®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna Mai 2010 | Pagina 6

ARHIVA LUNII MAI 2010
Ultima actualizare a acestei pagini: 05 iunie 2010 09:18
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

CUMPARA CRISTALE
60 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

PAGINA URMATOARE>

---Aici se incheie arhiva lunii mai 2010---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 31 MAI 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

575 ANDREEA C 1979 CAND IL VOI INTALNI PE CEL CU CARE O SA MA CASATORESC? - Desi e posibil sa il cunosti de prin 2009-2010, totusi va intra efectiv in viata ta ceva mai tarziu, poate in vreo 3 ani.

574 ANONIMA IUBESC, ENORM DE MULT UN BARBAT CASäTORIT. CäT DE MULT VA DURA RELATIA NOASTRä? MULTUMESC PENTRU RASPUNS - Drumurile vi se despart in urmatorii 2 ani, dar e posibil sa nu va despartiti din prima, ci dupa doua incercari. Dupa o prima despartire, va reveni ca abia la a doua sa va separati complet.

573 CARMEN 1983 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Cel mai probabuil in jurul varstei de 30 de ani.

572 CRI23 1979 VA MAI FI CEVA INTRE MINE SI RAZVAN SAU SA-MI IAU GANDUL DE LA EL? - Nu mai poate fi ce a fost, dar ca amic ar mai putea ramane in viata ta. E posibil sa nu il poti uita atat de usor.

571 CRISTINA IONICA 1983 CÂND ÎL VOI ÎNTÂLNI PE CEL CARE ÎMI VA FI SOT? - In 3-4 ani e posibil sa apara in viata ta, sau la maxim 34 de ani.

570 CRISTINA IONICA 1983 MA IUBESTE SILVIU, UNDE VADUCE RELA TIA NOASTRA? - Vremea buna a relatiei voastre va trece, deci va indreptati spre banal, spre o schimbare de atitudine sau in final chair spre o despartire. Tine la tine, poate chiar e vorba de iubire, deocamdata.

569 CRISTINA 1989.O SA AM O RELATIE CU SILVIU? DACA NU CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI CUM ARATA? - Relatia voastra se va subrezi mult, nu va mai ramane nimic din ea, pentru ca nu e o relatie serioasa, mai degraba o aventura, o atractie sexuala fara consistenta, si scoate la iveala un caracter nu tocmai placut care te va dezamagi la el.

568 GABRIELA 1959. DACA MA RECASATORESC CU FOSTUL MEU SOT. FLORIN? - Nu.

567 IOANA 1985 MA IUBESTE DRAGOS? AM FOST IMPREUNA 6 ANI.ACUM 2 LUNI NE-AM DESPARTIT ZICAND CA NU MA MAI IUBESTE.E NESIGUR?NE VOM IMPACA? - O incercare de reluare a relatiei ar putea aparea, dar nu va avea efectele dorite, ci se poate termina cu o alta dezamagire, de aceea ar fi mai bine sa va vedeti amandoi de drum, fara sa va intoarceti la ce a fost.

566 MIHAI 1982 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, ori pe la 29-34 de ani, ori mult mai tarziu, spre finalul acestui deceniu.

565 NICOLETA 1979 VOI FACE FERTILIZARE IN VITRO IN LUNA IUNIE-IULIE. RAMAN INSARCINATA? - E posibil sa nu fie o sarcina viabila, cu riscul de a o puerde in primele 3-7 saptamani. Posibil ca abia dupa vreo 3 incercari sa fie reusita.

564 RIZA 1972 DACA FLORIN SI-AR DEPASI PROBL.,REL. NOASTRA AR PUTEA REDEVENI BUNA?DESI POATE AR TB,NU POT REN LA EL,CU ATIT M MULT CA EL ARE PROBL - Binele ar dura putin, pentru ca el va avea multe probleme de-a lungul vietii si chiar si cand nu va avea, va aminti intotdeauna numai de neajunsurile sale incat va tensiona mai tot timpul relatia. Nu s-ar shcimba cu nimic relatia.

