ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII IANUARIE 2017
Ultima actualizare a acestei pagini: 01 aprilie 2017 07:07

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1-31 IAN. 2017
ASTRO-CALCUL - 1-31 IAN. 2017
CICLURI PLANETARE - 1-31 IAN. 2017
CUPLUL, PE SCURT - 1-31 IAN. 2017
CURIERUL DESTINULUI - 1-31 IAN. 2017
MARILE HOPURI - 1-31 IAN. 2017
MARILE SCHIMBARI - 1-31 IAN. 2017
MESAJE ANGELICE - 1-31 IAN. 2017
MISIUNEA PERSONALA -  
1-31 IAN. 2017
MISTERELE NOPTII
- 1-31 IAN. 2017
PERIOADE KARMICE - 1-31 IAN. 2017
RELATII KARMICE - 1-31 IAN. 2017
UN SFAT PRIETENESC -  1-31 IAN. 2017
VIATA ANTERIOARA -
1-31 IAN. 2017

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna IANUARIE 2017

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN]
[CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE] [VIS]

MESAJ FOARTE IMPORTANT:
Toate cele 14 rubrici ASTRO-SMS au fost oprite definitiv pe 1 aprilie 2017.
Numarul scurt 1303 NU mai este functional,
deci va rugam sa NU mai trimiteti mesaje la acest numar
pentru ca acest serviciu NU mai exista in oferta
www.acvaria.com www.acvaria.eu
Detalii AICI

- Aici se incheie arhiva lunii IANUARIE 2017 -

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-31 IANUARIE 2017
(Curierul destinului/DESTIN, Relatii karmice/RELATII, Viata anterioara, Un sfat prietenesc/SFAT, Misiunea personala/MISIUNE, Mesaje angelice/INGERI)

ALINA 1972 CUM VA EVOLUA RELATIA NOASTRA?AM IMPRESIA CA M-A INSELAT ,NU SUNT SIGURA CA MA MAI IUBESTE, SI - Nu cred ca te-a inselat, poate a incercat, dar nu a dus mai departe ispita. Relatia voastra are toate sansele sa mearga pe un teren stabil si pasnic daca fiecare invata sa isi controleze tentatiile, gandurile, nervii etc.

 ALINA 1978. SA MAI SPER CA VREA SA FIE CU MINE? - Nu cred ca mai e aceeasi dorinta, momentan, dar daca stii sa iti pui in joc atuurile, ar putea sa renasca dorinta. Pe undeva exista o neinteleghere, si e nevoie de o discutie sincera.

 ANA 1980 CAND E POSIBILA O INTALNIRE CU Z? - Cifra 3 apare aici insistent, deci poate fi vorba de urmatoarele 3 luni sau luna martie.

 ANA 1980 CE VIITOR AR AVEA O RELATIE CU Z? - Desi sentimente s-ar naste aici si ar fi sansele unei relatii, nu e una durabila, ci la un moment dat el va pleca. Parca el e prea comod sa se implice.

 ANA 1982 DIMITRIE VREA SA NE CASATORIM. E ALEGEREA BUNA PENTRU MINE? - Din multe puncte de vedere, da, dar mai aveti multe de invatata impreuna pana la o relatue buna. Momentan aveti si multe hopuri de trecut, incompatibilitati, semne de imaturitate.

 ANA 1982 SIMT CA CLAUDIU ESTE SUFLETUL MEU PERECHE. EL ZICE CA NU MA IUBESTE. E ADEVARAT ? - Da, e adevarat, nu e iubire ce simte pentru tine, e un feld e prietenie, colegialitate, respect.

 ANCA 1967 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Urmatorii 3 ani aduc mari sanse in acest sens, deci cauta si spera cu incredere, privind mai intai la cei care iti sunt prieteni.

 ANCA 1967 CE DETALII IMI PUTETI SPUNE DESPRE CEL SORTIT? VA MULTUMESC! - Poate fi un pic mai tanar, posibil zodie de aer, poate avea multe din aspectele pe care le-ai sperat la un barbat, un tio cam nervos, agitat, care isi doreste sa detina mereu controlul.

ANCA D. 1977. IMI DORESC UN COPIL CU C O. IL VOI AVEA? - Daca relatia voastra e reciproca, impartasita, adica o relatie clara, si daca si el isi doreste un copil - adica ti-a spus-o clar - sunt mari sanse sa iti vezi acest vis implinit in urmatorii 3 ani. Totul e ca relatia voastra sa evolueze frumos, fara piedici.

 ANDREA 1969 CUM VA DECURGE RELATIA CU LUCIAN? - Cu hopuri, cu perioade trecatoare de efort si stres, dar peste care, cu calm si invatand din acele piedici ceea ce va poate schimba relatia in bine, sunt sanse sa o duci intr-o directie buna. Insista, lupta, cladeste lent!

 ANDREEA 1989 ESTE TONI CEL DESTINAT MIE? INCOTRO VA EVOLUA RELATIA NOASTRA? - Sentimente, atractie, interes reciproc exista, deci sunt intrunite conditiile ca de aici sa se nasca o relatie adevarata, totala, dar mai e nevoie si de seriozitate si maturitate, de discutii foarte serioase intre voi, ca sa va cunoasteti mai bine. Petreceti mai mult timp impreuna, ca sa claditi mai solid relatia, merita incredere.

