®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna martie 2012

ARHIVA LUNII MARTIE 2012
Ultima actualizare a acestei pagini: 25 mai 2012 11:27
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI -
1-31 MARTIE
ASPECTUL ANULUI -
1-31 MARTIE
PERIOADE KARMICE
- 1-31 MARTIE
ASTRO-CALCUL
-
1-31 MARTIE
CUPLUL, PE SCURT
-
1-31 MARTIE
MISTERELE NOPTII
- 1-31 MARTIE

---AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII MARTIE 2012---

Mesaje gasite ulterior

CATALIN / MUNTEANU 02.07.1977 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

KIKINGA 07.06.1986  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

NICOOO 26.04.1982  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANONIM B 03.11.1974 CARE ESTE VIITORUL MEU PROFESIONAL? - Bun, dar nu fulminant, te vei realiza profesional, dar lent, cu multa munca si vei obtine respectul si increderea lumii.

ANONIM B 03.11.1974 CUM VA FI RELATIA CU I SI CE URMARESTE SI DORESTE EA DE LA MINE? - Pare o relatie buna,. ar merita mai multa implicare. Nu are intentii ascunse, se poate numi chiar iubire.

BAETAN 1981 ATI SPUS CA RELATIA MEA CU M.NU ARE VIITOR, VOI PUNE EU CAPAT RELATIE SAU EA - Va fi un lucru neplacut la mijloc, un eveniment dureros, cred ca tu vei fi cel care va incheia.

BAETAN 1981 DAR V.MAI ARE SENTIMENTE PENTRU MINE,MA VA IERTA PENTRU TOT CE AM FACUT?ESTE EA JUMATATEA MEA - E capabila sa ierte, dar extrem de greu si daca si tu ai face ceva in acest sens, ca sa o imbunezi.

CRISTINA 1969, CARE SUNT SENTIMENTELE LUI CLAUDIU FATA DE MINE? - Nu as zice ca e dragoste aici, parca ar fi obosit sau deceptionat, deci momentan cred ca are niste sentimente mai apasatoare fata de tine.

RALUCA 1974 MA IUBESTE ADRIAN? - Este un fel de iubire, dar nu e foarte sincera, adica mai degraba e o atractie sexuala decat ceva de suflet.

SOC 1965 ESTE BINE SA INTRU IN AFACEREA PROPUSA DE M .,!? E CORECTA IMI ADUCE PROFIT - Nu prea, e ceva incorect la mijloc, deci ar fi bine sa fii mai atenta, nu cred ca vei castiga ceva.

SOC 1965 ESTE M BARBATUL CU CARE VOI RAMANE ,.,, E ALEGEREA POTRIVITA - Nu vei ramane mult cu el, e trecator prin viata ta, dar ai ceva de invatat din aceasta relatie.

TEA 9 12 68 VOI CÂSTIGA PROCESUL CU DEZVOLTATORUL CARE A CONSTRUIT LÂNGA AP MEU, PT CA LUCRURILE S AU COMPLICAT? - Va fi cam greu de castigat, ori nu se rezolva nimic deocamdata ci se prelungesc lucrurile, ori nu va fi tocmai un castig de cauza.

VALI 1979 IL VOR ACCEPTA PARINTII MEI PE OMUL DIVIRTAT DIN VIATA MEA? ARE UN COPIL DAR EU CRED CA ASTA NU POATE AFECTA RELATIA NOSTRA - Pana la urma da, dar cu greu,c red ca tatal are cel mai mult un ghimpe, si nu va trece, dar vor tolera.

Mihaela 1963 si Virgil 1968 Ce rol are acest barbat in viata mea? - Iti va da viata peste cap in multe privinte,. si in sens negatoiv, dar si pozitiv pentru ca iti da chef de actiune, de schimbare, parca te repune in miscare! Merita sa speri mai mult, dar nu e o relatie usoara.

Mihaela 1963 si Karaman 1967 Traim din 2004 in salturi. Ne iubim. Ce va fi cu noi? E violent! Eu am vina? - Daca il iubesti asa cum e, aveti sanse sa mergeti mai departe impreuna, dar e nevoie de o schimbare majora de atitudine din partea lui, ceea ce cred ca e imposibil. Un om violent nu se poate schimba nici macar daca iubeste, deci vina nu e la tine, dar decizia da!

ALINA 1974 REF 62/1-7 AUG. 2011 IMI PUTETI DA CATEVA DETALII? - Pana la casatorie mai sunt sanse sa apara 2 tentative de relatie, dupa care sa apara si jumatatea ta. Poate peste vreo 2 ani.

ALINA 1974 REF 63/1-7 AUG. 2011 IMI PUTETI DA CATEVA DETALII ? - Pai ce detalii sa dau? Acesta este un raspuns: in destinul tasu e scrisa o fetita, deci sansele sa devii mama sunt mari. Cel mai probabil apare in urma unei casatorii, deci o familie cu 3 membri.

ALINA 1974 CARE AR FI ATITUDINEA CEA MAI POTRIVITA FATA DE OSTILITATEA SI CALOMNIILE D-NEI AMD? - Calma, justa, corecta, deschisa, amabila, zambitoare, blanda, deci pune-ti in joc cele mai calde sentimente, nu se poate sa nu o dezarmeze. In niciun caz cu aceeasi moneda!

DANA 1970 AM O AFACERE IN FRANCIZA IAR SUPERIORII MEI MI-AU DAT 6 LUNI SA CRESC VENITURILE SI SA REALIZEZ TARGHETU-UL IN CA CONTRAR POTSA PIERD AFACEREA. IMI PASTREZ AFACEREA SI REALIZEZ OBIECTIVELE SI VENITURILE? - Usor nu va fi, mai ales in urmatoarele 3 luni, dar da, daca te organizezi calm, fara sa privesti situatia ca pe un stres generator de frica, atunci ai sanse sa ajungi acolo unde doresti, dar cu pasi mici si cumpatati, fara sa exagerezi nimic.

DIA 1979 AM VREO SANSA CU M? - Nu. Ar dura prea multpana se va lega ceva solid iar ceea ce vei primi nu te va satisface, altul ar fi mai bun.

DIMITRIS1972 VOI DIVORTA DE ELIZA MARIA? - Cel mai probabil da ori in urmatorii 3 ani, ori undeva intre 2016-2018.

MAGDALENA1979 CAND MA VOI CASATORI? - Cel mai probabil in urmatorii 3-6 ani sau in jurul varstei de 36 de ani.

MAGDALENA1979 CU CINE MA VOI CASATORI? - Poate fi un barbat peste 40 de ani, un spirit de conducator, inteligent, matur, serios, poate zodie de foc.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 26-31 MARTIE 2012
(
CURIERUL DESTINULUI) 

ALEX 1982 CUM V-A FI CASNICIA MEA?OARE M-AM GRABIT? - Ai facut o alegere buna, totul va fi bine daca te implici serios si daca si celalalt participa cu aceeasi energie. Totul depinse de pastrarea moderatiei in relatie.

ALINA 1979. CEL CARE IMI ESTE DESTINAT ESTE PE LANGA MINE? CUM E? - Poate aparea intr-un mediu profesional, e un om indraznet, energic, serios, inteligent, cu spirit de lider.

ALINA 1979. CUM VA DECURGE RELATIA CU ALIN? - Poate merge bine daca esxista un schimb de energii egal, adica niciunul nu astepta doar de la celalalt sa se implice.

ALINA 1979. ESTE BINE SA RAMAN ALATURI DE VASILE? - Da, este bine, pentru ca el tine la tine si pare sa vrea ceva serios.

ALINA 1974 CE FEL DE OM ESTE V.? - Un om destul de vulnerabil, nedreptatea il doboara. Cred ca a suferit destul de mult in trecut, ceea ce acum naste multe atitudini ostile si frustrati, pe care le manifesta asupra celor dragi.

