®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna februarie 2011 | Pagina 3

ARHIVA LUNII FEBRUARIE 2011
Ultima actualizare a acestei pagini: 14 martie 2011 07:45
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

CUMPARA CRISTALE
60 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

PAGINA URMATOARE>

---Aici se incheie arhiva lunii februarie---

312 Z.NATY: e benefic ptr mine din toate punctele de vedere: sentimental, financiar,cariera, sa plec la munca in bucuresti sau sa raman acasa (tulcea),daca ma voi realiza fianciar sau intampina un esec plecand - Ambele locuri au si avantraje si dezavantaje, si lucruri bune, si mai putin bune in plan pentru tine, ca atare e o decizie care are cam aceiasi sorti de izbanda. Incearca sa mai ramai in tulcea macar doi ani si apoi vei lua o decizie mai clara, momentan niciuna din directii nu e limpede, de parca niciuna nu e suta la sura buna. Poate ramanerea la Tulcea are ceva mai multe sanse.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 20-28 FEBRUARIE 2011
(ASPECT, KARMA

[ASPECT] 311 ANNA 01.08.1966 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2011 pana in IULIE 2012 Jupiter trece prin casa 12 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS TRIGON MERCUR NATAL genereaza o inteligenta sclipitoare, ideile care va vin in aceasta perioada sunt dintre cele mai originale. Puteti soca prin ceea ce spuneti sau ganditi, dar ati putea fi si foarte controversat, tocmai pentru ca ceilalti nu inteleg „ce e in mintea dv.”. Sunteti foarte agil, agitat, nu stati locului nici o clipa, viata dv. capata un ritm accelerat. Aveti mereu ceva de spus, de schimbat, de comunicat, va plimbati mult, calatoriti si luati legatura cu ceilalti prin toate caile de comunicatie existente. Relatiile cu clientii sau publicul sunt favorizate, existand sansa de a va extinde cercul de cunostinte si prieteni. Puteti face unele asociatii interesante sau sa deveniti membru intr-o grupare croita pe sablonul preocuparilor dv. (hobby, interese comune, partid politic, fundatie etc). Va vin idei excentrice si aveti un chef nebun de discutii, vizite, intalniri, calatorii. Va pot veni musafiri din strainatate sau primiti vesti uimitoare de la mare distanta fata de casa. Aveti sansa unei deplasari la distanta cu un mijloc in comun modern (avion). Veti fi greu de acceptat, inteles si aprobat de catre ceilalti pentru ca produsul mintii dv. este total avangardist in aceasta perioada. Va fi greu sa ii convingeti si pe ceilalti ca ideile dv., desi ciudate, sunt viabile si chiar posibile! Descoperiti noi puncte de vedere. Sunteti atras de o stiinta noua, interesanta, in al carei studiu va cufundati cu entuziasm.

[ASPECT] 310 ANNA MARIA 26.10.1991 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2011 pana in MAI 2012 Jupiter trece prin casa 9 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER OPUS SOARE NATAL este un moment mai dificil, cand aveti impresia ca puteti face fata unor sarcini mai mari decat puteti duce. Aveti o imensa incredere in fortele proprii, orgoliul dv. ajunge la paroxism si pentru ca scapati de sub control adevarata dimensiune a lucrurilor, va lasati atras de prea multe directii simultan cu riscul de a nu atinge nici una. Exagerati, abuzati de energia dv. si pentru ca vor cadea prea multe pe umerii dv., ati putea claca din cauza oboselii. Nu va intindeti mai mult decat va este plapuma, ci incercati sa va administrati mai bine fortele. Viata dv. scapa putin de sub control si nu mai stiti cum sa-i faceti fata, avand prea multe pe cap. Aveti tendinte spre exagerare, va lipseste simtul masurii, nu stiti cand sa va opriti, ci atingeti extremele foarte usor. Pretindeti prea mult, atat de la dv., cat si de la ceilalti si va consumati energia fara rost. Tendinta spre abuz si excese va poate cauza probleme de sanatate: mancati prea mult, beti prea mult, consumati totul in cantitati prea mari: bani, energie, alimente etc. Promiteti mai mult decat puteti indeplini.

[ASPECT] 309 FLORIN 27.05.1976 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2011 pana in MARTIE 2012 Jupiter trece prin casa 7 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN PESTE ASCENDENT SI INTRAREA IN CASA I marcheaza o perioada importanta din viata dv. de care aveti parte doar o data la 28 de ani. Se poate spune ca acum faceti cunostinta cu noua dv. identitate: mai matura, mai serioasa, mai asezata, trecand cu bine de marile incercari ale primilor ani de viata. Acum drumul dv. capata stabilitate, temelie, securitate, fara a mai avea parte de schimbari sau cutremure frecvente. Viata dv. se aseaza pe un fundament solid. Lumea vede in dv. un om de incredere, credibilitatea dv. creste dar si responsabilitatile ce va revin. Vi se incredinteaza sarcini importante, luati pe umerii dv. obligatii mai grele, asa cum i se cere unui om adult, deci nu va mai puteti juca cu viata dv. Ati depasit perioada experientelor, acum stiti incotro se indreapta viata dv. deci trebuie sa va implicati serios. Sunteti mai constiincios, mai muncitor si mai silitor ca oricand, va asumati responsabilitati dificile, constient ca numai de dv. depinde sa le indepliniti cu succes. Sunteti mult mai precaut, nu mai aveti curajul sa va avantati in directii incerte, ci cautati numai stabilitatea. Ati depasit entuziasmul si nebunia tineretii, si cautati un teren sigur pe care sa evoluati. Nu va mai place nesiguranta, aventura, ci va claditi o viata mai sigura. Sunteti mai rabdator, mai increzator in fortele proprii, se vede ca ati invatat lectiile majore ale vietii, si nu va temeti de provocari. Ati atins pragul de maturitate mult asteptat, de care acum puteti fi mandru. Nimeni nu va mai spune acum ca nu stiti ce vreti sau nu stiti ce faceti, dimpotriva, respectul lumii creste si  lasati o impresie buna: de om responsabil, matur, serios, intelept. Incepe o noua viata pentru dv., dar sunteti pregatit pentru orice.

