®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna IUNIE 2012

ARHIVA LUNII IUNIE 2012
Ultima actualizare a acestei pagini: 19 iulie 2012 11:03
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-30 IUNIE
ASPECTUL ANULUI -
1-30 IUNIE
PERIOADE KARMICE
-
1-30 IUNIE
ASTRO-CALCUL
-
1-30 IUNIE
CUPLUL, PE SCURT
-
1-30 IUNIE
MISTERELE NOPTII
- 1-30 IUNIE

--- Aici se incheie arhiva lunii iunie 2012---

TEODORA 1974 LA LOCUL DE MUNCA, VA REZISTA POSTUL MEU IN CONTINUARE? - Ceva nu va iesi asa cum speri, de parca ti s-ar oferi o alternativa care nu te bucura prea mult insa. Dar ceva se schimba totusi.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 23-30 IUNIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

A 1966 B SI 1981 CAT VA DURA RELATIA SI UNDE VA DUCE? - Posibil sa dureze o vreme, dar se va ajunge intr-un punct sensibil la un moment dat in care ea va decide incotro va duce relatia - sau ea poate fi din afara acestui cuplu, deci sa apara o alta femeie intre voi.

ADA 1965 VOI AVEA O RELATIE SENTIMENTALA CU DAVID? CE POT FACE? - Nu este imposibila, dar de la el vin piedicile, lui cred ca i se pare ceva complicat in aceasta relatie si nu prea e interesat sa se implice mai mult. Trebuie sa gandesti poizitiv.

ADA 1965 VOI CASTIGA POSTUL DE LA BERGEN PE CARE AM APLICAT? - Daca nu il primesti pe acesta, e posibil sa se iveasca o alta sansa care merita atentie. La acest post ti se cere ceva ce nmui prea poti oferi.

ADINA 1965 CAND MA RECASATORESC SI CU CINE (DETALII PERSOANA)? - Nu este exclus sasa se iveasca o astfel de sansa - e o chestiune de noroc totusi - dar nu prea curand, cred ca mai degraba dupa 2015.

ALEXANDRA 1987+ PAUL 1987 VOM RELUA RELATIA? - Se poate, cu o conditie: ca in viata niciunuia din voi sa nu existe acum o alta persoana. Daca el are pe altcineva, sansele scad major.

ALINA 1981 SUNT NASCUTA PREMATUR SI NU STIU DATA NASTERII EXACTA. AM FOST PROF SUPLINITOR DE GEO LA SCOALA DIN SATUL MEU PANA IN OCT. 2011 CAND AM NASCUT. PE 2.08.2012 AM EX DE TITULARIZARE. DE NOTA LA EX DEPINDE DACA IN SEPTEMBRIE VOI MERGE LA SERVICIU. VREAU SA STIU DAK LA EX VOI LUA O NOTA DE TRECERE SI DAK VOI INCEPE SERVICIU? - Septembrie e un moment decisiv pentru viitorul tau, asa e, deci ti se cere sa privesti foarte serios examenul, sa nu te bazezi pe ce stii, ci sa te apleci doar asupra studiului! Sanse sa reincepi lucrul sunt mari, dar numai daca te ambitionezi!

ANDREI 1991 CARE VOR FI TRASATURILE FIZICE ALE JUMATATII MELE? MA VOI CASATORI CU EA? CE ZODIE ESTE EA? - Poate fi zodie de apa (Rac, Scorpion, Pesti) in jur de 30 de ani la momentul respectiv, e o femeie obisnuita, nu are nimic iesit din comun.

BIANCA MI-A PLACUT DIN PRIMUL MOMENT CAND L-AM CUNOSCUT. EXISTA POSIBILITATEA UNEI RELATII CU EL PE VIITOR? - Da, ar fi posibil, dar el totusi nu e cinstea intruchipata, deci nu pretinde de la el ce nu poate oferi. Daca o privesti ca pe o aventura, ar merge.

BUBU 1977.CE SCHIMBARI APAR IN VIATA MEA, VOI PRIMI POST IN SPITALUL DIN R.,CEEA CE AR PRESUPUNE SA MA MUT ACOLO SAU IN TM? - Vine o perioada cam dificila, stresanta, cu multe eforturi de adaptare si de comunicare in relatia cu ceilalti, dar nu iti ies planurile asa cum le-a descris, ceva esueaza din tot ce ti-ai propus si lucrurile ies altfel decat speri.

CAMI 1967 CUM VA FI RELATIA CU NIC? - Poate iesi ceva bun aici, dar de la el vin totusi niste obstacole din trecut, ori o fosta relatie, ori ceva din trecutul relatiei voastre, ca atare e nevoie de multa rabdare ca sa se cladeasca ceva solid.

CARMEN 1976 CE REPREZINT PT IUBITUL MEU RAUL,CE-SI DORESTE CU ADEVARAT IN LEGATURA CU NOI? - Nu stie nici el ce vrea, parca lasa lucrurile cumva la voia intamplarii, pentru ca exista totusi un punct sensibil in relatia voastra si totul depinde cum va fi acesta depasit. In cateva luni va exista acel eveniment dificil de care depinde totul.

CLAUDIA 1976 CAND IMI VOI GASI UN LOC DE MUNCA? - Sunt mari sanse ca la toamna sa gasesti ceva destul de bun. Insista si cauta!

CORINA 1978 FOSTUL MEU IUBIT ZAKARIA DIN EGIPT ISI DORESTE SA RELUAM RELATIA,MAI SIMTE CEVA,MA MAI IUBESTE SAU ARE O ALTA IUBIRE IN VIATA LUI? - Si-ar dori o a doua sansa, merita sa i-o acorzi dar cu prudenta, nu te arunca in bratele lui fara sa intelegi ce intentii are.

CRISTINA 1952 CAND VA APARE CINEVA IN VIATA MEA? - Nu prea se intrevede ceva special in perioada urmatoare, poate doar ceva tatonari, dar parca nu prea ai incredere in barbati si asta va face o posibila apropiere extrem de dificila.

CRM 64 AS VREA SA LUCREZ PE AF. EUROPENE,AM DAT EX. NU AM LUAT.AU RAMAS LOCURI .VOI REUSI SAU VOI RAMANE UNDE SUNT ACUM - Cele mai mari sanse deocamdata sunt sa ramai unde esti, dar intr-un viitor nu foarte apropiat sunt sanse sa schimbi directia spre ceva mai interesant, dar si mai dificil.

DANIELA 1984 CAND O SA MI INTALNESC JUMATATEA SI CE DETALìI REFERITOARE LA EL PUTETI SA MI DATI.(FINANCIAR. ASPECT FIZIC)MS - Pana la el vei mai avea o relatie dar care nu va dura, de aceea cele mai mari sanse de casatorie apar dupa urmatorii 6 ani pana in 2020, deci ceva mai incolo.

EUGENIA 1979 A APARUT IN CALEA MEA SOARTA,VOI AVEA O CASNICIE REUSITA,FERICITA,LINISTITA,? - Casnicia ta ar putea fi buna din multe puncte de vedere, daca nu iti faci iluzii prea mari, pentru ca aici ar putea aparea probleme, vise imense care nu se vor implini. Nu cred ca a aparut dar e prin preajma totusi.

EUGENIA 1979 EXISTA SANSA SA SCHIMB LOCUL DE MUNCA ANUL ACESTA SAU CAND SE VA INTAMPLA, VA FI BINE,SIGUR DE VIITOR? - Anul asta nu, sansele sunt foarte mici si nici in urmatorii 2 ani nu prea sunt sanse.

ILEANA 3333 VA MAI FI CEVA INTRE MINE SI DAN C? - Nu, cu timpul il vei uita si te vei detasa de ce a reprezentat el pentru tine.

IONEL.S 1969 . CALEA SPIRITUALA PE CARE SUNT ESTEBUNA - CUM SE VEDE EVOLUTIA MEA - Da, este buna, dar iti vei da seama de efectele acestui drum abia dupa 46-48 de ani, pana atunci e o acumulare si evolutie lenta.

