®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna Februarie 2009

ARHIVA LUNII FEBRUARIE 2009
Ultima actualizare a acestei pagini: 03 martie 2009 17:50
(Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)


GLOSAR DE TERMENI:
In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

Aici se incheie arhiva lunii FEBRUARIE!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 1-28 FEBRUARIE 2009

25 ALINA 1979 CE DECIZIE VA LUA S.  IN PRIVINTA NOASTRA? MA VA INCLUDE IN PLANURILE LUI DE VIITOR, ESTE DESTINUL MEU? IN CATTIMP SE CLARIFICA? – E foarte idnecis, uneori vrea, alteori I se pare prea complucat totul, ca atare pot sa spun ca nu stie nici el ce vrea. Dar in vreo 3 luni ar trebui sa iti dai seama mai clar ce vrea de la tine. Momentan inclina spre un viitor comun, dar parca inca mai cauta...

24 BALENA 1972. CARE A FOST RELATIA MEA IN ALTA VIATA CU SERBAN R? - E o reintalnire karmica extre, de profunda, dar grea, pentru ca in alta viata unul din voi a schimbat major destinul celuilalt, dar nu intr-un sens bun. Sperantele au fost mari atunci, dar nu au fost duse la indeplinire, fiind interupote de o greseala.

23 BALENA 1972. CARE ESTE LECTIA MEA DE VIATA CU S R? - Acum v-ati reintalnit pentru a fi prieteni, pentru a invata sa va completati reciproc, sincer, deschis, pentru a va ajuta ca doi frati, nu neaparat cu sentimente de iubire. Trebuie sa invatati reciproc lectia altruismului si a prieteniei, unul de dragul celuilalt.

22 CARMEN 1959 CUM VA FI LUNA MARTIE ? - Cam agitata, pentru ca pe parcurszul lunii actioneaza opozitia Jupiter-Uranus si Pluto-Venus care te vor tine mereu in priza, supusa unor schimbari rapide, unor surprize neplacute, unor mici socuri, unor stari emotionale extrem de dificile: gelozii, teama de tradare, angoasa... Nu vei fi in apele tale.

21 CRISTI 1957 CUM VA FI LUNA MARTIE ? - Buna, constructiva,vei avea impresia ca tot ce-ti pui in gand are sanse sa devina realitate, deci roadele acestei luni pot fi palpabile, satisfacatoare, calculabile in bani. Trebuie sa ai curajul sa-ti pui in aplicare planurile si intentiile.

20 CRISTINA 1979 S-A INDRAGOSTIT V SAU SE VA INDRAGOSTI DE MINE SI MA VA DORI CA FEMEIE,IUBITA IN VIATA LUI? - Nu, lucrurile dau castig de cauza altei femei, spre care el isi arata mai mult interesul, deci cred ca ai concurenta la inima lui.

19 DOINA 1955 CE VREA NELU (GEMENI) SA SE MUTE DE LA PETRUTA(RAC) SI SA O PARASEASCA ASA SPUNE,MINTE? - Nu minte, dar nici nu e decis ce sa faca, deci momentan nu o poaraseste, e inca indecis, nu strie ce vrea. Oscileaza: azi zice una, maine alta.

18 FLAVIUS 1979 CUM VA FI PT. MINE ACEST AN IN PLAN SENTIMENTAL SI FAMILIAR?, - Ar trebui sa fii pus in fata unei schimbari de mentalitate in relatia cu sexul opus, ca si cum descoperi dintr-o data ca alt gen de femeie ti se potriveste tie, deci este timpul sa-ti indrepti atentia spfre alt stil de femeie sau sa te comporti altfel cu femeia de langa tine.

17 LUMI 1978 CAND IL VOI INTALNI PE BARBATUL SORTIT MIE CU CARE SA AM O FAMILIE SI O VIATA NORMALA, BUNA SI FRUMOASA? - Urmatorii 3 ani aduc schimbari gfoarte bune in acest sens, cu sansa de a te inddagosti cum nu ai mai facut.o pana acum.

16 LUMI 1978 CAT DE TARE MA VOI MAI CERTA SI SCANDALIZA CU ROBERT IN VIITOR, MAI ALES PT COPIL? VREA SA-MI FACA RAU? CAT RAU VA FACE? E PERICULOS? - Certuri vor fi, se ajunge si in instanta, dar lucrurile nu vor ajunge atat de sus pe cat crezi acum, ci exista o solutie care sa-l potoleasca. De la bani e posibil sa se iste toate conflictele.