[ASPECT] 308 LAURA 28.06.1979 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2011 pana in APRILIE 2012 Jupiter trece prin casa 10 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: PLUTO OPUS SOARE NATAL (ASPECT UNIC IN VIATA) - Suferiti adevarate drame si crize profunde, presiunea este insuportabila si puteti exploda in manifestari neobisnuite de personalitate. Va iesiti din fire extrem de usor, lasandu-va stapanit de atitudini rebele si extremiste (ura, razbunare), dar uneori va pierdeti curajul si fugiti din fata confruntarii. Aveti mari probleme in comunicarea cu ceilalti tocmai pentru ca aveti impresia ca de fiecare data cand intrati in contact cu cineva sunteti supus unui atac din partea celuilalt. Trebuie sa invatati ca nu toata lumea este de acord cu dv. in permanenta si ca exista si contradictii pe care trebuie sa le acceptati mai usor. Trebuie sa invatati sa fiti mai tolerant cu lumea, pentru ca aveti tendinte spre dictatura, autoritate, manipulare, dorind mereu sa fiti deasupra tuturor. Este un moment extrem de dificil din viata dv., unic, cand veti da piept cu unele din cele mai profunde si mai grave provocari ale sortii. Va fi un moment de lunga durata in care viata dv. cunoaste o alta structura. Totul se poate rasturna acum pentru a da nastere unei noi directii de evolutie. Se naste alt om in propria dv. piele, o individualitate noua, o identitate noua, un alter ego de care nici macar nu banuiati ca il gazduiti in interiorul dv. Ies la iveala capacitati ascunse, talente latente, si va refaceti viata pe un cu totul alt schelet decat in anii anteriori. Cele mai mari rasturnari de destin pot avea loc acum, nu veti fi scutit nici de suferinta, nici de esec, nici de pierderi, dar toate sunt teste de incercare din partea destinului. De felul cum veti depasi acest moment va depinde evolutia dv. viitoare. Veti fi pus in fata unor datorii karmice majore, deci sa nu va mire ca toate necazurile vietii se vor aglomera in aceasta parte a existentei dv. Nimic nu e intamplator in ceea ce se va petrece acum. Acum aveti intalnire directa cu insasi karma dv.! Acum veti intelege rostul dv. pe pamant, de ce ati avut de infruntat probleme de-a lungul vietii si probabil chiar veti gasi raspunsul la eterna intrebare „de ce mi se intampla tocmai mie?”. Acum veti avea si sansa de a va echilibra definitiv karma, dar examenul final nu va fi deloc usor. Din pacate acum pot aparea conditiile celor mai grave evenimente din viata unui om. Va exista o senzatie coplesitoare de ghinion, de frustrare, de insatisfactie, descoperind ca trebuie sa faceti modificari masive. Va schimbati aspectul exterior, modul de comportament, modul de actiune. Puteti avea parte si de unele probleme de sanatate mai grave. Confruntarile cu care dati piept in aceasta perioada nu vor fi deloc usoare, deci este un punct critic major in destinul dv. La finalul acestei perioade vi se deschide o cu totul alta viata in fata ochilor. Veti trece printr-o situatie cu o mare incarcatura karmica si retraiti o situatie din viata anterioara prin care vi se releva sensul actualei dv. existente!

[ASPECT] 307 MUGUR 25.10.1972 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2011 pana in MARTIE 2012 Jupiter trece prin casa 9 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER OPUS SOARE NATAL este un moment mai dificil, cand aveti impresia ca puteti face fata unor sarcini mai mari decat puteti duce. Aveti o imensa incredere in fortele proprii, orgoliul dv. ajunge la paroxism si pentru ca scapati de sub control adevarata dimensiune a lucrurilor, va lasati atras de prea multe directii simultan cu riscul de a nu atinge nici una. Exagerati, abuzati de energia dv. si pentru ca vor cadea prea multe pe umerii dv., ati putea claca din cauza oboselii. Nu va intindeti mai mult decat va este plapuma, ci incercati sa va administrati mai bine fortele. Viata dv. scapa putin de sub control si nu mai stiti cum sa-i faceti fata, avand prea multe pe cap. Aveti tendinte spre exagerare, va lipseste simtul masurii, nu stiti cand sa va opriti, ci atingeti extremele foarte usor. Pretindeti prea mult, atat de la dv., cat si de la ceilalti si va consumati energia fara rost. Tendinta spre abuz si excese va poate cauza probleme de sanatate: mancati prea mult, beti prea mult, consumati totul in cantitati prea mari: bani, energie, alimente etc. Promiteti mai mult decat puteti indeplini.

[KARMA] 306 ANA IOANA 14 IUNIE 1988 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2007-2009 - urmatoarea va fi - 2012-2013 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2054-2059  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MAI 2010 - MAI 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa 11, semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. 3. INDEMNUL PERIOADEI: socializeaza, fa-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implica-te in proiecte grandioase, de perspectiva, upgradeaza-ti viata, modernizeaza-te, adapteaza-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, invata ceva nou, descopera lucrurile cele mai noi ale lumii, asociaza-te unui grup de interese in care te regasesti, dedica-te oamenilor, fii prietenos, descopera un domeniu nou de studiu! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] 305 MUGUR 25.10.1972 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2011 - urmatoarea va fi - 2018-2019 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2059-2061  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IANUARIE 2010 - OCTOMBRIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa 5 semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] 304 OVIDIU_19.02.1982 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2005-2008 - urmatoarea va fi - 2011-2012. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2042-2044.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul APRILIE 2011 - IUNIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa 7, semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. 3. INDEMNUL PERIOADEI: asociaza-te, apropie-te de ceilalti, apleaca-te asupra partenerului, invata lectia vietii in doi, cauta-ti jumatatea, accepta diversitatea umana, intelege ca viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeste, ofera! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 22-28 FEBRUARIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

303 ANAMARIA 1982 CAND IMI VOI GASI UN JOB? - Vei gasi, lucrurile se indreapta spre un succes, doar ca nu are loc foarte curand, poate dupa aceasta vara.

