®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna FEBRUARIE 2013

ARHIVA LUNII FEBRUARIE 2013
Ultima actualizare a acestei pagini: 18 martie 2013 09:27
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI -
1-28 FEB.
ASPECTUL ANULUI -
1-28 FEB.
PERIOADE KARMICE
-
1-28 FEB.
ASTRO-CALCUL
-
1-28 FEB.
CUPLUL, PE SCURT
-
1-28 FEB.
MISTERELE NOPTII
-  1-28 FEB.

---Aici se incheie arhiva lunii Februarie 2013---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-28 FEBRUARIE 2013
(CURIERUL DESTINULUI)

ALEX C 1986 VOI AVEA O RELATIE IN PERIOADA URMATOARE? - Da, se apropie o relatie, desi exista riscul sa ii dai cu piciorul, poate din orgoliu sau poate pentru ca nu e chiar ceea ce speri.

ALINA 1966 DACA VOI AVEA NECAZ LA LOCUL DE MUNCA SI VOI FI NEVOITA SA-MI CAUT ALT SERVICI - Nu, daca e sa iti schimbi serviciul, o faci din proprie dorinta, nu din cauza unor eventuale probleme la serviciu. Orice problema are rezolvare.

ALINA 1974 IN CE FEL SE GANDESTE ACUM LA MINE V.? - Oarecum nesigur pe el, de parca ar dori de la tine o confirmare, o garantie ca poate merge mai departe, deci are nevoie de mai multa siguranta de la tine, dar se gandeste la tine.

ALINA 1975 - CE SIMTE PENTRU MINE A? - E o atractie, o prietenie, dar nu as zice ca e vorba si de iubire aici, parca ceva il opreste sa se implice mai mult.

ALINA 1975 - CU CINE MA VOI CASATORI? - E ceva mai mare decat tine, cred ca trecut de 40 de ani, o personalitate piuternica, iese in evidenta prin ceva anume, dar relatia cu el nu va fi usdoara din cauza acestei firi cam autoritare. Numele lui poate contine literele VTA, posibil Leu.

ALINA 1975 - VOI AVEA COPII CU A? - Nu, dar o relatie poate fi totusi intre voi, nu insa una perfecta.

ALINA 1975 - VOI AVEA VREUN VIITOR CU A? ESTE EL BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI ? - Nu, nicidecum, altul e jumatatea ta, acest om iti va lasa un gust amar, o amintire nu tocmai placuta, poate pentru ca iti va insela asteptarile.

ANAMARIA 1982 CE AR TREBUI SA FAC PT A MERGE CÂT MAI CURÂND IN EGIPT? - Sa gandesti pozitiuv, sa chemi cu gandul acest plan. sa te gandesti la el ca si cum ar fi deja palpabil si el se va contura. E doar o chestiune de materializare mentala, de programare mentala, pentru ca tu esti cea care se indoieste ca acest plan este posibil.

ANAMARIA 1982 CE MA ASTEAPTA IN DRAGOSTE IN 2013? - E un an bun, echilibrat, fara lucruri iesite din comun totusi, in care multe aspecte se vor aseza pe un teren mai sigur, poate o impacare sau macar o impacare cu tine insati pentru a incepe ceva nou dupa aceea. Parca se calmeaza apele!

ANICA 1967 CE SANSE AM SA FIU IUBITA LUI D 1978? - Sunt sanse, numai ca nu va dura, ceva va va desparti destul de dur.

ARUNA 1982 CE IMI REZERVA CARIERA? - Daca te gandeai la o schimbare de directie, aceasta ar putea avea loc in urmastorii 2 ani, dar efectele bune se vor arata mai lent, deci trebuie sa ai rabdare si sa te arati deschisa si la invartarea de lucruri noi. Se vor linisti apele dupa aceea, dar o vreme vei avea mult stres de acumulat.

BIANCA 1983 G NU VREA SA VB CU MINE SAU SA MA VADA. CUM AS PUTEA SA INTELEG DE CE SI SA INDREPT LUCRURILE INTRE NOI? - El e preocupat de alta fata -sau alt gen de fata - deci incearca sa intelegi ca nu aveti un drum impreuna si insistentele tale nu ar duce acolo unde vrei. Amandoi aveti altceva mai bun pus deoparte, deci trebuie sa utii si s-o iei de la capat, deschisa spre noutatea care va veni curand.

CC 1963 DE CE M-A PARASIT L ? SE VA MAI INTOAR LA MINE? - Pentru ca e neserios, pentru ca oscila intre doua femei deopotriva, pentru ca nu erai singura din viata lui, pentru ca asta a ales, si pentru ca viata alaturi de el nu ar fi fost deloc clara. Nu ai fi fost niciodata sigura ca e al tau cu totul. Incearca sa te rupi de amintiri.

CM 1964 SUNT PE COLABORARE,VREAU UN JOB INTR\UN MINISTER,E POSIBIL? - Nu va iesi asa cum speri acum, deci incearca sa iti stabilesti si alte obiective, mult mai realizabile. Va veni ceva bun, poate nu foarte curand, dar nu va fi vorba de minister, dar poate fi totusi o institutie importanta.

CORNELIA 1971.IN ACEST AN,SE MAI INTREVEDE O RELATIE DE DURATA(CHIAR DE FAMILIE)CU MARIAN P? - Nu, incearca sa te detasezi de acest vis, el nu numai ca nu va face parte din viitor, dar nici nu trebuie sa faca parte, pentru ca viata cu el ar fi un calvar, incat ai grija ce-ti doresti! Nu e el garantia fericirii tale ci daca lucrurile deja merg prost intre voi, lasa-le sa moara! Ti-e mai bine fara el decat cu el!

CRI23 1979 APARE VREO SCHIMBARE IN BINE IN VIATA SENTIMENTALA IN 2013, GEN RELATIE NOUA FERICITA, CASATORIE, COPIL ETC ? - Sunt sanse mari sa inceapa o relatie serioasa, care sa te multumeasca, dar nu vine usor ci si cu niste probe de incercare sau sacrificii de facut. dar macar apare ocazia si trebuie sa gasesti o cale de a profita de ea.

DANA 1966 MAI EXACT CAM IN CE AN VA FI TERMINATA CASA SAU O VOI VINDE ASA? - Ambele lucruri sunt pe acelasi nivel, ca sanse: si s-o termini, si s-o vinzi, de aceea urmatorii 2 ani vor fi decisivi, pentru a alege ce vei face cu ea.

DANA 1966 MAI EXACT CAT TIMP , IN CE AN AR FI TERMINATA CASA SAU AR FI BINE SA O VAND?  - Mai ai de adunat resurse pentru a o vedea gata, incat abia 2017 pare sa fie anul finalizarii sale depline. Va exista tentatia de a o vinde de cateva ori, incat cred ca pana la urma vei face acest lucru. Nu e clar inca, daca o vinzi sau te vei muta efectiv in ea, terminata fiind, pentru ca se mai pot schimba unele lucruri pana in 2017.

DANIELA 1976 CUM VA EVOLUA RELATìA MEA CU MARIUS, NE VOM CASATORI, VOM AVEA COPII? - Greu de spus acum in ce directie merge, pentru ca e inca o relatie oscilanta, dar cu mari sanse sa duca pana acolo unde vrei, cu o viata de familie implinita, dar totusi urmatorii 2 ani sunt inca instabili> ba sus, ba jos, cu risculd e a se rupe totul dintr-o prostie.

DIA 1980 CUM VA FI 2013 DPDV PROFESIONAL SI SENTIMENTAL.SIMT CA STAGNEZ,NU FAC PROGRESE - Sentimental poate fi unul bun, cu ceva sanse la orizont, dar numai de tine depinde daca profiti de ele cum trebuie. Profesional e un an agitat, obositor, cu multa munca, dar in care vei reusi sa te pui in valoare, fara a fi totusi un an de mare succes.