ANCA 1980 MA SIMT FOARTE ATRASA DE D. S. AM UN VIITOR CU EL? MERITA SA NE DAM O SANSA? - Nu, nu va iesi nimic de aici, atractia va fi tinuta sub ciontrol astfel incat sa ramana doar ceva amical, colegial, bazat pe respect.

ANCA 1980  M-AM PRIPIT CASATORINDU-MA PREA REPEDE CU DANIEL. SUNT O FRUSTATA NEFERICITA. MERITA SA LUPT PT CASNICIA ASTA, IN VIITOR VOI FI FERICITA? - Daca deja s-a infilitrat intrebarea si indoiala, e greu de crezut ca acesta vor disparea in timp. Ar fi nevoie de un efort de vointa ca sa treci peste ele, deci daca iti impui sa faci casnicia sa mearga, va merge, dar tu mereu vei fi cu gandul in alta parte, la altceva-altcimneva.

AND  1976 ESTE KAM SA NU REDATI VA ROG DATELE SALE DE NASTERE- JUMATATEA MEA, CUM VA EVOLUA RELATIA NOASTRA CARE A INCEPUT IN AUGUST 2010? - Poate iesi ceva de viitor de aici, dar e nevoie de ceva mai mult de la el, el inca nu e implicat total, dar e posibil sa-si doreasca ceva serios si de viitor de la tine.

ANONIM B 03.11.1974 VOI REUSI SA MA ASOCIEZ CU CINEVA, SI CU CINE, SA INFIINTEZ O FIRMA DE CONSULTANTA? DORESC DETALII. - Da, vei reusi, poate fi chiar un grup de 3 persoane in final, din care unul e cu bani, dar mai ai inca de cautat, nu e aproape momentul asocierii.

AYNUR 1971 F UN SFAT VA ROG:SA STAU 1 AN SAU 2 IN CONCED D MATERNITATE TINAND CONT D SIT.MEA FINANC SI D CERINTELE/SIT.ACTUALA D LA LOCUL D MUNCA - Ar fi bine sa stai un an. Doia r fi ceva mai dificili pentru job.

BAL MASCAT 1973 CAND VOI INCEPE SA CASTIG BANI? - In maxim un an ar trebui sa stai mult mai bine in acet sens, evident, daca ai o sursa care sa devina rentabila in timp. Nu pica din cer, ci trebuie sa iti p\oui calitatile in valoare.

DANA 1964 DACA FLOREA ISI REVINE CU SANATATEA - Cand da, cand nu, sanatatea e oscilanta, dar va gasi de fiecare data solutii si sfaturi bune de la cei care il ajuta ijn acest sens.

DANIELA 1976 PERSOANA CARE AR PUTEA INTERVENI IN RELATIA MEA CU CRISTI, AR PUTEA FI CINEVA DIN PARTEA LUI SAU A MEA, ADICA ESTE O FEMEIESAU UN BARBAT, POATE FI UNUL DIN FOSTII PARTENERI - Un barbat, dar greu de spus daca e o noua sansa de relatie pentru tine, sau va interveni pentru ca e frustrat si respins si atunci iti poate crea probleme.

DEIA C 1981 CARE VA FI NATURA RELATIEI MELE CU RADU C. ? VOM MAI FI IMPREUNA? - Poate fi o sansa intre voi, dar nu e mai buna ca prima oara, adica tot la un moment critic se va ajunge intr-un final.

DIANA 1980 CAM IN CE AN MA VOI CASATORI.INITIALA LUI SI DACA VOI AVEA COPII - O intrebare pe mesaj, te rog! Casatoria e posibila ori in urmatorii 3 ani, ori in preajma varstei de 35-36 de ani.

DIANA 1980 CE ROL ARE F.M IN VIATA MEA?ESTE EL ALESUL CU CARE VOI AVEA O FAMILIE? - Nu, e doar o amagire, deci nu iese ceva stabil si de incredere de aici.

DIANA 1969 VA FI CEVA INTRE MINE SI CRISTI? - Prietenie, ceva placut, dar nu intim, adica intre voi va mai exista o persoana, ori in viata ta, ori in viata lui. Te apreciaza ca femeie, dar nu mai mult.

EUGENIA 1979 AM IESIT SA-L CUNOSC PE CONSTANTIN PRIN INTERMEDIUL UNEI VECINE VA FI CEL SORTIT DESTINULUI,VREA CEVA SERIOS DE LA MINE? - Spera si el ceva, deci e interedsat sa incercati ceva de viitor, deci merita sa ii dai o sansa.

GEORGIANA 1976 CAND IL VOI INTALNI PE CEL CU CARE MA VOI CASATORI SI IN CE IMPREJURARI?CUM ARATA,OCUPATIA,ZODIA - Va aparea undeva in jurul anului 2014, dar prima intalnire va fi una agresiva, pentru ca nu va veti intelege cu privire la niste principii in care fiecare crede. Conflictul se va stinge si va incepe ceva placut.

LAURA 1978 MARITATA DE 9 ANI INAINTE AM IUBIT PE FLORIN; NECASATORIT INCA NE VOM CASATORI? EL SPUNE CA ISI DORESTE ASTA, CA MA IUBESTE - Incearca sa nu strici ceea ce ai pentru o iluzie. Pune in prim plan ratiunea si ceea ce ai cladit cu sotul, nu o dorinta neimplinita in ceea ce-l priveste pe Florin. El isi doreste o relatie, dar nu cred ca poate oferi si ceea ce promite.

MIHA 1982 RELATIA CU GABI VA EVOLUA IN DIRECTIA DORITA DE MINE SAU ISI DORESTE SA FIE CU A? - Nu duce acolo unde vrei, se va impotmoli la un moment dat si nu veti putea trece peste impas.

MIHAELA 1978 AS DORI SA STIU SI EU CE LITERA INCEPE NUMELE SI PRENUMELE CELUI CE IMI VA FI SOT - Numele lui poate contine unele din literele I, R, M, T, O.

MONA 1983 CE SANSE DE REUSITA IN PRIVINTA CARIEREI AM LA AJUNGEREA MEA IN DUBAI? - Sansele nu sunt foarte mari, ci ar fi nevoie de multa ambitie si un efort major pentru a reusi in ce ti-ai propus. Nu e usor!

MONICA ELISA 1978 CARE ESTE DATORIA MEA IN ACEASTA VIATA, CU CE MISIUNE M-AM NASCUT? - Te-ai nascut cu obligatia de a-ti dedica munca in folosul altora, sa fii altora de ajutor, sa gasesti o modalitate de a lupta pentru binele sau dreptatea altora. Trebuie sa muncesti toata viata ca sa fie altii multumiti.

RUXI 1979 VA FI CEVA INTRE MINE SI BOGDAN,SIMTE PT MINE CEVA DE GENUL ASTA? - Nimic prea bun, deci ar fi bine sa privesti relatuia cu luciditate, fara a astepta ceva anume de la el. Nu cred ca e interesat.

SZEN 1983 E MARIAN CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Nu este exclus ca de aici sa se nasca o relatie care sa duca si la o cerere in casatorie, deci merita sa faci eforturi pentru a-l pastra langa tine.

YOKANA 1985 ESTE VICTOR CEL PE CARE IL CAUT? - Nu, cand il vei cunoaste mai bine vei intelege ca are si o fata care nu te-ar incanta deloc, deci nu strica sa asculti chair de barfe sau zvonuri de la lume. Poti afla lucruri nu tocmai placute despre el.