302 ANDA ROSU 1996 MA VOI CALIFICA ANUL ACESTA LA OLIMPIADA DE GEOGRAFIE,FAZA NATIONALA? - Greu de spus, o nota buna va fi, probabil peste 9, dar nu cred ca e suficient pentru faza pe tara.

301 ANDREEA 1980 IMI VA FOLOSI LA CEVA IN VIITOR APARTAMENTUL INCHIRIAT SAU AS PUTEA SA RENUNT LA EL FARA REGRETE? - Anul asta nu va ajuta la nimic, dar in viitor, ar putea avea un rol in starea ta de bine, ca si cum iti vei crea acolo un camin, un cuibusor al tau in care te vei simti bine, deci va fi un loc pe care il vei iubi.

300 ANNA 1966 0.30 BUC URMEZ NISTE CURSURI DE MAKE-UP PROFESIONAL. VOI AVEA SANSA SA LUCREZ IN DOMENIU? - Nu cred, e posibil ca in urmatorii ani sa descoperi alt drum sau sa iti dai seama ca nu te-a ajutat cu nimic in a-ti croi o alta cale profesionala.

299 ANNA-MARIA 1991 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA CU CARE SA FIU FERICITA? - Intre 20-26 de ani, dar pana la el vei mai avea vreo 2 relatii importante.

298 AURELIA 1976 CUM VA EVOLUA VIATA MEA PROFESIONALA (VOI RAMANE LA ACTUALUL SERVICI)? - Lucrurile merg spre bine, spre ceva nou, spre o pozitie ma buna, dar la actualul servici, nu la altul.

297 AURORA 75 .VA INCERCA SA LUPTE SA REPARE CE A STRICAT? - Fata de tine nu, dar cand isi va da seama unde greseste, va sti sa aplice in viitoarele lui relatii.

296 AURORA75  VA INTELEGE S CA A GRESIT SI NU ASA TREBUIE SA SE POARTE INTR-O RELATIE ? - Da, intr-o zi da, dar va fi prea tarziu ca sa schimbe ceva. Va intelege abia peste vreo 5 ani, cand va primi o lectie de la viata.

295 BIANCA 1983 VOI REUSI SA IMI SCHIMB JOBUL ANUL ACESTA? - Cu ceva mai bun nu, deci lupta-te sa pastrezi ce ai.

294 C.S. 1979 CUM VA EVOLUA RELATIA CU I? POATE FI CASATORIE? - Relatia are sanse de reusita, poate fi durabila, par sa existe si sentimente, si atractie, si placerea de a fi impreuna, incat momentan directia este proimitatoare, dar greu de spus daca duce si la casatorie. Momentan drumurile voastre nu duc spre o casatorie, ci mai mult spre o relatie pasionala.

293 CARMEN 1968.CUM VEDETI EVOLUTIA MEA DPDV PROFESIONAL?IN PERIOADA URMATOARE VOI GASI UN JOB? MULTUMESC - Deocamdata nu, pana prin septembrie-octombrie nu se iveste ceva de durata sau ceva serios, ci doar incercari. Din pacate nu vine o perioada buna pentru cariera ta, ci mai degraba un fel de stagnare sau de retrogradare, nu de ascensiune.

292 CATALINA-CARMEN 1969 DAN SI CU MINE INCEPUSEM SA NE ARANJAM CASA SI AM AFLAT CA EL STA CU ALTA FEMEIE NECASATORIT.PANA LA URMA CU CINE VA RAMANE - Cu cea pe care o iubest, dar se pare ca pe niciuna din voi nu o iubeste atat de mult incat sa ramana pentru totdeauna. Pe amandoua va va dezamagi, pentru ca asa cum te minte pe tine, o minte si pe cealalta.

291 CORNELIA 1971. IN ACEST AN VOI AVEA CASA MEA PROPRIETATE?MA VOI CASATORI?CU MARIAN SAU GHEORGHE? - O intrebare pe mesaj, te rog. Aici sunt 3. Inca nu vei avea casa ta, si e posibil sa nu se intample nici la anul, pentru ca ceva lipseste pentru a te aseza la casa ta.

290 CORNELIA 1971.CUM VA FI BARBATUL SORTIT MIE,SOTUL-INFATISARE,VARSTA,ZODIE.IL CUNOSC DEJA,ESTE DIN ACELASI ORAS CU MINE? - Divortat, posibil aceeasi zodie cu tine sau aceeasi varsta, iti seamana in multe privinte. Arata bine, e un barbat care are multa iubire de oferit.

289 CRIS 1972 AM APLICAT PENTRU UN JOB IN COMPANIA DE UNDE AM PLECAT ACUM 11 LUNI. VOI FI EU CEA SELECTATAPENTRU ACEST JOB? IMI DORESC MULT SA OBTIN ACEST JOB - Nu vei fi tu cea selectata, altcineva va fi, dar vei gasi o alternativa mai buna.

288 CRISTINA 1979 AM FOST EU IUBIREA CEA MAI MARE DIN VIATA LUI MARIAN, SE POATE SPUNE CA AM FOST MAI SPECIALA DECAT TOATE CELELALTE PT EL? - Din pacate nu, nu ai fost nici cea mai speciala, nici cea mai mare, ai fost o iubire comuna.

287 CRISTINA 1981 MA MAI IUBESTE SOTUL MEU? - Da, si va continua sa te iubeasca, desi nu mai e acelasi mod de a iubi ca la inceput.

286 CRISTINA 81 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI CATEVA DETALII DESPRE EL? - In jur de 2013, desi e posibil ca intalnirea sa nu fie urmata de inceperea relatiei, ci va exista o perioada de piedici sau chiar de distanta, ca si cum va veti cunoaste si apoi ceva se va interpune intre voiu, urmand o perioada de tacere si dezinteres unul fata de altul.

