®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Sunt publicate cate 100 de raspunsuri pe o pagina in ordine invers alfabetica - de la Z la A - in ritmul in care sunt rezolvate solicitarile primite.
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit.
Daca nu gasiti raspunsul in aceasta pagina verificati si paginile urmatoare.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

NOUL MAGAZIN KRISTALE.RO

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna  NOIEMBRIE 2013

 ARHIVA LUNII NOIEMBRIE 2013
Ultima actualizare a acestei pagini: 17 decembrie 2013 19:13
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI -
1-30 NOIEMBRIE
ASPECTUL ANULUI - 
1-30 NOIEMBRIE
PERIOADE KARMICE
-  
1-30 NOIEMBRIE
ASTRO-CALCUL
- 
1-30 NOIEMBRIE
CUPLUL, PE SCURT
-
1-30 NOIEMBRIE
MISTERELE NOPTII
-  1-30 NOIEMBRIE

--- Aici se incheie arhiva lunii noiembrie 2014---

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 NOIEMBRIE 2013
(CURIERUL DESTINULUI)
 

ADRIANA 1979 CE ROL ARE IN VIATA MEA A.M.? - Rolul lui nu pare sa fie unul pozitiv. Ai mare grija cat de mult investesti in aceasta relatie, ca nu cumva sa iti dea viata peste cap si la urma sa ramai doar cu deceptia. Nu cred ca are un rol benefic, decat trecator, ca atare in final va ramane doar sentimentul ca a trecut furtuna prin calea ta si n-a lasat nimic.

ALINA 1961 EXISTA A DOUA CASNICIE IN VIATA MEA? DACA DA, PUTETI SA-MI SPUNETI CATE CEVA DESPRE EA? - Sansele sunt cam mici iar posibilitatea sa fie si reusita e si mai mica, deci greu de spus daca e vorba de o casnicie concreta sau doar de o noua relatie in viata ta. Poate fi ceva serios, de durata, dar din pacate nu va fi si o alegere prea buna, nu e o garantie a fericirii. Continua sa speri si sa astepti cu incredere!

ALINA 1979. MA IUBESTE JAN CU ADEVARAT? VOM FACE TOT CE NE-AM PROPUS? - Din pacate ce v-ati promis unul altuia nu va ajunge la implinire, cu riscul ca relatia voastra sa se destrame inainte sa ajungeti la capatul planurilor facute. Nu cred ca e o dragoste adevarata, ci doar o incercare. Incaerac sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva mai lucida.

ALINA PB 198 EMIL ESTE JUMATATEA MEA? L-AM CUNOSCUT A FOST SUPERB SI L-AM PIERDUT, TOATE INTR-UN TIMP FOARTE SCURT - Nu e el, deci nu te crampona de acest moment, pentru ca a fost si... gata. Trebuia sa apara in viata ta pentru ca ai invatat ceva de la el si prin intermediul acestei relatii, ceva ce iti va fi de folos la viitoarele tale relatii. Bucura-te ca a fost, dar nu trai in amintiri!

ALINA PB 1984 CE SE ÎNTÂMPLA CU VIATA MEA PROFESIONAL, SENTIMENTAL NIMIC NU E CUM TREBUIE? - Ai rabdare, a fost un an dificil, pentru ca a fost anul incheierii primului ciclu saturnian din viata ta - Saturn s-a intors pentru prima dara in locul in care se afla la nasterea ta si acre corespudne si cu prima opozitie a lui Saturn cu Soarele tau, pentru ca Saturn se afla acum in zodia diametral opusa tie - deci un an deloc usor pentru oricine ajunge la un astfel de moment astrologic atat de rar si de important. A fost anul maturizarii tale depline dar lucrurile abia de acum incep sa se aseze pe un fagas normal in viata ta. Ai rabdare, nbici 2015 nu e mai usor, vei fi exact sub influenta opozitiei de care tocmai iti spuneam, dar de la final de 2014 toate se vor fi asezat acolo unde trebuie pentur o viata mai stabila!

ANA 1980 O SA AM O RELATIE SERIOASA IN 2014? - Ai mare grija la eventualele relatii din 2014, pentru ca exista riscul sa te indragostesti de cine nu trebuie sau sa te lasi furata de o iluzie, invaluind pe cineva intr-o aura perfecta pe care nu o merita, si totul doar din cauza nevoii tale mari de iubire. Nu te grabi sa spui ca cel care apare, eventual, in 2014 e jumatatea ta perfecta, ci priveste-l cu luciditate ca sa nu risti un esec sentimental. Ocazii vor fi, poate chiar doua, dar nu e indicat sa te indragostesti lulea, pentru ca ti se pune o ceata peste ochi si nu vei vedea lucrurile corect,.

ANA F 19.05.1980 CUM IMI VA MERGE LA NOUL LOC DE MUNCA - Usor nu va fi, dar vin si momente perfecte, de buna intelegere si colaborare, si rivalitati si conflicte. Nu e capatul cautarilor tale, nici nu e indicat sa te multumesti cu ceea ce ai acum, deci candva vei pleca si de aici. Pana atunci va fi o perioada lunga si buna, care va conta enorm in tot ce acumulezi in cariera.

ANAMARIA S. 18.09.1996 CUM VA DECURGE RELATIA MEA CU MAMA DACA RENUNT LA AMERICA SI MA INTORC INAPOI IN TARA PENTRU A TERMINA LICEUL? - E o chestiune de alegere personala, deci nimeni nu te opreste sa faci altfel decat decizi tu. Deci daca tu decizi sa vii in Romania, mama ta o va respecta si tu singura vei trai urmarile deciziei tale. Relatia cu mama nu va avea de suferit daca tu ai ales deja intr-o anumita directire. Totusi, daca voi doua aveti unele probleme, nu pleca de acolo din cauza ei!

ANAMARIA S. 1996 CE SE VA INTAMPLA CU VIATA MEA IN CONTINUARE? VOI RAMANE IN AMERICA SA TERMIN MACAR ANUL ACESTA ACOLO SAU MA VOI INTOARCE ACASA? -  Poti ramane acolo pana la sfarsitul anului, dar mai sunt unele hopuri de trecut. Ai grija la documente, la acte, la tot ce este oficial in ceea ce faci acolo, pentru ca e posibil sa se infiltreze pe undeva o eroare care sa iti strice unele planuri.

ANAMARIA S. 1996 ESTE RELATIA MEA CU ANTONIO UNA DE DURATA? SUNT SANSE SA MEARGA RELATIA NOASTRA CEVA TIMP? - Poate fi ceva frumos si bun, sunt sanse ca de aici sa se nasca o relatie care sa te implineasca, dar nu e usoara, sunt niste hopuri de trecut in relatia voastra in care trebuie sa demonstrati amandoi ca sunteti dispusi sa treceti peste toate umar la umar.

ANDREEA 1989 ESTE RELATIA DINTRE MINE SI PAUL, TRECATOARE? - E o relatie in care conteaza prezentul, viitorul e inca un mare mister. Ca atare nu te gandi nici ca e trecatoare, nici ca e de durata, bucura-te de ceea ce simti acum fara sa conteze directia. Relatia aceasta are un rol in formarea ta ca om si ca suflet care va mai iubi de multe ori in viata, deci ai grija cum te porti cu inima ta acum! Cum iti asterni acum, asa vei dormi maine! O eroarte acum te va coista maine, dar si o fericire traita acum, te va implini maine!

ANGL 1963 CUM VA EVOLUA ACTIVITATEA MEA LA BIROU CONTABILITATE, ÎN ANUL 2014? - 2014 e un an important pentru tine, pentru ca Saturn se va afla atunci exact peste Soarele tau, lucru pe care il astepti de vreo... 29 de ani! Cum Saturn e responsabil si de cariera, te poti astepta la unele momente majore si in cariera. Deloc usoare, dar ceea ce ramane dupa eventualele hopuri, va conta pe termen lung. Esti pe drumul cel bun, dar totul depinde de capacitatea ta de adaptare la tot ce se va ivi si mai ales sa privesti totul cu calm si intelepciune.

ANI 1992 CAT ESTE VLD DE INFLUENTAT DE ALTE PERSOANE SA-SI FACA O PARERE NEGATIVA, FALSA DESPRE MINE? - Da, e foarte influentat, el pleaca mult urechea la ce spune lumea, ca atare nu prea ai ce face daca el deja si-a format o impresie. Cand isi formeaza o parere despre cineva, greu si-o mai schimba.

ANKA 1977 ESTE ADI CEL CU CARE VOI RAMANE SAU VOI INTALNI PE ALTCINEVA,SI PE CINE? - Numai de tine depinde cat de mult investesti in relatia cu el, pentru ca ti se vor oferi toate conditiile sa te concentrezi doar asupra lui, fara sa mai conteze altii, dar sigur, e si el in ecuatie, nu poti face nimic fara ca si el sa doreasca asta! O eventuala eroare a unuia din voi va strica totul, deci aici trebuie sa lucrati amandoi cel mai mult: sa fiti corecti, sinceri, fideli, loiali unul altuia. O abatere de la drumul drept poate destrama tot ce construiti si din pacate acest risc e mare!

ANKA 1977 MA VOI LINISTI CU PRIVIRE LA RELATIA CU FOSTUL MEU SOT, VA FI LINISTE SI CU PARINTII MEI? - Sigur ca da, inca din vara lui 2014 te vei simti mult mai bine, mai impacata cu tot ce a fost in trecut, deci incearca sa te incarci tu cu energie pozitiva, ca apoi si toate planurile si persoanele legate de tine sa revina pe fagas normal. Linisteste-te, caci poti, trecerea Nodului Nord peste Soarele tau  in vara lui 2014 poate avea efecte excelente pentru a aduce pace si armonie din nou in viata ta.

ARIANA 1984 CAND VOI AVEA COPII? - Venirea pe lume a unui copil depinde de doua aspecte: 1. de decizia/vointa ta (adica tu singura sa stabilesti daca estii pregatita, disponibila sa faci un copil, sa nu fii stresata cu alte probleme, mai ales de ordin profesional - caci copilul nu poate aoparea cand viata ta e complicata si agitata) si 2. de existenta in viata ta a barbatului care sa-ti inspire incredere. Cand aceste 2 planuri vor fi clarificate, imediat va veni si copilul, deci lucreaza la ele!

AURA 1972 ESTE PFS DIN SUA DE INCREDERE, VA FI CEVA DE VIITOR INTRE NOI, MA VA FACE FERICITA? - Sunt sanse ca eventualele lui promisiuni sa se implineasca, dar deocamdata mai are ceva de rezolvat in viata lui acolo -  poate si tu aici - deci inca mai e de lucru la aceasta relatie! Poate fi ceva de incredere si de durata, dar nu e usor de ajuns la acest nivel de bine si siguranta.

