®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna IULIE 2012

ARHIVA LUNII IULIE 2012
Ultima actualizare a acestei pagini: 01 august 2012 12:26
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-31 IULIE
ASPECTUL ANULUI - 1-31 IULIE
PERIOADE KARMICE
- 1-31 IULIE
ASTRO-CALCUL
- 1-31 IULIE
CUPLUL, PE SCURT
- 1-31 IULIE
MISTERELE NOPTII
- 1-31 IULIE

INTRE 1-15 AUGUST ACVARIA.COM INTRA IN VACANTA.
ACVARIA VA RASPUNDE LA MESAJELE PRIMITE INCEPAND CUI 16 AUGUST.

---Aici de incheie arhiva lunii iulie 2012---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-31 IULIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ALINA 1987 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Poate undeva in jur de 27 de ani.

ALINA ALEXANDRA 1988 VOI AVEA O RELATIE CU CORNEL, SIMTE CEVA PT MINE? ESTE CU ALTA DE 14 ANI - Urmatorii 2 ani sunt riscanti pentru relatia lui de acum, deci daca voi doi veti mai fi in preajma peste vreo 2 ani, sunt sanse sa iasa ceva de aici.

ANCA CRISTINA B 1971 CAND MA VOI CASATORI? - Nu se intrevede ceva prea curand, poate peste vreo 2-3 ani, dar pana atunci va exista si o perioada de singuiratate.

ANDREEA 1988 MAI EXISTA VREO SANSA PENTRU MINE SI RAZVAN(FOSTUL IUBIT)? - Daca deja ati trecut prin mai multe etape ale relatiei - depsartiri, impacari, si iar despartiri, impacari - atunci cred ca mai poate fi o sansa, dar totusi el ascunde ceva, ceva ce va poate desparti.

ANONIM 1984 VOI DIVORTA? - Sansele ca in viata ta sa existe 2 casnicii sunt mari.

AVI 1974 CÂND VOI SCAPA DE SINGURATATEA ASTA APASATOARE SI-MI VOI GASI UN PARTENER? - Nu prea curand, mai bine zis cea care eventual va incepe, nu e una fericita, ci mai degraba o povara. Mai ai de asteptat pana dupa  2015 pana cand vei forma un cuplu solid.

CAMI 1981 VOM GASI O SOLUTIE CA SA PUTEM SA FIM IMPREUNA? - Da, sunt mari sanse, deci gandeste pozitiv si lupta pentru asta.

CARMEN 1967 CAND MA MUT CU S SI CAND NE CASATORIM? - Posibil sa va mutati impreuna in urmatoarele 8-18 luni ceea ce va pune la incercare si rezistenta relatiei voastre. Urmatorul an e decisiv.

CORINA 1978 DACA MA IMPAC CU FOSTUL IUBIT ZAKARIA,VOM AVEA UN VIITOR REUSIT IMPREUNA,CASATORIE,VA FI SINCER IN SENTIMENTE SAU VREA DOAR AVENTURI? - Daca daca va veti impaca, din pacate va ramane mereu un punct sensibil intre voi care va subrezi relatia cand va va fi lumea mai draga si tot la probleme reveniti, ca atare viitorul e mai degraba furtunos si nesigur, decat frumos.

CRISTINAC 1981 CAND VA APARE CINEVA IN VIATA MEA? - In urmatorii 3 ani trebuie sa se schimbe ceva major in acest plan.

DANIELA 1976 CAND SE VA IVI CEVA PE PLAN SENTIMENTAL? - Trebuie sa apara o sansa de relatie in urmatorele 4-9 luni.

ELENA 1977 CU CINE MA VOI CASATORI? - E mai matur decat tine cu minim 4 ani, posibil zodie de aer, un tip destul de tacut, de sobru si de critic de felul lui.

ELENA 1977 EU SI CRIS NE VOM IMPACA? MAI ESTE CINEVA IN VIATA LUI? - Nu cred ca mai exista sanse de impacare intre voi, si da, se pare ca exista cineva.

ELENA 1977 F CE MESERIA VA AVEA SOTUL MEU? - In domenii legate de afaceri, are o pozitie de lider, dar nu se foloseste corect de acest rol, uneori e nevoit sa minta. Dar are perspective bune.

ELENA 1977 MA IUBESTE CRIS? - Nu te mai iubeste, sentimentele lui s-au schimbat.

ELM 1981 CUM E CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Cred ca a mai fost casatorit odata, arata bine, are succes la femei, poate prea mult totusi, e un om tandru si afectuos, de aceea e cam predispus spre aventura.

EUDOCHIA 1975 ESTE IOAN PERECHEA SUFLETULUI MEU, O RELATIE PT VIITOR, CE SPUN ASTRELE? - Nu poate fi ceva de viitor, cred ca exista alta femeie in viitorul lui, e ceva trecator.

