®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna SEPTEMBRIE 2012

ARHIVA LUNII SEPTEMBRIE 2012
Ultima actualizare a acestei pagini: 11 octombrie 2012 07:55
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-30 SEPT.
ASPECTUL ANULUI -
1-30 SEPT.
PERIOADE KARMICE
-
1-30 SEPT.
ASTRO-CALCUL
-
1-30 SEPT.
CUPLUL, PE SCURT
-
1-30 SEPT.
MISTERELE NOPTII
- 1-30 SEPT.

---Aici se incheie arhiva lunii SEPTEMBRIE 2012---

MIHAELA 1963 SI EUGENIO 1955 ESTE CEL ASTEPTAT? VA FI IUBIRE SI O RELATIE? ESTE POSIBIL? - Daca va fi, va fi ceva superficial, mai mult o joaca, deci daca te poti multumi doar cu atat, va fi ceva, dar nu va dura.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 SEPTEMBRIE 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, ASPECT, KARMA, MISTERELE NOPTII)

ANDRA 30.11.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CRISTINA 28.01.1997- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

RAZVAN 08.05.1968 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

RAZVAN GEORGE - 28 AUGUST 1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANA MARIA 19.05.1980 EA + 13.07.1977 EL
EA - TAUR, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - RAC,
Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR-RAC - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA-SARPE - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 40% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANDRA 30.11.1986 EA + 05.05.1980 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - TAUR,
Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:SAGETATOR-TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT:  FOC-METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA]  NORY 28.07.1967- 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1991-1992 - urmatoarea va fi - 2016-2017. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2031-2033 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MAI 2012 - DECEMBRIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa VII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. 3. INDEMNUL PERIOADEI: asociaza-te, apropie-te de ceilalti, apleaca-te asupra partenerului, invata lectia vietii in doi, cauta-ti jumatatea, accepta diversitatea umana, intelege ca viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeste, ofera! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 SEPTEMBRIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

A.D. 81 MA CASATORESC CU O. SI PLECAM IN STATE? - Aici e o intrebare cu 3 aspecte: te casatoresti - da, dar ceva mai greu. Cu O, probabil nu, exista un mare hop in relatia voastra si e posibil sa nu il treceti cu brio. Plecati in State - fara casatorie cu O, sansele de a pleca in State scad simtitor, deci nu se va intmapla tot din ceea ce ai scris in intrebare.

AD 81 CE SENTIMENTE ARE O PT MINE? - Schimbatoare, acum simte ceva, acum parca te respinge, deci e un om cu toane si nu vei fi niciodata sigura de sentimentele sau intentiile lui.

ANA 1984.CAND VOI AVEA COPIL? - Cel mai probabil vei avea 2 copii de-a lungul vietii, posibil baieti. Dar nu cred ca in urmatorii 4 ani, ci in urmatorii 5-7 ani.

ANA 1984.IMI VA FI BINE DC VOI FI SEFA LA ACTUALUL MEU LOC DE MUNCA? - Nu prea, va fi ceva ce nu iti va fi pe plac, ori chiar nu vei face prea bine fata, cred ca iti vei crea unele antipatii si vei descoperi in jur ceva inamici.

ANA MARIA 1980 CE ASCUNDE A REFERITOR LA RELATIA NOASTRA, S A SCHIMBAT BRUSC IN CATEVA ZILE SI NU MAI VREA SA FIM IMPREUNA, ARE PE ALTCINEVA? - E ceva in sufletul lui, nu stiu daca e chiar o alta femeie, dar sunt niste probleme personale care il macina profund. Incearca sa ai rabdare cu el, ca sa depaseasca faza, dfara a interpreta gresit atitudinea lui.

ANA MARIA 1980 CE SANSE SUNT SA AM O RELATIE DE VIITOR CASATORIE CU A? ESTE FOARTE NESIGUR, ARE DUBII, UNA ZICE ALTA FACE NU ISI TINE PROMISIUNILE MA INTREB IN CONTINUU CE VREA SI CE E IN CAPUL LUI - In adfancul lui, isi doreste ca orice om o viata de familie, o relatie de viitor, o femeie alaturi de el care sa il completeze, dar e un om cu toane care isi schimba des atitudinea. El inca mai are nevoie de maturizare, nu s-a lovit inca de prea multe probleme ca sa invete ca trebuie sa isi clarifice si organizeze viata mai bine. Dar in general vede in tine femeia cu care ar dori sa mearga mai departe, doar ca e impulsiv si orgolios.

ANA MARIA 1980 MA VOI IMPACA CU A? - Va fi greu sa treci peste toanele lui, dar sunt mari sanse sa reluati relatia cu succes, numai ca nu trebuie sa pretinzi de la el mai mult decat poate oferi. Sa il iei asa cum e.

ANAIOANA 1985. VOI AVEA O VIATA PROSPERA DPDV MATERIAL? - Da, va fi bine, vei cunoaste prosperitatea atat prin forte proprii, cat si prin parteneriate - de exemplu alaturi de sotul tau, doar ca nu curand.

ANAMARIA 1982 CE AR TB SA FAC CA SA MI ÎNDEPLINESCVISUL?AM MACAR VREO SANSA - E un vis extrem de greu de atins, si e posibil ca in timp sa iti mai schimbi dorintele, sa nu mai fie atat de important ca acum, ca atare nu te crampona de un unic vis, ci incearca sa il adaptezi mereu in functie de ceea ce viata iti ofera pe parcurs. Fugind dupa un vis greu de realizat, risti sa pierzi altele mult mai la indemana. Ceva lipseste pentru a-l vedea atins, in forma de acum.

ANDRE.EA 1986 CE GAND/ SENTIM ARE ANDREI PT MINE? PERCEP DORINTA DE APROPIERE, DAR SI TEAMA, EZITARE DE AMBELE PARTI - Uneori simte si de la tine acea tema si bate in retragere, deci el ar dori sa fie mai stimulat de tine, sa simta ca merita sa se apropie, pentru ca da, ar vrea asta. De la tine trebuie sa vina "invitatia" de a incerca.

ANDREEA 1989 CAT VA DURA RELATIA MEA CU ROBERT? - Nu va dura mult, pentru ca nu exista acelasi efort de ambele parti pentru a o face sa dureze, ca atare e o relatuie de cateva luni.

ANONIMA 1980 CE ROL ARE O.C.B IN VIATA MEA?VOM FI IMPREUNA? - Sunt mari sanse ca relatia sa dureze, cu conditia sa existe fidelitate, seriozitate si sinceritate de ambele parti. Daca unul calca stramb, se duce totul...