 ANDREEA 1990 CE INTENTII ARE ALEX IN LEGATURA CU MINE? - Nixci el nu stie, isi schimba ideile de la o luna la alta, e foarte oscialnt, acum vrea ceva,a cum nu mai vrea, deci e inca indecis. Dar simte ceva, e atras de tine, dar inca nu suficient de atasat incat sa se gandeasca mai departe.

 ANDREEA 1990 INCOTRO DUCE RELATIA MEA CU ALEXANDRU? - Ai rabdare, cladeste lent relatia, pentru ca sunt sanse ca ea sa duca intr-o direcrie favorabila, fericita, in care amandoi sa fiti la fel de implicati, dar mai trebuie sa iti pui in joc atuurile pentru a-l cuceri de-a binelea.

 ANNEMARIE 1975 AR FI MAI BINE SA PLEC IN ANGLIA DECAT SA RAMAN TOT IN ROMANIA? - Anglia ar fi o alegere mult mai buna, clar, totul e sa nu te tina ceva foarte legata inca de Romania, care sa nu te lase sa pleci.

 ANNEMARIE 1975 DE CE ESTE GELOASA MARICICA PE MINE? - Ii esti superioara din anumite privinte, crede despre tine ca esti mai norocoasa, mai buna intr-un anumit plan, deci considera ca ai ceva in plus decat ea si nu suporta usor asta.

 ANNEMARIE 1975 ESTE ADEVARAT CA MARICICA PUNE LA CALE CU CINEVA SA MA INDEPARTEZE DE LA ACEST LOC DE MUNCA? - Da, se pare ca e adevarat, nu prea te vede bine, dar nu cumva sa se intoarca impotriva ei ideea asta, adica sa plece ea prima! Ai grija chiar si la cei care par a-ti fi buni colegi.

 ANNEMARIE 1975 IN PREZENT MIHAI ARE O RELATIE CU ALTA FEMEIE,IN AFARA LUI CARMEN? - Se pare ca da, are o viata ascunsa.

 ANNEMARIE 1975 MARICICA SI CORA AU JIGNIT-O SI AU DAT-O AFARA PE DANA CA SA O RAZBUNE PE MIRELA B? - Da.

 ANNEMARIE 1975 MIHAI A AVUT O RELATIE SECRETA CU MONICA? - Cel mai probabil da, 90% da.

 ANNEMARIE 1975 MIHAI MA GASESTE O FEMEIE FRUMOASA,MAI ATRACTIVA DECAT PE MONICA? - Da, dar nu doar pe tine, mai gaseste si pe altele asa.

 ANNEMARIE 1975 MIRELA A DAT-O AFARA PE DANIELA DIN CAUZA PROBLEMELOR CU BAUTURA SAU PENTRU CA NU A APRECIAT-O PROFESIONAL? - Nu s-a ridicat la nivelul sperat, a fost dezamagita, deci totul tine doar de parerea lasata de ea in plan profesional.

 ANNEMARIE 1975 MONICA A REUSIT CU FARMECUL EI PERSONAL SA-I SUCEASCA MINTEA LUI MIHAI ASTFEL INCAT SIMPATIA LUI PENTRU MINE S-A TRAN - Nu stiu cum suna mai departe intrebarea ta, dar nu cred ca farmecul ei personal a contat aici, a fost decizia lui. Nu e chiar atat e influentabil.

 ANNEMARIE 1975 VA PLECA MIRELA DIRECTOR IN ALTA PARTE SI VOI SCAPA DE EA? - Deocamdata nu, deci cred ca o mai ai pe cap o vreme.

 ANNEMARIE 1975 VOI GASI UN POST MAI BUN DECAT CEL DIN PREZENT? - Deocamdata nu, inca mai ramai pe pozitia actuala.

 ANNEMARIE 1975 VOI PLECA CU POSTUL PRIN TRANSFER LA ALTA SCOALA? - Nu se schimba inca nimic, o vreme, nus e prefigureaza inca nicio mutare de acest fel.

 ANNEMARIE 22.07.1975 MONICA ESTE FALSA CU MINE SI AR FI BINE SA MA FERESC DE EA IN VIITOR? - Prudenta, da, poti sa fii, mai ales daca in trrcut au mai fost situatii care ti-au ridicat semne de intrebare. Raspunsul la intrebarea ta se afla deja in trecut, la ceea ce ai trait deja alaturi de ea.

 ARIA 1980 CUM IMI VOI INTALNI VIITORUL SOT? - Va fio o cunoastere de durata, de parca veti frecventa amandoi acelasi mediu mai mult timp si astfel se va lega si relatia. Cred ca va fic eva de ordin profesional. colegi, colaboratori, client etc.

 ARIA 1980 CUM VA FI VIATA MEA PE PLAN FINANCIAR? - Buna, promitatoare, stabila, parca mai ales dupa ce vei forma o familie.