EUGENIA 1979 CE SE VA INTAMPLA IN VIATA MEA SENTIMENTALA PANA LA SFARSITUL ANULUI? - Nu cred ca apare ceva nou, ci mai degraba parca te ocupi de rezolvarea unor probleme din trecut. Mai ai de cautat pana va incepe ceva serios si de incredere.

EUGENIA 1979 PE CEL DESTINAT CASATORIEI IL VOI CUNOASTE PRIN INTERMEDIUL UNOR COLEGE DE SERVICI,SE APROPIE MOMENTUL CUNOASTERII,INCA MAI AMMULT DE ASTEPTAT? - Da, mai ai de trecut si printr-o relatie esuata, si printr-o perioada de singuratate. Apare detul de greu.

FLOR 1973 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Greu apare, de parca ar fi chair inaccesibil, urmatorii ani nu aduc prea multe sanse de a-l intalni. Mai degraba vine o perioada de singuratate decat o relatie.

FLORY 1975 MAI E VREO SANSA SA FIU IMPREUNA CU RADU? PENTRU CA MA TOT EVITA IN ULTIMUL TIMP - Incearca sa te rupi de el, nu mai poate fi ceva bun intre voi, ci ar fi doar un compromis.

GABRIELA 1978 VIN CLIPE MAI FERICITE PE PLAN SENTIMENTAL DIN ACEASTA TOAMNA? VOI IUBI SI VOI FI IUBITA SAU MAI AM DE ASTEPTAT ? - Viitorul arata bine, dar nu e clar daca incepand cu aceasta toamna. Vei iubi si vei fi iubita, dar nu curand.

GEORGE 1993 VOI LUA O NOTA MAI MARE DE 5 LA EXAMENUL DIN 29. 08. 2012? - Sunt sanse sa fie in jur de 6, poate 6.30-6.90, dar concentreaza-te si invata!

GEORGIANA 1976 VA MAI FI CEVA INTRE MINE SI EDY? SA MAI SPER LA CEVA DIN PARTEA LUI(IMPACARE,CASATORIE,ETC) - Nu prea mai ai ce astepta, cel putin nu ceva promitator, pentru ca daca au aparut deja probleme intre voi, ele vor continua sa subrezeasca relatia. Nu e ceva sigur.

GEORGIANA 1978 CAND VOI FORMA UN CUPLU/O FAMILIE CU TATAL BAIETELULUI MEU? - Nu e clar daca va exista concret o viata de familie, desi rolul de tata si-l va asuma intr-o oarecare masura, dar nu prea il vad langa voi pentru toata viata. Urmatorii 2 ani sunt nesiguri.

GETA 1978 CE TREBUIE SA FAC PT A AVEA SUCCES PROFESIONAL PE DRUMUL PE CARE M AM DECIS SA L URMEZ (PE CONT PROPRIU)? - Sa ai rabdare, sa pui pasiune in ce faci, sa iti gasesti colaboratorid e nadejde, sa fii deschisa la propuneri, sa gandesti pozitiv. Succesul nu vine usor, dar vine. Ai pornit pe un drum promitator.

GICA 1978 CAND VOI AVEA CASA MEA SI NU VOI MAI LOCUI CU SOACRA? - Nu prea curand, cred ca abia peste vreo 2 ani se va pune problema mutarii.

GICA 1978 VOI DIVORTA DE ACTUALUL SOT? - Nu, aveti toate sansele sa mergeti mai departe impreuna, uniti.

ILEANA3333 1958 O SA MA MAI CAUTE DAN C? - Da, sunt mari sanse sa mai dea un semn de viata, dar dupa o perioada de tacere.

LAURENTIU C 1968 12-12.30 MA POT INCREDE IN MARIA FINETA IOSU 27.08.1988 SA DESCHIDEM FIRMA IMPREUNA SAU VA FI O ACTIUNE SORTITA ESECULUI SI SA INTRERUP ORICE LEGATURA PENTRU CA NU CRED CA TINE LA MINE ASA CUM SUSTINE, CA LA UN BUN PRIETEN - Va exista un moment critic ce va decide viitorul relatiei voastre pe toate planurile. Nu va veti intelege pe termen lung si vor incepe sa apara indoielile, probabil chiar justificate, ce va vor desparti in cele din urma. Mai gandeste-te. Nu prea e prietenie, e interes.

LIGIA P 1984 CAND VOI INCEPE URMATOAREA RELATIE SENTIMENTALA IMPORTANTA? - Cel mai probabil la anul, 2013 aduce ceva vesti bune in acest sens.

