®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!


Numai in reteaua
VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna octombrie 2011 | Pagina 1

ARHIVA LUNII OCTOMBRIE 2011
Ultima actualizare a acestei pagini: 22 noiembrie 2011 11:32
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-31 OCTOMBRIE
ASPECTUL ANULUI - 1-31 OCTOMBRIE
PERIOADE KARMICE - 1-31 OCTOMBRIE
ASTRO-CALCUL
- 1-31 OCTOMBRIE
CUPLUL, PE SCURT
- 1-31 OCTOMBRIE
MISTERELE NOPTII - 1-31 OCTOMBRIE

---AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII OCTOMBRIE---

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 24-31 OCTOMBRIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

ADA 1972 AM SA MA MUT CU JOBUL IN ALTA TARA? - Prea curand nu, esti destul de legata de tara in urmatorii ani. Totusi sansele de schimbare a jobului sunt mari, dar cel mai probabil aici in Romania.

ADA 1972+CUM VA FI EVOLUTIA MEA PROFESSIONALA? - Cea mai buna perioada a ta va fi intrre 2014-2019 si urmatorii ani aduc multe noutati bune care iti vor da elan spre succese si mai mari.

ADA 1972 MA MUT LA ALTA FIRMA SAU LA ALT DEPARTMENT IN CURAND? - Curand poate nu, o vreme ramai pe pozitia actuala, dar in viitor - peste vreo 2 ani poate - sansele de a trece pe un alt post cu mai multe sarcini sunt mari.

ADA 1972 O SA REZOLV CU BINE PROBLEMELE DE LA SERVICIU LEGATE DE COLEGI? - Da, in mare parte vei reusi sa treci cu brio peste problemele cu ceilalti, dar nu inseamna ca ii vei calma pe toti. Parerile vor fi impartite, si bune, si mai putin bune.

ALMA 1967 CE IMPLINIRI SI CE NECAZURI VOI AVEA ANUL VIITOR SI MAI ALES CARE VOR FI PERIOADELE DIFICILE? - E un an dificil in general, nu se poate vorbi de o perioada anume, dar vei avea parte si de realizari si de necazuri. Multe necazuri provin din faptul ca vei avea prea mare incredere in oameni si te vei baza pe ei, acestia dezamagindu-te. Dar vor fi si cateva momente de-a dreptul norocoase.

ANA 1981CE GANDESTE L DESPRE MINE? CUM MA VEDE EL? - Are o parere in general pozitiva, optimista, dar nu foarte profunda, e mai mult o parere de suprafata de parca nu ar fori sa treaca dincolod e aparente. Ca atare nici intentiile sale nu sunt foarte serioase, tratandu-te mai mult ca pe o prietena cu care se simte bine din cand in cand.

ANAMARIA 1982 CÂND ÎMI VOI GASI UN JOB?NU MAI STIU UNDE SA CAUT - Se pare ca inca mai ai de cautat, dar si de invatat ceva nou, pentru ca la bagajul de experiente pe care il ai acum, ceva lipseste totusi. Cred ca vei mai trece prin multe interviuri pana se va gasi ceva bun, cred ca vreo 3-4 incercari. Dar in urmatoarele 9 luni se poate, nu insa prea curand, nu cred ca pana la sfarsitul anului.

ANCA 1985 VOI FI IMPREUNA CU STEFAN? - Ceva nu e in regula aici, de parca nu ati fi numai voi in ecuatie ci si o a treia persoana care ar putea avea mai mult castig de caua, ca atare sansele de a fi impreuna sunt mici.

ANDRA 1984 VEDETI CAM CAND,CUM O SA-MI INTALNESC URMATOAREA IUBIRE,EVENTUAL CU CARE IMI VOI FORMA O FAMILIE? - Va fi o cunastere indelungata de cateva luni pana se va lega ceva serios, de parca ati frecventa amandoi acelasi spatiu> scoala, serviciu, grup de amici etc. Nu e exclus sa il fi cunoscut deja dar nu e nimic intre voi acum. 

ANNAMARIA 1971 EU O SA CASTIG PROCESUL? - Nu vine o perioada prea buna pentru tine, de parca procesul nu se incheie inca, ci continua in acelasi stres ca pana acum. De aceea nu cred ca se rezolva in favoarea ta, deocam,data, se mai prelungeste inca.

AURE 1980 IMI DORESC SI AM OCAZIA SA MA MUT IN CAPITALA. ESTE ACEASTA SCHIMBARE BENEFICA PT. EVOLUTIA MEA SAU DOAR UN PRETEXT SA O IAU DELA CAPAT? SUNT INTR-O CRIZA EXISTENTIALA... MULTUMESC! - E un vis, o vaga iluzie, dar care are si parti bune. Nu va fi chiar a cum speri, nu inseamna ca totul e perfect acolo, dar dupa o vreme da, vei incepe sa te bucuri de efectele benefice ale acestei mutari.

BLONDYYNA 1978 ESTE G JUMATATEA MEA, AVEM UN VIITOR IMPREUNA? - Exista atractie aici, exista si mana destinului peste relatia aceasta, dar din pacarte nu cred ca e si jumatatea ta. Va fi bine o perioada dupa care vor incepe sa apara problemele. Poate fi doar o relatie de cateva luni din viata ta.

CARMEN D 1976. CE REPREZINTA MARIAN IN VIATA MEA SAU IN DESTINUL MEU? - O cunostinta care iti va marca intr-un fel viata, o vreme, dar peste ani il vei uita. E important acum, dar nu va mai fi si in viitor.

D1972CE GANDESTE,SIMTE BARBATUL DLN IN CEEA CE MA PRIVESTE? - Exista atractie sexuala aici, o relatie destul de puternica, simte si el ca e ceva special, dar to6odata nu are curajul sau dorinta de a da mai mult. Uneori esti ca un fel de refugiu pentru el, alteori se simte ciudat langa tine.

DANI CSM RELATIA FIULUI MEU CV CU B ARE VIITOR SAU PIERDE TIMPUL SI VA SUFERI LÂNGA EA? - Nu e intamplatoare relatia lor, el are niste datorii karmice fata de ea, si buna, ra, relatia trebuia sa se lege la un moment dat. Poate fi ceva important pentru el, dar numai el va decide incotro va duce. E o responsbailitate din alta viata.

DIDI 1969 CE INTAMPLA INTRE SOTUL MEU SI COLEGA LUI CRISTINA? - Au o relatie buna, pozitiva, de simpatie si amicitie reciproca, dar nu e ceva intim sau de suflet.

DORA 1972 CAND AM SA PRIMESC BANII PE APARTAMENT? - Foarte greu vor veni acestia bani, poate dura si 6 luni dar nu mai devreme de 2 luni.

ELENA 1996 CAND VOI AVEA URMATOAREA RELATIE? - Destul de curand, si nu una, ci sunt sanse sa existe 2 in urmatoarele 2-8 luni, din care una va dura putin, se va stinge repede.

FLORE_DIVA 1977 CAND VA APAREA IN VIATA MEA BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI SI CUM VA ARATA EL? - Nu va aparea curand si nici usor, apare la o varsta destul de matura, cred ca undeva pe la 38-40 ani.

IOANA 1962 CUM VA FI VIATA MEA SENTIMENTALA IN URMATOAREA PERIOADA (AN)? - Destul de promitatoare, cu o relatie care te va face fericita sau cu o redresare a actualei relatii, ca atare se anunta vremuri bune pentru inima ta.

IRINA 1976 CUM VA FI 2012 PENTRU MINE DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL? - Vor exista cateva sanse bune, dar la care ajungi mai greu, de parca ai avea ceva rivali sau piedici puse de altii cu interese similare. E un an cu multe nelamuriri, secrete, incertitudini, dar in care vei face unele schimbari care vor avea efecte puternice asupra poihicului.

IRINA 1976 CUM VA FI 2012 PENTRU MINE DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL? - Nimic nou, e un an destul de linistit de parca sansele noi trec repede. Vei spera la un moment dat mai mult de la cineva, dar relatia se va lega lent.

IRINA 1976 CUM VA FI 2012 PENTRU MINE DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR? - Nu prea bun, vei munci mult pentru fiecare banut si vei face mari eforturi sa mentii un echilibru. Vei avea mereu impresia ca nu primesti cat ai avea nevoie sau cat ai merita, deci e un an destul de limitat la bani.

IRINA 1976 DE CATE ORI MA VOI CASATORI? - Ar fi sanse de doua casnicii.

JURJESCU 1976 CIND IMI VOI INTALNI JUMATATEA - Daca nu s-a intamplat deja, ar di posibil undeva in jur de 38-39 de ani.

LOREDANA 1976 VOI REUSI SA RUP RELATIA ACTUALA? VOI REUSI SA IMI CUNOSC ADEVARATA JUMATATE VREODATA? SIMT CA NU MAI AJUNG LA LIMAN - Da, si inca se poate destul de curand, dar e o chestiune de curaj, de vointa proprie, pentru a nu continua ceva ce nu te mai satisface. Sub influenta careului Uranus-Soare/Venus din 2011-2012 relatiile nepotrivite se pot destrama! Dar nu usor.

LORI 1968 APARE CINEVA COMPATIBIIL PT. O REL. PANA LA SF.ANULUII .CAT TOT SINGURA? - Mai ai inca de cutat dar cred ca undeva in jur de 2014 vei avea langa tine un om cu care sa fii fericita.

MIHA 1975 CE IMI REZERVA URMATOARELE 6 LUNI PE PLAN SENTIMENTAL?(MAI MULTE DETALII,VA ROG).MULTUMESC - E o perioada interesanta, cu mari sanse sa cunosti pe cineva cu cvare vei lega destul de repede o relatie serioasa. Poate fi mai matur, cred ca peste 40 de ani. Poate fi ceva promitator!

MIHAELA 1969. MA VOI CASATORI CU T., BARBATUL CU CARE SUNT DE 2 ANI? - Din pacate exista riscul ca relatia sa se destrame, chiar daca nu curand. Vine un moment critic in care trebuie sa demonstrati cat de solide sunt relatia si iubirea voastra, deci totul depinde de cum depasiti acel moment.

MIHAELA 1969. CE REPREZINT EU PENTRU T., CE SENTIMENTE MAI ARE PENTRU FOSTA NEVASTA? - Sentimentele lui s-au stins, dar a ramas un fel de preocupare pentru persoana ei, pentru ca a facut parte din viata lui o vreme si nu o va uita oricum. Nu o uraste, dar nici nu o mai iubeste.

MIHAELA 1978 CÂND VOM AVEA UN COPIL? - In urmatorii 3-6 ani, sau in jurul varstei de 36 de anui ar fi sanse sa existe o sarcina din care sa apara o fata.

MIHAELA 1978 CÂND VOM INCHIRIA MAGAZINUL? - Vei rezolva acest aspect destul de curand - in urmatoarele 6-8 luni.

MIHAELA 1978 CÂND VOM REUSI SA VINDEM APARTAMENTUL? - Piata imobiliara proasta te va face sa mai astepti un pic, ca sa nu fii nevoita sa renunti major la pret, ca atare e posibil sa amani chiar multi ani, in jur de 2015. Asta daca nu cumva deja ai in preyent un cumparator si esti tentata sa ii vinzi lui.

NICOL 1971 CAND SI UNDE MA VOI INTALNI CU D?ANUL ACESTA CUMVA? - Nu cred ca se va intampla curand, serviciul il retine sa vina mai aproape de tine, desi e posibil sa promita la un moment dat dar nu se va tine de cuvant. Daca se intampla, poate fi in urmatoarele 4-7 luni, dar nu in localitatea ta.

