®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna Martie 2009 | Pagina 10

ARHIVA LUNII MARTIE 2009
Ultima actualizare a acestei pagini: 11 mai 2009 11:38
(Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)


GLOSAR DE TERMENI:
In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

VEZI PAGINA URMATOARE>

Aici se incheie arhiva lunii martie.

RASPUNSURI LA MESAJE GASITE ULTERIOR

978 EMILIA 1976 s plec în italia pe varâ ,va fi bine sau mai bine râmîn unde sunt la muncâ? - Mai bine ramai unde esti acum, nu e o idee prea buna plecarea.

977 EMILIA 1976 vor fi certuri si scandal daca voi divorta de adi, vom avea de suferit (parinti, copilul si eu) vom reusi s trecem peste si s ne lase A în pace si s-si vad de viata lui - Va fi greu la inceput, o perioada, dupa o vre,e lucrurile vor reveni la normal si oti tevi regasi linistea. Vei trece peste toate, dar primul an ar pztea fi inca extrem de agitat. Vor fi si suferinte, nu vei scapa de ele, dar dupa un an si jumatate abia vei incepe sa te simti mai relaxata.

976 DANIELA 4.03.1973: Ultimul mesaj trimis de dv nu a fost gasit in baza noastra de date, deci nu a fost primit.

975 GEORGIANA 1984 Când îmi voi întâlni jumtatea? - Intalnirea jumatatii e legata cumva de varsta de 27-28 de ani, dar relatia efectiv nu se va lega tot atunci.

974 MONICA 1968 AVEM O RELACIE SPECIAL. ESTE IUBIRE ADEVRAT? ESTE SOARTA MEA? - Este doar o provocare a iubirii, nu e nici soarta ta, nici alesul tau, prin el ai mai invatat ceva despre iubire si el ceva despre viata, e o lectie reciproca oferita de destin. Este iubire adevarata, da.

973. ALYY Are ganduri serioase marius..care pot duce spre casatorie? - Deocamdata nu e decis, nici el nu stie ce vrea, dar e posibil sa se gandeasca totusi la un drum comun in viitor.

972 ANAMARIA: mai am vreo sansa cu sorin sau tb sa renunt la el? - Ar mai fi o sansa daca voi doi reparati ceea ce n-a mers bine pana acum, adica sa va recunoasteti o vina, sa reparati o greseala, sa discutati sincer fata in fata pentru a lamuri niste aspecte. E necesara o normalizare a relatiei voastre, ca sa intelegi ce anume nu merge bine. 

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 31 MARTIE 2009

971 ANONIM SINT PE UN TURN DE APA DE 40 DE M. O SA MA ARUNC IN GOL PESTE 5M. MA ROG LUI D-ZEU SA MA IERTE – 1 aprilie a trecut, n-a mers! O gluma cam lugubra, nu crezi? Eu nu as glumi cu astfel de lucruri!

970 ALINA MONICA 1979 CE VREA COLEGA N DE SERVICI DE LA MINE? MA STRESEAZA ENORM IN ULTIMA VREME VA TREBUI SA O MAI SUPORT MULT TIMP? AS VREA SA SCHIMB LOCUL DE MUNCA - Ba o vei suporta asa cum e, te vei invata cu ideea ca nu puteti avea o relatie buna si relatia chiar se va strica in timp, dar pt ca amandoua aveti nevoie de joburi, veti tolera situatia.

969 ANDRA-ELENA 11.07.1987 EA +03.01.1982 EL
EA
- RAC, Junon in PESTI, PISICA DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL
- CAPRICORN, Junon in SAGETATOR, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC-CAPRICORN - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA-COCOS - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-METAL - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 40% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

968 ANDREI 04.04.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

967 CATALINA-FLORINA, 1975.IMI GASI LOCUL DE MUNCA ANUL ACESTA,IN TARA SAU IN STATE UNDE SUNT STABILITA CU FAMILIA? MULTUMESC,MULTA SANATATE - In ambele locuri sansele sunt cam aceleasi, dar cred ca in State sunt sanse mai multe.  Vei reusi, lupta!

