®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna martie 2011 | Pagina 3

ARHIVA LUNII MARTIE 2011
Ultima actualizare a acestei pagini: 07 aprilie 2011 11:43
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

CUMPARA CRISTALE
60 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

PAGINA URMATOARE>

---AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII MARTIE 2011---

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 26-31 MARTIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

ADA 1972 CUM IMI VA MERGE CU SERVICIUL? - Destul de bine, dar totusi peste cateva luni te vei gandi la o mutare sau te vei detasat temporar in alta parte.

ADA 1972 E BINE SA CER AJUTOR IA HR (STRAINATATE) PENTRU CE MI S-A INTAMPLAT ANUL TRECUT LA JOB? - Nu, mai bine lasi lucrurile la locul lor si te gandesti la viitor, nu la trecut.

ADA 1972 VOI AVEA O RELATIE SENTIMENTALA CU EL? - Poate fi un flirt, o afinitate emotionala intre voi, dar nu cred ca duce si la o relatie, pentru ca el are o alta femeie mai importanta in viata lui.

ADRIANA 1981 CÂTE CASATORI VOI AVEA ÎN VIATA ASTA? - Nu este exclus sa existe chiar mai mult de 2. Sau dpua casatorii si o treia relatie foarte importanta.

ADRIANA 1981.VOI REUSI SA ÎMI FAC SOTUL SA MA IUBEASCA CA LA ÎNCEPUT? - Ca la inceput, nu, dar altfel, da, in sensul ca relatia voastra are sanse sa continue bine daca amandoi contribuiti la fel la dezvoltarea ei.

ALE 1981 AS VREA SA STIU CE ROL ARE IN VIATA MEA M-ACTUALUL MEU PRIETEN(BERBEC) - Poate fi foarte important daca si tu iia corzi lui importanta respectiva, deci poate fi alesul tau, daca si el se implica la fel de intens.

ALEX 1977 FATA PE CARE O IUBESC IMI SPUNE CA ARE O RELATIE CARE DUCE SPRE CASNICIE CU UN ALT BAIAT! ESTE ADEVARAT? - Da.

ALEX 1977 IUBESC FOARTE MULT O PERSOANA DAR DE CARE SUNT DESPARTIT. VOI MAI FI IMPREUNA DIN NOU CU ACEA PERSOANA! - Ar fi sanse sa mai fiti impreuna, dar nu curand si nu usor, trebuie sa gasesti o cale de a o recuceri.

ALINA613 1983 CE SIMTE JORDI PENTRU MINE? - Mai nimic, nu e nimic sentimental la mijloc, ci oparca sunt niste regrete, sau o oarecare suferinta. Nu e iubire aici.

AM 1977 S-A INSURAT SI ARE COPIL SD 23.07.1965 SAU DOAR MA CHINUIE PE MINE? - Ceea ce spune el e adevarat.

ANCA 1987 CUM ARATA FIZIC CARACTER DETALIATI VA ROG - Desi spuneam ca ar putea fi vorba de doi barbati, unul poaze fi ceva mai subtire si cu aparenta mai tinereasca, posibil ochi albastrui, al doilea e ceva mai musculos, pune mai mare accent pe aspectul fizic. Amandoi au ceva special ce ii scoate in evidenta, cu ambitii si orgolii mari.

ANCA 1987 DACA MAI AM IN DESTIN O ALTA OCAZIE DE A MA MARITA SI SA AM O CASNICIE FERICITA DACA DA SI CAND SI CU CINE VIS A VIS DE CE MIATI SPUS IN SMS ANTERIOARE CU BARBATUL DIN TAUR CU CARE AM DEDUS EU NO SA AM O CASNICIE PREA FERICITA - Da, este foarte posibil sa existe doua casnicii in vioata ta, dar cea de a doua ar putea fi dupa 40 de an cu un barbat matur care iti va inspira incredere. La a doua casatorie si el.

ANCA 1987 DE CE DOì SOTI VOI DIVORTA NU VOI AVEA O CASNICIE FERICITA CE FEL DE CASNìCIE VOI AVEA FERICITA SAU NEFERICITA - Am spus in alt mesaj ca e o casnicie reusita, dar nu fericita, poate fi durabuila, de viitor, dar sotul nu va fi chiar usor de tolerat, adeseori vor exista conflicte intre voi.

ANCA 1987 VOI AVEA O CASNICIE FERICITA ? - Destul de reusita, bazata pe respect si o buna prietenie, dar vor fi vreo 2-3 momente critice pe parcurs in care va trebui sa demonstrati unitatea cuplului.

ANDREEAS 1988. POATE COSMIN  SA MA IERTE ASTFEL INCAT SA FIM ASA CUM ERAM INAINTE SA NE DESPARTIM? - O noua sansa ar mai putea fi dar nu va mai fi ca inainte, o data infiltrata indoiala, va ramane acolo incatr poate genera oricand o noua criza.

ANONIM 1973 SOTUL MEU A TERMINAT RELATIA CU A, EL SPUNE CA A FOST O SIMPLA PRIETENIE, NIMIC MAI MULT SI CA ISI DORESTE SA SE INTOARCA ACASA SI SA CONTINUAM CASNICIA SI CA VA FI BINE,DE UN AN SPUNE ASTA. EU NU STIU DACA SA AM INCREDERE IN EL SI CA VA MAI MERGE CASNICIA - Orice ai face, tu nu vei scapad de indoiala, si ori il primesti, ori nu, aceeasi atitudine vei avea, neincrezatoare, mereu la panda. Daca se intoarce, va fi greu, daca nu se intoiarce, il vei privi cu ostilitate, deci tare mi-e teama ca problema aici esti tu, nu el. Decizia iti apartine, dar e cam acelasi lucru fie ca e da sau ba.

