®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna AUGUST 2012

ARHIVA LUNII AUGUST 2012
Ultima actualizare a acestei pagini: 11 septembrie 2012 08:27
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-31 AUGUST
ASPECTUL ANULUI -
1-31 AUGUST
PERIOADE KARMICE
-
1-31 AUGUST
ASTRO-CALCUL
- 1-31 AUGUST
CUPLUL, PE SCURT
-
1-31 AUGUST
MISTERELE NOPTII
- 1-31 AUGUST

---Aici se incheie arhiva lunii august 2012---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 28-31 AUGUST 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

VIS DANIURS 16.09.1976 Eram mai multi amici de la grupul nostru de salsa la o masa mare la o petrecere si asteptam sa mai vina lumea, un amic de'al nostru isi astepta prietena sa vina si ea, apoi am iesit afara si am vazut ca a venit spre mine o pasare , m'a atacat si s'a izbit de pieptul meu, dupa care eu am prins'o si ori murise ori am omorat'o eu, apoi a venit o alta pasare si la fel. Cand m'au atacat erau bufnite, asa le percepeam eu in zbor, dar dupa ce le'am omorat erau cam ca porumbeii dar aveau cioc ca de papagal...am impresia ca dupa ce au intrat in mine eu le'am rupt gatul, apoi m'am intors acasa si urcam scarile de la bloc si in spatele meu venea cineva cu o lumina. Pana la etajul 2 am urcat in bezna totala si de la etajul 2 am vazut lumina...am perceput ca e cineva cu o lanterna ceva, si apoi in fuga a trecut un caine sau doi negrii pe langa mine si m'am speriat si m'am trezit.  - Sunt o multime de pasari in visul tau, toate de rase diferite care simbolizeaza fiecare in parte cu totul altceva, semn ca faci parte dintr-o lume extrem de pestrita. In mediul tau de amici ai multi prieteni falsi - papagalii - carora le acorzi mai multa atentie decat ar merita - le crezi bufnite, deci ai impresa ca inveti ceva de la ei - in timp ce pe altii, care poate ar merita mai multa prietenie, ii respingi - le rupi gatul, ii omori. Visul arata ca esti destul de confuza cu privire la societatea in care te invarti, nu ti-ai ales prietenii potriviti, lasi in intimitatea ta oameni care nu merita increderea ta. Pasarile si cainii iti spun sa privesti cu mai multa atentie la oamenii pe care ii consideri prieteni buni, pentru ca nu aceia sunt oamenii potriviti. Uneori prietenii cei mai buni nu sunt cei care iti sunt cei mai apropiati - asta e bezna de la etajul unu - ci cei din planul doi - cei de la etajul doi aduc lumina! - deci s-ar putea ca cei pe care ii ignori sau chiar ii respingi sa fie cu adevarat oamenii care sa te ajute si sa te sfatuiasca mai bine. Visul iti spune sa fii atenta la prueteni!

[KARMA] TEODORA,19.03.1971 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2011 - urmatoarea va fi - 2020-2022 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2035-2039 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2011 - IULIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

AURA 25.03.1972 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

IULIA 30.11.1985 EA + 26.10.1984 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SCORPION, BIVOL DE LEMN  (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL -
SCORPION, Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR-SCORPION - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL-SOBOLAN - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ROXANA 25.06.1984 EA + 07.08.1986 EL
EA - RAC, Junon in RAC, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
LEU, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC-LEU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN-TIGRU - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 28-31 AUGUST 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ALINA 1974 CARE SUNT SENTIMENTELE LUI G. PENTRU MINE? - Nu sunt neaparat sentimente, dar are o parere buna, te respecta, dar nu as zice ca e din suflet, ci mai mult din minte.

ALINA 1974 IN URMATOAREA PERIOADA VOR FI SCHIMBARI LA SERVICIU CARE SA MA AFECTEZE NEGATIV? - Negative major, nu, sunt piedici marunte pe care le vei depasi cu bine daca nu le pui la suflet mai mult decat trebuie. E o perioada agitata totusi.

ALINA 1974 SE VA INTAMPLA CEVA SEMNIFICATIV IN PLAN PERSONAL IN URMATOAREA PERIOADA? - Da, vine o perioada buna, cu noutati, cu legatura directa cu inima ta. Poate se schimba ceva in relatia actuala sau se iveste sansa unei noi relatii.

ANDREEA 1985 PESTE CATVA TIMP VOI AVEA UN EXAMEN LA LB FRANCEZA PT OCUPAREA UNUI LOC DE MUNCA. REUSESC SA-L IAU? MA VOR ANGAJA? - Nu e usor de trecut, mai ales ca mai sunt si altii care il vizeaza, de aceea nu e clar daca e al tau jobui sau il ia alticineva mai matur. Cel mai probabil nu vei ocupa acel job.

CAMELIA 1964  VA MAI FI CEVA SERIOS ÎNTRE MINE SI GEIR , MA MAI IUBESTE ? ACUM PARE MAI DETASAT SAU SPERIAT - E un moment critic al relatiei, de care depinde viitorul, deci, daca mai e inca langa tine, fa tot posibilul sa-i reaprinzi interesul fata de tine, pentru ca daca acum vreunul din voi bate in retragere, nu va mai fi nimic intre voi.

CARMEN 1976 F REF RASP19IUN,AM OFERTA CU ALTA COMPANIE,TOT AFGAN,NU E CE VROIAM,MI-E TEAMA,E BINE SA ACCEPT SAU SA MAI CAUT,VA VENI ALT JOB BUN? - Daca accepti, va fi bine, dar nu excelent, te vei multumi cu atat, dar ai si multe de castiogat si invatat de pe urma acestei sanse. Daca refuzi, vei regreta ca ai respins oferta, deci ce-i in mana nu-i minciuna. Vei vedea tu dupa un an incotro vei merge.

DIANA 1982 MAI AM VREO SANSA SA MA RELANSEZ PE PLAN PROFESIONAL INTR O ANUMITA PERIOADA TINAND CONT DE FACULTATEA PE CARE O FAC ACUM? - Nu curand, dar intr-un viitor te vei putea folosi de studiile actuale, dar nu se anunta totusi succes fulminant, ci doar o evolutie decenta care nu te va satisface totusi. Vei considera mereu ca vrei mai mult, de aceea trebuie sa iti stabilesti teluri tangibile.

