®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna AUGUST 2013

 

 ARHIVA LUNII AUGUST 2013
Ultima actualizare a acestei pagini: 19 septembrie 2013 18:12
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI -
1-31 AUGUST

ASPECTUL ANULUI - 1-31 AUGUST
PERIOADE KARMICE
-  
1-31 AUGUST
ASTRO-CALCUL
- 
1-31 AUGUST
CUPLUL, PE SCURT
- 
1-31 AUGUST
MISTERELE NOPTII
-  1-31 AUGUST

---Aici se incheie arhiva lunii AUGUST 2013---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-31 AUGUST 2013
(
CURIERUL DESTINULUI)

ALIN M 1979 CAND MA VOI CASATORI? DACA MA VOI CASATORI, CU CINE (ZODIA), CUNOSC DEJA PERSOANA ? - O intrebare pe mesaj te rog! Casatoria ta e posibila undeva pe la 34-35 de ani, deci destul de aproape de varsta ta de acum, o femeie pe care o vei iubi, posibil zodie de apa.

ANA 1980 CAND MA VOI MAI INTALNI CU K? - Intalnirea nu e foarte sigura, parca depinde de o decizie pe care trebuie sa o ia K, astfel incat nu e clar daca va avea loc, cel mai probabil nu. Daca totusi va avea loc - e posibila in urmatoarele 6-18 luni.

ANA 1980 CE SANSE AR AVEA O RELATIE CU K, E CEVA DE VIITOR SI SERIOS? - Nu e de viitor, intr-o zi K va fi o simpla amintire pentru tine, si nu foarte placuta.

ANONI 1975 CUM VA ARATA CARIERA MEA IN URMATOARELE 6-12 LUNI. IMI VOI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA, VOI DESCHIDE O FIRMA SAU VOI RAMANE IN ACEEASI COMPANIE. IN CE FEL MA VOR AFECTA SCHIMBARILE DE LA ACTUALUL LOC DE MUNCA? - Apare ceva nou la orizont, care e ca implinirea unui vis, e ceva ce iti doreai sa se intample si care deschide o perspectiva noua pentru tine si care depinde numai de eforturile si ambitia ta proprie. Deci poate fi sansa de a deschide firma proprie.

CORINNA 1980 CAND MA VOI CASATORI? - Posibil sa mai ai putin de asteptat, dar probabil nu mai mult de 3 ani. Inca mai cauti, inca nu l-ai gasit si chiar e posibil sa mai ai parte si de perioade de singuratate pana acolo.

CRISTINA 1979 DACA A FOST IUBIRE,SI-AR MAI DORI RAFA SA STIE DE MINE ACUM,CARE AR FI REACTIA DACA I-AS DA VREUN SEMN? - Ai rabdare, nu actiona tu, nu cred ca e un moment bun pentru o astfel de initiativa, cred ca el trece printr-un moment in care are nevoie de o pauza. E posibil sa nu ii placa sa faci tu un astfel de gest. Stai pe loc asadar!

CRISTINA LAVINIA 1987 MA CUNUN CIVIL CU RADU? - Cununia e cumva legata de maternitate la tine, de parca intai faci un copil si apoi te casatoresti sau sunt strans legate. Totusi, cununia depinde cumva de tine, de parca de la el nu vine initiativa, ci de la tine.

DANA RODICA 1975 F NICOLETA MA APRECIAZA CA PREGATIRE SAU NU? - Nu complet, parca are ceva ce nu ii place total la tine, ori te compara mereu cu altcineva - mai bun poate - ori asteapta mai mult de la tine.

DANI 77 EU,SOTUL SI FIULTRAIM DE 2ANI IN GERMANIA. PROF. SENTIM.FINANC.SOCIAL, ARATA BINE AICI? JOBURILE SI CASNICIA NE ADUC IMPLINIRE IN ORASUL P? - Perfect nu va fi, va exista ceva ce nu va va oferi satisfactie maxima, cred ca social, adica va fi cam gol in jurul vostru, nu veti avea prea multi prieteni apropiati, dar profesional cred ca va fi bine - desi si aici mai aveti ceva de invatat. Ceva va va lipsi, mai ales in primii 5 ani de sedere acolo.

DANI 77 PRIN CE IMPREJURARE EU SI SOTUL MEU VOM GASI O CASA MARE CU GRADINA IN CARE NE VOM MUTA, EV.IN SEPTEMBR? E DEPARTE DE LOC. NOASTRE DE MUNCA? - Nu va fi chiar asa cum va doriti, dar veti cauta, veti vizita cateva locuri, dar cred ca veti gasi pana la urma ati puitea gasi ceva bun la vest de locul de munca. Cautati insistent, nu veti gasi usor si nici nu cred ca e vorba chiar de septembrie, dar in septembrie se poate afla totusi ceva despre asta. Ca atare gasiti dupa cautari asidue, posibil poate fi undeva intr-o zona linistita, cu iz spiritual, de exemplu langa o biserica sau ceva similar.

DANIELA 1989 MA VOR ANGAJA LA FIRMA LA CARE ACTUALMENTE SUNT IN PROBA? - Ai ceva negativ pe suflet care iti inspira teama, ori te simti cu musca pe caciula de ceva ce s-a intamplat inainte, ori e ceva/cineva nefast la acel loc de munca ce iti inspira teama si asta subrezeste siguranta unui viitor acolo. Dar cred ca pana la urma e vorba de o stabilizare, ceea ce poate isnemna o angajare pe termen mai lung.

DANIELA MARIA 1975 CE ASTEPTARI ARE DANIEL DE LA RELATIA NOASTRA, CE POT FACE EU CA ACEASTA SA FIE CE NE DORIM AMANDOI? - Nu cred ca asteapta prea multe, nu e sigur ca relatia voastra poate merge prea departe si dubiile sale reduc sansele unei relatii de viitor. Cred ca si tu ai dubii, cele intamplate inainte intre voi nu nasc prea multe perspective bune. Oricum fii prudenta.

DANIELA MARIA 1975 CE SIMTE ACUM DANIEL PENTRU MINE? - Intre voi e un proces de echilibrare karmica, acesta e scopul intalnirii voastre, dar de la el nu cred ca primesti chiar ceea ce sperai, el nu-si asuma prea multe. E sincer in felul lui, dar nu cred ca e iubire aici. E nevoie de mai mult.

