®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

CUMPARA CRISTALUL ZODIEI TALE
Cumpara de aici piatra ta norocoasa

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna Aprilie 2009 | Pagina 7

ARHIVA LUNII APRILIE 2009
Ultima actualizare a acestei pagini: 18 mai 2009 10:44
(Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

VEZI PAGINA URMATOARE>

---Aici se incheie arhiva lunii aprilie---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 30 APRILIE 2009 (CURIERUL DESTINULUI)

661 FATIMA CE IMI ADUCE VIITORUL PE PLAN EMOTIONAL - In urmatorii 2 ani vei cunoaste un barbat cu care vei lega o relatie solida, dar e posibil sa nu fie chiar primul pe care il vei intalni, ci abia al doilea, deci abia a doua sansa de relatie va merge bine, si va avea un viitor.

660 AMELIE 1988-CUM SE ARATA VIATA MEA AMOROASA PENTRU ACEST AN SI URMATORUL?(IMPLINIRI, DEZAMAGIRI?) - Nu prea bun, iti vei pune sperante intr-o relatie la un moment dat, dar nu vei primi ceea ce speri si in final va esua, ca atare e o perioada mai dificila in amor.

659 AMI REUSESC SA OBTIN CREDIT PT CA SA POT SA REZOLV CU CASA? CAND? - Sunt o multime de etape de parcurs aici, dar pana la urma, in ciuda tuturor eforturilor, vei reusi, candva in urmatorii 4 ani, sa rezolvi complet cu casa.

658 ANA 1976 CE SOARTA AM CU SOTUL MEU? - Nu prea fericita, intre 2011-2015 va exista un mare hop, aproape cu riscul divortului - posibil din cauza altei femei - deci atunci se decide daca veti ramane impreuna  pana la capat sau nu.

657 BIANCA 1978. VOI FI SOMERA ANUL ASTA? - E un an cu mari contradictii, in care exista si sansa pierderii serviciului, dar si sansa unei mari realizari, ca atare totul depinde de propriile tale decizii si alegeri.

656 CAMELIA 1968 M-AM DESPARTIT DE MD.DANI IMI ESTE DOAR PRIETEN.CE SE VA INTAMPLA INTRE NOI IN VIITOR? - Relatia poate merge mai departe, dar sub asteptari, nu va exista iubire, e mai degraba o singiratate in doi, o relatie de compromis.

655 GITA 1967 REFERITOR LA RASPUNSUL NR. 275 LA CE DISTANTA DE LACUL\'ALCEU\' SPRE COM. GIRIS SAU SATUL TOBOLIU? - E intr.o zona inalta, ceva muntos sau dimpotriva, undeva intr-o zona foarte adanca - deci e vorba de o inaltime aici. Daca va ajuta cu ceva, exista cateva indicii in cifre: poate fi ceva legat de 14-16 km nord.

654 GITA, 1967 VA ROG SA-MI DATI MAI MULTE REPERE? - Imi pare rau, dar nu sta absolut deloc in puterea mea. Nu sunt cautator de comori. Eu v-am spus doar ca exista pe undeva, dar nu pot sa va gasesc eu locul, altfel... l-as cauta eu! Cautati un radiestezist!

653 IOANA 1978.CUM VA ARATA DPDV FIZIC SOTUL MEU? - Arata bine, se face remarcat prin ceva anume, are o aura anume, o stralucire anume. Probabil e inalt, constituie normala, par inchis la culoare.

652 MARI 1967 APARE CEVA DEOSEBIT IN VIATA SENTIMENTALA IN VIITORUL APROPIAT? D. SE MAI GANDESTE LA O RELATIE CU MINE? - Poate sa se iveasca ceva la anul, nu acum, deci urmeaza sa te eliberezi de trecut si sa te concentrezi total asupra unei relatii promitatoare.

651 MARI 1967 CUM IMI VA MERGE AFACEREA PE MAI DEPARTE? APARE VREO SCHIMBARE IN VIITOR? - Planuri noi, vise noi, colaborari noi, persoane noi cu care vei lega relatii de afaceri, dar si multa munca. nimic iesit din comun totusi.

