®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna MAI 2012

ARHIVA LUNII MAI 2012
Ultima actualizare a acestei pagini: 02 iunie 2012 10:37
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-31 MAI

ASPECTUL ANULUI - 1-31 MAI

PERIOADE KARMICE
- 1-31 MAI

ASTRO-CALCUL
-
1-31 MAI
CUPLUL, PE SCURT
-
1-31 MAI
MISTERELE NOPTII
- 1-31 MAI

---AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII MAI 2012---

ION 1957 IMI VOI INTEMEIA O NOUA CASNICIE BAZATA PE IUBIRE CU E.L.?,CARE VA FI DESTINUL NOSTRU? - Sunt foarte mari sanse ca de aici sa se nasca o viata de familie concreta, daca orgoliile ambilor sunt tinute sub control si daca niciunul din voi nu va faceti visuri imposibile, adica pretentiile sa nu fie imposibil de atins. Sunteti pe aceeasi lungime de unda in privinta vietii de cuplu si va doriti cam aceleasi lucruri, dar e nevoie de o "ajustare" a personalitatilor voastre.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 28-31 MAI 2012
(CUPLU, ASTRO-CALCUL, KARMA, ASPECT, CURIERUL DESTINULUI)

FLORINA 07 11 1978 EA +17 07 1976 EL
EA - SCORPION, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT  (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL -
RAC, Junon in BERBEC, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION-RAC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-DRAGON - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IONITA IOANA ANTOANETA 25.09.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ABYZ 1976 AM O OFERTA PTR.UN ALT JOB,CE SA FAC,SA RISC MA ASTEAPTA CEVA BUN SAU NU? - Usor nu va fi dar daca iti inspira incredere, merita incercat. Efectele nu se vor arata repede, deci trebuie sa ai rabdare.

ANDREEA 1986 CAND VOI REUSI SA IAU LA AVOCATURA SAU NOTARIAT? - Nu prea curand, dar dupa mai multe incercari vei reusi. Poate in jur de 2014.

ANDREEA 1986 VOI RAMANE INSARCINATA IN LUNILE URMATOARE, ANUL ACESTA? - Nu e clar daca e vorba de anul acesta, dar urmatorii 3 ani vin cu sanse mai mari in acest sens.

AVI 1974 CE SIMTE INT PENTRU MINE? - Sunt ceva sentimente aici, merita sa investesti energie in aceasta posibnila relatie, pentru ca se pare ca simte ceva pentru tine, dar un impediment exista: nu cred ca sunteti doar doi in ecuatie, ci mai exista cineva intre voi.

AVI 1974 CÂND VOI INCEPE RELATIA CU INT? - Poate cumva a si inceput dar nu se manifesta inca, dar aceasta vara iti poate oferi suficiente ocazii bune sa cladesti ceva mai serios.

CRISTINAC 1981 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu e exclus sa apara cumva chiar anul acesta, intr-un mediu necunoscut inca, prin care vei trece curand.

DANI1972 1972 F SE POATE OPRI DL LA O SINGURA FEMEIE (EU) SAU VA FI UN VESNIC AVENTURIER? - Nu are prea multe trasaturi de aventurier, e doar o masca, prin care isi ascunde slabiciunile, poate chiar timiditatea, poate chiar frica de implicare, si da, se va opri pana la urma la o singura femeie cand o va gasi pe cea care o considera potrivita. El cauta si cauta.

DANIELA 1984 VINE ALIN LA NUNTA CU MINE? - Cel mai probabil nu, va exista o scuza sau o piedica.

DINU 1979 CAT TIMP VA MAI DURA SA FIE LANGA MINE BARBATUL SORTIT CASATORIEI? - Din pacate e posibil sa mai dureze ceva, pana undeva in jurul varstei de 38 de ani.

DINU 1979 CE PROFESIE ARE CEL CARE IMI VA FI SOT,E TANAR? - Are un rol de lider intr-un colectiv de persoane, are o activitate de rutina, poate intr-un domeniul administrativ, umbla cu cifre, acte sau bani.

ELENA 1977 VA FI CRISTI SOTUL MEU? - Desi are un rol important in destin, nu e clar daca ekl e capatul cautarilor tale in materie de barbati, sau e doar trecator prin calea ta, dar atat cat va dura relkatiua, va lasa urme.

ELENA 1977 VOI AVEA COPII ? - E o mica piedica in acest sens, dar e posibil sa ai un baiat pana la urma.

FLOR 1973 PENTRU CE A VENIT CRISTI IN VIATA MEA? VA RAMANE MAI MULT TIMP? - Nu va sta mult timp, dar atat cat va ramane, va fi un vis implinit pentru tine, numai ca te vei trezi din vis la un moment dat.

IULIAG 1976 RELATIA MEA INCIPIENTA CU TUDOR VA EVOLUA, VOM REZISTA IMPREUNA? - Sunt mari sanse ca relatia sa se dezvolte intr-o directie promitatoare.

LISA 77 MA CASATORESC PANA IN DEC 2013 CU MA? - Nu e clar, e posibil sa existe inainte un impas in relatia voastra si totul depinde de felul cum veti depasi acel hop.

LULLU 1967 CE EVENIMENTE, SCHIMBARI SI DIFICULTATI VOR FI PENTRU MINE PANA LA SFARSITUL ANULUI SI CAND SE VOR INTAMPLA ACESTEA? - Nimic grav, se anunta chiar o perioada destul de buna, de interesanta, de dinamica si vei avea multe de castigat de pe urma acestor evenimente bune. Dar vor fi si stari trecatoare de nesiguranta si indoiala.

MIHAELA 1981 CAND VOI AVEA SI EU O RELATIE SERIOASA? AM PE CINEVA DESTINAT, SAU DESTINUL MEU E SA RAMAN SINGURA? - Exista un barbat predestinat pentru tine doar ca il vei gasi mai greu, poate undeva in jur de 2014, si nici nu va fi o relatie usoara.

MONICA 1979 BARBATUL CU CARE VOI AVEA URMATOAREA RELATIE ESTE IN ACEST MOMENT UN CUNOSCUT (SE AFLA IN APROPIEREA MEA) SAU ESTE UN NECUNOSCUT (CARE NU SE AFLA IN MEDIUL MEU OBISNUIT)? - E posibil sa il fi cunoscut deja si poate chiar exista deja un interes din partea ta fata de el.

MONICA 1979 CE PUTETI SA IMI SPUNETI DESPRE TRASATURILE FIZICE ALE BARBATULUI CU CARE VOI AVEA URMATOAREA RELATIE SENTIMENTALA (GENERALITATI SI/SAU DETALII - DE EXEMPLU, DACA POARTA BARBA/MUSTATA)? - E mai matur, par deschis la  culoare, fara barba/mustata, poate par un pic mai lung, inalt.

NIA 1992 UA SAU UB - CE AR FI MAI AVANTAJOS, PE TERMEN LUNG? - Ambele variante au ceva bun de oferit, deci e o chestiune de optiune din partea ta, de ceea ce pui in balanta si decizi. Trebuie sa supui alegerii unui proces foarte corect cu argumente pro si contra si tot singura vei spune ce iti convine.

OANA 1990 ESTE O ALEGERE BUNA SA PLEC IN CEHIA? - Din multe puncte de vedere da, dar nu va fi usor ceea ce te asteapta acolo.

OANA 1985 IMI CUNOSC JUMATATEA? SUNTEM DIN ACEEASI LOCALITATE? CE TRASATURI ARE? - Nu-l cunosti inca sau daca-l cunosti, nu iti place de el in acest moment. Nu cred ca e prin preajma, in aceeasi localitate. Posibil sa fie brunet si mai negricios, nu e o frumusete.

R77 1977 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu se va lega repede relatia, de aceea e posibil sa existe 2 intalniri pana la o relatie soplida. Apare in viata ta intre 2011-2016.

RAMONA 1984 CAND VOI AVEA UN COPIL? - Nu va aparea curand, ci la o varsta mai matura, dupa 30 de ani. Ai predispozitie spre a face baieti.

RAMONA 1984 CE VA FII PE VIITOR INTRE MINE SI ROBERT?VA RENUNTA LA MINE? - Nu cred ca va renunta - nu inca - ci relatia voastra mai are inca sanse sa evolueze, ba chiar sa se schimbe spre bine.