OTILIA 20.06.76 CAND SI CUM SE VOR IMBUNATATI LUCRURILE IN VIATA MEA?PE TOATE PLANURILE? - Totul e ciclic in viata: acum merge prost, acum se rezolva, deci nu se poate spune ca daca ai ajuns la bine, vei ramane acolo definitiv. Sui nu pe toate planurile simuoltan, asa ca la intrebarea ta as spune niciodata. Dupa 2015 sau dupa 38 de ani va fi mai bine. 

RAMONA 1979 VOI AVEA O RELATIE CU TB SAU APARE ALTCINEVA? - Nu pare sa se lege ceva profund de aici, nu mai mult decat o simpla amicitie trecatoare si banala. Va aparea altcineva.

ROXANA 1983 CAND MA VOI CASATORI? - Nu foarte curand. Ar exista ceva sanse in urmatorii 3-4 ani, dar si in jur de 34 de ani.

SILVIA 1967 CUM VA FI VIATA,DESTINUL FIICEI MELE? - Bun, dar agitat, va cunoaste si marea fericire, si marile prapastii, deci are parte de toate! Daca ar avea o atitudine pozitiva de viata, va trece peste toate cu brio, deci trebuie sa lupte sa fie mai optimista, orice ar fi.

SILVIA 1967 FIICA MEA VA REUSI SA SE SCHIMBE,SA DEVINA O PERSOANA PUTERNICA,CURAJOASA? ESTE O FIRE EMOTIVA. - Greu, dar da, dupa vreo 2 mari probleme care o vor afecta psihic - probabil doua mari depresii sau dezamagiri - va lua taurul de cioarne si se va schimba.

SIMONA ELENA 1989.CAT TIMP VOI MAI STA CU ACTUALU IUBIT - Va prinde finalul de an impreuna, dar totusi urmatoarele 4-8 luni aduc posibilitatea unei separiri, dar unul din voi nu o va dori.

SOSICA 1970 NU MAI E INTERESAT DE MINE C.V PTR.ARE CEVA NOU SAU E TOT CU ALE.SAU NU SI A MAI DORIT? - Are multe secrete acest CV deci nu stii multe despre el! Oricum nu te mai doreste, vrea altceva, nu mai e atras de tine, si decat sa te minta, mai bine fara!

VICTORIA 1963 DACA MA CASATORESC CU NEKTARIOS VA FI PT TODEAUNA? DACA ACCEPT, VA TREBUI SA PLEC IN RODOS SI NU AS VREA SA AM UN ESEC - Da, poate fi o casnicie buna si de viitor, daca fiecare va lupta pentru aceasta relatie. Nu face ca la drobul de sare> nu fac asta ca daca am un esec. Daca nu o faci, de unde vei sti daca va fi esec sau nu?

Z.CRISTINA 1989 CARE E VIITORUL MEU CU MARIUS? - Pare sa fie unul bun daca amandoi priviti la fel de serios relatia si daca nu lasa niciunul din voi tot greul relatiei doar pe celalatl. Trebuie sa fie un tandem, nu doar o relatie condusa de unul.

ZADELA 1969 E INTELEPT SA DAU CURS INVITATIEI LUI C. DE A MERGE LA EL IN STRAINATATE?E ASA CUM CRED,ARE PE CINEVA SI CU MINE SE JOACA?SAUINSEMN CEVA? - Du-te dar nu cu vise imense in buzunar, ca sa nu fii deazamagita. Pana nu esti acolo, ca sa interactionati mai serios, nu se poate lega definitiv, caci da, el cauta si e foarte posibil sa mai fie cu ochii pe cineva, dar daca te-a invitat, merita sa incerci ca sa il cunosti mai bine.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 17-23 OCTOMBRIE 2011
(
ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[KARMA] FLORENTINA 12.06.1976 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2003-2006 - urmatoarea va fi - 2023-2024 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2050-2051 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IUNIE 2011 - FEBRUARIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa III semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: discuta, vorbeste, exprima-te, cauta o cale de a te face inteles, ia legatura cu lumea, transmite mesajul tau celorlalti, invata, informeaza-te, argumenteaza ceea ce gandesti, pune mana pe carte, calatoreste, relationeaza, cunoaste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

ADELIN 23.08.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CARMEN 09.04.1968 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MATEO 19.12.1970 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ROXANA 25.04.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALINA S 05.06.1989 EA + 08.05.1989 EL
EA - GEMENI,
Junon in
FECIOARA, SARPE DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
TAUR, Junon in LEU
, SARPE DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - TAUR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE
- SARPE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI
 

ANCA 23.06.1985 EA + 08.01.1981 EL
EA - RAC,
Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL -
CAPRICORN, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - CAPRICORN COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CRISTINA 15.07.1983 EA+07.11.1984 EL
EA -
RAC, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - SCORPION,
Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC - SCORPION COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - SOBOLAN COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CRISTINA 30.04.1989 EA + 30.07.1982 EL
EA -
TAUR, Junon in LEU, SARPE DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - LEU,
Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - LEU COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - CAINE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

DANA 17.11.1983 EA + SORIN 07.09.1983 EL
EA - SCORPION,
Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL -
FECIOARA, Junon in TAUR, PORC DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
SCORPION - FECIOARA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: PORC
- PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
APA - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 17-23 OCTOMBRIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

ADINA DOCHITA 1982 MA VOI CASATORI CU VCP? MA IUBESTE CU ADEVARAT SAU SE GANDESTE LA ALTCINEVA? - Daca esti pregatita pentru o perioada de imensa rabdare si toleranta, adica sa treci cu vederea multe aspecte care probabil deja au inceput sa se manifeste intre voi, e posibil ca relatia voastra sa aiba viitor. Tine la tine dar o face intr-un mod ceva mai egoist si posesiv. Iti doresc sa va fie bine impreuna!

ADRIANA 1981 CE SIMTE RARES PT.MINE? - Tine la tine, poate e chiar iubire la mijloc, dar e ceva ce il sperie, parca nu are prea multa incredere in aceasta relatie, diferenta de varsta poate fi o problema. Si nici nu cred ca are viitor. Iti doresc sa gasesti omul potrivit pentru tine!

ADRIANA 1981 CUM VA ARATA SOTUL MEU? - Nu e tocmai perfectiunea intruchipata, din anumite puncte de vedere nu e deloc asa cum il speri, dar va avea alte calitati care sa compenseze lipsurile. E un tip energic, agresiv, cam pesimist uneori. Iti doresc sa fie asa cum ti-l doresti!

ALMA 1967 CUM VOR FI PENTRU MINE LUNILE NOIEMBRIE SI DECEMBRIE (SERVICIU NOU, DRUMURI, SANATATE)? - Cam agitate, vor exista cateva probleme in relatia cu unele persoane - oameni care vor incerca sa te insele sau sa te minta, dar nu le va iesi - la serviciu va fi in general bine, cu sarcini duse cu brio la capat si cu o relatie buna cu colegii. Poate si un motiv de sarbatoare deosebit. Iti doresc doua luni de succes!

ANA 1987 MA VOI CASATORI CU CRISTI,BARBATUL PE CARE-L IUBESC? - Din pacate exista un mare hop in relatia voastra care va pune sub semnul intrebarii continuarea relatiei. Nu cred ca va fi curand, dar va fi suficient de stresant incat sa risti un final  de relatie, urmand ca dupa aceea sa te detasezi de el. Iti doresc sa fie el omul pe care il astepti!

ANDRA 1980 VOI MAI AVEA UN ALT COPIL IN URMATORII 3ANI? - Ar fi ceva sanse sa apara un copil pana prin 2-014, dar daca ai deja un baiat e posibil sa te rezumi la acesta. Va fi o decizie greu de luat in urmatorii ani, daca sa il faci sau nu. Iti doresc sa ai copiii pe care ii doresti!

ANDREEA 1980 CAND VOI INTALNI BARBATUL CARE E SUFLETUL MEU PERECHE? - Sufletul pereche nu e si cel pe care il vei lua de sot, ca atare nu e exclus ca sufletul pereche sa apara trecator prin viata ta la o varsta ceva mai inaintata, pe la 43 de ani ca un ajutor de nadejde intr-un moment dificil. Iti doresc sa il intalnesti!

ANNA 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, nu in urmatorii 2 ani, ca atare e posibil sa mai cunosti vreo 2 relatii esuate sau triste pana la el. Iti doresc sa il intalnesti la momentul potrivit!

ANONIM 1971 SA PASTREZ SARCINA IN COND.IN CARE AM TEMERI PT SOARTA SI CE VIATA VA AVEA COPILUL NENASCUT SI GONARTROZA GENUNKIULUI MEU DACA SE VA AGRAVA - Din multe puncte de vedere mai bine ar fi sa nu o patrezi, dar aceasta trebuie sa fie NUMAI decizia ta! Iti doresc sa iei decizia cea buna!

ANONIMA 1964 ESTE VREO LEGATURA KARMICA INTRE MINE SI ALEX PRIETENUL FIICEI MELE? - Da, dar nu e una pozitiva si una destul de incarcata. Iti doresc sa va achitati reciproc datoriile karmice cu succes!

AYNUR 1971 F VOI GASI TRATAMENT ADECVAT/DOCTOR BUN CARE SA AJUTE LA INCETINIREA INCEPUTULUI DE GONARTROZA SAU AJUNG LA OPERATIA D PROTEZARE CURAND - Vei incerca mai multe variante pana vei gasi ceva bun, de multe ori vei alege gresit, dupa informatii false, dar nu cred ca se va ajunge la o situatie atat de grava. Iti doresc multa sanatate!

BLONDY 1978 AM VREUN VIITOR CU G, ESTE JUMATATEA MEA? - Relatia voastra poate fi frumoasa o vreme  dar nu cred ca se ajunge prea departe. Poate fi doar una din iubirile vietii tale. Iti doresc sa fii fericita!

CRISTINA 1982 CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL URMATORUL AN? - Nu e un an usor, adeseori vor iesi loa iveala probl;eme de anul asta de care va trebui sa te ocupi, vor exista si momente tensionate dificile, dar le vei trece pe toate cu rabdare, invatand ceva din ele. Iti doresc un an de succes!

CRISTINA 1982 VA REZISTA CASNICIA MEA CU MARIAN? - Da, sunt mari sanse sa mergeti mai departe mult timp imrepuna, chiar daca iubirea va mai pali in timp. Iti doresc sa ai o casnicie reusita.

DANA 1964 ALEX PRIETENUL FIICEI MELE TINE SINCER LA EA , PRIETENIA LOR ARE UN VIITOR? - Da, tine sincer la ea si cred ca are si intentii de viitor, dar e posibil ca latura buna sa nu se mentina multa vreme si sa apara si tradarea intre ei. Le doresc o relatie reusita!

DANA 1964 CUM VA FI VIZITA CU FIICA MEA LA PRIETENUL EI ALEX? - Un pic rece, disrtanta, parca nu se desfasoara prea bine sau intervine ceva care sa strice unele planuri. Iti doresc sa iasa bine!

DANA 1964,VA CONTINUA RELATIA CU FLOREA CÎND VA REVENI DINCONCEDIU? - Ceva se strica in aceasta relatie - daca nu deja s-a stricat - ca atare nu cred ca iese conform viselor tale. Iti doresc sa intelegi situatia cu luciditate!

DIA 1976 CAND IMI VOI GASI JUMATATEA? MULTUMESC - Poate sa apara in urmatorii 2-3 ani, dar nu se va lega din prima, ci apare cumva in anturajul tau de cunostinte. Iti doresc sa o intalnesti cat mai curand!

DIANA 1982 REUSESC SA GASESC UN JOB BUN PANA LA SF ACESTUI AN? - Ceva poate iesi mai bine decat te astepti, deci vine o perioada cu vise implinite din acest punct de vedere. Cauta! Iti doresc sa gasesti jobul potrivit!

DIANA B 1976 IMI VOI SCHIMBA IN LUNILE VIITOARE LOCUL UNDE MUNCESC ? (LOCATIA NU SERVICIUL) - Da, se pare ca urmeaza o schimbare destul de drastica. Iti doresc sa fie una buna!

