®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna Iulie 2010 | Pagina 2

ARHIVA LUNII IULIE 2010
Ultima actualizare a acestei pagini: 19 august 2010 18:40
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

CUMPARA CRISTALE
60 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

PAGINA URMATOARE>

-----Aici se incheie arhiva lunii iulie-----

414 LOLA 1976 Cum va fi  partenerul meu de viata cateva detalii . il cunosc?- Va fi pe placul tau, un om de lume, sociabil, ii plac prietenii, petrecerile, dar si bautura, inteligent, cu care ai ce discuta, cu succes in societate. Posibil sa il fi renmarcat undeva pentru ca nu trece neobservat.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 30-31 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

413 ADINADINO 1984 ESTE BINE/MOMENTUL SA MA MUT IMPREUNA CU IUBITUL MEU, MIRCEA? - Nu, e bine sa va mentineti inca amandoi independenta, un trai in comun ar strica multe din relatia voastra care nu e inca f solida.

412 ANDREEA 1981 CE SENTIMENTE ARE ALEX PT MINE ACUM? - Nu prea bune, nu pare sa fie nici indragostit, nici prea apropiat, uneori priveste inapoi cu oarecare ostilitate (are unele amintiri placute), alteori e rece si distant, dara sentimente.

411 ANDREEA 1981 DE CE SUNT PERIOADE CAND TOTUL MERGE BINE CU ALEX SI IN ALTE PERIOADE SE RETRAGE SI DEVINE INACCESIBIL? - E chestiune de caracter si de toane, si amandoi aveti toane, deci si tu esti uneori ciudata fata de el. Distanta se interpune cand lipseste ceva nou, care sa va incite si sa va apropie, deci rutina nu va face bine.

410 ANDREEA 1981 IN CE MASURA MERITA SA MA LUPT PENTRU RELATIA CU ALEX? ESTE BARBATUL CAREIA II SUNT DESTINATA? - Are multe calitati care ti-ar inspira o relatie de viitor, poate si intemeiearea unei familii, dar nu cred ca sunteti unul penttru altul, fiecare aveti pe altcineva deoparte sau mereu cineva se baga intre voi.

409 ANDREEA 1981 REF RASP 479 DIN MAI, MAI ARE O RELATIE CU ACEASTA FEMEIE SAU O CONSIDERA CA FIIND PARTE DIN TRECUT? - Nu cred ca mai face parte efectiv din viata lui, dar e puternic obsedat sau atasat de ea si inca mai spera o sansa de la ea.

408 DPMD 1982 ALINA MA IERTAT MA MAI IUBESTE MA INSOR CU ACTUALA IUBITA - Unde e semnul de intrebare aici? E o afirmatie continua sau trei intrebari diferite? Nu stiu... Sunt mari sanse ca relatia actuala sa duca mai departe spre intemeierea unei familii.

407 DPMD 1982 CRAIOVA PREZENT SI VIITOR CE SE INTAMPLA - In ce domeniu? Viitorul, desi destul de anevoios, e promitator, deci ai parte de multe reusite. Cariera merge mai lent si cu piedici, iubirea va merge bine, la fel si banii sunt in ascensiune, cu sansa multor investitii sau achizitii costisitoare.

406 LORINA 1968.PLECAREA LUI V.G. DIN VIATA MEA E DEFINITIVA,PER, TIMP ,MOTIVE? - Da, pare sa fie definitiva, doar in mintea ta va mai face inca parte din viitor, ca si cum il vei uita greu. Nu e ceva ce iti inspira stabilitate si siguranta afectiva, mereu ti-ar fi teama ca pleaca.

405 LORINA 1968 CAND VA APAREA,CUM ARATA FIZIC,OCUPATIA CELUI CARE VA FI PT MINE.? - Apare in urmatorii 5 ani sau in jur de 45 de ani, par inchis la culoare cu inceput de chelie, destul de inalt si slab, ochi caprui.

404 MAM 1982 CAND MA ANGAJEZ UNDE - Sunt sanse in 5-9 luni sa gasesti un job bun, la o institutie cu renume sau intr-un aparat de stat (scoala de ex). Sanse sa fie virba de banci, sau alta firma legata de buget si administratie.

403 MAM 1982 CUNOSC BARBAT CU CARE MA CASATORESC SE VA PURTA FRUMOS CU MINE - Nu il cunosti si nu vei fi intotdeauna multumita de felul cum se poarta cu tine, vei sta langa el fara prea mari satisfactii.

402 MAM 1982 IMI E SCRIS SA MA IMPAC CU DANIEL SI SA SUFAR IAR ISI BATE IAR JOC DE SUFLETUL MEU - Numai de tine depinde daca il accepti asa cum stii ca e, pentru ca altul ar fi pentru tine dar daca el e inca in sufletul taul, greu va fi sa refuzui eventuala sansa de impacare.

401 MAM 1982 DETALI PREZENT SI VIITOR - Urmatorii 4 ani aduc putine schimbari majore. O situatie materiala dificila, in care vei face multe economii, o cariera in ascensiune promitatoare si un iubit care nu te va face fericita. Mai degraba o atractie periculoasa.

400 MARIA 1967 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA DE DRAGOSTE IN URMATOARELE 3 LUNI CU LOGODNICUL MEU ALAM IN SEPT SAU OCT MERG LAEL ÎN EGIPT - Desi ar trebui sa vina un an de zile interesant si aprins, totusi e un an si cu piedici, nu numai cu evenimente deosebite. Poate merge bine relatia, dar sunt multe oprelisti intre voi si mai ales el trebuie sa demonstreze ca e capabil sa le depaseasca.

399 RALUCA 1974 CARE ESTE DATORIA MEA KARMICA FATA DE ADRIAN? - Foarte puternica, cu implicatii sentimentale profunde, ca si cum v-ar fi legat o iubire majora: ori de genul mama-fiu, ori o relatie de dragoste intensa dar cu mari piedici (un fel de iubire imposibila). Acum trebuie sa va oferiti unul altuia prietenie, ajutor, sa porniti ceva impreuna, dar fara a va atasa de acel plan comun. 

398 ROXANA-IOANA 1989 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, ori se va intampla dupa 30 de ani, ori in jur de 2015, dar fara sa dureze, cu riscul de a te casatori mai apoi cu altul.

397 VERGI 1976 CE SENTIMENTE ARE FLORIN FATA DE CATALINA? - O atractie oarecum dominatoare, ca si cum unul din ei il cponduce pe celalat si il tine legat cu posesivitate si gelozie. Dar e dragoste la mijloc, insa cu conotatii mai mult sexuale. Dar nu cred ca e o relatie reusita, nici profunda, nici durabila.

396 VIO 1962, CÂND ÎMI VOI ÎNTÎLNI JUMATATEA? - Desi ar fi trebuit sa apara pe la 37 de ani, daca acest lucru nu s.a intamplat 8poate diun cauza unei relatii deceptionante la vremea respectiva) e posibil sa apara in urmatorii 3 ani.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 28-29 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

395 ALICE 1979 UNDE SE AFLA PUNCTUL DE ILUMINARE IN CE PRIVESTE PERSOANA MEA SI CE AM DE FACUT? - Toata viata vei munci pentru a-ti implini destinul, de aceea trebuie ai ai rabdare si sa nu eviti niciodata sa te supui altora sau sa re dedici altora, pentru ca rolul tau pe pamant este sa muncesti cu daruire si sacrificandu-te pe tine.

394 ALICE 1979 EL 1975 E VIITORUL MEU SOT? - Ar putea fi, exista o relatie karmica ce poarta si amprenta predestinarii, dar nu este si o relatie fericita. Poate duce la casatorie dar nu e si o garantie a durabilitatii.

393 AMALIAC 1986 CUM IMI POT REZOLVA PROBLEMELE CU FAMILIA? - Nu prea ai ce face, nu depinde numai de tine, ci si de interventia lor, iar daca ceilalti nu pun umarul la rezolvarea problemelor, degeaba te agiti tu. Timpul va rezolva multe si sa incerci sa intelegi ce a declansat situatia. Exista o persoana mai matura care iti poate da un sfat.

392 DOINA 1955 NELU M-A INSELAT CU RODICA IN IARNA SAU A AJUTATO ASA CUM SPUNE - A ajutat-o, dar nu inseamna ca a facut-o dezinteresat, ci si pentru ca avea fata de ea anumite sentimente.

391 DOINA 1963 CUM VA FI URMATOAREA PERIOADA DIN PUNCTDE VEDERE PROFESIONAL? - Nimic nou, stres, rutina, monotonie, deci pana la final de an nu cred ca apar noutati. Poate ceva mai incolo sa apara o schimbare care pune punct unei situatii agitate.

390 ELA 1973 SOTUL MEU ESTE BOLNAV SAU SE VA IMBOLNAVI DE FICAT SI SE VA AJUNGE LA CIROZA? - Este bolnav deja, dar exista leac la ceea ce are, sa isi faca niste analize atente dar sa ia si niste masuri pentru a avea grija de el.

389 ELLA 1976 SOTUL MEU A FOST MUTAT SA SE OCUPE DE ALT DEPARTAMENT.SEFUL LUI VEDE ACEASTA SCHIMBARE CA O PROMOVARE SAU PUR SI SIMPLU VREA SAIL DETERMINE SA ISI DEA DEMISIA - Nu e nimic rau in aceasta modificare, poate sa se descurce bine in noua pozitia si de aceea a fost mutat. Nu are nicio intentie negativa.

388 GABI 1947.VOI RAMANE CU L? - A ramane impreuna ar insemna acceptarea unor conditii defavorabile, printre care riscul de a va minti unul pe altul. Nu e o relatie sincera. Dar veti mai merge impreuna o vreme.

387 GEORGIANA T 1992 + STEFAN B. VOM MAI FI VREODATA IMPREUNA? - Chiar daca ar mai exista o etapa a relatiei voastre, se va ajunge la despartire intr-un final.

386 IOANA 1979 CAND MA VOI ANGAJA? VA FI UN JOB SERIOS, BINE PLATIT? SAU VOI AVEA FIRMA MEA? - Sunt sanse de angajare in urmatorul an, dar e de scurta durata si placut din multe privinte, mai putin insa si ca bani.

385 IOANA 1979 CAND O SA MA CASATORESC? - Nu cred ca se va intampla in urmatorii 2 ani si nici cu urmatorul iubit din viata ta. Cu un al doilea.

384 IOANA 1979 CUM VA FI SOTUL MEU: NUME, ASPECT, ZODIE, ORIGINE, STATUT SOCIAL? - Matur, in jur 40, fost casatorit, realizat socio-profesional, poate fi Leu sau todie de apa, nu foarte sanatos.

383 MIHA 1969 VOI RAMANE CU LUC SAU IMI VOI GASI PE ALTCINEVA? - Pe altcineva dar urmeaza si perioade de singuratate si relatii esuate.

382 RAMONA 1979 BANUIESC CA SOTUL MEU E PLECAT IN VACANTA CU ASISTENTA LUI SIMONA CU CARE CRED CA ARE O REL DINAINTE DE A MA DA AFARA. E ADEVARAT? - Nu cred ca este adevarat. Exista o cu totul alta varianta.

381 RAMONA 1979 CHIAR DACA STIU SAU AFLU ADEVARATELE MOTIVE PT KR MI A CERUT SA PLEC DIN CASA E MAI BINE SA NU I SPUN NIMIC? - Nu trebuie sa taci, ci doar sa astepti momentul potrivit pentur o discutie pe sleau.

380 RAMONA 1979 PANA SE INTOARCE SOTUL MEU DIN VACANTA, VREAU SA SCHIMB NR DE TEL, SA PLEC DE UNDE STAU ACUM. SA NU MAI STIE NIMIC DE MINE. FAC BINE? - Pentru linistea ta, da, dar pentru relatia voastra nu.

379 RAMONA 1979 SOTUL MEU A FOST LA UN CONGRES IN ISRAEL 1DEC2009. M-A INSELAT CU O FEMEIE PE NUME LAURA? - Cred ca ma folosesti pe post de detectiv si nu acesta este rolul meu. Nu e nimic real legat de femeie.

378 RAMONA 1979 SOTUL MEU A PLECAT DIN TARA IN VACANTA MARTI NU LUNI CUM CREDEAM. ARE O ALTA RELATIE ? ACOLO ERA EROAREA, CREDEAM CA LUNI - E multa minciuna aici, deci ori tu inventezi lucruri neadevarate pentru ca te simti jignita, ori el te minte la greu si nimic nu e adevarat din tot ce crezi tu ca stii sau banuiesti. Nu ai surse de informare corecte, ai grija, ci te pot influenta negativ f urat!

377 RAMONA 1979 SOTUL MEU E IN VACANTA CU FEMEIA PE CARE A CUNOSCUT-O IN ISRAEL IN DEC2009? - Nu.

376 RAMONA 1979 SOTUL MEU MI-A CERUT SA PLEC DIN CASA PENTRU CA AVEA O RELATIE CU O ALTA FEMEIE CARE IL PRESA? - Nu, ci pentru ca relatia voastra il presa, nu mai suporta situatia.

375 RUXI 1978 VA REUSI TATAL MEU P SA SE PENSIONEZE MEDICAL PANA LA SFARSITUL ANULUI SI SA SE MAI ECHILIBREZE FINANCIAR? - Sansele de a duce totul la bun sfarsit sunt mari, asa cum ai descris, chiar si cu sansa de a se simti mai bine si financiar.

374 TEO 1968 ARE C PE ALTCINEVA IN AFARA DE MINE?SAU CEVA LEGAT DE RELATIA TRECUTA CARE E INCA NEINCHEIATA? - E obsedat de fosta relatie pe care inca nu a scos-o din minte.

373 TEO 1968 MA TOT IMPAC SI CERT CU C SI TOT ASA. NU ESTE CEEA CE VREAU.DE CE NU E DEFINITIVA DESPARTIREA?PARCA NE TINE CEVA.NE LEAGA CEVA KARMIC SAU CARE E TREABA?MA OBOSESTE ACEASTA RELATIE BAZATA PE MINCIUNA.ROG MAI MULTE DETALII MULTUMESC. - Da, e ceva karmic, o datorie care nu a fost achitata de unul din voi fata de celalalt si cat timp nu e dusa la capat, relatia va tergiversa asa. se va termina intr-o zi, drumurile vi se despart dar acel rol nu a fost inca onorat! Din pacate nu imi pot da seama in ce consta acel rol: un ajutor oferit la nevoie, un serviciu in beneficiul celuilalt.

372 XBELLA 1970 REUSESC PANA LA 15 SEPT SA MA MUT CU SERVICIUL PT.A LOCUI CU SOTUL? - Cu sotul ai putea locui, dar nu va fi asa cum ai descrisi tu in aceasta fraza. Reusesti ceva, dar nu in termenii mentionati.