ARIA 1980 MI ATI SPUS CA ACEA CASA PE CARE INTENTIONEZ SA MI O CUMPAR ANUL ACESTA, NU MAI APARE PESTE 2 ANI. MAI EXACT, CE SE POATE INTAMPL - Posibil sa locuiesti atunci cu jumatatea ta, de aceea nu mai ai o legatura foarte clara cu acea casa sau parca renunti la ideea de a o cumpara pe aceasta.

ARIA 1980 REFERITOR LA APARTAMENTUL PE CARE MI AS DORI SA L CUMPAR, IN CE CONSTAU HOPURILE ULTERIOARE PE CARE TREBUIE SA LE DEPASESC? REUSE - Hopurile tin de tine insati, de deciziile tale cu privire la acel spatiu, de parca, dupa o vreme, interesul tau va scadea pentru acel loc si vrei altceva.

 BOGDAN 1995 ARE PROBLEME CU ALCOOLUL...CE AM PUTEA FACE IN ACEASTA SITUATIE?!!!-VA MULTUMESC ! - El singur trebuie sa inteleaga ca are o problema, nimeni altcineva! Cam greu sa reuseasca sa lupte, dar se poate, cu ajutorul iubirii. Daca el va iubi cu adevarat pe cineva si isi va da seama ca poate pierde acea iubire, ar putea lua masuri.

 CARMEN 1961 VOI G?SI ANUL ACESTA UN JOB BINE PL?TIT SI IN CARE SA MA SIMT BINE? - Un job, da, poti gasi, si in care sa te simti in siguranta, dar nu vei gasi acolo chiar tot ce-ti doresti, adica si bani, si sentiment de implinire, si apreciere. Ceva din toate lucrurile pe care le speri nu va exista acolo.

 CARMENITA 1958 VA AVEA FIICA MEA OANA UN COPIL? - E o mica problema aici, deparca acel copil se lasa mult asteotat, dar pana la urma se va intampla. E posibil sa mai piarda unele sarcini pana la una de succes, sau sa dureze mult.

 CLAUDIA 1978.MA IUBESTE MIHNEA? - Sunt sentimente aici, deci pare sa fie iubire, dar ceva lipseste de aici ca sa te simti pe deplin in siguranta langa el.

 CLAUDIA 1978.MI.A SPUS ADEVARUL MIHNEA CA ARE PROBLEME LA SERVICI SI DIN CAUZA ASTA E SCHIMBAT SAU E VORBA DE O FEMEIE? - As pus adevarul, e vorba numai de chestiuni strict profesionale acolo.

 CORNEL ADRIAN 1980 ESTE BENEFIC PTR MINE SA CONTINUI AFACEREA INCEPUTA IN 2016 SAU SA MERG IN STRAINATATE? CE SA FAC? - Deocamdata mai continua afacerea, si abia daca vei vedea ca ajungi in fata unor mari hopuri te poti gandi la alta solutie. Momentan cred ca afacerea merita prioritate, dar daca nu te mai satisface sau merge prost, da, strainatatea este o optiune.

 CORNELIU 1973 VOI RAMANE CU IUBITA MEA SILVIA PENTRU TOTDEAUNA? - Daca amandoi luptati pentru relatia voastra, daca amandoi faceti compromisurile si renuntarile necesare pe parcurs, daca nu lasati sentimentele negative sa va coplesasca - pesimism, neincredere, gelozie, posesivitate, indoiala etc - da, sunt sanse sa mergeti mai departe alaturi, uniti, ca un cuplu adevarat.

CR 1964 VOI REUSI SA IMI SCHIMB SERVICIUL? - Schimbarea serviciului e cumva dictata de o situatie negativa, ca si cum o faci la nervi, intr-un moment greu, printr-o decizie drastica si un pic riscanta, dar desi vine pe fondul unei situatii neplacute, e de fapt un mare salt inainte. Daca asta iti doresti, da, se va intampla pana la urma.

CRISTINA 1965 CE VIITOR VOI AVEA CU FLORIN? - Cam incert, mai ales daca intre void eja existe unele semne de intrebare, unele aspecte care vorbesc ca nu e tocmai o relatie usoara sau reusita. Daca gasesti solutii de a repara animozitatile dintre voi, relatia poate continua, dar nu e clar daca e una definitiva, ci doar pentru o perioada.

 CRISTINA 1974 VOI INCEPE O RELATIE SERIOASA DE IUBIRE CU A? - Totul e ca si el sa vrea, pentru ca de acolo vin unele retineri sau piedici, de parca el nu e dispus sa inceapa ceva serios, ci mai degraba isi doreste in continuare libertate. Insista, ai rabdare cu el.

 CRYS 72 INTRE MINE SI C.O. VA FI O RELATIE DE IUBIRE?IMI DORESC MULT O ASTFEL DE RELATIE CU EL, POATE SI MAI MULT DACA EL VA DORI - Poate fi, dar suna mai degraba a joaca, a aventura, nu cred ca duce la o relatie asa cum ar trebui. Ca flirt, ca escapada, da, sunt sanse, si cred ca si el doreste asta, dar el inca nu priveste prea departe. E cale lunga pana cand relatia se va clarifica.