RAMONA 1984 MA MAI IUBESTE VLADIMIR SI SE MAI GANDESTE LA CE A FOST INTRE NOI? - Nu mai exiosta sentimente, deci nu se mai gandeste la tine cu iubire, ci doar asa, ca o amintire.

SIM 1974 CONTRACTUL MEU DE MUNCA SE TERMINA IN AUGUST. AR PUTEA FI PRELUNGIT? SAU O SA-MI GASESC ALT JOB IN TIMP UTIL, PANA IN SEPT (CAUT DEJA)? - Ceva se va petrece in favoarea ta, deci ambele variate sunt psobiile, si sa ti se prelungeasca, si sa gasesti altceva,  nu vei ramane pe margine. Vei continua sa lucrezi intr-un fel sau altul, dar cauta in continuare, asa cum faci deja.

SIMONA 1980.CUMNAU SAU CINE SI CE I.AU SPUS VORBE DE MINE LA NICU?DE ACESTA A PUS PUNCT - Nu e clar cine si ce i-a spus, dar au fost niste barfe nedrepte, neadevarate, care au avut insa efect asupra lui. Un asa zis prieten a facut-o.

SIMONA 1980.LA NUNTA DIN 15 SEPT.O SA FIU IMPACATA CU NICU?SAU CAND REINCEPEM REL? - Nu cred ca veti fi impreuna pana atunci.

SZEN 1983 VA GASI IUBITUL MEU UN LOC DE MUNCA BUN CURAND? - Curand nu, si cel pe care il va gasi nu e durabil, nu cred ca a ajuns inca la momentul cand cariera lui va cunoaste o consolidare. Dar intr-o zi va fi multumit de jobul lui.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 25-27 MAI 2012
(KARMA, ASPECT, ASTRO-CALCUL, CUPLU. CURIERUL DESTINULUI)

[KARMA] STEFAN 19.12.1988 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2007-2013 - urmatoarea va fi - 2016-2017 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2050-2053 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IANUARIE 2012 - IANUARIE 2014 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

ANDREEA C 1981 CE DATORII KARMICE AM DE PLATIT IN PLAN SENTIMENTAL? CE LECTII AM DE INVATAT? TOT AM DIFICULTATI IN ACEST PLAN - In alta viata nu ai acordat atentie celor care te-au iubit, prea ocuopata atunci cu atingerea puterii, de aceea in aceasta viata va fi greu sa te atasezi sau sa ii faci pe altii sa te iubeasca, deci da, ai o karma sentimentala pe care vei reusi sa o arzi iubind neconditionat, profund. Trebuie sa iti dedici iubirea cuiva: familie, copii, elevi, nepoti, parinti, animale, oameni nefericiti sau tristi etc.

ANDREEA C 1981 DE 4 ANI AM O RELATIE DESTUL DE BUNA CU BOGDAN D.09.07.1980, DAR DIN CAUZA PROBLEMELOR LUI EMOTIONALE NU MAI AM INCREDERE CANE VOM CASATORI. GRESESC DACA INCERC CA CUNOSC PE ALTCINEVA SAU RISC SA PIERD SI CEEA CE AM? - Nu te juca cu focul, cum se spune, pentru ca poti strica ceva care ar merita totusi unele sacrificii pe parcurs. Mai ai rabdare cu el, el nus e decide usor.

DORU M 1963 VA FI DANIELA SOTIA MEA? - Sansele sunt destul de mici, ori pentru ca intre voi mai exista cineva, ori o alta femeie, ori un alt barbat, ori pentru ca ea nu prea doreste asta si are alte planuri de viitor, care nu prea te implica si pe tine. Trebuie sa lupti mai mult ca sa o castigi definitiv.

ELENA 1977 MA VOI CASATORI ANUL ACESTA? - Nu, dar urmatorii 2 ani aduc ceva mai multe sanse in acest sens.

IULILU 1981 SI ABYZ 1976 CÂND VOM AVEA UN COPIL? - E o mcia problema aici, ceva ce reduce sansele de a concepe un copil, de parca unul din voi, cel mai probabil el, nu va doriti inca un copil. Relatia voastra inca nu e suficienrt de solida ca de aici sa se nasca un copil, deci e nevoie de mai multa implicare si seriozitate.

MICHAELLA 1976 VOI REUSI SA PROFESEZ IN DOMENIUL IN CARE MA PREGATESC SA ìMI FINALIZEZ STUDIILE SI ASPECTE PRIVIND PROBLEMELE DE SANATATE - O intrebare pe mesaj te rog. Nu prea curand, deci vei gasi cu greu un job chiar in domeniul respectiv, deci e nevoie de multa rabdare si de mai multa implicare ca sa ajungi acolo unde doresti. E un plan cu multe piedici si oarecum incert, de parca nu e suficient ce ai urmat, ci mai e nevoie de ani de experienta.

MIHA 1969 AM DUPA O DESPARTIRE BRUSCA,NEASTEPTATA, VREAU SA STIU IN CE FEL SE MAI GANDESTE FOSTUL IUBIT LA MINE(MA URASTE,MA REGRETA,M-A UITAT?) - Nu sunt sentimente de regret aici, el priveste in urma cu o oarecare ostilitate si nici n-a invatat ceva din asta. El considera totul un capitol incheiat fara vreo sansa sa reinvie, deci da, te-a uitat.

NIA 1992 AR FI MAI AVANTAJOS, PE TERMEN LUNG, SA PLEC LA STUDII IN ALT ORAS DECAT IN CEL IN CARE MA AFLU ACUM? - Nu, e bine sa iti faci studiile intr-un mediu cunoscut si care sa nu consume resurse financiare suplimentare. Acei bani care s-ar duce pe cazare si transport, ar putea fi folositi cu brio in alte directii. Nu merita efortul doar pentru a cunoaste alti oameni.

NIKO 1972 CE SIMTE STEFAN EC (PRIETEN) PT. MINE? - Nimic special, nu sunt sentimente de dragoste aici, cel putin nu mai mari decat prietenia pe care ti-o ofera. E un prieten oarecare si prietenia lui nu e vesnica. Dar atat cat e, e buna pentru tine.

ROXANA 1966 VOI INTALNI ANUL ACESTA UN BARBAT CU CARE SA AM O RELATIE CARE SA DUCA LA CASATORIE CUM VA FI ACEL BARBAT SI CE SA FAC CA SA L INTALNESC - Nu inca si urmatorii 3-4 ani sunt destul de saraci in oazii de acest fel, adica nu duc la casatorie, chair daca incercari vor fi cu mari sacrificii din partea ta, dar nu va fi ceea ce doresti.

ROXANA M 1983 MA VOI CASATORI CU IUBITUL MEU S? - Daca veti depasi cu brio un moment dificil din urmatorii 3 ani care va avea la baza o nedreptate, o tradare sau o minciuna, da, se poate merge pana la casatorie, dar totusi acel punct critic e greu de trecut fara urmari nefaste, fara furtuni si fara reprosuri mari.

SUN 1983 SIMTE CEVA C. PT MINE? - Da, sunt ceva sentimente aici, numai ca ceea ce simte pentru tine simte pentru mai multe fete, deci nu esti singura spre care isi indreapta aceste emotii pozitive.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 22-24 MAI 2012
(KARMA, ASPECT, ASTRO-CALCUL, CUPLU. CURIERUL DESTINULUI)

ANDREEA 19.09.1986 EA + 26.04.1986 EL
EA - FECIOARA, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - TAUR,
Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA-TAUR - COMPATIBILITATE 100 %
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU-TIGRU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:  FOC-FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ADRIAN 1967. IUBITA ACTUALA E DESTINUL MEU? - Poate fi una dinf emeile cu care vei trai o perioada lunga de timp si cu care poti cladi ceva. Aveti datorii karmice unul fata de altul, dar nu va fi o relatie perfecta.

ALEXA 1972 CE SE VA INTAMPLA CU VIATA MEA (MA VOI MARITA, SERVICIUL VA FI IN ALT ORAS SI FINANCIAR IMI VOI REVENI VREODATA? - Sunt sanse sa existe doua casatorii in viata ta. Financiar vei avea un urcus echilibrat, deci iti vei reveni, mai degraba dupa 2014.

ANDREEA.M 1986 CUM VA FI URMATORUL MEU PARTENER? - Personalitate puternica, fire sportiva, dinamic, grabit, conducator, incapatanat, ambitios, probabil din alta localitate.