AURORA 1975 AR FI MAI BINE SA MA IMPAC CU S , SAU NU MAI ARE ROST , MAI AVEM CEVA EVENIMENTE DE TRAIT IMPREUNA? - Daca il mai iuebsti, daca mai visezi inca la el, daca mai face inca parte din sperantele da, merita sa ii mai dai o sansa, dar daca deja privesti spre altcineva sau astepti alt gen de barbat, mai bine nu.

AURORA 1975 ARE ROST SA ASCULT CE ARE DE ZIS( E SINCER ?) SAU MA VA DUCE CU PRESUL , DOAR SA-I FIE LUI BINE SI IN CONCLUZIE SA NU MAI ACCEPT NICI O DISCUTIE ? - Greu de spus, pentru ca relatia e oscilanta, cand merge bine, cand merge greoi, dar merita sa asculti, fara insa a te lasa si influentata de ce promire. Cere-i fapte, nu vorbe!

AYSE75 1975. RELATIA MEA CU NELU ESTE TRECATOARE SAU TINDE SPRE O CASATORIE? - Posibil sa fie o relatie de destin, deci merita sa te implici mai serios si sa ii acorzi mai multa incredere.

AYSE75 1975. VOI AVEA COPII CU NELU? - Daca se ajunge la casatorie, da, ar fi sanse sa apara un baiat.

CAMELIA L 1968 CAND MA MARIT? - Ar fi trebuit sa se intample pe la 37 de ani, dar daca a trecut momentul, e pentru ca nu ai fost decisa atuznci sau nu ti-a insporat respectivul increderem fiind cu alta femeie. Eventual se mai poate intre 43-46 de ani.

CONY 1973 CAND AR FI MAI POTRIVIT SA IMI DAU DEMISIA PENTRU A CONTINUA BUSINESUL PERSONAL? - Chiar si acum sau pana in vara, pentru ca e o perioada buna pentru initiatrive curajoase. Dar numai daca afacerea e deja pe un trend ascendent.

CRIS 1972. REFERITOR LA RASPUNSUL DVS. DIN DATA DE 21.03, CAND SE VA IVI PERSPECTIVA MAI BUNA DE CARE VORBEATI? DIN CE PUNCT DE VEDERE ESTE PERSPECTIVA MAI BUNA? - Nu foarte curand, ori prin sepotembrie, ori peste vreo 9 luni, si va fi un job mai bine platit si mai sigur.

CRISTI 1981 EL. + 1979.EA. OARE NE CASATORIM ? - Daca intre voi este deja o relatie serioasa, de ceva vreme, bazata pe respect, incredere, un dialog sincer si planuri comune, sunt mari sanse de casatorie.

CRISTINA 1967 CE PARERE ARE CONSTANTIN DESPRE MINE? - E destul de detasat si de rational, nu e nicio implicatie sentimentala la mijloc, ca atare te priveste ca pe o prietena, ca pe o colega la care poate apela la nevoie.

CRISTINA 1967 VOI INTRA INTR-O RELATIE CU CONSTANTIN? - Nu cred ca e sincer si mai bine zis nu cred ca isi doreste o relatie adevarata, eventual ceva departe de ochii lumii, o aventura secreta, incat nu merita sa te implici. Nu cred ca e singur.

DA B 1974 CE ESTE MAI BINE PENTRU MINE, SA DIVORTEZ SAU SA MA IMPAC CU SOTIA MEA? I-AM FOST INFIDEL SI NU STIU DACA MA VA IERTA.  - De iertat va ierta cu greu, sau nu va uita mai bine zis, dar e clar ca e mai buna impacarea, chiar daca ii vei recastiga cu greu increderea.

DANA22 1975 CUM IMI VA MERGE IN CONTINUARE LA SERVICIUL ACTUAL?VOI MAI RAMANE AICI? - Mari sanse sa ramai mult timp aici, poate chiar ani de zile, cu perspective destul de bune. Aici vei avea parte si de  multe reusite, dar si de perioade de incertitudine si stres, ca la orice serviciu de altfel, dar in general e promitator.

DD 59. CAT MAI DUREAZA SITUATIA TENSIONATA CU SOTUL MEU, PLECAT LA ALTA DE UN AN DE ZILE? - Inca mai dureaza mult, el nu a luat nicio decizie, se complace in situatia de fata ca atare poate fi abia indeputul acestei probleme.

DORU 1975 MA VOI CASATORI CU IOANA? - Sansele de casatorie sunt foarte mari, dar trebuie sa lasati relatia sa se dezvolte intr-un timp mai indelungat inainte de a lua o decizie.

DUNKAN  1970 DETALII DESPRE PERSOANA CU CARE MA VOI CASATORI! - E a treia oara cand intrebi acelasi lucru. In plus, e o persoana seriopasa si matura, pragmatica si realizata.

DUNKAN 1970 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Ar fi trebuit sa se intample deja, dar totusi in urmatorii 3 ani sansele cresc mai mult.

DUNKAN 1970 DETALII DESPRE JUMATATEA MEA? - Ce detalii am vazut, am dat deja. Nascuta in jur de 1972, a mai fost casatorita.

