®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!


Numai in reteaua
VODAFONE

Doresti horoscopul zilnic Acvaria prin SMS? Iti oferim un serviciu pe baza de alerta zilnica cu reinnoire automata.

Pentru abonare: trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604

Costa 0,10 centi + TVA/mesaj primit
Taxarea se face zilnic la primirea SMS-ului

 

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna noiembrie 2011 | Pagina 1

ARHIVA LUNII NOIEMBRIE 2011
Ultima actualizare a acestei pagini: 09 decembrie 2011 18:06
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-30 NOIEMBRIE
ASPECTUL ANULUI -
1-30 NOIEMBRIE
PERIOADE KARMICE
-
1-30 NOIEMBRIE
ASTRO-CALCUL
- 1-30 N0IEMBRIE
CUPLUL, PE SCURT
- 1-30 N0IEMBRIE
MISTERELE NOPTII - 1-30 NOIEMBRIE

---Aici se incheie arhiva lunii noiembrie 2011--- ;

MARIA 1977 PESTE CAT TIMP MA MUT CU C.A SI DACA ASTA MA VA FACE FERICITA SAU NU NE VOM MAI INTELEGE? - Nu prea se intrevede o mutare im[preuna in urmatoarele 4-5 luni, ceera ce poate fi totusi spre binele tau, pentru ca nu sar fi chiar asa cum speri. Mai astepta!

MARIA 1977 CE SE VA INTAMPLA CU CARIERA MEA:IMI VOI DESCHIDE PROPRIUL CABINET, MA ASOCIEZ CU ALT CINEVA,VOI LUCRA IN SPITALUL L.T.,PPRIMESC GARZI  IN ALT SPITAL DIN TM SAU VOI PLECA IN ALT ORAS, POATE R. SA LUCREZ LA VREUN SPITAL? - Lucrurile ar sta cam asa: propriul cabinet ar fi o idee inselatoare. Asociere - nu, pentru ca nu vei gasi pe cineva cu care sa ai o relatie buna. Spitalul LT - posibil da, daca ai pe cineva acolo care sa te ajute. Garzi in alta parte - nu deocamdata, poate la anul. Alt oras/spital - sansele sunt mari, dar trebuie sa lupti pentru asta. Lucrurile inca nu s-au clarificat, deci inca mai stai in asteptarea unei vesti.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 20-30 NOIEMBRIE 2011
(C
URIERUL DESTINULUI)

AGLAIA 1963 CUM EVOLUEAZA IN 2012 SERVICIUL ACTUALPENTRU MINE ? - E un an bun, de ascensiune lenta dar sigura, in care avei avea suficiente sanse de a-ti demonstra valoarea si superioritatea in anumite privinte. Vei invata lucruri noi si vei fi apreciata.

ALEX 1986 VOI RAMANE IMPREUNA CU PARTENERA MEA? - O vreme da, ar trebui sa fie o relatie de cativa ani, dar in urmatorii 4 ani va aparea un moment critic greu de trecut.

AMINA 1970 CUM VA ARATA VIATA MEA SENTIMENTALA IN VIITOR? - Urmatorii 1-3 ani sunt buni, cu sansa de a cunoaste mai multe persoane, din care una va juca un rol marcant, poate cu cel care iti va deveni partener de viata pentru totdeauna.

ANA 1989 INTRE MINE SI G O SA FIE O RELATIE SERIOASA, EVENTUAL O CASATORIE? - E trecator prin viata ta, e o relatie care contine si minciuna, si risc de tradare, si atitudini egoiste sau posesive, incat nu va conta prea mult dintre alte relatii.

ANCA 1969 IND IMI VOI INTILNI JUMATATEA? - Nu e exclus sa fi trecut deja prin viata ta in ultimii 6 ani, poate chiar una din fostele iubiri sa fi fost jumatatera ta dar ceva v-a despartit atunci sau nu v-a lasat sa va apropiati mai mult.

ANCA 1969 TREBUIE SA FAC CEVA PENTRU A FI CU D? - Sa te prezinti intr-o lumina mai buna, chiar sa modifici ceva in aspect sau in felul de a te comporta in lume, sa fii mai indrazneata, mai vesela, mai optomista, si mai... usuratica, mai libertina, nu foarte serioasa.

ANCA 1978 AVEM SANSE EU SI G SA FIM IMPREUNA REAL (AVEM O RELATIE LA DISTANTA) SA FIE EL JUMATATEA MEA?  - Da, ar fi sanse, numai ca nu curand! Daca relatia voastra rezista la distanta in urmatorii 3 ani, sunt sanse ca in jur de 2014 sa formati un cuplu real.

ANCA 1978 MA INTALNESC ANUL ACESTA CU G? AVEM O RELATIE LA DISTANTA - Inca nu, dar anul viitor sansele cresc major, dar va depinde mult de tine.

ANDRA R 1988 MA VOI CASATORI CU IUBITUL MEU,VALENTIN? - Din pacate va interveni ceva, de parca o greseala din trecut a unuia din voi va aparea la lumina dupa mult timp si pune in pericol relatia vioastra. Daca depasiti acel hop cu bine, se poate sa se ajunga la casatorie, dar in acest moment riscul unui esec e mai mare.

BEA 1975 A REGRETAT(REGRETA)VREODATA J.DESPARTIREA DE MINE SAU RELATIA NOASTRA - Da, numai ca nu o recunoaste in fata lui, orgoliul e prea mare sa accepte ca ar avea vreo vina. Dar da, adeseori ii pare rau.

 BEA 1975 LUCIAN ESTE URSITUL MEU? - Nu, relatia voastra se va traci cu timpul si nu te va mai face fericita.

 BRINDUSA L 1968.CÂND ÎMI VOI ÎNTÂLNI JUMATATEA? - Nu prea curand, dar intre 2014-2018 sansele sunt ceva mai mari. Numai ca nu va veni pe tava, ci ti se va cere si un efort pentru asta.

CAMELIA-TAMARA1963 MA VOI MAI CASATORI VREODATA - Vei mai cunoaste barbati cu care vei incerca relatii, dar greu se va lega ceva atat de profund incat sa ajunga la casatorie. Sanse exista in urmatorii 4 ani, dar peste 4 ani cam gata cu sansele.

CARMEN 1967 SOTUL MEU ARE PE ALTCINEVA? - Mesajul nu a fost trimis corect, de aceea nu aveai cum sa pruimesti raspunsul! Ai spus, am raspuns, altfel nu aveam de unde sa stim ca exista acest mesaj. Spotul tau nu are pe nimeni, dar e nemultumit sufleteste, ii lipseste ceva, ce nu mai primeste de la tine, incat ar fi dispus sa incerce cu alta, daca se va ivi ocazia. Repara cat se mai poate.

CORINA 1976 CAND O SA APARA IN VIATA MEA UN BARBAT CU CARE SA FORMEZ UN CUPLU? - Ar fi sanse in urmatorii 2 ani, dar va fi o relatie oscilanta, ba e, ba nu e, tocmai de aceea se va lega extrem de greu.

CORINA 1976 O SA PROSPERE IN VIITOR AFACEREA MEA? - Da, va fi bine, dar trebuie sa ai rabdare pentru ca prosperitatea si stabilitatea apar peste vreo 2-4 ani. Pana atunci mult efort si adeseori hopuri.

CPI 1992 NU AM O RELATIE BUNA CU PARINTII MEI. CAND VOI REUSI SA FIU INDEPENDENT SI SA SCAP DE POSESIVITATEA LOR? - Intotdeauna ei vor avea un rol major in viata ta, uneori te vor trage unul intr-o parte, unul in alta, iar tu vei incerca sa te revoltti impotriva lor, dar de independenta nu prea se pune problema deocamdata. Poate dupa 2013, dar nici asa nu e foarte sigur, pentru ca vei avea nevoie de ei mult timp de acum incolo.

CPI M 1992 CARE ESTE MISIUNEA MEA IN ACEASTA VIATA? - Greu iti vei intelege rolul pe acest pamant si o vei face cand vei fi destul de matur. Tocmai efortul si lupta continua de a-ti castiga libertatea pe toate planurile este telul tau suprem, nu degeaba ai parinti atat de posesivi, care sa iti puna la incercare forta de a scapa din capcana lor.

CRIS 1971 AM VREO PROBLEMA DE SANATATE? - Nimic grav sau care sa nu poata fi rezolvat repede.

DANIELA 1969 CARE AR TREBUI SA-MI FIE PRIORITATILE PENTRU PERIOADA URMATOARE? - Sa inveti ceva nou, aprofundat, ceva care iti va fi util in viitor - un curs, o facultate - sa explorezi si o zona cu tenta spirituala, sa incerci sa-ti capeti independenta printr-un act individual, curajos, prin care sa te simti mai libera.

DANIELA 1976 CAT TIMP VOI MAI LUCRA LA ACTUALUL LOC DE MUNCA - Nu se intrevede nicio schimbare in rau in urmatorii ani, deci lucrurile pot merge destuld e bine. Doar daca tu iti doresti neaparat altceva, atunci vei lua o deciyie in urmatorii 2 ani.

DANIELA 1976 IMI VA FI MAI BINE DACA VOI SCHIMBA ACTUALUL LOC DE MUNCA, E MAI BINE SA ACCEPT PROPUNEREA UNUI ALT LOC DE MUNCA, VOI FI MAILINISTITA, CU STRES MAI PUTIN - De stres nu scapi nicaieri, dar daca tu nu mai poti rezista la actualul loc de munca, e bine sa schimbi, dar in general esti sfatuita sa ramai, si sa suporti tensiunea, pentru ca lucrurile se vor ameliora in timp.

DIA 1976 R AR PUTEA FI PERECHEA? - Nu, e doar o atractie trecatoare in care te vei simti bine o perioada, dar nu e si jumatatea.

DIAP 1974 O SA REUSIM SA EMIGRAM IN CANADA? - Greu de spus, ar fi uin demers lung si cu timpul interesul sau entuziasmul de acum vor mai pali incat e foarte posibil sa nu mai intreprindeti nimic. Numai daca amandoi va doriti asta la fel de mult si va sustineti reciproc. Unul are rezerve.

ELENA 1977 CAND MA VOI CASATORI SI CU CINE? VOI AVEA COPII? - O intrebare pe mesaj, te rog. Aici sunt 3! Sanse de casatorie sunt in urmatorii 4 ani, dar vei face acest pas cu ceva rezerve.

ELENA 1977 CE ROL ARE BOGDAN IN VIATA MEA? - Trecator, neimportant, in urma lui va ramane un gust amar si multe semne de intrebare.

ELENA 1977 IL CUNOSC PE CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Nu este exclus sa il fi cunoscut cumva in trecut, dar nu ai auzit despre el lucruri prea bune.

ELENA 1977 IMI VOI SCHIMBA JOBUL?VOI CASTIGA MAI MULT? - Nu se intrevede vreo schimbare pe cativa ani inainte dar situatia financiara se va echilibra.

ELENA 1977 IUBESTE PE ALTCINEVA?ARE PE ALTCINEVA? - Nu iubeste p[e altcineva, dar e oricand dispus sa incerce ceva nou, daca se iveste ocazia.

ELENA 1977 MA VOI MUTA CU MASSI? - Nu se vede asa ceva o perioada destul de lunga, deci cel mai probabil nu.

ELENA 1977 VOI AVEA O RELATIE CU MASS? - Posibil sa iasa ceva din intalnirea voastra, dar nu va dura mult si nici nu te va face fericita.

ELENA L 1975 VOI AVEA UN COPIL ANUL VIITOR? - Cel mai probabil nu, asteptarea se prelungeste.

GABRIELA 1964 .REFERITOR LA SMS DIN 20 NOV.IN CE SENS TREBUIE SA PRIVESC INAPOI?GRESESC UNDEVA? - Au existat niste probleme in trecut care pot reaparea in discutie in perioada urmatoare, deci trebuie sa le rezolvi pe acelea mai intai: o colaborare esuata, o greseala, un sfat eronat primit de la cineva, imterventia nefasta a unui rival.

GEORGIANA 1976 CE VA MAI FI INTRE MINE SI PAUL?REL.S-A TERM. DIN CAUZA UNEI FEMEI CARE A INTERV.IN REL.NOASTRA.RAMANE CU EA SAU CU MINE? - Sanse de impacare ar fi, dar nu va dura mult si iar se va baga cineva intre voi, ca atare nici nu prea merita sa mai incerci.

HERA 1976 IMI CUNOSC VIITORUL SOT, CE PROFESIE ARE, VOI AVEA COPII? - O intrebare pe mesaj, te rog. Aici sunt 3! El e momentan departe de tine si nu l-ai cunoscut dar poate aparea destul de curand, iti va atrage atentia prin ceva special.