 DEIA 1983. CE SIMTE R PENTRU MINE? - Nu prea vad ca ar fi sentimente aici, e mai degraba o combinatie de colegialitate, prietenie, erspect si admiratie, sentimentele par reprimate, tinute sub control, de parca ii e teama de sentimente sau nu le poate oferi asa cum ai dori tu.

 DIANA 1969 CE SENTIMENTE MAI ARE OCTAV PENTRU MINE? - Nu prea mai sunt sentimentele aici, s-a arcit, s-a idneopartat. Nu prea mai e... nimic din ce a fost.

 ELENA 1978 VOI GASI FINANTARE PT AFACEREA NOUA DE ANUL ASTA IN FASTFOOD SAU COSMETICA? - Sansele sunt foarte mari, deci cauta mai departe, prezintat-i proiectul la oameni cu bani sau la institutii cu bani. Concentreaza-te pe ideea la care visezi tu cel mai mult, chair daca e alta decat cele 2 deja mentionate.

 ELENA 77 CU CINE MA VOI CASATORI SAU VOI FI LA BATRANETE? VA FI CEL CU CARE SUNT ACUM SAU VA FI ALTCINEVA IN VIATA MEA SAU VOI FI SINGURA? - Cel mai probabil cu partenerul tau de acum.

 ELENA 77 IN TRECUT AM FOST CU CINEVA ALEXANDRU 25.03.1955. MAI VORBIM DIN CAND IN CAND. VA REVENI SAU CE ROL VA MAI AVEA IN VIATA MEA? - Nu mai poate fi nimic profund, e o simpla cunostinta, deci fii atenta sa nu te indragostesti, pentru ca nu va duce acolo unde speri.

F. IRINA 1994 CAND VOI PUTEA ATRAGE LUCRURILE PE CARE LE DORESC? - Le atragi in fiecare zi,. pentru ca ceea ce gandesti, aceea primesti! Deci ai grija la ce te gandesti si investe energie in ceea ce iti doresti, nu la ceea ce NU ai vrea sa se intample. Poti obtine foarte multe de la viata prin gandire pozitiva, incredere, perseverenta, rabdare si lupta!

 FLAVIAN 1997 VREAU SA RENUN LA FACULT DE ECONOMIE SI SA DAU LA MEDICINA . VOI REUI SA FIU ANUL ACESTA STUDENT LA MEDICINA ? - Sansele sunt cam fifty-fifty, deci tine clar de decizia ta, de eforturile tale in acest sens. Stii cum se spune: daca vrei, poti, deci daca tu lupti pentru asta, se poate!

GEA 1978 IN CE LUNA A ACESTUI AN AR PUTEA INCEPE RELATIA CU D? VA REUSI SA SE SCHIMBE SI SA-SI DESCHIDA SUFLETUL? - Greu se va deschide, e fript, e neincrezator, e negativist, deci el nu vede nimic bun in jurul lui, probabil nici in relatia cu tine. Se teme. Ca atare e nevoie mai intai sa ii castigi increderea si prietenia ca sa se deschida.

ION ALIN 1979 VOI AVEA O RELATIE SENTIMENTALA IN ANUL 2017? VOI CUNOASTE PE CINEVA CU CARE SA INCEP O RELATIE?VOI FI IMPREUNA CU CINEVA? - Sunt mari sanse, totul e sa stii sa te pui tu mai bine in valoare. Totul porneste de la felul in care te privesti pe tine insuti, sa ai mai multa incredere in calitatile tale, in sansele tale, si sa iesi la... vanatoare. Poate fi un an de succes, deci crede in tine!

IREN 1967 CE MI PUTEI SPUNE DESPRE CEL CARE MI E DESTINAT? - E foarte posibil sa ai destinati... 2 barbati de-a lungul vietii, deci ori doua casnicii, ori doi barbati cu adevarat importamnti pentru inima ta. Cel spre care probabil te indrepti poate fi un om divortat, mai matur, acum e singuratic si cam triost si pe care nu cred ca l-ai cunoscut inca. Poate aparea dupa 50 de ani, cam in urmatorii 2 ani.

IRI 1975 CEL CU CARE AM AVUT FIRMA SI SUNT MARTOR INTR-UN PROCES AL LUI VA AVEA PROBLEME IN JUSTITIE SA MA TRAGA CU EL ? - Posibil sa incerce sa traga si pe altii dupa el, dar nu va reusi, daca tu ai toate dovezile bune in favoarea ta.

IRI 1975 SUNT IN DISCUTIE CU UN BATRAN SA-L INGRIJESC SI SA-MI LASE CASA LUI .SE VA INTAMPLA,VA FI DEACORD SA FACEM HARTII LA NOTAR? - Da, dar numai daca nu mai are si pe altii in vizor, adica rude, familie etc ce ar putea intra si ei pe fir. Informeaza-te atent la lucruri deja din trecutul lui, la persoane carora poate deja le-a promis asta, din trecut poate aparea ceva care sa ingreuieze lucrurile, dar cred ca se va rezolva cu bine si vei avea aceasta casa.