966 DANA 22.03.1974 EA + 22.03.1972 EL
EA - BERBEC, Junon in VARSATOR, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL
- BERBEC, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC-BERBEC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU-SOBOLAN - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-APA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

965 DI 1983 MA VOI IMPACA CU FOSTA IUBITA? - Nu, ci vei incepe o alta relatie.

964 DODO 12.12.1971 EA + 27.11.1968 EL
EA - SAGETATOR, Junon in BALANTA, PORC DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL
- SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, MAIMUTA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR-SAGETATOR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

963 DRAGOS 10.10.1972 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

962 G - Si care era intrebarea dv.?

961 GABRIELA 1971 REF. 643 CE FEL DE OBSTACOLE? - Niste modificari din viata ta, cum ar fi o mutare de domicliu, o problema destul de critica in viata ta si care au efecte si asupra gasirii jumatatii tale.

960 ILDIKO 1969 + ISTVAN 1955 CE SANSE AVEM IMPREUNA? - Destul de mici, pentru ca intre voi mai exista o persoana si daca nu e libera calea, relatia voastra nu se poate lega mai mult.

959 IOANA 31.07.1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

958 IRINA 1981 DETALII D. VIATA MEA AFECTIVA, CUM VA EVOLUA IN 2009 SI 2010. EXISTA ACEA PERSOANA POTRIVITA MIE? O VOI INTALNI? SUNT ASPECTE POZITIVE? - Sansa de a incepe o relatie noua, incitanta este foarte mare in 2009-2010, poate e chiar omul sortit pe care il cauti, dar pentru a-l cuceri ai si niste suferinte de trecut si e nevoie sa devii mai indrazneata.

957 LENI FOS 1982 AM TOATE ACTELE CA SA LUCREZ IN ITALIA CA ASISTENTA VREAU SA STIU DACA REUSESC SI CIND - Anul asta sanseşle sutn cam mici, mai sunt icna niste probleme care te retin aici, dar la anul sansele cresc considerabil, poate chiar vei avea de ales intre doua directii.

956 LUMINITA 1978 IMI DORESC FOARTE MULT O RELATIE CU N, INSA EL NU STIU DACA VREA. O VOI AVEA? VOI REUSI DACA MA LUPT PT ACEASTA RELATIE? MERITA? - Nu prea merita pt ca ar fi o relatie banala, din care ceva va lipsi pt a fi fericita. Amandoi aveti pe altcineva pus deoparte, deci nu insista sa lupti pt el, ci mai degraba fii deschisa spre alte variante.

955 M. 1978 CE INTENTII CREDETI CA ARE C.IN PRIVINTA MEA PE VIITOR?DACA NU-I DAU RESTUL DE BANI CE VA FACE? - Dar tu ce ai face daca cineva nu ti-ar returna niste bani? L-ai intelege si l-ai iubi in continuare? Nu, totul e pana la bani si relatia voastra ar deveni foarte critica daca nu ai de unde sa-i dai banii inapoi.

954 M. 1978 INTERESELE EI IN A SE CASATORI CU C. AU FOST DE ORDIN MATERIAL,SEXUAL SAU SOCIAL? - Cate ceva din toate, poate mai putin sexual unde nu are cele mai mari satisfactii.

953 M. 1978 CUM S-A FINALIZAT DOSARUL PT ESCROCHERIE A LUI C?AM AFLAT CA S-A INCHIS CU O SENTINTA IN NOV 2007 - Verdictul a fost unul destul de dur, cu obligatia de a da/returna niste bani care l-au cam falimentat.

952 MIRAMAR 1979-DE UNDE TOATE PROBLEMELE LA SERVICIU?E VINA MEA? SA-MI CAUT ALT JOB? VA FI MAI BINE AICI? - Aici nu va fi mai bine, deci sansele de a pleca sunt mari, alegand ceva mai bun pt tine. Ai si tu o vina, desigur, pt ca nu faci chiar tot ce se asteapta de la tine.

