®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!


Numai in reteaua
VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna ianuarie 2012

ARHIVA LUNII IANUARIE 2012
Ultima actualizare a acestei pagini: 10 februarie 2012 19:03
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI -
1-31 IANUARIE
ASPECTUL ANULUI
-1-31 IANUARIE
PERIOADE KARMICE
-1-31 IANUARIE
ASTRO-CALCUL
-1-31 IANUARIE
CUPLUL, PE SCURT
-1-31 IANUARIE
MISTERELE NOPTII
- 1-31 IANUARIE

---AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII IANUARIE 2012---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 23-31 IANUARIE 2012
(
CURIERUL DESTINULUI) 

22.01-12 PATRUTESCU 28.01-9 TOGOE 1.02-17 OVIDIA 7.02-17 DL AVRAM 11.02-10 DNA AVRAM - Nu inteleg mesajul dv.

ADA 1972 CUM IMI MERGE CU JOBUL? - Bine, trebuie sa ai rabdare pentru ca perspectivele sunt promitatoare, doar ca nu ajungi repede la cele mai bune roade.

ADA 1972 SE VA INCHIDE BIROUL UNDE LUCREZ ACUM? - Ceva se va schimba, dar se va gasi o alternativa care sa inspire siguranta celor implicati.

ADA 1972 VOI REUSI SA APLANEZ SITUATIA LA JOB? - Da, totul va capata stabilitate, va fi liniste, ba chiar apare si un elan nou.

ADOMOTI 1972 CE-MI REZERVA ANUL 2012, CE SCHIMBARI VOR APAREA IN LUNA FEBRUARIE DE CARE AR TREBUI SA TIN CONT? - Pana prin septembrie se va ivi un moment dificil care te va solicita la maximum,. de parca ai fi nevoita sa pui capat unei situatii pentru a porni spre ceva nou.

ALIN 1979 VOI AVEA O RELATIE SENTIMENTALA DE DURATA IN ANUL 2012? - Apare ceva anul asta, mai degraba incepe, dar poate sa evolueze stabil si serios in urmatorii ani.

ALINA 1974 CUM VA FI PERIOADA URMATOARE DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR? - Buna, dar trebuie sa iei decizii prudente, chizuite, sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma. Dar per ansamblu vin cateva luni chiar promitatoare.

ALINA 1974 SE VA INTAMPLA CEVA DEOSEBIT IN PLAN PERSONAL ANUL ACESTA? - Poate fi un an in care relatia de dragoste in care esti implicata se va lega mai mult, de parca cel de langa tine va avea mai multa nevoie de tine.

ALINA 1974 SE VA INTAMPLA CEVA DEOSEBIT IN PLAN PROFESIONAL ANUL ACESTA? - Poate fi anul unei schimbari, pentru ca te vei plictisi de o stare de rutina sau de senzatia de stagnare care te va coplesi si singura vei dori ceva nou in cariera.

ALMA 1967 LA CE SA MA ASTEPT IN PERIOADA FEBRUARIE - MAI (VA ROG, FIECARE LUNA PE RAND)? - Februarie - o schimbare de directie, o calatorie. Martie - vesti bune, momente de reala fericire. Aprilie - chestiuni financiare pe rol, dar stabile. Mai - oboseala, stres, multe pe cap.

AMMA 1970 CE SE VA INTAMPLA IN CANICIA MEA? SE DESTRAMA? - Doar daca in viata vreunuia din voi apare o alta iubire, atunci da, riscul unui divort e mare in viitor.

ANONIMA CUM VA FI ANUL ACESTA DPV SENTIMENTAL, VOI FI LA FEL DE SINGURA? - Vei incerca sa legi o relatie cu cineva mai maturt, dar indoielile si gelozia te vor face sa strici multe, incat e greud e crezut ca va dura.

AURELIA 1976 VREA CU ADEVARAT ZAK SA SE ÎNSOARE CU MINE? - Nu stie nici el ce vrea, e oscilant. Uneori vrea, e pregatit s-o spuna, alteori parca il oboseste gandul, deci nu e decis inca.

AURELIA  1976  CE REPREZINTA M ÎN VIATA MEA? - Poate fi sansa unei iubiri sau una din persoanele pe care le vei uita cu greu deoarece ai fata de el o anume afinitate.

AVI 1974 PANA CÂND VA RAMÂNE ÎN FUNCTIE ACTUALUL DIRECTOR GEN.? - O schimbare poate avea loc destul de curand, daca nu in aceasta vara atunci in maxim 11 luni.

BELLA 1972 CINE E FEM CU CARE MA INSEALA SOTUL MEU? - Poate fi o persoana casatorita, posibil cu copii, dar care nu cred ca e din acelasi oras.

BOGDAN 1982 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA CU CARE SA MA CASATORESC? ESTE VIITOAREA POSIBILA RELATIE SAU CATE RELATII O SA MAI AM PANA APARE? - Posibil sa fie urmatoarea mare iubire din viata ta, deci e posibiul sa fie destul de aproape.

CARMEN 1967 CAND MA MUT CU S SI CAND NE CASATORIM- Ori se va produce foarte curand mutarea, in scurt timp de acum inainte, ori dimpotriva, urmatorul pas va fi o ruptura greu de depasit. Vine un moment dificil pentru voi.

CARMEN 1976 AM AVUT 2 OFERTE,AM ALES UNA CA IMEDIAT SA REGRET PE PRIMA,APOI AM DECIS SA NU PLEC.VOI AVEA ALAT SANSA,VOI PLECA LA JOBUL DORIT? - Se va mai ivi o sansa deci nu s-au oprit aici ocaziile bune, cauta mai departe.

CATALIN 1976 AM SANSE SA MA DEZVOLT PROFESIONAL ANUL ACESTA IN STRAINATATE? - Nu, anul acesta esti puternic legat de locul de munca din tara.

CR 1964 AM UN JOB PE CONTRACT DOMENIU FARMA S AR PUTEA SA FIE UN CONCURS IN INSTITUT VOI RAMANE AICI SAU VOI PLECA INTR O COMPANIE FARMA SAU VA FI ALTCEVA - Orice va fi, va fi bine si vei lua decizia cea mai norocoasa, ca atare fii deschis spre schimbari si mutari profesiuonale, pentru ca vor fi in avantajul tau.

CRI23 1979 CE IMI ADUCE 2012 IN PLAN SENTIMENTAL? - Si bune si rele, ca si cum ar aparea sansa unei relatii deosebite, dar care e marcata si de unele suferinte.

CRIS 1972 CUM VA FI ANUL ACESTA DPDV PROFESIONAL. AM SANSE SA IMI SCHIMB JOBUL? - Un an bun, cu noutati, cu schimbari de atmosfera, poate si cu un tonus nou pentru ca vei fi animata de alte planuri si sarcini.

CRISTINA D 1969 CUM VA FI SOTUL MEU? - Nu se intrevede clar acest om, dar daca va fi, va fi un om ocupat profesional, par deschis la culoare, posibil vaduv sau divortat, are un trecut destul de dificil, dar vei tine la el.

DANA 1972 DIVORTUL DE-AL 2LEA SOT VA AVEA CONSECINTE NEGATIVE PT COPIII CE-S NUMAI AI MEI SAU PT MINE? VA INCERCA EL SA NE FACA VREUN RAU? - Nu va avea efecte asupra copiilor, poate doar de natura financiara, dar trecatoare.

DANI MARI 1985 DE CE NU MAI VORBESTE SIR CU MINE? ARE PE ALTCINEVA? - Aceasta e adevarata sa fata si ar trebui s-o accepti ca atare, pentru ca pana acum s-a ascuns in spatele unei masti care te-a inselat mult. Abia acum e sincer.

GHE 1981 CAND SI CUM VOI REUSI SA AM O AFACERE PROFITABILA? - Sunt sanse peste vreo 3 ani sa iti vina o idee profitabila dijn care sa castigi mai bine.

GHE 1981 CARE ESTE AFACEREA CARE IMI VA ADUCE SATISFACTIE SI MULTI BANI? - Productie de ceva ce iti place si tie sa folosesti. Ceva palpabil. Sau servicii in slujba altora.

GHE 1981 CUM ARATA CEA CARE IMI VA FI SOTIE? O CUNOSC? - Mai tanara, arata bine, par deschis la culoare, posibil divortata.

GHE 1981 CUM VA FI ANUL 2012 DIN PCT DE VEDERE SENTIMENTAL SI MATERIAL? - Sentimental poate fi un an marcat de emotii noi, cu sansa unei relatii, financiar - poate fi un norocos, cu multe ocazii de castig.

GHE1981 CAND SI CUM IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - O vei gasi greu, se va lega lent relatia pentru ca va fi marcata de niste hopuri imense. Undeva in urmatorii 4-5 ani.

HURDIS 1976 CAND IMI VOI INTALNI SORTITUL? - Nu prea curand, daca nu se intampla nimic pe la 36-37 de ani, atunci e posibil sa mai ai vreo 3 ani de cautat.