JULIETA 1976 ESTE C PERSOANA CU CARE VOI FI FERICITA? SUNT DIVORTATA SI AM SUFERIT MULT, LA FEL SI C A SUFERIT SI ESTE SI EL DIVORTAT. MULT - Sansele sunt foarte mari sa iasa bine, daca acum aveti deja o relatie reala, frumoasa. Lupta sa il cuceresti de-a binelea.

LARA 1974. VOI REUSI IN 2017 SA MA MUT CU SERVICIUL LA UN SPIT IN BUCURESTI ? CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL - Sansele sunt foarte mari sa fie vorba de Bucuresti, daca deja ai icneput demersurile in acest sens. Poate deja se intampla acum.

LARISA 1975. CE PUTETI SA MI SPUNETI DESPRE INFATISAREA, JOB UL, CARACTERUL, NATIONALITATEA CELUI CE VA FI SOTUL MEU? - Nationalitatea e cea pe care o speri. Infatsarea insa nu, e cu totul altfel decat ai visat, adica nu e chiar o frumusete. Poate fi inalt, poate chiar foarte inalt. Jobul e legat ori de o functie de raspundere/conducere, ori de transporturi. Caracterul e cam dual, deci oscilant, are doua fete.

 LEVI17 1978 CAND SI IN CE CONDITII IMI INTALNESC JUMATATEA? - In jurul varesteid e 40 de ani sau in urmatorii 4 ani. Posibil intr-un mediu profesional, sunteti ori colaboratori, ori sef-subaltern, ori e un om de la care tu ai de invatat, pe care il admiri (sau el pe tine).

 LILIANA 1971 CND MI VOI CUMPRA CASA MEA? - Singura ar fi cam greu, dar in urmatorii 3 ani se vor aranja ucrurile in asa fel incat sa iti dai seama mai clar cand vei avea casa ta.

LISA 1986 SPRE CE DOMENII AR TREBUI SA MA INDREPT IN 2017,DACA VREAU SA SCHIMB JOBUL? - Ceva ce iti place mult sa faci, care iti ofera libertate - de miscare, de gandire, de expresie, de comunicare - poate chiar pe cont propriu, ceva ce tu vezi ca ar fi de viitor.

LISA 1986 VOI AVEA MAI MULT NOROC DIN PUNCT DE VEDERE SENTIMENTAL IN 2017? - Daca nu astepti aopsiv acest noroc, da, el apare, deci totuld epinde si de ceea ce faci tu pentru a intalni acest noroc.

 LOREDANA 12.1979 IMI PUTETI DA CATEVA DETALII DESPRE CEL CU CARE MA VOI MARITA? - Poate fi din alta localiotate - poate alta tara - dintr-o zodie care ar putea parea incompatibila cu tine. E un om agitat, cam nervos si certaret, dar pe care il vei iubi. E un om care a trecut prin multe, a renuntat la multe in viata. Posibuil zodie de apa.

LOREDANA 1979 ARE ALEX DE GAND SA MA CAUTE SA NE IMPACAM SI SA NE RELUAM RELATIA? - Nu prea e sicneritate aici, deci una spuen si alta face, una arata si alta gandeste, decii fii atenta la intentiile lui, nu le crede. Nici daca vine sa-ti ofere iar prietenia, nu il crede, ca nu s-a schimbat nimic. Nu ar fi deloc mai bine ca in trecut/

 LOREDANA 1979 CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE CEL SORTIT MIE?IL CUNOSC? - Posibil sa va fi intalnit candva, trecator, dar acum nu e prin preajma. Relatia - sau ce o fi fost atunci - s-a incheiat in trecut, si urmeaza sa se lege din nou, in conditii mai bune.

 LOREDANA 1979 ESTE ALEX CEL DESTINAT MIE? - El e trecator prin viata ta, dar si asa, ai ceva de invatat de la el si cu ajutorul lui, ceva ce iti va folosi la urmatoarea relatie.

 LOREDANA 1979 MA IUBESTE ALEX?CE SIMTE PENTRU MINE? - Nu cred ca e iubire ce simte el, e ori o atractie, ori un oarecare interes, dar nu cred ca e dispus sa dea mai mult.

 LOREDANA 1979 O SA MA MARIT CU ALEX? - Nu.

 LOREDANA 1979 O SA NE IMPACAM EU SI ALEX? - Nu cred ca ar fi benefica o alta etapa din relatia voastra, pentru ca ceea ce n-a emrs bine prima oara, nu va merge nici acum, problemele tot acolo vor aparea si se vor agrava. Incat impacarea nu e chiar cel mai bun lucru.

LUCICA 1980 CE SENTIMENTE SI INTENTII ARE ADRIAN PENTRU MINE DUPA CE NE-AM MUTAT IMPREUNA IN STRAINATATE? - Deocamdata nu are intentii, lasa timpul sa decida, deci nici tu nu te grabi la urmatoarea etapa. Bucurati-va de etapa aceasta cat mai mult timp, sa va cunoasteti mai bine, sa testati relatia prin tot felul de probe pe care numai acolo, in doi, le veti putea trece. Nu te gandid eja la urmatorul pas. ci luopta ca aceasta relatie sa devina una serioasa cu adevarat.