CAMELIA 1978.TOCMAI AM INCHEIAT O RELATIE CU COLEGUL MEU A CARUI PARTENERA ESTE F BOLNAVA.NE MAI IMPACAM,AVEM UN VIITOR?EU CRED CA SIMTE CEVA PT MINE - Nu cred ca mai aveti vreo etapa in relatia voastra, dar sunt mai mari sanse ca pentru tine sa apara altcineva, ca atare nu te crampona de trecut, ci deschide-te spre ceva nou!

CHARLIZE 1975 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Ar fi trebui sa se intample deja pe la 30 de ani, dar daca nu s-a intamplat, mai e timp in urmatorii 2-3 ani, inainte de a implini 40 de ani.

CHARLIZE 75 CE MA ASTEAPTA DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL IN PERIOADA URMATOARE? - Un moment destul de complicat ce are la baza o eroare sau o judecata incorecta la adresa ta, deci trebuie sa aduci dovezi in favoarea bunelor tale intentii si sa arati ca nu esti vinovata de nimic.

CHARLIZE 75 VOI AVEA SI EU UN COPIL? - Sunt mari sanse sa ai un singur copil, cel mai probabil baiat, undeva in jur de 2014.

DANA1964 E POSIBIL SA MA CASATORESC CU FLOREA - Sansele sunt foarte mici, nu cred ca el e omul cu care vei avea or elatie profunda si durabila. Mai mult te va face sa suferi.

DANI 1984 DE CEVA TIMP SUNT SINGURA.CAND O SA MI FAC O NOUA RELATIE? CU CINE?MULTUMESC MULT! - Urmeaza sa apara, dar trebuie sa ai rabdare, sa te incarci de energie pozitiva si optimism, pentru ca numai cu o atitudine tonica si optimista poti atrage sansa in calea ta, nu cu una care numara lunile de canmd esti singura! Vine, dar asteapt-o zambind!

DANIEL 1968 CUM VA EVOLUA NOUA MEA RELATIE CU DDA? ESTE ALATURI DE MINE? - Este femeia cu care ai putea cladi ceva serios si matur de viitor, deci merita sa te implici si tu al fel de serios. Are pretentii mari de la tine.

DANIELA 1976 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU CLAUDIU  - Nu prea bine, vor aparea unele aspecte din trecut care vor mai stirbi din dragostea voastra, de parca el ar mai fi inca legat de ceva/cineva din trecut. Cunoaste-l mai bine!

DANIELA72 1972-CE VREA DRAGOS DE LA MINE?CE URMARESTE? - Intentiile lui nu sunt tocmai serioase, deci ar fi bine sa nu-l lasi sa se apropie mai mult, pentru ca te poate rascoli inutiul si apoi sa te lase cu o multime de semne de intrebare.

DIA 1979 SUNT SINGURA DE MULTA VREME. SE VEDE VREO RELATIE IN VIITORUL APROPIAT? MULTUMESC FRUMOS. SIMT CA NU POT LEGA O RELATIE - Da, se zareste ceva, doar ca nu atat de repede pe cat ai dori si nu cu atitudinea aceasta, in care il iei pe NU in brate ("nu pot lega o relatie" e o atitudine negativista). In urmatorii 2 ani ar trebui sa apara iubirea in viata ta, daca adopti o atitudine mai pozitiva.

ELENA 1977 CINE ESTE CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Nu il cunosti inca, e posibil sa mai fi fost casatorit, poate are si copii, are o personalitate deosebite, dar ciudata, pentru ca parca ar fi in doua feluri" si deschis si retras, si puternic si slab deopotriva, deci va trebui sa suporti multe toane de la el. Posibil sa aiba intre 32-38 de ani.

ELENA 1977 VOI AVEA COPII? - E o orecare problema aici, exista riscul sa nu poti sa faci copii. Sansele sunt destul de mici, de vreo 10%.

EMA 1970 ATUNCI IN IUNIE, GABRIEL ERA IMPLICAT INTR-O RELATIE SERIOASA SAU ALT GEN DE RELATII CU FEMEILE? - Nu, era singur, dar in cautare de femei.

EMA 1970 GABRIEL S-A MAI GANDIT VREODATA LA MINE, CHIT CA BANUIESC CA NU STIE MAI NIMIC DESPRE MINE? - Da, un pic, dar intr-un mod destul de ciudat, uneori dezamagit, alteori ceva mai pozitiv.

EMA 1970 GABRIEL SI-A DORIT CEVA IN LEGATURA CU MINE SAU A ASTEPTAT CEVA DE LA MINE, ZILELE ACELEA DIN IUNIE SAU LUNILE CARE AU URMAT? - A dorit, dar asa cum am spus mai sus, nu a primit sau nu a gasit asta la tine. Probabil chiar s-a simtit un pic respins.

EMA1970 CE A SIMTIT PENTRU MINE GABRIEL, IN ZILELE DIN IUNIE, CAND NE-AM CUNOSCUT SI NE-AM VAZUT DE CATEVA ORI - A existat o oarecare atractie si interes fata de tine, dar parca nu i-ai oferit exact ce cauta.

ENIGMA 1970 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Sansele sunt foarte mici sa iti gasesti jumatatea, trebuia sa se intample pana acum, dar ceva ti-a taiat sansele atunci. E destul de multa singureatate in viitor, si chiar si sansele care apar, nu sunt pe placul tau.

ENIGMA 1970 O SCURTA DESCRIERE A JUMATATII MELE, VA ROG - Daca va fi, desi am spus mai sus ca sansele de a-l intalni sunt mici, e un barbat peste 40 de ani, ceva mai tacut, mai retras, mai posesiv si gelos din fire, posibil divortat.

EUGENIA 1979 IN VIATA LUI LAURENTIU MAI EXISTA O ALTA FEMEIE SAU II E TEAMA SA INCEAPA O ALTA RELATIE? - Oarecum da, ar mai exista o alta femeie, sau mai bine zis isi doreste alt gen de femeie, nu cea care esti tu.

EUGENIA 1979 LAURENTIU ISI DORESTE SA INCEPEM O RELATIE SERIOASA,ARE SENTIMENTE PT MINE? - Isi doreste o relatuie, asta e sigur, dar nu e el sigur ca vrea sa o inceapa cu tine, parca ar dori altceva sau de la tine ar dori altceva.

GHITA. B. 1967. IMI VOI PASTRA LOCUL DE MUNCA IN URMATORUL AN? - Sunt mari sanse sa il pastrezi, dar cu eforturi sustinute. Nu va fi usor.

ILK 1981 MA GANDESC LA UN BARBAT DIN TRECUT. E BINE PT MINE SA IMI DORESC SA REVINA IN VIATA MEA? - De cand l-ai cunoscut si pana acum, el a trecut prin multe si nu mai e deloc asa cum era atunci.  Daca se va ivi ocazia de a-l revedea, e posibil sa crezi ca e tot cel de atunci si ai fi dezamagita sa descoperi ca nu. Oricum tu vei mai spera asta, chair daca ti-as spune eu ca nu, deci mai bine lasi lucrurile la voia sortii: daca soarta va mai vrea impreuna o data, va va oferi si ocaziile necesare!

