inselat. Deci urmatoarea ta iubire nu te implineste.

290 VICTORIA 1958 VOI REUSI SA TREC CU BINE DE CONTROLUL DE FOND CARE URMEAZA? - Nu se intrevede nimic rau, ci doar ceva stres si un sentiment de blocaj, de asteptare a unui verdict, dar in general va fi bine.

289 XELLA 1972 SOTUL MEU ESTE INFIDEL? - Numai cu gandul, nu si cu fapta, adica viseaza sa icnerce, dar nu are curaj si nici vointa.

288 YELL F 11.05.1984 CUM VOR EVOLUA LUCRURILE IN LEGATURA CU IE? EL ESTE VARSATOR - Pot merge foarte bine, daca si tu investesti energie pozitiva in acest sens.

287 ZADELA 1969 ESTE MARCEL BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI SAU E ALTCINEVA?NU PREA SIMT NIMIC PT.EL DESI NU CRED CA E UN OM RAU.NU STIU CE SA FAC - Nu te poti casatori cu un om pe care nu=l vrei, deci casatoria e un gest reciproc, daca si tu si el vreti asta, deci atat timp cat nu ai pentru el nimic care sa il apropie de tine, sansele sunt nule. Casatoria e o decizie personala, nu o obligatie a destinului. Nu ti-l pune nimeni cu forta in casa, deci tu trebuie sa fii sigura ca il vrei.

286 ZARAZA 1969 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU R - Bine pana la un punct, cand vei fi dezamagita de el si problemele vor incepe sa va cam destrame armonia.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 IANUARIE 2011
(ASTRO-CALCUL)

285 ALINA 03.03.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

284 ALINA 21.08.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

283 ANA-MARIA 27.11.1990 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

282 CARMEN 04.05.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

281 CELIA 25.02.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

280 CRISTIAN 24.11.1966- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

279 ERA27 20.04.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

278 MADALINA 23 FEBRUARIE 1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

277 MARA MARIANA ELENI 26.09.1961 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

276 MARIA 25.09.1991 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

275 MIHAI 28.10.1960 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

274 MIHU 13.08.2005 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

273 RALUCA-MIHAELA 05.05.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

272 RBD 09.AUG.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

271 VIOREL 22.02.1953 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 IANUARIE 2011
(CUPLU, ASPECT, KARMA)

270 ALINA-12.06.1970 EA + 06/07.12.1964 EL
EA - GEMENI, Junon in BERBEC, CAINE DE METAL  (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, DRAGON DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI-SAGETATOR COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE-DRAGON - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-LEMN - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 40% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

269 CATA 05.04.1975 EA - 01.12.1951 EL
EA - BERBEC, Junon in TAUR, PISICA/IEPURE DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, PISICA/IEPURE DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BERBEC-SAGETATOR- COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA-PISICA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:LEMN-METAL - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

268 DIANA 11.06.1983 EA + 17.02.1984 EL
EA - GEMENI, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
VARSATOR, Junon in TAUR, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:
GEMENI-VARSATOR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:
PORC-SOBOLAN  - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
APA-LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

267 EUGENIA 06.03.1979 EA+28.05.1978 EL
EA - PESTI, Junon in PESTI, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL -
GEMENI, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:
PESTI-GEMENI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:
CAPRA-CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
PAMANT-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

266 FLAVIA 29.10.1982 EA + 11.11.1982 EL
EA -
SCORPION, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL -
SCORPION, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:
SCORPION-SCORPION - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:
CAINE-CAINE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
APA-APA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

265 FLAVIA 29.10.1982 EA + 19.02.1981 EL
EA - SCORPION, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL -
PESTI, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:
SCORPION-PESTI - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:
CAINE-COCOS - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
APA-METAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

264 ILU 25.05.1976 EA + 21.01.1975 EL
EA - GEMENI, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - VARSATOR, Junon in BERBEC, TIGRU DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI-VARSATOR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:DRAGON-TIGRU  - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

263 IOANA 11.07.1958 EA ION 19.02.1958 EL
EA - RAC, Junon in LEU, CAINE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
PESTI, Junon in GEMENI, CAINE DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:
RAC-PESTI - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:
CAINE-CAINE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
PAMANT-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

262 IRINA 04.01.1986 + 16.04.1988 EL
EA - CAPRICORN, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -
BERBEC, Junon in TAUR, DRAGON DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:
CAPRICORN-BERBEC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:
TIGRU-DRAGON - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
FOC-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

261 MARIA 29.03.1974 EA + 18.12.1974 EL
EA - BERBEC, Junon in VARSATOR, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
SAGETATOR, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:
BERBEC-SAGETATOR- COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:
TIGRU-TIGRU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
LEMN-LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