ELA 1976 ACTUALUL PATRON II VA DA SOTULUI MEU TOTI BANI PE CARE I-A PROMIS ATUNCI CAND AU SEMNAT CONTRACTUL DE MUNCA? - Nu va fi multumit, mereu va considera ca merita mai mult, dar va trebui sa se obisnuiasca totusi cu atat.

ELENA 1980 CARE E ROSTUL LUI IONUT IN VIATA MEA DE AM SIMTIT DE CAND IL STIU O LEGATURA SPECIALA INTRE NOI SI NU IL POT UITA? - Ai avut ceva de invata, ceva ce vei intelege dupa mai multi ani, deci el a fost sansa ta de a te maturiza in anumite privinte, astfel incat sa stii sa te comporti intelept in alte relatii.

GEO 1972 CE SE VA ALEGE DE CASNICIA MEA BAG CU BEM? - Sunt mari sanse sa depasiti cu bine momentele critice. Cred ca 2013 e anul cel mai dificil pentru voi doi, de aceea trebuie sa fiti atenti cum gestionati criza conjugala la anul, ca sa nu pierdeti tot. Puteti continua impreuna daca luati deciziile corecte.

GEO 1972 VA RAMANE CU MINE SOTUL MEU SAU CU AMANTA LUI? SPECIFIC CA IERI AM AFLAT CA NU AU TERMINAT RELATIA. DE FAPT MI-A FOST CONFIRMAT. NU RECUNOASTE DESI AM DOVEZI - Am spus deja mai sus ca 2013 e anul cel mai dificil cand se poate pune serios problema divortului, de aceea depinde si de tine cum treci peste acest mopment, ca sa nu tensionezi inutil relatia. Acea femeie mai are o anumita influenta asupra lui, dar nu are un rol atat de important incat sa aleaga intre tine si ea.

IRINA 1977 ESTE BINE SA PLEC DE LA SERVICIU CARE LUCREZ ACUM SI SA MA DUC DIRECTOR LA FIRMA LUI GEORGE? - Trebuie sa fii foarte sigura ca e o oferta serioasa, pentru ca exista riscul sa alergi dupa o himera, ceva nu e real in ceea ce promite incat vei regreta ca ai lasat jobul actual pentru o iluzie. Gandeste bine incotro pornesti, sa nu fie un impuls de moment sau o promisiune aruncata in vant.

L.ELENA 1967-VOI MAI FI IMREUNA CU S.F.Z SI SA NE IMPACAM SAU VA APAREA ALTCINEVA IN VIATA MEA? - Nu vei mai fi cu el, ci sunt mari sanse ca dupa ce el nu va mai exista in viata ta sa apara o sansa noua de iubire.

LOREDANA 1983 ESTE YVAN JUMATATEA MEA? - E o intalnire de destin intre voi, dar nu cred totusi ca va dura. Are un rol de cateva luni dupa care fiecare va porni in alta directie. Nu vei fi foartre fericita cu el, adseori vei considera ca faci mari sacrificii si suferi prea mult pentru el, dar o vreme va fi omul pe care il vei considera ceea ce asteptai.

MARIANA 1972 CE FEL DE IMBUNATATIRI VOR APAREA LA SERVICIU? - Noutati promitatoare, oameni noi, poate chiar si un sef nou, deci schimbarile legate de personal vor avea si efecte bune asupra jobului si sarcinilor tale. Poate ti se face si o propunere care merita acceptata.

OANA 1981 INTENTIONEZ SA MA MUT SINGURA, IN PREZENT STAU CU PARINTII, VA FI O SCHIMBARE BENEFICA? - Da, e o decizie mai dificila, dar care isi va arata efectele in timp, pentru ca schimbarea va fui majora dupa aceea. E bine ce faci.

OANA 1981 SUNT SANSE CA RELATIA MEA CU C SA DEVINA UNA DE VIITOR? - Sunt mari sanse daca acum relatia merge bine si esti fericita cu el. Exista iubire aici.

OLGUTA CARE SUNT SENTIMENTELE SI EMOTIILE LUI R SI ALE LUI D FATA DE MINE? - Niciunul nu merita dragostea ta, amandoi te-ar putea face mai degraba sa suferi decat sa fii fericita si niciunul nu inspira incredere si siguranta pe termen lung. Amandoi au ceva de ascuns.

PETRUTA 1977 CAND IMI VOI GASI SUFLETUL PERECHE,IL CUNOSC IN PREZENT? - Nu e exclus sa fi aparut cumva in viata ta in ultimii 5 ani - poate in jur de 2011 - dar rolul lui a fost unul bulversant, nu a fost o intalnire prea placuta atunci, ci mai degraba agresiva, neasteptata, ti-a dat cumva viata sau principiile peste cap.

PETRUTA 1977 CE SIMTE M1975 PENTRU MINE,SUNT SANSE SA FIM IMPREUNA? - Nu as zice ca e prea multa iubire aici, e un om care agita spiritele, si cred ca nu va intelegeti perfect, existand multe puncte de incompatibilitate intre voi. Puteti fi impreuna doar o vreme, dupa care drumurile vi se despart.

RAMONA 1984 O SA MA MAI CAUTE VLADIMIR? - Nu va mai conta atat de mult, ci te vei detasa de el, cand vei intalni pe altcineva de care iti vei lega sperantele.

SIMONA 1980.SA ACCEPT SA MA MARIT CU COSTI?FINANCIAR SENTIMENTAL VA FI BINE? - In multe privinte va fi bine, dar nu perfect, pentru ca binele are si un pret de platit. Totul e sa nu te amagesti singura, asteptand ceva ce el nu poate oferi.

TEODORA 1971. NU MAI STIU CE E CU MINE,NU STIU CE VREAU CU ADEVARAT!MA GANDESC CA E UN SUBSTRAT PTR TOT CE SIMT!CRED CA NU MAI POT STA IN RELATIA CU RADU DAR NU POT IESI CU ADEVARAT!DE CE? - E normal ce simti, esti intr.o perioada cu aspecte planetare care te deruteaza, te zapacesc, dar incepand de la anul vei clarifica ceea ce simti si gandesti si vei putea lua decizii menite sa te elibereze de ceea ce nu e in avantajul tau. Mai ai inca ceva de invatat de la el sau prin intermediul lui.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 15-27 AUGUST 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ADA 1972 E BINE SA PLEC DE LA SERVICIUL PE CARE IL AM ACUM? - Doar daca ai deja o varianta la dispozititie, nu pleca fara nimic clar la orizont.