DUNKAN 1970 ESTE INA JUMATATEA MEA? - Nu. Nu e o relatie buna.

DUNKAN 1970 MA VOI CASATORI CU INA? - Aceeasi intrebare: jumatate = sotie! Deci nu.

ELA 1973 IMI MAI DORESC UN COPIL, O FETITA. VA FI RODUL ACTUALEI CASNICII? MULTUMESC - Sansele sunt foarte mici sa apara un alt copil. Cel putin nu prea curand, ci poazte undeva in jur de 2014.

ELENA 1969 ...S-A RACIT FATA DE MINE E CU ALTCINEVA? - Nu e cu altcineva dar isi doreste altceva, deci nu mai vrea relatia cu tine. Are alte pretentii acum.

ESTERNKE 1970- VOM PUTEA SA NE PASTRAM CASA? - Da, dar pana se va rezolva situatia, stresul e major.

FLORY 1975 REFERITOR LA MESAJUL 143, CAND SI CUM SE VOR TERMINA RAUTATILE PE CARE MI LE FACE PERSOANA RESPECTIVA? - Ar fi nevoie de o confruntare directa, sa il infrunti, sa il privesti cu superioritate, sa te simta cu ceva mai puternica si sa il "ameninti" cu ceva cede care s-ar putea teme. Sau sa apelezi la cineva autoritar care are putere asupra lui. Dar intai trebuie sa-l demasti.

FLORY R 1976 VOI DIVORTA? - Riscul divortului e foarte mare in urmatorii 5 an.

FYLIA 1974 SE VA INTOARCE V LA MINE SAU RAMANE CU C.ESTE EL JUMATATEA MEA SAU VOI CUNOASTE PE ALTCINEVA - Altcineva e jumatatea ta, ca atare detaseaza-te de aceasta relatie si cauta altceva.

GABI 1972 CAND ESTE MOMENTU FAVORABIL SA RENUNT LA BINGO (UNDE LUCREZ ACUM) SI SA MA OCUP DE ASIGURARI DAR SA AM UN VENIT BUN - Deocamdata nu, dar in urmatorii 1-2 ani vei renunta si vei gasi ceva care sa-ti si placa si sa-ti si inspire stabilitate.

IOANA 1979 FIRMA PE CARE O DESCHID IMPREUNA CU SORA MEA, VA AVEA ACTIVITATE, PROFIT? - Nu e clar, ceva nu merge perfect aici, posibil sa nu ai aceleasi viziuni ca sora si sa apara unele neintelegeri intre voi. Dar in timp indelungat ar putea avea si profit.

IULIA 1970 CARE E INITIALA NUMELUI MIC,A FEMEII DIN VIATA SOTULUI MEU? - Nu este nicio alta femeie in viata lui.

IULIA 1970 DORESC SA STIU,DACA EXISTA ACUM ÎN VIATA SOTULUI MEU O FEMEIE CU INITIALA L. LA NUMELE MIC?E CEVA SERIOS? - Nu si nu.

M.G 1965 ÎMI ESTE PREDESTINAT SA MAI AM ÎN VIITORO RELATIE CU FATA CU CARE M-AM VAZUT ÎN ULTIMII 4 ANI, SAU TOTUL S-A TERMINAT? - Poate reincepe relatia, dar nu va mai fi ca la inceput. Mult mai probabil apare o alta femeie!

MAR 1985 ESTE UN BARBAT IN CLADIREA IN CARE LUCREZ CARE SIMT CA MA PLACE. ESTE ADEVARAT? - Nu, nu e un om sincer si asa cum ti se pare tie ca te place, asa li se pare multor altor femei.

MARCELA 1968 VOI REUSI SA-MI SCHIMB LOCUL DE MUNCA SA FIE MAI BUN? - Va aparea o ocazie buna in viitor, dar iti va fi frica sa ii dai curs, pentru ca nu vei fi foarte sogira de el. Tine doar de alegerea ta, de curajul de a lasa tot si a incepe altceva.

MARIA 1974 O IUBIRE FRUMOASA ANUL ASTA?PREA MULTI ANI DE SINGURATATE,CE SE INTAMPLA CU MINE? - Vei cunoate pe cineva cu care vei incerca o relatie, dar nu e o relatie fericita, ci risca sa esueze destul de repede.

MARIANA 1972 CAND VOR PRIMI PARINTII MEI PARTEA CUVENITA DIN MOSTENIREA LASATA DE SORA TATALUI (UN APARTAMENT)? - E cale lunga pana acolo, mult stres, multa insistenta, dar pana la urma in  vreo 3 ani s-ar putea gasi o varianta de impartire.

MIHA 1975 ESTE BINE SA MUT LA BUCURESTI LA P PENTRU O EVENTUALA RELATIE,TINAND CONT CA SI EU SI EL AVEM CATE DOI COPII? - Usor nu va fi, asa e, a creste 4 copii nu e deloc usor, incat exista riscul sa clachezi dupa vreo 2 ani, sa ajungi chiar pe marginea unei crize de cuplu, dar alta varianta nu va mai aparea... Ca atare decizia e a ta!Daca nu accepti, vei regreta, daca accepti, va fi greu, dar vei reusi sa te descurci.

