®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna MARTIE 2013

ARHIVA LUNII MARTIE 2013
Ultima actualizare a acestei pagini: 03 aprilie 2013 08:56
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI -
1-31 MARTIE
ASPECTUL ANULUI -
1-31 MARTIE
PERIOADE KARMICE
-
1-31 MARTIE
ASTRO-CALCUL
-
1-31 MARTIE
CUPLUL, PE SCURT
-
1-31 MARTIE
MISTERELE NOPTII
-  1-31 MARTIE

---Aici se incheie arhiva lunii martie 2013---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 MARTIE 2013
(CURIERUL DESTINULUI)

ADI 1966 CAT VA MAI DURA RELATIA CU GA, ANI, LUNI? - Atat timp cat mai aveti interese comune care va mai tin alaturi. Sunt sanse sa mai dureze ani: maxim pana in 2015.

ALINA 1975 CAND IL VOI CUNOASTE PE CEL CARE IMI VA FI SOT SI IN CE IMPREJURARE? - E posibil sa va apropie o chestiune oficiala, legala, de exemplu unul din voi ii face un serviciu celuilalt. Greu de spus cand, poate pana in 2015.

ANA 1974 VA ROG SA MI CONFIRMATI DACA SOTUL MEU VA PLECA LA LONDRA PT. UN CONTRACT DE MUNCA SI DACA VA PLECA PT. CAT TIMP? MULTUMESC - Sansele de reusita sunt mari si vreo 4 ani ar putea lucra acolo legal.

ANCA 1977 TIN LA EL DE 2 ANI LA FEL DE MULT,DE INTENS,IL IUBESC CUM NU AM MAI IUBIT PE NIMENI PANA ACUM.AM FOST IMPREUNA,NE-AM DESPARTIT,AM RELUAT LEGATURA CA...PRIETENI.SUNT INCA PIEDICI SI SUFERINTA.SIMT CA E CEL MAI IMPORTANT BARBAT PT.MINE INCOTRO NE INDREPTAM SI CE VOM\'CONSTRUI\'IMPREUNA? - O vreme mai aveti ceva de rezolvat impreuna, pentru ca e vorba de o intalnire karmica si aveti datorii mostenite din alte vieti care se cer acum echilibrate si prima oara nu s-au achitat toate, de aceea a mai fost nevoie de o etapa, ca atare ar mai putea dura vreun an dar fara ca de aici sa te astepti la iubire sau ceva mai mult. Sunt numai datorii karmice care da, implica si suferinte.

ARYA 1978 CE ACTIUNI AR TREBUI SA INITIEZ IN RELATIA CU RAZVAN? - Sa ai mai mult curaj, sa gasesti un motiv de apropiere, pentru a lega o comunicare amicala, sa ii ceri ajutorul sau sfatul in diverse situatii, pentru ca totul tine de comunicare!

ARYA F1978 CE SIMTE RAZVAN PENTRU MINE? - Nu prea stie ce stime, e destul de confuz, de parca ar fi intr-o pasa mai proasta, nemultumit de ceva sau e doar un soi de timiditate/emotivitate ce il face sa stea in banca lui vis-a-vis de tine. Cred ca nu are curaj sa incerce.

AURELIANA 1972 POATE MA LUMINATI CU CE MI SA INTIMPLAT PE 29 .06.2012? - Nu am de unde sa stiu ce ti s-a intamplat in acea zi fara sa stiu macar in ce plan s-a intamplat... Dar a fost o proba de incercare prin care ai demonstrat ce simti, ce ai pe suflet, ce anume iti doresti de la acel plan in care au avut loc evenimenttele, de parca o stare de lucruri ce parea destul de clara s-a sensibilizat, intrand intr-o zona cetoasa si incerta. S-autulburat niste ape si de aici confuzia ta de acum, nestiind ce a fost. Dar a cerut de la tine actiune, decizie, initiativa.

BIANCA 1983 ESTE A NOUTATEA DIN VIATA MEA DESPRE CARE MI-ATI SPUS CA VA APAREA CURAND? - Nu cred, nu e el cel care te poate scoate din starea ta de acum,. ci mai degraba el te poate deruta si tensiona si mai mult. Nu cred ca e ceea ce astepti.

CRISTINA 1962 VOI PRIMI IN CURAND O SUMA IMPORTANTA DE BANI? - Cel mai probabil da, dar exista si un pret de platit in urma acestei sume, de parca ceva nu e tocmai corect sau in regula cu acei bani.

DORINA 198O DE CE A TREBUIT SA-L CUNOSCPE P,ASTA ÎN CONDI[1]IILE ÎN CARE N-O SA-L MAI VAD NICIODATA? - Datorita lui ai invatat ceva ce iti va fio de folos in viitor, in cadrul altor relatii, nu neaparat de natura sentimentala. A fost un fel de profesor pentru tine prin ceea ce a facut si au mai existat si datorii de natura karmica ce s-au echilibrat prin intalnirea voastra.

ELE 1975 DE CE A FOST NEVOIE DE ACEASTA INTALNIRE CU M IN ACEST MOMENT VULNERABIL AL VIETII MELE? - Nu vei intelege curand rostul acestei intalniri, dar peste vreo 4 ani vei intelege, privind inapoi, ca el ti-a oferit o lectie de viata, de maturitate - a ta - de gestionare a unor situatii complicate in favoarea ta.

ELLA 1982 IUBESC PE CINEVA ENORM DE MULT, NE FACUSEM PLANURI IMPREUNA DAR EL S-A PANICAT SI NE-AM DESPARTIT. E POSIBIL SA MAI FIE CEVA INTRE NOI? - Cel mai probabil nu, pentru ca in viata unuia din voi urmeaza sa intre deja altcineva.