AVI 1974 CUM VA FI SITUATIA BANILOR LA SERVICIU IN URM AN? - Echilibrata, nimic iesit din comun, desi poate aparea o modificare dar care ti se cuvine, deci e in beneficiul tau.

DANA 1975  VOI RAMÂNE CU PARTENERUL ACTUAL? - Da, doar daca veti aduce un suflu nou in relatia voastra, e posibil sa intervina la un moment dat rutina, plictiseala, obisnuinta si se va cere o modificare.

LIA 1972 DE CEVA TIMP SUNT CU SSM. CE SE VA INTAMPLA CU RELATIA, NE VOM CASATORI? (DACA DA IN CE AN SE VA INTAMPLA?) - Sunt sanse ca relatia sa continue cu conditia ca niciunul din voi sa nu calce stramb, adica sa nu intervina alta persoana intre voi si sa va deschideti mai mult sufleteste. Casatoria nu e clara, pentru ca mai aveti inca prin multe de trecut.

MARIAN 1987 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE EA? - Nu prea curand, pana la ea vei mai avea inca niste relatii esuate, dificile, sub asteptari, ca atare jumatatea ta va aparea in ju de 30 de ani.

MIHA 1969 AM O CASATORIE SI CATEVA RELATII ESUATE. VA APAREA VREODATA PERSOANA POTRIVITA PT MINE SI CE FEL DE OM ESTE? - Sunt mari sanse sa apara o astfel de relatie in urmatporii 3 ani, cu un barbat divortat dar care isi doreste sa-si refaca viata. E un om optimist, ocupat profesional, are multe de facut in viitor.

MIHAELA 1969 MA CHINUI DE CEVA VREME SA MAI RAMÂN ÎNSARCINATA. O SA REUSESC SA MAI FAC UN COPIL? - Nu cred, ceva e la sot, nu la tine, deci el cred ca e incapabil sa procreeze. Daca se rezolva acel blocaj la el, e posibil, dar totusi sansele sunt mici.

RUSU MARIA ANCUTA 1983 CATI COPII O SA AM? - Posibil 2, cel mai probabil fete.

SIMONA 1960 VOI RAMANE CU B? - Nu, relatia dintre voi se va destrama, nu va veti mai intelege si sentimentele vor pali.

SIMONA 1960 VOI RAMANE CU DS? - La el sunt eva mai mari sanse, daca el va reusi sa isi tina sub control spiritul un pic cam agresiv care strica de multe ori atmosfera dintre voi.

TEO 72 DE CE ESTE SEFUL ATAT DE BUN CU MINE,VOI FI CUMVA AVANSATA? - Nu cred ca se anunta o promovare, dar e o atitudine corecta fata de un om pe care il respecta la serviciu si il trateaza amabil si placut, fara alte interese.

TEO 72, MARIAJUL MEU E UN DEZASTRU MAI AM SANSE SA-L REFAC,SA MAI FIU IUBITA,FERICITA? CUM SA FAC,CU CE MA LUPT? - Sansele de reusita sunt foarte mici, sacrificiile care se cer sunt mult prea mari si nici nu cred ca vor avea efecte, ca atare cred ca pana la urma se va destrama totul, fara a mai recupera nimic din ce a fost.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 21MAI 2012
(KARMA, ASPECT, ASTRO-CALCUL, CUPLU. CURIERUL DESTINULUI)

IOANA 16.10.1988 EA + 05.05.1988 EL
EA - BALANTA, Junon in LEU, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - TAUR,
Junon in TAUR, DRAGON DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA-TAUR - COMPATIBILITATE 40 %
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON-DRAGON - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:  PAMANT-PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANDREEA C 1981 DE CE NU MAI VREA RADU C SA FIM IMPREUNA? EU NU REUSESC SA MERG MAI DEPARTE. SUNT BLOCATA. CE POT FACE? - Se pare ca nu ii mai inspiri aceleasi sentimente, cerd ca iubeste pe altcineva sau cel poutin e interesat de alta fata. Nu prea mai ai ce face, doar un noroc ar mai pytea schimba loucrurile.

CAMELIA D 1976 VOM REUSI SA REZOLVAM EU SI DL SITUATIA ACTUALA COMPLICATA ASTFEL INCAT SA RAMANEM IMPREUNA INTR-O RELATIEDE CUPLU PUBLICA, ASUMATA DE AMANDOI SI CORECTA FATA DE TOATA LUMEA MORAL SI LEGAL? - Sunt foarte mari sanse sa treceti peste toate, deci lupta pentru dragostea ta, chiar daca nu va fi usor, dar undeva e o aripa protectoare peste voi care cred ca va vrea impreuna. Totul e ca intre voi sa nu intervina o alta persoana care sa va strice relatia, ca atare tine-te cu dintii de sansa ta.

CLARA 1978. RELATIA ACTUALA ESTE CU PERSOANA POTRIVITA? - Nu, din pacate intr-o zi relatia se va destrama si nu va mai ramane nimic din ceea ce va leaga acum.

DANA 1982 PESTE 2 SAPTAMANI MA VOI MUTA DIN BUC. IN ALBA IULIA IMPREUNA CU VIITORUL MEU SOT, OVIDIU. VARA VIITOARE VREM SA NE CASATORIM.AM LUAT O DECIZIE BUNA? AVEM MULTE PLANURI FRUMOASE IMPREUNA: NUNTA, UN COPIL. EL ESTE ALESUL CU CARE SA FORMEZ O FAMILIE FERICITA? AU FOST MULTE HOPURIDE CARE M-ATI AVERTIZAT ANUL TRECUT SI PESTE CARE SE PARE CA AM TRECUT - Probele de incercare inca nu au trecut, deci nu te culca pe laurii victoriei, ci continua sa lupti pentru relatia voastra! O cerere in casatorie nu e o garantie, deci fa tot posibilul ca relatia voastra sa devina serioasa. Ceea ce poate sa devina, cu toate planurile pe care vi le-ati facut indeplinite, dar greutatile inca nu au trecut! Inca mai sunt pe parcursul acestui an vreo 2. Dar da, a fost o decizie buna pentru viitorul vostru.

DANA 1982 VA REUSI OVIDIU, VIITORUL MEU SOT SA SCAPE DE CREDITUL FACUT CU FOSTA SOTIE ACUM CATIVA ANI, LA CARE ESTE COPLATITOR? - Va scapa, dar nu peste noapte si nici printr-o minune, ci printr-un fel de intelegere cu ea, o discutie seriaosa fata in fata in care sa-si traseze amandoi niste angajamente, cat si ce ii revine fiecaruia. Daca altfel nu se poate, se poate ajunge si la tribunal.

MIHAELA 1969 NE VOM LUA SAU CONSTRUI O CASA ? - Greu de realizat si una si alta, dar viitorul va va gasi in casa voastra, numai ca inca e departe acest vis si mai e mult de munca. Cel mai probabil cumparati o casa.

MIHAELA 1969 VA PLECA SOTUL MEU SA LUCREZE ÎN STRAINATATE? - Nu e clar, mult mai probabil sa aiba doua joburi aici sau sa il schimbe aici, decat sa ajunga peste hotare.

OANA 1985 CU CINE SI CAND MA VOI CASATORI? - Cele mai mari sanse ar fi dupa ce vei implini 30 de ani, cu un barbat ceva mai matur, se apropie de 40 de ani, posibil zodie de foc.

OTILIA 76 ATI SPUS CA VOI AVEA O REL SERIOASA. CU CINE SI CAND? MAI MULTE DETALII VA ROG - Posibil in urmatorii 5-7 ani, cu un barbat cu peorsonalitate puternica, dominator, cu calitati de lider, un om ocupat profesional, cu care nu vei avea o relatie usoara.

ROXANA07 1981 CE SA FAC SA-MI ATRAG JUMATATEA? - Sa gandesti pozitiv, sa ai mai multa incredere in tine, sa iti pui mai bine in valoare calitatiole, sa iesi in lume si sa crezi in norocul tau.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 18-20 MAI 2012
(KARMA, ASPECT, ASTRO-CALCUL, CUPLU. CURIERUL DESTINULUI)

FLORINA 07 11 1978  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CLAUDIA 23.01.1966 EA + 20.07.1956 EL
EA - VARSATOR,
Junon in PESTI, CAL DE FOC  (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - RAC,
Junon in CAPRICORN, MAIMUTA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR-RAC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT:  FOC-FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ALEXA 1972 MA VOI CASATORI CU SSM? CUM VA EVOLUA RELATIA? - Relatia va deveni mai dificila cu timpul, posibil sa intervina si o alta fem eie intre voi, inat va fi nevoie de o deciyie transanta la un moment dat. Nu cred ca ajunge la casatorie.