LUCIAN 1981 IN CAT TIMP VA INCEPE SA MI MEARGA FIRMA? SUNT PE DRUMUL CEL BUN? - Nu vine usor succesul, vei trece prin 2 momente dificile, si prin perioade de esec sau de pierderi, dar trebuie sa ai rabdare, sunt 2 ani grei la mijloc, si numai de tine depinde cum ii depasesti. Viitorul arata bine, mai ales de la anul pe vremea asta.

LUCIAN 1981 IN CAT TIMP VOI GASI UN LOC DE MUNCA POTRIVIT PENTRU MINE? - Poti gasi si in urmatoarele 16 luni ceva, dar e posibil sa ti se ceara si o mare schimbare de directie pe care nu e clar daca vei fi capabil sa o accepti.

LUCIAN 1981 VOI PRIMI JOB UL PENTRU CARE AM FOST LA INTERVIU? - Cel mai probabil nu sau ce ti se ofera nu te satisface.

MAGDALENA/F/13.07.1972/CAND SE VOR TERMINA PROBLEMELE MELE? MAI AM MULT DE SUFERIT? - Rabdare, e o chestiune de timp, pentru ca te afli in plina criza de 40 de ani, cu aspecte astrale unicat ce fac ca vioata ta sa scape putin de sub control. Totul se va rezolva, dar lent.Din a doua parte a lui 2913 deja lucrurile vor sta mult mai bine.

MARI DANI 1985 CEL CU CARE MA VOI CASATORII ESTE MAI MARE SAU MAI MIC CA VARSTA FATA DE MINE? - Poate fi cam de-o varsta, poate doar putin mai tanar.

MARICA 1965 MA VOI CASATORI CU CINEVA IN STRAINATATE? DACA DA,CU CINE? - Sansele sunt mici, dar exista totusi. Posibil cu cineva nascut in zodie de apa.

MD 1979 EU SI N DE 4 ANI. PLECAM DIN TARA SI TB SA NE CASATORIM. SIMT CA E CU SUFLETUL LA ALTA. O IUBESTE? VA FI CU EA SAU CU MINE IN FINAL? - Daca s-a decis sa schimbe sensul vietii tale alaturi de tine, atunci o va face, dar intr-adevar nu e cu totul concentrat la tine. Va fi bine, deci ai incredere in planurile lui.

MIHAELA 1981 DE CE COLEGUL MEU DIN ELVETIA,LIVIO ARE UN COMPORTAMENT ASA DE CIUDAT FATA DE MINE DE CAND AM VENIT DIN ELVETIA ANUL ASTA?E RECE,DISTANT,SIMT CA ASCUNDE CEVA.CE SIMTE EL PTR MINE? - E preocupat de niste probleme care il macina produns, nu cred ca e ceva legat de tine neaparat, ci de viata lui, care a ajuns intr-un moment incert si nu gaseste solutii. E obsedat de ceva ce nu ii merge.

MIM 1981 AM CUNOSCUT AZI UN BARBAT. CE ROL ARE EL IN VIATA MEA? - Nici unul de viitor, e ceva trecator pentru ca in scurt timp iti va ridica unele semne de intrebare.

OTILIA 76 CUM VA FI PERIOADA URM SENTIM SI PROFESIONAL? - Sentimental, greoaie, dar cu rezultate promitatoare, deci trebuie sa ai rabdare. Profesional merge bine dar si aici cu hopuri si momente de blocaj. Reusitele vin cu mari eforturi pe ambele planuri.

PPP 1981 CAND VOI AVEA COPII? - Nu vor aparea curand, e posibil sa astepti cativa ani buni dupa casatorie pana se va intampla, undeva in p[rimii 4-9 ani de dupa casatorie. Posibil baiat si posibil sa existe si sarcini pierdute.

RODICA  1974  MA VA ACCEPTA MAMA PARTENERULUI MEU  VALENTIN? NE VOM ÎMPACA? - Sunt mari sanse ca relatia voastra sa aiba viitor bun, deci lupta pentru a-l castiga cu totul.

RODICA  1974  VOI REUSI SA PLEC LA 1 AUGUST ÎN CONCEDIU,LA VÂLCEA? - Asta deja stii tu mai bine, oricum vei pleca in concediu undeva unde te vei simti bine si de care esti legata sentimental.

SILVIA 1979 CAND MA VOI MUTA CU FAMILIA MEA INTR-O LOCUINTA CU 3 CAMERE - Posibil ca pana la urma sa reusiti, totusi cu sanse mici si nu curand, poate sa mai dureze cativa ani buni: peste 3.

TINA C 1972 CAND VOI AVEA UN COPIL ? - Mai ai de asteptat, dar in urmatorii 4 ani sunt sanse sa ai un copil.