F 1975 CINE INCEARCA SA NE DESTRAME FAMILIA SI DE CE?MULTUMESC - Pare sa existe o femeie bine camuflata in spatele unei prietene poate chiar destul de apropiata de familia voastra, care e geloasa, invidioasa, egoista si vede la tine ceva ce ea nu are. E cu totul in realitate decat arata.

FELI 1967 INCA NU A APARUT PERS CU CARE SA-MI REFAC VIATA, O SA IL INTALNESC? - Posibil sa fi apoarut dar l-ai respins la momentul respectiv, nefiind pe placul tau. Ca atare e greu de spus daca mai exista o alyta sansa. Poate undeva in uirmatorii 4-5 ani, in jur de 2015 poate.

ICA 1969 CAND VOI GASI ALT SERVICIU? - Exista o mare sansa in perioada urmatoare, poate din a doua parte a acestui an, dar e si o chestiune de noroc la mijloc.

IOANA ELENAF 1988 VREAU SA STIU DACA RELATIA CU GEORGE CRISTIAN ARE VIITOR? - Nu, relatia voastra se va termina, poate chiar anul acesta, fiecare pornind pe alt drum.

LOREDANA ELENA 1973 AS DORI SA STIU DACA E BINE SA-MI PARASESC SOTUL PENTRU UN ALT BARBAT PE CARE IL IUBESC MULT,SIMT CA E JUMATATEA MEA - Nu prea e bine, dar aici va decide inima in ciuda ratiunii si e posibil sa faci acest lucru impotriva poricaror sfaturi primite.

LAVINIA 1989 CE SIMTE ADI PTR MINE? - Nu prea sunt sentimente aici, cred ca mai degraba are ceva de castigat de pe urma relatiei cu tine, deci ai grija ca nu cumva sa se foloseasca de tine dandu-ti impresia ca e iubire. Nu prea e!

LILI 1978 CE S A SCHIMBAT IN ANDI DUPA EXCAPADA DE LA MADRID? MA MAI IUBESTE LA FEL, ISI MAI FACE PLANURI ALATURI DE MINE? MULTUMESC - S-a schimbat radical, e cu totul altfel decat inainte, deci ceea ce era valabil inainte acum pare sa fie exact inverrs, ca atare incearca sa agfli mai multe de la el si despre el ca sa poti intelege ce gandeste acum. E plin de surprize, dar deloc placute pentru tine. S-ar puitea sa-si fi schimbat radical si planurile cu tine.

MARI DANI 1985 CE SE VA MAI INTAMPLA IN VIATA MEA SENTIMENTALA IN URMATOAREA PERIOADA? - O perioada incerta, ba sus, ba jos, in care nu vei putea spune cla daca esti cu cineva sau nu, de parca s-ar destrama o relatie... dar nu prea, deci nici nu vei avea un barbat alaturi, dar nici nu te poti detasa de el, deci o senzatie de oscilatie ce nu inspira deloc siguranta. Sau poate oscilezi intre doua sanse incerte.

PU[1]A  1970 MA VOI RECASATORI? - Sunt sane, dar nu prea curand probabil, vei sti asta mai clar peste vreo 2-4 ani.

SIMONA. 1980.DE CE S-A RACIT ASA ALEX,VA MAI VENI SA NE IMPACAM? - Nu mai doreste acelasi lucru ca inainte de la tine, de la voi, deci e intr-o stare confuza, nestiind nici cum sa termine complet, dar nici cum sa continue, fiind la mijloc intre a mai duce relatia inainte si a o termina. MNai sunt sanse de impacare, dar deocamdata nici el nu stie ce vrea.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 MARTIE 2013
( ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, CUPLU)

IULIA V. 18 IULIE 1977 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

LILI 21.07.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MANANA 19.02.1972 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ME 21.08.1961 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

PAVEL MARIAN 01 IULIE 1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANDREEA 08.02.1980 EA+08.02.1978 EL
EA -
VARSATOR, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
 VARSATOR , Junon in CAPRICORN, CAL DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR -  VARSATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT -
PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

AURELIANA 18.06.1972+19.09.1965 EL
EA - GEMENI
, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
FECIOARA, Junon in VARSATOR, SARPE DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - FECIOARA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Nu  sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

GGEORGIA 18.08.1981 EA+31.01.1977 EL
EA - LEU
, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL -
VARSATOR Junon in SCORPION, DRAGON DE FOC(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU - VARSATOR COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI:COCOS - DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
METAL - FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip
SCORPION.
Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 MARTIE 2013
(CURIERUL DESTINULUI)

ALINA 1974 COLEGUL MEU T. ARE UNEORI UN COMPORTAMENT CIUDAT. E VORBA DOAR DE CIUDATENII SAU E CAZUL SA MA FERESC DE EL? - Sunt toane, nu cred ca ai moitive sa te speriid e el cumva, e schimbator, acum asa, maine altfel.

ANAMARIA 1982 CÂND VOI ÎNTÂLNI SI EU PE CINEVA CARESA MA ACCEPTE ASA CUM SÂNT SI SA MA IUBEASCA? - In urmatorii ani vei mai avea 2 sanse de relatie, dar se vor lega greu, cu piedici. Dar va aparea si ceva care sa te multumeasca, poate chiar in maxim 1 an.

ANDRA 1985 CE SIMTE ALEX VIS-Ă -VIS DE MINE? - Un fel de nostalgie, de sensibilitate, cred ca ii amintesti de cineva de care e legat puternic. Dar pot fi si sentimente de iubire.

ANGELA 1973 CUM VA EVOLUA RELATIA SENTIMENTALA CU MARCEL? - Daca se repara unele aspecte din trecut care n-au mers bine, relatia are sanse sa continue, dar viitorul nu e promitator, nici entuziast, parca aluneca spre rutina si obisnuinta care nu-ti va mai oferi nicio bucurie.