CARMEN D. 1976 VA FI CEVA INTRE MINE SI AURELIAN? ESTE TAUR - Nu cred ca poate fi ceva care sa te faca fericita, ci iti va lasa un gust amar. E bine sa fii mai atenta cu el, ca sa nu suferi din cauza lui.

DANI MARI 1985 CE VREA CRI DE LA MINE? - Nu e foarte sincer, urmareste ceva in interesul lui propriu, deci are ceva de castigat de pe urma ta, dar ar fi bine sa nu il lasi sa se foloseasca de tine, pentru ca va apela la tertipuri deceptionante. Fii mai precauta cu el.

DINU 1979 CAND IMI INTALNESC JUMATATEA EXISTA DEJA IL CUNOSC? -  Posibil sa apara pana in 2016, dar nu se va lega din prima, ci vor fi multe piedici pana cand relatia va incepe efectiv.

DINU 1979 CU CINE SI CAND MA VOI CASATORI? - Posibil sa fie mai intai un prieten, nascut in anii 70, posibil Varsator sau zodie de aer. Nu cred ca e din aceeasi localitate, posibil sa fie de departe, ori din alta parte a tarii, ori din strainatate. Un tip vesel si amuzant.

MCM 25.08.1977 CU CINE MA VOI CASATORI? -  Va exista o sansa in urmatorii 4-6 ani, dar e posibil sa vina si cu o serie de obstacole care sa necesite mari eforturi pentru a lega relatia, de aceea nu e clar daca se ajunge la casatorie sau nu cu acea persoana. Poate fi o diferenta de vreo 5 ani intre voi, poate avea o meserie intr-un aparat de stat.

MINA 1953 DE CE M-A AJUTAT PS? - Fara niciun interes ascuns, din dorinta de a fi de folos si atat. Din simpatie, din respect si pentru ca putea sa te ajute, detinea solutia la problema ta si poate ca tinea si de natura meseriei sale.

MINA 1953 CUM VA FI COLABORAREA CU D SI AG? - Buna, bazata pe o buna intelegere, pe interese comune, pe simpatie si prietenie,d eci par sa fie doar sentimente pozitive la mijloc.

MINA 1953 N SI M VOR CUMPARA CONF INTELEGERII? - Da, poate totusi se schimba ceva in termenii propusi, deci trebuie sa fii deschisa si la surorize sau la alte modificari.

MINA 1953 VOI CASTIGA RECURSUL CU D? - Ceva nu iese conform planurilor de acum, dar vei fi multumita de verdict.

NELL 1982 AM O RELATIE DE CATIVA ANI CU PRIETENUL MEU SI NE INTELEGEM BINE. VOM AVEA UN VIITOR IMPREUNA? - Daca depasiti cu bine unele probe care apar in 2012, sunt mari sasne sa mergeti impreuna umar la umar. Dar vor exista si momente tensionate si dificile, pe care cu rabdare si calm le puteti repara.

NELL 1982 VOI AVEA COPII? - Cele mai mari sanse sunt sa ai un baiat pana in jur de 2017.

RUSU MARIA ANCUTA 1983. CAND O SA MA CASATORESC? - Nu e clar, dar undeva intre 28-35 de ani ar trebui sa te implici intr-o relatie importanta cu sanse de casatorie.

SILVIA 1967 VA LUCRA FIICA MEA VREODATA IN STRAINATATE? - Sansele mai mari sunt sa lucreze in  Romania, pentru ca viitorul ei profesional e bazat pe stabilitate, pe consolidarea carierei sale pe un teren pe care il stie, si nu pe noutati sau schimbari atat de mari.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 1-17 MAI 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ALINA 1974 CE ROL ARE G. IN VIATA MEA? - Poate fi un bun prieten pe care te vei putea baza la un moment dat cu un sfat sau un sprijin. E sincer si are intentii bune.

ALINA 1974 CU CINE MA VOI CASATORI? (IL CUNOSC DEJA?) - Nu il cunosti inca, iar primele intalniri vor parea mai mult o joaca. Va fi nevoie de mult timp pana sa va aproipiati si sa capatati incredere unul in altul.

ALINA 1974 VOI MERGE ANUL ACESTA IN SUA? - Daca deja ai icneput demersurile in acest sens si ai o invitatie clara, da, ar fi sanse, dar cred ca inca mai depinzi de un dram de noroc.

ILEANA D 1951 VOI DIVORTA DE FLORIN - Desi se va ajunge de vreo 2 ori in aceasta faza, cred ca se pot gasi solutii de a redresa situatia si a merge mai departe impreuna. Daca totusi se ajunge la divort, vor fi neintelegeri de natura financiara.

IOANA-V 1981 CAND MA VOI ANGAJA? - Din pacate nu prea curand, mai ai de cautat si de mers pe la cateva interviuri esuate. Insista totusi, pentru ca sansa apare pe nepusa masa, candva in urmatoarele 7 luni. Daca stai prea mult pe ganduri cand va aparea, risti sa o pierzi.

ROXANA07 1981 CAND IMI INTALNESC JUMATATEA? - Cand apare, se schimba toate peste noapte. Va intra brusc in viata ta, si se poate intampla practic oricand. Poate cumva a si aparut prin 2008 sau pe la 28 de ani ai tai. Nu e exclus sa fie cumva prin preajma dar nu l-ai remarcat inca.

ROXANA07 1981 CINE ESTE JUMATATEA MEA?PUTETI SA FACETI O DESCRIERE? - Poate fi nascut intre 1971-1980, o personalitate puternica, preocupata de munca, dornica sa se afirme si sa se realizeze, a avut o viata destul de zbuciumata inaitne. Iese cu ceva in evidenta: autoriutate, personalitate, capacitatde de convingere. Are ceva deosebit.

SARBU ADELINA 1987 JUMATATEA MEA POATE FI BO? - Are toate indiciile unui parrtener de viata bun pentru tine si ar merita sa lupti pentru el dar drumul pana la o posibila relatiue definitiva este destul de incert si de sinuos.

SARBU ADELINA 1987 MA VOI REALIZA IN TARA SAU IN STRAINATATE? - Oriunde va fi la fel, pentru ca reusita ta depinde de munca, de eforturile pe care le depui, nu de locul in care te afli. Te apropii de momentul cand vei putea spune daca ceea ce faci in cariera este si ceea ce vei continua de acum incolo, caci destinul isi va pune amprenta pe deciziile tale profesionale timp de vreun an, deci profita de ocazii pentru a-ti clarifica mai bine cariera pe ani de zile inainte.

SUN 1983 AR FI POSIBILA O RELATIE CU C.? CUM AR EVOLUA? - Posibila e, dar nu prea e norocoasa si nici nu ai ce castiga de pe urma ei, mai degraba pierzi, pentru ca va scoate la iveala si o latura negativa. Nu-ti face prea multe iluzii, pentru ca el ar putea profita mai mult de tine, decat tu de el.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 1-16 MAI 2012
(KARMA, ASPECT, ASTRO-CALCUL, CUPLU)

 ALICE SILVIA 22.06.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DAVID S 20-04-2012 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASPECT] CECILIA 23.03.1950 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2012 pana in MARTIE 2013 Jupiter trece prin casa IV deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN GEMENI IN TRIGON CU VENUS NATAL DIN VARSATOR - Jupiter este numit „marele benefic” iar Venus – „micul benefic”, deci doua planete norocoase care atunci formeaza o coalitie de bun augur pentru tot ce va propuneti. Ca are sau nu legatura cu domeniile patronate de Venus in viata dv. (arta, frumusete, dragoste, tandrete, senzualitate, aspect exterior, relatia cu femeile, sentimente, atractie, afectiune, emotie, placere, lux, sociabilitate, armonie cu cei dragi, lucrurile frumoase ale vietii) cu siguranta veti resimti energiile astrale ale aspectului ca un atu bine venit! Aspectul sprijina succesul in plan sentimental sau artistic. Relatiile sentimentale pot fi de bun augur in aceasta perioada, puteti face o cunostinta noua care sa va aduca fericirea. Simtiti dragostea la intensitate maxima, deci v-ati putea indragosti din nou sau ati putea reface atmosfera benefica in cuplu. Orice impacare sau ameliorare este posibila acum. Activitatea artistica, daca e cazul, este stimulata, putand da nastere unor reusite notabile (pentru actori, scriitori sau persoane cu activitati creative). Simtul estetic este mai dezvoltat acum, deci imaginea dv. exterioara poate cunoaste ameliorari spectaculoase. Poate simtiti nevoia de a va schimba lookul si incepeti cu vestimentatia, machiajul, coafura si comportamentul in societate. Puteti crea o impresie cu adevarat buna! Degajati mult optimism, privi lumea cu ganduri pozitive si, oricat de grele ar fi momentele prin care treceti, sunteti convins ca, in cele din urma, totul va lua o turnura fericita. Va comportati sincer si deschis cu toata lumea, care va va considera amabil si intelegator. Oricine se poate baza pe dv. acum. Iubiti oamenii si va comportati bine in relatie cu ceilalti.