ZA 1981 M PARE SA AIBA INDOIELI. NU STIU DACA SUNT DOAR EMOTII INAINTE DE MARELE PAS SAU ALTCEVA.NE VOM CASATORI?CE VIATA NE ASTEAPTA IMPREUNA? - Da, are uneori indoieli, se teme un pic de viitor, dar nici tu nue sti foarte sigura pe ce va astepta, deci e o senzatie asemanatoare la amandoi. Discutati foarte serios despre asra, pentru a face pasul fara retineri! Poate fi bine, dar trebuie sa decideti amandoi ca asta vreti!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 12-31 MARTIE 2012
(
CUPLU, ASTRO-CALCUL, KARMA, ASPECT) 

ANDY 08.01.1963 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CIPCLAU24.08.1976  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DAN 20.04.1966 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DANIELA 19.09.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DANUT M. 24.12.1975  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MIHAELA-GEORGIANA 11.10.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MIRA 07.01.1957 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALINAA 14.05.1982 EA + 31.08.1984 EL
EA - TAUR, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
FECIOARA, Junon in LEU, SOBOLAN DE LEMN
(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR
- FECIOARA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:
CAINE - SOBOLAN COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
APA - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANA 06.07.1977 EA+ 29.11.1976 EL
EA - RAC,
Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
SAGETATOR, Junon in SCORPION, DRAGON DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - SAGETATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANCA 21.01.1977 EA+18.07.1966 EL
EA - VARSATOR, Junon in SCORPION, DRAGON DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - RAC
, Junon in GEMENI, CAL DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR - RAC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - CAL COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANDREA 27.01.1989 EA + 19.09.1979 EL
EA -
VARSATOR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
FECIOARA, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR - FECIOARA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - CAPRA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ELYA 4.04.1979 EA OVIDIU 26.07.1981 EL
EA -
BERBEC, Junon in BERBEC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
LEU, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC - LEU COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - COCOS COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

GA 20.08.1992 EA + 24.09.1988 EL
EA -
LEU, Junon in GEMENI, MAIMUTA DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL -
BALANTA, Junon in LEU, DRAGON DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU - BALANTA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - DRAGON COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MIHAELA 04.06.1978+07.07.1979 EL
EA -
GEMENI, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
RAC, Junon in GEMENI, CAPRA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - RAC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - CAPRA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASPECT] EUGENIA 06.03.1979 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2012 pana in AUGUST 2012 Jupiter trece prin casa IX deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN IN TRANZIT PRIN BALANTA IN TRIGON CU LUNA DIN GEMENI descrie o perioada buna in cuplu si familie, cand toate lucrurile cunosc o asezare si o stabilizare. Atmosfera in camin devine mai stabila, orice conflicte anterioare dispar si se simte increderea reciproca intre cei ai casei. Faceti investitii in confortul familial, construiti un camin stabil si sigur. Relatiile de familie se desfasoara bine, fara stres inutil. Sunteti mult mai sigur de mediul in care traiti, aveti un camin bine conturat de care sunteti multumit si aveti curajul sa faceti planuri de viitor in privinta vietii personale. Inclusiv planul profesional cunoaste o limpezire semnificativa, orice eventuala furtuna anterioara cunoscand acum o ameliorare. Sunteti satisfacut de viata dv., pentru ca aveti convingerea ca va aflati pe un teren solid. Exista sansa achizitionarii unui apartament, pentru ca se prefigureaza o asezare clara pe un teren care va apartine pe termen lung. Rabdarea de pana acum poate fi rasplatita cu recompense bine meritate: mariri de salariu, promovari, preluarea de noi responsabilitati in profesie si cuplu. Desi activitatea la serviciu este aceeasi, rutinata, va inspira incredere in viitorul dv. profesional, fara sa va fie teama pentru ziua de maine. Eventualele probleme de sanatate cunosc acum ameliorari sau vindecari notabile. Daca aveti in plan un nou regim alimentar, de medicatie sau de viata – cura de slabire, renuntarea la fumat etc – exista sanse ca in aceasta perioada sa va puteti respecta programul nou impus pentru a atinge rezultatele scontate.

[ASPECT] LUMINITA 9.08.1953 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IUNIE 2011 pana in IULIE 2012 Jupiter trece prin casa XI deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: CONJUNCTIA LUI SATURN CU PROPRIA POZITIE DE LA NASTERE (reluare a aceluiasi aspect din 2011, dar este de fapt incheierea celui de al doilea ciclu saturnian din viata dv) - SATURN CONJUNCT CU SATURN este un eveniment astrologic de importanta majora in viata unui om. Este extrem de rar, are loc o data la 28-30 de ani, si este considerat a fi marea proba de incercare prin care individul, odata ajuns la maturitate, trebuie sa demonstreze tot ce a invatat pana acum. Este examenul dv. de capacitate si nu va fi deloc o perioada usoara. Rabdarea dv. este pusa la incercare, deci trebuie sa depuneti mari eforturi pentru a va atinge telurile. Dupa incheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul sau, chiar daca va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune ca si-a asumat lectia maturitatii si se poate descurca altfel. Dv. sunteti intr-o astfel de rascruce in destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteti rasufla usurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbarile de directie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce ati facut pana acum poate cunoaste o bulversare totala. Uneori este posibil ca drumul pe care l-ati urmat in toti acesti ani sa se schimbe total, deci sunt posibile modificari de directie: in profesie, in cariera, in plan social, in plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de rascruce, pornind intr-o cu totul alta directie decat anterior, o directie pe care, in primii 30 de ani de viata, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei conditiilor prielnice acestei directii. Acum aceasta directie s-ar putea debloca si veti porni cu incredere spre ceea ce nu ati putut face inainte. Este un moment la fel de important ca si finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o data la 12 ani, numai ca finalul de ciclu saturnian vine cu dificultati, probe, lectii, cutremure mai mici sau mai mari in viata dv. Este un moment cu o imensa incarcatura de stress, simtiti ca pe umerii dv. sta o lume intreaga, responsabilitatile va depasesc, de aceea oboseala, depresia, supararea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest inceput de ciclu. Viata dv. se restructureaza, de aceea este si un moment de satisfactie, pentru ca de acum incolo veti vedea cu adevarat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viata. Ajuns la maturitate, puteti face un bilant ca sa vedeti unde ati ajuns. Numai de dv. depinde cum treceti acest hop, deoarece este un examen dificil, care va va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, rabdare, incredere si maturitate puteti intra intr-o noua etapa de evolutie care va va duce, incet-incet, spre implinire.

[ASPECT] IOANA 26.08.1972 17:20H 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2012 pana in APRILIE 2013 Jupiter trece prin casa IV deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: NEPTUN IN TRANZIT PRIN PESTI OPUS SOARE DIN FECIOARA (ASPECT UNIC IN VIATA) descrie o perioada critica din viata dv., de hipersensibilitate si confuzie, cand veti resimti o mare deruta. Va fi perioada de cautare a adevarurilor pe toate caile cunoasterii, dar veti avea acces la alte cai decat cele obisnuite, oferindu-vi-se trairi ciudate, premonitii sau viziuni cu raspunsuri subtile la intrebari existentiale. Este o perioada dificila, cand veti cadea usor victima energiilor negative ale celorlalti, ca atare trebuie sa va protejati, pentru ca sunteti mult mai expus la atacuri psihice sau energetice din partea celorlalti, capatand o oarecare mediumnitate, pe care insa nu o veti resimti benefic. Puteti fi usor inselat, escrocat, mintit, ca atare atentia dv. trebuie sa fie foarte ascutita, pentru a nu lasa nici o incorectitudine sa se strecoare in activitatea dv. Suferiti de un oarecare complex de inferioritate, puternic subminat de altii. Fugiti de realitate, nu vreti sa cunoasteti adevarul in situatiile cele mai grave, si aveti tendinta de a va ascunde dupa deget. Sunteti extrem de vulnerabil in plan emotional, sufletul dv. poate fi usor tulburat de cel mai mic gest sau de cea mai mica deceptie. Obsesiile, maniile, gandurile negre, depresia sau grijile vor fi acum cele mai frecvente dispozitii psihice in care puteti fi gasit. Va simtiti singur in fata greutatilor. Deceptiile amoroase pot fi frecvente in aceasta perioada, dar chiar dv. puteti fi tentat sa mintiti mult in amor, facand declaratii mincinoase sau dezvoltand o iubire imposibila sau inselatoare.  Puteti crea acum vise din nimic. Puteti fi atras de abuzuri de orice fel, inclusiv periculoase: alcool, droguri.