ADA 1972.MA INTORC LA FOSTUL JOB - Nu este imposibil, daca reusesti sa repari niste probleme pe care le-ai lasat acolo.

ADA.03.07.1972.DE CE AM FOST FORTATA SA PLEC DE LA FOSTUL JOB? - S-au adunat niste nemultumiri din mai multe parti, de la colaboratorii tai care nu te-au mai apreciat.

ALEX C 1986 ESTE S  JUMATATEA MEA? CUM VA EVOLUA RELATIA IN PERIOADA URMATOARE? - Ar putea fi persoana potrivita sa-ti fie jumatate pentru o viata dar ai grija, riscul de a gresi si a strica tot e la tine! Deci ai grija ce promiti.

ALEXANDRU 1977. DE 2 LUNI AM CUNOSCUT O FATA! SE VA PUTEA CONSTRUI IN TIMP O RELATIE SERIOASA CU ACEASTA FATA? - Da, poate iesi ceva serios de aici, dar abia dupa 4 luni de intalniri serioase iti vei putea da daca are viitor sau nu relatia. Merita sa investesti.

ALEXANDRU 1977. DE 2 LUNI AM CUNOSCUT O FATA! VOI REUSI SA INTEMEIEZ CU ACEASTA FATA O FAMILIE IN VIITOR? - Exista riscul sa o pierzi din cauya altei persoane, ori in viata ta, ori in viata ei, deci sansele ca alta sa fie jumatatea ta sunt mai mari.

AMM  1984 CU CINE MA VOI CASATORI? - Poate fi un barbat arasot, cam de aceeasi varsta, posibil zodie de apa, dar care are un mare defect: cam minte.

ANA 1987 ARE ROST SA CONTINUI RELATIA CU O? SIMTE CEVA PT MINE?ESTE CU ALTA DE 2 ANI - Nu merita sa incerci ceva ce e deja luat, deci mai bine te-ai concentra in alta directie.

ANCA 1975 SOTUL MEU MA MAI IUBESTE SAU ARE DOAR INTERESE MATERIALE? - E mai debraga o prietenie sau o apropiere buna la nivel mental decat o iubire intensa, deci a depasit faza iubirii, altceva apreciaza la relatia voastra.

ANCA 1975 VOI DIVORTA DE RADU? DACA DA,CAND SE VA INTAMPLA? - Cand relatia dintre vois e va raci si daca nu vei mai fi fericita cu ea, da, suint sanse ca in urmatorii 5 ani sa ajungeti pe pragul divortului, dar daca mai exista iubire, se poate salva.

ANDRADA 1990 CAND MA CASATORESC? - Nicidecum la o varsta frageda, deci te vei casatori dupa ce carieta ta va fi bine stabilizata in viitor, la maturitatea deplina, dupa 30 de ani.

BLUERAIN 1977 CAND IMI VOI INTALNI ADEVARATA JUMATATE, CATEVA DETALII SI DACA SUNT SANSE SA MA RECASATORESC? - Sansele unei noi casatorii sunt destul de mici pentru ca gasesti cu greu pe cineva potrivit. Daca se va intampla totusi, va fi cu o femeie la a doua casatorie.

BLUERAIN 1977 EXISTA SANSE DE IMPACARE CU CRISTINA SI SA REDEVENIM PRIETENI ORI SA AVEM O RELATIE DE IUBIRE IN VIITOR, SAU DRUMURILE NOASTRE S-AU SEPARAT DEFINITIV? - Daca va veti impaca, va fi pentru scurt timp, dar merita incercat, pentru ca ar mai exista totusi o sansa sa reluati ceea ce mergea bine. Dar o reveme e posinil sa nu mai aveti nicio legatura.

COSTEL 1983 CE SIMTE ANTOANETA PENTRU MINE? - Nu e nimic de suflet, e prietenie si colegialitate si daca nu vrei sa o pierzi, ar fi bine sa privesti relatia la fel.

CRISTINA 1974 CAND VOI REUSI SA IMI SCHIMB LOCUL DE MUNCA? - Sansele sunt mari in urmatoarele 6-9 luni, poate aparea chiar ceva promitator.

DALILA 1968 AM O RELATIE CU UN SCOTIAN. DECLARATIILE LUI SUNT SINCERE SI MERITA SA LAS TOTUL PT A FI CU EL SI FETITA LUI? - Foarte sincer nu e, exista si ceva ce nu e chiar asa cum promite el, dar din multe puncte de vedere, ar fi o alternativa buna pentru tine. O alta viata.

DANIELA 1974 AM PROBLEME LA SERVICI. CE MA ASTEAPTA DPV PROFESIONAL? - Nu se schimba nimic deocamdata, timp de vreo 5 luni problemele se mentin, dar dupa aceea ori devin o rutina, ori nu vor mai fi la fel de importante. Dar in viitor va fi mult mai bine, vei fi multumita.

DIA 1976. SE GANDESTE SAU SE VA INTOARCE DOR? MAI SUNT SANSE SA FIM IMPREUNA? - Nu mai sunt sanse, ar fi bine sa te detasezi de trecut si sa te eliberezi de gandul catre el.

DIANA 1967 CE SCHIMBARI APAR IN VIATA SENTIMENTALA ANUL ACESTA ? EXISTA BARBATUL CARE SA MA IUBEASCA? - Nu se schimba nimic anul asta, ori e o perioada de cautari sub asteptari, ori de singuratate. Trebuie schimbat ceva in atitudinea ta fata de tine si fata de barbati pentru a da o sansa unei relatii sa se dezvolte.

ENIGMA 1970 CE ROL JOACA MICUTZU IN VIATA MEA? - Nu e unul tocmai fericit, ai ceva de pierdut din rolul lui si ar fi mai bine sa fii extrem de atenta la ce are de spus sau de facut in relatia cu tine.