260 TEAR 29.01.1982 EA + 05.05.1977 EL
EA - VARSATOR, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
TAUR, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:
VARSATOR-TAUR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:
CAINE-SARPE - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
APA-FOC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
27% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASPECT] 259 LORI 22.09.1975 - Ati mentionat doua ore de nastere: acest calcul este pentru ora nasterii 12:30 AM (deci 12.30 noaptea) 1. NOROCUL DV. ACUM: Din martie 2011 pana in ianuarie 2012 Jupiter trece prin casa 4 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS OPUS SOARE NATAL (ASPECT UNICAT IN VIATA) induce o stare foarte ciudata de revolta. Simtiti ca nu va mai ajunge lumea in care traiti si vreti sa va eliberati de tot ce va tine blocat intr-o lume prea stramta. Nu mai suportati regulile, legile, deciziile altora si vreti sa va manifestati dupa propria vointa, sa va recapatati independenta. Aceasta rabufnire nu va fi una placuta, ci atat dv. cat si cei din jur vor avea de suferit din cauza schimbarii de optica. Vreti sa faceti o revolutie in viata dv. personala si sa va manifestati cu alta energie personalitatea. Descoperiti acele aspecte care va tineau blocat si incepeti sa le dati pe toate la o parte prin metode mai mult sau mai putin drastice. Va rupeti de ceea ce va tinea inchis in niste tipare: relatii defectuoase, prietenii inutile, profesii nesatisfacatoare, casnicii frustrante. Alungati vechiul din viata dv. si lasati noul sa invadeze, cu agresivitate chiar, pentru ca aceasta revolutie poate corespunde chiar si cu distrugerea intregului esafod pe care v-ati construit pana acum viata. Vreti sa deveniti alt om, si incepeti sa schimbati totul in jur. Nu mai suportati viata pe care o aveti, de aceea cautati o cale de a porni intr-o cu totul alta directie decat anterior. Orice este posibil sub influenta unui astfel de aspect: schimbare de statut social, mutare de proportii, divort, rupturi spectaculoase, rasturnari neprevazute de situatie. Surprizele pot fi imense pentru ca totul sare in aer si viata dv. scapa putin de sub control. Intrati intr-un iures de evenimente, incat, la un moment dat, tot acest ritm infernal va poate obosi sau dobori. Nu este un moment usor, se pot isca accidente majore din cauza aglomerarii de evenimente si va fi extrem de greu sa tineti in frau toate cate se intampla. Doriti aceasta schimbare, tocmai de aceea va asumati si riscul surprizelor neplacute. O prietenie de o viata se poate strica acum, sau personalitatea dv. se schimba pe neasteptate, uimindu-i pe toti cu o alta fateta decat i-ati obisnuit. Va schimbati comportamentul, firea, aspectul, si socati prin noua atitudine pe care o abordati: mai ciudata, mai non-conformista, altfel decat erati inainte, chiar daca unii nu vor aprecia deloc schimbarea. Este o perioada extrem de agitata in viata dv. si sa nu va mire ca lumea se va uita la dv. ca la un extraterestru... Comportamentul din aceste luni este de-a dreptul socant si poate avea urmari neprevazute. Va cam provocati destinul, dar probabil v-a cam ajuns cutitul la os. Fara decizii radicale nu aveti cum sa va schimbati viata. Exista si riscul unor mari gafe din neatentie, de aceea ar fi bine sa nu faceti excese in dorinta dv. de schimbare si sa nu dati totul peste cap in acelasi timp. Acum pot aparea riscuri majore: pagube provocate de calamitati sau asocieri nepotrivite, risc de divort sau de ruptura de tatal sau sotul, puteti contracta o casatorie cu probleme, care va denatura in violenta conjugala.

[ASPECT] 258 LOREDANA 22.09.1975 - Pentru ora nasterii 12:30 PM (deci la pranz) 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2011 pana in MARTIE 2012 Jupiter trece prin casa 10 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER CONJUNCT JUPITER NATAL - Cand JUPITER este conjunct cu propria pozitie de la nastere, incepe un nou ciclu jupiterian in viata dv., aducand noul si energia benefica in toate planurile vietii. Este recomandabil sa nu incepeti nimic nou sau important pentru viata dv. cu cateva luni inainte de inceputul unui nou ciclu jupiterian, ci sa lasati cele mai importante evenimente, decizii, directii, initiative, proiecte pentru momentul imediat urmator acestei conjunctii. Evitati sa faceti mutari spectaculoase, sa luati decizii capitale in perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lasati totul pentru acest moment benefic de care nu aveti parte decat o data la 12 ani. Este ca si cum, dupa 12 ani de evolutie, va nasteti din nou, oferindu-va o noua sansa de progres pe toate planurile, o noua portie de energie si curaj pentru a va infaptui planurile cele mai importante. Veti simti ca viata dv. capata o alta perspectiva, mai luminoasa, mai optimista, deci profitati de energia lui Jupiter ce se va resimti incepand cu lunile specificate. Ati putea deveni mult mai interesat de legislatie, justitie, medicina, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi straine, cultura, calatorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o calatorie importanta – peste hotare – pentru inceperea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale si geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru intalnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocatii sau a unui nou ideal de credinta, pentru descoperirea misiunii acestei vieti, pentru sanse deosebite, pentru distractii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vanatoare, pentru victorii in procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o noua specializare, pentru emigrare sau mutare in strainatate, pentru schimbari majore de destin, pentru inceputuri majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. In anul in care Jupiter se intoarce la pozitia sa de la nastere, poate avea loc un eveniment care va poate schimba cursul vietii, chiar daca nu va veti da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste cativa ani, cand veti face o trecere in revista a vietii dv. Totusi, exista riscul ca in aceasta perioada sa va lasati cuprins de un exces de zel, facand totul mai mult decat ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul.

[ASPECT] 257 MILI 04.09.1978 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2011 pana in MARTIE 2012 Jupiter trece prin casa 3 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS OPUS LUNA NATALA (ASPECT UNICAT IN VIATA)  aduce modificari neasteptate in familie sau in camin. Poate fi momentul unor rupturi familiale: copiii se rup de parinti, sotii se distanteaza din nevoia de libertate sau independenta, familia se rupe din cauza unor evenimente care le interzice sa mai fie la un loc. Exista sansa unei schimbari neasteptate de domiciliu. Puteti suferi probleme de sanatate ceva mai grave: crize, accese, atat la nivel fizic – dureri acute – cat si psihic – emotivitate crescuta, crize de nervi. Femeile trebuie sa evite maternitatea in aceasta perioada, riscul unui avort fiind major. Trebuie sa schimbati ceva asupra propriului camin, nevoit de conditii ce nu tin de propria dv. vointa. Aveti o mare predispozitie spre accidente. Riscurile pandesc asupra casei dv.: stricaciuni neasteptate la aparatura electro-casnica, pericol de electrocutare sau scurt circuit, reparatii capitale in urma unor daune aduse la confortul caminului dv. In cazul in care locuiti impreuna cu cineva, acum simtiti nevoia sa va eliberati de compania nedorita si sa traiti singur sau cu cineva mai apropiat sufletului dv. Dispozitia dv. este extrem de schimbatoare, tocmai de aceea ati putea fi acuzat ca sunteti prea capricios, toanele dv. declansand adeseori conflicte cu cei apropiati. Sunteti mai greu de inteles din cauza schimbarilor frecvente de atitudine. Puteti decide o schimbare radicala a regimului de viata, cum ar fi renuntarea brusca la consumul unui anumit aliment care va dauneaza. Probabil va fi o decizie obligatorie pentru sanatatea dv. Din cauza acestor schimbari dese, viata dv. poate deveni adeseori un haos.