ELLA 1972 CE SANSE SUNT SA EMIGREZ IN URMATORII 2 ANI? - Poate nu chiar in urmatorii 2 ani, dar sansele sunt foarte mari daca esti decisa in acest sens. Iti doresc sa fie bine!

EMILIA 1976 CUM VA FI RELATIA SOTULUI A CU FRATELE M VOR AJUNGE LA PACE? - Vor asjunge la calmarea spiritelor daca unul din ei e destul de intelept incat sa cedeze, poate si tu poti juca un rol aici, dar pana pla urma se asterne linistea. Iti doresc sa iasa asa cum vrei!

EUGENIA 1979 ADRIAN SE MAI GANDESTE LA RELATIA NOASTRA,MA VA MAI CAUTA? - Uneori se gandeste pentru ca a lasat urme in mintea si sufletul lui si cumva se gandeste sa mai existe o continuare, daca niciunul din voi nu are deja pe altcineva. Iti doresc sa iasa asa cum visezi!

EUGENIA 1979 MA VOI REVEDEA CU MARIAN ANUL ACESTA,ESTE SINCER,VOM FI IMPREUNA? - Nu e clar daca pana la sfarsitul anului va mai exista o intalnire sau un final de relatie, dar un final totusi se apropie, ceva se va schimba. Iti doresc sa fie in avantajul tau!

EUGENIA 1979 MI ATI DAT RASPUNSUL NR 139 IN AUGUST OARE SA FIE MARIAN CEL DESTINAT SORTII? - Nu, dar e o sansa de iubire pentru cateva luni. Iti doresc sa gasesti omul sortit!

INGRID BLU 1967 CARE E MENIREA MEA PE ACEST PAMINT ? IN CONTEXTUL ACESTEI MENIRI, CE TREBUIE SA FAC PROFESIONAL SI NU AM FACUT INCA ? - Trebuie sa fii prima intr-un anumit domeniu, deci sa gasesti acel plan in care simti ca ai putea deveni un exemplu, un nume, un deschizator de drumuri, deci sa ai curajul sa-ti exprimi punctul de vedere cu personalitate. Iti doresc sa iti gasesti menirea!

IOANA  1972 MA VOI CASATORI CU S? - Sunt multe piedici pana vei intelege mai clar spre ce duce aceasta relatie, desi iubire pare sa fie, dar nu e o relatie usoara. In acest moment nu prea se intrevede casatoria. Iti doresc sa fie el omul potrivit pentru tine!

IULIA 1971 ROG CEVA DETALII PRIVIND JUMATATEA MEA.RASPUNSUL ESTE DIFERIT DE NR.53 DIN OCTOMBRIE 2010 DACA S-A SCHIMBAT ORA NASTERII? - Poate fi nascut tot in jur de 1970, e un om ocupat profesional;, preocupart sa faca bani, a cunoscut de multe ori succesul dar si mari piedici. E un om prudent, echilibrat, corect. Iti doresc sa gasesti acest om!

K 1974 CE SIMTE MIKLOS FATA DE MINE? - Pare sa fie dragoste si dorinta, probabil si dor. Iti doresc sa ii castigi dragostea definitiv!

K 1974 MAI ESTE SI ALTA FEMEIE IN VIATA LUI? - Oarecum da, deci - desi simte pentru tine ceva - nu esti totusi singura, pare sa iti ascunda ceva. Iti doresc sa faci lumina in aceasta dilema!

LAVINIA 1975 VA FI EL CEL CU CARE VOI RAMANE IMPREUNA SAU E ALTCINEVA ? DACA E ALTCINEVA , IL CUNOSC DEJA SAU URMEAZA? - Nu e el, cel soprtit e mult mai bun si iti inspira mai multa siguranta si incredere dar va aparea candva de-abia de acum incolo. Iti doresc sa il intalnbesti curand!

LAVINIA 1975 VOI REUSI IN VIITORUL APROPIAT SA AFLU DACA REGRETA CE A FACUT? SAU IMI VA TRIMITE MESAJE DE REGRET CUM FACEA DE OBICEI CAND SE SIMTEA VINOVAT CA GRESEA? - Da, ceva regreta, se simte vinovat,  de aceea si cauta o cale de a repara, deci nu ar fi de mirare sa dea semne in acest sens. Iti doresc sa te linistesti!

LAVINIA 1975 MA IUBESTE, CHIAR DACA NU MAI SUNTEM IMPREUNA ? CEL PUTIN ASA SUSTINE IN CONTINUARE. DE CE CONTINUA SA FIE INTERESAT DE MINE? - Nu mai e ce a fost, dar se simte cumva vinovat de ceva si ar dori sa repare, dar nu mai e iubire, e un fel de datorie. Iti doresc sa te detasezi de trecut!

LILI 1970 SIMT CEVA LA SOTUL MEU,CUMVA ARE PE CINEVA SAU CE SE INTAMPLA CU EL?AM OBSERVAT CA ASCUNDE BANI,CE ARE DE GAND CU EI? - Vei afla destul de curand ce planuri are, dar nu cred ca e ceva care sa merite grijile tale. Priveste mai detasat problema. Iti doresc sa intelegi curand ce se petrece!

MADALINA 1983 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Mai ai de asteptat, poate chiar de trecut printr-o relatie esuata pana cand apare si nici nu va fi o relartie usoara. Posibil dupa 2015. Iti doresc sa il intalnesti cat mai curand!

MARI DANI 1985 UNDE VOI PETRECE SARBATORILE DE IARNA? - Nu e clar, se vor mai modifica planurile pana atunci, incat cred ca va fi ceva de ultima ora. Iti doresc sa fie o petrecere pe cinste!

MARIA 1974 A APARUT JAN IN VIATA MEA..E CEVA SERIOS SAU O AVENTURA?PARE INTERESANT - Iti va da multe motive de suspiciune, incat iti vei da seama ca nu e ceea ce sperai. Iti doresc sa intelegi exact ce doreste!

MARIANA 1972 ATI SPUS CA VOI AVEA COPII INTRE 2013-2017. CAND VOI RAMANE INSARCINATA? - Pai am spus: intre 2013-2017, se poate oricand, poate chiar in 2012. Iti doresc sa fie la momentul potrivit!

MCHI 1983 DE CE AM IMPRESIA CA TOT INCEARCA SA MA FACA GELOASA CU A, INSEAMNA SAU VA INSEMNA CEVA PT EL ACEASTA PERSOANA  - O place pe A si chiar e derutat, nestiind ce sa faca. Parca ar fi la mijloc! Iti doresc sa se clarifice situatia!

MIHAELA 1990 VOI AVEA O RELATIE CU CIPRI? ESTE POTRIVIT PENTRU MINE? CE SIMTE EL PENTRU MINE? - O vreme ti se va parea ca e ceea ce ai cautat si poate chiar vei simti ceva pentru el, cu sansa unei relatii trecatoare. Iti doresc sa fie omul potrivit!

MIHAELA 1988 CE VARSTA ARE JUMATATEA MEA,DIN CE ORAS E,AR PUTEA FI PROF. L CARE E PRIETEN CU FOSTUL MEU PRIETEN? - E un barbat cel mai probabil divortat, mai matur cu ceva mai multi ani, din alta localitate. Nu e clar ce rol joaca acel profesor, dar nu e unul oarecare. Iti doresc sa gasesti jumatatea potrivita.

MONICA 1973 CE SE VA INTAMPLA INTRE MINE SI TRAIAN? VA FII CEVA SERIOS, SAU DOAR O AVENTURA? - E ceva trecator care iti va ridica multe semne de intrebare, deci nu pare sa fie o relatie care sa te implineasca. Iti doresc sa gasesti omul potrivit!

ROXANA 1987 CAND IMI VOI GASI JUMATATEA? S.A INTAMPLAT DEJA? - Nu a aparut inca si e posibil sa fie undeva mai aproape de 30 de ani. Iti doresc sa fie omul potrivit!

SILVIU 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu este exclus sa o fi intalnit dar ceva s-a intamplat care v-a indepartat in loc sa va apropie, incat exista riscul sa nu se mai intample. Ca atare poate aparea o alta si nu cea sortita. Iti doresc sa o regasesti!

SZEN 1983  CE IMI REZERVA VIITORUL IN PRIVINTA RELATIEI MELE CU MARIAN R? - Neclaritati, pentru ca urmeaza o perioada foarte oscilanta, ba buna, ba mai putin buna, incat nici nu vei sti bine pe ce nivel va aflati: unul sigur sau unul instabil? Lucrurile nu se aseaza inca. Iti doresc sa se clarifice situatia!

TUDOR 1986 SUNT IN PRAG DE DIVORT.SUNT SANSE DE IMPACARE?AVEM O FETITA - Sunt sanse mari de impacare dar depinde enorm de tine, de deciziile tale, de ceea ce esti pregatit sa faci pentru a repara situatia. E nevoie de sinceritate, de discutii clare si de recastigarea inimii ei. Iti doresc sa va salvati casnicia!

VERA 1992.CE SIMTE RADU PENTRU MINE? - Nu sunt sentimente foarte profunde si nici foarte clare, de parca nu ar fi tocmai o iubire aici, ci mai degraba un fel de rutina, de obisnuinta. Iti doresc sa fie iubire asa cum o speri!

ZYYYNNNA 1970 -AM INTELES DIN RASPUNSUL TAU LA ULTIMA MEA INTREBARE,CA VOI CUNOASTE BARBATUL DORIT SI ASTEPTAT DE MINE CHIAR DACA INTERVALUL PROGNOZAT DE 6 ANI IMI DA FIORI,DAR IMORTANT ESTE SA SE INTAMPLE,CE MAI DORESC SA STIU EU IN PLUS ESTE CETATENIA LUI MAI EXACT DACA ESTE ROMAN SI DACA-L CUNOSC DEJA ? SINCER,MI-AS DORI SA PLEC DIN TARA SI NU SINGURA CI PRINTRO ASTFEL DE CONJUNCTURA - Cred ca e roman, adica s-a nascut aici, dar acum traieste in alta localitate, de parca ar avea ori doua cetatenii, ori doua case. Traieste intre doua adrese, din care una poate fi in Romania. Iti doresc sa iasa asa cum visezi!

ZYYYNNNAAA 1970-TOT RASPUNSUL TAU MA DETERMINA SA CER DETALII PTR A INTELEGE MAI BINE CONTEXTUL IN CARE VOI INTALNI BARBATUL MULT ASTEPTAT,AI SPUS LA UN MOMENT DAT IN CONFIRMAREA EXISTENTEI ACESTUI BARBAT CA VA VENI PE UN FOND DE INDOIELI SI OARECARE SUSPICIUNE,CARE NU INSPIRA DEPLINA INCREDERE LA INCEPUT -DIN PARTEA CUI VINE ACEASTA RETINERE SI CE ANUME DETERMINA ACESTE INDOIELI ? POZITIA FINANCIARA?DIFERENTE DE VARSTA ?STATUT SOCIAL ? - Te vei indoi de multe: de intentiile lui, chiar de caracterul lui sau de adevarata lui fata, pentru ca nu il vei cunoaste foarte bine, si asta o sa nasca unele nedumeriri sau scenarii fanteziste la adresa lui. Va trebui sa treaca mult timp pana il vei cunoaste bine si iti vei da seama care ii sunt intentiile. Iti doresc sa il cunposti bine!