ERG 1972 MA VOI CASATORI CU H? - Ar fi sanse ca de aici sa se nasca o relatie matrimoniala, are multe atuuri,dar mai aveti ceva de rezolvat intre voi, ceva ce, mai devremne sau mai tarziu, v-ar crea neplaceri in relatie. Chiar si diferenta de varsta va avea un cuvant de spus intre voi.

EUGENIA 1979 A APARUT LAURENTIU IN PREAJMA MEA VA FI CEL SORTIT CASATORIEI? - Sansele ca de aici sa iasa o relatie frumoasa sunt mari cu conditia ca el sa fie cu adevarat deschis pentru o relatie, adica sa fie... disponibil!

EUGENIA 1979 VOI MERGE LA MUNTE CU LAURENTIU,AVEM ACELEASI IDEALURI DESPRE VIATA - Sunt si multe aspecte care va despart, care nu va apropie, dar care pot fi trecute cu vederea fiind principii minore.

G 1978 MA VOI MUTA DIN TARA PANA CEL TARZIU MARTIE 2013  - Esti intr-o perioada in care schimbarile de sens pot aparea de oriunde si oricand, dar nu cred totusi ca se rezolva aceasta problema inca. Se mai amana o eventuala plecare.

G 1978 VA FI RELATIA CU GABRIEL-MARIAN O RELATIE DE VIITOR? - Sunt mari sanse ca relatia voastra sa evolueze bine si sa fie cel cautat, dar se cere mai multa implicare si deschidere din ambele parti.

G 1978 VOI REUSI SA-MI GASESC UN JOB MAI BUN PANA LA SFARSITUL ANULUI? - Inca nu, dar in urmatorii 2 ani sunt mari sanse sa lucrezi in alta parte.

GEO 1972. DACA SOTUL MEU NU A TERMINAT RELATIA CU L. E. , CEPOT SA FAC? NU L-AM MAI INTREBAT NIMIC DE MULT TIMP, NU AM MAI POMENIT DE EA, DAR DUREREA NU A DISPARUT - Daca de la el nu vine niciun semn care sa iti dea motive de suspiciune,a r fi bine sa nu zgandaresti rana sau sa sapi dupa motive de suparare. Incearca sa privesti totul mai detasat, si daca el nu spune nimic despre asta, lasa lucrurile asa.

GEO 1972. POT AVEA INCREDERE IN SOTUL MEU, BRATULESCU EDWARD MIHAIL, CAND SPUNE CA MA IUBESTE? - Poti avea incredere in ce face, nu ce spune, deci el isi demonstreaza intentiile prin fapte. Daca acestea te multumesc, atunci totul e bine.

GEO 1972. SOTUL MEU A TERMINAT RELATIA CU LE? - A terminat, ar fi deci bine sa te linistesti si sa privesti cu ganduri pozitive spre viitor.

GEO 1972. SOTUL MEU. B. E. M. ESTE PLECAT CU L. E. ZILELE ACESTEA? - Nu, a fost ori singur, ori intr-o companie masculina.

GEO  1972 PE DATA DE 17. AUGUST, SOACRA MEA A VORBIT LA TELEFON CU AMANTA SOTULUI MEU? - Nu. Nu ai miotive de suspiciune cu privire la acea discutie

GEORGIA  1986- ESTE POSIBIL SA AJUNG SA LUCREZ IN ACEEASI INSTITUTIE CU MAMA MEA LA UN MOMENT DAT? - Daca se va ivi ocazia - ar putea fi dupa 2014. Da, exista o mica sansa in acest sens.

GEORGIANA 1978 MATEI-MARIN,BAIETELUL MEU A FOST DIAGNOSTICAT CU TSA(AUTISM ATIPIC).VIATA LUI VA FI CU REALIZARI,MARCATA DE DIAGNOSTIC? - Poate avea intr-o oarecare masura o viata normala, dar realizarile sale vor fi modeste.

GEORGIANA I 1985.CAND AM SA INCEP URMATOAREA RELATIE SENTIMENTALA SI CUM VA FI EA? - Din pacate perioada urmatoare va fi marcata de singuratate si de greutati in a te apropia de cineva, ca atare mai ai ceva de asteptat pana apare soarele pe strada ta.

INA 1981 CUM VA EVOLUA RELATIA DINTRE MINE SI G SUNT SANSE K JOACA DINTRE NOI SA DEVINA SERIOASA? - Poate deveni serioasa, dar ccanmd va devenis erioasa, va deveni si mai dificila, pentru ca si pretentiile vor creste si nu le veti putea onora niciunul nici altul. ca atare va merge bine cat timp NU devine serioasa.

IOANA 1985 CUM VA FI CA PERSOANA, CE MESERIE VA AVEA VIITORUL MEU SOT? - E preocupar de bani si de meseria lui, desi a avut ceva probleme in trecut, E un om destul de romantic, de sensibil, dar cam posesiv, marcat de trecut intr-un sens negativ. E un spirit tanar, jucaus, in multe privinte a ramas un copil.

IOANA 1985 VOI FI MULTUMITA DE NOUL LOC DE MUNCA? VOI MAI MUNCII IN STRAINATATE? - Multumita doar daca nu ai pretentii imposibile, deci daca esti constienta ca nu vei obtine tot ce visezi cu acest job, atunci lucrurile pot merge bine.

IULIAN 1982 ISI DORESTE N O AVENTURA SAU O RELATIE SERIOASA? - Vrea o relatie serioasa, dar are pretentii foarte ridicate.

JULIANNE 1981  + EL 1976 SE VA CONCRETIZA RELATIA IN CASATORIE? - Nu este imposibil, edxista o sansa de a duce spre ceva de viitor, dar mai aveti inca de reparat niste puncte sensibile, cdare, mai devreme sau mai tarziu, vor subrezi relatia. Riscul sa nu dureze insa e mare, deci se poate ajunge la divort.

LILI 1978 CAND VOI AVEA SI EU UN COPIL? - Sanse ar fi cam in urmatorii 2-4 ani. Posibil sa fie baiat.

LIUBA 1971AS DORI SA STIU DACA AM SANSE SA MA MARIT CU ION SI CAND SE VA INTAMPLA - E foarte incert acest aspect, urmatorii 2 ani pot aduce surprize neplacuite inr elatia voastra si care nu va apropie, ci mai degraba toarna suspiciune intre voi.