371 XBELLA 1970 SOTUL MEU E LA A 3-A CASATORIE,A NOASTRA VA REZISTA? CE AR TREBUI SA FAC EU? - Da, va rezista, e protejata de noroc, dar nu poti face nimic decat sa o lasi sa curga, fara insa sa te gandesti la celealte relatii ale lui. Si sa gandesti pozitiv.

370 ZU 1976 CAND AR FI MOMENTUL CEL MAI BUN PT O OPERATIE ESTETICA, IN URMATOARELE 6 LUNI-1 AN? - Nu reiese unde e operatia: sani, fata etc? Daca e la fata, evita tot anul 2011. Poate doar in ianuarie 2011.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 30-31 IULIE 2010
(ASTRO-CALCUL, CUPLUL, PE SCURT, KARMA, ASPECT)

[KARMA] 369 BEATRIX 19.04.1985 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2010 - urmatoarea va fi - 2032-2033 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2067-2070  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2010 - AUGUST 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa VII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. 3. INDEMNUL PERIOADEI: asociaza-te, apropie-te de ceilalti, apleaca-te asupra partenerului, invata lectia vietii in doi, cauta-ti jumatatea, accepta diversitatea umana, intelege ca viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeste, ofera! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[ASPECT] 368 DENISA 06.05.1988 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2010 pana in MAI 2011 Jupiter trece prin casa II deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2010 este influentat de urmatorul aspect planetar: PLUTO CONJUNCT LUNA indica o perioada de mari emotii, cand puteti ajunge usor la o stare emotionala extrema, cu sentimente puternic negative: depresie, teama, anxietate, ostilitate, gelozie. Cele mai expuse planuri sunt viata de familie, sanatatea si viata emotionala, unde pot avea loc unele din cele mai dure evenimente care va vor marca profund. Pot exista conditii pentru conflicte domestice aprinse – certuri cu sotia, mama, copiii. Simtiti nevoia unor schimbari majore in viata sentimentala, modificand acele aspecte care nu mergeau bine. Va fi greu sa gasiti o solutie de a iesi cu bine din tot acest marasm, pentru ca moralul dv. este la pamant si atitudinea dv. va fi in general negativa, pesimista. Crizele emotionale pot fi puternice, deci vor exista lacrimi, suferinte adanci. Riscul unor rupturi – familiale, sentimentale - este major, tocmai de aceea trebuie sa fiti foarte prudent in manifestari, ca nu cumva sa raniti sufletul cuiva drag (desi exista si posibilitatea sa fiti dv. cel ranit). Trairi intense, negative, riscante. Mari schimbari de locatie: schimbarea domiciliului, a mediului in care traiti, a tarii, a localitatii etc. Nu construiti acum o casa, pentru ca se ridica sub influenta esecului sau a pericolului. Chiar pot aparea riscuri cu privire la domiciliul dv., de aceea grija dv. trebuie sa creasca. Exista riscul unei mari probe de destin in familia dv., in legatura cu rudele de sange: deces, pierdere, boala. Veti trece printr-o criza emotionala profunda din cauza unor evenimente ce va vor indurera. Relatiile sentimentale ce incep sub aceste auspicii, desi pot avea la baza o imensa atractie sexuala, pot fi periculoase, marcate de esec, suferinta sau manifestari extreme: violenta, gelozie etc. Nu va casatoriti, nu va intemeiati o familie, nu nasteti copii in aceasta perioada, pentru ca este riscant. Pot aparea probleme se sanatate ce necesita analize aprofundate. Ceva se schimba drastic in viata dv. intima: in alimentatie, igiena, sanatate, relatii de familie. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA]  367 FLORENTINA 29.02.1972 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1996-1998 - urmatoarea va fi - 2010-2011. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2049-2050.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2009 - NOIEMBRIE 2010 - Nodul Nord traverseaza lent casa III semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: discuta, vorbeste, exprima-te, cauta o cale de a te face inteles, ia legatura cu lumea, transmite mesajul tau celorlalti, invata, informeaza-te, argumenteaza ceea ce gandesti, pune mana pe carte, calatoreste, relationeaza, cunoaste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 366 GETTA-14.09.1956 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1993-1997 - urmatoarea va fi - 2011-2012. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2025-2027.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IUNIE 2009 - APRILIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa II semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

365 MUGUR 16.01.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

364 OANA CRISTINA 25.02.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

363 ALINA 24.04.1974EA+27.05.1978EL
EA - TAUR Junon in VARSATOR, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - GEMENI Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:TAUR - GEMENI  - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - CAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:LEMN - PAMANT - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti MEDIU compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

362 MIHAELA 07.06.1982 EA+10.04.1975 EL
EA - GEMENI Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - BERBEC Junon in TAUR, PISICA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - BERBEC - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - PISICA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:APA - LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

361 NADINA 20.03.1988 EA+06.03.1982
EA - BERBEC Junon in BERBEC, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - PESTI Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC - PESTI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - CAINE - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA- COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% NU Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 27 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

360 ALICE 1979 VOI REUSI SA CUMPAR O LOCUINTA? CAND VA FII POSIBIL ACEST LUCRU? - Sanse ar fi dar foarte greu si cu mari sacrificii, poate dupa 2012.

359 BELLA. 1972 MA INSEALA SOTUL? - Este atras si de alte femei, dar nu inseamna ca le iubeste.

358 BELLA.1972 MA IUBESTE SOTUL MEU, MA FACE URATA? - Nu mai e iubirea de la inceput si nici atractia de la inceput, ca atare nu as zice ca te vede la fel ca atu nci ci adeseori nu este de aocrd cu felul in care arati si nici nu te mai iubeste ca atunci.

357 BELLA. 1972,EL 1969.PLEACA IN KOSOVO SOTULMEU? - Inca nu e clar acest lucru, sansa ar fi dar e o decizie pe care o va lua el si in care te va consulta si pe tine.

356 CLAUDIAB 1975,CAND ISI VA GASI SI SOTUL MEU SERVICI? VA ADUCE SI EL VREODATA BANI IN CASA? - Candva da, dar nu curand si nici dintr-un job foarte stabil. Parca ii convine situatia ca atare. Dar urmtoarii 2 ani sunt inca foarte incerti si instabili finacniar pentru el.

355 CLAUDIAB 1975,CAND VOI IESI DIN SITUATIA GREA DPDV FINANCIAR IN CARE MA AFLU ACUM? IMI VA FI SI MIE BINE VREODATA? - Momente bune ca si momente critice vor mai exista in urmatorii ani, deci nu am vesti prea bune ca o vei duce vreodata perfec dpdv fiannciar. Ba chiar anul 2016 poate fi unul dintre cei mai dificili, dar cu economiile de rigoare, vei depasi orice impas major,

354 DANA 1977 CE A REPREZENTAT / REPREZINTA / VA REPREZENTA SORIN C. IN VIATA MEA? - Desi comunicarea mai lasa de dorit intre voi, amandoi sunteti unul pt altul "bunul" cel mai de pret, va priviti reciproc ca pe o proprietate care va apartine, deci relatia dintre voi nu e numai sentimentala, ci si una "materiala", pentru ca va este bine atata timp cat va apartineti si nimeni nu atenteaza la bunul vostru.

353 ELLA 1976 MAMA MEA VA DIVORTA INTR-UN FINAL DE TATAL MEU DUPA ATATIA ANI DE CHIN SI SCANDALURI? - Desi o bate gandul, nu prea are forta sa faca acest pas. Daca totusi se va decide intr-un final, ar fi posibil candva in jurul anului 2012, si i-ar fi mult mai bine din multe puncte de vedere.

352 GABI  1947.VOI RAMANE CU A? - Daca se vor rezolva problemele dintre voi si mai ales daca va veti decide amandoi asupra unei singure persoane pentru care sa investiti timp si energie, ar fi sanse sa dureze.

351 GABI 1947 VOI RAMANE CU M? - Altcineva se va interpune intre voi si relatia va esua in cele din urma.

350 IULIA 1977 VOI RAMANE IN CELE DIN URMA CU SORIN? - Relatia voastra ar mai putea dura chiar daca vor mai aparea unele piedici pe parcurs, deci da, ar fi sanse sa ramai cu el daca relatia voastra merge bine acum.

349 LULLU 1967 CUM VOR FI PENTRU MINE LUNILE AUGUST SI SEPTEMBRIE (EVENIMENTE, SCHIMBARI) ? - August - evenimente placute si fericite in cuplu sau in familie, schimbari benefice in plan profesional. Septembrie - noutati placute, vesti despre viitor, perspective noi, schimbari tot in cariera, mai degraba instalarea unei stabilitati durabile.

348 MARIANA 1975 CIND O SA NASC UN COPIL? NU AM FOST INSARCINATA NICIODATA,EU SI SOTUL NE DORIM MULT - Maternitatea e un punct mai sensibil, asa e, cu mari piedici si intarzieri. Mergi la inceput de 2011 la medic si fa niste analize aprofundate pe aceasta tema pentru ca atunci se poate gasi eventuala hiba si care sa deblocheze aceasta problema! Lipsa unui copil e legata de karma, de vietile anterioare in care acest plan a fost gresit dezvoltat si de aceea acum platesti prin infertilitate sau alte probleme de acest gen. Ceea ce va spune medicul in 2011 despre aceasta situatie ramane definitiva: daca zice ca se poate, atunci se poate! Daca va zice ca e imposibil, va trebui sa renunti la acest gand, deci luna martie 2011 poate fi decisiva. Si pana prin 2015 orice se poate intampla!

347 RALUCA 1974 MA IUBESTE ADI? - Nu as zice ca e chiar dragoste, e mai mult o simpatie, o amicitie si chiar are si ceva de castigat, pentru ca profita cumva de sentimentele tale.

346 RAMONA 1979 INTENTIONEZ SA PLEC IN FRANTA IN 2-3SAPT. SA MA RUP DE CE MI AMINTESTE DE SOTUL CU KR NU MAI LOCUIESC. IMI VA ADUCE CEVA BUN PLECAREA? - Ar avea un efect bun pentru a te detasa de toate, deci fa tot posibilu sa pleci ca sa uiti de toate si mai els de toate lucrurile care aici iti tot vorbesc de el.

345 RAMONA SOTUL MEU DE CARE SINT SEPARATA VA VENI DIN VACANTA IN KR CRED K E CU ALTCINEVA CU DECIZIA DE A DIVORTA? - Nu, nu a luat o astfel de decizie.

344 RAMONA 1979 SOTUL MEU D KR SUNT SEPARATA PLEACA CU O ALTA FEMEIE IN VACANTA. VA AVEA O RELATIE LUNGA SI SERIOASA CU ACEASTA? - Nu e ceea ce isi doreste deci nu va dura si nici relatie serioasa nu cred ca va fi, e ceva in lipsa de altceva mai bun.

343 RAMONA 1979 SOTUL MEU DE CARE SINT SEPARATA VA VENI DIN VACANTA IN KR CRED K E CU ALTCINEVA CU DECIZIA DE A DIVORTA DE MINE? - Am raspuns deja la aceasta intrebare mai sus.

342 RAMONA MARIANA 1978 MA VOI IMPACA CU SOTUL MEU - Daca el nu e deja implicat in alta relatie de ceva vreme - deci nu e un triunghi al dragostei la mijloc - aveti sanse sa va impacati, dar e un proces de lunga durata. Ai rabdare si lupta pentru a-l aduce inapoi.

341 SANDIB 1978 CAND MA VOI CASATORI SI DACA VOI AVEA COPIL,IL CUNOSC DEJA? - O intrebare pe mesaj te rog. Nu prea se intrevede nimic bun in urmatorii 4 ani, deci sansa de casatorie, daca apare, ar fi dupa 2013.

340 SIMONE 1982 CU CINE MA CASATORESC? - Ai parte de o singura casatorie, cu un barbat mai matur care iti este cumva superior si de la care ai multe de invatat.  o personalitate puternica, un om care va castiga respectul si admiratia ta, dar nu va fi totusi o mare iubire.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 25-26 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

339 CRISTINA 1972 DE CAND MI-AM SCHIMBAT SERVICIUL, DE 4 LUNI, SUNT TOT TIMPUL STRESATA, OBOSITA. NU MAI AM TIMP PENTRU FAMILIE SI PT MINE. NU IMI PLACE DELOC CE FAC LA SERVICI, ESTE SI O ATMOSFERA NEPLACUTA MAI ALES DIN CAUZA SEFEI CARE SE IMPUNE TIPAND. SUFAR MAI ALES CA STAU PREA PUTIN CU COPII. IMI DORESC DE MULTE ORI SA IMI DAU DEMISIA, DAR NU POT PT AS CREA PROBLEME FINANCIARE FAMILIEI. PLANG DES SI NU STIU CUM SA MAI FAC FATA SI SERVICIULUI SI FAMILIEI. CONCEDIU NU POT SA-IAU. IMI DORESC SA IMI SCHIMB SERVICIUL DAR E FOARTE GREU DE GASIT. CUM SA MA ECHILIBREZ, CAT VA MAI TINE STAREA INCARE MA AFLU? - Daca ai intreba in jur, ai vedea ca aceasta e atmosfera fireasca in 80%din joburile din Romania (si nu numai), deci nu ai cum sa schimbi deloc situatia, nu tine de tine! Te vei adapta, esti inca foarte noua la acest serviciu ca sa poti spune ca te-ai adaptat, dar vei fi si tu la fel ca ceilalti intr-o zi, stiind sa te descurci astfel incat sa rezisti situatiei cat poti de bine. Ai nevoie de cel putin 7 luni ca sa poti spune ca esti de-a locului si sa incepi sa apelezi la mici tertipuri care sa-ti asigure atitudinea de care ai nevoie pentru a rezista atmosferei. Cu timpul te vei simti mai bine, dar nu inseamna ca tensiunile dispar. Din cauza configuratiei astrale extrem de incarcate pentru tine, ca nativ in Fecioara - careu de la Pluto, opozitie de la Jupiter si Uranus, conjunctie de la Saturn si multe altele) e absolut normal ce simti de cateva luni incoace, dar important e ca scapi in curand de opozitia de la Uranus si Jupiter care te-au afectat major in ultima perioada. Deci... trece, rabdare!

338 CRISTINA 1979 M-A IUBIT MARIAN PE MINE MAI MULT DECAT PE ANDREEA SI MAI MULT DECAT PE SOTIA LUI? - Pentru fiecare a simtit altceva: de la sotie a avut mari sperante de viitor pe care a vrut sa le cladeasca alaturi de ea, pt andreea a fost o atractie puternica, iar tu - o pozitie buna, a tinut la tine f mult, suficient cat sa insemni pentru el centrul preocuparilor sale la vremea relatiei voastre, gandindu-se serios la viitor.

337 GEANINA M. 1979 CUM VA FI RELATIA CU SOTUL MEU VASILE IN VIITOR? - Daca va veti respecta reciproc libertatea si nevoia de spatiu personal, sansele sa fie o relatie de viitor sunt mari, dar vor aparea orgolii, lupte pentru suprematie si un fel de competitie intre voi. Prietenia si planurile comune de viitor  va vor lega si ele vor fi sansa relatiei voastre. Aveti multe in comun si o prietenie puternica.