DANIELA MARIA 1975 EXISTA SANSE CA RELATIA CU DANIEL SA DUCA LA CASATORIE/FAMILIE, POSIBIL SA FIE EL TATAL COPILULUI CARE SPER SA APARA? - Imposibil nu e, dar e inca o cale lunga in care trebuie sa dai dovada de multa intelepciune, rabdare, gandire pozitiva si un dram de detasare, deci nu te indragosti chiar asa de tare, priveste totul cat se poate de lucid. Lucrurile pot merge spre bine, spre o familie impreuna, da, dar mai sunt inca multi pasi de trecut, mai ales din partea lui. Tu esti pregatita, el nu!

DANIELA MARIA 1975 VA REUSI DANIEL SA SE REDRESEZE FINANCIAR, AFACEREA INCEPUTA VA AVEA SUCCESUL SPERAT, VA REUSI SA RESTITUIE CREDITUL? - Foarte greu momentul pentru el, desi viitorul arata bine, promitator. Insa pana in 2015 ii va fi extrem de greu, criza il va afecta foarte tare, dar trebuie sa lupte, sa isi pastreze gandirea pozitiva orice ar fi. Reusita e o chestiune de vointa, de efort din partea lui, nu vine usor!

DIA 1977  ARE SENS SA MAI CONTINUI CAS.? AVEM O FETITA, DAR INTRE NOI NU MAI E NIMIC. NICI FAM LUI NU NE VREA. ZIC CA I AM DISTRUS VIATA - O casnicie poate continua si daca iubirea a palit, cu atat mai mult ca aveti un copil imrpeuna. Daca el ar putea sa se rupa de influenta familiei sale si s-ar concentra pe voi 3, lucrurile ar merge ceva mai bine, dar fericire deplina nu va fi. Dar poate fi o relatie fireasca, banala, ca multe altele de pe lumea asta, fara insa sa va mai lege iubirea, ci ratiunea, datoria, dorinta de a continua imprreuna fara sa mai sperati miracole. Ca atare numai tu decizi daca mai merita.

DIANA 1972 VOI INTALNI VREODATA PE CINEVA SA-L IUBESC SI SA MA IUBEASCA, VOI AVEA PARTE DE IUBIRE? - Ar trebui sa ai parte de doua iubiri importante in viata ta, dar ambele au un punct sensibil, care nu permite ca relatia sa se lege complet. Dar ai rabdare, sunt mari sanse sa apara si iubirea, numai ca mai ai inca de cautat si asteptat.

DIANA ELENA 1981 CUM VA EVOLUA RELATIA CU COLEGUL MEU G ? - Daca e vorba de asteptari sentuimentale, cel mai bine e sa mentii relatia doar pe teren profesional, colegial, pentru ca aici poate fi bine. Daca nu e vorba de nimic de suflet aici, atunci relatia voastra se va ameliora in timp, mai ales daca amandoi va recunoasteti cinstit valoarea. Se resimte o competitie intre voi in care fiecare vrea sa iasa in fata si in care pozitia de lider se poate schimba permanent intre voi. Tu ar trebui sa iti impui mai serios punctul de vedere iar el sa ti-l respecte, pentru ca de aici e posibil sa existe unele probleme, in forta ta de a-ti demonstra valoarea si autoruitatea.

FLORI 1976-MARIAN MA IUB. SAU STA CU MN DIN INTERES; VOM FI ÎMPR.PRIN CASATORIE SAU PRIETENIA NOASTRA SE TERMINA CURÂND? - Nu e tocmai iubire pura aici, desi simte ceva pentru tine. Momentan drumurile vioastre nu duc neaparat la o casatorie, inainte de asta mai e cale lunga si multe de reparat intre voi, pentru ca relatia nu e foarte solida, e inca superficiala. E posibil sa treceti intr-o faza noua curand si abia atunci sa se clarifice situatia intre voi. Lasa lucrurile un pic la voia intamplarii, fara sa le modifici si fara sa le grabesti. Gandeste pozitiv si investete in relatie fara sa incerci sa le controlezi pe toate.

GABI 1967 VOI AJUNGE SEFA LA SERVICIU? - Sansele exista, dar totusi incerte, pentru ca mai exista cineva care vizeaza acelasi post si care iti e cu ceva mai presus. E posibil mai degraba sa apara o oportunitate noua decat cea pe care o astepti, si care sa fie mai buna, totul e sa nu o ratezi tu cu gandul la sefia visata.

GIANA 1974 CUM VA FI JUMATATEA MEA SI UNDE O VOI INTALNI? - Il gasesti cam greu, parca tu insati nu esti decisa, ori pentru ca cei care apar nu iti plac sau nu iti convin, ori pentru ca sansele sunt limitate si atunci greu vei lega o relatie. Momentan nu apar detalii despre el, doar ca ar putea fi zodie de aer.

GIANA 1974 IMI VOI FACE UN COAFOR AFACERE PROPRIE SAU MA VOI ANGAJA CA ECONOMISTA SAU VOI URMA ALTA CALE PROFESIONALA? - Nu ai gasit inca acea cale care sa te satisfaca, o mai cauti inca. Esti cumva blocata in ceea ce faci acum, deci, ca sa se deblocheze norocul, e nevoie si din partea ta de o decizie, de o initiativa, sa ai curajul sa iesi din impas. Ori sa renunti la ceva ca sa pornesti pe o cale noua, ori sa abandonezi o idee de care esti atasata, deci ti se cere un sacrificiu inainte de a ti se deschide iar caile. Momentan ramai unde esti de ceva vreme.

GIANA 1974 MA VOI CASATORI CU PARTENERUL ACTUAL? - Probabil partenerul actual intra in categoria de mai sus - care nu iti convin pe deplin - si atunci va veni o zi cand va trebui sa iei o decizie, spunand ca e mai bine sa infrunti adevarul decat sa te amagesti singura, ca atare sansele de a ramane cu el pentru totdeauna sunt mici.

GINA 1985CE AM DE CORECTAT/IMPLINIT PENTRU EVOLUTIA SUFLETULUI, CARE SUNT CAPCANELE LA CARE SA FIU ATENTA -  Trebuie sa inveti lectia rabdarii, a asteptarii, a faptului ca lucrurile bune in viata se cladesc lent si greu, sa intelegi mersul destinului, sa nu i te opui, sa acce[ti cu bucurie tot ce ti se ofera, sa nu fii nemultumita cu ceea ce ai obitinut, sa inveti sa pretuiesti lucrurile materiale, fara a le transforma in obsesii sau dorinte posesive, sa respecti libertatea si valoarea altora, fara a te impune tu peste toate, sa te bucuri de viata si de oamenii din jur, fara a le cauta defecte, sa accepti schimbarea, sa nu te cramponezi de ceea ce ai.

