®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate
100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite. Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna Octombrie 2009 | Pagina 1

ARHIVA LUNII OCTOMBRIE 2009
Ultima actualizare a acestei pagini: 20 noiembrie 2009 10:30
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Curierul Destinului este un serviciu inchis,
deci va rugam sa nu trimiteti intrebari pentru acest serviciu SMS pana la o data ce va fi ulterior comunicata.
"ASTRO-CALCUL" si "CUPLUL, PE SCURT" sunt disponibile!

AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII OCTOMBRIE

Nu ne asumam responsabilitatea pentru mesajele primite de acum incolo la Curierul destinului (intrebari personale pe diverse teme). Curierul Destinului este o rubrica sistata pe o perioada nedeterminata!

157 ANASTASIA 1978 DUPA O REVENIRE FRUMOASA A LEGATURII CU RADU LA INCEPUTUL VERII ACUM SUNTEM IARASI IN PRAPASTIE. CE-L DETERMINA SA SE POARTE ASA ? ESTE RELATIA CU ANCA SAU NU MAI ARE SENTIMENTE FATA DE MINE ? CE SIMTE, DE FAPT ? ESTE EXTREM DE OSCILANT - O  atractie fizica exista, asta e sigur, dar nu e dat sa aveti un drum comun. Ca o aventura, ar merge, dar el nu vrea altceva de la tine. Sentimentele insa se vor raci cu timpul.

156 ANASTASIA 1978 ARE RADU ATACURI ENERGETICE DIN PARTEA CUIVA ? A APELAT ANCA 21.09.1976 LA CINEVA SA-I FACA FARMECE CA SA-L TINA LANGA EA? - Da, cred ca exista o influenta psihica asupra lui, poate chiar si cu unele conotatii oculte, deci da, o femeie are un efect masiv asupra mintii si spiritului lui.

155 ANASTASIA 1978 CITESTE SI SE CONCENTREAZA RADU LA MAILURILE SI MESAJELE PE CARE I LE SCRIU? AU UN ECOU IN INIMA LUI CHIAR DACA NU RASPUNDE? - Da, le citeste destul de serios, atunci cand are timp, iar unele au ecou in sufletul lui, dar nu prea e genul romantic sa simta nevoia sa raspunda sau sa reactioneze cumva.

154 ANASTASIA 1978 MA VOI REGASI DIN NOU CU RADU? VA MAI FI O REVENIRE CA CEA DIN MAI-IUNIE? EL NU REGRETA CA SE POARTA ASA DUR SI DISTANT CU MINE? - E doar un vis deci il vei intalni in continuare in visele si fanteziile tale, dar in realitate e mult sub asteptari. Poate va mai incerca si altadata o revenire, dar nu va merge.

153 ANASTASIA STIE ANCA DE LEGATURA LUI RADU CU MINE? ESTE EA MULTUMITA SI IMPLINITA IN RELATIA CU EL SAU ACCEPTA SI DESTULA UMILINTA? EL E FERICIT CU EA? - Sunt destul de multumiti unul cu altul, dar nu e totusi o relatie profunda, e mai superficiala, dar atat cat este amandoi se  bucura de ea, dar sunt si multe compromisuri intre ei, ca atare nu e deloc o relatie perfecta.

152 ANONIM  18 08 1949 TAMASDA AS DORI SA STIU VIITORUL - Viitorul arata e bine, e promitator, optimist, ai parte de noroc, de vise implinite si de bucurii. Poate doar in privinta sanatatii sa apara unele momente critice, unele din ele chiar ingrijoratoare.

151 ARABELA-RODICA 1976 CINE ESTE VIITORUL MEU SOT(DACA EXISTA UNUL SI PT. MINE VA ROG CATEVA DATE DESPRE EL)? - Poate avea legatura cu serviciul tau, posibil sa fie ceva mai tanar decat tineâ, dar vei cunoaste si multa singuratate pana la el. Poate fi originar din alta localitate decat a ta. Mai ai insa de astepotat pana apare, dar in jur de 2012 e posibil sa fie langa tine.

150 DANA N 1983+1980 INCOTRO SE INDREAPTA ACEASTA RELATIE? - Sanse infime sa duca la casatorie - daca sunteti deja casatoriti, se va destrama - cu timpul relatia se va raci, dar nu e o relatie predestinata, drumurile nu vi se unesc definitiv.