951 OANA 1970 CE TREBUIE SA FAC MAI BINE SA READUC LINISTEA IN FAMILIA MEA - Nu prea depinde de tine, tu faci tot ce sta in puterea ta, dar sunteti un cuplu si amandoi trebuie sa vasliti in aceeasi directie. Sunteti pe undeva incompatibili si asta isi lasa amprenta peste relatia voastra, tensionand totul. Nu ai ales tocmai partenerul potrivit si... iata!

950 RODICA MARIA 1968 SI HORIA 1960 SUNTEM SORTITI UNUL PT CELALALT? - Exista sansa unei relatii frumoase si serioase, dar care nu prea are sanse sa dureze toata viata. Ceva va va desparti la un moment dat.

949 ROSU BOGDAN DANIEL 1982 AM NOROC DE BANI? VA MULTUMESC ANTICIPAT! - Poti atinge o stare materiala prospera si buna, dar numai prin munca foarte serioasa. Nu la noroc!

948 ROSU BOGDAN DANIEL 01.10.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

947 ROXANA 12.06.1980 + 24.06.1978
EA - GEMENI, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL
- RAC. Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-RAC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA-CAL - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 30 MARTIE 2009

946 ADRIANA 26.09.1982 EA+16.10.1980EL
EA
- BALANTA, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL
- BALANTA, Junon in BALANTA, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA-BALANTA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA-METAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

945 ALINA 1979 LA O ALTA INTREBARE A MEA MI-ATI SPUS CA MAI SUNT DOUA MOMENTE DE DEPASIT EU SI S-SI CA AFLU IN 3 LUNI. CE VA ALEGE? VOM DEPASI TOT PT A FI IMPREUNA? - Exista cateva conditii de indeplinit pt a reusi sa treceti peste acest impas: 1 fidelitatea si seriozitatea relatiei (adica nici nunul nu umbla si dupa altii), 2. puterea iubirii voastre (daca e de durata si ati depasit si altadata momente critice similare) 3. ca nici unul din voi sa nu vada relatia ca pe o limitare a libertatii, adica sa va simtiti bine impreuna. Daca toate conditiile vor fi respectate, le veti depasi.

944 ANA 1978AVEM O SANSA SA FIM IMPREUNA? - Din pacate nu, sansele sunt infime si nici macar nu ar fi o alegere buna pentru nici unul din voi, ci v.ati face viata un chin. mai bine fara!

943 AURORA 23.09.1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

942 AX 1981 VA FI CEVA INTRE MINE SI ADI? - Cel mai probabil nu, exista ceva ce va desparte si nu va lasa sa legati ceva frumos.

941 DANI 1975 ESTE ERMIL SOARTA MEA, CUM AR FII VIATA CU EL? - Ar putea fi el, dar va exista un impas major anul acesta care va poate strica planurile, deci trebuie sa lupti pt el.

941bis DANI 1975 ma iubeste si chiarse gandeste sincer la nunta? - Uneori da, se gandeste la casatorie serios, dar ceva totusi il opreste sa se implice mai mult, nu e foarte pregatit inca. Momentan nu vrea.

940 DORINA 1980 CE ROST ARE INTALNIREA MEA CU MIHAI? - Orice relatie e o lectie. Sa inveti ceva ce iti va folosi in viata legat de relatia cu barbatii, sa depui niste eforturi sa te adaptezi la caracterele oamenilor, oricat de dificili sau de diferiti ar fi ei, si sa inveti sa-ti asumi unele responsabilitati.

939 ELENA 05.04.1966  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV. (Click pe link!)

938 GLORYY 1969 REUSESC SA VAND LA UN PRET AVANTAJOS CELE DOUA CASE MOSTENITE SI SA CUMPAR O VILA INTR O ZONA BUNA IN URMATOARELE 3 LUNI ? - Urmatoarele 3 luni - nu, dar in viitor, da, sansele cresc.