TINA C 1972 CE SE INTAMPLA CU OMUL PE CARE-L IUBESC, AM SENZATIA CA E CEVA - E doar preocupat de niste probleme pe care vrea sa le rezolve singur, nu cred ca e ceva legat de suflet, ci de munca sau bani.

VASILE B 1963 CAT TIMP VOI MAI LUCRA IN GERMANIA? E POSIBIL SA LUCREZ IN ALTA TARA SAU MA VOI INTOARCE DEFINITIV IN TARA? - Pana in 2014 lucrurile s-ar putea sa cunoasca o schimbare, pornind intr-o alta directie, poate si pentru ca sensul pe care mergi acum va cunoaste un blocaj la un moment da,

VIKTORIA 1963 AM DAT DE MAI MULTE ORI EXAMEN PT PERMISUL DE CONDUCERE SI DE FIECARE DATA AM PICAT LA TRASEU,O SA IL IAU PANA LA URMA? - Da, atunci cand iti vei coordona foarte bine corpul cu psihicul, sa nu cedeze niciuna din ele.

YOKANA 1985 MOMENTAN SUNT CAM CONSTRANSA SA MA MUT DEFINITIV IN SUA.NU-MI DORESC.VOI REUSI SA LEG TOTUSI CEVA IN TARA? - Oriunde vei fi, tto greu va fi, deci e numai o chestiune de decizie personala unde vrei sa stai. Sufletul s-ar putea sa primeze in fata obligatiilor, deci aqsculta ce iti spune inima. Si familia.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-31 IULIE 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU)

IOANA 17.01.1989 + 5/09.11.1983
EA -
CAPRICORN, Junon in FECIOARA, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - SCORPION,
Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN-SCORPION - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON-PORC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ALEXANDRA 20.12.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DANIELA 19.12.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

HORIA 19.02.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

IRIS 18.07.2012 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

VIOLETA FLORENTINA 9.03.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANA 18.06.1987 EA si 27.12.1986 EL
EA -
GEMENI, Junon in PESTI, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
CAPRICORN, Junon in CAPRICORN, TIGRU DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
GEMENI - CAPRICORN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:
PISICA - TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANTHJAM 12.09.67  + 17.06.1957
EA -
FECIOARA, Junon in FECIOARACAPRA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
GEMENI, Junon in TAUR, COCOS DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
FECIOARA  -  GEMENI COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:
CAPRA - COCOS COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ARIADNA 8.10.1984 EA + 19.11.1981 EL
EA -
BALANTA, Junon in FECIOARASOBOLAN DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL -
SCORPION, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
BALANTA - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:
SOBOLAN - COCOS COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
LEMN - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

AURA 27 01 1976 EA 01 12 1974 EL
EA - VARSATOR,
Junon in FECIOARA, PISICA DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
SAGETATOR, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
VARSATOR - SAGETATOR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:
PISICA - TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
LEMN - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MADALINA 25.08.1988 EA + 01.04.1971 EL
EA -
FECIOARA, Junon in RAC, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
BERBEC, Junon in GEMENI, PORC DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
FECIOARA - BERBEC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - PORC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 12-16 IULIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ANA 1984. CAND IMI VOI GASI JUMATATEA? - Nu apare foarte curand si pana la el cred ca vei mai avea o incercare nereusita. Cel mai probabil dupa 29 de ani se poate intampla.

CORNELIA-MIHAELA 1960 CUM VOR EVOLUA RELATIILE CU FRATII MEI DUPA MOARTEA MAMEI IN NOV 2011 - Oscilant, vor fi momente critice in care veti avea ceva de impartit si nu va veti intelege, dar si momente frumoase cand veti forma o familie unita si fericita.

GABRIELA 1978 CE SIMTE D PENTRU MINE, ARE CEVA SENTIMENTE, ATRACTIE? SI-AR DORI O RELATIE? - Nu vrea ceva de viitor, dar da, atractie exista, doar ca nu va dura mult. I-ai atras atentia, dar uneori oarca il si respingi.

GABRIELA 1978 ISI DORESTE D SA MA REVADA? CAND AR FI SANSE SA INCEAPA RELATIA? ASTEPT INITIATIVA LUI FIINDCA STIE CE SIMT EU PENTRU EL - Nu e decis, pentru ca nu cred ca e complet disponibil, cred ca exista o femeie in viata lui care nu il lasa sa se apropie de alta.

LORI 1976 MA VOI CASATORI PANA IN 38 DE ANI? - Undeva intre 37-42 de ani pentru ca 2018 pare sa fie limita cea mai indepartata a sanselor de casatorie.

LORI 1976 VOI AVEA COPIL? OARE E PREA TARZIU? SE VEDE IN VIITORUL MEU APARITIA UNUI COPIL? - Ar trebui sa ai un copil, cel mai probabil baiat, in primii 3 ani de casatorie.