149 DOINA 1955 NELU (GEMENI) CE SENTIMENTE ARE PENTRU MINE SUFICIENTE SA FORMAM UN CUPLU? - Exista o amprenta a predestinarii intre voi, ca si cum ar fi o intalnire karmica, din care amandoi aveti ceva de invatat, dar nu as crede ca e si o relatie posibila. V-ati intalnit cu un scop, dar nu duce la o viata de cuplu adevarata.

148 EMILIA 1976 VOI DIVORTA DE A? VA FI CU PROBLEME - Riscul divortului e mare, si va fi cu suferinte, poate nu neaparat cu probleme, dar da, va fi o ruptura cu furtuni.

147 GABRIELA 1968 OVIDIU GHEORGHE. AM MULTE INDICII CA M-A INSELAT. ESTE ADEVARAT? DE CE? CE SA FAC? MA INSEALA SI ACUM? - Se pare ca ascunde multe, inclusiv relatii intamplatoare. E un tip destul de pasional care simte nevoia sa isi puna in valoare calitatile de vanator, Vrea mai multa ºibertate, desi e o libertate prost inteleasa de el, dar asta vrea el de la tine.

146 GABRIELA-14.05.1968-OVIDIU GHEORGHE-20.08.1967.AM MULTE INDICI CA MA INSEALA. E ADEVARAT? DE CE? UNDE AM GRESIT? CE POT SA FAC SA FIM CUM AM FOST? IL IUBESC - Cum a ti fost nu mai puteti fi, o relatie evolueaza si nu neaparat spre bine. Relatia se va raci, interesul scade deci poate ramane eventual o relatie de compromis, daca va leaga unele resppnsbailitati sau bunuri comune.

145 INI29 CE ROL ARE COS IN VIATA MEA?O SA AVEM O RELATIE FERICITA?ESTE INDRAGOSTIT? - Un rol destul de important, sunt sanse ca de aici sa se nasca o relatie fericita daca reusesri sa-l faci pe el sa se simta permanent ridicat in slabi, sa fie el seful, sa decida el pentru amandoi, Daca ii magulesti orgoliul, sunt sanse sa mearga, dar nu spre casatorie.

144 LUCIA 1971 EA + 1968 OARE EL IMI ESTE PREDESTINAT? - Exista o amprenta a predestinarii peste relatua voastra, dar nu cred ca e asingurul predestinat, deci mai exista unul, incat el poate fi doar una din cele doua sanse de a lega o relatie de destin.

143 LULLU 1967 CUM VOR FI PENTRU MINE LUNILE OCTOMBRIE - DECEMBRIE (SCHIMBARI PROFESIONALE, DRUMURI, SANATATE)? - Sunt luni destul de bune, cu surprize profesionale, unele schimbari demult asteptate probabil, drumuri mai putin si nu tocmai bune, sanatatea insa e oscilanta, dar in general buna.

142 MIHAELA 1967 + MARIAN 1954 VOM REUSI SA NE PASTRAM FUNCTIILE PE CARE LE AVEM? - Tu da, sunt mari sanse sa ramai pe pozitie, la el vor fi niste probleme, poate nu neaparat pierde functia, cat mai degraba se modifica ceva major: preia responsabilitati noi de exemplu.

141 MONICA 1973 CE NE MAI ASTEAPTA IN VIATA DE CUPLU PINA LA SFIRSITUL ANULUI? - In general e o perioada mai dificila pentru tine, dar inceputul lunii decembrie poate aduce o ameliorare a vietii sentimentale, dar totusi viata de cuplu se va mai agita in decembrie.

140 OANA 1975 DE CE A VRUT P SA RELUAM RELATIA CA APOI SA NE DESPARTIM DIN NOU? - Chiar a vrut sa incerce, pentru ca a sperat sa fie mai bine a doua oara, de parca ar fi avut o dorinta neimplinita, dar nu a fost sa fie, nu a fost un moment favorabil pentru a cladi ceva de viitor.

139 OANA 1975 M-A IUBIT, ASA CUM IMI SPUNEA? - Nu prea, deci nu au fost sentimente aprinse, poate mai degraba o atractie sexuala puternica. Tu mai degraba ai simtit ceva.