INGRID BLU 1967 AS VREA SA STIU DACA SOTZUL MEU A AVUT O RELATIE EXTRACONJUGALA CU ALTA FEMEIE IN VARA LUI 2011 - Nu, a fost prea ocupat de niste probleme profesionale ca sa-i stea gandul la amor.

IULIA 1981 MA VOI CASATORI CU FOSTUL PRIETEN, DAN, CU CARE AM AVUT O RELATIE DE 6 ANI CARE S-A INCHEIAT ACUM DOUA LUNI? - Inainte de a-ti pune problema casatoriei trebuie sa-l aduci inapoi si dupa cum stau lucrurile, el nu vrea nimic din trecut, deci de unde casatorie cand voi nu mai sunteti impreuna?

IULIA 1987 IMI INTALNESC PERECHEA IN 2012? - Greu de spus daca e chiar anul asta, dar e totusi destul de aproape, numai ca se ajunge mai greu la el, de parca intre voi s-ar interpune ceva negativ, ceva din viata lui.

JE 1971 CARE ESTE DOMENIUL PROFESIONAL PE CARE TREBUIE SA MA INDREPT?ESTE ASTROLOGIA DOMENIUL CARE IMI VA DEVENI CARIERA? - Da, un domeniu esoteric ti s-ar potrivi, mai bine zis iti poti gasi vocatia intr-un astfel de domeniu, daca il materializezi, nu il lasi doar la nivel de vis sau ideal.

JE 1971 CUM ARATA CEL CARE IMI VA FI SOT? VOI AVEA VREO RELATIE SENTIMENTALA ANUL ACESTA? - Vei incerca o relatie anul asta, dar nu se va lega prea bine si se cva destrama destul de repede, nefiind bazata pe incredere.

LAURA 1986 CAND O SA-MI GASESC LINISTEA? - Acum nu prea, inca mai ai cativa ani zbuciumati la orizont, dar dupa 2014-2015 lucrurile se vor linisti major.

LOREDANA 1976 VOI BENEFICIA DE O AVANSARE / STABILITATE LA SERVICIU? MAI BINE INITIEZ EU UN PROIECT NERAMBURSABIL? - Vine un an destul de agitat in viata ta, inclusiv in cariera, deci bnu as ziuce ca vine o perioada de liniste si stabilitate, ci de noutate si provocare. Ar merita incercata si initiativa la care te gandesti.

LUCICA 1980.CE SIMTE OVIDIU PT MINE? - Nu prea vad ceva sentimental aici, nu tine de suflet, ci mai degraba exista niste intrerese comune, unul se foloseste in sens bun de celalalt.

MARIAN 1987 CAND VOI TERMINA FACULTATEA ? VOI FI MULTUMIT? - Nu o vei termina curand, apar niste probleme pe parcurs care vor amana momentul si nu vei fi multumi curand, ci poeste cateva luni.

MARIUS 1987 CATI COPII VOI AVEA? - Posibil tot atatia cati a avut mama ta.

MIHAELA 1963 AM AVUT UN ACCIDENT GRAV ÎN2011 LA AMBELE PICIOARE SUNT SANSE SA MA DUC LA SERVICIU SA POT MERGE,MAI AM2 OPERATII DE FACUT - E un proces de lunga durata, poate dura si pana la 5 ani pana cand vei fi complet refacuta, dar perspectivele sunt promitatoare. Ai incredere in medici, oricate interventii ar mai fi necesare, pentru ca eforturile tale vor fi rasplatite in final.

MIHAELA SIMONA 1971 VOI AVEA VREODATA O CASA A MEA, PE CARE MI-O DORESC CU DISPERARE? - Curand nu, poate undeva intre 2015-2020, dar cu mari sacrificii.

MONICA P. 1972 CE SIMTE SOTUL MEU MARIUS PENTRU MINE,MA IUBESTE PE MINE SAU PE M.T?VOM RAMANE IMPREUNA SAU VOM DIVORTA? - El e impartit intre doua femei, asta cam asa e, dar nu amandoua joaca acelasi rol. Riscul unei despartiri e mare pana in 2018, dar depinde enorm de amandoi sa depasiti impasul fara sa-l agravati mai mult decat e cazul.

NIA 1992 VOI REUSI SA MA TRANSFER LA ID DE PE SEM 2? - Daca asta iti doresti, se va intampla, dar nu usor.

NICO 1967 VOI AVEA PROBLEME CU SERVICIU DIN CAUZA LUI PNM, POT SA-MI PIERD SERVICIUL, VOI SCAPA VREODATA DE EA? - Daca te incarci de energii negative si temeri doar la gandul ca exista cineva acolo care nu te place, fii sigura ca efectele nefaste asupra ta vor fi mai mari decat ceea ce ar putea ea face impotriva ta. E o chestiune de protectie a gandurilor de influentele sale nefaste. Fara frica ta de ea, ea nu poate face nimic, deci de tine depinde!

RODICA  1974.  PARTENERUL MEU DE VIATA VALENTIN ARE O AVENTURA CU LUCIA.VOM RAMÂNE IMPREUNA,SAU O VA ALEGE PE EA? - Sunt sanse sa mergeti mai departe impreuna, dar e nevoie de o discutie foarte sincera fata in fata oricat de grea ar fi, pentru a-l intreba ce ganduri are. Momentan ea e in avantaj!

ROMULUS 1967 DIN MARTIE 2011PINA AZI A TI INSISTAT PE PROBLEMA CARIEREI IN ZODIA LEULUI.ESTE O DISCREPANTA MAJORA INTRE CE AM CITIT -NUMAI DE BINE - SI CE MI SE INTIMPLA MIE - NUMAI DE RAU- SI ANUME REGRES STAGNARE FARA UN MOTIV INTEMEIAT. INTERPRETEZ OARE GRESIT ? - Da, pentru ca ar fi vine sa ciresti mai degraba la zodia ta ascendenta! Si nu e numai tranzitul planetelor prin case ci si aspectele formate intre planetele actuale cu planetele de pe harta ta si numai a ta, nu a tuturor Leilor!

SOSICA 1970.CE SCHIMBARI VOR APAREA PTR.MINE ÍN ACEST AN. - Si bune si rele. Cele de natura sentimentala sunt sub asteptari, dar ai ceva de invatat din ele, cele de natura profesionala pot fi promitatoare, oferind sansa unor noi orizonturi.

STEFANIA 1980 CAND VOI AVEA UN COPIL? - Nu prea curand, ori in urmatorii 4-9 ani, ori mai aproape de 40 de ani.

T.ANDREEA 1983. DACA MA VOI DESPARTI DE O, IN CAT TIMP VOI GASI UN BARBAT CU CARE SA.MI INTEMEIEZ O FAMILIE? - Foarte greu, pentru ca vei gasi lent un om care sa nu iti aduca aminte de O si sa fie mai bun.

VASILIU ALEXANDRU 1985 MA VOI CASATORI CU MIHAELA SI NE VOM MUTA LA CLUJ? - Aici e o intrebare cu 4 factori: greu te vei casatori, nu cu Mihaela, te vei muta, dar nu e clar daca la Cluj, ci intr-un oras important unde serviciul te va trimite. Relatia cu Mihaela e incerta.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 23-31 IANUARIE 2012
(
MISTERELE NOPTII. ASPECT, KARMA ASTRO-CALCUL, CUPLU) 

VIS ADOMOTI 16.02.1972 - "Eram la birou si aveam mai multe treburi de rezolvat si stateam de vorba cu una din colegele mele. La un moment dat a venit un alt coleg si ne-a zis ca vom avea o noua colega pe care trebuie s-o formam intr-un timp destul de scurt si sa-i punem la dispozitie toate materialele pe care le avem. In timp ce ni se facea cunostinta cu noua colega a aparut in birou fostul meu prieten care s-a asezat la biroul meu dar nu ne-a adresat niciun cuvant nici mie nici celorlalti, el fiind patronul firmei. Eu incercam sa discut cu colega cea noua, dar atentia mi-a fost atrasa de pantofii ei negrii cu tocuri foarte inalte, si in timp ce ea se pregatea sa iasa din birou am auzit o voce foarte clara care imi spunea "ai grija de tine". M-am uitat inspre birou unde se afla fostul meu prieten dar care nu schita niciun gest de parca nu ne-am fi cunoscut niciodata." INTERPRETARE VIS: Visul iti atrage atentia ca rezolvarea la una din problemele cu care te confrunti poate pentru prima oara in viata - asta e noua ta colega pe care trebuie s-o inveti, o noua postura in care esti tu pusa - este undeva in trecut, ai mai trecut prin asta, ai acumulat-o candva dar din diverse motive nu te folosesti de ea. Asta reprezinta fostul prieten care nu vorbeste. Tocurile inalte sunt o chestiune de statut, nu de vestimentatie, deci e posibil ca noua obligatie sa fie superioara tuturor planurilor tale anterioare de aceea uneori crezi ca nu esti pregatita sa-i faci fata. Prezenta prietenului nu are importanta mare in vis, el fiind doar un simbol al trecutului, semn ca nu stii sa te folosesti de o experienta de demult - el tace si nu face nimic. Visul iti spune ca ai putea da cu piciorul la o sansa - daca nu esti atenta - de aici si atractia ta spre pantofii femeii, tocmai de aceea visul iti spune sa ai grija de tine, semn ca nu esti foarte concentrata pe scopurile tale, pierzand vremea cu detalii care nu mai au niciun rost. Trebuie sa inveti din trecut doar ceea ce te poate ajuta sa mergi mai departe. Pantofii sunt un simbol al cursului unor evenimente, felul cum merg acestea, directia de mers, si visul iti propune sa tintesti mai sus, folosindu-te de experientele acumulate deja.