ILEANA ANDREEA 1979 CAND AM SA MA CASATORESC? - Nu foarte curand, ar trebui sa se intample pana in 2019 sau ceva mai aproape de 39-40 de ani.

ILEANA ANDREEA 1979 CINE ESTE JUMATATEA MEA? - Un barbat mai matur, zodie de pamant sau de foc, pe care il vei iubi si al carui nume poate contine cel mai probabil 8 litere, printre care G,H,I,C.

ILEANA ANDREEA 1979 CU CINE AM SA MA CASATORESC? - Pai nu e aceeasi intrebare??? Am raspuns deja mai sus.

ILEANA ANDREEA 1979 VOI AVEA O RELATIE CU SU? - Da, poate iesi ceva de aici, dar nu va fi o relatie totala, parca mereu va mai exista intre voi o a treia persoana.

LAVINIA 1976 EXISTA SANSA DE A MAI AVEA O RELATIE CU CA? - Da, ca o relatie trecatoare, se poate, dar nu dureaza mult si se incheie destul de brusc.

LIZA 1967,M AM INTALNIT CU L P, S A BUCURAT DE MOMENTELE PETRECUTE?MA IUBESTE? - S-a simtit bine, dar nu e vorba si de dragoste aici. E un tip care nu prea stie sa iubeasca sau cel putin sa se deschida sentimental asa cum ai dori, fiind o fire mai rationala, nu emotionala. Deci nu prea poti astepta de la el gesturi de tandrete sau de iubire.

LUCIA 1977. AM RAMAS ÎNSARCINATA ÎN NOIEMBRIE,EXACT CUM MI-ATI SPUS! O SA NASC O FETITA SAU UN BAIAT? - Felicitari! Si de ce nu lasi un pic destinul sa-ti ofere si surprize? Oricum ai sa afli in curand la ecograf! Cred ca va fi ceea ce nu prea ti-ai dori tu sa fie.

LUCICA H 1982 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu va aparea curand, cred ca mai ai de asteptat cel putin 4 ani, si pana atunci vei avea relatii care iti vor lasa amintiri neplacute.

MADALINA B 1990 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Urmatorii 5 ani aduc sanse de a-ti cunoaste jumatatea, doar ca intalnirea va fi cumva mai dificila, nu se va lega usor relatia pentru ca va exista un inconvenient: ori de varsta, ori de statut social, ori de distanta...

MAGHII DESI SUNTEM COMPATIBILI100% ASA MI-ATI SPUS DUPA 2ANI NE-AM DESPARTIT AVEM 1AN DECAND SUNTEM DESPARTITI . NE VOM IMPACA? - Dar compatibilitatea nu e o garantie nici a fericirii, nici a durabilitatii unei relatii! Chair daca ar mai exista o impacare, nu va mai fi la fel ca inainte, si oricum el intre timp si-a gasit pe altcineva.

MARI DANI 1985 CAND MA VOI CASATORI? - Sansele de a ajunge aproape de casatorie cresc pe la 27-28 de ani, cel tarziu 30.

MARI DANI 1985 CUM ARATA CEL CU CARE VOI AVEA PRIMUL COPIL? - Este omul fata de care ai niste datorii karmice majore, nua spectul conteaya, ci rolul pe care il va juca in viata ta, pentru ca pare a fi omul predestinat ca sot.

MARIA 1970 ARE ROST SA LUPT PT G SI SA SPER K IN TIMP VA DORI SA FIM IMPREUNA SAU NU VOI FI O OPTIUNE PT EL? - E un tip atat de schimbator si de indecis, incat niciodata nu vei sti ce doreste. Acum te vrea, acum nu te mai vrea, si s-ar juca asa cu tine fara sa poti fi sigura de el. Nu merita efortul, pentru ca iti va scapa printre degete de fiecare data.

MARLENE 1984. AS VREA SA STIU DACA LEGATURA MEA CU M 16.03.1981 VA MERGE INTR-O DIRECTIE POZITIVA SAU AR FI MAI BINE SA RENUNT LA EL? VA MULTUMESC! - Relatia ar putea continua, dar nu va merge prea departe, va ajunge intr-un punct critic din care nimic nu va mai evolua, simtindu-te blocata intr-o relatie fara viitor. Intr-o zi oticum vei renunta la el.

MCI 1969 MEZINA, N E TALENTATA ARTISTIC PICTURA-TEATRU DAR E TIMIDA SI SE ASCUNDE! CE SA URMEZE? LICEU DE ARTE SAU NORMAL, PT CE MESERIE? - E talentata, dar nu ava face din asta o cariera, desi isi va dezvolta talentele pe cont propriu. Intr-o zi va avea o cariera intr-un domeniu diametral opus artelor si stiintelor sensibile, catre ceva mult mai concret si mai strict, incat i s-ar potrivi mai degraba o pregatire mai stiintifica, nu artistica. Economie, matematica-fizica, stiinte exacte. Arta va ramane hobbyul ei, a doua sa natura, de care se va folosi adeseori pentru a se simti implinita, dar nu neaparat ca o cariera.

MI 1984 CAND SI UNDE IL VOI INTALNI PE EL? - Posibil foarte curand, esti chiar in jurul varstei cand l-ai putea cunoaste, dar nu se va lega tot acum si relatia. Va fi o cunoastere mai indelungata fara a exista si sentimente intre voi. Posibil la scoala sau la serviciu, sau in relatie cu acestea.

MI 1984 MA VOI IMPACA CU EL? - Ar fi mai bine sa nu lupti sa il readuci in viata ta, pentru ca o a doua etapa in relatia aceasta nu va clarifica nimic. Tot aici veti ajunge si a doua oara si el nu va fi niciodata un om deschis.

MIHA 1990 CE POT FACE CA SA RAMANA CIPRI LA LOCUL DE MUNCA ACTUAL?L-AS PUTEA CONVINGE CUMVA?MA TEM CA DACA PLEACA VOM PIERDE LEGATURA - Nu ai cum se intervii in deciziile de viata ale altui om. Poate doar sa ii arati ca iti pasa de el si indiferent de locul de munca pe care il va avea, ai dori sa tineti legatura. Nu jobul e problema, ci relatia voastra! Si nu prea cred ca poti afce ceva in acest sens.

 MIHA 1990 SA-I ARAT CA-L PLAC,SA-I CER NR.DE TEL.SAU M-AR RESPINGE?MA TEM CA-L PIERD.AR VREA CIPRI SA FIE CU MINE?S-A ATASAT DE MINE? - Te-a remarcat. dar nu are si intentii fata de tine, esti o cunostinta din multe altele, pe care da, o place in oarecare masura, dar nu va iesi ceva de aici. Dar merita sa tatonezi terenul ca sa nu ramai cu intrebarea "ce-ar fi fost daca..."

MONYYCA 1986 CAND MA MARIT?CU CINE,CU ACTUALUL PRIETEN C. SAU CU ALTUL? - O intrebare pe mesaj te rog! Sansele de casatorie cresc mai ales dupa 30 de ani, si pana atunci cred ca vor mai exista doi barbati in inima ta. Posibil mai catre 2018.

MONYYCA 1986 MI.AM FACUT NISTE ANALIZE IMPORTANTE.IESE CEVA GRAV,BOALA GRAVA? - Pe lumea aceasta au fost trimisi diversi mesageri ai destinului care au roluri cheie in vioata noastra prin meseria lor. Medicii sunt unii dintre cei mai importanti, ca atare nu astrologul iti spune ce iese din analize, ci specialistul in domeniul respectiv. Asculta ce spune acesta!

NATALIA 74 E SINCER IUBITUL MEU GABI CU MINE,SE VA TINE DE PROMISIUNI, MA POT BAZA PE EL SI PE CUVINTELE LUI? - Din pacate nu se va tine de cuvant si iti va cauza multe deceptii ce te vor face sa nu mai ai incredere in el. Cand promite, o face la primul impuls, dar dupa aceea, se cam desumfla si uita de a promis.

NICOLAE OCTAVIAN 1980 CAND IMI VOI GASI O PARTENERA POTRIVITA? - Cea mai importanta partenera din viata ta va aparea pana la 35 de ani, deci urmeaza sa apara in maxim 5 ani.

NICOLAE OCTAVIAN 1980 CUM POT CASTIGA BANI? - Din asocieri avantajoase, din afaceri de viitor, din comunicatii, internet, contacte cu starinatatrea, din parteneriate cu prietenii, din asociatii sau fundatii, numai ca banii sunt un domeniu in care te vei realiza destul de greu si dupa suficiente gafe. Vei pierde de multe ori banii pentru ca tu, personal, nu prea stii sa-i faci. Ai nevoie de cineva alaturi care sa-ti conduca afacerile.

NICOLE 1971 VOI REUSI SA MA MUT DE UNDE LOCUIESC ACUM?FAMILIA VA FI CU MINE SAU VOI PLECA SG?CAND? - Visul tau se va implini destul de greu, deci trebuie sa lupti pentru a reusi! E un plan greu de realizat, cu mult stres, cu multe piediuci, dar daca iti pui ambitia in joc mai mult de una singura, vei reusi sa iti schimbi locul. Dar nu curand!

NIKITA 67 VOM PUTEA SA AVEM MACAR BUSINESS IMPREUNA DE DRAGUL FIULUI NOSTRU, DACA RELATIILE DE CASATORIE NU AM FOST IN STARE SA LE PASTRAM...? SAU MAI BINE SA MA STRADUIESC SA UIT ORICE CAPITOL LEGAT DE EL ?....BECAUSE LOVE HURTS - Nici afacerile nu ar fi un punct de armonie inbtre voi, va vor tensiona si mai mult relatiile, incat se poate ajunge la conflicte si mai mari decat cele deja existente. Amandoi aveti orgolii, amandoi vreti sa fiti lideri intr-o anumita directie si doua sabii ascutite nu incap in aceeasi teaca, indiferent in ce domeniu ati incerca sa colaborati. Pana la urma, fie ca vrei, fie ca nu vrei, drumurile vi se despart ioar tot ce va lega scade in intensitate pana la raceala.

NORY 1967. AS VREA SA STIU DAK MA VOI MUTA (STABILI) DINCOLO PESTE GRANITA IMPREUNA CU FIUL MEU. SOTUL MEU LUCREAZA DE CATIVA ANI IN STRAINATATE - Pana la urma vei reusi sa ajungeti acolo cu totii, dar drumul de parcurs e plin de intrebari, incertitudini, instabilitate. Urmatorii 2 ani sunt nesiguri in ceea ce-ti doresti, incat cred ca inca veti mai sta pe aici.

OANA 1968 CARE ESTE VIITORUL RELATIEI MELE CU SOTUL MEU CRISTI? - Durabilitatea e un punct sensibil al relatiei voastre, chiar daca exista o afinitate spirituala si psihica intre voi, dar cu timpul se vor infiltra in relatia voastra si suspiciuni, si minciuni, si iluzii. Daca esti dispusa sa faci comproimisuri si sa te sacrifici de dragul lui, relatia va continua in ciuda multiplelor obstacole, dar nu te astepta ca iubirea lui sa fie vesnica. Sentimentele se vor raci in timp.

RAMONA 1982 VOI MAI FI IMPREUNA CU VLAD SAU APARE ALTCINEVA IN VIATA MEA? CUM VOI EVOLUA SI PE PLAN PROFESIONAL? - O intrebare pe mesaj te rog! Va aparea si altul in viata ta, desi si relatia cu Vald mai poate avea o continuare. Oricum adevarat iubire de-acum va aparea!

ROXANA 1976 CUM SE INTREVEDE VIITORUL CASNICIEI MELE CU M? - Promitator, poate dura casnicia voastra dar numai daca el se va implica total in ceea ce claditi impreuna. Merita sa investesti in aceasta relatie.

SIMONA 1980.CÂND VOI INCEPE O REL.CU VILI DE DURATA? - O relatiue de durata vei incepe, dar nu cred ca e cu Vili, ci cu cineva care va aparea de acum incolo in viata ta. Cam in urmatorii 4 ani.

T.ANDREEA 1983 CARE VA FI TRAIECTORIA MEA PROFESIONALA?IN PREZENT LUCREZ LA O FIRMA UNDE MA SIMT EXTREM DE BLOCATA SI AS VREA SA STIU DC VOI REUSI SA MA DESPRIND DE AICI SI SA MA DEZVOLT IN PRIVAT(IN COLABORARE SAU SINGURA,INDIFERENT)? IN PRIVAT MA REFER LA MUNCA CU OAMENII - Daca vrei sa te eliberezi, anul viitor e unul bun pentru astfel de planuri de recapatare a independentei, pentru ca da, ti se cere un dram de curaj! In vara anului viitor cred ca ideea aceasta va prinde mai bine contur si vei avea curajul sa schimbi ceva in viata ta prin care sa arati ce vrei, dar trebuie sa ai rabdare totusi. Roadele unui astfel de pas se vor arata dupa 2012-2013. Intrarea pe o directie noua va dura ceva pana cand isi va arata si potentualul.