ANONIM  1975 + 1971. VREAU SA STIU CE FEL DE RELATIE AVEM, DACA ARE PE ALTCINEVA SAU A AVUT - Nu e o relatie intru totul sincera si corecta, cred ca unul din voi a mai cautat si in alta parte, dar daca rezolvati motivele de suspiciune dintre voi, ar fi sanse ca ea sa continue pe un teren stabil.

CB 1982 AM UN COPIL NASCUT BOLNAV (A SUFERIT DE LIPSA OXIGEN) SE VA FACE BINE? - Probleme din pacate vor mai fi, nu stiu pana cand, dar cu medici potriviti, ameliorarile pot sa apara in timp.

CORINA 1978 IUBITUL MEU SALEM DIN GERMANIA MA CHEAMA LA EL,MA IUBESTE SINCER,ARE INTENTII SERIOASE,DE CASATORIE CU MINE ASA CUM ZICE SAU MA MINTE? - Vrea sa vii ca sa incercati sa legati mai mult o relatie, sa va cunoasteti mai bine si in alte conditii decat la distanta, deci merita sa mergi si sa dai o sansa relatiei. Pare serios.

CORNELIA 1971 CE ROL ARE GHEORGHE IN VIATA MEA?INCOTRO SE INDREAPTA ACEASTA RELATIE? - Din pacate intr-o zi relatia se va destrama brusc, dar nu cred ca e un lucru rau, vei intelege ca trebuia sa se intample, probabil chiar spre binele tau. Nu pare sa aiba viitor.

CRINA 1980 VREM SA FACEM NUNTA IN TOAMNA.CARE ESTE CEA MAI BUNA DATA?VREAU SA ALEG 21,09 - Nu, nu e o data buna pentru tine, deci mai cauta si alte variante. Nu, nu e o data perfecta, deci mai cauta si alte variante, poate in octombrie.

CRISTINA 1989 ESTE JUMATATEA MEA DANIEL? - E un om care poate juca un rol durabil si benefic in viata ta, chiar daca nu e o relatie usoara, dar nu e singurul care poate fi jumatatea ta.

CRISTINA 1989 VOI REUSI SA TREC CU BINE DE TOATE EXAMENELE PE CARE LE AM DE SUSTINUT ANUL ACESTA? - Da, poate doar la vreo 2 sa apara mici probleme care sa te consume mai mult, dar daca te pregatesti serios, totul merge bine.

DANIEL M. 1989 CAND VOI AVEA SUCCESUL FINANCIAR DORIT? - La anul pe vremea asta lucrurile ar trebui sa stea mult mai bine in acest sens, pentru ca te indrepti spre o zona prospera, ce-i drept, cu multa munca. Mai ai rabdare, norocul trau nu e departe!

DANIELA LACRAMIOARA 1969 CE ÎMI REZERVA VIITORUL DACA ÎNCEP O RELATIE DE IUBIRE CU GIANFRANCO? - Poate fi bine, vei avea si bucurii, si stabilitate, si iubire, dar trebuie sa iei deciyii ferme, nu poti juca pe doua fronturi.

DANIELA LACRAMIOARA 1969 CE ÎMI REZERVA VIITORUL DACA ÎNCEP O RELATIE DE IUBIRE CU GIANVALERIO? - Si cu el ar fi bine pana la un pucnt, cand exista riscul unei dezamagiri, dar nu neaparat el te dezamageste pe tine ci tu pe el.

DANIELA LACRAMIOARA 1969 MA VOI CASATORI DIN NOU? - Da, sansele sunt mari intre 2014-2017.

DIANA-ELENA 1981 CUM IMI VA MERGE ANUL ACESTA PE PLAN PROFESIONAL. (EU MA VOI REINTOARCE LA SERVICIU ANUL ACESTA DUPA CONCEDIU DE CRESTERE COPIL) - Bine, va fi greu sa lasi copilasul, pentru ca mereu vei fi cu gandul la el, dar dupa vreo 3 luni, lucrurile vor reveni la normal si acasa si la serviciu, ca sa fii multumita de toate.

DIANA-ELENA 1981 CUM VOI STA CU SANATATEA ANUL ACESTA? - Bine, nu se intrevede nimic problematic! Dimpotriva, lucrurile merg spre energie, chef de viata, tonus bun.

ELENA 1977 VA FI O RELATIE TRAINICA SI DE DURATA INTRE MINE SI DANIEL? VA FI LANGA MINE MAI MULT TIMP CHIAR DACA SUNT SI PROBLEME? - Poate fi o relatie normala, daca nu pretinzi prea mult si nu ai vise prea inalte, pentru ca daca ai pretentii imposibile, riscul unui esec e mare.

ELENA 1977. MA VOI TITULARIZA ANUL ACESTA LA LICEUL UNDE LUCREZ? DACA NU,IN CE AN VOI OPTINE TITULARIZAREA PE UN POST IN INVATAMANT? - Poate nu anul asta, dar in urmatorii 2 ani sansele sunt mari, nu cred insa ca e vorba chiar de postul tau de acum ci de o schimbare de job.

EVA 1970 CE CREDE GABRIEL CA SIMT EU PENTRU EL, SI CUM VEDE ACEST LUCRU? - Nu cred ca simte ca ar fi sentimente la mijloc, ci considera ca ai pentru el un fel de amicitie, o prietenie din care amandoi aveti de castigat.

EVA 1970 CE SIMTE GABRIEL PENTRU MINE CU ADEVARAT IN PREZENT? - Simpatie, prietenie, te apreciaza, se simte bine cu tine, dar nu as crede ca e vorba si de iubire aici.