[ASPECT] CHELARU 23 04 1961 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IUNIE 2012 pana in IULIE 20123 Jupiter trece prin casa XI deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN ZODIA NATALA (JUPITER CONJUNCT CU SOARELE NATAL) este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

[KARMA] AIRAM 05.09.1986 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2008-2009 - urmatoarea va fi - 2016-2017 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2052-2058 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul NOIEMBRIE 2011 - OCTOMBRIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa XII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate. 3. INDEMNUL PERIOADEI: sondeaza inlauntrul tau, descopera cine esti in profunzime, ce ascunde eul tau intim, intelege-te pe tine insuti, sacrifica ceva acum pentru o viata mai buna mai tarziu, relationeaza cu divinitatea, redescopera latura spirituala a vietii, controleaza-ti emotiile si trairile, depaseste-ti limitele si repara-ti defectele, dedica-te altora cu sufletul deschis si neconditionat, reformuleaza-te in interior! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

ANDREEA IOANA 28.09.1990 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DORRA IONITA 25.05.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ELENA LILI 27.01.1969 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ILEANA 21.05.1990 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

RODICA ANTONELA 21.12.1958 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANDRADA 11/06/1985+07/11/1984
EA -
GEMENI, Junon in FECIOARA, BIVOL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - SCORPION,
Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - SOBOLAN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CAMI 27.08.1967 EA + 21.01.1968 EL
EA -
FECIOARA, Junon in FECIOARA, CAPRA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
VARSATOR, Junon in SCORPION, CAPRA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA - VARSATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CHRISTINA 19.04.1978EA+24.12.1975EL
EA - BERBEC,
Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
CAPRICORN, Junon in FECIOARA, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC - CAPRICORN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - PISICA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CORINA 25.01.1985 EA + 14.07.1972 EL
EA -
VARSATOR, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - RAC,
Junon in BALANTA, SOBOLAN DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR - RAC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - SOBOLAN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

JOE 06.09.1990 EA+ 17.01.1990 EL
EA -
FECIOARA, Junon in SCORPION, CAL DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
CAPRICORN, Junon in SCORPION, SARPE DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA - CAPRICORN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MIHAELA EA 04.06.1978+EL 19.11.1987
EA -
GEMENI, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
SCORPION, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - PISICA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

NICOLETA EA 21.05.1984+ EL
EA - GEMENI,
Junon in RAC, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
PESTI, Junon in TAUR, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - PESTI COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - SOBOLAN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RAINI 20.05.1979 EA + 24.07.1989 EL
EA -
TAUR, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
LEU, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - LEU COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - SARPE COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-22 IANUARIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

AIRAM 1986 CAND IMI VOI INTALNI SUFLETUL PERECHE? - Posibil sa apara undeva in urmatorii 3-6 ani la o petrecere, o nunta, sau la un eveniment fericit, atractia fiind instantanee.

ALINA T 1966 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU VIOREL? - Din pacate vor aparea niste neintelegeri intre voi care ar necesita niste compromisuri prea mari pentru a fi acceptate si in final relatia se va destrama.

ANCA 77 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA ? CUM SA O ATRAG IN VIATA MEA? -- Apare dintr-o intamplare, intr-un moment dificil sau stresant, brusc, fara sa mai speri, dar prima intalnire va contine ceva abrupt, agresiv, ce te va pune pe ganduri. Posibil pana in 2016.

BIANCA 1983 ESTE A PERSOANA PREDESTINATA MIE, CEA ALATURI DE CARE MA POT GANDI LA VIITOR? - Da, ai putea spera asta, pentru ca poate juca un rol major in destin.

CORNELIA 1971.ANUL ACESTA IMI VOI INTALNI JUMATATEA?DACA DA,CAM IN CE LUNA? - Sansele sunt sa apara intr-o luna masrtie, dar nu cred ca anul asta, ci posibil sa fie candva in urmatorii 2-3 ani.

CORNELIA 1971.GHEORGHE IMI VA DA (TRIMITE) BANI SA IMI CUMPAR O GARSONIERA,ANUL ACESTA? - Nu cred ca va fi asa cum speri acum, ori te amana, ori nu o va face.

CRISTI 1986 AM SA FIU IAR CU OCTAVIA SI AM SA RAMAN CU EA? - Daca deja ati trecut prin 2-3 impacari, atunci nu cred ca veti relua relatia, dar daca nu au mai fost despartiri, e posibil sa vi se mai ofere o sansa.

CRISTINA D 1969 CE IMI REZERVA VIITORUL? (PROFESIONAL,SENTIMENTAL,LOCUINTA) - Profesional se anunta cativa ani buni, calmi. Sentimental se anunta noutati si o perioada animata, pe placul tau. Dar in privinta locuintei vestile nu sunt bune, aici poate avea loc un eveniment neplacut.

CRISTINA1982 CUM VA ARATA BARBATUL CU CARE VOI AVEA UN COPII? - Poate fi usor mai tanar decat tine, sau cel putin arata mai tanar, si din multe privinte pare imatur. Nu aspectul conteaza la el.

CRISTINAP 19780 IN CE ANI VOI DA NASTERE LA COPII? - Poti face copii in jur de 29, 38, 47 de ani.

DANA22 1975 DE CE M-A BLOCAT RICHARD PE FACEBOOK SI DE CE MA EVITA,IN GENERAL?O MAI IUBESTE PE HEATHER,INCA? - Nu mai vrea sa aiba legaturi cu tine, considera ca nu e multumit, ca pune piedici in planurile sale sentimentale.

DANI MARI 1985 CE SE INTAMPLA IN VIATA MEA DPDV PROFESIONAL PT CA LA ACTUALUL LOC DE MUNCA NU VIN VESTI DELOC BUNE - Probleme vin si trec, nu lasa urme adanci, deci priveste cu optimism viitorul, deoarece totul are rezolvare. Nu exagera gravitatea unor lucruri care nu merg bine, pentru ca e nevoie de gandire pozitiva aici.

DANIELA 1966 AM O CASA N CONSTRUCTIE . PROBL CU CONSTRUCTORUL . VOI REZOLVA CEVA? O S-O TERMIN? - Da, vei depasi topate probleme, nu usor si nu repede, dar iti vei duce planurile la indeplinire. Multa rabdare deci, e o chestiune de timp!

DANIELA 1976 CE FINALITATE VA AVEA RELATIA CU SORIN - Poate iesi ceva bun de aici, ceva de sufl;et, cum ar fi intemeierea unei familii, dar sunt niste piedici de trecut pana acolo si care depind mult de increderea dintre voi, de fidelitate, de seriozitatea si de tinerea sub control a emotiilor.

ELENA 1977. VA FI DANIEL SOTUL MEU? - Mi-e teama ca nu, ca el ar fi sotul sortiti altei femei.

ELENA 1996 VOI AVEA O RELATIE CU IONUT? - Poate va fi ceva scurt si intens, dar care se va termina repede.

ELENA CRISTINA 1980 CAND SI CU CINE MA VOI CASATORI? VOI FI VREODATA FERICITA PE ACEST PAMANT? VA ROG SA MA AJUTATI - Vei fi de multe ori fericita, totul e sa te multumesti tu cu ceea ce vei primi, sa nu fugi mereu dupa altceva. Ai o atitudine superficiala care te face sa dai cu piciorul sanselor bune sau sa le tratezi cu indiferenta. Casatorie exista, poate chiar 2 de-a lungul vietii.

G 1978 IN CAT TIMP IMI VOI CUMPARA PROPRIA LOCUINTA? - Vei avea casa ta, numai ca destul de greu vei ajunge acolo. Poate sa mai dureze inca vreo 2 ani pana vei aduna o parte din bani.

GABITZA 1978 CAT TIMP MAI RAMAN LA ACTUALUL JOB? - Poti sa mai ramai mult, vreo 4 ani, si vei trece si peste o perioada dificila. Daca treci peste ea, dupa aceea va fi mult mai bine.

GABRIELA 1978 PESTE CAT TIMP VOI PLECA SA LUCREZ IN STRAINATATE? - Nu e clar daca urmatorul job e peste hotare, mai degraba tot aici, in Romania.

GEORGIANA 1990 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, dar poate fi legat de anii 2015-2016.

GEORGIANA D 1990 MA VOI DESPARTI DE JUMATATEA MEA ACTUALA? - Posibil da, pentru ca vei dori altceva in viitor.

