Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.  

 

®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna mai 2011 | Pagina 1

ARHIVA LUNII MAI 2011
Ultima actualizare a acestei pagini: 14 iunie 2011 14:08
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

CUMPARA CRISTALE
80 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-31 MAI
ASPECTUL ANULUI - 1-31 MAI
PERIOADE KARMICE - 1-31 MAI
ASTRO-CALCUL - 1-31 MAI
CUPLUL, PE SCURT - 1-31 MAI

---Aici se incheie arhiva lunii mai 2011---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 26-31 MAI 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

279 ADRIANA 1981 CE SE VA ÎNTÂMPLA CU CASNICIAMEA?VA DIVORTA SOTUL DE MINE? - Daca nu s-a intamplat nimic in acest sens in ultimii 7 ani, atunci e posibil sa mergeti mai departe impreuna, chiar daca relatia s-a mai subrezit. Ar trebui un pic reaprinsa!

278 ALEXANDRA 87. VLAD PERS PE CARE O IUBESC DAR CU CARE NU SUNT IMPREUNA ACUM, ESTE JUMATAEA MEA, OMUL CU CARE MA VOI MARITA? - Nu, relatia vostra se va raci in timp si intr-o zi nu va mai insemna nimic pentru tine, il vei uita.

277 ALMA 1967 IN CARE DIN LUNILE IUNIE, IULIE, AUGUST IMI VOI GASI UN JOB BUN ? - In oricare din ele ai putea gasi ceva bun, dar depinde mult de energia pe care o investesti in a gasi aceste sanse! Poate mai ales in iunie, deci insista!

276 ANDRA 1986 IN CE DIRECTIE VA EVOLUA RELATIA CU D PE CARE L AM CUNOSCUT DE CURAND (PRIETEN)? - Va evolua foarte greu si defectuos, parca nu sunteti compatibili, deci inainte dea ajunge la o relatie serioasa si de durata, vor exista ceva lupte intre voi, nu prea va veti intelege.  

275 ANDREEA 1981 DE CE MA TINE HORIA LA DISTANTA? - Nu are ce sa iti ofere, nu vrea sa se implice cu nimic si prefera ori distanta, ori o relatie usuratica, de pura amicitie si atat. El vrea altceva, nu pe tine.

274 ANDREEA 1981 PE DATA DE 04 IUNIE, ANUL ASTA, VOI DA UN EXAMEN FOARTE IMPORTANT PENTRU CARIERA MEA PROFESIONALA. O SA-L IAU? -  Intrebarea e deja legata de trecut, dar daca rezultatul nu a aparut inca, atunci sunt mari sanse sa il iei.

273 ANDREEA ROXANDRA 1986 CE ZODIE VA FI JUMATATEA MEA? - Ti s-ar potrivi barbatii Berbec, Capricorn, Sagetator, Scorpion, Geaman.

272 ANDREI 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Pana in 2014 o vei intalni, dar e posibil sa nu fie urmatoarea cu care vei incepe o relatie, ci vor exista 2 relatii pana atunci.

271 BEATRIX 1975 MAI SIMTE CEVA PT. MINE J?MA MAI IUBESTE J? - Nu, sentimentele lui s.au racit, sunt departe de tine, deci nu cred ca mai are ceva de oferit.

270 BEBELUSA74 VA EXISTA O REL DE TIP MATRIMONIAL INTRE MINE SI MIHAI PE VIITOR EU ACUM FIIND CASAT CU ALTCINEVA? CE ROL ARE ACEST BARBAT IN VIATA MEA - Nu, el e doar un vis in mintea ta, e un exemplu de barbat care iti place si cu care ai dori o relatie totala. E important in viata ta, dar nu se ajunge la casatorie.

269 CAMY 1990 VOI MAI FI DIN NOU IMPREUMA CU FOSTUL MEU IUBIT CIPRIAN? - Chiar daca ar mai fi o impacare, relatia nu va merge departe si veti ajunge iar la despartire. Daca deja au avut loc 2 impacari, atunci cam asta a fost tot.

268 COSMIN MADALIN 1987 ESTE ANDREEA ROXANDRA JUMATATEA MEA? - Pai care din voi pune intrebarea aici? El sau ea? Nu garantez pentru intrebarile puse in numele altei eprsoane, fara stirea sa! Deci nu, nu era este jumatatea ta.

267 CRISSU 1959 REW SUBIECT LIA BERBEC CAND SE VA REDRESA SITUATIA ?MOMENTELE DE EXTREMA NEFERICIRE ALTERNEAZA MAI MULT DECAT CELE DE EXTREMA FERICIRE, MODELUL DE COMUNICARE CARE SE FACE LA DISTANTA ESTE INTELES CU INGRADIREA LIBERTATII INDIVIDUALE ALE EI AVAND IN VEDERE TIPOLOGIA FEMEI CARE TRECE PRIN MOMENTE UNICE IN VIATA SI NU POATE FACE FATA <SANSEI /DESTINULUI>INTALNIT.SIMT CU SE SCURGE RELATIA,NU VREAU SA FIU CALATOR IN VIATA EI. - Se va redresa in urmatoarele 3-9 luni, in sensul ca vei intelege mai clar ce doreste Lia de la viitor si de la viata. E inca indecisa, vrea altceva, ca atare e posibil ca in aceste luni care vin sa se ajunga la o concluzie, chiar daca nu e una in avantajul tau. Posibil sa fie vorba de o despartire.

266 CRISTINA 1977 MA VOI CASATORI CU VALERIO? - Nu e clar acest lucru, sunteti intr-o faza foarte fragila cand relatia risca ori sa se bagatelizeze si sa se raceasca sentimentele, ori chiar sa va pierdeti interesul unul pentru celalalt. O vreme nu se intampla nimic nou. Posibil sa apara o alta femeie.

265 CRISTINA 1978 CE SIMTE DANI PT MINE? - Nu stie nici el ce simte, adica oscileaza intre sentimente reale si o simpla aventura, ca atare mai are nevoie de vreo 6 luni pana sa decida ce vrea de la tine. Momentan e total indecis.

264 CRISTINA 1978 CUM ESTE BARBATUL CU CARE MA VOI MARITA SI CAND IL VOI CUNOASTE? - E ceva mai mare decat tine, a mai fost casatporit sau au existat doua femei importante in trecutul sau, poarta ochelari si iti va fi inainte de toate un bun amic. Mai e ceva vreme pana apare...

263 CRISTINA 1986 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU D? VA DUCE LA CASATORIE? - Foarte capricios: va va fi o relatie dificila si obositoare, ba va fi una inflacarata ce va evolua rapid, dar in general e o relatie agitata, impulsiva, ca o furtuna, greu de controlat. Dar palpitanta, daca asta iti doresti. Pana la casatorie mai e mult si totul depinde de ceea ce construiti impreuna.

262 D1972 ARE VREUN ROL IN VIATA MEA AVOCATUL ID? - Unul pozitiv care te va ajuta sa rezolvi niste probleme si sa iti clarifici ceva in viitor. Dar nu e un  rol pur personal, ci apare pentru a-ti face un fel de serviciu, sa iti arate o cale.

261 DALIA 1982 CE SANSE SUNT ANUL ASTA PT O REL DE IUBIRE DE DURATA? IN PREZENT SENTIMENTE CAM CONFUZE TOT CU UN TAUR,PRIMUL DECAN 1984 - Cu acel Taur nu, si nici nu cred ca se intampla ceva nou anul asta, parca mereu ceva se opune si iti taie elanul. Deci mai ai de cautat! Orice ar putea incepe, este mereu blocat.

260 DANA 1984 SE VA INTOARCE LA MINE FOSTUL IUBIT VASILE23.10.1978 SAU SE VA IMPACA DEFINITIV CU SOTIA? - Posibil sa se mai intoarca pentru o vreme, pentru ca are nevoie de sprijinul tau, dar impacarea cu sotia e inca incerta. Este posibila, dar inca nesigura.

259 ANI 1984 ESTE D JUMATATEA MEA SI CUM VA FI RELATIA NOASTRA SAU CE SIMTE PT MINE - Poate iesi de aici o relatie de dragoste frumoasa si durabila, adica exista sentimente de ambele parti, cu mari sanse ca el sa fie jumatatea ta, dar pana acolo mai aveti inca multe de invatat impreuna.

258 ELA 1973 ARE BASEL O ALTA RELATIE INTIMA ,SAU SE INTALNESTE, CU ALTA FEMEIE, PT CA NU MAI VAD IN RELATIA NOASTRA IUBIRE ,ASA CUM IMI SPUNECA SIMTE PT MINE, SIMT CA EL VREA SA SE TERMINE RELATIA NOASTRA SI CHIAR REPEDE - Sentimentele lui fata de tine s-au racit si nu are intentii de viitor cu tine si intr-adevar, isi doreste altceva, alta relatie, alta femeie. Posibil deja sa fi vizat pe cineva din anturajul sau, dar nu cred ca are deja pe alta.

257 ELLA 1972 CÂND MA VOI CASATORI SI CU CINE? - Nu prea curand, dar ceva sanse ar fi in urmatorii 6 ani, dar totusi mai mari sunt perioadele de deceptii sentimentale si singuratate decat cele de fericire si iubire adevarata. Daca e sa aiba loc o casatorie, ar fi legata de anul 2015, cumva.

256G. MONICA M. 1973 VOI MAI AVEA COPII CU ACTUALUL MEU BARBAT?  - Daca nu se mai intampla nimic in urmatorii 3 ani, atunci nu, te opresti la atatia cati ai acum. O sarcina ar mai putea fi, dar e posibil sa nu ajunga la capat.

255 GEORGIA86 CU CINE MA VOI CASATORI? - Un barbat mai matur, un partener karmic, fata de care vei avea o atractie aproape obsedanta si inexplicabila, evident si sentimente puternice, dar nu numai atat, e posibil sa existe si un oarecare interes. El ar putea fi nascut in zodie de pamant.

254 IOIOANA 1976 CAND MA VOI CASATORI? - Nu prea se intrevede asa ceva in anii care vin, ca atare pana pe la 40 de ani nu cred ca are loc, desi incercari de relatie vor mai fi, dar mult sub asteptari. Mai ai de cautat si de suferit pana acolo.

253 ION B 27.03.1986 CEVA DETALII DESPRE JUMATATEA CU CARE VOI FI FERICIT VA ROG: VARSTA,LOCATIE,NE CUNOASTEM?CAND APARE IN VIATA MEA? - In viata ei a existat un alt barbat care a ranit-o, deci tu vei fi un fel de balsam pentru ea. Poate fi nascuta in jur de 1990, posibil zodie de apa - poate Scorpion sau Pesti - nu e tocmai o frumusete.

252 LAURA 1979 VOI EVOLUA PROFESIONAL IN URMATOARELE LUNI? - Evolutie spectaculoasa - nu, dar se vor rezolva cu bine o serie de probleme care te tineau pe loc si te stresau. Se linistesc apele.

251 LOREDANA 1996 LA CE SECTIE VOI INTRA LA LICEU? LA FILOLOGIE SAU LA STIINTELE NATURII? - Nici una nu ti se potriveste, ca atare e foarte posibil sa existe si o a treia varianta. Dar daca e vorba doar de cele doua optiuni, a dopua are ceva mai multe sanse.

250 MAGDALENA 1972 CÂND MA DESPART DE ACTUALUL MEU SOT?VIATA ALATURI DE EL ESTE UN CALVAR. VREAU SA IAU VIATA DE LA CAPAT. AM VREO SANSA? - Daca asta iti doresti cu adevarat, anii 2012-2013 ar putea fi decisivi in decizia de a divorta. E posibil; ca lucrurile a ajunga atunci la apogeu si sa spui: gata! E vorba de divort aici, nu de a o lua de la capat cu altcineva, asta e alta poveste.

249 MARI DANI 1985 ESTE VREO PROBLEMA CU MINE DE NU REUSESC SA AM O AMICA ADEVARATA? - Oarecum da, ai uneori o fire cam retrasa, singuratica, dar si destul de rece, ceea ce poate tine prietenii la distanta. Esti si foarte idealista si visatoare si speri mult de la o relatie, de orice natura ar fi ea, iar ceilalti te dezamagesc. Faci uneori prea multe sacrificii pentru a fi pe placul celorlalti, dar acestia mai mult te ranesc. Intr-adevar, prietenii sunt putini la numar, dar cei care sunt, pot fi de o viata. Pretinzi mult de la oameni iar ei nu pot oferi.

248 MARI DANI 1985 IN CAT TIMP ESTE POSIBIL SA IMI GASESC PE CINEVA? - Urmatorii 4 ani iti aduc 2 sanse de relatie dar din pacate triste, nu duc prea departe.

247 MARIA 1962 CEVA DETALII DESPRE JUMATATEA MEA VA ROG: VARSTA,LOCATIE,NE CUNOASTEM? CAND APARE IN VIATA MEA? - Nu prea apare... Deceptiile mai vechi au lasat urme care acum te fac mult mai prudenta, ba chiar ostila in fata unei noi relatii. Nu trebuie sa faci compromisuri si de aceea vei gasi cu greu pe cineva, ca atare nu stiu daca exista concret un astfel de om. Poate peste vreo 4 ani sa apara ceva bun.

246 MARIA 1977 RELATIA CU C.A.ARE VREUN VIITOR SAU EL ARE PE ALTCINEVA? - Daca si el e la fel de implicat, sunt mari sanse ca de aici sa se nasca o relatie de viitor. dar nu e exclus totusi ca lui sa-i fuga ochii si in alte parti, ca atare depinde f mult de seriozitatea lui!