TEO 1974 CE ROL AM IN VIATA ALEXANDREI? - Ar trebui sa ai acces la secretele sale, la sufletul tau, sa ii castigi increderea ca prietena intima, pentru ca adeseori tu vei fi cea care ii vei ridica moralul si ii vei arata ca iun orice impas exista si o portita de iesire.

TEO 1974 CE ROL AM IN VIATA LUI DC? - Ar trebui sa-i oferi niste sfaturi la un moment dat, numai ca DC nu te va asculta. Esti ca un fel de profesor pentru aceasta persoana, aratandu-i o cale, dar nu va tine cont de exemplul oferit de tine.

VALY V 1980 FOSTUL MEU SOT C ARE O RELA[1]IE STABILA ACUMA? - Nu chiar, mai e inca destul de afectat de fosta relatie, in sensul ca nu prea se grabeste sa isi complice viata din nou. Se bucura de libertate cat poate!

VALY V 1980 ÎNTRE MINE SI F O SA FIE CEVA? - Daca va fi, va fi ceva mult sub asteptari si care iti va umple sufletul de intrebari si incertitudini. Nu vei sti niciopdata clar pe ce nivel va aflati, deci e o relatie care nu va fi pe un teren sigur.

VALY V 1980 O SA MAI FIE CEVA ÎNTRE MINE SI FOSTUL MEU SOT C VREODATA? - Vei visa mult timp la ce a fost candva, vei face comparatii cu trecutul ori de cate ori va exista cineva in viata ta, dar ca altadata nu va mai fi, sentimentele s-au racit.

 VALY V 1980 O SA MAI FIM IAR O FAM EU SI FOSTUL MEU SOT C? - Nu, dar amici puteti fi, fara implicatii sentimentale sau familiale.

 YOKANA 1985 VREAU SA STIU MAI MULTE DESPRE CEL CE MI-ATI SPUS CA VA APAREA IN VIATA MEA..UNDE, IN ROMANIA?CUM?CAND? - Adeseori va fi marcata de conflicte si sacrificii, suferinte si incompatibilitati, dar vei fi capabila sa treci cu vederea totul pentru a-i da o sansa. Posibil in jur de 2013, in Romania, in mediul tau obisnuit.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 NOIEMBRIE 2011
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

ALEXANDRA 09.10.1987  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALEXANDRU 19.12.1985 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANA 15.08.1985 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANDRA RUSU 27.01.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

IRINA 15.01.1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

LOREDANA 15.05.1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

NICOLEI - Nu ati oferit toate datele necesare unui calcul astrologic corect: data nasterii, ora nasterii, locul nasterii.

NIMO80 30.06.1980  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

OLGA 25.11.1973 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

AIRAM_L 09.07.1984 EA + 17.11.1980 EL
EA - RAC, Junon in LEU, SOBOLAN DE LEMN(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - SCORPION, Junon in BALANTA, MAIMUTA DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: RAC - SCORPION COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN - MAIMUTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANA 08.05.1978 EA+ 13.06.1977 EL
EA - TAUR, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - GEMENI, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: TAUR - GEMENI COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANCA, 18.05.1969 EA + 12. 05.1974 EL
EA - TAUR, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - TAUR, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: TAUR - TAUR COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - TIGRU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

AYVA 31.05.1978 EA + 04.10.1981 EL
EA - GEMENI, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - BALANTA, Junon in CORPION, COCOS DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi:
ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI - BALANTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - COCOS COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CARMEN 27.08.1967 EA + 28.05.1967 EL
EA - FECIOARA, Junon in FECIOARA, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - GEMENI, Junon in LEU, PISICA DE FOC(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - GEMENI COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - PISICA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CONSTANTIN 17.09.1979+25.08.1975
EA - FECIOARA, Junon in RAC, CAPRA DE PAMNT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - FECIOARA, Junon in LEU, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: FECIOARA - FECIOARA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - PISICA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

DIA 24.11.1976 EA + 15.06.1968 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SCORPION, DRAGON DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - GEMENI, Junon in BALANTA, MAIMUTA DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: SAGETATOR - GEMENI COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON - MAIMUTA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 83% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ELENA 02.08.1986 EA SI 29.03.1985 EL
EA - LEU, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - BERBEC, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: LEU - BERBEC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - BIVOL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ILEANA ANDREEA 12.06.1979 EA + 26.10.1973 EL
EA - GEMENI, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - SCORPION, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: GEMENI - SCORPION COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - BIVOL COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 37% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

IONUT 25.10.1990 EA+ 16.08.1990 EL
EA - SCORPION, Junon in SAGETATOR, CAL DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - LEU, Junon in SCORPION, CAL DE METAL(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: SCORPION - LEU COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAL -  CAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - METAL  COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MARIA 07.08.1985 EA+21.01.1970 EL
EA - LEU, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - VARSATOR, Junon in VARSATOR, COCOS DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: LEU - VARSATOR COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL - COCOS COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - PAMANT COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA = 57% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

PEGGY 08.04.1966 EA + 04.09.1977 EL
EA - BERBEC, Junon in BERBEC, CAL DE FOC(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - FECIOARA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII:BERBEC - FECIOARA COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL - SARPE COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASPECT] ILEANA ANDREEA 12.06.1979 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2011 pana in IUNIE 2012 Jupiter trece prin casa X deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN TAUR CONJUNCT CU VENUS NATAL - In 2012, doua planete benefice se suprapun perfect, cat timp Jupiter trece prin zodia in care se afla Venus la nasterea dv. Venus este numit „micul benefic” iar Jupiter „marele benefic”, deci cand doua planete norocoase isi dau o intalnire atat de intima pe cer, e clar ca norocul va fi de partea dv. in tot acest timp. Venus este si planeta care se ocupa de latura sensibila, emotionala, romantica, sentimentala a vietii dv.! JUPITER CONJUNCT CU VENUS este indiciul unor iubiri fericite. Aveti o dispozitie optimista, generoasa, joviala, atragand simpatia celor din jur, o atitudine calda si prietenoasa fata de oricine. Sunteti energic si curajos, atras de aventura si risc, dornic sa va traiti viata la intensitate maxima, bucurandu-va din plin de tot ce va ofera iubirea. Dorinta dv. de dragoste si afectiune creste, ca atare tot ce este guvernat de Venus - viata de familie, activitate artistica, dragoste - sunt favorizate. Poate fi o perioada frumoasa, armonioasa, cand totul pare sa capete o lumina mai buna, deci orice probleme mai vechi legate de cuplu sau dragoste pot fi reparate acum. Pentru unii, este o perioada ideala relatiilor sentimentale, deci cei care inca sunt in cautarea iubirii, in astfel de perioade cu influente benefice jupiteriene isi pot intalni marea dragoste. E perioada ideala pentru casatorii, logodne, nasteri sau orice alte evenimente de importanta in plan sentimental. Persoanele cu activitati artistice pot repurta in astfel de momente succese cu totul aparte, care le pot asigura un loc important in viata artistica. Pofta de viata creste, deci poate fi o perioada de fericire deplina. Va atrag petrecerile, distractiile, sunteti o prezenta tonica si vesela, atrasa de societate si de tot ceea ce viata ofera mai placut. Este un moment un pentru inceperea unei noi relatii sentimentale, pentru activitati artistice, concerte, spectacole, vernisaje, debut artistic (mai ales in muzica, moda, design, arta plastica, mai putin literatura si actorie), pentru dragoste, placeri, lux, pentru intalniri mondene si distractii (nunti, petreceri), pentru activitati ce implica bun gust si talent (arta, decoratiuni, infrumusetare, machiaj, moda, vestimentatie), pentru schimbarea de look si imbunatatirea imaginii publice, pentru casatorie. Ati putea deveni insa excesiv de sentimental si emotiv, tratand toate evenimentele numai prin prisma gustului: daca va place, e bine, daca nu va place, respingeti.

[ASPECT] MAGDA 08 10 1974 ASPECTUL ANULUI. 2012 1. NOROCUL DV. ACUM: Nu poate fi calculat, pentru ca nu ati indicat si ora nasterii. 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar - UNICAT - URANUS IN TRANZIT PRIN BERBEC IN OPOZITIE CU VENUS NATAL DIN BALANTA descrie furtuni in plan sentimental. Relatiile amoroase care incep acum sunt nesigure, sunt simple pasiuni trecatoare cu riscul de a se rupe inainte de a se concretiza. Sunteti atras de flirturi si aventuri amoroase, fara a va gandi neaparat la viitor. Sunteti tentat sa va indragostiti la primul impuls, ca apoi sa va dati seama ca v-ati pripit si a fost doar un experiment sentimental. Viata de cuplu poate fi supusa unor mari rasturnari de situatie, relatiile ce pareau stabile pot cunoaste bulversari profunde sau innoiri. Viata sentimentala pare ca se desfasoara la o viteza mul mai mare, totul incepe si se termina rapid. Exista riscul de a iubi necugetat, dintr-o pasiune de moment, cu risc de infidelitate, divort sau separari spectaculoase. La fel de expus poate fi planul amical, unde puteti avea un conflict de proportii cu un prieten apropiat (cel mai sigur femeie). Iubirile care incep acum sunt nesigure si se pot rupe la primul hop. Simtiti nevoia eliberarii dintr-o relatie care nu mai mergea bine, privind viata de cuplu ca pe o inchisoare din care aveti nevoie sa evadati. Cel putin pentru o vreme... Daca va implicati acum intr-o relatie sentimentala, o veti resimti ca pe o limitare a libertatilor, incetul cu incetul pierzandu-va spatiul personal. Este posibil, la un moment dat, sa fiti implicat in mai multe directii sentimentale diferite.

[ASPECT] STEFANIA 27.12.1944 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2011 pana in MAI 2012 Jupiter trece prin casa IV deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: - ASPECT UNICAT, INCEPUT IN 2011, ce coincide si cu tranzitul lui PLUTO PESTE ASCENDENT - PLUTO CONJUNCT CU SOARE este un moment extrem de dificil din viata dv., unic, cand veti da piept cu unele din cele mai profunde si mai grave provocari ale sortii. Pluto trece extrem de lent peste acest punct, deci va fi un moment de lunga durata in care viata dv. cunoaste o alta structura. Totul se poate rasturna acum pentru a da nastere unei noi directii de evolutie. Se naste alt om in propria dv. piele, o individualitate noua, o identitate noua, un alter ego de care nici macar nu banuiati ca il gazduiti in interiorul dv. Ies la iveala capacitati ascunse, talente latente, si va refaceti viata pe un cu totul alt schelet decat in anii anteriori. Cele mai mari rasturnari de destin pot avea loc acum, nu veti fi scutit nici de suferinta, nici de esec, nici de pierderi, dar toate sunt teste de incercare din partea destinului. De felul cum veti depasi acest moment va depinde evolutia dv. viitoare. Veti fi pus in fata unor datorii karmice majore, deci sa nu va mire ca toate necazurile vietii se vor aglomera in aceasta parte a existentei dv. Nimic nu e intamplator in ceea ce se va petrece acum. Acum aveti intalnire directa cu insasi karma dv.! Acum veti intelege rostul dv. pe pamant, de ce ati avut de infruntat probleme de-a lungul vietii si probabil chiar veti gasi raspunsul la eterna intrebare „de ce mi se intampla tocmai mie?”. Acum veti avea si sansa de a va echilibra definitiv karma, dar examenul final nu va fi deloc usor. Din pacate acum pot aparea conditiile celor mai grave evenimente din viata unui om. Va exista o senzatie coplesitoare de ghinion, de frustrare, de insatisfactie, descoperind ca trebuie sa faceti modificari masive. Va schimbati aspectul exterior, modul de comportament, modul de actiune. Puteti avea parte si de unele probleme de sanatate mai grave. Confruntarile cu care dati piept in aceasta perioada nu vor fi deloc usoare, deci este un punct critic major in destinul dv. La finalul acestei perioade vi se deschide o cu totul alta viata in fata ochilor. Veti trece printr-o situatie cu o mare incarcatura karmica si retraiti o situatie din viata anterioara prin care vi se releva sensul actualei dv. existente!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 14-20 NOIEMBRIE 2011
(C
URIERUL DESTINULUI)

A 1979 AM MARI PROBLEME,IN CE TARA AR TREBUI SA PLEC LA MUNCA PT A-MI REZOLVA PROBLEMELE FINANCIARE? - Ar fi doua locuri pe aceasta planeta unde norocul tau ar fi deplin in cariera si bani, dar niciodata deplin pe alte planuri ca atare o plecare ar insemna un sacrificiu in alte domenii. In una din aceste tari e posibil sa locuiasca deja o ruda mai matura de-a ta: unchi, var, frate mai mare etc.