MADALINA 1989 INAINTE DE RELATIA CU MARKUS VOI AVEA O RELATIE CU ALT BARBAT. IMI PUTETI DA DETALII DESPRE ACEL BARBAT (CE VARSTA ARE APROX. - Posibil sa fie relatia cu un barbat cu care ai mai fost candva sau ai mai incercat ceva in trecut, acum fiind mai bine intrunite conditiile unei relatii. Are in jur de 30 de ani.

 MADALINA 1989 STIU CA IN 2018 IL VOI INTALNI. CAT TIMP VA DURA RELATIA CU ACEL BARBAT? MULTUMESC FRUMOS! - Posibil sa dureze tot anul 2018, poate chiar si 3 ani, daca amandoi va veti implica serios si daca nimic nu va tine departe unul de celalalt.

MARIA 1964.CUM VA ARATA VIITOAREA MEA RELATIE;ZODIE ASPECT OCUPATIE CONJUNCTURA CUNOASTERII,VARSTA.. - Poate avea multe din detaliile pe care le cauti sau le astepti de la un barbat, deci poate fi un vis implinit in unele privinte. Poate fi divortat, zodie de apa, cam de aceeasi varsta, posibil sa ti-l prezinte o femeie.

 MARIA 1970 CE SIMTE I GNDETE IONU DESPRE MINE? - Nu prea pari a fi acum in mintea sin inima lui, parca esti mai degraba o amintire, dar nu neaparat una aducatoare de fericire, ca atare nu vad nici iubire, nici dorinta, ci un fel de joaca, de distractie.

MD 1985 CE SIMTE A PENTRU MINE? - E o lupta de sentimente in inima lui, de parca nici el nu stie clar ce simte, parca e suparat,d ezamagit, parca asteapta ceva, parca trebuie sa ia od ecizie sau sa se rupa de un gand din trecut, deci nu pare a fi ceva prea vesel si luminos in inima lui fata de tine.

MD 1985 INTRE MINE ?I A EXISTA O ATRAC?IE MARE DAR SUNT ?I MOMENTE CAND EL NU MA CAUTA. CE SE VA MAI INTAMPLA IN CONTIN - Va lupta cu atractia, poate pentru ca in viata unuia din voi exista alta peesoana si asta nu permite ca intre voi sa se lege mai mult. Cred ca isi va reprima in continuare atractia, astfel inxat sa nu-i dea curs si sa pastrati relatia pe un teren amical. Dca e sa simta ceva, tine bine ascuns.

 MIHAELA 1970.CAND VOI PRIMI O NOUA OFERTA DE LUCRU SI CAT DE BINE ESTE PLATITA - Suna promitator oferta care ti se poate face, poate in vara sau pana in septembrie, si cred ca si salariul va fi motivant.

MIHAELA 1973 CAND IL VOI INTALNI PE CEL SORTIT MIE SI CE PUTEI SA MI SPUNETI DESPRE EL? - Poate deja l-ai cunoscut la 40 de ani sau, daca inca nu e cineva langa tine, va aparea cam in urmatorii 4-5 ani. Poate fi zodie de aer iar el iti va aminti de cineva, de parca ai mai avut pe cimeva ca el in trecut> acelasi nume, aceeasi poveste, aceleasi imprejurari, deci vei compara mult cu ce ai mai trait o data.

MIHAELA 1973 TREBUIE SA TIU DACA SENTIMENTELE LUI ANDREI FATA DE MINE SUNT DE IUBIRE SI I DORETE SA AVEM O RELAIE SERIOAS , CHIA - Deocamdata e doar o joaca, o aventura, nu e ceva foarte serios, poate si pentru ca el oscileaza intre doua femeie in acelasi timp si nu s-a decis inca. Cifra 3 apare insistent, deci nu cred ca esti singura femeie din atentia lui, ca atarte nu oprea pare a fi ceva serios in... 3!

 MIHAELA 1978 VOI AVEA UN VIITOR CU GABRIEL SI DACA DA, VOM FI ACCEPTATI DE CEILALTI? - Judecata lumii va fi destul de dura, numai tu stii din ce motiv, dar viitorul e cam incert, de parca se baga o alta femeie intre voi. Pune-ti in joc toata creativitatea oentru a gasi soltuii sa faci aceasta relatie sa continue.

MINA 05.11.1981 VOI GASI UN NOU PARTENER ANUL ACESTA? - Vei cauta dar greu se leaga ceva, de parca mereu ceva se interpune intre voi, ceva nu permite relatiei sa se lege mai mult. Cred ca deocamdata doar cunosti lume, nu se si leaga o relatie reala, din cauza multiplelor piedici de pe parcurs.

MIU 1983 ESTE O PERIOADA BUNA PENTRU UN CONTRACT N AGRICULTUR N STRINTATE?MULUMESC! - Cam greu, decat daca deja ai facut unele demersuri in acest sens inca din decembrie. Posibil sa nu iasa chiar asa cum speri acum, se mai amana lucrurile.

 MONICA 08.02.1982 VOI LUCRA IN DOMENIUL JURIDIC? - Daca asta iti doresti si daca insisti sa gasesti un job - chiar si de pornire - inca de anul acesta in acest domeniu, da, sunt mari sanse. Tine foarte mult de sentimentele tale fata de acest domeniu, daca e ceva pe placul tau.