INA 1981 MOTIVUL PENTRU CARE NU M-A MAI CAUTAT G E ACELA CA ARE PE ALTCINEVA?E CEVA SERIOS,DE DURATA INTRE EI? - Nu numai o alta femeie, ci alte femei, pentru ca el e in cautare si tu ai fost una din cunostintele sale in vanatoarea sa catre cea pe care o cauta. N-a fost ce a dorit, gata, a trecut la alta.

IULIAN 1982 REF RASP22 SPT,CE AR PUTEA SA MA ASTEPTE IN AMERICA \'CEVA IMPORTANT IN DESTIN\'?SENTIMENTAL, PROFESIONAL IN CE DOMENIU SI CAM CAND? - Cred ca din toate cate ceva, dar cel mai probabil acolo te asteapta o viata de familie fericita si implinita. Dra nu se va intampla repede, ci peste 3 ani dupa ce vei ajunge acolo.

LAURADE 1980 AM INTALNIT UN BARBAT PE 11.05.2012. NE VEDEM DIN NOU INTRE 5-7.10. 2012. EXISTA SANSE DE VIITOR? - Greu de spus daca se va lega ceva serios, de parca el ar mai fi interesat si de o alta femeie. Cunoaste-l mai bine inainte de a spera ceva de la el, pentru ca sigur nu il cunosti bine iar distanta strica multe.

LAURADE 1980 CAND MA VOI CASATORI? - Foarte curand nu, dar in urmatorii 4 ani se va ivi si relatia solida, serioasa si de viitor care sa duca mai apoi la casatorie.

LEOICA 1984 CAND IMI VOI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA? - Deocamdata nu, dar in viitor da, se va ivi o astfel de sansa, un job mai bun in care vei sta mai apoi multa vreme. Candva in urmatorii 6 ani.

LIUBA 1971 AS VREA SAMI SPUNETI DACA AM VREO SANSA SA MA MARIT CU CINE CAND UNDE O SAL CUNOSC MI SA URAT VIATA ASTA CATE ODATA AS VREA SA MOR - Cu o astfel de atitudine nimic bun nu se iveste! Cand ai sa incepi sa zambesti mai mult si sa nu judeci viata pe care o ai cu asemenea ton, atunci si registrul vietii tale va fi altul! Nu e atitudine de Leoaica! Exista un astfel de om in viitorul tau, dar va aparea exact atunci cand si suifletul tau va fi mai op[timist si mai deschis.

MAVI 1981 CAND MA VOI CASATORI? - In urmatorii 2-3 ani sansele sporesc de a-l intalni pe omul tau, dar nu primul care va fi alaturi de tine e cel cu care te vei si casatori. Sansele cele mai mari sunt legate de anul 2014-2015.

MAVI 1981 CU CINE MA CASATORESC (VARSTA, PROFESIE, ASPECT, ZODIE), IL CUNOSC DEJA? - Nu il cunosti, e mai matur, poate cu o diferenta ceva mai mare de ani intre voi, si se vede diferenta si la aspectul exterior, ori zodie de aer, ori de apa.

MIR 1981 E BINE SA IMI FAC ACUM O FIRMA? - Daca acum inseamna chiar pana la finalul anului, da, dar nu inseamna ca vei incepe sa si castigi tot acum. Cel mai bine ar fi sa pornesti pe un drum pe cont propriu incepand cu anul 2015.

NICKU 1981 CUM VA EVOLUA RELATIA CU EA? - Furtunos, la extreme, cand sus, cand jos, cu accese de gelozie si poseisivitate, cu momente tensionate dar si cu momente superbe de fericire, dar nu cred ca va veti lega pentru mult timp, pentru ca unul din voi va tanji dupa propria libertate.

NICOLETA75 MA VOI DESPARTI DE ACTUALUL PARTENER? - Pana la urma da, va exista un astfel de mare hop cand riscurile sa va vedeti fiecare de alt drum sunt foarte mari.

NIK 1967. CE SENTIMENTE ARE PTI MINE  - Se simte bine cu tine, dar totusi nu e iubire aici, ci un fel de dependenta emotionala, simte din partea ta un oarecare spirit matern combinat cu o prietenie frumoasa. Parca se simte ocrotit, ceva ce nu a avut in copilarie.

NORA 1967, VREAU SA PLEC(ANUL VIITOR)IN GERM(IMPREUNA CU BAIATUL MEU)LA SOTUL MEU CARE LUCREAZA ACOLO DE5ANI.VREM SA NE REINTREGIM FAMILIA ACOLO. SOTULSOFER,EUCASNICA,BAIATULELEV 17ANI. REUSESC? REUSIM? - Usor nu va fi si e posibil sa dureze ceva mai mult decat ai dori, dar pana la urma, si cu eforturile sotului deopotriva, veti reusi!

OANA 1990 CE MESERIE MI SE POTRIVESTE? - Invatamant, lucrul cu copiii, lucrul cu cartile, o meserie in sistemul de stat (bugetar),  psihologie, asistenta sociala, productie, contabilitate.

OTILIA 76 CINE ESTE BARBATUL CARE ATI SPUS CA-L INTALNESC? SI UNDE? DETALII? - Pana la el e posibil sa mai ai o incercare de relatie, dar acel barbat poate avea peste 40 de ani, poarta ochelari, posibil a mai fost casatorit, arata destul de bine, are succes la femei. Posibil sa il cunosti ori in casa unor prieteni, ori in imprejurari profesionale.

PAULA CORINA 1982 ESTE VIOREL JUMATATEA MEA? AVEM MULTE IMPEDIMENTE IN RELATIE. MERITA SA LUPT SAU SA MA RETRAG? - Relatia nu va fi asa cum o speri, deci poate continua doar daca esti capabila sa mai renunti la iluzii si la vise si s-o accepti asa cum e, cu probleme reale. Merita sa investesti in relatie, dar sa ramai lucida, sa iti dasi seama ce trebuie schimbat si ce este bun sa fie valorificat mai mult.

RAMONA 1984 FAPTUL CA VLADIMIR MA CAUTA AR TREBUI SA IL IAU CA PE O SANSA DE IMPACARE? MAI SIMTE CEVA PENTRU MINE? - Da, oarecum asa, dar parca e mai mult nevoia lui de a se explica, de a se linisti el sufleteste pentru ceva ce nu a facut sau nu a spus data trecuta.