285 DAN 1970 VA ROG DETALII DESPRE VIITOAREA MEA SOTIE: NUME, ANI, DOMICILIU, CD O VOI INTALNI? - Nu va intra in viata ta in curand, mai ai de cautat, desi e posibil sa o cunosti cumva de prin 2010, dar fara sa va lege acum ceva clar, ci e un fel de cunostinta trecatoare. Pana la ea e posibil sa mai ai o relatie.

284 DANA T 1973 AM FOST DATA AFARA DE LA MUNCA IN 2010 DISPONIBILIZARI COLECTIVE.VOI REUSI ANUL ACESTA SA MA ANGAJEZ IN ACELASI DOMENIU -JURIST? - Deocamdata nu, cel putin pana prin toamna nu cred ca se iveste ceva satisfacator, ci eventual ceva sub nivelul tau si sub asteptari, dar totusi vei gasi o solutie cat de cat buna. Mai degraba schimbi domeniul.

283 DORU B 1975 CAND MA VOI CASATORI SI CATEVA DATE DESPRE PERSOANA CARE IMI VA FI SOTIE. VA MULTUMESC - Undeva iun urmatorii 4 ani, dar relatia se va lega greu, cu sacrificii, de parca unul din voi e nevoit sa renunte la ceva pentru a-l urma pe celalalt.

282 FLORY 1975 CE SIMTE IONUT PENTRU MINE SI CE ISI DORESTE DE LA MINE? Nu cred ca isi doreste ceva momentam, parca ar fi obisnuit cu relatia voastra si se complace in ea, asa cum e, dar simte ceva pentru tine. Din pacarte sentimentele se vor raci si relatia se va destrama totusi.

281 GABI 1972  AM FACUT CONTRACT CU O FIRMA DE ASIGURARI VOI AVEA REALIZARI FINANCIARE  - Deocamdata nu, trebuie sa iti extinzi spatiul, renumele, sa se auda de tine, ca atare cred ca abia peste vreo 10 luni vei incepe sa intrevezi si rezultatele. Multumita cu adevarat de tine vei fi abia peste vreun an, incepand cu februarie 2012.

280 GABRIEL 1972 LANGA CASA MEA EXISTA UN BAR NON-STOP CU TERASA SI VREAU SA STIU CE IMI PUTETI SPUNE? - DESPRE CE??? Despre bar? Va mai fi acolo si de acum inainte, mai mari sanse sunt sa te muti tu de acolo, decat barul.

279 INA 1971 MA VOI MAI INTALNI CU IBRAHIM?LA CE MA POT ASTEPTA DIN PARTEA LUI?VOR MAI FI VIOLENTE SI AMENINTARI? - La o perioada ceva mai calma sau mai placuta, datorata distantei, o distanta benefica de altfel. Drumurile vi se vor desparti in cele din urma.

278 IZABELLA 1972 IN CE LUNA, ANUL ASTA REUSESTE SA PLECE,SA IA EX SOTUL MEU PT KOSOVO? - Nu stiu in ce luna, pentru ca pana in octombrie va avea loc o mare rasturnare de planuri in vioata lui, care l-ar putea propulsa spre cu totul altceva.

277 IZABELLA 1972 SOTUL A MAI VAZUT.O PE P.L. DUPA CE NOI NE.AM CASAT? - Nu, doar a mai auzit de ea de la diversi.

276 IZABELLA 1972 SOTUL S.A DUS LA MEDIT LA ENGLEZA SAU M.A MINTIT? - Partial e adevarat, dar a mai facut si altceva, nimic grav insa, doar ca a mai fost undeva.

275 JUJU 1973 SUNT DEZAMAGITA DE RELATIA EXTRACONJUGALA PE O AM CU DL ING SI AS VREA SA STIU CUM VA DECURGE EA IN VIITOR - Se va destrama si e mai bine asa. Nu este insa exclus sa apara o alta in urmatorii ani.

274 LILI 197O DACA SOTUL MEU A MAI VORBIT ANUL ACESTA CU ACEA FEMEIE CU CARE A VORBIT SI DACA DA ,CAND AU VORBIT? - Nu cred ca au mai existat contacte apropiate intre ei si nici un interes unul fata de altul, planeaza tensiune peste ei.

273 LIVIA 1969 SEPT. 2009- IAN.2010-SCHIMBARE MAJORA IN CARIERA.LEGATI DE RASP.885/IULIE 2008.VOR MAI EXISTA ASTFEL DE SCHIMBARI? AR FI BENEFIC? - Vor exista doua sau trei momente majore in acest sens in urmatorii ani, dar numai una dintre ele este cu adevarat benefica, fata de celelalte vei avea dubii sau nu pot fi acceptate sau puse in practica. Intr-unul din aceste momente vei fi sprijinita, ajutata, completata de cineva.

272 LIVIA1969 DETALIATI VA ROG RASP. 150/NOV. 2010. CE INSEAMNA CA NU VINE USOR? ACUM SUNT SINGURA - Relatia se va lega greu, cu mari piedici, pentru ca va exista ceva intre voi care se va interpune: ori o distanta, ori o diferenta majora, ori alt gen de obstacole care trebuiwesc trecute, de aici si senzatia ca nu vine usor, ci cu ceva eforturi si chiar sacrificii.

271 LUCIA 1977 MI-ATI SPUS CANDVA CA E POSIBIL SA MAI AM UN COPIL IN 2012. O SA RAMAN INSARCINATA ANUL ACESTA?VA MULTUMESC - Curand nu, dar dupa octombrie 2011 sansele sunt ceva mai mari.

270 LUCRETIA 1983 VOI FI MULT TIMP IMPREUNA CU SOTUL MEU? - Nu mai exista un alt barbat in destinulu tau, deci da, vei fi cu el pana la capat.

269 LULLU 1967 CAND VOI INCEPE SA LUCREZ LA NOUL SERVICIU SI CUM VOR EVOLUA LUCRURILE PENTRU MINE? - Greu de spus, inca mai sunt unele aspecte de rezolvat in trecut pana vei incepe sa te acomodezi cu noul serviciu. Inca mai esti legata de vechiul loc de munca sau de atmosfera de dinaintea obtinerii noului job.