LAURENTIU 1968 1SUNT SANSE SA EVOLUEZE RELATIA CU MARIA SI IN ALTE DIRECTII DECAT CELE DE BUSINESS, SAU DOAR ARE NEVOIE DE RELATIILE SI CUNOSTINTELE MELE, FARA A AVEA VREUN SENTIMENT REAL? - Ar fi bine sa lasi lucrurile la nivelul acesta, de business, pentrui ca nu as crede ca isi doreste altceva decat ceea ce spui ca ii poti tu oferi, cred ca in inima ei exista cineva deja.

LILI 1970 DACA SOTUL MEU MAI TINE LEGATURA CU FEMEIA CU CARE A VORBIT ? - Uneori da, mai iau legatura, cred ca de la ea vine initiativa.

MARI DANI 1985 CUM ARATA VIITORUL MEU SOT DPDV FIZIC? - Arata bine, par deschis la culoare sau ceva la fata il scoate in evidenta, are un semn distinctiv. E pe placul tau, un pic mai inalt, un om obisnuit in fond.

MARI DANI 1985 IN CE DOMENIU LUCREAZA VIITORUL MEU SOT? - Intr-un mediu cu multe femei, posibil un fel de sef peste acestea sau intr-un domeniu eminamente feminin, de exemplu invatamant.

MARIA M. 1987 VOI OBTINE UN NOU CONTRACT DE MUNCA IN LUNA IULIE PE VASUL BRUGES? - Ceea ce se va intampla va fi ceva normal, deci va fi o trecere fireasca spre ceea ce urmeaza, cum ar fi o continuare intr-un sens cu care esti deja obisnuita, deci ceea ce faceai si inaitne.

MI 1984. ESTE M 1973 JUMATATEA MEA? VA FI CEVA SERIOS CU EL? - Nu e clar daca de aici se naste o relatie de o viata, dar o vreme da, va juca un rol important in destinul tau. Poate fi ceva serios, dar el totusi nu e foarte cinstit cu tine.

MICA 1982 RELATIA CU GABI S-A INCHEIAT FARA NICIUN CUVANT (NU A FOST O REL PUBLICA) DOAR ARATA CA IUBESTE PE ALTCINEVA. E REAL CE AFISEAZA? - Da, el are si o fata pe care tu nu i-ai cunoscut-o din cauza sentimentelor pe care i le porti l-ai privit intr-o lumina mai buna decat este el, deci ar fi bine sa il privesti cu mai mult realism.

MICU LAURENIU MARIUS 1981 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA - Nu prea curand, undeva in urmatorii 4-8 ani, in timpul unei calatorii, dar nu se va lega din prima, e posibil nici sa nu o placi la prima vedere.

MIHA 1963 SI MIRCEA 1956 E SCRIS CEVA IN STELE? - Poate fi o relatie intre voi, dar de la el vin cele mai multe probleme sau piedici, de parca el ar avea mari rezerve daca sa investeasca in relatie sau nu. E nevoie de multa rabdare cu el.

MIRELA 1982 CUNOSC PERSOANA CU CARE MA CASATORESC SAU CAND O S-O CUNOSC? - Nu o cunsoti inca si nici nu apare curand, cred ca nu in urmatorii 5 ani, poate in jur de 2017.

MONA 1983 CUM SA MA PORT CU V PENTRU CA EL SA AIBA SENTIMENTE SI MAI PUTERNICE SAU PT CA RELATIA NOASTRA SA MEARGA MAI BINE? - Greu de spus, e nevoie de un dram de ipocrizie si chiar de minciuna pentru a-l cuceri mai bine, el e destul de imatur si nu stie ce vrea, deci ar trebui ori sa fii dura si "rea" cu el, deci sa il conduci cum vrei, ori sa il lasi, pentru ca relatia nu prea are sanse sa devina serioasa.

RALUCA VIOLETA 1983 IMI CAUT JUMATATEA ALATURI DE CARE IMI DORESC TARE MULT UN COPIL. MAI AM MULT DE ASTEPTAT SAU L-AM GASIT DEJA? - Nu cred ca il cunosti deja, dar undeva intre 2013-2015 va aparea, dar nu va fi o relatie usoara.

RALUCA VIOLETA 1983 MARIAN M-A IUBIT VREUN PIC DIN CAT IMI JURA SAU AM FOST DOAR UN PANSAMENT PT RANA LASATA DE FOSTA? DIN CAUZA EI NE-AMDESPARTIT? - A fost ceva iubire, dar superfifciala si egoista, doar cat sa-i fie lui bine, si nu cred ca a fost complet dedicat relatiei voastre, a sperat mereu altceva.

RAMONA 1984 ARE RELATIA MEA CU ROBERT VREUN VIITOR? VOR TRECE PARINTII MEI PESTE PREJUDECATI? SUNT EU INTR ADEVAR FEMEIA VIETII LUI? - Greu vei reusi sa iti convingi parintii, poate mai ales mama, dar relatia are viitor, ai putea fi tu femeia cu care el va ramane pe termen lung, dar nu va fi totusi o relatie usoara.

RAMONA 1984 CAT VA MAI DURA PANA IMI VOI GASI LINISTEA SI VOI RENUNTA SA MAI SUFAR PT TRECUT? SA MAI LUPT PT VLADIMIR? MAI SUNT SANSE? - Detaseaza-te, vei reusi sa il uiti, nu usor, ce-i drept, dar in viitor Vladimir nu va mai conta, si asta se va intampla cand el va fi complet inlocuit de altul care va conta.

ROXANA 1975 LA CE SCHIMBARI SA MA ASTEPT PINA LA SFIRSITUL ANULUI? - Si bune si rele,m se deschide o cale noua in fata ta care contine si avantaje si dezavantaje, de aceea de atitudinea ta depinde incotro duce. Trebuie sa accepti evenimentele cu optimism, fara sa iti faci griji inutile. E o directie complet noua in anumite privinte de care ti-e teama un pic.

SILVIA 1979 CAND VOI DEVENI INDEPENDENTA FINANCIAR. MULTUMESC - Nu curand, urmatorii 2 ani sunt ceva mai instabili financiar, dar in perspectiva mai indepartata lucrurile arata mai bine, dar nu te astepta la minuni peste noapte. Vei fi ajutata.

SIMO 1983 CATI COPII VOI AVEA SI CAM LA CE VARSTA? - Cel mai probabil unul, dar dupa 30 de ani, cel mai devreme 30 - cel tarziu 38 de ani.

SMA 1983 CE ANUME SIMTE S PENTRU MINE? UNDE VEDE EL RELATIA NOASTRA? - Tu simti mai multe pentru el, decat invers, dar el se foloseste cumva de sentimentele tale.

SMA 1983 IN CE AN PRECONIZATI CA MA VOI CASATORI SI CUM ARATA ACEST BARBAT? - Nu prea curand, dupa 30 de ani, desi nu e esxclus ca ceva sa se intample chiuar la 30 de ani. El e ceva mai in varsta decat tine.

SUN 1983 A SIMTIT CEVA C. CAND NE-AM REVAZUT DUPA ATATA TIMP? - Nu a fost ceva de suflet aici, deci cred ca ar fi bine sa ramai lucida si sa nu vezi in gesturile lui mai mult decat a fost. Ceva amical si rezervat totusi.

SUN 1983 AR FI POSIBIL CA IN VIITOR SA MA DETASEZ TEMPORAR CU SERVICIUL IN AFARA TARII? - Nu este exclus sa se iveasca doua sanse in urmatorii ani, deci poate 2013 sa aduca ceva in acest sens, dar va fi o alegere mai dificila pentru tine.

ZADELA 1969 PRIETENUL MEU MA IUBESTE SAU MAI ARE PE CINEVA?PARCA SIMT CA SE INDEPARTEAZA DE MINE SI AS VREA SA STIU DE CE - Cred ca firea lui e asa, mai detasata, si nu cred ca ar mai avea pe altcineva. Are niste probleme personale, cred ca profesionale sau legale, si asta il distanteaza de restul lumii.