937 IOANA 1976 CAND VOI FI FERICITA? - Vei fi atunci cand visele tale se vor implini in urmatoarele planuri: sentimental, material, social (relatia ta cu lumea), deci lupta pt ele si ele te vor rasplati.

936 IULIANA MARIA 1984 CIND VOI FACE COPII SI CITI? - Exista o problema aici, ca si cum nu vei avea copiii doriti, dar sansele duc mai degraba spre un baiat in urmatorii 5-10 ani.

935 JULIETA 1976 CUM VA FI IN 2009 RELATIA CU UNCHIUL MEU, CAND VOI FI INDEPENDENTA FINANCIAR DE EL? MA EPUIZEAZA PSIHIC. EL SI MATUSA MEA M-AU CRESCUT, DAR DE CAND A MURIT EA, EL IMI FACE VIATA UN CALVAR. - La fel de tensionata, deci trebuie sa te inarmezi in continuare cu rabdare si sa nu torni gaz pe foc la nervii lui.

934 M. 1978 CARE CREDETI CA ESTE MOTIVUL \MAJOR\ CE MA DESPARTE DE BARBATUL SORTIT? - El nu e inca liber pt o relatie cu tine, el nu a pornit inca in cautarea jumatatii sale, pierde vremea cu altele.

933 M. 1978 CATEVA DETALII DESPRE BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI:CARACTER,VARSTA,PROFESIE,ZONA IN CARE LOCUIESTE? - Un tip sigur pe el, egoist, aratos, care stie ca are succes, cam de aceeasi varsta, lucreaza in relatii cu publicul, ceva legat de comunicare, comert, servicii etc, intr-o zona mai de vest.

932 M. 1978 PRETEXTUL ACESTUI CONFLICT INTRE MINE SI C. ESTE LEGAT NUMAI DE BANI?DIN PARTEA CUI VIN MAI MULT ATACURILE?DE LA EL SAU DE LA A.? - E mai mult decat o problema de bani, ci tine de ceva din trecut dintre voi, o problema de altadata temrinata prost pt el si care inca il afecteaza, probabil chiar de ordin psihic! Probabil e ceva legat si de faptul ca esti femeie.

931 M. 1978 SE POATE CA JUMATATEA MEA SA FIE SI CEL CU CARE SA-MI FAC O FAMILIE? VA FI O CASNICIE TRAINICA? - Viata e creata din doua planuri: unul sortit, predestinat, pe care nu il putem evita, si unul ales, decis de liberul arbitru, deci avem tot dreptul sa ne decidem si singuri soarta, prin propriile alegeri. Un sot ales de buna voie devine jumatate - chiar daca nu a fost sortit - dar nu intotdeauna ce ne e sortit ne este si accesibil.

930 MARIA 1967 ESTE COSMIN ZODIA LEU SORTITUL MEU?AVEM UN VIITOR IMPREUNA.NE STIM DEMULT DAR NU AM AVUT O RELATIE NUMAI DE COLEGI DE SERVICIU.VA PUP - Fara sa aveti o relatie nu se pune problema unui viitor ca si cuplu, deci intrebarea isi va avea rost dupa ce veti fi icneput deja o relatie apropiata, asa poti intreba despre orice om pe care il cunosti... Relatia voastra are sanse sa se dezvolte, dar numai daca el da semne ca te vrea. Cred ca el are totusi alte planuri.

929 MARIOARA 1964 CUM ARATA SI CU CE SE OCUPA BARBATUL DIN A DOUA MEA CASNICIE? - Poate fi ceva mai tanar, arata bine, inalt si slab, cu par deschis la culoare. Momentan profesia lui trece prin momente critice.

928 MARIOARA 1964 VOI SCAPA DE DATORII PANA LA SFARSITUL ANULUI? - Nu de toate dar vei reusi sa achiti multe dintre ele, sa restabilesti echilibrul cat de cat.