LORA 1971 MA VOI IMPACA CU IUBIT MEU IN TOAMNA ASTA? M-A PARAS IN IULIE PT ALTA. SUNTEM AMBII CASATORITI SI AM FOST IUBITI 7 ANI - Nu el va deveni important pentru tine ion perioada care vine, ci mai degraba jumatatea ta oficiala.

MARIANA 1979 SIMTE CEVA BOGDAN PTR MINE? - Da, simte ceva, numai ca e inconstant si isi schimba des parerea sau sentimentele, de parca ar fi indecis de felul lui.

MIHAELA 1962 VOI REUSI SA TREC PESTE NECAZ VOI GASI SPRIJIN SI LINISTE?VOI RAMANE IAR SINGURA? - Da, totul va reveni la normal, dar nu curand. Mai degraba din 2013 vei simti mai multa liniste. Momentan lucrurile raman mai tensionate si mai complicate.

OTILIA 76 ATI SPUS CA SENTIM AM O PER GREOAIE DAR CU REZULTATE PROMITATOARE. LA CE SA MA ASTEPT SI LA CINE? - Lucrurile vor deveni bune dupa un eveniment critic, ca si cum suferinta are ca rezultat fericirea. Va aparea cineva care iti va schimba major viata.

RAMONA 1984 CE SE VA INTAMPLA IN VIATA MEA SENTIMENTALA ANUL ACESTA? - Se apropie un eveniment fericit, dintr-o directie total neasteptata, ca si cum exact de unde nu speri nimic se va produce o schimbare majora. Ceva poate iesi mai bine decat ai crede.

RAMONA 1984 ESTE ROBERT SOARTA MEA? CU EL MA VOI CASATORI? - Din pacate el nu va sta mult in viata ta, deci nu e el.

ROXANA 1981 DACA AM FI IMPREUNA, CU CARE AS PUTEA CONSTRUI O RELATIE FRUMOASA SA DUREZE,CU LAUR SAU CU BAIATUL DE LA BENZ? - Cu altul, deci niciunul din ei nu e persoana potrivita.

SANDY 1989 VA FI VREODATA POSIBILA O RELATIE INTRE MINE SI VLAD? - Nu este exclus, dar nu curand, poate undeva prin 2014, dar pentreu a da os ansa mai mare acestei relatii, unul din voi ar trebui sa-si tina sub control atitudinea mai impulsiva.

SILVIA CARMEN 1978 CAND IMI INTALNESC JUMATATEA - Nu prea curand, se apropie greu sau este greu de ajuns la el, si pana la el cred ca vei mai avea si relatii esuate, si perioade de singuratate. Undeva in urmatorii 4 ani.

SILVIA CARMEN 1978 CE ROL ARE ROBERT IN VIATA MEA (BERBEC 1968)VA FI O RELATIE DE VIITOR? - Poate fi de viitor daca amandoi incercati sa pastrai energiile la un nivel domolit, sa nu le lasati sa scape de suib control.

TUNDE  1970  AM INCHEIAT UN CONTRACT DE MUNCA PENTRU ITALIA CU O FIRMA.PLECAREA SE TOT AMÂNA DE 3 LUNI.CÂND VOI REUSI SA PLEC? - Lucrurile nu se clarifica inca, mi-e teama ca pana la finalul anului nu se rezolva nimic, tot piedici vor fi inca! Posibil sa pleci totusi, dar nu cred ca in urmatoarele 3 luni.

VERGI 1976 CE NOUTATI VOR FI IN VIATA MEA SENTIMENTALA? - Nimic bun deocamdata, e mai degraba o perioada de iluzii, de vise care nu prea se implinesc, deci mai ai inca de trecut prin stari incerte si tensionate.

VIOLETA LARISA 87 SI TEODOR 84 CARE SUNT CELE MAI BUNE DATE PT CASATORIE IN PER.06 SI 09.2013? - 6 iulie, 7 septembrie 2013.

XLAR 1984 CUM POT SA IL TIN PE FLORIN LANGA MINE? ISI DORESTE? SIMT CA DA, DAR E FT NEHOTARAT! AJUTATI-MA VA ROG. - E Balanta cu o multime de planete in Balanta, deci e normala atitudinea lui nehotarata si schimbatoare. Plus ca tine mult la libertatea lui - se teme de implicare - deci va da inapoi ori de cate ori va simti ca te implici prea tare si ceri prea mult. Daca ii respecti toanele si nevoia de a se bucura si de propria lui viata, vei reusi sa il tii aproape.

XLAR 1984 ESTE FLORIN JUMATATEA MEA? SAU OCTAVIAN? CE IMI PUTETI SPUNE?CE ALEGERE SA FAC? - Preactic niciunul, altul ti-ar oferi stabilitate si ceva serios, cu Florin te vei cam plictisi, Octavian nu e sincer si nu vei avea incredere in el. Dar primul pare sa fie ceva mai serios.

ZDIA 1980 RELATIA CU R.CASAT.S-A TERMINAT.NU AM FOST SIGURA DE REL.(ATI AVUT DREPTATE)M-A IUBIT?CE A SIMTIT? - Te-a iubit,  si el a fost intr-o stare tensionata, dandu-si seama de complicatii, dar mai mult nu putea oferi!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-14 AUGUST 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

A 1972 VOI MAI LUCRA LA VECHIUL SERVICI CAND SE VA DESCHIDE(BINGO)?SAU IN ALT DOMENIU - Viitorul apropiat nu arata prea promitator, de parca nus e rezolva inca problemele de serviciu. Cred ca vine o veste proasta in acest sens.

ANA 1987 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu este exclus sa o fi cunoscut in ultimii 6 ani, dar e posibil sa nu faca inca parte concret din viata ta.

ANA-ALINA 1976 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Cele mai mari sanse sunt in urmatorii 2 ani.

ANCA 1977 ESTE M.G.BARBATUL CU CARE VOI RAMANE,CU CARE VOI INTEMEIA FAMILIE? - Relatia voastra este instabila in urmatorii 2-3 ani, deci daca depasiti cu bine acest interval incert cu suisuri si coborasuri, lucrurile vor merge in directia dorita.