ISABELA 1975 1LECTIILE KARMICE AL VIETII MELE - Vei pierde de multe ori in viata lucruri importante pentru tine, prin care sa inveti lectia modestiei, a sacrificiului, a capacitatii de a discerne intre vis si realitate. De multe ori vei primi lectii de la viata prin faptul ca nu ti se implinesc unele dorinte/vise, descoperind ca ai fugit dupa himere sau te-ai amagit singura, deci trebuie sa inveti ce este cu adevarat important pentru tine. Sa ai incredere in destin, in divinitate, in oamenii mai intelepti care te pot invata multe.Trebuie sa inveti sa iti asumi riscuri, sa schimbi permanent directia spre altceva mai bun si sa lupti pentru parerile tale.

IULIAN 1982 O VOI GASI PE STELUTA CU AJUTORUL UNUI DECTECTIV PARTICULAR? IN AFARA DE EA VA MAI FI CINEVA DIN RO CU CARE VOI MAI FI IMPREUNA? - O intrebare pe mesaj te rog! Ceva te opreste sa o gasesti pe Steluta, e departe, in alta tara probabil, si mi o poti gasi prin metodele la care ai acces acum. Posibil sa afli candva unde e si vesti despre ea, dar trebuie sa mai ai rabdare.

KRMEN 1983 UNDE SI CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Mai ai de asteptat destul de mult, ba chiar vei mai trece si prin perioade de singuratate totala, dar e greu de spus pana cand mai ai de asteptat. Mai ai ceva de invatat pana ce va aparea el. Posibil sa apara intr-un mediu profesional sau cu tenta spirituale.

LORENA 1980 IN CAT TIMP VA APAREA UN BARBAT IN VIATA MEA (ZODIA DACA SE POATE), FACE PARTE DIN ANTURAJUL MEU? - Mai ai inca de cautat si mai ai parte de relatii sub asteptari, care nu te vor satisface, pana ce va aparea cel potrivit tie. Nu e din mediul tau freecvent si e posibil ca la inceput nici sa nu il placi, dar dupa o vreme il vei privi cu alti ochi. Posibil zodie de pamant - apare cam in urmatorii 4 ani.

LOREP 1975 CUM IMI VA MERGE LA SERVICI IN URMATOAREA PERIOADA.APAR PROBLEME..? RAMAN FARA JOB CUMVA? - Nu cred ca e vorba de asta, dar posibil ca in jur de 2014 sa alegi chiar tu o cale noua care te va satisface mai mult. Vei avea la un moment dat de ales intre doua directii.

MARGOT 1978 CUM MA VEDE D? II PLAC,IL ATRAG? SE GANDESTE LA O RELATIE CU MINE? - Ii placi, il atragi, vede in tine femeia cu care ar dori sa aiba o relatie, dar nu poate fi ceva solid.

MARGOT 1978 REF LA RASPUNSUL DIN IULIE:SI EU SI D SUNTEM CASATORITI. SA MAI AM RABDARE PT O RELATIE IN VIITOR? VA IESI CEVA? - In acest caz nu va iesi nimic, am spus deja ca aceasta e piedica numarul unu. Amandoi sunteti in alte relatii, deci ceea ce e intre voi acum e doar un refugiu din casniciile voastre actuale care trec printr-un moment critic, dar voi doi impreuna nu aveti viitor. Poate dura o vreme asa, pe ascuns, apoi gata, fiecare se intoarce la ce are acasa.

MARIANA 1972 ATMOSFERA DE LA SERVICIU ESTE NEPLACUTA (SUNT IGNORATA, NU MI SE DAU LUCRARI ETC.). CAND SE VA IMBUNATATI SITUATIA MEA? - Chiar si din aceasta atmoisfera ai ceva important e invatat, semn ca nu dai tot ce poti la serviciu, deci nu numai ceilalti sunt vinovati, ci si tu. Ceilalti simt la tine un blocaj, un obstacol de comunicare probabil, deci chiar tu trebuie sa iei unele masuri pentru a le castiga increderea si atentia. Tu insati te retragi in spatele unei platose: de timiditate, de ostilitate, de neincredere, poate chiar suspiciune in fortele proprii, deci lupta cu propriile tale limite. Va fi mai bine peste vreo 6-8 luni.

MIRELA 1979 CUM VA EVOLUA VIATA SENTIMENTALA IN PERIOADA URMATOARE? IMI VOI INTALNI UN PARTENER DE VIATA?- Rabdare, va apareea cineva, poate in urmatorii 2 ani, dar nu primul va fi si omul cu care te vei casatori. Cred ca pana la cel sortit mai sunt 1-2 barbati de cunoscut dar care nu vor fi corecti cu tine.

MIRELA 1979 VOI AVEA CASTIG IN DOSARELE CE IMPLICA SUME MARI DE BANI CU TERMENE IN SEPTEMBRIE SI PENTRU CARE SUNT IMPLICATA FOARTE MULT? - La unele da, la unele nu, cred ca nu e unul singur. La unele din ele nu vei obtine nimic. Altele cred ca vor necesita niste modificari sau vor lua o intorsatura neasteptata.

MONA 1983 IN CE PERIOADA A VIETII IMI VOI CUNOASTE JUMATATEA. VOI AJUNGE SA AM O FAMILIE SI COPII? - Intr-o perioada buna, cand toate iti vor merge bine, dar acest bine vine dupa o perioada inselatoare, in care vei suferi si cateva dezamagiri mahore, dar din care vei invata ceva important pentru viitor. Pana in 2019 ar trebui sa fie deja langa tine.

NATALIA 74 REF.LA RASPUNSUL PERIOADA 15-30.07,A 3-A PERSOANA CARE INTERVINE INTRE NOI PT CA GABI GASESTE ALTA FEMEIE (CINE E A 3-A PERS? - Nu neaparat el isi gaseste pe altcineva, ci si tu poti simti ceva pentru un alt barbat la un moment dat, ca atare ambii sunteti pasibili de "tradare". Unul din voi va alege alta cale, pentru ca relatia voastra nu va va mai oferi nimic bun. Poate chiar tu vei fi aceea.