IONEL.S 69 CARE ESTE FEMEIA ALATURI DE CARE VOI FI LA BATRANETE, O CUNOSC? - Exista riscul sa nu existe o astfel de femeie langa tine in viitor, pentru ca ai o atitudine cam autoritara sau personalitate puternica ce tine femeile la distanta. Daca va fi totusi una, poate fi o femeie si mai puternica!

JULIANNE 1981 IN MARTIE 2010 S-A RUPT RELATIA PE CARE O AVEAM CU TAVI NASCUT IN 09.09.1979. INTREBAREA E DACA SE VA RELUA RELATIA SI SE VA AJUNGE LA CASATORIE? - Nu se va relua si oricum nu duce la casatorie. Uita-l!

KAMAR 1982 MAI SUNT SANSE SA NE IMPACAM SI SA RELUAM RELATIA? S-A TERMINAT DEFINITIV? - Treci peste cu detasare si concentreaza-ti atentia asupra altui om, cu care ai mai mari sanse sa cladesti ceva durabiul.

LILI 1967 CE SENTIMENTE ARE SORIN PTR MINE? - Te apreciaza, te place in multe privinte, ;oate sunt si ceva sentimente de iubire aici, deci nu suna rau deloc.

LILI 1967 VOI AVEA COPII? - Ar trebui sa ai o fata in urmatorii 2-6 ani, dar depinde mult de tine.

LILI 1970 DACA SOTUL MEU MA VA MAI TRISA CU O ALTA FEMEIE,CAND O VA FACE MAI EXACT?DACA O VA FACE - Va fi tentat sa o faca in urmatorii 6 ani, dar nu va iesi nimic din acea tentatie, va fi o sansa blocata.

LIUBA 19712 CAND IMI GASESC JUMATATEA - Cam in urmatorii 5 ani, dar greu pentru ca nu e aproape.  

LORELAI 1975 CE REPREZINTA G IN VIATA MEA? - Poate fi o sansa de a construi o relatie solida si de viitor. Dar e nevoie de mai multa implcare.

LORELAI 1975 CE REPREZINTA GABRIEL IN VIATA MEA? - Raspunsul e acelasi.

LOREP 1975 CAND VOI GASI JOBUL MULT VISAT? - Nu foarte curand, dar peste 2 ani sansele de a schimba jobul sunt mai mari, spre ceva mai bun.

MìRELA 1982 CAND IMI INTALNESC JUMATATEA? - Esti destul de aproape de acel moment, pentru ca varsta de 30 de ani poate corespunde acelei intalniri.

MARIA 1965 CUM VA FI VIATA MEA DPDV SENTIMENTAL IN 2012. MA IMPAC CU V? - Poate fi un an bun in plan sentimental, dar nu as zice ca aduce o impacare, ci ceva nou.

MARINCHESCU NICOLETA 1985 IMI VOI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA? - Deocamdata nu, o vreme ramai unde esti, anii care vin nu aduc schimbare ci stabilitate.

MILLICA 1970 CAND O SA-MI INTALNESC JUMATATEA? - Desi ar fi trebuiit sa se intample aceasta deja, ar fi posibila o sansa in urmatorii 2 ani, dar e o sansa oarecum limitata de niste oprelisti.

MILLICUTA 1970 DACA EMIL VA FI JUMATATEA MEA - Cel mai probabil nu, acest om nu te va implinia sa cum ai dori.

MIRELA 1967 SUNT RECASATORITA DE 6 ANI. VOI AVEA UN COPIL CU SOTUL MEU? - Greu se va implini acest vis, pare sa fie blocat totusi de varsta.

NICOLETA DANIELA 1977 GASESC SERVICIU PANA IN VARA? - Ceva-ceva vei gasi, dar nu cred ca te satisface.

OTILIA 76 ce se va intampla in viata mea sentimentala in 2012.Ce ma asteapta in acest an? - Si bune si rele, sansele unei relatii serioase sunt, dar pare totusi marcata de unele ghinioane sau sacrificii.

SILVIA 1979 IN CE AN SE VOR MUTA PARINTII MEI IN ORASUL BRASOV. - Nu cred ca se va intampla curand, eventualele planuri vor cunoaste amanari si piedici.

SILVIA 1979 IN CE AN VA PLECA SOTUL MEU IN STRAINATATE LA LUCRU - Daca nu pleaca anul acesta, e posibil sa mai dureze mult poana atunci, cel putin 2.

SIMO 1992 CE FEL DE RELATIE EXISTA INTRE MINE SI EL(LIVIU-IUBIT,COLEG JOB)? SE FOLOSESTE DE MINE DOAR SA-SI ATINGA UNELE SCOPURI? - Da, se foloseste un pic de tine, exista un interes la mijloc, deci ar fi bine sa fii ceva mai suspicioasa cu el.

SIMONA 1979 CAND MA VOI CASATORI? - Posibil pana pe la 36-38 de ani.

SIMONA 1980 CU CARE VOI INC.O REL.SERIOASA?NICU SAUVASILE? - Cu Vasile ar fi sanse sa fie ceva mai serios si mai durabil, Nicu nu inspira seriozitate.

SS2357 1957 REUSESC SA VAND AP. SI GARS. SI SA CUMPAR CASUTA? - Da, pana la urma planurile tale vor reusi.

STEFANIA 1985 CAND IMI VOI GASI JUMATATEA? - Nu apare prea curand, exista ceva piedici in acest sens ce ar putea chiar rata sansa intalnirii.

TEO 72 CE SANSE DE ANGAJARE AM ìN VIITORUL APROPIAT,VOI FI MULTUMITA DE JOB? - Vei gasi ceva, cdar nu vei fi multumita, de parca nu e ceea ce visezi sau vei face comparatia cu un fost job si nu va fi la fel de bun.

TONITA 1971 VOI AVEA SANSA DE A NASTE UN COPIL?PRIETENUL MEU(20.05.1969) ARE UNUL SI NU DORESTE ALT COPIL,ZICE CA NU E PREGATIT - Cred ca pana la urma vei avea un copil, fiind decizia ta sa il faci.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-22 IANUARIE 2012
(
KARMA, ASPECT, ASTRO-CALCUL, CUPLU) 

[ASPECT] GABRIELA 14.08.1978 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2011 pana in MAI 2012 Jupiter trece prin casa X deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: - ASPECT UNIC IN VIATA - URANUS OPUS VENUS NATAL descrie furtuni in plan sentimental. Relatiile amoroase care incep acum sunt nesigure, sunt simple pasiuni trecatoare cu riscul de a se rupe inainte de a se concretiza. Sunteti atras de flirturi si aventuri amoroase, fara a va gandi neaparat la viitor. Sunteti tentat sa va indragostiti la primul impuls, ca apoi sa va dati seama ca v-ati pripit si a fost doar un experiment sentimental. Viata de cuplu poate fi supusa unor mari rasturnari de situatie, relatiile ce pareau stabile pot cunoaste bulversari profunde sau innoiri. Viata sentimentala pare ca se desfasoara la o viteza mul mai mare, totul incepe si se termina rapid. Exista riscul de a iubi necugetat, dintr-o pasiune de moment, cu risc de infidelitate, divort sau separari spectaculoase. La fel de expus poate fi planul amical, unde puteti avea un conflict de proportii cu un prieten apropiat (cel mai sigur femeie). Iubirile care incep acum sunt nesigure si se pot rupe la primul hop. Simtiti nevoia eliberarii dintr-o relatie care nu mai mergea bine, privind viata de cuplu ca pe o inchisoare din care aveti nevoie sa evadati. Cel putin pentru o vreme... Daca va implicati acum intr-o relatie sentimentala, o veti resimti ca pe o limitare a libertatilor, incetul cu incetul pierzandu-va spatiul personal. Este posibil, la un moment dat, sa fiti implicat in mai multe directii sentimentale diferite.