ZZW 1965 SE VA REZOLVA POZITIV CEREREA DEPUSA LA MINISTER? - Poate fi de succes in cele din urma, dar daca nu iese din prima, mai incearca si cauta oanmenii potrivit care sa te sustina in ce ti-ai propus. E un demers de durata in care intri in contact cu multe persoane.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 19-22 IUNIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

AMINA 1968 ESTE LILIANA A SINCERA IN DISCUTIILE CU MINE SAU ESTE DUPLICITARA? - Este relativ sincera, adica pastreaza un echilibru, sunt momente cand nu spune tot ce ar trebui, incercand sa ramana amabila si diplomata, dar ar spune ea mai mult daca ar avea curaj. Se leaga de multe ori de fleacuri, dar reuseste sa le pastreze pentru ea.

ANGELA 1980 AVEM VIITORUL COMUN? - Exista un mare risc la un moment dat, aparut din senin, o eroare, o minciuna, un gest incorect, o proba de incercare, si de aici totul se poate destrama, dar depinde numai de voi daca veti redresa situatia repede.

ANGELA 1980 CE SIMTE DCD PENTRU MINE? ESTE POTENTIAL IUBIT. - E atras de tine, simte ceva special pentru tine, dar nu e inca foarte decis ce vrea de la relatia voastra. Ai rabdare cu el.

ANGELA 1980 ESTE EL JUMATATEA? - Este o sansa de iubire, care poate avea urmari in destin, dar nu e clar inca daca vei sti sa lupti pentru relatia aceasta, chiar de la tine vor aparea unele obstacole, nu de la el.

ANGELA 1980. ISI DORESTE SAI FIU SOTIE? - Da, si-ar dori, dar e posibil ca tu sa nu fii foarte decisa in acest sens, ti cred ca inca mai speri la altcineva.

ANONIM 22.09.1984 CE SEMNIFICATIE POARTA O IN VIATA MEA? - Poate fi un om care va avea un rol important in sufletul tau, fiind un prieten apropiat intr-un moment in care chiar vei avea nevoie de cineva alaturi de tine, dar nu as zice ca e o relatie de o viata, ci va dura atat timp cat el va juca acest riol de prieten intim, confident, ajutor discret si de nadejde. Cu timpul nu va mai avea acelasi rol, ci poate ramane doar prieten.

AUGUSTINA R 1993 VOI LUA EXAMENUL DE BACALAUREAT IN SERSIUNEA DIN VARA IULIE 2012? - Deja stii raspunsul la aceasta intrebare. Posibil sa nu fii tocmai multumita de rezultate.

CARMEN 1976 CUM AU PRIMIT IN DUBAI MAILUL SI SCUZELE MELE,IMI VOR ACORDA INCREDERE,SANSA LA CARE SPER SI MA VOR CHEMA SA LUCREZ PT EI SI CAND? - Posibil sa ti se mai acorde o sansa, dar nu cred ca afli raspunsul foarte curand, ci vei sta o vreme in mare dubiu. In 2-6 luni ar trebui sa afli mai concret incotro merg aceste planuri.

CARMEN 1983 BUNA ZIUA, AS DORI CATEVA INFORMATII DESPRE JUMATATEA MEA, DACA MA VOI CASATORI, CAND. VA MULTUMESC MULT - Da, exista o sansa de casatorie in urmatorii ani, dar nu foarte curand, mai ai de asteptat.Se va lega greu relatia cu cel care iti va deveni sot, cu piedici, amanari, indoieli, de aceea va dura atat pana se va ajunge la casatorie.

ELENA 1976 EXISTA ALTA FEMEIE IN VIATA SOTULUI MEU M.SI DACA ACEST LUCRU INFLUENTEAZA COMPORTAMENTUL FATA DE MINE? - Oarecum da, se gandeste uneori la o alta femeie, dar nu va avea efecte asupra voastra decat daca te lasi tu influentata de acest gand, daca o transformi intr-o obsesie.

F, ANDREEA SIMONA 1992 CE SIMTE LIVIU ALEX(X-IUBIT) PENTRU MINE? - Nu as zice ca mai exista ceva din vremurile cand erati impreuna, uneori iti duce dorul si iti simte lipsa, dar in rest are unele regrete, resentimente care il macina, de parca i-ar parea rau de ceva.

F. ANDREEA SIMONA 1992 ESTE MAI PROFITABILA O AFACERE PE CONT PROPRIU SAU UNA ALATURI DE PRIETENI? - Pe cont propriu, cu prietenii vei ajunge la conflicte si tot de la ei ai avea cele mai mari obstacole. Dar te poti sfatui cu unii.

GABRIELA 1978 CE A SIMTIT AZI D CAND NE-AM REVAZUT? DESI A AVUT O ATITUDINE DE APARENTA RESPINGERE AM SIMTIT CA DOREA ALTCEVA.MA VA CAUTA? - A fost ceva duplicitar, adica pe de o parte a existat si bucurie, dar si respingere, asa cum spui. Poâsibil sa dea un semn prin care sa incerdce sa lamureasca unele aspecte.

 GEORGIA 1986 VOI REUSI ANUL ACESTA SAU ANUL URMATOR SA GASESC UN LOC DE MUNCA MAI BUN? - Poate un alt loc de munca - da, dar nu neaparat mai bun. Cele mai mari sanse ca situatia profesionala sa se linisteasca sunt in jurul anului 2014, pana atunci muncind mult si nefiind foiarte sigutra de directia in care mergi.

 MIHAS 1970 DORESC SA CUMPAR UN TEREN SI SA CONSTRUIM O CASA. VOM REUSI SA NE REALIZAM CASA SI SA FIM FERICITI? - Sunt mari sanse, dar ia-o incet, nu cheltui exagerat pe un vis, ci ai rabdare sa se cladeasca pas cu pas. In urmatorii 6 ani e foarte posibil sa simti ca ti s-a implinit visul si sa fiti multumiti.

RAMONA 1984 VOI INTRA VARA ACEASTA INTR O NOUA RELATIE?EXISTA O SANSA DE O NOUA IUBIRE?DACA DA,CU CINE? - Vor exista vreo 2 ocazii, dar nu prea e ceea ce cauti, poate fi ceva banal, o incercare de relatie dar nimic special sau senzational deocamdata.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-30 IUNIE 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT, MISTERELE NOPTII)

MICU LAURENIU MARIUS 19-01-1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

VICTORIA 09.05.1945 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALEXANDRA 03 IANUARIE 1986+ PAUL 09 DECEMBRIE 1987
EA - CAPRICORN, Junon in SCORPION, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -
SAGETATOR, Junon in PESTI, PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN-SAGETATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL-PISICA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE
ELEMENT: LEMN-FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] CRISTINA 02.08.1952 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2002-2004 - urmatoarea va fi - 2015-2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2028-2037 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[ASPECT] ADDA 28.03.1965 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2012 pana in IUNIE 2012 Jupiter trece prin casa III deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: ASPECT UNICAT IN VIATA - URANUS CONJUNCT CU SOARELE NATAL descrie o mare agitatie in anturajul dv. Puteti avea relatii aprinse cu colaboratori, puteti intra mai usor decat de obicei in conflicte, ca atare se creeaza o stare extrem de zbuciumata in jurul dv. Veti dori, mai mult ca oricand, sa va rupeti de tipare si de vechi, sa aduce-ti noul in viata dv. Veti simti nevoia unei eliberari de acele blocaje care va tin pe loc, fie ca e vorba de vechi relatii, de vechi afaceri sau orice alt domeniu care inca va mai tine cramponat de trecut. Acum e momentul ideal pentru o innoire de proportii in viata dv., pentru a va manifesta cu alta forta personalitatea. Acum puteti straluci, pur si simplu, puteti iesi in evidenta, deci poate fi un moment de progres deplin, daca veti putea profita de sansele care vi se vor oferi. Este o perioada dificila totusi, riscurile sunt majore in tot ce faceti, ca atare trebuie sa va asumati propriile decizii, convins ca ceea ce hotarati va va duce spre reusita. Sunteti capabil de acte excentrice, socante, care vor uimi anturajul, dar vor fi doar o cale de a va manifesta propria vointa, fara a mai tine cont de altii. Independenta dv. ajunge, acum, la cote maxime, deci este momentul ideal de a va rupe de toata lumea si de a evolua pe cont propriu. Sunteti totusi prea impulsiv si riscul de a face gafe este major. Va exprimati liber intr-o maniera unica. Libertatea pe toate planurile (de expresie, de miscare, de opinie) este foarte importanta pentru dv. in aceasta perioada. Sunteti imprevizibil, original, greu de inteles de catre ceilalti. Va faceti remarcat cu usurinta prin neconventionalismul cu care va exprimati. Sunteti atras de tot ce e modern si nou, si incercati sa va schimbati viata dupa noile principii ale erei actuale. Este un moment bun pentru orice initiative noi in plan personal, pentru o afacere proprie, o profesiune pe cont propriu, afirmare, lansare, eliberare de ceea ce va oprea evolutia, depasirea unor mari blocaje anterioare, calatorie importanta, emigrare, schimbare de sens in viata, o noua cunostinta care va poate schimba viata, o revolutie personala profunda, intalnirea neasteptata, partenerului de viata (pentru femei), descoperirea unor talente tinute ascunse pana acum, eliberare de o relatie necorespunzatoare, atractie spre un nou domeniu de studiu, o noua personalitate.