268 MARIA 1974 FDESTINUL MEU ESTE ARPAD? NE VOM CASATORI ANUL - Cred ca altul e jumatatea ta, Arpad e trecator prin viata ta, sta cativa ani si apoi va fi de domeniul trecutului.

267 MARIA 1977 VOI AVEA UN COPIL IN CURAND SAU IN ANII URMAT.TOT CARIERA VA FI PE LOCUL 1? - Da, vei avea un copil in urmatorii ani, incepand cu 2012, deci pana atunci tot cariera e pe locul 1.

266 MARIA 1977 VOI LUA POSTUL LA R.SAU RAMAN IN ORASUL IN CARE LUCREZ ACUM? - La R sansele sunt un pic mai mici, de parca e greu de ajuns acolo, ca atare e posibil sa fii inca legata de orasul actual, caci acolo te asteapta in viitor implinirea unui vis.

265 MARIA 1977.MA VOI CASATORI?(DETALII-INFATISARE,VARSTA.CAND IL VOI CUNOASTE? - Un barbat iti va bulversa profund viata in urmatorii ani, va fi ca un aer proaspat, o energie noua, care iti va da alt chef de viata. E un tip cu personalitate puternica, posibil zodie de foc, cam de aceeasi varsta, o fire sportiva, ambitioasa, bataioasa, caruia ii place sa o faca pe seful.

264 MARIA ALEXANDRA 1981. VA DURA CASNICIA LUI C CU D? S-AU PURTAT URAT CU MINE. VREAU SA IERT. DAR NU INTELEG. - Trebuie sa lasi lucrurile la locul lor, fara sa intelegi, pentru ca tot ce s-a intamplat a fost o lectie karmica, ce este greu de inteles la modul logic si rational. El si-a ales jumatatea si la fel si tu o vei gasi pe a ta, deci concentreaza-te asupra viitorului tau, nu al lui! Al lui nu mai conteaza!

263 MARIA-ALEXANDRA 1981. MA VOI IMPACA CU CRISTIAN SAU VOI CUNOASTE PE ALTCINEVA? NU INTELEG ROLUL LUI IN VIATA MEA. L-AM IUBIT NESPUS. MULTUMESC - A fost o inmtalnire karmica de scurta durata in care ti-ai achitat niste datorii din alte existente anterioare fata de el. Il vei uita greu, cred ca si anul asta ramai inca obsedata de gandul la el, dar daca reusesti sa te eliberezi, intre 2012-2017 va aparea soarele pe strada ta sub forma uitarii, iertarii si a unei noi relatii de perspectiva.

262 MARIANA 1978 REFERITOR LA RASPUNSUL DVS.,CE INDOIELI ARE M.Z. IN PRIVINTA MEA,SAU A RELATIEI?INCERC SA.I ARAT DE FIECARE DATA CAT INSEAMNA PT.MINE,DAR UNEORI SE POARTA FOARTE DISTANT - Nu e sigur de tine, nu are incredere ca ii poti oferi ceva pe viitor, deci se indoieste ca esti femeia langa care poate sau vrea sa aiba o relatie definitiva. Parca inca mai cauta. Nu e convins ca esti persoana potrivita.

261 MARY 1972 CE SE INTAMPLA ACUM, PE PLAN SENTIMENTAL SI PROFESIONAL, CU VIITORUL SOT? - Sentimental e la inceputul unei noi relatii, profesional e implicat intr-o actiune foarte agitata, bazata pe concurenta, poate chiar in cautarea unui nou loc de munca.

260 MCHI 1983 CE SIMTE G PENTRU MINE, SE GANDESTE LA MINE CA LA CEA CU CARE S-AR CASATORI CANDVA SAU ARE ALTE PLANURI? - Nu e sigur pe viitor, nici el nu stie ce vrea, nu a luat inca nicio decizie, dar esti in sufletul lui. Dar nu cred ca esti singura.

259 MOIRA 1978 REF LA MSG DIN FEB SUFAR INGROZITOR LA GANDUL CA NE-AM PUTEA DESPARTI...IL IUBESC NESPUS PE SOTUL MEU.SIMT CA MA SFARSESC, CA NU POTFARA EL VOM MAI AVEA COPII?RAMANEM IMPREUNA TOATA VIATA?NE VOM MAI IUBI CA INAINTE SA NASC?AJUTA-MA TE ROG - Daca nu te lasi cioplesita de dezamagiri, daca nu pretinzi prea mult de la relatia vioastra, sansele de a merge mai departe impreuna sunt mari, dar fii realista, matura, cu picioarele pe pamant, nu visa cu ochii deschisi la iubiri imposibile. In timp lucrurile se schimba intre doi oameni maturi si nu mai poate fi iubirea de odinioara, acum alte valori va apropie, deci lupta sa le pastrezi sio sa le dezvolti pe acestea. Obstacole vor mai fi multe de trecut, dar toate poti fi depasite cu succes daca asezati ratiunea pe primul plan, nu amorul care s-a dus, asa cum era candva.

258 NIKO 1972 CE SE INTIMPLA, IMI PASTREZ SERVICIUL, IMI GASESC ALTCEVA? - Deocamdata nu gasesti altceva, dar nici ceea ce ai la serviciu nu te prea satisface, e cam sumbru acolo, dar trebuie sa lupti sa il pastrezi. Schimbare deocamdata nu se arata.

257 NINA 1945 RELATIA MEA SE TERMINA CU CASATORIE SAU NU? - Se termina in cele din urma, desi nu este exclus sa se termine... dupa casatorie, adica cu un divort.

256 OANA 1985 MA VOI CASATORI CU COSMIN? - Nu, desi relsatia ar mai putea dura, dar finalul e destul de trist si de dur.

255 OLIMPIA 1980CAND MA VOI VINDECA DE BOALA DE CARE SUFAR? - Cu rabdare, cu ajutor specializat, cu regimul obligatoriu, lucrurile vor fi tinute sub control. Dar nu cred ca trece de tot, ci revine din cand in cand.

