®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

In reteaua VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna OCTOMBRIE 2012

ARHIVA LUNII OCTOMBRIE 2012
Ultima actualizare a acestei pagini: 15 noiembrie 2012 08:33
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-31 OCT.
ASPECTUL ANULUI - 1-31 OCT
PERIOADE KARMICE
- 1-31 OCT
ASTRO-CALCUL
-
1-31 OCT.
CUPLUL, PE SCURT
-
1-31 OCT.
MISTERELE NOPTII
- 1-31 OCT.

---AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII OCTOMBRIE 2012---

Dana 1966 Am o casa neterminata si nu stiu cum o sa rezolv ac problema:o termin ,o vand..? - Va mai dura pana o termini, dar ai toate sansele sa locuiesti intr-o zi in ea. Desi se va ivi si o ocazie sa o vinzi, numai ca ceva te va retine.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 22-31 OCTOMBRIE 2012
(KARMA, ASPECT, ASTRO-CALCUL, CUPLU, CURIERUL DESTINULUI)

[KARMA] ALINA CRINA 02.11. 1970 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2011 - urmatoarea va fi - 2043-2045 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2048-2049. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IANUARIE-DECEMBRIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa IX semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. 3. INDEMNUL PERIOADEI: invata, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea stramta in care ai trait pana acum, priveste in sus, priveste departe, viseaza cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradeaza-te, deschide-te spre spiritualitate, afla, descopera, informeaza-te, calatoreste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] SILVIA 22.09.1987 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2012 - urmatoarea va fi - 2025-2026 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2066-2072 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2012 - IANUARIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa XI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate.3. INDEMNUL PERIOADEI: socializeaza, fa-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implica-te in proiecte grandioase, de perspectiva, upgradeaza-ti viata, modernizeaza-te, adapteaza-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, invata ceva nou, descopera lucrurile cele mai noi ale lumii, asociaza-te unui grup de interese in care te regasesti, dedica-te oamenilor, fii prietenos, descopera un domeniu nou de studiu! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[ASPECT]  ILEANA 12.04.1985 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2012 pana in IUNIE 2013 Jupiter trece prin casa IV, deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2013 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS CONJUNCT VENUS NATAL (ASPECT UNICAT) indica multe experiente stranii īn viata sentimentala. Dati dovada de un magnetism aparte, atrageti usor atentia sexului opus, ba chiar ati putea avea mai multe relatii sentimentale īn acelasi timp, dar fata de care nu aratati o prea mare intentie de implicare, ci mai mult o detasare amicala, un fel de iubire universala, fara a va opri asupra unui singur partener. Este un moment de mare atractie īn plan sentimental, cand v-ati putea īndragosti īntr-o clipa de o persoana care va suscita interesul. Puteti trai pasiuni aprinse, dar care trec repede. Sub astfel de influenta e greu de crezut ca veti ramane legat de aceasta relatie, pentru ca va atrage doar procesul de cucerire, si mai putin efortul de a mentine vie flacara pasiunii. Legati mult iubirea de prietenie si sprijin, deci e posibil sa va īndragostiti de un prieten de sex opus (sau cel putin sa aveti o atractie aparte fata de el). Apar sanse de iubiri la distanta, cu straini, sau īntretinute prin corespondenta, iubiri neconventionale, fara prejudecati, fara obligatia casatoriei, asemanatoare concubinajului. Neprevazutul īsi lasa amprenta īn viata dv. sentimentala, deci pot aparea mari surprize: ori relatii fulgeratoare, cu risc de ruptura foarte rapida, ori rupturi spectaculoase, cu sansa unei īmpacari imediate. Totul se desfasoara la viteze uimitoare, ca niste ploi torentiale care fac ravagii pe moment dat dupa aceea totul poate reveni la normal. Este un moment bun pentru o noua relatie sentimentala, o noua prietenie īn persoana unei femei, o lansare fulminanta īn lumea artei, pentru o schimbare neasteptata de look, pentru distractii si petreceri, pentru casatorie, pentru īnceperea unei afaceri īn folosul femeilor, pentru calatorii de placere.

ANA MARIA 20.04.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

DANTE 19.12.1970 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALEXANDRA,02.04.1986 EA+ 03.08.1983 EL
EA - BERBEC, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - LEU,
Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC-LEU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU-PORC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ELENA 06.06.1989 EA + 23.04.1989 EL
EA - GEMENI, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
EL - TAUR,
Junon in LEU, SARPE DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:GEMENI-TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE-SARPE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-PAMANT COMPATIBILITATE %
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANA 1980 CAND MA VOI REDRESA FINANCIAR? - Peste vreo 9 luni lucrurile vor sta mult mai bine, nu vei mai resimti acelasi stres financiar de acum.

ANA 1980 CE SIMTE A, L-AM TOT CAUTAT, NU RASPUNDE, SA MAI INSIST, VOM MAI LUA LEGATURA VREODATA MA TOT INTREB DACA ARE PE ALTCINEVA? - Detaseaza-te, el nu mai simte la fel ca trine, ci e interesat de alta femeie, deci incearca sa-l uiti.

ANA 1980 L AM CUNOSCUT PE O ACUM O LUNA, CE SANSE ARE RELATIA, VA FI CEVA SERIOS POSIBIL SA FIE EL JUMATATEA MEA SAU A? - Nu va fi o relatie usoara, dar merita sa iunvestesti ceva in ea,m ca macar sa vezi incotro duce, altfel nu vei sti. Incearca, dar fara sa te gandesti daca e el jumatatea sau nu. Ai ceva de invatat de aici.

ANAMARIA 1982 VOI REUSI SA PLEC ĪN ISRAEL? - Sansele sunt mari, dar va exista un moment care va pune sub semnul intrebatrii p[lecarea, ori apare o alta alternativa, ori o stare de indecizie chiar din partea ta.

ANAMARIA S .1996 CARE VA FI HOPUL RELATIEI MELE CU N.A. PENTRU CARE ACESTA NU VA FI SOTUL MEU? - O alta femeie care se va baga intre voi si e posibil ca ea sa fie decizia lui.

ARTEMIS 1968 CAND,CUM IES DIN CRIZA FINANCIARA IN CARE AM AJUNS? - Cu rabdare si vointa, nu ti se va oferi nimic pe tava, ci va trebui sa iti achiti pas cu pas din datorii, fara sa faci altele. E o chestiune de timp, in urmatoarele 10-20 de luni, deci nu repede!

CRINA 1974 MA VOI DESPARTI DE SOT? - Exista acest risc in urmatorii 7 ani, pentru ca unul din voi va dori altceva, ori alta relatie, ori alt drum de mers.

CRIS 1978 MA IUBESTE SINCER G - Da, este indragostit de tine, dar din pacate relatia risca sa se raceasca in timp, fiind mai mult o flacara care arde repede. O atractie.

CRISA 1985 SE VA AMELIORA VREODATA RELATIA MEA CU SORA D? CE NE INDEPARTEAZA DE FAPT, ATAT D MULT?  - Greu, dar da, lucrurile vor sta ceva mai bine cu ti8mpul, odata cu maturizarea voastra. Exista un fel de invidie intre voi, pentru ca una o judeca incorect pe cealalta.

CRIS-MEL 1982 AM MULTE LUCRURI NESPUSE LUI G. VOI MAI AVEA OCAZIA?SUNT DEZAMAGITA... - Nu vei avea ocazia, deci ar fi bine sa ierti si sa uiti, ca sa poti trece mai departe cu inima impacata, usoara.