927 MICA 22.03.1973 EA + 21.03.1970 EL
EA - BERBEC, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL
- BERBEC, Junon in PESTI, CAINE DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC-BERBEC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL-CAINE - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA-METAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

926 RCARMEN1976 CUM VA FI CEREREA IN CASATORIE FATA IN FATA SAU PRIN TEL. - Oarecum ciudata, va veni in doua variante sau doua momente diferite. Dar posibil sa fie prin telefon mai mult.

925 SORIN23.03.1963EA+25.09.1958EL
EA - BERBEC, Junon in FECIOARA, PISICA DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL
- BALANTA, Junon in FECIOARA, CAINE DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC-BALANTA - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA-CAINE - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA-PAMANT - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

924 T.ANDREEA 1983 CAND SAU CUM IMI VOI GASI UN ALT LOC DE MUNCA? CAT MAI TB SA STAU AICI? - Vei pleca de aici, dar nu foarte curand, mai bine zis ceva de care sa fii multumita si sa ramai vei gasi abia in urmatorii 3 ani.

923 TUTZA 13.01.1974 EA + 3.02.1976 EL
EA - CAPRICORN, Junon in CAPRICORN, BIVOL DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL
- VARSATOR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN-VARSATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL-DRAGON - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA-FOC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

922 VALENTINA 1980 IL IUBESC PE MIHAITA. MA VOI CASATORI CU EL ?VOM AVEA COPIII? - Nu, relatia cu el se va destrama si te vei indragosti de altul.

921 VIO 1966 SINT SUPARATA ,MAMA M-A BATUT SI M-A GONIT, VOI REUSI SA IAU O GARSONIERA SA SCAP DE RAUTATEA EI?NU STIU DE CE PATIMESC ATIT - La varsta asta e chiar ciudat sa mai traiesti cu mama si mai ales la cheremul ei! Deci fa neaparat un efort la anul sa-ti capeti libertatea necesara. Poti, dar drumul e greu si nervii ei vor creste!

920 ZGUBY 1983 MA MAI IUBESTE FABRICE, CHIAR DACA MOMENTAN NE DESPART MII DE KILOMETRI? - Da, inca te mai iubeste, dar totusi ceva s-a schimbat intre voi, nu mai e ca la inceput.

919 ZGUBY 1983 MAI ARE VREUN ROST SA CONTINUI RELATIA CU FABRICE? - Da, orice mai are un rost, pentru ca nu v-ai intalnit degeaba, ci cu rostul de a va achita niste datorii reciproce si de a invata ceva unul de la altul. Dar nu trebuie sa-ti faci iluzii.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 29 MARTIE 2009

918 ADINA 1973 CAT TIMP O SA MAI FIU SINGURA?IMI DORESC F MULT O FAMILIE.CAND O SA AM COPII? - O sa apara toate, si dragostea, si casatoria, si copiii - poate chiar 2 - doar ca mai ai de cautat pana atunci. Posibil sa mai incerci 2 relatii pana la jumatatea ta, vreo 2 ani deci nu se intampla nimic concret.

917 ADINA 1973 CAT VOI STA LA ACEST SERVICIU UNDE SUNT ACUM?CUM VA EVOLUA CARIERA MEA PROFESIONALA? - Nu se intrevede vreo schimbare cativa ani, deci, ca iti place sau nu, vei cam fi legata de acel loc de munca. Nu vin insa ani foarte buni in careira, ci multa munca dar cu rezultate modeste, sub asteptari, ba chiar si probe si suparari.

916 ADRIANA 1981 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Daca nu apare chiar anul acesta, atunci pe la 29-30 sau maxim 32 de ani ar trebui sa fie cu tine.

915 ANCA 1992 CE SIMTE VERISORUL MEU ANDREI PENTRU MINE? - Prietenie si simpatie, dar uneori si o indoiala la adresa ta, un fel de curiozitate oarecum indiscreta fata de persoana ta.