MARICA 1965 CAT TIMP VOI MAI STA IN ITALIA? CAND MA VOI INTOARCE DEFINITIV IN TARA? - Se va intampla asta, dar nu prea curand, cred ca mai ai inca destul de multi ani de stat prin alte tari, poate undeva prin 2019 sa te intorci cumva.

MICAS 1980 CAT VA DURA RELATIA MEA CU LIVIU? - Nu e o relatie prea fericita si nici usoara, desi pare sa mai dureze. Cred ca maxim 2 ani.

MICAS 1980 DE CE A APARUT LIVIU IN VIATA MEA? - Pentru a invata ceva p[rin intermediul iubirii, pentru a va oferi unul altuia niste raspunsuri si lectii de viata, e o relatie in care fiecare asteapta un raspuns karmic de la celalalt.

MIHA 1963 SI ADRIAN DIN2004AM FLUTURI IN STOMAC CAND SUNT SAU MA GANDESC LA EL. EL E SOARTA MEA? NOI? - E o relatie cu conotatii karmice, de destin, din care aveti amandoi multe de invatat si de rezolvat, dar din pacate nu cred ca e omul langa care vei ramane o viata. Se va termina cu o deceptie, cu o neimplinire, in ciuda multor eforturi si sacrificii pe care le vei face pentru el. 

MIHAELA 1973 CE SENTIMENTE ARE ALEXANDRU PT MN, DE IUBIRE? - Da, e si ceva iubire la mijloc, ceva destul e tandru si de intim, deci ar merita sa lupti pentru aceasta sansa de iubire.

MIRELA 1979 VOI REUSI SA FAC MUTAREA LA O LOCUINTA MAI MARE PANA LA SFARSITUL ACESTUI AN? - Daca nu se intampla chiar in august-septembrie, atunci ar fi posinil si la inceputul anului viitor. Nu vei reusi din prima.

MIRELA 1979 VOR INCEPE LUCRARILE DE CONSTRUIRE EFECTIVA A PROIECTULUI DE SPITAL PANA LA SFARSITUL ACESTUI AN? - Nu, lucrurile se prelungesc destul de mult, lucrarile mai depind inca de unele aspecte nerezolvate.

OANA 1979 AM SI EU VREO SANSA DE A AVEA UN PARTENER CU CARE SA AM UN COPIL? - Da, numai ca nu foarte curand, undeva mai aproape de 40 de ani se poate intampla sa fiti o familie implinita.

PETRUTA 1977.CUM VA FI VIATA MEA PROFESIONALA IN URMATORII 2-3 ANI.IMI VOI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA? - Pana prin 2014 nu cred ca se intampla nimic nou, ramai cam pe acelasi nivel profesional, dar dupa 2014 sansele sa-ti fie mai bine in cariera cresc simtitor.

ROD 1967 CARE SUNT RISCURILE SA INVESTESC IN TCHAD IN LUNA AUGUST INTR-O AFACERE CU CURSE DE CAI? - Riscurile sunt mari, daca ceva te opreste, tione cont de aceste oprelisti pentru ca nu sunt intamplatoare. Poate cineva iti da unele sfaturi sa n-o faci si daca nu asculti sfaturile sale, risti sa pierzi. Mai bine nu.

SOC 1965 CE SCHIMBARI SENTIMENTALE APAR IN VIATA MEA ANUL ASTA ? VOI INTALNI ADEVARATA DRAGOSTE? - Trebuia sa se intample deja in ultimii 4 ani, dar ori a trecut pe langa tine fara sa fructifici sansa din cauza unor oprelisti, ori el nu a fost disponibil la momentul respectiv. Nu, nu se intrevede nimic anul asta.

VALENTINA 1972 SOTUL MEU NE ESTE DAT SA FIM IMPREUNA TOATA VIATA? - Da, sunteti unul pentru altul, sortiti, deci priveste spre viitor cu incredere, optimism, rabdare si respect.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-11 IULIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ANCA CRISTINA B 1971 ESTE BUN MOMENTUL SA IMI SCHIMB LOCUL DE MUNCA? - Nu prea, vor exista multe blocaje si amanari, incat e posibil sa se mai amane cateva luni bune. Poate prin toamna.

ANONIM 1984 E UN MOMENT BUN PT ACHIZITIA UNEI CASE PT AFTERSCHOOL? - Mult mai bun ar fi la anul, din a doua parte a lui 2013, deci n-ar fi rau sa mai astepti.