CRISTINA 1974 BANUIESC CA SOTUL MEU ARE O RELATIE; ESTE ADEVARAT SI NE VOM DESPARTI SAU E DOAR O BANUIALA NEINTEMEIATA? - Exista ceva, intr-adevar, e o minciuna la mijloc, dar nu e ceva periculos pentru casnicia voastra. E doar o "mica" tradare, dar care nu are viitor.

DALIA 1961 EU SI FIICA MEA INTILNIM NUMAI BARBATI NEPOTRIVITI. CE SA FAC? CE FEL DE SACRIFICIU? DE UNDE VINE RAUL? - Asta e sablonul vietii voastre, de multe ori fiica mosteneste sablonul mamei, stilul mamei de barbati de care e atras, e posibil si sotul ei sa semene mult cu sotul tau/tatal ei cand va veni momentul. Trebuie sa schimbati amandoua stilul, sa cautati ceea ce nu va place de fapt! Daca inainte va placea un anumit gen de barbat, exact pe acela sa-l ocoliti!

DANIELA 1976 CAT VA DURA RELATIA CU CLAUDIU, VOM FI IMPREUNA SAU EL VA PLECA IN STRAINATATE - Ceva va va desparti, deci plecarea lui va fi si sfarsitul relatiei voastre, dar despartirea voastra nu e un lucru rau, ci amandoi veti avea ceva mai bun dupa aceea.

DIANA 85 SIMI 84 ESTE JUMATATEA MEA? - Sunt multe indicii care ar vorbi de intalnirea a doua jumatati soprtite, dar exista totusi, ceva mai incolo, un moment dificil care va pune relatia voastra la incercare. Relatia ac easta merita eforturi, dar durabilitatea e e totusi fragila pentru ca nu aveti aceleasi planuri sau vise.

ELENA 1977 CAT TIMP VOI MAI LUCRA LA LICEUL UNDE PREDAU ACUM? - Pana in 2015 va exista un moemnt dificil la liceu care te va pune in fata unei decizii complicate. Deci vreo 2 ani tpot vei mai sta acolo, in jur de 2015 ceva se va schimba.

ELENA 1977 VOI MAI INTALNI PE CINEVA ANUL ASTA SAU CAND VOI AVEA URMATOAREA RELATIE? - Urmatoarele 5-7 luni nu prea sunt norocoase in a atrage pe cineva alaturi, chiar daca e posibil sa simti ceva pentru un barbat, dar relatia nu va evolua bine sau usor.

ELENA 1976 POT SPERA CA VOI AVEA COPII SI APROXIMATIV CAND? - Ar trebui sa ai un copil pana la 40 de ani.

ELENA 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA, CINE SI CUM VA FI? IL CUNOSC? - Ar trebui sa apara destuld e curand, chiar daca nu repede se va lega si relatiua, deci ar putea aparea cam in urmatorul an. Poate deja ti-a atras atentia, dar nu puteti fi acum impreuna din cauza unei piedici.

ENIGMA 1970 SE MAI INTOARCE LA MINE BOGDAN, FOSTUL MEU PRIETEN, PT A NE RELUA RELATIA? - Ar mai fi sanse pentru un episod al relatiei voastre, deci merita sa gasesti o cale de a mai sta de vorba.

EVA 1970 CE ANUME L-A FACUT PE GABRIEL SA-SI SCHIMBE OARECUM ATITUDINEA FATA DE MINE, SEARA PE 25 OCTOMBRIE, SURPRINZANDU-MA? - O anume prietenie pe care o simte si pentru ca se simte cumva dator fata de tine. dorind sa schimbe sensul relatiei.

EVA 1970 CU CE IMPRESIE A RAMAS GABRIEL DE LA ULTIMA INTALNIRE AVUTA? - Placuta, vesela, optimista, pozitiva, increzatoare, amicala, poate chiar si mai mult.

EVA 1970 DE CE S-A OFERIT GABRIEL SA MA AJUTE EL CU SERVICIILE SALE SI NU MI-A RECOMANDAT PE ALTCINEVA; SI O FACE SINCER SAU CE ANUME VREA? - Pentru ca poate sa te ajute, si nu e nimic ascuns in oferta lui, e sincer.

EVA 1970 GABRIEL A CREZUT LA UN MOMENT DAT IN IUNIE CA AS AVEA CEVA CU ALT BARBAT, DE A REACTIONAT CIUDAT LA MOMENTUL RESPECTIV; POSESIV PARCA? - Da, a fost o impulsivitate de moment, posibil din cauza senzatiei ca ar exista o alta persdoana.

EVA 1970 GABRIEL A VAZUT CAND I-AM LASAT PLICUL CU BANI IN IUNIE SAU CEL PUTIN SI-A DAT SEAMA MAI TARZIU? - Nu chiar, asta e un lucru neelucidat pentru el, nu stie raspunsul la aceasta problema.

EVA 1970 GABRIEL MAI VREA CEVA DE LA MINE PE VIITOR, MAI ARE INTERES SAU SIMTE CEVA PENTRU MINE? - Da, vrea o apropiere, dar deocamdata una pur amicala.

GABI 1967 CUM VA FI  EVOLU[1]IA MEA PROFESIONALA IN ANI URMATORI? - Lenta, asezata, calra, satisfacatoare, profitabila, dare asta inseamna cam urmatorii 2-4 ani.

GABRIELA 78 CUM ARATA 2013 PENTRU MINE PE PLAN SENTIMENTAL, PROFESIONAL SI FINANCIAR ? VA MULTUMESC!  - E un an bun, optimist, dinamic pe toate planurile, cu multe noutati, schimbari benefice, cunostinte noi, vesti bune.

GABRIELA 1978 CE SENTIMENTE ARE GM PENTRU MINE? - Pozitive, afectuoase, dar cred ca e indecis, de parca ar mai exista cineva intre voi doi, ceea ce il face sa stea pe loc.

GABRIELA 1978 URMATORUL MEU JOB VA FI IN TARA SAU IN STRAINATATE? - La o oarecare distanta, deci chiar daca e in tara, e posibil sa implice niste deplasari in alta zona.

GABRIELA 1978 VOI PLECA IMPREUNA CU PRIETENUL DIN TARA SAU DRUMURILE NOASTRE VOR FI SEPARATE ?- Drumurile vi se despart si mergeti fiecare pe cont propriu.

LILI 1970 CAND A VORBIT SOTUL MEU ULTIMA OARA CU FEMEIA CU CARE A VORBIT - Demult, sunt vreo 5 luni.

LIVIA 1967.SEVA INTOARCE L P LA MINE? - Ar exista o astfe de sansa, pentru ca mai exista sentimente aici, dar trebuie sa gasesti imprejurarile prilenice unei intalniri.

MAYA 1983 MA REGASESC INTRO SITUATIE CIUDATA INIMA MEA BATE PT 2 PERSOANE .AS DORI SA STIU CU CARE DIN CEI DOI RUDI SAU BOGDAN AS AVEA OCASNICIE FERICITA? - Cu Rudi ti s-ar implini mai multe vise si ai fi mai fericita sentimental, cu Bogdan viata ar fi mai dificila, fiind mult mai preocupati de latura pragmatica a vietii.

MIHAELA 1978 CE VOI AVEA FETITA SAU BAIAT? - Cred ca va fi ceea ce iti doresti tu cel mai mult si va aparea la ecografie.

MIHAELA 1978 SE VA NASTE SANATOS COPILUL MEU? - Daca esti deja insarcinata, incearca sa nu pui astfel de intrebari si ca il astepti sa vina pe lume fara griji, intrebari si energii acumulate inutil.

MIHAELA 1978 VOI MAI AVEA SI ALTI COPII? - Cel mai probabil nu.

MIRA SOFIA 1990  CAND MA VOI CASATORI - Cam peste 2-3 ani sunt sanse mai mari.