MIHAELA 1981 EXISTA O LEGATURA KARMICA INTRE MINE SI LIVIU?(RELATIA DIN ULTIMII 3 ANI) - Da, dar care, dupa ce va ajunge la o echilibrare a datoriilor karmice, poate sa se destrame. Intr-o viata anterioara unul din voi a facut promisiuni mari, dar nu le-a respectat, ca atare acum e nevoie sa isi duca la indeplinire niste angajamente, dupa care totul se va sfarsi.

MIHAELA 1988 SE VA INTOARCE IN VIATA MEA BARBATUL CARE M-A PARASIT ACUM APROX 3 ANI DESI SIMTEAM CA ERAM SUFLETE PERECHE? - Nu, si e mai bine sa te detasezi de acest gand si sa te concentrezi la altceva, pentru ca tot staand cu gandul la trecut ai putea rata adevarata sansa cu cel sortit.

ML 1962 VOI VINDE SAU VOI PIERDE FIRMA? - Cred ca nici una nici alta, de vandut nu poti sau nu ai cui, dar nici nu o pierzi, poate o lasi in stand by o vreme.

NADIA 1977 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU CIPRIAN,VOM AVEA UN VIITOR IMPREUNA? - Sunt sanse ca relkatia sa evolueze intr-o directie serioasa si durabila, daca amandoi aveti interse comune. Daca alegeti un tel comun, care sa va tina impreuna, relatia va merge bine, dar nu foarte apropiata sentimental.

OTILIA 1976 ANUL ACESTA IMI VOI SCHIMBA JOBUL SAU VOI INCEPE O AFACERE ? - Nu cred ca are loc niciuna concret, poate doar ceva planuri de a dezvolta o afacere, dar nu anul asta.

OTILIA 1976 DE CE NU VOI AVEA O REL CU S?DE CE NU MA LASA IN PACE?DE CE MA TOT SUNA? - Esti un premiu pe care si-l doreste neaparat, deci te cauta din orgoliu, ca sa te cucereasca, dar nu inseamna ca daca reuseste sa te cucereasca, te si pastreaza.

OTILIA 1976 IN CE CONSTA PROBLEMELE DE FAMILIE SI DIN VIATA PERS A LUI S(23.03.1970) SI CE VA SCHIMBA? - A pierdut ceva si tot cauta solutii ori de a recupera, ori de a porni in alta directie, deci este intr-o perioada de mare deruta in care este nevoit sa ia niste decizii foarte categorice.

RAISA 1987 IUBITUL MEU MAI ARE SENTIMENTE PENTRU COLEGA LUI AN, DE CARE A FOST ATRAS ANUL TRECUT?MA VA INSELA? - Oarecum da, inca se mai gandeste la ea, din cand in cand, dar nu mai are nicio sansa cu ea. Undeva in adancul mintii ea este acolo inca. Te va insela daca ii dai motive, adica daca tu nu esti alaturi de el cu adevarat.

SIMONA 1978 CE MA LEAGA DE L? NE-AM INTALNIT DUPA ANI DE ZILE SI NE SIMTIM LA FEL DE APROPIATI. SUNT CONFUZA - E sansa unui nou inceput, dar numai tu decizi daca te implici sau o tratezi doar ca pe o joaca,

SIMONA 1978 CUM VA FI PE VIITOR RELATIA CU SOTUL MEU? - Dificila, vor exista cel putin doua mom,ente critice in care veti fi pusi in fata unui final de relatie.

SIMONA 1978 TB SA PLEC CU SOTUL ANUL ACESTA DIN TARA. AVEM OFERTA DIN GERMANIA SI USA.UNDE VA FI MAI BINE PT NOI? - Ambele variante au ceva bun de oferit, dar cred ca Germania e mai avantajoasa, inclusiv pentru voi ca si cuplu. SUA v-ar instraina foarte mult.

SORINA I 1984 CAND O SA ADUC PE LUME UN COPIL? - Ar fi sanse sa ai doi copii, baiat si fata, dar nu foarte curand, posibil sa mai dureze vreo 5 ani, si posibil sa existe si sarcini pierdute pana atunci.

TEO 72 ESTE JOBUL LA CARE VOI MERGE CEL BUN? VOI AVEA SATISFACTII DE LA EL? SE VA SUPRAPUNE CU SARCINA(COPIL)? - Nu vei ramane aici, ve schimba jobul destul de repede, dar e posibil ca plecarea sa fie lşegata si de sarcina.

VALENTINA5 1983 CÂND MA VOI CASATORI? - Nu prea curand, pana la casatorie posibil sa mai existe o relatie esuata in viata ta, ca atare e posibil sa se intample pana in jur de 2016.

VAMAR 1965. SANT IN STRAINATATE,AM O CONDAMNARE INTRE 1LUNA SI 6 LUNI, VREAU SA STIU DACA MA EXPULZEAZA IN TARA MEA SAU FAC TOATA PEDEAPSA - Cred ca faci toata pedeapsa.

ZADELA 1969.VOI MAI AVEA VREODATA O REL.IN CARE SA FIU IUBITA SI SA POT IUBI SI EU?CAND?SIMT CA NU MAI POT IUBI,DESI TANJESC DUPA ASTA - Da, va mai aparea un barbat cu care vei lega o relatie serioasa in viitor, dar vor mai fi si alte tentative. Dar ce-i drept, nu prea e bazata pe iubire.

ZENA 1964.CASNICIA MEA NU MERGE BINE SOUL BEA MULTI PROBABIL MAEALA.CE AR FI BINE SA FAC.MULUMESC - Greu de spus, o idee ar fi sa ai si tu o viata paralela, iar ceea ce e acasa sa ramana neatins, deci sa insisti sa ramaneti impreuna. Usor nu va fi oricum, nici cu, nici fara.