AURA 1972 VOI OBTINE CUSTODIA EXCLUSIVA A COPILULUI? SE VA OPUNE TATAL LUI DACA VREAU SA-MI REFAC VIATA? - Nu se va opune incercarii tale de a-ti reface viata, dar se va opune vehement daca ii vei opri lui dreptul de a-si vedea copilul sau de a-i fi tata in continuare, atat cat poate el, deci nu incerca sa-l rupi complet de copil, ca abia atunci va fi mai rau. Poate nu ar fi buna o custodie completa doar a ta, deci ajungeti la un consens voi doi, si atunci si viata ta se va clarifica si linisti. Nu e usor sa faci pace cu sotul, deci nu-l exclude din viata copilului - decat daca vrea el asta!

BIANCA CE SIMTE A PENTRU MINE? EXISTA POSIBILITATEA UNEI RELATII? - Nici nu ar fi indicata o relatie cu el, deci ai grija cat de mult il lasi pe acest om in viata ta, pentru ca rolul lui nu pare sa fie unul de bun augur, ci mai degraba iti da viata peste cap si nu ai nimic de castigat de aici! Mai bine nu! Meriti ceva mai bun!

CLAUDIA 1988 CUM ARATA CEL CARE IMI ESTE PREDESTINAT IN VIATA SI CAND IL VOI INTALNI? - Poate deja a aparut in viata ta, dar din diverse motive, ceva v-a tinut departe, a oprit relatia sa evolueze, ca atare o vreme el sta inca departe de tine. Ai rabdare si incredere, va aparea intr-un moment in care tu te vei simti bine in pielea ta, cand vei fi optimista si deschisa, pentru ca el vine dupa ce multe alte planuri din viata ta se vor fi asezat pe un fagas bun.

DANA C 1986 SUNT CU X DE 6 ANI SI IN ULTIMUL AN AM AVUT UN AN MAI DIFICIL.CARE VA FI DEZNODAMANTUL RELATIEI?VOM AJUNGE SA INTEMEIEM O FAMILIE? - Intr-adevar esti intr-un moment de rascruce, cel mai greu pentru sufletul tau, pentru ca e prima oara in viata ta cand dai piept cu lectiile legate de iubire. Saturn trece - chiar acum! - peste Venus, planeta care se ocupa de iubire, si e prima oara cand traiesti asa ceva! Ca atare priveste acest moment ca pe cea mai serioasa si matura lectie de viata pentru tine, caci, daca relatia voastra depaseste cu bine acest moment, atunci sunt sanse ca ea sa dureze mai apoi toata viata. Ai rabdare, e cel mai complicat moment pentru relatia voastra, asa e, din care ai ceva de invatat de aici. Greul n-a trecut, acum e momentul maxim al crizei si dureaza inca o vreme, deci rezista! Fa tot posibilul sa treci peste 2014 cu incredere si rabdare: daca rezistati impreuna anului 2014, atunci inseamna ca ce a fost mai greu s-a stins din lectiile voastre impreuna si sunteti facuti unul pentru altul! Riscul unei rupturi e mare asadar in 2014, dar daca gestioanti amandoi situatia cu calm, cu intelepciune, cu maturitate, atunci sunt sanse sa depasiti situatia fara sa mai priviti inapoi la ce a fost mai greu. Nu pot dsa spun eu daca veti trece peste acest moment, pentru ca totul depinde numai de faptele si deciziile voastre!

ELE 1975 CE AR TREBUI SA FAC/PROCEDEZ/SPUN FATA DE C. DE A NU FI INDIFERENTA,DAR NICI SA.L SUFOC IN ACEASTA PERIOADA DE ASTEPTARE/RABDARE? - Sa te abtii de la orice manifestare dusa la extrem, adica de la tot ce poate fi considerat "prea mult". O atitudine moderata, inteleapta, rabdatoare si topleranta ar fi de oreferat. Nici sa taci, nici sa vorbesti prea mult, nici sa lasi doar inima sa conduca, dar nici doar mintea, ca atare de tine depinde cum gasesti echilibrul intre aceste atitudini opuse. Un auto-control e necesar si poti face asta!

ELENA 1977 CUM VA FI ANUL 2014 PENTRU MINE? SE POATE O ANALIZA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE? - 2014 e un an bun, norocos, plin de viata, plin de energie, cu noutati si schimbari benefice, cu decizii si concluzii utile pentru tine, cu stari, emotii sau momente speciale de care nu ai parte decat odata la 18 ani. Dragostea pare sa fie cea mai avantajata, deci aici trebuie sa investesti cea mai mare energie pozitiva!

EU 1977 AM O RELATIE DE 5 ANI CU UN BARBAT CU CARE AM UN COPIL! CE VIITOR ARE ACEASTA RELATIE - Relatia poate continua, dar cele mai importante evenimente pentru voi, ca si cuplu, sau ca familie, abia in 2014 vor avea loc. Lucruri pe care le astepti de mai multa vreme se pot clarifica mai bine la anul, deci asteapta cu incredere acest an, ca sa stii mai bine pe ce teren mergi. Urmatorii 2 ani sunt totusi oscilanti, adica nu se aseaza lucrurile pe un teren foarte sigur, dar in general vremurile arata bine, dar depind foarte mult de voi doi.

EU 1977 MUNCESC INTR-O FIRMA DE LA ÎNCEPUTUL EXISTENTEI EI SI SUNT DE ACUM 12 ANI! VREAU SA STIU CE VIITOR AM IN ACEASTA FIRMA? AR FI MAI BINE PE CONT PROPRIU? - In vara lui 2014 vei lua niste decizii majore de ordin profesional, ca atare lasa lucrurile sa se aseze, sa se clarifice, astfel incat atunci sa poti lua o decizie corecta si bine conturata, tinand cont de cei 12 ani deja parcursi la acea firma. Abia dupa iulie 2014 vei putea spune mai ferm daca vrei sa mergi pe cont propriu sau nu. Probabil da, dar mai sunt inca unele lucruri de clarificat pana atunci!

FLORY 1975 CE LEGATURA KARMICA EXISTA INTRE MINE SI STEFAN? - In alta viata voi doi ati fost amandoi barbati si a existat o relatie foarte aprinsa de rivalitate, de ura, de razbunare, de invidie, deci nu v-ati privit deloc cu ochi buni. Asta a generat poate si in aceasta viata multe manifestari egoiste de orgoliu, de lupta pentru suprematie intre voi, prin care unul din voi a incercat sa-l domine si sa-l supuna pe cellalt. Aveti grija sa nu faceti acelasi lucru si acum, deci unul s-o faca pe liderul si sa-l reduca la zero pe celalalt cu orice pret!

GABITZA 1978 CAT DE SERIOS PRIVESTE GABI RELATIA NOASTRA?ISI DORESTE CEVA DE VIITOR CU MINE SAU E LA FEL DE FLUSTURATIC SI NEHOTARAT? - Pare sa priveasca relatia destul de serios, dar nesigur, de parca ii e teama de decizii capitale, finale, precum si de asumarea unor responsabiltati ce ar veni de aici. De aici si sentimentul tau ca e nehotarat. In general ar dori ca de aici sa se nasca o relatie serioasa din toate punctele de vedere, dar inca mai asteapta ceva de la el insusi! Mai ai rabdare, poate iesi ceva bun de aici, dar trebuie sa ii respecti ritmul mai lent in care el ajunge la o concluzie. Ai incredere in el, in voi, in sansele voastre, dar lasa lucrurile sa se mai aseze.

GABITZA 1978 CE SFATURI IMI PUTETI DA PRIVITOR LA NOUL JOB PE CARE IL VOI INCEPE? PE CE AR TREBUI SA MA CONCENTREZ MAI MULT SI DE CE SA MA FERESC - Fii deschisa, amicala, cooperanta, arata ce stii cu incredere, fara a te lasa pacalita de atitudinea superficiala a celor din jur. Daca vei vedea ca unii iau in gluma unele aspecte, exact pe acelea trateaza-le tu cu respect si seriozitate. Sefii sunt cu ochii pe tine si abia asteapta sa iti prinda vreo slabicioune ca sa nu mai scapi mai apoi de imaginea formata. Inceputul este foarte important, asa e, deci priveste-l cu optimism, cu incredere, cu atitudine pozitiva, aratandu-te dispusa sa faci orice sta in puterea si pregatirea ta,  dar fara a te juca: nici cu sarcinile, nici cu vorbele, nici cu relatiile din jur. Fii serioasa si rationala in tot ce ai de facut, constienta ca acum isi fac unii pareri despre tine!

GABRIELA 1978 CAND VA INCEPE RELATIA CU D? E CLAR CA AMANDOI NE GANDIM UNUL LA ALTUL SI NE DORIM. CAND VA FACE PASI CONCRETI? - Inca nu, sunteti inca in faza nesigura, de tatonare, de joaca, ba e, ba nu e, si asta inca depinde de unele aspecte din viata voastra. Unul din voi nu si-a rezolvat complet lucrurile, poate in fostele relatii, poate pe unele planuri din viata sa de care depinde linistea si siguranta sa, deci aici trebuie sa lucrati voi cel mai mult. Sa faceti ordine: in voi, in relatia cu ceilalti, si apoi ]n rela'ia voastra. Va mai dura o vreme, nu se stie cat, dar tocmai aceasta stare de incertitudine va pune pe voi doi la incercare!

GEORGIANA 1978 CAND VOI FORMA O FAMILIE CU TATAL COPILULUI MEU - Sansele sunt foarte mici din pacate... Exista o mare piedica intre voi pe care nu o puteti trece! Unul din voi ar trebui sa faca un mare sacrificiu, sa renunte la ceva foarte important din trecut si nu poate si de aici si sansele voastre extrem de mici de a forma o familie in adevaratul sens al cuvantului. Mi-e teama ca sansele unei rupturi sunt mai mari decat cele ale unei uniuni depline... Mai aveti de luptat pana la clarificarea situatiei.

IULIANA 1972 MA VOI CASATORI CU MIHAI? - Sansele sunt mari, relatia a evoluat bine, acum sunteti intr-o faza de varf, dar aveti totusi grija sa nu pierdeti ce ati cladit pana acum. Trecutul si prezentul arata foarte bine, dar in viitor exista un mare hop de trecut: un motiv de neincredere, de suspiciune, o gafa, ceva ce poate stirbi armonia si pasiunea de acum. Luptati amandoi, nu va culcati pe laurii victoriei la care ati ajuns, si nu fiti niciodata foarte siguri de ceea ce aveti! Ce aveti trebuie si intretinut!!

LORENA1978 CUM VOR DECURGE ATAT AFACEREA MEA CAT SI AFACEREA SOTULUI MEU T DPDV FINANCIAR - Cred ca doar unul din voi va avea mici probleme, deci nu ambele afaceri vor merge la fel de bine. Sotul, cel mai probabil, va fi vizat de vreo 2 evenimente mai sensibile, care vor implcia mult stres si nesiguranta, dar cred ca si tu poti sa il ajuti cumva sa depaseasca momentuele. E bine ca sunteti amandoi implicati in afaceri separate, pentru ca asa puteti compensa: daca unul are probleme, celalalt il sustine. Mare atentie la pacaleli, la tzepe, la smecheri, pentru ca unul din voi poate suferi un prejudiciu din prea mare incredere in cine nu merita!