NICO 1967 LUCREZ LA UN PROIECT PTR FIRMA CAT DE REPEDE REUSESC SA FAC FIRMA SA FIE PRODUCTIVA? - Rabdare, e cale lunga si mult efort pana acolo, ca atare roadele vor incepe sa apara dupa vreo 10 luni de munca.

NICO 1967 SUNT IUBITA SINCER DE DANIEL SAU GLUMESTE? - Simte el ceva, dar nu e sigur ca esti capatul cautarilor sale. Dar da, momentan sunt ceva sentimente din partea lui si sunt ceva sanse ca relatia sa devina mai importanta si mai puternica.

NICOL 1977 AM O FETITA, VOI MAI AVEA COPII? - Sunt sanse mari sa mai ai si un baiat, deci 2 copii, dar e o chestiune de optiune personala, de parca problemele din viata de zi cu zi vor decide daca vei duce la capat o eventuala noua sarcina in urmatorii 5 ani.

OTILIA 1976 ESTE R JUMATATEA MEA? - Sunt mari sanse, dar inainte de asta mai aveti de trecut printr-un moment dificil, de parca va leaga o relatie karmica in care trebuie sa reparati ceva din alta viata, ceva legat de modul in care fiecare isi stapaneste orgoliile fata de celalalt. Mai aveti de luptat/invatat impreuna.

ROX G.1973 DMM ESTE JUMATATEA MEA? - Unul din voi are mari dubii ca relatia are viitor si aceasta suspiciune va subrezi relatia. Poate dura o vreme, poate fi bine cateva luni, dar va veni un moment critic in care se vor infiltra intre voi mari suspiciuni.

ROXANA 1976 CE FEL DE RELATIE POT AVEA CU BC?  - Greu de spus, poate fi ori o prietenie, ori, cu ceva noroc si reparand ceva ce nu merge bine intre voi actualmente, poate iesi de aici chiar o relatie de cuplu adevarata. Dar exista un punct critic in urmatorii 2 ani/luni de care depinde totul.

RUXANDRA 1967 PLAN SENTENTAL - In urmatorii 2-4 ani, se vor ivi ceva sanse sentimentale, dar ceva  te va face sa nu mergi mai departe. Nici unul nu iti va inspira incredere.

SILVIA 1979 ARE SANSE SOTUL MEU ANUL ACESTA SA PLECE IN STRAINATATE SAU LA ANUL - Cred ca nici anul asta, nici la anul, dar in urmatorii 3 ani va avea o sansa care merita valorificata repede. Va aparea ceva complet nou fata de tot ce a putea el spera/cauta.

SIMONA 1983 CAND VOI AVEA COPII? - Pana in 2016 sansele sunt ceva mai fragile, cu riscul pierderii unei sarcini, dar intre 2017-2019 sansele cresc major. Posibil un singur copil.

SIMONA 1983 CE MI OFERA ANUL 2013 DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL? - Ai invatat ceva in acest an despre dragoste, despre cum sunt barbatii, despre cum trebuie sa te implici intr-o relatie, ceva ca iti va fi de folos la viitoarele relatii. Nu cred ca gasesti omul potrivit in 2013, dar cred ca te-ai bucurat de cateva moimente frumoase.

SIMONA 1983 REZULTATUL ANALIZELOR MELE VA FI UNUL BUN? - In cea mai mare parte da, pentru ca va exista si ceva ce iti va atrage atentia, dar probabil vei lua niste masuri sau vei merge la un medic ce iti va oferi o solutie care sa iti alunge suspiciunile.

SIMONA 1983 VOI REUSI SA PUN PE PICIOARE AFACEREA PE CARE MI AM PROPUS O IN DUBAI? - Nu, vor exista mari obstacole, nesiguranta, nu vei gasi parteneri de incredere si in final cred ca vei schimba major ideile de acum: ori locul, ori profilul, ori directia.

SMA 1983 INCA MA MAI GANDESC LA AHMAD. RELATIA NOASTRA S A OPRIT BRUSC SI A VENIT DIN PARTEA LUI FARA SA MI JUSTIFICE DESPARTIREA. NU INTELEG CE L A DERANJAT. VA MAI FI O SANSA PT NOI? - Va trebui sa iti educi dorintele si sa revii cu picioarele pe pamant, pentru ca in sinea ta sigur ai o explicatie la ce s-a intamplat. Singura stii ce l-a facut sa dispara asa, si intr-o zi vei iaccepta situatia cu intelepciune. Deci nu, nu mai exista o sansa si vei intelege ca e mai bine asa.

SZEN 1983 EU VOI FI CEA CARE VA FI MUTATA DE LA LOCUL DE MUNCA IN ALTA PARTE? - Posibil sa se ia o decizie cu care nu vei fi de acord, dar dupa o vreme o vei intelege si ii vei gasi si partea buna. La inceput va parea un sacrificiu, dar vei tolera situatia cu speranta ca va fi bine.

VICTORIA 19  08 1958 ORA 5  CÂND VOI TERMINA DE ACHITAT DATORIILE? - Mai ai inca mult de asteptat, e o chestiune de ani aici, deci cativa ani buni de acum - 4-10 ani? - incolo tot vei plati datorii. Rabdare si prudenta deci.

VICTORIA 1958 VOI REUSI SÂ PÂSTREZ SERVICIUL SI POSTUL ACTUAL PÂNA LA IESIREA LA PENSIE? - Cel mai probabil da, desi la un moment dat va aparea o sansa de a schimba directia, dar sensul ce va urma va depinde numai de decizia ta.

VIOLETAI 1974 MAI VREA COSTIN,FOSTUL MEU IUBIT,SA NE IMPACAM ANUL ASTA? - Greu de spus daca e vorba de o impacare si mai ales daca e anul asta. Nu cred ca va fi chiar sa cum speri si chiar daca se va ivi sansa impacarii, e posibil sa fie doar o iluzie, o amagire de cateva zile.