563 RIZA 1972 REF.LA RASP.414-493/MAI,MOM.CRITIC DE CARE VORBITI E CEL PE CARE-L TRAIESC IN PREZENT, AV.IN VED.STAREA LUI SI FAPTUL CA MA SIMT INGROZITOR? SAU VA URMA ALT MOM. SI MAI GRAV? DEJA MA SIMT IN IMPAS,ABIA VORBESC CU EL LA TEL. SI NIMIC NU PARE OK.SCUZE PT REVENIRI,MULTUMESC - Poate fi acesta, intr-adevar, si desi tu ai vrea sa-l ajuti, el respinge ajutorul, dorind sa se descurce singur. da, e posibil sa fie vorba de problemele lui de acum si care vor mai dura si chiar se vor si agrava la un moment dat.

532 RIZA 1972 VOI MAI IUBI,VOI MAI FI IUBITA VREODATA? SAU VIATA MEA SENT. SE INCHEIE AICI,CU ACESTE PROBLEME,SI RESTUL E CENUSIU? - Viitorul e promitator cu sansa unei relatii mult mai reusite, care te va implini si chiar se poate vorbi de fericire. Dar mai e pana atunci.

561 XLAR 1984 ESTE DE VIITOR REL MEA CU ALEXANDRU? CE IMI PUTETI SPUNE CU PRIVIRE LA ACEASTA REL? - Daca amandoi veti fi sinceri si corecti, punand in prim plan valorile reale ale unei relatii, sunt mari sanse sa claditi o relatie de viitor, dar repet: trebuie sa fiti amandoi seriosi si fideli, si sa nu cautati fericirea si in alta parte.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 30 MAI 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

560 ALINA 1961 CE VIITOR ARE RELATIA MEA CU M? CEVA IMI SPUNE SA NU MA IMPLIC, SIMT CORECT SAU MI-E DOAR TEAMA? - Trebuie sa treci peste retineri, pentru ca daca nu incerci, nici n-ai cum sa stii ce poate iesi de aici. Da-i o sansa, fii mai deschisa si vei vedea pe parcurs daca merita. Ai si multe de castigat de aici, dar vor aparea si hopuri pe parcurs, dar e mersul normal al oricarei relatii. Poate avea viitor, totusi.

559 AMMA 1970 CAND SE REZOLVA FAVORABIL PB.DE SERVICIU SI FINANCIARE?MAI POT OCUPA FUNCTIE DE CONDUCERE? - Se anunta 6 luni dificile, dar dupa aceste 6 luni, lucrurile revin incet la normal si problemele incep sa se aseze pe un fagas normal. Mai exista un hop major de trecut, dar il vei depasi cu bine. 

558 ANDREEA 1981 CE IL ATRAGE PE ALEX LA MINE? - Sunt multe care ii plac la tine, greu de spus ce anume, dar ii placi si ca femeie, si ca om, pentru ca ai multe calitati.

557 ANDREEA 1981 CE NU II PLACE LUI ALEX LA PERSONALITATEA MEA? - Sigur ca sunt si puncte sensibile, pe care le respinge, si cred ca tine de modul de comunicare, pentru ca lipseste o anume caldura sau blandete in felul tau de a relationa, fiind uneori ori prea directa, ori prea nervoasa.

556 ANDREEA 1981 REF RASP 602 MARTIE, CE SE VA INTAMPLA IN TOAMNA INTRE MINE SI ALEX? - Lucruri bune, se vor rezolva niste probleme mai vechi si veti reusi sa alungeti niste incertitudini, deci sunt sanse sa va apropiati mai mult sau sa fiti cu adevarat un cuplu.

555 ARIADNA 1984 CU CINE SI IN CE ZODIE MA VOI CASATORI? IL CUNOSC DEJA? - Nu il cunosti inca, poate fi nascut in jur de 1979, posibil zodie de apa, si nu e chiar asa cum visezi, deci un pic vei fi dezamagita de el la inceput.

554 ARIADNA 1984 CUM VA FI VIATA MEA PROFESIONALA IN URMATORII 5 ANI? - Buni, stabili, cu ascensiune lenta, vei acumula experienta in plus si vei fi apreciata, poate apare si sansa sa inveti ceva nou, urcand pe o treapta superioara.