ALI 1969 RELATIA  CU L ARE UN VIITOR, VOM FI UN CUPLU SI NE VOM INTELEGE BINE SAU PROFITA DE MINE? - Nu as zice ca profita, dar nici intentii serioase nu are, adica el se cam joaca, traieste clipa alaturi de tine, dar fara a sti clar ce-si doreste. Nu cred ca are viitor.

ALI 1969 VOI AVEA UN COPIL CU L, ACUM ZICE CA NU-I MOMENTUL? - Nu isi doreste, deci mai bine nu, decat daca esti dispusa sa ti-l asumi singura!

ALINA 1982 ASA CUM MI-ATI SPUS, AM REUSIT SA AM CU GREU UN BEBE, VOI MAI REUSI SA AM UN COPIL? BEBE ARE ACUM 3,5 LUNI.VA MULTUMESC. - Felicitari! Nu-l manaia pe Dumneeu, stii cum se zice, ca dupa o sarcina atat de greu obtinuta tu deja sa iti doresti si mai mult! Bucura-te de ceea ce ai si, daca e sa fie. Si va fi, dar nu curand!

AMALIA 1992 MA VOI IMPACA CU PRIETENUL MEU? - Dupa o perioada de distanta, sunt mari sanse sa va impacati, dar numai daca unul din voi isi calca pe mandrie si repara ceea ce nu a mers bine.

AVI 1974 CAND VOI INTALNI PARTENERUL CU CARE VOI FI FERICITA? - Nu apare curand, e posibil ca opana la el sa mai ai doua incercari de relatie, ca atare cred ca mai ai de cautat vreo 2 ani.

AVI 1974 LA CE SA MA ASTEPT ANUL VIITOR LA SERVICIU, CUM VA EVOLUA SITUATIA MEA? - E un an bun, de urcus si de avant, dar vor exista si cateva momente dificile pe parcurs, in care vei avea incredere in cineva care te va deceptiona.

CARMEN 1967 AM CUNOSCUT UN BARBAT CU LITERA B, CUM VA FI RELATIA NOASTRA? - Nu va fi nimic din ceea ce speri, e mult sub asteptari si nici nu are viitor. Va trece fara sa lase urme.

GABRIELA 1964 MA VOI MAI CASATORI? - Daca e sa existe o casatorie, e una tarzie, dupa 2015 si cel tarziu 2019, dar e oarecum insotita de unele ghinioane.

GABRIELA 1964  CUM ARATA SITUAIA FINANCIARA A FIRMEI MELE PENTRU PERIOADA URMATOARE SI INCEPUTUL LUI 2012? - Pana prin februarie merge relativ bine, cu prudenta, dupa care e posibil sa reapara niste probleme mai vechi in discutie care sa necesite eforturi mari, ca sa le rezolvi si sa scapi definitiv de ele. Trebuie sa arunci o privire inapoi, altfel nu poti trece la etapele viitoare.

GEORGIANA 1976 CAND MA VOI CASATORI? AS DORI VA ROG SI CATEVA DETALII DACA SE POATE.MULTUMESC - Apare mai greu jumatatea ta, si e posibil sa fie legat cumva de locul de munca. Pana la 38 de ani ar trebui sa fie cumva alaturi de tine.

GEORGIANA 1976 V-AS RUGA CATEVA DETALII DESPRE CEL CU CARE MA CASATOR. SAU VOI AVEA O REL.SERIOASA SI DE DURATA?IL CUNOSC SAU IL VOI CUNOASTE? - E un tip deosebit din anumite puncte de vedere, se remarca prin ceva unic. Are peste 30 de ani, poate fi zodie de pamant iar numele poate contine literele TVA.

HELENA 1976 CAND MA VOI MARITA SI CU CINE? - Poate deja il cunosti pe viitorul sot, ca atare sansele de casatorie cele mai mari sunt legate de varsta cuprinsa intre 30-36 de ani.

HELENA 1976 VOI FI IMPREUNA CU FLAVIUS? - Nu cred, pentru ca el pare a fi interesat de o alta femeie fata de care are unele obligatii.

INA 1967 CAND VOI CUNOASTE PE CINEVA CU CARE SA AM O RELATIE SERIOASA? - Undeva intre 39-46 de ani sunt cele mai mari sdanse de a intalni un barbat divortat care sa insemne ceva in viata ta.

IULIA 1970 DESTINUL,DIVINITATEA MA VA AJUTA IN PLANUL MEU DE A FI ACOLO UNDE VREAU DE REV FARA SA AMVREO PROBLEMA,ACASA IN FAMILIE SAU CU RUDELE? NIMIC NU MA RETINE? DRUMUL VA FI LIBER? DESTINUL MA VA PROTEJA? - Va fi asa cum vrei, dar nu va fi ceva perfect, vor exista si cateva urmari nedorite.

LIVIA 1967 JUMATATEA MEA E DIN DOMENIUL MEDICINII? SI CAND? - Nu cred ca lucreaza in medicina, are mai degraba doua profesii dar nu lucreaza efectiv in niciuna din ele. Va aparea greu, lent, pana in 2018.

LORI 1968 PESTE CAT TIMP INCEP O REL. CU CINE, CAT VA DURA? - Posibil sa apara brusc, dintr-o intamplare, dar nu foarte curand. Aparitia lui are loc ori intre 46-50 de ani, ori undeva in jur de 2017.

LULUS 1977 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU RAZVAN DE ACUM INAINTE? - Oscilantr, cand bine, cand prost, deci eventualele probleme se pot repara, dar vor reveni curand in discutie, osciland mereu intre sus si jos.

LUMI 1965 CUM SE VA IMBUNATATI SITUATIA MEA FINANCIARA ,CARE ACUM ESTE DEZASTRUOASA? - Printr-o schimbare majora de viata fata de care acum, ai mari retineri, parca nu te simti in stare s-o faci, dar pana la urma va trebui sa o faci candva in 2 ani.

LUMI 1965  VOI REUSI SA IMI PLATESC CURIND TOATE DATORIILE? - Toate nu, dar incetul cu incetul anul viitor vei reusi sa depasesti problemele de acum. Totul e sa nu faci altele.

MCI 1969 E FAC DE JURNALISM POTRIVITA PT FATA MEA? REL PUBLICE SAU PUBLICITATE. DAR REGIE, ACTORIE? - Are reale talente in domeniul comunicarii, deci orice domeniu si-ar alege prin care sa se adreseze unui public numeros, i se potriveste!

MCM 1977 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU DW?VOM FORMA O FAMILIE? - Ceva se va interpune in planurile voastre, in cazul in care se va ajunge vreodata la o discutie despre un viitor comun, cu riscul de a nu le duce la indeplinire. In urmatorii 3 ani exista un mare hop intre voi.

MIA 1973 CE GINDESTE DESPRE MINE C.,CE REPREZINT PT EL? - Te apreciaza, simte ca eai ceva deosebit si ca destinul si-a pus cumva amprenta pe intalnirea voastra, ca atare e posibil sa iti acorde o semnificatie speciala.

MIH 1973 CUM VA FI ANUL 2012 SENTIMENTAL? - Poate aduce ceva nou, dar nu e neaparat un an bun, ci mai degraba agitat. Posibil sa ai mai multe sanse de a cunoaste lume, dar nu iti vor inspira incredere. Trebuie sa iesi in lume si sa depasesti suspiciunea pe care o ai fata de unii barbati, dandu-le totusi o sansa. Nu e indicat sa te implici in relatii la distanta sau cu straini. 

MIRABELA L 1988 VOI PUTEA FI CU BARBATUL PE CARE IL IUBESC CHIAR DACA TOATA LUMEA SE OPUNE? - Iubirea ta va fi puternica si va trece peste multe obstacole, dar nu e de ajuns, si el trebuie sa fie la fel de decis sa treaca peste toate cu curaj. Posibil ca el sa nu fie la fel de indragostit si nici macar fidel...

OTILIA 1971 VOI REUSI SA MA MUT DE LA BIROUL UNDE LUCREZ ACUM LA ALT BIROU - Nu prea iti ies planurile asa cum ai dori, de parca ar exista niste jocuri de culise nu tocmai corecte de care esti si tu vizata, ca atare nu cred ca vei obtine ceea ce meriti.  

RALUCA 1985 VA FI PIETRO PERECHEA MEA? - O vreme da, dar nu definitiv, pentru ca sunt sanse ca si in viata si a lui sa apara pentru fiecare separat altcineva mai bun.

RODICA DENYSSA 1975 MAI AM VREO SANSA SA MAI FIU IMPREUNA CU GEORGE M SA NE CASATORIM SAU AM ALTA SOARTA? - Nu mai lupta pentru ceva ce nu te mai satisface, mai ales daca el a pornit deja pe o alta cale, ci deschide-te spre ceva nou,. El are alta soarta, la tine e un pic problematic, pentru ca astepti ceva ce nu poti gasi.

ROX 1973 CE SIMTE MIRCIA PENTRU MINE? NE VOM CASATORI PANA LA URMA SAU NU? - Desi sentimente ar fi, totusi e ceva ce se opune unei casatorii, de parca ar lipsi ceva din relatia voastra. Va aparea un impas in urmatoarele luni si daca il depasiti cu brio, sunt sanse sa ajungeti apoi si la casatorie.

ROXANA 1983 CUM VA FI ANUL 2012 PENTRU MINE? - Oscilant, nesigur, de parca nu vei fi intotdeauna sigura de tot ceea ce faci sau primesti, existand ceva ce te va face sa te temi la tot pasul. Probabil unele probleme de sanatate vor aparea de vreo 2 ori. Dar vor exista si 3 mari evenimente fericite.

RUXANDRA 1972 CAND MA VOI CASATORI? - Ori in jurul varstei de 40 de ani, ori in jur de 2014.

THADEUS 67 CE FEL DE RELATIE SE LEAGA INTRE NOI: BUSINESS, IUBIRE, PRIETENIE. E VREO INTALNIRE KARMICA? - Este si karma aici, si atractie sexuala dar tinuta sub control de o ratiune mai presus de toate incat nu cred ca se va consuma vreodata. Ar fi bine sa ramana la nivel de prietenie.

UTZA 1978 CE SIMTE MIHAI PENTRU MINE? - Sunt ceva sentimente deosebite aici, cred ca ar merita mai multa implicare aceasta relatie, pentru ca de ambele parti insemnati ceva unul pentru altul. Ar putea fi omul asteptat care sa te faca fericita, dar alegerea e la tine.