MIRA SOFIA 1990  DATI-MI CATEVA DETALI DESPRE EL - E un tip comun, nu are nimic iesit din comun: nici aspect, nici situatie, nici profesie, si cu care adeseori te vei intelege destul de greu.

NICOLETA75  CIND MA VOI DESPAR[1]I DE ACTUALULMEU PARTENER? - Destul de curand, pentru ca deja sunt semnale ca nu mai e mult.

NICOLETA7 CE SIMTE PENTRU MINE FOSTUL MEU IUBIT  DANU[1]? - Nimic serios, o joaca, o distractie, ceva in gluma, deci nu te baza pe ce spune sau promite.

OANA 1990 SE VA MUTA BUNICUL MEU, IAR EU VOI RAMANE IN CASA LUI? - Nu inca. Mai are ani de stat in casa lui.

OTILIA 76 TOTUSI CAND VOI INCEPE SI EU O REL SI CU CINE? - Nu se anunta nimic prea bun in urmatorii ani, pentru ca vine o perioada ori lipsita de sanse, ori cu sanse greu de acceptat, oameni nepotriviti, pe care nu ii doresti alaturi. Nu prea ai norocul de a atrage oameni potriviti.

ROXANA 1973 MA VOI CASATORI CU MDM SAU CU CV?SUNT 2 BARBATI INTERESATI DE MINE,DAR NU STIU CARE ESTE SINCER - Oricare din ei ar putea fi un partener bun pe care sa te pozi baza, deci tocmai aici e greutatea alegerii sa vezi incotro pornesti tu singura!

SIMONA 1970 MA VOI CASATORI CU ANGHEL 1967, VREA EL ACEST LUCRU? - Riscurile ca relatia sa esueze sunt mari, cu sau fara casatorie. Va exista un moment dificil in urmatorii 5 ani de care depinde viitorul relatiei.

SIMONA MARIANA 1978 CAND IMI VOI CUNOASTE JUMATATEA?SAU O CUNOSC DEJA?CATEVA DATE DESPRE EL VA ROG -NUME,LOCATIE,ASPECT FIZIC,PERSONALITATE - Nu prea curand, dar pana la 37 de ani ar trebui sa fie concret langa tine. Posibil zodie de aer.

SIMONA 1980 SA INCEPT CU ZOLTAN O REL.SI SA MERG CU EL IN AMERICA?SAU SA INC.O REL.CU CLAUDIU SAU ALT? - Relatia cu Zoltan ar aduce siguranta in viata ta pe multe planuri, dar problema e la tine: indecizia ta poate strica sansa pe care o ai.

SZEN 1983 URMEAZA SA NE MUTE LA ALT LOC DE MUNCA,O SA RAMAN CU ACTUALA MEA COLEGA SAU VOI FI MUTATA ALTUNDEVA - Posibil sa fii mutata altundeva, cu persoane complet noi.

TEA  68 IAU EXAMENUL DE SEF BIROU? - Cel mai probabil nu. Rezultatul nu te va satisface.

VLAD 1980 MA VOI CASATORI CU ADINA SAU CU CINE? - Cel mai probabil cu cineva pe care nici nu o cunosti inca.

ZOE 1965 DE CAND MA INSEALA NIN? - De vreo 6 luni sau de prin vara, si nu e prima oara.

ZOE 1965 E BINE SA MA DESPART DE NIN? - Din multye puncte de vedere, alt drum, fara el, ar fi mult mai linistit.

ZOE 1965 VOI INTALNI UN BARBAT CU CARE SA MA SIMT VIE SI FERICITA? - Nu vei gasi ceva de acest gen, dar un om pe care sa te poti bizui si cu care sa construiesti ceva serios, da.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-21 OCTOMBRIE 2012
(CURIERUL DESTINULUI)

ANAIOANA 1985 VOI MAI FI IMPREUNA CU G SAU ARE PE ALTCINEVA? DESI AM AM PRIETEN, MA MAI GANDESC LA CLIPELE PETRECUTE IMPREUNA? - Ar mai fi sanse, dar nu cred ca e bine sa lasi ce ai pentru un vis deocamdata nesigur. Nu are momentan pe cineva foarte apropiat, dar tu da.

ANAMARIA 1982 ĪMI PUTETI SPUNE CAM CAND MA VOI MARITA? - Ar fi trebuit sa se intample pe la 20-21 de ani, dar daca nu s-a intamplat e posibil sa nu se intample nici in urmatorii 3 ani. Ar mai fi sanse mari prin ani 2020-2021.

ANAMARIA 1996 VA FI N. ALEXANDRU SOTUL MEU? - Cel mai probabil nu. Chiar daca relatia are sanse sa mai evolueze, va exista un mare hop la un moment dat.

ANAMARIA.A 1972 IN VIITOR VOI EVOLUA IN PLAN PROFESIONAL? AM POSIBILITATEA SA LUCREZ PE CONT PROPRIU, DAR NU AM DEMARAT NIMIC PANA IN PREZENT - Evolutia va fi lenta si ne-spectaculosa, deci cu pasi marunti, intre 2012-2014. Dar vei fi multumita.

ANDRA 1988 MA MAI IUBESTE C, NE VOM MAI IMPACA VREODATA? - Nu mai este iubire, dar te priveste cu simpatie, ca un amic, ceea cemareste sansele ca in viitor sa mai fie ceva intre voi, dar nu iubire.

ANONIM 02.02.1990.CE SIMTE SEFUL B.I  PENTRU MINE - Simpatie, dar si o oarecare severitate, pentru ca nu isi permite sa te priveasca altfel decat cu un dram de amicitie superioara. Nu e nimic de suflet aici, dar e destul de rational in aprecieri. Dar daca ai gresi, ar fi si dur.

ANONIM 14.08.1978 DECIZIA DE A PLECA DE LA ACTUALUL JOB ESTE O DECIZIE BUNA? - Din multe puncte de vedere da, dar vor fi si lucruri pe care le vei regreta si carora le vei duce dorul, poate mai ales colectivul.

ANONIMA 03.02.1980 IN CE IMPREJURARI IMI VOI INTALNI PERECHEA.CUM IL VOI RECUNOSTE? - Posibil sa il fi cunoscut deja dar acum nu e prin preajma, poate nici nu ai o parere buna despre felul in care l-ai cunoscut. Poate la scoala, la facultate, intr-un mediu frecventat multa vreme.

BIANCA 1983 CE SE INTAMPLA CU H? POATE AJUNGE SA MA IUBEASCA SAU VA RENUNTA SA LUPTE? - Nu cred ca esti singura femeie din atentia lui, de aceea el cam are de unde alege la o adica, daca relatia cu tine nu e atat de usoara.

BIANCA 1983 VOI AJUNGE SA MA INTALNESC CU H IN DECEMBRIE IN EGIPT ? - Se opune ceva acestei intalniri, ca atare e posibil sa nu iasa asa cum ai spus tu aici: nu in egipt sau nu in decembrie sau deloc.

CLAUDIA 1975 MA VOI CASATORI VREODATA? - Da, exista o relatie importanta in viitorul tau, dar nu e usor de ajuns la ea.

CORA78 1978 CIND VOI REUSI SA AM COPII? - Intre 2012-2019 ar trebui sa ai un copil, cel mai probabil fata.

COSTIN 1984 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA - Apare foarte greu, nu e un plan norocos al vietii tale, dar undeva in urmatorii 5-9 ani sansele sunt ceva mai mari. Undeva in jur de 2018.

CRISTINA 1973 VA FI PROFITABIL RESTAURANTUL PE CARE L-AM DESCHIS? ARE ROST SA MAI INVESTESC IN EL? - Nu va merge prea bine in urmatorii 3 ani, dar daca ai suficienta rabdare, loucrurile ar putea merge ceva mai bine din a doua parte a anului viitor.