138 OANA 1975 PERSOANA DE CARE ESTE ATRAS P. ESTE CEA DE CARE MI A VORBIT, ARE GANDURI SERIOASE CU EA? - E atras de ea, dar nu se gandeste deocamdata la nimic serios.

137 ROXANA 1989 CAND O SA AM URMATOAREA RELATIE? - 2011 e legat de ceva mai serios in plan sentimental, dar asta nu inseamna ca pana atunci nu apare nimic. Finalul de an 2010 aduce ceva sanse noi.

136 RUXANDRA 1967 BARBATUL DIN RASPUNSUL 219/IAN 2009 ESTE ROMÂN,ÎL CUNOSC? - Da, cel mai probabiul e roman, posibil dintr-o zona de munte, dar nu il cunosti.

135 SORINA POPA 1967 CARE ESTE NUMELE VIITORULUI MEU SOT? - Numele contine 7 litere, dar nu a,m de unde sa stiu care e numele lui. E posibil sa fi cunoscut pe cineva cu acest nume, de exemplu un coleg de scoala, un frate, un var, un vecin.

134 TEO 72 VOI FACE UN COPIL SANATOS LA ANU? SARCINA VA FI GREA? - Ceva nu e in regula cu sarcina, asa cum planifici acum, deci e posibil sa apara unele modificari pe parcurs. Daca eati deja insarcinata, e posibil sa apara niste probleme prin luna 6, dar rezolvabile, daca nu esti inca, atunci nu cred ca va fi asa cum speri acum.

133 VIV 1968 RELATIA PE CARE O AM ARE VIITOR? - Nu, dar atat cat va dura poate fi o relatie placuta si fericita.

132 YKARA 1974 ESTE POSIBILA O RELATIE INTRE MINE SI MIHAI? MERITA SA MAI INCERC? - Daca o privesti pur sexual, merita, dar nu mai mult de atat, pentru ca nu duce la o casatorie.

131 Z\ANA 1979 VA MAI FI CEVA INTRE MINE SI BOGDAN? CEA CU CARE ESTE ACUM, ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE PT.EL? VA DURA RELATIA LOR? - Nu va mai fi nimic intre voi, relatia se va raci cu timpul, iar el da, se sitme bine cu ea.

130 ZIZI 1973 GENI STIE CA I-AM PLACUT LUI SANDI, DACA DA, CUM A PRIMIT - Nu stie nimic.

129 ZIZI 1973 VA FI CEVA INTRE MINE SI GENI? - Da, se poate naste o idila de aici, dar destul de ciudata, pentru ca amandoi veti privi relatia din unghiuri diferite. Unul vrea sa fie ceva intim si secret, altul vrea sa iasa in ochii lumii.

128 ZIZI 1973 CE SIMTE GENI PTR MINE? - E atras de tine, vede in tine o buna prietena si tovarasa, cu care se intelege bine.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 23-29 OCT. 2009
(ASTRO-CALCUL si CUPLUL, PE SCURT)

127 ALEXANDRA 19.11.1988- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

126 ALINA 18.10.1974- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

125 ALIN-PETRE CONSTANTINESCU- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

124 FLORENTA 8.08.1970 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

123 GROPITA 16.10.1960- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

122 IONICA 16.10.1985 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

121 JULIE 08.10.1970 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

120 MIHAI 03.06.1985- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

119 OANA 02.07.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

118 ANDREEA 06.03.1984 EA + 18.12.1984 EL
EA - PESTI, Junon in TAUR, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL
- SAGETATOR, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI- SAGETATOR COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  SOBOLAN- SOBOLAN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

117 AXL 22.12.1987 EA + 21.08.1981 EL
EA - CAPRICORN, Junon in PESTI, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL
- LEU, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN- LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  PISICA- COCOS COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC- METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

116 DANIELA 12.07.1989 EA + 27.02.1982 EL
EA - RAC, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL
- PESTI, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC- PESTI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  SARPE- CAINE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

115 ELENA MADALINA 8.08.1981 EA + 6.05.1975
EA - LEU, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL(CUM E EA? Citeste info:  TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL
- TAUR, Junon in GEMENI, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU- TAUR COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  COCOS- PISICA COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 30% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