[ASPECT] INA 16.11.1975 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2012 pana in IULIE 2013 Jupiter trece prin casa VII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: - ASPECT UNICAT IN VIATA - URANUS IN OPOZITIE CU VENUS NATAL descrie furtuni in plan sentimental. Relatiile amoroase care incep acum sunt nesigure, sunt simple pasiuni trecatoare cu riscul de a se rupe inainte de a se concretiza. Sunteti atras de flirturi si aventuri amoroase, fara a va gandi neaparat la viitor. Sunteti tentat sa va indragostiti la primul impuls, ca apoi sa va dati seama ca v-ati pripit si a fost doar un experiment sentimental. Viata de cuplu poate fi supusa unor mari rasturnari de situatie, relatiile ce pareau stabile pot cunoaste bulversari profunde sau innoiri. Viata sentimentala pare ca se desfasoara la o viteza mul mai mare, totul incepe si se termina rapid. Exista riscul de a iubi necugetat, dintr-o pasiune de moment, cu risc de infidelitate, divort sau separari spectaculoase. La fel de expus poate fi planul amical, unde puteti avea un conflict de proportii cu un prieten apropiat (cel mai sigur femeie). Iubirile care incep acum sunt nesigure si se pot rupe la primul hop. Simtiti nevoia eliberarii dintr-o relatie care nu mai mergea bine, privind viata de cuplu ca pe o inchisoare din care aveti nevoie sa evadati. Cel putin pentru o vreme... Daca va implicati acum intr-o relatie sentimentala, o veti resimti ca pe o limitare a libertatilor, incetul cu incetul pierzandu-va spatiul personal. Este posibil, la un moment dat, sa fiti implicat in mai multe directii sentimentale diferite.

ANDI 21.03.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CLAUDIA-14.11.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DANANANA 08.01.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

IONITA IOANA ANTOANETA 25.09.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

JHONY 27.10.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

RAMONA 21.08.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANNABELLA99 06.08.1971 EA + 21.04.1978 EL
EA - LEU, Junon in LEU, PORC DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL -
TAUR, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU-TAUR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PORC-CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE
ELEMENT: METAL-PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANTHONIAH-12.09.67, 5 AM, GURAHONT SI 01.02.67, TEXAS
EA - FECIOARA, Junon in FECIOARA, CAPRA DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - VARSATOR,
Junon in LEU, CAL DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA-VARSATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA-CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE
ELEMENT:  FOC-FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] ANA 11 O7 1958 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2005-2006 - urmatoarea va fi - 2016-2018 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2029-2033 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MAI 2011 - FEBRUIARIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa III semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: discuta, vorbeste, exprima-te, cauta o cale de a te face inteles, ia legatura cu lumea, transmite mesajul tau celorlalti, invata, informeaza-te, argumenteaza ceea ce gandesti, pune mana pe carte, calatoreste, relationeaza, cunoaste!Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] LUMINITA 09.08.1953 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2011 - urmatoarea va fi - 2013-2015 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2033-2035 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MAI 2012 - MAI 2014 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] OLESIA- 06-02-1974 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2006-2008 - urmatoarea va fi - 2017-2023 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2045-2046 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2012 - AUGUST 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa VII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. 3. INDEMNUL PERIOADEI: asociaza-te, apropie-te de ceilalti, apleaca-te asupra partenerului, invata lectia vietii in doi, cauta-ti jumatatea, accepta diversitatea umana, intelege ca viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeste, ofera! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[ASPECT] RAMONA 21.08.1984 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IUNIE 2012 pana in IULIE 2013 Jupiter trece prin casa XI deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2013 este influentat de urmatorul aspect planetar: FINALUL PRIMULUI CICLU SATURNIAN DIN VIATA DV - SATURN CONJUNCT CU SATURN este un eveniment astrologic de importanta majora in viata unui om. Este extrem de rar, are loc o data la 28-30 de ani, si este considerat a fi marea proba de incercare prin care individul, odata ajuns la maturitate, trebuie sa demonstreze tot ce a invatat pana acum. Este examenul dv. de capacitate si nu va fi deloc o perioada usoara. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la nastere – pentru ca rabdarea dv. este pusa la incercare, deci trebuie sa depuneti mari eforturi pentru a va atinge telurile. Dupa incheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul sau, chiar daca va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune ca si-a asumat lectia maturitatii si se poate descurca altfel. Dv. sunteti intr-o astfel de rascruce in destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteti rasufla usurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbarile de directie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce ati facut pana acum poate cunoaste o bulversare totala. Uneori este posibil ca drumul pe care l-ati urmat in toti acesti ani sa se schimbe total, deci sunt posibile modificari de directie: in profesie, in cariera, in plan social, in plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de rascruce, pornind intr-o cu totul alta directie decat anterior, o directie pe care, in primii 30 de ani de viata, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei conditiilor prielnice acestei directii. Acum aceasta directie s-ar putea debloca si veti porni cu incredere spre ceea ce nu ati putut face in primii 30 de ani de viata. Este un moment la fel de important ca si finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o data la 12 ani, numai ca finalul de ciclu saturnian vine cu dificultati, probe, lectii, cutremure mai mici sau mai mari in viata dv. Este un moment cu o imensa incarcatura de stress, simtiti ca pe umerii dv. sta o lume intreaga, responsabilitatile va depasesc, de aceea oboseala, depresia, supararea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest inceput de ciclu. Viata dv. se restructureaza, de aceea este si un moment de satisfactie, pentru ca de acum incolo veti vedea cu adevarat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viata. Ajuns la maturitate, puteti face un bilant ca sa vedeti unde ati ajuns. Numai de dv. depinde cum treceti acest hop, deoarece este un examen dificil, care va va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, rabdare, incredere si maturitate puteti intra intr-o noua etapa de evolutie care va va duce, incet-incet, spre implinire.