DALIA 1961 L-AM CUNOSCUT PE CONSTANTIN ACUM O LUNA. CE SANSE ARE RELATIA, ESTE SERIOS, NE E SCRIS SA FIM IMPREUNA? - Nu e un om foarte sincer sau corect, deci, daca esti dispusa sa treci cu vederea multe aspecte nu tocmai corecte, relatia are sanse sa mearga, totul e sa nu astepti de la el cinstea intruchipata. Nu e o relatie usoara, dar este scris in destin sa aiba un rol in viata amandurora. Dar sacrificiul e cheia!

DANI72 1972 -MIHAELAD IMI CREAZA MULTE PROBLEME.CE PLANUIESTE? - Da, planuieste ceva ce nu iti va fi deloc pe plac, care va suna mai degraba a compromis pentru tine, un fel de jignire, de umilire, deci trebuie sa te inarmezi sufleteste pentru o suferinta cauzata de ea.

DANIELA 1984 ACUM PUTIN TIMP AM AVANSAT IN FUNCTIE LA SERVICIU..CUM O SA MI MEARGA DE ACUM INCOLO IN PLAN PROFESIONAL? - Bine, ai rabdare, du-ti sarcinile la indeplinire, pentru ca a fost un pas bun caruia ii vei face fata si care te va implini si motiva sa dai ce ai mai bun in tine.

DANIELA72 1972-CAND MA VOI CASATORI SI DACA IL CUNOSC - Casatoria ta e legata de varsta de 40-43 de ani. Poate in jurul anului 2015.

DIA 1980 SA RAMAN LA LOCUL ACTUAL DE MUNCA UNDE VOR SA FAC ALTCEVA DECAT MESERIA MEA DE BAZA (MED.) SAU SA ACCEPT CELELALTE 2 OFERTE MUNCA? - Culmea e ca prima varianta ar fi cea mai buna, ofertele celelalte contin ceva neclar sau nesigur ce se vor dovedi a fi o alegere nu tocmai buna, de aceea cred ca merita sa ai rabdare acolo unde esti si sa faci, temporar, aceste compromisuri.

ELA 1969 CE ROL VA AVEA FOSTUL SOT IN VIATA MEA NE, VOM IMPACA?VOI AVEA O RELATIE CU ALT BARBAT?VOI GASI PACEA,LINISTEA SUFLETEASCA? - O intrebare pe mesaj te rog, aici sunt 4! Nu se anunta o alta relatie in perioada urmatoarte, poate chiar vreo 4 ani. Dar nici cu sotul nu cred ca mai ai vreun drum comun.

ELENA 1965 CAND IMI REVIN FINANCIAR - E o chestiune de ani pana vei reveni la stabilitate pe termen lung, dar in urmatorii 4 ani multe se vor aseza lent pe un fagas mai bun, deci ai rabdare.

EUGENIA 1979 A APARUT CEL DESTINAT CASATORIEI CE GEN ESTE? - Nu e exclus sa il fi cunoscuit, dar nu e apropiat acum. E un tip mai matur, posibil zodie de pamant, mai rezervat, tacut, linistit din fire, preocupat de munca si bani.

EUGENIA 1979 TOT SINGURA VOI FI DE CRACIUN,REVELION FARA IUBIT? - Nu vei fi chiar singura, dar nici nu va fi ceea ce doresti, cred ca va fi ceva de compromis.

G 1978 CE SENTIMENTE ARE GM 1977 PENTRU MINE,ESTE BARBATUL CU CARE VOI RAMANE, MERITA SA MA IMPLIC MAI MULT SAU SAPASTREZ DISTANTA? - Merita sa investesti in relatie, pentru ca altfel nu ai de unde sa stii daca merita. Sunt sanse ca relatia voastra sa devina serioasa, dar nu va fi usoara.

G 1978 IN CAT TIMP VOI GASI UN NOU LOC DE MUNCA? - Nu vei gasi usor, urmatorii 2 ani sunt nesiguri in acest sens, sau daca gasesti, nu e ceea ce doresti, de aceea decizia va fi grea pentru tine.

GA 1981 AM O RELATIE CU A CAT VA DURA RELATIA,MA VOI CASATORI CU EL CATI COPII VOI AVEA?MAI SIMTE CEVA PT FOSTA SOTIE?VA FI EA O PIEDICA PT NOI ? - O intrebare pe mesaj te rog, aici sunt 4! Relatia voastra nu va dura, pentru ca da, fosta sotie va mai avea inca un rol intre voi, de parca se mai gandeste la ce a fost, nu ca sa revina la ea, ci pentru ca divortul l-a afectat destul de tare. Nu e jumatatea ta.

INGRID 1967 CARE E ROLUL LUI A NOU SOSIT IN VIATA MEA? - Trecator, neplacut, incert, deci mai bine nu-ti lega visele de el. Mai mult te face sa suferi.

LIA 1970 CE A SIMTIT SI A GANDIT GABRIEL AZI DIMINEATA, 11 OCTOMBRIE, CAND M-A VAZUT? - Nimic foarte special, te-a privit ca pe o cunostinta cu care se intalneste din cand in cand in diverse imprejurari, dar fara implicatii emotionale. I-a facut placere dar cam atat.

LIA 1970 CE ANUME IL FACEA PE GABRIEL SA FIE UNEORI CONFUZ, ALTEORI ENTUZIAST FATA DE MINE, ATUNCI CAND ERAM PRIN PREAJMA LUI? - Sunt oscilatii de caracter, asa e el, are doua fetze pe care le arata in diverse situatii, ca atare l-ai vazut si asa, si asa, in functie de toane si stare.

LIA 1970 DE CE A FOST GABRIEL SUPARAT CA N-A GASIT LA MINE CE SI-A DORIT, DOAR PARE CA ARE SUCCES LA FEMEI SI CE CONTA UNA IN PLUS; DIN ORGOLIU? - La inceput i s-a parut ca esti o persoana interesanta dar i-a trecut repede interesul si a vrut altceva. Deci nue a fost suparat, ci nu a mai vrut sa continue, pentru ca nu erai ce ii place lui. Nu doreste chiar cantitate, ci si calitatea care il satisface pe el.

LIA 1970 DE CE GABRIEL, SI-A DORIT DE LA MINE CEVA, CAND DE FAPT EL CAUTA ALT GEN DE FEMEIE; VROIA DOAR SEX SI PUTEAM FI EU SAU ORICARE ALTA? - Cum sa te cunoasca, daca nu asa? A tatonat terenul, nu a gasit comoara, si a plecat. Cum ai fi vrut sa stie ca nu esti de fapt c doreste daca nu se apropia? Siogur ca atunci cand a facut un pas s-a ganmdit si la sex, dar nu l-ai atras mai mult de atat si a disparut.

MANUELA 1976 SA NU MA MAI GANDESC LA ANDREI? - Da, lupta cu gandul catre el, pentru ca nu te ajuta la nimic.

MARGOT 1978 CAND VOI DIVORTA? VA FI O DESPARTIRE APASATOARE CU PIEDICI SI NERVI SAU VOM GASI O CALE AMIABILA IN AVANTAJUL TUTUROR ? - Ar putea fi una normala, fara nimic iesit din comun, dare va avea si momente tensionate, dar si discutii ratuonale, distante, dar mature. Din 2013, oricand e posibila o astfel de schimbare in viata ta.

MARGOT 1978 VA CASTIGA BUNICA MEAPROCESUL SI VA PRIMI DESPAGUBIREA BANEASCA ? CAND S-AR PUTEA INTAMPLA ACEST LUCRU? - Sansele ar fi mari in urmatorii 1-4 ani, chiar daca nu e o despagubire la nivelul sperat.