336 LYCIA 1978 CAND MA VOI MARITA? - Curand nu si nu cu urmatorul barbat din viata ta, ci cu o a doua iubire de acum incolo, cam in urmatorii 2-5 ani.

335 LYCIA 1978 NE ESTE MENIT MIE SI LUI BOGDAN SA MAI FIM IMPREUNA? - Exista sansa ca ceva sa se mai intample intre voi, sentimentele sa nu se stinga si sa mai continuati  cumva relatia intr-o a doua etapa. Inca mai sunt aspecte care nu au avut loc intre voi.

334 AMELIA 1969 VA FI ACTUALUL MEU PRIETEN VICTOR ADRIAN, SOTUL MEU? - Da, ar fi mari sanse in acest sens, dar nu el e problema aici, ci tu, pentru ca se pare ca tu nu esti inca foarte decisa daca sa iti legi viata de el. El ar fi dispus pentru o relatie serioasa si durabila.

333 ANDREEASIMONA 1992 CE REPREZINT PENTRU X? - Te apreciaza ca prieten si ca profesor dar nu are alt gen de sentimente fata de tine decat de respect, de admiratie si asteapta numai lucruri bune de la tine in viitor. E interesat de viitorul tau si e bucuros dada are si el o influenta benefica in acest sens.

332 ANDREEASIMONA 1992 VREAU SA STIU CE EFECTE AR AVEA ASUPRA MEA NOUL JOB, EXISTA RISCUL SA MI AFECTEZE MAI TARZIU REPUTATIA, VIITOAREA CARIERA? - Da, desi acum nu iti dai seama va avea efecte asupra ta majore. Nu numai asupra carierei, ci si asupra vietii personale. Ceva din ceea ce faci nu e tocmai ok in ochii unora.

331 ANDREEASIMONA 1992 VREAU SA STIU DACA AM ALES BINE FACULTATEA PE CARE VREAU S-O URMEZ(FIZICA) SAU AR FI MAI BINE SA MA AXEZ PE ALTCEVA? - Desi ai calitati in domeniu si ti s.ar potrivi, nu prea poti face nimic cu acest domeniu in viitor, ca atare nu e o alegere de viitor, iti vei da seama intr.o zi ca astepti prea mult de la acest domeniu.

330 ELA 1973 CARE MAI SUNT SENTIMENTELE SOTULUI PT MINE, MA INTREB DACA NU CUMVA EXISTA O ALTA FEMEIE IN VIATA LUI DE NU VREA SA SE INTOARCA ACASA? - E foarte posibil ca sentimentele fata de tine sa fi palit - dar nu complet - si sa fie interesat de alta femeie acum, pentru ca spre tine priveste cu oarecare agresivitate si lipsa de responsabilitate, punandu-se doar pe el in prim plan, cu oarecare egoism.

329 ELA 1973 CAT MAI ARE DE GAND SA STEA SOTUL DEPARTE DE NOI,AU TRECUT 5 LUNI,NU SE GANDESTE LA SUFERINTA MEA SI A BAIATULUI,ISI DORESTE CASNICIA ASTA? - Nu prea se gandeste la tine, binele lui primeaza acum si cat timp ii e bine asa, va prefera sa continue departe de voi. S-a asezat doar pe el in prim plan si se bucura de libertate si chiar si de atentia femneilor. Cel putin 4 luni nu pare sa se grabeasca inapoi.

328 ELENA 1981 ESTE VASILE IULIAN JUMATATEA MEA? VOM FORMA O FAMILIE IMPREUNA? - Ceva se va interpune intre voi si ar putea strica totul, incat iubirea ar trece pe un plan secund. Ori va fi o relatie sub asteptari, pentru ca ceva va lipsi pentru a-i da o sansa sa dureze, ori va pali cu timpul. Nu cred ca se ajunge la un trai comun.

327 EMI 1967 CE VIITOR POT AVEA CU NICOLAE? MULTUMESC - Bun, optimist, vesel, dar pana intr-un moment cand se va ajunge la un impas major cauzat de o gafa aproape puerila din cauza superficialitatii sau a unei glume proaste. Riscul unui final brusc e cam mare.

326 FLORENTINA 1984 CUM VA FI CASNICIA MEA DACA MA VOI CASATORI VREODATA? - Dificila, capricioasa, instabila, cu toane, cand rece si distanta, cand romantica si tandra, iar amagirea, idealismul si iluzia  vor fi principalii inamici, pentru ca vei visa mai mult decat poti primi. Dar profitabila pana la un punct.

325 FLORENTINA 1984 NE VOM MAI REINTALNI VREODATA,EU SI RAZVAN IN ACEASTA VIATA?NE VOM SPUNE VREODATA TOT CE A RAMAS NESPUS INTRE NOI? - Numai dintr-o fantastica intamplare norocoasa, daca ar fi... Altfel nu se intrevede nimic in viitor si multe lucruri vor ramane ascunse si nespuse.

324 INES 1975 CARE ESTE LECTIA PE CARE TB SA O INVAT IN URMA ACCIDENTULUI AUTO? - Lectia prudentei, a atentiei, prin care sa intelegi ca firea ta agitata, alerta, iute si usor superficiala iti poate crea neplaceri in tot felul de situatii. Trebzuie sa te maturizezi, sa nu mai ramai copil sau imatur in anumite privinte si ca si cele mai banale aspecte trebuie tratate cu maxima responsbailitate. deci greutatea timpului, precautia, spiritul prevazator, cumpatarea si maturitatea sunt lectii de invatat.

323 INNA 1985 CAND PLEC DE LA ACTUALUL LOC DE MUNCA IN ALTA PARTE? - Nu prea curand, dar da, va exista o alternativa mai buna peste cativa ani, poate undeva intre 26-28 de ani.

322 INNA 1985 CAND VOI REUSI SA OBTIN CARNETUL DE SOFER - Vei reusi dar nu din prima incercare. Poate fi vorba ori de 4 ani, ori de varsta de 29 de ani, ori de 4 examene diferite.

321 LOREP 1975 CAND IMI VOI GASI JUMATATEA SI IMPLINIREA PROFESIONALA? - Jumatatea mult mai greu decat implinirea profesionala, deci in urmatorii 6 ani se poate spune ca ajungi la momentul cel mai bun in cariera - desi in urma unor modificari fata de acum - dar sentimental satisfactiile nu prea exista, ce apare nu te implineste. Jumatatea, daca apare ar fi undeva la granita cu varsta de 40 de ani. 

320 MAGDALENA/ 1972 AS DORI IN COMPLETAREA RASPUNSULUI 396 DIN LUNA MAI ANUL ACESTA, PRENUME (CATEVA LITERE), CULOARE PAR, OCHI, STARE CIVILA SI STUDII - Numele contine literele M, D, V, par deschis la culoare, ochi mai inchisi, singur, are un fel de activitate independenta, desi a facut ceva studii.

319 MARIG  1978 IL CUNOSA PE CEL CU CARE MA VOI MARITA? - Nu inca si va aparea intr-un moment total neasteptat, ca dintr-o intamplare.

318 MIHA 1981 REF LA RASP DIN 1 IULIE, NU INTELEG NIMIC, ACUM 2 ANI IN 2008 ATI ZIS CA PRIN 2010-2011, IAR ACUM ZICETI CA \'IN URMAT. 3 ANI\'.CE INSEAMNA ASTA? EU TOT SG. SUNT - Si 2010-2011 nu tot in urmatorii 3 ani intra? Unde e nelamurirea? Si da, unele lucruri se pot amana pe parcurs pentru ca fiecare zi decide ceva din viitorul nostru. Daca sansa a aparut pe langa tine si nu ai profitat de ea, atunci termenul se prelungeste pana la o viitoare alta sansa de iubire. Ca atare in cazul tau s-a prelungit acest termen si chiar mai pot aparea obstacole pe parcurs care sa modifice in continuare momentul intalnirii. Cred ca esti constienta ca daca se iveste undeva o sansa si tu o refuzi, aceea e o decizie personala care a modificat viitorul.

317 SUN 1983 CE SENTIMENTE ARE A. FATA DE MINE? - Par promitatoare, cred ca apreciaza compania ta, se simte bine cu tine si pare chiar sa priveasca spre viitor, dar parca nu sunt inca foarte clare lucrurile intre voi. Trebuie sa va mai cunoasteti si sa mai dezvoltati relatia.

316 VIO 310766 CE MA ASTEAPTA IN PLAN SENTIMENTAL PINA LA SF ANULUI ? - Lucruri nu prea fericite: o iubire falsa sau o amagire de iubire, deci te-ai putea ibdragosti de cineva dar iubirea nu duce prea departe pentru ca sentimentele nu sunt reale. Seamana a relatie de compromis si nu tot ce ti se promite, se si implineste.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 26-29 IULIE 2010
(ASTRO-CALCUL, CUPLUL, PE SCURT)

315 NAIRAM NISOTARB 21.05.1961 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

314 LUMINITA 24.06.1973 EA 17.09.1977 EL
EA - RAC Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - LEU Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:RAC - LEU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - SARPE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - FOC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti MEDIU compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

313 OANA 07.11.1988 EA+10.02.1982 EL
EA - SCORPION Junon in LEU, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - VARSATOR Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:SCORPION - VARSATOR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  DRAGON - CAINE - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 30% NU Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

312 PUSA 29.09.1960.+ MIHAI 26.04.1952
EA - BALANTA Junon in SAGETATOR, SOBOLAN DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - TAUR Junon in VARSATOR, DRAGON DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BALANTA - TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:SOBOLAN - DRAGON  - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:METAL - APA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

311 RALUCA 23.12.1974 EA + 14.05.1982 EL
EA - CAPRICORN Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - TAUR Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:CAPRICORN - TAUR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - CAINE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:LEMN - APA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI . Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

310 SIMONA 29.05.1987 EA + 20.02.1987 EL
EA - GEMENI Junon in PESTI, PISICA DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - PESTI Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:GEMENI - PESTI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - PISICA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:FOC - FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 21-29 IULIE 2010
(KARMA, ASPECT)