[ASPECT] WOITEK LUCIA 30.04.1967 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2012 pana in MAI 2013 Jupiter trece prin casa I deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN ZODIA NATALA (TAUR) este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

CORNELIA 23.08.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DANIEL 22.07.1990 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

FLORINA 1.06.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

EUGENIA-VALERICA 12.10.1968EA+03.11.1961EL
EA -
BALANTA, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL -
SCORPION, Junon in PESTI, BIVOL DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - BIVOL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IZZA34 11.07.1977 22.04.1979 (EL)
EA - RAC,
Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - TAUR, Junon
in BERBEC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - TAUR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - CAPRA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 87% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

PIXIE 19.04.1992 EA + 10.12.1992 EL
EA - BERBEC,
Junon in BERBEC, MAIMUTA DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
SAGETATOR, Junon in RAC,
MAIMUTA DE APA(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC - SAGETATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA -
MAIMUTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA -
APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RAMONA 20.01.1988 EA+5.06.1981 EL
EA -
CAPRICORN, Junon in PESTI, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - GEMENI,
Junon in BALANTA, COCOS DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN - GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - COCOS COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

SIMONA 09.03.1979 EA + 05.11.1974 EL
EA -
PESTI, Junon in PESTI, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - SCORPION,
Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI - SCORPION COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:CAPRA - TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 9-15 IANUARIE 2012
(
KARMA, ASPECT, ASTRO-CALCUL, CUPLU) 

[KARMA] ANCA 23.04.1978 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2008-2009 - urmatoarea va fi - 2013 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2037-2038 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IUNIE 2012 - FEBRUARIE 2014  - Nodul Nord traverseaza lent casa VII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. 3. INDEMNUL PERIOADEI: asociaza-te, apropie-te de ceilalti, apleaca-te asupra partenerului, invata lectia vietii in doi, cauta-ti jumatatea, accepta diversitatea umana, intelege ca viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeste, ofera! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[ASPECT] AVI 02 05 1974 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2012 pana in MAI 20132 Jupiter trece prin casa VIII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER in tranzit prin TAUR CONJUNCT CU SOARELE NATAL(in martie 2012)  este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

[ASPECT] GY.G. 30.05.1968 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din februarie 2012 pana in iulie 2012 Jupiter trece prin casa VIII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER in tranzit prin GEMENI CONJUNCT CU SOARELE NATAL (in iulie 2012) este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

ADINA 20.01.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

IULIA CORINA 22.10.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MARIA 02.03.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CAMELIA O5 O8 1975 EA 21 O7 1973 EL
EA - LEU, Junon in RAC, PISICA DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - RAC, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: LEU - RAC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - BIVOL COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

GEOS09 02.03.1976 EA + 19.12.1970 EL
EA - PESTI, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - SAGETATOR, Junon in TAUR, CAINE DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:PESTI - SAGETATOR COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - CAINE COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 30% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

LEONTINA 18 1O 1954 EA 25 O7 1946 EL
EA - BALANTA, Junon in BALANTA, CAL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - LEU, Junon in BALANTA, CAINE DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BALANTA - LEU COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - CAINE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MARIA 1O 1O 1984 EA 28 O2 1977 EL
EA - BALANTA, Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
EL - PESTI, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BALANTA - PESTI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MARIA 27. 01.1997 EA +13.01.1984 EL
EA - VARSATOR, Junon in BERBEC, SOBOLAN DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in TAUR, MISTRET DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: VARSATOR - CAPRICORN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - MISTRET COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MARIA 27.10.1968+10. 06.1964 EL
EA - SCORPION, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - GEMENI, Junon in SCORPION, DRAGON DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:SCORPION - GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - DRAGON COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

VALENTIN 29.06.1992 EA + 01.03.1967 EL
EA - RAC, Junon in TAUR, MAIMUTA DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - PESTI, Junon in LEU, CAPRA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: RAC - PESTI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - CAPRA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 9-15 IANUARIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ADINA 1965 CAND VOI INCEPE O NOUA RELATIE SENTIMENTALA SERIOASA (DE VIITOR)? - Oricand in urmatorii 3 ani apare o sansa neasteptata de iubire.

ADINA 1965 CE IMI IMI PUTETI SPUNE DESPRE SERVICIU? CAND SI UNDE VOI GASI UNUL DE CARE SA FIU MULTUMITA? - Perfect multumita, din toate punctele de vedere - si bani, si placere etc - nu vei gasi, dar candva in urmatorii 5 ani cred ca vei gasi ceva relativ multumitor.

ADINA 1965 CUM VA EVOLUA PROBLEMA DE SANATATE CU OCHII? SE VA AGRAVA (ORBIRE) SAU VA STAGNA? - Mi-e teama ca se inrautateste, deci mergi la medic si tine situatia sub control.

ADRIAN 1966 MA VOI CASATORI CU ALINA, ESTE FEMEIA POTRIVITA? VOI AVEA COPII CU EA? - Ceva nu va lasa sa construiti ceva de durata, deci e o relatie cu un mare semn de intrebare in ceea ce priveste durabilitatea si stabilitatea.

ADRIANA 1982 CE MI REZERVA VIITORUL - O viata buna, in care vi cunoaste si iubirea, si bogatia la un moment dat, si marile placeri ale vietii, cu sansa de a-ti atinge multe vise, dar exista si un proces candva in viitor care te va marca profund (un divort probabil).

AIRAM 1986 CAND MA VOI CASATORI? - Intre 25-30 de ani sansele sunt cam mici, ca atare cred ca se va intampla mult mai incolo, poate in jur de 2018.

ALINA 1981 VA FI PROFITABILA AFACEREA MEA SAU MAI BINE RENUNT LA IA? - Va evolua greu, dar nu trebuie sa renunti la ea, ci poate s-o pastrezi ca pe un colac de salvare, pe langa altceva care sa iti asigure un trai decent.

ALINA T 1966 CE IMI VA ADUCE 2012 IN PLAN PROFESIONAL SI SENTIMENTAL? - Profesional e un an dificil, cu stari de tensiune si de stres, cu o oarecare nesiguranta si multa munca. Sentimental poate aduce ceva mai multe motive de bucurie, dar oarecum sueprficiale, fiindca nu e un an foarte sigur in iubire.

AS 12.01.1987 ESTE DM JUMATATEA MEA? - Nu este doar una din sansele de iubire din viata ta, care te va face fericita o vreme si va trece mai apoi.

B 1978 CAT VA DURA RELATIA DINTRE MINE SI BAA VA FI CEVA DE DURATA? - Poate dura o vreme, chiar si 5 ani, dar nu e o relatie definitiva. Se va strica armonia dintre voi.

CRISTIAN 1973 IN ANUL IN CURS VOI AVEA VENITURI SUPLIMENTARE?IN CAZ POZITIV,CARE VOR FI ACTIVITATILE CARE LE VOR GENERA? - Da, pot exista doua surse de venit la un moment dat, din ideile si initiativele proprii.

CRISTINA LAVINIA 1987 CARE ESTE VIITORUL RELATIEI MELE CU RADU? VA FI O RELATIE DE IUBIRE SERIOASA CARE SE VA FINALIZA CU CASATORIE SAU SE VA SFARSI? - Nu duce prea departe, veti incerca la un moment dat sa construiti o relatie, dar sa va baga cineva intre voi ce va strica totul.

DANA 1964,AM DESTIN ALATURI DE FLOREA SAU DE ALTCINEVA - Parca de nimeni, nici Florea nu e o alegere prea buna, dar nici altul, deci exista un ghinion in acest sens in plan sentimental.

DANIELA 1976 IN CE IMPREJURARI IL VOI CUNOASTE PE CEL SORTIT MIE, PRIN PRIETENI, RUDE. LA SERVICIU, PE NET ETC - Va fi o cunoastere indelungata, de luni de zile pana cand se va lega ceva, deci e posibil sa fie o relatie la serviciu, undeva unde vei merge frecvent.

DANIELA 1976 RELATIA MEA CU MARIUS SE VA DESTRAMA DE DATA ASTA, DESPARTIREA VA FI DEFINITIVA? AM FI AVUT SANSE SA AVEM O RELATIE NORMALA,O FAMILE, COPII SAU E MAI BINE SA NE VEDEM FIECARE DE DRUM - Vi s-ar fi cerut amandurora mari sacrificii, ceea ce nu cred ca puteati face, de aceea sansele ca de aici sa se nasca ceva durabil erau foarte mici. Posibil sa nu se destrame curand, ci sa mai dureze o vreme.

DANIELA 1976 VOI MAI AVEA ALTE RELATII PANA IL VOI INTALNI PE CEL SORTIT SAU MA VOI REIMPACA CU MARIUS PANA ATUNCI, SAU E MAI BINE SA STAU SINGURA - Va mai exista o relatie, dar oarecum limitata, parca nu e foarte fericita sau nu e o relatie totala.

ELENA 1977 BARBATUL PE CARE L-AM CUNOSCUT SPRE SFARSITUL ANULUI TRECUT PE NUME DANIEL - MAI AM SANSA UNEI RELATII SERIOASE CU EL? - Da, daca acum tineti legatura cat de cat amicala si nu va desparte nimic )alte persoane, sau distanta).

ELENA 1977 CAT TIMP VA FI DANIEL IUBITUL MEU? - Atat timp cat amandoi luptati serios pentru relatie, pentru ca unul din voi doar primeste, nu prea ofera nimic.

ELENA 1977 MA VOI IMPACA CU DANIEL PRIETENUL MEU? - Nu cred, desi ocazii ar fi fost, dar orgoliile sunt prea mari.

ELENA 1977. CAND MA VOI CASATORI. DACA SE VA INTAMPLA VA FI CU CEL LA CARE TIN ACUM? - Nu, cel care e acum in inima ta nu va sta mult acolo.

EUGENIA 1979 CAT OARE MAI ESTE NEVOIE SA ASTEPT SA INTRE IN VIATA MEA CEL CARE IMI VA FI SOT IL CUNOSC DEJA? - Nu e exclus sa il fi cunoscut deja in u;timii ani, dar inca nu v-ati descoperit cu alti ochi. Dar nici nu se va lega ceva foarte curand, inca mai ai de asteptat.