245 MARIA 1977.VOI PRIMI POST IN SP. IN CARE FAC STAGIUL ACUM ORI IN ALTUL DIN T.SAU VOI PLECA LA R. PE NN. LA ANUL? - Daca tu crezi ca eu inteleg ceva din toate aceste initiale, te inseli. La modul general: sunt mari sanse sa primesti post acolo unde esti acum.

244 MIHAELA 1981 CE A SIMTIT PT MINE ALEX [...]? - Au fost sentimente puternice, atractie si dorinta sexuala, dar nu era el omul potrivit pentru o relatie, e diametral opus genului de barbat care ti se potriveste. Si nici sortit nu iti era.

243 NIA 1992 VOI LUA EXAMENELE DIN IUNIE-IULIE CU NOTE BUNE? - Da, vei lua notele tale obisnuite, cele firesti pentru nivelul tau. Nici mai mari, nici mai mici.

242 NIKO 1967 APARE VREODATA CINEVA IN VIATA MEA SA MA SIMT IUBITA SI FERICITA SI CUM ARATA,VARSTA - Doua ar fi trebuit sa fie iubirile importante diun viata ta, deci daca au fost deja, atunci cam asta e. Dar in urmatorii 2 ani sunt sanse sa iti atraga atentia cineva, un barbat divortat (poate chiar de 2 ori divortat) care iti va fi mai intai un bun prieten.

241 NIKO 1967 IAU LICENTA IN VARA CU NOTA BUNA? MULTUMESC - Nu va fi nota pe care o speri, cred ca vei fi putin dezamagita de rezultat. Ceva nu iese conform planurilor.

240 TAISHA 1982 ESTE NICU JUMATATEA MEA? - Ar putea fi el - daca sunteti acum impreuna cu adevarat - dar mai sunt inca unele aspecte de rezolvat intre voi inainte de a ajunge la ceva clar.

239 ZARAZA 1975 VA REUSI COPILUL MEU SA IA EXAMENUL LAARTE PLASTICE? - E inca un aspect foarte nesigur, ori pentru ca oscileaza intre doua domenii dioferite, ori pentru ca i se va oferi o alternativa mai certa decat aceasta. Mai degraba exista o alta solutie decat artele plastice, deci n-ar fi rau sa o caute.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 23-25 MAI 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

238 ADI M 1970 CÂND MA CASATORESC? - Desi 2011 ar fi trebuit sa insemne ceva in ceea ce priveste casatoria, totusi e posibil ca o eventuala nunta sa nu aiba loc decat peste vreo 2 ani. Nu cred ca iti cunosti jumatatea inca.

237 ADRIANA 1973 CE A INSEMNAT INTALNIREA CU DARIO DIN 2005 - A fost o intalnire karmica ce a avut rolul de a va echilibra reciproc unele datorii din alta viata. Se pare ca ati reusit, de aceea dupa aceea drumurile vis e despart.

236 ADRIANA 1973 CE MISIUNE AM IN ACEASTA VIATA - Sa te realizezi prin forte proprii, sa inveti permanent ceva care sa te ajute sa te maturizezi, sa inveti mai ales lectia rabdarii si sa construiesti ceva durabil in viata.

235 ALI 1969 CARE SUNT SENTIMENTE/INTENTIILE LUI L-C PENTRU MINE? - Momentan nu simte si nu intentioneaza nimic, supararea se mentine, dar exista sansa ca sentimentele lui sa se reaprinda daca il recuceresti prin dceva deosebit, care sa ii atraga din nou atentia asupra ta.

234 ALI 1969 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU L-C. SUNTEM SUPARATI, DESPARTITI, VA ROG UN SFAT, PERSPECTIVE - Am spus mai sus ca ar mai fi o sansa ca lucrurile sa se reaprinda, dar nu cred ca foarte curand, ca atare trebuie sa ai rabdare si sa gasesti ocazia ca voi doi sa va vedeti si sa il recuceresti cumva. Se mai poate salva relatia, dar cu rabdare si cu ceva efort.

233 ANDREEA 1985 CAND VOI SCAPA DE SINGURATATE?SUNT SINGURA DE CATIVA ANI, AM IMPRESIA CA NIMENI NU MA PLACE CEEA CE MA DEPRIMA - Din pacate nu scapi inca de singuratate, si chiar daca va aparea o sansa de iubire in perioada care vine, totusi nici aceasta nu te va face fericita, incat singuratatea inca planeaza o vreme peste viata ta. Dar pana pe la 29 de ani lucrurile revin  la normal.

232 ANDREEA2884 1984 CE SENTIMENTE ARE CATALIN ( GEMENI) PENTRU MINE? - Atractie sexuala si ceva interese nu tocmai corecte. deci nu cred ca e o dragoste pura aici, fii atenta!

231 AURA 1973 CÀND IMI VOI ÍNTÀLNI JUMÀTATEA? - Nu este exclus sa o fi cunoscut deja, dar momentan nu cred ca aveti o relatie f buna sau foarte apropiata. Poate reveni in viata ta pana in 2013.

230 AURORA 1975 .A ALES SA MEARGA SINGUR INAINTE . SUNT SANSE SA SE RAZGANDEASCA ,DACA DA ,CAND ? - Nu, si e multumit de decizia luata, se va tine de ea, chiar daca vor fi momente cand se va indoi ca a facut bine.

229 BUZULINA 1970 MI S-A SPUS CA VOI AVEA UN DECES IN FAMILIE IN PER IUNIE-SEPTEMBRIE 2011. ESTE ADEVARAT? - Cine ti-a spus asta, sa-si asume afirmatiil! Nu sunt aici pentru a confirma si infirma previziunile altora. Ceea ce spun eu e ca totul va fi bine in familie.

228 DANA 1982 LOCUIESC IN BUC. SI IN APROX. 1 AN, EU SI OVIDIU, IUBITUL MEU DORIM SA NE MUTAM IMPREUNA IN ALBA IULIA, UNDE LOCUIESTE EL. ESTEO DECIZIE BUNA, TINAND CONT CA EU SIMT CA EL E ALESUL, SI VISEZ LA CASATORIE MAI TARZIU? - E o decizie buna, dar lasa lucrurile sa mearga de la sine, fara sa incerci sa le stii pe toate in avans. Bucura.te de relatie asa cum e, fara sa planifici deja ce va fi anul viitor. Vei sti la anul mai exact incotro mergeti. Inca mai aveti un hop de trecut din care veti invata multe amandoi.

227 ELA 1973 CAND IL VOI INTALNI PE ACEST BARBAT CARE VA FI STAREA MEA CIVILA? - Vei fi despartita de un fost iubit.

226 ELA 1973 REF LA RASP 101 CE PREDA CA PROFESOR,CUM ARATA FIZIC,STARE MATERIALA,IL CUNOSC,ESTE MAI MIC CU VREO 5 ANI DECAT MINE SI ESTE DIN ACELASI ORAS CU MINE? MULTUMESC MULT! - Ei, chiar nu am de unde sa stiu ce materie preda si la ce scoala o fi, nici chiar asa... Dar arata bine, are un aspect tineresc, si nu cred totusi ca mai e in acleasi oras, posibil sa fi fost candva in acelasi oras dar s-a mutat.

225 ELENA PERLA 1981 CAND MA VOI CASATORI? - Mai ai de asteptat intre 2 si 4 ani, deci nu se prefigureaza nimic in acest sens o vreme, doar relatii incerte.

224 IOANA SILVIA 1982 IN CAT TIMP VOI CUNOASTE JUMATATEA?DETALII VARSTA ,PROFESIE. - O intrebare pe mesaj te rog. Posibil sa apara candva in urmatorii 2-4 ani, dar nu se va lega de la prima intalnire.

223 IOANA SILVIA 1982 RELATIA CU PAUL VALERIU VA DUCE CATRE CASATORIE?SAU CE DORESTE?EL E JUMATATEA? - Nu, nici tu nici el nu vreti de fapt asta, sunt unele retineri la mijloc care pana la urma va vor separa.

222 IONELA G. 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - In urmatorii 1-3 ani sunt cele mai mari sanse sa incepi relatia cu jumatatea ta.

221 LOREDANA 1996 VA TINE CU ADEVARAT LA MINE ACEL BAIAT (ADICA,PRIMUL MEU IUBIT)? CUM VA DECURGE RELATIA NOASTRA? - Va fi o joaca, tocmaid e aceea se va si termina destul de repede, deci nu spera prea mult de la ea, trateaz-o si tu ca pe o ocazie de a invata cum e iubirea.

220 MCI 1969 JOB NOU APRILIE, FIASCO, TERMINAT IN 3 SAPT. CAND JOB SERIOS, POTRIVIT, DE DURATA? - Va veni si unul asa cum iti doresti, dar e posibil ca nici urmatorul sa nu fie de durata si sa pleci si de acolo, ca atare dupa inca o incercare pe parcursul urmatorilor 2 ani.

219 MIHAELA 1973 CE VREA SOTUL DE LA MINE, MA IUBESTE , ISI DORESTE O INTOARCERE IMEDIATA ACASA, VREA SA FAC EU PRIMUL PAS,CAT VA MAI DURA SITUATIA ASTA, ? SE VA AJUNGE LA DIVORT?AS VREA SA STIU LA CE SA MA ASTEPT DIN PARTEA LUI , AM SUFERIT, SUFAR , AM INCEPUT SA AM SI PROBLEME DE SANATATE. MULTUMESC! - Deocamdata nu are absolut nicio intentie, lui ii convine situaita asa cum e si nici nu cred ca va face vreo schimbare in perioada urmatoare. Cred ca sunt multe aspecte pe care nu le stii despre el, pentru ca acolo unde e el are o viata paralela oarecum ascunsa de tine si nu cred ca are vreo intentie sa se intoiarca,. Cel puytin nu deocamdata, pentru ca intr.un viitor ceva mai idnepartat, se poate sa revina cu ganduri mai bune la tine.

218 MIHAELA 1973 IN CAZUL IN CARE VOM DIVORTA,CE SE VA INTAMPLA CU CASA CARE ESTE APROAPE GATA, VA RAMANE SOTULUI SI EU CU BAIATUL RAMANEM IN APARTAMENT? AM PUS ATATA SUFLET IN REALIZAREA EI SI SA O TERMINAM SI SA LOCUIM CA O FAMILIE FRUMOASA SI FERICITA. MULTUMESC!, - Nu cred ca e atat de decis pentur divort, spuneam ca lui ii convine situatia asa cum e acum, fara sa ia o deciyie atata de ferma, ca atare nu cred ca se ajunge la divort in urmatorii 2 ani. Oricum cred ca vreo 2 ani lucrurile raman la fel de incerte intre voi, abia dupa aceea se va l;ua o decizie: ori ori. In acest moment mai sunt inca sansa sa va bucurati de o viata de familie cu tot ce inseamna ea, in casa noua, dar nu curand.

217 MONA-CEZARINA 1971 IMI DORESC UN BARBAT SERIOS SI UN COPIL. NASC UN COPIL IN ANUL 2012? - Nu cred ca se anunta o sarcina in 2012 si nici iun urmatorii 5 ani. Greu gasesti acel om serios pe care il doresti.

216 PORKY M 1979 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Desi ar fi trebuit sa se intample pana la 30 de ani, totutis si urmatorii 3 ani pot aduce ceva sanse bune in acest sens.

215 ROXANA 1981 CE SANSE DE IMPACARE AM CU DRAGOS DUPA CE M-A PARASIT FIINDCA S-A SPERIAT DE VIITOR? - Foarte mici, mai ales daca el a inceput deja o alta relatie!

214 ROXANA 1981 SE MAI INTOARCE DRAGOS LA MINE DESI A LUAT DECIZIA DE A NE DESPARTI? - Nu, si e mai bine asa, pentru ca nu ar fi o relatie sincera si tot aici ati fi ajuns. Mergi mai departe spre altceva, nu mai privi spre trecut.

213 ROXANA 1987 CE SIMTE IUBITUL MEU CRISTI PTR MINE? - Momentan nu prea sunt sentimente aprinse, cred ca atractia e legata mai mult de perioada de inceput a relatiei voastre, acum e ceva ce va desparte, un fel de raceala sau dezinteres. Dar sunt sanse ca sentimentele lui sa revina la normal daca depasiti impasul de acum.

212 ROXANA 1987 IUBITUL MEU CRISTI ARE SENTIMENTE SI PENTRU ALTA FEMEIE? POT AVEA INCREDERE IN EL? - Din pacate nu e sinceritatea intruchipata si opricand e pasibil de o tradare, ca atare nu merita suta la suta incredere, dar lasa lucrurile sa mearga de la sine, fara sa-i dai motive sa paseasca stramb.