RAMONA 1984 O SA MAI POT IUBI CU ADEVARAT? - Da, dar din pacate a iubi cu adevarat nu e echivalent si cu a fi fericita cu adevarat. Doua-trei mari iubiri ar trebui sa existe in viata ta.

SIMINA 1986 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Poate aparea destul de curand, poate chiar in jurul varstei de 27 de ani, si cel tarziu 31.

SISA 1974 M-AM REINTALNIT CU STEF MAREA IUBIRE DUPA 14 ANI AMANDOI CASATORITI CU 2 COPII NEFERICITI.INCA IL IUBESC.AVEM VREO SANSA DE CASATORIE? - Nu, si ar fi bine sa tratezi totul doar ca pe o proba de incercare in destin dar si ca pe placerea de a va revedea, fara ca de aici sa se nasca neaparat o a doua relatire. Nu e spre binele nimanui.

SUNT ELENA 1976 RAMIN CU DIMITRI - O vreme  el va fi langa tine, dar exista un moment dificil in viitorul apropiat de care depinde viitorul, o perioada de raceala sau distantare in care iti vei pune serios niste intrebari despre relatiua voastra. Dar ar fi sanse sa continuati impreuna.

TEO 1975 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Cel mai probabil in jurul varstei de 39 de ani ar trebui sa fie langa tine, dar pana atunci va mai exista si singuratate in vioata ta.

TEO 1975 CAND VOI SCAPA DE PROBLEMELE DIN VIATA MEA? - Ai scapat de o serie de probvleme majore de destin, deci ai rabdare, nu mai e mult, si lucrurile se vor linisti pe multe planuri. Mai mult, lucrurile cele mai bune in viata ta vor fi dupa 40 de ani.

TEO 1975 CE SIMTE NB PENTRU MINE ARE PE ALTCINEVA? -  Nu cred ca simte ceea ce ai dori tu sa simta si relatia voastra va esua, daca nu cumva deja s-a ajuns acolo.

TEO 1975 CUM ESTE JUMATATEA MEA UNDE ESTE ACUM? - Se lupta cu o serie de probleme personale, peste care va trece curand, probabil e implicat si intr-o relatie tensionata de care nu stie cum sa scape.

TEO 1975 VOI AVEA COPII? - Cel mai probabil da, dar nu curand.

Z.NATI 74 ARE ROST SA MA IMPAC CU GABI VA DUCE LA CASATORIE ?POT AVEA INCREDERE IN EL PE VIITOR? - Are rost, relatia ar putea avea viitor cu conditia ca amandoi sa reparati ce n-a mers bine prima oara si mai ales sa recunoasteti ca s-a gresit undeva.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 SEPTEMBRIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ANA 1970 DORESC SA STIU CE SANSE DE RELUARE A RELATIEI SUNT CU VICTOR SI CUM SA PROCEDEZ. EL SUSTINE CA M-A IUBIT FOARTE MULT,DAR ACUM VREA SA SE LINISTEASCA, NU MAI POATE CONTINUA. MENTIONEZ CA NU A APARUT NIMENI IN VIETILE NOASTRE - Victor e un om orgolios si are in permanenta nevoie sa fie laudat, apreciat, ridicat in slavi, deci, ca sa il tii langa tine, trebuie sa apelezi la cele mai pompoase vorbe de apreciere la adresa lui, fara a-i scoate vreodata in evidenta defectele sau limitele. Nu vrea declaratii de iubire, ci laude continue. Sansele de reluare suny mici, sar exista totusi, si merita sa lupti pentru a-l recuceri. S-a infiltrat o rezerva totusi in inima lui, deci trebuie sa-l recuceresti prin toate armele.

ANAMARIA 1982 F CE MA ASTEAPTA ÎN DRAGOSTE ÎN URMATOARELE 6 LUNI?VREO SCHIMBARE - Ar trebui sa mearga bine in iubire in  lunile urmtoare, desi pare mai degraba o perioada a noilor cunostinte si a tatonarilor, decat a inceperii unei relatii de durata, dar cineva ar trebui sa apara in atentia ta, fara insa sa fie vorba deocamdata de o iubire.

ANAMARIA 1982 F CE MA ASTEAPTA IN URMATOARELE 6 LUNI? - O perioada agitata, buna, dar stresanta, cu multe evenimente, cunostinte noi, discutii animate, poate si cu sanse de afirmare, posibil si o calatorie, deci intri intr-o zona extrem de aglomerata, care va cere mult de la tine.

ANA-MARIA5 1972 UNCHIUL MEU, ALEXANDRU-CONSTANTIN SE VA FACE BINE DUPA OPERATIE? - Da, lucrurile se aseaza incet pe un teren calm, dar nu inseamna ca se rezolva toate, ci e nevoie de vreo 2-4 ani de grija majora.

ANCA CRISTINA B 1971 ESTE BUN MOMENTUL SA IMI SCHIMB LOCUL DE MUNCA? - Da, dar trebuie sa cantaresti foarte bine optiunile pe care la ai la dispozitie.

ANDREEA NEACSU 1984 MA VOI REINTOARCE LA VECHIUL POST DE MUNCA? MAI AM VREO SANSA SA AM O RELATIE CU CRISTI DACA DA? - Nu si deci... nu. Mergi mai departe fara sa privesti inapoi.

ANDREI M 1954 SUNT GRAV BOLNAV. SA MA ASTEPT LA CE E MAI RAU? - Nu chiar, dar nu e un moment usor in destin, asa e. O gandire pozitiva te-ar ajuta enorm sa te bucuri mai departe de viata!

ANONIM 1983 CE VA REPREZENTA LORI PT MINE IN VIATA?NE VOM CASATORI VREODATA?ESTE EA JUMATATEA MEA? - Ar putea deveni intr-o zi jumatatea ta, dar mai e cale lunga pana acolo, eforturi mari si probe de incercare pentru amandoi. Daca ai forta si rabdarea de a ajunge pana acolo, oricat ar mai dura, intr-o zi veti fi concret impreuna, dar drumul nu e deloc usor, vor exista multe piedici si dispute intre voi.

ANONIM81 SUNT SINGURA,VIATA MEA E PUSTIE,VOI GASI VREODATA RATIUNEA PENTRU CARE SUNT PE ACEST PAMANT - Sigur ca da, numai ca ratiunea ta pe pamant nu e neaparat in stransa legatura cu altii, ci trebuie sa ajungi sa te simti implinita prin tine insati, pe cont propriu.

CRIS-MEL 1982 CE ROL ARE M IN VIATA MEA,CE REPREZINTA? - Ai ceva de invatat prin intermediul lui, de aceea trebuia sa va intalniti pentru o vreme in aceasta viata. Prin el vei intelege sa judeci corect anumite lucruri sau persoane ca sa nu faci erori in aprecieri si sa extragi niste concluzii juste ce isi vor arata utilitatea in viitor, nu acum!