IRENE 1987 VOI REUSI SA TREC PESTE DEPRESIE?IMI VOI REZOLVA PROBLEMELE DE SANATATE?VOI AVEA ALTE PROBLEME GRAVE DE SANATATE? - Mai ai putintica rabdare, greul trece odata cu acest an, pentru ca da, cea mai dificila perioada pentru tine este perioada trecerii lui Saturn prin casa XII - noiembrie 2011 - noiembrie 2013 - deci inarmeaza-te cu forta, pentru ca lucrurile vor sta  mult mai bine incepand cu anul viitor. Trec toate!

LUCIA 1971  O SA REUSESC SA-MI SALVEZ CASNICIA SAU VOI AJUNGE LA DIVORT? - Greu de spus, pentru ca s-ar putea sa mai existe o perioada buna, cand totul va parea sa revina la normal, dar care nu va dura mult si tot la separare se va ajunge. mi-e teama ca in cele din urma va despartiti.

LULLU 1967 CUM VA FI PENTRU MINE PERIOADA APRILIE - AUGUST (DRUMURI, SANATATE, PROFESIONAL, PROBLEME IN FAMILIE) ? - O perioada instabila, dar la care vei gasi de fiecare data rezolvare. Nu iti ies toate din prima, dar unele succese vin si din a doua incercare. E o perioada cu de toate, de parca tot ce e acum sus, maine va fi jos, ca apoi totul sa revina din nou sus, deci asteapta-te si la plusuri si la minusuri succesiv.

LUMI P 1971 VOI PRIMI GREEN CARD AICI IN STATE SAU MA EXPULZEAZA? ASTEPT DE 10 ANI - Se va rezolva pana la urma, dar nu curand, cred ca mai trebuie sa faci ceva in directia asta pentru a se rezolva totul asa cum speri. Nu cred ca te expluzeaza, solutii exista, dar nu le-ai gasit inca.

MARIAM 1989 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Undeva pana in 2015, dar nu va fi o relatie usoara si perfecta, ci cu multe furtuni si probe de incercare pentru amandoi, de parca el nu e chiar ceea ce sperai sa gasesti.

MARIANA 1967 VOI REUSI SA GASESC BANII NECESARI PT.NUNTA FETEI MELE,PROPUSA IN IUNIE 2014 - Da, pentru ca nu depinde doar de tine acest plan, ci e un proiect comun, alaturi de altcineva, poate diun partea celielalte familii. E nevoie de o asociere de resurse aici, nu doar de propriile tale eforturi, ca atare apeleaza la cineva care sa contribuie.

NETOLITZCHI A. 1993 CARE ESTE VIITORUL MEU CU PRIETENA MEA S.A.? SUNT SANSE SA EVOLUAM? - Din pacate nu, ea va face o alta alegere candva si atunci si tu iti vei canaliza iubirea spre altcineva, deci nu cred ca relatia voastra are viitor ci se va destrama la un moment dat.

NIKO 1972 MAI APARE CINEVA IN VIATA MEA? - O vreme nu, mai degraba urmeaza o perioada de singuratate sau de relatii sub asteptari. Dar totusi in viitorul mai indepartat, da, se intrevede o ocazie care sa iti inspire incredere si optimism si care merita atentie.

OLGA 1970 GABRIEL A DORIT SAU DORESTE SA-SI ASUME O RELATIE CU MINE, SAU CE VREA DE FAPT SA-I OFER? - Nu doreste ceea ce vrei tu de la el, de fapt nici  nu stie ce vrea, pentru ca e un om impovarat de ganduri negative si deceptii care il fac sa dea cu piciorul la multe ocazii bune din calea lui. Chiar daca ii dai ceva, el vrea altceva, e un perpetuu capricios nemultumit.

OLGA 1970 IN PREZENT GABRIEL SE GANDESTE LA MINE IN VREUN FEL? - Da, dar se gandeste egoist, doar atunci cand e nefericit, de parca si-ar extrage energia pozitiva din gandul catre tine. Tu ii faci bine, incat s-ar putea sa te caute doar atunci cand e trist si debusolat, ca sa-i dai din nou curaj si chef de viata, dar asta te sleieste pe tine de puteri...

PAULA 1969 IMI VOI PASTRA LOCUL DE MUNCA ATAT EU CAT SI SOTUL MEU CAND VA REVENI ACASA? - El da, tu mai putin, o vreme cred ca vei sta pe margine, cautand sau invatand altceva. O perioada nu vei fi sigura pe jobul tau.

PAULA 1972 CE ROL ARE M IN VIATA MEA-PRIETEN ,IUBIT,INTALNIRE KARMICA? - Este o sansa de iubire, dar o sansa atat de fragila, incat o poti pierde foarte repede daca nu actionezi mai rapid si cu mai mult curaj.

RALUCA 1985 CE VÍITOR VA AVEA RELATIA MEA CU SHREYA? ESTE JUMATATEA MEA? - Nu, altcineva e jumatatea ta, dar din relatia cu el ai ceva util de invatat care iti va fi de folos in urmatoarele relatii.

RODICA 1974 VOI AVEA COPII? - Ar trebui sa ai cel putin un baiat, deci insista!

STANCIU V 1966 FIICA MEA ANAMARIA VA FI IMPREUNA SI IN VARA CU PRIETENUL EI ALEX? ESTE O RELATIE SERIOASA? - Poate la vara da, dar in viitor nu, drumurile li se despart intr-o zi. Alex nu e capatul cautarilor sale sentimentale!

VALI 1976 CE SENTIMENTE ARE PTR MINE G 1978 ? - Sunt ganduri serioase, fidele, respectabvile,. care ar merita incredere si implicare mai multa din partea ta. Poate iesi ceva de perspectiva  de aici daca va implicati amandoi la fel de serios.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-28 FEBRUARIE 2013
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, ASPECT, KARMA)

[KARMA] CORNELIA-23.08.1971 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1993-1996 - urmatoarea va fi - 2030-2032 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2046-2047.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, ion care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul martie 2013 - noiembrie 2014 - Nodul Nord traverseaza lent casa III semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: discuta, vorbeste, exprima-te, cauta o cale de a te face inteles, ia legatura cu lumea, transmite mesajul tau celorlalti, invata, informeaza-te, argumenteaza ceea ce gandesti, pune mana pe carte, calatoreste, relationeaza, cunoaste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

AUGUSTUS CONSTANTIN, 18.02.2011  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link)

BUCUR NICOLETA 04/03/1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

GEORGIANA 21.04.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANDREEA 06.10.1994 EA 25.07.1990 EL
EA -
BALANTA, Junon in SCORPION, CAINE DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL -
LEU, Junon in SCORPION, CAL DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA - LEU COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - CAL COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE GENERALA = % Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

FARA NUME 12.05.1981+12.05.1976
EA - TAUR,
Junon in BALANTA, COCOS DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
TAUR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - TAUR COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - DRAGON COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - FOC COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE GENERALA = % Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

GOGU20.04.1969EA+27.02.1966EL
EA - TAUR,
Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - PESTI,
Junon in PESTI, CAL DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - PESTI COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - CAL COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE GENERALA = % Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 FEBRUARIE 2013
(CURIERUL DESTINULUI)

BERBEC FECIOARA - Nu ati trimis corect mesajul. Trebuiau toate datele pentru un calcul de compatibilitate.

ALEX M 1977 CAND VOI REUSI SA AM FAMILIA MEA? - Ar fi trebuit sa se intample deja ceva inca de anul trecut dar sanse sunt si anul acesta, dar depinde mult de vointa ta, de capacitatea ta de a profita de ocazii si de a lua decizii in acest sens. Peste 5 ani ar trebui sa fii deja la casa ta cu tot ce inseamna asta.

ALEX M 1977 DE 2 LUNI VORBESC CU O FATA. VA FI O RELATIE SOLIDA INTRE NOI CARE SA DUCA LA O CASATORIE? - Nu e clar, sunt multe lucruri necunoscute inca intre voi, dar nu te grabi, nu te gandi la casatorie fara sa ai deja minim 9 liuni de relatie cu ea. Poate duce mai departe, sunt sanse, dar momentan pare mai mult o joaca, mai aveti multe de invatat unul despre altul.