211 SILVIA 1967 SUNT DIVORTATA. MA VOI MAI RECASATORI? - Ar fi mari sanse pentru o a doua casatorie in urmatorii 2-7 ani.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 23-30 MAI 2011
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[ASPECT] 210 AURA 10.02.1973 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2011 pana in APRILIE 2012 Jupiter trece prin casa 11, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN TAUR SEXTIL CU MERCUR NATAL descrie o perioada buna din viata dv., un moment benefic pentru calatorii, afaceri prospere, studii sau burse peste hotare, castiguri financiare semnificative. Faceti o cunostinta noua care va poate marca evolutia viitoare: un profesor, un ghid, un colaborator de la care veti avea multe de invatat. Este o perioada benefica in plan comunicational, relational si financiar. Veniturile pot fi semnificative, bucurandu-va de bunastare sau un trai multumitor. Afacerile proprii prospera, aveti curajul de a va avanta in initiative ce va pot aduce bani frumosi. Puteti semna acte cu urmari profitabile sau legati parteneriate de afaceri de succes. Investitiile pe care le faceti acum au un impact benefic asupra dv. Planul financiar este in siguranta, ba chiar apar sanse de castiguri suplimentare semnificative (cresteri salariale de exemplu). Activitatea comerciala este favorizata: faceti cumparaturi utile sau investitii importante. Legatura dv. cu lumea este la un punct de maxim si sunteti multumit de relatiile pe care le intretineti acum. Relatiile cu persoanele din anturaj sunt bune – vecini, frati, colegi, prieteni – cu sansa extinderii cercului dv. de cunostinte. Orice activitate intelectuala este favorizata: cursuri, studii, examene, concursuri, activitate jurnalistica sau literara. Va faceti mult mai usor inteles pentru ca intretineti relatii pozitive si eficiente cu lumea din jur. Calatoriile si corespondenta sunt favorizate, existand sansa unei deplasari la mare distanta (in strainatate). Vestile care vin in aceasta perioada nu pot fi decat bune. Se poate intinde vestea despre calitatile dv., deci ati putea primi aprecieri de la persoane influente. Va puteti afirma valoarea cu adevarat. Aveti un mod de comunicare entuziast, optimist, intotdeauna corect in judecati, convingand usor pe toata lumea, incat ati putea face cariera acum in publicitate, marketing sau comert, reusind sa vindeti orice.

 

[KARMA] 209 ADRIANA 19.07.1973 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2006-2008 - urmatoarea va fi - 2011-2012. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2049-2051. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul DECEMBRIE 2010 - NOIEMBRIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 

[KARMA] 208 AURA 10.02.1973 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2008-2009 - urmatoarea va fi - 2015-2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2043-2045. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MARTIE 2011 - APRILIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa 6 semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: datorie, responsabilitate, obligatie, munca, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, sanatate, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina. 3. INDEMNUL PERIOADEI: munceste, asuma-ti responsabilitati, du-ti sarcinile la indeplinire, recunoaste-ti vina, accepta-ti rolul de subaltern, invata umilinta, fii un executant ireprosabil, ingrijeste-te de altul, ai grija de cineva, fii ordonat, organizeaza-te, respecta legile si regulile, ai grija de sanatatea ta, mergi la medic! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 

[KARMA] 207 GIANINA 30.01.1948 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2003-2005 - urmatoarea va fi - 2013-2014 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2027-2034. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IULIE 2011 - SEPTEMBRIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa 9 semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. 3. INDEMNUL PERIOADEI: invata, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea stramta in care ai trait pana acum, priveste in sus, priveste departe, viseaza cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradeaza-te, deschide-te spre spiritualitate, afla, descopera, informeaza-te, calatoreste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 

[KARMA] 206 MANUELA 09.09.1976 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1999-2000 - urmatoarea va fi - 2027-2031 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2055-2060 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul OCTOMBRIE 2010 - SEPTEMBRIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa 5 semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 

205 GHEBOIANU IOANA CARMEN 13.07.1990 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)
 

204 HORATIU 17.06.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)
 

203 VALERIO 11.04.1968 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

 

202 ANA FLORINA 13 IULIE 1978 EA + 15 FEBRUARIE 1982 EL
EA - RAC, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - VARSATOR, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: RAC - VARSATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - CAINE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR
. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

201 ANDRA 28.01.1986 + 11.05.1983
EA - VARSATOR, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - TAUR, Junon in PESTI, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: VARSATOR - TAUR COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - PORC COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

200 ANDREEA 2884 28.01.1984 EA + 23.05.1983 EL
EA - VARSATOR, Junon in TAUR, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - GEMENI, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: VARSATOR - GEMENI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

199 ANDREEAMIRON 17.09.1987 EA+02.08.1976 EL
EA - FECIOARA, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - LEU, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA -
DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE
ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

198 CAMELIA-10.06.1977EA+FLORIN-27.03.1977 EL
EA - GEMENI, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - BERBEC, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si
CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:GEMENI - BERBEC COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR
. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

197 CRISTINA15.09.1977+VALERIO 11.04.1968
EA - FECIOARA, Junon in SCORPION,SARPE DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - BERBEC, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - BERBEC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - MAIMUTA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

196 DANA 12.04.1982 EA + 20.11.1976 EL
EA - BERBEC, Junon in
CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?
EL - SCORPION, Junon in SCORPION, DRAGON DE FOC
(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - DRAGON COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
37% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

195 LAURA 30.08.1983 EA + 12.09.1983 EL
EA - FECIOARA, Junon in TAUR, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - FECIOARA, Junon in TAUR, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - FECIOARA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-22 MAI 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

194 ABA 1976 CUM VA EVOLUA RELATIA CU MOULIN? CASATORIE? - Desi poate continua, totusi nu cred ca duce la casatorie, ci incetul cu incetul va intra in rutina. Momentan nu e clara directia, dar depinde foarte mult de el, de intentiile lui, dar el sta in cumpana.

193 AM 1977 AM UN COLEG CU 12 ANI MAI MIC DECAT MINE CARE IMI TOT FACE AVANSURI. E FECIOARA SI NUMELE INCEPE CU I. VOI AVEA O REL CU EL? - Nu, diferenta de varsta va fi un obstacol intre voi care, desi spui ca nu conteaza. Vei vedea ca va conta totusi enorm. Deci mai mult decat amicitie si colegialitate nu va fi.

192 ANDRADA T1990 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Desi ar fi sanse sa apara pe la 23-24 de ani, totusi nu e singura jumatate, adica in viitor, dupa 40 de aniu, se poate sa mai existe o casatorie.

191 ANDREEA 1981 CE SE VA INTAMPLA CU MINE SI HORIA? - Poate iesi de aici o idila care, daca e luata in serios de amandoi, poate dura si poate avea viitor.

190 ANDREEA ROXANDRA1986 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Apare foarte greu, de parca nu ai frecventa mediile potrivite pentru a-l cunoaste. Poate sa se intample dupa 30 de ani - 32-33…

189 ARIMA 1980 CIND CU CINE MA CASATORESC - Oricand in urmatorii 7 ani, e o chestiune de sansa, sa treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a-l intalni, intamplarea isi spune cuvantul. Desi sunt sanse sa te casatoresti de doua ori in viata, unul din ei poate fi zodie de apa.

188 BEBELUSA74 1974 CE SE VA INTAMPLA CU CASNICIA MEA - 2011-2012 sunt ani decisivi pentru viitorul casniciei, dar din pacate acest viitor e cam sumbru, exista riscul ca in acesti ani sa se destrame totul. Pluto se opune Soarelui tau din casa casatoriei, ceea ce poate strica tot ce ati cladit impreuna. Lupta totusi, pana in 2012 se mai poate repara ceva, daca mai exista sentimente.

187 BOGDAN M 1984 VOI REUSI SA AM O RELATIE SENTIMENTALA CU ANCA SAU VOM FI DOAR AMICI? - Sentimentala nu, dar nici de altfel, pentru ca va interveni ceva intre voi care va va separa. Probabil ea are pe altcineva in suflet.

186 CAMELIA 1958 SA MAI CONTINUI COLABORAREA ? VOI AVEA PROBLEME DIN CAUZA LOR? - Daca nu te mai multumeste si mai mult complica lucrurile, mai bine nu, dar citeste bine conditiile legale, ca sa nu incalci vreo clauza.

185 CRISTINA 1978 CAND MA VOI MARITA? - Pana in 2016-2017 ar trebui sa fii deja casatorita, dar pana atunci se poate orice, si maritis, dar si despartiri.

184 CRISTINA 1978 VOI MAI FI IMPREUNA CU DANI? - Nu, fiecare va fi cu altcineva.

183 DANA 1966 EXISTA POSIBILITATEA CA IN URMATOARELE 2 LUNI SA FIU COOPTATA INTRUN PROIECT

182 PROFESIONAL? - Poate nu chiar doua luni, dar viitorul e promitator in ceea ce priveste asocierea ta cu un grup mai mare cu un interes comun.

181 DC72 CE SANSE AM SA IMI GASESC UN ALT SERVICIU DACA DEMISIONEZ - De gasit vei gasi, dar nu pleca pana cand nu apare acea sansa.

180 DIANA C 1971 VA DURA RELATIA MEA CU NICU? - O vreme da, dar nu e de viitor si nici nu te face fericita.

179 ELLA 1972 CAND MA VOI CASATORI? CE VIITOR ARE RELATIA CU P? - Relatia cu P nu are viitor, ci doar trecut, adica se va destrama si va ramane in memorie ca o aminire trista.

178 FELICIA 1967 VIATA PERSONALA NU ESTE BUNA,O SA MI-O REFAC?CU CINE? - Ar fi trebuit sa se intample ceva in ultimii 3-4 ani, nu de acum inainte, deci sansele sa fi format un cuplu solid au fost mai mari intre 2007-2010. Din pacate nu pare sa se intample nimic spectaculos in urmatorii ani. Poate anul asta daca mai apare ceva cat de cat bun sau poate intre 2013-2015.

177 GABRIELA 1978 CE A INSEMNAT PENTRU DRAGOS C CEEA CE S-A INTAMPLAT INTRE NOI?DE CE ACUM PARCA E SUPARAT PE MINE SI MA EVITA? - Nu as zice ca i-a oferit vreo satisfactie sau vreo bucurie, nu cred ca a insemnat ceea ce a insemnat pentru tine, ca atare acum e rezervat si prefera sa tina distanta ca sa nu-ti dea sperante. Nu e dispus sa ofere mai mult sau sa se implice mai serios.

176 GABRIELA 1978 VOI AVEA O RELATIE CU DRAGOS C SAU EL SE VA CASATORI CU MIHAELA? - Nu, el a ales altceva si cred ca va ramane in aceasta directie.

175 IOANA 1979. AM SA FIU SOTIA LUI L - Nu e exclus ca intre voi sa existe predestinare pentru a forma un cuplu, dar nu cred ca e unicul, adica ori tu ori el mai aveti pe cineva sortit. E o relatie dificila, cu multe hopuri si probleme pe parcurs, dar casatoria depinde foarte mult de felul cum le depasiti impreuna.

174 IOANA1971 SOTUL MEU,GICA ESTE DETASAT CU SERVICIUL IN SLOBOZIA.PESTE CAT TIMP VA REVENI CU SERVICIUL ACASA? - Foarte curand, jobul de acolo poate fi totusi o chestiune de mai multi ani, vreo 3-4, deci ori mai lucreaya acolo 3-4 ani ori cand se vor face cei 4 ani ar putrea reveni acasa.

173 ION B 1986 DACA MA VOI INTALNI CU MADALINA FATA IN FATA, SE SCHIMBA LUCRURILE INCAT SA AJUNGEM LA O RELATIE SERIOASA SI DE DURATA? - Nu, tot ce e frumos e doar in mintea voastra, fantezia e mai frumoasa decat realitatea.

172 LORI 1968 CAND VOI INCEPE O REL.CINE E? - Ar putea aparea ceva in urmatoarele 9 luni, un barbat cunoscut intr-un grup mai larg de persoane, posibil zodie de apa.

171 LORI1972 VA REUSI SOTUL MEU SA OBTINA UN SERVICIUMAI BUN IN ACEST AN - Nu, adica ori nu e mai bun, ori nu il obtine in acest an, dimpotriva urmatoarele cvateva luni sunt chiar neplacute, tensionate si marcate de evenimente nedorite.

170 MARCELA C 1976 CASNICIA MEA POATE FI SALVATA? - Poate fi doar prelungita, dar mi-e teama ca salvata nu, intr-un final se va destrama.

169 MARIA 1974 CEVA DETALII DESPRE JUMATATEA MEA VA ROG:VARSTA,LOCATIE,NE CUNOASTEM?CAND APARE IN VIATA MEA? - Poate fi un pic mai tanar, dintr-un oras de munte sau de la tara, nu il cunosti si apare pana in jur de 39 de ani.

168 MARIA 1974 CEVA SCHIMBARI DE LOCATIE?VOI REUSI SA PLEC IN AFARA TARII IN CURAND? - Deocamdata nu, adica nu cred ca se intampla conform sperantelor tale de acum. Ori va fi mult mai incolo, ori nu va fi deloc, pentru ca nu sunt intrunite conditiile unei mutari atat de mari.

167 MARIA 1974 CUM VA FI ANUL ACESTA FINANCIAR?VOI REUSI SA-MI ACHIT CREDITUL? - Un an greu financiar, nu cred ca scapi inca de credit, ci doar il duci mai departe asa ca acum. Nu se intrevad schimbari spectaculoase in bine, ci doar acelasi efort din ultimele cateva luni de a le aduce pe toate la zi.

166 MARIA1962 VOI AVEA O RELATIE SERIOASA SI DE DURATA CU RAFAEL? - Nu, relatia aceasta nu va fi asa cum o speri ci poate fi mai degraba o deziluzie. Trebuie sa o tratezi mai realist, cred ca astepti prea mult de la aceasta relatie.

165 MARIA1985. VA AVEA VIITOR RELATIA MEA CU FLAVIUS? MA VA IUBI? - Nu, e o relatie de scurta durata, care incepe repede dar tot repede poate deveni tensionata. Parca nu se leaga ceva e suflet aici, mai mult o prietenie.

164 MARIANA 1979 IL CUNOSC PE CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Nu, cred ca va aparea cam in urmatorii 2-3 ani, sau poate chiar in jurul varstei de 32 de ani.

163 MIHAELA 1981 CE SIMTE PT MINE ALEX ESTE O PERS CARE A INSEMNAT MULT PT MINE - Acum, nimic, uneori se gandeste la tine dar cu detasare, faci parte din gandurile lui la modul cat se poate de ralaxat, dar nu cu pasiune, nu cu dor, nu cu emotii extreme.