LORENA 1978 CUM VA DECURGE CASNICIA MEA CU T SI DACA PE LANGA MARIA VOM MAI AVEA ALT COPILAS - Ca in orice casnicie, vor exista si momente fragile, tensionate, neincredere, suparari, conflicte, dar daca va pastrati scopurile si interesele comune vii si puternice, veti lupta impreuna pentru a le atinge. Poate aparea si un al doilea copil, dar el depinde totusi de intamplare, de noroc, de sansa, si mai ales de agitatia din viata ta. Daca esti prea stresata, prea aglomerata, greu de crezut ca e timp si de o sarcina.

MADI 1986 MI-ATI SPUS CA IN 4-5 ANI O SA AM LANGA MINE PE CINEVA. CUM E POSIBIL SA FIE, SA ARATE? - Mai matur, semnalmentele fizice nu se arata absolut deloc, peste tot apare cu spatele, dar probabil nu aspectul lui fizic va conta, ci siguranta pe care ti-o va inspira atunci cand va intra in viata ta. Posibil sa nu fie din yona, ci din alta localitate, deci el va aduce o mare schimbare in viata ta.

MANDI388 1984 AR TREBUI SA MA GANDESC LA SCHIMBAREA LOCULUI DE MUNCA IN PERIOADA URMATOARE? - Mai bine nu, adica nu inca, incearca sa mai stai pe nivelul la care ai ajuns inca o vreme, pentru ca urmatorii 2 ani nu sunt foarte siguri ci plini de incertitudini si confuzii, si deci mai bine pastrezi ce ai deja decat sa schimbi directia. In urmatorii 2 ani e posibil sa se iveasca niste ocazii mai bune, dar decizia va fi grea.

MANDI388 1984 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? -  Il vei intalni mai greu, poate pentru ca sansele vor fi ceva mai reduse, nu apar atat de multe in urmatorii ani. El nu va aparea curand, ci mai ai inca de trecut si prin relatii destramate, si prin perioade de singuratate, si de relatii nepotrivite, deci tot ce pot sa spun in acest moment e: rabdare!

MANDI388 1984 IN CE CONDITII IMI VOI INTALNI JUMATATATEA SAU CUM IL VOI RECUNOASTE? - Cand il vei cunoaste, el va fi deja implicat in alta relatie, ca atare tu vei fi in cele din urma aleasa! El va fi la mijloc intre doua femei si le va agita viata si uneia si alteia, dar va alege pe cea care o va iubi mai mult. Deci acesta poate fi un indiciu: va fi prins intre doua femei.

MARIAM 1989 IN CIUDA OBSTACOLELOR, EU SI P VOM FI IMPREUNA PANA LA URMA? - In acest momentr sansele unui esec sunt mai mari decat ale unei victorii in fata obstacolelor, deci perioada dificila poate fi riscanta pentru relatia voastra, pentru ca el e posibil sa nu aiba atata rabdare, vointa si maturitate de a depasi impasul. Poate tu da, dar nu si el. Dar daca nu va dura, vei intelege intr-o zi ca nu trebuia sa fiti impreuna, si daca el cedeaza, inseamna ca nu era el omul potrivit.

MARIANA 1984 STAU DE 4 ANI CU MIHAI, STIU CA M-A INSELAT, NU SUNT SIGURA DE SENTIMENTELE NOASTRE. EL INCEARCA SA MA SCHIMBE DAR PE EL NU VREA. MAMA LUI E CONTRA MEA SI MEREU IL INFLUENTEAZA.SEARA VINE TARZIU SI IN WEEKEND PLEACA (ARE TREABA!).VOM AVEA UN VIITOR IMPREUNA SAU VA FI ALTCINEVA? - Poate n-ar fi rau sa deschizi ochii si sa te trezesti la realitate! Tu singura ramai captiva intr-o iluzie, intr-o poveste pe care inima ta a inventat-o doar dintr-o mare nevoie de a visa frumos. El iti arata atat de concret cum e el, cat de pregatit e sa ramana cu tine, dar tu nu vrei sa vezi deloc! Ai o ceata pe ochi, dar gata, revino cu picioarele pe pamant pentru ca visezi!! Si cand a inceput relatia aveai o ceata pe ochi, la fel ca si acum, dar gata, e vremea sa spui stop si sa vezi realitatea. Se vede deja, dar tu nu o accepti! In 2014-2015 poti schimba macazul, dar nu neaparat alaturi de el!

MEDAN 1965 CAND VOI REUSI SA DIVORTEZ? - Oricand, chiar si acum sunt indeplinite conditiile unei rupturi totale, dar si in 2014 plus prima parte din 2015 se mai poate. Pe harta ta planeaza acum un aspect foarte dificil legat de relatia de cuplu - o opozitie unicat in viata intre Pluto si Venus care de cele mai multe ori tensioneaza si strica relatiile - deci daca asta e ceea ce doresti, poti face acest pas si in 2014! Dar nu o face nimeni in locul tau, tu trebuie sa schimbi macazul, chiar daca celalalt se opune. Daca nu se mai poate face chiar nimic, e vremea sa va eliberati pe amandoi in 2014.

MIH 1973 IMPREUNA CU FRATII MEI INCERCAM SA REZOLVAM PROBLEMA UNEI SUCCESIUNI DUPA BUNICI PE CARE AR FI TREBUIT SA O FACA TATAL MEU DAR NU A FACUT-O PANA ACUM, VOM REZOLVA CU BINE ACEASTA PROBLEMA? - Desigur, se va rezolva, dar am un sfat in plus: incercati sa-i dati macar startul acum, adica pana in iulie 2014 - mai ales intre februarie-aprilie 2014 - perioada in care tot ce e legat de mosteniri si alte chestiuni de familie, e mult mai favorizat decat in alte perioade. Insistati deci in acele luni mai mult ca oricand, dar incercati sa fiti fiecare deschisi si pozitrivi, voi intre frati.

OTILIA 1976 ATI SPUS CA PLANEAZA O REL DE FAMILIE. CU R VA FI ACEASTA REL? - Nu e clar daca R e acela, deocamdata el e doar un vis, o speranta de-a ta, fara ca lucrurile sa se fi decis cumva. Mi-e teama ca relatia cu el nu e de lunga durata, ci e doar o sansa trecatoare.

OTILIA 1976 CUM VA EVOLUA RELATIA CU R? NE VOM CASATORI? - Unul din voi nu investeste tot ce are mai bun in aceasta relatie, parca evita, parca nu are curajul, deci, cat timp fiecare vasleste in alt ritm, nici vorba de o directie comuna. La un moment dat lucrurile vor da impresia ca evolueaza spre ceva serios, care sa semene cu o decizie a unei relatii oficializate, dar ceva se va opune si depinde numai de el cum va depasi acel mare hop. Ca atare esti, cumva, la cheremul lui: cat se implica si cum va rezolva impasul care va veni candva. Nu cred ca el isi doreste acum o casatorie.

RALUCA CARMEN U 1971 DACA FOSTUL IUBIT MA MAI IUBESTE SI DACA VA REVENI IN VIATA MEA? - Nu e clar acest lucru, deocamdata e doar o dorinta de-a ta, dar pe care cred ca nici tu nu o mai crezi posibila. Se poate insa schimba situatia in perioada urmatoare, cu sansa ca el sa revina totusi in viata ta - poate nu foarte curand - dar atentie: daca revine, nu inseamna ca visul ti se implineste ci din pacate inseamna ca revin problemele in viata ta. E posibil ca el sa revina pentru a-ti da viata peste cap intr-un sens negativ! Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti, deci gandeste-te foarte bine daca il vrei inapoi cu orice pret. Esti sigura ca el ar fi garantia fericirii tale? N-as zice... Nu mai poate fi ca altadata, ca la inceput...

RALUCA 1979 CE SIMTE CIPRIAN DESPRE DORINTA DE A AVEA UN COPIL IMPREUNA - Nu prea e pregatit pentru asa ceva, ceva din el il retine sa isi doreasca asemenea responsabilitate, ca atare nu as crede ca e suta la suta convins ca vrea sa se intample. Mental, el se opune. Ar fi bine sa nu il concepi cat timp nu spune si el clar, cu inima deschisa ca da, vrea si e pregatit, s-ar putea sa fie doar dorinta ta, deocamdata!

RODICA 1974  MI-ATI SPUS ÎNTR-UN RASPUNS ANTERIOR CA DUPA MAI MULTE RELATII ESUATE,ÎN URMA UNUI COMPROMIS VA APAREASI VIITORUL SOT.VA ROG MULT CE-MI PUTETI SPUNE DESPRE EL? ÎL CUNOSC,NI S-AU MAI INTERSECTAT DRUMURILE? CATEVA DETALII VA ROG - Posibil sa il fi cunoscut deja, poate chiar a si existat o incercare de relatie intre voi candva. Posibil sa fie un om care se face usor remarcat, poate printr-o personalitate foarte puternica, de tip Leu, dar cu care vei avea o comunicare foarte buna, desi de pe pozitii de forta. Nu va fi o relatie perfect compatibila, dar ceva va va lega totusi, ceva suficient de puternic incat sa va tina impreuna in ciuda multiplelor incompatibilitati.

SUN 1983 REFERITOR LA RASPUNSUL DIN OCT., CUM O SA RECUNOSC CAND SE VA IVI ACEA SANSA? CUM POT SA- L RECUNOSC PE CEL SORTIT MIE? - Nu prea ai cum, pentru ca eventualele "semnalmente" pe care ti le-as putea da, nu ii apartin doar lui, si ai putea fi indusa in eroare. Adica asa ca el vei mai cunoaste si pe altcineva in viitor, nu neaparat ca iubit, deci vor trece doi aproape identici prin viata ta, si ai putea face o alegere gresita. Deci mai bine astepti sa vezi ce iti rezerva destinul, fara a sti ceva dinainte care te-ar putea induce in eroare. E ca si cum ai cunoaste doi barbati cu acelasi nujme, cu aceleasi trasaturi, dar cu roluri diferite in viata ta, caci doar unul din ei e alesul!

TAIA 1955 AM ASCENDENTUL IN SCORPION, SUNT DEBUSOLATA, SINGURA, AM MULTE PROBLEME. UN SFAT AR FI DE MARE AJUTOR. MULTUMESC FRUMOS - Citeste mai multe despre Scorpioni si Raci si ai sa intelegi ce e cu tine si de unde starea actuala. Ai rabdare, tranzitul lui Saturn prin Scorpion - plus o gramada de alte tranzite rarisime sau iunicat de pe harta ta, acum - e normal sa induca asemenea stari negative, dar dupa ce vor trece, lucrurile se vor aseza pe un fagas solid si bun! E lectia ta de rabdare cea mai intensa din ultimii 30 de ani! Stabileste-ti o schimbare de bun augur in viata ta, de la anul, pune-ti ambitia la treaba ca s-o materializezi, si din acel moment vei depasi cu bine momentul de criza in care esti blocata. Jupiter e si el in zodia ta natala, si urmeaza sa iti insufle exact acea energie noua de care ai nevoie. doar ca ei depresia prin preajma, generata de niste opoyii de la Pluto unicat care te cam fac sa nu vezi sansele bune care trec pe langa tine. Lupta deci cu pesimismul, depresia, singuratatea, izolarea si celelalte piedici pe care Pluto ti le pune in cale! Ai invatat atat de multe odata cu trecerea lui Saturn prin Scorpion  in 2013, deci e vremea sa le si pui in practica.