[KARMA] 309 ADRIANA - 18.10.1978 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2000-2003 - urmatoarea va fi - 2021-2022. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2049-2051.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul DECEMBRIE 2009 - NOIEMBRIE 2010 - Nodul Nord traverseaza lent casa XI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. 3. INDEMNUL PERIOADEI: socializeaza, fa-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implica-te in proiecte grandioase, de perspectiva, upgradeaza-ti viata, modernizeaza-te, adapteaza-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, invata ceva nou, descopera lucrurile cele mai noi ale lumii, asociaza-te unui grup de interese in care te regasesti, dedica-te oamenilor, fii prietenos, descopera un domeniu nou de studiu! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 308 ALY M A M 26.07.1982 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2004-2007 - urmatoarea va fi - 2010-2012. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2055-2057.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IULIE 2010 - IULIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa X semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: afirma-te, arata ce poti, concentreaza-te asupra rolului tau in lume, fii cel mai bun, castiga definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi in fata, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 307 ALINA 10.09.1980 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2007-2008 - urmatoarea va fi - 2024-2026. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2064-2068.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MARTIE 2009 - MARTIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 306 CARMINA 22.02.1976 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2004-2005 - urmatoarea va fi - 2021-2023. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2044-2046.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul OCTOMBRIE 2010 - IUNIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa II semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 305 MIHAELA K - 23.09.1970 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1992-1995 - urmatoarea va fi - 2011-2012. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2051-2054  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul SEPTEMBRIE 2008 - OCTOMBRIE 2010 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 304 PAUL 09.08.1967 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1992-1993 - urmatoarea va fi - 2023-2024. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2051-2057.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IUNIE 2010 - APRILIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa VI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: datorie, responsabilitate, obligatie, munca, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, sanatate, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina. 3. INDEMNUL PERIOADEI: munceste, asuma-ti responsabilitati, du-ti sarcinile la indeplinire, recunoaste-ti vina, accepta-ti rolul de subaltern, invata umilinta, fii un executant ireprosabil, ingrijeste-te de altul, ai grija de cineva, fii ordonat, organizeaza-te, respecta legile si regulile, ai grija de sanatatea ta, mergi la medic! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 303 PAULA 16.03.1972 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1995-1998 - urmatoarea va fi - 2010-2012. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2024-2025.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IANUARIE-DECEMBRIE 2010 - Nodul Nord traverseaza lent casa IX semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor 3. INDEMNUL PERIOADEI: invata, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea stramta in care ai trait pana acum, priveste in sus, priveste departe, viseaza cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradeaza-te, deschide-te spre spiritualitate, afla, descopera, informeaza-te, calatoreste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 302 TIRIS-25.07.1980 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2003-2005 - urmatoarea va fi - 2011-2013 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2059-2061.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IUNIE 2010 - MAI 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa IX semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. 3. INDEMNUL PERIOADEI: invata, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea stramta in care ai trait pana acum, priveste in sus, priveste departe, viseaza cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradeaza-te, deschide-te spre spiritualitate, afla, descopera, informeaza-te, calatoreste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 301 YOANA 31.03.1974 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2007-2008 - urmatoarea va fi - 2014-2016. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2052-2053.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2010 - OCTOMBRIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa VI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: datorie, responsabilitate, obligatie, munca, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, sanatate, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina. 3. INDEMNUL PERIOADEI: munceste, asuma-ti responsabilitati, du-ti sarcinile la indeplinire, recunoaste-ti vina, accepta-ti rolul de subaltern, invata umilinta, fii un executant ireprosabil, ingrijeste-te de altul, ai grija de cineva, fii ordonat, organizeaza-te, respecta legile si regulile, ai grija de sanatatea ta, mergi la medic! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[ASPECT] 300 ADA+03.07.1972 - NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2010 pana in FEBRUARIE 2011 Jupiter trece prin casa IX deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2010 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS CONJUNCT LUNA provoaca o stare emotionala fluctuanta, plina de sperante noi, care insa a doua zi pot sa dispara. Nu este momentul cel mi bun pentru o relatie sentimentala de viitor, tocmai pentru ca oscilatiile lui Uranus peste la fel de fluctuanta Luna nu va ajuta sa puneti acum temelii solide. Sunteti independent, pana la rebeliune, greu de supus sau de condus, greu acceptati reguli, constrangeri sau principii deja incetatenite. Sunteti nervos si agitat, capricios si schimbator si puteti trece de la o extrema la alta intr-o clipa, de la ras la plans si de la plus la minus in cel mai scurt timp. Viata familiala cunoaste o innoire, o energizare, relatiile de familie – cu partenerul de viata, copiii si rudele – sunt dinamice si stimulative. Sunteti mai greu de inteles din cauza deselor schimbari de dispozitie. Starea de sanatate e buna si va bucurati de o buna energie fizica. Aduceti schimbari de decor in casa, cu sansa achizitionarii unor obiecte noi pentru confortul casei (televizor, masina de spalat etc). Simtiti nevoia unor modificari in camin si incepeti prin innoirea decorului. Aveti acum o minte alerta, incat ati putea acumula mari cantitati de informatie. Sunteti foarte spontan si rapid in reactii, facilitand legaturile interumane. Rezolvati problemele cotidiene in modalitati unice si neobisnuite. Sunteti o persoana stralucitoare, plina de energie, si va bucurati de ajutorul prietenilor, mai ales din partea femeilor. Exista riscul unor probleme neasteptate de sanatate, crize, urgente, poate si interventii chirurgicale daca celelalte aspecte planetare duc spre acelasi lucru. Este un moment bun pentru o mutare de domiciliu, pentru innoirea locuintei, pentru parasirea caminului parintesc, pentru mutare in alta localitate sau in strainatate, emigrare, renovarea locuintei, o noua iubire, o noua prietenie in persoana unei femei, evenimente neprevazute in legatura cu femeile importante din viata dv. – sotia, mama - aparitia de noi membri in familie, planuri noi de viitor in plan personal si familial. O perioada cu o emotivitate crescuta, cu mari crize emotionale. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[ASPECT] 299 ADESHINA 24.NOE.1978 - AUGUST 2010-IULIE 2011 - NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2010 pana in APRILIE 2011 Jupiter trece prin casa VIII, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2010 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS TRIGON SOARE indica o perioada buna in plan sentimental, cu relatii fericite in plan emotional. Au loc mai multe intamplari in sfera mondena, intalniri social, petreceri, nunti, distractii de timp liber, in care veti straluci cu usurinta. Pentru unii poate fi momentul ideal de a face o noua cucerire, dar si o perioada in care dragostea poate ajunge la cote maxime, descoperind alaturi de dv. pe cel care vi se potriveste cel mai bine. Au loc mai multe intamplari in sfera mondena, intalniri sociale, petreceri, nunti, distractii de timp liber, in care veti straluci cu usurinta. Acest aspect descrie o stare generala prospera, pozitiva, benefica, in care vi se va parea ca toate schimbarile ultimilor ani prind radacini si va ofera o existenta mai buna. In aceasta perioada veti fi multumit de viata pe care o aveti. Puteti fi atras de noi domenii de cunoastere: stiinta, tehnica, astrologie, paranormal. Aveti o mare inventivitate, cu ajutorul careia puteti reusi in tot ce va propuneti. Marile proiecte ale vietii dv. pot cunoaste acum succesul datorita curajului dv. Sunteti excentric, modern, cu viziuni liberale, un om al timpurilor actuale. Noul patrunde in viata dv. aducand surprize placute. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[ASPECT] 298 GHERGHINA 22 08 1955 - 2010 - NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2010 pana in FEBRUARIE 2012 Jupiter trece prin casa XI, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2010 este influentat de urmatorul aspect planetar - UNICAT - NEPTUN OPUS SOARE descrie o perioada critica din viata dv., de hipersensibilitate si confuzie, cand veti resimti o mare deruta. Va fi perioada de cautare a adevarurilor pe toate caile cunoasterii, dar veti avea acces la alte cai decat cele obisnuite, oferindu-vi-se trairi ciudate, premonitii sau viziuni cu raspunsuri subtile la intrebari existentiale. Este o perioada dificila, cand veti cadea usor victima energiilor negative ale celorlalti, ca atare trebuie sa va protejati, pentru ca sunteti mult mai expus la atacuri psihice sau energetice din partea celorlalti, capatand o oarecare mediumnitate, pe care insa nu o veti resimti benefic. Puteti fi usor inselat, escrocat, mintit, ca atare atentia dv. trebuie sa fie foarte ascutita, pentru a nu lasa nici o incorectitudine sa se strecoare in activitatea dv. Suferiti de un oarecare complex de inferioritate, puternic subminat de altii. Fugiti de realitate, nu vreti sa cunoasteti adevarul in situatiile cele mai grave, si aveti tendinta de a va ascunde dupa deget. Sunteti extrem de vulnerabil in plan emotional, sufletul dv. poate fi usor tulburat de cel mai mic gest sau de cea mai mica deceptie. Obsesiile, maniile, gandurile negre, depresia sau grijile vor fi acum cele mai frecvente dispozitii psihice in care puteti fi gasit. Va simtiti singur in fata greutatilor. Deceptiile amoroase pot fi frecvente in aceasta perioada, dar chiar dv. puteti fi tentat sa mintiti mult in amor, facand declaratii mincinoase sau dezvoltand o iubire imposibila sau inselatoare.  Puteti crea acum vise din nimic. Puteti fi atras de abuzuri de orice fel, inclusiv periculoase: alcool, droguri.  Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[ASPECT] 297 OVICEZ 27.03.1979 - 2010 - NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2010 pana in MARTIE 2011 Jupiter trece prin casa VII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2010 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN OPUS MERCUR - Stati prost la capitolul comunicare. Nu va faceti deloc inteles si toate spusele dv. sunt interpretate pe dos. Faceti eforturi imense pentru a comunica si a intretine relatii bune cu ceilalti, dar contradictiile, disputele si scandalurile se vot ivi de la orice fleac. Riscurile unor neintelegeri exista, deci ar fi bine sa fiti foarte atent la ceea ce spuneti, ca nu cumva vreo afirmatie sa fie in defavoarea dv. Planul financiar este puternic obstructionat si va veti infrunta cu o perioada dificila in obtinerea banilor care vi se cuvin dar si in investirea lor. Nu cheltuiti bani pe investitii de lunga durata. Mai asteptati pana aspectul respectiv se risipeste. Stati departe de ispita de a face cheltuieli masive, pentru ca ati putea face cumparaturi inutile care se vor dovedi a fi nerentabile. Nu semnati acte importante pentru ca ati putea lua decizii proaste. Necazurile pot aparea la tot pasul din contactul dv. cu lumea. Inteligenta dv. lasa de dorit in acea perioada, orice proces mental fiind puternic blocat. Memorie proasta, exprimare sau comunicare defectuoasa, decizii incorecte. Sfatuiti-va cu altii inainte de a lua decizii, pentru ca mintea dv. este intunecata atunci. Evitati sa calatoriti sau sa faceti deplasari majore, pentru ca pot aparea probleme de tot felul in timpul acestora. O calatorie planificata ar putea cunoaste o amanare deranjanta. Relatiile cu varsta diametral opusa (daca sunteti tanar - relatia cu batranii, daca sunteti mai in varsta – relatia cu tinerii sau copiii) este dificila, de aici nascandu-se mari dispute. Pot aparea probleme cu fratii mai mari, copilul mai mare sau cu rudele in varsta. Planul relational este foarte prost aspectat, necazurile cele mai mari provenind de la relatia dv. cu lumea. Este o perioada in care dati dovada de rigiditate, idei fixe, inhibitii, frustrari, teama de a vorbi si a va expune parerile, auto-cenzura in exprimarea punctelor de vedere. Va conformati fara sa cracniti doctrinei impuse de altii.  Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[ASPECT] 296 RAMONA MARIANA 12.08.1978 - 2011 - NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2010 pana in APRILIE 2011 Jupiter trece prin casa IX, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar - UNICAT - URANUS OPUS MARTE indica o perioada periculoasa, cu predilectie spre accidente, raniri sau schimbari bruste din cauza incapacitatii de a va stapani instinctele si energia debordanta. Simtiti o mare nevoie de libertate in tot ce faceti, nu mai suportati limitele si constrangerile de nici un fel. Sunteti neatent si neglijent, de aici si riscul de accidente. Trebuie sa evitati activitatile riscante: sporturi extreme, escapade temerare, experimente cu un mare factor de risc etc. Pot aparea acum riscuri de accident, electrocutare, operatie sau explozie. O perioada instabila, in care atingeti usor maximul si minimul de la o clipa la alta. Vreti sa fiti liber, nesupus in fata nimanui, dar nu reusiti sa folositi aceasta libertate intr-un scop corect, ci cu unul egoist: razbunari, agresiuni, lupte, conflicte, dorind sa va impuneti cu orice chip in fata celorlalti. Aveti tendinta de a va crede invincibil si faceti abuz de putere si energie fizica. Riscul unui atac fizic exista, de aceea trebuie sa fiti foarte atent la ceea ce spuneti si cu cine intrati in conflict. Fiti atent la volan, exista riscul unui accident din cauza neatentiei.  Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 21-25 IULIE 2010
(ASTRO-CALCUL, CUPLUL, PE SCURT)

295 ALEXANDRA 27.11.1993 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

294 ANDREEA 12.12.1996 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

293 ANDREEA-STEFANIA 12.10.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

292 LILA 15.07.1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

291 MONA  01 .10.1968 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

290 T.MARIA MADALINA 22.02.1993 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

289 ADRIANA-SIMONA 17.02.1976 EA+12.03.1971 EL
EA - VARSATOR Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC  (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - PESTI Junon in GEMENI, PORC DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: VARSATOR - PESTI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - PORC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - METAL - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 33% NU Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

288 ANCA 01.09. 1957.EA+27.01.1942. EL
EA - FECIOARA Junon in GEMENI, COCOS DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - VARSATOR Junon in SCORPION, SARPE DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:FECIOARA - VARSATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - SARPE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - METAL- COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti MEDIU compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

287 DANA 06.10.1994 EA + 03.01.1994 EL
EA - BALANTA Junon in SCORPION, CAINE DE LEMN  (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - CAPRICORN Junon in BALANTA, COCOS DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:BALANTA - CAPRICORN - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:CAINE - COCOS  - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti MEDIU compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION . Citeste descrierea relatiei voastre AICI

286 EL 10.09.1974 ZAGREB, EA 04.09.1963 BUC
EA - FECIOARA Junon in BALANTA, PISICA DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - FECIOARA Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - FECIOARA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:PISICA - TIGRU  - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:APA - LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

285 GABRIELA 23.12.1981 EA+ 04.12.1978 EL
EA - CAPRICORN Junon in  SAGETATOR, COCOS DE METAL (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - SAGETATOR Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: CAPRICORN - SAGETATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - CAL  - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti MEDIU compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

284 MASU 29.05.1980 EA + 26.04.1975 EL
EA - GEMENI Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - TAUR Junon in TAUR, PISICA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI - TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:MAIMUTA - PISICA  - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:METAL - LEMN - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 33% NU Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

283 PICO 29.03.1994 EA + 02.05.1991 EL
EA - BERBEC Junon in BALANTA, CAINE DE LEMN  (CUM
E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - TAUR Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:BERBEC - TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - CAPRA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT:LEMN - METAL - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% NU Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 23-24 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

282 ADA68 1968 MA VOI CASATORI VREODATA? - E doar o chestiune de noroc daca se va intampla, dar cele mai mari sanse sunt sa NU te casatoresti...

281 ALICE 1979 EL 1975 CE DATORIE KARMICA EXISTA INTRE NOI,UNUL FATA DE CELALALT, SI AS VREA SA STIU DACA EL VA FII VIITORUL MEU SOT? - O intrebare pe mesaj te rog. E o relatie karmica dar cu o incarcatura in genberal negativa, pt ca in alta viata v-ati cauzat unul altuia mari suferinte, cauzate de orgoliu, lupta pentru suprematie, dorinta de a conduce pe celalalt, o putere canalizata gresit, posibil ca rivali, pentru ca se pare ca ati fost amandoi barbati. Agresivitatea, minciuna, tradarea au marcat relatia voastra de atunci, ca atare acestea sunt punctele asupra carora veti lucra cel mai mult in aceasta intalnire.

280 AURE 1980. AS DORI CATEVA DETALII DESPRE SORTITUL MEU: NUME, ASPECT, ZODIE, ORIGINE, STATUT SOCIAL, CAND APARE. MULTUMESC! - Poate fi zodie de foc, par inchis la culoare, nu e bogat, nu e realizat inca, nu apare decat peste vreo 4-5 ani, a avut o viata destul de dificila, e marcat de suferinte si esecuri in trecut.

279 IOANA 1979 CUNOSC DOUA PERSOANE V SI T. PE CARE SA ALEG? E CAREVA DINTRE EI VIITORUL MEU SOT? - Niciunul nu pare sa fie viitorul tau sot, cu amandoi vei avea relatii dificile, marcate de incompatibilitate, gelozie, posesivitate si egoism, incat nu ai avea relatii bune cu niciunul. Altul e jumatatea ta.

278 JERRY 1991 CUM VA EVOLUA RELATIA CU L? DIN CE MOTIVE S-A INDEPARTAT DE MINE? - Ceva din atitudinea ta mai rece, mai logica a tinut-o la distanta, pt ca si-a dorit mai mult sentiment, mai multa implicare sentimentala. E o tipa mai sensibila, dar tu ai o atitudine mai rationala, pui accent pe minte nu pe inima, asa ca ea. Nu sunteti compatibili, iar ea, pe cat de sensibila poate fi, pe atat de imprevizibila si uneori chiar agresiva poate fi in reactii. Nici chimia sexuala nu a fost prea buna.

277 LACRI 1981 CAND MA VOI PUTEA MUTA DIN LOCUINTA PARINTILOR MEI SA FIU PE PICIOARELE MELE? - Ar fi trebuit sa se intamnple deja inca de acum 1-2 ani cand Uranus a trecut peste Soarele tau si acela ar fi fost momentul eliberarii tale, dar pana in 2012 ar trebui sa fii detasata de tot ce te tine pe loc. Dar e si o chestiune de vointa proprie, nu numai de imprejurari astrale. Trebuie sa vrei tu asta si sa faci pasul spre independenta.

276 LAURA SILVIA 1971 VREAU SA DESCHID UN PROCES IMPOTRIVA UNUI DENTIST CARE M-A MUTILAT , SI AVOCATUL MI-A GARANTAT CASTIG 97%. IMI PUTETI SPUNE DACA SUNT SANSE SI IN CAT TIMP SE VA TERMINA?SI DACA PERSOANA CU CARE MA VOI CASATORI ESTE DIN STRAINATATE SI CE ASCENDENT ARE ? MULTUMESC - Sanse sunt dar nu chiar atat de mari pe cat spune avocatul (exagereaza procentul, ca toti avocatii) si ar dura pana in 3 ani, fara a garanta insa vreo despagubire la final, ci poate cel mult satisfactia victoriei. Iar sotul ar putea avea ascendent in zodie de apa, din tara.

275 LUMINITA 1967 VOI TRAI O RELATIE ADEVARATA DE DRAGOSTE ALATURI DE T? COLEG SERVICIU, EU IL IUBESC DE 4 ANI - Nu, iar atractia ta catre el s-ar putea stinge incet, lasand doar colegialtatea sa primeze. Nu este nimic sentimental la mijloc, deci relatia va fi doar profesionala.