114 GABI 18.10.1979+19.06.1974
EA - BALANTA, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL
- GEMENI, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA- GEMENI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

113 GEORGIANA05. 05.1987ORA05.45EA+03.07.1985
EA - TAUR, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL
- RAC, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR- RAC COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  PISICA- BIVOL COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 87% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

112 IONICA 16.10.1985 EA+30.12.1983 EL
EA - BALANTA, Junon in SCORPION, BIVOL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL
- CAPRICORN, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA- CAPRICORN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  BIVOL- PORC COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

111 JULIE 08.10.1970 EA + 16.10.1960 EL
EA - BALANTA, Junon in TAUR, CAINE DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL
- BALANTA, Junon in SAGETATOR, SOBOLAN DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA- BALANTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  CAINE- SOBOLAN COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

110 LILIANA PAULA 29.06.1971 EA + 09.08.1967 EL
EA - RAC, Junon in LEU, PORC DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL
- LEU, Junon in FECIOARA, CAPRA DE FOC(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC- LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  PORC- CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

109 MAIA 01.12.1978 EA + 04.12.1982 EL
EA - SAGETATOR, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL
- SAGETATOR, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR- SAGETATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  CAL- CAINE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

108 MARIA 04.10.1956 EA+05.06.1952 EL
EA - BALANTA, Junon in CAPRICORN, MAIMUTA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL
- GEMENI, Junon in VARSATOR, DRAGON DE APA(CUM E EL? Citeste info:  TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA- GEMENI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  MAIMUTA- DRAGON COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC- APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

107 MONICA 07.12.1979 EA + 12.12.1967 EL
EA - SAGETATOR, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL
- SAGETATOR, Junon in BALANTA, CAPRA DE FOC(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR- SAGETATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

106 MONICA 07.12.1979 EA + 15.01.1969 EL
EA
- SAGETATOR, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL
- CAPRICORN, Junon in SAGETATOR, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR- CAPRICORN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

105 OANA 02.07.1983 + 13.08.1983 EL
EA - RAC, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EA? Citeste info: 
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL
- LEU, Junon in TAUR, PORC DE APA(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC- LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  PORC- PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

104 SILVY EA:23.06.1973 EL:03.11.1955
EA - RAC, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL
- SCORPION, Junon in SAGETATOR, CAPRA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC-SCORPION COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  BIVOL-CAPRA COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA-LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 83% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

103 SIMONA 10.12.1985 EA + 5.11.1986 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SCORPION, BIVOL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL
- SCORPION, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR- SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  BIVOL- TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-22 OCT. 2009
(ASTRO-CALCUL)

102 ALEXANDRA 06.11.1987- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

101 ANDREEA 1.11.1983- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

100 ANDREEA OANA 05.08.1986- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

99 DAN IONEL 17.11.1965 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

98 DIANA 29.09.1985 08.45 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

97 DIANA 05.05.1985- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

96 DINU 05.10.1992 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

95 DON DANIEL 13.08.1967 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

94 ELIA 20.01.1977 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

93 EMILIA 19.07.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

92 GABI 06.08.1985- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

91 MIRABELA 22. 07.1982- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

90 SILVIA 25.06.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

89 SIMONA 12.06.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

88 XOXO 30.03.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 16-22 OCT. 2009
(CUPLUL, PE SCURT)

87 DIANA 05.05.1985 EA+16.02.1985 EL
EA - TAUR, Junon in FECIOARA, BIVOL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
VARSATOR, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR- VARSATOR COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  BIVOL- SOBOLAN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

86 EU 17. 01.1962 +02.12.1955EL
EA - CAPRICORN, Junon in BERBEC, BIVOL DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -
SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, CAPRA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN- SAGETATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  BIVOL- CAPRA COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

85 SIMONA 12.06.1983 EA + 08.09.1987 EL
EA - GEMENI, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
FECIOARA, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI- FECIOARA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  PORC- PISICA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti slab compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

84 VAP 22.07.1979 EA + 29.04.1980 EL
EA - RAC, Junon in GEMENI, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
TAUR, Junon in RAC, MAIMUTA DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC- TAUR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

83 VLAD 22.04.1985 EA + 08.06.1989 EL
EA - TAUR, Junon in FECIOARA, BIVOL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
GEMENI, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR- GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  BIVOL- SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