914 ANDRA 06.12.1989 EA + 14.03.1986 EL
EA
- SAGETATOR, Junon in SCORPION, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL
- PESTI, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR-PESTI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE-TIGRU - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

913 CARMEN 1959 CUM VA FI LUNA APRILIE ? - Buna, profitabila, cu sansa unei mari realizari, pt care ai muncit mult, poate la serviciu sau in plan financiar, dar si cu un tel atins, unul destul de important pt tine.

912 CARMEN 1963 VOR FI SCHIMBARI LA SERVICIU ANUL ACESTA PENTRU MINE? - Nu, doar planuri noi pt 2010 si o stare mai mare de tensiune si stres. Ceva se intampla acolo, dar nu esti direct implicata decat prin stresul in care muncesti.

911 CARMEN 1963 CUM VA FI ANUL ACESTA DPDV FINANCIAR? - Bunicel, dar agitat, pentru ca vor fi si momente tensionate in care nu vei primi banii asteptati - sau nu la nivelul dorit - dar in general vei reusi sa te descurci cu toate si sa iei decizii importante si bune.

910 CORNELIA TEODORA 27.02.1972 EA + 18 .11.1977 EL
EA
- PESTI, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL
- SCORPION, Junon in SAGETATOR, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI-SCORPION - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN-SARPE - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA-FOC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

909 CRISTI 1957 CUM VA FI LUNA APRILIE? - Cand animata si incitanta, marcata de ambitia de a atimnge un anumit scop maret, cand calma si retrasa, fiind nevoit sa stai in banca ta. Posibil ca iubirea sa fie planul cel mai agitat, iar cariera - cel mai dificil.

908 CRISTIANA 1981 VOI FI ADMISA ANUL ACESTA LA FACULTATEA PE CARE MI O DORESC? - Insista, ai toate sansele si claitatile sa reusesti, daca nu - se poate si la anul.

907 CRISTIANA 1981 MA VOI CASATORI CU CEL PE CARE IL IUBESC IN PREZENT? - Sanse ar fi mari - daca si el te iubeste in prezent!

906 CRISTINA-MARIA 1982 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Pana in 2012 ar trebui sa fie alaturi de tine.

905 ERZSEBET 1958 CUM VA EVOLUA CASATORIA MEA DE ACUM INCOLO? - Se va mentine pe un nivel pasnic, amiabil, cu unele mici hopuri pe parcurs, ce trebuie trecute cu o comunicare sincera si ratiune.

904 ERZSEBET 1958 CAND SE VA CASATORI BAIATUL MEU? - Nu prea pare sa isi doreasca o casatorie sua nu prea are noroc in acest sens, deci 2009-2010 nu se intrevede nimic bun, poate mult mai incolo, peste vreo 3 ani.

903 IULIAN 1982 ESTE STELUTA JUMATATEA MEA, DACA NU CUM O CHEAMA? - Daca faci tot posibilul sa o cuceresti si sa o tii langa tine, poate fi ea jumatatea ta, deci depinde numai si numai de eforturile tale ca barbat de a o castiga. Sanse exista!

902 MARIA 1967 CAT VA DURA RELATIA CU NIC? AVEM UN VIITOR IMPREUNA? - Atat cat veti depune amandoi eforturi sa o mentineti. Anul viitor v-ar putea gasi impreuna, dar tot atunci e posibil sa fiti nevoiti sa va decideti soarta: impreuna sau nu?

901 MARIA PT FIICA MEA DIANA-IULIA ARE VIITOR REL ACTUALA CU OSCAR EL E STRAIN, IBERIC - Daca nu e bazata pe amor, ci pe unele interese materiale, poate dura, dar exista undeva un punct sensibil care se poate vaga intre ei: o mama, o alta femeie, o problema legata chiar de tara acestui barbat.

VEZI PAGINA URMATOARE>

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®