XLAR 1984 REF LA RASP DIN 31.07 CE ESTE DE FACUT SA DUREZE RELATIA? CUM SA FAC SA NU IL PIERD? VOM AVEA COPILUL CE NI-L DORIM AMANDOI? - Un copil da, ar fi o idee buna ca sa-l pastrezi langa tine, dar numai daca si el isi doreste asta! Ai rabdare, relatia nu evolueaza repede, e o relatie ce se cladeste lent si greu, din care amandoi aveti multe de invatat despre implicare si seriozitate. Sunt sanse deci - un copil ar fi solutia sa il castigi cu adevarat.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-31 AUGUST 2013
(CUPLU, ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, VISE)
 

[CUPLU] ANA 19.05.1980 EA+ 27.02.1982 EL
EA - TAUR, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL  (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - PESTI, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR-PESTI - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA-CAINE - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 87% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GINA 07.05.1985 00:20AM EA + 23.05.1980 8:45AM EL
EA - TAUR, Junon in FECIOARA, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - GEMENI, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR-GEMENI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 33% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] IRINA 7 IUNIE 1974 EA + 8 AUGUST 1974 EL
EA - GEMENI, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - LEU, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-LEU - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU-TIGRU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ISABELA 17.02.1975, 19.30 BUCURESTI EL 13.06.1970, 02.00, BUCURESTI
EA - VARSATOR, Junon in BERBEC, PISICA DE LEMN  (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - GEMENI, Junon in BERBEC, CAINE DE METAL  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR-GEMENI - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA-CAINE - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC
. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] SUNNY 04.12.1981 EA + 30.03.1974 EL
EA - SAGETATOR, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - BERBEC, Junon in VARSATOR, TIGRU DE LEMN  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR-BERBEC- COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS-TIGRU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASTRO-CALCUL] ANDREEA 06.12.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] CAMELIA26.02.1972 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] GEORGE 13.06.1970 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] NARCISA 16.05.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] SOPHIA -ELVIRA-ALEXANDRA 12.10.2000 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASPECT] GHIOCEL 24.02.1954 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2013 pana in OCTOMBRIE 2014 Jupiter trece acum prin casa VII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2014 este influentat de urmatorul aspect planetar: NEPTUN CONJUNCT CU SOARELE NATAL DIN PESTI va pune in fata unui nou ideal de viata, un tel maret pe care visati sa il atinga si va angajati, plin de entuziasm, pe drumul lung pana la atingerea acestui vis. Aveti o inclinatie mai aparte spre latura sensibila a vietii: arta, poezie, muzica, dragoste, visare psihologie, distractii de timp liber. Aveti o capacitate deosebita de a intelege omul dintr-o privire, de a patrunde dincolo de ceea ce oamenii vor sa spuna. Nu reusiti sa va exprimati cu autoritate, deoarece nu aveti incredere absoluta in fortele proprii, avand tendinta de a va subestima. Daca aveti preocupari artistice, va simtiti mai inspirat ca oricand, creand intr-o verva nebuna intr-un timp scurt, dar dupa care sursa de inspiratie poate seca brusc. Deveniti foarte sensibil, romantic, poetic, inclinat spre liniste si pace, dar si excesiv de sceptic si nehotarat. Nu vreti sa va certati cu nimeni ci sunteti dispus sa faceti mari compromisuri pentru a aduce armonia in conflicte anterior. Sunteti atras de lumi imaginare si sunteti capabil sa creati in mintea dv. un intreg univers in care va simtiti bine. Puteti scrie poezii, puteti picta tablouri deosebite, si v-ati putea afirma acum cu succes intr-un domeniu artistic, avand o evolutie fulminanta. Priviti numai partea frumoasa a vietii si fugiti de contactul dur cu realitatea. Sunteti predispus spre consum abuziv de stimulente artificiale: alcool, cafea, medicamente, droguri, deci stati departe de tentatii periculoase.

[KARMA] ANDREEA-06.12.1984 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2008-2009 - urmatoarea va fi - 2015-2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2062-2064.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul OCTOMBRIE 2013 - FEBRUARIE 2016  - Nodul Nord traverseaza lent casa VII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. 3. INDEMNUL PERIOADEI: asociaza-te, apropie-te de ceilalti, apleaca-te asupra partenerului, invata lectia vietii in doi, cauta-ti jumatatea, accepta diversitatea umana, intelege ca viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeste, ofera! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] GEORGE 13.06.1970 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2011-2013 - urmatoarea va fi - 2014-2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2048-2049  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2012 - MARTIE 2014 Nodul Nord traverseaza lent casa VII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. 3. INDEMNUL PERIOADEI: asociaza-te, apropie-te de ceilalti, apleaca-te asupra partenerului, invata lectia vietii in doi, cauta-ti jumatatea, accepta diversitatea umana, intelege ca viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeste, ofera! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] GHIOCEL 24.02.1954 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2011 - urmatoarea va fi - 2018-2019. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2033-2034.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul NOIEMBRIE 2012 - IANUARIE 2014 - Nodul Nord traverseaza lent casa X semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: afirma-te, arata ce poti, concentreaza-te asupra rolului tau in lume, fii cel mai bun, castiga definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi in fata, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA]  ISABELA 17.02.1975 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2000-2001 - urmatoarea va fi - 2016-2017 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2057-2060.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2013 - IANUARIE 2015  - Nodul Nord traverseaza lent casa II semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] SOPHIA -ELVIRA-ALEXANDRA 12.10.2000 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2012-2013 - urmatoarea va fi - 2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2045-2046.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MARTIE 2013 - APRILIE 2015 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-15 AUGUST 2013
(CURIERUL DESTINULUI)

A.B.C. 1979 UNDE AR TREBUI SA CAUT SUPORT FINANCIAR PENTRU AFACERE? - Nu prea vei gasi, perioada urmatoare este extrem de dificila, poate chiar cu momente critice majore, in care grijile materiale poit ajunge la extreme, ca atare nici nu ar fi indicat acum vreun imprumut sau vreun angajament in plus. Incearca sa gasesti singur, din eforturi proprii, solutiile optime, fara a implica ope nimeni altcineva. Totul tine de propria persoana.

ADRI 1981.VREAU SA CRED IN RELATIA NOASTRA,DAR IMI E FRICA,SE VA TERNINA RELATIA NOASTRA CU O CASATORIE?ESTE VIITORUL MEU SOT? - Ai grija la cuvinte! Un enunt ca "se va termina relatia noastra" chiar la asta duce, deci o relatie nu se "termina" cu o casatorie, ci eventual se poate implini! Din pacate sensul relatiei vioatre chair spre final duce, ca atare nu am vesti tocmai bune, din partea lui nu vei primi ceea ce astepti.