[ASPECT]  256 VICTORIA 19 08 1958 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2010 pana in MARTIE 2011 Jupiter trece prin casa 8 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS TRIGON VENUS NATAL descrie o perioada de inflorire a vietii dv. sentimentale si sociale. Iesiti mult in lume, va faceti cunostinte noi si va aratati dispus sa legati relatii. Acum se poate dezvolta o relatie sentimentala de viitor, o poveste de dragoste sau o prietenie solida. Surprizele sentimentale pot fi frecvente, deci poate aparea o relatie amoroasa de unde nici nu va asteptati. Va puteti indragosti de un prieten din cercul dv. de cunostinte sau puteti avea o relatie intermediata de un mijloc de comunicare (relatie prin internet, de exemplu). Faceti o cunostinta noua intr-o calatorie (in tren, avion). Aduceti noutate in cuplu, nu mai suportati rutina. Vreti sa va manifestati propriile dorinte in cuplu. Transformati dragostea in prietenie si prietenia in dragoste foarte usor, descoperind ca una fara alta nu se poate. Este posibila o relatie amoroasa in afara casatoriei. Va indragostiti foarte repede in aceasta perioada, furat de o atractie de moment, dar dupa o vreme veti descoperi ca tineti mai mult la libertatea dv. personala, si ati putea iesi din relatia nou legata. Activitatea artistica este favorizata si persoanele cu activitati din acest domeniu pot da dovada de o efervescenta creatoare fara precedent. V-ati putea alatura acum unei grupari artistice: cenaclu, fundatie culturala etc. Aveti parte de o viata plina de evenimente placute, ce va fac sa simtiti ca traiti la intensitate maxima. Va bucurati de simpatie si prietenie in cercul dv. de cunostinte. Eventualele conflicte anterioare pot ajunge acum la reconciliere. Femeile doresc mai multa independenta, aratand detasare fata de partenerii lor, simtind mai mult nevoia de a fi in preajma grupului de prieteni. Societatea va atrage mai mult decat intimitatea cuplului. Participati la adunari mondene sau petreceri. Apare sansa unei nunti in grupul de amici. Va puteti permite o calatorie de placere (excursie, concediu, vacanta). Va schimbati aspectul fizic sau vestimentatia, abordand un stil modern sau non-conformist.

[ASPECT] 255 ADRIAN STEFAN 9.01.1969 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2009 pana in MARTIE 2011 Jupiter trece prin casa 1 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv.(Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS OPUS URANUS NATAL este un moment unic in viata oricarui om, perioada de renastere, de eliberare, de renuntare a vechilor tipare pentru a va crea o alta personalitate. Este ceea ce se numeste criza de la 40 de ani., cand individul vrea sa o rupa cu ce a fost pana atunci pentru a-si mai da o a doua sansa de a-si schimba viata. Acum e momentul dv. de renastere, de rebeliune, de eliberare de orice balast care va tinea pe loc. Va fi greu sa suportati rutina si obisnuinta de pana acum tocmai de aceea vei fi genul de om care vrea a schimbe totul, de la propria sa persoana, pana la lumea din jurul sau. Este momentul ideal pentru a va reconstrui intreaga vointa. Acum vreti sa va capatati libertatea si independenta si sa va manifestati dupa propria vointa si va descatusati de tot ce va tinea blocat.

[ASPECT] 254 AMY 23.08.1985 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2010 pana in APRILIE 2011 Jupiter trece prin casa 11 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: NEPTUN OPUS SOARE NATAL  descrie o perioada critica din viata dv., de hipersensibilitate si confuzie, cand veti resimti o mare deruta. Va fi perioada de cautare a adevarurilor pe toate caile cunoasterii, dar veti avea acces la alte cai decat cele obisnuite, oferindu-vi-se trairi ciudate, premonitii sau viziuni cu raspunsuri subtile la intrebari existentiale. Este o perioada dificila, cand veti cadea usor victima energiilor negative ale celorlalti, ca atare trebuie sa va protejati, pentru ca sunteti mult mai expus la atacuri psihice sau energetice din partea celorlalti, capatand o oarecare mediumnitate, pe care insa nu o veti resimti benefic. Puteti fi usor inselat, escrocat, mintit, ca atare atentia dv. trebuie sa fie foarte ascutita, pentru a nu lasa nici o incorectitudine sa se strecoare in activitatea dv. Suferiti de un oarecare complex de inferioritate, puternic subminat de altii. Fugiti de realitate, nu vreti sa cunoasteti adevarul in situatiile cele mai grave, si aveti tendinta de a va ascunde dupa deget. Sunteti extrem de vulnerabil in plan emotional, sufletul dv. poate fi usor tulburat de cel mai mic gest sau de cea mai mica deceptie. Obsesiile, maniile, gandurile negre, depresia sau grijile vor fi acum cele mai frecvente dispozitii psihice in care puteti fi gasit. Va simtiti singur in fata greutatilor. Deceptiile amoroase pot fi frecvente in aceasta perioada, dar chiar dv. puteti fi tentat sa mintiti mult in amor, facand declaratii mincinoase sau dezvoltand o iubire imposibila sau inselatoare.  Puteti crea acum vise din nimic. Puteti fi atras de abuzuri de orice fel, inclusiv periculoase: alcool, droguri.