ZENA 1964.FOSTUL AMIC.MIHAI IMI SPUNE SA DIVOREZ,CA EL MA IUBETE,IAR SOTUL NU MA MERITA.SA-L CRED ?CEANSE AM ?E SINCER? - El nu poate intelege ce te leaga de sot, pentru ca e karma la mijloc, dar trebuie sa iei decizia doar tu, dupa propriile tale principii, fara sa te lasi influentata, Nu divorta doar pentru ca te sfatuieste el, sperand ceva de la el, ci doar pentru ca simti tu ca e bine pt tine.

ZORINA 1970 CAND SUNT SANSE SA MA MUT IMPREUNA CU SOTUL? CARE DIN NOI SE VA MUTA - Nu prea curand, e inca un plan cu mari astpteari si hoprui, dar in vreo 6-10 luni e posibil sa apara un eveniment decisiv in acest sens, care sa clarifice mai bine situatia.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 26-31 MARTIE 2011
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, ASPECT, KARMA)

263 IONUT 10.02.1985 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

262 MIA 3 MARTIE 2011 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

261 MUNTEANU CRISTINEL 09.08.1980  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

260 SABIN08 16.07.1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

259 ADRIANA 12.07.1984 EA + 22.07.1977 EL
EA - RAC, Junon in LEU,SOBOLAN DE LEMN
(CUM E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - RAC, Junon in SCORPION,SARPE DE FOC
(CUM E EL? Citeste info:TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: RAC - RAC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC . Citeste descrierea relatiei voastre AICI

258 DAMIAN 09. 09. 1992 EL + 28. 08. 1992 EA
EA - FECIOARA, Junon in GEMENI, MAIMUTA DE APA
(CUM E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - FECIOARA, Junon in GEMENI, MAIMUTA DE APA
(CUM E EL? Citeste info:TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - FECIOARA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - MAIMUTA  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

257 DAN 06.06.1979 EA + 15.05.1979 EL
EA - GEMENI, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - TAUR, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT
(CUM E EL? Citeste info:TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI - TAUR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

256 JEJE 30.01.1984 EA + 02.10.1981 EL
EA - CAPRICORN, Junon in BERBEC,
PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - BALANTA, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL
(CUM E EL? Citeste info:TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: CAPRICORN - BALANTA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: MISTRET - COCOS COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

255 LIA 25 09 1979 26 01 1981
EA - BALANTA, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - VARSATOR, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE METAL
(CUM E EL? Citeste info:TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BALANTA - VARSATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

254 LOREDANA 9.10.1970 EA + COSMIN VASILE 15.09.1978 EL
EA - BALANTA, Junon in TAUR, CAINE DE METAL
(CUM E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - FECIOARA, Junon in CAPRICORN, CAL DE PAMANT
(CUM E EL? Citeste info:TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BALANTA - FECIOARA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - CAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

253 NEACSU 25.06.1985 EA + 7.08.1986 EL
EA - RAC, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM
E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - LEU, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info:TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: RAC - LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI 

[ASPECT] 252 CLAUDIA 25.11.1968 -  1. NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2011 pana in IULIE 2012 Jupiter trece prin casa XII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: - ASPECT RARISIM IN VIATA - SATURN IN TRANZIT PRIN BALANTA OPUS CU SATURN NATAL DIN BERBEC - Viata dv. cunoaste un mic cutremur, prin care vi se preda o lectie de destin, dura, dar necesara pentru evolutia dv. viitoare. A venit momentul ca o noua lectie saturniana sa vi se ofere, de aceea va fi o perioada de stress si intarzieri majore, in care va trebui sa demonstrati ca v-ati asumat lectia rabdarii. Oricat de dificile vor parea piedicile, nu va asteptati la rezolvari imediate, pentru ca veti ajunge la concluzii necesare maturizarii abia dupa suficient de multe probe de incercare. Este o perioada foarte grea din viata dv., in care vi se cere sa va demonstrati intelepciunea acumulata. Probleme de sanatate, piedici, suferinta, pierderi, esecuri, toate pot marca aceasta perioada apasatoare din viata dv.

[KARMA] 251 ALY 12.07.1979 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2003-2004 - urmatoarea va fi - 2011-2012 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2049-2051  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MAI 2010 - MARTIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa 1 semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 20-25 MARTIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

250 ADELINA 1972 VOI FI PRIMITA LA DEF ìN 2011?VOI RàMàNE ìN ìNVàTäMåNT? - Ai putea ramane in invatamant dar nu cred ca vei fi primita la definitivat. Nu anul asta.

249 ADRIANA 18.05.1981 MA MAI IUBESTE SOTUL MEU? - E un om oscilant, deci sunt momente cand te iubeste mult dar momente cand e distant si se incoieste de relatia voastra, deci si dai si nu, dupa toane.

248 AKIDA 1980 CAND VA REUSI ILIN SA VANDA TERENUL? - Foarte greu, e posibiul sa mai dureze si pana prin 2013, si e bine chiar sa nu se grabeasca, daca nu vrea sa-l vanda in pierdere.

247 AKIDA 1980 CAND VOI REUSI SA AM CASA MEA? - Posibil sa nu mai dureze mult, ar fi trebuit sa se intample in jurul varstei de 30 de ani, dar e posibil ca ceva sa fi amanat acest moment. Pana in 2014 ar trebui sa ai casa ta.