ALINA 1980 CE SIMTE ANDREI PENTRU MINE? - Nu as zice ca se numeste chiar dragoste, cred ca nu sunteti chiar pe aceeasi lungime de unda, dar un interes fata de persoana ta exista, numai ca nu se stie cat de mult va dura sau cat de profund este. Trebuie sa lupti mult ca sa-l pastrezi langa tine.

ALMA 1969 CE SENTIMENTE ARE DANIEL FATA DE MINE, VOI AVEA O RELATIE CU EL? - Ar fi sanse ca de aici sa se nasca o relatie serioasa, dar depinde mult de tine, de capacitatea ta de a-i starni interesul si apoi de a-l si mentine. Pare interesat de tine intr-un mod profund, dar mai trebuie ceva.

AMY 1971 VOI MAI AVEA LOC DE MUNCA IN PERIOADA URMATOARE? - In perioada urmatiare se poate ivi o ocazie, dar nu pare a fi serioasa sau nici macar ceva legal, exista o minciuna la mijloc, deci verifica de o suta de ori legalitatea acelei ocazii. Cred ca mai ai inca de tras pana ce vei gasi ceva bun, probabil vreo 7 luni.

ANA 1986 CE SIMTE ADRIAN DE FAPT PENTRU MINE? - E greu de spus ce simte, poate pentru ca nu esti numai tu in inima lui, ci el se imparte intre doua sanse de iubire si nu stie ce sa aleaga. Cred ca are nevoie sa te cunoasca mai bine, mai profund, pentru ca inca nu e limpede nici pentru el, de parca el insusi se lupta cu ceea ce simte.

ARGHIRITA 1977 CAND VOI AVEA COPII? - Copiii apar ceva mai lent in viata ta, poayte chiar si in urma unor sarcini ratate, dar ar trebui sa ai copii totusi in urmatorii 6 ani sau intre 2014-2017.

BELLA 1970 DE CE VREA SOTUL CP SA DIVORTEZE DE MINE? - Vrea altceva, vrea eliberare, liniste, sa faca ce vrea, deci e o declaratie de independenta din partea lui. Desi e posibil sa existe si o alta persoana care sa il traga in afara casatoriei voastre.

BELLA 1970 MA VOI IMPACA CU SOTUL C.P? - Sanse ar fi, numai daca motivul despartirii nu e o alta femeie, deci mai ai inca resurse de a-l aduce inapoi, de a-l face sa simta din nou ceva puternic pentru tine si pentru relatia voastra, cu atat mai mult daca aveti si copiii. Cauta caile amiabile de a-l recuceri.

BELLA 1987 VOI REUSI PROFESIONAL SA MA REALIZEZ IN STRAINATATE, CAM CAND? - Sunt mari snase ca viitorul tau sa fie legat de strainatate si prin cariera, si prin casatorie si familie, deci, daca visul tau e sa ajungi acolo, fa tot posibilul, pentru ca e o chestiune si de sansa - si asta ai - si de vointa! Cele mai mari sanse apar cam peste 2 ani - dupa 2015-2016.

CAM 1979 CARE SUNT BLOCAJELE DATORITA CARORA NU AM RAMAS INSARCINATA? - Nu ai o viata foarte bine asezata, exista ceva instabil inca in viata ta ce nu permite prinderea unei sarcini. Nici locul in care locuiesti nu iti prieste, exista energii care nu iti sunt benefice, deci poate ar fi bine sa te gandesti la o schimbare: ori de locatie (alta casa, alt oras), ori doar de decor si astfel si de energii in actuala locuinta. Energiile din casa ta nu sunt favorabile unei sarcini.

CICI 1951 EXISTA ALTA FEMEIE IN VIATA SOTULUI MEU? - Se pare ca ar exista cineva, o femeie din alta localitate la care ii zboara uneori gandul. E posibil sa nu mai fie nimic intre ei, fiind poate o aventura mai veche.

CRISTINA 1974 MA IMPAC CU FOSTUL SOT SAU CAND IMI VOI GASI JUMATATEA? - Altul e viitorul tau, n u fostul sot, deci va aparea altcineva in viitor, cam in urmatorii 3 ani, desi nu e exclus sa existe deja prin preajma ta. Dar ca sa il intalnesti trebuie sa te eliberezi de ceea ce te tine inca legata de trecut.

DANA RODICA 1975 ESTE BINE SA PLEC LA LOCUL DE MUNCA PROPUS DE CINEVA SAU SA RAMAN AICI?NICOLETA VREA SA PLEC? - Nu prea e buna schimbarea, exista ceva in neregula bine ascuns in aceasta propunere, ca atare, daca vei pleca, vei fi atrasa de latura buna si stralucitoare a propunerii, dar in spatele careia se ascunde si ceva care te va face sa regreti mai tarziu. Informeza-te mai mult, mai profund, asculota si sfaturile venite de la altii care vad situatia din alt unghi, si afla ce se ascunde in spatele aparentelor.

DANI 77 LOCUIESC IN GERM.ASTEPT DIN SEPT NOUTATI.ALTA CASA,JOB.IARDIN MARTIE14 PROPR. AFACERE.CUM VOR DECURGE TOATE?VREAU SA ADUC SI PE C IN GERM - Toate se vor rezolva, asa e, si in septembrie, si in martie, dar trebuie sa ai rabdare pentru ca nu depinde numai de tine. Planurile iti ies bine, dar e cale lunga pana la rezultatele visate.

DANI 77 VREM SA GASIM O CASA UNDE SA IMI DESCHID UN SALON DE BEAUTY.VA FI TOTUL CU SUCCES IN ORASUL ACTUAL?CATEVA DETALII VA ROG! - Lucrurile pot merge intr-o directie promitatoare, numai ca apar niste modificari pe parcurs, de parca ori ti se cere sa cauti alta locatie decat cea la care te gandesti, ori alti asociati-colaboratori, ori alt profil, deci vei gasi si alte idei, mult mai bune, poate vei primi sfaturi de la cineva cu experienta.

DIA 1973 CE SIMTE PENTRU MINE B.?A FOST O INTILNIRE KARMICA SAU CE?VA LUA LEGATURA CU MINE? - Da, a fost o intalnire karmica pe care nu o vei uita usor si nici nu cred ca si-a atins scopul, ca atare va veti mai intalni si in alte vieti. Dar nu as zice ca rolul acestei intalniri a fost unul fericit, bun pentru amandoi, pentru ca a nascut mari intrebari de ambele parti. Dar nici nu cred ca mai aveti ceva de rezolvat in perioada urmatoare, drumurile voastre despartindu-se.