254 PETRUTA-CLAUDIA 1977. IMI VOI RECUPERA BANII DE LA LUCIAN? SAU POT FACE CEVA PT ASTA? - Da, dar nu curand si nu cu vorba buna ci cu ceva amenintari, ca in cazul in care poti apela la lege, sa il avertizezi ca vei apela la nevoie la o anumita autoritate ca sa primesti ce ti se cuvine. Daca exista ceva legal cu care il poti ameninta, fa-o.

253 REMUS 1973.VOI MAI VEDEA CU OCHII CUM AM VAZUT O DATA?DACA DA,CAND?LA STANGUL AM ACCIDENT SI LA DREPTUL GLAUCOM - Vor mai fi perioade de ameliorare, dar de scurta durata.

252 VALENTIN 1968 CAND VOI AVEA O ALTA CASNICIE SI CATEVA INFORMATII DESPRE PERSOANA CARE IMI VA FI SOTIE - Deocamdata nu se intrevede o alta casnicie, si asta ar putea dura destul de mult, cel putin 4 ani. Poate undeva intre 44-49 de ani. 

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-28 FEBRUARIE 2011
(ASTRO-CALCUL, CUPLUL, PE SCURT)

251 DANA 22.10.1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

250 LAUR 31.05.1969 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

249 OVIDIU 19.02.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

248 ANA 15.05.1988 EA + 30.01.1979 EL
EA - TAUR, Junon in TAUR, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - VARSATOR, Junon in PESTI, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: TAUR - VARSATOR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - CAPRA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 46% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

247 GEAMAN 10.01.1971 EA + 14.06.1971 EL
EA - CAPRICORN, Junon in TAUR, CAINE DE METAL (CUM E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - GEMENI, Junon in RAC, PORC DE METAL (CUM E EL? Citeste info:TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: CAPRICORN - GEMENI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - PORC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - METAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

246 LUCRETIA 07.03.1983EA+04.04.1978 EL
EA - PESTI, Junon in VARSATOR, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - BERBEC, Junon in CAPRICORN, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - BERBEC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

245 M21 10.06.1981 EA + 20.02.1982 EL
EA - GEMENI, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - PESTI, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI - PESTI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - CAINE - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - APA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

244 M21 16.04.1984 EA + 20.02.1982 EL
EA - BERBEC, Junon in GEMENI, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - PESTI, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BERBEC - PESTI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - CAINE - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI . Citeste descrierea relatiei voastre AICI

243 OLI 23.03.1968 EA + 26.02.1966 EL
EA - BERBEC, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - PESTI, Junon in PESTI , CAL DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BERBEC - PESTI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - CAL - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

242 RALUKMIK 21.01.1986 EA + 28.03.1984 EL
EA - VARSATOR Junon in SAGETATOR, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - BERBEC, Junon in GEMENI, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: VARSATOR - BERBEC - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - SOBOLAN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 17-21 FEBRUARIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

241 ADRIANA 1979 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Posibil pana la 36-37 de ani, dar el ar putea fi cam a treia relatie mai importanta din viata ta, pana al el avand relatii inselatoare si nefericite.

240 ANDRADA V 1976 CAND SE VA CLARIFICA RELATIA MEA CU VICTOR C? - In urmatoarele 3-6 luni vei intelege mai bine ce intentii are, astfel incat sa poti lua niste decizii impreuna cu el.

239 ANDREEA 1980 CE SIMTE S C 1983 CU PRIVIRE LA PERSOANA MEA? - Nu pare sa fie nimic de suflet, e mai mult o atractie sexuala si cam atat, nu are pentru tine sentimente tandre. In interior e rece, nu e aproape de suflet.

238 AURELIANA 1987 MI SE POTRIVESTE FACULTATEA ALEASA ( FACULT. DE FARMACIE )? - Da.

237 AURORA 75 . MA GANDESC SERIOS SA PLEC IN STRAINATATE. AM SANSE ? VA FI MAI BINE? VREAU SA POT UITA TOT , SA LAS TRECUTUL IN URMA - Sansele unei mari schimbari sunt mari pana in 2013 , dar greu de spus daca e vorba chiar de plecare peste hotare sau alt gen de transformare a vietii actuale. Oricum va fi altceva, alt drum, alta perspectiva, dar satisfactiile vor veni mai lent. orice schimbare ai dori sa faci, fa-o, e timpul.

236 CATALINA-CARMEN 1969 PRIETENUL MEU A FOST OPERAT.CAND VA IESI DIN SPITAL VA VREA SA FIE CU MINE SI SA SE MUTE LA MINE SAU O VA PREFERA PE NORA - Nu va lua o astfel de decizie la iesirea din spital, cred ca se duce acolo unde considera el ca e "acasa", deci nici la tine nici la nora (decat daca nora e sotia). Nu se va decide asupra nici uneia din voi deocamdata.

235 CHRISTINA 1978  CITEVA DETALII DESPRE VIITORUL MEU SOT. MULTUMESC. - Poate fi cam de aceeasi varsta, cred ca din alta localitate, are un spirit tanar poate si aspect inca foarte tineresc, ar putea fi Geaman. Numele ar putea contine litera S.

234 CRISTINA 1975 AM UN PRIETEN PE CARE IL IUBESC SI CARE MA IUBESTE NUMAI CA SUFERINTELE DIN TRECUT DINTR-O CASNICIE RATATA NU DISPAR SI DEATUNCI NU MAI AM INCREDERE IN NIMENI. ESTE UN OM DE INCREDERE SI SINCER? MA IUBESTE CUM SPUNE? - E un om cu care te poti baza pe viitor, care se tine de cuvant, cu care ai putea avea o relatie optimista si buna daca si tu esti dispusa sa investesti ijn ea. Te iubeste.

233 CRISTINA 1981 CE IMPACT AS AVEA ASUPRA LUI P DACA NE-AM REVEDEA,AR MAI PUTEA FI O RELATIE DE IUBIRE INTRE NOI?MERITA SA INCERC? - Merita sa incerci, intalnirea ar avea un efect de clarificare asupra ta, adica vei intelege unele lucruri si chiar poate face lumina in anumite aspecte. Merita incercat, dar fara vise prea mari.