EVA 1970 CE-A INSEMNAT PENTRU GABRIEL REVEDEREA CU MINE DE PE 15 MARTIE? - A fost un eveniment placut, care l-a marcat intr-un fel, dar nu cred ca a recunoscut acest lucru, din orgoliu.

EVA 1970 GABRIEL CONSIDERA CA NU SUNT DE NASUL LUI, CA MERITA MAI MULT, DE AICI MANIFESTARILE DE TACERE, AROGANTA, RACEALA, LIPSA DE IMPLICARE? - Nu neaparat, el e intr-o pas incereta a vietii sale cand simte ca nu are de ce se agata, deci nici in iubire nu are incredere, de aceea abordeaza o atitudine falsa, ca s-o faca pe grozavul. In realitate e complet nesigur pe el.

GEORGIA 1986-VOI REUSI SA PLEC IN VACANTA IN STRAINATATE IN AUGUST? - Posibil sa nu fie vorba chiar de august, dar sunt sansele unei calatorii peste hotare in urmatoarele 4-9 luni.

GEORGIANA 1976 CAND VOI AVEA SI EU PE CINEVA LANGA MINE CU CARE SA AM O REL.SERIOASA DE DURATA CARE SA DUCA SI LA CASATORIE?CAND IL VOI INTALNI? - Greu il vei intalni, poarca mereu se opune ceva, dar e ceva chiar din tine, din felul tau de a te comporta. El va aparea atunci cand vei gasi tu solutia de a te elibera de acel punct sensibil> ori timiditate, ori frica de ceva, ori nesiguranta. Dar dupa vreo 2 incercari incerte, poate sa apara si el.

GEORGIANA  1976 CARE ESTE VIITORUL REL.MELE CU EDY? VOM RAMANE IMPREUNA.MA VOI CASATORI CU EL?AVEM CEVA PROBLEME CRED CA ARE PE CINEVA - Nu are viitor, cred ca dam, cred ca are pe altcinmeva si poti afla asta destul de curand, suficient cat sa poti schimba directia fara efecte grave.

ILDIKO K 1968.CUM VA FI PENTPRU MINE URMATOAREA PERIOADA (PROFESIONAL,FINANCIAR,SENTIMENTAL) - Profesional - agitata, strsenta, tensionata. Financiar - destul de buna, cu cateva cheltuieli pe placul tau dar si cu ceva venituri frumusele. Sentimental - iritanta, conflictuala, neplacuta, din cauza unor neintelegeri.

IZABELLA 1972 ACUM SE INTALNESTE CU DORINA FOSTA LUI IUBITA, NU STIU CE SE INTAMPLA VREA SA DIVORTEZE - Urmatorii ani nu sunt totusi usori, crizele mai amri abia acum cred ca incep! Daca depasiti cu bine anii 2014-2016, atunci ramaneti impreuna. Sunt sanse sa ramaneti uniti!

IZABELLA 1972 SOTUL MEU A AVUT, ARE LEG INTIM CU RODICA? - Nu, nu a fost nimic sexual la mijloc. Cred ca el a ajutat-o pe ea intr-un moment critic.

IZABELLA 1972 SOTUL MEU SE COMPORTA F URAT CU MINE DE 3 LUNI DE ZILE, VREA SA SE INTOARCA LA DORINA? - Nu, dar e intr-o pasa a geloziei, a egoismului, in care conteaza doar nevoile lui, si posibil sa nu ii convina ceva din viata Dorinei si nu suporta ca ea nu mai are nevoie de el.

JUS 1974.VOI MAI AVEA UN COPIL CU SOTUL MEU CATALIN? - Desi in 2014 se va pune problema unei sarcini, e posibil totusi sa ramaneti la unul.

LIVIA 1979 CUM IMI VOI RECUNOASTE JUMATATEA? - Greu de spus, pentru ca el va veni cu ceva cu totul nou in viata ta, nu neaparat ceva feriucit, ci poate veni si cu cateva probe mari de incercare, ceva ce nu ai mai trait niciodata inainte, poate chiar niste hopuri mai grele ca oricand! Dar ceea ce vei simti va fi de asemenea special!

LUCIA 1967 CAND VOI AVEA UN IUBIT, EVENTUAL DETALII. SUNT SINGURA DE 4 ANI. MULTUMESC - Exista sansa ca in urmatorii 2 ani sa incerci o relatie cu un barbat divortat, mai matur, posibil zodie de pamant.

MARI DANI 1985 CUM IMI VA FI LA NOUL LOC DE MUNCA? - Bine, vei avea mari satosfactii si chisr sanse de succes, dar nu te astepta sa fie si usor, pentru ca rivali vei avea si acolo, hopuri de trecut si acolo, deci trebuie sa ai rabdare, pentru ca e nevoie de o perioada de adaptare. Lupta pentru a arata ce poti.

MARIA 1983 SE VA SCHIMBA CEVA PE PLAN PROFESIONAL SI SENTIMENTAL IN 2013? - Chiar si pana acum ar fi trebuit sa fie un an bun in cariera, dar cred ca inca mai ai de trecut printr.o proba de incercare in urmatoarele luni. Va trebui sa lupti pentru a depasi momentul, pentru ca va fi tensionat. Sentimental poate fi un an dificil, cu surprize neplacute.

MARIANA 1972 DESI PANA LA PENSIE MAI AM INCA MULTI ANI DE SERVICIU, TREBUIE SA INCEP SA CONTRIBUI PENTRU O PENSIE FACULTATIVA. CUM SA ALEG ACUM SOCIETATEA DE PENSII (CUI SA MA ADRESEZ) ASTFEL INCAT ACEASTA PENSIE SA FIE SATISFACATOARE CA SUMA SI SA-MI VINA CU REGULARITATE, BUCURANDU-MA DETOATE AVANTAJELE? - Nu pot da sfaturi in acest sens, atata doar ca e bine sa faci asta! Poate n-ar fi rau sa faci asigurare in 2 parti, la 2 companii, nicidecum la una necunoscuta, ci la cele care isi fac reclama intensa si la care ai deja rude asigurate. Cauta una care ofera si pensie, si asaigurare de viata si asigurare medicala.