274 MAM 1982 CINE ESTE BARB CU CARE MA CASATORESC - Poate avea legaturi cu serviciul sau cu un alt mediu pe care il vei frecventa o perioada indelungata. Poate avea parul deschis la culoare, probabil zodie de foc, iar numele ar putea contine literele N, E.

273 MIMI 1980 CAND MA VOI CASATORI? - Posibil undeva intre 30-35 de ani, dar nu prea curand totusi (2013-2015).

272 MONA 1968 CAND VOI CUNOASTE O PERSOANA SINCERA, CU INTENTII BUNE CU CARE IMI VOI REFACE VIATA? - O astfel de eprsoana, asa cum o descrii, nu vei cunoaste, iar urmatorii 5 ani sunt cam saraci in sanse de a cunoaste pe cineva cu care sa cladesti o relatie buna. Relatii sub asteptari sau chiar de compromis ar putea aparea, dar nu una asa cum ti-o doresti: "sincera, cu intentii bune". 2012 ar putea aduce totusi sansa unui partener.

271 RAMONA 1979 SOTUL MEU, D KR SUNT SEPARATA, VA MAI VENI VREODATA SA NE IMPACAM? - Greu de spus, mai degraba isi doreste divortul decat impacarea, ca atare nu as sopune sa.ti faci prea multe iluzii, nu mai poate fi ca altadata intre voi.

270 RAMONA 1979 SOTUL MEU,D KR SUNT SEPARATA, PLEACA LUNI IN VACANTA. PLEACA CU O ALTA FEMEIE? - Ceva nu e corect in ceea ce stii despre el, deci ori nu pleaca in vacanta, ori nu pleaca in compania persoanei despre care stii. Ca atare nu pot sa imi dau seama daca e singur sau cu o femeie. Daca e totusi in vacanta, se va simti bine.

269 TEO 72 MA A¬NTORC LA SERVICIU A¬N SEPTEMBRIE,VOI FI AVANSATA SAU MAI BINE MA MOBILIZEZ PT UN COPIL? - Ar fi bine sa mai amani maternitatea vreo 2 ani dupa revenirea la serviciu, dar avansarea nu vine nici ea curand, parca inca mai apar probe si decizii profeisonale inainte de un alt drum in cariera.

268 TEO 72 SCHIMBARI MAJORE A¬N VIATA MEA DE FAMILIE ,SAU CUM VA FI ACEASTA FATA DE CUM O VAD EU,NU SUNT SIGURA DE SENTIMENTELE SOTULUI! - Viitorul e promitator, deci nu ar trebui sa-i cauti nod in papura ci sa iti canalizezi si tu toata energia spre o viata de familie reusita, pentru ca sunt mari sanse sa fie bine mult timp de acum inainte. Puncte critice sigur ca vor exista, unele sunt legate chiar de propriile tale fapte, totul e sa nu le faci sa para mai mari decat merita.

267 ZARAZA 1977 CUM VA FI ANUL VIITOR?VOI FI TOT CU S SI OSM VA FI DAT UITARII? - Pe OSM nu il vei uita asa de usor. Dar exista si posibilitatea sa fii cu un al treilea barbat, nici cu S, nici cu OSM, dar daca S iti este deja partener oficial, atunci cu el vei ramane.

266 ZARAZA 1977 SINT INGRIJORATA PT CA MI-E TEAMA DE INFLUENTA LUI OSM.AS FI MAI FERICITA DC AS RENUNTA LA VIATA MEA ACTUALA PT EL? - Daca ti-e teama, nu stiu cum poti sa-l alegi tocmai pe el, sursa fricii tale! Nu, nu ai fi cu nimic mai fericita, dimpotriva, te vei simti pe teren nesigur, blocata parca intr-un punct din care nimic nu se mai misca.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 22 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

265 ANCA 1965 CAND VOI REUSI SA-MI CONSTRUIESC SAU SA-MICUMPAR CASA? - Din pacate nu prea se intrevede asa ceva in viitor, cel putin nu pe cont propriu, adica doar prin puterile tale, ci va trebui sa fii cu cineva alaturi in acest demers. Poate prin 2018.

264 BIANCA CRISTINA 1983 VOI REUSI SA IMI SCHIMB LOCUL DE MUNCA? CE SE VA INTAMPLA? - Se poate sa il schimbi ori in 2011, ori prin 2016-2018. Dar schimbarea nu are la origine un eveniment prea placut, ci parca ai fi nevoita de niste imprejurari nefaste.

263 CRISTINA 1983 O SA  GASESC REPEDE UN NOU LOC DEMUNCASAU O SA FIU CHEMATA INAPOI LA FOSTUL SERVICI? - Inapoi, nu, iar un alt loc de munca apare destul de lent, dar intre 2011-2014 se va rezolva problema serviciului si pozitia ta profesionala se va clarifica, deci cauta in continuare!

262 DANA 1977 CE REPREZINTA / VA REPREZENTA SORIN F. IN VIATA MEA? - Va sta in viata ta o perioada, pentru ca te va ajuta sa inveti o lectie de viata, sa depasesti un impas, dar nu cred ca relatia voastra duce prea departe, ci dureaza atat timp cat exista aceasta echilibrare karmica intre voi, poate vreo 3-4 ani.

261 LAV 1975 SOTUL MEU VA DIVORTA DE MINE? - Nu pare sa-si doreasca asta, ii convine situatia de acum.

260 LOREDANA 1975 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI DACA IL CUNOSC? - In jurul varsteio de 40 de ani, dar exista riscul sa nu profiti de ocazie pentru ca vor exista niste difetrente intre voi care te vor face sa il privesti cu superioritate si sa nu-l accepti in viata ta.

259 MIHAELA 1977 CASNICIA MEA VA REZISTA? DACA NU, CAND SE VA RUPE SI DE CE? VOM AVEA COPII? VOI AVEA O VIATA IMPLINITA, LINISTITA? - O intrebare pe mesaj te rog! E durabila, chiar daca vor exista piedici si momente dificile pe parcurs - cam odata la doi ani, cate o proba de incercare - ai si sansa de a avea doi copii, probabil baieti.

258 MUDRI 1977 VOI DIVORTA DE SOTUL MEU 1975? - Riscul divortului este foarte mare in urmatorii 5-6 ani, din cauza ca unul din voi va iubi pe altcineva.

257 OANA SERBAN 1978 L-AM CUNOSCUT PE IONUT. VOM AVEA COPII IMPREUNA? - De la intalnire pana la copii e cale lunga si depinde de deciziile voastre de pe parcurs, dar in acest moment relatia nu pare sa duca in directia formarii unei familii. Mai intai construiti-va relatia si iubirea!

256 OANA SERBAN 1978 VOI EVOLUA PROFESIONAL PANA LA SFARSITUL ANULUI? - E un final de an bun pentru tine la serviciu, dar nu as zice ca vine vreo avansare, dar vei fi multumita de cum se termina anul.

255 OANA SERBAN 1978 VOI TRECE EXAMENUL DIN ACEASTA TOAMNA? - Daca rezultatele examenele sunt corecte intru totul, ai sanse sa fii printre cei invingatori, dar repet: daca nu cumva intervin altii cu gesturi necinstitie pentru a se propulsa ei in frunte.

254 SL 1973 CAND VA LUA SFARSIT SINGURATATEA MEA? - Urmatorii 4 ani nu aduc schimbari majore, dar in 2011 totusi ceva se va modifica in inima ta, in atmosfera sentimentala!

253 SL 1973 CE PROFESIE/OCUPATIE ARE JUMATATEA MEA? - E o profesiune ce implica ambitie, orgolii, putere, deci e posibil sa detina un rol intr-un aparat de stat, care are in maini o anumita posibilitate de a sanctiona: poliie, armata, administratie etc.

252 SL 1973 CUM ARATA FIZIC JUMATATEA MEA? - Nu e cu nimic special, o fata comuna, par inchis la culoare, ochi deschisi la culoare, probabil albastri.

251 ZDANA 1975 CE SENTIMENTE ARE RICHARD PENTRU MINE:O SIMPLA SIMPATIE SAU CHIAR IUBIRE?VA IESI CEVA FRUMOS DIN RELATIA NOASTRA? - Se simte bine cu tine, dar nu e atat de profund in sentimente, mai degraba te priveste ca pe o prietena buna, cu care are o comunicare vie, dar nu e iubire. Poate dura, dar nu duce prea departe.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 21 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

250 ANDREEA SORINA 1977 CU CINE MA VOI CASATORI WAWC - El are in jur de 40 de ani (probabil nascut in anii 70) numele lui contine literele H,E,N,M,A,J,S,I si la inceput e posibil sa ai fata de el o repulsie, nu va veti intelege, poate pt ca e intr-o zodie incompatibila.

249 BELLA 1972  EL 1969. MA MAI IMPAC CU SOTUL MEU. IN PERIOADA ASTA, O LUNA DE ZILE, M.A INSELAT? VA PLECA IN KOSOVO? - O intrebare pe mesaj te rog! Aici sunt 3! Posibil sa va impacati dar va exista intre voi si o perioada de separare ce poate avea efecte benefice.

248 CORINA 1983 CAND MA VOI MARITA - Nu prea curand, dar e posibil ca anul 2011 sa joace un rol in decizia ta de casatorie. Desi exista posibilitatea sa ai parte de doua casnicii in viata.

247 CORINA 1983 CE VIITOR ARE RELATIA MEA CU DAN? - Poate avea viitor, daca o faci sa devina mai solida, mai puternica, mai bine construita, deci amandoi sa o priviti la fel de serios, sa nu fie doar o iluzie.

246 CRISTINA 1972 VREAU SA FAC O A2A FACULTATE. CE SA ALEG INTRE PSIHOLOGIE SI MARKETING. CE MI-AR FI MAI DE FOLOS PT VIITOR? MKTG AR VENI INCOMPLETAREA JOBULUI DE ACUM CARE NU IMI PLACE, IAR PSIHOLOGIA AS DORI SA MA AJUTE SA IMI SCHIMB PROFESIA IN SPERANTA CA LA UN MOMENT DAT SA IMI SI PLACACE PROFESEZ - Nu vei profesa ca psiholog, asa ca mai rentabil ar fi markentingul, ai multe de invatat de acolo.

245 ELLA 1976 CAND VOR INCETA SCANDALURILE TATALUI MEU SI VOM REUSI SA TRAIM FARA TEAMA ZILEI DE MAINE? - El nu se va schimba, deci nu poti pretinde asta unui barbat matur/in varsta, deci tot ce poti face e sa iti cladesti viata pe cont propriu, fara sa depinzi de el, si astfel sa ai viata ta.

244 ILEANA 1981 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, pana la el vei mai avea cateva relatii nereusite si terminate prost, dar undeva intre 30-35 de ani se poate sa apara.

243 LIZIA 1984 CE EVOLUTIE AM PE PLAN SENTIMENTAL SI LA LOCUL DE MUNCA IN 2010? VA MULTUMESC - Sentimental nu o duci prea bine, seamana cumva cu anul 2009, dar marcat de intrebari, dubii si deceptii. Profesional pare sa mearga mai bine, cu sansa unui succes deosebit.

242 LORINA 1968 RELATII DETALII DESPRE PER MEA  ADEV CU CARE RAMAN?DACA ERA NU PLECA... - Va fi si o alta sansa de relatie dar va evolua greu, cu sacrificii, pentru ca va insemna o mare schimbare in viata ta pe care nu se stie daca ti-o poti permite. Poate di si un pic mai tanar decat tine, un tip cu personalitate puternica, langa care adeseori te vei simti eclipsata.

241 MIHA 1981 VOI LUA EXAM DE GRAD DIN AUGUST? - Sansa e mare dar trebuie sa iei foarte in serios provocarea respectiva, ca sa arati tot ce poti.

240 MIHA 1970 AM O TUMORA LA SAN SI VREAU SA STIU DACA MA VINDEC SI DACA TREBUIE SA MA OPEREZ? - Totul va fi bine, dar fa asa cum iti spune medicul. El decice ce e bine pt tine.

239 PAULA 1972 CE POT PIERDE IN ACEASTA PERIOADA GREA PRIN CARE TREC? - Incredere, directie, timp pretios si sentimentul de siguranta si speranta.

238 RALUCA 1974. CE SIMTE ADRIAN PENTRU MINE? - Nu as zice ca joci un rol central in gandurile lui, dar se simte bine cu tine pentru ca tu ii dai o anume importanta, pe care altele nu i-o dau si asta ii convine.

237 STEFAN 1986 CUM VA FI SITUATIA MEA FINANCIARA PE TERMEN LUNG? - Fluctuanta, ba sus ba jos, incat toata viata vei lupta pentru a te mentine pe un teren cat de cat sigur. De tine depinde incotro mergi, pentru ca numai de deciziile tale va depinde daca te mentii pe val sau cazi sub val, din aceasta oscilatie sus jos de care spuneam. Orice abuz furat de dorinte peste puterile tale poate avea efecte de durata.

236 XBELLA 1970 CUM VA FI CASNICIA CU  CP? VA FI DURABILA? E O INTALNIRE KARMICA? - Ar fi dificila, bazata pe eforturi comune, decizii mature si multa munca, si da, e si o intalnire karmica, dar nu atat de importanta sau de profunda ca altele din viata ta.

235 XBELLA 1970 SE REZOLVA FAVORABIL PROBLEMA SERVICIULUI? - Pana la urma da, dar drumul pana acolo e intesat de minciuni, acte incorecte, barfe sau zvonuri neadevarate sau decizii gresite. Trebuie sa fii realista, sincera si obiectiva.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 20 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

234 BOGDAN 1984 VOI AVEA O RELATIE SENTIMENTALA CU ROXANA? - Sansele de a avea o relatie sunt mari pana la finalul anului, dar trebuie sa lupti mai mult pentru a o cuceri cu adevarat.

233 CRISTINA N 1968 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Desi ar fi trebuit sa apara si pana acum la o varsta mai frageda in cazul in acre ai mai fost casatorita inainte, sansele unei alte intalniri de destin apar in urmatorii 2-7 ani, nu prea curand insa.

232 ECATERINA A 1958 . CE SE INTAMPLA IN URMATOAREA PERIOADA CU RELATIA MEA ACTUALA? - Se indreapta incet spre colaps, deci daca nu gasesti o cale de a o redresa, de a consolida si de a o face mai puternica, se va ajunge la un final dureros.

231 ELLA68 1968 VOI REUSI SA GASESC UN CONTRACT AVANTAJOS PT A LUCRA IN STRAINATATE ? CAM CAND ? - Da, iar anii 2010-2011 sunt ani cu sanse mari de reusita, dar cauta numai caile legale.

230 IOANA 1986 MA VOI CASATORI? CE TRASATURI VA AVEA PARTENERUL? - Exista doua posibilitati: ori nu te vei casatori, ori vei fi casatorita destul de putin timp pentru ca relatia va esua din cauza unui eveniment nefericit.