DANA 1964,O SA MAI FIU CU FLOREA,SIMT CA NU-I MAI PASA DE MINE - Din pacate el va ramane doar o amintire intr-o zi, deci detaseaza-te si tu incet de el, pentru ca nepasarea pe care o afiseaza acum va deveni raceala si in final drumuri diferite.

DR M 1991 CAND IMI VOI GASI UN JOB? IN CE DOMENIU VA FI? - Acum e foarte greu sa gasesti, sunt piedici, amanari, refuzuri, esecuri, deci trrebuie sa mai ai rabdare. Poate dura si 2 ani pana vei gasi ceva care sa te multumeasca, dar primele 2 locuri de munca nu vor fi deloc pe placul tau, deci cauta sa cresti, sa evoluezi, sa inveti mai mult ca sa iti asiguri mai apoi succesul.

EMANUELA 1978 VOI PLECA CURAND CU SOTUL MEU ADRIAN IN JAPONIA - Da, dar - daca nu e vorba de acest final de an, atunci curand poate sa insemne probabil vreo 7 luni, totusi.

FIDAN C 1967 VA REVENI DAN B ìN VIATA MEA? - Nu, si poate e mai bine asa, pentru ca nu ar fi o sansa benefica , ci o reluare a problemelor si a riscurilor de a se ajunge tot acolo unde sunteti acum. Nu ti-l dori inapoi, pentru ca nu ar aduce ceea ce speri!

GABRIELA 1978 IN MARTIE 2013 VA FI O SCHIMBARE PROFESIONALA. SA INSIST SPRE GASIREA UNUI NOU POST IN ACEEASI ORGANIZATIE SAU SA CAUT CEVA NOU IN ALTA PARTE, POATE O ALTA CARIERA, IN ALT DOMENIU ? DECIZIA E VITALA PENTRU MINE SI TREBUIE SA FIU EXTREM DE PRUDENTA. MULTUMESC PENTRU AJUTOR - Ceva nou in alta parte, nu neaparat in alt domeniu, ar fi o cale mult mai buna. prima varianta nu prea e sigura si cred ca mai sunt si altii care vizeaza acelasi post.

GABRIELA 1978 SE GANDESTE D LA MINE? CAND NE VOM REVEDEA SI... VOM INCEPE O RELATIE ? IMI LIPSESTE - E posibila o revedere, cred ca si el se gandeste la tine, de parca amandoi, separat, ati fi la fel de nemultumiti de situatia creata. Incearca sa stai de vorba cu el.

GEORGIANA 1983 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu e exclus sa fie prin preajma si sa apara relatriv curand, dar posibil sa nu fie chiar urmatorul cu care sa incerci o relatie, ci pana la el va mai exista o despartire de cineva.

INA 1987 NE STIM DIN VEDERE,IAR EU IL PLAC F MULT.DAK L-AS ABORDA,AR FI INTERESAT SA MA CUNOASK?I-AS STARNI INTERESUL,SUNT GENUL LUI DE FEMEIE? - Nu, nu face niciun pas tu! Ar fi o eroare plus ca... el nu e deloc asa cum il vezi tu din vedere. Daca l-ai cunoaste, ai descoperi lucruri neplacute care ti-ar scadea interesul, ca atare n-ar strica sa afli mai multe despre el!

LAURA 1985 VOI PUTEA FACE COPII? - Cel putin unul, da, dar cred ca dupa 30 de ani.

LAVINIA 1987 CAND MA CASATORESC? - Nu foarte curand, mai aio de asteptat, de cautat, vei mai cunoaste si singuratatea, dar si fericirea. Undeva in jur de 34 de ani e posibil sa ai pe cineva drag alaturi. 

LOREDANA 1983 CINE ESTE JUMATATEA MEA SI CAND O VOI INTALNI?  - Nu apare curand, dar dupa 30 de ani da, se va ivi concret in calea ta. Poate fi un tip nascut in zodie de aer.

LORI 1968 REF. LA RASP. DIN 03.03.12 CINEVA COMPATIB. PT .O REL. NIMIC NOU.CE MI SPUNETI? - "Destul de curand" e relativ la nivel astrologic, poate fi chestiune de ani, nu de luni, deci cred ca inca il mai cauti, nu a aparut. Acel barbat nu e momentan liber, de aceea nu sunt intrunite conditiile unei intalniri. Mai cauta, cu incredere, optimism, deschidere! Atitudinea pozitiva e totul.

MARIA 1974 SOTUL MEU ISI VA PRELUNGI CONTRACTUL DE MUNCA LA ACTUALUL SERVICI SAU ISI VA GASI ALTUL  - Niciuna din variante nu e sigura, fiecare din ele ascunde ceva neplacut. O mutare in alta parte ar insemna o adaptare lenta si greoaie, dar si niste conditii greu de acceptat, iar prelungirea contractului ascunde pe undeva ori o minciuna, ori o senzatie de nesiguranta. Dar in curand lucrurile se vor clarifica, dar nu aduc deloc o stare de liniste, ci de stres si nervi.

MARIANA 1979 VOI AVEA O RELATIE CU BOGDAN? - Nu prea sunt sanse si nici nu cred ca ar fi ceea ce speri. Se va intampla ceva doar daca insisti mult, daca iti pui ambitia in joc de a fi cu el, altfel nu ar fi decat o dezamagire.

MONICA 1974 F VA MERGE BINE DE ACUM INAINTE RELATIA MEA CU IUBITUL CU CARE SUNT IMPREUNA DE 3 ANI? - Da, desi vor mai exista episoade trecatoare de nesiguranta intre voi, dar care pot fi depasite. Poate fi ceea ce speri!

ROBI 30 1982 CAND IMI VOI INTALNII JUMATATEA? O CUNOSC DEJA SAU O VOI CUNOASTE? - Nu e exclus sa fi aparut cumva in calea ta prin 2011, dar atunci nu s-a petrecut nimic intre voi, dimpotriva, e posibil ca atunci sa fi existat o repulsie, nu o atractie, ce nu v-a permis sa incepeti o relatie. Nu va aparea in urmatorii 4 ani, deci mai ai de cautat.

RODICA 1974 MA VOI ÎMPACA CU D-NA ELENA? NE VOM MAI ÎNTÂLNI? - Va veti mai intalni si lucrurile ar putea reveni la un nivel normal, amiabil.

SHAKTI 1978 ERIC SE VA INTOARCE LA MINE?ERIC ESTE BARBATUL APARUT IN VIATA MEA DE CURAND SI CARE DE CEVA TIMP N-A MAI SPUS MARE LUCRU - Eric mai mult te minte, deci daca a disparut in ceata, e spre binele tau! Nu insista sa-l readuci in viata ta daca el da semne de distantare, pentru ca nu ar insemna decat o continua incertitudine pentru tine.Nu ar iesi ceea ce speri de aici!