162 MOIRA 1978 VOI AVEA NEPOTEI IN ACEASTA VIATA, VOI TRAI SA-I VAD SI SA-I IMBRATISEZ? - La varsta asta intrebi deja de nepotei??? Mai e cale lunga pana acolo! Dar da, vei avea cel putin unul.

161 MOIRA 1978 VOI MAI FI VREODATA FERICITA SI IMPLINITA IN ACEASTA VIATA ASA CUM AM FOST IN PRIMII ANI DE CASNICIE - Nu, viitorul vine si cu probleme, si cu piedici, si cu rasturnari de situatie, deci vremea cea mai frumoasa e intr-adevar legata de trecut. Stii bine ca nimic nu e vesnic, mai ales fericirea.

160 MONICA1978 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Sansele cele mai mari sunt legate de intervalul 34-38 de ani sau in urmatorii 6 ani.

159 PHALENOPSIS 78 VREO VESTE BUNA PE PLAN SENTIMENTAL...? - Da, ar trebui sa inceapa o relatie buna, dar nu curand si nu usor, adica va incepe mai cu hopuri pana cand se va cladi ceva solid. Dar pana acolo vor mai exista si singuratate si relatii esuate repede.

158 RADU MIHAI 1973 CASATORIT AM INTALNIT PE PE CARE NU O MAI VAZUSEM DIN 1998 VOM FI IMPREUNA (CASATORIE)? - Nu, e doar o revedere trecatoare menita sa rascoleasca niste sentimente, dar nu are viitor.

157 RUXY 1974 CAT VA MAI DURA RELATIA LUI V CU J? - Cred ca deja scartaie, astfel incat se poate destrama oricand in urmatorii 2 ani.

156 SZEN 1983 VOI RAMANE CU ROBERT M? - O vreme da, dar nu cred totusi ca de aici se naste o relatie de cuplu durabila, ci eventual o prietenie durabila.

155 XCAT 1973 F ESTE CRIS JUM MEA? CE SE VA INTAMPLA IN REL NOASTRA? - Relatia poate continua, dar depinde foarte mult de o a treia persoana care s-ar putea infiltra intre voi. Daca tu sau el aveti pe altul, atunci relatia se va destrama, deci aici trebuie sa faci ceva: in a evita interventia celei de a treia persoane.

154 XENA 1964 CAND IMI VA APARE BARBATUL CU CARE SA FORMEZ UN CUPLU - Nu prea se iveste… adica sanse de relatie vor mai fi, dar greu se va lega de aici un cuplu asa cum il speri. Poate ceva-ceva in jur de 49 de ani.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-22 MAI 2011
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

153' ANDREEA ROXANDRA 24.09.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

153 IULIA MOSARIU 13.07.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

152 MARIA 13.02.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

151 MIHAELA SORINA 25031971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

150 PUSHA 54 - 15.04.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!) 

149 MAGDA 9.11.1960 EA + 18.09.1967 EL
EA - SCORPION, Junon in CAPRICORN, SOBOLAN DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - FECIOARA, Junon in FECIOARA, CAPRA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: SCORPION - FECIOARA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - CAPRA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
47% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] 148 ANDREEA.M 04.06.1986 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2011 - urmatoarea va fi – 2016-2017 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2060-2061. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul septembrie 2010 - SEPTEMBRIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa 3 semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: discuta, vorbeste, exprima-te, cauta o cale de a te face inteles, ia legatura cu lumea, transmite mesajul tau celorlalti, invata, informeaza-te, argumenteaza ceea ce gandesti, pune mana pe carte, calatoreste, relationeaza, cunoaste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] 146 LOREP 05.11.1975 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2010 - urmatoarea va fi – 2025-2026 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2045-2046. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IULIE 2010 – APRILIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa 2 semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 

[ASPECT] 145 AMI 01.06.1959 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2011 pana in MAI 2012 Jupiter trece prin casa 2 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: TRIGONUL DINTRE URANUS IN TRANZIT PRIN BERBEC SI MARTE NATAL indica o dispozitie plina de energie, dar care uneori poate scapa de sub control cazand victima unor mici accidente. Impulsivitatea va poate baga de multe ori in bucluc, fie in plan fizic, fie in plan comunicational, nereusind sa va abtineti de la gesturi riscante. Aveti o mare nevoie de libertate de actiune, nu suportati nici o restrictie, si chiar daca stiti ca orice incercare de rebeliune va creeaza probleme, nu renuntati sa militati pentru independenta totala. Va lipseste complet prudenta si faceti totul „cum va vine”. Puteti suferi certuri cu anturajul, mai ales cu barbatii, sau probleme bruste de sanatate (crize, accidente, urgente). Nu va supuneti legii, de aceea puteti avea si probleme cu autoritatile (amenzi, sanctiuni, avertismente). Vointa dv. este de nestavilit, sunteti ca o bomba care poate exploda oricand, dar daca va canalizeaza energia debordanta intr-o activitate care are nevoie de acest surplus (sport, munca fizica, argumentare) ati putea atinge adevarate performante. Mare risc de accidente la volan sau legate de mijloace de transport. Este o perioada excelenta pentru initiative personale – afaceri, proiecte, calatorii – dar si pentru planuri colective – alaturi de colegi, parteneri, colectiv - pentru ca aveti ambitia si curajul de a porni intr-o noua directie, in pofida oricaror riscuri. Puteti gasi acum persoanele utile pentru a va vedea planurile realizate sau demarate intr-o directie buna. Apar evenimente dintre cele mai ciudate care, desi va dau putin viata peste cap, duc intr-o directie favorabila, care va va inspira un puternic sentiment de independenta si implinire personala. Cu ambitie si energie, visele dv. pot fi atinse.

[ASPECT] 144 BEBELUSA74 30.06.1974 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2011 pana in MAI 2012 Jupiter trece prin casa 4 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011-2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: OPOZITIA DINTRE PLUTO IN TRANZIT PRIN CAPRICORN CU SOARTELE NATAL DIN RAC - Suferiti adevarate drame si crize profunde, presiunea este insuportabila si puteti exploda in manifestari neobisnuite de personalitate. Va iesiti din fire extrem de usor, lasandu-va stapanit de atitudini rebele si extremiste (ura, razbunare), dar uneori va pierdeti curajul si fugiti din fata confruntarii. Aveti mari probleme in comunicarea cu ceilalti tocmai pentru ca aveti impresia ca de fiecare data cand intrati in contact cu cineva sunteti supus unui atac din partea celuilalt. Trebuie sa invatati ca nu toata lumea este de acord cu dv. in permanenta si ca exista si contradictii pe care trebuie sa le acceptati mai usor. Trebuie sa invatati sa fiti mai tolerant cu lumea, pentru ca aveti tendinte spre dictatura, autoritate, manipulare, dorind mereu sa fiti deasupra tuturor. Este un moment extrem de dificil din viata dv., unic, cand veti da piept cu unele din cele mai profunde si mai grave provocari ale sortii. Va fi un moment de lunga durata in care viata dv. cunoaste o alta structura. Totul se poate rasturna acum pentru a da nastere unei noi directii de evolutie. Se naste alt om in propria dv. piele, o individualitate noua, o identitate noua, un alter ego de care nici macar nu banuiati ca il gazduiti in interiorul dv. Ies la iveala capacitati ascunse, talente latente, si va refaceti viata pe un cu totul alt schelet decat in anii anteriori. Cele mai mari rasturnari de destin pot avea loc acum, nu veti fi scutit nici de suferinta, nici de esec, nici de pierderi, dar toate sunt teste de incercare din partea destinului. De felul cum veti depasi acest moment va depinde evolutia dv. viitoare. Veti fi pus in fata unor datorii karmice majore, deci sa nu va mire ca toate necazurile vietii se vor aglomera in aceasta parte a existentei dv. Nimic nu e intamplator in ceea ce se va petrece acum. Acum aveti intalnire directa cu insasi karma dv.! Acum veti intelege rostul dv. pe pamant, de ce ati avut de infruntat probleme de-a lungul vietii si probabil chiar veti gasi raspunsul la eterna intrebare „de ce mi se intampla tocmai mie?”. Acum veti avea si sansa de a va echilibra definitiv karma, dar examenul final nu va fi deloc usor. Din pacate acum pot aparea conditiile celor mai grave evenimente din viata unui om. Va exista o senzatie coplesitoare de ghinion, de frustrare, de insatisfactie, descoperind ca trebuie sa faceti modificari masive. Va schimbati aspectul exterior, modul de comportament, modul de actiune. Puteti avea parte si de unele probleme de sanatate mai grave. Confruntarile cu care dati piept in aceasta perioada nu vor fi deloc usoare, deci este un punct critic major in destinul dv. La finalul acestei perioade vi se deschide o cu totul alta viata in fata ochilor. Veti trece printr-o situatie cu o mare incarcatura karmica si retraiti o situatie din viata anterioara prin care vi se releva sensul actualei dv. existente!

[ASPECT] 143 MARIA 13.02.1974 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2011 pana in APRILIE 2013 Jupiter trece prin casa 12 deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: TRIGONUL DINTRE SATURN IN TRANZIT PRIN BALANTA CU POZITIA SA NATALA este un moment mult mai limpede din viata dv. Incepeti sa resimtiti pe ce pozitie va aflati si va organizati viata cu mai multa maturitate. Ati acumulat experienta necesara unei restructurari a propriei vieti si stiti exact unde sa actionati pentru a deveni alt om. Ati trecut prin suficiente piedici in ultima perioada din care v-ati asumat lectia necesara evolutiei viitoare si acum, incep sa se arate roadele eforturilor dv. din ultimii ani. Sunteti intr-un moment de reconstructie a propriei vieti, va trasati alte cai de urmat, avand in prim plan corectitudinea, responsabilitatea, bunul simt, demonstrand ca ati devenit alt om si v-ati asumat invataturile vietii. Munciti mult, dar sunteti constient de nevoia de a depune aceste eforturi pentru a va reface viata pe un sablon mai stabil si de lunga durata. Ceea ce construiti acum este durabil si va poate inspira un sentiment de stabilitate si securitate deplina. Va comportati ca un om matur, cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant, fara a mai face experimente riscante. Prudenta dv. merge mana in mana cu ambitia de a depasi piedicile viitoare. Este un moment din destin in care vi se pare ca timpul tine cu dv. si ca nimic nu e facut la intamplare. Vedeti in tot ce vi se intampla o lectie utila maturizarii dv. Folositi timpul constructiv, pentru formarea dv. Respectati regulile lumii in care traiti si demonstrati o capacitate superioara de organizare a propriei vieti. Viata dv. devine mult mai stabila.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 9-15 MAI 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

142 ADA 1985 CAND IMI VOI GASI JUMATATEA? - Nu este exclus sa il fi cunoscut deja in ultimii 6 ani, poate face parte din anturajul tau de cunostinte.

141 ADINA 1984 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATE? - Se va intampla dupa 29 de ani, deci inca mai ai de cautat.

140 ADRIANA 1976 O SA MOR ANUL ASTA - Nu.

139 ALEXANDRA 1986 MAI AM SANSE DE IMPACARE CU BOGDAN? - Ar mai fi, dar depind prea mult de el, si daca el nu face nimic, atunci sansele scad.

138 ALINA 1969 CUM ARATA CEL SORTIT MIE? - Arata bine, arat conform varstei pe care o are, matura adica, are o privire patrunzatoare, aparte. In general are multe din semnalmentele pe care le-ai visat la un barbat, dar nu ai mai cunoscut pe nimeni ca el inainte.

137 ANDRA27 1974 SUNT SANSE SA MA MAI IMPAC CU V?NE VOM CASATORI?ESTE EL JUMATATEA MEA?POT AVEA INCREDERE IN EL? - Sanse de impacare foarte mici si nici nu merita, pentru ca o eventuala impacare ar fi imediat urmata de o alta dezamagire si tot acolo ajungeti. Nu e ceea ce sperai.

136 ANDREEA 1981 DE CE MA TINE RADU LA DISTANTA? - Pentru ca un om cu toane si cu doua fete dar si pentru ca el e atras de altcineva.

135 ANDREEA 1989 CUM VA EVOLUA IN VIITOR RELATIA CU D? - Oscilant, e posibil sa apara un moment critic care sa strice relatia, o eroare, o gafa, o vorba aruncata in vant, deci amandoi trebuie sa fiti mai diplomati si mai atenti la gesturi pripite.

134 ANNA-MARIA 1991 RELATIA MEA CU NORBERT VA PUTEA FI DURABILA? - Nu mult, pentru ca interesul de la inceput va mai pali cu timpul si nu va veti mai intelege la fel de bine.

133 ANONIMA CE REPREZINT EU PT. SOTUL MEU, TUDOR? - Esti omul cel mai important din viata lui, de care si-a legat viata si care l-a marcat cel mai mult.

132 ANONIMA CUM VA FI RELATIA CU SOTUL MEU IN VIITOR? - Poate continua, dar e posibil sa existe si un moment critici major care sa va desparta o vreme.

131 ANONIMA DE CE NU MA-NTELEG CU SOTUL MEU? - Aveti cai diferite de mers, nu ati reusit sa va cladiri un sens comun la care sa contribuiti impreuna. Nu exista o cooperare eficienta intre voi ci fiecare are lumea sa paralela fata de a celuilalt.

130 CERASELA 1974. SOTUL MEU ALIN, DUPA 15 ANI DE CASNICIE A PLECAT LA ALTA FEMEIE. IL IUBESC SI VREAU SA STIU DACA VOM FI IMPREUNA PT TOT RESTUL VIETII - E un mare hop care s-ar putea prelungi o vreme si care va declansa stari foarte contardcitorii: cand de calm, cand de furtuna. Dar mi-e teama ca el e prea decis sa se elibereze, in ciuda intentiilor tale de a-l pastra, pentru ca pare sa fi obosit, nu mai are forta sa continue.