TAIA 1955 CAND VOI OBTINE O MAJORARE DE SALARIU LA ACTUALUL LOC DE MUNCA ? - Anul 2014 - mai ales primavara - aduce multe schimbari spre bine care sa te faca sa te bucuri mai mult de viata, deci de ce nu si o schimbare financiara, poate demult promisa dar abia atunci materializata.

TAIA 1955 CAND VOI PRIMI BANII IMPRUMUTATI LUI LIVIU ? - Nu prea era om de incredere, dar daca tot i-ai dat banii, trebuie sa si insisti un pic sa-i recuperezi, ca nu ti-i da asa, din proprie vointa. Am spus deja mai sus ca anul viitor ofera premisele rezolvarii mai multor aspecte vechi legate de bani, deci inclusiv recuperarea de bani promisi sau imprumutati. Insista deci intre aprilie-iulie 2014, chair daca nu ii vei obtine usor. S-ar putea sa caute scuze mincinoase: nu-l crede, nu te lasa induiosata! In 2014-2015 poti rezolva mai multe aspecte neclare legate de bani, dar nu te lasa impresionata de nimic!

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 NOIEMBRIE 2013
(CUPLU, ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, VISE)
 

[CUPLU] ALINA 29.11.1978 EA + 09.09.1977 EL
EA -SAGETATOR, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - FECIOARA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR-FECIOPARA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-SARPE - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ALINA IULIA 14.09.1967 EA + 16.09.1966 EL
EA - FECIOARA, Junon in FECIOARA, CAPRA DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - FECIOARA, Junon in RAC, CAL DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA-FECIOARA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA-CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ANDA 12.06.1990 EA + 03.06.1983 EL
EA - GEMENI, Junon in SCORPION, CAL DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - GEMENI, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-GEMENI - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-PORC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASTRO-CALCUL] SIMONA 21.06.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASPECT] MARGARETA-VIOLETA 10.09.1969 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MARTIE 2013 pana in MAI 2014 Jupiter trece acum prin casa V deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2013 este influentat de urmatorul aspect planetar: NEPTUN IN TRANZIT PRIN PESTI IN OPOZITIE CU LUNA NATALA DIN FECIOARA poate afecta sănătatea dv. fizică sau psihică. Vitalitatea dv. este scăzută, sunteţi obosit, stresat, deprimat, văzând lucrurile mai mult în negru. Vor exista motive de decepţie, amânări şi tot felul de oprelişti în viaţa personală. Aveţi tendinţa de a trăi într-o lume imaginară, fără nici o legătură cu realitatea. Sunteţi confuz, nu puteţi privi obiectiv ceea ce se întâmplă în jurul dv., ci mai degrabă încercaţi să ajustaţi realitatea după viziunile emoţionale. Din cauza acestei derute care vă afectează, puteţi suferi mari decepţii, pentru că nu reuşiţi să vedeţi realitatea. Vă lăsaţi furat de iluzii şi vise deşarte şi pierdeţi contactul cu realitatea. Este un moment periculos, pentru că acum aţi putea fi extrem de uşor manipulat de alţii, deci se va profita negativ de dv. Sunteţi capricios, vă schimbaţi atitudinea şi gândirea extrem de des, deci nu se poate pune prea multă bază pe ceea ce spuneţi, mulţi spunând despre dv. că trăiţi într-o altă lume. Parcă aţi fi sub influenţa unei hipnoze prin care faceţi lucruri complet nepotrivite. Inclusiv în plan sentimental puteţi fi furat acum de relaţii imposibile, îndrăgostindu-vă de cine nu merită, îmbrăcând partenerul într-o aură de perfecţiune, dar fără a fi nici pe departe aşa... Puteţi fi minţit fraierit, păcălit de sentimente neadevărate, crezând acum orice vi s-ar spune. Resimţiţi o puternică manie a persecuţiei, mai ales în legătură cu datoriile casnice sau profesionale, devenind genul de om care pune mereu întrebarea „de ce eu şi nu altul?”. Veţi încerca să vă eschivaţi de sarcini.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 NOIEMBRIE 2013
(CURIERUL DESTINULUI)

A.B. 1979 (INTREBARE LEGATA DE UN RASPUNS PRECEDENT DESPRE INDEPENDENTA FINANCIARA SI STABILITATE) IN CE ANUME CONSTA A ALEGE ALTA CALE PENTRU A MI CASTIGA INDEPENDENTA FINANCIARA? CE FEL DE SCHIMBARI AR TREBUI SA DECID (DE BUSINESS, DE GANDIRE, DE TARA, ETC)? - Trebuie sa descoperi ce anume e blocat in viata ta si sa renunti la acel lucru, indiferent ce consideri tu ca te tine acum pe loc: ca e vorba de tara, de job, de oras, de o relatie care te face sa stagnezi, pentru ca schimbarea financiara vine dupa ce sacrifici acel lucru care nu te lasa acum sa te dezvolti. Schimbarea e in tine, e la tine, deci caut-o, chiar daca, la prima vedere nu-ti place. La orice varsta poti porni spre ceva nou.

A.B. 1979 CE SIMTE (GANDESTE) EN PENTRU MINE? - E neclar, cred ca nici el nu stie ce simte/gandeste, sunt multe necunoscute in mintea lui cu privire la persoana ta, ca atare e destul de pasiv, distant, rezervat, ca si cum asteapta ceva sau vrea sa ia o decizie, dar inca nu stie incotro. Are si bune si mai putin bune in cap, dar trebuie sa-si echilibreze mai intai gandurile, deci nu am un raspuns limpede la aceasta dilema a ta.

ADRIAN 1974..MAM DESPARTIT DE PERSOANA IUBITA DE CATEVA LUNI..AS MAI AVEA VREO SANSA SA FIM IMPREUNA? - Nu, si e bine sa inchizi acest capitol, pentru ca nici unul nici altul nu mai trebuie sa va intoarceti in trecut, ci sa priviti spre viitor. In viata ta urmeaza sa apara altcineva, deci incearca sa te eliberezi de amintirea ei. Ceva din tine deja iti spune ca asta trebuie sa faci!

AMI 1959 VOI REUSI SA IMI REZOLV PROBLEMELE FINANCIARE IN 2014 PRIN NUMIREA INTR-UN POST IMPORTANT SI REMUNERAT CA ATARE SAU PRIN SERVICIUL SOTULUI ...SAU SITUATIA ACEASTA GREA VA CONTINUA? PANA CAND? - Nimic nu iese conform planurilor de acum, ca atare evita sa-ti stabilesti asemenea puncte de reper, cel putin nu atat de strict delimitate, pentru ca niciuna din variantele indicate de tine nu duce acolo unde doresti. Te vei redresa financiar, asta e sigur, dar nu prin solutiile la care te gandesti acum, ci prin solutii, chiar si sacrificii pe care le vei face la momentul potrivit. Asteapta cu incredere ca se vor gasi de fiecare data solutiile adecvate pentru fiecare situatie, fara sa gandesti negativ! Va fi bine, dar lent!

ANA 1980 CE SIMTE A REFERITOR LA INTALNIREA NOASTRA SI LA RELUAREA RELATIEI - Nu e pe deplin impacat, cred ca nu au iesit lucrurile chiar asa cum ar fi dorit sau s-a asteptat, deci exista ceva ce il nemultumeste in intalnirea voastra. Semn ca trebuie sa va cunoasteti mai bine, deci lasa lucrurile sa evolueze lent, de la sine, fara a incerca sa le conduci tu intr-o anumita directie. Fii deschisa la alte cai decat cele pe care le crezi posibile.

ANA 1980 IMI DORESC F MULT SA PLEC DIN TARA VOI REUSI SA IMI GASESC UN JOB IN DOHA SI CAND? - Iti propui lucruri mult prea strict delimitate - de ce neaparat Doha? - deci, ca visul tau sa se implineasca trebuie sa fii un pic mai flexibila in asteptari, in sensul sa-ti propui plecarea candva in viitor, atunci cand vei fi pregatita mental sa pleci - caci asta da, e posibil - dar nu atat de clar tintita spre un anumit punct de pe planeta. Lasa si destinul sa decida incotro sa-ti duca pasii, pentru ca asa se vor gasi mai usor caile de a ajunge acolo! Ai incredere in sansele tale de succes, dar nu fi atat de rigida in asteptari.

ANAMARIA S 1996 CUM VA DECURGE RELATIA MEA CU ANTONIO? - Daca in ultima perioada ceva nu a mers bine intre voi, sunt mari sanse sa se redreseze lucrurile si sa mergeti spre o directie mult mai optimista, dar pentru asta e nevoie de o analiza la rece a investitie fiecaruia din voi in relatie. Unul din voi doar pretinde, cere, ia, dar nu prea ofera, si cat timp exista acest dezechilibru, relatia nu va evolua echitabil. Lupta sa reparati aceste puncte slabe.

ANI 1992 CE POT SA FAC IN LEG CU CLAUDIA IN ASA FEL INCAT SITUATIA MEA SA NU SE COMPLICE SI MAI TARE? -Sa taci, sa suporti, sa tolerezi chiar si ceea ce nu-ti place, sa zambesti desi nu-ti vine, sa pui, eventual, chiar o masca falsa pe chip doar pentru a-si atinge scopurile. Sa nu pui la suflet ceea ce nu-ti place, sa tratezi cu un dram de indiferenta ceea ce vezi si auzi, ca atare o atitudine mai lejera, mai indferenta, de genul "fie ce-o fi" ar fi mult mai inteleapta. Vei fi ghidata de propria intelepciune spre varianta optima, deci fii pozitiva.

ARIADNA 1983 AS DORI SA STIU DACA FRATELE MEU MARIUS O SA RAMANA DEFINITIV CU ACEASTA PERSOANA ANAMARIA CARE NE PROVOACA UN SCANDAL MARE IN FAMILIA NOASTRA? - Niciodata cei din afara unei relatii nu vor intelege de ce doi oameni s-au intalnit in aceasta viata, ca atare e numai problema lor de ce merg impreuna o vreme. Au datorii karmice de adus la zi, lectii de viata de invatat unul prin altul, deci nu relatia familiei cu ea sau el conteaza aici, ci relatia lui cu ea, si invers! Asa ca oricat de mult nu va convine situatia, e absolut alegerea lor, incercati sa nu-i judecati nici pe unul, nici pe altul, ci sa lasati sa-si rezolve ei intre ei problemele. Interventia voastra in treburile lor nu va face voua bine, nu lor! Doriti-le numai lucruri bune LOR ca si relatia voastra cu ei sa mearga bine!