[KARMA] INA 16.11.1975 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2008-2009 - urmatoarea va fi - 2024-2025 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2049-2050. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul OCTOMBRIE 2010 - IUNIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] RUXANDRA 11.04.1967 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2005-2006 - urmatoarea va fi - 2020-2021 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2025-2026. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IULIE 2011 - MARTIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa III semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: discuta, vorbeste, exprima-te, cauta o cale de a te face inteles, ia legatura cu lumea, transmite mesajul tau celorlalti, invata, informeaza-te, argumenteaza ceea ce gandesti, pune mana pe carte, calatoreste, relationeaza, cunoaste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 12-25 MARTIE 2012
(
CURIERUL DESTINULUI) 

ADINA 1980 VOI AVEA VREODATA FAMILIA MEA .UN SOT SI COPII?INCERC DAR AM DOAR RELATII NEFERICITE - Da, vei avea, dar nu curand, deci insista. Din fiecare relatie ai ceva de invatat.

ALEXA 1972 VOI REUSI SA DESCHID O SCOALA PRIVATA SAU E MAI BINE SA NU-MI SCHIMB ACTUALUL LOC DE MUNCA? - Cred ca e mai bine sa ramai acolo unde esti, pana cand vei gasi o varianta mai sigura.

ALINA 1979 ESTE ALIN CEL CU CARE VOI RAMANE? - Nu, va aparea ceva care nu va va lasa sa aprofundati relatia, incat va ramane o simpla incercare.

ANONIM B 03.11.1974 CE VREA I DE LA MINE? CE ROL ARE I IN VIATA MEA? - Ai ceva de invatat din aceasta relatie, ceva ce iti va fi de folosi la viitoarele tale relatii, dar I are rol trecator prin viata ta.

ANONIM B 03.11.1974 CINE VA FI SOTIA MEA SI CUM O VA CHEMA PE SOTIA MEA? - Desi sanse ar fi sa ai mai multe sotii, cea care va fi alaturi de tine in viitor e nascuta in zodie de apa iar numele poate contine litera M.

ARTEMIS 1968 VOI REUSI SA FAC MAGAZINUL DE HAINE, SA DEZVOLT AFACEREA? - Cred ca va aparea alta idee, incat vei renunta la cea cu hainele.

ARTEMIS ARE M.U.SAGETATOR 1968 UN ROL IN VIATA MEA, IN VIITORUL MEU? - Trecator, de cateva luni, dupa care va ramane o amintire.

ARTEMIS SA MA ASOCIEZ CU CINEVA IN FIRMA DE CONSULTANTA SI CONTA SAU SA MERG SINGURA? - Cred ca ar fi mai bine pe cont propriu, nu vei gasi usor pe cineva cu care sa te intelegi.

BAETAN 1981 ARE VIITOR RELATIA MEA CU M.SAU MA VOI INTOARCE LA FOSTA IUBITA V - Nu are viitor, va aparea o alta femeie. Poate si fosta iubita are un rol aici de parca nu te-ai detasat complet de ea.

CARMEN 1976 REFERITOR LA RASP DIN FEBR,CAND APARE O NOUA SANSA SI CUM VA FI?AS DORI DETALII,VA ADUCE GENUL DE JOB LA CARE SPER? - Nu e clar cand va fi, dar cam in urmatoarele 7-9 luni. Vei avea ceva nou de invatat pentru asta, poate e nevoie de un curs sau de un examen.

CHILLY 78 CAND SE ARATA O RELATIE DEFINITIVA,COPIL? - Din pacate sansele sunt foarte mici in acest sens, poate 2015-2016 sa aduca ceva, dar nu as spune ca e ceva de bun augur.

CORNELIA 1971 IN CE IMPREJURARI IMI VOI INTALNI JUMATATEA?SAU ESTE CINEVA DEJA CUNOSCUT CU CARE AM AVUT O RELATIE? - Nu se va lega ceva din prima incercare, ci vor fi mai multe intalniri pana se va infiripa ceva. Poate fi ceva intamplator, la inceput, dar vor aparea din ce in ce mai multe sanse de a va cunoaste, intr-un colectiv nu foarte larg de persoane.

CRISTINA ELENA 1980 VOI INTALNI IN 2012 PE CINEVA ALATURI DE CARE SA INCEP O RELATIE SERIOASA SAU CAND SI CU CINE? VOI AVEA COPII VREODATA? - Poate in 2012 nu, dar in urmatorii 4 ani sansele cresc ducand spre o casatorie pana prin 2018. Da, vei avea copii.

DANA 70 CARE VA FI SITUATIA MEA FINANCIARA IN ACEST AN?SE VA IMBUNATATI? - Va fi mai buna si urmeaza sa se amelioreze in continuare, poate si datorita unei noutati in privinta sanselor de castig: o noua sursa, o colaborare etc.

DANIELA 1976 ACEA FEMEIE PRIN INTERMEDIUL CAREIA IL VOI CUNOASTE PE CEL SORTIT POATE FI ANGELA, NICULINA, MIHAELA, O FEMEIE PE CARE O CUNOSC SAU INCA NU - O femeie care are un efect benefic asupra ta, care iti este o buna prietena si care ti-a aratat de multe ori ca iti este alaturi. Si o va mai face. Numele ei ar putea cintine literele C,P,F,R.

DANIELA 1976 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU CRISTI, ESTE EL CEL SORTIT SAU VOM FI DOAR PRIETENI - Bine pana la un punct, cand prietenia dintre voi se va strica si vor aparea neintelegeri. Poate si pentru ca va interveni o a treia persoana intre voi.

DANIELA 1976 PANA LA SFARSITUL ANULUI VOR FI DISPONIBILIZARI LA SERVICIU, VA FI VREO SCHIMBARE IN BIROUL NOSTRU, MUTARI, CONCEDIERI, SEFAVA FI SCHIMBATA - Vor fi schimbari bune, care vor aduce un nsuflu nou dar si o stare de relaxare. Poate avea legatura si cu sefa sau cu alta femeie din colectiv.

DUCU B 1974 CAND MA VOI CASATORI? - Cred ca pana in 2015 vei avea langa tine femeia cu care te vei casatori, dar pana la ea va mai exista o relatie esuata.

DUCU B 1974 CU CINE MA VOI CASATORI? - O femeie serioasa, matura, care stie ce vream, dar care are inca un suflet de copil. Are in jur de 40 de ani.

DUCU B 1974 CUM VA FI RELATIA CU I? - Sub asteptari, poate iesi o relatie de aici, dar nu are viitor si nici nu te implineste.

FLORY 1975 CE SANSE SUNT SA FIU DIN NOU IMPREUNA CU NICU? - Minore, si e mai bine daca l-ai uita pentru ca rolul lui nu e deloc unul pozitiv in viata ta.

GEORGETA 1985. CAND VOI AVEA O RELATIE STABILA? IMI PUTETI DA CATEVA DETALII LEGATE DE VIITORUL PARTENER?IL CUNOSC? - Nu prea curand, dar candva in urmatorii 4 ani vei cunoaste un om serios, inteligent, care isi doreste ceva serios si cu care vei avea o relatie de durata. Nu il cunosti. E mai matur.

GEORGIANA 1976 CARE ESTE VIITORUL REL.MELE CU VICTOR?O SA MA CASATORESC CU EL? - Nu e omul cu care sa ramai, dar poate juca un rol important o vreme in viata ta.

GEORGIANA 1976 CUM VA EVOLUA REL.MEA CU EDUARD? MA VOI CASATORI CU EL? - Nu cred ca se ajunge la casatorie, cred ca intre voi se va baga o alta persoana.

IOANA 1972 CAND IMI VOI GASI LOC DE MUNCA? - In urmatoarele 10 luni ar trebui sa gasesti ceva bun, dar trebuie sa lupti insistent!

IOANA 1972 VOI REUSI SA PLATESC RATELE LA CASA? - Da.