[ASPECT] MARIA-ALINA 28.05.1979 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2012 pana in MAI 2013 Jupiter trece prin casa V deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER PRIN ZODIA NATALA (CONJUNCT CU SOARELE NATAL DIN GEMENI) este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

[ASPECT] MARIANA O4 O9 1964 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2012 pana in AUGUST 2012 Jupiter trece prin casa VIII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT REVINE IN POZITIA NATALA (CONJUNCT CU JUPITER NATAL DIN TAUR) reprezinta un punct de referinta pe harta dv., deoarece are loc un aspect extrem de rar intr-o viata de om si care - la fel ca trecerea lui Jupiter prin zodia natala (deci peste Soare) sau ca peste Ascendent - are o conotatie cu totul aparte asupra dv. Odata la 11-12 ani, Jupiter se intoarce in punctul sau de start, asa cum se afla el la nasterea dv., si fiecare final de ciclu jupiterian (implicit e si inceputul unui alt ciclu), este un nou start in viata, precedat de o recapitulare a ultimilor 12 ani. Priviti inapoi sa vedeti ce s-a intamplat in ultimii 12 ani – de la ultima conjunctie jupiteriana cu propria pozitie ce a avut loc in 2000 - si propuneti-va noi teluri de atins in urmatorii 12. Viata unui om se imparte, iata, in mari cicluri jupiteriene de 12 ani, astfel incat la 12, 24, 36, 48 etc de ani viata sa capata un alt sens, o alta energie, un alt ritm de evolutie. Dv. sunteti, iata, intr-un astfel de punct cheie, ceea ce ofera conditiile favorabile unui nou inceput! Cand JUPITER este conjunct cu propria pozitie de la nastere, incepe un nou ciclu jupiterian in viata dv., aducand noul si energia benefica in toate planurile vietii. Este recomandabil sa nu incepeti nimic nou sau important pentru viata dv. cu cateva luni inainte de inceputul unui nou ciclu jupiterian, ci sa lasati cele mai importante evenimente, decizii, directii, initiative, proiecte pentru momentul imediat urmator acestei conjunctii. Evitati sa faceti mutari spectaculoase, sa luati decizii capitale in perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lasati totul pentru acest moment benefic de care nu aveti parte decat o data la 12 ani. Este ca si cum, dupa 12 ani de evolutie, va nasteti din nou, oferindu-va o noua sansa de progres pe toate planurile, o noua portie de energie si curaj pentru a va infaptui planurile cele mai importante. Veti simti ca viata dv. capata o alta perspectiva, mai luminoasa, mai optimista, deci profitati de energia lui Jupiter ce se va resimti incepand cu lunile specificate. Ati putea deveni mult mai interesat de legislatie, justitie, medicina, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi straine, cultura, calatorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o calatorie importanta – peste hotare – pentru inceperea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale si geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru intalnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocatii sau a unui nou ideal de credinta, pentru descoperirea misiunii acestei vieti, pentru sanse deosebite, pentru distractii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vanatoare, pentru victorii in procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o noua specializare, pentru emigrare sau mutare in strainatate, pentru schimbari majore de destin, pentru inceputuri majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. In anul in care Jupiter se intoarce la pozitia sa de la nastere, poate avea loc un eveniment care va poate schimba cursul vietii, chiar daca nu va veti da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste cativa ani, cand veti face o trecere in revista a vietii dv. Totusi, exista riscul ca in aceasta perioada sa va lasati cuprins de un exces de zel, facand totul mai mult decat ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul.

[KARMA]  ILEANA - 18.05.1969 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2011-2012 - urmatoarea va fi - 2015-2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2033-2034 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IANUARIE 2012 - NOIEMBRIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa IV semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. 3. INDEMNUL PERIOADEI: deschide-ti sufletul ,iubeste, daruieste, aseaza-te la casa ta, fa un copil, apropie-te mai mult de mama, dedica-te familiei, prinde radacini, redecoreaza-ti casa, adu-ti aminte de trecut, arunca o privire inapoi sa vezi de unde vii, apleaca-te asupra lucrurilor de odinioara, descopera-ti latura sensibila, romantica, nostalgica, intoarce-te in timp, intoarce-te acasa, creeaza-ti un loc al tau, intim, in care sa te refugiezi la nevoie ia legatura cu originile tale, ocupa-te mai mult de sufletul tau si de oamenii la care tii. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

ADI 11 03 1968 el. 11 03 1986 ea
EA - PESTI, Junon in SCORPION, TIGRU DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - PESTI, Junon in SAGETATOR, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - PESTI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - MAIMUTA COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
83% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANDA 12.05.1989 + 24.11.1989
EA - TAUR, Junon in LEU, SARPE DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - SAGETATOR, Junon in SCORPION, SARPE DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: TAUR - SAGETATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

AURELIA 24.02.1973 EA + 14.02.1973 EL
EA - PESTI, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - VARSATOR, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - VARSATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - BIVOL  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:  APA - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IRINA 10. 01.1974 EA +17.02.1965 EL
EA - CAPRICORN, Junon in CAPRICORN, BIVOL DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - VARSATOR, Junon in CAPRICORN, SARPE DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: CAPRICORN - VARSATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:BIVOL - SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IULIA 01.11.1988 EA + 18.10.1983 EL
EA - SCORPION, Junon in LEU, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - BALANTA, Junon in TAUR, PORC DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: SCORPION - BALANTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - PORC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MARIUS 1975 07. 03.1987 EA - 01.09. 1975 EL
EA - PESTI, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - FECIOARA, Junon in LEU, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI - FECIOARA COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - PISICA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
83% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MIHA 22.03.1973 EA + 15.12.1965 EL
EA - BERBEC, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - SAGETATOR, Junon in VARSATOR, SARPE DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BERBEC - SAGETATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

YANA 05.07.1978 EA + 14.06.1961 EL
EA - RAC, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - GEMENI, Junon in PESTI, BIVOL DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: RAC - GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - BIVOL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 14-16 MAI 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ADELINA SARBU 1987 CAND VOI AVEA UN JOB STABIL? - Nu prea curand, urmatoarele 2 sunt inca instabile, ca atare abia cel de-al treilea job de acum incolo va fi si cel in care vei investi/castiga cel mai mult. Dar mai e pana acolo, vreo 2-3 ani.

ADELINA SARBU 1987 JUMATATEA MEA ESTE APROAPE DE MINE(PRIN PREAJMA) ACUM SAU ESTE DEPARTE(LA MARE DISTANTA)? - Este prin preajma, adica in mediul tau obisnuit, frecventat des, dar momentan nu il placi sau nu sunt intrunite conditiile unei relatii.

AMA 1978 CAND VOI FI IMPREUNA CU CINEVA BUN PT MINE ? MI-ATI SPUS ACUM CEVA TIMP CA PANA LA 36 DE ANI VOI FI CASATORITA SI CU COPII - Ceva a lipsit pentru ca intalnirile tale de pana acum sa capete consistenta, nu s-a investit - ori tu, ori ei - suficient in ele pentru a capata stabilitate, deci sanse au fost dar nu s-au concretizat in ceva serios. Urmatorii 3 ani pot aduce noutati bune, daca vei fi dispusa sa muncesti mult pentru o relatie, nu vine usor, ti se cere un anume efort, multa rabdare si incredere.