MARIANA 1972 ATI SPUS CA LA SERVICIU VOR FI FRUSTRARI, DAR SI CA VOI PRIMI O PROPUNERE CARE MERITA ACCEPTATA. IN CE CONSTA ACEASTA PROPUNERE? - Poate fi o schimbare destul de mare, poate alt mediu, alt departament, alta locatie, deci o schimbare pe care la inceput o vei privi cu retinere, dar cineva te va convinge ca merita facuta. Poiate fi si o schimbare de functie.

MAYA 1968 CE SANSE AM SA OBTIN UN CONTRACT DE MUNCA IN STRAINATATE ANUL VIIT? - Destul de mici anul viitor, dar in urmatorii ani se poate.

MAYA 1968 SOTUL MEU ARE O RELATIE CU O ALTA FEMEIE? EU O BANUIESC PE SEFA LUI SAU O COLAB. DIN ALTA LOCALIT - Nu cred ca e nimic intre el si cele doua femei, deci nu are rost sa iti incarci sufletul de indoiala.

MIA 1974. DORESC SA STIU DACA DPDV PROFESIONAL VA EXISTA O SCHIMBARE.RAMAN AICI UNDE SUNT SAU VA APAREA CEVA MAI BUN (SI IN CAT TIMP)? - Deocamdata nu, cred ca ramai pe pozitie, poate ceva mult mai incolo sa se iveasca ceva, dar mai e mult pana atunci si e nevoie cred si de studii noi, sa inveti ceva nou.

MIHA 1982 CUM VA EVOLUA RELATIA CU G? MA IUBESTE? - Relatia va esua si va aparea alta sansa de relatie in calea ta.

MIKA 1969 IN CE IMPREJURARI VOI INTALNI VIITORUL PARTENER SI CUM VA FI RELATIA? - Posibil ca relatia sa nu se lege usor, poate chiar primele intalniri sa fie mai tensionate, dar dupa ce va veti cunoaste mai bine, totul va reintra in normal. Posibil sa va cunoasteti la o petrecere.

MORALINA 1983 CUM VA FI RELATIA CU PRIETENUL MEU IN VIITOR? - Va merge bine pana la un punct, caci e mult mai probabil sa apara altul totusi, deci alegerea ta sa se indrepte spre alt barbat.

MR16051964 VOI REUSI SA SCHIMB JOBUL SI CAND - Da, dar nu prea curand, ci candva in urmatorii 5-6 ani.

NICO 1967 CE PARERE ARE SEFUL MEU DESPRE MINE MA VA AJUTA? - Are o parere buna si vor fi momente cand se va purta cu tine ca si cum ai fi ruda cu el, ca un tata sau ca un frate, dar nu trebuie sa profiti de asta, pentru ca poate avea si momente in care va fi rece si ostil, daca ceva nu ii place.

NICOLETA DANIELA 1977 IN CE DOMENIU IMI GASESC ANUL ACESTA SERVICIU? - Daca va fi, poate fi ceva legat de transporturi, de telecomunicatii, de vanzari, de comert, dar care poate implica si contactul cu oamenii, dar si o anumita distanta (relatii cu publicul de la distanta).

NICOLETA75 1975 CE ROL VA AVEA DANUT FOSTUL MEU IUBIT IN VIATA MEA? - Nimic concret, va fi doar o amintire, uneori chiar un vis, un termen de comparatie folosit in urmatoarele tale relatii, deci te vei mai gandi la el din cand in cand.

NISTOR CORINA 1972 CĆ ND MĆ VOI CASATORI? - Casatoria ta e destul de tarzie, deci cred ca sansele cresc abia peste vreo 2 ani sau dupa alte 2 relatii.

R 1985 SI I 1980, ESTE EL JUMATATEA MEA? - Nu, dar atat cat va dura relatia voastra, amandoi aveti multe de invatat unul de la altul.

RAISA 1987 PRIN CIRCUMSTANTE DE SERVICIU A REVENIT LA JOBUL PRIETENULUI MEU O FEMEIE PE CARE A PLACUT-O MULT. TREBUIE SA-MI FAC GRIJI CA SEVA INTAMPLA CEVA INTRE EI? MAI SIMT CEVA UNUL PTR CELALALT? - Nu, fiecare e cu altcineva si nu va fi loc de sentimente intre ei, ci doar de colaborare profesionala.

RALUCA 1979 AS VREA SA STIU CARE ESTE ROLUL LUI CIPRIAN IN VIATA MEA, AR PUTEA FI CEVA INTRE NOI? - Nu, dar o prietenie poate fi. Fiecare aveti pe altcineva pus deoparte., plus ca el nu e asa cum crezi.

RAMONA 1984 ESTE ROBERT BARBATUL ALATURI DE CARE TREBUIE SA MI INTEMEIEZ O FAMILIE?DACA DA, CAND VOI REUSI SA MI ASUM ASTA?PARINTII MEI NU IL VOR - Nu va fi ceea ce speri si parintii simt ei ceva, de nu te lasa cu el. Fara el e chiar mai bine decat cu el, deci nu insista sa il ai cu orice pret.

RODICA 1980 ATI ZIS CA EU SI C VOM FI BINE IN RELATIE DACA E DRAGOSTE ADEVARATA. CAM CAND AS PUTEA SPERALA O REDRESARE A LUCRURILOR? - Sunt sanse ca relatia sa revina incet la un nivel mai stabil, dar intre 2 si 8 luni lucrurile raman inca agitate si incerte.

RODICA 1980 ATI ZIS CA INTRE MINE SI CRISTI (22.04.1985 ROG FARA NUME) E POSIBIL SA INTERVINA O ALTA PERSOANA-E VORBA DE O FEMEIE SAU PRIETEN/PARINTE/APROPIAT? - O femeie, dar foarte probabil nu e vorba de o iubita, ci mai degraba de o femeie cu un anume drept asupra unuia din voi, mama de exemplu.

RODICA  1974   SE VA ĪNTOARCE VALENTIN ĪN TARA CUM A PROMIS? ĪSI VA GASI UN LOC DE MUNCA AICI PT.A NU MAI PLECA ĪN STRAINATATE? - Deocamdata nu se va tine de cuvant, e inca legat de acel loc si cred ca nici nu poate deocamdata.  Daca se va intampla, va fi peste mai mult timp, in urmatorii 3 ani.

SZEN 1983 VOI AVEA UN COPIL CU MARIAN? - Vei avea un copil, dar nu pot spune clar daca Marian va fi tatal copilului, pentru ca in viata ta vor fi 3 barbati care pot juca acest rol.

TINA 1976 CAND VOI AVEA O RELATIE? - In urmatorii 2 ani sansele spoersc, dar nu se va lega usor, din cauza unor suspiciuni sau piedici.

TINA 1976 CUM ESTE BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI? - A mai fost casatorit, nu e prea aratos, posibil mai slab ca si constitutie, si trecutul lui e marcat de un deces> un parinte care i-a murit, poate chiar fosta sotie.

TORA 1989 CUM VA FI VIATA MEA SENTIMENTALA IN VIITOR (MOMENTAN SUNT SINGURA)? - Buna, stabila, pentru ca va aparea totusi cineva care sa te implineasca, doar ca trebuie sa mai cauti, sa mai ai rabdare, pentru ca nu va fi curand.

VALENTIN  1967  MA IUBESTE LUCIA 27.11.1971? VA DIVORTA EA PENTRU A FI ĪMPREUNA CU MINE? - E capabila sa divorteze pentru tine, dar are si mari rezerve, de parca nu are deplina incredere in promisiunile tale.