ARIANA 1997 VOI INTALNI PE CINEVA INTERESANT DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL IN A DOUA JUMATATE A ANULUI 2014? - De intalnit vei intalni mai multe persoane, dar nu e musai ca de aici sa se nasca si o relatie durabila, dar important e alt lucru aici: ca prin cunostintele anului 2014 inveti o multime de lucruri folositoare pentru tine ca om care iti vor fi necesare in viitoarele tale relatii. Fii deschisa la orice, fara sa astepti ceva sau pe cineva anume!

AURELIA 1966 ARE VREUN VIITOR/FINALITATE PRIETENIA MEA CU WILLIAM C.? - Desi lucrurile cele mai interesante din relatia voastra sunt cele care au avut loc pana acum, nu neaparat cele care vor urma, totusi relatua ar putea merge intr-.o directie mai buna, pentru ca aveti multe de rezolvat unul prin altul, ca atare intalnirea voastra are un scop pentru amandoi. Doar ca e o relatie intesata de piedici, incercari, lectii, hopuri, in care fiecare trebuie sa-si aduca contributia cat se poate de corect, de sincer, de cinstit, fara a da vina pe celalalt. Posibil ca lucrurile sa fie mult mai simple decat le faceti voi doi sa fie, deci analizati la rece, fara orgolii si fara vise imposibile.

CRISTINA F 05.02.1967.CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Ai avut de mai multe ori impresia ca ai gasit ce cautai, dar ceea ce e adecvat pentru tine nu e deloc ceea ce visezi/astepti, ca atare nu mai incerca sa cauti ceva anume. Lasa lucrurile sa evolueze asa cum viata iti pregateste, fara sa spui mereu ca nu primesti. Exista cineva acolo pentru tine, doar ca apare mai lent, mai greu, dupa multe probe de incercare. Aparitia jumatatii tale in viata ta e strans legata de acceptarea propriei tale fiinte, asa cum e. Cand ai sa fii impacata si multumita de tine, cand te vei iubi pe tine suficient de mult, atunci va aparea si el, dar esti pe drumul ce bun!

DIANA 1971 ESTE BINE SA RAMAN IN TIMISOARA , SA IAU CREDIT SI SA IMI CUMPAR APARTAMENT? - Nici tu nu esti sigura ca e calea cea buna, pentru ca sigur mai ai o optiune in maneca dar pe care o cam respingi. Nu lua inca decizii atat de clare, pentru ca viata ta e in continua schimbare si nu cred ca s-a asezat inca pe un teren atat de stabil incat sa spui ca gata, Timisoara for ever! Mai asteapta un an, pentru ca viata ta se stabilizeaza abia prin 20145 La anul vei putea lua decizia mai limpede, deci nu te grabi inca! Fii inca deschisa la schimbari adecvate pentru tine!

DIANA 1971 VOI RAMANE SINGURA TOATA VIATA? SUNT SANSE SA AM O RELATIE FERICITA? SA AM O JUMATATE A MEA - Ai rabdare, toate la timpul lor, pana acum ai avut alte scopuri de atins intru maturizarea si dezvoltarea ta, deci urmeaza si asta, numai ca nu vine nici atunci cand doresti tu si nici in forma pe care o doresti. Pana la jumatatea ta va mai exista si singuratate, si relatii sub asteptrari, si sanse ratate, dar din toate ai ceva de invatat. Urmeaza sa apara in urmatorii 4 ani, dar e nevoie sa iti educi, in continuare, rabdarea si sa gasesti in ce ti se ofera si partea buna, ca nu cumva, daca se iveste ocazia, sa ii dai cu picioprul doar pentru ca nu e croita pe sablonul asteptarilor tale de pana acum.

ELE  1975 C. E INTR.O REL.CARE SCARTIE, ASA ZICE, ASTA E CE.L RETINE.POT SPERA LA CEVA CA VA FI SAU MAI BINE IMI IAU GANDUL,EU VREAU SI I.AM SPUS - Scartaie, asta e adevarat, pentru ca e deceptionat de ceea ce a primit de la ea, dar deocamdata nu are puterea sa schimbe ceva nici intr-o directie, nici in alta. Ai rabdare, priveste pozitiv spre relatia voastra in doi, fara sa te preocupe ce e in partea cealalta. E numai si numai efortul lui personal pentru a-si face ordine, tu asteapta cu optimism!

ELLE 1971 CE URMARESTE ANA PRIN ACTIUNILE EI INDREPTATE SPRE MINE? - Nici ea nu stie clar, e o chestiune de orgoliu dar si se stima de sine, simte nevoia sa-si arate puterea sau superioritatea fata de cineva  in acest mod, fara sa urmareasca ceva anume si fara a avea ceva cu tine. E felul ei de a-si demonstra siesi ca e mai buna, fara sa conteze asupra cui isi arata suprematia. Din intamplare esti tu aceea, dar la fel o face si pe altii.

ELLE 1971 CINE E FEMEIA CU CARE MA INSEALA SOTUL MEU?O CUNOSC? - Cred ca iti faci griji degeaba, nu exista o asemenea femeie, e doar suspiciunea ta dusa la extrem. Linisteste-te, nu exista o alta femeie in preocuparile sotului tau ci conteaza doar familia voastra aici. Lasa indoiala si gelozia deoparte, nu-si are rostul!

EMIL 1955 CE PUTETI SA-MI SPUNETI DESPRE SERVICI? AM PIERDUT O FUNCTIE. CAND IMI VOI GASI UN SERVICI BUN? - Uneori, lucrurile bune apar dupa ce se intampla ceva rau, iar voi, Scorpionii, sunteti anul acesta si anul viitor cei mai incercati de soarta. Aveti ceva de invatat din asta, din pierderile acestor ani, din hopurile si conflictele acestor ani, pentru a deveni mai buni voi insiva! Trebuia, pesemne, sa pierzi ceva ca sa gasesti - in tine - altceva, ca atare ai rabdare, pentru ca va aparea si ceea ce era pentru tine. Intr-o zi vei intelege si iti vei da seama de ce a trebuit sa pierzi o functie, pentru a descoperi, in alta parte, o alta valoare care sa te implineasca mai bine, deci caut-o cu incredere si deschidere. Oportunitati vor aparea peste tot, dar e posibil sa nu fie cele pe care le astepti tu acum, ci cu totul altele sau altfel.

GEORGE 1986 CARE VA FI RELATIA MEA CU IOANA? CAT VA REZISTA? ESTE JUMATATEA MEA? - Relatia voastra are toate sansele sa mearga spre ceva mai bun daca amandoi va schimbati atitudinea. Cred ca sunteti amandoi cam pesimisti, nici voi nu credeti ca relatia poate evolua spre mai bine si asa va blocati perspectivele. Nu judecati gresit nici relatia, nici pe voi, unul pe altul, pentru ca de aici pornesc piedicile voastre spre un viitor mai bun. Reparati ce se poate si ganditi poizitiv. Sunteti pr calea cea buna pentru a face relatia sa se vindece!

IOANA 1984 IN URMA CU CEVA TIMP AM PRIMIT UN BILETEL IN CUTIA POSTALA. CINE MI-A TRIMIS ACEL BILET SI CE INTENTII A AVUT? - Vei afla destul de curand cine si cu ce intentii, eu nu am de unde sa aflu! O persoana care nu prea ta place a scris acel bilet, dar nu intentiile lui conteaza, ci maturitatea si intelepciunea cu care l-ai tratat tu. N-are rost sa pui la suflet ci sa il privesti cu detasare.

LAURA 1984 INTALNIRILE AVUTE CU GEORGE SE VOR MATERIALIZA INTR O RELATIE SERIOASA PE TERMEN LUNG SAU NU AVEM UN VIITOR IMPREUNA? - Desi sunt mari sanse ca de aici sa se nasca o poveste de dragoste, totusi viitorul e destul de dificil, pentru ca ceva totusi lipseste, nu ajung doar sentimentele. Mai aveti multe de invatat impreuna, mai aveti multe de echilibrat in relatia voastra pentru ca ea sa se dezvolte armonios, dar merita sa lupti pentru asta. E cale lunga pana se va decide directia, si totul depinde de ceea ce faceti voi doi pe parcurs. Fiecare moment de acum creeaza viitorul, deci luati-o incet si cu rabdare!

LISU 1977 AM O RELATIE DE MAI BINE DE 6 ANI, ACUM SIMT CA CEVA SCARTIE. VREAU SA STIU DACA NE VOM CASATORI VREODATA - Nu e primul impas prin care treceti si din fiecare ati avut ceva de invatat, si la fel se intampla si acum. Tocmai de asta depinde viitorul relatiei voastre, sa aratati ce ati invatat unul langa altul si unul prin altul, ca ati atins maturitatea in plan sentimental, ca sunteti pregatiti pentru ceva mai solid. Acum e proba voastra majora de incercare, sa aratati ca ati iertat ce n-a mers bine, ca v-ati eliberat de vechile puncte sensibile ori din viata voastra in acesti 6 ani, ori, fiecare, din propria sa viata. Daca unul din voi nu a primit ce dorea, relatia se va destrama, deoarece cred ca unul din voi nu e pe deplin atasat de aceasta relatie.

LORY 1970 CUM STAU CU SANATATEA IN 2014? - Perfecte nu va fi starea de sanatate, mai ales daca ai avut ceva probleme in ultima perioada, dar multe din problemele de sanatate nu tin de o boala anume, ci de o atitudine gresita de viata. Ai niste emotii negative care te macina, frici inradacinate, sentimente negative ca ar exista ceva necurat in viata ta, ca ai dusmani, ca cineva nu te place, critici dure ori fata de propria persoana, ori fata de altii, si aceasta iti cam otravesc spiritul si asta se oglindeste asupra corpului. De aceea ai nevoie de o purificare totala: mentala, spirituala, sufleteasca inainte de una fizica. Aici trebuie sa faci ceva, sa scoti afara din interiorul tau ceea ce e negativ. Elibereaza-te de lucrurile rele din trecutul tau ca sa poti trece la o vindecare totala!

MADALINA 1984 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Ai avut cateva astfel de ocazii si in trecut dar le-ai tratat cu un dram de superficialitate. Si invers: te-ai amagit de cateva ori ca ai gasit persoana potrivita, dar te-ai inselat. Ca atare e posibil sa mai faci acelasi lucru de vreo 2 ori in viitor: nu trebuie sa crezi ca primul care apare in calea ta e jumatatea. Probabil cea de a doua relatie de acum incolo e cea care merge cel mai departe, asteapt-o cu incredere si sinceritate.

MARGARETA-VIOLETA 1969 SUNT IN DIVORT CU SOTUL MEU!ESTE BINE CE FAC?SA MERG PINA LA SFARSIT CU DIVORTUL?O SA INTELEAGA SI O SA ACCEPTE SITUATIA? - Aici conteaza ce simti si crezi tu. Daca ai deja dubii ca e bine ce faci, mai gandeste-te, dar daca esti convinsa ca un divort este singura solutie de a-ti recapata linistea interioara si stabilitatea in viata, atunci inseamna ca aceasta e calea. Totul va fi bine, deci mergi pe calea aleasa cu incredere, dar numai daca tu esti impacata cu ceea ce faci.