AMI 1976 CE SE VA INTAMPLA ANUL ACESTA IN VIATA MEA SENTIMENTALA, CEVA IMPORTANT? - Nu e neaparat un an special pentru inima ta, e mai degraba banal, mult mai intens si mai palpitant e intervalul 2015-2019, cand vei avea parte si de mari suferinte, dar si de mari bucurii, vei simti la extreme.

ANDI 1977 CAND MA VOI CASATORI? (MENTIONEZ CA AM MAI FOST CASATORITA O DATA) - Exista o a doua casnicie in viata ta, asa e, dar momentan nu e clar cand va avea loc. Posibil sa apara cam in urmatorii 2 ani, dar nu neaparat urmatorul care va aparea in calea ta. Pana la el va mai exista o relatie esuata.

ANDI 1977 CAND VOI AVEA CURAJUL SA PLEC DE LA ACTUALUL JOB (ESTE UN LOC BUN, INSA STAGNEZ PE TOATE PLANURILE; AM O VARSTA SI NU MAI POT STA IN LOC) - Cat timp Saturn a mers prin zodia ta, in ultimii 2 ani si ceva, nu a fost momentul unei schimbari profesionale, dar in toamna aceasta, Saturn paraseste zodia ta si nu vei mai avea la fel de multe retineri in fata schimbarii, chiar daca te-a batut de cateva ori acest gand. Mult mai probabil e in urmatorii 2 ani, cand vei avea de vreo 2 ori sansa si motivatia sa pleci.

ANDI 1977 CU CINE MA VOI CASATORI? - Poate fi o casatorie de succes, cu un om care iti va face viata mai frumoasa, pe care il vei numi un mare noroc! Va exista si iubire, dar si ceva interese la mijloc, in sensul bun al cuvantului. Poate fi ceva mai matur decat tine, cu vreo 6 ani, ori zodie de pamant, ori Gemeni, Varsator, Sagetator.

ARTEMIS 1968 EU SI MARIAN AVEM CEVA SPECIAL-COMUNICARE,CONEXIUNE,PASIUNE-DE CE NU VOM RAMANE IMPREUNA,CE NE VA INDEPARTA? - Nu e ceva ce tine de relatia voastra, ci o imprejurare din afara va va separa (de ex unul din voi va trebui sa plece undeva pentru o viata mai buna sau va lua o decizie majora care nu va va permite sa ramaneti impreuna). Nu e legat de ceea ce veti simti, ci un eveniment din afara iubirii voastre.

ARTEMIS 1968 SA PROVOC O DISCUTIE CLARIFICATOARE CU DANIEL AR AJUTA RELATIA, PE MINE, PE EL,PREZENTUL MACAR? - Da, ar fi bine, ar clarifica niste lucruri si ai putea echilibra o furtuna din gandul tau.

ARTEMIS 1968 VEZI MACAR O CALE PRIN CARE EU SI M.U. SA FIM SI SA RAMANEM UNUL PT CELALALT SI ATAT? - Nu prea, ceva lipseste, nu ajunge doar pasiuna si buna comunicare, chair si de la el lipseste ceva, parca nu e pregatit sau nu poate sa se implice mai mult.

ARTEMIS 1968 VOI AVEA O FAMILIE ALATURI DE DANIEL?SUNT 8 ANI DE RELATIE ,DAR ULTIMII 2 - Din pacate intr-o zi te vei detasa de el si nu il vei mai iubi ca acum duipa ce se va fi echilibrat karma intre voi doi. Va ramane o amintire placuta la care vei tanji o vreme, dar care nu are viitor.

CAMELIA 73 VOI CÂSTÎGA PROCESU CU CASA? - Daca e deja pe rol, sunt mari sanse sa fie de succes.

CRISTINA 1962 DACA VOI PRIMI CURAND O SUMA DE BANI CONSIDERABILA? - Nu stiu cat de curand, dar se anunta o surpriza placuta in privinta banilor, dar pe cat de buna va fi, pe atat de mult stres va genera in viata ta, ca atare acea suma de bani nu e tocmai o fericire, ci mai degraba o povara. Banii aceia au si o latura ascunsa care te va solicita psihic f mult.

DANI 1984 AM AVUT O RELATIE CU ALIN F FRUMOASA..ACUM SUNTEM DESPARTITI DE PUTIN TIMP SI SUNT SEMNE DIN PARTEA LUI DE IMPACARE..MA IUBESTE CU ADEVARAT..DUPA CUM SIMT EU? - Nu e chiar o relatie sincera, deci chiar daca va impacati, din pacate se va ajunge din nou la o despartire.

DANIELA 1974 VOI AVEA O RELATIE CU TM CE FEL - Poate iesi ceva de aici, dar nu te va satisface, mereu va interveni cineva intre voi care sa va strice placerea, si cred ca e ceva care se consuma repede, fara viitor. E o relatie cu multe piedici, dar care poate contine si cateva momente fericite.

GABRIELA 1956 VOI AVEA PARTE DE LINISTE FINANCIARA, FAMILIALA SI SANATATE IN ANII RAMASI? - Vei avea parte de toate, si de mari bucurii, si de mari succese, si de perioade de tristete si dezamagire, si de momente dificile in care vei munci mai mult pentru a le trece, deci mai ai multi ani cu suisuri si coborasuri!

GABRIELA 1978 CE FEL DE INTALNIRE AM IN VIATA CU D SE VA DEZVOLTA O RELATIE? - Trecatoare, a aparut pentru scurt timp, posibil o relatie in doua etape, dar care are rolul de a-ti aduce tie un plus de curaj si de energie, de a-ti deschide o cale noua. E ca un motor pentru tine, dar nu isneamna ca a aparut sa ramana.

MADALINA 1992 MI SE APROBA SAPTAMANA CREDITUL SOLICITAT LA BANCA? - Cred ca nu sunt intrunite toate conditiile legale, deci e posibil sa intervina un hop major pe care trebuie sa il rezolvi inainte. Ceva nu e in regula aici.

MADALINA 1992 O SA FAC NUNTA LUNA CARE VINE? - Cel mai probabil nu, decat daca toate pregatirile sunt terminate deja si nu mai trebuie decat sa mergi la starea civila. Altfel nu.

OTY 78 CUM VEDETI RELAIA MEA CU A? - Oscilanta, ba sus, ba jos, ba calda, ba rece, deci e greu de pastrat un echilibru. Pare mai degraba o joaca sau o distractie, de parca el nu e dispus sa se implice mai serios.

OTY 78 DETALII DESPRE SOTUL MEU SI CASNICIE NOASTRA - Banuind ca nu exista inca asa ceva, nu? Va fi o casnicie dificila, cu multe momente de tensiune si crize, dar e posibil ca la fiecare mare impas sa gasiti forta de a merge mai departe fara a strica nimic. Poate fi ceva mai tanar decat tine si mai imatur, si de aici apar problemele de pe parcurs, din cauya incapacitatii sale de a-si asuma responsabilitati.

OTY 78 IMI SCHIMB SERVICIUL ANUL ACESTA? - Inca nu, desi vei fi tentata sa pleci fara sa te uiti in urma. Poate la anul.

SZEN 1983 DACA NE MUTA,VOI AVEA UN LOC DE MUNCA?CE SE VA INTAMPLA CU MINE - Da, toate vor merge bine, deci daca ai in plan o mutare, aceasta va aduce multe lucruri bune in viata ta de acum inainte.

ZDIA 1980 DUPA MULTA SINGUR. SI DEZAMARGIRI L-AM CUNOSCUT PE R. DAR ESTE CASATORIT.CE ROL ARE IN VIATA MEA? - Ai ceva de invatat de la el, despre iubire, despre responsabilitate, despre promisiuni asumate si onorate,. Este o sansa de iubire pentru tine care poate dura o vreme, dar nu vei fi totusi niciodata sigura de aceasta relatie. E doar o furtuna in inima ta, care trece.