[ASPECT] 253 CAMELUTA 27. 12. 1958  - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2010 pana in APRILIE 2011 Jupiter trece prin casa 7 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: UNICAT - PLUTO CONJUNCT SOARELE NATAL este un moment extrem de dificil din viata dv., unic, cand veti da piept cu unele din cele mai profunde si mai grave provocari ale sortii. Pluto trece extrem de lent peste acest punct, deci va fi un moment de lunga durata in care viata dv. cunoaste o alta structura. Totul se poate rasturna acum pentru a da nastere unei noi directii de evolutie. Se naste alt om in propria dv. piele, o individualitate noua, o identitate noua, un alter ego de care nici macar nu banuiati ca il gazduiti in interiorul dv. Ies la iveala capacitati ascunse, talente latente, si va refaceti viata pe un cu totul alt schelet decat in anii anteriori. Cele mai mari rasturnari de destin pot avea loc acum, nu veti fi scutit nici de suferinta, nici de esec, nici de pierderi, dar toate sunt teste de incercare din partea destinului. De felul cum veti depasi acest moment va depinde evolutia dv. viitoare. Veti fi pus in fata unor datorii karmice majore, deci sa nu va mire ca toate necazurile vietii se vor aglomera in aceasta parte a existentei dv. Nimic nu e intamplator in ceea ce se va petrece acum. Acum aveti intalnire directa cu insasi karma dv.! Acum veti intelege rostul dv. pe pamant, de ce ati avut de infruntat probleme de-a lungul vietii si probabil chiar veti gasi raspunsul la eterna intrebare „de ce mi se intampla tocmai mie?”. Acum veti avea si sansa de a va echilibra definitiv karma, dar examenul final nu va fi deloc usor. Din pacate acum pot aparea conditiile celor mai grave evenimente din viata unui om. Va exista o senzatie coplesitoare de ghinion, de frustrare, de insatisfactie, descoperind ca trebuie sa faceti modificari masive. Va schimbati aspectul exterior, modul de comportament, modul de actiune. Puteti avea parte si de unele probleme de sanatate mai grave. Confruntarile cu care dati piept in aceasta perioada nu vor fi deloc usoare, deci este un punct critic major in destinul dv. La finalul acestei perioade vi se deschide o cu totul alta viata in fata ochilor. Veti trece printr-o situatie cu o mare incarcatura karmica si retraiti o situatie din viata anterioara prin care vi se releva sensul actualei dv. existente!

[ASPECT] CHIPER SPERANTA 23 MAI 1965 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2010 pana in APRILIE 2011 Jupiter trece prin casa 2 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS SEXTIL SOARE NATAL indica o perioada buna in plan sentimental, cu relatii fericite in plan emotional. Au loc mai multe intamplari in sfera mondena, intalniri social, petreceri, nunti, distractii de timp liber, in care veti straluci cu usurinta. Pentru unii poate fi momentul ideal de a face o noua cucerire, dar si o perioada in care dragostea poate ajunge la cote maxime, descoperind alaturi de dv. pe cel care vi se potriveste cel mai bine. Au loc mai multe intamplari in sfera mondena, intalniri sociale, petreceri, nunti, distractii de timp liber, in care veti straluci cu usurinta. Acest aspect descrie o stare generala prospera, pozitiva, benefica, in care vi se va parea ca toate schimbarile ultimilor ani prind radacini si va ofera o existenta mai buna. In aceasta perioada veti fi multumit de viata pe care o aveti. Puteti fi atras de noi domenii de cunoastere: stiinta, tehnica, astrologie, paranormal. Aveti o mare inventivitate, cu ajutorul careia puteti reusi in tot ce va propuneti. Marile proiecte ale vietii dv. pot cunoaste acum succesul datorita curajului dv. Sunteti excentric, modern, cu viziuni liberale, un om al timpurilor actuale. Noul patrunde in viata dv. aducand surprize placute. 

[ASPECT] 252 MARIA 29.03.1974 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2011 pana in MAI 2011 Jupiter trece prin casa 5 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN ZODIA DV NATALA (BERBEC) - JUPITER CONJUNCT CU SOARELE NATAL este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

[ASPECT] 251 MELINDA 13.10.1983 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2011 pana in DECEMBRIE 2011 Jupiter trece prin casa 4 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN CONJUNCT SOARE NATAL genereaza o perioada apasatoare, cu multe stari frustrante, dificile, cu posibile probleme de sanatate sau stari depresive, cand vi se va parea ca totul este blocat, imposibil de urnit. Este insa doar o stare trecatoare, dar veti fi tentat sa vedeti totul numai in negru. Pe de alta parte, poate fi momentul unor realizari deosebite in plan profesional, care va vor scoate in evidenta dupa o perioada mai lunga de penumbra. Este un moment cu totul special, foarte rar in viata unui om, prin care vi se confirma daca profesia aleasa este sau nu cea potrivita. Daca se dovedeste a nu fi potrivita, acest aspect planetar va poate genera o modificare de proportii, descoperind calea spre care trebuie sa porniti. Poate fi un moment de rasplata a tuturor eforturilor ultimilor ani. Aduce o stare mai proasta decat de obicei, ca atare si psihicul si fizicul vor fi prost influentate. Saturn poate aduce piedici, amanari, probleme, stari emotionale proaste, poate chiar si crize profunde ce se pot naste din comunicarea deficitara cu lumea. Unele probleme de sanatate ar putea aparea acum, pentru ca vitalitatea dv. este scazuta, si sunteti vulnerabil la boli trecatoare. Pot aparea schimbari majore in plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o alta directie, o alta profesiune, o alta functie, modificari ale ierarhiei socio-profesionale din care faceti parte – alti sefi de exemplu – alte responsabilitati la serviciu, alta afacere, alt loc de munca sau orice alt eveniment prin care veti aduce stabilizare in cariera dv. Se pun alte baze ale evolutiei dv. socio-profesionale. Va bucurati de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior in varsta care va apreciata si va sprijina sa progresati in cariera. Sunteti totusi ceva mai singuratic, nu preferati compania anturajului, ci aveti nevoie de o perioada de reculegere, de odihna si refugiu.