IOANA 1978 CASATORITA DIN 2003, FARA COPII PANA IN 35 DE ANI VOI AVEA COPIL? - Ar trebui sa ai pana la urma, dar cred ca e nevoie de o investitie masiva in sanatate, adica sa mergeti la medici scumpi.

IOANA 1978 CASATORITA IN ENNA SICILIA DIN 2003 CU FILI IN TIMP S-AU INMULTIT CERTURILE VOM DIVORTA? - Sansele sunt sa mergeti mai departe impreuna in ciuda problemelor. Vor exista si momente bune, dar si unele apasatoare.

IOANA 1978 MARITATA DIN 2003; CASATORIE CU PROBLEME VA EXISTA O ALTA CASATORIE? - Nu, cel mai probabil va fi una singura dar si aceasta dificila, rece, neimplinita total.

IOANA 1983 MA IMPAC CU STEFAN? - Ar fi sanse, dar nu cred ca va dura mult si iar va veti separa.

IONEL69 IN CAT TIMP SE INTOARCE SOTIA G ACASA ,DE LA BARBATUL LA CARE A PLECAT ? - Greu de spus, acel barbat e important pentru ea si nu s-a decis inca incotro sa mearga. Cred ca abia la anul se va decide cu cine vrea sa ramana definitiv, dar mi-e teama ca nu vei fi tu alegferea finala.

LAVINIA 1976 RELATIA MEA CU COSTEL(07.03.1980) ARE VIITOR SI NE VOM CASATORI? ESTE EL JUMATATEA MEA? PT MOMENT SUNTEM DESPARTITI.VA MULTUMESC - Ar fi sanse sa reluati relatia pana la finalul anului, dar e greu de spus daca are viitor. Totul depinde de felul cum il aduci inapoi in viata ta.

LILI 1970 DACA SOTUL MEU MA INSEALA ?SI DACA DA, DE CAND? SAU POATE GRESESC - Nu te inseala, e doar o obsesie de-a ta, deci scoate-ti frica asta din cap!

LILI 1970 VOI RAMANE INSARCINATA SAU VOI AVEA UN COPIL ANUL ACESTA? - Nu inca, dar in urmatorii 4 ani ar fi sanse. Mici totusi.

LILIANA VASILE 1981 IN CE AN MA VOI MARITA? - Undeva in jur de 2017.

LISAU 1977 CUM SE NUMESTE CEL CU CARE MA VOI RECASATORI? - Numele lui ar putrea incepe cu litera M si cred ca ai mai cunoscut multe persoane cu acest nume, poate ai mai avut si un fost iubit cu acest nume.

LIUBA 1971 VA ROG SAMI SPUNETI CATEVA DATE DESPRE JUMATATEA MEA IL CUNOSC SAU LITERE DIN MUME CUM ARATA SI CAND O SAL INTALNESC - Nu-l cunosti, o sa-ti castige foarte greu increderea, te vei indoi mult de el, posibil poarta ochelari, e inalt. Numele ar putea incepe cu L.

LUCIANA 1967 VOI AVEA UN COPIL ADOPTAT? - Daca asta doresti si tu si partenerul, sansele sunt mari in acest sens.

MARI DANI 1985 IMI VOI CUNOASTE ANUL ACESTA SOTUL? - Nu inca, mai ai de cautat, poate apare prin 2013, dar cred ca a mai fost o sansa in trecut.

MCHI 1983 CUM IL POT RECUNOASTE PE BARBATUL MENIT? ROG DETALII - Nimeni nu poate, dar el va fi cu totul altfel din anumite puncte de vedere iar viata cu el nu va fi deloc usoara. Tocmai prin dificultate ai sa-ti dai seama ca e altfel decat altii.

MCM 1977 VOI REUSI SA-MI CONSTRUIESC CASA ANUL ACESTA? - Anul acesta nu, va mai dura ceva, nu detii toate resursele pentru a termina casa.

MI 1984 M-AM DESPARTIT DE EL DE CEVA VREME SI NU POT SA MI-L SCOT DIN MINTE. MAI AVEM VREO SANSA SA FIM IMPREUNA? - Din pacate nu, deci trebuie sa faci un efort sa il uiti pentru ca nu va mai fi ca inainte.

MICAS 1980 CE ROL ARE STEFAN M IN VIATA MEA? - Dezastruos, din pacate, si daca l-ai scoate din viata ta cat mai repede si fara urme, ar fi perfect pentru tine. A aparut ca sa-ti dea viata peste cap intr-un fel foarte urat!

MIHA 1982 CE REPREZINTA PENTRU GABI LEGATURA NOASTRA? E SINCER SAU DOAR SE FOLOSESTE DE MINE? - Nu e suta la suta sincer, deci are si ceva de ascuns, si tu ca Scorpion ai mirosit ca ar fi, deci trebuie sa gasesti si ce anume urmareste. Dar e si o parte buna aici, exista si niste intentii bune si prietenesti, probabil si sentimente!

MIHAI 1966 MA MUT CU FAMILIA IN GERMANIA ANUL ACESTA PENTRU SCOALA COPILULUI SAU RAMAN IN ROMANIA? - Mult mai probabil ramai inca in Romania. Ceva nu permite mutarea conform planurilor de acum.

MITI M. 1976 IMI VOI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA IN CURAND (O PERIOADA ESTIMATIVA)? - Curand nu, adica nu anul acesta. Eventual se va ivi o sansa in ultimele luni ale anului, dar nu cred ca se va concretiza ceva bnun. Mai ai de cautat!

MONICA 1972 SOTUL MEU A AVUT O RELATIE CU M.T ,MI-A SPUS CA AU TERMINAT SI NU AU AVUT RELATII SEXUALE.ESTE ADEVARAT SAU MA MINTE? - Partial, nu as baga mana in foc pentru una din cele dopua chestiuni: ori nu s-a terminat dar nu e sex, ori invers. Ceva nu e adevarat aici.

NICOLETA DANIELA 1977 CAND GASESC UN JOB CARE SA MA MULTUMEASCA? - Curand nu, dar in urmatorii 2-4 ani va aparea ceva mult mai bun, mai relaxant, mai luminos!

NITA 1989 SE VA INTAMPLA CEVA SPECIAL IN VIATA MEA PE STARE EMOTIONALA,IN URMATOARELE LUNII,DUPA LUNA LUI APRIL,DACA DA,CE ANUME? - Nu, doar o perioada de linistite, de calmare a spiritelor, de parca s-ar instala o atmosfera mai calma in urma rezolvarii unei probleme cu cineva.

SIMO 1983 FIRMA LA CARE LUCREZ MERGE FOARTE PROST. CREDETI CA APLICATIA MEA LA POSTUL DE STEWARDEZA VA FI CU SUCCES? IMI VA FACE BINESA PARASESC TARA? - Nu cred ca vei parasi tara, dar lucrurile se vor remedia aici, pentru ca te astepta vremuri mai bune.

SIMO 1983 MI ATI SPUS CA JUMATATEA MEA ESTE BRUNET SI E POSIBIL SA L FI INTALNIT IN IMPREJURARI AMICALE. ESTE ROMAN? PUTETI SA MI DATI MAI MULTE DETALII: ZODIE, OCUPATIE, VARSTA, RELIGIE - E roman, poate sa aiba legatura cu perioada de scoala/facultate, e ceva mai mare, posibnil zodie de pamant, lucreaza intr-un aparat de stat, poste invatamant.

SIMONA 1983 CE GANDURI ARE SARAT AVAND IN VEDERE CA ISI DORESTE SA MA VIZITEZE DIN NOU? - Cu ganduri bune, de apropiere, cu emotie si bnucurie, dar parca vine si ca sa rezolve o stare de incertitudine instalata.

SOC 1965 CAND SI IN CE TARA VOI RAMANE IMPREUNA CU M DEFINITIV - Vei avea doua domicilii, deci de-a lungul vietii veti locui in doua tari diferite, dar care tara, nu am de unde sa stiu. Undeva mai catre nord-vest.