TEA 68 CE IMI MAI REZERVA VIATA IN URMATORUL AN? - Nu e un an usor, vei simti o ciudata nevoie de a schimba ceva, de a da peste cap unele lucruri, ca atare cred ca e mai degraba anul unor finaluri de drum, nu neaparat al unor schimbari spre ceva nou. Esti gata sa spui stop unor aspecte care nu te mai satisfac.

TEA 68 VOI AVEA O CASA PE PAMANT VREODATA? - Nu striu daca e neaparat casa pe pamant, dar vei avea o unica locuinta in care sa fii fericita si din care nu vei mai dori sa te muti.

TEA 68 VOI PRIMI MOSTENIREA DE LA TATAL MEU? - Nu prea obtii usor ceea ce vrei, in acest sens, ori mai e cineva implicat pentru aceeasi mostenire, si impartirea nu ar aduce nimic consistent pentru tine, ori mostenirea asta nu ar fi deloc o bucurie pentru tine.

TEA 68 VOI RAMANE IMPREUNA CU TATAL COPILULUI MEU PT CA RELATIILE SUNT FOAPTE TENSIONATE? - Ar fi extrem de greu si cred ca tensiunile cresc mai mult in loc sa dispara. Sansele de a ramane impreuna sunt foarte mici si ar fi nevoie de niste sacrificii enorme, care nu prea stii nici tu daca merita facute.

TOOJI 1992 VOI REUSI SA IAU EXAMENUL IN SEPTEMBRIE? - Cred ca l-ai si luat deja!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 SEPTEMBRIE 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[ASPECT] COSTIN 03 08 1984 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2012 pana in MAI 2013 Jupiter trece prin casa I deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN IN TRANZIT PRIN SCORPION CONJUNCT CU SATURN NATAL - aspectul se prelungeste si in 2013 - este un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om. Este extrem de rar, are loc o dată la 28-30 de ani, şi este considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire.

ALINA 05.03.1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALINA 29.06.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CRISTINA/NEVROTIQ 07.08.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

LAURADE 24.07.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MADI 16.10.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ADRIAN 23. 07. 1982 EA+ 22. 09. 1982 EL
EA - LEU,
Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - FECIOARA,
Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: LEU - FECIOARA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE - CAINE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANCA 18.09.1986 , 23.10.1988
EA -
FECIOARA, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
SCORPION, Junon in LEU, DRAGON DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA - SCORPION COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - DRAGON COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = % Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CRISTINA NEVROTIQ 07.08.1983 EA + 08.10.1987 EL
EA -
LEU, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - BALANTA,
Junon in VARSATOR
, PISICA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
LEU - BALANTA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE
ANI: PORC - PISICA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

LUANA 30.01.1990 EA + 25.02.1990 EL
EA -
VARSATOR, Junon in SCORPION, CAL DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - PESTI,
Junon in SCORPION, CAL DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR - PESTI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - CAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MAGDALENA 8 10 1974 EA+ VALERIAN 1 11 1959 EL
EA - BALANTA,
Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - SCORPION,
Junon in SCORPION, PORC DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - PORC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 SEPTEMBRIE 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT, CURIERUL DESTINULUI)

MARIN BOGDAN MIHAI 16 NOIEMBRIE 1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

PA MTY-29*03*1974  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

SERAFIM 09.01.1988  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALINA 06.03.1966 EA + 22.09.1964 EL
EA - PESTI,
Junon in PESTI, CAL DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL -
FECIOARA, Junon in SCORPION, DRAGON DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
PESTI - FECIOARA COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - DRAGON COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 77% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

FLOR 11.09.1971 EA + 05.11.1967 EL
EA - FECIOARA,
Junon in FECIOARA, PORC DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
SCORPION, Junon in BALANTA, CAPRA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
FECIOARA - SCORPION COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - FOC  COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

GABRIELAIANCU 13.10.1961EA+17.02.1962EL
EA - BALANTA,
Junon in PESTI, BIVOL DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - VARSATOR,
Junon in BERBEC, TIGRU DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
BALANTA - VARSATOR  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

VASILE 04.04.1988 EL 23.06.1985 EA
EL -
BERBEC, Junon in TAUR, DRAGON DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EA -
RAC, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
BERBEC - RAC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - BIVOL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
20
% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] ELENA EPU 13-04-1975 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1999-2000 - urmatoarea va fi - 2013-2014 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2048-2049. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IANUARIE 2012 - DECEMBRIE 2013  - Nodul Nord traverseaza lent casa IV semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. 3. INDEMNUL PERIOADEI: deschide-ti sufletul ,iubeste, daruieste, aseaza-te la casa ta, fa un copil, apropie-te mai mult de mama, dedica-te familiei, prinde radacini, redecoreaza-ti casa, adu-ti aminte de trecut, arunca o privire inapoi sa vezi de unde vii, apleaca-te asupra lucrurilor de odinioara, descopera-ti latura sensibila, romantica, nostalgica, intoarce-te in timp, intoarce-te acasa, creeaza-ti un loc al tau, intim, in care sa te refugiezi la nevoie ia legatura cu originile tale, ocupa-te mai mult de sufletul tau si de oamenii la care tii. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

ADINA 1967 CUM E DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL URMATOAREA PERIOADA? - Nu curand, dar se anunta o schimbare majora, ca si cum ai porni pe o alta cale decat inainte si care te va satisface mult.

ALB 1981 CU CINE VOI AVEA URMATOAREA RELATIE SENTIM?  - O persoana mai matura cu 4-6 ani, fata de care vei nutri si sentinente, dar si un respect deosebit. Poate fi o relatie de durata si de succes.

ALB 1981 REUSESC SA IAU CASA IN URMATOAREA JUM DE AN? - Se poate, e o chestiune de noroc totusi, pentru ca se va ivi sansa cand nu te astepti si de unde nu te astepti.

ALINA 1988 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Este un interval mai mare in care poate aparea in anturajul tau, undeva intre 21-29 de ani, dar e posibil ca relatia sa se lege greu din cauza distantei.

ANA 1987 CAND VOI AVEA O RELATIE CU JUMATATEA MEA?CAND NE VOM CASATORI? - Casatoria e un proces ceva mai complicat la tine, in sensul ca vei trece prin mai multe relatii esuate pana la casatorie. Cel mai probabil candva dupa 2016.

ANA 1987 CE NOUTATI VOR FI IN VIATA MEA SENTIMENTALA? - Va exista o incercare de relatie, dar tis e vor cere prea multe sacrificii pentru a o face sa mearga incat exista riscul unei despartiri. Dar intr-un viitor un pic mai indepartat apare si omul sortit tie.