VLAD 1982 PERSOANA CU CARE INTENTINEZ SA MA CASATORESC LUNA VIITOARE ESTE JUMATATEA MEA, AVAND O CASATORIE REUSITA SI DURABILA? - Mi-e teama ca nu va dura o viata, aa cum speri acum, pentru ca va exista un mare hop dupa cativa ani de casnicie: 7-8.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-21 OCTOMBRIE 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[KARMA] CRISTINA - 16.09.1962  -  1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1986-1988 - urmatoarea va fi - 2016-2017 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2036-2038 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul SEPTEMBRIE 2012 - AUGUST 2014  - Nodul Nord traverseaza lent casa IV semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. 3. INDEMNUL PERIOADEI: deschide-ti sufletul ,iubeste, daruieste, aseaza-te la casa ta, fa un copil, apropie-te mai mult de mama, dedica-te familiei, prinde radacini, redecoreaza-ti casa, adu-ti aminte de trecut, arunca o privire inapoi sa vezi de unde vii, apleaca-te asupra lucrurilor de odinioara, descopera-ti latura sensibila, romantica, nostalgica, intoarce-te in timp, intoarce-te acasa, creeaza-ti un loc al tau, intim, in care sa te refugiezi la nevoie ia legatura cu originile tale, ocupa-te mai mult de sufletul tau si de oamenii la care tii. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

DANUT CONSTANTIN,05.04.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MADALINA OANA - 04 IULIE 1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CARMEN 27.11.1971 - DAMIR 06.05.1966
EA -
SAGETATOR, Junon in BALANTA, PORC DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL -
TAUR, Junon in TAUR, CAL DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR - TAUR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - FOC COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

DANA 01 06 -1985 EL12 06 1990 EA
EA -
GEMENI, Junon in FECIOARA, BIVOL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
GEMENI, Junon in SCORPION,
CAL DE METAL(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI - GEMENI COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

SIMINA 29.04.1992+16.04.1989
EA - TAUR,
Junon in BERBEC, MAIMUTA DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
BERBEC, Junon in LEU, SARPE DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - BERBEC COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA - SARPE COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT  COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27%     Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

VICA 23.04.1976 EA+09.10.1977 EL
EA -
TAUR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - BALANTA,
Junon in SAGETATOR, SARPE DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR - BALANTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 OCTOMBRIE 2012
(ASTRO-CALCUL, CUPLU)

BANESCU LILIANA 25.08.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

LILIANA 24.01.1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

VERONICA MARIA 07.04.1977 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALEXANDRA 14.10.1988 EA + 15.09.1985 EL
EA - BALANTA,
Junon in LEU, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - FECIOARA,
Junon in
BALANTA, BIVOL DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
BALANTA - FECIOARA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - BIVOL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ALINA 02.04.1977 EA+11.01.1970 EL
EA - BERBEC,
Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - CAPRICORN,
Junon in VARSATOR, CAINE DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
BERBEC - CAPRICORN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE  - CAINE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

INGRID 28.12.1967 EA + 4.6.1978 EL
EA - CAPRICORN,
Junon in SCORPION, CAPRA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -
GEMENI, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
CAPRICORN - GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

LALA 20.06.1978 EA+01.03.1967EL
EA - GEMENI,
Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
PESTI, Junon in LEU, CAPRA DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
GEMENI - PESTI  COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - CAPRA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tipTAUR . Citeste descrierea relatiei voastre AICI

LAVINIA 24.05.1987 EA+19.09.1983 EL
EA - GEMENI,
Junon in PESTI, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - FECIOARA,
Junon in TAUR, PORC DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
GEMENI - FECIOARA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

SUP3RBA 17.06.1983 EA + 13.11.1983 EL
EA -
GEMENI, Junon in BERBEC, PORC DE APA(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL -
SCORPION, Junon in BERBEC,
PORC DE APA(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
GEMENI - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - PORC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - APA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

SABRINA 07.08.1988 EA + 14.05.1986 EL
EA -
LEU, Junon in RAC, DRAGON DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL -
TAUR, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU - TAUR COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - TIGRU COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

VICA 23.04.1976 EA +09.10.1977EL
EA - TAUR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL -
BALANTA, Junon in SAGETATOR, SARPE DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
TAUR - BALANTA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 OCTOMBRIE 2012
(ASPECT, KARMA, MISTERELE NOPTII, CURIERUL DESTINULUI)

[ASPECT] SABRINA 07.08.1988- 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2012 pana in MAI 2013 Jupiter trece prin casa IX deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT CONJUNCT CU JUPITER NATAL - Cand JUPITER este conjunct cu propria pozitie de la nastere, incepe un nou ciclu jupiterian in viata dv., aducand noul si energia benefica in toate planurile vietii. Este recomandabil sa nu incepeti nimic nou sau important pentru viata dv. cu cateva luni inainte de inceputul unui nou ciclu jupiterian, ci sa lasati cele mai importante evenimente, decizii, directii, initiative, proiecte pentru momentul imediat urmator acestei conjunctii. Evitati sa faceti mutari spectaculoase, sa luati decizii capitale in perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lasati totul pentru acest moment benefic de care nu aveti parte decat o data la 12 ani. Este ca si cum, dupa 12 ani de evolutie, va nasteti din nou, oferindu-va o noua sansa de progres pe toate planurile, o noua portie de energie si curaj pentru a va infaptui planurile cele mai importante. Veti simti ca viata dv. capata o alta perspectiva, mai luminoasa, mai optimista, deci profitati de energia lui Jupiter ce se va resimti incepand cu lunile specificate. Ati putea deveni mult mai interesat de legislatie, justitie, medicina, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi straine, cultura, calatorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o calatorie importanta – peste hotare – pentru inceperea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale si geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru intalnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocatii sau a unui nou ideal de credinta, pentru descoperirea misiunii acestei vieti, pentru sanse deosebite, pentru distractii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vanatoare, pentru victorii in procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o noua specializare, pentru emigrare sau mutare in strainatate, pentru schimbari majore de destin, pentru inceputuri majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. In anul in care Jupiter se intoarce la pozitia sa de la nastere, poate avea loc un eveniment care va poate schimba cursul vietii, chiar daca nu va veti da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste cativa ani, cand veti face o trecere in revista a vietii dv. Totusi, exista riscul ca in aceasta perioada sa va lasati cuprins de un exces de zel, facand totul mai mult decat ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul.

[KARMA] SABRINA - 07.08.1988 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2011-20121 - urmatoarea va fi - 2015-2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2053-2055. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MAI 2011 - IANUARIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa III semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: discuta, vorbeste, exprima-te, cauta o cale de a te face inteles, ia legatura cu lumea, transmite mesajul tau celorlalti, invata, informeaza-te, argumenteaza ceea ce gandesti, pune mana pe carte, calatoreste, relationeaza, cunoaste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

ADRIANA 1981 RELATIA DIN PREZENT ARE SANSE PT UN HAPPY-END? PRECIZEZ DIFERENTA IN PLUS DE 7 ANI LA MINE + COPIL IN INGRIJIRE + RELATIE LADISTANTA - Din pacate nu are viitor, impedimentele sunt mari si e greu de crezut ca veti ave amandoi forta de a le depasi. Dar lasa timpul sa decida!

ANAMARIA 1982 CE MI PUTETI SPUNE DESPRE CEL CU CARE MA VOI MARITA? - Cred ca a mai fost casatorit o data, posibil si cu copii, va juca un rol major in viata ta, si in bine si in mai putin bine, pentru ca el te va face si fericita si nefericita. Posibil sa lucreze intr-un aparat de stat, militar sau profesor de exemplu, cam de aceeasi varsta.