129 CONSTANTA 1981 CAND MA VOI CASATORI? - Pana la casatorie vei mai avea o relatie, iar casatoria ar putea avea loc undeva in urmatorii 6 ani.  

128 CRIS 1975 PRIETENUL MEU DORESTE SA NE MUTAM IMPREUNA, SA INCEPEM O VIATA NOUA IMPREUNA, EU FIIND DIVORTATA CU UN COPIL , EL DE ASEMENEA.AVEM VREO SANSA ? MA IUBESTE? - Merita sa incerci, pentru ca asa va puneti relatia la incercare, pentru a vedea cum va intelegeti in situatii de zi cu zi. Mutarea impreuna e testul cheie al relatiei voastre. Nu e vorba de iubire aici, ci de sansa pe care amandoi o oferiti pentru o familie.

127 CRISSU1959 REW SUBIECT LIA BERBEC : \'EXTREME: SI LA MAXIMA FERICIRE DAR SI LA MAXIMA NEFERICIRE...\'SUFLETUL BERBECULUI GEAMAN/PERECHE? AL LIEI NU REUSESTE SA SE POATA CONTOPI DUPA ATATA MAXIMA NEFERICIRE ABSORBITA DE MINE IN URMA UNOR BLOCAJE COMINICATIVE .REALIZAREA SINELUI PENTRU NOI2ESTE INDICATA?UNDE VOM AJUNGE? ,SUNT NEMULTUMIT DE EVOLUTIA IN ACEST MOM.SPUNEATI ACUM 3 ANI ,CA SUNT INCA 5 PANA CAND REL VA AVEA CURSUL DORIT DE NOI2.?! - E o relatie cu foarte mari probe, dar peste care se poate trece daca sunteti sinceri, daca nu va acundeti in spatele unei masti mincinoase si mai ales daca reusiti sa stati alaturi in cele mai dificile momente, Daca vreunul din voi se eschiveaza si cauta sa se ascunda atunci cand e mai greu, atunci e semn ca relatia nu duce la nimic. Dar din aceasta relatie veti avea amandoi multe de invatat.

126 DC72 1972 CE PARERE ARE DESPRE MINE MG?SUNT PERSOANE CARE IL INFLUENTEAZA NEGATIV IN CEEA CE MA PRIVESTE? - Da, e influentabil in oarecare masira, pentru ca are despre tine si informatii bune, si mai putin bune, dar incearca sa discearna impartial, pe cat posibil. Cred ca are pretentii mai mari de la tine, nu esti chiar asa cum si-ar dori.

125 DC72 1972 SUNT MARGINALIZATA LA SERVICIU.CE SE INTAMPLA SI CAT VA MAI DURA ACEASTA SITUATIE? - Lucrurile ar trebui sa revina la normal, pentru ca Saturn peste Soare si Mercur, asa cum e acum, ar trebui sa te ajute sa te faci inteleasa la serviciu fara sa mai fie astfel de probleme. Cred ca e un blocaj de comunicare dar si o revolta de-a ta. Nimeni nu are nimic cu tine, dar cred ca tu ai unele manifestari uneori greu de inteles de catre ceilalti, incat unii nu te mai recunosc, nu mai esti asa ca altadata. Te+ai schimbat.

124 DIANA 1981 CE REPREZINT EU PT. GICA? CE SIMTE EL PT. MINE? - Se simte bine cu tine. dar mi-e teama ca nu numai pentru tine, cred ca nu sunteti doar voi doi, ci mai este o persosna intre voi care poate strica sansele unei relatii concrete.

123 DIANA C 1971 CE SIMTE NICU PENTRU CEALALTA FEMEIE DIN VIATA LUI ? - Sentimente foarte contradictorii: ba placere, ba tristete, ba optimism, ba pesimism, deci e o relatie cu multe suiusiri si coborasuri, inclusv in ceea ce simte el.

122 DM 1957 MA RETINE CEVA SA MA INTORC ACASA SI MI DORESC ACEST LUCRU, NU STIU CE SA FAC? - Mai asteapta o vreme, pentrru ca urmwaza sa apara niste aspecte care te vor ajuta sa te hotarasti. Probabil nu a venit inca monentul potrivit.

121 ELA 1973 REF.LA RASP.17, CAND IL VOI INTALNI PE BARBATUL CARE MA VA FACE FERICITA SI IUBITA? IMI PUTETI DA DETALII,VA ROG, INITIALE, PROFESIE,DE ACEEASI VARSTA CU MINE? MULTUMESC MULT! - Nu va aprea in urmatotii 2 ani, dar in urmatorii 3-5 ani da. Lucreaza in sistemul bugetar, poate profesor, la vreo 5 ani diferenta de tine, posibil zodie de pamant, iar numele contine literele MDV.

120 FLORY 1975 CE ISI DORESTE NICU DE LA MINE SI CE SIMTE PENTRU MINE? - Simte el ceva, dar nu cred ca esti singura pentru care simte ceva, cred ca mai este o femeie in atentia lui. Pentru tine simt mai mult o atractie, dar sunt si ceva sentimente acolo, neclare insa.

119 IOANA 1970 O SA REUSESC SA MAI FAC UN COPIL? - Nu cred, poate doar cu ajutor medical.

118 IOANA F 1970 EXISTA VREO RELATIE SENTIMENTALA, FIZICA INTRE I.B. SI . L.N.? IMI VA AFECTA SERVICIUL? - Nu, adica poate ea simte ceva, dar el nu. Ceva-ceva iti va afecta totusi serviciul din relatia lor.

117 LAURA 1972 CUM SE VA FINALIZA PROCESUL DE PARTAJ SI CAND? - Foarte greu si de durata, ce va acutiza conflictul dintre voi, incat e posibil sa dureze mult din cauza sotului. Dureaza ani si va fi intr-adevar un partaj, o imparteala de bunuri.

116 LILI 1973 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - In urmatorii 2-4 ani sau pana la 42 de ani.

115 LOREDANA 1996 CUM VA FI PRIMUL MEU IUBIT (PERSONALITATE,ASPECT FIZIC ETC)? - Nu va fi pe placul familiei tale, desi tie iti va placea, poate ceva din familia lui nu inspira si alor tai incredere, dar e un om cu ambitii mari de viitor, dar cu mai putine resurse sa le implineasca. Nu e nici bogat, nici prea norocos.

114 LULLU 1967 CUM IMI VA MERGE FINANCIAR SI PROFESIONAL IN PERIOADA IUNIE-DECEMBRIE (SCHIMBARI, NOUTATI) ? - Oscilant, si bune si rele, si perioade pline de noutate si actiune, si altele cu rutina si asteptare. Poate aparea un eveniment deosebit care sa te multumeasca si sa te scoata in evidenta la serviciu, poate atingerea unui mare scop.

113 MAGDALENA 1972 CE DATORII KARMICE EXISTA INTRE MINE SI G?CE RELATIE A FOST INTRE NOI INTR-O VIATA ANTERIOARA? - A existat o ioubire posesiva si plina de gelozii si panda, ceea ce a stricat armonia intre voi. In ciuda acestor probleme, totusi iubirea a rezistat si a durat destul de mult, dar nu a fost usoara. Acum trebuie sa controlati amandoi posesivitatea si gelozia.

112 MARI DANI 1985 VOI AVEA CUMPENE IN VIATA? - Ca orice om, da, dar toate au solutionare incat aproape ca vor trece neobservate.

111 MARUL 1954 INCERC SA IAU O FUNCTIE DE CONDUCERE . REUSESC? - Auspiciile sunt bune din punct de vedere astral, dar nu cred totusi ca va fi a ta. Ceva iti lipseste pentru a o castiga. Mai degraba ai fi reusit acum 3-4 luni.

110 MC 1974 CARE SUNT SENTIMENTELE/INTENTIILE LUI R FATA DE MINE? - Sentimente exista, intentii deocamdata nu prea, adica in inima lui se pare ca existi tu dar nu e inca sigur de ceea ce e dispus sa ofere cu adevarat. Se multumeste cu ce este.

109 MIHA 1974: SUNT LA INCEPUTUL UNUI DIVORT SI LA INCEPUTUL UNEI ALTE RELATII PENTRU CARE AS DORI SA STIU DACA SUNT SANSE SA CONTINUE SI INCE MASURA? - Mi-e teama ca nici el nu e ceea ce cauti dar e posibil ca el sa fie motivul divortului, incat trebuie sa pui foarte serios in balanta daca merita sa faci asta pentru el. Mai gandeste-te pana cand el iti va da un motiv foarte sigur, nu cred ca e capabil de ceva serios.

108 MIHAELA 1973 BAIATUL MEU E IN CL A 7A SI NU MAI INVATA CA INAINTE, ARE NOTE MICI. CE SE INTAMPLA CU EL, NU MAI POATE SA INVETE, DE VINA EANTURAJUL, PROBLEMELE FAMILIALE, SUNT PROBLEME DE SANATATE? ISI VA REVENI CU SCOALA? MA INGRIJOREAZA SITUATIA LUI DE ACUM SI VREAU SA IL AJUT. MULTUMESC! - E o varsta normala pentru astfel de schimbari de comportament. Nu e motiv de ingrijorare, e doar spirit de fronda la el pentru ca se naste in el viitoarea personalitate, plus o serie de transformari normale la pubertate care se manifesta astfel. Unele se vor ameliora, altele se vor acutiza, asta e, odata cu ctesterea in varsta apar altele, deci trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu mai e copilul de pana mai ieri.

107 MIHAELA 1973 IN CEEA CE PRIVESTE PARTAJUL,VA FI UNUL FAVORABIL MIE,BAIATUL DE 13 ANI VA RAMANE CU MINE?SI AVEM MULTE REALIZATE IMPREUNA,AVEM SI UN APARTAMENT SI O CASA CARE ESTE APROAPE GATA. CE SE VA INTAMPLA? - Nu va fi deloc usor partajul, tensiunea va creste, conflictele se vor acutiza, nu se va ajunge la o intelegere. Copilul ramane la tine, dar bunurile sunt totusi o problema la care avocatii vor gasi o solutie, dar nu cred ca vei pleca din casa.

106 MIHAELA 1973 REF LA RASP.9 , SE PARE CA NU ISI MAI DORESTE CASNICIA ASTA, CARE DINTRE NOI VA DEPUNE DIVORTUL, VOM DIVORTA CURAND? - Pai vorbesti de partaj cand nici macar nu s-a ajuns la divort? Cred ca el va intenta divortul, dar totusi poate se mai poate face ceva, lupta sa il pastrezi aproape. Greu de crezut ca mai revine la sentimente mai bune, dar daca s-a ajuns la conflicte, mai bine fiecare pe drumul sau.

105 MIHAELA 1981 DESTINUL SI SOARTA MEA SUNT IN ALTA TARA? - Nu, tu esti fpoarte puternic legata de tara si de familie si tot aici ar trebui sa-ti cladesti viitorul, deci concebntraza.te asupra unui destin romanesc 100%.

104 MIR 1974 CUM SE VA SOLUTIONA PARTAJUL? VOI RAMANE CU CASA SAU PRIMESC BANII? - Cel mai probabil casa va ramane la tine, dar va exista si o imparteala de bani intre voi.

103 MIRELA 1974 SUNT CLIENTI NEMULTUMITI DE SERVICIILE SOCIETATII IN CARE DETIN O FUNCTIE DE CONDUCERE. CE AS PUTEA EU SA FAC PT A REMEDIA SITUATIA? - E un an prost in acest sens, deci cat timp Pluto il afecteaza, multe vor fi reclamatiile si problemele in relatia cu clientii, iar efectele conjunctiei lui Pluto cu Mercur se resimt in 2011-2012. Trebuie sa fii in continuare serioasa in ceea ce faci, sa nu pui la suflet si sa accepti criticile.

102 MIRELA 1974 URMATORUL EVENIMENT DE COTITURA IN CARIERA/PROFESIE/LOC DE MUNCA - Poate veni in jurul varesti de 40 de ani, care te va pune la incercare sa demonstrezi cat esti de puternica si de buna in domeniul tau si care te va marca profund la nivel emotional, dar vei trece cu brio si va fi un succes.

101 ML 1962 MI-ATI SPUS CA PROCESUL SE TERMINA BINE SAU RAMANE IN COADA DE PESTE.ASTEPT PRONUNTAREA. CUM VA FI? - Nu-ti va cobveni finalul, te va deranja, va naste frustrari si nervi, dar e posibil sa apara amanari.

100 MMM 1982 PRIETENUL MEU ASTEAPTA UN RASPUNS PTR UN JOB.CAND VA PRIMI CUM VA FI, NEGATIV SAU POZITIV? - Nu e clar acest lucru, sansele sa die afirmativ sunt egale cu cele de a fi negativ, finfty-fifty, dar chiar daca nu il obtine se va ivi altceva mai bun.

99 MONA-CEZARINA 1971 MA VOI CASATORI CU D 1957? - Nu, relatia voastra nu are durabilitate. Ceva se va opune.

98 MUNCELEAN IOAN ADRIAN 1970 CAND SE VA CASATORI - Desi ar fi trebuit sa fie doua casnicii in viata ta, posibil ca una din ele sa nu aiba loc prea curand. Sansele majore ar fi legate de varsta de 37-42 de ani.

97 NARCISA 1967 LA LOCUL DE MUNCA IMI MERGE FOARTE RAU DE MAI BINE DE UN AN . PANA CAND ? - Inca din iunie lucrurile ar trebui sa mearga mult mai bine pentru tine, pentru ca intra Jupiter in zodia ta si iti da forta dar mai ales rabdarea sa treci peste toate.