FLORI 1980 AR FI BINE SA PLEC IMPREUNA CU IUBITUL MEU? - Nu, nu va va fi usdor impreuna. Mai asteapta.

FLORI 1980 CE URMARESTE M? ARE INTENTII BUNE? - Sunt intentii egoiste, care il avantajeaza doar pe el, nu si pe tine, deci tu nu ai nimic de castigat din asta.

GABI 1982 CAND MA VOI CASATORI? - Nu este exclus sa se intample destul de curand, in jurul varstei de 30 de ani.

GABI 1982 CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL ANUL ACESTA? - Bine, va exista o schimbare de atmosfera la serviciu, poate alti sefi, poate alti colegil, iar schimbarea ce se va resimti va fi benefica pentru toti. Vei lucra cu placere,

GABRIELA H 1972 AM SANSE SA-MI CUMPAR LOCUINTA? - Nu curand, dar da, pana la urma vei avea casa ta.

GEORGI 1981 ESTE CATALIN CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Va exista un mare obstacol intre voi in urmatoarele luni., Daca il depasiti cu bine, atunci relatia va duce la casatorie, dar in acest moment sansele sunt de vreo 70%,.

GETA 1978 ACTUALA PROFESIE SI LOC DE MUNCA MI SE POTRIVESC, POTE ADUCE SATISFACTI SAU TREBUIE SA MI SCHIMB PROFESIA? - O vei schimba pentru ca iti vei da singura seama daca e ceea ce iti place si ti se potriveste, pentru ca viitorul iti aduce o schimbare de directie.

HERA 1976 IMI PUTETI DA CATEVA DETALII DESPRE CEL CU CARE MA VOI CASATORI,PROFESIE, VARSTA,INITIALE?ATI SPUS CA O SA APARA CURAND, DAR CAND? - Pana la el cred ca vei mai avea o relatie esuata. Posibil sa il cunosti cu ajutorul serviciului, un coleg/colaborator.

IOANA 1970 AS DORI SA RENUNT LA ACTUALUL LOC DE MUNCA. CE SANSE AM SA MA REORIENTEZ. SA IMI DESCHID O FIRMA SAU IMI POT GASI CEVA LA FELDE BINE PLATIT? - Prea curand, sanse de a porni spre altceva nu sunt. Mai mult, e posibil sa se nasca o idee in mintea ta, dar sa fie una amagitoare, care nu duce acolo unde speri, deci trebuie sa fii realista si sa nu te amagesti singura. Inca vreo 3 ani cred ca ramai unde esti.

IOANA 1970 CE VALOARE AM LA ACTUALUL LOC DE MUNCA? DACA O SA VREAU SA PLEC NU MA VOR LASA SEFII SAU VOR ZICE MULTUMESC CA \\SCAPA\\ DE MINE? - Esti apreciata dar, stii cum se zice: nimeni nu e de neinlocuit, ca atare, daca vei pleca, sunt multi altii la acelasi nivel gata sa-ti ia locul. Nimeni nu te va ruga nimeni sa stai cu orice pret, dar unii iti vor simti lipsa.

IOANA 1970 VOI AVEA PROBLEME DIN CAUZA LUI N.P. LA SERVICI? IMI VOI PUTEA PIERDE SERVICIUL DIN CAUZA EI? - Doar probleme de ordin emotional, pentru ca vei fi influentata de ea, dar cariera nu are de suferit.

J\N 1979 AM TERMINAT REL.CU BOG,NU TINEA LA MINE,MA MINTEA SI ISI BATEA JOC. SE VA INTOARCE VREODATA ROATA,SA SIMTA SI EL CE AM SIMTIT EU? - Cu siguranta da, numai ca el va fi ceva mai rational si nu va pune la suflet.

K 1973 CARE VA FI RELATIA PE VIITOR CU C. V. MAMA COPILULUI MEU - Nu prea apropiata, se va rezuma la rolul pe care tu il vei dori sa-l joci in viata copilului, dar fara sentimente, doar ratiune si obligatii asumate/respectate.

K 1973 CE REPREZINTA SI CE SIMTE PENTRU MINE MARIA.CE FEL DE RELATIE AVEM SI CUM SE VA CONCRETIZA.? - E o intalnire karmica ce poate evolua spre o relatie de cuplu cu tot ce inseamna ea, dar totusi lipseste ceva de aici pentru a fi o relatie solida si fericita.

LORE 1976 MA VOI CASATORI IN URMATORII 3ANI? SE VA RUPE CU ADEVARAT RELATIA ACTUALA?SAU E DOAR AMAGIRE - Mai mari sanse ar fi fost in 2011 de casatorie, dar daca nu s-a intamplat, e posibil sa se intample cam intre 2014-2016, si nu cu cel de acum.

LORE 1976 VOI AVEA COPIL IN URMATORII 3ANI? SUNT SANSE SA MI SE INTAMPLE? AS VREA PRECIZARE MAI CONCRETA - Vei avea copii, dar nu in urmatorii 3 ani, ci ceva mai incolo. Mai precis nu pot, dar poate fi si undeva pe la 39-40 de ani.

LOREDANA 1996 IMI DORESC SA DEVIN MEDIC LEGIST. VOI REUSI VREODATA ACEST LUCRU? - E un vis de la aceasta varsta, pana te vei maturiza vei mai gasi multe alte domenii care te vor interesa si atrage.

MARIA 1968 VREAU SA STIU CE VIITOR ARE RELATIA MEACU VALI - Daca depasiti cu bine micile probleme care mai apr intrre voi, sunt sanse sa formati o familie in urmatorii 3 ani, dar mai aveti inca ceva de rezolvat intre voi, nu e o relatie totala. Cineva parca se baga intre voi.

MARIANA 1979 VA FI CEVA INTRE MINE SI BOGDAN? - O vreme, poate fi, dar nu e ceva de durata, vei iubi pe altcineva in viitor.

MIHAELA 1978 CUM VA EVOLUA SERVICIUL ACTUAL PT MINE SI DACA IMI VOI MAI GASI SI CEVA PART TIME? - Va fi un an bun, lucrurile bune de anul trecut se vor repeta si anul asta. Vei avea ceva part-time daca si in ultimii ani ai avut, fiind o reluare a acelor activitati.

MIHAELA 1981 SE POATE DEZVOLTA RELATIA INCEPUTA DE REVELION CU RAMON? - Nu, atunci a fost ceva de moment, o flama care te-a cuprins in acel moment magic, dar nu are viitor si nici nu e ceea ce crezi.

MIRELA T 1993 VOI AVEA O RELATIE CU ALEX? MA IUBESTE? - Sunt mari sanse sa mergeti mai departe impreuna doar daca relatia voastra are deja un trecut, e inceputa de ceva vreme, nu e ceva ce a inceput de o luna. Ceea ce ati cladit impreuna pana acum va conta in viitor. Da, te iubeste.

MIRUNA 1976 CE SENTIMENTE ARE B PENTRU MINE? - Nimic foarte profund, e o amicitie, o prietenie cu iz colegial, de parca v-ati fi de folos unul altuia, dar nu e ceva de suflet.

SILVIA 1979 CAT TIMP VOI STA LA ACTUALUL MEU LOC DE MUNCA, SUNT OPERATOR TELEFONIC - Vei mai sta aici cativa ani, cel mai dificil moment fiind cam prin 2016, cand e posibil ca postul sa se desfiinteze. De aceea trebuie sa te pregatesti de pe acum pentru altceva.

SORINA 1984 CUM VA EVOLUA RELATIA NOASTRA? - Poate merge bine, daca gasiti o cale de a fi mai mult timp impreuna si daca aveti un scop comun spre care sa vasliti impreuna.

TEO 72 CASNICIA MEA ESTE ìN IMPAS,VA REVENI LA NORMAL SAU SE VA TERMINA,NU MA MAI IUBESTE CHIAR DELOC? - Mai sunt sanse sa reparati totul daca nu s-a ajuns la conflicte majore. Mai exiosta dragoste intre voi. Inca se mai poate face ceva ce depidne de amandoi.

TEO 72 MAI FAC COPIL PANA LA 40 ANI CUM SPUNEATI SAU SA-MI CAUT UN JOB? - Nu e ceva ce se pune in balanta, deci lasa lucrurile la voia destinului, pentru ca el va decide pentru tine ce e mai bine la aceasta varsta sa faci. Ti se va revela raspunsul pana la finalul anului, dar nu sunt cai care se exclud, de genul ori/ori, ci e posibil sa fie cu totul altceva.

TR 1959, RELATIA CU SOTUL ESTE ACEEASI. AM CUNOSCUT UN BARBAT, CE SIMTE PTR MINE SI DACA DORESTE CEVA SERIOS - Simte, e ceva placut si pentru el dar nu isi face planuri, se bucura doar de moment. Nu-ti face nici tu, lasa lucrurile sa evolueze de la sine.