VERGI 1976 CHIAR ISI DORESTE FLORIN O FAMILIE ALATURI DE MINE SAU MA AMAGESTE DIN NOU? - Una e sa doreasca, alta e sa o si faca. Doreste dar nu se va tine de cuvant si e posibil sa ai de suferit din cauza sa, ca atare nu crede chiar tot ce promite.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 14-20 NOIEMBRIE 2011
(MISTERELE NOPTII, ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

VIS DANIELA 26.09.1972 - Ma aflam intr-o casa pe care imi doream sa o cumpar.In vis stiam si de la cine... un barbat se pare... numele lui nu imi amintesc care era stiu doar ca imi era cunoscut. Ma aflam intr-una din camere. Fereastra era deschisa si puteam sa vad dealul din fata curtii. Patul era pozitionat pe aceeasi parte cu fereastra. Imi amintesc ca nu imi placea asta... mi-am spus ca daca o cumpar vreau sa mut patul astfel incat asezata in el sa pot vedea fereastra si dealul din fata. M-am apropiat de fereastra si pe deal am vazut o femeie care tinea de mana un copil. Mentionez ca pe deal era destul de multa vegetatie; visul e plasat in localitatea in care am copilarit ceea ce numim la tara Mai era un lucru care nu imi placea la acea casa: avea doua intrari. Asta imi dadea un sentiment de nesiguranta.Mi-am spus ca trebuie sa inchid/blochez una dintre aceste intrari.Am si pornit sa fac acest lucru... parca mergeam printr-o curte interioara cu gandul sa blochez a doua intrare. Aceasta era intentia cand spre surprinderea mea o mana nevazuta a facut asta inainte ca eu sa ajung langa usa - a inchis usa si am vazut cum tragea zavorul. M-am trezit speriata. Parca aud si acum zgomotul facut de zavorul care a blocat usa. Mentionez ca totul se intampla de aceeasi parte a usii in care ma aflam eu. Usa a fost inchisa si blocata de cineva nevazut care se afla de aceeasi parte a usii cumva mi-a luat-o inainte. INTERPRETARE:  Visul e semnificativ si vorbeste despre teama ta de a te implica definitiv intr-o relatie. Casa e viata ta privata, camera de care vorbesti pare sa fie un dormitor, ceea ce duce cu gandul la viata sentimentala, pentru ca spui ca e si un barbat implicat. Nu stiu care e statutul tau sentimental in acest moment, dar nu esti prea multumita de el, pentru ca spui de multe ori ca felul in care e amenajata camera nu-ti place - deci viata sentimentala nu e asa cum ai visat-o. Lipseste ceva din viata ta sentimentala: ori nu esti sigura de partenerul tau - spui ca nu-ti place cum e asezat patul - ori simti nevoia sa te eliberezi de o relatie care nu merge prea bine - asta e fereastra pe care o vezi, reprezinta libertatea din cuplu, dorinta de a evada, de a descoperi si altceva. Iti doresti altceva in iubire - de aceea spui ca daca vei cumpara casa, o vei aranja altfel. Casa are doua intrari: ori esti prinsa intre doua relatii, ori nu esti prea sigura de viata ta sentimentala, ori cel pe care il ai acum in viata ta nu-ti inspira stabilitate si ti-e teama ori ca va pleca de langa tine, ori chiar tu iti doresti deja altceva, si anume sa iesi dintr-o relatie care te incorseteaza pentru ceva mai bun: alta amenajare de camera!  E posibil sa fii un spirit liber care nu suporta reguli stricte si indatoriri rigide de cuplu, ca atare ori ai unele rezerve cu privire la o relatie din viata ta - te sperii cand se blocheaza usa, desi chiar tu iti doreai s-o blochezi! - pentru ca ti-e teama ca viata ta personala nu va mai fi ca inainte. E o contradictie in viata ta personala: vezi dincolo de geam o lume larga si deschisa, dar totodata tu esti blocata, din proprie vointa, intr-o casa din care vrei sa mai pastrezi o singura iesire. Iti reduci singura optiunile, constienta probabil ca o viata de cuplu inseamna lipsa de libertate. Vrei ceva definitiv, care sa iti inspire sentimentul de siguranta, de acasa, dar totodata te temi ca nu cumva asta sa devina un fel de limitare a propriei vieti. Probabil asa vezi tu casnicia sau iubirea: o vrei, dar nici tu nu stiu bine ce vrei, iar ceea ce ai - nu-ti place sau te sperie.

CATALINA 03.06.1972 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CORINA 01.08.1977 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ALINA 02.11.1991 EA + 01.12.1988 EL
EA - SCORPION, Junon in CAPRICORN, PISICA DE METAL(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - SAGETATOR,
Junon in FECIOARA, DRAGON DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
SCORPION - SAGETATOR COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:
PISICA
- DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
METAL -
 PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

LAURA14.10.1981 EA -27.11.1988 EL
EA -
BALANTA, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL -
SAGETATOR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE PAMANT(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
BALANTA
- SAGETATOR COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS - DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE
ELEMENT: METAL - PAMANT COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MIRABELA L 02.01.1988 EA + 03.01.1977 EL
EA - CAPRICORN,
Junon in PESTI, PISICA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL -
CAPRICORN, Junon in SCORPION, DRAGON DE FOC(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
CAPRICORN - CAPRICORN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA - DRAGON COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MONICA 01.04.1967+VIOREL 21.10.1954
EA - BERBEC,
Junon in LEU, CAPRA DE FOC(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL -
BALANTA, Junon in
BALANTA, CAL DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII:
BERBEC - BALANTA COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 63% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] RANIA 29.11.1960  1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2011 - urmatoarea va fi - 2013-2017 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2038-2040 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MAI 2012 - IULIE 2014 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] VIOLETA MIHAELA 15.11.1968 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2001-2003 - urmatoarea va fi - 2031-2033 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2050-2051 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IUNIE 2011 - IANUARIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[ASPECT] ROXANA 12.02.1983 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2012 pana in IUNIE 2013 Jupiter trece prin casa IX deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 - desi e o prelungire a aceluiasi aspect din 2011 - este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN IN TRANZIT PRIN BALANTA IN TRIGON CU SOARELE NATAL DIN VARSATOR care descrie una din cele mai stabile perioade ale vietii dv., de care aveti parte destul de rar, si iata ca rabdarea dv. de pana acum va este rasplatita. Saturn ajunge intr-un punct in care ofera Soarelui dv. un plus de stabilitate, de siguranta, de incredere, ajungand la rezultate palpabile si un puternic sentiment de asezate, de consolidare, de implinire, dupa ce, ani de zile, v-ati luptat cu problemele firesti ale existentei umane. Va ajuta sa deveniti mult mai organizat si mai eficient in ceea ce faceti. Eforturile dv. ajung la realizari concrete, deci va fi o perioada in care toate va ies bine daca va canalizati fortele spre un scop unic foarte bine conturat. Sunteti perspicace, luati decizii corecte si la obiect, sunteti eficient si ferm pe pozitie, nu va pierdeti energia si vremea pe fleacuri sau pe experimente riscante. Apar sanse de avansare si de afirmare, rabdarea dv. de pana acum fiind in cele din urma rasplatita cu ceea ce meritati. Obtineti avantaje clare de la persoane mai in varsta – superiori, profesori, lideri, protectori – care va vor lua sub aripa lor pentru a va pregati pentru ceea ce urmeaza. Investitiile masive sunt favorizate: case, terenuri, proprietati. Imaginea dv. socio-profesionala este mult mai bine conturata si pozitia in societate devine mai stabila. Castigati respectul si admiratia lumii pentru ceea ce faceti. Poate fi o perioada in care va simtiti pe teren sigur, fara sa mai simtiti nevoia de vreo schimbare. Sanatatea este buna. Reusiti sa va indepliniti cu succes responsabilitatile asumate, incat se poate auzi chiar veste de recompensare a eforturilor dv. Sunteti mandru de ceea ce ati realizat. Relatiile profesionale care nu mergeau prea bine pot cunoaste acum o ameliorare: impacari, reconcilieri, scuze. Viata dv. – in general – pare mult mai stabila si mai ordonata, reusind sa va atingeti mai usor scopurile. Va demonstrati maturitatea si intelepciunea acumulata pana acum. Nu va grabiti, ci faceti totul lent si sigur. Nu faceti nimic la intamplare ci incercati sa va desfasurati activitatea dupa un program eficient, pentru a reusi sa le faceti pe toate corect. Puteti obtine o pozitie socio-profesionala avantajata: promovare, progres, reusita.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 7-13 NOIEMBRIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

 

A 1979 EL12.08.2001 CARE E SCOPUL INTALNIRII ,SAU MAI EXACT CE AVEM DE REZOLVAT? - 2001??? Daca nu e copilul propriu, atunci tu ai un rol de mentor pentru acest copil, de a-i deschide o poarta spre lume, sa ii dai curaj si incredere in fortele sale, sa ii arati o cale de mers, sa ii oferi un sfat definitoriu poentru ceea ce va urma, pentru ca ii poti marca major deciziile de viitor! Esti un om important pentru el, deoarece cunoaste viata si lumea prin tine!

ADA 1972 CAND PLEC DE LA FIRMA UNDE SUNT ACUM? - Nu e clar cand, dar o vei face cam in umatoarele 8-18 luni si va fi o schimbare de bun augur pentru tinel spre ceva mai bun.

ADA 1972 CINE MA SAPA? - Ai multi rivali, dar si cativa oameni care chiar iti poarta noroc si acestia par sa fie mai importanti si mai puternici decat inamicii. Ca atare bucura-te de cei care te plac, nu incerca sa-i descoperi pe ceilalti!

ADA 1972 MA IMPAC CU SEFUL MEU LEU? - Si da, si nu, deci sunt momente cand e un calvar relatia cu el, dar alteori el se va dovedi a fi cel mai just judecator al tau, care te va cunoaste cel mai corect.

ADA 1972 MA IMPAC CU SEFUL MEU RAC? - Da, el pare sa fie un om care te va aprecia mult si datorita lui vei invata foarte multe.

ALINA 1989 CE ESTE INTRE MINE SI MIHAI? CE VA FI? - O prietenie frumoasa cu momente tensionate, uneori, dar si cu motive de reala bucurie, dar nu cred ca e ceva personal, unu la unu, adica el poate face parte din grupul tau de amici buni in viata, dar nu cel mai bun.

ALINA 1989 CUM VOI EVOLUA IN PLAN PROFESIONAL? SE VOR INDEPLINI LUCURILE PE CARE MI LE-AM PROPUS SA LE FAC? - Da, viitorul tau e promitator daca iti pui in valoare toate calitatile si lupti mereu sa fii cea mai buna.

 ALINA T 1966 DACA VOI REUSI SA-MI CUMPAR CASA SI SA MA MUT SINGURA - Da, vei avea casa ta asa cum speri, dar nu foarte curand totusi si nici doar prin forte proprii, ai nevoie de ajutor.

 ANA-MARIA-A 1972 VOI TRAI SA-MI VAD BAIATUL MAJOR? - Il vei vedea si la casa lui cu copii.

 ANDRA 1984 IN LEGATURA CU ULTIMUL RASPUNS PRIMIT, PUTETI SA MI-L CARACTERIZATI PE PARTNERUL DIN URMATOAREA RELATIE?MULTUMESC - E o fire sportiva, agitata, plin de viata. Increzator in fortele sale, poate un pic infatuat, dar nu are o viata usoara, nu cred ca sta prea bine in plan material si a pierdut multe in viata, dar e totusi optimist.

ANDREEA P 1986 CAND VOI AVEA UN COPIL? - In 6-7 ani ar trebui sa ai un baietel, dar e posibil sa ai 2 de-a lungul vietii.

CONNY 73 AFACERILE MELE STAGNEAZA. AR TREBUI SA RENUNT SAU E NEVOIE DE SCHMBARE? - E nevoie de o schimbare, si inca de una capitala, poate chiar de profil sau de asociati. Nu renunta, dar innoieste cumva, fa si altceva.

 CRISTINA 81 ASUPRA LUI C S-AU FACUT FARMECE DE CATRE FEMEIA A SA NE DISTRUGA CASNICIA? PRIN VRAJI L-A INDEPARTAT DE MINE SI COPII? - Nu, nu sunt interventii oculte asupra lui sau a voastra, ci sunt doar ganduri negative de invidie si rauitate, dar fara lucraturi murdare.

 CRISTINA B83 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? MA VOI CASATORI? -  Posibil sa il fi cunoscut deja fara sa aveti acum o relatie foarte apropiata, poate cumva amicala sau colegiala dar distanta in acest moment.

 DANA 1977 SE VOR LAMURI / ASEZA LUCRURILE INTRE MINE SI SORIN? - Da, dar nu in directia pe care o speri tu, lucrurile se pot strica si mai mult, ceea ce va va obliga sa stai serios de vorba ca sa intelegeti fiecare ce intentii aveti.

 ELENA 1974 VOI FI IMPREUNA CU C? - Daca vrei doar o aventura sau o relatie sexuala, asta ar fiu cam tot ce poate fi, dar nu inseamna ca e ceea ce speri sau ceea ce te implineste, poate iesi ceva urat, cu siferinta si dezamagire.

 ELENA 1977 MA IUBESTE MASSI? - Tine cumva la tine, dar nu e dragoste aici, are unele rezerve fata de tine... Nu are intentii fata de tine deci nu-ti face prea multe iluzii.

 ELENA 1977 MA VOI CASATORI CU MASSI? - Nu, dar are un rol in destinul tau, vei invata ceva prin intermediul lui.

 ELENA 1977 VOM AVEA COPII? - Sansele sunt destul de mici, de parca ar exista niste piedici in acest sens: ori de natura profesionala, ori medicala, ori karmice.

 EUGENIA 1979 CAND VA APAREA IN VIATA MEA CEL CARE IMI VA FI SOT? - Nu e clar, dar pana in 2013 are trebui sa fie cumva in mediul tau mai apropiat.

 EUGENIA 1979 IL CUNOSC PE CEL CARE IMI VA FI SOT CE PROFESIE ARE ? - Nu inca, va aparea in curand. Profesia sa implica multe calatorii/drumuri.

 FLORE_DIVA 1977 CAND VOI AVEA COPII? - In urmatorii 6 ani ai mari sanse sa faci 1 copil, desi sunt sanse sa fie chiar 2 sarcini.