553 AURA 1980 CAND SI CU CE FEL DE BARBAT VOI FACE O FAMILIE? IL CUNOSC? - Mai sunt vreo 5 ani pana cand vei forma o familie. E un barbat cu multe calitati, dar care e preocuapt foarte mult de bani. Nu cred ca il cunosti inca.

552 AURA 1980 DL. N VA MAI FACE PARTE DIN VIATA MEA SAU TREBUIE SA IL UIT SI SA MERG MAI DEPARTE? CE LECTIE KARMICA AM DE INVATAT DIN EXPERIENTA CU EL? - A fost o intalnire foarte importanta, pe care oricum nu o vei uita, te vei gandi toata viata la ceea ce a insemnat el pentru tine, fiind sansa ta de a te echilibra karmic. Dar nu va mai face parte din viata ta, pentru ca intalnirea voastra a avut doar scopul de a te invaţa ceva ce iti va aduce implinire in viitor. 

551 CRISTINA 1979 REF. RASPUNS 423,CE INSEAMNA <IN TIMP POATE DENATURA IN CEVA URAT>,LA CE VA REFERITI? - Neintelegeri, o comunicare defectuoasa, poate chiar o viata paralela.

550 GEANINA 1974 CARE ESTE MENIREA MEA PE ACEST PAMANT? VOI MAI IUBI VREODATA? - Nu vei mai iubi ca altadata, deci marile sentimente sunt legate de trecut, dar asta nu inseamna ca nu vei mai cauta iubirea si de acum incolo.

549 IRINA M 1980 CUM MA VA AFECTA INTRAREA LUNII NEGRE IN ASCENDENT(PESTI)? - E o perioada dificila pentru ca scoate la iveala defecte pe care nu le-ai reparat, puncte sensibile in modul tau de a fi sau in comportament, te obliga sa repari acele greseli de care ti-e jena. Uneori nu reusesti sa te pui in valoare iar imaginea ta se va strica trecator.

548 KATALIN 1974 IN VIATA MEA SE MAI INTREVEDE SI A 3A LEGATURA? LA BATRANETE VOI RAMANE SINGURA - Nu cred ca vei fi singura la batranete, se pare ca va exista cineva alaturi de tine sa imbatraniti impreuna.

547 KATALIN 1974 OFERITI CONSULTATII ASTROLOGICE SI LA VRE-UN CABINET ? VA ROG DETALI. MULTUMESC PTR TOT SI SCUZATI INSISTENTA. AM MARE NEVOIE DE SFATURI IN PERIOADA ACEASTA A VIETII MELE. CU DRAG KATALIN - Nu ofer consultatii astrologice in afara de cele sub aceasta forma.

546 KATALIN 1974 REFERITOR LA INTR.472 DIN 25 MAI A.C. RELATIE PERFECTA CRED CA NU EXISTA. USOR NU ESTE PTR CA SUNT 4 COPII LA MIJLOC.SPUNETICA RISCUL DE ESEC EXISTA SI AICI. ADICA MA VA INSELA, SE VA INTOARCE LA FOSTA SOTIE SAU MA VA PARASI PTR ALTA?  - De sotie nu se poate inca elibera, e inca importanta in mintea lui, dar riscul de a te insela exista totusi, fara sa insemne totusi ceva important pentru el. Va reusi sa repare totusi greselile de fiecare data.

545 MIRAMAR 1979 SUNT DE MULTA VREME SINGURA, SLEITA DE ENERGIE SI LIPSITA DE SPERANTA. CAND SI CUM SE VA SCHIMBA ASTA? VOI INTALNI PERSOANA POTRIVITA? SE VOR MAI INTAMPLA SI LUCRURI BUNE IN VIATA MEA? - Prea multe vesti bune nu am, deci vor exista si momente de singuratate si vei iesi ceva mai greu din pasa de acum. Ai nevoie de ceva de care sa te agati pentru a reveni la normal, nu neaparat o iubire! Cat timp legi iesirea ta din ceata doar de sansa unei relatii, nu vei descoperi o multime de aspecte care pot conta mai mult, deci nu un barbat iti poate schimba viata, ci tu, schimbandu-ti interesele, preocuparile, modul de a fi, iesind din propriile blocaje.

544 MONICA NICOLETA 1982 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - In jurul anului 2014 sunt mari sanse sa apara.