 MYRA 1969 O SA REUSIM EU SI NIC SA TRECEM PESTE NEINTELEGERILE ACTUALE SI SA FIM IMPREUNA CA UN CUPLU? - Sansele sunt foarte mari, dar depind enorm si de el, de dorinta lui de a se implica total, de a prelua pe umerii sau responsabiltatile care ii revin, si sa priveasca si el relatia cat se poate de rational si de sanatos, fara temeri, fara indoieli, fara scenarii nerealiste.

N. ANGELICA 07.07.1984.CE INTENTII ASCUNSE ASCUNSE ARE SOTUL MEU NICU? - Nu pare a fi ceva periculos pentru voi doi, desi da, are si o a doua fata pe care nu i-o vezi, dar care nu cred ca pune in pericolos relatia voastra. Cred ca merita sa ai incredere in el, nu-l privi cu teama ca ar ascunde ceva. E si altfel decat il stii, asta da, dar poti trai o viata langa un om si sa nu-l cunosti cu adevarat.

NICOLETA DANIELA 1977 VOI REUSI SA MA MUT CU FETITA MEA IN ALT ORAS PENTRU A SCAPA DE FOSTUL SOT? - Sansele sunt cam mici, nu cred ca el e de acord, realmente, si va lupta cu incercarile tale in acest sens. Mai degraba te muti, dar in acelasi oras, ca el sa fie totusi pe langa fetita.

OANA 1981 CUM VA EVOLUA RELA?IA CU ROBERT, MOMENTAN FIIND VORBA MAI MULT DE PRIETENIE? - Din pacate va esua, adica nu duce nicaieri, riscul unei deceptii e cam mare.

OTILIA 1971 VOI GASI REZOLVARE IN LEGATURA CU SANATATEA MEA? - Sanatatea ta va oscila, ba sus, ba jos, ba se rezolva, ba revine, dar cu mari sanse sa tii sub control aceasta instabilitate. Cere mutl ajutor de sus, de la divinitate.

RAMONA 1968 CAND VOI INTALNI PE CINEVA SERIOS CU CARE SA MI REFAC VIATA? - Nu e exclus sa fi existat deja in jurul tau sau in trecutul tau cu care vei reusi sa legi din nou o relatie. Ori l-ai cunoscut in ultimiio 3-6 ani, ori pe la 36 de ani, ori apare in urmtorii 5 ani, momentan nefiind in preajma totusi. Ai incredere in intuitia ta cu privire la acest subiect, ce-ti spune vocea interioara.

 ROXANA 1983 MA VOI REDRESA FINANCIAR ANUL ACESTA? CUM VA ARATA AFACEREA MEA? - Incet, icnet, lucrurile revin la normal, dar cred ca abia la anul vei simti stabilitate si liniste. E inca un an dificil si stresant.

 SABRINA 1992 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Sunt mari sanse sa apara in urmatorul ani, poate chiar in 2018, daca lupti cu piedicile care nu te lasa sa te implici realmente intr.o relatie: frica, timiditate, lipsa de optiuni.

 SEBASTIAN COSMIN 1999.CUM VA FI ANUL 2017 PENTRU FIUL MEU? - Un an plin, activ, cu multe provocari, dar in care se rezolva cu bine multe lucruri, parca isi face noi planuri, noi vise pe care le poate urma cu succes. I se deschid multe cai noi si promitatoare, dar sa le avordeze lucid, fara prea multa pasiune.

SILVIA 1979 CATI ANI VA MAI DURA CASATORIA MEA. MULTUMESC. - Multi, nu i se vede capatul inca, si nici nu inteleg de ce te-ai gandi la asta deja...

 SORINA 1983 VOI AVEA COPII? - Da, ar trebui sa ai mai multi de unul, avand predispozitie sa faci baieti. Dar cred ca vor fi si cateva sarcini intrerupte.

TATIANA 1985 NU MAI VREA S M MAI VAD,N SENSUL SEXUAL, PENTRU C NU MAI SIMTE NIMIC ,PENTRU C NU MAI E ATRAS?VA MAI FI VREODAT CEVA - Nu mai poate fi ca altadata, s-a racit, s-a detasat, asa e, deci partea frumoasa a relatiei tine deja de trecut, Viitorul e mai degraba o lupta.

TEO 1980 MA VOI MAI RECASATORI IN VIATA ASTA? - Relatii vor mai fi, ba chiar cu mari sanse sa existe si o casatorie ceva mai incolo, probabil dupa 2020.

VERONICA 1985 . AVAND IN VEDERE CA NU AM O RELATIE DE MULTA VREME , IMI VOI INTALNI JUMATATEA ? - Intalnirea jumatatii depinde mult de felul cum echilibrezi niste aspecte din viata ta, din felul tau de a te privi pe tine si pe altii, deci cand te vei impaca cu lumea si cu tine, atunci de va ivi si iubirea in calea ta. E multa dezorganizare si tulburare in viata ta, probabil resentimente din trecut care nu te lasa in pace.