SOC 1965 CUM VA FI ACEST AN PT MINE SENTIMENTAL SI MATERIAL - Dificil pe ambele planuri: sentimental pastrezi cu greu armonia in relatia cu sexul opus, apar probnleme, piedici, neintelegeri, iar material - muncesti mult ca sa aduni bani, dar bnanii depind doar de locul de munca.

VASILICA (MIOARA) 31 IULIE 1960 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA ?  - Nu se intrevede nimic in viitor, ar fi trebuit sa apara pana acum dar cred ca ai dat cu piciorul acelei sanse in trecut, pentru ca nu ti-a placut persoana la momentul intalnirii voastre.

YOKANA 1985 CARE ESTE ROLUL LUI VICTOR IN VIATA MEA? - Depinde de energia pe care o in vestesti in relatie, pentru ca a astepta pasiv ca doar unul sa ofere, atunci nu duce nicaieri. Daca te implici total, lucrurile pot avea viitor, dar dupa cum stau acum, nu cred ca e o relatie egala, adica cat da el atata sa dai si tu sau invers.

ZADELA 1969.E DAN BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI SAU E ALTCINEVA? - Greu de spus, doar daca lupti sa il pastrezi langa tine si sa fie totul ca inainte.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-11 MARTIE 2012
(
CURIERUL DESTINULUI) 

ANA 1968 CUM VA FI ANUL 2012 IN PLAN SENTIMENTAL SI MATERIAL PENTRU MINE? - Sentimental, e interesant, placut, plin de evenimente deosebite, dar nici financiar n-o duci rau, pentru ca vei avea un trai satisfacator, reusind sa iti oferi si multe placeri.

ANA 1968 RELATIA MEA CU MARIUS S-A RACIT SI VREAU SA STIU CE URMEAZA NE VOM REAPROPIA SAU NU? - Veti depasi situatia, dar va ramane totusi un ghimpe ce va face ca problemele de acum sa revina in discutie iar si iar, pentru ca daca odata s-a infiltrat suspiciunea si nesiguranta, orice mic detaliu le poate readuce din nou la lumina, incat, mai devreme sau mai tarziu, relatia se va destrasma.

ANDA 1972 CAND ESTE PERIOADA OPTIMA PENTRU CONCEDIU CU FAMILIA - Lunile mai-iulie.

ANONIM 18.05.1981.CEVA INFORMATII DESPRE CEL CARE VA FI LANGA MINE?CU CE LITERA INCEPE NUMELE LUI DACA SE POATE - A mai fosyt casatorit, isi doreste copii si o viata de familie calma, poate fi un pic mai tanar decat tine. Numele poate contine literele N,E.

AURE80 1980 VOI AVEA COPII CU MGN? - Nu.

BELLA-TC 1986 CE ROL ARE V IN VIATA MEA? ESTE EL JUMATATEA MEA? - Nu e jumatatea ta, el trece doar prin viata ta si va lasa totusi urme profunde, de parca te vei detasa cu greu de amintirea lui. Ai ceva de invatat prin intermediul lui.

BIANCA 1983 CAND IMI VOI CUNOASTE JUMATATEA? SAU O CUNOSC DEJA? CATEVA DATE DESPRE EL,VA ROG(NUME, LOCATIE, ASPECT FIZIC,PERSONALITATE) - Nu e ceva iesit din comun, e un tip normal, posibil zodie de foc, pe care il vei cunoaste in mediul tau de zi cu zi. E un tip dinamic, inteligent, impulsiv, dar uneori e comod si asteapta de la tine sa duci tot greul. Poate apare chiar la anul.

C.LILIANA 1967 CE ROL ARE F IN VIATA MEA (CE VREA DE LA MINE- PREZENT SI VIITOR)? - Are intentii bune, merita sa il lasi sa ocupe un rol mai important inn viata ta, pentru ca el parca asteapta de la tine o incurajare. Poate fi un actor principal in viata ta de acum incolo, dar mai trebuie sa va cunoasteti.

C.ROZALIA ELENA 1978 V.MARIN 1990 NE IUBIM MULT DAR OARE NE INTELEGEM? - E o relatie calda si placuta, momentan, dar nu e si durabila, diferenta de varsta isi va spune cuvantul la un monent dat si va naste crize de personalitate din partea lui care va alege alt drum.

C.ROZALIA ELENA 1978 VOI RAMANE CU EL? SAU NICI EL NU E PENRU MINE? VOI MAI AVEA VRUN COPIL? SAU MASINA MEA? - O intrebare pe mesaj! Aici sunt 3 din domenii total diferite. Da, vei avea masina ta, dar nu curand. Mai ai de muncit pana aduni banii pentru asta. Daca nu reusesti in aceasta vara, atunci ar mai fi posibil la final de 2013.

CARMEN 1976 CUM VA FI CARIERA MEA URMATORII ANI,CAND APARE JOBUL BUN LA CARE SPER SI PLEC IN SFARSIT ACOLO UNDE IMI DORESC ACUM? - Nu curand, dar in viitor va exista o mare rasturnare de situatie, plecand spre un alt job, poate chiar si alta profesie, in care vei pune mult suflet, fiind pe placul tau. Dar schimbarea nu va fi usoara.

CIOLPAN NITA 1989 CAND O SA MA CASATORESC CU CIPRI,VOM AVEA UN COPIL IMPREUNA - Mi-e teama ca ceva va interveni intre voi si va va subrezi relatia, deci totul depinde cum veti depasi acel moment, care poate fi marcat de interventia unei persoane intre voi doi. Nu va fi un hop usor de trecut.

CONNY 1973 TREBUIE SA FAC O SCHIMBARE IN VIATA PROFESIONALA SI NU STIU CARE E DIRECTIA PENTRU A PUTEA CASTIGA BANI: SA IMI CAUT SERVICIU? SA CONTINUI AFACEREA ONLINE? SA INCERC IN CONSULTANTA? - Nici una nu e usoara, toate au si ceva bun si ceva dificil pentru a le atinge, dar cred ca trebuie sa o alegi pe cea pentru care ai toate resursele de natura legala pentru a o urma. Ultima varianta nu e cea mai buna, deci una din primele 2 ar merita atentie.

DANI MARI 1985 FIRMA LA CARE LUCREZ SE VA INCHIDE. VOI REUSI SA GASESC REPEDE UN ALT LOC DE MUNCA? - Repede nu, dar te vei descurca, nu vei ramane chiar descoperita.

DANIELA 1974. SA-MI SCHIMB LOCUL DE MUNCA (SI IMPLICIT RESEDINTA) SAU SA RAMAN AICI? - Momentan e mult mai bine sa ramai aici, dar in viitor se va naste din nou ideea schimbarii si atunci sansele vor fi mai mari.

DANIELA B 1968 DACA IMI DESCHID O AFACERE ANUL ACESTA VA FI PROFITABILA? - Da, dar daca iti alegi cu grija furnizorii, profilul activitatii, asociatii etc. Deci succesul depinde mult de cei cu care vei lega relatii de afaceri.

DIA 1976 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA LANGA CARE SA IMI INTEMEIEZ O FAMILIE SI SA FIU FERICITA? - Nu foarte curand, ci mai aproape de 40 de ani, candva in urmatorii 4 ani.

DIA 1976. SE VA INTOARCE D LA MINE? - Nu, ci fiecare aveti pe altcineva pus deoparte: si tu vei gasi pe altul, si el la fel.

DIANA GABRIELA 1974 ESTE MIHAI JUMATATEA MEA? - Nu, altul e omul cu care poti lega o relatie de viitor.

DLS 1962 MA CASATORESC CU EA? - Nu. Drumurile vi se despart, poate din cauza unei terte persoane.

DOCHITA ADINA 1982 MA VOI CASATORI IN 2012 CU VLAD SAU CAND? - Nu in 2012, posibil cu Vlad, daca relatia voastra e acum bine inchegata, dar nu curand. Poate peste vreo 2 ani.