232 DIANA 1960 MA VOI INSANATOSI P - Boala nu dispare de tot, dar poate sa mai scada in intensitate o perioada, doar ca mereu revine.

231 ELENA 1977 ESTE MASSIMO JUMATATEA MEA? - Nu, altul e jumatatea ta.

230 ELENA 1977 SE VA INTOARCE MASS LA MINE? - Nu cred ca esti singura femeie din atentia lui, ca atare cred ca el a facut o alta alegere, ceea ce il face sa nu mai priveasca inapoi.

229 EMILIA 1978 VOI RAMANE INSARCINATA IN UNA DIN LUNILE IMEDIAT URMATOARE? - Inca nu se intrevede clar o sarcina in perioada urmatoare sau daca e, nu cred ca e viabila.

228 F 1966 D 1958 SUNTEM DE 4 ANI IMPREUNA,VOM REUSI SA FIM O FAMILIE CANDVA? - E o relatie foarte puternica ce poarta si amprenta destinului, dar nu e totusi o relatie perfecta, exista mari piedici care va vor pune la incercare relatia. Mai ai de asteptat vreo 2 ani pana se va lua o decizie mai clara in acest sens, deci nu grabi inca lucrurile, lasa-le sa mearga de la sine, ca si pana acum, fara sa ceri nimic concret inca. Poate iesi de aici o relatie pe viata, dar mai aveti de trecut prin vreo 2 teste.  

227 GEORGE 1976 AFACEREA PE CARE O AM, VA AVEA O EVOLUTIE BUNA SI PROFITABILA IN ANII URMATORI?CE SFATURI IMI DATI CU PRIVIRE LA ACEASTA? - Trebuie sa ai rabdare pentru ca vor mai veni cateva deceptii, poate chiar si unele pierderi din cauza unor hopuri dificile, dar trebuie sa nu ai pretentii prea mari de la inceput. Succesul vine lent, deci fii realist si nu visa imposibilul.

226 GEORGE 1976 CUM ARATA 2011 SI URMATORII ANI DPDV FINANCIAR? - Promitatori, dar adevaratul succes financiar vine ceva mai lent, adica dupa un efort de 2-3 ani in care vei mai cunoaste si unele esecuri, dar per ansamblu, in viitor va fi mai bine. Totusi e o situatia materiala instabila: ori sus, ori jos, ori prea mult, ori prea putin, ca atare aici trebuie sa depui eforturi: in a cladi ceva solid.

225 IULIA 1974, MI-AM PIERDUT LOCUL DE MUNCA SI PRIETENUL MEU MA PARASESTE, TOTUL IN MAI PUTIN DE O LUNA. IMI VOI MAI REFACE VIATA? - Sigur ca da, dupa o cadere intotdeauna urmeaza urcusul, dar depinde mult si de vointa ta si de forta de a-ti reveni la normal. Va fi bine, deci lupta cu efectele acestor esecuri.

224 LARISA 1989 CE FEL DE RELATIE VA FI INTRE MINE SI RAZVAN,BAIATUL CU CARE SUNT ACUM,UNA DE VIITOR? - Poate fi una de succes, durabila, de viitor, dar cu multe piedici de trecut care va pun la incercare puterea de a trece peste toate. E o relatie care are sanse de viitor numai daca depasiti hopurile, mdeci nu merge usor si de la sine.

223 LORE ESTE R SUFLETUL MEU PERECHE? LA CE VA DUCE RELATIA ASTA? - Poate fi o iubire senzuala si tandra aici, dar nu cred ca e si definitiva. Poate sa dureze o vreme, perioada cand vei cunoaste fericirea, dar e o relatie totusi care se va destrama la un moment dat. Poate nu curand, ci intr-un viitor mai indepartat. Dar nu e sufletul pereche.

222 MCHI 1983 CAND SI IN CE CIRCUMSTANTE VA AVEA LOC ACEASTA INTALNIRE STABILITA DE DESTIN CU G(FOST)? - E o intalnire intr-un loc public in urmatorii ani - pana in 2013 - dar tine mult de noroc, adica sa treci prin locul potrivit in momentul potrivit. Tine deci de intamplare si noroc.

221 MCHI 1983 CHIAR NU EXISTA LIBER ARBITRU, NU ESTE POSIBIL IN URMA INTALNIRII SA AM O RELATIE CU G SI SA FIE PT TOTDEAUNA? - Liber arbitru exista doar in ceea ce te priveste pe tine, nu si pe el, deci ceea ce poti schimba tu, se poate, ceea ce trebuie sa schimbe el, de la el trebuie sa vina, iar o relatie tine de liberul arbitru a doua persoane. Nu intotdeauna ceea ce vrea unul vrea si celalalt, deci nu depinde numai de tine ci si de el!

220 MCHI 1983 IN CE MOMENTE A FOST SAU MAI ESTE POSIBIL A-MI CUNOASTE ADEVARATA JUMATATE? - E vorba de un unic moment, nu a avut loc inca, intr-o vara probabil din urmatorii 4 ani.

219 MEG 1980 MA VOI CASATORI CU PRIETENUL MEU? - Am raspuns deja la aceasta intrebare. Acelasi lucru apare si la a doua incercare de analiza a acestui subiect: hopul din urmatorii 2-3 ani e mare, si e greu de trecut. Cel mai probabil nu ajungeti la casatorie, desi relatia va mai continua.

218 MEG 1980 MA VOI CASATORI CU PRIETENUL MEU? - Exista un moment critic in urmatorii 3 ani de care depinde viitorul relatiei voastre: impreuna sau nu. Acel moment va va pune intens iubirea la incercare, de aceea e greu de spus cum veti depasi acel moment. In acest punct lucrurile sunt foarte incerte, ca si cum exista posibilitatea ca altul sa fie jumatatea ta, nu el.

217 MOIRA 1978 REF LA MSG DIN FEB CUM SA PROCEDEZ IL IUB MULT, MULT SI MIE IMI E F GREU, AM TEMERILE MELE, CUM SA LE ALUNG? - Temerile dispar numai daca ai certitudini, garantii, marturii clare, pentru ca atat timp cat situatia ramane neclara si nesigura, nu vei scapa de ele. Din pacate lucrurile nu se clarifica inca, deci temerile raman.