MDI 1984 EXISTA POSIBILITATEA AVANSARII LA LOCUL ACTUAL DE MUNCA? - Daca asta e tot ce-ti doresti, e foarte posibil sa obtii intr-o zi, dar vei fi supusa unei "judecati" severe care nu va fi deloc usor de suportat. Nu toata lumea te apreciaza corect, nu toata lumea te lauda, nu toata lumea e cinstita cu tine, dar nici tu cu toata lumea, ca atare sansele tale de avansare depind enorm de adevarul pe care il investesti in tot ce faci.  Orice incercare de a te abate de la linia dreapta va fi sanctionata, ca atare fa tot posibilul sa lucrezi exemplar. Exprima-ti creativitatea si pune pasiunea in tot ce faci si fii corecta cu tine insati!

MIHAELA 1972 CUM ARATA VIITORUL CASNICIEI MELE? - Arata bine daca luptati amandoi cu punctele sensibile ale relatiei voastre cu calm si intelepciune. Sa nu lasati superficialitatea sa se infilitreze intre voi, nici gelozia sau indoiala, nici egoismul sau pretentiile absurde. Simte-te in siguranta, pe deplin protejata in casnicia ta, fii sigura ca esti langa omul potrivit pentru tine si asa totul va merge spre bine.

MIRELA 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? CATEVA DETALII DESPRE SORTITUL MEU, VA ROG FRUMOS. MULTUMESC DIN SUFLET - Ai niste vise sau pretentii cam imposibile in ce priveste jumatatea ta, ceea ce reduce major sansele de a gasi ceea ce cauti! Va trebui sa mai reduci din aceste pretentii pentru ca omul potrivit sa intre in viata ta, altfel vei mai cunoaste singuratatea. Inca mai ai de cautat, inca mai ai de invatat multe despre dragpste si relatii pana la el, dar in urmatorii 4 ani sansele incep sa creasca.

MOONLIGHT 1967 SUNT CASATORITA, DAR MA GANDESC TOT LA O FOSTA IUBIRE DIN TINERETEA MEA. VOM MAI FI VREODATA IMPREUNA? - In tinerete intotdeauna vedem oamenii altfel deci, chiar de-ar mai exista vreo sansa pentru voi doi, ti-ai da seama ca nu mai e deloc la fel ca altadata, deci priveste acea relatie ca pe o lectie oferita si invatata la vremea respectiva. Nu mai poate fi ce a fost atunci.

OTILIA 1976 CE-MI REZERVA VIITORUL PE PLAN PROFESIONAL SI SENTIMENTAL? - Profesional se arata lucruri bune in viitor, vei fi multumita de ce va aparea in calea ta, dar nu ti se ofera nimic usor, ci cu mari eforturi. Sentimental vor mai exista cateva momente mai tensionate, mai complicate, dar peste toate planeaza o relatie de familie armonioasa care te va implini in cele din  urma ca femeie, sotie si mama.

SIMONA 1974 ARE VREUN VIITOR RELATIA MEA CU DAN? - Desi a inceput bine, viitorul nu mai suna la fel de bine, pentru ca se apropie - daca nu deja se intampla - un moment sensibil pentru relatia voastra, de care depinde mai apoi directia relatiei voastre. O clipa de neglijenta, o decizie proasta, o situatie incerta scapata de sub control pot genera o perioada tensionata intre voi care poate culmina cu o despartire. Dar se mai pot schimba lucrurile spre bine in functie de tot ce faceti voi doi pe parcurs!

SOPHIE 1997 CUM VA FI CARIERA MEA IN PRIMA PARTE A ANULUI 2014? - Ai grija la deciziile si actiunile acelei perioade, ca nu cumva sa mergi intr-o directie inselatoare. S-ar putea sa alergi dupa doi iepuri si sa nu prinzi niciunul, sau sa faci o alegere gresita, amagita de ceva ce nu se poate transforma in realitate. Exista riscul de a fugi dupa un vis imposibil, deci fii realista si stabileste-ti obiective posibile pentru puterile tale. Ar fi bine sa fii deschisa spre schimbari si sa nu-ti propui tinte foarte precise, ca sa lasi loc si pentru alte directii la care deocamdata nici nu te gandesti.

SZEN 1983 CINE MI-A SPART PAROLA(FOSTUL IUBIT SAU...CINE)? - Cineva din alta tara, dar fara intentii negatove. Cred ca a fost o intamplare, deci nu o trata ca pe un atac la persoana pentru ca nu e.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 NOIEMBRIE 2013
(CUPLU, ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, VISE)
 

[ASTRO-CALCUL] ANA 23.09.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] ANGELA A. 19.01.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] ILEANA 10.06.1990 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] MAXIMILIAN L 21.08.2013 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] ALINA PB 11.05.1984 EA + 31.12.1979 EL
EA - TAUR, Junon in RAC, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR-CAPRICORN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN-CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-PAMANT - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ANA 23.09.1987 EA + 30.10.1987 EL
EA - FECIOARA, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - SCORPION, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)

Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA-SCORPION - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA-PISICA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ANGELA A. 19.01.1986 EA + 10.11.1973 EL
EA - CAPRICORN, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - SCORPION, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)

Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN-SCORPION - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL-BIVOL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ILEANA 10.06.1990 EA + 27.04.1952 EL
EA - GEMENI, Junon in SCORPION, CAL DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - TAUR, Junon in VARSATOR, DRAGON DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-DRAGON - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MARIA 16.06.1981 EA 12.11.1965 EL
EA - GEMENI, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - SCORPION, Junon in VARSATOR, SARPE DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)

Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-SCORPION - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS-SARPE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MARINA 01.03.1967 EA+20.03.1969 EL
EA - PESTI, Junon in LEU, CAPRA DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - PESTI, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI-PESTI - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA-COCOS - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MONICA-ANCA 18.06.1975 EA+GABRIEL 17.07.1972 EL
EA - GEMENI, Junon in GEMENI, PISICA DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - RAC, Junon in SAGETATOR, SOBOLAN DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)

Citeste info pentru amandoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-RAC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA-SOBOLAN - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASPECT]  NICOLETA 10.07.1977 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din AUGUST 2013 pana in OCTOMBRIE 2014 Jupiter trece acum prin casa VII deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2014 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN RAC CONJUNCT CU SOARELE NATAL - JUPITER IN ZODIA DV. - este un moment extrem de rar in viata dv. – o data la 12 ani – care marcheaza o renastere, o inflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viata, gata sa infruntati toate problemele pe care le aveti cu deplina incredere in fortele dv. Cu un tonus atat de ridicat si cu o gandire atat de pozitiva, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbari in viata dv. si incepeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Va simtiti bine si degajati o energie pozitiva in orice situatie, ceea ce va va asigura respectul celorlalti. Sanatatea este buna, tonusul ridicat, sunteti in verva. Acum puteti atinge mult mai usor succesul in orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viata sau cu sexul opus, existand sansa inceperii unei relatii ce ar putea duce la casatorie. Barbatii reusesc sa se afirme cu succes prin energia pe care o degaja. Barbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care ii fac sa devina foarte mandri de copiii lor. Reusita socio-profesionala este favorizata acum, deci v-ati putea remarca usor in proiectele dv. Va bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioara care va da senzatia ca detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capata acum alta culoare, mult mai luminoasa, si sunteti extrem de aproape de a spune ca sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care va manifestati personalitatea cu mai multa energie si incredere. Acum s-ar putea naste o alta identitate: va schimbati numele, va casatoriti, preluati o noua functie, deci aratati lumii un alt om decat erati inainte. Aratati lumii o personalitate optimista, pozitiva, care nu se lasa infranta de greutatile vietii. Norocul e de partea dv. datorita acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti incredere in propriile forte, entuziasmul e maxim, va avantati in tot ce faceti cu o pofta nebuna. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele sa gasiti fericirea. E timpul sa va largiti orizonturile si sa duceti indrazneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fara limite acum, de aceea sa nu va mire ca lumea va spune despre dv. ca ati devenit prea increzut sau plin de sine, dar parerea dv. despre sine se imbunatateste simtitor, alunecand chiar in extrema cealalta: de la timiditate si neincredere la vanitate si mandrie. Veti reusi sa-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Va simtiti bine in pielea dv. si visele dv. cresc mai mult in aceasta perioada, considerandu-va mult mai puternic decat inainte. V-ati regasit forta interioara. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multa energie a propriei personalitati, pentru faima, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatal sau reprezentantii puterii in fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activitati creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.

[KARMA] MARIA 05.11.1969 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 1993-1994 - urmatoarea va fi - 2014-2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2036-2038  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul NOIEMBRIE 2013 - IUNIE 2015 - Nodul Nord traverseaza lent casa III semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, invatamant, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legaturi, deplasari, afaceri, agitatie, intalniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentari in public, mass-media, calatorii, comert, vanzari-cumparari, secretariat, mesagerie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: discuta, vorbeste, exprima-te, cauta o cale de a te face inteles, ia legatura cu lumea, transmite mesajul tau celorlalti, invata, informeaza-te, argumenteaza ceea ce gandesti, pune mana pe carte, calatoreste, relationeaza, cunoaste! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 NOIEMBRIE 2013
(CURIERUL DESTINULUI)

ADA 1989 CAND IMI VOI INTILNI JUMATATEA? -  Nu se va lega ceva din prima, va fi nevoie de o cunoastere mai indelungata, in diverse imprejurari, pana cand va intra efectiv in viata ta. Se poate intampla oricand in urmatorii 2 ani pana cel tarziu la 30 de ani.

ADRIANA 1979 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - O intalnesti ceva mai greu,md e parca ar exista un obstacol intre voi care va fi trecut in curand. Posibil sa apara in viata ta in urmatorul an pana cel tarziu la 37 de ani.

AGNES 8888 1958 VOI INCEPE ANUL ACESTA O RELATIE FERICITA SI DE LUNGA DURATA CU UN BARBAT? CE TREBUIE SA FAC PENTRU ASTA ? - Exista 2 sanse in urmatorii ani pentru tine, dar pentru a le transforma in relatii adevarate, solide, de durata, e nevoie si din partea ta la unele schimbari, decizii, alegeri. Exista ceva in trecutul tau care seamana cu o judecata cam aspra ce te tine pe loc: ori te judeci prea mult pe tine insati, ori ii judeci pe barbati in general, ori sunt judecatile de valoare ale societatii care nu te ajuta deloc daca le dai ascultare. Trebuie mai intai se te debarasezi de judecatile de valoare incorecte, de atitudinea de judecator sau critic, sa inveti sa faci alegeri bune tinand cont de experientele trecutului, dar fara a te teme sa alegi din nou..

ALEX 1977  VORBESC CU O FATA IN PREZENT. VA FI INTRE NOI DOI O RELATIE SOLÎDA IN TIMP CARE SE POATE TRANSFORMA INTR OCASATORIE? - Daca amandoi sunteti fideli, complet dedicati relatiei, fara a mai spera ca maine poate aparea ceva mai bun, fara a aluneca si in afara relatiei pe care incercati s-o claditi - pentru ca amandoi inca mai cautati si altceva - atunci sunt mari sanse ca voi doi sa ajungeti departe impreuna, dar neaparat se cere fidelitate si cinste in relatie! nu cred ca exista, momentan, asa ceva din partea unuia din voi.