543 ROXANA 1984 CUM ARATA PERSOANA CU CARE MA VOI CASATORI? - Aspectul fizic nu prea il avantajeaza, deci nu e deloc o frumusete, dar vei gasi la el alte calitati care sa merite atentie. Posibil ochi caprui/negri si par negru, mai inalt si slab.

542 VIOLETA 1977 AM VREO SANSA DE SUCCES CU PROIECTUL ONLINE PERSONAL-CARE NU ARE LEGATURA CU JOBUL? - Nu prea curand, deci mai ai de asteptat si de facut si unele modificari pe parcurs. Trebuie sa il faci cunoscut si sa ii dai un imbold sa se dezvolte mai bine, deci e nevoie de ceva care sa-l extinda mai mult.

541 VIOLETA 1977 CAND VOI SCAPA DE TOATE FRAMANTARILE CARE MA TRANSFORMA INTR-UN GHEM DE NELINISTE SI STRES?SUNT TOT MAI PANICATA SI PESIMISTA IN LEGATURA CU VIITORUL - E normal pentru un Capricorn care il are pe Pluto penduland amenintator peste Soare si cu o serie de careuri multiple indreptate spre tine in acesti ani sa te simti asa!  Dar de prin 2011 vei mai scapa de o serie de influente nefaste si vei incepe sa si urci.

540 VIOLETA 1977 REUSIM-EU SI ADI-SA DEPASIM GREUTATILE FINANCIARE IN ACEST AN? - Complet nu, unele va vor afecta mai mult, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti la modul in care va administrati banii, pentru ca nu vin luni tocmai bune, iar banii adeseori pot tensiona si relatia voastra. Tot de la anul vor incepe si banii sa se reaseze pe teren mai calm.

539 XDIA 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA PT CA AM AVUT PARTE DOAR DE SUFERINTA PANA ACUM ? - Apare ceva mai tarziu, in 3-7 ani, dar cu o atitudine pesimista nu atragi norocul in viata ta, deci mai intai trebuie sa lucrezi cu propriul tau psihic si moral, ca sa inveti sa fii mai optimista. Cat timp vezi numai suferinta din trecut nu ai cum sa primesti sansele din viitor.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 29 MAI 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

538 ADA 1972 IMI GASESC IN CURIND PE CINEVA? - Inca nu, mai traiesti din amintiri sau vechi relatii, dar 2010-2011 poate aduce o sansa de relatie, poate mai degraba reluarea uneia vechi.

537 ADA 1972+IMI SCHIMB JOBUL IN CURA ND? - Daca nu se intampla nimic pana in toamna -c aci ar exista o mica sansa - e posibil ca la anul sa ai ceva mai multe sanse.

536 ADA 1972+VOI AVEA BANI SA PLATESC RATELE LA BANCI? - Da, dar vor fi si cateva momente mai dificile cand vei achita cu greu.

535 AF 1985 CE RELATIE SE POATE NASTE INTRE MINE SI GG? - Poate fi ceva sentimental aici, dar in care iluzia si imaginatia isi lasa mai mult amprenta, adica e mai mult in gandul tau decat in realitate. Nu e ceva sincer sau real.

534 AMINA 1985 DE CE ARE GG INCREDERE IN MINE SI CE SIMTE DE FAPT PT MINE, MA DORESTE SAU NU? - Nu stie nici el ce vrea, trece prin toate fazele atunci cand e vorba de tine: are momente cand nu te doreste deloc, alteori cand ii esti indiferenta si alteori cand il provoci si ai un efect stimulativ asupra lui. Dar da, are incredere in tine, ii inspiri respect.

533 ANONIM 1977 CAND MA VOI CASATORI? - Nu prea curand, e posibil sa mai dureze vreo 2 ani pana cand vei lua decizia.

532 DUMITRU 1980 CARE ESTE ROSTUL MEU PE ACEST PAMANT? - Tu te-ai nascut pentru a construi ceva de durata, pentru a castiga respectul lumii prin valoarea ta profesionala, sa joci un rol inalt in societate, sa te realizezi socio-profesional si sa iti creezi un renume.