ALEXAL 1971 AM GIRAT CU CASA MEA O CUNOSTINTA CARE IN ULTIMUL TIMP N-A MAI PUTUT ACH.RATELE. SUNT DISPERATA SA NU-MI PIERD CASA. CE SE VAINTAMPLA SAU CE POT FACE? - Nu o vei pierde, dar nici usor nu iti va fi, fiind o mare lectie pentru tine, in cine sa mai ai incredere de acum inainte. E doar un stres, nimic mai mult, pentru ca nu vei fi atat de afectata pe cat pare. Posibil sa faca rost de bani respectiva cunostinta.

ALEXAMJJ 1984 CAND MA VOI ANGAJA? - Prea curand nu prea, dar insista mai ales in luna iuliue, cand se ovr ivi ceva sanse, chiar daca nu te vor satisface deplin. Vei gasi, dar nu cred ca si ramai acolo, mai degraba 2014 pare anul cele mai bune angajari pentru tine.

ALIN 1972 MA VA IERTA SOTIA PTR CA AM INSELAT-O? VOI PUNE CAPAT ACESTEI AVENTURI? - Pai de tine depinde asta, daca deja iti pui intrebarea asa! Te va ierta daca vei reveni cu toate armele inapoi la matca, la familia ta, fara a mai cauta refugiu in afara casei. Totul poate merge mai departe f bine daca tu demonstrezi ca esti doar al sotiei tale cu totul!

ALINA 1988 CAND IMI VOI GASI JUMATATEA? - Pana la intalnirea jumatatii tale, vei mai avea incercari nereusite de relatii, ca atare cea potriovita s-ar putea sa vina dupa 2016, dupa o despartire ceva mai dura care ar piutea avea loc in jurul acelui an.

ANA 1980 ARE J PE ALTCINEVA , E INSURAT? - Nu e clar daca e insurat, dar ceva in plan cu o alta femeie se pare ca are, ca atare trebuie sa afli mai multe despre el inainte de a visa mai departe.

ANA 1980 CAND MA VOI INTALNI CU J? - Nu cred ca va veti intalnil, vor fi mai degraba promisiuni ca va veti vedea dar ceva nu le va lasa sa se materializeze. Doar dintr-o fantastica intamplare/coincidenta.

AVI 1974 VOI LEGA ANUL ACESTA O RELATIE CU IONUT SAU VOI RAMANE TOT SINGURA? - Ceva din trecutul unuia din voi nu cred ca va lasa sa incepeti o relatie, ca atare cred ca mai degraba lucrurile raman ca si pana acum. Dar ceva in inima ta p[ate aparea anul asta, fara insa sa duca prea departe.

BIANCA 1983 RELATIA CU M E LA INCEPUT. MERITA SA INCERCAM SAU E VB D SENTIMENTE TRECATOARE? - Momentan pare doar o tatonare, o joaca, cu sanse mici ca de aici sa iasa ceva de viitor. Se cere mai multa seriozitate de partea ambilor!

BO0OLET 1975 CIND VOI AVEA URMATOAREA RELATIE?CE A FOST INTRE MINE SI 07.06.1985 - Pana la o relatie cu adevarat solida, cred ca vei mai avea cateva relatii esuate, tensionate, agitate, incompatibile. As zice ca abia peste 4 ani vei avea pe cineva alaturi cu adevarat, deci candva in jur de 40 de ani.

CRIS 1967 SI A DAT SEAMA G (1978)CA SUNT INDRAGOSTITA DE EL SI EL SIMTE ACELASI LUCRU SAU NU? - Nu cred ca si-a dat seama si nici nu simte la fel, el ia relatia voastra ca pe o prietenie din care are multe de invatat.

CRISTINA 1967 CAND VOI REUSI SA-MI SCHIMB ACTUALUL LOC DE MUNCA? - Prea curand nu cred ca se intampla nimic deosebit, poate undeva pana in 2015 sa apara o ocazie, dar care are doua directii de interpretare: are si ceva bun de oferit, dar si un sacrificiu de facut.

CRISTINA 1967 VOI REUSI SA-MI DESCHID FIRMA ANUL ACESTA? - Orice reorientare este de bun augur anul asta pentru tine, deci daca asta vrei sa faci, fa, pentru ca depinde mult de vointa ta. Dar succesul nu vine repede!

CRISTINA 1968 VOI MAI INCEPE , AVEA VREO RELATIE CU MT DE CE NE_AM REINTILNIT ESTE O RELATIE KARMICA? - Nu, nu va fi nimic in viitor, e doar o iontalnire cu rol karmic, de a va achita reciproc niste datorii din alta viata, dar dupa ce veti echilibra acest bagaj, drumurile vi se despart din nou.

CRISTINA 1989 CE VIITOR VOI AVEA CU ANDREI? - Nimic nou fata de ceea ce a fost deja intre voi, deci relatia voastra seamana cu ce a fost pana acum.

CRISTINA 1989 SUNT SANSE DE CASATORIE FERICITA IN DESTINUL MEU? - De casatorie da, fericita - mai putin, pentru ca s-ar putea sa nu fie de lunga durata. dar vor aparea copii, care vor fi marea ta implinire.

CRISTINA 1989 VOI MAI FI IMPREUNA CU DANIEL? - Sunt sanse sa incercati o relatie si, daca o luati amandoi in serios, ea poate chiar sa duca mai departe, merita incercat!

DANIEL 1989 SE VA MATERIALIZA DORINTA DE REUSITA MARE PE PLAN PROFESIONAL SI FINANCIAR IN URMATORII ANI? - Da, poti atinge succesul, daca muncesti mult, daca iti pui in joc toate resursele de energie si de talent, pentru ca viitorul suna bine numai prin efort.

DANIELA I 1968 DIN APRILIE NU O SA MAI AM SERVICI,CAND IMI VOI GASI UN NOU LOC DE MUNCA? MULTUMESC -  Posibil cateva luni sa stai pe margine, ceea ce va fi cam frustrant pentru tine, dar de prin toamna sansele cresc din nou, posibil cu obligatia de a invata ceva nou si de a face si un comp0romis totusi.

DANUTZA 1964 CARE ESTE VIITORUL FIICEI MELE CU N. ALEX? ARE SANSE RELATIA SA EVOLUEZE MAI MULT? - Relatia poate evolua spre bine daca sunt sustinuti in acest sens, daca nu li se pun bete in roate. Daca esti de acord si tu cu relatia lor, directia ascendenta e asigurata, pentru ca depinde mult de energiile bune pe care le primesc cei doi de la cei de care depind.

DEL 1979 VOI INTALNI PARTENERUL POTRIVIT IN VIITORUL APROPIAT? - Vei intalni pe cineva care ar merita increderea ta in urmatoarele 7-9 luni, cu sansa unei relatii serioase.

ELLA68 CAND IMI GASI UN SERVICIU IN TARA SAU STRAINATATE? - Prea curand nu apare nimic promitator la orizont, vreo 5 luni cred ca vei fi foarte stresata de acest aspect, poate undeva mai catre finalul anului sa apara ceva mai sigur, dar nu cred ca e in strainatate.

ERG 1972 CAND VOI AVEA COPII? - Daca nu ai avut pana acum, sansele in urmatorii 5 ani scad major, pentru ca nu prea se arata copii proprii. Cred ca e un plan sensibil al vietii tale.

FILIMON ANNA MARIA 1976 AS VREA SA STIU DACA VOI MAI AVEA COPII? - Nu cred ca va mai aparea vreun copil, poate doar vreo alarma falsa la un moment dat. Daca iti mai doresti copii, cred ca e nevoie de un ajutor medical ca sa se intample asta.