246 AKIDA 1980 CATI COPII VOI AVEA IN VIATA ASTA? - Cel mai probabil atatia cati au fost si in familia ta de bastina (cati copii ati fost voi acasa).

245 AKIDA 1980 DESCRIETI MI KARMA PE CARE O AM CU ILI? - Ati fost un cuplu in ultima incarnare, ati avut o familie reusita, cu copii, si nu ati acumulat datorii karmice majore, pentru ca v-ati comportat amandoi foarte bine.

244 AKIDA 1980 MA VOI CASATORI CU I? - Rezerve sunt de ambele parti, nu doar de la el, deci amandoi parca va temeti sa faceti acest pas si aceste rezerve amana momentul unei posibile casatorii. In acest moment sansele sunt de 40%.

243 AKIDA 1980 VOI AVEA 2 CASATORI IN VIATA ASTA? - Cel mai probabil una, dar destul de furtunoasa.

242 AKIDA 1980 VOI DIVORTA VREODATA IN VIATA ASTA? - Nu, sansele sunt sa iti alegi o jumatate pentru toata viata, la bine si la greu.

241 ANA 1981 CUM ESTE VIITORUL MEU PE ACEST DRUM? - Bun, de succes, cu multe impliniri si motive de fericire, in care vei cunoaste si alte persoane cu aceleasi planuri si dorinte ca si tine, cu care vei face echipa buna.

240 ANCA 1987 CAND MA VOì MARITA DACA VOI AVEA O CASNìCIE FERICITA SI CU CINE - Cu un barbat cu care ai ceva in comun: ori aceeasi scoala, ori acelasi oras de nastere, deci e posibil sa fie din zona ta de bastina, probabil zodie de pamant dar pe care inca nu il cunosti. Posibil dupa 26 de ani. Dar mai e posibil sa ai doi soti de-a lungul vietii.

239 ANDREEA F 20.03.1981 SPUNETI-MI, VA ROG, CAND MA VOI CASATORI? DACA O SA MA CASATORESC, O VOI FACE DIN DRAGOSTE? DETALIATI, VA ROG FRUMOS.MULTUMESC - Va fi din dragoste posibil undeva in urmatorii 4-7 ani - intre 34-37 de ani. Va fi o familie reusita, dar dragostea va pali cu timpul.

238 ANDREEA-MARIA 1990.CE MA ASTEAPTA IN URMATOARELE LUNI PE PLAN SENTIMENTAL? - Vin 6 luni destul de bune in plan sentimental, cu sansa de a te indragposti, de a incepe o idila, dar care nu cred ca ajunge prea departe, riscul de a va desparti e mare.

237 ANDREEA-MARIA 1990.CUM MA VOI DESCURCA CU FACULTATEA IN ACEST AN? - Bine, nimic spectaculos, iti vei duce la capat toate planurile.

236 ANONIM M 14.02.1980 MI-ATI SCRIS CA SUNT SANSE SA CUNOSC PE CINEVA CU CARE SA CLADESC CEVA SERIOS SI DE VIITOR... EU SUNT DEJA CU O PEROANA PE CARE O IUBESC SINCER. E POSIBIL SA FIE ACEASTA PERSOANA DE VIITOR? - Poate fi de viitor daca amandoi sunteti complet detasati de ceea ce a fost inainte in viata voastra, adica daca niciunul nu mai spera sa reia o veche iubire. Cui mai multa implicare, sunt sanse bune.

235 ANONIMA 1972 CUM AS PUTEA RAMANE INTOT CU SOTUL MEU? - Printr-o combinatie rationala de incredere absoluta, cumpatare si toleranta, judecata corecta la adresa lui, rabdare, optimism si o investite de energie pozitiva in relatia voastra.

234 AURELIA 1976 CU CE SE OCUPA BARBATUL CU CARE MA MARIT? - Are o pozitie destul de buna, ii place ceea ce face, poate are si functie ceva mai suspusa, dar greu de spus in ce diomeniu. Poate educatie.

233 AURORA 1975 . CAND VOI AVEA OCAZIA SA AM O DISCUTIE VIS-A-VIS DE CE A FOST? VA DORI EL ASTA , SA CLARIFICAM SITUATIA FAVORABIL PT NOI? - E un tip dual, una arata si alta face, deci nu prea isi doreste o discutie sincera, sau, daca va fi o discutie, nu trebuie sa ai incredere in ceea ce spune. O discutie nu ar lamuri lucrurile, ci le-ar agrava, adica ceea ce ai putea afla in urma discutiei mai mult te incurca si te deranjeaza. Mai bine fara o astfel de discutie, pentru ca nu va clarifica deloc lucrurile. El ar minti intruna.

232 CRIS 1972 AM APLICAT PENTRU UN JOB IN COMPANIA SI DEPARTAMENTUL DE UNDE AM PLECAT ACUM 1 AN. DE RECRUTARE SE OCUPA O FEMEIE CU CARE NU AM FOST IN RELATII BUNE IN ULTIMII ANI. VOI REUSI SA OBTIN ACEST JOB? MA VA SUSTINE SEFUL ACESTEI FEMEI CU CARE M-AM INTELES BINE, PT ACEST JOB? - Sansele sunt destul de mici, se pare ca exista o alta persoana mult mai potrivita pentru acel job. Nereusita poate sa aiba legatura si cu ostilitatea persoanei care se ocupa de recrutare, fara sa aiba legatura cu seful ei. dar chiar daca nu reusesti acum, se va ivi o perspectiva mai buna in viitor.