DIANA 1981 CARE VA FI PE VIITOR RELATIA CU COLEGUL MEU SI CE MAI SIMTE EL PT. MINE? - Desi va leaga mai degraba o relatie un pic amuzanta, vesela, superficiala, tu simti ceva mai mult si sa astepti mai mult si de la el. Dar si el simte ceva, ca atare merita sa gasesti calea de a ajunge dincolo de simpla prietenie, sa stati de vorba intre patru ochi, mai serios, fara sa mai glumiti, ca sa intelegeti amandoi ce vrea celalalt.

ELENIAD 1971 ARE SENS SA REIAU RELATIA CU MARIAN B SAU AR TREBUI SA MERG MAI DEPARTE, DE CE A TREBUIT SA REAPARA IN VIATA MEA DUPA 10 ANI? - Nu are sens si nici nu e bine, a doua sansa nu inseamna ca aduce ceva mai bun decat prima data, ca atare fii prudenta, pastreaza-ti luciditatea, fara a vedea ce nu este! Esti un pic vulnerabila si ai impresia ca interesele lui sunt bune, dar intrarea lui in viata ta nu e fde bun augur.

ENA 77 AM FOST MULTA VREME SINGURA SI AS VREA SA STIU CAND VA APAREA IN VIATA MEA URMATORUL BARBAT IMPORTANT CU CARE SA AM O RELATIE DE VIITOR? - Inca nu apare cineva serios, deci inca vei mai cunoaste singuratea. Chiar daca se va ivi la un moment dart o sansa, nu va fi o relatie buna si nici usoara, ci mai mult te va intoarce pe dos. Mai ai de asteptat vreo 2 ani.

ENA 77 AR FI O IDEE BUNA SA FAC EU PRIMUL PAS CATRE O RELATIE CU IG? CUM AR REACTIONA? - Nu, nu cred ca ii plac femeile cu initiativa mai ales ca nu esti sigura daca drumul e deschis catre inima lui. Se pare ca locul e deja ocupat de alta femeie.

ENA 77 CUM ARATA PERSPECTIVELE MELE FINANCIARE PENTRU URMATORII DOI ANI? - Oscilante, banii vor fi un motiv dfe stres si de nervi, deci trebuie sa fii foarte atenta la bani. Fii prudenta, nu te implica in cheltuieli pripite, e nevoie sa faci chiar economii pentru ca vei avea nevoie de mai multi bani candva in viitorul mai indepartat.

ENA 77 IMI VOI PASTRA ACTUALUL LOC DE MUNCA ANUL VIITOR SAU VOR APAREA SCHIMBARI IN CARIERA MEA? IMI PLACE LOCUL ACESTA, DAR SUNT INGRIJORATA CA S-AR PUTEA INCHIDE COMPANIA LA ANUL. CE SE VA INTAMPLA? - Cariera e pe teren sigur, nu se ivesc surprize neplacute dimpotriva, cred ca iti va placea in continuare ce faci si instabilitatea va trece.

ENA 77 VOI AVEA COPII, DACA DA, CAND SE VA INTAMPLA ACEST LUCRU? - Da, in primii 5 ani dupa casatorie ar trebui sa ai copii - poate intre 2017-2021 - dar e posibil sa existe si niste sarcini esuate.

ENA 77 VOI AVEA O RELATIE DE DRAGOSTE CU VECINUL MEU IG? E EL INTERESAT DE ASA CEVA? - Nu cred ca e interesaat de o relatie cu tine, nici nu cred ca e disponibil pentru o relatie. Infiormeaza-te mai bine in privinta lui, nu stii multe despre el.

IULIAN 1982 PESTE CATI ANI VOI AJUNGE IN S.U.A SI IN CE STAT, VOI PLECA SINGUR SAU CU MAMA SI SORA VA VENI DUPA? - Nu se va intampla curand, nici in 2014, deci sansele cresc intre 2015-2020, cel mai probabil singur. E o chestoiune de perspectiva indepartata, care cere multe eforturi si de natura financiara si legala.

IULIAN 1982 VOI LUA LEGATURA CU STELUTA CU AJUTORUL UNUI DEC. SAU MA VA AJUTA ALT CINEVA, UNDE SA O CAUT? - Cu ajutorul unui... dec? Ce e aceea? Dar da, vei afla ceva despre ea, prin intermediul unei femei, si ceea ce vei afla va schimba major unele planuri.

JAM M 1977 CAND MA VOI CASATORI SI CU CINE ( ZODIE) O CUNOSC DEJA? - Poate fi zodie de aer, o femeie care arata bine, se imbraca bine, pune mare accent pe aspectul exierior (poate Balanta). Poate o cunosti oarecum, tangential.

JAM M 1977 CE VIITOR AM CU A, VA FI CEVA SERIOS? - Nici unul, relatia cu A se va incheia destul de neplacut, cu o discutie lamuritoare cam dureroasa.

LORENA 1980 IN IULIE AM DIVORTAT, MA MAI IMPAC CU FOSTUL SOT PT CA AVEM UN COPIL? - Daca ar fi sa-l primesti iar in viata ta, ar fi doar o amagire, pentru ca ceea ce n-a mers prima oara, nu va merge nici a doua oara, chiar daca e un copil la mijloc. Fii deci atenta, ca sa nu gresesti din nou.

MG 1974 DPDV PROFESIONAL , CAND VA EXISTA O SCHIMBARE SI IN CE CONSTA ACEASTA ? - Poate chiar destul de curand, cam in urmatorii 1-2 ani, deoarece Scorpionii sunt intr-o perioada de mari evenimente de destin, iar la tine este vorba si de profesie. Posibil sa fie ceva mult asteptatd e tine, deci materializarea unui efort pentru care ai muncit muilt deja.

MG 1974. UNDE SI CAND VOI CUNOASTE PERSOANA CU CARE MA VOI CASATORI ? - N-o cunosti inca si pana se va lega ceva, e posibil sa existe mai multe etape, de parca nu merge din prima, ci dupa mai multe incercari. Nu iti va inspira incredere de la inceput, poate pentru ca la momentul respectiv el va fi deja implicat intr-o alta relatie. Dar pana in 2017 ar trebui sa formati deja un cuplu solid.