ZYYYNNNAAA .1970-SPER CA ACEST BARBAT CARE VA VENI IN VIATA MEA NU ESTE FOSTUL MEU SOT ???...CARE IN ACEST MOMENT ARE O RELATIE DIN CARE A REZULTAT O SARCINA....DAR...TOT PE MINE MA VREA INAPOI,MA PREZINTA SOTIA LUI IN CONTINUARE CAND NE VEDEM IN DIFERITE SITUATII DE INTERES COMUN SAU PTR COPILUL NOSTRU. SPER SA NU FIE VORBA DE EL - Fostul sot tine inca la tine si copilul este liantul care il tine inca legat de tine, dar nu e el. El a iesit din viata ta ca barbat, dar ramane ca prieten. E altul. Iti doresc sa il gasesti pe cel potrivit!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 17-23 OCTOMBRIE 2011
(
ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

ANAC 22.04.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DANA 08.05.1973 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

LUCIAN-DANIEL 31.01.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

NICOLETA DANNIEL 03.02.1978 EA + 01.10.1975 EL
EA - VARSATOR, Junon in CAPRICORN, SARPE DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
BALANTA, Junon in LEU, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZOD
II: VARSATOR - BALANTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - PISICA COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

OANA 13.12.1980 EA + 27.09.1980 EL
EA - SAGETATOR, Junon in BALANTA, MAIMUTA DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - SCORPION,
Junon in BALANTA, MAIMUTA DE METAL(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
SAGETATOR - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - MAIMUTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] DIA 24.11.1976 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2000-2002 - urmatoarea va fi - 2013-2017 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2033-2034 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IULIE 2010 - MAI 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] LOREDANA 23.02.1996 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost NICI UNA DE LA NASTERE- urmatoarea va fi - 2013-2014 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2062-2064 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2011 - FEBRUARIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] MARIA 13.02.1974 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2006-2008 - urmatoarea va fi - 2018-2019 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2039-2041 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul OCTOMBRIE 2011 - APRILIE 2014 - Nodul Nord traverseaza lent casa VI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: datorie, responsabilitate, obligatie, munca, serviciu, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, sanatate, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiza, calcul, curatenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicina. 3. INDEMNUL PERIOADEI: munceste, asuma-ti responsabilitati, du-ti sarcinile la indeplinire, recunoaste-ti vina, accepta-ti rolul de subaltern, invata umilinta, fii un executant ireprosabil, ingrijeste-te de altul, ai grija de cineva, fii ordonat, organizeaza-te, respecta legile si regulile, ai grija de sanatatea ta, mergi la medic! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] MARIANA-19.12.1970 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2006-2007 - urmatoarea va fi - 2014-2015 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2049-2053 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MARTIE 2010 - IANUARIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[ASPECT] MARIA 13.02.1974 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IUNIE 2011 pana in APRILIE 2013 Jupiter trece prin casa XII, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de spiritualitate, mister, taine, secrete, viata intima, trairi interioare, subconstient, presimtiri, lucruri ascunse, datorii karmice, tradare, iluzie, frustrari, vina, limite personale, temeri personale, ascunzisuri, viciu, renuntare, abandon, inhibitii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sanatate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN IN TRANZIT PRIN BALANTA IN TRIGON CU SATURN NATAL DIN GEMENI este un moment mult mai limpede din viata dv. Incepeti sa resimtiti pe ce pozitie va aflati si va organizati viata cu mai multa maturitate. Ati acumulat experienta necesara unei restructurari a propriei vieti si stiti exact unde sa actionati pentru a deveni alt om. Ati trecut prin suficiente piedici in ultima perioada din care v-ati asumat lectia necesara evolutiei viitoare si acum, incep sa se arate roadele eforturilor dv. din ultimii ani. Sunteti intr-un moment de reconstructie a propriei vieti, va trasati alte cai de urmat, avand in prim plan corectitudinea, responsabilitatea, bunul simt, demonstrand ca ati devenit alt om si v-ati asumat invataturile vietii. Munciti mult, dar sunteti constient de nevoia de a depune aceste eforturi pentru a va reface viata pe un sablon mai stabil si de lunga durata. Ceea ce construiti acum este durabil si va poate inspira un sentiment de stabilitate si securitate deplina. Va comportati ca un om matur, cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant, fara a mai face experimente riscante. Prudenta dv. merge mana in mana cu ambitia de a depasi piedicile viitoare. Este un moment din destin in care vi se pare ca timpul tine cu dv. si ca nimic nu e facut la intamplare. Vedeti in tot ce vi se intampla o lectie utila maturizarii dv. Folositi timpul constructiv, pentru formarea dv. Respectati regulile lumii in care traiti si demonstrati o capacitate superioara de organizare a propriei vieti. Viata dv. devine mult mai stabila.

[ASPECT] MARIANA 19.12.1970 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2011 pana in MAI 2012 Jupiter trece prin casa V, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN IN TRANZIT PRIN BALANTA SEXTIL CU SOARELE NATAL DIN SAGETATOR va ajuta sa deveniti mult mai organizat si mai eficient in ceea ce faceti. Eforturile dv. ajung la realizari concrete, deci va fi o perioada in care toate va ies bine daca va canalizati fortele spre un scop unic foarte bine conturat. Sunteti perspicace, luati decizii corecte si la obiect, sunteti eficient si ferm pe pozitie, nu va pierdeti energia si vremea pe fleacuri sau pe experimente riscante. Apar sanse de avansare si de afirmare, rabdarea dv. de pana acum fiind in cele din urma rasplatita cu ceea ce meritati. Obtineti avantaje clare de la persoane mai in varsta – superiori, profesori, lideri, protectori – care va vor lua sub aripa lor pentru a va pregati pentru ceea ce urmeaza. Investitiile masive sunt favorizate: case, terenuri, proprietati. Imaginea dv. socio-profesionala este mult mai bine conturata si pozitia in societate devine mai stabila. Castigati respectul si admiratia lumii pentru ceea ce faceti. Poate fi o perioada in care va simtiti pe teren sigur, fara sa mai simtiti nevoia de vreo schimbare. Sanatatea este buna. Reusiti sa va indepliniti cu succes responsabilitatile asumate, incat se poate auzi chiar veste de recompensare a eforturilor dv. Sunteti mandru de ceea ce ati realizat. Relatiile profesionale care nu mergeau prea bine pot cunoaste acum o ameliorare: impacari, reconcilieri, scuze. Viata dv. – in general – pare mult mai stabila si mai ordonata, reusind sa va atingeti mai usor scopurile. Va demonstrati maturitatea si intelepciunea acumulata pana acum. Nu va grabiti, ci faceti totul lent si sigur. Nu faceti nimic la intamplare ci incercati sa va desfasurati activitatea dupa un program eficient, pentru a reusi sa le faceti pe toate corect. Puteti obtine o pozitie socio-profesionala avantajata: promovare, progres, reusita.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 10-16 OCTOMBRIE 2011
(
ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[ASPECT] IRINA 10.12.1976 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IUNIE 2011 pana in IUNIE 2012 Jupiter trece prin casa VII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN TAUR CONJUNCT CU JUPITER NATAL reprezinta un punct de referinta pe harta dv., deoarece are loc un aspect extrem de rar intr-o viata de om si care are o conotatie cu totul aparte asupra dv. Odata la 11-12 ani, Jupiter se intoarce in punctul sau de start, asa cum se afla el la nasterea dv., si fiecare final de ciclu jupiterian (implicit e si inceputul unui alt ciclu), este un nou start in viata, precedat de o recapitulare a ultimilor 12 ani. Priviti inapoi sa vedeti ce s-a intamplat in ultimii 12 ani – de la ultima conjunctie jupiteriana cu propria pozitie ce a avut loc in 2000 - si propuneti-va noi teluri de atins in urmatorii 12. Viata unui om se imparte, iata, in mari cicluri jupiteriene de 12 ani, astfel incat la 12, 24, 36, 48 etc de ani viata sa capata un alt sens, o alta energie, un alt ritm de evolutie. Dv. sunteti, iata, intr-un astfel de punct cheie, ceea ce ofera conditiile favorabile unui nou inceput! Cand JUPITER este conjunct cu propria pozitie de la nastere, incepe un nou ciclu jupiterian in viata dv., aducand noul si energia benefica in toate planurile vietii. Este recomandabil sa nu incepeti nimic nou sau important pentru viata dv. cu cateva luni inainte de inceputul unui nou ciclu jupiterian, ci sa lasati cele mai importante evenimente, decizii, directii, initiative, proiecte pentru momentul imediat urmator acestei conjunctii. Evitati sa faceti mutari spectaculoase, sa luati decizii capitale in perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lasati totul pentru acest moment benefic de care nu aveti parte decat o data la 12 ani. Este ca si cum, dupa 12 ani de evolutie, va nasteti din nou, oferindu-va o noua sansa de progres pe toate planurile, o noua portie de energie si curaj pentru a va infaptui planurile cele mai importante. Veti simti ca viata dv. capata o alta perspectiva, mai luminoasa, mai optimista, deci profitati de energia lui Jupiter ce se va resimti incepand cu lunile specificate. Ati putea deveni mult mai interesat de legislatie, justitie, medicina, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi straine, cultura, calatorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o calatorie importanta – peste hotare – pentru inceperea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale si geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru intalnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocatii sau a unui nou ideal de credinta, pentru descoperirea misiunii acestei vieti, pentru sanse deosebite, pentru distractii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vanatoare, pentru victorii in procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o noua specializare, pentru emigrare sau mutare in strainatate, pentru schimbari majore de destin, pentru inceputuri majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. In anul in care Jupiter se intoarce la pozitia sa de la nastere, poate avea loc un eveniment care va poate schimba cursul vietii, chiar daca nu va veti da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste cativa ani, cand veti face o trecere in revista a vietii dv. Totusi, exista riscul ca in aceasta perioada sa va lasati cuprins de un exces de zel, facand totul mai mult decat ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul.

[KARMA] DANIELA 10.12.1968 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2002-2004 - urmatoarea va fi - 2022-2024 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2033-2035. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2010 - MAI 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] IRINA 10.12.1976 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2011 - urmatoarea va fi - 2021-2022 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2034-2035 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IANUARIE 2011 - SEPTEMBRIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa II semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] OANA PETA 02.12.1981 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2004-2005 - urmatoarea va fi - 2020-2022 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2024-2028 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul APRILIE 2011 - MAI 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa VII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. 3. INDEMNUL PERIOADEI: asociaza-te, apropie-te de ceilalti, apleaca-te asupra partenerului, invata lectia vietii in doi, cauta-ti jumatatea, accepta diversitatea umana, intelege ca viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreaza, iubeste, ofera! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

ANA MARIA 16.10.1980- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANDREEA MIHAELA 06.11.1973 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CATALINA 24.06.1995 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CORNELIA CLAUDIA 22.03.1985  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CRINA 20.09.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

IASMINA 16.06.1997  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

COMPATIBILITATE 03  05 .1969 SI 27 06 1970
EA -
TAUR,
Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - RAC,
Junon in BERBEC, CAINE DE METAL(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
TAUR - RAC COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - CAINE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CRISTINA BLUE 13.12.1980 EA + 02.06.1975 EL
EA -
SAGETATOR, Junon in BALANTA, MAIMUTA DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL -
GEMENI, Junon in GEMENI, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
SAGETATOR - GEMENI COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - PISICA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ERIKA 26.04.1975 EA + 14.12.1964 EL
EA -
TAUR, Junon in TAUR, PISICA DE LEMN(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, DRAGON DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
TAUR - SAGETATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IULIA ELENA 02.04.1987 ALEXANDRU CATALIN 11.10.1983
EA -
BERBEC, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
BALANTA, Junon in TAUR, PORC DE APA(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
BERBEC - BALANTA COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 57% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MIKI DANNIELL 12.09.1974 EA + 01.10.1975 EL
EA - FECIOARA,
Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL -
BALANTA, Junon in LEU, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
FECIOARA - BALANTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - PISICA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MONICA 29 10 1985 EA + 27 06 1980 EL
EA -
SCORPION, Junon in SCORPION, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL -
RAC, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
SCORPION - RAC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - MAIMUTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RODICA FLORENTINA - 02.05.1986 EA +13.05.1986 EL
EA -
TAUR, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
TAUR, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
TAUR - TAUR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - TIGRU COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC
COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 10-16 OCTOMBRIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

ADA 1972 CUM VA ARATA SOTUL MEU? - E un tip matur, inteligent, destul de inalt dar nu foarte slab, cu ten mai inchis la culoare. Poate e exact altfel decat ai fi cautat tu vreodata! Iti doresc sa gasesti omul potrivit!