96 NASTASE ELENA 1985 IMI VOI SALVA CASNICIA LUNA ACEASTA? - Nu e o luna deloc usoara, dar poate trece fara probleme mai mari in cuplu, dar nu inseamna ca problema este depasita. Inca esti in cumpana, ba sus, ba jos.

95 NATALIA 1977 CAND CREDETI CA IMI VOI GASI UN NOU SERVICIU, MAI MULTE AMANUNTE - Desi ocazii se pot ivi si in perioada urmatoare, nu cred ca vor fi sanse concrete, adica vor fi mai degraba iluzii sau cai false, de aceea trebuie sa te informezi foarte bine cu privire la toate vestile care sosesc, pentru ca nu duc prea departe. Mai ai de asteptat.

94 NATALIA 1977 CE PUTETI SA-MI SPUNETI DESPRE RELATIA ACTUALA, DACA AVEM UN VIITOR IMPREUNA - Daca el se implica mai serios si ofera pe cat primeste de la tine, ar fi sanse de viitor impreuna, dar din pacate viitorul depinde mult de el, nu de tine, ca atare el e problema aici, de cat e el de pregatit sa investeasca in relatie.

93 OCTAVIA 82 CUM SA-L RECUCERESC PE G? SA INSIST SAU SA IL LAS PE EL SA MA CAUTE? - Nu trebuie sa il cauti tu, dar sa cauti prilejul de a va revedea, sa treci prin acele locuri in care l-ai putea intalni, deci sa gasesti miotive sa virbiti. El e mai comod din fire, deci tu trebuie sa vii cu initiativa, dar sa aiba el impresia ca a atins tinta.

92 PAULA 1969 MA VOI DESPARTI DE MARIUS ANUL ACESTA? - Nu, lucrurile ar putea merge bine in continuare, deci nu se intrevede despartire, dimpotrva, o activare a relatiei. Doar daca tu vei alege pe altcineva.

91 ROXANA 1973 REF. LA RASP. 213,DETALII DESPRE EL:VARSTA,CARACTER,FIZIC,DIN RO SAU STRAINATATE, IL CUNOSC DEJA SAU NU? - Undeva in jur de 40 de ani, arata bine, are succes la femei, un tip dornic sa isi faca o familie, tandru si familist, sociabil dar uneori pesimist. Roman.

90 SANDRA74 1974 CUM E RELATIA LUI V CU C?CAT VOR MAI RAMANE IMPREUNA?VOM AVEA O RELATIE IMPREUNA?EL VA FI CU MINE? - Mai mult de ce este acum intre voi nu va fi, el e doar o iluzie pentru tine. E implicat serios in cealalta relatie.

89 SERAFIM 1983 DL. V.A., CU CARE AM COLABORAT, SUFERA DE SINDROMUL TOURETTE SAU DE CEVA ASEMANATOR? (IMI DORESC MULT SA IL SPRIJIN, DAR NU-L POT INTREBA) MULTUMESC - Nu ai de ce te baga, indiferent de ce sufera el. Ajutoruls e ofera atunci cand e solicitat,d eci nici macar nu trebuie sa faci apropouri. Dar nu sufera de acel sindrom, manifestarile sale sunt chestiune de caracter, modul sau de a-si elibera nervii.

88 SIMONA 1973 CA¬ND MA VOI RECASATORI? - O a doua casatorie e destul de nesigura si daca intr.adevar va mai fi, ar putea avea loc in urmatorii 2-8 ani.

87 SIMONES 1979 CARE ESTE VIITORUL POVESTII MELE CU M? MA PLACE SI VOM FI IMPREUNA? - Nu cred ca el are intentii de viitor, deci totul se va destrama la un moment dat.

86 SUZI 1969 CAND SE INTOARCE IUBITUL MEU, VOM FI IMPREUNA SAU VOI AVEA ALTA RELATIE? - Mult mai probabil sa incepi o alta relatie.

85 V NICOLETA 1981 URMATORUL JOB PE CARE IL VOI AVEA IN CE DOMENIU VA FI, CE FEL DE MUNCA VOI FACE - Iti va place domeniul, vei lucra intr.o echipa mai mare si se va baza pe comunicare, dar si pe apropiere sufleteasca de oameni, deci poate fi ceva legat de arte, de medicina, de invatamant.

84 VICTORIA 1958 RELATIA CU FIUL MEU ESTE DIN CE IN CE MAI REA NE CONSIDERA DUSMANII LUI LOCUIM IN ACEEASI CASA L AM RUGAT SA SE MUTE CU CHIRIE NU VREA CREDETI CA VOM MAI PUTEA CONVETUI SAU VA PLECA SAU CE MA SFATUITI - E nemultumit de viata lui, visele sale nu s-au implinit deci e un om ranit care cauta intelegere, dar reactioneaza gresit. Ar fi bine sa mai tolerezi situatia o vreme, dar sa-k influentati cu calm si cu rabdare sa faca ceva sa iasa din aceasta pasa proasta. E intr-o zona neagra in care nimic bun nu se mai intampla, deci el trebuie sa aiba o motivatie noua ca sa isi schimbe viata. Nu o are, asta e problema si pana nu apare, tensiunea planeaza. Momentan nu pleaca, deci incearca sa convietuiti asa o vreme.

83 VID 1990 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, cred ca mai ai de asteptat cel putin 5 ani.

82 VIO 1968 CE TREBUIE SA FAC SA MA CASATORESC CU STELICA? - Sa ai rabdare, sa gandesti pozitiv, sa te bucuri de fiecare clipa pe care ti.o ofera, sa nu pretinzi imposibilul si mai ales sa respecti ritmul pe care il cere el.

81 YNEA 1969 UNDE AM GRESIT SI CE MAI POT FACE CA SA NE ECHILIBRAM DATORIILE IN ACEASTA VIATA?AU FOST PROBLEME DE COMUNICARE SI ORGOLII, DARN-AR FI TREBUIT SA AIBA ATATA IMPORTANTA, NE STIM DE PE UN FORUM, DECI NU CONCRET - Imi pare rau sa te dezamagesc, dar cine nu se cunoaste concret, nu naste nici relatii karmice. El e doar un om virtual, nici macar nu stii cine este, deci nu se va lega nicio relatie karmica fara sa va cunoasteti concret, ca atare nu are rost sa iti faci griji de datoriile acumulate. Nu se pot acumula greseli din cuvinte, decat din felul cum folositi cuvintele, deci da, din comunicare, dar mai mult nimic. Nu inseamna nimic al nivel de karma.

80 YOKANA 1985 MA VA INSELA MIRCEA? VA APAREA O ALTA FEMEIE? - Desi nu e predispus spre asa ceva, e posibil sa existe un moment critic in relatia voastra cand chiar tu ii vei da imboldul de a incerca, din cauza unui conflict intre voi. Dar e posibil sa nu ajunga prea departe.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 9-15 MAI 2011
(ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, CUPLU)

[ASPECT] 78 AMI 01.06.1959 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2011 pana in MAI 2012 Jupiter trece prin casa II, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS IN TRANZIT PRIN BERBEC TRIGON CU MARTE NATAL DIN RAC - indica o dispozitie plina de energie, dar care uneori poate scapa de sub control cazand victima unor mici accidente. Impulsivitatea va poate baga de multe ori in bucluc, fie in plan fizic, fie in plan comunicational, nereusind sa va abtineti de la gesturi riscante. Aveti o mare nevoie de libertate de actiune, nu suportati nici o restrictie, si chiar daca stiti ca orice incercare de rebeliune va creeaza probleme, nu renuntati sa militati pentru independenta totala. Va lipseste complet prudenta si faceti totul „cum va vine”. Puteti suferi certuri cu anturajul, mai ales cu barbatii, sau probleme bruste de sanatate (crize, accidente, urgente). Nu va supuneti legii, de aceea puteti avea si probleme cu autoritatile (amenzi, sanctiuni, avertismente). Vointa dv. este de nestavilit, sunteti ca o bomba care poate exploda oricand, dar daca va canalizeaza energia debordanta intr-o activitate care are nevoie de acest surplus (sport, munca fizica, argumentare) ati putea atinge adevarate performante. Mare risc de accidente la volan sau legate de mijloace de transport. Este o perioada excelenta pentru initiative personale – afaceri, proiecte, calatorii – dar si pentru planuri colective – alaturi de colegi, parteneri, colectiv - pentru ca aveti ambitia si curajul de a porni intr-o noua directie, in pofida oricaror riscuri. Puteti gasi acum persoanele utile pentru a va vedea planurile realizate sau demarate intr-o directie buna. Apar evenimente dintre cele mai ciudate care, desi va dau putin viata peste cap, duc intr-o directie favorabila, care va va inspira un puternic sentiment de independenta si implinire personala. Cu ambitie si energie, visele dv. pot fi atinse.

[KARMA] 77 CARMEN 08.02.1968 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2011 - urmatoarea va fi - 2015-2017 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2045-2050.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul DECEMBRIE 2010 - DECEMBRIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa VI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: datorie, responsabilitate, obligatie, munca, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, sanatate, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina. 3. INDEMNUL PERIOADEI: munceste, asuma-ti responsabilitati, du-ti sarcinile la indeplinire, recunoaste-ti vina, accepta-ti rolul de subaltern, invata umilinta, fii un executant ireprosabil, ingrijeste-te de altul, ai grija de cineva, fii ordonat, organizeaza-te, respecta legile si regulile, ai grija de sanatatea ta, mergi la medic! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] 76 MARIANA 11.11.1972 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2003-2004 - urmatoarea va fi - 2011-2014 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2047-2048.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul NOIEMBRIE 2010 - OCTOMBRIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa IV semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. 3. INDEMNUL PERIOADEI: deschide-ti sufletul ,iubeste, daruieste, aseaza-te la casa ta, fa un copil, apropie-te mai mult de mama, dedica-te familiei, prinde radacini, redecoreaza-ti casa, adu-ti aminte de trecut, arunca o privire inapoi sa vezi de unde vii, apleaca-te asupra lucrurilor de odinioara, descopera-ti latura sensibila, romantica, nostalgica, intoarce-te in timp, intoarce-te acasa, creeaza-ti un loc al tau, intim, in care sa te refugiezi la nevoie ia legatura cu originile tale, ocupa-te mai mult de sufletul tau si de oamenii la care tii. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] 75 SILVIA 04.03.1975 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2003-2004 - urmatoarea va fi - 2013-2014 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2049-2052.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2010 - AUGUST 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa X semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: afirma-te, arata ce poti, concentreaza-te asupra rolului tau in lume, fii cel mai bun, castiga definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi in fata, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

74 ANDREEA 17.04.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

73 CONSTANTA 07 06 1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

72 CORINA 22.01.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

71 ROXI 14.05.1966 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

70 ANCA 06.03.1986 EA + 22.08.1984 EL
EA - PESTI, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - LEU, Junon in LEU, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - SOBOLAN COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI . Citeste descrierea relatiei voastre AICI

69 ELENA 23.04.1977 EA+12.09.1987 EL
EA - TAUR, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - FECIOARA, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: TAUR - FECIOARA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - PISICA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

68 EMANUELA 13.09.1989 EA+28.10.1989 EL
EA - FECIOARA, Junon in BALANTA, SARPE DE PAMANT (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - SCORPION, Junon in BALANTA , SARPE DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - SCORPION COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-8 MAI 2011
(ASTRO-CALCUL, CUPLU)

67 CARMEN MIHAELA 21.10.1967 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

66 MIHAELA 3.11.1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

65 ROXI 14.05.1966 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

64 TIBERIUS 16.05.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

63 GHE 76 10.MAI.1976 EU 8.MARTIE.1990.EA
EA - PESTI, Junon in SCORPION,
CAL DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - TAUR, Junon in ,FECIOARA, DRAGON DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - TAUR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:
CAL - DRAGON COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

62 IOANA 05.12.1983 EA + 29.09.1986 EL
EA - SAGETATOR, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - BALANTA, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: SAGETATOR - BALANTA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: MISTRET - TIGRU COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 40% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

61 MIRABELA 06.06.1983 EA + 16.05.1978 EL
EA - GEMENI, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - TAUR, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI - TAUR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MISTRET - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

60 TEOFILA22.12.1975EA+27.02.1985EL
EA - SAGETATOR, Junon in FECIOARA, PISICA DE LEMN (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - PESTI, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: SAGETATOR - PESTI COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - BIVOL COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI 

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 5-8 MAI 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

59 ADRIANA 1985 CE IMI REZERVA VIITORUL PE PLAN PROFESIONAL? - Vei schimba de doua ori directia in plan profesional, adica te vei pregati pentru o anumita profesie, dar dupa ce aceasta te va dezamagi, vei alege o alta cale.

58 AMI 1959 CAND VOI REUSI SA VAND CASA? - Pana la urma vei reusi, dar trebuie sa fii sigura ca totul e perfect din punctul de vedere al actelor. In urmatoartele 4-5 luni s-ar putea ivi o sansa buna.

57 AMI F 01.06.1959 REUSESC SA PLEC DEFINITIV, DIN TARA? - Ceva te opreste sa pleci definitiv, ceva te cheama inapoi, deci plecare poate fi, dar nu e definitiva.

56 ANDREEA 89 E DE VIITOR RELATIA CU BOGDAN? CE URMARESTE EL? - Anul viitor, daca relatia va ajunge poana acolo, se va decide mai clar incotro merge relatia, pentru ca el momentan nu priveste atat de departe ca tine.Nu urmareste nimic anume, dar nu e decis ca relatia cu tine sa fie definitiva.