ALEXANDRA 1971 E MAI BINE PE TERMEN LUNG CA M AM DESPARTIT DE FLORIN? - Ai facut bine, lasa lucrurile la locul lor in trecut, decizia e luata si intr-o zi iti vei da seama ca a fost ce trebuia facut! Ocupa-te de tine, iesi in lume, cunoaste oameni, pentru ca sigur exista ceva mai bun.

ALINA 1979. CE SIMTE A PT MINE? VOM RAMANE IMPREUNA? - Ceva nu e chiar asa cum ai dori tu, nu prea sunt sentimente aici si cred ca in timp vor pali si mai mult. El va fi atras de alta femeie in curand cu riscul de a te dezamagi profund pe tine. Cunoaste-l mai bine, nu cred ca e chiar asa cum ti se pare iar relatia cu el e foarte anevoioasa!

ANA F 01.07.1968 ESTE STEFAN, IUBITUL MEU, BARBATUL IN CARE SA AM INCREDERE PENTRU O RELATIE STABILA SI INDELUNGATA? - Mai e nevoie de ceva aici, nu e o relatie foarte corecta. Cred ca Stefan mai are ceva de ascuns, ceva ce nu a iesit inca la iveala, ca atare viitorul relatiei voastre depinde mult de momentul cand il vei cunoaste cu adevarata asa cum e. Daca vei avea intelepciunea si toleranta de a-i trece cu vederea acel punct sensibil, atunci sunt sanse sa mergeti impreuna mai departe.

ANI 1992 CE AS PUTEA FACE SA RECASTIG INCREDEREA CLAUDIEI? NU VREAU SA-I PIERD PRIETENIA -  Vei reusi asta, dar ti se cere rabdare. Nu cred ca poti face ceva anume, ci sa ii stai alaturi ca, prin tot ce faci zi de zi, sa te redescopere, sa vada cum esti. deci nu ai ce face. Asteapta deci, fara a face ceva anume,. Uneori pasivitatea si asteptarea sunt mai bune decat a face ceva concret. Pastreaza-ti credinta si speranta!

ANI 1992 CUM AS PUTEA SA-MI REABILITEZ SITUATIA SOCIALA DIN CADRUL GRUPULUI DE LA SC? - Momentan nu prea poti, pentru ca sunt prea multe opinii acolo extrem de contradictotrii. Sunt persoane care nu mai au incredere in tine, sunt persoane care nu te plac, altele care critica orice ai face, deci trebuie sa-ti controlezi nervii, sa fii serioasa si implicata in tot ce se petrece acolo, sa participi concret la tot ce se propune in acel grup, pentru ca unii te acuza de neimplicare sau superficialitate, de agresivitate, imaturitate sau pasivitate. Inainte de toate trebuie sa-i iubesti si respecti tu pe ei, ca sa faca si ei la fel cu tine.

ARIANA S 1997 VOI AJUNGE UNDE IMI DORESC DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL IN ANUL 2014? - Prea delimitezi strict unele tinte din viata ta, deci a ajunge la un scop nu inseamna sa trasezi un sens atat de rigid, cu date fixe. Da, vei ajunge acolo unde iti doresti, dar nu in 2014! Mai e cale lunga pana la succes, cu mari eforturi, dar cat timp ai incredere in tine ca om, cat timp ai credinta si speranta, ai toate sansele de reusita. Dar nu-ti propune doar tinta, ci si calea de ajuns acolo! Mai ai multe de parcures.

BASCA I 1979 VOI RAMANE CU ACTUALA PRIETENA SAU NE VOM DESPARTI? - Au fost si mai sunt inca niste hopuri de trecut, si nu prea cred ca le veti depasi cu bine voi doi, de aceea e mult mai probabil sa inceapa o alta relatie decat sa mearga cea actuala.

CAMI 1961 CUM VA EVOLUA VIATA MEA DACA MA VOI CASATORI CU M? - Inainte de a lua o decizie, cantareste foarte atent si foarte lucid trecutul vostru in doi. A fost asa cum trebuie? Crezi ca ai mai putea trece prin ce ati trecut deja impreuna? Chibzuieste tinand cont de evenimentele si piedicile relatiei voastre de pana acum, pentru ca ele se mai pot repeta. Ceva se mai risipeste cu timpul din ceea ce e bun acum intre voi, deci trebuie sa te gandesti foarte bine daca poti ramane langa un om chiar daca vor reveni piedicile, deceptiile si problemele care deja v-au incercat ca si cuplu. Nu  faci acest pas pentru el, ci pentru tine, deci faci pasul pentru ce vrei tu cu adevarat!

CLAUDIA 1975 CÂND ÎMI VOI ÎNTÂLNI JUMATATEA SI CUMARATA EL? CE SERVICIU ARE? - :-)) Ti-as da si adresa dar n-o gasesc. Hai sa fim seriosi, de unde sa iti dau atatea detalii? Gasirea jumatatii e un proces al necunoscutelor, nicidecum ceva cunoscut dinainte ca sa alegi in deplina cunostinta de cauza, altfel de ce am mai trai daca le-am sti pe toate dinainte? Ce pot spune e ca e un om ocupat, dar nemultumit de statutul lui profesional, pentru ca nu si-a ales bine drumul in trecu7t, a ales ceva ce nu i se potriveste. Ca atare si-l va mai schimba de cateva ori pana cand va fi multumit. Mai ai de cautat/asteptat pana apare, dar e posibil ca intalnirea voastra sa aiba legatura cu serviciul.

DANA 1966 POT INFIINTA O SOCIETATE ANUL ACESTA? - Ar fi trebuit s-o faci si pana acum - in 2012-2013 - deci grabeste-te, daca vrei neaparat sa fie anul acesta! Nu mai tine cont de piedici, amanari sau alte influente negative si, daca asta vrei, pune temelia societatii pe care o doreai! Nu vad ce te retine.

DANASC 1986 L-AM INTALNIT PE CALIN, SIMT CEVA CE DEPASESTE NORMALUL.ESTE EL ALESUL SAU E DOAR O LECTIE KARMICA? - Este o sansa de iubire aici, dar pana la a spune ca e alesul, e inca mult de mers! Mai aveti de trecut prin piedici, lectii, probe inainte de a vi se decide sensul, dar merita sa investesti in aceasta relatie, daca si el e pregatit, pentru ca poate iesi ceva de aici! Nu e insa o relatie usoara, deci mai bine o lasi sa curga lin si firesc de la sine, fara sa te gandesti la destinatie, ci doar la calatorie.

DIANA 1971 NICU SE VA INTOARCE LA MINE? DE CE M-A PARASIT? CE AM GRESIT? MA MAI IUBESTE? - Si-a peirdut intereslu, atractia care a existat la inceput si nu a mai vazut nicio directie buna in relatia cu tine. Privind spre viitor, nu a mai vazut acelasi lucru ca la inceput si nu s-a simtit in stare sa continue ceva ce nu il mai atragea/interesa. Nu ai gresit cu nimic, vinovat e doar el ca nu a stiut sa pastreze viu ce a fost frumos la inceput. Nu va mai reveni, uita-l!

DOINA C 1967 DACA FOSTUL IUBIT MA MAI IUBESTE SI DACA VA REVENI IN VIATA MEA? - Cred ca el e acum interesat de alta femeie ca atare nu mai simte pentru tine ceea ce a simtit candva. A simtit, asa e, dar acum e atas de altcineva catre care vrea sa investeasca energie. El nu mai priveste spre trecut. La fel trebuie sa faci si tu!

 ELENA 1966 O SA-MI GASESC UN SERVICIU MAI BINEPLATIT DECÂT CEL ACTUAL? IN CAT TIMP? - Momentan nu apare nimic nou, lucrurile raman pe aceeasi linie o vreme, deci trebuie sa te concentrezi la sericiul actuial fara a cauta, deocamdata, altceva. Nu se arata schimbare pe cativa ani de acum incolo, dar intr-o zi se va ivi! Asteapta pasiv sa apara ocazia, fara a o transforma intr-o obsesie.

FLORY F 8.05.1975 CUM VA CONTINUA RELATIA MEA CU STEFAN?  - Complicat, cred ca deja exista niste puncte sensibile intre voi care insa se pot agrava in perioada urmatoare, astfel incat sunteti destul de aproape de un mare imps, ce seamana cu o despartire. Mi-e teama ca va interveni cineva intre voi care sa va desparta, deci ori te pregatesti sa faci sacrifici ca sa lupti pentru orice va fi, ori sa accepti situatia cu maturitate.

GABI M 1993 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu este exclus sa fi aparut deja, cumva, in calea ta, poate chiar acum simti ceva pentru acea persoana, dar mai aveti inca unele probe de trecut inainte de a vi se decide soarta ca si cuplu, ca atare fii atent in jurul tau, cine stie, poate iti dai seama cine e. Dar nu inseamna ca deja mergi la altar cu ea!

GABRIELA 1982 SUNT CERTATA CU PRIETENUL MEU DE APROX 5 LUNI. EU VREAU SA NE IMPACAM, EL AR VREA SI NU. NE LEAGA 5 ANI. NE VOM IMPACA? - Sunt mari sanse de impacare dar aveti nevoie de o imprejurare favorabila care sa va aduca din nou impreuna. A sta fiecare in lumea lui visand la un miracol nu prea e calea cea buna, deci e nevoie de o situatie care sa va ofere amandurora din nou starea necesara unei discutii, sansa unei apropieri fizice, locul potrivit pentru a redescoperi ce simtiti unul pentru altul. Cauta acea imprejurare favorabila impacarii, dar asta nu ar fi o simpla intalnire pe strada! Sunt deci mari sanse de impacare, dar e nevoie sa lupti!

ILE26 1981 CAND IMI VOI INTALNI SOTUL? - Nu il cunosti inca si nici nu apare deocamdata, d\eci mai ai de cautat si de trecut prin alte relatii pana la el, poate vreo 2 incercari.

IOANA 1972 CAT DE DEPARTE VA MERGE RELATIA MEA CU D? - Desi nu sunteti tocmai compatibili, ci vor exista de multe ori orgolii, dispute si tensiuni intre voi, momentan lucrurile ar putea sa continue in directia construirii unei relatii, dar viitorul vostru depinde de multe aspecte care abia de acum incolo se vor petrece intre voi. Lasa lucrurile in voia lor, pentru ca oricum nu te poti opune, si asteapta! Nu e decisa directia, dar ai grija de tine in primul rand, nu face compromisuri cu orice pret.