82 ALEXA 30.08.1983 EA + 31.07.1983 EL
EA - FECIOARA, Junon in TAUR, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
LEU, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA- LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  PORC- PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

81 ANISIA 05.03.1976 EA+15.05.1975 EL
EA - PESTI, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL -
TAUR, Junon in GEMENI, PISICA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI- TAUR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  DRAGON- PISICA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

80 BOGDANA 27.10.1995 EA + 23.10.1992 EL
EA - SCORPION, Junon in CAPRICORN, PORC DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL -
SCORPION, Junon in RAC, MAIMUTA DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION- SCORPION COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  PORC- MAIMUTA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

79 ELENA 19.08.1969+16.05.1970
EA - LEU, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL -
TAUR, Junon in BERBEC, CAINE DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU- TAUR COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  COCOS- CAINE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

78 MAIMUTIKILIS 15.07.1986 EA+10.04.1987 EL
EA - RAC, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
BERBEC, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC- BERBEC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  TIGRU- PISICA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC- FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

77 MIRABELA 22.07.1982+ 02.01.1972 EL
EA - RAC, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
CAPRICORN, Junon in BALANTA, PORC DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC- CAPRICORN COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI:  CAINE- PORC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 63% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

76 TYA 10.12.1963 EA+ 03.05.1970 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SCORPION, PISICA DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL -
TAUR, Junon in BERBEC, CAINE DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR- TAUR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  PISICA- CAINE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

75 NICOLA 11.03.1980EA+26.01.1982EL
EA - PESTI, Junon in RAC, MAIMUTA DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL -
VARSATOR, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI- VARSATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  MAIMUTA- CAINE COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

74 MARIA 15.08.1988 EA+19.02.1984 EL
EA - LEU, Junon in RAC, DARGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL -
VARSATOR, Junon in TAUR, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU- VARSATOR COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI:  DRAGON- SOBOLAN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 57% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 14-15 OCT. 2009
(ASTRO-CALCUL si CUPLUL, PE SCURT)

73 ANDREEA LILIANA,05.10.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

72 DIACONU PAULA 07.09.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

71 LIA CLAUDIA 15.04.1975- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

70 IOANA BRAD 24.05.1967- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

69 LIVIA 19.08.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

68 ALINA 05.05.1979 EA + 22.05.1975 EL
EA - TAUR, Junon in BERBEC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
GEMENI, Junon in GEMENI, PISICA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR- GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- PISICA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

67 ANA-MARIA 30.08.1982 EA + 19.02.1978 EL
EA - FECIOARA, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
PESTI, Junon in CAPRICORN, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA- PESTI COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI:  CAINE- CAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 57% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

66 OANA 22.12.1982+ ALEX 21.09.1977
EA - CAPRICORN, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -
FECIOARA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN- FECIOARA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  CAINE- SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

65 ZID 06.04.1969 EA + 03.09.1972 EL
EA - BERBEC, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
FECIOARA, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC- FECIOARA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  COCOS- SOBOLAN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 8-13 OCT. 2009
(ASTRO-CALCUL)

64 ADRIAN ION 22/11/81 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

63 ALEXANDRU 20.10.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

62 BOGDAN 10.03.1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

61 CARMEN 19.O2.197- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

60 CASIAN 27.02.1992 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

59 CODRUTA 01.05.1973- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

58 DANIELA CRISTINA 22.09.1977 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

57 GHEORGHE 14.06.1970 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

56 IOANA BRAD 24.06.1967 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

55 NEDELEA 10.09.1953 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

54 NOEMI 28.05.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

53 OVIDIU-ANTONIO 27.12.1993 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

52 ROXANA 17.08.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

51 STEFAN CRISTIAN 05.10.2008 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

50 TINAM 11.03.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

49 VALENTIN 06.08.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 9-13 OCT. 2009
(CUPLUL, PE SCURT)

48 ADINA 22.10.1981 EA + 21.08.1976 EL
EA - BALANTA, Junon in  SCORPION, COCOS DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL
- LEU, Junon in BALANTA, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA- LEU COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  COCOS- DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti slab compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