55 ANK 80 VREAU SA DESCHID UN PLAFAR ONLINE. CE VEDETI REF LA IMPACTUL ASUPRA MEA, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE?SI, MAI ALES, VA FI RENTABIL? - Va merge, dar nu imediat, ci dupa cateva luni de la lansare. Trebuie sa investesti destul de mult, mai intai in site, mai apoi in marfa, si MAI ALES trebuie sa il faci foarte cunoscut, deci reclama! Sunt multe de acest fel si deci trebuie sa lupti ca sa atragi atentia.

54 AYNUR 1971 VOI FACE SI ALTCEVA VREODATA,SA MUNCESC IN ALT DOMENIU SAU ALT LOC DE MUNCA CARE SA-MI OFERE BENEFICII FINANCIARE SI SUFLETESTI? - Nu stiu daca e alt domeniu, dar e ceva mult mai bun. Nu curand, cel putin un an nu se modifica nimic, dar va aparea un alt job sau o alta pozitie care te va solicita mai mult, dar iti va oferi si mai multe sanse de succes sid e afirmare. Deci da, va exista o schimbare de directie in viitor.

53 CRISTINA 81 AVEM COPII MICI IAR EL A INAINTAT DIVORT.VA REGRETA CU TIMPUL?VOM MAI TRAI IMPREUNA? - E posibil ca la originea deciziei sale sa fie o alta femeie, si daca e asa, atunci greu de crezut ca ceva il va aduce inapoi la tine. Divortul nu e chiar atat de rau pentru tine, te vei descurca, si mai ales va fi liniste, dar el e chiar decis s-o termine.

52 CRISTINA C 1967 IMI VOI GASI SUFLETUL-PERECHE ANUL ACESTA? - Nu inca, dar sansa unei relsatii apare totusi, nu prea durabila insa.

51 DEINA 1984 IMI PUTETI DA CATEVA DETALII DESPRE VIITORUL MEU SOT? - Va exista iubire intre voi, dar si niste interese comune, pentru ca e posibil sa va intalniti undeva la serviciu. Poate fi nascut in zodia Taurului, Gemenilor, Fecioarei sau Balantei. Par ichis la culoare, un om destul de rezervat si de tacut, dar cu care te vei simti bine.

50 ECATERINA 1955 CE ARE SOTUL MEU EUGEN IN MINTE REFERITOR LA CASNICIA NOASTRA? - Momentan ceva lipseste pentru a fi multumit, i se pare ca s-a racit relatia, ca nu mai e ca altadata, s-a detasat chiar el, poate din cauza unor probleme de cuplu. Dar se gandeste ca trebuie sa mearga mai departe in ciuda tutruror problemelor si sa ramaneti impreuna. Vrea o mai buna intelegere si din partea ta.

49 ELENA 1986 MA VOI CASATORI CU ANDREI,PRIETENUL ACTUAL? - Sansele sunt foarte mari ca de aici sa se ajunga la casatorie, dar depinde mult de felul cum va pastrati relatia pe un teren armonios si bun. Adica tu sa te implici mai mult, iar el sa isi asume mai serios rolul in aceasta relatie.

48 FATA 76 CUM ESTE REL LUI S CU A 2 FEMEIE?O IUBESTE SAU CAND SE VA TERMINA? - E buna in acest moment dar se va destrama in viitor.

47 IOANA 1983 CE PARERE ARE ANDREI DESPRE MINE? - Buna, dar superficiala, nu cred ca a reusit sa te cunoasca suficient de bine pentru a avea o parere clara si solida. E oscilanta, in functie de toane, deci acum e o parere buna si optimista, ca imediat dupa aceea sa se schimbe si sa vada mai mult partea dificila a relatiei cu tine. E indecis, deci da-i ocazia sa te cunoasca mai bine.

46 IOANA SILVIA  1982 CE PROFESIE ARE JUMATATEA MEA SI IN CAT TIMP IL VOI CUNOASTE SI MARITA? - E ceva mai in varsta, e realizat si profesional si financiar, dar nu cred ca se va intampla casatoria mai devreme de 2014.

45 IRY 69 SE VA MAI RELUA RELATIA CU CRISTI? CE GANDESTE EL DE MINE? - Nu, el a decis altceva, probabil e cu alta femeie. E destul de detasat fata de tot ce a fost si iti doreste binele. Uneor regreta ca nu mai e cu tine, dar e multumit asa cum e acum.

44 IULIA 1970 POT AVEA INCREDERE DEPLINA ACUM SI PE VIITOR,INTR-O FEMEIE CU INITIALA L LA NUMELE MIC,CARE MAI MICA DECAT MINE CU 4 ANI?E INVIDIOASA PE MINE?MA ,,SAPA,,SI MA VB PE LA SPATE DE RAU?SAU E..OK SI ARE UN SUFLET BUN,CURAT? - Poti avea incredere si relatia cu ea va merge bine atat timp cat si tu ai ceva de oferit, deci trebuie sa existe intre voi o colaborare egala din ambele parti, adica nu una da si alta primeste! Succesul relatiei depinde de reciprocitate: daca tu esti sincera si de incredere, la fel e si ea. E prietena buna, nu te sapa, nu-ti vrea raul, dar nu cumva tu ai deja ganduri rele? Cu asemenea atitudine - de neincredere, de suspiciune, de paanda - e greu de crezut ca relatia ajunge departe, si nu ea e de vina.

43 IULIA 1970 SANATATEA BAIATULUI MEU TREBUIE SA MA INGRIJOREZE?IL VOI VEDEA MARE SI REALIZAT? - Totul va fi bine, nu ai motive de ingrijorare pana la varste inaintate (ale lui).

42 IULIA 1970 SITUATIA FINANCIARA A SOTULUI MEU SE VA IMBUNATATI?VA FI MAI BINE? - Nu inca, ba chiar e posibil sa fie nevoit sa minta ca sa nu te supere, deci e posibil ca eventualele vesti bune despre banii lui sa nu fie reale.

41 MARIA 1974 ARPAD ISI DORESTE O RELATIE ADEVARATA CU MINE?MA IUBESTE SINCER? - E un om serios, deci isi doreste o relatie durabila si solida, dar ceva totusi nu e perfect aici, adica ori e inca ranit de o veche relatie si ii e putin teama sa se implice mai mult, ori nu e foarte multumit de relatia cu tine, vrea altceva. E o relatie care cere multa rabdare si toleranta de ambele parti.

40 MARIA 1974CEVA NOUTATI IN PLAN PROFESIONAL?SCHIMBARE DE JOB? - Schimbare deocamdata nu, dar vine o perioada destul de incerta in plan profesional, cu o stare puternica e nesiguranta, nestiind incotro mergi. Ti se va cere o decizie destul de rapida la un moment dat si un efort de vointa pentru a restabili echilibrul.

39 MARIA 1974MA CASATORESC ANUL ASTA CU COLIN?EL E JUMATATEA MEA? - Nu se anunta casatorie anul acesta, dimpotriva, anul acesta poate veni cu o surpriza neplacuta in relatia cu el, si totul depinde de felul cum depasiti acel impas.

38 MARIA 1974VOI OBTINE UN JOB IN STRAINATATE SAU AICI IN TARA?SUNT CEVA SCHIMBARI IN CARIERA? - Am spus deja ce se intampla in cariera. Miomentan nus e anunta nimic clar nici afara nici in tara, ambele variante sunt la fel de incerte si nu prea placute, deci deocamdata nicio schimbare. Pana la urma se va gasi ceva aici in tara dar nu cred ca il vei pastra mult timp, pentru ca nu te va multumi.

37 OANA 1981 ESTE ALEX CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Nu cred, el va face o alta alegere, dar relatia voastra ar putea merge bine o perioada.

36 OLC 1972 BARBATUL NA ARE SENTIMENTE PT MINE SAU E PROFITOR? - Sunt sentimente egale cu ale tale, deci ceea ce simti tu pentru el, acelasi lucru are si el pentru tine. Deci daca tu urmaresti vreun profit, la fel face si el; daca tu iubesti, la fel iubeste si el.

35 OLC 1972 VOI PUTEA REZOLVA PROBLEMELE CU CASA,RECEPTIA? - Sigur ca da, dar ai totusi nevoie de cineva alaturi care sa te sprijine moral.

34 PAULA 1972 SUNT SOMERA. CAND CREDETI CA IMI VOI GASI SERVICIU ,IN CE DOMENIU,MAI MULTE AMANUNTE - Va aparea o veste buna despre un job in urmatoarele 4 luni, deci lucrurile se amelioreaza simtitor in perioada urmatoare. Cauta, fii ambitioasa, nu te lasa coplesita de griji. Succesul depinde foarte mult de ambitia ta, pentru ca atunci cand se va ivi o sansa de job, vei avea tendinta sa spui ca nu ai sanse, ca nu e pentru tine, ca nu te vei descurca. Ba da, te vei descurca, deci cand vei fi chemata la interviu, nu trebuie sa tii cont de nimic si sa te prezinti optimista.

33 POP 1974 VA AVEA VIITOR RELATIA MEA CU CATALIN? - Exista un punct sensibil in urmatoarele 5-10 luni de care depinde mai apoi viitorul relatiei. Daca depasiti acel impas, relatia poate dura, dar trebuie sa existe eforturi din ambele aprti. El va avea tendinta sa abandoneze, lasand greul pe umerii tai, deci relatia va avea viitor daca amandoi munciti pentru asta.

32 XLAR 1984 ESTE DRAGOS SAU FLORIN SORTIT MIE? CU CARE DIN EI SUNT SANSE SA AM O RELATIE ADEVARATA? - Niciunul nu e pentru tine, deci nu te crampona de ei. Va aparea altcineva, dar nu curand, ca atare trebuie sa te multumesti cu ce ai o perioada.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-8 MAI 2011
(ASPECT ANULUI, KARMA)

[ASPECT] 31 CRISTINA 28.09.1966 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2011 pana in APRILIE 2012 Jupiter trece prin casa IV deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 - cu trecere si spre 2012 - este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS IN TRANZIT PRIN BERBEC IN OPOZITIE CU SOARELE NATALA DIN BALANTA - ASPECT UNIC IN VIATA - induce o stare foarte ciudata de revolta. Simtiti ca nu va mai ajunge lumea in care traiti si vreti sa va eliberati de tot ce va tine blocat intr-o lume prea stramta. Nu mai suportati regulile, legile, deciziile altora si vreti sa va manifestati dupa propria vointa, sa va recapatati independenta. Aceasta rabufnire nu va fi una placuta, ci atat dv. cat si cei din jur vor avea de suferit din cauza schimbarii de optica. Vreti sa faceti o revolutie in viata dv. personala si sa va manifestati cu alta energie personalitatea. Descoperiti acele aspecte care va tineau blocat si incepeti sa le dati pe toate la o parte prin metode mai mult sau mai putin drastice. Va rupeti de ceea ce va tinea inchis in niste tipare: relatii defectuoase, prietenii inutile, profesii nesatisfacatoare, casnicii frustrante. Alungati vechiul din viata dv. si lasati noul sa invadeze, cu agresivitate chiar, pentru ca aceasta revolutie poate corespunde chiar si cu distrugerea intregului esafod pe care v-ati construit pana acum viata. Vreti sa deveniti alt om, si incepeti sa schimbati totul in jur. Nu mai suportati viata pe care o aveti, de aceea cautati o cale de a porni intr-o cu totul alta directie decat anterior. Orice este posibil sub influenta unui astfel de aspect: schimbare de statut social, mutare de proportii, divort, rupturi spectaculoase, rasturnari neprevazute de situatie. Surprizele pot fi imense pentru ca totul sare in aer si viata dv. scapa putin de sub control. Intrati intr-un iures de evenimente, incat, la un moment dat, tot acest ritm infernal va poate obosi sau dobori. Nu este un moment usor, se pot isca accidente majore din cauza aglomerarii de evenimente si va fi extrem de greu sa tineti in frau toate cate se intampla. Doriti aceasta schimbare, tocmai de aceea va asumati si riscul surprizelor neplacute. O prietenie de o viata se poate strica acum, sau personalitatea dv. se schimba pe neasteptate, uimindu-i pe toti cu o alta fateta decat i-ati obisnuit. Va schimbati comportamentul, firea, aspectul, si socati prin noua atitudine pe care o abordati: mai ciudata, mai non-conformista, altfel decat erati inainte, chiar daca unii nu vor aprecia deloc schimbarea. Este o perioada extrem de agitata in viata dv. si sa nu va mire ca lumea se va uita la dv. ca la un extraterestru... Comportamentul din aceste luni este de-a dreptul socant si poate avea urmari neprevazute. Va cam provocati destinul, dar probabil v-a cam ajuns cutitul la os. Fara decizii radicale nu aveti cum sa va schimbati viata. Exista si riscul unor mari gafe din neatentie, de aceea ar fi bine sa nu faceti excese in dorinta dv. de schimbare si sa nu dati totul peste cap in acelasi timp. Acum pot aparea riscuri majore: pagube provocate de calamitati sau asocieri nepotrivite, risc de divort sau de ruptura de tatal sau sotul, puteti contracta o casatorie cu probleme, care va denatura in violenta conjugala.