229 RAMONA MARIANA CAND VOI INTA¬LNI JUMATATEA MEA SI CAND VOI AVEA COPII - Nu apare curand, e posibil sa mai astepti si pana la 5-8 ani opana se va concretiza o relatie de cuplu de viitor, iar copiii vor intarzia si ei din cauza lentorii cu care iti gasti jumatatea. Poate in jur de 2018.

228 SIMONA 1979 CAND O SA GASESC PARTENERUL MEU DE VIATA CATEVA DETALII IL CUNOSC? - Din pacate e un plan marcat de ghinion si esecuri, de parca nu gasesti usor persoana potrivita sau, daca gasesti pe cineva, numai fericita nu vei fi alaturi de el! In urmatorii 4-7 ani se va lega ceva, dar nu pare sa fie o alegere prea buna.

227 SIMONE 1982 CAND VOI AVEA UN COPIL? - Cele mai mari sanse ar fi legate de anii 2016-2017, dar vei mai avea pe parcursul vietii si sarcini ratate.

226 SIMONE 1982 VA FI F IUBITUL MEU? - Unul din iubitii vietii tale poate fi, dar nu va duce prea departe iubirea aceasta, pentru ca el e superficial si numai tu vei iubi.

225 T. ANDREEA 1983. VOI REUSI CURAND SA MA ANGAJEZ CA SI PSIHOLOG SAU CEL PUTIN SA PRACTIC PSIHOLOGIA CONCOMITENT CU JOBUL MEU ACTUAL? - Nu vei practica, nu faci din asta o cariera, dar tot ce ai invatat datorita psihologiei te va ajuta in cariera ta actuala si in ascensiunea ta profesioanla la actualul job.

224 TANIA 1963 REUSESC SA -MI REZOLV SITUATIA FINANCIARA LUNA ACEASTA? - Nu, mai ai inca de luptat cu problemele, deci va dura mai mult de o luna.

223 VALENTINA 1972 DACA O SA AM O RELATIE FRUMOASA CU CATALIN - Nu, drumurile voastre se separa si in urma nu vor ramane amintiri prea frumoase.

222 VIOREL 1956 DESPRE SANATATE - E unul din planurile cele mai agitate dar si mai sensibile ale vietii tale, care va cere din partea ta cea mai mare atentie. Odata cu inaintarea in varsta vor aparea mai multe probleme de sanatate, dar acum treci printr-o perioada de aprox 2 ani cand preocuparea ta pentru sanatate va creste si ai putea gasi solutii binefacatoare, dar si momente surpriza in ceea ce priveste starea ta fizica si psihica.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 19 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

221 ANICA 1985 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Undeva in jur de 36 de ani sau peste vreo 6-7 ani.

220 DOMNICA F 19.04.1985 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Dupa 2012, sau pana la 33 de ani, posibil dupa alte doua incercari de relatie.

219 MARIUTA CI 1947 AM GARANTAT CU CASA LA UN CREDIT FACUT DE BAIATUL MEU CARE ARE PROBLEME ACUM. VOI REUSI SA-MI PASTREZ CASA? - Da, dar va fi un demers destul de dificil, cu mult stres si nesiguranta.

218 MIRCEA M 1971 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Greu de spus, de parca ajungi greu la ea, sau chiar deloc, fiind un aspect oarecum marcat de ghinion. Undeva pana in 2015 se poate sa apara.

217 RAMONA 1989 MA VOI MAI IMPACA CU PRIETENUL MEU CU CARE M-AM CERTAT ACUM 2 LUNI? - Sunt mari sanse de impacare dupa 3-5 luni, dar unul din voi trebuie sa-si recunoasca vina cu sinceritate.

216 ZARAZA 1977 ANU ASTA IMI GASESC ALT JOB LA INSTIT UNDE SINT ACUM?DC NU,CAND? - Nu, nu apare altceva tot acolo si nici anul asta. Mai ai de asteptat mult pana de va ivi sansa unei schimbari,

215 ZARAZA 1977 CINE MA IUB MAI MULT?CEL CU CARE SINT DE ANI SAU OSM?SINT ORBITA DE OSM,IAR CU CELALALT E RUTINA - OSM e pasiune, celalalt e posesivitate, tine la tine si nu vrea sa te piarda pentru ca ii apartii. OSM nu vrea mai mult, dar e atras puternic.

214 ZARAZA 1977 CUM VA EVOLUA REL MEA CU OSM?SAU VA CONTINUA CA ACUM UN TIMP INDELUNGAT? - Poate dura, poate fi frumoasa si aprinsa, dar intotdeauna ca cel de-al doilea din viata ta.

213 ZARAZA 1977 IAU UNUL DIN CELE 3 CONCURSURI SI MA ANGAJEZ CUMVA? - Unul din ele ar putea aduce o schimbare in cariera ta, poate chiar implinirea dorita.

212 ZARAZA 1977 MA IUBESTE OSMAN SAU SINT DOAR UNA INTRE ALTELE CU CARE O FACE? - Nu as zice ca esti altfel decat altele, dar se simte bine cu tine, fara insa sa fie dragoste, poate doar atractie.

211 ZARAZA 19 F NU STIU CE SA FAC.IL IUB PE OSM,DAR EL E CAM INDIFERENT.II E FRICA SAU NU I PASA?MERITA SA CONTINUU? - El nu are ce promite pentru ca nu e dispus sa-si asume nimic in relatie cu tine. Poti continua numai la alegerea lui, fara sa astepti de la el vreo decizie. El te vrea alaturi atat timp cat tu accepti situatia ca atare, dar nu e dispus sa promita nimic de viitor.

210 ZARAZA 1977 SINT F INDRAG DE OSM,DAR SUFAR.SA CONTINUU CU EL,ASA CA ACUM? - Nu e in avantajul tau sa continui, dar nimeni nu te va opri sa renunti la dragoste, deci chiar daca decizi de maine s-o rupi, nu vei putea, pasiunea e prea mare, dar intr-o zi se va stinge si atunci totul se va termina.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 16-18 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

209 ADA 1972 O SA MA IMPAC CU SEFUL (E LEU)? - Da, dar trebuie sa recunosti si tu daca ai gresit undeva, ba mai mult, trebuie sa recunosti ca ai gresit chiar si daca nu esti vinovata de nimic, incercand astfel sa ii dai lui dreptate, Leul are orgolii si vrea sa aiba ultimul cuvant in orice imprejurare.

208 ADA 1972 ARE SENTIMENTE MAI BUNE FATA DE MINE ACUM( KARSTEN)? - Da, dar exista si o anume stare de tensiune, de parca ar dori sa domine, sa fie cu ceva mai presus, ceea ce face ca relatia dintre voi sa nu fie tocmai calma.

207 ADA 1972CUM IMI VA MERGE CU JOBUL? - Bine, dar depinde mult de felul in care te adaptezi tu in colectiv, pentru ca relatia cu ceilalati va dicta si succesul tau la acest job. Fa un efort sa fii pe placul celor din jur si sa te integrezi in echipa.

206 ADA 1972 MA MAĽT LA BERLIN? - Sansele unei mutari radicale sunt mari in urmatorii ani, dar nu stiu foarte clar daca e vorba de Berlin sau de alt oras din lumea larga. Probabil nu Berlin, ci altul.

205 ALEXANDRA 1983 E BENFIC PT MINE SA REIAU REL CU H? - Din foarte multe puncte de vedere da, dar e si un pret de platit si un efort de depus pentru a pastra aceast bine!

204 ALEXANDRA  1983 NE ESTE MENIT MIE SI LUI HORIA SA MAI FIM IMPREUNA? - Cu un sacrificiu la origine, da, ar fi amprenta destinului aici, dar unul din voi trebuie sa renunte la ceva pentru a da o sansa relatiei voastre.

203 ALINA 1980 AR FI MAI BINE SA MA DESPART DE GABI? - Da, pentru ca a continua ar insemna doar o puerdere de timp, caci tot aici ai ajunge candva.

202 ALY M A 1982 COSMIN MA PLACE SAU MA FOLOSESTE CA D - Si una si alta, deci se simte bine cu tine, dar are si ceva de castigat in beneficiul lui daca e cu tine, ceva ce tine de ochii lumii.

201 ANDRA 1985 VOI REUSI SA DEPASESC ANXIETATEA? - Sigur, cand viata ta va avea un moment de varf, o mare reusita sau o mare fericire, tot ce te.a deranjat in trecut va disparea, deci cauta sa gasesti acel domeniu care iti poate oferi acest moment de apogeu!

200 ANIELA 1983 CUM AM SA-MI INTALNESC JUMATATEA? - O intamplare, pur si simplu, ca si cum ar trebui sa treci prin locul potrivit in momentul potrivitl si daca intervine hazardul exista si riscul sa dai cu piciorul sansei, refuzand sa dai curs acestei intamplari din cauza unei pase proaste. Depinde deci si de intamplare, dar si de vointa ta, pentru ca sansa ti se va oferi, dar numai tu decizi daca vei profita de ea sau o vei refuza.

199 DANA 1977 CUM VA EVOLUA CASNICIA MEA? SE VA INCHEIA SAU NU? - Vor veni si momente dificile in cuplu, rutina si lipsa de noutate in cuplu va fi greu de suportat, deci ai nevoie de ceva care sa mai anime un pic atmosfera intre voi. Daca nu gasesti acel ceva care sa aduca un aer proaspat in cuplu, exista riscul unei separari sau cel putin a tensionarii relatiei.

198 DPMD 1983 ALINA MA IUBIT? NE-AM DESPARTIT A 2 OARA A PLANS MULT OARE AM GRESIT SI VOI SUFERI PT CE I-AM FACUT? - Nici nu vei suferi, nici nu vei plati, ci vei trece mai departe, la alta iubire sau la o a treia etapa in relatia cu ea, scurta si aceasta.

197 ELENA 1969 MI-AR FI BINE DACA AS EMIGRA IN CANADA, M-AS REALIZA ; CARE ESTE PERIOADA INDICATA PT A PLECA? - Este un pic cam tarziu sa pornesti un astfel de demers pentru ca ar dura mult pana cand vei ajunge acolo si mai apoi si la o stare de confort acolo si timpul trece... Mai bine ramai aici si cauta calea care sa iti dea satisfactii aici.

196 FELICIA 1967CAND O SA-MI INTALNESC JUMATATEA,CAT MAI DUREAZA? - In 2-3 ani ar trebui sa apara cineva cu care sa legi o relatie frumoasa si de durata, desi e posibil sa mai fi avut ocazia asta de cateva ori inainte. Nu neaparat tot cu cel care va aparea, ci alte ocazii pe care le-ai respins.

195 FLORENTINA 1983CAND IMI VOI GASI UN LOC DE MUNCA? - Ceva va aparea, dar ori nu e ceea ce doresti sau ceea ce ti se potriveste, ori nu e de durata. Dar nu se va intampla insa prea curand. Poate fi catre finalul anului, ori abia peste vreo 9 luni.

194 KARENINA 1978 CUM ARATA SANATATEA LUI RADU IN VIITOR SI LA CE AR TREBUI SA FIE ATENT ? MA TEM PT EL FIINDCA FUMEAZA,E SEDENTAR,MANANCA SARAT, FOARTE CONDIMENTAT SI PROVINE DINTR-O FAMILIE CU RISC CARDIAC - Ce-si face omul cu mana lui... deci tu orice i-ai spune, va fi in zadar. Numai daca va trece printr-un moment dificil ar putea sa se sperie si sa ajunga la medic, pentru ca nimeni nu asculta de sfatul celor dragi, doar de cei care au dreptul sa te avertizeze: medicii . El tot cum vrea el traieste! Sanatatea lui e fluctuanta, va avea si crize neplacute, si intr-adevar alimentatia si sedentarismul sunt principalii lui dusmani care sigur ca ii vor da de furca la un moment dat, fiind nevoit sa ia niste masuri foarte drastice. Dar trebuie sa ajunga singur la aceasta concluzie!

193 LUMINITA-DANIELA 1964,DACA RELATIA CU ADRIAN VA CONTINUA SI PENTRU CIT TIMP - Nu mai dureaza mult, pentru ca vor aparea niste situatii nedorite greu de suportat. Poate 1-2 ani, cel mult.

192 MARIANA 1972.CE SE INTAMPLA LA TULCEA,CE IL SCHIMBA PE SOTUL MEU DE CATE ORI SE INTOARCE ACASA?CE AM EU DE FACUT?MULTUMESC.MULTA SANATATE - Sunt niste probleme care il framanta major si pe care nu ti le spune ca sa nu te supere. E problema lui si vrea sa le rezolve singur. Probabil de ordin profesional. Daca poti, incearca sa il faci sa se elibereze de acest stres dar fa-o diplomat, prieteneste, de la suflet la suflet.

191 MARIANA 1980 AM SA RAMAN CU J? - O vreme da, dar e o relatie oscilanta greu de pastrat, ca atare riscul de a se destrama se mentine permanent.

190 MIHA 1975 IMI VOI GASI DE MUNCA IN PERIOADA IMEDIAT URMATOARE SAU VOI PLECA IN STRAINATATE? - Nici una, nici alta, o perioada stai pe margine, fara prea multe sanse profesionale bune, deci trebuie sa ai rabdare. Va exista o solutie, dar momentan nu se stie care e, e invaluita in mister, nici tu nu te gandesti la ea inca.

189 NICOLETA 1981 LA CE VARSTA MA VOI CASATORI SI DACA IL CUNOSC DEJA? - Undeva intre 34-37 de ani si nu-l cunosti inca.

188 NICOLETA 1981 VOI DEVENI SOFERITA? - Da, dar nu din prima incercare.

187 OANA SERBAN 1978 L-AM CUNOSCUT PE IONUT SE VA  MUTA LA CLUJ CU SLUJBA SAU VOI PLECA EU? - Cel mai probabil va pleca el, deci e posibil ca relatia voastra sa a'ba de suferit tocmai din cauza acestei plecari.

186 OANA SERBAN 1978 L-AM CUNOSCUT PE IONUT. IL IUBESC FOARTE MULT.RELATIA NOASTRA SE POATE FINALIZA PRIN CASATORIE? - E o relatie cu doua taisuri: ori perfecta, ori dezastruoasa, ca atare e greu de spus daca duce la casatorie spre ghinionul tau, sau se destrama spre fericirea ta... Are un rol major in destin, dar si bun si rau deopotriva. E o atractie riscanta intre voi.

185 OANA SERBAN 1978 VOI REUSI SA FINALIZEZ IN ACEASTA TOAMNA EXAMENUL DE SPECIALITATE? - Ceva va interveni pe parcurs care sa-ti mai modifice planurile, desi pana acolo lucrurile ar putea merge bine si normal, dar surprizele pot aparea in ultima clipa incat sa nu duci la capat acest proiect asa cum speri acum. Dar ceva tot se va realiza totusi, chair daca nu conform sperantelor actuale.