VIS ADOMOTI 16.02.1972 - Parca ma dusesem sa-mi vizitez apartamentul care era locuit de alte doua persoane, mai precis doua femei, una mai tanara si alta mai in varsta. Intrand in sufragerie aparent toate lucrurile erau la locul lor, dar, tavanul era umflat si tot se formau umflaturi de diverse marimi de forma unor bule de aer, care apoi se spargeau. La fel aratau toate tavanele, iar in baie, totul era modificat, pe perete fiind un ventilator imens care parca si aspira un fel de spuma care se transforma intr-un fel de noroi sau mal. Apoi m-am trezit deodata in curtea blocului unde m-am intalnit cu actualul prieten, dar care nu putea ajunge la mine din cauza unor caini. Incercand sa ajung la el si sa scap de cainii care latrau la mine, a trebuit sa sar un gard de sarma ghimpata unde erau alti caini dar parca mai linistiti si docili. - Apartamentul este simbolul propriei tale vieti si tot ce vezi in el, face parte din viata ta actuala. In acea casa locuiesc doua femei, semn ca in tine insati exista doua personalitati diferite, una care se simte tanara si libera - alta mai matura si mai experimentata, si spui ca toate lucrurile erau la locul lor, semn ca viata ta se afla intr-o zona destul de linistita, cand toate evolueaza normal. Tavanul e semnul idealurilor tale dar e totusi vorba de un tavan, de un plafon, semn ca multe din visele tale sunt plafonate de rutina zilnica. Tavanul are umflaturi, semn ca visele tale depasesc limitele vietii tale de zi cu zi, iti doresti si altceva, mai sus, mai mult, dar bulele de aer care se sparg sunt visele tale care se destrama. Unele din visele tale sunt totusi imposibile si se sparg  din cauza limitelor la care te supui. Baia e locul in care te speli de tot ce nu iti mai trebuie in propria viata si exista aspecte care nu iti plac in acest moment, malul/noroiul fiind simbolul unor frustrari, al unor obstacole greu de trecut, al unei reveniri realiste cu picioarele pe pamant dintr-o zona a viselor frumoase. Venitilatorul imens e simbolul imaginatiei tale, el pune in miscare acea spuma, acea zona a viselor frumoase, dar din care uneori nu mai ramane decat real;itatea sumbra (noroiul). Cainii sunt oamenii din jurul tau, pe unii ii numesti prieteni, pe altii nu, si viata ta este incarcata de astfel de oameni care "latra" pe langa tine. In vis sari peste limitele intre care traiesti ca sa te simti mai libera. E un vis care arata ca te afli intr-o perioada a vietii incarcata in relatii tensionate si inutile chiar si ti se cere sa iesi din acest spatiu unde nu te simti bine, unde esti plafonata de rutina si reguli care nu iti priesc, unde visele tale nu pot ajunge prea departe, unde lumea critica ce faci, si sa gasesti un spatiu unde planurile tale sa aiba mai multi sorti de izbanda si sa ai alaturi de tine oameni mai cooperanti.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 8-18 IUNIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

AJNA 1965 MUNCA IN ITALIA:SANSE - Sansele sunt destul de mici si cu stres enorm, dar e posibil sa alegi acest drum in lipsa de altceva mai bun si sa iti asumi eventualele riscuri care pot aparea.

ALINA 1974 CAT VA MAI DURA COLABORAREA PROFESIONALA CU GD? - Poate fi o colaborare de viitor, de succes pe toate planurile, dceci merita sa depui eforturi sa pastrezi aceasta relatie vie, pozitiva si de acum inainte.

ANCA 1977 CE ADUCE BUN/SIGUR/FRUMOS IN RELATIA NOASTRA,PENTRU MINE, IUBITUL MEU M? - O raza de speranata, de incredere in dragoste, de incredere in viitor, deci e ca si cum ti-ar da un plus de energie pozitiva dupa o perioada ceva mai apasatoare.

ANCA 1977 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU PRIETENUL MEU M? - O vreme lucrurile vor merge bine, dar vor aparea gelozii, suspiciuni, intrebari si de o parte si de alta ceea ce va complica relatia.

ANDREI 1991 CARE VOR FI TRASATURILE JUMATATI MELE? CAND O VOI INTALNI? - Pana la ea vei mai avea vreo 2 incercari nereusite, posibil apare in jurul varstei de 25 de ani. E vesela, tandra, jucausa.

DANIELA 1976 CE SE VA INTAMPLA IN VIATA MEA SENTIMENTALA PANA LA SFARSITUL ANULUI - Se iveste ceva nou la orizont, care iti poate schimba viata, dar exista unele rezerve sau piedici care sunt greu de depasit ca sa iasa de aici o relatie de viitor.

EIN 1980 MAI ARE VREU VIITOR RELATIA MEA CU ALEXANDRU? - Greu de crezut, anul acesta e decisiv pentru viitorul relatiei, deci daca depasiti cu bine momentele dificile din acest an, poate vi se da o sansa, dar ceva lipseste pentru ca relatia sa se lege mai bine in ciuda momentelor critice.

ERG 1972 CUM VA ARATA SOTUL MEU? - Nu apar indicii clare despre cum arata, poate fi brunet, si poate avea niste semnalmente fizice pe care, la altii, chiar nu le placi deloc, dar la el le vei tolera.

EVA 1987 DETALII DESPRE JUMATATE (CU CE SE OCUPA, CUM ARATA, CE VARSTA ARE) - Are o cariera de succes, e un norocos in acest sens, ceea ce il face si foarte ocupat cu munca. E nascut inainte de 1980, posibil sa fie brunet si cu mustata.

FELI 1967 REF LA RASPUNS ANTERIOR, CAND O SA IL INTALNESC,IN CE IMPREJURARE ? - Te va ajuta la un moment dat, ca si cum ai apela la el pentru un anumit serviciu si va fi acolo pentru a te sustine. Nu se va lega ceva din prima, ci va veti intalni de mai multe ori. Undeva in urmatorii 2 ani.

FLORY 1975 CUM SA MA PORT CU RADU PENTRU CA RELATIA NOASTRA SA MEARGA CAT MAI BINE? - Sa il lauzi mai mult, sa ii magulesti orgoliul, sa se simta sustinut si apreciat langa tine, sa ii alimentezi visele cele mai inalte, sa nu il certi si sa nu il critici, sa ii inspiri incredere pe termen lung, sa arati ca pui pret pe relatia voastra.

GEORGE 1965 CINE ESTE VIITOAREA MEA SOTIE, CE FACE IN PREZENT, ESTE SINGURA SAU NU?O CUNOSC, A MAI FOST IN VIATA MEA, CAND APARE? - Apare cam greu, de parca esti croit pentru a fi mai degraba singur decat cu o femeie alaturi. Daca apare totusi, exista o diferenta mai mare de ani intre voi, e o femeie serioasa, matura, tacuta, responsabila. E preocpata de munca, o fire mai izolata sau mai singuratiuca, ce si-a cam pierdut increderea in oameni si in dragioste.

ILEANA 3333 CE SIMTE DAN C PENTRU MINE? - Nu prea stie ce simte, e foarte confuz, uneori priveste in viitor si spera mult de la voi, alteroi parca vrea cu totul altceva si vrea sa plece. Dar are un interes fata de persoana ta, fara insa a exista si sentimente puternice.

IOANA 1974 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA CU CARE MAVOI CASATORI? - Cam in urmatorii 2-3 ani dar nu se va lega ceva din prima, ci dupa mai multe intalniri.

LAURA 1977 CE SANSE SUNT CA DAN SA SE INTOARCA LA MINE? - Minime, nu cred ca se mai intampla ceva in viitor.

LEVI 1986 ESTE POSIBILA O RELATIE CU ADI.C? - Nu, cred ca nu e disponibil sau nu e accesibil.

LEVI 1986 L-AM CUNOSCUT PE ANDREI, UN TIP SPECIAL. A RAMAS SA NE REVEDEM. CE VA FI CU NOI? - Poate iesi ceva de aic8i, merita sa lupti pentru a merge mai departe, dar trebuie sa va inspirati unul altuia deplina incredere.

LEVI 1986 MI S-A OFERIT UN POST INTR-O AGENTIE IMOBILIARA, DAR NU SUNT INCANTATA MAI DELOC. ESTE POSIBIL SA MEARGA PT MINE? - E un job cu perioade bune si perioade rele, incat nu cred ca te va satisface deplin.  Dar daca ai calitati certe in domeniul comunicarii, vanzarilor, convingerii clientilor, va fi bine - si ca nartiv in Gemeni, cerd ca ai aceste calitati!

LIA 1972 CE SE VA INTAMPLA IN VIITOR INTRE MINE SI SSM, NE VOM DESPARTI DEFINITIV SAU VOM AJUNGE LA CASATORIE? - E o relatie instabila, pentru ca o eventuala casatorie risca sa nu fie chiar ceea ce ai dorit si sa se ajunga in final la separari si poate chiar divort. Dar sunt sanse sa mergeti mai departe in ciuda greutarilor daca priviti amandoi totul foarte serios.