VALENTIN 1968 CE REPREZINTA TIBERIA PENTRU MINE IN VIITOR SOTIE SAU DOAR PRIETENA? IN PREZENT VORBIM TELEFONIC SI NU NE-AM VAZUT NICIODATA - Nu se naste o relatie concreta de aici pana nu va cunoasteti, deci acesta trebuie sa-ti fie telul, de a va vedea, pentru ca telefonul naste iluzii! Realitatea poate fi cu totul alta si atunci vei sti ce poate fi intre voi.

VIO 1966 - REFERITOR RASPUNS DIN DECEMBRIE DE UNDE VA VENI PROPUNEREA SI CIND? - E ceva complet nebanuit in acest moment, e ca o intamplare pe care o vei trata cu putina suspiciune, de parca nu ai avea incredere ca iti poate fi de folos. Undeva prin primavara-vara probabil.

VIS AURA 31.03.1982 - Se facea ca eu, imbracata cu o pereche de pantaloni negri pe care ii am si in realitate, particip alaturi de doi baieti la un examen si obtinem fiecare in parte aceeasi nota: 9,75. Mentionez ca in vis parea ca ii cunosc pe cei doi baieti, desi fetele lor nu mi-au ramas intiparite in minte astfel incat sa ii asociezi cu persoane din realitate. [...] Credeti ca visul are vreo legatura cu acest om? INTERPRETARE:  Nu visul nu are nicio legatura cu acel om, ci doar cu felul in care te privesti tu pe tine in societate. Visul arata ca nu ai de ce sa te temi de eventualele competitii in care trebuie sa participi, chiar si la cele de zi cu zi, pentru ca esti egala cu oricine. E un examen in care te imbraci in pantaloni si te alaturi altor 2 baieti si luati aceeasi nota, semn ca nu esti cu nimic mai prejos sau mai presus decat cei cu care te compari in tot ce faci. Singura legatura care ar putea sa o aiba cu acel baiat e acea chestiune ca oamenii sunt toti egali si nimeni nu e perfect. Tu ca fata poti semana oricand cu un baiat prin pantaloni si nici tu, ci ceilalti nu luati nota maxima, ci 9.75, deci trebuie sa accepti oamenii asa cum sunt, cu diferentele absolut normale dintre ei si cu imperfectiunile lor.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-8 IANUARIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ADA 1972: CUM VA FI SOTUL MEU? - Inalt, par deschis la culoare, destul de slab, a avut o voiata dificila care l-a facut sa fie cam agresiv si critic.

ADA 1972: MA CASATORESC IN 2012? - Nu inca si nici nu cred ca se intampla inainte de 2015.

ALEXA 1972 VA DIVORTA S? VOM FI IMPREUNA SI VOM FACE UN COPIL, ASA CUM AM VORBIT? - Nu s-a decis inca, e neghotarat, penduleaza intre a face acest pas si a nu-l mai face, deci mai are inca nevoie de gandire. Momentan nu e dispus sa divorteze, ceva inca il retine, dar totusi cred ca o va face pana la urma.

AMA 72 CE FEL DE RELATIE VOI AVEA CU ALAIN? - Trecatoare, amicala, poate si cu o oarecare conotatie sentimentala, dar nu va dura.

AMA 72 CE FEL DE RELATIE VOI AVEA CU IOSIF? - Dificila, tensionata, si se va termina printr-un conflict.

AMINA 1968 ESTE ADRIAN M SINCER SAU ARE GANDURI ASCUNSE? - E sincer, doar ca e superficial, in sensul ca nu priveste la fvel de serios lucrurile, cel putin nu la fel ca tine. Se cam joaca.

ANA-MARIA 1989 AS VREA SA STIU CATEVA DETALII DESPRE CEL CU CARE MA VOI MARITA SI CAND VA APAREA IN VIATA MEA - Va veti iubi mult, asta conteaza cel mai mult la el, e un tip afectuos, tandru, dornic sa ofere si sa primeasca iubire, arata bine si e sensibil.

ANDRA 1984 SPUNETI-MI CEVA IN PLUS DESPRE SPECIFICUL URMATOAREI MELE RELATII SERIOASE? EX:GENUL DE DRAGOSTE,CE NE ATRAGE, CE AVEM IN COMUN - Nu va fi chiar serioasa, ceva nu iti inspira incredere in promisiunile lui, avand mereu impresia ca se joaca si nu se tine de cuvant, dar atat cat va dura, te vei simti bine cu el.

ANNE 1968 CE SE VA INTAMPLA CU RELATIA MEA CU MICHI ANUL ACESTA? - Va fi oscilanta, cand buna, cand incerta, cand apropiata, cand distanta, deci va aduyce din pacate si cateva momente dificile dar pe care le puteti trece daca nu le agravati voi insiva!

ARIADNA 1984 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Mai ai de asteptat cel putin 4 ani, pentru ca el nu e acum prin preajma si nu iti poate aparea in cale deocamdata.

ARIADNA 1984 CAND IMI VOI INTALNI URMATORUL IUBIT - Nu e exclus sa il cunosti oarecum dar nu e nimic momentan intre voi.

CRISTINA1982 ISI DORESTE RARES O RELATIE CU MINE? - Nu prea, parca nu e pregatit sa se implcie mai mult, din cauya unei piedici dintre voi.

CRISTINA1982 VOI DIVORTA DE MARIAN? - Nu este exclus sa se intample asta in urmatorii 4 ani, deci cam 80% sanse da!

FELI 1969 CAND VOI INTALNI BARBATUL CU CARE SA AM O RELATIE DE DURATA? - Undeva intre 2016-2018 sunt cele mai mari sanse sa ai alaturi de tine pe omul care iti va schimba viata.

FELI 1969 RADU S-A INTORS LA SOTIA LUI SI INTREB ACUM: VA RAMANE CU EA SAU DIVORTEAZA? - Nici el nu stie ce vrea, de parca ar avea o viata dubla, pentru ca mereu va ramane cu gandul ca vrea altceva deci riscul divortului e inca mare in urmatorii 2 ani.

FLOR 1973.CARE ESTE MENIREA MEA? - Iti vei intelege greu si tarziu care ti-e menirea, dupa sufuciente asteptari si cai esuate. Trebuie sa-ti educi rabdarea, sa fii dispusa sa astepti mult pana cand lucrurile bune se cladesc in viata ta, sa construiesti ceva solid de care sa fii mandra, sa obtii respectul lumii prin faptele tale si sa icnerci sa depasesti lumea ta personala ca sa gasesti o cale de a te dedica unei paturi mai largi de oameni care au nevoie de o indrumare de la tine. Prin cariera iti poti implini menirea.

GEORGETA 1974 VOI MAI RAMANE LA FIRMA UNDE SUNT ACUM - O vreme da, dar intr-o zi vei dori ceva mai bun si vei alege sa schimbi directia.

IOANA 1991 O SA MAI FIU VREODATA CU FLORIN?AM INCEPUT SA VORBIM IAR DUPA 8 LUNI DE CAND NE-AM DESPARTIT SI SUNT CURIOASA DACA NE VOM IMPACA - Merita o a dpoua sansa, pentru ca da, e foarte posibil sa o luati de la capat imrpeuna.

MICAS 1980 CUM VA FI 2012 DPDV SENTIMENTAL? - Nu aduce lucruri de durata, poate doar ceva sentimente trecatoare, atractrie si gelozie deopotriva, o dorinta mai mare de a lega o relatie, dar parca nu e chiar anul in care vei gasi pe cel cu care sa si ramai. Mai mullt incercari.

MICAS 1980 DE CE M-A SUNAT MOLDO, CE VREA? - Nimic clar, nici el nu stie ce vrea, parca ar dori sa reparati ceva ce nu a mers bine candva, dar nu se va tinbe de eventualele promisiuni pe care le face.

MIHAELA 1970 CUM ESTE BINE SA-MI PASTREZ ECONOMIILE? - In lei, in 2 conturi diferite, la doua banci diferite sau sa cumperi o casa.

MIHAELA 1970 CUM VA FI ANUL 2012? - Oscilant, cand sus, cand jos, dar in gebneral e un an dinamic, plin de noutate si schimbare, in care ti se vor oferi adeseori sansele de a face lucruri nemaifacute inainte. Un an optimist.

MIHAELA 1970 MI-ATI SPUS CA IN JURUL LUI 2025 MA VOI MUTA DIN TARA UNDE LOCUIESC ACUM. PUTETI SA-MI SPUNETI UNDE MA VOI MUTA? - O tara unde ai niste rude mai in varsta sau in care ai mai fost candva.

MIHAELA 1970 TATAL MEU SE SIMTE SLABIT. PUTETI SA-MI SPUNETI UNDE AR TB SA MEARGA PT UN CONTROL - Nu stiu, nu am pregatirea necesara sa dau astfel de sfaturi, dar un generalit ar fi un prim pas.

MIRELA1974 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU P ? - Nu prea bine, vor interveni intre voi indoieli, risc de infidelitate si nu cred ca are vreun viitor. Nu e ceea ce crezi ca e!