650 MARIOARA 1964 IN CE IMPREJURARI IL VOI INTALNI PE BARBATUL DIN A DOUA MEA CASNICIE? - Va fi o cunoastere indelungata pana se va lega ceva, intr-un loc pe care il veti frecventa amandoi, posibil ceva legat de serviciu sau intr-un anturaj comun.

649 MIHA 1978 MA MARIT CU OCTAVIAN? -  Daca relatia voastra este acum intr-.un moment dificil, nu.

648 NVASI1 1972 CUM VA EVOLUA SITUATIA MEA PROFESIONALA IN URMATOARELE LUNI? - Nu tocmai bine, exista un punct critic periculos, dar pe care il vei trece cu bine.

647 ROXANA-MIHAELA 1984 IN ULTIMUL TIMP M-AM VAZUT CU ADRIAN NASCUT 26.10.1982,DAR NU STIU CAT DE SINCER E.EXISTA POSIBILITATEA UNEI RELATII SERIOASE? - Nu,nu-ti face iluzii cu el, pt ca nu e ceea ce cauti.

646 SAGABONA 1988-CAND O SA-MI INTALNESC SUFLETUL-PERECHE? VOI REALIZA DE LA INCEPUT CA ESTE EL? - In urmatorii 3 ani va exista o intalnire, dar nu va dura mult, e doar trecator prin viata ta.

645 SAGABONA 1988-CUM IMI VOI INTALNI BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI, SE VA IDENTIFICA CU SUFLETUL PERECHE? - Am spus mai sus ca sufletul pereche e doar trecator in viata ta, deci nu e tot una cu sotul. L-ai putea intalni in anturajul sau casa unei prietene sau a unei colege.

644 SAGABONA 1988-CUM VA FI EVOLUTIA MEA PROFESIONALA PE TERMEN LUNG? - Oscilanta: cand calma si buna, cand agitata si stresanta, dar te indrepti spre o pozitie clara, bine conturata, in care vei fi multumita de tine in cariera. Lent, spre bine.

643 TINA 1973 RELATIA MEA CU S TRECE PRINTR-O PERIOADA COMPLICATA SI TENSIONATA. SE VA MAI SCHIMBA CEVA IN BINE SAU E INCEPUTUL SFARSITULUI? - Se poate schimba, daca macar unul din voi ramane calm si nu toarna gaz pe foc, deci incearca sa rezisti situatiei, dragostea voastra e acolo, nu trebuie s-o distrugeti. Iubeste-l in ciuda tensiunilor si ramai calma!

642 YOKANA 1985 ESTE POSIBIL SA AM O RELATIE DE LUNGA DURATA CU SILVIU ? - Da, ar fi o sansa, dar inainte de asta aveti de trecut prin cateva luni de neintelegeri, rutina si monotonie. Daca depasiti aceste luni, sansa unei relatii mai bune creste.

641 ZZZYYNA 1970-AM PRIMIT O OFERTA PTR UN ALT LOC DE MUNCA IN ACELASI DOMENIU DOAR FIRMA SI SALARUL NEGOCIAT AR FACE DIFERENTA, DEOARECE LA ACTUALUL LOC DE MUNCA S-AU FACUT MULTE RESTRUCTURARI DE PERSONAL, SALARII INTARZIATE SI NU STIU CE SA FAC, DACA E MAI BINE SA RAMAN SAU SA ACCEPT OFERTA ASTA NOUA? TU CE ZICI SA FAC.? - Accepta fara iluzii prea mari, pt ca si acolo vor fi puncte slabe si momente critice, dar per ansamblu merita luata in consideratie. Nu e totul chiar real din ce ti s-a spus, dar e un loc cu sanse de afirmare si de mai bine, in viitor. Schimbarea ar fi mai buna.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 29 APRILIE 2009 (CURIERUL DESTINULUI)

640 ALINA 1975 CÂND ÎMI VOI ÎNTÂLNI JUMATATEA? - Cel mai probabil intre 2008-2010.

639 ALINA 1975 CÂND MA VOI CASATORI? - Nu cred ca se va intampla in urmatorii 2 ani, ci dupa acesti 2 ani.

638 ALINA 1975 CE SIMTE PENTRU MINE A? - Te place, il atragi, dar nu cred ca e dispus sa se implice intr-o relatie definitiva. Posibil sa fie legat de o alta femeie.