ANCA 1977 VA REVENI M.G. LA RELATIA CU MINE,VOM REDEVENI UN CUPLU,POT FACE CEVA CA SA-L ADUC INAPOI? - Momentan nu, lucrurile par blocate,. dar sunt sanse sa apara ceva in viitor care sa va reaprinda amandurora inima. O situatie brusca si neprevazuta.

ANCA C. 1975 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA CU CARE MA VOI CASATORI? - Pana la implinirea varstei de 40 de ani ar trebui sa existe concret in viata ta.

ANCA C. 1975 VOI AVEA COPII? - Da.

ANDREEA 1980 CARE DIN URMATORII TREI SE GANDESTE CEL MAI MULT LA MINE SI E SINCER:STEFAN C,DANI P SAU ADRIAN C? - Niciunul nu e bun pentru tine, fiecare ascunde ceva ce te-ar face foarte nefericita, deci ai tu grija pe care il lasi sa intre in inima ta. Toti te vor face sa suferi.

ANDREEA.CLAUDIA 1986 CAND VA APAREA ACEL CINEVA IMPORTANT/ JUMATATEA, IN VIATA MEA? - Poate deja a aparut in anturajul tau de cunostinte, dar e posibil ca abia de la anul sa iti dai seama mai clar cine este.

ANONIM 22.09.1984 AS DORI SA REASEZ CASNICIA MEA PE BAZE MAI SOLIDE  E POSIBIL? - Da, inca se mai poate, deci gandeste pozitiv, zambeste in fata lui, recucereste-l cu tot ce ai tu mai bun, pentru ca inca va mai leaga multe. Mai aveti multe sanse de a continua impreuna, dar depinde si de implicarea lui.

CARMEN_E 1976 IMI VOI SALVA CASNICIA ALATURI DE SOTUL MEU CRISTIAN STEFAN? - Da, sunt mari sanse doar daca el este acum inca dedicat relatiei voastre, adica nu e deja cu gandul in alta parte.

CORINA 1978 CAND AM FOST IMPREUNA CU ZAKARIA CE AM INSEMNAT PT EL:O ATRACTIE FIZICA,O DISTRACTIE SAU O IUBIRE ADEVARATA?ACUM CE MAI SIMTE PT MINE? - A fost sincer cat timp ati fost in doi, dar a intervenit tradarea care v-a facut sa va indepartati. A disparut increderea intre voi, deci si seriozitatea relatiei dupa o vreme.

DANA 1964 DACA O SA MAI CONTINUE RELATIA CU FLOREA - Sunt sanse sa mergeti mai departe daca dragostea dintre voi mai e la fel de puternica. Fa tot posibilul sa pastrezi viu interesul lui fata de tine. Si invers.

ELA 1982 DE CURAND M-AM MUTAT IN CAPITALA, IAR IN PREZENT CAUT INTENS UN JOB RELATIV BUN, CREDETI CA O SA URMEZE CEVA SERIOS DIN SEPTEMBRIE? - E greu, primele 4 luni in capitala vor fi complicate si stresante pentru tine, deci trebuie sa ai rabdare pana cand vei gasi ceva care sa te si multumeasca.

ELENA EPU 1975 + FLORIN 1980 AVEM VIITOR IMPREUNA SI SANSA UNUI COPIL IMPREUNA?SE POATE PRECIZAPERIOADA - E foarte posibil ca fiecare din voi sa aiba pe altcineva pus deoparte, deci sunt foarte mici sanse sa ramaneti impreuna multa vreme.

FLORENTINA 1966 SUNT DIVORTATA AM O RELATIE CU D VOI MAI AVEA VREO CASATORIE? - Sunt mici sanse ca relatia sa duca la o casatorie, dar poate dura totusi fara acte.

GABRIELA 1970 VOI AVEA O RELATIE DE CUPLU PE TOATA VIATA CU NICOLAE? - Sunt mari sanse sa faceti relatia sa dureze chiar si cand va fi mai greu, deci merita sa investesti tot ce ai mai bun in ea.

GABRIELA 1970 VOI CASTIGA MAI MULTI BANI? - Nu, bugetul tau va fiu mereu oscilant si nesigur, ba chiar vor fi si momente dificile in care vei gestiona banii cu greu, dar vei gasi solutii sa te descurci.

ILEANA 3333 1958 DE CE M A SUNAT DAN C? - Fara un motiv de suflet, ci ca un fel de povara pe constiinta, avea ceva de clarificat sau de explicat.

ILEANA 3333 CAND VOI AVEA O RELAIE DE LUNGA DURATA CU UN BARBAT? - Sansele sunt destul de mici sa legi ceva de durata, desi incercati vor mai fi, dar nu vei gasi usor un barbat care sa merite. Viitorii ani sunt mai degraba singuratici, decat cu cineva alaturi.

ILEANA 3333 MA IUBESTE DAN C? - Nu e dragoste aici. Cred ca nici nu mai are varsta in care sa iubeasca, ci e mai mult o atitudine matura, sobra.

ILEANA 3333 VOI AVEA O RELAIE CU DAN C ? - Cel mai probabil nu, ceva se opune unei apropieri, de parca el nu ar fi comp0let disponibil. Ai grija cat de mult il lasi sa intre in viata ta.

IOANA 1985. AM CIP. RFIG IMPLANTAT? VOI AVEA PROBLEME CU LEGEA SI CU NERVII DATORITA LUI? - Nu ai nimic, gandeste pozitiv si simte-te bine.

IOANA 1985. UNDE SI CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Va aparea ceva mai greu, dupa mai multe relatii. Nu cred ca apare totusi in urmatorii 3 ani.

IULIA 1987 CAND IMI VOI INTALNI PERECHEA? - Va aparea destul de greu si dupa perioade de singuratete si de dezamagire sentimentala. Poate undeva in jur de 35 de ani.

KRMEN 1983 CU CINE MA VOI CASATORI? IL CUNOSC? - El e posibil sa mai fi fost casatorit in trecut, cam de o varsta, posibil zodie de apa.

LAVINIA 1987 CASATORIE CU RADU?CAND? - Exista un moment dificil in urmatoarele luni si viitorul relatiei depinde enorm de felul cum depasiti acel punct critic.