LOREDANA 1985 SUNT MAREA IUBIRE A LUI B 1980 PESTE CAT TIMP NE VOM CASATORI. VOM AVEA O CASNICIE FERICITA? VA FI DOAR PTR.MINE? - Ar fi o casnicie reusita, stabila, care va va satisface pe amandoi, dar vi se cere o permanenta cooperare, sa va sprijiniti unul pe altul ca doi buni prieteni.

LUIZA  1968  VOI MAI AVEA O RELATIE IN ACEASTA VIATA? - Relatii vor mai fi, dar nu cred ca te vor face fericita. Risti sa cunosti doar oameni cu efecte negative asupra ta si sa fii foarte dezamagita de ceea ce vei gasi.

LUMINITA 1953 CAND VA APARE CINEVA IN VIATA MEA? - Sansele de a mai intalni pe cineva cu care sa ai o rel;atie stabila sunt foarte mici, nu prea se intrevede ceva bun la orizont, ci vor fi ori relatii superficiale, nesemnificative, ori perioade lungi de singuratate.

MARA 1968 CE SANSE AVEM SA VINDEM CASA? - Veti reusi pana la urma, dar deloc usor si cu mult stres. Mai e de munca in acest sens!

MIHA 1981 AU EXISTAT SENTIMENTE DIN PARTEA LUI W. PENTRU MINE? DACA DA, CARE? - Da, a fost o perioada in care a existat si atractie, si iubire, dar s-a si folosit un pic de tine, din egoism a profitat de ceea ce ai avut de oferit spre binele lui personal, nu al vostru.

MIHAELA 1963 DIN TRANZACTIA INCHEIATA LA DIVORT, SOTUL MEU ARE O DATORIE IN BANI, FATA DE MINE. SUBIECT INCHIS. OARE? - Nu cerd ca se termina totul aici, ci va exista o continuare, daca si tu insisti un pi8c si-l pistonezi. Se poate ajunge la o intelegere, dar greu, cu multi nervi.

MIHAELA 1969 CE LUCRU AR TREBUI SA FAC CA SA AM  USURINTA IN DEZVOLTAREA AFACERII MELE SI SA CONFIRM NIVELUL 5 DE CARIERA IN LYONESS SI CAND VOI CONFIRMA? - Sa iti faci "reclama", adica sa vorbesti despre asta oriunde, pe orice cai, sa iti promovezi serviciile/produsele in orice imprejurare, chiar daca ar insemna sa ii obosesti pe unii. E nevoie de multa "lauda de sine" aici, sa te pui mereu in lumina buna, ca sa atragi atentia. Sa iti extinzi retelele de cunostinte si sa inspiri incredere prin atitudinea de invingator. Viitorul e promitator.

MONA 1983 NU POT INTELEGE DE CE SENTIMENTELE LUI V DEVIN CONTRADICTORII. UNEORI SIMT CA TINE LA MINE ALTE ORI PARCA MA EVITA. ARE OARESENTIMENTE PENTRU MINE SAU ESTE CEVA DE DISTRACTIE PENTRU EL? - Are sentimente fata de tine, doar ca e un om cu toane, greu de inteles, si adeseori te trateaza incorect, asa cum nu ai merita. Te apreciaza totusi deci ai un loc important in ochii lui, dar nu e si el de aceeasi calitate!

NUSA 1972 SA MA CASATORESC CU TATAL COPILULUI MEU? CAND AR FI BINE SA SE INTAMPLE ACEST LUCRU? - Daca il iubesti, daca e disponibil, daca iti inspira incredere, daca e un om responsabil care e dispus sa isi asume rolul de familist - da, merita sa faci asta, dar iata sunt multe conditii pe care el trebuie sa le indeplineasca.

OANA 1985 AM O OFERTA PENTRU UN NOU LOC DE MUNCA,SA RISC, MA ASTEAPTA CEVA BUN, VA FI DE DURATA? - Da, va fi bine, desi deloc usor, deci merita sa accepti cu inima deschisa, fara dubii.

RALUCA VIOLETA 1983 AM AVUT O RELATIE FRUMOASA DAR S-A TERMINAT FARA MOTIV, VOM MAI FII VREODATA IMPREUNA (MARIAN)? - Nu, si ar fi bine sa mergi mai departe pe drumul tau fara sa privesti inapoi. Daca s-a stricat, nu se mai poate repara!

RALUCA VIOLETA 1983 MA MAI IMPAC VREODATA CU MARIAN? - O eventuala impacare - desi sanse ar fi de 60-80% sa se intample intr-o zi - nu ar fi decat o repetare a acelorasi probleme de dinainte, deci nu se schimba nimic.

RUXI 1968 CAND VOI GASI UN LOC DE MUNCA BUN SI STABIL? - Intre 2011-2014 sunt cele mai mari sanse sa gasesti ceea ce cauti. De gasit vei gasi, dar nu va fi chiar ceea ce cauti. Insista!

SIMONA 1974 CATEVA DETALII DESPRE VIATA MEA SENTIMENTALA IN RESTUL ANULUI, VA ROG. MULTUMESC - Din pacate nu se anunta nimic bun in perioada urmatoare., existan chiar un moment critic major poate mai ales prin toamna: un blocaj, o deceptie, o rasturnare nedorita de situatie, o descoperire nefasta, deci nu am vesti bune deocamdata.

SMA 1983 MI ATI SPUS CA SALAH VA JUCA UN ROL MAJOR IN DESTINUL MEU DESI DEOCAMDATA NU ESTE O RELATIE USOARA. CE ANUME NE IMPIEDICA? CE SENTIMENTE ARE PENTRU MINE? - E o chestiune de noroc la mijloc, deci nu sunt intrunite toate conditiile ca relatia sa aiba viitor, ci vi se vor cere multe sacrificii pentru a da o sansa relatiei. Daca veti fi amandoi dispusi sa le faceti, da, sansele cresc, dar cel putin la el pare sa existe o problema, parca nu e dispus sa isi asume unele riscuri.

XDR 82 ESTE D (VARSATOR) DESTINUL MEU, SA PLEC IN TARA EI SA FIM O FAMILIE, SAU AR FI O GRESEALA? IN CE DIRECTIE EVOLUEAZA LUCRURILE INTRE NOI? - Ar fi o alegere buna, viitorul e promitator si o viata impreuna are toate sansele sa va aduca amandurora ceea ce doriti. Mergi pe aceasta cale cu incredere!

ZOIA  1953 SIMT CA  TREBUIE SA O RUP CU  DAN. BEA - A-i trece cu vederea iar si iar viciul nu ar fi decat in dezavantajul tau, te-ai amagi singura ce e bine, deci trebuie sa te asezi pe tine in balanta, daca esti capabila sa ii suporti obiceiul! Daca ar fi sa aleaga intre tine si bautura, mi-e teama ca nu te va alege pe tine!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 IUNIE 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU,
ASPECT, KARMA)

ANAMARIA 13.05.2012 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MIHAELA 03.11.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MIRELA 03.02.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

PARVUTOIU 29.09.1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANNABELLA99 06.08.1971 EA + 21.04.1978 EL
EA - LEU, Junon in LEU, PORC DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - TAUR,
Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU-TAUR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PORC-CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:  METAL-PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

FLORINA 26 12 1970 - DUMITRU DANIEL 16 06 1970
EA - CAPRICORN, Junon in TAUR, CAINE DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - GEMENI,
Junon in BERBEC, CAINE DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN-GEMENI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE-CAINE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