SBR15 1992 VOI REUSI SA PROMOVEZ EXAMENELE DIN LUNA SEPTEMBRIE? - Vreo 2 din ele sunt cu mari probleme si cu piedici, de parca nu dai tot ce poti, ori emotia te va bloca, ori chiar examenele vor fi mai grele decat te asteptai, ca atare nu e clar daca vei reusi in septembrie. Posibil; sa reussesti din a doua incercare, deci daca in septembrie e de fapt a doua incercare, atunci vei reusi.

SELA 1986 ANUL TRECUT AM CUNOSCUT UN OM MINUNAT,AM SIMTIT CA EL E JUMATATEA MEA.DE LUNI BUNE NU NE-AM MAI VAZUT.NE VOM REINTALNI? - Nu, se pare ca drumurile voastre raman despartite, dar ai avut ceva de invatat din aceasta intalnire.

SIMONA 1983 CE VA FI INTRE MINE IS RADU? - Nu e ceva de bun augur, deci ai grija. Intentiile lui nu sunt deloc sincere sau pozitive iar aparitia lui in viata ta iti face mai mult rau decat bine. Nu cred ca e ceea ce pare.

SIMONA 1983 IMI SCHIMB JOBUL ANUL ASTA? - Poate nu chiar anul asta, in 2013, dar in urmatorul an se va ivi o sansa care te va tenta, numai ca nu trebuie sa iei 0decizia repede! Cere timp de gandire ca sa nu regreti graba.

SIMONA 1983 RADU PARE UN BARBAT SIMPLU SI SUFLETIST. ARE INTENTII SERIOASE? - Bine spus pare, am zis deja ca nu e ceea ce pare, deci fii prudenta si nu te bucura ca lucrurile par atat de frumoase. Exista si altceva dincolo de aparente, ceva ce te va pune pe ganduri. E ceva in trecutul lui care inca il afecteaza si care poate vorbi despre adevarata sa fata.

ZADELA 1969 CE FEL DE CARACTER E PRIETENUL MEU D. CUM IMI VA FI CU EL? - Un tip orgolios, dornic sa conduca si s-=o faca pe seful cu oricine, dar inteligent si serios. Daca e ranit, sufera enorm si scoate la iveala o latura nefasta a caracterului sau, marcat de depresie, inhibitii, o emotivitate negativa. Relatia cu el, desi poate avea si parti excelente, ascunde si un grad sporit de agresivitate, de parca va iritati unul pe altul.

ZARA 1976 - MAI ARE SENS SA SPER SA GASESC UN BARBAT CUM IMI DORESC EU SAU SA INCHEI ACEST CAPITOL SAU L-AM GASIT SI L-AM PIERDUT DIN PROSTIA MEA, RATAND SANSA? - Ai pierdut cateva ocazii in viata, dar nu erau atat de bune incat sa le regreti! Da, mai merita sa speri, pentru ca inca nu a aparut omul care ti se potriveste, si inca mai ai de trecut prin relatii esuate sau suferinte in iubire pana la el! Nu astepta sa apara maine si sa te faca fericita, pentru ca el poate fi capatul unei perioade triste si chiar a unei singuratati care pare sa nu se mai termine.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-15 AUGUST 2013
(ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, CUPLU, VISE)
 

[ASPECT] DIANA 09.05.1976- 1. NOROCUL DV. ACUM: Din SEPTEMBRIE 2013 pana in AUGUST 2014 Jupiter trece acum prin casa V deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2013 este influentat de urmatorul aspect planetar: NODUL NORD IN TRANZIT PRIN SCORPION CONJUNCT CU NODUL NORD NATAL este un eveniment astrologic rarisim in viata unui om, care are loc o data la 18 ani. El vine de obicei cu mai mici sau mai mari bulversari de directie, prin care incepeti sa va puneti mai serios intrebarea: „incotro?”. Acum decideti drumul urmatorilor 18 ani ai vietii dv. Vi se pun in fata alternativele si numai dv. trebuie sa decideti. Este un examen major al vietii dv. Aveti liberul arbitru la dispozitie pentru a va hotari singur soarta, dar nu e obligatoriu ca drumul pe care porniti sa fie si cel corect, pentru ca exista si riscul de a alege gresit. In cazul unor decizii eronate, destinul va va pune peste un timp din nou in fata deciziei, pentru a indrepta eventualele erori de cale pe care le faceti acum. Trebuie sa stiti exact ce vreti si incotro mergeti, pentru ca este momentul cand aveti soarta in propriile maini. Nu veti mai avea curand o astfel de sansa, tocmai de aceea trebuie sa chibzuiti profund asupra directiei care vi se potriveste. Este o rascruce, dar una pe care o puteti decide singur. Poate fi un moment de bilant in care descoperiti ce ati realizat in ultimii 18 ani si, in functie de concluziile pe care le veti extrage din aceasta analiza retrospectiva, veti sti ce trebuie facut pentru urmatorii 18 ani ai vietii dv.

[KARMA] SILVIA 17.04.80 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2005-2006 - urmatoarea va fi - 2021-2022 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2067-2069  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul APRILIE 2013 - SEPTEMBRIE 2014 - Nodul Nord traverseaza lent casa II semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[ASTRO-CALCUL] ALINA 01.09.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] ALINA 25.10.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] DANIELA 04.08.1968 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] LIDIA 19.07.1961 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] MARIETA 08.09.1966 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] MIHNEA 07.06.1996 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] RAZVAN T-18.02.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] A.C.B. EA 23.12.1979 + EL 03.08.1974
EA - CAPRICORN, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT  (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - LEU, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN-LEU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA-TIGRU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 27% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ALEXANDRA 20.11.1988 EA & STEFAN 21.05.1986 EL
EA - SCORPION, Junon in FECIOARA, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - GEMENI, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION-GEMENI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON-TIGRU - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] DIANA-ELENA 21.01.1981 EA+18.09.1982 EL
EA - VARSATOR, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE METAL  (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - FECIOARA, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR-FECIOARA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA-CAINE - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ISABELLE 04.06.1991 EA + 18.08.1986 EL
EA - GEMENI, Junon in VARSATOR, CAPRA DE METAL  (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - LEU, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-LEU - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA-TIGRU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-FOC - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MARA 16.12.1981 EA 01.08.1980 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, COCOS DE METAL  (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - LEU, Junon in FECIOARA, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR-LEU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MARIA 02.03.1978 EA + 27.08.1969 EL
EA - PESTI, Junon in CAPRICORN, CAL DE PAMANT  (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - FECIOARA, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI-FECIOARA - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-COCOS - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 57% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®