ZENAIDA 1968.SOARTA MEA ESTE CA NU MA VOI CASATORI NICIODATA? - Soarta ta e ca nu ai relatii solide care sa duca la casatorie, dar totusi exista un om care ar trebui sa-ti fie jumatate in aceasta viarta, dar e cam greu de gasit, va despart kilometri si nu sunt intrunite conditiile intalnirii voastre. Dar in viitor - in urmatorii 4 ani  sau in intervalul 40-45 de ani - va exista aceasta intalnire, dar spre ce duce, ramane de vazut la momentul respectiv.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-13 MAI 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ADINA GIURGIU 1975.E DESTINUL MEU LEGAT DE UN BARBAT MAI IN VARSTA?O SA PLEC IN SUA LA EL? - Nu, el e doar o promisiune in van care nu se va concretiza, nu-ti lega visele de el, pentru ca nu le va implini.

ALINA 1979 CUM VA DECURGE VIATA MEA LANGA ALIN? VOM AVEA COPII? - Veti avea copii si totul poate merge bine daca fiecare se concentreaza total asupra acestei relatii si nu cauta si altceva.

AMRITA 1968 CE ROL ARE Z. IN VIATA MEA? - Nu prea bun, el a aparut ca sa iti puna la incercare capacitatea de decizie, increderea in tine si in ceilalti, poate si fidelitatea, dar nu cred ca are un rol pozitiv.

AMRITA 1968 CUM VA EVOLUA RELATIA CU SOTUL? DIVORTAM? - Sunt mari sanse sa mergeti mai departe impreuna si sa depasiti orice problema cu brio.

ANA MARIA 1986 CÂND ÎMI VOI CUNOASTE SOTUL? - Undeva in jurul varstei de 27 de ani, desi nu cred ca tot atunci se va lega concret relatia.

ANA-MARIA 1975 CAND MA CASATORESC SI CU CINE (DETALII PERSOANA)? - Poate fi ceva mai matur, un om preocupat de cariera, si probabil si bine realizat profesional. Probabil undeva peste vreo 2 ani, in jur de 2015.

ANCA 1977 AM DE CE SA-MI FAC GRIJI IN LEG.CU FIDELITATEA LUI, CU FEMEILE CU CARE VINE IN CONTACT(ACUM SAU VIITOR) SAU GRESESC CU SUSPICIUNELE? - Si da si nu, dar ar fi bina sa mai reduci din suspiciune, pentru ca de ce ti-e frica nu scapi, deci priveste lucrurile mai detasat ca sa nu atragi riscul tradarii exact prin propriile temeri.

ANCA 1977 CE E BUN/FRUM.IN RELATIA MEA CU PRIETENUL MEU M(SCORP)SI CE PUTEM FACE CA ACEASTA SA DUREZE SI SA NE GASIM FERICIREA SI IUBIREA IN EA? - Sa comunicati sincer, sa stai de vorba pe marginea eventualelor probleme care apar, sa puneti prietenia pe primul plan, si nu neaparat iubirea. Sa cautati compatibilitatea mentala inainte de oricare alta, deci sa ajungeti sa ganditi la fel si sa doriti aceleasi lucruri. Daca nu reusiti sa va ajustati dorintele de viitor unul la celalalt, sansele de a merge impreuna scad.

ANCA 1977 CE SIMTE PRIETENUL MEU M PT.MINE,E EL CEL CU CARE VOI RAMANE,INTEMEIA FAMILIE? - Greu de spus in acest moment, e ceva incert in relatia voastra, de parca el nu ar fi decis. Poate nu e complet detasat de o fosta relatie si mai e nevoie inca de timp pentru a se rupe de trecut. Sentimentele fata de tine sunt insa sincere si temperate, nu iesite din comun.

ANDREEA C. 1981 CUNOSC DEJA PERSOANA CU CARE MA VOI CASATORI IN CELE DIN URMA? - Nu e exclus sa o fi cunoscut candva, dar nu cred ca in acest moment ai o parere prea buna despre el. Poate ai auzit de el de la o cunostinta comuna.

ANI 1983 CE SE VA INTAMPLA IN VIITOR INTRE MINE SI N?NE VOM DESPARTI SAU VOM TRECE PESTE PAUZA ASTA SI VOM AJUNGE LA CASATORIE? - Sunt sanse sa depasiti impasul, daca fiecare depune eforturi in acest sens si nu fuge deja in bratele altcuiva la primul hop. Deci e nevoie sda va stimulati unul pe altul sa pastrati relatia vie orice ar fi.

ANNA18 1983 CUM VA EVOLUA SI SPRE CE SE INDREAPTA RELATIA MEA CU B, IUBITUL MEU? - Poate avea viitor daca... aveti deja un trecut impreuna. Adica, daca relatia voastra nu e noua, ci are deja cativa ani in spate. Totul e sa va tineti de cuvant in tot ce v-ati planificat pana acum: sa duceti la indeplinire ceea ce v-ati promis unul altuia.

ANONIM 04.06.1978 IN CE IMPREJURIMI IMI VOI INALNI JUMATATEA MAI MULTE DETALII VA ROG - O intamplare intermediata de cineva, probabil pe parcursul unei calatorii - ori a ta, ori a lui. Nu se va lega ceva din prima, probabil din cauza unor mici obstacole.

ANONIMA 13 10 1964 CAND VA REUSI FIUL MEU SA PLECE IN VOIAJUL DE PRACTICA? - Lucrurile se vor amana cam mult, adica e posibil sa nu plece cand ar fi stabilit. Dar se poate intampla in minim 3 luni si maxim 9-10.

ARTEMIS 1968 DE CE A APARUT MARIAN IN VIATA MEA? - Nu are un rol prea fericit, ci a aparut ca sa iti pui o multime de intrebari, sa te indoiesti asupra lui si poate si a barbatilor in general, sa pui la incercare capacitatea voastra de a depasi momentele dificile. Dar nu a aparut ca sa ramana in viata ta.

AVI 1974 CE VA FI INTRE MINE SI IONUT? - O relatie dificila, cu multe semne de intrebare si cu o permanenta senzatie de nesiguranta. Nu va tine.

BELLA 72 CONSTANTIN SOTUL MEU VORBESTE,O PLACE, PE ANDA COLEGA MEA - Nu e altceva decat o simpatie amicala, pentru ca e colega ta.

CALIPSO 1986 AR PUTEA SA FIE BENEFICA O RELUARE A RELATIEI CU ALBERT AR FI CEVA DIFERIT? - Nu ar aduce nimic nou, ar fi doar o iluzie in mai bine, dar te vei amagi singura.

CARMEN 1974 CAND VOI INTALNI BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI? - Nu va aparea prea usor si nici prea curand, pana la el e posinil sa mai fie vreo 3 tentative nereusite. In jur de 2013 e posibil sa apara o sansa.

CRIS 1967 CE SENTIMENTE ARE OVIDIU PTR MINE? - Greu de spus, pentru ca e mai degraba o amicitie aici sau colegialitate decat sentimente afectuoase. Cred ca mai degraba are o simpatie fata de tine si te priveste cu respect si toleranta.

CRIS 1967 IMI VA FI MAI BINE LA NOUL LOC DE MUNCA MA VOI DESCURCA? - Trebuie sa ai rabdare pentru ca vor fi si momente bune, stabile, productive, dar si stari de tensiune si conflict. E nevoie de mult timp pana vei fi multumita de ceea ce primesti, dar trebuie sa dai tot ce ai mai bun in tine> vointa, ambitie, inteligenta, incredere in ceilalti, seriozitate.

DANI MARI 1985 CUM ESTE CEL CU CARE VOI AVEA URMATOAREA RELATIE SENTIMENTALA? - Gelos, cam rigid si conservatot, nu prea instarit, afectuos totusi, dar nu cred ca te va satisface acea relatia, ceva lipsi ca sa fii cat de cat multumita.

ELENA 1971 ESTE STEFAN,CUNOSCUT ÎN 2006,BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI,CÂNDVA? - Nu, el poate fi eventual un prieten, dar nu va lasa o amintire prea buna in urma lui.

ELENA 1974 IMI VOI SCHIMBA SERVICIUL ANUL ACESTA? - Sunt mari sanse, desi e posibil ca si la actualul job sa fie ceva mai bine si sa nu mai doresti plecarea.

FLORENTINA 1966 AM AVUT O RELATIE LUNGA CU D VOM MAI PUTEA FI IMPREUNA? - Ar mai fi o sansa pentru voi, dar e posibil sa nu dureze sai sa fie doar o incercare nereusita. Ar fi bine sa ramaneti la nivel de prieteni, masa relatia are mai multe sanse.