 FLOV 1984 O. ISI DORESTE F MULT COPIL CU MINE, SA FAC? ESTE SERIOS? VA MERGE REL CU EL? EU CHIAR IMI DORESC - Nu prea merita sa risti, nu e foarte serios, deci ai putea avea parte de o mare dezamagire de la el, si tot ce promite sa ramana neonorat.

GEORGETA 1972 IMI VOI PASTRA LOCUL DE MUNCA? - Posibil sa apara o mare schimbare profesionala in viata ta in urmatorii ani, deci sa alegi o alta cale, un alt job, cumva obligata de imprejurari cam severe.

GEORGETA 1972 O SA CONTINUI RELATIA CU ANTONIO? - Da, poate sa mai continue, dar nu va fi totusi o relatie totala, de parca mereu mai intervine cineva intre voi.

IOANA 1972 VOI AVEA COPII CU S? - Nu e clar, e posibil ca relatia voastra sa ajunga intr-un mare impas inainte de a se pune problema conceperii unui copil, ca atare copilul depiunde enorm de felul cum veti depasi acel hop.

IOANA 1979 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu foarte curand, cel putin nu cred ca se va intampla in urmatorii 2 ani, dar undeva intre 39-42 de ani ar trebui sa fie deja stabil/concret in viata ta. Apare ceva mai greu.

 IULIAN 1982 SA FAC TV ONLINE?VA MERGE FINANCIAR? - Concurenta care exista deja va face foarte dioficila evolutia acestei afaceri, pentru ca nu vei reusi sa vii cu altceva decat exista ceva si nu iti vei atrage un public prea numeros care sa atraga si venituri.

LAURA F 15.05.1977 VOI AVEA COPII? CU DAN? - Vor aparea ceva mai greu, posibil ca serviciul sa fie una din piedici, atat in a-ti permite sa pleci in cocnediu de maternitate, cat si in conceptie, stresul de acolo reducand sansele unei sarcini de succes. Dar da, pana la urma vei face copii, pana la 44 de ani mai sunt sanse.

 LAVINIA P 1986 CUM VA DECURGE CASNICIA MEA? - Normal, ca multe altele, pentru ca vor fi si momente dificile, si dezamagiri si suferinte, si eforturi de ambele parti, dar si multe motive de bucurie si implinire, ca atare nu e nimic spectaculos, dar sunt sanse sa dureze.

LOREDANA 1996 CUM MA VAD COLEGII MEI? CE PARERE AU DESPRE MINE? - Parerile sunt impasrtite, pentru ca ai si persoane care te indragesc pur si simplu, dar si altele care iti sunt complet ostile si rivale, iar raportul e cam egal: la cati prieteni buni ai, tot atatia inamici.

MARI DANI 1985 CAND VOI REUSI SA MAI VIZITEZ O ALTA TARA? - Vor mai fi multe ocazii, urmatorii ani iti pot aduce chiar vreo 3 calatorii frumoase, una din ele fiind cumva legata de anul 2012.

MARI DANI1985 CUM ESTE SIR DPDV SENTIMENTAL? - Are o predominanta de foc ce il; face foarte pasional, focos, dar si impulsiv. Si Venus si Marte in conjunctie cu Soarele in Leu il fac orgolios, dominator, dornic sa fie el seful in toate, dar il face si foarte dornic de iubire. Pentru iubire e capabil de multe ori si de sacrificii, dar in general vrea sa decida el si pentru femeia de langa el si sa primeasca mult inapoi!

MARI S 1982 VA FI SILVIU D JUMATATEA MEA? - Nu, drumurile vi se despart in urma unei neintelegeri.

MIHAELA 1978 CUM VA ARATA SOTUL MEU SI CU CE SE OCUPA EL ACUM? - Momentan sta pe tusa, cred ca si-a pierdut jobul si e intr-o zona sumbra care il afecteaza profund. Dar va rezolva cam in jumatate de an problema. Arata bine, par inchis la culoare.

NELA 1971 CE SANSE MAI ARE CASNICIA MEA - Riscul unui divort exista in urmatorii 5 ani, dar daca deja acesta a trecut prin viata voastra in doi, atunci sunt sanse mari sa continuati impreuna, depasind totul cu maturitate.

 RAMONA82 CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL SI SENTIMENTAL. EXISTA VREO SANSA DE A FI CU GEORGE, CA EL SA FIE JUMATATEA MEA? - Sunt sanse sa fii cu George, si destul de mari, dar ai nevoie de ceva mai mult tupeu, de a-l cuceri, de a te baga cumva mai mult in viata lui, pentru ca il vei castiga printr-un act de curaj.

 ROXANA ELENA 1976 CAND VOI AVEA COPII CU SOTUL MEU M.? - Sansele sunt cam mici, de parca vioata voastra nu a atinms un nivel de stabilitate si siguranta care sa va ajute si la conceperea unui copil. Nu se intrevede deocamdata nimic, desi, in general, ar trebui sa faceti doi baieti, dar acestia intarzie din cauza unor probleme din viata voastra de cuplu.

SIMONA 1979 CE FEL RELATIE SA AM CU OV? - Ar trebui sa fie o relatie profitabila de ambele parti, dar cred ca doar el va avea ceva de castigat de aici. Din pacate diferenta de varsta isi va lasa amprenta intr-o zi peste voi, ceea ca va mai strica din armonie iar el va alege o alta cale. Nu sunteti facuti sa ramaneti impreuna.

TEO 1974 CARE ESTE ROLUL MEU IN VIATA LUI DAN? - Unul benefic, norocos, ai aparut pentru a-i schimba parerea despre lume, poate si despre femei in general, deci ar trebui sa joci un rol central, dar numai de el depinde daca te si lasa sa iti joci rolul cu succes pana la capat. E posibil sa nu fie constient de cat de importanta ai putea fi in viata lui.

VALY V 1980 ARE PE ALTCINEVA FOSTUL MEU SOT C IN VIATA LUI - Da, exista cineva careia ii acorda multa atentie.

VALY V 1980 MA MAI IUBESTE FOSTUL SOT C - Mai ai un loc important in inima lui, dar nu mai e dragoste, ci mai degraba esti femeia la care face de multe ori referire in tot ce i se intampla in viata, dar nu te mai iubeste.

Z.NATALIA 74 MA VOI CASATORI CU GABI MA IUBESTE CU ADEVARAT SAU ARE PE ALTCINEVA?MULTUMESC - Nu duce la casatorie si in timp bei descoperi ca nu e iubire adevarata ceea ce are pentru tine si vei incepe sa te indoiesti de el.

ZADELA 1969 CAT DE SINCER ESTE DAN IN RELATIA CU MINE?CE SIMTE SI CE VREA? - Nu e prea sincer, are ceva de ascuns sau oricum e ceva ce nu iti convine la el, si nu te va face fericita asa cum visezi. Daca nu ai pretentii mari, merge, dar daca vrei mai mult, atunci nu iti poate oferi el. La multi ani!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 7-13 NOIEMBRIE 2011
(ASTRO-CALCUL, CUPLU)

ADRIAN-LUCIAN 25.11.1973 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ANCA CRISTINA BARBU 16.02.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

LIVIU 04.12.1985 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MONICA LUCA 18.10.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MAGHII 08 10 1974 - 21 03 1982
EA - BALANTA
, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - BERBEC,
Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA - BERBEC COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU - CAINE COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =
100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CORINA 13.03.1983+15.08.1974
EA - PESTI,
Junon in PESTI, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - LEU,
Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI - LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC - TIGRU COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - LEMN COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-13 NOIEMBRIE 2011
(KARMA, ASPECT)

[KARMA] DOINA VICTORIA 07 FEBRUARIE 1959 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2011 - urmatoarea va fi - 2030-2031 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2032-2034 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2011 - IULIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa IX semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: calatorii, strainatate, limbi straine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstracta, cunoastere, educatie, ambitii, studii superioare, maturizare, evolutie, aspiratie, ideal, vis, vocatie, religie, intelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distractii, sperante, idealuri noi de viitor. 3. INDEMNUL PERIOADEI: invata, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea stramta in care ai trait pana acum, priveste in sus, priveste departe, viseaza cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradeaza-te, deschide-te spre spiritualitate, afla, descopera, informeaza-te, calatoreste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] GABRIELA 31.05.1967 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2007-2008 - urmatoarea va fi - 2020-2021 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2033-2036 In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul SEPTEMBRIE 2011 - IULIE 2013 - Nodul Nord traverseaza lent casa IV semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. 3. INDEMNUL PERIOADEI: deschide-ti sufletul ,iubeste, daruieste, aseaza-te la casa ta, fa un copil, apropie-te mai mult de mama, dedica-te familiei, prinde radacini, redecoreaza-ti casa, adu-ti aminte de trecut, arunca o privire inapoi sa vezi de unde vii, apleaca-te asupra lucrurilor de odinioara, descopera-ti latura sensibila, romantica, nostalgica, intoarce-te in timp, intoarce-te acasa, creeaza-ti un loc al tau, intim, in care sa te refugiezi la nevoie ia legatura cu originile tale, ocupa-te mai mult de sufletul tau si de oamenii la care tii. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] SORIN 23.09.1979 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2010-2011 - urmatoarea va fi - 2013-2014 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2049-2050. In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va parea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul NOIEMBRIE 2011 - OCTOMBRIE 2012 - Nodul Nord traverseaza lent casa XI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: prieteni, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. 3. INDEMNUL PERIOADEI: socializeaza, fa-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implica-te in proiecte grandioase, de perspectiva, upgradeaza-ti viata, modernizeaza-te, adapteaza-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, invata ceva nou, descopera lucrurile cele mai noi ale lumii, asociaza-te unui grup de interese in care te regasesti, dedica-te oamenilor, fii prietenos, descopera un domeniu nou de studiu! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[ASPECT] MIRUNA SUCIU 03.04.1976 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2010 pana in FEBRUARIE 2012 Jupiter trece prin casa I deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: revenirea planetei Jupiter in pozitia in care se adfla la nastere. Cand JUPITER este conjunct cu propria pozitie de la nastere, incepe un nou ciclu jupiterian in viata dv., aducand noul si energia benefica in toate planurile vietii. Este recomandabil sa nu incepeti nimic nou sau important pentru viata dv. cu cateva luni inainte de inceputul unui nou ciclu jupiterian, ci sa lasati cele mai importante evenimente, decizii, directii, initiative, proiecte pentru momentul imediat urmator acestei conjunctii. Evitati sa faceti mutari spectaculoase, sa luati decizii capitale in perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lasati totul pentru acest moment benefic de care nu aveti parte decat o data la 12 ani. Este ca si cum, dupa 12 ani de evolutie, va nasteti din nou, oferindu-va o noua sansa de progres pe toate planurile, o noua portie de energie si curaj pentru a va infaptui planurile cele mai importante. Veti simti ca viata dv. capata o alta perspectiva, mai luminoasa, mai optimista, deci profitati de energia lui Jupiter ce se va resimti incepand cu lunile specificate. Ati putea deveni mult mai interesat de legislatie, justitie, medicina, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi straine, cultura, calatorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o calatorie importanta – peste hotare – pentru inceperea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale si geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru intalnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocatii sau a unui nou ideal de credinta, pentru descoperirea misiunii acestei vieti, pentru sanse deosebite, pentru distractii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vanatoare, pentru victorii in procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o noua specializare, pentru emigrare sau mutare in strainatate, pentru schimbari majore de destin, pentru inceputuri majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. In anul in care Jupiter se intoarce la pozitia sa de la nastere, poate avea loc un eveniment care va poate schimba cursul vietii, chiar daca nu va veti da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste cativa ani, cand veti face o trecere in revista a vietii dv. Totusi, exista riscul ca in aceasta perioada sa va lasati cuprins de un exces de zel, facand totul mai mult decat ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul.