LZCL 09.09.1975 EA + 05.08.1978 EL
EA - FECIOARA, Junon in LEU, PISICA DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - LEU,
Junon in CAPRICORN, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA-LEU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA-CAL- COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASPECT] DIA 19.10.1977 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2012 pana in IULIE 2013 Jupiter trece prin casa VII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: TRECEREA LUI SATURN PESTE ASCENDENT (2013) indica o perioada importanta din viata dv. de care aveti parte doar o data la 28 de ani. Se poate spune ca acum faceti cunostinta cu noua dv. identitate: mai matura, mai serioasa, mai asezata, trecand cu bine de marile incercari ale primilor ani de viata. Acum drumul dv. capata stabilitate, temelie, securitate, fara a mai avea parte de schimbari sau cutremure frecvente. Viata dv. se aseaza pe un fundament solid. Lumea vede in dv. un om de incredere, credibilitatea dv. creste dar si responsabilitatile ce va revin. Vi se incredinteaza sarcini importante, luati pe umerii dv. obligatii mai grele, asa cum i se cere unui om adult, deci nu va mai puteti juca cu viata dv. Ati depasit perioada experientelor, acum stiti incotro se indreapta viata dv. deci trebuie sa va implicati serios. Sunteti mai constiincios, mai muncitor si mai silitor ca oricand, va asumati responsabilitati dificile, constient ca numai de dv. depinde sa le indepliniti cu succes. Sunteti mult mai precaut, nu mai aveti curajul sa va avantati in directii incerte, ci cautati numai stabilitatea. Ati depasit entuziasmul si nebunia tineretii, si cautati un teren sigur pe care sa evoluati. Nu va mai place nesiguranta, aventura, ci va claditi o viata mai sigura. Sunteti mai rabdator, mai increzator in fortele proprii, se vede ca ati invatat lectiile majore ale vietii, si nu va temeti de provocari. Ati atins pragul de maturitate mult asteptat, de care acum puteti fi mandru. Nimeni nu va mai spune acum ca nu stiti ce vreti sau nu stiti ce faceti, dimpotriva, respectul lumii creste si  lasati o impresie buna: de om responsabil, matur, serios, intelept. Incepe o noua viata pentru dv., dar sunteti pregatit pentru orice.

[KARMA] DIA 19.10.1977- 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2011 - urmatoarea va fi - 2021-2022 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2040-2042 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2012 - FEBRUARIE 2014  - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] DINU 06.03.1979 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2003-2004 - urmatoarea va fi - 2022-2025 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2054-2055 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MARTIE 2012 - APRILIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa IX semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. 3. INDEMNUL PERIOADEI: invata, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea stramta in care ai trait pana acum, priveste in sus, priveste departe, viseaza cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradeaza-te, deschide-te spre spiritualitate, afla, descopera, informeaza-te, calatoreste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-7 IUNIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ALINA 1976 MA VOI CASATORI ANUL ACESTA? - Nu anul acesta, dar nu cred ca mai e mult pana atunci, in sensul ca apare ceva nou la orizont care iti va mari sansele de casatorie.

CRIS-MEL 1982 JUMATATEA MEA E IN PREAJMA,AVEM ACEEASI PROFESIE? - Nu e prin preajma ci va aparea in viata ta dupa o mare schimbare de directie. El nu e momentan disponibil, e intr-o alta relatie si trece printr-o mare criza a vietii sale, cred ca nici job nu are in acest moment.

CRISTEAC 1981 CE SIMTE CRISTI PT MINE, CE ROL ARE SAU VA AVEA IN VIATA MEA? - Nu as zice ca e ceva de sulet, dar o oarecare atractie exista,m e interesat de persoana ta. Rolul lui nu e unul fericit, ci ai ceva de invatat prin intermediul lui.

CRISTINAC 1981 CU CINE MA VOI CASATORI?(IL CUNOSC DEJA?) - E ceva mai matur decat tine, posibil sa mai fi fost casatorit odata, poate fi zodie de pamant si nu e exclus sa fi auzit ceva de el pana acum.

DANI MARI 1985 CE SE VA MAI INTAMPLA IN VIATA MEA SENTIMENTALA IN URMATOARELE 6 LUNI? - E o perioada buna, in care pot aparea noutati promitatoare care se te faca fericita. Ori incepe o idila noua, ori apare cineva nou care te va intersa.

DINU 1979 CEL CARE IMI VA FI SOT E TANAR,DIVORTAT, CE STATUT ARE SOCIAL PROFESIONAL SUNTEM UNUL LANGA ALTUL IN ACELASI LOC DE MUNCA? - Nu cred ca a mai fost casatotir, e destul de afectat de viata sentimentala din trecut care nu l-a facut prea fericit. Posibil sa aiba o functie de raspundere si ambitii mari de a evolua profesional. Nu e o frumusete, ca fizic, dar are alte calitati care il vor scoate in evidenta.

FELI 1967 CE SANSE AM SA IMI REFAC VIATA? CINE ESTE ACEL BARBAT? - Nu e clar daca va mai exista o casatorie, dar o relatie importanta in viitor sunt mari sanse sa apara. Dar ceva te trage mereu in trecut, de parca vechea relatie mai conteaza inca.

FLORY 1975 CUM VA CONTINUA RELATIA MEA CU RADU? - Greoi, cu multe momente dificile, dar care nu fac altcxeva decat sa va puna relatia la incercare. Vor fi si momente frumaose, de dragoste reciproc impartasita, dar si perioade de incertitudine, indoiala, gelozie, cand riscul despartirii e mare, deci lucrurile nu sunt deloc decise intre voi. Multe depind de el.

GEORGE 1993 VOI LUA EXAMENUL LA BACALAUREAT IN LUNA IULIE 2012? - Nu e clar, exista cel putin o materie la care nu vei avea rezultate tocmai bune, de aceea e greu de spus daca il iei acum sau abia in 2013. Insista pe ultima suta de metri la ceea ce stii ca scartaie.

IRINA 1977 + CATALIN 1969 ESTE CATALIN BARBATUL ALATURI DE CARE ÎMI VOI TRAI VIAA SAU MAI BINE SPUS: VOM AVEA O RELAIE (CASATORIE) PENTRU TOATA VIATA? - Nu e o relatie care va dura toata viata, va interveni la un moment dat minciuna/tradarea care va va desparti. Nu are viitor.

IRINA 1977 + CATALIN 1969  IMI DORESC SA STIU CE POT FACE SA-L ADUC ÎNAPOI SI SA MA IERTE, FIINDCA NU PREA I-AM ARATAT SI NICI NU I-AM SPUS CA-L IUBESC LA TIMPUL POTRIVIT, CU TOATE CA ÎL IUBEAM. ACUM NU MA CREDE SI NU CREDE IN MINE - Intr-adevar e destul de distant si nu mai e la fel de interesat de tine, ceva s-a rupt si nu il mai cheama inapoi, din pacate cred ca e deja preocupat de o alta femeie spre care isi indreapta atentia.Cred ca cel mai bine te detasezi si tu si mergi mai departe, spre altceva.

LAURA 1977 SE INTOARCE DAN LA MINE? CAND? - Daca repari ceea ce l-a indepartat si va recunoasteti reciproc vinile, sunt sanse sa reluati relatia, dar mai e nevoie de ceva, ceva ce lipseste pentru ca relatia sa evolueze spre bine. Dar merita insistat.

LEVI .1986 ESTE POSIBILA O RELATIE DE IUBIRE CU ADI? - Nu prea, nu exista atractie aici, nici sentimente, parca ar fi mai mult o amicitie sau simpla colegialitate. Ba chiar sunteti si incompatibili in multe privinte.

LEVI 1986 CE CARIERA/PROFESIE IMI ESTE POTRIVITA? - Ceva in care sa umbli mult, sa calatoresti, sa intri in legatura cu tari straine sau localitati de departe, deci in care comunicarea si mobilitatea sunt esentiale, dar in care sa ai de a face totusi cu date clare, cifre si chestiuni stricte, reguli si legi aproape matematice.

LEVI 1986 SPORTUL, DOMENIILE CE TIN DE MISCARE, ACTIUNE, MA ATRAG. POATE O CARIERA INTR-UN DOMENIU ACTIV IMI ESTE POTRIVIT? - Da, am spus mai sus ca esti potrivita pentru ceva care implica multa mobolitate, ceea ce inaeamna si libertate de miscare, dar e foarte posibil sa nu ai parte exact de asta, si sa ajungi sa lucrezi intr-un domeniu in care libertatea e mult limitata de regulamente. Mai mult comunicare decat miscare!