ADA 1972 CUM VA FI FINANCIAR NOUL AN? - Nu e un an usor pentru ca vei incerca sa scapi de o serie de datorii care te apasa ca o povara, dar vei reusi sa le duci pe toate dupa tine cu succes. Nu te implica in alte datorii totusi! Iti doresc stabilitate financiara!

ADA 1972 FINALIZEZ CURSUL PE CARE L-AM INCEPUT IN ANGLIA? - Vei avea un moment cand nu vei putea duce mai departe ce ai inceput incat sunt sanse sa il intrerupi sau sa  dureze mai mult decat era stabilit, dar pana la urma cred ca il vei duce la capat. Iti doresc mult succes!

ADA 1972 IMI SCHIMB JOBUL IN URMATOARELE 5 LUNI? - Poate nu chiar 5 luni, dar se anunta o schimb are destul de brusca sau de agitata in viitor, dar care va fi buna in cele din urma. Iti doresc schimbarea pe care o visezi!

ADRIANA 1979 CUM VOI EVOLUA DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL? - Lent dar bine, pentru ca vei fi pe placul multora care iti vor oferi suficiente ocazii de a te remarca si a-ti atinge marile scopuri.  Iti doresc mult succes!

ADRIANA 1979 VOI AVEA O RELATIE CU ETEM IN SCURT TIMP? - Exista un oarecare noroc peste aceasta chestiune de parca da, s-ar putea ivi o ocazie excelenta de a incepe o relatie, dar atentie totusi: daca tu te-ai putea implica total, pentru el ar fi mai degraba o joaca. Iti doresc sa fii iubita asa cum visezi!

AM 1972 SE MAI GÂNDESTE G LA MINE, ÎI PARE RAU CA M-A PIERDUT? - Din pacate nu e un om care isi recunoaste greselile si cred ca priveste superficial ce a fost, nu asa cum crezi tu. El s-a detasat de toate, nu neaparat ca a uitat, dar el nu mai pune la suflet asa ca tine, ci uneori chiar rade de ce a fost, ca sa se amageasca singur. Iti doresc sa mergi mai departe cu capul sus!

ANDREEA 1980 IL VOI MAI REINTALNI PE S.C IN ACEST AN,IN PRIVAT,NUMAI NOI DOI? - Nu vor mai fi ocazii ca cele din trecut, dar sunt sanse sa il intalnesti. Iti doresc sa va vedeti fata in fata!

ANDREEA 1980 L AM DEZAMAGIT PE A.C. ULTIMA DATA CAND NE AM VAZUT SAU NU? - Oarecum da, dar ai sansa sa dregi busuiocul cu urmatoarea ocazie. Iti doresc sa mearga totul asa cum speri!

BELLA 1972 MA MAI IUBESTE SOTUL MEU SAU PE ALTCINEVA? - Da, inca te iubeste, chiar daca nu stie s-o arate asa cum ai dori. Priveste mai optimist aceasta relatie, fara sa cauti nod in papura! Va doresc sa va iubiti mai departe cu adevarat!

BOGDAN  1980 CAND ÎMI VOI ÎNTALNI JUMATATEA - Mai greu si dupa multe esecuri sentimentale care te vor marca atat de mult incat aproape ca vei crede ca nu ai noroc in amor. Dar pana in 2016 ar trebui sa apara concret in viata ta! Iti doresc sa gasesti persoana potrivita!

CORINA 1982 VOI REUSI SA RAMAN LA ACTUALUL LOC DE MUNCA? - Chiar daca nu vei mai ramane aici - desi sunt sanse sa ramai - e foarte posibil ca in vreo 2 ani sa alegi o alta cale mult mai buna. Iti doresc mult succes!

CORNELIA CLAUDIA 1985 CAND MA VOI CASATORI? - Se poate intampla relativ curand, dar cred totusi ca e vorba de alt barbat decat cel pe care il ai acum langa tine sau in suflet. Iti doresc sa gasesti omul potrivit!

CORNELIA CLAUDIA 1985 MA VOI CASATORI VREODATA CU P? - In acest moment, sansele unei relatii de viitor sunt foarte mari - dar daca sa ajunge la casatorie, din pacate exista si un mare risc de divort peste cativa ani... Iti doresc o relatie adevarata!

CRINA 1980 CUM VA EVOLUA REL MEA CU OVIDIU 27.03.1979 (VOM FI IMPREUNA CA UN CUPLU)? - Nu e el omul pe care il astepti, deci relatia voastra nu are viitor, incetul cu incetul te vei detasa de sentimentele pentru el. Iti doresc sa gasesti omul potrivit

CRIS-MEL 1982 CE FACE ACUM JUMATATEA MEA,CUM II MERGE,UNDE ESTE? - E foarte ocupat, stresat, are o viata extrem de agitata si aglomerata, luptandu-se cu un mare scop pe care vrea sa il atinga cu orice pret. Iti doresc sa fie asa cum il visezi!

CRISTI P 1979 AM SA MAI IMPAC CU FOSTA SOTIE V - Poate va mai exista o vaga incercare, dar nu va duce prea departe, e mai degraba o incercare sa a te linisti tu sufleteste, de parca ai mai avea inca o povara pe suflet si vrei sa te eliberezi. Iti doresc sa iasa toate asa cum speri!

CRISTINA 81 ISI DORESTE FOSTUL SOT SA MA INTORC LA EL SI NU STIE CUM SA-MI SPUNA?CE GANDESTE DESPRE MINE? - Nu cred ca e asa cum speri, din pacate, din pucntul li de vedere un final ramane un final, nu vrea sa reluati relatia ca altadata, de parca ar fi ranit, jignit, nemultumit... Iti doresc liniste sufleteasca!

DANA 1964 VA RAMÎNE DEFINITIV CU MINE FLOREA,NE VOM CASATORI? - Exista un moment critic in perioada urmatoare peste care e bgreu de trecut, si de care depinde viitorul vostru.  Nu e exclus sa ajungeti la casatorie totusi. Iti doresc sa treceti peste acest hop cu succes!

DIA 1976. CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? D E CEL CU CARE TB SA FIU? MULTUMESC - O intrebare pe mesaj te rog! D nu e o intalnire oarecare din destinul tau, a aparut cu un scop. Dar nu dcred ca e si jumatatea ta, ci doar un om fata de care ai unele datorii karmice - dar si el fata de tine - si relatia va dura atat timp cat va veti repara reciproc erorile din alta viata.  Iti doresc sa gasesti persoana potrivita cat mai curand!

DORINA 1980 IMI VOI GASI UN LOC DE MUNCA ANUL ACESTA? - Nu inca, mai ai de cautat. Pana la sfaristul lui 2011 nu se intampla nimic nou.  Iti doresc sa gasesti repede ceea ce cauti!

EDUARD 1979 CAND SCAP SI AJUNG ACASA SI VOI FI LANGA FAMILIA MEA? - Multe lucruri se vor clarifica pana la sfarsitul anului, dar nu cred ca s-a terminat inca. Mai dureaza, totul depinde inca de multe alte persoane, nu de tine. Posibil ca prin luna noiembrie sa primesti o veste cu iz oficial care sa iti clarifice cat mai dureaza.  Iti doresc sa se rezolve toate repede!

ELE 1971 CARE E NUMELE PERSOANEI CU CARE MA INSALA SOTUL MEU? - Numai un detectiv particular poate sa-ti spuna asta, nu astrologul! Tot ce pot eu spune e ca are un nume oarecum strain, nu neaos romanesc.  Iti doresc liniste sufleteasca!

ELE 1971 CUM VA DECURGE INTALNIREA CU D? - Bine, te va satisface si va avea chiar unele efecte puternice asupra ta la nivel emotional, te va impresiona.  Iti doresc sa iasa asa cum iti doresti!

GEO 1972 IMI IUBESC SOTUL SI-MI DORESC SA NU MA MAI INSELE. CAND O SA INCETEZE? - Trebuie sa ai muuulta rabdare cu el, pentru ca nu se va cuminti curand, ci ijn timp, odata cu varsta! Daca asta ii sta in caracter, caracterul nu se schimba nici la 90 de ani si va continua sa faca ori de cate ori are ocazia. Cea intelepta trebuie sa fii tu ca sa nu agravezi aceste tendinte ale lui mai mult decat e cazul.  Iti doresc sa mearga toate asa cum iti doresti!

GEO 1972 MA IUBESTE SOTUL MEU? - Nu ca la inceput, dar da, chiar daca greseste, el te iubeste in felul lui. Nu ti se pare dar da, tot iubire e si asta!  Iti doresc multa iubire!

GEO 1972 MA MAI INSEALA SOTUL MEU?- Relatia lor nu mai e stransa, parca a ajuns intr-un punct mort, ca atare nu cred ca mai e ceva intre ei. Iti doresc sa te linistesti!

HORIANA 1971 CAND AM SANSE SA-MI GASESC SERVICI? - Vei avea chiar 2 ocazii in urmatoarele 9 luni, dar nu cred ca prima varianta e si cea de succes, ca atare insista! Iti doresc sa gasesti ceea ce visezi!

IELIZ 1979. IAU VINERI 14.10. EXAMENUL AUTO SALA? - Ma intrebi pe 12.10 despre un eveniment de pe 14.10... Acest serviciu nu da raspunsuri instant, ci dupa cateva zile, deci deja intrebarea ta e tardiva. Stii tu mai bine ce ai facut la examen! Iti doresc mult succes!

INGRIDBLU 1967 CE SE VA INTIMPLA CU MINE SI CU VARSATORUL L CU CARE SINT IMPREUNA DE 10 ANI? - Din pacate exista riscul unui moment critic major de care depinde viitorul vostru in doi, ca atare e posibil ca relatuia sa continue dar undeva in jur de 2013 sa apara acel mare hop! Sunt mari sanse sa continuati, dar multe depind de ceea ce va veni in urmatorii 1-2 ani. Va doresc la amandoi mult noroc!

IRINA 1976 UNDE IMI VOI GASI JUMATATEA? - Poate avea legatura cu serviciu sau, dar nu direct, de parca ar fi o cunostinta a unui coleg, ceva de genul acesta, nu aveti contacte directe ci tangente. Nu e nascut in aceeasi localitate. Iti doresc sa apara cat mai curand!

LAURENTIU M 1968 VA ROG SA MI SPUNETI DACA JOB UL  PE CARE ÎL ALEG ACUM  SE VA DOVEDI O ALEGERE ÎNTELEAPTA DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR SI DE DURATA - Nu, e o iluzie, o pista falsa, care nu va duce acolo unde speri, cred ca e un compromis de moment. Iti doresc sa alegi intelept!

MARI DANI 1985 CE SE VA MAI INTAMPLA IN VIATA MEA SENTIMENTALA IN URMATOARELE 6 LUNI? - Poate avea loc o serie de evenimente care sa instaleze o atmosfera buna si placuta in viata ta sentimentala, poate o impacare cu cineva de demult, poate o intalnire care sa iti aduca liniste si bucurie.  Iti doresc sa gasesti ceea ce astepti!

MARIA 1965 SUNT SANSE SA MA IMPAC CU VIOREL, MA MAI IUBESTE? - Iubire pare sa mai fie de ambele parti, cu mari sanse de impacare, dar ai nevoie de ceva... noroc! Ca atare impacarea voastra tine de un concurs de imprejurari favorabile, deci de o minune pentru care trebuie sa te rogi!  Iti doresc sa mearga toate asa cum iti doresti!