231 CRISTINA 1983 ESTE D SUFLETUL MEU PERECHE? ALTFEL CUM SE POATE EXPLICA ATRACTIA DINTRE NOI? - Nu este sufletul pereche si e trecator prin viata ta, in ciuda atzractiei de acum, dar care nu va tine mult.

230 DAMARI 1967 IMI INCHID VECHEA FIRMA SI IMI DESCHID ALTA,AZI AM DEPUS ACTELE.CUM ARATA VIITORUL EI? - Nu e o ascensiune usoara, ci una in salturi: cand exceptional de bine, cand extrem de greoi, deci nu te astepta la rezultate rapide. E nevoie de multa ambitie, de creativitate, de multe idei indraznete, sa aduci ceva nou, ce nu a mai facut nimeni inainte. Si e posibil ca pana ii vei gasi o cale, sa schimbi de multe ori directia: ori locatia, ori profilul, ori colaboratorii. Iar competitia va fi acerba.

229 DAN GHE. 1976 EL + 1981 EA VOI FI IMPREUNA MEREU CU CARMEN? VOM DIVORTA? - Desi probleme vor mai fi, nu cred ca ele vor fi atat de grave incat sa va strice casnicia, ca atare sunt mari sanse sa continuati impreuna  alaturi. Toptul e ca amandoi sa fiti loiali, fideli, si total dedicati casnicie voastre.

228 DANA ANDREEA 1979 ESTE ACTUALUL MEU SOT BARBATUL CU CARE VOI FI CASATORITA SI PESTE 5-10 ANI? - Urmatorii 8 ani sunt buni, dar din al noulea an de acum inainte vor aparea probleme riscante pentru cuplul vostru.

227 DANA ANDREEA 1979 MA VA ACCEPTA UNIVERSITATEA H PRIMAVARA ASTA? - Nu e ceva foarte clar aici, de parca nu e un aspect cert, ori apare altceva, ori nici tu nu esti decisa, ca atare sansele de reusita sunt mici. Nu esti foarte bine informata.

226 DANA ANDREEA 1979 PE CARE ACTIVITATE E MAI BINE SA MA CONCENTREZ PROFESIONAL: SCRIS, TRAINING, SAU COMUNICARE/PR, IN URMATORII 2 ANI? - Pe comunicare, e un domeniu mai de viitor, celelalte doua e cu mari piedici.

225 DANA S 1962 MA VOI CASATORI CU F N? - Exista un impas in relatia voastra, o distantare, o despartire, ca atare casatoria depinde mult de felul cum pastrati legatura in acea perioada de distantare.

224 DANI CSM 76  1968 AS DORI SA STIU DACA FIULUI MEU CRISTIAN I SE POTRIVESTE FACULTATEA DE AUTOMATICA SI CALCULATOARE LA CARE VREA SA MEARGA ? - Da, e pe croiala lui astrala, dar e posibil sa nu lucreze in domeniu dupa ce termina, cel putin nu imediat.

223 DANIELA DOMNICA 1977 MA VOI IMPACA CU SOTUL MEU? - Daca nu s-a ajuns inca la decizii mai drastice (de divort de exemplu), sunt foarte mari sanse sa reparati relatia si sa continuati, dar depinde mult si de el, de ceea ce e dispus el sa faca pentru voi.

222 DIANA IULIA 1985 CUM VOI RECUNOASTE JUM MEA.?ROG DETALII - Nimeni nu isi poare recunoaste jumatatea dinainte ca sa spuna, gata, asta e, dar cu el te vei simti in siguranta, iti va inspira incredere, seriozitate, fidelitate, o buna prietenie si sinceritate. Adevarul va conta mult intre voi.

221 DOINA 1968 DUPA DECESUL SOTULUI AM RAMAS CU O MULTITUDINE DE PROBLEME. VOI SCAPA DE ELE? CÂND? - Sigur, o mare parte dintre ele se vor estompa in vreo 2 ani si vor ramane o simpla amintire, dar depinde si de tine sa le depasesti fara sa lase urme.

220 DUNKAN 1970 DETALII DESPRE JUMATATEA MEA! - Are o personalitate puternica, razbatatoare, cu ambitii mari de reusita in viata, cu teluri marete de atins, posibil lucreaza in doua domenii diferite, dorind mereu altceva. Sociabil, placut, afectuos, posibil zodie de apa.

219 DUNKAN 1970 EA 1980 CE SANSE MAI ARE RELATIA SA CONTINUE? - Sanse ar fi, dar nu e o relatie sincera, unul din voi minte sau joaca pe doua fronturi, ceea ce va fi greu de tolerat de celalalt. Dar relatia mai poate dura o vreme. 

218 DYLAN 1970 SUNT PRIETEN DE 14 ANI CU X MA VOI CASATORI CU EA SAU CU ALTCINEVA? - Sansele de casatorie sunt mici, altfel ar fi avut loc si pana acum, pentru ca nu aveti un viitor solid impreuna., Ca prieteni da, ca soti nu.

217 ELENA 1977 CAND MA VOI CASATORI? DETALII DEPRE EL. MULTUMESC - Nu prea curand, adica pana la vreo 35 de ani esti inca destul de singura sau nu foarte multumita de relatiile tale, dar cele mai amri sanse de reusita ar fi mai catre 38-39 de ani.