LOULI 1979 VOI MAI FI IMPREUNA CU ?STEFAN? - Nu mai poate fi ca altadata, deci ceea ce a fost pana acum e cam tot ce a fost sa fie intre voi. Viitorul e incert.

MARIAN 1987 VOI REUSI SA MA INTRETIN DIN POKER? VOI AJUNGE SA CASTIG SUME IMPORTANTE SAU E DOAR O PIERDERE DE TIMP? - Nu, nu e calea cea mai buna de urmat, ci ai nevoie de stabilitate financiara, nu de speculatii. tot ce castigi se duce repede si nu va exista niciodata o suma atat de importanta incat sa traiesti bine din asta.

MARIM 1967 CAND VOI AVEA O RELATIE LUNGA SAU DACA MA VOI RECASATORI ? - Nu cred ca va mai exista o alta casatorie, desti relatii scurte si intense ar mai putea fi, dar niciuna din ele nu evolueaza spre casatorie. nu va mai fi ca in trecut.

MICA 1982 CUM IMI VA INFLUENTA VIATA RELATIA CU GABI? CE LECTII TREBUIE SA EXTRAG DE AICI? - Ai mult de invatat, ce iti vor fi de folos la viitoarele relatii. E o intalnire karmica intre voi doi cu scopul de a va echilibra reciproc niste datorii din alte existente in care ati interactionat. Vor fi si lucruri bune care te vor face fericita, dar si mari incercari, dar peste care trecui cu brio si cu un sentiment de multumire ca au existat. Nu vei regreta nimic din aceasta relatie.

MICA 1982 DE CE RELATIA CU GABI E ATAT DE DIFICILA CHIAR SI DUPA APROAPE UN AN DE ZILE? DE CE NU PUTEM COMUNICA, EU SUNT DE VINA SAU E ALTCEVA/ALTCINEVA LA MIJLOC? - Sunt multe aspecte la mijloc, unele din ele greu de inteles, dar da, si de la tine provin o parte din blocaje, din cauza temerilor, indoielilor, sau chiar a unor probleme de comunicare pe care le ai si de care nu esti deplin constienta. Nu se va clarifica relatia, ci greutatile vor ramane, dar vor fi si multe aspecte bune intre voi.

MIHAELA 1963 APARE O SCHIMBARE A LOCULUI DE MUNCA, BENEFICA EFORTULUI NEAPRECIAT DIN ULTIMII 2 ANI? - Sunt mari sanse ca in 2012-2013 sau 2015-2016 sa apara mari schimbari in cariera. E o perioada buna pentru pozitia ta la locul de munca, ijnm care vei simti ca ti se face dreptate in multe privinte sau ca se clarifica unele aspecte incerte.

MIHAELA 1981 DE CE A APARUT W. IN VIATA MEA, CARE MI-A ADUS O SUFERINTA ENORMA? SE VA CASATORI? - Cel mai probabil da, se va casatorit, si greu vei intelege rostul lui in viata ta, si asta abia dupa ce nu va mai conta pentru sufletul tau. Cat esti direct implicata, nu vei intelege ce a cautat in viata ta, deci ca sa intelegi, trebuie sa nu il mai iubesti si sa mai treaca o vreme fara el. Concluzia pe care o vei extrage iti va fi de folos in alte relatii mai importante, pentru ca prin el ai invatat sa iubesti sis a treci peste unele blocaje personale.

MIKI 1984 CÂND ÎL VOI ÎNTÂLNI PE EL AL MEU. UNDE? - Il vei intalni destul de greu, si nu se va lega din prima, de parca ar fi o relatie in mai multe etape. Candva in urmatorii 2-6 ani.

MONA 1983 CE SENTIMENTE ARE VIBHOR PENTRU MINE? - Contradictorii, uneori esti in visele lui si isi imagineaza tot felul de lucruri idilice, alteori parca te respinge si nu mai sunteti deloc pe aceeasi lungime de unda, dar e posibil ca acveasta contradiictie sa fie exact ce-i place la relatia voastra.

NICOLF 1977 MA ANGAJEZ VARA ACEASTA?IN CE DOMENIU? - Vara asta nu, pana in septembrie sansele sunt foarte incerte, dar mai spre final de an sansele de a gasi ceva mai stabil cresc. Insista, du-te la interviuri, pentru ca nu gasesti din prima incercare. Vor mai fi vreo 2 refuzuri pana la sansa ta.

OANA 1990 DATI-MI MAI MULTE DETALII REFERITOR LA INTREBAREA MEA ANTERIOARA!A CE VA REFEREATI? - Nu am mai multe detalii de vreme ce nici tu nu ai oferit mai multe detalii in ce consta intrebarea. Tot ce am avut de spus legat de o intrebare saraca in informatii - am raspuns deja.

OTILIA 76 VOI AVEA O REL SERIOASA ANUL ACESTA, DACA DA,CU CINE? - Nu inca, mai ai de cautat pana se va ivi cineva cu care sa legi o relatie solida. Deocamdata doar tatonari si nereusite.

RAMONA 1984 IMI ESTE NESPUS DE DOR DE VLADIMIR, REGRET ENORM CA AM RENUNTAT LA EL.VOI REUSI SA TREC PESTE?CE SE VA INTAMPLA CU MINE? - Sigur ca vei trece peste, iubirea adevarata se va ivi atunci cand te vei detasa de trecut si de regrete, deci daca vrei sa intalnbsti ce e bun pentru tine, rupe-te de trecut si priveste doar inainte! Sansa de iubire nu a aparut inca in viata ta!

RUXI 1968 CAND MA VOI CASATORI, CU CINE SI DACA IL CUNOSC? - Nu il cunosti, nu cred ca va fi in urmatorii 2 ani, poate dupa 2015, nu e un barbat prea aratos, cu vreo 2-3 ani mai mare iar relatia cu el nu va fi deloc usoara.

SIM 1980 CATI COPII SI CATE CASATORII VOI AVEA? - Cel mai probabil o singuira casatorie si o fetita care va fi marea ta implinire.

SIMONA 1980.CAND MA VOI IMPACA CU NICU SI VOI RAMANE PE VECI CU EL? - Sanse de impacare sunt, dar vor mai exista despartiri si perioade incerte intre voi, nu inseamna ca o impacare va va tine impreuna pe veci, asa cum spui. Veti ajunge des la astfel de momente.

SMA 1983 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU SALAH? VA FI CEVA DE VIITOR? - Poate fi ceva de viitor, desi nu e o relatie usoara, dar merita sa ai rabdare si sa investesti in relatie, pentru ca pare sa joace un rol major in destinul tau.

TUDOR 1969+EA  1967 - VOM RELUA RELATIA? - Ar fi sanse dar tis e cere un mare efort de vointa sa ii recastigi atentia si increderea, dar merita efortul, pentru ca dupa aceea sunt sanse sa continuati pe un teren promitator.

VLADIMIR 1987 A FOST RAMONA JUMATATEA MEA?MA MAI IUBESTE? - Ramona sau Vladimir, nu pot raspunde in numele celuilalt. Exista deja o intrebare trimisa de Ramona, deci o astfel de intrebare nu isi are rostul si nu pot raspunde la o intrebare care nu e de fapt pusa de cel in cauza.

XTINA 1972 VB LA INCEPUT DE 2010 DE PLAN SENTIM!TREB SA APARA PRIN2010-2011 CINEVA CU CARE SA DEZV O REL(DEMERS DE DURATA)ETC SI TOTUL SE CLARIFICA PANA IN 2014.MAI E VALAB?A APARUT SI-MI SCAPA MIE? - Trebuia sa apara in ultimii 2-3 ani, dar surprize majore se pot petrece inca in urmatorii 2-3 ani. Pana in 2016 esti inca sub influenta unor mari oprelisti astrale, deci daca e sa apara, va intra cu greu in viata ta, dupa mari eforturi de ambele parti si dupa o posibila schimbare in viata ta.

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®