MARIA 1974 CAND M-AM DESPARTIT DE MARKUS ERA DEJA CU O ALTA FEMEIE,MA INSELA?MERITA SA MAI INCERC CU EL IAR? - Era in gand cu altcineva dar nu cred ca era si acea femeie, nu cred ca a si dus la capat tradarea, pentru ca acea femeie nu l-a acceptat. Mai da-i o sansa, dar nu din prima, pune-l la incercare o vreme, tine-l pe jaratec ca sa vezi daca e serios.  Iti doresc sa iei decizia cea mai inteleapta!

MARIA 1974 O DESCRIERE A JUMATATII MELE... VARSTA, LOCATIE, CARIERA, CUM NE VOM INTALNI SAU NE CUNOASTEM DEJA? - E mai matur, cred ca peste 40 de ani, nu il cunosti, poate fi din aceeasi localitate, e un om serios dar cam pasiv, cam comod din fire si nu prea reuseste sa-si duca visele la indeplinire.  Iti doresc sa gasesti omul potrivit!

MARIA 1977 CUM MA VOI PREZENTA LA EX. DE SAPT VIITOARE,CE IMPRESIE LAS COMISIEI,IMI VOR PROPUNE UN POST ACOLO. DUPA EX.? - Te vei prezenta normal, fara nimic spectaculos, dar vei lasa oi impresie buna pentru postul respectiv, cu sansa de a lucra acolo, deci o propunere poate veni de la ei.  Iti doresc mult succes!

MARIA 1977 VO FI CU A.C. SI LA ANUL ,SE VA REZOLVA PROBLEMA CE O AVEM SAU VOI CUNOASTE PE ALTCINEVA? - Probleme de acum se pot repara si pot reveni la normal care sa va dea sansa sa mergeti mai departe impreuna, dar... vor aparea altele si o veti mai tine asa o vreme. Iti doresc sa treceti peste toate cu succes!

MARIA 1979 REFERITOR LA RASPUNSUL PRIMIT CAND VOI CUNOASTE PERSOANA POTRIVITA CATEVA DETALII VA ROG PT CA AM IMPRESIA UNEORI CA VOI FI SINGURA - Scoate acest cuvant din minte si din vocabular si incepe de acum sa te vezi cu cineva, lasa aceastya impresie deoparte ca asa te programezi tu insati singura pentru viitor. Nu il cunosti inca, dar poate aparea cam peste 2 ani si nu se va lega repede. Iti doresc sa gasesti omul potrivit!

MARIA79 CAND VOI INTALNI BARBATUL CU CARE SA FORMEZ O FAMILIE SI CE FEL DE OM VA FI? - Nu prea curand, adica nu cred ca are loc in urmatorii 4 ani, dar ceva mai aproape de 40 de ani da, undeva intre 36-40 de ani.  Iti doresc sa gasesti omul potrivit!

MCHI 1983 CUM AR EVOLUA O POSIBILA RELATIE INTRE MINE SI D, MAI ALES DIN PERSPECTIVA LUI, CE SI-AR DORI DE LA O RELATIE CU MINE,POATE FI EL JUMATATEA MEA, OMUL CU CARE MA VOI CASATORI? - O relatie de dragoste poate fi aici, dar nu cred ca e foarte profunda. El  fuge cumva de responsabilitatea unei relatii serioase, nu e dispus sa se implice mai mult, de parca nu s-ar fi maturizat inca suficient de mult pentru a se gandi la viitor, ca atare e posibil sa priveasca totul doar dpdv sexual. Mai degraba asta ar dori si o simpla colegialitate, decat ceva mai mult. Nu cred ca e jumatatea ta!  Iti doresc sa mearga toate asa cum iti doresti!

MI 1984 CAND VOI AVEA UN COPIL? - In primii 3-6 ani de casnicie sau pana la cel tarziu 36 de ani. Iti doresc sa devii mama cat mai curand!

MI  1984. ESTE SEBI JUMATATEA MEA? - Nu, e doar o iubire intensa a vietii tale, o puternica atractie, dar care nu va dura.  Iti doresc sa gasesti omul potrivit!

MIHA 1966 CE A FOST, DE FAPT, ÎNTRE MINE SI F? - Un compromis, o lectie de viata, un  motiv de suferinta care a lasat urme si amintiri nu tocmai placute. Uneori amandoi regretati ce a fost, dar cred ca v-ati achitat datoriile karmice unul fata de altul.  Iti doresc liniste sufleteasca!

MIHA 1966 VOI GASI O IUBIRE RECIPROCA, FRUMOASA SI ONESTA? CÂND? - Da, sunt sanse sa intalnesti pe cineva cam de aceeasi varsta in urmatorii 6 ani si din care sa se lege o relatie buna, dar nu perfecta.  Iti doresc sa mearga toate asa cum iti doresti!

OANA P. 1981 CE FEL DE RELATIE VOI AVEA CU COSMIN N. ? DACA VOI MAI AVEA... CE MA SFATUITI IN LEGATURA CU ACEST OM (TATAL FETITEI MELE/NOASTRE)? - De suflet - nu prea, cu obligatii onorate - da, deci te poti baza pe el numai daca in acte figureaza el si daca exista un fel de impunere oficiala asupra lui ca sa-si indeplineasca datoriile de tata dpdv legal. Iti doresc sa mearga toate asa cum iti doresti!

OTY 78 CE VIITOR ARE RELATIA MEA CU A? - Poate avea un viitor bun, dar vor exista pe parcurs si cateva despartiri si neintelegeri care vor fi greu de depasit. O vreme va merge bine. Iti doresc sa mearga toate sspre ceea ce iti doresti!

RADU M 1979 VA AVANSA RELATIA CU MIHAELA DIN UNA DE PRIETENIE INTR-O RELATIE DE IUBIRE CARE SA DUCA LA CASATORIE? - Din pacate e o relatie oscilanta, cu perioade bune, cu furtuni, cu momente de impacare, dar sunt sanse ca de aici sa se nasca si o iubire daca niciunul din voi nu are pe altcineva. Dar nu e clar daca duce si la casatorie, exista o cearta pe parcurs destul de severa. Iti doresc sa iasa toate asa cum iti doresti!

SIM 1972 CAND VOR LUA SFARSIT PROBLEMELE PE CARE MI LE CREAZÃ FIUL CEL MARE? - Lucrurile se vor ameliora in timp, deci ai rabdare cu el si stimuleaza-l intr-o directie pozitiva, aratandu-i multa afectiune si prietenie. Peste vreo 3 ani veti avea o relatie mai buna. Iti doresc sa revina toate la normal cat mai curand!

T. ANDREEA 1983 CARE ESTE VIITORUL RELATIEI MELE CU O, VOM AJUNGE SA NE INTEMEIEM O FAMILIE IMPREUNA? - Desi sanse sa mearga mai departe ar fi, totusi nu e o relatie fericita, ci una cu multe compromisuri si care se va raci cu timpul. Eforturile de a o continua sunt mari si nu e clar daca ele duc la un rezultat care sa te multumeasca, desi pare sa fie mana destinului aici, nu e exclus sa fie o relatie de o viata.  Iti doresc sa mearga toate asa cum iti doresti!

TEO 1974 VOI AJUNGE LA LOCUL DE MUNCA SA MA OCUP DE PROCEDURI, ASA CUM IMI DORESC? - Trebuie sa ai rabdare, pana la urma cred ca vei reusi sa faci ceea ce iti doresti, dar ori mai ai ceva experienta de acumulat, ori nu ai inca certificarea/calificarea respectiva in domeniu si mai e nevoie de un act.  Iti doresc sa mearga toate asa cum iti doresti!

VALI 1980 MA MAI IMPAC CU SOTUL MEU C? - Daca deja au aparut intre voi conflicte ireconciliabile si separarea ajunsa intr-un punct agresiv, e greu de crezut ca mai poate exista o impacare. El nu prea o mai doreste in acest moment, de parca ar inclina deja spre o alta directie.  Iti doresc sa mearga toate asa cum iti doresti!

VIO 1968 CE VREA FLORENTIN DE LA MINE,CÂND MA CASATORESC? - Nu prea stie nici el ce vrea, uneori vrea un om langa care sa isi petreaca timpul si de a carui energie sa profite, ca atare nu are intotdeauna un efect benefic asupra ta. Uneori te poate umili, alteori te stimuleaza, de aceea e o relatie dificila. Casatoria e un pic problematica, de parca ar fi legata mai mult de trecut decat de viitor, ar fi trebuit sa aiba loc demult. Iti doresc sa iti gasesti omul potrivit!

XLAR 1984 ESTE MARIUS O ALEGERE BUNA? ACUM INCEPEM SA NE CUNOASTEM. SAU SA CONTINUI CU COSMIN? - Cosmin nu prea merita efortul, dar nu te astepta nici de la Marius la miracole, pentru ca si de la el vei avea surprize neplacute. Relatia cu Marius va evolua destul de greu, nefiind tocmai simpla, poate exista posesivitate, egoism si altceva vei astepta de la el. Iti doresc sa iei decizia cera mai buna!

ZYYYNNAAAA 1970-DORESC SA STIU DACA VOI REUSI SA GASESC VREODATA, BARBATUL CARE SA-MI OFERE SIGURANTA FINANCIARA SI LINISTEA DUPA CARE AM TANJIT ATATIA ANI ? SI CAT TIMP MAI TREBUIE SA ASTEPT? SAU, VOI FI CONDAMNATA LA SINGURATATE PTR TOTDEAUNA? - Sansele de a intalni un astfel de barbat sunt mari in urmatorii 6 ani, si care iti va fi de mare ajutor, fiind in mare masura ceea ce astepti. Posibil are un copil. Deci da, sunt sanse dar va fi o decizie destul de dificila, de parca vine si cu o serie de indoieli sau oarecare suspiciune. Ceva nu iti va inspira deplina incredere la inceput. Iti doresc sa iti gasesti omul potrivit!

ZYYYNNNAAA 197O-MAI DORESC SA STIU CE VA FI IN VIATA MEA DIN ACEST MOMENT SI PANA ANUL URMATOR,IN LINII MARI BINENTELES,DEOARECE MA FRAMANTA TOATA ACEASTA NESIGURANTA GENERALA,PROBLEMELE DE LA SERVICI SI BINENTELES RESPONSABILITATEA DE A-MI VEDEA COPILUL CU STUDIILE TERMINATE SI PE BANII LUI - Nu sunt deloc usoare lunile urmatoare, vor exista probleme la serviciu, niste puiedici si greutati, ceva contacte defectuoase cu superiorii sau cu autoritatile, iar stresul va fi major. Nici acasa lucrurile nu merg mai bine, grijile cu privire la ziua de maine te vor coplesi din cauza unei atitudini oarecum pesimiste si negativiste , de parca nu ai de ce te agata bun in jur. Deci per ansamblu atmosfera este apasata de griji si nemultumiri, momentan lucrurile nu se limpezesc si nici nu se aseaza, dar le si exagerezi tu insati!  Iti doresc sa mearga toate asa cum iti doresti!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 7-9 OCTOMBRIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

ADRI 1981.CÂND O SA ÎMI ÎNTÂLNESC JUMATATEA? - Poate aparea intr-un mediu profesional  dar nu se va lega ceva din prima. Cam in urmatorii 4 ani.

ADRI 1981.O SA MAI AM ALTI COPII ÎN VIATA ASTA? - Sarcini vor mai fi, poate vreo 3, dar sunt sub semnul intrebarii daca vor ajunge si la termen. Doar daca tu vei decide sa mai faci unul.

AL 1979 CARE ESTE MENIREA MEA? - Te-ai nascut pentru a munci, pentru mult efort in viata, pentru a te dedica altora cu un dra, de supunere, pentru a-ti asuma sarcini dificile, pe care le poti duce cu bine la indeplinire. De eforturile tale depinde reusita multora, inveti pe multi ceva in aceasta viata, dar nu vei fi rasplatita cum se cuvine.