DUCU 1974 CARE ESTE VIITORUL RELATIEI MELE CU P? - Din pacate nu exsista un viitor, ceva se va strica intre voi, se va infiltra tradarea sau minciuna si drumurile vi se despart. Poate nu din prima, ci vor exista mai multe despartiri si impacari, dar in final va veti separa.

ELLA68 1968 VOI REUSI CURAND SA VAND AP? CAM CAND? - Nu curand, ai mult de asteptat pentru ca nu ai putea obtine o suma buna. Mai ai de asteptat destul de mult, cred ca cel putin 10 luni.

EUGENIA 1979 CAND MA VOI CASATORI,VOI AVEA SI CAND VA VENI UN COPILAS PE LUME? - Da, va veni si un copil pe nume in primii 1-5 ani de casnicie.

EUGENIA 1979 CEL CARE IMI VA FI SOT,TIN LEGATURA CU EL,ESTE IN PREAJMA MEA,LUCREAZA CU MINE IN ACEEASI FIRMA? - E cumva prin preajma, dar nu cred ca direct langa tine, ci alaturi de o ruda de-a ta, de un prieten bun, el fiind in anturajul acelei persoane.

F 79 FOSTUL IUBIT VREA O REL.AMICALA SI SA MA AJUTE. INCA TIN LA EL SI MI-E TEAMA SA NU MA ATASEZ IAR SISA SUFAR.SA ACCEPT?CE INTENTII ARE? - Nu vei putea face distrinctie intre prietenie/ajutor si iubire si te vei aprinde din nou, ceea ce va naste alte suferinte, deci tu decizi: daca ceea ce poate el oferi merita suferinta. Dar nu spera si iubire de aici!

GETA 1978 VOM REUSI, EU SI SOTUL MEU SI CAND, SA NE CUMPARAM UN APARTAMENT MAI MARE? - Veti reusi, dar nu curand, si numai daca incepeti de pe acum sa faceti economii la sange ca sa va permiteti banii necesari mutarii. Va mnai dura, dar e posibil!

IOANA 1979 VOI RAMANE IMPREUNA CU MIRCEA? NE VOM CASATORI? - Sunt mari sanse ca relatia voastra sa evolueze solid si frumos spre o relatie de cuplu adevarata, daca el e acum cu adevarat langa tine.

IOANA 1983 CE SIMTE ANDREI PENTRU MINE? - Atractie, dorinta, interes, cam de toate, deci merita sa ii dai atentie!

ION 1965 VA FI MARIOARA SOTIA DIN A DOUA MEA CASNICIE? - Cel mai probabil nu, exista niste piedici majore care nu te vor lasa sa duci acest plan la indeplinire.

IZABELLA 1972 MA INSEALA SOTUL MEU? - Acum nu, dar din pacate acre presidpozitie spre asa ceva si ar putea sa o faca, poate in trecut a incercat deja. Dar eventualele derapaje nu pun in pericol casnicia voastra.

LAURENTIU 1968 AM INTALNIT DE CURAND O PERSOANA DEOSEBITA, CUM NE VA AFECTA RELATIILE IN CARE SUNTEM DEJA AMANDOI? - Major, pentru ca va veti bulversa amandoi pana intr-acolo incat aproape ca veti dori sa le rupeti pe cele deja existente. Dar nu trebuie sa iei decizii pripite, lasa relatia cu aceasta persoana sa se clarifice si abia apoi vei sti daca are viitor.

LENNA 1967 IMI DORESC FOARTE MULT O CASA. AM SANSE ANUL ACESTA SA-MI CONSTRUIESC UNA? - Anul asta nu, dar in viitor ai toate sansele sa reusesti daca evident vei aduna si resursele materiale in acest sens.

LILI 1972 FOSTUL SOT VA REVENI INAPOI SAU VOI AVEA O ALTA CASATORIE? - Nici una nici alta, deocamdata, cel mai probabil vei avea o perioada de singuratate ijn care te vei detasa cu greu de trecut si nu vei lega usor o alta relatie.

LILI 1978 CE REPREZINT PENTRU ANDI? - Esti importanta in mintea si inima lui, dar uneori parca nu e pregatit sa-si asume ceva mai serios, dar sentimente exista.

LIUBA 1971 IUBESC PE UN BARBAT MIHAI AS DORI SA STIU DACA VOI FI CU EL SAU DACA IL VOI PUTEA UITA CANDVA - Nu vei fi cu el, relatia nu are sanse sa dureze sau sa evolueze spre ceva solid si frumos, dar il vei uita cu greu. Dar vei reusi pana la urma.

LORI 1968 CU CINE VOI PUTEA AVEA O REL.CAND? - Exista un astfel de barbat si care te poate face fericita, posibil are deja copii dintr-o alta casatorie, posibil nativ in zodie de apa, un tip care se face usor remarcat prin personalitatea puternica. Poate chiar destul de curand.

MARIANA 1979 CUM VA EVOLUA RELATIA CU BOGDAN? - Incert, nu vei primi de la el ceea ce ai avea nevoie si se vor infiltra suspiciuni si temeri, care in final vor subrezi relatia.

MARINELA M. 1981 CAND VOI RAMANE INSARCINATA? - Pana in 2017 ar trebui sa ai deja un copil. Deci nu curand.

MARIUS 1966 IUBESC 2 FEMEI.VOI RAMANE CU ANNE SAU CU CLAUDIA? - Cele mai mari sanse le are Anne, relatia cu Claudia se va termina intr-o zi, poate cand va afla ca in inima ta e alta.

MIHA 1969 RELATIA MEA CU TUDOREL ARE VIITOR SAU NE VOM DESPARTI? - Din punctul lui de vedere ar avea viitor, deci el pare sa aiba intentii bune, dar se pare ca tu esti cea indecisa aici, deci totul depinde doar de tine!

MIRELA 1974 AS VREA SA IAU UN CREDIT SA-MI RENOVEZ CASA DAR NU STIU DACA E BINE? SAU SA MA MUT IN EA ASA CUM E, SA NU INTRU IN DATORII? - Nici una nici alta nu sunt solutiile perfecte, dar nu e un moment bun sa faci datorii. Ar fi bine sa faci o mica renovcare, nu una totala, atat cat sa poti locui in ea.

MONAS 1983 VA VENI VIBHOR SA MA VIZITEZE? - Probabil va pune asta in plan la un m oment dat, dar ceva din viata lui personala ii va schimba planurile in ultimul moment si nu va mai ajunge.

MONICA 1979 CE PUTETI SA IMI SPUNETI DESPRE JUMATATEA MEA? - E din alta localitate, par dschis la culoare, posibil divortat, poate fi Sagetator sau Balanta, un tip ambitios si corect.

NARCISA 1969 VOI REUSI IN ACEST AN SA INCEP O AFACERE PE CONT PROPIU ! VOI FI AJUTATA DE CINEVA SA MA IMPRUMUTE CU BANI PT A INCEPE AFACEREA ! MA INTERESEAZA AFACEREA SA FIE IN COMERT SAU UN LABORATOR ARTIZANAL DE PASTE PROASPETE - Nu incepe anul asta. momentul nu e bun, nici financiar nu iti vei putea permite, ai da piept numai cu piedici, deci mai astepta si mai cauta cativa ani, pentru ca singura nu poti duce acest plan la capat.

OTI 76 VOI AVEA O REL CU B ,ESTE EL JUM MEA? -  Poate fi eventual o idila de scurta durata care iti va face placere, dar care nu are viitor.

ROXANA 1976 CUM VEDE SOTUL MEU M CASNICIA NOASTRA, MA MAI IUBESTE, ISI DORESTE CU ADEVARAT SA FIM IMPREUNA SI SA AVEM COPII? - Uneori i se infige un ghimpe in inima ca relatia voastra nu are viitor, deci cred ca are nevoie de ceva mai multa sustinere de la tine. Deva lipseste ca sa fie o casnicie buna, dar solutia e la tine! Gandeste pozitiv, implica-te total, pentru ca el asteapta enorm de la tine.