[ASPECT] 250 MONICA 5.10.1976 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2010 pana in IANUARIE 2012 Jupiter trece prin casa 1 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN CONJUNCT SOARE NATAL (ca si in 2010) genereaza o perioada apasatoare, cu multe stari frustrante, dificile, cu posibile probleme de sanatate sau stari depresive, cand vi se va parea ca totul este blocat, imposibil de urnit. Este insa doar o stare trecatoare, dar veti fi tentat sa vedeti totul numai in negru. Pe de alta parte, poate fi momentul unor realizari deosebite in plan profesional, care va vor scoate in evidenta dupa o perioada mai lunga de penumbra. Este un moment cu totul special, foarte rar in viata unui om, prin care vi se confirma daca profesia aleasa este sau nu cea potrivita. Daca se dovedeste a nu fi potrivita, acest aspect planetar va poate genera o modificare de proportii, descoperind calea spre care trebuie sa porniti. Poate fi un moment de rasplata a tuturor eforturilor ultimilor ani. Aduce o stare mai proasta decat de obicei, ca atare si psihicul si fizicul vor fi prost influentate. Saturn poate aduce piedici, amanari, probleme, stari emotionale proaste, poate chiar si crize profunde ce se pot naste din comunicarea deficitara cu lumea. Unele probleme de sanatate ar putea aparea acum, pentru ca vitalitatea dv. este scazuta, si sunteti vulnerabil la boli trecatoare. Pot aparea schimbari majore in plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o alta directie, o alta profesiune, o alta functie, modificari ale ierarhiei socio-profesionale din care faceti parte – alti sefi de exemplu – alte responsabilitati la serviciu, alta afacere, alt loc de munca sau orice alt eveniment prin care veti aduce stabilizare in cariera dv. Se pun alte baze ale evolutiei dv. socio-profesionale. Va bucurati de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior in varsta care va apreciata si va sprijina sa progresati in cariera. Sunteti totusi ceva mai singuratic, nu preferati compania anturajului, ci aveti nevoie de o perioada de reculegere, de odihna si refugiu.

[ASPECT] 249 ROXANA 22 04 1967 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2011 pana in IANUARIE 2012 Jupiter trece prin casa 8 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN ZODIA DV NATALA (TAUR) - JUPITER CONJUNCT CU SOARELE NATAL este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

[ASPECT] 248 ROXANA 22.12.1975 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2010 pana in FEBRUARIE 2012 Jupiter trece prin casa 12 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER CONJUNCT JUPITER NATAL - Cand JUPITER este conjunct cu propria pozitie de la nastere, incepe un nou ciclu jupiterian in viata dv., aducand noul si energia benefica in toate planurile vietii. Este recomandabil sa nu incepeti nimic nou sau important pentru viata dv. cu cateva luni inainte de inceputul unui nou ciclu jupiterian, ci sa lasati cele mai importante evenimente, decizii, directii, initiative, proiecte pentru momentul imediat urmator acestei conjunctii. Evitati sa faceti mutari spectaculoase, sa luati decizii capitale in perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lasati totul pentru acest moment benefic de care nu aveti parte decat o data la 12 ani. Este ca si cum, dupa 12 ani de evolutie, va nasteti din nou, oferindu-va o noua sansa de progres pe toate planurile, o noua portie de energie si curaj pentru a va infaptui planurile cele mai importante. Veti simti ca viata dv. capata o alta perspectiva, mai luminoasa, mai optimista, deci profitati de energia lui Jupiter ce se va resimti incepand cu lunile specificate. Ati putea deveni mult mai interesat de legislatie, justitie, medicina, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi straine, cultura, calatorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o calatorie importanta – peste hotare – pentru inceperea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale si geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru intalnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocatii sau a unui nou ideal de credinta, pentru descoperirea misiunii acestei vieti, pentru sanse deosebite, pentru distractii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vanatoare, pentru victorii in procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o noua specializare, pentru emigrare sau mutare in strainatate, pentru schimbari majore de destin, pentru inceputuri majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. In anul in care Jupiter se intoarce la pozitia sa de la nastere, poate avea loc un eveniment care va poate schimba cursul vietii, chiar daca nu va veti da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste cativa ani, cand veti face o trecere in revista a vietii dv. Totusi, exista riscul ca in aceasta perioada sa va lasati cuprins de un exces de zel, facand totul mai mult decat ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul.

[ASPECT] 247 SANDA ANDREEA 30.04.1970 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2011 pana in APRILIE 2012 Jupiter trece prin casa 10 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN ZODIA DV NATALA (TAUR) - JUPITER CONJUNCT CU SOARELE NATAL este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

[ASPECT] 246 VIOREL 22.02.1953 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din DECEMBRIE 2010 pana in FEBRUARIE 2012 Jupiter trece prin casa 11 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER CONJUNCT MERCUR NATAL  va stimuleaza la maximum activitatea mentala, incat ati putea da nastere unor proiecte marete. Efervescenta dv. mentala poate naste acum idei dintre cele mai interesante, care va pot schimba viata daca le veti pune in practica. Afacerile merg bine, starea materiala cunoaste o crestere semnificativa, deci se poate auzi veste de marire de salariu. Faceti cunostinte noi, deci va veti largi cercul de prieteni. Acum puteti cunoaste o persoana cu care puteti lega o amicitie pe termen lung, ca un fel de fratie. De asemenea pot cunoaste schimbari importante si favorabile fratii, prietenii, copiii sau vecinii dv., dar in care ati putea juca si dv. un rol. Planul relational, comunicational si informational sunt extrem de favorizate, deci orice studii, cursuri, specializari pot fi reusite in aceasta perioada. Poate chiar va ganditi la urmarea unor studii superioare, o facultate, o bursa sau o a doua specializare sau incepeti studiul unei stiinte sau a unei limbi straine, perioada fiind prielnica unor astfel de initiative intelectuale. Persoanele cu activitati scriitoricesti pot scrie acum o carte sau pot edita un volum care sa le schimbe statutul in societate, atragand admiratia celorlalti. Persoanele cu activitati in domenii educationale – profesorii – pot trasa acum liniile unor noi proiecte pedagogice de succes (grad, treapta). Elevii si studentii pot avea acum succese deosebite la scoala (examene de succes, admitere la facultate, licente). Persoanele cu activitati legate de comunicare – jurnalisti, telefonisti, functionari publici, comercianti, agenti marketing – pot cunoaste acum un imbold nou spre schimbarea stilului de comunicare, pentru a atrage mai usor succesul. Puteti primi o veste extrem de importanta in aceasta perioada, prin care aveti confirmarea implinirii unui tel. O calatorie indepartata este de asemenea foarte posibila. Contactul dv. cu lumea este favorizat si puteti cunoaste acum persoane interesante, afaceri de succes sau informatii necesare evolutiei dv. viitoare. Este o perioada foarte generoasa, in idei, cand dati dovada de multa imaginatie. Puteti fi atras acum de studiul religiei, al juridicii, al legilor, al limbilor si culturilor straine. Este un moment bun pentru inceperea unei afaceri, pentru cumparaturi importante, tranzactii, achizitii, investitii, castiguri financiare, pentru inceperea unei noi relatii, prietenii, cunostinte, pentru studii si examene, pentru sustinerea de lucrari importante – conferinte, simpozioane, seminarii, congrese, comunicari - pentru aparitia la radio sau tv, pentru aparitia unui ziar sau a unei carti, pentru activitati literare, educative, jurnalistice, ce implica scris sau vorbit, pentru calatorii, pentru excursii si plimbari, pentru intalniri, discutii, conversatii, interviuri, intrevederi, dialoguri, pentru transporturi si activitati de curierat, posta, telefonie, pentru activitati ce implica dexteritate manuala (lucru manual, artizanat etc), pentru relatii cu fratii, vecinii, colegii, anturajul, pentru divertisment, pentru orice activitati intelectuale reprezentative. Totusi, in aceasta perioada deveniti excesiv de rational si lucid, latura dv. emotionala sau afectiva fiind trecuta in umbra. Acum, tratati totul numai prin prisma laturii dv. rationale, incat ati putea fi considerat excesiv de critic, sau excesiv de argumentativ. De asemenea ati putea deveni foarte vorbaret.