LAVINIA 1987 MA IUBESTE RADU? - Parca nu mai simte ce a fost candva, e cumva rece, dezinteresat, dar sunt sanse sa-i reaprinzi flacara.

LOREDANA 1996 CUM VA FI VIATA MEA? - Oscilanta, si cu perioade excelente, de fericire deplina, dar si cu momente de dezamagire si tristete. Totul depinde numai de atitudinea ta fata de viata, deci pastreaz-o mereu optimista, in sus!

LULLU 1967 CUM VA FI PENTRU MINE PERIOADA SEPTEMBRIE-DECEMBRIE ? CAND INCEP SA LUCREZ SI CAND VOI FACE CALATORII? - O perioada destul de dinamica, plina si de noutati, dar si de obstacole, ca si cum lucrurile bune se pot obtine numai dupa efort intens. Calatorii da, poti face, dar serviciul parca inca nu incepe.

MARGOT 1978 CREDETI CA AR FI POSIBIL SA FAC SI AL TREILEA COPIL SI DACA DA, IN CE CONJUNCTURA? - Nu e clar acest lucru, doar printr-o intamplare sa apara, ca atare cred ca ramai cu ce ai pana acum.

MIHAELA 1981 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA?ESTE O PERSOANA NOUA IN VIATA MEA SAU SE AFLA PRINTRE CUNOSCUTI? - Nu apare curand, mai ai destul de mult de asteptat, deci nu il cunosti. Undeva in urmatorii 6 ani, poate la o varsta rotunda.

MIRELA 1982 CAND O SA-MI INTALNESC JUMATATEA? - Nu va aparea curand, vreo 4 ani inca lucrurile sunt instabile si dificile in plan sentimental.

NELA 1967 ADRIAN ,FOSTUL IUBIT,SE INTOARCE LA MINE?CAND? - Nu e exclus sa mai existe o sansa pentru voi, dar si de tine depinde sa-l readuci la tine, sa gasesti o cale de a-i redeschide interesul fata de relatia voastra. Momentan el e mai rece, mai distant, neincrezator.

OANA 1990 AS VREA SA PLEC IN CEHIA SA MUNCESC. O SA FIU MAI OK FINANCIAR SI SUFLETESTE SAU TREBUIE SA IMI CURAT KARMA UNDE SUNT? - Greu de spus daca va fi mai bine, dar din anumite puncte de vedere ai multe de invatat dintr-o astfel de calatorie, deci daca ai sansa sa pleci, fa-o, dar fara sperante imense, ci cu constiinta impacata ca e spre binele tau.

RAISA 1987 CE SIMTE IUBITUL MEU CRISTI PENTRU MINE? CUM VA EVOLUA RELATIA NOASTRA? - Relatia va evolua greu, cu dezamagiri si suspiciuni, de parca el nu s-ar tine de cuvant in ce promite, ceea ce va stirbi din partea buna a relatiei.

RAMI 1976 VOI MAI AVEA UN COPIL? - Cel mai probabil nu, desi sansele unei sarcini sunt mari, dar posibil sa nu evolueze.

RODICA 1959 CUM VOI STA CU SANATATEA - Relativ bine, e posibil ca unele probleme care apar sa fie doar alarme false, deci sa nu fie atat de grave pe cat par, deci nu trebuie sa le agravezi singura cu ganduri negative. Toate pot fi tinute sub control cu realism si cu grija.

RODICA 1974  VOI REUSI SA-MI SCHIMB DOMICILIULPÂNA LA SFÂRSITUL ANULUI? SA MA MUT ÎN GARSONIERA ÎMPREUNA CU PARTENERUL MEU? - Cel mai probabil se amana pentru anul viitor, ceva va opreste planurile in urmatoarele 4 luni.

RODICA 1974  VOI  PUTEA DA NASTERE VREODATA UNUI COPIL? VOI AVEA COPILUL MEU? VA ROG MULT,SPUNETI-MI ADEVARUL - Exista o problema aici, de parca s-ar amana mul;t timp acest momernt, de aceea ar fi bine sa verifici din punct de vedere medical ce se petrece. Sansele sunt totusi mici.

SIM 1978 CARE ESTE MAREA MEA IUBIRE? A FOST SI AM RATAT-O SAU URMEAZA SA VINA? - Urmeaza sa vina, dar din pacate nu e atat de mare pe cat o astepti, deci ar fi bine sa mai reduci din vise, ca sa nu suferi o deceptie. Va fi o relatie normala, fara nimic spectaculos.

SIM 1978 CE FEL DE RELATIE AM CU L? AM SUFERIT MULT,DAR PARE SI IUBIREA CEA MAI PUTERNICA. MERITA SA DIVORTEZ PT EL? - Nu merita, daca ai deja dubii, mai bine nu face nimic. Suiferintele vor continua, nu inseamna ca a fi cu el inseamna fericire deplina.

SIM 1978 VOI MAI AVEA VREO CASATORIE IN AFARA DE CEA DIN PREZENT? - Sunt sanse sa ai doua casnicii de-a lungul vietii.

SUN 1983 CU CINE VOI AVEA URMATOAREA RELATIE SENTIMENTALA IMPORTANTA? - E ceva mai matur decat tinbe, va fi o atractie puternica la mijloc, dar si un oarecare interes din partea unuia din voi. Ori e zodie de pamant, ori Leu.

SYMO 1973 CE SIMTE LIVIU PENTRU MINE? - Nu cred ca e chiar dragostea pe care o visezi din partea lui, e mai degraba un fel de copmpromis, doar pentru a fi cu cineva. Nu prea are sanse sa continue fara niste sacrificii.

SYMO  1973 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU LIVIU? - Poate evolua, dar asa cum am spus, cu un pret de platit, caci vor fi momente in care veti fi de multe ori separati, cu sansa de a o lua de la capat de vreo 3 ori. In ciuda problemelor, puteti totusi merge mai departe.

SZEN 1983  VOM REUSI EU SI ARM SA AVEM GARSONIERA NOASTRA? - Sansele sunt destul de mici sa o aveti impreuna - daca nu exista un act de casatorie intre voi -  dar da, in cele din urma vei avea casa ta cu acte in regula. Dar va dura.