OANA 1968 DUPA APROAPE 20 ANI DE CASATORIE AM AFLAT CA SOTUL MEU CRISTI 09.02.1967 ARE O RELATIE CU ALTA FEMEIE. EL NU MAI VREA SA VINA ACASA. CE POT SA FAC SA DEPASESC ACEST SOC? - Sa ai rabdare si sa te bazezi pe noroc, cumva, pentru ca lucrurile se pot intoarce la normal daca gandesti pozitiv si il chemi cu gandirea pozitiva inapoi acasa. Nu e exclus sa revina la tine, dar trebuie sa astepti!

RADU M 1969 CAND MA VOI CASATORI ? APROAPE MI-AM PIERDUT SPERANTA - Se va intampla pana la uirma. dar nu curand. Desui ar fi trebuit sa apara ceva pana pe la 42 de ani, totusi 2013-2014 pot aduce ceva sanse dar nu ti se ofera pe tava, trebuie sa faci si tu ceva eforturi sa gasesti sansa!

T.ANDREEA 1983 CAND MA VA CERE O. IN CASATORIE? DACA VA FI CAZUL - Greu va ajunge la aceasta decizie, de parca nu are curajul, ii e frica de angajamente definitive si daca va promite, exista riscul sa nu le respecte. Dar pana prin 2015 ar putea sa se intample, deci mai ai de asteptat si de trecut prin cateva momente critice.

VLAD 1980 MA VOI CASATORI IN 2012 CU ADINA? - Nu inca, nu in 2012 si nu cu Adina.

ZODIA LEU - Cred ca ati trimis gresit mesajul!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-8 IANUARIE 2012
(ASTRO-CALCUL,
CUPLU, KARMA, ASPECT) 

DRAGOS CRISTIAN 1O.O7.2OO1 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ELISA 11.09.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

LETITIA 20.06.1991 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MATEI 29.08.2010 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MIOARA MIMI 15.08.1967 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MIRCIONE 09.07.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

VASILE 27.10.1956 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANONIM 24.05.1988 EA + 24.03.1979 EL
EA - GEMENI, Junon in GEMENI, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - BERBEC, Junon in BERBEC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI - BERBEC COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - CAPRA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ARIADNA 8.10.1984 EA + 24.07.1988 EL
EA - BALANTA, Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - LEU, Junon in RAC, DRAGON DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BALANTA - LEU COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - DRAGON COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CATALINH 16.03.1982 EA + 05.11.1979 EL
EA - PESTI, Junon in
CAPRICORN, COCOS DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - SCORPION, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - SCORPION COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - CAPRA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ELENA 09.09.1994 EA + 23.10.1993 EL
EA - FECIOARA, Junon in SCORPION, CAINE DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - SCORPION, Junon in BALANTA, COCOS DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - SCORPION COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - COCOS COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ENY 15.03.1984 EA + 14.08.1983 EL
EA - PESTI, Junon in TAUR, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - LEU, Junon in TAUR, PORC DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - PORC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

LUMINITA 14.09.1970 EA + 03.05.1970 EL
EA - FECIOARA, Junon in TAUR, CAINE DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - TAUR, Junon in BERBEC, CAINE DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - TAUR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - CAINE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MADAMADY 19.03.1987 EA + 04.06.1986 EL
EA - PESTI, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - GEMENI, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - GEMENI COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MADAMADY 19.03.1987 EA + 30.06.1983 EL
EA - PESTI, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - RAC, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - RAC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MURA 19.04.1992 EA + 10.12.1992 EL
EA - BERBEC, Junon in BERBEC, MAIMUTA DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - SAGETATOR, Junon in RAC, MAIMUTA DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BERBEC - SAGETATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - MAIMUTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RALUCA 24.12.1983 EA + 27.04.1978 EL
EA - CAPRICORN, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - TAUR, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: CAPRICORN - TAUR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASPECT] ANNE 16.06.1968 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2012 pana in IULIE 2012 Jupiter trece prin casa IX deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN IN TRANZIT PRIN BALANTA IN TRIGON CU SOARELE NATAL DIN GEMENI va ajuta sa deveniti mult mai organizat si mai eficient in ceea ce faceti. Eforturile dv. ajung la realizari concrete, deci va fi o perioada in care toate va ies bine daca va canalizati fortele spre un scop unic foarte bine conturat. Sunteti perspicace, luati decizii corecte si la obiect, sunteti eficient si ferm pe pozitie, nu va pierdeti energia si vremea pe fleacuri sau pe experimente riscante. Apar sanse de avansare si de afirmare, rabdarea dv. de pana acum fiind in cele din urma rasplatita cu ceea ce meritati. Obtineti avantaje clare de la persoane mai in varsta – superiori, profesori, lideri, protectori – care va vor lua sub aripa lor pentru a va pregati pentru ceea ce urmeaza. Investitiile masive sunt favorizate: case, terenuri, proprietati. Imaginea dv. socio-profesionala este mult mai bine conturata si pozitia in societate devine mai stabila. Castigati respectul si admiratia lumii pentru ceea ce faceti. Poate fi o perioada in care va simtiti pe teren sigur, fara sa mai simtiti nevoia de vreo schimbare. Sanatatea este buna. Reusiti sa va indepliniti cu succes responsabilitatile asumate, incat se poate auzi chiar veste de recompensare a eforturilor dv. Sunteti mandru de ceea ce ati realizat. Relatiile profesionale care nu mergeau prea bine pot cunoaste acum o ameliorare: impacari, reconcilieri, scuze. Viata dv. – in general – pare mult mai stabila si mai ordonata, reusind sa va atingeti mai usor scopurile. Va demonstrati maturitatea si intelepciunea acumulata pana acum. Nu va grabiti, ci faceti totul lent si sigur. Nu faceti nimic la intamplare ci incercati sa va desfasurati activitatea dupa un program eficient, pentru a reusi sa le faceti pe toate corect. Puteti obtine o pozitie socio-profesionala avantajata: promovare, progres, reusita.

[ASPECT] RALUK 08.10.1984 13:15 PM BUCURESTI 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2012 pana in IUNIE 2012 Jupiter trece prin casa IV deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: ASPECT UNICAT IN VIATA - PLUTO PESTE ASCENDENT descrie una din cele mai dificile perioade din viata dv. Pentru prima si ultima oara veti trece prin astfel de bulversari si nu orice individ trece, in timpul vietii, prin astfel de evenimente, deci sunteti printre „ghinionistii” perioadei. Vi se cere multa vointa pentru a depasi momentul, pentru ca Pluto, odata cu trecerea lui peste Ascendent, declanseaza crize, piedici, rasturnari. Este momentul in care va simtiti dominat de ceva vazut sau nevazut, resimtind o apasare puternica asupra dv. Apar riscuri de a trece prin evenimente dramatice, drastice, negative, adevarate probe de incercare, momente de-a dreptul absurde, misterioase, ciudate, din care nu veti intelege nimic – pentru ca nu le veti gasi explicatia logica - si veti fi tentat sa dati vina pe magie, vraji, dusmani nevazuti sau forte oculte. Nu e vorba de asa ceva, totul provine din karma dv., pentru ca acum dati ochii cu balastul mostenit din vietile anterioare. Veti fi greu de inteles in aceasta perioada, pentru ca, in interiorul dv., se da o lupta intre bine si rau, intre intuneric si lumina, lupta pe care nici dv. nu o intelegeti. Nu va veti putea conforma conducerii altora, ci veti incerca sa va manifestati propria personalitate cu violenta. Piedicile vor fi extreme. Este vorba de o modificare de atitudine, ca si cum v-ati schimba total personalitatea, dar nu e o schimbare usoara. Va surprindeti singur ca fiind un pic mai rau, mai malitios, mai razbunator, pentru ca piedicile intalnite va inraiesc sufletul in loc sa vi-l caleasca. Trebuie sa va inarmati cu rabdare, cu forta, cu energie in aceasta perioada pentru ca sunt posibile tot felul de crize. Nu trebuie sa va mire nimic din ceea ce vi se intampla acum. Sunt lectii de viata pe care trebuia, odata si odata, sa le intelegeti. Din pacate, le veti invata intr-un mod ceva mai agresiv, de aceea trebuie sa dati dovada de vointa de fier si o mare rezistenta fizica si psihica. Este intr-adevar un moment de rascruce in viata dv., cand vi se pare ca totul se duce de rapa, ca nu mai intelegeti nimic si vreti sa abandonati, dar nu trebuie sa clacati, ci sa va demonstrati forta pe care nici dv. nu stiati ca o detineti. Fiti pregatit pentru o perioada de „sport extrem” in viata dv., in care veti fi supus la mari probe. Se naste alt om in interiorul dv. Si lumea va va remarca de acum cu alti ochi. Este vremea unei mari turnuri in viata, pornind spre cu totul altceva, obligat totusi de imprejurari nu tocmai placute. Evenimente posibile acum: probleme de sanatate, crize de identitate sau de personalitate, schimbari de directie marcante, esecuri majore, lectii de viata, ghinioane ciudate, rasturnari bruste de situatie, dar nu neaparat cu tenta negativa!

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®