184 XTINA 1972 REF LA RSP580/APR,58-59-149-276-277-322/MAI BA NU-L CUNOSC,BA E TOT ALA VECHI,,BA SUNT CLIPE FRUMOASE,BA SUNT O AMINTIRE,BA SUNT2 IN FINAL!AM RUMEGAT TOT 2LUNI SI TOT NU PRICEP!MA LAMURITI,VA ROG? - Una din conditiile acestui "joc" e sa nu intrebi o suta de intrebari pe aceeasi tema, pentru ca e absolut normal sa intri si mai mult in ceata. Cateva intrebari la obiect, clare, sunt de ajuns pentru a primi un raspuns corect, deci nu e ca la loz in plic: tragi pana iti convine ce iese. Cu siguranta raspunsurile se vor regasi in realitate chiar daca par contradictorii. Lucrurile nu nsuna chiar atat de frumos, deci pana cand situatia se va clarifica, mai ai de trecut printr.o proba de incercare: o despartire, o suferinta sentimentala, o schimbare de directie.

183 XTINA 1972 REF RSP149/MAI CINE E A 3-A PERS CE-MI DECIDE MIE VIIT CA DOAR NU-I D-ZEU? - O a treia persoana poate insemna orice: o mama care se opune, o sotie care nu divorteaza, o fosta iubita de care e legat inca el, deci nu vad care e dubiul tau. Nu de dumnezeu e vorba, dar problema nu depinde numai de tine si de el, ci mereu de cineva care se interpune intre voi.

182 YOANA 1974 SUNT SANSE SA MA CASATORESC CU IUBITUL MEU CU CARE AM UN BAIETEL? IL IUBESC, DAR NU SUNT SIGURA CA SI EL MA IUBESTE, DESI O SPUNE. - Da, sunt mari sanse dar nu curand, deci pastreaza legatura dintre voi vie si frumoasa, pentru a sunt sanse ca ea sa duca departe.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 9-15 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

181 3 IAN DACA SIMTE CEVA PT MINE, MSJ MEU DE A MA INTILNI CU EL INAINTE DE ZIUA LUI 24IUL VA FI OCAZIE BUNA PT O DISCUTIE FARA REFUZ SAU CAND - Nu va avea efectul scontat, deci nu cred ca e o decizie buna pentru tine. Cauta alta cale de a ajunge la o discutie cu el.

180 A M M 1982 CAND MA MARIT E DRAGOSTE IL CUNOSC - Nu va fi o casatorie din dragoste mare, desi ai multe sentimente de oferit, dar vei aprecia multe la el, iti va inspira incredere si seriozitate si va veti asuma amandoi un drum comun de succes.

179 ADA .65 AVAND IN VEDERE CRIZA ECONOMICA, CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL SI MATERIAL IN VIITOR? -Criza va dura ceva, deci pana in 2012 nu va fi usor sa faci fazta pe cele doua planuri, dar intotdeauna vei gasi solutii la orice problema. Vei munci, vei gandi si vei incerca mereu sa tii pasurile cu timpurile, astfel incat criza sa nu te afecteze prea mult.

178 ADA 65 BARBATUL LANGA CARE VOI IMBATRANI ESTE ACTUALUL SOT SAU ALTCINEVA? - Exista posibilitatea ca batranetea sa te prinda langa un alt barbat, dar care va aparea in a doua parte a vietii.

177 ADA 65 CAND NE VOM MUTA INTR-O CASA MAI MARE, EU, SOTUL SI COPILUL? AM AVUT PROBLEME LEGATE DE LOCUINTA SI CU GREU LE REZOLVAM, ASTA PT CANU VREM SA LOCUIM CU PARINTII! - Nu se intrevede nimic nou in perioada urmatoare, asta insemna de la 1 pana la 6 ani de acum incolo, ca atare sansele mutarii intr-o casa mai mare apar mai degraba in jurul lui 2016.

176 ADA F 7.11.65 CUM VA FI STAREA MEA FINANCIARA IN VIITOR LA ACTUALA SLUJBA AVAND IN VEDERE MASURILE DE AUSTERITATE IMPUSE DE GUVERN? - Oscilanta, stresanta, pe de o parte banii vor consuma cea mai mare energie din partea ta, dar pe de alta parte te va obliga sa cauti resurse noi sau modalitati de a cheltui mai putin, poate chiar de a renunta complet la unele cheltuieli actuale. Vor exista si cateva momente dificile, dar toate au rezolvare.

175 ADINA 1967 PROFESIONAL, LA SERVICIU IN URMATOARELE LUNI VOR FI SCHIMBARI IN BINE SAU IN RAU? - Si de unele si de altele, pentru ca e o perioada incerta in care se spun multe, se promit multe, dar prea putin pot fi realizate. Nu trebuie deci sa-ti faci vise sau planuri prea mari si sa nu crezi tot ce auzi, pentru ca zvonul si barfa vor fi la tot pasul.

174 ALICE 1979 SIMT CA SUNT BLOCATA UNDEVA SI CE POT FACE CA SA-MI IAU PERMISUL AUTO? - Blocajul pe care-l resimti provine din temerile si complexele tale peste care nu poti trece, deoarece visezi lucruri pe care nu le poti primi. Blocajul e legat de teama de a-ti face planuri si de a-ti decide singura sensul de evolutie si de a-ti cladi viitorul. Deci inclusiv permisul auto tot de teama de a incerca e legata.

173 ANA-MARIA 1986 CE TREBUIE SA FAC PENTRU A-L AVEA PE EUGEN?ESTE EL PENTRU MINE? - Nu e pentru tine, e o alegere gresita si insistentele de a-l avea nu ar duce acolo unde speri. Intr-o zi, privind inapoi, te vei intreba ce ai vazut la el.

172 ANONIM 1972/SUNT DIVORTATA DE 5 ANI SI NU AM MAI AVUT PE NIMENI, CIND VA APARE CINEVA, CAND VOI SCAPA DE SINGURATATE? - In urmatorii 2 ani ar trebui sa apara doua sanse de a porni o relatie de durata, dar ambele depind numai de tine, daca le accepti sau nu.

171 BELLA 1972, EL 1969. SUNTEM CASATORITI DE 1 AN, AVEM UN BEBE DE 8 LUNI. SOTUL MEU A PLECAT LA PARINTII LUI, UNDE VREA SA SI LOCUIM. EU NU M.AM DUS. ARE O AMANTA? NE IMPACAM, DA, CAND DACA SE POATE EXACT? VREA SA DIVORTEZE? MA IUBESTE? LA COPIL NU TINE? MULTUMESC - Drumul tau ar trebui sa fie cel aratat de sotul tau, deci atat timp cat tu esti cea care refuza deciziile lui, blochezi practic continuarea relatiei. Mai gandeste-te si sacrifica-te de dragul relatiei voastre. El nu are asemenea ganduri fata de casnicia voastra, dar nu accepta ca ii refuzi deciziile si daca ii oferi aceasta libertate de buna voie, va beneficia de ea cu adevarat si va alege o alta viata. Tu trebuie sa renunti la orgolii si, ca iti place sau nu, sa-l urmezi pe calea pe care el merge.

170 BM 1973 CARE VA FI REACTIA SOTULUI PE 28 IUL CAND IMPLINIM 14 ANI DE LA CASATORIE,NE VA FACE O SURPRIZA SAU VA FI INDIFERENT? - Nu va fi surpriza pe care o speri de la el, deci o mica deceptie va fi, dar e posibil sa existe o intiativa din partea unuia din voi acre sa anime atmosfera.

169 BM 1973 VOM MERGE IN CONCEDIU TOTI TREI SAU I-A PROMIS DOAR ASA BAIATULUI,CA MERGEM IN VACANTA ASTA,TOTI. SAMBATA PLECAM DOAR NOI DOI,EUSI BAIATUL - Nu cred ca aveti un concediu cu totii, dar se va revansa cumva cu o alta iesire, altadata.

168 CARMEN 1963 MA VOI MAI A¬MPACA CU SOTUL MEU ? - Pana la urma da, dar inainte de sansa de a merge mai departe impreuna, aveti de trecut printr-o perioada de durata destul de dificila in care relatia voastra va fi pusa la incercare. Depinde deci cum depasiti aceasta faza!

167 CATALINA-CARMEN 1969 REUSESC PANA LA URMA SA MA MARIT ANUL ASTA, SAU ANUL VIITOR? - Pana la urma reusesti o casatorie, dar e greu de spus cand, pentru ca nu tine numai de tine ci si... de el, air el inca nu e decis.

166 CORI68 1968 IN PREZENT EL SE SIMTE ACCEPTABIL.CUM SE VA SIMTI  CUM VA EVOLUA BOALA IN URMATORII 10 ANI VA DUCE O VIATA NORMALA? - Se apropie de un moment critic pentru sanatatea lui - undeva in jurul anilor 2016-2017, plus minus 2 ani -  acelea vor fi momentele care il vor pune cel mai greu la incercare si cand boala e posibil sa se agraveze cel mai mult.

165 CRIS-MEL 1982 VREAU SA IMI SCHIMB SPECIALITATEA ALEASA CA MEDIC,AM SANSE DE A REUSI CU CERERE SAU VA TREBUI SA MAI DAU EXAMEN,CE MA SFATUITI,CUM SA FAC? - Nu cred ca e suficienta o cerere dintr.o parte in alta, cred ca e necesar si un examen. dar merita sa incerci tot ce trebuie facut pentru ca sunt sanse. Gandeste-te insa bine la profilul pe care il doresti. S-ar putea ca nici acela sa nu ti se potriveasca.

164 CRISTINA 1977 VOI REUSI SA SCAP DE PROBLEMELE FINANCIARE? - Dpdv astrologic, perioada dificila in plan financiar a trecut, tine de anii anteriori - pana prin 2009 - deci de acum inainte trebuie sa resimti deja o revigorare, dar depinde mult si de tine, de deciziile pe care le iei pentru a-ti mari veniturile si a pastra echilibrul in bugetul propriu.

163 CRISTINA 1977. CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Intre 31-38 de ani el ar trebui sa devina deja parte din viata ta. Dar e posibil sa mai ai un pic de cautat, pana la el avand parte si de unele esecuri si deceptii. E mai greu de ajuns la el.

162 CRISTINA Z 1972 CUM VA EVOLUA RELATIA CU ACTUALUL IUBIT, ION, CAND NE VOM CASATORI? - Din pacate nu se intrevad perspective prea bune, de parca tradarea, minciuna si alte evenimente nefaste se vor infiltra intre voi cu riscul unui esec. Ori el calca stramb, ori chiar tu vei fi atrasa si de altcineva!

161 D M 1991 IN ULTIMA PERIOADA TOATE AU MERS DIN CE IN CE MAI RAU. SE VOR SCHIMBA LUCRURILE IN BINE SI PTR MINE? CAND? CUM? - E doar o impresie ca merge din rau in mai rau, nu ai motive sa consideri ca e un declin de vreme ce astrele au atatea de oferit in aceasta perioada. Ar trebui sa resimti de acum o stabilizare, o clarificare, o intelegere mai matura a vietii, dar esti dezamagit de ceva din trecut, pentru ca nu ai obtinut si de la acel esec ai tendinta de a generaliza ca toate merg prost. Schimba atitudinea si alunga amintirile sau regretele.

160 DOINA 1955 VOI CASTIGA PROCESUL PENTRU LOCUL DE CARE AM GRIJA DE 3O ANI - Nu e o victorie perfecta, e ca si cum ai avea totusi ceva de cedat pentru a castiga, deci e o reusita care are si un pret de platit.

159 EDIE 1989 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, posibil in jur de 30 de ani, deci pana acolo mai ai de trecut prin vreo 3 relatii, abia cea de a treia pare sa fie cea buna.

158 ELENA PERLA 1981 CATEVA DETALII DESPRE BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI, NUME, VARSTA, ASPECT? - Numele lui poate contine literele CLU, poate fi nascut in Pesti, cam de aceeasi varsta, par deschis la culoare, inalt.

157 GABRIELA 1977 CUM ARATA FINANCIAR URMATORII ANI, VOI SCAPA DE GRIJILE FINANCIARE? -Ani dificili, din pacate, cu multe momente tensionate, criza se va adanci, din cauza unor decizii pripite si a unor investitii nepotrivite, ca atare fii foarte prudenta in ce bagi banii. Pana in 2016-2017 vei trece prin multe momente critice, dar ai totusi noroc, de parca te-ai afla sub o aripa protectoare care nu lasa ca problemele sa te atinga..

156 GEORGE 1976 VREAU SA INVESTESC BANI INTR-O AFACERE O VULCANIZARE CU FRATELE MERITA INVESTITIA,VA AVEA SUCCES? - 2010 nu e un moment tocmai bun pentru asta, daca ar fi vorba de alt an, poate ar fi o idee buna, dar nu acum, ar fi o investitie proasta. Mai gandeste-te: ori la momentul startului, ori la profilul afacerii, dar poate fi tot ceva legat de masini.

155 GINA 1977 CAND VOI AVEA UN COPIL? - In vreo 3 ani ar trebui sa apara, poate in jurul varstei de 37 de ani. Posibil fetita.

154 IOANA CHIPER 1994 CUM VA DECURGE VIATA MEA PROFESIONALA,PE CE E BINE SA MA AXEZ - Domenii spirituale, psihologie, invatamant, cercetare, medicina. Vei cunoaste succesul, dar trebuie sa te bazzezo pe calitatile tale reale, sa nu incerci sa creezi o imagine falsa asupra ta prin orgolii si ambitii inutile, nici sa fugi dupa himere imposibile, deci sa inveti sa-ti estimezi foarte bine puterile. Ai un viitor bun, de valoare, dar trebuie sa inaintezi pe caile cele mai corecte.

153 IRINA 1978 CAND MA VOI MUTA IN CASA NOUA - In 2-3 ani ar trebui sa ai o situatie locativa mult mai buna, mai confortabila, un nou inceput.

152 IRINA 1978 CUM TREBUIE SA ACTIONEZ PENTRU A MA FACE REMARCATA LA SERVICIU? FIRMA A FOST RECENT CUMPARATA DE UN INVESTITOR STRAIN - Sa castigi respectul sefilor, nu simpatia lor, nu trebuie sa le fii pe plac ca femeie, ci sa iti aprecieze potentialul intelectual, depasind emotivitatea si complexele proprii. Sa gasesti acea cale care te reprezinta si in care sa dai tot ce poti, sa fii mereu cu un pas inaintea altora, sa ai curajul innoirii, al upgradarii continue, sa devii meteu mai buna, sa accepti provocarea, sa ai curaj sa spui intotdeauna pot chiar si la cele mai dificile sarcini.

151 IULIA A 1976 CAND VOI INTALNI JUMATATEA SAU PARTENERUL VIETII MELE? - Ceva mai tarziu, dar pana atunci veui mai avea relatii, unele mai bune, altele mai tensionate. Undeva in urmatorii 4 ani.