TEA 9.12.68 CUM VA FI VIATA PROFESIONALA IN URMATORUL AN, AVANSEZ PE POSTUL DE SEF SERVICIU, SCHIMB LOCUL DE MUNCA, ALTA VARIANTA? - E un an mai dificil, dar toate hopurile se rezolva cu bine, dar cu ceva stres. Nu cred ca e anul unei schimbari, nici a unei avansarti, mai degraba ramai pe acelasi nivel, dar poti castiga ceva mai bine.

TOOJI92 INCEP SA IMI PIERD INCREDEREA IN PRIETENII MEI. CUM VA DECURGE RELATIA MEA CU EI? - Unul sau doi dintre ei iti vor crea mari neplaceri si nu veti mai fi atat de apropiati cu timpul, dar ai si cativa care iti sunt cu adevarat alaturi cu sufletul. Nu toti merita neincrederea ta!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 18-27 AUGUST 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[KARMA] GEORGIANA 8.03.1985 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2010 - urmatoarea va fi - 2028-2029 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2038-2040 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2012 - APRILIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa IX semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. 3. INDEMNUL PERIOADEI: invata, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea stramta in care ai trait pana acum, priveste in sus, priveste departe, viseaza cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradeaza-te, deschide-te spre spiritualitate, afla, descopera, informeaza-te, calatoreste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

BIA 07.03.1994 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ION VALENTINA MIHAELA 27.07.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

IULIA CORINA CIUPERCEA, 30.11.1985 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MARIUS9211 31.05.1992 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

RAMONA 21.12.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

SANDA 16.12.1966 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALINA19.11.1984EA 01.09.1977EL
EA -
SCORPION, Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL -
FECIOARA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION - FECIOARA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANA 23.11.1987 EA+ 27.09.1986 EL
EA - SAGETATOR,
Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL -
BALANTA, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR - BALANTA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANA 30.08.1977 EA + 30.09.1977 EL
EA -
FECIOARA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
BALANTA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA - BALANTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:  FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANDRADA 20.10.1990 EA + 04.10.1991 EL
EA - BALANTA,
Junon in SAGETATOR, CAL DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL -
BALANTA, Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
BALANTA - BALANTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - CAPRA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

DANA VALENTINA 06.09.1982 EA + 07.11.1983 EL
EA -
FECIOARA, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - SCORPION,
Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
FECIOARA - SCORPION COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - PORC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI
 

EMY 17.02.1976 EA + 30.09.1977 EL
EA -
VARSATOR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
BALANTA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR - BALANTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

GINA 17.05.1988 EA+ 27.09.1986 EL
EA - TAUR,
Junon in TAUR, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
BALANTA, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
TAUR -  BALANTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:
DRAGON - TIGRU  COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
PAMANT - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-17 AUGUST 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

ALINA 27.07.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANAID 23.08.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANCA 17.02.1994 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

BIANCA 10.04.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

IOANA 12.06.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

91VIOREL 04.04.1992 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALEXANDRA 13.01.1991 EA + 18.08.1989 EL
EA -
CAPRICORN, Junon in
CAPRICORNCAL DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -
LEU, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
CAPRICORN - LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:
CAL - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
METAL - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANCA 17.02.1976 EA + 02.09.1973 EL
EA - VARSATOR,
Junon in FECIOARADRAGON DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
FECIOARA, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
VARSATOR - FECIOARA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:
DRAGON - BIVOL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ELENA 05.08.1973 EA + 21.11.1978 EL
EA -
LEU, Junon in SAGETATORBIVOL DE APA(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL -
SCORPION, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU - SCORPION COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:
BIVOL - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA -
PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ELENA 15.03.1988 EA + 15.02.1991 EL
EA - PESTI, Junon in BERBEC, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL -
VARSATOR, Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
PESTI - VARSATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:
DRAGON - CAPRA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MADALINA 22.01.1990 EA + 18.10.1990 EL
EA - VARSATOR,
Junon in SCORPIONSARPE DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
BALANTA, Junon in SAGETATOR, CAL DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
VARSATOR - BALANTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:
SARPE - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
PAMANT - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MIHAELA 19.03.1979 EA + 12.03.1979 EL 
EA - PESTI,
Junon in PESTICAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL -
PESTI, Junon in PESTI , CAPRA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI - PESTI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:
CAPRA - CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] ANA 23.11.1987 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2011-2014 - urmatoarea va fi - 2030. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2065-2066 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IULIE 2012 - AUGUST 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa X semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: afirma-te, arata ce poti, concentreaza-te asupra rolului tau in lume, fii cel mai bun, castiga definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi in fata, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[ASPECT] ANA 23.11.1987 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IUNIE 2012 pana in MAI 2013 Jupiter trece prin casa V deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN ZODIA OPUSA IN OPOZITIE CU SOARELE NATAL este un moment mai dificil, cand aveti impresia ca puteti face fata unor sarcini mai mari decat puteti duce. Aveti o imensa incredere in fortele proprii, orgoliul dv. ajunge la paroxism si pentru ca scapati de sub control adevarata dimensiune a lucrurilor, va lasati atras de prea multe directii simultan cu riscul de a nu atinge nici una. Exagerati, abuzati de energia dv. si pentru ca vor cadea prea multe pe umerii dv., ati putea claca din cauza oboselii. Nu va intindeti mai mult decat va este plapuma, ci incercati sa va administrati mai bine fortele. Viata dv. scapa putin de sub control si nu mai stiti cum sa-i faceti fata, avand prea multe pe cap. Aveti tendinte spre exagerare, va lipseste simtul masurii, nu stiti cand sa va opriti, ci atingeti extremele foarte usor. Pretindeti prea mult, atat de la dv., cat si de la ceilalti si va consumati energia fara rost. Tendinta spre abuz si excese va poate cauza probleme de sanatate: mancati prea mult, beti prea mult, consumati totul in cantitati prea mari: bani, energie, alimente etc. Promiteti mai mult decat puteti indeplini. Jupiter va cam da de furca printr-o atitudine haotica, ce va poate duce usor la extrem. Este perioada abuzurilor, a erorilor de cale, a deciziilor pripite, chiar a micilor ghinioane de zi cu zi, in care trebuie sa invatati lectia cumpatarii, a bunului simt, a prudentei.

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®