15 LUMI 1978+ESTE ROBERT BARBATUL SORTIT MIE? - E un barbat care a ales o cale gresita, desi rostul lui in viata ta ar fi trebuit sa fie bun. S-a intamplat sa apara in calea ta si sa-l alegi pe el, dar nu era obligatoriu omul sortit. A fost decizia ta.

14 LUMI 1978+ISI VA RESPECTA ROBERT RESPONSABILITATILE DE TATA FATA DE COPILU NOSTRU DACA NE DESPARTIM DEFINITIV? MA VA AJUTA LA CRESTEREA COPILULUI? - Nu, tu vei fi principala sursa de educatie si crestere a copilului, el va fi rar, distant, fara prea multa baza in viata voastra.

13 MAGDALENA ASTORET 1967 MA CASATORESC CU DAN? - Cel mai probabil nu, exista o mare piedica intre voi pe care el nu e dispus sa o depaseasca prin lupta.

12 MAGDALENA ASTORET 1967 O SA MAI AM UN COPIL? - Daca nu apare in urmatorii 3 ani, nu.

11 MIHAELA IULIANA 1979 VOI INTEMEIA FAMILIE CU MARIUS SAU ESTE PIERDERE DE TIMP? - E amagire, iti faci iluzii, el nu poate fi ceea ce visezi.

10 MIHAELA 1981 ACUM 2 ANI L AM CUNOSCUT PE M(TIM.) PE NET!ATUNCI,APROAPE K MA INDRAG. FARA SA L VAD!O SA AJUNGEM SA NE VEDEM? VREOADATA?  Nu.

9 RENATA 1982 CAND IMI VOI INTALNI 8 UMATATEA? - In 3-4ani de acum incolo sau cel tarziu la 34 de ani.

7 RODICA 1974, DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL, LA ACTUALUL LOC DE MUNCA, SE VOR PRODUCE SCHIMBARI, IN PRIVINTA MEA?-  Nu, nu se schimba nimic, dar nici nu trebuie sa iti faci ganduri prea mari sau prea multe. Ce gandesti, aia primesti, deci lasa scenariile.

6 ZEP 18.09.1977 EA + 11.06.1975 EL
EA
- FECIOARA, SARPE DE FOC, Junon in SCORPION (CUM E EA? Citeste info:
EL
- GEMENI, PISICA DE LEMN, Junon in GEMENI (CUM E EL? Citeste info:

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA-GEMENI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE-PISICA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

5 ZIZI 1973 SPUNETI-MI TOTUL DESPRE MINE SI NIKI ( TRECUT, PREZENT, VIITOR..) - E o relatie ce merita cladita cu seriozitate, desi trecutul si prezentul par mai interesante decat viitorul, deci nu trebuie sa ai asteptari prea mari ci sa lupti sa mentii ceea ce ai deja, fara pretentii imense.

4 ZIZI 1973 CE URMARESTE NIKI CU PROPUNEREA PE CARE MI-A FACUT-O IN LEGATURA CU SERVICIUL? - Nimic rau, dar poate avea totusi urmari nedorite asupra eventualei voastre relatii, deci trebuie sa decizi clar ce vrei de la el: prietenie sau mai mult?

3 ZIZI 1973 CE CUMPENE VOI AVEA IN VIATA? - Nimic foarte major, ca oricare alt om momente de disperare si indoiala, nestiind incotro s-o iei, momente de instabilitate financiara si chiar perioade de saracie.

2 ZIZI 1973  DE CEVA TIMP AM GANDURI NEGRE, GEN, MI-E FRICA DE MINE, SAU SA NU FAC RAU LA CINEVA, DE CE MI SE INTAMPLA ASTEA? VOI MAI FICA INAINTE? - Cu Uranus peste 3 planete personale, e normal ce ti se intampla, este un moment de criza in care nu te mai intelegi pe tine insati, dar in care de fapt te schimbi major. Esti nevoita de tot felul de provocari sa devii alta, sa te schimbi profund ca femeie, ca om, ca mentalitate.

1 ZIZI1973 CUM VA FI ANUL 2009, DPDV AL SANATATII, SENTIMENTAL SI PROFESIONAL - Inovator, ceva se modifica in viata ta - de fapt si in tine, am spus mai sus deja - si care te vor obliga sa renunti la ceea ce nu mai e nou si bun in viata ta pentru a alege alte cai. Trebuie doar sa ai curajul sa te rupi de cea care ai fost.

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®