47 ADINA-GABRIELA 14.11.1967 EA + 16.05.1965 EL
EA - SCORPION, Junon in BALANTA, CAPRA DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL
- TAUR, Junon in VARSATOR, SARPE DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION- TAUR COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- SARPE COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 77% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

46 CAMELIA 5.02.1979 EA + 9.03.1980 EL
EA - VARSATOR, Junon in PESTI, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL
- PESTI, Junon in RAC, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR- PESTI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

45 ELENA(LILIANA)18.03.1963 EA+18.10.1955 EL
EA - PESTI, Junon in  FECIOARA, PISICA DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL
- BALANTA, Junon in  SCORPION, CAPRA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI- BALANTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  PISICA- CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

44 RAMONA 16.03.1985 EA + 18.01.1979 EL
EA - PESTI, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL
- CAPRICORN, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI- CAPRICORN COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  BIVOL- CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti slab compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

43 ZIA 21.11.1974 EA + 03.09.1972 EL
EA
- SCORPION, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL
- FECIOARA, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION- FECIOARA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  TIGRU- SOBOLAN COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 87% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

42 ALEXANDRU 20.10.1983 + 24.09.1989
EA - BALANTA, Junon in BALANTA, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL -
BALANTA, Junon in TAUR, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA- BALANTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  SARPE- PORC COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 57% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

41 BONDI 28.06.1979 EA + 10.03.1981 EL
EA - RAC, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
PESTI, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC- PESTI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- COCOS COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

40 DAN 17,06,1981, EA31,05,1981
EA - TAUR, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - GEMENI,
Junon in BALANTA, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR- GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  COCOS- COCOS COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

39 DIANA 16.09.1982.+7.07.1984ANDREI
EA - FECIOARA, Junon in SAGETATOR, COCOS DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
GEMENI, Junon in RAC, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA- GEMENI COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  COCOS- SOBOLAN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti slab compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

38 GABRIELA26.05.1959EA+02.04.1950EL
E
A - GEMENI, Junon in BALANTA, PORC DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - BERBEC,
Junon in FECIOARA, TIGRU DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI- BERBEC COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  PORC- TIGRU COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

37 GEORGETA 01.06.1970 EA+ 04.03.1961 EL
EA - GEMENI, Junon in BERBEC, CAINE DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
PESTI, Junon in VARSATOR, BIVOL DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI- PESTI COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  CAINE- BIVOL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti slab compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

36 LO 28.10.1970 EA + 09.02.1971 EL
EA - SCORPION, Junon in TAUR, CAINE DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL -
VARSATOR, Junon in TAUR, PORC DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION- VARSATOR COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  CAINE- PORC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

35 MTONYA 14.06.1980 EA + 16.01.1977 EL
EA - GEMENI, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
CAPRICORN, Junon in SCORPION, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI- CAPRICORN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  MAIMUTA- DRAGON COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

34 NOEMI 28.05.1989 EA + 20.06.1976 EL
EA - GEMENI, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
GEMENI, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI- GEMENI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  SARPE- DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

33 STELA 18.11.1963+ RARES 18.07.1978
EA - SCORPION, Junon in SCORPION, PISICA DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL -
RAC,Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION- RAC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  PISICA- CAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti slab compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-8 OCT. 2009
(CURIERUL DESTINULUI)

32 GABRIELA 1968-GHEORGHE OVIDIU 1967-DUPA 21ANI DE CASNICIE UN BAIAT DE 21ANI-O FETITA DE8 LUNI,NU POT SA-MI DAU SEAMA UNDEAM GRESIT-DIVORTAM? - Riscul divortului e foarte mare pana in 2013, dar desi nu iti doresti asta, si divortul va avea o parte buna, simtindu-te mai independenta. Comunicarea dintre voi a fost defectuoasa in ultimii 5 ani, ceea ce a dat nastere multor neintelegeri si suspiciuni.

31 INA 80 O SA MAI FIE CEVA INTRE MINE SI CRI?O SA NE CASATORIM?O SA FIM IMPLINITI? - Mai poate fi ceva daca reparati ceea ce nu e corect si sincer intre voi, deci lipseste ceva pentru a fi totusi o relatie de viitor. Unul din voi nu e dedicat relatiei, ci e cu gandul si in alta parte.