S. LILIANA 1966 SOTUL AVEA O AMANTA DE PESTE 5 ANI  [...] VA ROG SA ANALIZATI SI SA-MI RASPUNDETI DACA SE VA MAI INTOARCE SA FORMAM O FAMILIE - Nu e exclus sa se intoarca intr-o zi inapoi, dar nu curand, el inca doreste libertatea. S-ar putea ca amanta intr-o zi sa il dezamageasca.

SILVIA 1979 SE POATE CA EU SI FAMILIA MEA SA NE STABILIM DE TOT IN STRAINATATE - Nu prea, strainatatea nu pare sa fie locul fericirii sau realizarii voastre, ci eforturile de adaptare si de succes acolo ar fi poate chiar mai mari decat aici. Nu prea va prieste strainatatea, deci mai ganditi-va!

SILVIA 1987 CE SE VA INTAMPLA CU RELATIA MEA CU MIGUEL? - Va exista un moment critic major in urmatoarele luni si daca il treceti cu brio, veti demonstra ca iubirea vostra exista si poate merge mai departe,. dar e posibil, totusi ca impasul sa arate de fapt ca e o relatie subreda.

SILVIA 1987 VA VENI MIGUEL IN ROMANIA? - Ceva il opreste sau amana mult o astfel de calatorie, dar nu este totusi imposibil sa se materializeze intr-o zi numai ca nu prea curand. Poate in urmatorii 2 ani daca relatia voastra se va mentine solida pana atunci.

SIMI 1977 CUM VA FI ACEST AN DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL VOI REUSI SA-MI SCHIMB LOCUL DE MUNCA? - Posibil sa ai de ales la un moment dat intre doua directii, intre a ramane acolo unde esti si a pleca inb alta parte, si daca schimbarea e legala si cu contract in regula, o vei face, daca nu, vei avea dubii daca sa pleci de unde esti.

SIMI 1977 CUM VA FI ACEST AN DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL? - Sub asteptari, poate pentru ca te vei crampona de vechea iubire si vei rata astfel alte ocazii. Incearca sa uiti si sa te linistesti ca sa fii pregatita de altceva.

SIMI 1977 ESTE C. IMPLICAT INTR-O ALTA RELATIE SI DACA DA CAT ESTE DE IMPORTANTA PENTRU EL? - Nu chiar implicat, dar e interesat de cineva si pare sa fie la primele tatonari. Nu e inca ceva serios, dar poate deveni.

SIMI 1977 MAI EXISTA POSIBILITATEA SA SE REINNOADE RELATIA MEA CU C. SI CE AR FI NECESAR SA FAC IN ACEST SENS? -  Nu si nici n-ar fi recomandat, ci fiecare trebuie sa va vedeti de drum si de propriul destin, fara a insista sa-=lm readuci in viata ta. Nu merita.

SIMO 1983 CE PUTETI SA MI SPUNETI DESPRE JUMATATEA MEA REFERITOR LA CUM ARATA, CU CE SE OCUPA SI IMPREJURARILE IN CARE IL VOI CUNOASTE? - E brunet, nu e o frumusete, are doua joburi sau doua profesiuni, sau poate s-a pregatit intr-o profesiune dar lucreaza in cu totul altceva, si nu e exclus sa il fi cunoscut cumva in trecut intr-un mediu placut, amical.

SIMO 1983 OARE INCEPEREA PROIECTULUI DE DESIGN VESTIMENTAR VA DA ROADE SAU RISC SA NU MI MEARGA AFACEREA? - Nu va fi usor sa te impui, e cale lunga pana la succes, deci primii ani vor fi extrem de dificili si cu rezultate minore. Daca ai rabdare sa treci de primii 4 ani de eforturi, in viitor poate fi bine.

SORINA 1972 CAND MA VOI CASATORI? L-AM CUNOSCUT, A AVUT VREUN ROL IN VIATA MEA SAU IL VOI INTALNI? - Nu e exclus sa il fi cunoscut candva sau sa fi auzit ceva nu tocmai placut despre el in trecut, ceea ce va face ca primele intalniri sa fie tensionate. Posibil undeva in urmatorii 5 ani.

SUN 1983 AR PUTEA FI O RELATIE INTRE MINE SI B. I. ? - Sincera, frumoasa, pura - nu. Sexuala, trecatoare, fara viitor - da.

SUN 1983 IL CUNOSC PE CEL CU CARE MA VOI CASATORI? ESTE APROAPE DE MINE CA PRIETEN SAU COLEG DE SERVICIU? - Nu, nu va aparea curand, va fi o cunoastere mai indelungata, ba chiar la inceput s-ar putea sa nu iti placa deloc.

SUN 1983 IN JURUL CAREI VARSTE MA VOI CASATORI? - Dupa 30 de ani si nu curanbd, poate undeva peste vreo 4-8 ani.

VIALLI 1977 ESTE CRS JUMATATEA MEA, VOM AVEA O RELATIE IMPREUNA? CE ROL ARE IN VIATA MEA? - Nu e imposibil ca de aici sa se nasca o relatie serioasa, de viitor, exact ca una de cuplu, dar e nevoie si de ceva mai multa implicare, dar si de ceva noroc.

VIO 1968 SE INTOARCE STELICA LA MINE SAU A GASIT PE ALTCINEVA? - Cred ca e interesat de o alta femeie in prezent care ar putea ocupa un loc central in atentia lui. Sanse de revenire la tine minime.

ZADELA 1969 E POSIBIL CA REL.DINTRE MINE SI DAN SA SE CONCRETIZEZE IN CEVA MAI SERIOS?MI-AR FACE BINE? - Da, dar e nevoie de mai multa implicar din partea lui, deci merita sa speri si sa dai mai mult.

ZADELA 1969.AS VREA SA STIU SITUATIA ACTUALA A CELUI CARE IMI VA FI SOT(STARE CIVILA,STATUT SOCIAL....) - E singur, adica nu e casatorit, dar e in relatie cu o femeie, dar cu un oarecare interes. E foarte ocupat profesional, preocupat de bani.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-11 MARTIE 2012
(
CUPLU, ASTRO-CALCUL, KARMA, ASPECT) 

ALEX 28.02.1999 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)
 

ALEXANDRA RENATA 29.09.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)
 

BAIAT 03.11.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)
 

SEBASTIAN 23 10 1970 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!) 

DEIAN 09.11.1981 EA + 09.07.1980 EL
EA - SCORPION, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - RAC, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: SCORPION - RAC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

DEIAN 09.11.1981 EA + 28.12.1986 EL
EA - SCORPION, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in CAPRICORN, TIGRU DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: SCORPION - CAPRICORN COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL -
FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
47% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IOANA 01.07.1979 EA + MIRCEA 14.07.1973 EL
EA - RAC, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - RAC, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: RAC - RAC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - BIVOL COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 57% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

IONELA 01.08.1981 EA + 09.11.1979 EL
EA - LEU, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - SCORPION, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: LEU - SCORPION COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

PATI 14091976 EA + 03.11.1974 EL
EA - FECIOARA, Junon in BALANTA, DRAGON DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - SCORPION, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - SCORPION COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - TIGRU COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 87% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RADUCU 03.11.1974 EL + 10.03.1980 EA
EA - PESTI, Junon in RAC,  MAIMUTA DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - SCORPION, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - SCORPION COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - TIGRU COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
57% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASPECT] CALIPSO 26.05.1986 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2012 pana in IULIE 2012 Jupiter trece prin casa V deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: Jupiter va intra in zodia dv. natala, astfel incat in IULIE 2012 va trece exact peste punctul in care se afla Soarele la nasterea dv. JUPITER CONJUNCT CU SOARE este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

[KARMA] ERA27 20.04.1978 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2008-2009 - urmatoarea va fi - 2012-2013 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2039-2040. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul APRILIE 2012 - MAI 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa X semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: afirma-te, arata ce poti, concentreaza-te asupra rolului tau in lume, fii cel mai bun, castiga definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi in fata, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®