NICOL 1977 IN CE LUNA A ACESTUI AN MA ANGAJEZ? - Greu de spus, pentru ca pana in august nu cred ca se intampla nimic. Cred ca se mai amana momentul o vreme, poate mai catre finalul anului.

RAMONA 1984 SE VA SCHIMBA CEVA IN VIATA MEA PERSONALA IN URMATOAREA PERIOADA? VOI REUSI SA LEG O RELATIE? - Nu cred ca e momentul inca, e maiu degraba o perioada dificila, in care va plana singuratatea si nemultumirea, pentru ca nu gasesti ceea ce speri. E mai degraba o perioada de dezamagiri si nemultumiri.

RAMONA 1984 VA FI O RELATIE INTRE MINE SI ANDREI? MERITA SA IMI FAC SPERANTE? ESTE EL SOARTA MEA? - Poate iesi ceva de aici, dar nu cred ca se leaga usor relatia, pentru ca unul din voi nu e disponmibil sau nu e sigur de celalalt, poate el e cu cineva deja.

SILVIA 1978 CE VA FI INTRE MINE SI D AS PUTEA SPERA LA O RELATIE SENTIMENTALA? - Nu este imposibil, se poate sa iasa ceva frumos de aici, dar trebuie sa mai ai rabdare.

SZEN 1983 VOI AVEA O NUNTA FRUMOASA,MULTUMITOARE PENTRU SUFLETUL MEU? - Perfecta nu va fi, vor exista unele animozitati, ca la orice nunta, dar vei fi o mireasa multumita.

ZAZUU 1969 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU LEONARDO? - Poate merge bine o perioada, dar totusi va exista un moment dificil la un moment dat cand se va interpune intre voi suspiciune si nesiguiranta, poate pentru ca se baga cineva intre voi. Merita sa lupti cu orice pret.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 MARTIE 2013
(VISE, ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, CUPLU)

VIS ANDRA 17.07.1978 Am visat ca, Alex (ne-am cam certat, nu mai prea vorbim) a luat dintr-o masina  rosie de teren un buchet de flori de liliac lila, foarte mare si frumos sa mi-l daruiasca. Eu eram in masina, conduceam, masina era in mers. El a inceput sa alerge dupa masina si striga sa opresc. Eu nu si nu, mergeam inainte. Dupa un timp am oprit, am tras pe dreapta si l-am vazut apropiindu-se de masina pe partea din dreapta, iar inainte de a ajunge la masina s-a impiedicat si a cazut pe burta, dupa care a reusit, parca in genunchi sau taraindu-se, sa urce in masina mea - Masina rosie e dragostea voastra, iar liliacul e speranta unui nou inceput, el fiind o floare de primavara care inspira noile inceputuri. Visul vorbeste de dorinta ta de a veni sa isi ceara iertare, esti orgolioasa in vis, si visezi sa se umileasca un pic pentru ca tu sa-i oferi iertarea. Masina e rosie, semn ca sentimentele tale exista, dar e o combinatie intre pasiune si furie, pentru ca rosul le inspira pe amandoua. Visul vorbeste de stadiul relatiei voastre din acel moment, cand tu astepti un semn de apropiere, de renastere a relatiei, dar totodata si scuze de la el. Poate ar fi bine sa ii dau o sansa si sa nu lasi orgoliile intre voi, pentru ca te simti si tu cumva vinovata de ce s-a petrecut intre voi.

ALINA/ELENA 20.05.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

LAURAV 09.01.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANDREEA 26.03.1987 EA + 03.07.1986 EL
EA -
BERBEC, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
RAC, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC - RAC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - TIGRU COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANDREEA 26.03.1987 EA + 24.06.1990 EL
EA -
BERBEC, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
RAC, Junon in SCORPION, CAL DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC - RAC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - CAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 20% Nu  sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CRISTINA 03.01.1979 EA + 20.06.1968 EL
EA -
CAPRICORN, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -
GEMENI, Junon in
BALANTA, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN - GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - MAIMUTA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CRISTINA 09.04.1989 EA + 19.07.1989 EL
EA -
BERBEC, Junon in LEU, SARPE DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
RAC, Junon in SAGETATOR,
SARPE DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC - RAC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:
SARPE - SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MARCELA LU 23.06.1963 EA+01.04.1968 EL
EA - RAC,
Junon in TAUR, PISICA DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
BERBEC, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - BERBEC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 MARTIE 2013
(CURIERUL DESTINULUI)
 

ADELINA 1987 SUNT DE 8 ANI CU DRAGOS, DE 3 ANI S-A SEPARAT DE SOTIA SI COPILUL LUI. VA DIVORTA SI SE VA CASATORI CU MINE CURAND SAU SE VA ÎMPACA CU SOTIA LUI? - Nu s-a decis inca, il bate gandul sa faca si demersurile legale necesare unui divort, dar totusi copilul este una din ancorele sale legate de trecut si il tot cheama inapoi. Pana la urma cred ca o va facem, dar nu inca, undeva in urmatorii 2 ani psoibil.

ANONIMA 8.06.1992 CE ROL VA AVEA VLAD IN DESTINUL MEU? - Poate fi o sansa de iubire in viata ta, dar fara viitor, va dura o vreme si apoi va ramane doar o amintire.