ION ALIN 1979 ESTE POSIBIL SA INCEP O RELATIE SENTIMENTALA CU C A N.? CUM SA MA APROPII DE EA? DE CURAND AM INCEPUT SA MAI VORBIM - Incearca sa-ti tii sub control personalitatea puternica, sa ai rabdare, sa o lasi sa te descopere, sa nu incerci sa o cuceresti repede si gata, pentru ca risti sa o sperii. Nu grabi lucrurile! E cale lunga pana sa o cuceresti iar atitudinea de Scorpion sadea nu e cea mai potrivita. Iubeste-o cu adevarat fara sa te gandesti neaparat incotro duce relatia, la o nfinalitate, ci bucura-te de ceea ce descoperiti impreuna zi de zi, fara sa-ti propui sa o bifezi pe lista cuceririlor cu orice pret. Deocamdata sansele unei relatii sunt mici, poate pentru ca ea iubeste deja pe altul.

IONUT 1985 CAND VOI PUTEA SA MA LAS IARASI DE TIGARI?CAT MAI EXACT VA ROG DACA SE POATE! - Daca ai reusit si altadata, poti reusi din nou, deci adu-ti aminte ce anume ti-a fost atunci de folos, care a fost motivatia de data trecuta care te-a sprijinit in reusita ta. Poti repeta reteta de succes inca o data, dar cu mai multa determinare, eventual si cu un ajutor de la cineva care sa te stimuleze. Iti trebuie deci o motivatie, momentan nu o ai, dar o vei gasi, daca vrei cu adevarat. Poti face asta in 2014, esti sustinut de sus, caci e una din probele majore de maturitate pentru tine. Lupta, destinul ti se poate schimba incepand cu acest pas!

IZABELA 72 CONSTANTIN? CU CINE MA INSEALA? LA MINE NU SE UITA - Culmea, dar nu te inseala cu nimeni. Daca nu se uita la tine nu inseamna ca se uita la altcineva, dimpotriva, e deceptionat, e pesimist, e trist in relatia cu tine, care nu-i mai ofera ceea ce are nevoie. Daca pe tine te evita, e semn ca nu te (mai) vrea, dar nu inseamna ca e deja cu gandul in alta parte. E semn ca relatia voastra a esuat, chiar daca tu lupti sa o mai salvezi. Nu se mai leaga...

MIHAELA 1981 CAND VOI INTALNI UN BARBAT CU CARE SA AM O RELATIE DE IUBIRE RECIPROCA, CARE SA DUCA SPRE CASATORIE? - Ai avut cateva ocazii in trecut dar din diverse motive au esuat, poate pentru ca a l;ipsut increderea. Din pacate neincrederea va insoti si alte sanse de relatie din urmatorii ani, de parca suspiciunile pe care le ai deja la adresa barbatilor nu te vor parasi. Exista o astfel de sansa in urmatorii ani, dar totul depinde de modul in care acel barbat iti va castiga increderea, pentru ca s-ar putea sa nu-ti inspire prea multa. Rabdare, va aparea, dar incearca sa ai incredere in ceilalti.

MIHAELA 1981 SUNT SANSE DE AMELIORARE A SITUATIEI LA SERVICIUL PARASIT TEMPORAR, SAU NU MERITA SA MA INTORC? AM PROTECTORI, PE CINE? - Ai si protectori, dar si inamici, si nu-ti dai seama prea bine care sunt. Cei de la care credeai ca primesti protectie nu sunt asa cum sperai, pentru ca ei sunt de fapt... inamici, si invers: cei care ti se pare tie ca sunt dusmani, nu sunt deloc asa, deci incearca sa cunosti mai bine oamenii din jurul tau. S-ar putea sa banuiesti de gesturi incorecte pe cineva care nu merita asta, deci multe se pot remedia la serviciu si in relatiile tale profesionale daca incepi sa vezi oamenii asa cum sunt fcu adevarat, fara iluzii inutile dar si fara judecati injuste. Chiar de la tine vin unele din judecatile eronate de valoare! Mult mai bine ar fi sa schimbi macazul, decat sa te intorci.

NATALIA 1961 MA VOI MARITA CU CONSTANTIN MITICA? - Sanse sunt, dar mai trebuie sa rearati ceva din trecutul fiecaruia, ceva ce a ramas nerezolvat si care, daca nu este pus la locul potrivit acum, poate deveni mai tarziu punctul sensibil al relatiei voastre. Investeste incredere in relatie, pentru ca poate duce la o casatorie, dar mai aveti ceva de invatat. Chibzuieste ce a ramas nerezolvat intre voi sau fiecare cu trecutul personal.

NICO 1967 IN CAT TIMP VOI REUSI SA SCAP DE DATORIìLE LA BANCI SI SA MA REDRESEZ FINANCIAR? - Mai ai ceva de muncit in acest sens, inca nu se anunta o echilibrare totala, nici 2014 nu e prea stabil inca. Nu face alte gesturi financiare, nu te aventura in alte imprumuturi sau in investitii care ar consuma din banii cu care ai putea, de exemplu, sa achiti niste datorii restante, deci canalizeaza tot ce ai spre acele datorii, inainte de toate. Ar fi nevoie de niste decizii foarte transante pentru a te redresa financiar: sa renunti la ceva care consuma multi bani sau sa cauti o sursa de venit in plus. S-ar putea sa existe dar sa n-o vezi inca.

NICO 1967 LUCREZ LA O FIRMA DAR NU E DE LUCRU SI SUNT IN FARA PLATA ARE DE GAND SA MA DEA AFARA SEFUL G? MULTUMESC - Nu se anunta vremuri prea bune la serviciu, vezi mesajul meu de mai sus, pentru ca ar putea avea legatura cu aceasta problema,. Daca apare o demitere sau o demisie, ai un as in maneca, foloseste-te de el pentru a porni in alta directie. N-ar fi rau sa cauti chiar tu o alta cale inainte de a se ajunge la un nivel mai rau la serviciu. Vor aparea la timpul potrivit exact acele schimbari benefice de care ai nevoie, deci fii pregatita, la nevoie, si de schimbari drastice.

OANA 1968 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI IN CE IMPREJURARI? - Posibil sa nu iti inspoire prea multa incredere atunci cand il vei intalni, dar cu timpul lucrurile vor merge mai bine intre voi. Greu de spus cand si cum, dar poate fi in casa unor amici sau intr-un spatiu public, la o petrecere, la o iesire undeva, probabil in urmatorii 4 ani.

OANA08 1968 RELATIA CU SELATHIN ARE VIITOR SAU MAI BINE PUN STOP ACESTEI RELATII? - Cantareste singura daca ce ai primit pana acum din aceasta relatie te-a multumit, ti-a inspirat incredere, daca ai avut ceva de castigat de aici, pentru ca daca rezultatul e pe minus, mai bine nu! E o optiune pe care o faci singura in viata, si daca trecutul n-a fost prea roz, nici viitorul n-are cum sa fie! Daca ti se pare greu sa continui cu el, mai bine spui stop! Eforturile care ti s-ar cere sa duci mai departe ar fi enorme.

OMV 78 PLEC DIN TARA? DACA DA, CUM O SA-MI FIE ACOLO UNDE MERG? - Nu ar fi cu nimic mai bine ca aici, deci gandeste-te daca esti capabila sa faci asemenea sacrificiu. Nu inseamna ca aici e usor, dar daca ar fi sa le pui in balanta, o plecare afara ar necesita eforturi si sacrificii in plus, care nu sunt o garantie a succesului, intr-un final. Usor nu e nici daca pleci, nici daca ramai, deci totul depinde cum privesti tu acest aspect. Daca il privesti cu incredere si optimism, pleaca! Daca ti-e frica de asemenea pas, mai bine ramai!

OMV 78 RELA[1]IA MEA CU A. E DE VIITOR? CUM O VEDE[1]IDVS? - Mai aveti un moment decisiv de trecut inainte de a sti clar incotro mergeti, si acest lucru e posibil deja sa dea semne intre voi. Daca ceva din trecutul relatiei sau din trecutul unuia din voi nu a fost rezolvat si asezat la locul cel bun sii cere eforturi din partea voastra, ar trebui mai intai sa va ocupati de acel aspect inainte de a visa la un viitor in doi. Vei lua o decizie in acest sens destul de curand, dar fa-o cu mintea!

OMV 78  PRIMESC CE A[1]TEPT?DACA DA, CAND? - Nu acum, dar da, vei primi in perioada urmatoare macar un semn, o garantie daca acel ceva este pentru tine. Mai ai inca de asteptat sau de depus niste eforturi pentru a-l primi, dar detii toate resursele pentru a ajunge la acel tel.

 RODICA 1974  CE REPREZINT EU PT.CONSTANTIN? CUM MA PRIVESTE? SUNT O SIMPLA CUNOSTINTA? - Nu e foarte sincer cu tine, deci nu spera prea multe de la el, pentru ca aceasta relatie necesita mari eforturi de ambele parti pentru a merge bine. Nu tot ce-ti spune el e adevarat, deci nu crede chiar tot. Dar nu vad nimic de suflet aici, nu e dragoiste.

 RODICA 1974   CUM VOR FI URMATOARELE LUNI DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL? VOI CUNOASTE PE CINEVA PT.O RELATIE STABILA? - Momentan nu se schimba nimic, o vreme e cam gol si auster acest plan pentru tine. Dar din a doua parte a anului viitor lucrurile stau mult mai bine dpdv sentimental, pentru ca Sagetatorii pot fi mai bine sustinuti de Jupiter din Leu, ca atare canalizeaza-ti energia spre acest tel din a doua jumatate a lui 2014.

ZORIDEZI 1969 CE TREBUIE SA FAC PENTRU A-MI INTALNI JUMATATEA? IN SUFLET II SIMT DEJA PREZENTA... MAI AM MULT DE ASTEPTAT? - Nu mai e mult, ar trebui sa apara destul de curand, dar nu cred ca urmatorul barbat din viata ta e jumatatea, ci va aparea imediat DUPA o alta relatie. Fii deschisa la intalniri, la noi cunostinte, pentru ca e pe aproape, asa cum spui. Poate deja v-ati inmtalnit dar inca nu s-a legat nimic. Tinteste sus, nu-ti cobori privirea la orice.

RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 NOIEMBRIE 2013
(CUPLU, ASPECT, KARMA, ASTRO-CALCUL, VISE)
 

[ASTRO-CALCUL] ANCA 24.07.1977 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] ION 25.02.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] MIHAELA 26.06.1961 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] RAMONA 21.12.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] TEREZA 08.09.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] DAN AURELIAN 08.11.1970 EA + 29.11.1964 EL
EA - SCORPION, Junon in TAUR, CAINE DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, DRAGON DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION-SAGETATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE-DRAGON - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 37% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GABRIELA 28.12.1982 EA + 23.12.1985 EL
EA - CAPRICORN, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in PESTI, BIVOL DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN-CAPRICORN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE-BIVOL - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA-LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] LOREDANA 19.10.1990-EL 23.08.1980
EA - BALANTA, Junon in SAGETATOR, CAL DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - FECIOARA, Junon in FECIOARA, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA-FECIOARA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] N. ILEANA 10.06.1990 + 27.04.1952 EL
EA - GEMENI, Junon in SCORPION, CAL DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - TAUR, Junon in VARSATOR, DRAGON DE APA(CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI-TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-DRAGON - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] RAMONA 21.12.1978 EA + 04.01.1975 EL
EA - SAGETATOR, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR-CAPRICORN - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-TIGRU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®