531 IULIANA 1972 VA FI O RELATIE SERIOASA INTRE MINE SI S? CAND MA VOI CASATORI? - O intrebare pe mesaj te rog. Desi mai degraba tu privesti serios relatia decat el. Sunt sanse ca relatia voastra sa evolueze pe un teren sigur si solid, cu responsabilitati asumate si angajamente onorate.

530 MARIA 1974 CAND IMI INTALNESC JUMATATEA SI CAND GASESC JOB?  - O intrebare pe mesaj te rog. In 3-6 luni s-ar putea ivi un pont bun de la cineva apropiat care sa iti deschida o cale buna profesional. Dar exista si posibilitatea sa gasesti ceva care sa se faca de acasa, si astfel sa ai un venit pentru o vreme.

529 OANA 1975 CE INSEMN EU PENTRU IUBITUL MEU CRISTIAN? - Nu esti o cale de viitor, esti doar un pasaj de trecere, pentru ca relatia voastra dureaza putin.

528 OTILIA 1989 CAND MA VOI CASATORI CU SERGIU? - Nu as crede ca el e cel cu care te vei casatori, pentru ca peste ceva vreme va aparea un barbat mult mai important cu sanse mai mari sa cladesti ceva de viitor.

527 TAMARA 1961 CIND VOI TRCE PESTE CRIZA? - Nu vei fi afectata chiar asa de tare cum crezi, deci ar trebui sa privesti spre viitor cu ceva mai mult optimism, gandind pozitiv. Urmatorii 2 ani sunt in ascensiune, cu masurile de precautie de rigoare.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 28 MAI 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

526 CARMEN 1967 CUM VA EVOLUA RELATIA CU D. AVEM VREUN VIITOR? - Poate fi o relatie de durata, serioasa, reciproc avantajosa, dar ceva mai lipsita de iubire si apropiere sudfleteasca. De parca v.ar lega niste interese comune pe care sutneti amandoi dispusi sa la atingeti impreuna. Merita sa lupti pentru a o face mai solida.

525 CRISTINA 1975 L-AM CUNOSCUT DE CURAND PE SZ DAR NU STIU CARE SUNT INTENTIILE LUI. VA FACE PARTE DIN VIITORUL MEU? VA FII CEVA SERIOS? - Mai e nevoie de timp, sa va mai vedeti, sa va mai cunoasteti si abia dupa aceea se va pune problema viitorului. Poate avea un rol in viata ta, dar e nevoie de sinceritate si fidelitate.

524 IULIA 1990 SI-A GASIT PE ALTA SPULBERANDU-SE SANSELE LA IMPACARE? - Nu o alta a decis ruptura dintre voi si nici reducerea sanselor de impacare, ci a fost o decizie pe care a luat-o singur, dandu-si seama ca nu merge.

523 MADALINA 1974.VOI AVEA COPII VREODATA? - Intre 37-45 de ani sunt mari sanse sa ai un copil, cel mai probabil fata.

522 MARIA 1974 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Cele mai mari sanse ar fi sa apara in urmatorii 2-3 ani, dar nu se va lega din prima, vor fi vreo doua incercari pana cand se va lega ceva de durata.

521 MARIA 1982 CAND VOI AVEA UN COPIL? - Desi ar trebui sa ai dopi copii, ei totusi apar ceva mai greu sau mai lent. Cam in urmatorii 5-9 ani.

520 MIHAELA N 1978 DUPA O RELATIE UN OM IMI FACE RAU DE MULT TIMP CIND SE VA TERMINA? - Atunci cand vei gasi o solutie prin care tu sa-l domini pe el, tu sa ai asupra lui putere, nu invers, poate si cand in viata ta va exista un partener puternic care sa se impuna asupra lui.

519 MIOARA 1964 CE SANSE MAI AM ÎN RELATIA CU TEO DUPA 10 ANI DE PLECARI SI REVENIRI. MA IUBESTE SAU DOAR SE FOLOSESTE DE MINE? - E ceva din ambele, deci are si sentimente clare si bune pentru tine, dar si interese ascunse dar care nu sunt de azi de ieri, sunt demult, incat fac parte din rutina relatiei voastre.