AVI 1974 CUM VA FI ÎN URMATORII 2-3 ANI SITUATIA  MEA FINANCIARA SI ÎN CE PRIVESTE POSTUL MEU LA SERVICIUL ACTUAL? - Nimic nou, dar va fi o perioada de liniste, de stagnare, de stabilitate. Nu trebnuie sa iti faci griji ci doar sa lupti pentru a pastra ceea ce ai.

CAMELIA IOANA 1968 ESTE BINE SA INTRU INTR O RELATIE CU IONEL SGARCITU? - Cel mai probabil nu, pentru ca nu cred ca esti singura femeie din atentia lui, cred ca mai cauta si in alta parte. Nu cred ca iti poate oferi ceea ce ai tu nevoie.

CARMEN 1963 DESPRE VIITOR, DESTIN, VIATA SENTIM. VOI MAI AVEA UN PARTENER DE VIATA ALATURI? - Incepand cu 20-14, lucrurile capata alta lumina in viata ta sentimentala, cu sansa unei relatii care sa iti inspire incredere, dar vei mai cunoaste totusi si perioade de singuratate, si dezamagiri si hopuri.

CRINA 1976. CÂND ÎMI VOI ÎNTÂLNI JUMATATEA? - Nu e exclus sa apara chiar in jurul acestei varste - 36-37 de ani - nu e exclus nici sa o fi cunoscut deja in ultimii 3 ani, deci totul e sa deschizi ochii, sa iesi in lume, sa iei legatura cu oameni cu care ai relationat deja, pentru ca e pe acolo!

DANIELA GEANINA  1982 CAND VOI INTALNI BARBATUL MENIT PENTRU MINE? - E mai greu de gasit, pentru ca nu cred ca acum e pe aproape, cred ca e plecat la o oarecare distanta de tine si momentan nu sunt intrunite conditiile unei intalniri. Nu se stie insa foarte clar cand va incepe. Nu apar indicii. oricum pana la el vei mai avea cateva incercari de relatie.

DANUTZA 1964 AU UN VIITOR IMPREUNA FIICA MEA, ANA SI PRIETENUL EI N.ALEXANDRU? - Imi pare rau, dar deja ai exagerat cu intrebarile trimise cu aceleasi nume/de la acelasi numar de telefon! Nu ai voie sa intrebi in numele altcuiva, si aici ai facut-o si in numele tatalui ei, in numele mamei lui, in numele lui Alex sau in numele Anei, fa-o in numele tau, oricine ai fi tu cel care le trimite. Refuz sa raspund la aceeasi intrebare pusa din mai multe directii pentru ca isi pierde seriozitatea. Ca iti place sau nu un raspuns, din pacate nu de mine depinde directia, ci de voi doi ca sa luptati pentru viitorul relatiei voastre!

ELENAD 1971 ESTE M.B. JUMATATEA MEA, VOM AVEA UN COPIL IMPREUNA? - Nu s-a decis inca soarta relatiei, mai aveti de trecut printr-un moment dificil - poate deja a avut loc si atunci sunteti pe calea cea buna. Mai aveti inca de luptat pentru relatia voastra, dar sunt mari sanse ca el sa fie jumatatea ta.

GABRIELA 1978 CAND VOI INCEPE O RELATIE SI IL CUNOSC DEJA PE ACEST BARBAT ? AR PUTEA FI D? - Nu e clar daca e cel cu care esti acum, mai degraba se anunta o alta relatie mult mai buna si mai frumoasa. Mai ai de cautat cel putin un an pana va aparea cineva care sa inspire incredere.

GABRIELA 1978 CUM MA VEDE D, IL ATRAG, E CONSTIENT CA-L PLAC SI CA-MI DORESC O RELATIE ? E MULTUMIT DE VIATA LUI AFECTIVA SAU VREA O SCHIMBARE? - Nu-ti face prea multe iluzii, nu esti genul lui si nici nu cred ca vrea ceva serios cu tine. Mai degraba e deja implicat intr-o relatie mult mai serioasa deci nu astepta nimic de la el!

IULIA 1985 AM PIERDUT O SARCINA SI AS VREA SA STIU DACA RAMAN INSARCINATA ANUL ACESTA SI DACA VA FI O SARCINA FARA PROBLEME? - E cam greu, ceva nu e in regula aici, ai fost la medic si a spus ca totul e perfect pentru a sustine o sarcina? Mai cauta un medic, cauta care e originea eventualelor tale piedici, pentru ca exista una care poate repeta pierderea sarcinii si data viitoare. Cred ca mai ai nevoie de o parere de la alt medic.

LAURA 1984 AM 29 DE ANI SI NU AM REUSIT PANA ACUM SA LEG O RELATIE DE LUNGA DURATA. CAND VOI REUSI SA INTALNESC UN BARBAT POTRIVIT UNEI RELATII DE LUNGA DURATA POATE CASATORIE? - Desi cred ca ai ratat cateva sanse in ultimii 4 ani, si ele nu au mers mai departe chiar din vina ta, e posibil totusi sa se schimbe cumva lucrurile in urmatorii 4 ani. Pana atunci insa sansele sunt ceva mai mici, greu legi sau mentii o relatie, nu dai de oameni potriviti, seriosi, fideli, de incredere, deci nu e vorba doar de atitudinea ta ci si de ceea ce intalnesti, care nu va fi de calitate. Vei gasi, dar mai ai inca de cautat, insa schimba-ti un pic asteptarile de la un barbat, nu poti gasi ceea ce speri acum.

MARI DANI 1985 ANA MI-A SPUS CEVA DESPRE SIR SI NU STIU DACA SA AM INCREDERE IN EA SAU NU? - A spus adevarul, nu are motiv sa minta sau sa te insele, deci merita sa tii cont de ce a spus.