[ASPECT] 245 VLAD 29.11.1984 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2011 pana in IANUARIE 2012 Jupiter trece prin casa 9 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER TRIGON CU SOARELE NATAL descrie una din cele mai bune perioade de care nu ati mai avut parte de multa vreme... Bucuria si entuziasmul de a trai pun stapanire pe dv. si simtiti ca prindeti viata, ca deveniti mai curajos si mai increzator in fortele proprii. Apar sperante noi si mai mari pentru viitor si aveti toata increderea ca le puteti atinge. Fericirea, succesul, sansa pot fi prin preajma mai mult ca oricand, deci nu poate fi decat o perioada reusita, in care toate trebuie sa va mearga din plin. Unele din cele mai fericite evenimente ale vietii dv. pot aparea chiar acum, prin care veti fi rasplatit pentru eforturile anilor anteriori. Aveti o parere buna despre dv. si aveti curajul de a va demonstra cu mai mult curaj calitatile proprii. Este o perioada norocoasa! Aveti mult talent creativ, multa incredere in fortele proprii si o parere buna despre dv. Puteti avea acum parte de „noroc chior”, cand multe lucruri se vor rezolva de la sine, fara a depune prea multe eforturi, avand doar incredere absoluta ca lucrurile se rezolva cu succes.

[ASPECT] 244 WOITEK LUCICA 30 04 1967 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2011 pana in APRILIE 2012 Jupiter trece prin casa 12 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN ZODIA DV NATALA (TAUR) - JUPITER CONJUNCT CU SOARELE NATAL este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

[KARMA] 243 GABY 09.05.1962 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1998-2001 - urmatoarea va fi - 2014-2015 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2031-2033  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IULIE 2010 -  IULIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa 12 semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate. 3. INDEMNUL PERIOADEI: sondeaza inlauntrul tau, descopera cine esti in profunzime, ce ascunde eul tau intim, intelege-te pe tine insuti, sacrifica ceva acum pentru o viata mai buna mai tarziu, relationeaza cu divinitatea, redescopera latura spirituala a vietii, controleaza-ti emotiile si trairile, depaseste-ti limitele si repara-ti defectele, dedica-te altora cu sufletul deschis si neconditionat, reformuleaza-te in interior! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] 242 MARIA 29.03.1974 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2007-2008 - urmatoarea va fi - 2020-2022 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2052-2054  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IANUARIE 2010 - OCTOMBRIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa 2 semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 14-20 IANUARIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

241 A 1972 CE A SIMTIT CAND NE-AM INTALNIT INTAMPLATOR (9.01.2011), SE MAI GANDESTE LA MINE  - Nu mai simte pentru tine ceea ce a fost candva iar intalnirea a fost una oarecare, amabila, diplomata, respectuoasa, fara emotii in plus. Nu a insemnat pentru el atat cat a insemnat pt tine.

240 AURORA 75 RELATIA CU S ESTE O RELATIE PE TERMEN LUNG SI DE ACUM INCOLO ? - Va mai dura, dar exista totusi un punct sensibil care va decide daca va continua. Va fi un moment tensionat in urmatorii 3 ani.

239 BRINDUSAMARIA 1980 VOI PIERDE CASA MAMEI? - Va fi greu sa depasesti momentul dar viitorul e totusi promitator, chiar daca va veni cu o schimbare fata de tot ce ai incercat pana acum. Cu o idee noua, salvatoare.

238 CATALINA-CARMEN 1969 CE PUTETI SA-MI SPUNETI DESPRE BARBATUL CU CARE MI-E SORTIT SA MA CASATORESC? - Desi ar fi trebuit sda ai doua casatorii, una din ele e legata de un barbat nascut intre 1952-1955 sau care are in jur de 50 de ani, cu o pozitie intr.un aparata de stat - armata, administratie, bugetar - casatorit si cu copii. Numele poate contine 5 litere printre care HEN.

237 CORINA 1973 MA VA CAUTA ANDI? - Poate nu direct pe tine, ci mai degraba va intreba de tine prin anturajul tau, de la prieteni.

236 CRIS 1972  REFERITOR LA RASP NR. 281, CAND VA AVEA LOC SCHIMBAREA?VOI SCHIMBA SI LOCUL DE MUNCA? - Poate doar anturajul de lucru, nu si locul, deci in alt departament printre alti oameni, unde la inceput nu te vei simti bine. Nu curand insa, peste vreo 4-5 luni.