AURE80 1980 AM DREPTUL DIVIN LA UN CAMIN FERICIT CU COPII SI O VIATA DE FAMILIE ECHILIBRATA? M-AU OBOSIT ALERGAREA, FURTUNILE, DEZAMAGIRILE - Nu e planul cel mai fericit al vietii tale, ci aici vor exista poate unele din cele mai mari dubii, incertitudini, intrebari existentiale. E planul p[entru care vei depiune cele mai mari eforturi.

AURE80 1980 CAND VA APAREA O RELATIE SEMNIFICATIVA IN VIATA MEA? - Undeva in urmatorii 2-4 ani vei intalni iubirea, dar nu se va lega usor relatia.

AURE80 1980 L-AM REINTALNIT PE VB DUPA 8 ANI. EXISTA PREMISELE UNEI RELATII REUSITE CU EL? PROBLEMA LUI CU ALCOOLUL MA PUNE PE GANDURI - Ia-o ca pe o joaca, fara sa speri la ceva serios, pentru ca nu poate oferi ceea ce doresti tu. El e inca imatur, un copil mare care se va juca prea mult cu rabdarea ta.

CLLZ 1975 CAND MA CASATORESC?SI CATEVA DETALII,VA ROG! - Incepand cu 2013 si pana peste 6 ani - oricand e posibil, pentru ca la tine casatoria e legata de o varsta mai inaintata. Si el va fi mai matur.

CRIS-MEL 1982 VOI MAI VORBI CU G,NE VOM INTALNI?NU-I INTELEG SCHIMBAREA BRUSCA FATA DE MINE - Nu e un om corect cu tine, deci mai bine il vezxi asa cum este in realitate. Posibil sa mai existe o etapa in relatia voastra,. dar nu va rezolva nimic din ceea ce n-a mers pana acum.

DANUTZA 1964 CARE ESTE VIITORUL RELATIEI FIICEI MELE ANAMARIA CU PRIETENUL EI ALEX? TINE SINCER LA EA? - Poate fi omul sortit ei, intr-adevar, deci merita sa investeasca mai serios in relatie. Se pare ca poarta amprenta predestinarii.

ELENA CRISTINA 1980 LUCREZ IN INVATAMANT DE 11 ANI. VOI REUSI VREODATA SA-MI SCHIMB MESERIA SA AM O AFACERE PROPRIE SI IN CE DOMENIU? - Sunt sanse ca peste 6 ani sa fii mai multumita din acest pucnt de vedere, avand o afacere cu partrenerul de viata de la momentul respectiv. Dar mai ai de cautat pana atunci.

GEORGE 1993. VOI LUA NOTA 5 LA EXAMENUL DE MATEMATICA IN DATA DE 29.08.2012? - Nu e clar acest lucru, dar se pare ca nu va fi nota 5.

GIA1978 DACA AM SANSE SA INTRU IN CURAND INTR-O RELATIE DE DRAGOSTE STABILA CU SENTIMENTE RECIPROCE - Vei cunoaste pe cineva in urmatorii 2 ani, dar se va lega greu o relatie, pentru ca exista niste diferente intre voi: de atitudine, de educatie, de varsta poate, ce va ingreuna legarea unei relatii serioase.

GINA 1988 IMI GASESC SI EU LINISTEA IN DRAGOSTE ANUL ACESTA? - Din pacate inca nu, dar in urmatorii 3 ani se vor ivi mai multe sanse, din pacate nu toate reusite. Dar tu inca mai ai de cautat pana la gasirea jumatatii potrivite, poate chiar pana dupa 30 de ani.

INA 1981 CE GANDESTE EL DESPRE MINE?CUM MA VEDE? - Nu sunt sentimente prea pozitive aici, ori e posesivitate, ori e egoism, ori gelozie, deci e un fel de incracenare in ce te priveste, de parca nu ar fi deloc ceea ce ai dori de la el.

IOANA 1982 CAND AS PUTEA REINCEPE SA TINO CURA CA SA-MI REINTRU IN FORMA? AM TINUT UN REGIM PANA IN NOV. DAR MI-AM PIERDUT PERSEVERENTA - Reapuca-te de asta urgent, pentru ca dupa septembrie 2012 nu vei mai avea nici atat ambitie de a tine sub control dieta si regimul de viata! Acum e momentul sa insisti si sa faci ceva in acest sens! Din pacate e o perioada in care pofta de mancare e mai mare.

IOANA 1982 VA DURA RELATIA MEA CU RADU? CATEODATA IMI DORESC SA NE DESPARTIM, DAR NUPOT CA SI CUM CEVA NE TINE - Poate dura, pentru ca mai sunt inca unele lucruri de facut impreuna. deci priveste partea buna a relatiei si bucura-te de ea, fara sa te gandesti unde duce. Conteaza ce simti acum. Dar nu e o relatie usoara, ci furtunoasa.