150 LAURA 1971 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Vratsa de 39 de ani ar trbeui sa fie cea mai apropiata de acest moment, sau in urmatorii 3 ani, probabil intr-o toamna.

149 LAV 1975-AM ACCEPTAT O NOUA POZITIE LA ACTUALUL LOC DE M-CA. ESTE O SCHIMBARE BUNA PT VIITORUL MEU PE PLAN PROFESIONAL? - Da, e un nou inceput cu perspective bune, dar succesul depinde de sensul in care mergi, de felul cum iti canalizezi energia pentru rezultatele dorite si de felul in care colaborezi cu ceilalti.

148 MAGDALENA 1976 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Undeva intre 37-39 de ani e posibil sa apara, pentru ca aparitia lui e legata de o varsta matura, dar si de unele impedimente care trebuie trecute pana la o relatie sigura.

147 MAGDALENA 1976 VA AVEA MIHAI M VREUN ROL IN VIATA MEA - Ar putea avea, dar mai sunt pieidci de trecut inainte de a te bucura de efectul intalnirii voastre. Ar trebui sa aduca bucurie in viata ta, sa fie un nou start pentru tine, dar exista totusi niste rezerve, dubii sau chiar oprelisti clare intre voi care blocheaza sansa unei relatii.

146 MARI DANI 1985 COLEGA MEA DE SERVICIU A INCEPUT SA AIBA O ATITUDINE MAI DISTANTA FATA DE MINE. NU STIU DACA AR TREBUI SA MAI AM INCREDERE IN EA - Nu de incredere e vorba, ci de a va folosi una de alta in sens pozitiv. Trebuie sa ai incredere in ea atat cat se intinde relatria strict profesionala. E o persoana cu multe calitati, cand e vorba de lucrul in echipa, dar are si orgolii care se bat cap in cap cu dorinta de a colabora eficient. se da o luopta in ea intre a se supune si a conduce.

145 MARIA 1952 CE ZODIE VA GUVERNA DESTINUL MEU? - Varsatorul. Sensul tau de implinire este cel aratat de Varsator.

144 MICHELIN 1970 AM UN NODUL LA SAN CE TREBUIE OPERAT. POATE FI CEVA GRAV? - Nu pare sa fie grav, medicul stie ce face deci ai incredere absoluta in el.

143 NVASI1 1972 CARE VA FI VIITORUL MEU PROFESIONAL - Cariera este punctul tau de referinta pentru o viata implinita, deci trebuie sa depui toate eforturile pentru a te realiza in domeniul in care te simti bine. Nu e un urcus usor, adeseori nici nu vei sti clar incotro sa mergi, de parca ai tatona mai multe directii, dar vei fi multumit de tine, de ceea ce vei realiza. Totusi e posibil sa-ti gasesti drumul destul de tarziu, dupa 30 de ani.

142 OTILIA 1976 CAND SI CU CINE MA VOI CASATORI? - In urmatorii 3-5 ani cu un barbat un pic mai tanar, posibil zodie de aer.

141 PALOMA 1981 CU CINE MA MARIT? - E posibil sa nu ai parte de o singura casnicie, ci de doua. Cel cu care te mariti poate cu cu vreo 3-5 ani mai mare, ori zodie de aer, ori de pamant, si poate avea ceva contacte profesionale cu tine (coleg de serviciu, colaborator).

140 PALOMA 1981 IN VIATA MEA A REAPARUT UN FOST COLEG. CARE E ROLUL LUI PENTRU MINE? - Te va face sa visezi, va naste planuri in mintea ta, dar nu se vor concretiza, ca atare nu-ti lega visele de el. Dar atat cat va dura reintalnirea voastra, are scopul de a repara ceva din recut ce a ramas nerezolvat sau de a oferi un raspuns la o obsesie de demult.

139 PALOMA 1981 VOI RAMANE IN ACELASI ORAS IN URMATORII 3 ANI? - Poate chiar mai mult de 3 ani, dar anul 2014 te va pune in fata unei decizii: daca sa pleci sau nu in alta parte.

138 PUF 1975 PANA LA URMATORUL LOC DE MUNCA O SA MA DESCURC CU BANII?ADICA, DACA IMI IAU SALARUL IN FIECARE LUNA DE AICI UNDE SUNT - Da, vei lua salariu in fiecare luna, dar nu inseamna ca vei fi multumita, vei dori mereu mai mult.

137 SEBASTIAN 1984 VA MERGE RELATIA MEA CU B. IN DIRECTIA PE CARE MI-O DORESC, FACE B. PARTE DIN VIITORUL MEU? MULTUMESC ANTICIPAT - Poate face parte, dar acest lucru depinde numai de propriile tale decizii si fapte, deci daca urmezi o cale corecta, pe placul ei, sansele de a avea un drum comun sunt mari in urmatorii 3 ani.

136 SILVIA 1962 VOI REUSI SA DEPASESC MARILE PROBLEME FINANCIARE CU CARE MA CONFRUNT EU SI SOTUL MEU IN PREZENT? CUM? - Totul poate fi depasit cu calm si cu rabdare, iar in cazul banilor, cu prudenta si cumpatare. Completai-va reciproc in ceea ce aveti de facut, pentru ca problemele pot fi trecute daca relatia voastra e unita, bine inchegata si bazata pe respect reciproc si armonie.

135 SIMONA 1960 RELATIA MEA CU GAVRIL ESTE KARMICA?IL IUBESC F.MULT.VA MULTUMESC ANTICIPAT - Da, si sentimentele dintre voi provin din alta viata, dar familia pare sa va fi blocat la vremea respectiva iubirea si aceasta s-a sfarsit fara a ajunge la o casatorie.

134 VANDA 1973 LEGAT DE RASP. NR 97: MA MACINA DE MULTA VREME O INTREBARE:A FOST IUBIRE, MAI SIMTE ACUM CEVA PT MINE? AS VREA SA-L STIU FERICIT SI NU STIU DACA E MAI BINE SA-L LAS IN PACE SAU ASTEAPTA UN SEMN DE LA MINE - Nu mai asteaopta nimic, deci e bine sa inchizi si tu acest capitol, ca si el, dar nu a fost chiar o iubire, a fost o simpatie, un respect vis-a-vis de persoana ta, dar fara sa simti ceva si in sufet.

133 VASILE DANIEL 1966 MA INSEALA NEVASTA-MEA? SE NUMESTE ANUTA CASNICIA NOASTRA E FOARTE ZDRUNCINATA DE MAI BINE DE 4 ANI SI NU MA POT DECIDE DACA SA-I PUN CAPAT SAU NU. - Da, are la suflet pe altcineva pe care il pretuieste mai mult decat pe tine. Chiar daca nu te insala concret, sexual, cu spiritul e in alta parte, la alt gen de barbat.

132 VERGI 1976 CAND IMI VOI CUNOASTE/INTALNI JUMATATEA? MULTUMESC MULT - Undeva intre 38-40 de ani ar trebui sa faca parte concret din viata ta.

131 ZZZ 1991 CUM VA FI LUNA AUGUST? - Agitata, din cauza unor obstacole care nu te vor lasa sa-ti duci la indeplinire niste scopuri. Esti atrasa intr-o directie eronata, pe o pista falsa, de un scop pe care ti-l doresti mult si consumi si energie pentru el, dar vei fi dezamagita cand vei vedea ca nu duce nicaieri.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 16-20 IULIE 2010
(ASTRO-CALCUL, CUPLUL, PE SCURT)

130 MIRELA 24.06.1978 EA+20.05.1976 EL
EA - RAC Junon in PESTI, CAL DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - TAUR Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - TAUR - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - DRAGON - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 87% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

129 VICE 19.03.1983 EA + 12.10.1977 EL
EA - PESTI Junon in PESTI, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - BALANTA Junon in SAGETATOR, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:PESTI - BALANTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - SARPE - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - FOC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% NU Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

128 DOINA-ALINA 27.04.1968 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

127 ALINA MA 17.09.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

126 ANDREEA 28.02.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

125 AVENSIS 21 05 1970 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

124 CITA 26 MAI 195O - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

123 DIANA 28. 09.1985 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

122 IOSEFINA 1O.11.1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

121 LILIANA PAULA 16.03.1972 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

120 MIRUNA 24.08.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

119 PETRO 29.11.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

118 SIMONA 07.11.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

117 ALY M A M 26.07.1982-27.08.1983EL
EA - LEU Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - FECIOARA Junon in TAUR, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:LEU - FECIOARA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - PORC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:APA - APA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

116 DANIELA IOANA 25.10.1987 EA+ 06.041987 EL
EA - SCORPION Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC  (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - BERBEC Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:SCORPION - BERBEC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - PISICA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

115 ZARA 12.01.1986 EA + 30.09.1985 EL
EA - CAPRICORN Junon in SAGETATOR, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -BALANTA  Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN - BALANTA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - BIVOL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:LEMN - LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 13-15 IULIE 2010
(ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, CUPLUL, PE SCURT)

[ASPECT] 114 RAMONA MARIANA 12.08.1978 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din APRILIE 2010 pana in MAI 2011 Jupiter trece prin casa X deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2010 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN CONUJUNCT VENUS aduce dificultati in relatiile emotionale – de familie, de cuplu, sentimentale etc – fiindu-va mult mai greu sa va manifestati emotiile, ca atare relatiile cu sexul opus si cu familia pot fi acum tensionate sau greoaie. Pot fi momente de criza cand puteti ajunge la conflicte cu persoanele cu care nu mai aveti relatii solide, descoperind ca e timpul sa le incheiati. Una din aceste relatii ar putea fi si cu o femeie. Va implicati serios in relatii, priviti matur responsabilitatile ce va revin, dar uneori simtiti relatiile sentimentale ca pe o limitare a libertatii personale. Confundati dragostea cu interesul deci nu este exclusa o relatie sentimentala din care urmariti un scop pragmatic: bani, pozitie sociala, avantaje palpabile. Relatiile sentimentale care incep sub aceste auspicii sunt de durata si solide, dar lipsite de caldura, pasiune sau intimitate, mizand mai mult pe respect si datorie. Daca incepeti acum o relatie, o faceti pentru un anume interes urmarit dar in care sunteti dispus sa va asumati responsabilitati. Nu va distrati cu iubirea, ci o priviti cat se poate de serios. Pe de alta parte, e posibil ca tot acum sa aveti o intalnire de destin cu totul aparte cu o persoana de sex feminin, dar care nu va avea legatura cu planul sentimental ci mai mult cu planul socio-profesional. Cunoasteti o femeie care va avea un rol – in perspectiva, nu neaparat tot acum – in cariera dv. viitoare.  Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 113 AVENSIS 21 05 1970  - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2007-2008 - urmatoarea va fi - 2047-2049. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2054-2055.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2009 - FEBRUARIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa II semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 112 BOGDAN 06.01.1984 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2007-2010 - urmatoarea va fi - 2015-2017. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2038-2041.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2009 - APRILIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.:creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 111 EMA 19.05.1976 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2000-2001 - urmatoarea va fi 2022-2025. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2027-2030  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul APRILIE 2009 - OCTOMBRIE 2010 - Nodul Nord traverseaza lent casa VI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: datorie, responsabilitate, obligatie, munca, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, sanatate, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina. 3. INDEMNUL PERIOADEI: munceste, asuma-ti responsabilitati, du-ti sarcinile la indeplinire, recunoaste-ti vina, accepta-ti rolul de subaltern, invata umilinta, fii un executant ireprosabil, ingrijeste-te de altul, ai grija de cineva, fii ordonat, organizeaza-te, respecta legile si regulile, ai grija de sanatatea ta, mergi la medic! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

[KARMA] 110 MADALINA-CLAUDIA 02.04.1990 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2010 - urmatoarea va fi - 2012-2016. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2076-2078.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IULIE 2010 - IULIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa VI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: datorie, responsabilitate, obligatie, munca, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, sanatate, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina 3. INDEMNUL PERIOADEI: munceste, asuma-ti responsabilitati, du-ti sarcinile la indeplinire, recunoaste-ti vina, accepta-ti rolul de subaltern, invata umilinta, fii un executant ireprosabil, ingrijeste-te de altul, ai grija de cineva, fii ordonat, organizeaza-te, respecta legile si regulile, ai grija de sanatatea ta, mergi la medic! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

109 MARIA VERONICA 16.03.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

108 BBBBB 30.01.1982 EL +16.09.1990 EA
EL - VARSATOR Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EA - FECIOARA Junon in SCORPION, CAL DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR - FECIOARA- COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - CAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:APA - METAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

107 CRINA 02.06.1975 EA+02.10.1966
EA - GEMENI Junon in GEMENI, PISICA DE LEMN  (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - BALANTA Junon in RAC, CAL DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:GEMENI - BALANTA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - CAL - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

106 IOANA 29.08.1989 EA + 20.04.1986 EL
EA - FECIOARA Junon in BALANTA, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - TAUR Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA - TAUR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - TIGRU - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT:PAMANT - FOC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC . Citeste descrierea relatiei voastre AICI

105 MIMI70 15.08.1970EA + 15.12.1969EL
EA - LEU Junon in TAUR, CAINE DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - SAGETATOR Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU - SAGETATOR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - COCOS - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:METAL - PAMANT - COMPATIBILITATE100 %
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

104 IULIA.A.05.07.1976EA+21.11.1974EL
EA - RAC Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - SCORPION Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:RAC - SCORPION - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - TIGRU - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT:FOC - LEMN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 12 IULIE 2010
(ASTRO-CALCUL, KARMA, ASPECT, CUPLUL, PE SCURT)

[KARMA] 103 IULIA A. 05.07.1976 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2010 - urmatoarea va fi - 2014-2017 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2054-2056.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2010 - MARTIE 2011 - Nodul Nord traverseaza lent casa X semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: afirma-te, arata ce poti, concentreaza-te asupra rolului tau in lume, fii cel mai bun, castiga definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi in fata, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice. Mai multe puteti afla printr-un horoscop previzional personalizat

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE PE 8 IULIE 2010
(CURIERUL DESTINULUI)

102 ALEXANDRA 1983 LA CE VARSTA MA CASAT.? FIINDCA IMI DORESC COPII SI SCHIMBARE BENEFICA - Undeva intre 31-38 de ani.

101 ELENA-RAMONA 1979 CUM VOI EVOLUA D.P.D.V PROFESIONAL? VREAU SA MA INSCRIU LA A DOUA FACULTATE - Urmatorii 4 ani nu sunt prea buni in cariera, nu apare nicio ascensoune profesionala, de parca ceva ti-ar bloca evolutia. Ca atare trebuie sa fii pregatita ori pentru o perioada de stagnare ori de un final de drum . Merita sa faci a doua facultate, ca sa ai mai multe optiuni, dar nu te opri asupra uneia care nu te va ajuta la nimic.

PAGINA URMATOARE>

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®