235 CRIS 1975 ESTE PRIETENUL MEU JUMATATEA MEA, CEEA CE AM CAUTAT PANA ACUM? - Nu, daca ai fi fost sigura de asta, nu ti-ai fi pus aceasta intrebare, dar acest om are totusi un efect benefic in viata ta, aduce un fel de echilibru si noutate.

234 CRISTINA 1981 CINE IL INFLUENTEAZA PE SOTUL MEU IN DECIZIILE LUI? - Exista cineva care il sprijina, il calauzeste, ii da sfaturi, dar care are o influenta benefica asupra lui. Un parinte, un superior, oricum cineva cu autoritate in fata lui.

233 CRISTINA 1981 IUBESTE SOTUL MEU ALTA FEMEIE? - Nu exista nicio alta iubire in fiinta lui, e preocupat de cu totul alte probleme, mult mai importante decat femeile.

232 CRISTINA 1981 VA DIVORTA SOTUL MEU DE MINE SAU SE GANDESTE LA O IMPACARE? - Nu stie ce vrea, e schimbator si inselator in intentii, ca atare va apela de multe ori la minciuna. Ar vrea si una si alta, deci nu s-a decis ce vrea, ii e teama de decizii capitale.

231 CRISTINA 1981 VA VENI M LA MINE PENTRU COPII SAU ARE ALT INTERES? - Are mai multe interese in acelasi timp, dar si copiii sunt unul din ele.

230 CRISTINA 1981 VOI CUNOASTE UN BARBAT CARE SA MA IUBEASCA? - Nu asa cum ai dori tu sau cum ai sperat toata viata, desi relatii ar mai fi, dar fara o iubire imensa.

229 CRISTINA 81 DE CE A VRUT COPII CU MINE,CA ACUM SA NU MA MAI VREA,CE URMARESTE? - Omul e schimbator din fire, de la o vasrsta la alta vrea altceva, deci intre timp el si-a propus cu totul alte planuri pentru viata lui, in care copiii l-ar putea adeseori frana. Dar nu inseamna ca nu si-i doreste sau nu ii iubeste. E foarte debusolat si nefericit in adancul lui.

228 CRISTINA D 1969 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea se intrezareste un astfel de moment in urmatorii 5 ani, vei fi cam singura, poate pentru ca ai avut o astfel de sansa in ultimii 6 ani dar ai ratat-o.

227 CRISTINA D 1969 NICOLAE(SUNT MAI MARE CA EL CU 3 LUNI)VA FI SOTUL MEU? - Nu, relatia cu el mai dureaza o vreme dar nu cred ca e pentru toata viata.

226 DANIELA 1964 RELATIA CU FLOREA VA MAI DURA SI CIT - Nu mult, in 6-9 luni se va destrama, desi exista o mica sansa de a o repara in ultimul moment, dar va fi un moment critic totusi si plin de emotii negative.

225 DANNA22 1975+CE SENTIMENTE ARE RICHARD PENTRU MINE,DE CE SE ASCUNDE SI DE CE PATRICIA E ATAT DE PORNITA PE MINE?DE CE NU SE CASATORESC ATUNCI? - O intrebare pe mesaj te rog. El nu e decis inca, desi iubeste pe cineva, parca nu e pregatit sa isi asume un drum in doi, dar si pentru tine are ceva sentimente. Dar nu se vede in viitor cu niciuna.

224 DIANA 1969 A FOST SI CRISTINA LA MUNTE CU SOTUL MEU? - Nu.

223 DIANA 1969 F CU CE GRESESC EU IN RELATIA CU SOTUL MEU? - Nu tii cont de el atat cat ar trebui, vrei sa fii lidera acestei relatii si uiti de reciprocitate, de incredere reciproca, de respect reciproc, sau orice alt schimb reciproc de energii firesti in cuplu. Nu mai esti dulce si tandra ca odinioara, privesti prea pragmatic relatia.

222 ELENA 1977 ESTE IULIAN BARBATUL SORTIT MIE? - Nu e o intalnire oarecare, io relsatie importanta ar trebui sa se nasca de aici, avand foarte multe puncte peste care destinul isi lasa amprenta. Dar relatia cu el nu e usoara, adeseori va fi motiv de stres si suparare. E sortit sa va intalniti, dar nu si sa ramaneti impreuna multa vreme.

221 GABY 1976CAT MAI DUREAZA RELATIA ACTUALA? E POSIBIL SA SE RUPA SI SA INTALNESC PE ALTCINEVA? SAU SE VA IMBUNATATI ACTUALA RELATIE SI VA FI MAI BINE... - Anul acesta va mai dura, dupa care e posibil sa te gandesti daca merita sa duci mai departe tot ce ai construit in ultimii cativa ani. Poate fi si ceva mai bine, dar depinde mult si de eforturile tale de a o ameliora, de a tolera, de a echilibra ce nu merge bine.

220 GEORGETA 1976 CAND IMI VOI INTEMEIA O FAMILIE ? - In urmatorii 4 ani, poate chiar incepand de la finalul acestui an, perspectivele devin promitatoare in acest sens.

219 GEORGETA 1976 M-AM MUTAT RECENT CU CHIRIE, SINGURA, DAR PARCA NU-MI GASESC LINISTEA. SA REVIN ACASA SAU SA MAI AM RABDARE CU ACOMODAREA? - Mai ai rabdare, nu te grabi inapoi acasa, pentru ca atunci e posibil sa regreti iar, ceea ce ai abandonat. e un demers de durata care va avea in final rezultate bune.

218 GEORGETA 1976 PROFESIONAL VA FI ACESTA UN AN BUN? - Oscilant, si momente bune, si momente dificile, dar e un an in care te vei bucura de ceva sustinere, dar totodata un an cu multe emotii la locul de munca, din cauza multor zvonuri, barfe sau a unor temeri greu de controlat.

217 ION 1986 ESTE MIHAELA JUMATATEA MEA, CEA CU CARE VOI FI FERICIT? - Este femeia cu care vei putea forma un cuplu stabil, caracterizat de incredere, dragoste, stabilitate si respect, dar e posibil ca de cateva ori in viata ta te mai gandesti si la alte femei.