ANAMARIA 1982 CE_MI PUTETI SPUNE DESPRE CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Ai pus deja aceasta intrebare! La o zi diferenta raspunsul e acelasi!

ANDREEA 1991 VA DEVENI RELATIA MEA CU DAN SERIOASA? AVEM VREUN VIITOR IMPREUNA? - Nu prea, intr-o zi se vor infilitra intre voi minciuni si risc de tradare incat vei avea de suferit de pe urma relatiei, si veti decide ca e mai bine sa terminati.

ANGY D 1963. CUM VA EVOLUA SITUATIA LA SERVICI PENTRU MINE, PANA LA SFARSIT DE AN, CAT SI PENTRU ANUL VIITOR? - Cand sus, cand jos, e o perioada instabila, in care vei cunoaste si bucuria si supararea la serviciu. Nu se poate vorbi de o atmosfera constanta, dar per ansamblu nu vor fi probleme majore, le treci pe toate cu un dram de optimism si curaj.

ANONIM 03.11.1974 CARE VA FI VIITORUL RELATIEI MELE CU C 1973? DORESC DETALII - Nu va dura mult relatia, intr-o zi comunicarea dintre voi va scadea, parca nu veti mai coopera asa de bine si veti descoperi ca e o relatie fara pronfunzime.

AYNUR 1971 CAND NE VOM CUMPARA SI NOI O MASINA CARE SA NE MULTUMEASCA CA PRET SI CALITATE - Nu curand, cred ca veti mai avea una - poate chiar doua - dar nesatisfacatoare in urmatortii ani, dar totusi nu se anunta nicio masina spectaculoasa, care sa fie asa cum o visati cu totii.

B.C 1981 SI N 1989 NEAM DESPARTIT DE O VREME.ESTE EA JUMATATEA MEA - Nu sunteti jumatati sortite, relatia are sanse minore de a fi reluata si de a se dezvolta intr-o directie promitatoare.

C.N 1989 AM AVUT O RELATIE CU B.C. CE A SIMTIT EL PENTRU MINE.SE MAI GANDESTE LA MINE.O SA MAI RELUAM RELATIA - Uneori se mai gandeste, dar la timpul trecut, pentru ca nu cred ca isi doreste sa mai reluati relatia. Fiecare pe drumul sau. Cred ca deja se gandeste la alta femeie.

C.N 1989 CAND O SAMI GASESC JUMATATEA.E MAI INVARSTA DECAT MINE.CATEVA INDICI VA ROG - Nu mai e mult pana te vei indragosti de cel care iti va deveni mai apoi jumatate sortita, desui nu e exclus sa fi aparut deja in adolescenta, cumva. Va aparea candva in urmatorii 8 ani si va fi o dragoste mare.

CIPRI 1981 CAND MA CASATORESC.O CUNOSC PE ACEA FATA - Nu o cunosti inca si ar putea aoarea in urmatorii 7 ani, poate chiar la anul, desi nu cred ca tot atunci va incepe relatia.

CORINA 1985 IMI DORESC MULT O FAMILIE. CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - E posibil sa ai... doua jumatati, iar  sansele de casatorie cele mai mari sunt in urmatorii 4-8 ani.

CORNELIA 1978 ESTE MARIAN BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI - Relatia voastra are sanse sa se dezvolte, dar va lipsi totusi ceva care sa duca la casatorie. Exista riscul unei separari la un moment dat si viitorul depinde mult de felul cum veyi gesiona acel moment.

CRISTINA 1981 VIITORUL BARBAT DIN VIATA MEA ESTE C PE CARE L-AM CUNOSCUT DE CURAND LA SERVICIU SAU VA FI ALTUL? - Nu cred, dar poate fi mai intai un prieten, pentru ca relatia nu se va lega usor, vor exista niste piedici.

CRISTINA LAVINIA 1987 VOI AVEA COPIL CU RADU? - Cel mai probabil nu,. nu cred ca el isi doreste asta.

CRISTINA V 1962. VOI FINALIZA IN URMATOARELE SAPTAMANI PROBLEMELE IMOBILIARE SI CONJUGALE? - Va dura mai mult, dar se vor rezolva cu bine, viata ta va reveni la o oarecare stare de normalitate si liniste.

DORI 1974 CARE ESTE ROLUL LUI SORIN IN VIATA MEA? - Si tu ai multe de invatata de la el, ceva ce te va ajuta sa te maturizezi, sa inveti mai multe despre implicarea intr-o relatie, ceva ce iti va fi de folos in viitor. El e un fel de profesor pentru tine.

DORI 1974 CARE ESTE ROLUL MEU IN VIATA LUI SORIN? - Ai rolul de a-ti da un pic de energie, un impuls din exterior, esti ca un fel de motor pentru el, pentru a-o scoate dintr-o pasa proasta sau dintr-o zona pasiva in care ar fi capabil sa renunte la multe.

IOANA 1985 VOI REUSI SA SLABESC 10 KG SI SA MA MENTIN LA ACEA GREUTATE? - 4-5 se poate, dar 10 e cam greu,c el putin nu fara un medic care sa te sfatuiasca in acest sens. Insista!

IONEL69 CAT DUREAZA RELATIA MEA CU EUDOCHIA  - Va dura atat timp cat amandoi vasliti la aceeasi barca, pentru ca va veni o zi cand vei simti ca nu mai aveti aceleasi scopuri, ca nu priviti in aceeasi directie, veti fi jumatati cu sensuri diametral opuse, si atunci relatia va esua. Lupta sa aveti un scop comun!

IULIA 1985 VA REVENI C. INAPOI, LA UN MOMENT DAT IN VIATA MEA? - Da, va incerca sa revina, dar va veni cu minciuni, cu abureli si va trebui sa fii foarte atenta daca merita sa ii treci cu vederea!

IZABELLA 72 CONSTANTIN DIN CAUZA UNEI FEMEI SE COMPORTA URAT SOTUL MEU, MA JIGNESTE,NU MA MAI SUPORTA,BATE? - Nu, aceasta e atitudinea lui atunci cand se simte in inferioritate. Vede in tine acum un rival, nu un aliat, se simte cu ceva mai prejos decat tine si reactioneaza asa. Se simte frustrat si neimplinit, si atunci tu devii tinta agresivitatii sale.

LIA 1970 CE ANUME NU A GASIT LA MINE GABRIEL CAND NE-AM CUNOSCUT IN IUNIE SI CE NU I-AM OFERIT DIN CE CAUTA? - Un anumit aspect exterior - ii place un anumit gen de femeie si tu nu esti asa - dar si o atitudine mai deschisa, mai indrazneata poate, mai prietenoasa. Parca isi dorea o femeie de lume.

LIA 1970 GABRIEL A SIMTIT CEVA CAND M-A VAZUT PE 5 OCTOMBRIE, A AVUT VREO EMOTIE DUPA ACEEA CU PRIVIRE LA MINE, CHIT CA A PARUT RECE PE MOMENT? - Din pacate nu e reactia pe care ai fi dorit-o, rece si distant a fost si in interior, cu adevarat, nu numai in aparenta, deci nu l-a preocupat orea tare momentul, nu ca pe tine.

LIA 1970 GABRIEL STIE IN PREZENT CEVA DESPRE MINE SAU ARE VREO IMPRESIE VIS-A-VIS DE MINE, SI EXACT CE? - Nu stie mai nimic si e prea egoist si preocupat de propria persoana ca sa incerce sa afle despre tine ceva, plus ca momentan e interesat si de altcineva, deci nu are motiv sa afle mai multe despre tine.