[ASPECT] 30 LORY 28.10.1970 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2011 pana in APRILIE 2012 Jupiter trece prin casa II deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: PLUTO IN TRANZIT PESTE MIJLOCUL CERULUI (ASPECT UNIC IN VIATA) indica un moment de rascruce in plan profesional. Este posibil ca tot ce ati construit pana acum in cariera dv. sa cunoasca o deturnare, fiind greu sa ramaneti pe pozitia ocupata anterior. Pentru unii, poate fi momentul unei retrogradari sau a unei crize de directie. Pentru altii, este momentul intalnirii cu profesiunea predestinata, chiar daca pana acum ati avut alta preocupare profesionala. Vi se releva directia spre care trebuie sa mergeti pentru a va implini misiunea in aceasta viata, o cale diferita de cea pe care ati mers pana acum. Veti trece prin mari rasturnari de situatie in plan profesional, prin stari de deruta si incertitudine, prin furtuni si probe de incercare, chiar cu riscul – sau sansa? - schimbarii totale a profilului de activitate si a mediului social in care ati activat pana acum. Treceti printr-un eveniment de destin care va trimite - mai bland sau mai putin bland - catre calea predestinata, se poate spune chiar spre vocatia dv. Probabil nu ati ales profesiunea sortita, ci ati avut alte experiente profesionale pana in prezent, dar acum vi se releva calea de evolutie viitoare pentru a ajunge in varf. Va asumati un drum dificil, dar obligatoriu. Nu va fi usor transferul spre noul sens, va fi o perioada de criza si bulversare profunda, dar ceea ce va ramane la finalul trecerii lui Pluto prin casa X – dupa ani de zile de acum incolo! - va fi ceea ce vi s-a dat pentru a va simti implinit. Nu oricine are sansa unei astfel de reprofilari drastice, deci e bine sa va ganditi serios si cu curaj la o a doua varianta profesionala. S-ar putea sa fie acceptarea unei profesiuni controversate sau mai greu de acceptat prin care va puteti achita datoriile karmice cu impact colectiv, fata de o masa mai mare de oameni. Cariera va suferi mari schimbari, suisuri si coborasuri, mari provocari, unele din ele de-a dreptul ciudate. Posibile evenimente acum: demisii, demiteri, renuntarea la cariera, schimbarea carierei, probleme cu autoritatea.

[ASPECT] 29 ROXI 14.05.1966 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IUNIE 2011 pana in MAI 2012 Jupiter trece prin casa IX deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN IN TRANZIT PRIN BALANTA IN OPOZITIE CU VENUS NATAL DIN BERBEC - ASPECT FOARTE RAR IN VIATA - descrie un moment critic in plan sentimental, avand de trecut unele blocaje in exprimarea sentimentelor dv. Pentru ca nu reusiti sa va manifestati afectiunea fata de cei dragi, acestia ar putea crede ca nu mai nutriti nici un sentiment bun pentru ei, dar la fel de posibil este sa va simtiti si dv. neglijat, izolat, marginalizat de cei dragi, fara a simti apropierea sufleteasca a acestora. Relatiile cu femeile sunt dificile, intentiile dv. fiind intelese gresit. Va lipseste aprecierea, afectivitatea emotia si sensibilitatea si aveti tendinta de a va purta rigid si rece. Nu apreciati nimic dupa ceea ce va spune inima, ci incercati sa lasati sentimentele pe un nivel inferior. Puteti face gafe prin lipsa de maniere. Va simtiti foarte singur si relationati greu cu lumea. Sunteti mai rece, mai distant, mai detasat, si nu puneti accent pe relatia directa cu oamenii si nici nu doriti sa lasati pe altii in intimitatea dv. imediata. Nu va simtiti iubit, apreciat la justa valoare, si de aici incepeti si dv. sa va subestimati calitatile.

[KARMA] 28 AMI 01.06.1959 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2002-2004 - urmatoarea va fi - 2011-2012 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2022-2024  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul OCTOMBRIE 2010 - OCTOMBRIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa X semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: afirma-te, arata ce poti, concentreaza-te asupra rolului tau in lume, fii cel mai bun, castiga definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi in fata, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] 27 ROXI 14.05.1966 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2008-2009 - urmatoarea va fi - 2045-2047 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2052-2055  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul NOIEMBRIE 2010 - AUGUST 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa IV semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. 3. INDEMNUL PERIOADEI: deschide-ti sufletul ,iubeste, daruieste, aseaza-te la casa ta, fa un copil, apropie-te mai mult de mama, dedica-te familiei, prinde radacini, redecoreaza-ti casa, adu-ti aminte de trecut, arunca o privire inapoi sa vezi de unde vii, apleaca-te asupra lucrurilor de odinioara, descopera-ti latura sensibila, romantica, nostalgica, intoarce-te in timp, intoarce-te acasa, creeaza-ti un loc al tau, intim, in care sa te refugiezi la nevoie ia legatura cu originile tale, ocupa-te mai mult de sufletul tau si de oamenii la care tii. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-4 MAI 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

26 ALINA 1974 CAT DE SINCER E V. CU MINE? - Ceea ce spune e adevarat, deci trebuie sa privesti si tu realist afirmatiile sale.

25 ALINA 1974 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU G.? - Poate continua, dar dupa o perioada mai dinamica, mai agitata, mai animata, se va trece la o etapa mai calma dar si mai plictisitoare. E mult mai interesanta cum e acum.

24 ALINA 1981 SUNT PROF.DE GEO SI PE 11 IULIE AM EX DE TITULARIZARE. VREAU SA STIU DAK VOI LUA MININ 5 LA EXAMEN? - Cred ca va fi o nota de trecere, dar nu tocmai buna comparativ cu ale celorlalti candidati.

23 BIANCA 1983 CAND VOI REUSI SA IMI SCHIMB JOBUL? - Se poate, dar nu curand, poate dupa lunile de vara. Ba ar putea fi chiar doua ocazii.

22 CATALIN 1977 CE-MI REZERVA VIITORUL PE PLAN PROFESIONAL SI FINANCIAR? - Si bune si rele. Ti-ai putea atinge niste scopuri foarte inalte dar nu pe cele mai corecte cai. Te vei lasa condus de ambitii si orgoliu pentru a-ti atinge un mare scop, dar pentru ca nu va fi obtinut chiar corect, nici nu il vei mentine multa vreme. Nu vin ani usori!

21 CRIS 1967 SI EL 1967 CE SIMTE PTR MINE? - Tu esti cea care are sentimente mai bune si mai clare, el e condus de emotii usor negative, mai degraba de atractie sexuala, de dorinte erotice, si nu de sentimente curate.

20 CRISTINA G 1978 VOI AVEA COPII? - Ar trebui sa ai un copil pana pe la 38 de ani.

19 DANIELA 1984 ESTE MAI BINE PT MINE SA REIAU RELATIA CU FLORIN SAU SA INCERC O RELATIE CU DANIEL? - Daniel ar fi o varianta mult mai buna, impacarea cu Florin nu ar face decat sa ofere din nou conditiile unui esec, ca atare ar fi mai bine sa incerci cu Daniel, daca el da semne ca ar dori asta.

18 ELA 1973 CINE L A DETERMINAT PE SOTUL MEU DUPA 15 ANI SA SE SEPARE SI SA NU II PESE DE COPILUL LUI, DE MINE? FAMILIA LUI, O ALTA FEMEIE ? [...] - Nimeni, a fost alegerea lui, intr-un moment de furie sau de nemultumire vis-a-vis de ceea ce se intampla acasa, deci numai el e responsabil de ce a ales. Poate doar ceva influente vagi sa fi primit de la cineva care uraste ideea de a fi casatorit si cu copii, o persoana care de multe ori l-a intrebat ce i-a trebuit sa se insoare si asta undeva a lasat urme in mintea lui. Probabil i-a dat dreptate cumva si atunci a preferat sa se elibereze in felul lui.

17 ELA 1973 PE CINE SA ALEG PT A AVEA O VIATA LINISTITA, SA FIU IUBITA SI FERICITA, PE SOTUL MEU CARE M A PARASIT DE UN AN SI CEVA SAU PE CEL CU CARE AM O RELATIE ACUM? - Pe nici unul, ci un altul e cel care te poate iubi asa cum speri, nu cei doi barbati din viata ta. Sotul a fost, nu mai poate fi ca altadata, si cum nu te-a facut fericita inainte, cum ar putea sa te faca fericita de acum incolo?

16 ELA 1976 VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE VA ANGAJA SOTUL MEU SA NE REZOLVAM PROBLEMELE FINANCIARE DIN CAUZA CARORA MAI AVEM PUTIN SI NE DESPARTIM? - Chiar daca se va angaja, risca sa.si piarda jobul de doua ori, din cauza unor erori pe care nu va sti sa le repare la timp. Daca e sa se angajaze, din pacate nu va sti sa.si pastreze locul de munca sau nu va gasi o perioada lunga si periculoasa de timp.

15 FLORY 1975 CE SANSE SUNT SA AM O RELATIE CU NICU, IN CAZUL IN CARE EL VA DIVORTA IN CURAND? - Din punctul tau de vedere, esti dispusa, el nu, deci sansele sunt minime din cauza lui, pentru ca el nu va dori o relatie.

14 IULIA,28.02.1982.CU CINE MA MARIT&CAND?IL CUNOSC?CATEVA DETALII DE ZODIE,CUM ESTE EL CA SI FIZIC SI CARACTER&DACA MA VA FACE FERICITA.MULTUMESC MULT! - Poate fi zodie de apa, nascut in jur de 1976, te va iubi, posibil sa ai ceva comun in trecut cu el, ceea ce face posibil sa va fi cunoscut cumva candva, in copilarie de ex, dar nu face acum parte din viata ta. Posibil sa mai fi fost casatorit.

13 KARINA 1980 IN CE ZODIE E NASCUT BARBATUL CARE E JUMATATEA MEA? - Ar putea fi Balanta, Sagetator sau Capricorn.

12 LILI 1978 CE VREA MIRCEA DE LA MINE? CE SIMTE PT MINE? - Uneori par sa existe si sentimente, adica se simte bine cu tine, dar alteori oarca ar fi doar un pariu cu el insusi sa isi demonstreze ca te poate cuceri, dar nu e dispus sa si pastreze ceea ce cucereste.

11 MAGDALENA 1972/REFERITOR LA RASPUNSUL DIN 7 APRILIE ANUL ACESTA,CE AR TREBUI SA FAC SA MA VREA DIN NOU G? CUM SA FAC SA-I RESTARNESC INTERESUL? CUM SA MA APROPII IAR DE EL? - Din pacate nu astrele si nici tarotul nu poate oferi retete de succes in acest sens. Trebuie sa arati bine, sa fii vesela, optimista, sa iesi in evidenta, sa il sochezi cumva, altfel decat inainte, sa arati ca te poti schimba si ca poti fi altfel decat te stia el candva. Ai nevoie de ceva modern, deosebit, care sa il uimeasca, dar ce... asta numai tu poti gasi!

10 MIHAELA 1973 A AVUT SAU ARE SOTUL MEU O RELATIE INTIMA CU O ALTA FEMEIE? MULTUMESC - Nu, nu a gasit imprejurarile favorabile sa incerce. Dar nici nu o va face.

9 MIHAELA 1973 NU STIU CE ARE DE GAND SOTUL, A TRECUT PREA MULT TIMP, UN AN SI 2 LUNI DE CAND NE A PARASIT. CAND SE HOTARASTE SA SE INTOARCA? MULTUMESC! - Se pare ca el a facut deja o alegere, asa cum ii convine lui, deci atitudinea lui de acum fata de voi arata de fapt decizia pe care a luat-o. Se pare ca lucrurile nu se schimba fata de cum sunt ele acum.

8 MIHAS 1970 CE IMI REZERVA VIITORUL PE PLAN PROFESIONAL SI FINANCIAR? - Profesional vine o perioada dificila, cu multe limitari si insatisfactii, avand impresia ca nu esti lasata sa arati ce stii. Financiar - o perioada modesta dar echilibrata, conform salariului pe care il vei avea, fara prea multe alte sanse de castig.

7 MIRELA 1993 CE SE VA INTAMPLA INTRE MINE SI PAUL? VOM AVEA VREODATA O RELATIE? - Nu cred ca duce prea departe relatia cu Paul, daca e intr-advar o relatie, deci nu-ti face prea multe iluzii. Dar da, vei avea cel putin 3 relatii importante in viata ta.

6 NICOLETA 1981TATA A REFUZAT OPERATIA,OARE A FOST MAI BINE,NU AVEA PREA MULTE SANSE SI NU STIM CUM SA L AJUTAM. - Merita sa incerce, nu inseamna ca operatia facea minuni, dar tot era ceva decat deloc. Poate ar fi bine sa il influentati sa incerce sa faca ce spune medicul. Un gest oricat de mic tot e mai bine decat a nu face nimic!

5 PAULA 1966 IMI DORESC UN SERVICIU STABIL , CAND VOI REUSI IN CARIERA ? - Nu prea curand, urmatorii 2 ani sunt inca incerti si te vei lasa condusa de iluzii, dar peste 5 ani vei fi mult mai multumita de cariera ta.

4 RADU 1959. VREAU SA STIU DACA SOTIA MEA MARIA MA INSEALA? - Nu, dar daca tu ai face-o, ar face-o si ea.

3 SIMONAM 1979 AM REINTALNIT UN AMIC CARE IMI PLACE MULT,DAR EL PARE NEHOTARAT. AM VREO SANSA CU EL? - Nu, si in scurt timp iti vei pierde interesul fata de el din cauza faptului ca nu face nimic concret.

2 VIO 1966 -IMI DORESC MULT SA AM CASA MEA,FAMILIA MEA,CIND SE VA INTIMPLA? - Sansele cele mai mari tin mai degraba de trecut, decat de viitor. Greu sa le realizezi pe amandoua, ca atare nu se intrevede nimic promitator in urmatorii ani.

1 YOKANA 1985 CE SIMTE MIRCEA FATA DE MINE? - Mai nimic, daca a simtit vreodata ceva, acum e rece, nu mai e ce a fost, deci pare mult mai detasat.

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®

trafic ranking