MIHAELA 1970 CUM VA EVOLUA SANATATEA MEA IN VIITOR?VOI AVEA PROBLEME GRAVE? - Nimic atat de grav incat sa te ingrijoreze, eventualele probleme trec, sunt usor de tinut sub control si au leac daca apelezi la cine trebuie de fiecare data. Nu transforma boala intr-o obsesie, gandeste pozitiv.

MONI75 1975 AS VREA SA-MI SPUNETI CE VREA DE LA MINE FOSTUL MEU IUBIT DANUT.2 SAPTAMANI MA SUNA IN FIECARE ZI PE URMA 2 SAPTAMANI NU MAI DA NICI UN SEMN.SI TOT ASA.TIN SA PRECIZEZ CA AM O RELATIE DE FOARTE MULTI ANI DAR SINT NEFERICITA CU ACTUALUL PARTENER - El a ramas cu o obsesie pe creier, ceva ce - constient sau nu - mai are de facut in relatia cu tine, a ramas o datorie karmica neachitata de atunci cand ati fost impreuna, dar nu as zice ca vrea o continuare a relatiei, ci doar sa se linisteasca pe el, pentru ceea ce a facut sau nu a facut cand erati impreuna. Nu cred ca merita sa il lasi sa reintre in viata ta mai mult decat ca amic.

NETO ALEX 1993 CUM VOM PETRECE VACANTA DE VARA EU SI PRIETENA MEA ANA STANCIU? - Desi stiu ca nu tu pui aceste intrebari, schimbandu-ti identitatea intre mai multe personaje, am sa raspund, dar nu garantez pentru raspunsurile puse in numele altor persoane fara acordul lor!  Bine, placut, cu o posibila vacanta la mare, cu momente de tandrete si de intimitate, cu multe emotii.

NETOLITZCHI ALEXANDRU 1993 VA FI, PRIETENA MEA,ANAMARIA STANCIU,SOTIA MEA? - Cel mai probabil nu, in viata amandurora va aparea altcineva in urmatorii ani.

PAD80 1980 AM O ATRACTIE DEOSEBITA PT UN COLEG, RECENT DESPARTIT. EXISTA PREMISELE UNEI POVESTI FRUMOASE, SAU INTERPRETEZ GRESIT AMICITIA LUI? - Exista mari sanse, incearca, lasa-l sa se apropie sau fa-o tu mai mult, pentru ca interes exista de ambele parti. Daca mai e si disponibilitate, de ce nu?

SILVIA 1972 DE PESTE 1 AN SUNT IN DIVORT DE AL DOILEA SOT;CAND SE VA FINALIZA SI CE TREB SA FAC IN ACEST SENS? - Gandeste pozitiv, cheama cu gandul solutionarea problemei asa cum o vrei tu, asteapta, pentru ca e totusi o chestiune de timp, poate sa mai dureze dar va merita asteptarea, pentru ca vei fi multumita de rezultat. Te vei linisti si va fi bine, ba chiar vei avea si ceva de castigat de aici.

SL 1973 AM SANSE SA INCHEI ANUL ALATURI DE CINEVA SPECIAL IN VIATA MEA? (CINEVA CU GANDURI FRUMOASE SI SERIOASE) - Sunt mari sanse, dar inainte de asta e mai degraba o despartire, o separare sau necesitatea de a te rupe de cineva din trecut care inca persista in inima ta. Daca reusesti sa uti ce a fost si sa te relaxezi, sunt sanse sa apara cineva care sa iti inspir si dragoste, si incredere, si seriozitate.

SL 1973 CUM ARATA VIITORUL MEU PROFESIONAL LA ACTUALUL LOC DE MUNCA? SUNT APRECIATA DE SEFI? VOI AVEA SUCCES PE TERMEN LUNG AICI? - Estiapreciata, inspiri incredere si lumea are pareri bune fata de tine. Totusi viitorul nu cred ca e acolo, undeva in urmatorii ani, poate in jur de 2015, va exista sansa unei schimbari majore, spre altceva, sau chiar o schimbare de profesie, de sens. Ca atare inca mai sunt multe modificari de facut si lucruri de invatat,

STANCIU ANAMARIA 1996 CUM VA DECURGE RELATIA MEA CU NETOLITZCHI ALEXANDRU DACA VOI PLECA IN AMERICA DIN TOAMNA? MA VA SUSTINE ASA CUM AM FACUT SI EU CAT TIMP EL A FOST IN ANGLIA? - Riscul ca amandoi sa gasiti pe altcineva e mare, deci relatia se va mai subrezi daca va vor desparti atatia kilometri. Numai de void epinde sa o mentineti vie, optimista, tonica, orice ar fi!

TIMEA C 1995 MA IUBESTE COSMIN C, VOM FI IMPREUNA,CAND SE HOTARASTE SA AVEM O RELATIE ADEVARATA;ESTE JUMATATEA MEA VOM FII FERICITI? - O vreme, poate fi o relatie intre voiu, dar nu atat de lunga incat sa speri deja la casatorie sau ceva de genul asta. Bucura-te de cat e, traieste fiecare clipa impreuna cat se poate, dar nu face planuri pe termen lung. Nu e unica iubire din viata ta.

ZADELA 1969 VA PLECA FIICA MEA IN STRAINATATE ALATURI DE PRIETENUL EI LA MUNCA,LE VA FI BINE? - Ar fi bine sa aiba pe cineva acolo sa le fie de ajutor, singuri le va fi greu, pentru ca sunt sanse sa plece poate chiar anul acesta. Va fi bine fiannciar, dar nu trebuie sa se astepte la roade imediate, va dura pana isi vor face o viata stabila acolo.