[ASPECT] SORIN 23.09.1979 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din FEBRUARIE 2011 pana in FEBRUARIE 2012 Jupiter trece prin casa III deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS IN TRANZIT PRIN BERBEC IN OPOYITIE CU SOARELE NATAL DIN FECIOARA - aspect unicat in viata - induce o stare foarte ciudata de revolta. Simtiti ca nu va mai ajunge lumea in care traiti si vreti sa va eliberati de tot ce va tine blocat intr-o lume prea stramta. Nu mai suportati regulile, legile, deciziile altora si vreti sa va manifestati dupa propria vointa, sa va recapatati independenta. Aceasta rabufnire nu va fi una placuta, ci atat dv. cat si cei din jur vor avea de suferit din cauza schimbarii de optica. Vreti sa faceti o revolutie in viata dv. personala si sa va manifestati cu alta energie personalitatea. Descoperiti acele aspecte care va tineau blocat si incepeti sa le dati pe toate la o parte prin metode mai mult sau mai putin drastice. Va rupeti de ceea ce va tinea inchis in niste tipare: relatii defectuoase, prietenii inutile, profesii nesatisfacatoare, casnicii frustrante. Alungati vechiul din viata dv. si lasati noul sa invadeze, cu agresivitate chiar, pentru ca aceasta revolutie poate corespunde chiar si cu distrugerea intregului esafod pe care v-ati construit pana acum viata. Vreti sa deveniti alt om, si incepeti sa schimbati totul in jur. Nu mai suportati viata pe care o aveti, de aceea cautati o cale de a porni intr-o cu totul alta directie decat anterior. Orice este posibil sub influenta unui astfel de aspect: schimbare de statut social, mutare de proportii, divort, rupturi spectaculoase, rasturnari neprevazute de situatie. Surprizele pot fi imense pentru ca totul sare in aer si viata dv. scapa putin de sub control. Intrati intr-un iures de evenimente, incat, la un moment dat, tot acest ritm infernal va poate obosi sau dobori. Nu este un moment usor, se pot isca accidente majore din cauza aglomerarii de evenimente si va fi extrem de greu sa tineti in frau toate cate se intampla. Doriti aceasta schimbare, tocmai de aceea va asumati si riscul surprizelor neplacute. O prietenie de o viata se poate strica acum, sau personalitatea dv. se schimba pe neasteptate, uimindu-i pe toti cu o alta fateta decat i-ati obisnuit. Va schimbati comportamentul, firea, aspectul, si socati prin noua atitudine pe care o abordati: mai ciudata, mai non-conformista, altfel decat erati inainte, chiar daca unii nu vor aprecia deloc schimbarea. Este o perioada extrem de agitata in viata dv. si sa nu va mire ca lumea se va uita la dv. ca la un extraterestru... Comportamentul din aceste luni este de-a dreptul socant si poate avea urmari neprevazute. Va cam provocati destinul, dar probabil v-a cam ajuns cutitul la os. Fara decizii radicale nu aveti cum sa va schimbati viata. Exista si riscul unor mari gafe din neatentie, de aceea ar fi bine sa nu faceti excese in dorinta dv. de schimbare si sa nu dati totul peste cap in acelasi timp. Acum pot aparea riscuri majore: pagube provocate de calamitati sau asocieri nepotrivite, risc de divort sau de ruptura de tatal sau sotul, puteti contracta o casatorie cu probleme, care va denatura in violenta conjugala.

[ASPECT] IRINA 16.07.1983 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IUNIE 2011 pana in MAI 2012 Jupiter trece prin casa V deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2012 este influentat de urmatorul aspect planetar: revenirea planetei Saturn in pozitia in care se adfla la nasterea dv. - prima oara in viata: SATURN CONJUNCT CU SATURN NATAL este un eveniment astrologic de importanta majora in viata unui om. Este extrem de rar, are loc o data la 28-30 de ani, si este considerat a fi marea proba de incercare prin care individul, odata ajuns la maturitate, trebuie sa demonstreze tot ce a invatat pana acum. Este examenul dv. de capacitate si nu va fi deloc o perioada usoara. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la nastere – pentru ca rabdarea dv. este pusa la incercare, deci trebuie sa depuneti mari eforturi pentru a va atinge telurile. Dupa incheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul sau, chiar daca va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune ca si-a asumat lectia maturitatii si se poate descurca altfel. Dv. sunteti intr-o astfel de rascruce in destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteti rasufla usurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbarile de directie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce ati facut pana acum poate cunoaste o bulversare totala. Uneori este posibil ca drumul pe care l-ati urmat in toti acesti ani sa se schimbe total, deci sunt posibile modificari de directie: in profesie, in cariera, in plan social, in plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de rascruce, pornind intr-o cu totul alta directie decat anterior, o directie pe care, in primii 30 de ani de viata, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei conditiilor prielnice acestei directii. Acum aceasta directie s-ar putea debloca si veti porni cu incredere spre ceea ce nu ati putut face in primii 30 de ani de viata. Este un moment la fel de important ca si finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o data la 12 ani, numai ca finalul de ciclu saturnian vine cu dificultati, probe, lectii, cutremure mai mici sau mai mari in viata dv. Este un moment cu o imensa incarcatura de stress, simtiti ca pe umerii dv. sta o lume intreaga, responsabilitatile va depasesc, de aceea oboseala, depresia, supararea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest inceput de ciclu. Viata dv. se restructureaza, de aceea este si un moment de satisfactie, pentru ca de acum incolo veti vedea cu adevarat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viata. Ajuns la maturitate, puteti face un bilant ca sa vedeti unde ati ajuns. Numai de dv. depinde cum treceti acest hop, deoarece este un examen dificil, care va va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, rabdare, incredere si maturitate puteti intra intr-o noua etapa de evolutie care va va duce, incet-incet, spre implinire.

[ASPECT] LALY 31.O7.1962 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2011 pana in IULIE 2012 Jupiter trece prin casa VIII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2011 este influentat de urmatorul aspect planetar: CAREUL DINTRE JUPITER IN TRANZIT PRIN TAUR SI SOARELE NATAL DIN LEU. Jupiter va cam da de furca printr-o atitudine haotica, ce va poate duce usor la extrem. Este perioada abuzurilor, a erorilor de cale, a deciziilor pripite, chiar a micilor ghinioane de zi cu zi, in care trebuie sa invatati lectia cumpatarii, a bunului simt, a prudentei. Este un moment mai dificil, cand aveti impresia ca puteti face fata unor sarcini mai mari decat puteti duce. Aveti o imensa incredere in fortele proprii, orgoliul dv. ajunge la paroxism si pentru ca scapati de sub control adevarata dimensiune a lucrurilor, va lasati atras de prea multe directii simultan cu riscul de a nu atinge nici una. Exagerati, abuzati de energia dv. si pentru ca vor cadea prea multe pe umerii dv., ati putea claca din cauza oboselii. Nu va intindeti mai mult decat va este plapuma, ci incercati sa va administrati mai bine fortele. Viata dv. scapa putin de sub control si nu mai stiti cum sa-i faceti fata, avand prea multe pe cap. Aveti tendinte spre exagerare, va lipseste simtul masurii, nu stiti cand sa va opriti, ci atingeti extremele foarte usor. Pretindeti prea mult, atat de la dv., cat si de la ceilalti si va consumati energia fara rost. Tendinta spre abuz si excese va poate cauza probleme de sanatate: mancati prea mult, beti prea mult, consumati totul in cantitati prea mari: bani, energie, alimente etc. Promiteti mai mult decat puteti indeplini.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-6 NOIEMBRIE 2011
(CURIERUL DESTINULUI)

IOANA 8 MARTIE 1991 EA + 7 AUGUST 1990 EL
EA -
PESTI, Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL -
LEU, Junon in SCORPION, CAL DE METAL(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)

Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI - LEU COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA - CAL COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE
ELEMENT: METAL - METAL COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor
voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

SORIN23.09.1979 EL + 7.09.1975 EA
EA - FECIOARA, Junon in LEU, PISICA DE LEMN(CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - FECIOARA,
Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amandoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA - FECIOARA COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA -
CAPRA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: 
LEMN -
PAMANT - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =
73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

ANTONOIU ALEXANDRA MADALINA 02.07.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CRISTINA. 02.02.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

IOANA 28.12.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

SORIN 23.09.1979  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

SUCIU MIRUNA 03.04.1976  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ADE 1987 MI-AM INTALNIT JUMATATEA ANUL ACESTA?MAI MULTE DETALII - Poate doar vag a trecut cumva prin calea ta dar nu s-a legat nimic. A fost o simpla aparitie de sucrta durata.

ADRIANA 1981.O SA MA MAI IMPAC CU FOSTUL SOT VREODATA?AVEM UN COPIL IMPREUNA,MAI ESTE VREO SANSA SA FIM IAR O FAM.? - Daca s-a ajuns la divort, e greu de crezut ca se mai schimba cumva lucrurile, dar sanse ar mai fi sa fiti impreuna doar daca nu s-a declarat oficial divortul si daca acum sunteti in relatii bune.

AMA 1978 IMI VOI GASI UN JOB CAT DE CURAND? CREDETI CA AR TREBUI SA PLEC IN AFARA CA SA MUNCESC? - Vei gasi, nu foarte curand insa, si cel mai probabil aici in Romania, intr-un oras mare si va fi chiar ceva foarte bun. Cauta si mai invata intre timp!

ANCA CRISTINA B 1971 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu e exclus sa fi aparut in calea ta in 2010-2011 dar nu cred ca ati avut o intarlnire pozitiva, ci ai aflat ceva de la lume despre acest om, ceva ce nu il pune intr-o lumina buna. Ca atare urmeaza sa reaopara mai concret.

ANDREEA 1989 CE-MI REZERVA VIITORUL IN CARIERA SI DRAGOSTE? - In cariera - un nou inceput, o schimbare de job sau de profesie, o alta cale decat inainte. In dragoste - rezolvarea unei situatii neclare ce a avut la baya o nedreptate. Iar in perspectiva mai indepartata exista si riscul unui divort. 

AUREL 1952 CUM SE ARATA SITUATIA FINANCIARA A FIRMELOR MELE PENTRU PERIOADA URMATOARE SI INCEPUTULUI ANULUI2012? - Dificila, mult sub asteptari, cu sacrificii, poate chiar si cu unele esecuri sau pierderi, renuntand la ceva ce nu mai merge bine.

CARMEN 1967 CAND MA MUT CU S SI CAND NE CASATORIM? - Daca in acest moment aveti o relatie buna si stransa, ar fi posibila o mutare in urmatoarele 3 luni, daca acum aveti o relatie buna si armonioasa, cu sanse mari de casatorie in urmatiosrele cateva luni dupa mutare.

CARMEN 1967 SUNT MARITATA CU UN BARBAT CU LITERA V, VOI DIVORTA? - Sansele de a va separa cel putin o vreme sunt mari pana in 2018, dar e posibil sa nu se ajunga chiar la divort, perioada de distantare fiind in beneficiul relatiei. Daca nu duivortati in urmatorii 5 ani, atunci sdunt mari sanse sa continuati impreuna. 

CARMEN-VIORICA 1966 ESTE ANIEL-CLAUDIU SUFLETUL MEU PERECHE - Este important in destinul tau, un om care te marcheaza profund sufleteste dar nu e chiar sufletul pereche.

DANA 1964 MI SE TOT SPUNE CA RELATIA MEA NU MERGE DIN CAUZA FARMECELOR,CE SA FAC SA SCAP? - Farmecele nu sunt domeniul meu dar daca tu nu crezi in ele, ele nu au niciun efect asupra ta. Farmecele au efect asupra celor care sunt convinsi ca asa ceva planeaza asupra lor, deci primul lucru ar fi sa scoti din minte aceasta teama si sa te protezesi macar cu un cristal. Relatiile tale nu merg pentru ca exista posesivitate aici, egoism si un spirit critic care afecteaza major partea sensibila.

DANA 1984 AM CUNOSCUT DE CURAND UN BARBAT MATUR, CEVA MAI IN VARSTA CA MINE. CE VIITOR AR AVEA O EVENTUALA RELATIE CU EL? - Niciunul, ar fi o amagire care nu va duce nicaieri, ar fi doar pierdere de vreme.

DIA 1973 SOTUL E SI SUFLETUL MEU PERECHE? - Nu, dar este cel mai important om pentru sufletul tau.

DIANA V. 1983 ESTE ALIN VIITORUL MEU PARTENER DE VIATA? - Nu, va exista un mare hop in urmatoarele luni care risca sa va desparta in cele din urma.

EUGENIA 1979 CUM VA ARATA SOTUL MEU CE PROFESIE ARE? - Arata bine, mai masiv la corp, posibil brunet. Momentanmnu cred ca are un job sau nu lucreaza in domeniul sau de baza.

EUGENIA 1979 DE REVELION VOI FI IMPREUNA CU VREUN IUBIT? - Cel mai probabil nu sau, daca va fi cineva, nu e deloc bun pentru tine si trebuie sa fii atenta la alegerea facuta.

GABRIELA 1975 DE CE MI L-A SCOS DESTINUL IN CALE, DACA ORICUM NU PUTEM SA FIM IMPREUNA? - Dar toate persoanele care au avut asupra ta un efect trebuia sa-ti devina si jumatate sau iubit? Nu! Si el este tot una din acele perspoane care trebuia sa aiba un rol, si iata ca deja l-ai descoperit: e omul in fata caruia iti deschizi sufletul, un prieten intim, fara ca de aici sa iasa neaparat o relatie. Nu ai parte de asa ceva cu oricine, deci asta era rolul lui in viata ta! Un confident, un prieten, un om care sa te asculte, eventual sa te sfatuiasca, mai degraba ca un profesor, decat ca iubit, ca ai ceva de invatat de aici. Dar nu va fi mai mult de atat.