GEORGIA 986-AM INTRAT INTR-O COMUNITATE PT A-MI FACE NOI PRIETENI,VOI REUSI,SA AM SAU NU INCREDERE IN EI? -  Da, dar e nevoie de o cunoastere mai indelungata si mai aprofundata inainte de a investi in ei incredere, deci ai rabdare, se va lega relatia cu ceilalti in timp.

GETA 1978.M? VOI ANGAJA ANUL ACESTA? - Ceva sanse ar fi pana prin toamna,. deci cred ca da, e posibil, dar trebuie sa ai incredere si sa gandesti pozitiv.

LIVIA 1979 AM SANSE LA O AVENTURA CU X? - Nu, nu cred ca vrea sa se implice intr-o aventura si nici tu nu cred ca vrei asta cu adevarat.

LIVIA 1979 MA PLACE X? - Nu e nimic de suflet aici, te priveste cum priveste multe alte femei din jurul sau care vin la el cu acelasi scop, deci e simpla prietenie, ba chiar o relatie strict profesionala din punctul lui de vedere.

LOREDANA 1996 CUM VA FI VIITORUL MEU IUBIT? - De aceeasi varsta, dar fizic nu e chiar asa cum astepti, cum ti-ar placea tie sa fie, un tip vesel, amuzant, istet, cu care ai ce vorbi.

LOREDANA 1996 UNDE IL VOI CUNOASTE PE VIITORUL MEU IUBIT? - Dintr-o intamplare, posibil prin intermediul unei prietene mai mari, poate la vreo petrecere sau la vreo iesire in oras.

M 1963 CE IMI REZERVA ACEST AN? - E un an oscilant, cu aspecte diametral opuse, cu multe suisuri si coborasuri, vei cunoaste si bucuria si tristetea, ambele fete ale aceleiasi medalii, dar si binele si raul aui un efect stimulativ asupra ta, facandu-te sa lupti si mai mult!

M 1963 LOCUINTA MEA ESTE BENFICA, ESTE BUNA, ESTE BINE DE LOCUIT IN EA? - Numai tu poti sti asat dupa ceea ce simti tu acolo! Daca ceva nu e in regula, analizeaz-o un pic din punct de vedere feng-shui, mai ales in ce priveste "sagetile" de energie negativa trimise spre ea din afara casei sau din interior. Exista ceva din trecut, care incarca totusi aceasta casa cu un oarecare bagaj negativ, deci ar fi nevoie de un fel de purificare prin schimbare, chiar si prin simpla rearanjare a mobilei.

M 1963 SENTIMENTAL CUM IMI VA FI, VOI FI FERICITA, CUM SA ACTIONEZ? - Spera, dar lupta pentru sperantele tale, pentru ca ti se da precum oferi, la schimb, deci daca tu investesti iubire, fidelitate, prietenie, implicare, emotie, incredere, sinceritate - la fel vei primi inapoi.

MARGOT1978 DE CURAND M-AM REVAZUT CU D. SUNT SANSE SA INCEPEM O RELATIE ?EL SE GANDESTE LA ACEST LUCRU, II PLAC, TINE LA MINE? - Fii precauta, daca ati mai incercat si altadata si n-a mers, e posibil sa fie la fel si acum, deci trebuie sa il cunosti mai bine, posibil ca el sa nu isi doreasca o relatie serioasa, poate nici nu e liber.

MARIA 1975 VOI CASTIGA PROCESUL PE CARE IL AM CU INSTITUTUL? PT TOATE PUNCTELE CERUTE INCLUSIV DAUNELE? - Daca adevarul e... cu adevarat la tine, da, il vei castiga, dar exista riscul ca "rivalul" sa incerce sa minta in continuare si sa nu obtii chiar tot ce speri. Lupta!

MARIANA 1972 LA NOUL LOC DE MUNCA IMI VA FI MAI BINE, INCLUSIV FINANCIAR? - Va fi bine, dar ai rabdare, toate vor sta si mai bine abia de la anul, inclusiv financiar!

MARIANA 1972 SE VOR FACE RESTRUCTURARI. CAND MI SE VA FACE PROPUNEREA PENTRU SCHIMBAREA LOCULUI DE MUNCA? - Nu vad o schimbare in cazul tau, ci mai degraba o reorientare minora. Daca e sa schimbi, o faci doar din proprie vointa, nu la indemnul altcuiva.

MARLEN 1967 AS DORI SA STIU DACA AM SANSE SA VAND APART. IN VIITORUL APROPIAT CA SA PLATESC CASA LA CARE M-AM MUTAT - Curand nu prea, dar totusi pana la finalul anului, sansele sunt mult mai mari, mai ales prin august-eptembrie. Vei reusi sa faci asta, dar e o chestiune de durata.

MCM 1977 CE SIMTE NELUTU J. PT MINE?SE GANDESTE LA MINE? - Se gandeste, dar nu par a fi nici ganduri pozitive, nici sentimente prea frumoase, parca e un fel de dezamagire, de suparare la mijloc, ceva nu-i convine.

MIRELA 1974 AM RAMAS FARA LOC DE MUNCA, MOMENTAN NU AM NICI O SURSA DE VENIT PROPRIE. CAND, UNDE, IN CE DOMENIU SAU CONJUNCTURA VOI REINCEPE SA AM VENITURI PROPRII? - Vei reusi, dar inainte de asta, trebuie sa iti revizuiesti un pic resursele personale, pentru ca detii un anumit talent din care ar putea iesi bani si pe care nu l-ai folosit eficient. Poti lucra o vreme si pe cont propriu, fara o angajare legala, caci aceasta perioada are rolul de a te obliga sa iti sondezi mai mult fortele personale ca sa le folosesti in beneficiul tau.

MIRELA 1974 MA VOI CASATORI CU V? - Desi se poate pune la un moment dat problema casatoriei, ceva totusi parca nu va lasa sa ajungeti acolo, de parca cineva se baga intre voi, o a treia persoana, cu riscul de a va desparti.

MIRELA 1979 VOI AVEA O RELATIE DE IUBIRE CU CRISTIAN, CARE SUNT SENTIMENTELE LUI FATA DE MINE? - Nu cred ca e atat de multa iubire intre voi incat sa se nasca o relatie, ceva va va desparti in cele din urma, poatye niste incompatibilitati majore care vor iesi la iveala in timp.

MIRELA 1979 VOI REUSI CA ANUL ACESTA SA MA MUT IMPREUNA CU FAMILIA LA UN APARTAMENT MAI SPATIOS? VA MERITA MUTAREA? - Se poate, da, e un plan colectiv la care vor participa mai multi cu aceleasi interse si sansele sunt mari sa se materializeze. Merita sa faceti asta, viata vis e va schimba in bine.

MONA 1983 ARE AHMAD SENTIMENTE PENTRU MINE? CE POT FACE CA SA READUC RELATIA PE CARE O INCEPUSEM CANDVA LA CUM A FOST? - Nu sunt sentimente serioase, parca si-a mai pierdut interesul incat nu mai poate fi la inceput. Orice inceput e entuziasmant, e pozitiv, e plin de energie, de aceea a fost asa intre voi candva, dar acum el nu mai priveste relatia la fel ca atunci, isi da seama ca au aparut niste responsabilitati care il sperie.

MONA 1983 CARE VA FOI SUTUATIA MEA LA LOCUL DE MUNCA? EXISTA SANSE DE PROMOVARE? - Va fi bine, perspectivele sunt lumonoase si optimiste, dar nu e inca vorba de promovari iesite din comun. dar vesti bune da, vor veni.

MONA 1983 INCEPUTUL RELATIEI MELE CU AHMAD A FOST MINUNAT. CE S A INTAMPLAT CU EL TIMP IN CARE AM FOST PLECATA IN CANADA? -Am spus deja in celalalt raspuns ce s-a intamplat, sentimentele lui au palit, nu mai e nici el cel de altadata, nici tu, vrea altceva.

MONICA 1979 CAND/CUM IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Peste 5 ani, cand vei privi inapoi, iti vei da seama ca viata ta e implinita complet din acest punct de vedere, deci se apropie momentul!