ZZYYYNNA 70 - DORESC SA INTELEG CE DORESTE DE LA MINE SI CE VA FI INTRE NOI MAI DEPARTE, DACA ARE INTENTII SERIOASE CU MINE? BARBATUL DINGERMANIA DESPRE CARE TI-AM POVESTIT LUNA TRECUTA, TREBUIE SA STIU DACA MA POATE SUSTINE FINANCIAR SI NU NUMAI, SAU TREBUIE SA MA ORIENTEZ SPRE ALTCINEVA DACA NU ESTE EL CEL POTRIVIT PTR MINE... SPER SA TE AJUTE DATA LUI DE NASTERE PTR A-MI RASPUNDE - El mai are si alte obligatii, nu putine, de aceea nu cred ca te poate ajuta atat cat ti-ar fi tie necesar, deci depinde ce inseamna pentru tine a te sustine, cat de mult pretinzi de la un barbat ca sa te ajute! Daca speri, inainte de toate, intr-o prietenie, intr-o cooperare reciproca, pozitiva, deschisa, sunt sanse ca relatia sa duca si la astfel de roade iar visele sa ti se implineasca, dar nu le vei primi pe toate de la acelasi om. Deci nu poate oferi si intelegere, si dragoste, si bani, si altele, deci nu-l privi ca pe salvatorul tau, pentru ca om e si el, si nu poate oferi atat de multe. El e generos, dar numai daca omul de langa el ii e loial, fidel, il completeaza bine si se simte bine langa el, deci fii asa si vei primi ce astepti! Ai multe de castigat de pe urma acestei asocieri, dar nu totul! Ceva tot va lipsi si ceva trebuie sa platesti si tu in schimb.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 MARTIE 2013
(ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, CUPLU)

[ASPECT] CARMEN33 03.05.1986 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2013 pana in IULIE 2013 Jupiter trece prin casa II deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2013 este influentat de urmatorul aspect planetar:  SATURN IN TRANZIT PRIN SCORPION IN OPOZITIE CU SOARELE NATAL DIN TAUR - aspect rarisim in viata. Un aspect de-a dreptul dificil se formeaza in aceasta perioada iar sentimentul permanent al acestor luni este de asteptare prelunga, de trecere lenta a timpului, in dezavantajul dv., de piedici si oprelisti, de rabdare pusa din greu la incercare, de continue intarzieri si amanari, ceea ce poate fi enervant, pur si simplu, mai ales daca sunteti genul de om care vrea totul repede. Descrie o perioada in care dati piept cu mari piedici si intarzieri in proiectele dv. Mereu va veti confrunta cu cate o problema care amana rezultatele acestui efort, veti resimti o oarecare lipsa de orizont, va veti simti, temporar, blocat in tot felul de oprelisti. O perioada in care rabdarea dv. va fi intens pusa la incercare. Tot ce apare in aceasta perioada ani, apare cu efort, asteptare si insistenta. Resimtiti o puternica senzatie de iritare si pesimism, nu vedeti vedea fata luminoasa a lucrurilor, ci pentru o perioada va veti lasa influentat de negativism, crezand ca ceea ce doriti sa faceti nu se poate face. Veti spune mai des ca oricand „nu pot”, „imposibil”, „renunt”, dar este doar o proba de incercare prin care trebuie sa va demonstrati maturitatea, angajarea si seriozitatea de a va asuma responsabilitati. Rezolvarea problemelor depinde de capacitatea dv. de concentrare si de vointa dv., dar si de rabdarea pe care o veti dezvolta. Trebuie sa constientizati lectiile de viata in fata carora sunteti pus si sa trageti din tot ce vi se intampla o concluzie ce va va fi de ajutor mai tarziu. Este o perioada grea, dar cu atat mai mari vor fi rezultatele la finalul acestei perioade dificile. Va simtiti inchis intre niste ziduri stramte si nu aveti curajul sa va manifestati personalitatea. Nu aveti curajul sau... nu aveti voie sa o faceti, depinde de situatia in care va aflati. Viata dv. pare prinsa intr-o capcana sau blocata intr-o inchisoare, timpul trece si nu puteti face nimic concret cu viata dv. Este doar o perioada de repaus din cauza unor oprelisti de netrecut. Va simtiti pedepsit, oprimat, vinovat sau sanctionat pentru unele probleme din trecut. Nu reusiti sa straluciti ci cadeti intr-o faza de penumbra. Trebuie sa va asumati vina, daca aveti vreuna, si sa acceptati imobilitatea la care sunteti supus. Este o perioada de pasivitate prelunga in care vi se pare ca nu ajungeti nicaieri. E doar o stare de asteptare.

TUDOR 21.03.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANA 11.12.1996 EA + 09.09.1993 EL
EA - SAGETATOR,
Junon in BERBEC, SOBOLAN DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL -
FECIOARA, Junon in FECIOARA, COCOS DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR - FECIOARA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - COCOS COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 20% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CINCIULESCU MARIANA LUIZA 11.02.1990 EA + 25.01.1982 EL
EA -
VARSATOR, Junon in SCORPION, CAL DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
VARSATOR, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR - VARSATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - CAINE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

GEORGETA 17.09.1960 EA + GHEORGHE 25.09.1959 EL
EA -
FECIOARA, Junon in SAGETATOR, SOBOLAN DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
BALANTA, Junon in BALANTA, PORC DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA - BALANTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - PORC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IOLY 23.06.1963 EA+01.04.1968 EL
EA - RAC,
Junon in FECIOARA, PISICA DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
BERBEC, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - BERBEC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

LILI STAN 27.09.1976 EA + SEBI 13.03.1976 EL
EA -
BALANTA, Junon in BALANTA, DRAGON DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL -
PESTI, Junon in SCORPION,
DRAGON DE FOC(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA - PESTI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:
DRAGON DRAGON COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MARI 11.02.1990 + 25.01.1982
EA - VARSATOR,
Junon in
SCORPION, CAL DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
VARSATOR, Junon in SAGETATOR, COCOS DE METAL(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR - VARSATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - CAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®