MARIALI  1972 CE ROL ARE IN VIATA MEA SSM (IMI VA FI SOT SAU ... NU MAI INTELEG NIMIC)? - Relatia poate dura o vreme, dar nu e clar daca se ajunge la casatorie, exista un punct foarte dificil pana in 2013 de care depinde continuarea - sau nu - a relatiei.

MARICICA 1981 O SA MA IMPAC CU IUBITUL - Nu, e mult mai probabil sa te detasezi de el si sa-l uiti decat sa mergi mai departe cu el. Ceva sentimente mai exista, dar si unele nemultumiri si resentimente.

MIHAELA 1988 BARBATUL M DIN B SIMTE CEVA PT MINE SUNTEM FACUTI UNUL PT ALTUL,NE VOM INTALNI CANDVA,OARE A CITIT MESAJELE DE LA MINE? - E o distractie pentru el, nu pune prea mult pret pe seriozitatea sa si nici pe angajamentele sale, pentru ca el nu priveste relatia serios. Asa cum discuta cu tine mai discuta cu inca vreo 2 fete.

OLTEANU 1985 AM STABILIT DATA NUNTII CU AURA F. PE 22 IULIE 2012.REUSIM SA FACEM NUNTA PE 22 IULIE 2012? - E deja depasit momentul si tu stii mai bine raspunsul la aceasta intrebare. Daca s-a intamplat - Casa de piatra! Daca nu, inseamna ca aveti ceva de invatat din eventualele hopuri aparute.

PETR M 1972 VA AVEA COPIL CU L SAU CU D? - Mult mai probabil D sa-ti ofere copii, cea pe care o vei iubi mai mult si cea care va fi alegerea ta intr-un final.

PETR M CINE E MAI POTRIVIT PT DESTIN SI CASATORIE: 1977) SAU 1976)? - Nici una, sau mai bine zis probl;eme vor fi si cu una si cu alta, deci tocmai aici e proba ta de destin: sa vezi ce alegi! Din alegerea facuta ai ceva de invatat! Ambele au un rol in destinul tau.

PETRUTA 1977 EA+ 1975EL CUM SE VA DEZV REL NOASTRA DACA PUTEM FI IMPREUNA CAND SE VA INTAMPLA DACA ESTE SUFLETUL MEU PERECHE CATEVA SFATURI - Exista si atractie, si buna comunicare, si placere de a discuta sid e va petrece timpul impreuna, si sentimente de afectiune si grija, dar din pacate nu e o relatie care devine mai serioasa si definitiva,a sa cum ai dori. Nu v-ar fi deloc bine daca ati forma efectiv un cuplu, el fiind cauza multor probleme intre voi. Tu ai tolera multe de dragul lui, dar el s-ar impune cu o vointa care pe tine te va rani. El nu e cinstea intruchipata ci vei avea dezamagiri de la el. E genul de om care poate merge pe doua relatii diferite mult si bine.

SILVIA S 1978 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA - Se va intampla dar nu foarte curand. Pana la el vei mai avea o relatie ce va parea sa mearga bine dar vor interveni niste neintelegeri. Poate in jur de 2014.

SIM 1978 VOI DIVORTA DE SOT SAU REUSIM SA RAMANEM IMPREUNA? - Aveti mari sanse sa mergeti mai departe impreuna, in ciuda tuturor problemelor, dar din care aveti multe de invatat amandoi.

SIM 1978 VOI REUSI SA CUMPAR CU SOTUL UN APARTAMENT ANUL ACESTA? - Anul acesta cekl mai probabil nu din cauza unor piedici din trecut ce nu va lasa sa duceti planurile la capat.

TD 1959 AU TRECUT 2 ANI SI SOTUL NU S A INTORS ACASA, STAM SEPARATI. VA APARE ALTCINEVA IN VIATA MEA SAU MAI REVINE EL - Greu de spus, dar viitorul nu arata deloc promitator, si el nu va reveni nici in al treilea an. Mult mai probabil se ajunge la divort, si la recapatrae independentei tale totale.

TOOJI12 1992 CUM VA EVOLUA CARIERA MEA IN URMATORII ANI? - Cu hopuri, dar te indrepti spre succes, abia peste vreo 6 ani vei putea spune ca esti acolo unde speri.