NELA 1970 DRAGOS ESTE CEL CARE VA FI IN VIITOR? - Va fi in viitor ce?  Nu, relatia voastra nu are viitor, ceva va va desparti la un moment dat.

PETRUTA 1977 ESTE EL JUMATATEA MEA? - Ar fi sanse, dar sunt unele aspecte din trecut care va pot strica sansele, ca atare trebuie sa lupti si sa ai rabdare, si mai ales sa treci peste multe cu vederea.

RODICA 1974  O SA MA MUT ANUL ASTA ÎN CASA NOUA? O SA-MI SCHIMB DOMICILIUL? - Chiar anul acesta se pare ca nu, mai sunt unele aspecte de rezolvat care nu depind de tine.

RODICA 1974  SE VA ÎNTOARCE VALENTIN LA MINE,SA LOCUIM ÎMPREUNA? ACUM A PLECAT LA MAMA LUI SPUNÂND CA VREA SA FIE SINGUR.SE VA ÎNTOARCE,O SA MAI FIM ÎMPREUNA? - Da, sunt mari sanse sa se intoarca dupa ce relatia cu mama lui va deveni cam tensionata, dandu-si seama ca e mai bine cu tine.

RUXANDRA 1978 VOI AVEA VREODATA O RELATIE CU DAN?E UN FOST COLEG DE SERVICIU - Ceva cam opreste sansele ca de aici sa se nasca ceva, deci - daca ar fi - ar fi doar o distractie trecatoare fara consistenta.

S. ANAMARIA 1996 CARE ESTE VIITORUL RELATIEI MELE CU N. ALEXANDRU? TINE SINCER LA MINE? - Ar fi amri sanse ca relatia voastra sa mearga intr-o directie buna, promitatoare, daca si tu si el aveti acelasi mod serios de a privi relatia. Tine la tine, dar e si ceva ce nu ii convine, si care ar putea fi la un moment dat piedica principala intre voi.

S. ANAMARIA 1996 SE VA REGLA RELATIA MEA CU N. ALEXANDRU? - Si de tine depinde asta, pentru ca da, sansele sunt mari de a reveni la normal in lunile urmatoare. Asteapta mult de la tine.

S.I.L. 1973 Y VREA SA NE CASATORIM. EL E ALESUL? - "Ales" inseamna ca TU alegi, nu altcineva, deci va deveni alesul daca tu spui da, conform liberului arbitru. Numai de raspunsul tau depinde viitorul vostru, pentru ca acel da are in el incarcatura unui destin cu el. Cred ca tu nu stii ce sa raspunzi, ai si dubii, dar si dorinta de a spune da, deopotriva. Deci trebuie sa faci mai intai ordine in sufletul si mintea ta ca sa te decizi.

SANDY 1965 ACUM,SITUATIA MEA LA SERVICIU ESTE UNADESTUL DE GREA. ACEASTA SITUATIE SE VA ÎMBUNATATI SAU ÎMI VOI GASIALT SERVICIU? - Lucrurile vor intra in normal, ai rabdare, sunt probleme absolut firesti pentru aceasta perioada, dar care vor trece si va veni si soarele! Nu te gandi sa pleci, ci sa munceti ca sa revina lucrurile la normal acolo unde esti.

SANDY 1965 VOI REUSI ANUL ACESTA SA TERMIN LUCRARILE INTERIOARE DE CONSTRUCTIE A CASEI MELE? - Nu complet, vei face doar niste pasi inainte, pentru ca inca se prelungeste situatia pana spre anul viitor.

SIMONA 1983 CE ANUME L A FACUT PE AHMAD SA RENUNTE LA RELATIA MINUNATA CARE TOCMAI INCEPUSE? - Nu corespundea planurilor sale de viitor, si-a dat seama ca el altceva doreste si aceasta relatie l-ar fi oprit din scopurile sale.

SIMONA M 1988 CAND VOI AVEA PRIMUL COPIL? - Nu prea curand, dar dupa 27 de ani sansele cresc major.

SMA 1983 IMI GASESC ANUL ACESTA JUMATATEA? - Ar fi trebuit sa se intample in jur de 27 de ani, dar daca nu s-a intamplat atunci, nici anul acesta nu se intampla. mai ai inca de cautat vreo 2-3 ani.

T.DEIA 1983.CE VOI FACE DPDV PROFESIONAL PT A FI IMPLINITA FINANCIAR SI EMOTIONAL?PRACTICA PRIVATA,MA VOI ANGAJA IN ALTA PARTE,VOI PLECA DIN TARA SAU VA FI O COMBINATIE?DC VOI ALEGE PARTEA PRIV AM SANSE SA AM SUCCES SAU ESTE IN ALTA PARTE REALIZ MEA PROF.(PSIHOTERAPIE)?INCOTRO TB SA O IAU? - Pe cont propriu ar fi bine, deci daca sta in puterea ta sa iti croiesti o cariera prin forte proprii, fa-o. Usor nu va fi, va dura pana vei cunoaste implinirea pe toate planurile, dar in viitor vei fi cea mai multumita pe aceasta cale. in care tu sa iei deciziile, tu sa trasezi directia, conform planurilor tale, fara a depinde de nimeni.

ZADELA 1969 ESTE DAN CEL SORTIT MIE,CEL ALATURI DE CARE VOI IMBATRANI,SAU E O REL.TRECATOARE? - Sunt mari sanse ca aceasta relatie sa duca departe daca amandoi o priviti la fel de pozitiv si de serios, se poate naste o iubire de aici!

ZAMORA 1952 CARE SUNT PRINCIPALELE TENDINTE FINANCIARE SI PROFESIONALE PENTRU ANUL 2103? - E un an agitat in cariera, dar benefic, pentru ca cere ceva nou de la tine, mai multa ambitie pentru a schimba ceva. Daca poti face o schimbare, fa-o, pentru ca e nevoie de mult curaj pentru a ajunge pe un nivel mai bun. Ai niste vise noi si e poti atinge!

ZYYYNNNAA 1970 DORESC SA CUNOSC PAREREA TA ASUPRA EVENIMENTELOR DE MAI JOS: INAINTE DE ANUL NOU 2012-13 IN DISPERARE DE CAUZA CHIRIE,RATE ,ETC AM APELAT LA O AGENTIE MATRIMONIALA PTR A CUNOASTE IN VEDEREA UNEI POSIBILE CASATORII UN CETATEAN STRAIN, DUPA APROX SAPTE ZILE AM FOST INVITATA IN GERMANIA.TOTUL PLATIT DE EL DAR ACASA A RAMAS OMUL PE CARE EU IL IUBESC DAR CARE ESTE CASATORIT ACUM NU STIU PE CINE SA MIZEZ - Crezi ca cel casatorit va face atatea sacrificii cate ai face tu? Sunt mari sanse sa fie bine cu o posibila casatorie de acest fel, ca atare cred ca vei sacrifica iubirea pentru un mic interes care sa iti ofere o vioata mai stabila din anumite puncte de vedere. Deci numai de tine depinde ce alegi: o iubire nesigura aici sau o reatiune de a trai decent acolo? Urrmatorii 2 ani te pun in fata unei astfeld e decizii in care RATIUNEA  primeaza, nu sentimentele!

ZZYYYNNA 1970 DORESC SA STIU CARE DINTRE CEI DOI VOR DORI SA MA AJUTE IN GENERAL,CINE DINTRE CEI DOI ESTE MAI SERIOS,CINE ESTE MAI POTRIVIT PENTRU MINE ? ATAT NEAMTUL CAT SI CEL DIN TARA SUNT MAI MARI DECAT MINE CU 14 ANI CARE ESTE PAREREA TA SAU CE POT FACE IN CONTINUARE ? PE DATA DE 23 FÉB SUNT ASTEPTATA IN GERMANIA DE NEAMT SI CEL DIN TARA NU STIE NIMIC DESPRE PLECARE MEA ,EL SUSTINE 2 MA VA AJUTA EL CU TOT - Deja ai ajuns acolo, si stii mai bine ce ai gasit, dar cel din tara nu va putea oferi nimic din ceea ce ai tu nevoie, sunt doar promisiuni pentru a te face pe tine sa te simti bine. Este un moment in care vei lua decizii radicale in privinta iubirii, punand in balanta ratiunea si sentimentele, asa cum am spus, dar oricum ar fi, tot se va decide soarta ta relationala in aceste luni care vin, dar nu uita ca toate se nasc din decizia ta!