ANA 1987 CE SIMTE OVI PENTRU MINE?CUM VA EVOLUA RELATIA NOASTRA? - Poate dura o vreme, dar nu cred totusi ca e de viitor, posibil ca el sa aleaga o alta cale, o alta femeie.

ANA 1987 CUM POT SA-L TIN PE OVI LANGA MINE?ISI DORESTE?SIMT CA DA,DAR E FOARTE NEHOTARAT!AJUTATI-MA VA ROG - Te va dezamagi, el va prefera sa=si pastreze propria libertate si de aici nu va iesi nimic bun pentru tine, deci nu-ti face prea multe iluzii si nu te atasa prea mult.

ANGELICA 1972 DACA MA DESPART DE ACTUALUL PARTENER DE VIATA MA MAI ACCEPTA G IN VIATA LUI? MAI POT RELUA RELATIA CU EL SI IN CE CONDITII? - Stii cum se spune: nu da vrabia din mana pentru cea de pe gard, cam asa e si aici. O eventuala revenire la G ar fi doar tem porara, pentru ca te va dezamagi.

AVI 1974 ÎMI DORESC SA AM O RELATIE CU IONUT SIMT CA SI EL MA PLCE,MI-ATI SPUS CA ARE SENTIMENTE PT MINE,VA AVEA EL INITIATIVA SA NE APROPIEM? CE VA FI PÂNA LA URMA? - El nu prea are curaj sa initieze ceva, sau poate nu e pregatit sa isi asume ceva mai serios, ca atare ar fi bine sa faci tu primul pas, dar cu prudenta si fara iuluzii mari.

AYNUR 1971 FETITA MEA A TIMP D 1 AN IN FIECARE LUNA E BOLNAVA CU TRATAM.ANTIBIOTIC.CAT VA MAI DURA SITUATIA ASTA? - In 3-5 luni lucrurile vor merge spre bine, deci putintica rabdare!

C.N 20/02/1989 CAND O SAMI GASESC JUMATATEA.E MAI INVARSTA DECAT MINE.CATEVA INDICI VA ROG - Casatoria e un plan ceva mai complicat in viata ta, pana la casatorie vei mai trece prin cateva relatii esuate. Dar e posibil sa apara pe la 24-25 de ani,

CAMI 1981 CARE SUNT SANSELE SA AM O RELATIE DE VIITOR CU M.? - Foarte mici, undeva in jur de 40%, pentru ca ar trebui sa ai multa rabdare cu el.

CARMEN 1971 CAND SI DACA MA CASATORESC CU DAN - Sansele sunt destul de mici sa ajungeti la casatorie., De fapt, cu sau fara casatorie, relatia voastra se va destrama intr-o zi, deci tot la despartire se ajunge.

CORINA 1978 DACA AS STI SIGUR CA ZAKARIA MA MAI IUBESTE SI NU IUBESTE ALTA FEMEIE,L-AS SUNA SA NE IMPACAM.EU IL MAI IUBESC,DAR EL MA MAI IUBESTE? - Nu mai simte ce a fost candva, e mult mai detasat de ce a fost, deci nu mai sunt sentimentele de altradata. S-a racit.

CORNELIA NECULA 1966 CUM VOI EVOLUA FINANCIAR - Cu bani, in viitor, vei reusi sa iti implinesti multe vise, deci lucrurile merg icnet spre bine, dar vor mai exista si cateva hopuri, cu limitari si restrictii.

CRISTINA 1974 VOI MAI AVEA INCA UN COPIL? - Cel mai probabil nu.

CSILLI E 1972 CÂND MA VOI CASATORI? - Nu prea curand, sunt ceva piedici in acet sens, urmatorii 3-7 ani fiind mai degraba lipsiti de sanse. E un plan problematic, nu prea se intrevede casatorie.

DALILA 1968 AM O RELATIE CU UN COLEG DE SERVICIU DIN ZODIA FECIOAREI.FAMILIA MEA ESTE IMPOTRIVA .MERITA SA LUPT PENTRU CONTINUAREA RELATIEI? - Nu, e o relatie care atrage asupra ei multe energii negative, ostilitatea familiei, si in final va esua.

DANA 1964 O SA MAI AM O CASATORIE? - Imposibil nu e, deci sanse ar fi pentru o alta casatorie in urmatorii 9 ani.

DANI1972 CE GANDESTE MG DESPRE MINE SI DLN? E DE ACORD CU RELATIA NOASTRA? - Nu e prea preocupat de asta, considera ca e doar problema voastra, e detasat dar nu pare sa fie impotriva.

DANIELA1972 IL IUBESC PE DLN- MA INGRIJOREAZA RELATIA LUI CU M. CE E INTRE EI? - Nu e nimic serios intre ei, e un fel de prietenie, nu sunt sentimente implicate aici. Unul din ei se foloseste cumva de celalalt, dar fara intentii negative.

DIANA 1969 CE SANSE MAI AM CU CRISTI? - Ar mai fi ceva sanse, chiar daca mici, dar merita sa profiti de ele pentru a mai incerca o data. De vointa ta depinde totul.

DIANA 85 ARE ROST SA CONTINUI RELATIA CU IONUT?NE CASATORIM?DACA NU CAND MA CASATORESC?IL CUNOSC DEJA? - Nu prea merita, relatia are mai degraba doar trecut decat viitor, deci daca de la el deja ai parte de probleme si piedici, nu mai merita efortul. Relatia voastra nu mai dureaza mult si dupa el apare o alta sansa de relatie.

ELENA 1977 CE REPREZINT SI VOI REPREZENTA EU PENTRU ALEXANDRU. MA VA IUBI SI VA FI LANGA MINE PTR MAI MULT TIMP? - Va mai fi langa tine. Relatia are sanse sa se dezvolte in timp, dar trebuie sa gasesti meteu ceva nou care sa il tina l;anga tine.

ELENA 1977. CE FEL DE RELATIE VA FI CU ALEX? VA FI CEVA SERIOS SI DE DURATA SAU DOAR O AVENTURA CE SE VA TERMINA IN SCURT TIMP? - Am spus deja ca relatia mai poate dura, dar nu e una definitiva in viata ta. Dar o vreme poarte fi ceva serios si frumos.

ELENA EPU 1975 CAND VOI AVEA UN COPIL? - Chiar si acum sunt sanse sa faci un copil, pentru ca un an si ceva de acum incolo maternitatea este una din preocuparile tale majore. Insista acum!

IOANA 1979 AM SA MA CASATORESC? - Foarte curand nu, dar in urmatorii 3-4 ani va exista o sansa, numai de tine depinde daca o vei fructifica.