GEORGIA 1986 CAND VOI GASI IMPREUNA CU FAMILIA APARTAMENTUL PE CARE IL CAUTAM,ANUL ACESTA SAU ANUL VIITOR? - Mai aveti de cautat cel putin 6 luni, dar veti reusi pana la urma. Din pacate nu va fi chiar asa cum doriti acum, deci va trebui sa mai schimbati cateva conditii sau pretentii legate de apartament.

GEORGIANA FILOFTEIA 1989.O SA MA IMPAC CU MIHAI,SI DAK O SA MA CASATORESC CU EL? - Daca reusesti sa-l recastigi asa cum a fost candva, sunt mari sanse ca el sa fie omul dorit ca sa-ti devina sot, dar e foarte important ca in viata lui, acum, sa nu fi intrat deja o alta femeie. Reusita depinde mult de noroc dar si de felul cum iti pui tu inima pe tava.

GEORGIANA FILOFTEIA 1989.O SA MA IMPAC CU MIHAI? - Ar fi posibila o impacare pentru ca se pare ca sentimente ar mai fi aici! Lupta sa iul readuci in viata ta, pentru ca depinde mult si de tine!

IOANA 1972 MAI ARE ROST SA CONTINUI RELATIA CU S DACA APAR MULTE PIEDICI (CUM MI-ATI RASPUNS) SAU VA APAREA SORTITUL? - Si tu nu faci nimic daca acel lucru nu are happy end? Incearca, nu ai de unde sa stii incotro duce o relatie si mai ales nu vei invata lectiile pe care viata le are pentru tine si care iti sunt predate numai prin piedici si probleme. Nimeni nu invata la bine si la fericire! Deci e bine sa duci relatia pana cand vei simti ca ai inteles ceva din tot ce ti s-a dat. Ca atare da, si piedicile au rostul lor!

IONUT 1985 VOI GASI IN REMUS ACEA PERSOANA CARE SA MA AJUTE, SA MA SPRIJINE MORAL SI, POATE, MATERIAL? VA INTREB PT CA SPER INTR-O VIATAMAI BUNA - Are un rol benefic in viata ta, deci poate fi un prieten de nadejde pentru tine, iti va da alt imbold, alt chef de viata, te va incuraja si te va ajuta. Dar nu astepta tot de la el!

K 1974 DIN RASPUNSURILE DIN 18 OCT. 2011 AM INTELES CA MAI EXISTA SI ALTA FEMEIE IN VIATA LUI. ESTE FOSTA AMANTA SAU ALTA FEMEIE? CE IMIMAI ASCUNDE MIKLOS? - Este o alta femeie, asa e, dar nu am de unde sa stiu cine e, doar ca are un efect destul de puternic asupra lui, nu intotdeauna bun. Ascunde multe, ca daca le-ai afla, ar incepe furtunile in relatia voastra. Ca atare poate e mai bine sa nu le stii in totalitate.

LAURA 1977 MA VOI IMPACA CU DAN? - Poate o incercare va fi, dar a doua oara nu va mai fi ca la inceput, sentimentele au palit si daca deja s-a infiltrat indoiala si raceala intre voi, greu de crezut ca se mai duc de acolo! Ca atare da, sanse de impacare sunt, dar nu-ti face prea multe iluzii.

LAURA 1979 CUM VA EVOLUA RELATIA CU MAMA MEA DE-A LUNGUL VIETII? - Exista un fel de competitie de orgolii intre voi, deci poate fi o mama dominatoare, genul sef, incat relatia cu ea va fi adeseori furtunoasa, ori pentru ca are mari pretentii de la tine, ori pentru ca exista mari diferente de principii intre voi. Vor fi si momente excelente, dar si perioade in care relatia voastra va fi mai agresiva si rece.

LENA 1981 SE MAI GANDESTE IONEL LA MINE? - Nu atat de mult pe cat ti-ai dori, deci nu, el e detasat de tot ce a fost.

MARI DANI  1985 CATI COPII VOI AVEA? - Sanse ar fi chiar de 3! Dar e posibil totusi sa ai atatia cati vei decide TU sa ai, deci numarul lor depinde numai de vointa proprie> cate sarcini vei pastra sa ajunga la termen. E liber arbitru aici!

MARIA 1974 AS DORI SA MA INTORC LA MARKUS,MA MAI IUBESTE..VREA SI EL ACEST LUCRU? - El nu mai spera asa ceva, desi cred ca sentimente mai sunt, dar ori sunt sentimente ranite, ori s-a detasat deja, cu gandul ca nu mai poate fi nimic, dar da, ar fi sanse sa reluati totul!

MARIANA 1976 CE E MAI BINE SA FAC IN RELATIA ACTUALA: SA PUN PUNCT SAU SA MAI INCERC S-O SALVEZ? - Cred ca nu prea depinde de tine. Daca ii pui punct, vei ramane mereu ci gandul ce-ar fi fost daca mergeai mai departe, iar daca lupti sa o salvezi, vei fi dezamgitra incat tot la final vei ajunge. E posibil deci oricum ai face sa nu iasa asa cum doresti.

MEG1980 AM VREUN VIITOR CU J,ESTE CEL DESTINAT MIE? - Nu, desi relatua ar mai putea dura o vreme, dar ceva lipseste de aici ca sa fie o relatie definitiva.

MEG1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI MA VOI CASATORI? - In urmatorii 4 ani sansele de a-l intalni sunt ceva mai reduse, pentru ca depinde mult de noroc: acela de a trece prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a-l intalni. Ca atare crede in noroc ca sa fii sigura ca il intalnesti.

MEG1980 VOI REUSI SA IMI SCHIMB JOBUL SI SA PLEC IN ANUL URMATOR? - Pana la urma da, vei pleca, dar nu va fi chiar asa de bine pe cat speri acum. Ar fi posibil deci un job nou, dar se pare ca mai degraba te-ar astepota lucruri bune la actual job, decat la cel viitor, deci gandeste-te serios daca merita.

MIHAELA 1978 AM CUNOSCUT O PERSOANA CU LITERA V VORBIM DOAR LA TELEFON NU NE.AM INTILNIT VOM RAMANE IMPREUNA? - E doar un vis frumos trait la telefon pentru tine, dar realitatea va sta altfel. E posibil sa va cunoasteti la un moment dat si sa va placeti, dar nu se stie clar daca e inceputul unei relatii sau doar o simpla intalnire. Depinde inca de multe aspecte care vor urma de acum inainte.

MIHAELA 1978 CARE VA FI RELATIA NOASTRA CU COSTEL IN VIITOR? - Buna, pare sa fie un om care va juca un rol benefic in viata voastra, de prieten, de sustinator la nevoie, deci merita sa legi relatia cu el mai serios.

MIHAELA 1978 CAT VA MAI DURA PANA SA FIU CU LANGA BARBATUL CARE IMI VA IMPLINI SUFLETUL? - Mai ai ceva de asteptat si cautat, dar cred ca intre 37-40 de ani sansele de a fi deja cu el alaturi sunt cele mai mari.

MIHAELA 1990 CE SIMTE CIPRI PENTRU MINE?PRESUPUN CA NU ARE PE ALTCINEVA - Nu as zice ca e iubire aici, dar are fata de tine un intreres aparte, dar deocamdata destul de distant, nu tine de suflet, parca ar fi mai mult colegialitate sau amicitie. Nu are pe nimeni si isi doreste, dar nu e decis ce vrea. 

MIRI 1975 SUNT CU C,AVEM UN COPIL MIC.MA PLACE MULT UN PRIETEN DE.A LUI,A,DE ACUM 4 ANI. E INDRAGOSTIT INTR.ADEVAR?VOM FI IMPREUNA VREODATA? - Nu e chiar dragoste aici, e mai mult un fel de competitie intre ei iar miza esti tu, deci nu pica in plasa ta, nu da vrabia din mana!

MONICA ANDREIA P 1972 MA IUBESTE SOTUL MEU MARIUR ,VA RAMANE CU MINE? - Din pacate pana in jurul anului 2014 va exista un moment critic intre voi de care depinde viitorul relatiei voastre. Sunt sanse sa depasiti impasul si sa reparati totul, dar totusi ceva se va mai strica in relatia voastra, sentimentele vor mai pali cu timpul. Dar pot ramane alte valori care sa va tina legati.

NIKITA 67 SUNTEM A-N-A OARA DESPARTITI, VOM MAI FI IMPREUNA, ESTE INTALNIRE KARMICA (PROBABIL NEGATIVA) IN CARE AVEM MULTE DE REGLAT...? (05.12.58) (DE DATA ASTA DESI L-AM IUBIT F MULT SI AVEM SI UN COPIL, EU AM PLECAT SI AM RUPT TOT) - E iontalnire karmica, asa e, deloc usoara, dar din care amandoi invatati multe si va reparati erorile, de aceea e cu du-te-vino in permanenta. Nu e exclus s-o luati de la capat, pentru ca, in ciuda stresului, exista si iubire aici, dar si multe puncte vulnerabile care ies la iveala cand sunteti alaturi.

OVIDIU M 1980. ANCA S-A DESPARTIT DE MINE, ARE DEJA PE ALTCINEVA. O IUBESC. MAI EXISTA SANSE DE IMPACARE? - Nu prea mai exista, ea vrea deja altceva - nu inseamna ca are si pe altul, dar vrea alt gen de barbat alaturi - nu mai e multumita de relatia cu tine si nu vrea sa se intoarca.

ROXANA 1983 CATI COPII VOI AVEA? - Cel mai probabil unul singur. Restul sarcinilor vor vei cumva in momente nepotrivite, deci va trebui sa decizi soarta lor.

ROXANA 1983 CUM SE VA SOLUTIONA IN URMATOAREA PERIOADA PROCESUL IN CARE SUNT IMPLICATA?SE VA TERMINA CU BINE PENTRU MINE? - Oricare ar fi verdictul, ai multe de invatat din ceea ce ti se intampla acum, e o lectie de viata majora cu efecte profunde. Poate fi bine, dar nu e un succes total, ca si cum ar fi un final nici bun, dar nici rau. Greu de explicat, dar e probabil; o reusita dar cu un pret de patit. Daca verdictul vine in 2012, e posibil sa fie si ceva negativ aici.

SIMONA 1960. VOI RAMANE CU B? - In ciuda momentelor mai tensionate care vor mai aparea, sunt mari sanse sa ramaneti impreuna, pentru ca exista aici si dragoste, dar si multe conflicte.

SORIN M 1979 O SA MA MAI IMPAC CU IOANA C - Sunt ceva piedici intre voi care cel putin pe Ioana o cam fac rezervata sa nu mai reluati relatia. Mult mai probabil sa apara cineva cu totul nou pentru amandoi decat sa mai existe o continuare la relatia voastra, mai ales daca au mai fost deja despartiri si reveniri.

VALY V 1980 O SA MA MAI IMPAC CU SOTUL MEU C. - Sansele de impacare exista, dar depinde mult si de capacitatea ta de a-l readuce inapoi, de a-i da o motivatie de a se intoarce, ca sa se simta iar important in viata ta, fara a-l sufoca. Daca nu exista deja o alta femeie intre voi - adica el sa fi plecat din cauza alteia - atunci da, sunt sanse mari! Daca e doar un conflict conjuigal, sunt posibilitati de a trece peste el cu succes.

VALY V 1980 O SA MAI AM COPII CU C? - Greu de spus, pentru ca este un eveniment care depinde de altele inainte, si anume de a-l recuceri si a-l readuce complet in viata ta. Deci daca va impacati, da, ar mai putea aparea un copil - asta daca aveti deja unul.

VALY V  1980 SARBATORILE DE IARNA AM SA LE FAC IMPREUNA CU C? - E posibil sa existe o astfel de discutie care sa va dea sansa sa fiti impreuna, deci trebuie sa faci tot pisinilul sa nu intervina nimic intre voi care sa strice aceasta sansa, In acest moment sansele ar fi undeva de 60-80% sa fiti impreuna la final de an.

YOKANA 1985 SE VA LEGA CEVA CU BOGDAN? - Nu prea e ceea ce cauti, nu ai fi deloc fericita cu el, incat aproape ca nu merita efortul de a-l cuceri. Exista riscul sa fie o alegere gresita, deci cunoaste-l mai bine inainte de a te implica mai mult. Nu e ceea ce pare!

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®