ZZYYYNNA 1970-SIMT CA NU MAI AM NICI O PUTERE,DORINTA DE A LUPTA CU TOATE PROBLEMELE VIETII MELE,CEL PUTIN NU MAI POT SINGURA SA DUC CRUCEAPE CARE O TRAG DUPA MINE DE APROAPE CINCI ANI DE CAND AM DIVORTAT,AM PLECAT IN CHIRIE DOAR CU COPILUL DUPA MINE,AM RATE MARI,CHELTUIELICHIRIE,ETC SIMT CA MUNCESC DEGEABA AZI AM BANI DAR IMEDIAT RAMAN FARA EI CAND PLATESC TOTUL,VOI REUSI SA RAZBESC PESTE TOATE SINGURA SAU VA TREBUI SA MA MARIT DIN INTERES - Daca ar fi sa-ti sopun ca SINGURA ar mai fi de luptat inca muuulti ani de acum incolo, te-as demoraliza, de aceea tare cred ca o casatorie din interes e, acum, una din solutiile valabile! Mi-e teama ca perioada grea continua, de vreme ce Pluto abia a intrat in zona banilor pe harta ta, urmand sa treaca si peste Mercur, deci se apropie inca un episod al crizei, dar acelasi aspect duce foarte mult cu gandul si la o relatie cu conotatii financiare, din interes. Este anul in care iti vei decide soarta ta ca femeie pe multi ani de acum incolo, un an cu o greutate aparte in destin,. tocmai de aceea trebuie s-o faci cu incredere ca va fi bine, sacrificand din pacate ce ti-e drag.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 FEBRUARIE 2013
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, ASPECT, KARMA)

[ASPECT] ZZYYNNNA,19.12.1970- 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2012 pana in AUGUST 2013 Jupiter trece acum prin casa VII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2013 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN IN TRANZIT PRIN SCORPION CONJUNCT CU MARTE NATAL Este o perioada dificila, apasatoare, in care desi ati avea dorinta sa faceti multe, parca va tine ceva pe loc. Nu este decat un avertisment ca ar trebui sa analizati mai profund unele situatii in care sunteti implicat ca nu cumva sa lasati impulsivitatea sa va conduca. Aveti norocul unei astfel de conjunctii pentru ca pe langa energie, exista si o doza de realism care va trage de maneca si nu va lasa sa faceti greseli la primul impuls. Desi vi se vor parea a fi unele din cele mai frustrante obstacole din ultima vreme, veti vedea ca aceste intarzieri nu fac altceva decat sa va atraga atentia asupra acelor puncte slabe din actiunile dv., unde ar trebui sa aduceti eforturi in plus. Planul profesional este stimulat, deci acum ati putea prelua unele responsabilitati suplimentare. Munciti serios, responsabil, constiincios si ceea ce iese acum din mainile dv. este de valoare. Sunteti implicat intr-o activitate de durata, care inca nu-si arata roadele. Veti trece prin cateva momente in care va trebui sa stati peste program sau sa va suprasolicitati din punct de vedere fizic, ceea ce ar putea isca probleme de sanatate. Nu va lasati infrant usor, oricat de greu ar fi, ci aveti ambitia necesara de a va mobiliza fortele spre atingerea scopurilor personale. Este posibil sa fiti supus unui anume regulament de ordine interioara, nu aveti libertatea deplina de a face totul asa cum doriti, ci stati sub directa subordonare a unui superior autoritar.

MIRELA GHEORGHIU 05.01.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALINA-ROXANA 06.05.1987 EA+23.04.1984 EL
EA -
TAUR, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
TAUR, Junon in GEMENI, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - TAUR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - SOBOLAN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANA MARIA 27.05.1983 EA + MARIUS 06.06.1979 EL
EA -
GEMENI, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
GEMENI, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
GEMENI - GEMENI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANA MARIA 27.05.1983 EA + MIHAI 21.11.1972 EL
EA -
GEMENI, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - SCORPION,
Junon in SCORPION, SOBOLAN DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
GEMENI - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - SOBOLAN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - APA  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANAMARIA 05.05.1978 EA + 18.01.1980 EL
EA - TAUR,
Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
CAPRICORN, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - CAPRICORN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - CAPRA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANONIM 10.10.1978 EA + 19.06.1992 EL
EA -
BALANTA, Junon in BALANTA, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL -
GEMENI, Junon in TAUR, MAIMUTA DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA - GEMENI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - MAIMUTA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

DIANA 06.04.1974 EA + 17.05.1973 EL
EA -
BERBEC, Junon in VARSATOR, TIGRU DE LEMN(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
TAUR, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC - TAUR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - BIVOL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IONEL 13.06.1988 EA + 29.11.1987 EL
EA - GEMENI,
Junon in GEMENI, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
SAGETATOR, Junon in PESTI, PISICA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - SAGETATOR COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - PISICA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:PAMANT - FOC  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 63% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MIHAELA 10.11.1970 EA 22.04.1968 EL
EA -
SCORPION, Junon in TAUR, CAINE DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - TAUR,
Junon in SCORPION, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION - TAUR COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - MAIMUTA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 77% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

SIMONA 05.01.1980 EA + 18.07.1975 EL
EA - CAPRICORN, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -
RAC, Junon in RAC, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN - RAC COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - PISICA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 57% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 FEBRUARIE 2013
(VISE, CURIERUL DESTINULUI)

VIS TOAMNA 19.03.1986 - Am visat de curand un fel de biserica (de genul celor retrocedate din transilvania, cu ziduri groase) si o vedeam in vis mare, apoi biserica se transforma ca din reformata, in catolica si apoi a devenit ortodoxa dar cand a ajuns ortodoxa era mica, inca sotul meu a putut sa o ia in brate si sa o aseze in mijlocul unei camera cu rafturi pe toti peretii. Si eu si sotul meu eram fermecati de bisericuta cat de mica si misterioasa era, stand acolo ne uitam la ea ce design interesant are, gotic cumva(cu enorm de multe detalii arhitecturale exterioare), si avea la ea o cheie. I-am spus sotului meu : hai sa o deschidem, dar sotul meu nu vroia sa o deschida. Si atunci am zis, hai totusi sa o deschidem. Eram prea curioasa si ma atragea prea tare ca sa nu o deschid ! Am luat cheia, am bagat-o in usa aia mica, am rasucit cheia si cand am deschis usa bisericutei am vazut lumanari care ardeau in forma de cruce. Am ramas incredibil de uimiti, era un sentiment fantastic, si ne miram: cum Dumnezeu ard lumanarile astea de 3 secole in biserica asta, cand ea a fost inchisa? Imi amintesc ceva cu 1700 (ca si cum de la 1700 tot ard lumanarile alea). Ne intrebam cum au rezistat lumanarile ? La un moment dat i-am vazut si pe parintii mei, stateu in spatele nostru si se mirau si ei. Apoi eu m-am concentrat pe bisericuta, pe interiorul ei. Am vazut inauntru ei, la scara mica, o femeie ce parea sa vanda lumanari, si am vrut sa iau si eu lumanari sa pun, insa doamna respectiva mi-a blocat cumva mana (ca doar mana imi intra in bisericuta) cu o lumanare mai mare. Nu am mai luat pana la urma lumanari. Femeia pleaca din bisericuta, pleaca si un barbat dupa aceea si la final, il vad imbracat in haine de preot pe sotul meu. Venea ca dinspre altar, era mai slab, imbracat in haine preotesti. (doar ca o mentiune, daca ajuta la interpretare : sotul meu in tot timpul asta se viseaza de foarte multe ori, cu mici schimbari, preot, in diverse circumstante). Este vorba despre schimbarea drumului in viata pe care trebuie sa il faca sotul meu si sa devina preot ?  INTERPRETARE: Biserica in vis reprezinta sistemul de valori si credinte dupa care iti cladesti viata. In vis e o biserica mare cu ziduri groase - semn ca ai credinta ta ferma si puternica - dar care se transforma de cateva ori in vis, semn ca esti invitata sa te dezvolti, sa explorezi mai mult la nivel spiritual, sa cauti si alte cai cai si alte sensuri decat cele dupa care te-ai ghidat pana acum - de aici si senzatia ca lumanarile ard de 3 secole, deci credinte si principii spirituale mostenite din generatie in generatie, din trecut. Camera cu rafturi e viata ta personala, e plina de rafturi, semn ca ai o disponibilitate fantastica de a invata, de a acumula experienta, de a aduna informatie, dar visul nu te indeamna absolut deloc nici pe tine, nici pe sot sa o iei pe calea bisericii mai mult ca pana acum, ci doar sa iti revizuiesti credinta, sa o dezvolti si in alt sens decat cel strict ortodox. Totul e la scara mica, semn ca ortodoxia, poate, nu e suficienta pentru ceea ce poate spiritul tau, ca ar fi poate recomandabil sa studezi mai mult, si din alte directii, si despre alte sisteme de credinte spirituala. Da, poate ortodoxia deja o cunosti foarte bine, daca spui ca si tu si sotul aveti o atractie speciala spre acest domeniu, dar poate exista mai mult decat atat si esti indemnata sa deschizi portile si spre alte domenii spirituale. Lumanarile care ard in forma de cruce sunt credinta ta puternica, dar atentie, femeia din vis iti opreste mana cu o lumanare mai mare, semn ca lumea spirituala nu e doar ortodoxia, ci exista si mai mult decat atat, la care poate nu ai avut acces pana acum si ar fi bine sa o cauti intr-un mod mult mai aprofundat.