216 IONELA S 1982.M-AM IMPACAT CU IUBITUL MEU CRISTI PT CA NE IUBIM.DACA NE CASAT VA FI UN ESEC? - Nu ar fi deloc o relatie usoara va fi mereu surprinzatoare, in continua schjimbare, lipsita de stabilitate si siguranta, ca o aventura, dar tu vei fi nefericita in sinea ta, fara sa o arati totusi. Ar fi un sot bun, de casa, responsabil, dar tu vei dori mai multa iubire, iar el cu timpul nu o va mai oferi. 

215 LAURA 1976 CAND IL VOI INTALNI PE BARBATUL CU CARE MA VOI MARITA?VA ROG DATI-MI ORICE DETALII POSIBILE DESPRE EL. MULTUMESC - Incepand din aceasta vara sansele unei astfel de intalniri de destin cresc major sau cel putin sa intelegi mai bine ce e dragostea. Nu primul care va aparea in calea ta e si cel cu care vei ramane, deci mai cauta.

214 LIA-MARIA 1993 CAND MA VOI IMPACA CU IONUT-LEONARD? - Nu cred ca mai exista sanse de impacare, el e destul de detasat de tot ce a fost si nu priveste inapoi cu placere sau cu nostalgie, ci cu un soi de ostilitate. Mai bine te concentrezi spre ceva nou, nu spre trecut.

213 LIANA AM 2 OFERTE DE JOB [...] CE SA FAC? SUNT CONSTRANSA FINANCIAR, SUNT PERS CARE DEPIND DE MINE DESI EU NU VREAU SA MA MUT  - Va aparea o a treia sau exista deja o a treia varianta care merita acceptata si dezvoltata. Prima poate suna frumos dar nu va fi in avantajul tau, a doua zu te va satisface, deci ar fi bine sa mai cauti si a treia solutie.

212 LIANA ESTE RELATIA MEA CU VLAD O LEGATURA KARMICA? NE VOM MAI INTALNI? TIN F MULT LA EL - Nu are conotatii karmica,. este o relatie a prezentului menita sa iti ofere cateva momente frumoase, sa te ajute sa gasesti niste solutii cu privire la viata ta si sa descoperi sentimentele, dar nu va veti mai intalni.

211 LIANA SUFLETUL PERECHE- IL CUNOSC/L AM CUNOSCUT SAU INCA NU? SAU NU IMI ESTE DAT SA IL INTALNESC IN VIATA ASTA? VA FIEL SOTUL MEU? - Da, il vei intalni, dar nu ca sot, ci ca profesor, ca parinte, ca un prieten mai matur care iti va fi de ajutor la un moment dat in viata, pentru o perioada de cativa ani mai precis. Vei avea fata de el o atractie speciala, dar nu neaparat sentimentala, cat intelectuala, spirituala, ca un fel de adoratie ciudata.

210 LILIANA 1962 CE VA PUTEA FI INTRE MINE SI GEORGE - Nimic foarte apropiat, un fel de gelozie, de panda, de posesivitate, dar nu din dragoste. Nu e o relatie pozitiva la modul general.

209 LILIANA-FLORENTINA VASILE, 6 IANUARIE 1981, CU CINE MA MARIT? - Poate fi cu pana la 6 ani mai mare, va fi o mare iubire si atractie intre voi, iti va fi de ajutor intr-un moment decisiv, iar numele lui poate contine 6-7 litere printre care UXFOVGP.

208 LORE 1985 ESTE COSMIN SUFLETUL MEU PERECHE? IMI E SCRIS IN DESTIN SA AM O RELATIE CU EL? - Nu, pentru ca el are alt suflet pereche, deci alta femeie ii va influenta major viata. Relatia cu el te-ar face nefericita.

207 LULLU 1967 CE SANSE AM SA-MI SCHIMB SERVICIUL IN LUNILE FEBRUARIE, MARTIE ? CUM IMI VA MERGE PROFESIONAL IN ACEST AN? - In urmatoarele 2 luni sansele sunt reduse, cred ca ai nevoie de un ajutor de la cineva care nu vine sau nu ai de unde sa-l primesti. dar anul poate aduce noutati in plan profesional totusi.

206 MAGD@ 1956 AM INCEPUT IN IUNIE 2010 CONSTRUCTIA UNEI CASE ,O VOI TERMINA ANUL ACESTA?SUNTETI SENZATIONALI MI ATI RASPUNS PE 14.01 LA INTREBDACA REUSESC SA CUMPAR O CASA EXACT _PE 13.01 AM OBTINUT O FINANTARE SI AM SI FACUT ACTELE LA NOTARIAT - Sa te bucuri de casa cea noua si de cea in constructie. Dar nu o vei termina anul acesta, dureaza cel putin 2 ani.

205 MAGD@ 1956 CE PERIOADA A ANULUI ESTE BUNA PT INCEPUTUL UNEI AFACERI? - Din iulie incolo, oricand.

204 MAGD@ 1956 VOI AVEA CEVA PROBLEME CU AUTORITATILE?AM AVUT O RECLAMATIE CA URMARE A UNEI INVIDII DE LA O PERSOANA APROPIATA, VOR FI URMARI GRAVE? - Nimic grav, treci peste toate, dar efectele sunt mai mult de natura emotionala: Stres, panica, frica, insomnii, suparari. Dar trec toate cu bine.

203 MAGDALENA- ANGELICA 1972 CATI BARBATI AM IN DESTIN, CU CARE VOI FORMA O FAMILIE? - Nu doar unul, dar nici unul nu te va face fericita.

202 MANGELICA 1972/CE SA FAC SA MA IMPAC CU G? - Sa ii oferi ceea ce are el nevoie, nu ceea ce ai tu de oferit, deci trebuie sa il cunosti mai bine si sa il intelegi ce ii lipseste. Vrea respect, incredere, stabilitate, dovezi de fidelitate.

201 MANUELA 1976 +1968.EU IMI DORESC UN COPIL. ESTE PERSOANA POTRIVITA.MULTUMESC - Poate fi un sot si un tata responsabil, daca esti sigura ca e si disponibil pentru acest rol, adica nu e deja cu altcineva.

PAGINA URMATOARE>

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®