IULIAN B 1982VOI AJUNGE VREODATA IN AMERICA?IMI VA FI MULT MAI BINE ACOLO?DE CE MA ATRAGE, DE CE SIMNT CA ACOLO MIE LOCUL? - Sunt sanse sa ajungi acolo, insista, pentru ca da, acolo te asteapta ceva important in destin. Nu va fi usor nici sa ajungi aoclo, nici sa traiesti acolo, dar de vointa ta depinde!

LAURA 1977 M-AM DESPARTIT DE 2 LUNI DE DAN. CE SANSE SUNT SA SE INTOARCA LA MINE? - Foarte mici, daca pana la sfarsitul anului nu se intampla nimic, ar fi bine sa il uit.

MARINA D 1983 CE SIMTE DRAGOS, FOSTUL MEU PRIETEN, PENTRU MINE? - Prietenie, poate si un dram de sentiment de iubire, dar totusi nu cred ca mai poate fi ce a fost intre voi, cred ca el e deja atras de altcineva.

MIHAELA 1975 CAND IL VOI CUNOASTE PE CEL CE IMI E SORTIT CA SOT? - Posibil sa existe 2 relatii si dintre ele una sa fie cu cel sortit. Posibil ca exact cel cu care vei avea relatia cea mai dificila sa fie cel sortit tie. Intre 37-40 de ani.

MIHAELA 1975 IONEL VA REVENI IN VIATA MEA PE LINIE SENTIMENTALA? - Nu, si e mai bine asa, pentru ca nu ar insemna decat o continuare a problemelor.

MIHAELA 1981 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA?CAND O SA MA CASATORESC SI O SA FAC UN COPIL?CAND O SA AM O FAMILIE? - O intrebare pe mesaj te rog! Nu prea curand, il vei intalni candva in urmatorii 4 ani, dar nu se va ajunge repede la casatorie.

MIHAELA 1981 CAND O SA MA CASATORESC ? - Pana la varsta de 37 de ani vei fi deja casatorita si cu o familie langa tine.

MIHAELA 1981 CINE ESTE CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - E ceva mai matur, are intre 34-37 de ani, posibil coleg de serviciu cu tine sau are ceva legaturi cu tine pe plan profesional. Posibil zodie de foc.

MIHAELA 1981 CUM ESTE CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - E un om ambitios, a trecut prin multe incercari in viata care l-au obligat sa lupte, are curaj, personalitate, tupeu, dar e si un om care poate crea mari probleme in jurul lui, inclusiv lui.

MIRELA 1974 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU A? ESTE EL CEL ALATURI DE CARE AS PUTEA SA-MI PETREC RESTUL VIETII? - Relatia poate merge bine o vreme, dar va exista un moment critic in care vor aparea suspiciuni, temeri, probleme care pot strica armonia de acum cu risc de a termina totul. Inclusiv pasiunea si sentimentele vor mai pali in timp, de aceea relatia va dura cat timp lupti sa pastrezi focul aprins!

MONICA 1974 TREC PRIN MOMENTE DIFICILE IN RELATIA DE CUPLU. VA PLECA DIN VIATA MEA PARTENERUL MEU? - Sunt mari sanse sa depasiti cu bine problemele de acum, e doar o perioada critica dar daca va leaga lucruri bune in trecut, poate si un copil, sunt sanse sa mergeti mai departe.

OANA 1985 EXISTA SANSA CA MIHAI SA SE INTOARCA LA MINE? - Nu te-ar ajuta la nimic, deci daca a iesit din viata ta, treci mai departe cu o lectie invatata, pentru ca a doua oara nu ar fi deloc mai bine.

OANA 1988 VOI PROMOVA EXAMENUL DE ADMITERE IN PROFESIA DE AVOCAT STAGIAR DIN SESIUNEA OCTOMBRIE 2012, ASTFEL INCAT SA DEVIN AVOCAT STAGIAR? - Greu de spus, cred ca reusita se mai amana o vreme. Eventual vei reusi daca deja ai mai dat o data acest examen inainte.

OTILIA 76 CINE ESTE BARBATUL CARE-MI VA SCHIMBA MAJOR VIATA? - Un barbat divortat, pe care l-ai putea cunoaste in urmatorii 3 ani, posibil zodie de aer.

RALUCA 1979 CUM ARATA CEL CU CARE MA VOI CASATORI, IL CUNOSC? - Arata bine, poate ca e putin mai tanar, sau arata mai tanar, puternic, atletic, par deschis la culoare. Nu cred ca il cunosti.

ROZ 1981 SUNT SANSE DE RELUARE A UNEI RELATII DIN TRECUT PE VIITOR? - Da, dar poate nu chiar cea pe care o speri sau la care te gandesti.

ROZ 1981CE URMEAZA PT MINE PROFESIONAL? - Nu curand, dar in viitor rte astepta o mare schimbare in plan profesional. Pluto se afla pe Mijlocul Cerului, ceea ce afecteaza major cariera in urmatorii 1-2 ani, deci te poti astepta la rasturnari de situatie.

SELENA 1975 CAND MA VOI CASATORI? - ANUL, PERIOADA - Posibil undeva in jurul anului 2015, dar pana ajungi acolo, vei mai trece prin cateva momente dificile in relatia cu barbatii.

SUP3RBA 1983 O SA AM O CASNICIE FERICITA CU RUDY? - Usoara nu va fi, dar daca o priviti la fel de serios si de responsabil amandoi, fara vise inutile, aveti mari sanse sa mergeti mai departe cu succes.

TURCOZ B 1977 ESTE CRISTINA JUMATATEA MEA SAU E DOAR CEVA KARMIC INTRE NOI? - Anul acesta e decisiv pentru relatia voastra, deci ceea ce s-a intamplat anul asta va decide si viitorii ani pentru voi doi. E si ceva karmic, dar sunt si mari sanse ca ea sa fie femeia potrivita pentru ceva serios si de viitor. De tine depinde mult decizia si calea de acum inainte.

VASILICA-DANIELA 1967 + GHEORGHE 1953 RAMANEM IMPREUNA? - Exista ceva din trecut care se cere rezolvat, deci fie ca e ceva intre voi care nu a fost clarificat, fie ceva din trecutul lui, viitorul depinde enorm de acest punct din trecut. Reparati-l si apoi veti sti si incotro merge relatia. In acest moment sansele de a ramane impreuna sunt mici.

VICTORIA 1976 SOTUL M-A INSELAT CUM VA EVOLUA RELATIA NOASTRĂ  IN CONTINUARE AVEM 2 COPII?  - De tine depinde, daca esti dispusa sa ierti si sa uiti, pe cat posibil, pentru ca relatia depinde enorm de tine, de felul cum treci peste acest hop. Merita sa faci acest sacrificiu, pentru ca relatia poate continua cu bine, daca tu poti ierta!

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®