ALEX C 1986. SE VA INTOARCE S LA MINE? VOM AVEA UN VIITOR IMPREUNA? - Sanse de impacare ar mai fi, dar destul de fragile. Se cere o discutie foarte serioasa intre voi doi care sa alunge neincrederea care s-a instalat.

ALINA 1966 DACA MA VOI CASATORI CU VIOREL - E greu de spus, pentru ca exista ceva in neregula in relatia voastra, ceva ce va ramane mereu ca un ghimpe si chiar daca se va ajunge la casatorie, acel detaliu va sensibiliza relatia cu risc de separare. Unul din voi nu vrea casatorie.

ANA 1980 CE SANSE ARE RELATIA CU J,VA FI CEVA SERIOS? - Nu are sanse, se va destrama, de parca ceva din trecutul unuia din voi revine in actualitate si va separa. Nu are viitor.

ANA 1980 E SINCER J IN CEEA CE IMI SPUNE REFERITOR LA CEEA CE SIMTE PENTRU MINE SI CA VREA SA AVEM O RELATIE SERIOASA? - Nu, deci ar fi mai bine sa fii precaita si sa nu iti faci vise mari, pentru ca nu se va tine de cuvant.

ANA 1980 SUNT SANSE SA NE INTALNIM ANUL ACESTA EU SI A SI CAND? - Daca se va intampla, ar putea fi la vara, si e mai degraba o initiativa din paretea ta, de parca tu vei propune intalnirea.

ANAMARIA 1982 CUM VA FI VACANTA IN ISRAEL? - Buna, placuta, relaxanta, interesanta, vei avea nmulte de invatat si aflast din aceasta calatorie.

ANAMARIA 1982 VOI REUSI SA MERG IN EGIPT? - Da, dar nu dupa planurile pe care ti le faci acum.

ANDREEA 1983 VOI TRECE IMPREUNA CU ADRIAN PESTE PROBLEME CA SA NE PUTEM CASATORI? - Sansele sunt mari, dar drumul pana acolo e inca anevoios, cu multa tensiune, deci depinde mult de amandoi cum gestionati momentele de criza si nervi.

ANNA-MARIA 1991 VOI REUSI SA AM O RELATIE SERIOASA SI FERICITA CU DANIEL? - O relatie poate fi, dar sunt aspecte care v-ar putea stirbi fericirea si se cer reparate inca de pe acum. Daca le treci cu vederea acum, ee vor sta la baza problemelor de mai tarziu.

BOGDANEL-SILVIU M 1981 LA CE VARSTA VOI AVEA PRIMUL COPIL? - Daca nu s-a intampla deja asta in trecut fara sa stii - :-) - atunci ar fi posibil oricand pana la 38 de ani.

CAMELIA 1963. CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU LUIGI? - Greu, cu mari hopuri si tensiuni, de parca ar exista mai degraba incompatibilitate intre voi decat intelegere. E o relatie cu mare risc de despartire.

CARMEN 1976 CE SENTIMENTE ARE VIOREL PT MINE,CE REPREZINT PT EL SI CE-SI DORESTE VIS A VIS DE MINE? - Frmoase, sincere, de apropiere, tandrete, iubire chiar, si ar merita sa investesti mai multa incredere in aceasta relatie. Poate fi ceva de succes!

CARMEN 1954 DACA EU SI FOSTUL SOT DAN VOM MAI FI VREODATA IMPREUNA? - Ar fi sanse sa continuati relatia si in viitor, intr-un fel sau altul, dar depinde mult de el, de "disponibilitatea" lui de a mai fi alaturi de tine.

CATALIN MOCANU 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Daca nu ai intalnit-o deja anul trecut, ar fi sanse sa se intample intre 35-39 de ani.

DANI72 1972 AM UN VIITOR CU DRAGOS? - Nu prea, apare un alt barbat cu care vei avea o relatie serioasa, mai degraba un barbat in zodie de aer.

DANI72 1972 JOBUL ACTUL-MI-A ADUS NUMAI DEZAMAGIRE SI SUFERINTA.CE MA MAI ASTEAPTA?VREAU SA PLEC - Vei pleca de acolo la un moment dat, poate chiar curand, cand nu vei mai suporta, dar nNu pleca insa fara sa ai unde!

DANIELA 1963 CIT VA MAI DURA RELATIA CU FLOREA - Nu va mai dura, el e pe cale sa te tradeze cu o alta femeie - daca nu a facut-o deja - si asta va duce la finalul relatiei voastre. Nu are viitor si nu merita sa lupti pentru el.

DIANA 1981 CUM VA EVOLUA RELATIA CU SOTUL MEU? - Bine pana la un punct, pentru ca undeva in urmatorii 6 ani va exista un mare risc de divort. Dar e o chestiune de noroc aici, deci e posibil sa aveti amandoi norocul de a gasi solutii fara a se ajunge la final.

ELENA 1977 CE SE VA INTAMPLA INTRE MINE SI DANIEL? - Se poate cladi o relatie de aici daca amandoi sunteti la fel de implicati si de dornici de o relatie, deci merita sa investesti in aceasta sansa! Dar nu e usor!

EUGENIA 1979 IN ANUL 2013 VOI FACE NUNTA,VICTOR ESTE CEL SORTIT? - Daca deja ai ales, atunci da, el e omul sortit sa iti fie sot la un moment dat in destin. Merita sa intri in aceasta relatie cu incredere deplina si curaj!

F 1975 SUNT INSARCINATA CU AL DOILEA COPIL,VOM FI BINE TOTI 4 DPDV FINANCIAR SI PSIHIC? - Perfect nu va fi, dar cu efort de la voi, parintii, cu un control al bugetului, veti face fata cu bine acestei noi etape din viata de familie. Usor nu va fi, mai ales in urmatorii 3 ani, dar eforturile va vor fi rasplatite.