216 FLORI 1944 AM O PROBLEMA DE SANATATE TREBUIE SA MA OPEREZ SA FIE BINE SAU NU ?MULTUMESC - De boala nu scapi complet, dar operatia va fi buna, va ameliora starea actuala.

215 FYLIA BV7 1974 MA VOI CASATORI CU VILI? - Nu e clar acest lucru, trebuie mai iontaiu sa depasiti cu bine un impas, poate deja va aflati in el, deci totul depinde cum rezolvi problema care nu va lasa acum sa aveti o relatie buna.

214 INAB 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - In urmatorii 3 ani sansele sunt cele mai mari sa apara omul cu care sa iti faci o familie.

213 INAB 1980 DETALII DESPRE JUMATATEA MEA! - E cu mai multi ani mai in varsta - chiar pana la 8-9 ani - are o personalitate puternica, e realizat profesional, ai multe de invatat de la el, posibil din alta localitate. Numele poate contine literele MRTAV. Posibil nativ in Berbec, Leu, Capricorn.

212 INAB 1980 VOI AVEA O RELATIE DE DRAGOSTE CU MIRCEAâ? - Nu ar fi exclus, dar totusi sansele mai mari sunt de a exista o prietenie sau o colaborare, dar in care se infiltreaza si unele sentimente.

211 JADE75 IMI VOI SALVA CASNICIA? - Doar daca amandoi luati taurul de coarne si aveti o discutie foarte sincera, va spuneti fiecare adevarul unul altuia cu disponibilitatea de a va ierta orice ati afla unul despre altul. Casnicia poate fi salvata printr-un mare efort de vointa, acceptand slabiciunile si defectele celuilalt oricare ar fi acestea.

210 JIMI AD73 1978 CARE ESTE JUMATATEA MEA CARMEN SAU CLAUDIA?CU CINE MA VOI CASATORI - Ambele sunt potrivite sa-ti devina sotie, dar cred capentru Claudia ai tu ceva datorii karmice de achitat. Ceea ce e bun, e bun si cu una si cu alota, tot asa cum ceea ce nu e tocmai placut, e la fel de dificil si la una si la alta. Au multe lucruri similare dar Claudia are totusi un atu.

209 LILI 1970 DACA SOTUL MEU A MAI LUAT LEGATURA CU ACEA FEMEIE CU CARE A VORBIT SI CAND? - Posibil sa mai fi fost un contact acum vreo 5 luni dar nu a fost ceva placut, ci mai degraba un conflict.

208 LILI 1970 POT AVEA INCREDERE IN SOTUL MEU CA A TERMINAT RELATIA CU ACEA FEMEIE CU CARE A VORBIT? - DA. Dar daca e da, asa sa fie, nu insista sa zgandaresti inutil păovestea!

207 LIVIA VOI TERMINA CU BINE FACULTATEA? - Nu cred ca o termini atunci cand ar trebui sa se termine, ci pot aparea unele hopuri pe parcurs, poate din cauza unor schimbari din viata ta care ar putea amana licenta.

206 MARA V. 1983 JUMATATEA MEA E CEL PE CARE L-AM CUNOSCUT IN SEPT.2010? - Nu, e un personaj trecator prin viata ta, chiar daca te-a atras, dar atractia se stinge in cateva luni si ori apare altcineva, ori tii dai seama ca nu e omul potrivit.

205 MARIA 1977.CAND VOI OBTINE POSTUL DIN R. SAU IL VA PRIMI ALTCINEVA? - Sansele sunt foarte mici sa il obtii, cel putin nu anul acesta, ca atare sunt mai mari sanse sa gasesti altceva, pentru ca acestz post pare sa apartina altcuiva.

204 MARIA 1977.IN LEG CU INTR. DIN FEBR.(266)ACEL BARB.DOAR IMI VA BULVERSA VIATA SAU NE CASAT.?ESTE CINEVA DIN TRECUTUL MEU SAU NU-L CUNOSC INCA? - Va fi iubire si atractie intre voi, cu sanse mari de casatorie, dar e o casnicie si cu avantaje si cu dezavantaje. deci si cu mari furtuni intre voi. O dragoste cu nabadai. Nu-l cunosti inca.

203 MARIANA 1972 REF. LA RASP. DIN 4-11 MAR., IN CE CONSTAU ASPECTELE SI AJUSTARILE AFERENTE? - Trebuie rezolvate niste probleme inainte de plecare si plecarea depinde deci de ele. Probleme ar putea aparea inca din aprilie. Nu stiu in ce consta, oricum e vorba de niste rasturnari de situatie care dau peste cap planurile facute. Dar nu major.

202 MIH 1973 IMI VOI CUMPARA CASA ANUL ACESTA? - Cel mai probabil inca nu, dar pana in 2014 viata ta domestica va fi complet asezata cu tot ce ai nevoie.

201 MIHA 1981.O SA FIU ÎNTR-O RELATIE CU MIHAI?CUM VA FI EA? - Greu de spus, pentru ca in timp vei avea unele motive de suspiciune asupra sanselor voastre de a fi impreuna. Momentan ii acorzi niste calitati pe care nu le are, pentru ca visezi frumos, il idealizezi, dar realitatea va arata altceva. Dar nu este exclusa totusi o relatie, dar in care nu te vei simti in largul tau totusi, banuindu-l mereu de ceva. Risc de posesivitate, gelozie, indoiala, neincredere. 

PAGINA URMATOARE>

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®