AL 1979 E 1968 CARE E SCOPUL INTALNIRII DINTRE NOI? - Aveti fiecare ceva de invatat unul de la altul, sa va extindeti impreuna orizonturile cunoasterii, sa invatati sa dialogati si sa relationati bine, sa fiti buni prieteni si sa va tineti sub control orgoliile unul fata de altul.

ALINA 1974 CAND NE-AM DESPARTIT V. AVEA DEJA PE ALTCINEVA? - Avea in gand un alt gen de femeie, nu cred ca sxista deja cineva, dar vroia altceva!

ALINA 1974 EU SI V. NE VOM IMPACA, VOM CONTINUA RELATIA? - Nu este exclus sa existe aceasta dorinta si la unul si la altul, dar totul depinde de el, ca sa isi calce pe mandrie si sa incerce din nou.

ALINA 1974 V. REGRETA CA NE-AM DESPARTIT? - Uneori da, dar orgoliul nu-l lasa sa recunoasca.

CAMELIA 1964  RELATIA MEA CU ENDA  DUCE SPRE CEVA SERIOS? MERITA SA CONTINUI DESI ACUM E DIFICIL? - Nu, greutatile se vor mentine, se vor infiltra minciuni si riscuri de tradare, ca atare eforturile tale nu vor fi raspltite asa cum speri. Totusi nu cred ca o poti rupe acum, ci veti mai merge o vreme alaturi.

CARMEN 1976 CE SIMTE CU ADEVARAT RAUL PT MINE,ESTE IUBIRE,CE INSEMN PT EL,IN SUFLETUL LUI CE-SI DORESTE CU MINE? - Nu as zice ca e o iubire totala, sufletul lui pare un pic impartit, nici-nici, poate nu esti singura femeie din gandurile lui, ca atare riscul de a fi mintita e cam mare. Te cam amagesti cu el, ca intr-un final sa risti si o suferinta.

CRISTI 1969 MI-ATI SPUS CA IN URMATORII 4 ANI IMI VOI INSELA SOTIA,ADICA IN 2014? IMI PUTETI SPUNE MAI EXACT IN CE LUNA SAU ANOTIMP? - Wow, tu iti planifici tradarile dupa astre??? Numai de vointa ta depinde daca o vei face, nu e un eveniment planificat la luna si zi dinainte! Poti s-o faci si maine daca asta cauti neaparat, pentru ca pare a fi un pas pe care chiar il astepti.

DC72 1972 POATE FI AN O PRIETENA PT.MINE?E DE INCREDERE? - Si da si nu, adica atat cat relatia voastra va fi pozitiva, atunci e de incredere, dar daca apare vreo problema, ii vei descoperi si latura urata. Poate fi foarte dura in cuvinte, daca nu ii faci pe plac si adeseori te va rani, deci totul va fi bine cat timp ii canti in struna.

GINA 1979 CE PROFESIE ARE,CUM ARATA,SI CAND VA APAREA IN VIATA MEA SOTUL? - Nu va aparea curand, ci brusc, candva in urmatorii 5-6 ani, intr-o imprejurare marcata de noroc si coincidenta.

GINA 1979 CE SENTIMENTE ARE,CE DORESTE DE LA MINE MARIAN ,VOI FI IMPREUNA CU EL TOATA VIATA? - Foarte ciudate, dar nu tocmai cinstite. Adica e atras de tine fizic/sexual, dar nu are un caracter prea frumois si intr-o zi te va rani sau deazamagi profund. Nu te va face fericita si nu va fi corect cu tine.

IRINA 1976 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu este exclus sa o fi cunoscut mai demult dar ceva nu v-a permis sa legati o relatie, nu a fost de incredere sau te-a mintit la vremea respectiva, ca atare e posibil ca intalnirea sa fie legata mai mult de trecut decat de viitor. Dar o alta sansa de relatie ar putea aparea totusi pe la 37-39 de ani.

JENI 1979 AM INSEMNAT CEVA PT.BOG INCAT SA SE MAI GANDEASCA LA MINE SI LA O IMPACARE? DESI M-A MINTIT,INSELAT SI PURTAT URAT,INCA IL MAI IUBESC - Scoate-l din minte, nu merita dragostea ta, ci iti poti concentra atentia spre alt barbat mai demn de incredere care ar putea aparea in viata ta. Bog s-a folosit de tine.

JENI 1979. CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI CATEVA DETALII, VA ROG. MULTUMESC! - Mai ai ceva de asteptat, poate in urmatorii 3 ani, desi si anul 2012 ar putea aduce ceva ssanse in acest sens. Dar nu se va lega imediat, ci va fi o cunoastere mai lenta si mai indelungata.

MARI DANI 1985 VB CU CINEVA CARE ESTE FOARTE DEPARTE DE MINE, IN ALTA TARA, SI NU POT SA-MI DAU SEAMA UNDE O SA AJUNGEM, DACA O SA SE CONCRETIZEZE CEVA. O SA REUSIM SA NE VEDEM? - Nu, iar  distanta, vai, e cel mai mare dusman pentru o relatie sincera! Nu vorbeste doar cu tine ci cu cel putin inca o femeie!

MARIA 1302 - Care e solicitarea?

MIA 1974 CAND IMI VOI GASI UN JOB? ASTEPT SA FIU CHEMATA LA UN INTERVIU ,AM SANSE PT ACEST JOB? - Daca vei fi chemata acum in octombrie, atunci riscul sa fii refuzata e cam mare, dar daca se va intampla din noiembrie incolo, sansele de reusita cresc. Dar si mai amri sanse sa iti schimbi jobul ar fi abia la final de 2012. Din pacate urmatoarele 8 luni nu arata tocmai bine.

MIHAS 1970 CUM VA EVOLUA IN 2012 SITUATIA MEA FINANCIARA SI PROFESIONALA? - Nu prea diferit fara de 2011, piedicile se vor mentine, ba chiar vor aparea si niste stari de incertitudine noi - niste decizii greu de luat care isi au originea in anul 2011. Nu e un an prea solid sau prea usor, dar vei depasi totul cu brio daca iti pastrezi moralul ridicat.

SIMONA 1967 UNDE IMI VOI GASI JUMATATEA? - In alta loalitate decat cea in care te afli acum, poate intr-o zona mai nord-estica sau o zona muntoasa sau mai friguroasa. Dar nu neaparat in Romania.

SIMONA 1967 VIATA MEA VA CONTINUA IN ITALIA? - Cel mai probabil da, desi vor fi cateva momente cand vei dori sa pleci de acolo.

SOSICA 1970.CE AS PUTEA FACE CA C.V .SA MAI SIMTA CEVA PTR.MINE? - Nimic, depinde numai de el, de orgoliile lui, de interesul sau fata de tine, dar nu cred ca mai e la fel de aprins si ii place sa aiba el ultimul cuvant. Ca atare daca e sa mai simta ceva, atunci va depinde NUMAI de el, nu de tine.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 4-6 OCTOMBRIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

AMEENAH 1967 CE SE INTAMPLA CU RELATIA CU D NE INTALNIM SI DACA DA CARE E EVOLUTIA, FACE PARTE DIN CATEGORIA INTALNIRILOR KARMICE (POZITIVE SAU NEGATIVE)? - Este o intalnire karmica aici, dar nu prea fericita, nu exista o karma poxitiva intre voi, ca atare riscul unei dezamagiri e mare, chiar daca exista si multa atractie! E o relatie de scurta durata si destul de superficiala. 

CARMEN 1967 CUM VA FI RELATIA CU S? - E o relatie tensionata, in care vor interveni si posesivitatea, si gelozia, si egoismul fiecaruia din voi, air riscul unui esec e cam mare, pentru ca el nu e chiar asa cum crezi. Dar atat cat va dura, te va mjarca profund si nu o vei uita repede.

CARMEN 1985. CARE ESTE ROLUL LUI ROBERT IN VIATA MEA? - Nu e unul foarte apropiat, ca el vei mai cunoaste multe alte persoane, ca atare peste ani aproape ca nu va mai conta pentru tine. E trecator prin viata ta si va veti simti bine o perioada.

CATALIN-MIHAI 1980 EL + 1987 EA . SUNTEM DE 3 LUNI DESPARTITI, EA ESTE CU ALTCINEVA ACUM. VA MAI FI CEVA INTRE NOI? - Nu, incearca sa o uiti si sa mergi mai departe pentru ca ceea ce v-a separat, ea nu va uita si nu va trece peste asta. Lucrurile raman la fel. 

CRISTINA 81 ANUL 2012 -SENTIMENTAL - Ar trebui sa fie un an interesant, cu sansa unei noi relatii, a unei intalniri care iti va schimba moduld e a privi iubirea, deci 2012 poate aduce ceva nou in viata sentimentala.

DC72 1972 DINTOTDEAUNA AM MUNCIT MULT PE BANI PUTINI.SE VOR SCHIMBA LUCRURILE -DPDV FINANCIAR-VREODATA? - Cu jobul sau profesia pe care le ai acum, nu, deci ori schimbi profesia, ori cauti o solutie de a scapa de nivelul fiancniar pe care esti blocata. Viitorul nu e prea promitator daca te complaci in ceea ce faci acum care nu va atrage niciodata venituri mai bune.

LUMINITA 1972 CAND VOI REUSI SA RAMAN INSARCINATA, SA AM SI EU UN COPIL? - Usor nu va fi si oricum se va intampla dupa 40 de ani, dar pentru a ramane insarcinata ai nevoie de mai multa liniste in viata ta. Cat timp viata ta nu e calma si asezata, sarcina nu se prinde. Dar pana in 2017 inca se poate!

MARIA 1979 A REVENIT DAN CU CARE NU AM REUSIT SA LEG O RELATIE SA MAI INCERC CU ELSAUSA LEG O RELATIE CU ALEXANDRU CUNOSCUT RECENT SI ESTE INTERESAT DE MINE? - Practic nu e pentru tine niciunul! Despre Alexandru nu stii o multime de lucruri si care, cand vor iesi la iveala, e posibil sa mai subrezeasca increderea si interesul fata de el. Cat despre Dan, e posibil sa se departeze iar! Ca atare niciunul nu e alegerea cea buna!

MCHI 1983 CARE SUNT MOTIVELE PT CARE D NU FACE NICI UN PAS CONCRET SA FIE CU MINE, PARE CA MA PLACE, PARE DESTUL DE GELOS, E MENIT SA FIM IMPREUNA? - Nu stie ce vrea, e foarte confuz in privinta sentimentelor fata de tine si nu e decis ca ar vrea o relatie cu tine. Daca nu se leaga nimic concret pana la sfarsitul anului, atunci nu va fi o relatie intre voi si e bine sa-ti concentrezi atentia spre altcineva.

MIHAELA 1978 CÂND NU VOM MAI AVEA PROBLEME FINANCIARE? - La anul poate fi mult mai bine, dar nu e o securitate de durata. Totul e cu suisuri si coborasuri, peste 3 ani va fi mai bine, peste 5 iar va fi greu si tot asa.

MIHAELA 1978 VOM CUMPARA TERENUL DE LÂNGA NOI DIN SF.MARIA? - Gandeste-te bine daca iti permiti aceasta investitie acum! Pana la urma poate vei reusi, dar este ceva ce te retine sau chiar o piedica greu de trecut.

MIHAELA 1978 VOM INCHIRIA MAGAZINUL? - Cel mai probabil da.

MIHAELA 1978 VOM VINDE APARTAMENTUL DIN PIEPTANARI REPEDE? - Repede nu, dar da, il veti vinde.

MIHAELA0 1978 VOM SEMNA ACTELE CU BATRÎNII ANUL ACESTA? - Poate nu chiar anul acesta, dar pana la urma se va intampla.