FLOREA 1949 IMI SCHIMB LOCUL DE MUNCA SI CASA IN ALT ORAS - Sansele de schimbare sunt mari si acum, dar si pana in 2016, deci cel mai probabil da.

GABIC 1970 CARE E PROFESIA IDEALA CARE IMI OFERA SATISFACTIE,MI SEPOTRIVESTE ,NU MA IMBOLNAVESTE POT TRAI DECENT SI SA AM SI BANI DE REZERVA? - Cam multe conditii dintr-un foc, ca atare ceva care sa le acopere pe toate nu exista. Oricum nu e cea pe care o ai acum. Totusi candva in a doua jumatate a acestui an s-ar putea sa ai revelatia adevaratei tale cariere si sa ai sanse de a schimba macazul major! Mai cauta deci!

IRENE 1987 - CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, inca vei mai cunoaste si relatii esuate, si perioade de singuratate, cred ca undeva dupa 2018 sau intre 29-34 de ani.

LILI 1970 DACA SOTUL MEU MA TRISEAZA CU O ALTA FEMEIE ?CU CINE? - Cred ca ai mai intrebat asta de cateva ori pana acum. A facut-o in trecut, nu acum, dar cum de ce ti-e frica de aia nu scapi, insasi teama ta il va trimite in bratele alteia daca nu scapi de obsesie.

MARI DANI 1985 CARE ESTE PROBLEMA LUI SIR DE SE COMPORTA ASA URAT CU MINE? - Face parte din firea lui, orgoliile si senzatia ca e cel mai grozav il fac sa se aseze pe sine deasupra tuturor si sa ii desconsidere pe ceilalti. Asa face cu multi, nu doar cu tine, pentru ca se crede buricul pamantului.

MARI DANI 1985 MA VA IUBI VREODATA SI PE MINE UN BARBAT? - Da, numai ca pana acolo uibca mai ai de cautat si de trecut si prin relatii nereusite. In urmatorii 3-5 ani trebuie sa apara si ceva demn de bucurie.

MIHA 1963 + KARA DUPA 8 ANI, NE IUBIM, SIMTIM,UNEORI EL VIOLENT, EU EGOISTA,COMPAR CU STANDARDELE MELE. NE DESPARTIM. DE CE? - Pentru ca nu era o relatie de viitor, exact anul 8 era cel critic pentru voi doi si in acesti 8 ani a trebuit sa va achitati niste datorii karmice majore unul fata de altul. Echilibrarea s-a produs si de acum gata, fiecare pe drumul sau. E o relatie incarcata karmic major, dar drumurile vi se despart. Cred ca deja trebuia sa se intample asta inca din 2011, dar ati reusit s-o duceti mai departe.

MIRA 1990 CATI COPII VOI AVEA - E un aspect destul de complicat al vietii tale, de parca... nu vei putea face copii. Va trebui sa te ocupi de acest aspect foarte serios daca vezi ca nu vei ramane insarcinata repede.

MIRELA 1973 DACA IN ACEST AN MA CASATORESCCU MARIUS? - Cel mai probabil nu va avea loc o casatorie in 2013, exista mai degraba un moment critic intre voi doi.

MONI 1975 CAND IL VOI REVEDEA PE FOSTUL MEU IUBIT SIOARE MAI  AVEM VREO SANSA SA FIM IMPREUNA? - Ar mai fi o sansa doar daca in viata niciunuia din voi nu a aparut deja o alta persoana. Posibil sa il revezi in urmatoarele 9 luni.

NICULINA 1967 MAI MA IMPAC CU SOTUL MEU? - Cel mai probabil nu, a intervenit ceva intre voi peste care nu prea se mai poate trece, ar fi un compromis mult prea mare care e greu de iertat si uitat.

RALUCA-P 1978 VOI FI DIN NOU IMPREUNA CU FOSTUL MEU IUBIT STEFAN,CU CARE AM AVUT O RELATIE DE 18 ANI? - Nu, si ar fi bine chiar sa te detasezi de trecut, sa nu mai visezi, pentru ca nu ar mai fi o relatie fericita.

RODICA 1974 O SA MA MAI INTALNESC VREODATA CU D-NA ELENA? NE VOM IMPACA? - Da, ar fi sansele unei impacari in urmatorii 3 ani, dar nu cred ca va dura.

SILVIA 1979 IN CE AN VOI NASTE AL DOILEA COPIL. MULTUMESC - Sanse ar fi in oricand in urmatorii 4 ani si cel tarziu in 2021.

STANCIU DANIELA 1964 SE VA IMPACA FIICA MEA ANA CU N. ALEXANDRU? - Ar fi mai degraba sanse sa cunoasca pe altcineva si cred ca ar fi mult mai bine asa.

TEO 1974 AS AVEA SUCCES DACA AS SCRIE CARTI PENTRU COPII? - Da, insista mai ales din toamna acestui an pentru ca inspiratioa e pe aproape si poate genera bani.

VALENTINA 1972 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA - In urmatorii 3 ani sansele sunt cele mai mari.

XGEORGIANA 1983 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA,(DACA NU AM INTALNIT-O DEJA)? - Nu e exclus sa o fi intalnit deja in trecut dar ceva v-a despartit atunci. Posibiol sa existe 3 sanse de acest gen intre voi, si numai de voi depinde daca nu le ratati pe toate 3. Posibil ca de fiecare data sa existe un impediment, de exemplu unul din voi sa fie cu altcineva la acel moment.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 FEBRUARIE 2013
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, ASPECT, KARMA)

[KARMA] VIOLETA MARIANA 13.08.1961  1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2012-2014 - urmatoarea va fi - 2020-2024. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2034-2041.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, ion care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2012 - IUNIE 2013  - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou!Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

ANCA MARIA 23.06.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CIPRIAN VASILE 22.11.1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ELENAD 07.05.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MICSUNICA 07.06.1972 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MONICA 2 08 1972 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANA-FLORINA 13.07.1978 EA + 19.03.1987 EL
EA -
RAC, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
PESTI, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - PESTI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - PISICA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANONIMA 03.02.1980 EA + 06.06.1980 EL
EA -
VARSATOR, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
GEMENI, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR - LEU COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 63% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

EA 6 11 1967 +EL 29 07 1965
EA - SCORPION,
Junon in BALANTA, CAPRA DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - LEU,
Junon in VARSATOR, SARPE DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION - LEU COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - SARPE COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CATALINA 07.07.1978 +30.06.1969 SILVIU
EA -
RAC, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
RAC, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - RAC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - COCOS COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ELENAD 07.05.1971 EA + 16.09.1976 EL
EA - TAUR,
Junon in RAC, PORC DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
FECIOARA, Junon in BALANTA, DRAGON DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - FECIOARA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

GHEORGHE MARIUS 19.06.1975+04.02.1981
EA -
GEMENI, Junon in GEMENI, PISICA DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - VARSATOR,
Junon in SCORPION, MAIMUTA DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - VARSATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IONEL STAN 13.06.1988 EA + 29.11.1987 EL
EA -
GEMENI, Junon in GEMENI, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - SAGETATOR,
Junon in PESTI, PISICA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - SAGETATOR COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - PISICA COMPATIBILITATE %40
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 63% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

JENI 04.07.1979 EA + 23.04.1987 EL
EA -
RAC, Junon in TAUR,
CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
TAUR, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - TAUR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - PISICA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MIHAELA 27.05.1977 + GHEORGHE 30.06.1955
EA - GEMENI,
Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
RAC, Junon in SCORPION, CAPRA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - RAC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - CAPRA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

SIMONA 19.08.1985 EA + 10.02.1984 EL
EA - LEU,
Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - VARSATOR,
Junon in TAUR, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU - VARSATOR COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - SOBOLAN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:LEMN - LEMN  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 63% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

TEODOR 29.04.1995 EA + 14.11.1995 EL
 
EA - TAUR, Junon in CAPRICORN, PORC DE LEMN(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
SCORPION, Junon in CAPRICORN, PORC DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - SCORPION COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 83% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®