518 ROXANA 1986.MA VOI IMPACA CU FLORIN(FOSTUL IUBIT)? - Nu, drumurile voastre raman separate, ar fi bine sa pornesti in alta directie.

517 S 1978 REF. LA RASP. 66, IL CUNOSC DEJA, SAU NU NE-AM MAI INTALNIT PANA ACUM? - Nu-l cunosti iar atunci cand il vei cunoaste, va fi ceva din doua etape: va veti cunoaste, apoi nu va veti vedea o vreme, ca apoi sa va revedeti.

516 XCAT 1973 F ESTE CRIS JUMATATEA MEA SI CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Ciudat, dar se pare ca exista doua jumatati ale ztale pe acest pamant, iar el are multe din semnalmentele uneia din aceste jumatati. Sunt sanse sa va casatoriti, dar nu e clar daca e pentru totdeauna.

515 YNA 1979 CE SENTIMENTE, GANDURI,DORINTE ARE SI CAT DE SINCER E M VIS-A-VIS DE MINE ,DE NOI,DE RELATIA NOASTRA? - Pare serios, dar nu e dispus sa isi asume ceva de durata inca, ceva lipseste pentru a incepe sa cladeasca ceva de viitor. Parca ii este teama de ceva, de esec probabil, iar in tine vede un om de care se poate agata pentru ca nu e in cea mai buna perioada a vietii sale.

514 YNA 1979 DE CE M CONTINUA RELATIA CU A STIIND CA E POSIBIL CA EU SA DESCOPAR CA DEFAPT M-A MINTIT,NU SE TEME CA AS PUTEA PUNE PUNCT RELATIEI ?NU I-AR PASA DE ALEGEREA MEA? -  Din comoditate si lipsa de fermitate. Inseamna ca aceasta e punctul sensibil dintre voi care subrezeste mult relatia. Dar el nu se poate decide, de aceea se lasa dus la intamplare fara sa ia nicio decizie. Parca ar vrea ca lucrurile sa se decida de la sine sau saui decida una din voi doua.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 29-31 MAI 2010
(KARMA, ASPECT, ASTRO-CALCUL, CUPLU)