MONA 1978 CE REPREZINT EU PENTRU SOTUL MEU?  - Esti o responsabilitate pe care si-a asumat-o si pe care incearca sa si-o respecte. Dar esti si femeia pe care o indrageste si cu care e dispus sa construiasca ceva solid.

YOKANA 1985 CE IMI REZERVA VIITORUL DPDVD SENTIMENTAL? - Va veni o relatie de viitor in care vei investi timp si energie si care are sanse sa dureze si sa te implineasca.

ZUZUKA 1971 DE CE AM FOST RESPINSA LA ULTIMA FIRMA UNDE AM FOST LA 3 INTERVIURI PENTRU UN JOB? - A existat altul mai bun decat tine, care a lasat o impresie net superioara.

ZUZUKA 1971 CE TREBUIE SA FAC SA IMI SCHIMB SERIA DE GHINIOANE DIN ULTIMII 2 ANI? ORICE AS INCERCA NU-MI IESE NIMIC - Totul vine de la cum pui problema: sa scoti din vocabular si din minte aceste cuvinte - "ghinioane", "nu-mi iese nimic", si sa incepi sa folosesti, cand privesti spre viitor, doar cuvinte cu impact pozitiv. Un prim cuvant potrivit e " sa imi schimb", semn ca esti constienta ca trebuie sa schimbi ceva. Urmeaza cativa ani de-a dreptul buni, deci inarmeaza-te cu dorinta de schimbare si descidere spre orice, cu mult curaj si optimism! Cu Uranus in trigon prelungit cu Venus, Mercur si Jupiter in 2012-2013, totul va merge spre bine. dar trebuie sa vina si de la tine initiativa.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-3 OCTOMBRIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

ADRI 1981.CE VA FI ÎNTRE MINE SI RARES?VOM FI ÎMPREUNA SAU NU? - Din pacate nu cred ca va exista o relatie sentimentala asa cum o visezi, nu pare dispus sa se implice mai mult sau nu sunt sentimente reale la mijloc, e retinut.

ALINA 1989 PARTEA SENTIMENTALA - Urmeaza o relatie in viata ta, dar nu e nici sincera, nici deschisa, ci va fi una destul de posesiva si de egoista, sau mai mult o amagire.

DANA 1964 DACA FIUL MEU BOGDAN SE VA ANGAJA SI CÎND? - Da, dar nu curand, cred ca va mai avea parte de cateva dezamagiri sau refuzuri in urmatoarele 5 - maxim 10 luni - deci trebuie sa se inarmeze cu rabdare si cu mai multa indrazneala in a se prezenta la interviuri. Totusi ar fi bine sa insiste chiar luna asta mai mult!

DANA 1964 MA IUBESTE NUMAI PE MINE,VA MAI FI CU MINE - Nu cred ca te iubeste doar pe tine, parca ar mai fi si alta femeie in atentia lui, deci exista totusi un hop in relatia voastra, nu evolueaza usor.

DORINA F1964 VOI INTALNI IN LUNILE URMATOARE BARBATUL CU CARE SA FORMEZ O PERECHE? - Da, ar fi sanse sa apara cineva, dar relatia va evolua greu, de parca nu e aproape, poate fi o rel;atie dificila, la distanta, sau cu multe perioade de separare.

ELE 1971 CU CINE MA INSEALA SOTUL? O CUNOSC? DUREAZA DE MULT RELATIA LOR? - Nu conteaza de cand e, ci cat va dura, pentru ca sunt sanse sa dureze daca tu ii dai motive sa continue. Posibil sa fi auzit vreodata trecator de ea, dar nu o cunosti direct.

ELENA1977 LUCREZ IN DOMENIUL PUBLIC. VOI MAI EVOLUA PROFESIONAL SI FINANCIAR? - Da, dar nu curand si nu la nielul la care esti acum, in sensul ca vei fi nevoita sa inveti ceva nou, sa acumulezi o experienta noua intr-un domeniu superior, care va atrage si o pozitie mai buna, si un salariu mai bun. Va aparea o astfel de sansa.

LIVIA 1977 CARE ESTE ROLUL LUI C IN VIATA MEA VA MAI FI CEVA DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL INTRE NOI , MAI SIMTE CEVA PENTRU MINE? - Nu, drumurile vi se despart si cu timpul te vei detasa de toate, cu sdansa de a intalni pe altcineva care sa merite.

LIVIA 1977 VOI REUSI LA EXAMENUL PENTRU OBTINEREA POSTULUI PE CARE MI-L DORESC? - Nu cred ca vei reusi din prima incercare, dar e posibil sa mai apara si alte ocazii si atunci sa fie mai bine.

LYCIA 1978 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI CE FEL DE OM VA FI? - Va aparea mai greu - cam, in urmatorii 3-5 ani - si dupa cateva relatii banale nereusite. Va fi un om serios, de incredere, inteligent, dar nu tocmai instarit sau cu o viata destul de grea la momentul acesta.

LYCIA 1978 CE FEL DE RELATIE VOI AVEA CU CRISTI C? NE CUNOASTEM DE MULT TIMP, VOM DEPASI ACEST NIVEL DE PRIETENIE? - Nu, si daca se va ajunge la alt nivel, atunci vei pierde si prietenia. Nu a aparut in viata ta pentru a-ti oferi iubire, ci o prietenie de care vei putea profita uneori.

LYCIA 1978 VOI PUTEA AVEA O RELATIE SENTIMENTALA CU CRISTI M? SIMTE CEVA PT MINE? - Te place, e mandru de prietenia voastra, cred ca te place si ca femeie, dar nu cred ca va fi iubire aici, el nu e dispus sa ofere mai mult, deci nu te indragosti de el, altfel vei fi dezamagita.

MARIA 1974 SURPRIZE PLACUTE IN DRAGOSTE IN 2012?VOI FI IN SFARSIT FERICITA? - Ar trebui sa apara o sansa de relatie in 2012 - poate mai ales de prin vara incolo - dar nu cred ca va fi durabila sau sincera, nu iti va inspiora incredere pe termen lung si poate ramane doar o tentativa,.

MARIA79 CARE VA FI DEZNODAMANTUL RELATIEIMELE CU B? -  O disputa, o neintelegere, o situatie tensionata care va avea la baza mari diferente de viziune intre voi. Fiecare va avea alte planuri de viitor si nu vor fi compatibile cu ale celuilalt, si de aici riscul unui esec.

MARIANA 1972 CE FEL DE IMBUNATATIRI VOR APAREA LA SERVICIU? - Niste tensiuni, niste conflicte vor fi aplanate datorita unei schimbari de atitudine. Ori va pleca cineva, ori va aparea o alta persoana - un sef nou de ex - si care va impune o alta atmosfera la serviciu. Schimbari vor fi dar nu numai bune, ci si unele mai neplacute, measteptate.

MIHAELA CRISTINA N 1976 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA - Nu e exclus sa o cunosti deja de cativa ani - de prin 2009 - dar va deveni o relatie concreta abia de acum incolo, ceva nu a facut ca intre voi sa se si lege ceva, desi e posibil sa existe o atractie.

SUN 1983 CARE ESTE SITUATIA ACTUALA A VIITORULUI MEU SOT? - Dificila, e intr-o perioada de tranzit, intre doua joburi, intre doua stari la fel de proaste, intre doua directii. Nu e deloc o perioada fasta pentru el, ci se simte blocat intr-o zona sumbra care il face sa sufere mult si uneori chiar nu are solutii, se lasa coplesit.

VIO F 06.06.1968 MA CASATORESC CU STELICA? - Daca deja au aparut niste probleme intre voi care ingreuiaza relatia de ceva vreme, cel mai probabil te vei detasa de el, nu cred ca se va ajunge la casatorie. Mai degraba apare altceva decat sa se concretizeze relatia aceasta.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-9 OCTOMBRIE 2011
(
ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[ASPECT] VIOLETA 24.12.1977 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2012 pana in IULIE 2013 Jupiter trece prin casa X deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: NEPTUN IN TRANZIT PRIN PESTI SEXTIL CU SOARELE NATAL descrie o perioada de mare creativitate si inspiratie. Fie ca aveti sau nu preocupari artistice, acum mintea dv. scoate la iveala un potential creativ deosebit care va ajuta sa va manifestati cu rafinament si sensibilitate. Se contureaza un nou ideal in fata dv. si incepeti sa construiti etaj cu etaj edificiul care duce la atingerea acestui tel. Sunteti sensibil la problemele celorlalti, de aceea acum ati putea avea succes in activitati in legatura directa cu publicul, adaptandu-va unei mari varietati de responsabilitati si sarcini. Aveti o inclinatie mai aparte spre latura sensibila a vietii: arta, poezie, muzica, dragoste, visare psihologie, distractii de timp liber. Deveniti foarte sensibil, romantic, poetic, inclinat spre liniste si pace, dar si excesiv de sceptic si nehotarat. Nu vreti sa va certati cu nimeni ci sunteti dispus sa faceti mari compromisuri pentru a aduce armonia in conflicte anterior. Sunteti atras de lumi imaginare si sunteti capabil sa creati in mintea dv. un intreg univers in care va simtiti bine. Puteti scrie poezii, puteti picta tablouri deosebite, si v-ati putea afirma acum cu succes intr-un domeniu artistic. Priviti numai partea frumoasa a vietii si fugiti de contactul dur cu realitatea. Acum v-ati putea indragosti de o persoana care va atrage prin forta pe care o degaja: un om puternic si sensibil deopotriva, foarte aproape de idealul pe care l-ati cautat, fata de care aratati nu numai o imensa admiratie, ci si o deosebita apropiere sufleteasca.

[KARMA] ANGELCOUNSEL 07IAN1981 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2004-2006 - urmatoarea va fi - 2015-2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2030-2031 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul APRILIE 2010 - IANUARIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] DANIELA 7.05.1981 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2011-2012 - urmatoarea va fi - 2026-2028 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2035-2036 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IULIE 2010 - APRILIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa II semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeste cu cap, prinde cheag, acumuleaza, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fa ca viata ta sa devina mai stabila, descopera frumusetea vietii, (re)descopera-ti talentele, iubeste, ataseaza-te de ceva numai al tau. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] ELENA 07091968 1 - NU ATI MENTIONAT CLAR NICI ORA NASTERII NICI LOCUL NASTERII! Din mesajul dv nu reiese daca acel 1 de dupa data nasterii este ora nasterii, deci acest calcul este realizat pentru ora 1 noaptea. 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1999 - urmatoarea va fi - 2016-2018 (??? NU E SIGUR DACA ORA NASTERII NU E ORA 1) Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2052-2055. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul DECEMBRIE 2011 - DECEMBRIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

ANGELCOUNSEL-07IAN1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ELIZA-29.04.1991 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ROXANA 26.06.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!) 

ANA242 01.06.1985 EA + 17.03.1985 EL
EA - GEMENI, Junon in FECIOARA, BIVOL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - PESTI, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI
 si CUM IUBESC PESTII?)

Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI - PESTI COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - BIVOL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

EU 1995 +B 08 04 1983 El - NU AI MENTIONAT DATELE COMPLETE, doar cu anul nasterii nu se poate face acest calcul!

EUGENIA VALERICA 12.10.1968 EA+04.02.1952EL
EA - BALANTA, Junon in SCORPION, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA
 si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - VARSATOR, Junon in CAPRICORN, DRAGON DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BALANTA - VARSATOR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - DRAGON COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

GRA 01.06.1989 + 21.11.1982
EA - GEMENI, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI
 si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - SCORPION, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE - CAINE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

LOREDANA 16/04/1975 EA ,21/05/1975 EL
EA - BERBEC, Junon in TAUR, PISICA DE LEMN(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC
 si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - TAUR, Junon in GEMENI, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR
 si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: BERBEC - TAUR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - PISICA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®