216 NELY 1973 NU STIU CE SA INTAMPLA CU SOTUL MEU. NU STIU CUM SA MAI COMUNIC CU EL. CARE ESTE PROBLEMA LUI? NU MAI ARE SENTIMENTE PENTRU MINE?ARE PE ALTCINEVA? POT FACE CEVA? - E intr-o perioada foarte complicata a vietii sale, care il agita, il irita, il fac sa se revolte impotriva tuturor, un fel de criza de 40 de ani, care il fac sa reactioneze agresiv la orice, nu numai in relatia cu tine. Cat timp viata lui nu se clarifica, nici relatia voastra nu se limpezeste ci ramane la fel de furtunoasa. Are nevoie de o schimbare de decor, de perspectiva, de drum, deci il poti stimula sa faca o schimbare in viata sa.

215 NIKO 1972 MA VOI IMPACA CU FOSTUL SOT, VINE ASA DES DOAR PT. COPIL? - Nu cred ca vizitele lui sunt legate de dorinta de a va impaca, ci copilul e una din responsabilitatile sale si nu vrea sa renunte la el. Ca atare sansele de impacare sunt aproape zero.

214 OANA 1977 IMI VOI INTEMEIA VREODATA O FAMILIE SAU VOI RAMANE SINGURA TOATA VIATA? - Nu vei ramane singuitra, dupa 2014 si pana in 2021 sansele de a-ti reface viata cresc major.

213 PAULA 1972 CUM VA EVOLUA BOALA MAMEI?RAPID SAU IN ANI?DACA PUTETI MAI MULTE DETALII.MULTUMESC - Nu pot da detalii, nu sunt specializata pe astrologie medicala, dar boala poate fi tinuta sub control cu ajutorul medicilor si a tratamentelor obligatorii. Poate sa mai dureze la fel multa vreme. Nu se intrevede ceva rapid totusi.

212 PAULA 1972 CUM VOI EVOLUA DPDV PROFESIONAL?VOI GASI UN SERVICIU?LA STAT,LA PRIVAT?MULTUMESC - Posibil sa gasesti un job asemanator cu cel pe care l-ai avut si anterior, deci in conditii similare. Vei scapa de griji icnet, deci evolutia ta e lenta, dar important e ca in urmatorii ani se clarifica multe si mai ales te eliberezi de o serie de motive de ingrijorare.

211 ROXANA 1970 VOI REUSI SA FAC FACULTATEA PE CARE O DORESC? - Daca iti pui ambitia in joc si nu te lasi, da, se poate, dar nu va fi un drum lin si usor pana la indeplinurea acestui vis.

210 SIMONA 1979 VOI PLECA IN ANGLIA LA MUNCA,CA SA MA POT ELIBERA DE CASNICIA CARE NU MAI MERGE,DESI AM UN LOC DE MUNCA STABIL? - Deocamdata nu se intrevede nicio mutare atat de radicala, deci cred ca ramai si la jobul actual, si in casnicia respectiva. Doar ca anul acesta poate fi ceva mai bun din multe puncte de vedere pentru tine.

209 SIMONA 1980.CAND VOI INC.O RELATIE ADEVARATA CU VASILE - Sunt multe piedici intre voi care aproape ca va interzice sa aveti mai mult decat este acum, ca atare deocamdata nu se poate vorbi de o relatie concreta, ci doar de speranta intr-o relatie.

208 SORINA 1983 CAND VOI FACE UN COPIL? - Sansele unei sarcini cresc in urmatorii 4 anim sau intre 29-34 de ani.

207 SORINA 1983 CAND VOI FACE UN COPIL? NE CHINUIM DE ANI BUNI SI NU SE PRINDE - Ceres, asteroidul maternitatii, este acum chiar in zodia in care se afla la nasterea ta - lucru care se repeta periodic la cativa ani, si abia la inceput de 2016 se va mai intoarce aici. Insista acum, in luna martie mai ales, pentru ca momentul ar fi prielnic. Sanse sunt sa ai un singur copil, poate chiar in urmatorii 1-2 ani.

206 V MIHAELA 1987.MA VOI IMPACA CU AC (FOSTUL IUBIT)? - Daca el nu e acum cu alta femeie - desi se pare ca da - ar mai fi sanse pentru o a doua incercare. Dar daca deja ati avut doua incercari in relatie (doua impacari) atunci se pare ca totul se incheie aici.

205 ZARAZA 1975 VOI REUSI SA DUC CU BINE SARCINA PANA LACAPAT? - Nu e o sarcina usdoara, si va trebui sa fii foarte atenta si prudenta, mai ales in ultimele 2 luni, cand ar fi bine chiar sa stai pe loc, sa nu facui miscare prea multa si nimic riscant.

204 ZINA 1979 CAND O SA INCEP RELATIA CU SORTITU ? - Mai e pana atunci, pana la el cred ca vei mai avea vreo 2 relatii, una mai de durata, alta mai superficiala.

203 ZINA 1979 SE VA TERMINA RELATIA CU COSTEL?, DE CE? - Da, se termina, pentru ca nu iti va inspira incredere ca vrea ceva de viitor si nu isi va asuma nimic serios, plus ca unul din voi va avea alte intentii, de exemplu sa plece undeva.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-16 FEBRUARIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

202 ADRIANA AGLAIA 1974 CAND VOI AVEA UN COPIL? - Ai predispozitie sa faci baieti, si ai piutea sa iti vezi acest scop atins in urmatorii 7 ani sau in jur de 37 de ani.

201 ADRIANA N 1978 CE SIMTE DORU PENTRU MINE SI DACA NE VOM CASATORI? - Are sentimente pentru tine si vrea ceva serios pe viitor, dar depinde totusi si de tine aici, ca sa ii oferi ceea ce asteapta de la tine. Parca vrea mai mult.

PAGINA URMATOARE>

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®