637 ALINA 1975 CE SIMTE PENTRU MINE N? - E atras de tine, poate chiar e vorba de iubire aici, dar e si un fel de dependenta, are nevoie de tine.

636 ALINA 1975 CU CINE MA VOI CASATORI? - Cu un barbat divortat, ori zodie de apa, ori de foc, ce va aparea in viata ta ca o mare eliberare.

635 ALINA 1975 MA VOI CASATORI CU A? - Cel mai probabil nu e el jumatatea ta. Relatia cu el risca sa se destrame.

634 ALINA 1975 VOI AVEA COPII CU A? - Daca depasiti piedicile care se opun casatoriei voastre, si daca ajungeti deci sa fiti un cuplu adevarat, se vpor naste si copii din relatia voastra, probabil 2, dar numai daca iti va deveni sot.

633 ALINA 1975 VOI AVEA VREUN VIITOR CU A? - O perioada da, veti fi impreuna, dar nu e clar cat de lung este acest viitor, deci o vreme inca veti mai avea o relatie, si inca una frumoasa.

632 ALINA 1975 VOI AVEA VREUN VIITOR CU N? - Nu, ceva negativ va interveni intre voi care va va strica relatia. Nu e omul potrivit.

631 AMA 1978. CARE E EXPLICATIA FAPTULUI CA NU REUSESC SA AM RELATII DE DURATA? CAND SE VOR SCHIMBA LUCRURILE IN BINE PT CA SINGURATATEA MA DEPRIMA - Vinovata e planeta Venus care pe harta ta natala se afla in Gemeni, ceea ce face ca viata sentimentala sa fie superficiala, fara relatii serioase, marcata mai mult de flirturi si incercari. Si tu ai un rol in felul in care iti gestionezi relatiile, pt ca nu reusesti sa consolidezi o relatie, fiind si tu un pic inconsecventa. Acum e un moment bun sa cunosti pe cineva si sa te indragostesti, "acum" insemnand pana la finalul anului.

630 AURA 1972 F CUM VA MAI DECURGE RELATIA CU E? ACUM E BINE SA MA STABILESC LA EL IN ITALIA, SAU SA RAMAN AICI IN CASA CEA NOUA MAI BINE? - Multumita nu vei fi nici de una, nici de cealalta, deci daca alegi prima varianta, vei tanji dupa a doua si viceversa. Ca atare oricare ar fi decizia ta, va contine si ceva nesatisfactor. Binele se va mentine in relatia cu E, dar vor aparea si neintelegeri puternice. Daca pui dragostea in prim plan, se pot depasi problemele,

629 BALENA 1972 CARE ESTE LECTIA MEA DE VIATA CU MIHA? - Lectia e legata de indrazneala, de curaj, sa nu te lasi invinsa de obstacole, sa invatati sa depasiti egoismul fiecaruia si sa ganditi relatia in termeni de "noi" nu de "eu si tu", adica sa reusiti sa formati un tot unitar, in care sa nu mai conteze ca sunteti structuri diferite. Iar lectia sacrificiului si a compromisului face si ea parte din meniu.

628 CARMEN 1978 CIND MA VOI CASATORI? - Desi ar fi trebuit sa se intample in jur de 2008, daca iata nu s-a intamplat, este posibil sa se intample in urmatorii 3 ani. Totusi varsta de 30 de ani joaca un rol aici.

627 CRISTIANA 1981 CAND MA VOI CASATORI? - In urmatorii 4 ani sansele sunt un pic mai slabe, desi vei avea o relatie pe care vei incerca sa o consolidezi, ca atare e posibil sa se intample pana pe la 32 de ani.

626 CRISTINA 1973 CAND VOI AVEA PARTE DE IUBIRE ADEVARATA? - Pana la acea sansa de iubire vor mai fi si relatii esuate, dar va veni si uzna adevarata asa cum speri cam dupa vreo 2 esecuri.