VLAD 1980 MA VOI CASATORI CU ADINA, CU CARE SUNT IN PREZENT SAU CU CINE? - Pana la jumatatea ta cred ca vei mai avea vreo 3 relatii, deci va exista o iubire mai mare in urmatorii 3-6 ani.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-18 IULIE 2012
(KARMA, ASPECT, MISTERELE NOPTII)

[KARMA] ELENA 07.06.1969 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2001-2003 - urmatoarea va fi - 2012-2013 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2014-2015. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul octombrie 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-11 IULIE 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU)

ALEXYX97- 11.04.1997 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANAMARYA74- 19.12.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANDREEA 11.04.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ELENA 07.06.1969 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CRIS74 19.04.2009 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

GABRIELA 25.08.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

POP MARGARETA 10.03.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MARINELA 05.03.1968 EA, DORIN 03.01.1970
EA - PESTI, Junon in SCORPIONMAIMUTA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - CAPRICORN,
Junon in VARSATOR, COCOS DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI - CAPRICORN COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - COCOS COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

VIOLETA 24.04.1974 EA +24.05.1970 EL
EA -
TAUR, Junon in VARSATOR, TIGRU DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
GEMENI, Junon in BERBEC, CAINE DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - CAINE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-3 IULIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ADOMOTI 1972 CE-MI REZERVA VIITORUL PROFESIONAL SI SENTIMENTAL? - Profesional vine o perioada mai dificila, cu niste esecuri sau nemultumiri profunde. Sentimental vine o perioada plina de emoptii,. dar si de inceritudini si instabilitate. Dar la toate se vor gasi solutii astfel incat sa treci peste toate cu bine.

ANDREEA 1991 CAND MA VOI CASATORI? CU CINE? IL CUNOSC DEJA? - Posibil cand in urmatorii 7 ani, cu un baiat cam de aceeasi varsta, posibil zodiem de foc, si nu il cunosti inca.

ANDREEA 1991 MAI TINE F LA MINE? O SA NE MAI IMPACAM? - Nu mai puteti fi impreuna, relatia voastra s-a terminat, desi ceva sentimente inca mai exista de ambele parti, dar fara sanse sa mergeti mai departe.

AYNUR 1971 F VA ROG,FETITA MEA AZALE VA AVEA ASPECTUL FINANCIAR ASIGURAT IN VIATA SAU VOR FI LIPSURI? - Da, va fi norocoasa si va gasi multe solutii de a se descurca in viata.

CAMELIA 1964 VOI AVEA O RELATIE SERIOASA SI LUNGA CU GEIR? MA VOI MUTA IN TARA LUI? - Trebuie sa afli mai multe despre el si despre viata lui personala, pentru ca exista riscul sa mai existe o persoana intrre voi, ori o alta femeie, ori eventual mama lui care are un cuvant de spus.

ELLA68 1968 CAND VOI REUSI SA GASESB UN SERVICIU IN TARA SAU STRAINATATE? - Foarte greu si cu mari sacrificii, dar din pacatre perioada imediat urmatoare este inca incarcata de ghinioane si esecuri. Mai ai de cautat si de asteptat.

IOANA 1972. VIITORUL MEU ESTE ALATURI DE ADRIAN? - Nu, cel mai probabil ceva va va separa.

LEVI78 1978 CUM VOR FI SOLUTIONATE PROBLEMA CU MOSTENIREA SI DATORIA,VOI FI PUS IN VREO SITUATIE EXTREMA?DACA REZOLV INTAI MOSTENIREA E OK - Vei gasi solutii corecte, legale si fara sacrificii mari, deci totul are rezolvare. Posibil sa rezolvi cu mostenirea mai intai, deci lupta.

NICOLETA 1979 CE SE VA INTAMPLA IN VIATA MEA SENTIMENTALA PANA LA SFARSITUL ANULUI? - Nu apare nimic iesit din comun, vor exista ceva incercari de a cunoaste pe cineva dar nu cred ca se va lega ceva deocamdata, e mai degraba o perioada banala, fara sanse speciale si chiar cu pieedici.

OANA 1990 M-A INSELAT COSMIN SAU INCA O MAI FACE? - Din pacate da, a facut-o si o va mai face.

OTILIA 76 A INCEPUT SA-MI PLACA DE UN TIP BOGDAN,RAC. E POSIBILA O RELATIE? - Nu e clar inca, e posibil ca el sa nu fie chiar disponibil, sa fie interesat de o femeie, deci totul depinde de felul cum va vedeti, cat de frecvent ai ocazia de a fi in preajma lui.

PL 1972 VOI AVEA O RELATIE DE IUBIRE CU NF? - Sanse ar fi cu o singura conditie: ca amandoi sa fiti total dedicati celuilalt, aduica niciunul din voi nu cauta sau are pe altcineva in alta parte. Exista o a treia persoana undeva.

ROXANAO7 1981 MAI AM SANSE SA FIU CU SORIN M? - Chiar daca ai fi o perioada, fianlul ar fi foarte brusc si urat incat sansele nu sunt tocmai bune.

VIOLETA 1974. MERITA SA CONTINUI CASNICIA SAU NU? - Da, pentru ca va leaga totusi mai multe lucruri bune decat va desoart lucruri rele. Daca trecutul conteaza, merita viitorul.

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®