LULLU F 04.10.1967 ANUL VIITOR, IN CE LUNA INCEP SA LUCREZ SI IN CE LUNI VOI AVEA PROBLEME DE SANATATE SI IN CE VOR CONSTA ACFSTEA ? - O intrebare pe mesaj te rog! Da, vor fi doua momente mai dificile anul viitor in privinta sanatatii, in primele 9 luni, propbleme pe care le-ai mai avut inainte dar care pot fi tinute sub control cu tratament si un regim de viata atent.

MARIA F 08.09.1974 VA MULTUMESC PT RASPUNSUL DIN SEPTEMBRIE SI TOTUSI VA ROG SA IMI SPUNETI CAND VA EXISTA O STARE DE SIGURANTA SI DE BINE DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR ? - Nu curand, trebuie sa ai rabdare, pentru ca nu se aseaza inca lucrurile pe un fagas stabil. In urmatorii ani vor fi si momente foarte bune - mai putine insa - insa si unele critice riscante. Cred ca pana in 2015 lucrurile raman pe un teren instabil inca, de aceea trebuie sa fii foarte atenta la deciziile financiare viitoare.

MARIAN 87 CE REPREZINTA R PENTRU MINE? - Este o femeie ce va avea un efect major asupra ta, dar depinde mult de tine incotro va merge relatia. Ar putea fi femeia cu care sa cladesti o relatie de durata, ca sotie si mama a copiilor tai, dar mai sunt inca unele aspecte de clarificat intre voi.

MARIANA 1972 CE FEL DE PROBLEME VOI AVEA LA SERVICIU? - Neintelegeri, frustrari, vei avea impresia ca nu esti ascultata sau respectata, probleme de comunicare cu colegii sau sefii, o oarecare senzatie ca bati pasul pe loc, ca te plafonezi sau ca nu te poti manifesta mai deschis. Ca o senzatie de retragere in umbra.

MARIANA 1979 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU DAN? - Greoi si defectuos o vreme, de parca ar aparea niste probleme intre voi, ori o senzatie de raceala sau un blocaj de comunicare, ori sentimentul ca nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda. E nevoie de o discutie serioasa sau poate chiar de un ajutor din afara.

MIHAELA 1963 SI EUGENIO ESTE CEL ASTEPTAT? VA FI IUBIRE SI O RELATIE? ESTE POSIBIL? - Am raspuns deja la aceasta intrebare in arhiva de luna trecuta. desi relatia nu va dura, ai totusi multe de invatat de aici, care te vor ajuta la viitoarele relatii si poate mai ales la cea cu adevarat sortita. Inveti multe despre iubire, implicare si barbati.

MIHAELA 1963  KARMA MEA SI CE SA INVAT DIN EA - Ai venit pe lume cu multe lectii de invatat, si le vei invata prin evenimente marcante mai ales la nivel fizic si psihic, pentru ca vei simti pe pielea ta multe. In alta viata nu ti-ai indeplinit corect rolul de parinte si acum aici ar trebui sa faci niste eforturi, de a-ti dedica neconditionat iubirea si grija celor care te iubesc. De multe ori vei suferi pierderi si esecuri de natura emotionala pentru a intelege lectia iubirii totale, ceea ce in viata anterioara nu ai inteles, dar nu isneamna ca in aceasta viata vei fi fericita iubind. Vei iubi, dar nu intotdeauna vei primi la fel inapoi, deci si asta face parte din karma ta.

MIRABELA SOFIA P  1990 CAND O SA AM O RELATIE STABILA - Nu curand, dar in urmatorii 3-4 ani se va ivi o astfeld e sansa.

MIRABELA SOFIA P  1990 UNDE O SA INTALNESC PESOANA CU CARE O SA MA CASATORESC - Ori la facultate sau intr-o institutie de invatamant, ori undeva intr-un mediu profesional.

N 1989 CE SA FAC? SAI SPUN LU B.C CA SUNT INSARCINATA ,CUM VA REACTIONA. VA RECUNOASTE CA ESTE AL LUI? - Trebuie sa-i spui, cu luciditate si fermitate, fara implicatii sau sensibilitati emotionale, pentru ca destainuirea ta e posibil sa nu aiba urmarile pe care le speri. Daca e un om responsabil, isi va asuma rolul.

NARCISA 1969 VOI DA DRUMUL LA O AFACERE PE CONT PROPIU IN 2012A SAU 2013 - Nu e usor moimentul, e o perioada destul de confuza cand ai putea fi atrasa de directii iluzorii. Daca ii dai drumul exact in martie 2013, ar merge, dar nu va fi usor.

NEVROTIQ 1983 VOI PLECA CU CELDE LANGA MINE DIN TARA? SI DACA DA, O SA GASESC UNJOB CARE SA MI SE POTRIVEASCA? - Cel mai probabil nu vei pleca, urmatorii ani parca esti inca foarte legata de tara de bastina.

PAULA 1969 DUPA CATE LUNI VA REVENI MARIUS ACASA? - Nu e clar, ori 4, ori  8, dar nu prea curand totusi. Poate de sarbatori.

RO 1975 CE ROL VA AVEA R IN VIATA MEA? - Unul benefic, iti va da un impuls nou, iti va da chef de viata, te va impinge de la spate, deci un efect stimualtiv, care te va ajuta sa iti recapeti increderea sau curajul. Depcamdata e o sansa de iubire.

RODICA 1980 EU SI C TRECEM PRINTR-O PERIOADA DIFICILA. VA MERGE BINE DE ACUM INAINTE RELATIA NOASTRA? - Din pacate greul nu a trecut, cred ca va mai exista un moment si mai dificil, de care depinde mai apoi viitorul relatiei. E posibil ca intre voi sa intervina si o alota persoana care sa strice si mai mult. Daca iubirea voastra e reala, veti depasi impasul.

RODICA 1974   EU SI PARTENERUL MEU VALENTIN TRECEM PRINTR-O PERIOADA MAI TENSIONATA.VOM REUSI SA NE REDRESAM RELATIA? NE VOM IMPACA?A PLECAT PT.3 LUNI LA MUNCA IN ALTA TARA.SE VA INTOARCE LA MINE? - Sunt mari sanse sa depasiti cu brio situatia, arata-i intelegere, nici lui nu-i usor acolo, si mai ales faceti ceva sa nu mai stati departe unul de altul. Relatia va continua daca veti fi alaturi cumva.

ROXANA 1985 VOI DIVORTA DE IONUT? - Riscul divortului e mare in urmatorii 5 ani, pentru ca se apropie o perioada destul de sumbra si de sensibila pentru relatia vioastra. Daca nu apare o a treia persoana intre voi, atunci puteti salva casnicia.

SIMONA 1974 CE SENTIMENTE ARE V PT MINE? E SINCER? - Nu sunt cele pe care poate le speri de la el, dar daca stii sa te multumesti cu putin, atunci relatia are sanse. In felul lui te iubeste, dar mi-e teama ca nu esti singura pentru care simte asa ceva.

SUP3RBA 1983 DECE EU SI RUDY IN ULTIMA PERIOADA NE CERTAM FOARTE DES, ARE O ALTA IUBITA? SAU AVEM FARMECE? - Nu e nicio interventie din afara, nici alta femeie, nici farmece, si doar o problema de comunicare ce a iesit la iveala dupa ce ati ajuns sa va cunoasteti mai bine si dupa ce fluturii din stomac de demult au mai trecut. Asta e realitatea relatiei voastre, deci nu trebuie sa te amagesti singura.

SUP3RBA 1983 VOI PUTEA AVEA COPII VREODATA? - Ar trebui sa ai copii, poate chiar 2 pana in 2021. Dar daca simti ca sunt niste probleme de sanatate, cauta-le solutia!

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®