625 ELENA 1962 CUM SA PROCEDEZ PENTRU A O RECUPERA PE SISY PIERDUTA IN INTERVALUL 30-31.03.2009? - Nu stiu cine este sisy - om, animal, ce? - deci nu am cum sa te ajut. E posibil sa dureze f mult pana sa reusesti.

624 ELENA-CRISTINA 1977 ACUMA INCHEI O RELATIE,IMI PUTETI SPUNE DACA VOI CUNOASTE PE CINEVA CU CARE SA INCEP O ALTA RELATIE,CIND ,CUM VA FI? - Sigur ca vei avea o alta sanmsa de relatie, dar nu te grabi, detaseaza-te ,ai intai de asta de acum, pt ca ai putea duce dupa tine un balast inutil care nu te va ajuta cu nimic. Uita-l pe acesta de acum si apoi concentreaza-te pe altceva. Vor aparea chiar mai multe ocazii, nu una.

623 FLORENTINA 1964 CUM VA EVOLUA SITUATIA SENTIMENTALA IN URMATOARELE 2 SAPTAMÂNI? - Nu prea va evolua, vei fi nesigura, conguta, multe intrebari, un sentiment de inadaptare si blocare, deci nu prea multe satisfactii.

622 GHEORGHE 1944 DPV FINANCIAR,CE IMI REZERVA VIITORUL? - Idei noi de a-ti creste veniturile, cum ar fi o investitie majora, o achizitie scumpa, sau inceputul unei afaceri care va atrage si castiguri bune.

621 GHEORGHE 1944 DPV SANATATE ,CE IMI REZERVA VIITORUL? - Nu se intampla nimic grav sau major, toate problemele au solutie, daca mergi la medic la primele semne sau la sfatul celor dragi.

620 LIANA 1967 VOI AVEA O RELATIE DE IUBIRE CU MARIAN, BARBATUL PE CARE L-AM CUNOSCUT DE CURÂND? - Relatia nu evolueaza usor sau rapid, deci daca depasiti cu brio momentele de impas de pe parcurs, ea poate ajunge undeva, dar drumul e f sinuos pana la sansa unei relatii adevarate.

619 MAIMUTA 1977 MAI INSEMN CEVA PT IONUT? VOM FI VREODATA IMPREUNA? - Nu si nu, deci ar fi bine sa nu te cramponezi de acest barbat, pr ca relatia nu duce acolo unde speri.

618 MARIA 1952 VOI AVEA O RELATIE CU IBRAHIM? - E o relatie care cere unele eforturi cel putin din partea ta, pt ca el nu e un om care aduce securitate in viata ta. O relatie este posibila, dar cu sacrificii din partea ta.

617 MIA 1967 CUM VOI TRECE PST FPT CA SOTUL MA \'TRADAT\' CE VITOR AVEM? FIIND CASATOR DIN 09.11.1991? SE POTOLESTE SA-SI VADA DE FAM LUI? - Nu vei trece usor, intotdeauna vei reveni la acelasi lucru ca o obsesie, deci numai de tine depinde sa treci peste asta. Tensiunile vor continua sa existe tocmai pt ca nici unul din voi nu va trece peste acest moment, dar in timp veti uita. Nu trebuie deci sa distrugi nimic acum, cand e tensiunea maxima si furia la apogeu. Lasa lucrurile sa se aseze, dupa o vreme nu va mai conta la fel de mult ca acum, cand doare cel mai tare. Asteapta...

616 MIA 1967 DAC SOTU MEU VA RENUNTA DEFINITIV LA LEGATURA CU FOSTA LUI COLEGA D SERV? DAR LA ACTUALA? - Nu inca, dar cu timpul nu va mai conta la fel de mult, deci va fi detasat, distant, colegial. Nu duce nicaieri relatia lui cu aceste femei.

615 MIHA 1968 AR FI OK O EVENTUALA RELATIE CU ALEXANDRU? E CUMVA EL \'SORTITUL\' - Si da si nu, deci ar fi ok, pana la un punct, dar nu e sortitul.

614 PANTERA 1976 DETALII VIITOR SOT -OCUPATIE ,VARSTA,ZODIE,PARTI NEGATIVE/POZITIVE PERSONALITATE - Poate fi ceva mai tanar decat tine, pesonalitate puternica, radianta, stralucitoare, iese in evidenta usor, calm, analitic, orgolios, ii place sa fie seful. Poate fi ceva de genul Leului.