GABRIELA 1976 CAND ISI VA GASI SOTUL MEU UN JOB CARE SA NE OFERE SIGURANTA DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR ? MULTUMESC - Va gasi, doar ca nu urmatorul va fi si unul de durata, ca atare trebuie sa insiste mai ales intre iune-august.

GEORGIANA 1976 PE CINE VA ALEGE EDUARD SA RAMANA CU EL? PE MINE SAU PE OANA.O SA MAI CONT.REL.CU MINE? - Cel mai probabil cu Oana, cu care are deja niste planuri concrete.

LAURA 1984 CAND MA VOI CASATORI? - Nu se intrevede nimic foarte curand, e posibil ca urmatoarea relatie din viata ta sa esueze, ceea ce va amana sansele de casatorie peste vreo 5-6 ani.

LAURA 1984 FILIP VREA SA FORMEZE UN CUPLU CU MINE DAR NU INDRAZNESTE? - Nu stie ce vrea, de aceea nu face niciun plan, deci nu e o chestiune de indraznaala, ci de indiferenta/comoditate. Nu vrea parca sa se complice.

LILIANA D. 1963 CAND ÎMI VOI SCHIMBA SERVICIUL? - Vei incerca in urmatoarele luni dar nu cred ca vei reusi, ca atare e mult mai posibil in 2013.

LOREDANA 1985 AM TRECUT PRINTR-PERIOADA GREA .MA VOI CASATORI CU BOGDAN?SUNT CONFUZA,SA -I MAI DAU O ALTA SANSA.AMANDOI AVEM SENTIMENTE PUTERNICE - Mai da-i o sansa, dar nu cu vise prea mari, ci cu multa maturitate si seriozitate. Da, ar mai fi posibila o relatie intre voi, deci icnerca sa repari ceea ce nu a mers inainte.

LULLU 1967 CAND SI CUM SE VA TERMINA ACEASTA PERIOADA NEFERICITA DIN VIATA MEA? - Se va termina, dar inca mai ai de luptat cu problemele, dar binele va incepe sa se instaleze in viata ta dupa ce vei face o mare schimbare in viata ta sau in modul tau de a fi. Deci totul depinde de o schimbare de atitudine care sa vina prin vointa proprie in urmatorii 2 ani.

LULLU 1967 CUM IMI VA MERGE PROFESIONAL INCEPAND CU LUNA AUGUST ANUL ACESTA SI ANUL VIITOR ? VOI FI MULTUMITA ? - Vor exista cateva momente dificile care iti vor pune rezistenta si ambitia la incercare. Daca depasesti cu bine acele momente tensionate, dupa aceea va fi mult mai bine, deci exista si un punct sensibil pe undeva, in relatia cu ceilalti.

M 1963 DACA SI CANO VOI INTALNI BARBATUL DORIT - Trebuia sa se intample deja pana pe la 45-47 de ani, ca atare sansele de acum inainte sunt din ce in ce mai mici.

MIHA 1969 CUM VA ARATA SOTUL MEU, IL CUNOSC DEJA? - Arata bine, iese prin ceva in evidenta: ori prin aspect, ori prin inaltime, ceva ce nu ai mai vazut la altii si il face unic in felul lui. Nu e exclus sa il cunosti cumva din vedere.

MONA 1972 SOTUL MEU A AVUT O RELATIE CU M.T.ACUM IMI SPUNE CA S-A TERMINAT SI AS DORI SA STIU DACA ESTE ADEVARAT SAU MA MINTE? - E un adevar partial aici, deci da, o parte din ce spune e adevarat, dar nu complet, cumva mai tine legatura cu ea.

NIKITA 67 ARE DE GAND SA NE IMPACAM, SA TINA CONT SI DE SENTIMENTELE, PARERILE MELE SI PERSONALITATEA MEA CAT SI SPRE BINELE FIULUI NOSTRU, IAR IN ACEST SENS NE VOM MUTA IMPREUNA SAU... ESTE FALS, IN CAUTARI SI NU STIE CE VREA? - Ar vrea ca lucrurile sa capete o turnura buna intre voi si sa ii acorzi o sansa, dar intr-adevar nu stie ce vrea si parca e pasiv, asteapta de la tine tot efortul. Se va ajunge totusi la o concluzie clar pana in 2013, dar inca e indecis.

OTY 1978 MA CASATORESC ANU ACESTA? - Nu, doar daca e o data stabilita in planuri deja facute inainte cu un partener deja existent.

OTY 78 REUSESC SA PLEC DIN TARA? - Pana la urma, daca asta iti doresti cu adevarat, vei reusi, dar nu cred ca esti convinsa ca vrei asta si s-ar putea sa renunti la acest plan.

RAMONA 1984 BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI ESTE IN PREAJMA MEA SAU A FOST VREODATA? IL PUTETI DESCRIE ? CE ZODIE ESTE? - Nu cred ca l-ai cunoscut, e ceva mai matur, desi se poarta adeseori ca un copil, e un tip cam impulsiv, agitat, nervos, dar amuzant si simpatic. Ar putea fi Varsator, Sagetator sau Gemeni.

RODICA 1974  SE MAI GÂNDESTE VALENTIN 28.10.1967 LA LUCIA? CE SIMTE PT.EA,O IUBESTE? - Da, mai simte ceva pentru ea, si cred ca si ea pentru el, si undeva in adancul sufletului ar mai dori-o.

ZYNNAAA 1970 AM REVENIT TOT LA TINE PTR SFATURI/PARERI,DUPA SASE LUNI DE STRESS,NESIGURANTA SI INGRIJORARE..NU AM REUSIT SA-MI GASESC UNLOC DE MUNCA CHIAR DACA AM FOST LA MULTE INTERVIURI,AM APLICAT PTR ORICE JOB LA CARE M-AS PRICEPE,CHIAR SI PTR MENAJ AFARA DIN TARA NU SA INTAMPLAT NIMIC,UNEORI NICI FEEDBAK NU AM MAI PRIMIT DUPA INTERVIU.. PARCA SUNT BLESTEMATA SA SUFAR MEREU, SA NU AM LINISTE, CE SE INTAMPLA CU VIATA MEA?VOI GASI JOB? IN TARA SAU AFARA ORIUNDE M-AS DUCE,DAR ASA NU MAI REZIST.CHIRIE,RATE,COPIL - Daca ai putea privi mai optimist situatia, fara sa crezi ca e un blestem pe undeva, cred ca ar merge mai bine. Va fi greu, intr-adevar, dar da, esti destul de aproape de reusita. Insista, nu renunta, mergi mai departe la tot ce apare, pentru ca in urmatoarele 2-3 incercari va fi si una pentru tine. Poate e chiar una la care ai mai incercat si in 2011 si revine cumva in actualitate. Viitorul arata bine, deci capul sus si nu renunta!

ZZYYYNA 1970-SPUNE-MI DACA VA TREBUI S MA CONCENTREZ MAI MULT PE PARTEA PROFESIONALA SAU MATRIMONIALA,PTR AM-MI GASI SIGURANTA SI ECHILIBRUL SUFLETESC?NU MAI STIU INCOTRO SA PRIVESC SAU SA O APUC PTR A GASI SIGURANTA SI ECHILIBRU ATAT DE NECESAR PTR MINE,CHIAR DACA PE ULTIMUL LOC AM LASAT PARTEA MATRIMONIALA CARE MI-AR INGRADI INDEPENDENTA SI PUTEREA PTR CARE AM DIVORTAT,ASTEPT SFATUL TAU, CA DE OBICEI - Acum e momentul sa pui accent pe propriile tale vise si idealuri, pe ceea ce poate nu ai reusit sa faci in ultimii 18 ani, pe ceea ce ai visat dar nu s-a implinit, dar si pe latura spirituala. Tu contezi acum, ca om, ca spirit, ca suflet neimplinit, deci nu neaparat cariera sau dragostea sunt problema aici, ci visele tale pe care, din diverse motive nu le-ai dus la capat la timpul lor. Acum merita sa le scoti de la naftalina si sa te ocupi si de ele, dar care nu sunt neaparat cele pentru care ai luptat inainte. Pot fi altele, descoperite abia acum.

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®