30 OANA 1975 DE CE VREA P. SA NE DESPARTIM DIN NOU? - Are alte planuri cu alta persoana, e atras de altcineva. In tine nu mai vede ceva de viitor.

29 ZIZI 1973 CE PARERE A AVUT SANDI DE MINE, M-A PLACUT? - Da, i-ai placut, dar momentan nu are niciun fel de intentie.

28 ZIZI 1973 S-A BUCURAT NIKI CA L-AM SUNAT? - Nu chiar, a avut doua reactii diferite in acelasi timp, dar ti-a aratat-o doar pe una din ele, a avut si unele intrebari sau suspiciuni cu privire la telefonul tau, probabil nu a inteles de ce l-ai sunat.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 6-7 OCT. 2009
(ASTRO-CALCUL si CUPLUL, PE SCURT)

27 CARMEN 23.02.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

26 MIHAELA 02.05.1972- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

25 TOMEL 23.07.1967 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

24 ADINA VIRGINIA 22.10.1981 EA + 21.08.1976 EL
EA -
BALANTA, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - LEU, Junon in BALANTA, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA- LEU COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  COCOS- DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti slab compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

23 DANIELA 10.10.1970 EA + 02.12.1976 EL
EA - BALANTA, Junon in TAUR, CAINE DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL
- SAGETATOR, Junon in SCORPION, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA- SAGETATOR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  CAINE- DRAGON COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 50% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

22 MI 15.05.1984 EA + 07.01.1985 EL
EA -
TAUR, Junon in RAC, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR- CAPRICORN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  SOBOLAN- SOBOLAN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

21 TEO 09.06.1980 EA+ DIMI 20.07.1979 EL
EA -
GEMENI, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - RAC, Junon in GEMENI, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI- RAC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  MAIMUTA- CAPRA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL- PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre
AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-5 OCT. 2009
(ASTRO-CALCUL)

20 ALEXANDRA 08.09.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

19 ALEXANDRU 31.10.1977 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

18 ANA 17.10.1961- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

17` ARHIP GEORGE MIHAITA 20.01.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

17 CELINA 17.07.1982- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

16 CLAUDIA 21.02.1985 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

15 CRISTINA MIRELA 13.03.1973- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

14 CUCU IOANA CRISTINA 29 01 1982- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

13 DAN 29.10.1983- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

12 DINISE 03.11.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

11 LUMINITA 9.08.1953- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-5 OCT. 2009
(CUPLUL, PE SCURT)

10 ADA 13.08.1982 EA + 12.01.1985 EL
EA - LEU, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL
- CAPRICORN, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU- CAPRICORN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  CAINE- SOBOLAN COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

9 ALINA 27.11.1973 EA+ 03.06.1975 EL
EA - SAGETATOR, Junon in CAPRICORN, BIVOL DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL
- GEMENI, Junon in GEMENI, PISICA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR- GEMENI COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI:  BIVOL- PISICA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 77% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

8 ANDREEA 21 02 1977 + 17 11 1982
EA - PESTI, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL
- SCORPION, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI- SCORPION COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI:  SARPE- CAINE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC- APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

7 CRISTINA 29.O1.1982EA+30.O8.1982
EA - VARSATOR, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL
- FECIOARA, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR- FECIOARA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  CAINE- CAINE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA- APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

6 GABRIELA 18.10.1979+03.11.1979
EA - BALANTA, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL
- SCORPION, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA- SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- CAPRA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

5 MONICA LUIZA 24.02.1974 EA + 28.04.1980
EA - PESTI, Junon in VARSATOR, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL
- TAUR, Junon in RAC, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI- TAUR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  TIGRU- MAIMUTA COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN- METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 50% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

4 NOEMI 28.05.1989 EA + 31.12.1977 EL
EA - GEMENI, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL
- CAPRICORN, Junon in SAGETATOR, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI- CAPRICORN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  SARPE- SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

3 NOEMI 28.05.1989 EA +20.03.1981 EL
EA - GEMENI, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL
- PESTI, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI- PESTI COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI:  SARPE- COCOS COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

1 SHALLY 02.03.1979 EA + 12.05.1976 EL
EA - PESTI, Junon in PESTI, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL
- TAUR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI- TAUR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI:  CAPRA- DRAGON COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT- FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®