613 PANTERA 1976/ FINANCIAR,CE IMI REZERVA VIITORUL? - O viata normala, echilibrata, cu investitii firesti, care va deveni si mai solida dupa ce te vei casatori, adunand bani din doua surse: ale tale si ale sotului.

612 RAMONA 1979 AM SANSE SA MA TITULARIZEZ IN BUCURESTI PE UN POST DE INVATATOR SAU DE PROFESOR?CUM AR FI MAI BINE? - Daca se va intampla, ar fi foarte tarziu, deci undeva peste vrepo 4 ani, deci nu lua decizii radicale decat daca ai ceva f sigur aranjat.

611 TINA 1978 ISI VA GASI LINISTEA IULIAN LANGA O FEMEIE? - Nu, va fi mereu marcat de amintiri, de obsesii, de trecut, si adeseori va compara femeile din viata lui cu alte femei de odinioara. Nu va fi un barbat fericit.

610 TITIK 1972 CÂTEVA DETALII DESPRE BARBATUL CU CAREMA VOI CASATORI: VÂRSTA,PROFESIE,ZONA ÎN CARE LOCUIESTE - Cam de aceeasi varsta, deci trecut de 30 de ani, posibil zodie de apa, o profesie incerta, ori umbla mult, ori schimba des directia, ori e ceva legat de apa (marina de ex), locuieste intr-o zona de nord.

609 TITIK 1972 CUM VA EVOLUA CARIERA MEA PROFESIONALA? - In 2010-2011 va avea loc un moment mai dificil care decide viitorul tau profesional, probabil luand-o pe alt drum decat inainte, dar care duce spre succes, cu mari eforturi insa.

608 VASILICA 1977 VOI FORMA UN CUPLU CU ANGHELUS PANA LA FINELE LUI 2009.MA VOI CASATORI CU EL?, - Nu se intrevede casatorie pana la sfarsitul anului, dar relatia poate evolua spre o viata de cuplu normala, cu tot ce inseamna ea. La anul ati putea fi impreuna, daca trecu cu vederea peste unele aspecte mai putin placute.

607 VIORICA 1966 CE SIMTE NICU, ZODIA BALANTA PT. MINE?E SINCER? - Te iubeste sincer, deci merita sa ai incredere in el si sa ii oferi aceeasi iubire.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 28 APRILIE 2009 (CURIERUL DESTINULUI)

606 ALY 1979 ESTE ACTUALUL PRIETEN JUMATATEA MEA,E POSIBIL SA NE CASATORIM EU TIN MULT LA EL - Si el tine la tine, dar pana la casatorie exista un hop de trecut, care depinde mult  el, de capacitatea lui de a.si asuma responsabilitati si de a-si construi viitorul. Nu grabi lucrurile, consolidati-va relatia.

605 ANATOMA 1981 MA VOI MUTA IN CASA NOUA ANUL ACESTA? SAU LA ANUL? - Chiar si anul asta sunt sanse daca demersurile au inceput deja. Insista acum mai mult, ca anul asta sunt sansele mai mari decat anul viitor.

604 CORINA 1986 CAND VOI AVEA PRIMUL COPIL? - Daca nu se va intanpla nimic la anul, atunci e posibil in jurul varstei de 24-28 de ani.

603 CRISTIANA 1983 VOI PUTEA AVEA COPII IN VIITORUL APROPIAT - Chiar anul asta ar fi fost sanse pt o sarcina dar si in urmatorii 2 ani. Ai putea face doi 2 copii pana in 2021.

602 DAN 1961 NU AM SERVICI. CAND IMI VOI GASI DE LUCRU? - Anul asrta vei gasi de lucru, dar nu f curand, poate mai spre final de an.

601 DANA 1974 CE SE INTAMPLA CU SOTUL MEU, DE CE E ATAT DE SCHIMBAT IN ULTIMA VREME? - Are niste probleme mari la serviciu sau in afaceri (bani), ceva ce nu iti poate spune, deci iti ascunde ceva destul de grav...

VEZI PAGINA URMATOARE>

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®