513 RALUCA 23.09.1984 EA +29.02.1987 EL
EA - BALANTA Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - PESTI Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA - PESTI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:SOBOLAN - PISICA  - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT:LEMN - FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti MEDIU compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR . Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] 512 GEORGETA-NICOLETA 11.11.1977 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2005-2006 - urmatoarea va fi - 2010-2012. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2041-2043.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, ion care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul APRILIE 2008 - AUGUST 2010 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[ASPECT] 511 CRINA 20.12.1974 - 2010 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2010 pana in MAI 2011 Jupiter trece prin casa VIII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2010 este influentat de urmatorul aspect planetar - ASPECT DIFICIL - SATURN CAREU SOARE NATAL descrie o perioada in care dati piept cu mari piedici si intarzieri in proiectele dv. Mereu va veti confrunta cu cate o problema care amana rezultatele acestui efort, veti resimti o oarecare lipsa de orizont, va veti simti, temporar, blocat in tot felul de oprelisti. O perioada in care rabdarea dv. va fi intens pusa la incercare. Tot ce apare in aceasta perioada ani, apare cu efort, asteptare si insistenta. Resimtiti o puternica senzatie de iritare si pesimism, nu vedeti vedea fata luminoasa a lucrurilor, ci pentru o perioada va veti lasa influentat de negativism, crezand ca ceea ce doriti sa faceti nu se poate face. Veti spune mai des ca oricand „nu pot”, „imposibil”, „renunt”, dar este doar o proba de incercare prin care trebuie sa va demonstrati maturitatea, angajarea si seriozitatea de a va asuma responsabilitati. Rezolvarea problemelor depinde de capacitatea dv. de concentrare si de vointa dv., dar si de rabdarea pe care o veti dezvolta. Trebuie sa constientizati lectiile de viata in fata carora sunteti pus si sa trageti din tot ce vi se intampla o concluzie ce va va fi de ajutor mai tarziu. Este o perioada grea, dar cu atat mai mari vor fi rezultatele la finalul acestei perioade dificile. Va simtiti inchis intre niste ziduri stramte si nu aveti curajul sa va manifestati personalitatea. Nu aveti curajul sau... nu aveti voie sa o faceti, depinde de situatia in care va aflati. Viata dv. pare prinsa intr-o capcana sau blocata intr-o inchisoare, timpul trece si nu puteti face nimic concret cu viata dv. Este doar o perioada de repaus din cauza unor oprelisti de netrecut. Va simtiti pedepsit, oprimat, vinovat sau sanctionat pentru unele probleme din trecut. Nu reusiti sa straluciti ci cadeti intr-o faza de penumbra. Trebuie sa va asumati vina, daca aveti vreuna, si sa acceptati imobilitatea la care sunteti supus. Este o perioada de pasivitate prelunga in care vi se pare ca nu ajungeti nicaieri. E doar o stare de asteptare. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[ASPECT]  510 MARIA 23.07.1975 - 2010 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IANUARIE 2010 pana in FEBRUARIE 2011 Jupiter trece prin casa III deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2010 este influentat de urmatorul aspect planetar - ASPECT OPTIMIST - JUPITER TRIGON SOARE NATAL descrie una din cele mai bune perioade de care nu ati mai avut parte de multa vreme. Bucuria si entuziasmul de a trai pun stapanire pe dv. si simtiti ca prindeti viata, ca deveniti mai curajos si mai increzator in fortele proprii. Apar sperante noi si mai mari pentru viitor si aveti toata increderea ca le puteti atinge. Fericirea, succesul, sansa pot fi prin preajma mai mult ca oricand, deci nu poate fi decat o perioada reusita, in care toate trebuie sa va mearga din plin. Unele din cele mai fericite evenimente ale vietii dv. pot aparea chiar acum, prin care veti fi rasplatit pentru eforturile anilor anteriori. Aveti o parere buna despre dv. si aveti curajul de a va demonstra cu mai mult curaj calitatile proprii. Este o perioada norocoasa! Aveti mult talent creativ, multa incredere in fortele proprii si o parere buna despre dv. Puteti avea acum parte de „noroc chior”, cand multe lucruri se vor rezolva de la sine, fara a depune prea multe eforturi, avand doar incredere absoluta ca lucrurile se rezolva cu succes. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

509 ALEXANDRU-TEODOR 21.05.2010 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

508 IRINA. 20.08.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

507 ANCA 29.03.1989 EA + 26.07.1986 EL
EA - BERBEC Junon in LEU, SARPE DE PAMANT  (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - LEU Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:BERBEC - LEU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:SARPE - TIGRU  - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT:PAMANT - FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

506 ANCUTA 23 08 1988 - IONUT 21 12 1987
EA - FECIOARA Junon in RAC, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - SAGETATOR Junon in PESTI, PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:FECIOARA - SAGETATOR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - PISICA  - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:PAMANT - FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti MEDIU compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

505 IRINA 04.03.1984 EA + 28.07.1968 EL
EA - PESTI Junon in TAUR, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - LEU Junon in  SCORPION, MAIMUTA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI - LEU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - MAIMUTA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:LEMN - PAMANT - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti MEDIU compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

504 MARIAR 18.06.1984 EA + 25.02.1984 EL
EA - GEMENI Junon in RAC, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - PESTI Junon in TAUR, SOBOLAN DE LEMN  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:GEMENI - PESTI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - SOBOLAN  - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:LEMN - LEMN  - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

503 OTILIA 10.05.1989 EA + 06.10.1988 EL
EA - TAUR Junon in LEU, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - BALANTA Junon in LEU, DRAGON DE PAMANT  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:TAUR - BALANTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - DRAGON - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:PAMANT - PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 27 MAI 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

502 B00LET 1975 CE LEGATURA SE POATE NASTE INTRE MINE SI ROXANA? DACA DA, CIND? - O tentativa de relatioe ar putea fi, dar nu are viitor, deci drumurile vi se despart, poate si din cauza altui barbat.

501 CRINA 1974 SE INTREVEDE O SCHIMBARE LA ACTUALUL JOB? - In curand nu, dar urmatorii 2 ani pot aduce niste noutati neasteptate, care iti pot oferi o directie noua sau macar o alta stare de spirit la serviciu.

PAGINA URMATOARE>

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®