 VICSO26 1981 MA VOI CASATORI CU DANIEL? - Nu, sansele unei noi relatii sunt mai mari decat ca cea cu el sa duca atat de departe. Cred ca va exista un hop care va genera o dezamagire intre voi.

[RELATII] ELENA-LUMINITA 1973 F + 1975 M - CREDINCIOASÄ-PREOT - Voi doi va cunoasteti din alte vieti, asa e. El a fost "vinovat", sa spunem, de un mare hop al vietii tale (erati barbati amandoi, probabil el iti era tata atunci) pentru ca el a intrat in viata ta la un moment dat, a dat-o peste cap si apoi a disparut, fara explicatie, fara sa te ajute sa treci peste acel moment. Ti-a cauzat o pierdere, o rana, o dezamagire, ceva ce ti-a stricat multe planuri. Acum a aparut in calea ta sa iti ofere unele explicatii - nu despre ce a facut el candva ci despre cum sa-ti rezolvi problemele vietii actuale. E un om cu multa experienta karmica, a atins in multe vieti intelepciunea, propvine, din trecutu mai idneprtat chiar dintre inteleptii Atlantidei, dar a gresit cumva atunci cand ti-a blocat evolutia si a disparut fara urma si fara sa mai faca nimic. Te poate ajuta insa acum sa treci peste unele blocaje.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] EMILIA IULIANA 1979 (F) + 1979 (M) IUBIT - Va leaga multe vieti anterioare in care insa ati acumulat temeri si fobii unul fata de altul, deci nu neaparat iubire sau afectiune. Acum aveti de invatat armonia si iubirea, ceea ce, in ultimele incarnari, nu prea ati aratat unul fata de altul. El era un barbat mai in varsta, care avea putere si autoritate in viata ta, depindeai cumva de deciziile sau actiunile sale. Ati trait, intr-una din aceste vechi incarnari, intr-un trib de amerindieni, dar nu v-a apropiat nimic, ati fost mai degraba inamici, mai degraba nu va suportati unul pe altul, tu avand probabil cel mai mult de suferit de pe urma sa. El avand mai multa putere fata de tine, s-a folosit de ea, si tu te-ai simtit mereu defavoriza, impovarat de ceea ce el iti arunca pe umeri. Acum trebuie sa invatati iubirea reciproca, egala, fara ca vrenul sa conduca si celalalt sa se supuna. [www.acvaria.eu]

[RELATII] IREN 1967 F + 1970 M -PRIETENI - Va leaga o karma legata de adevar, de corectitudine, de justitie. El, in alta viata, a avut un caracter mai dubios, a fost un om necinstit, probabil un om cu bani care s-a folosit de puterea sa ori de cate ori a avut ocazia, tu fiind tinta multiplelor sale gesturi incorecte (a luat de la tine si te-a lasat fara ce ti se cuvenea de drept - bani, avere, drepturi, pamanturi etc - deci a abuzat de pozitia sa pentru a se imbogati). V-ati intalnit, de fapt, in multe incarnari anterioare, uneori in acelasi trib, alteori in aceeasi manastire, de fiecare data voi doi avand de invatat, iar si iar, lectia increderii, fara a o fi invatat vreodata corect. V-ati regasit acum ca s-o invatati, sa va castigati reciproc increderea si, odata castigata, sa o si mentineti, sa nu va oferiti unul altuia motive de suspiciune si indoiala acum. Tot ce tine de adevar si cinste trebuie sa va insoteasca relatia, ca niciunul sa nu greseasca iar fata de celalalt.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] MADALINA 1980 F + 1969 M - IUBITA-IUBIT - Va leaga multe povesti de iubire din alte incarnari, deci nu e prima oara cand nutriti unul pentru altul sentimente de iubire. In ultimele 3 incarnari cand v-ati intalnit, el a fost de fiecare data barbat si tu femeie, de fiecare data s-au legat sentimente puternice intre voi, dar de fiecare data ceva va oprea, va bloca relatia. El a fostd e fiecare data superior: ca rang sau ca pozitie sociala, alteori va lega o relatie de tip doctor-pacient, ceea ce nu permitea ca intre vois se lege ceva, alteori el detinea o functie in societate, iar tu erai doar "supusa", incat intotdeauna existau niste hopuri greu de trecut, niste limitari majore, peste care nu se putea trece, dar probabil el nici n-a facut ceva ca sa gaseasca solutii. Posibil ca si acum sa existe unele astfel de hopuri, dar sunteti nevoiti sa luptati cu ele, cu prejudecatile, cu limitele societatii in care traiti, pentru ca si in celelalte 3 intalniri karmice acestea v-au despartit.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] MYRA 26.06.1969 F + 22.07.1978 M IUBITA-IUBIT - Voi doi ati trait mult timp in acelasi mediu, in acelasi sat, in acelasi trib, ati impartit acelasi spatiu de trai, ceea ce v-a pus de multe ori in situatia de a va compara, de a va masura fortele, de a relationa, dar multe din aceste interactiuni anterioare au fost negative, agresive, ascunse. Rolurile vi s-au inversat de multe ori, uneori el era mai mare - tu mai tanar, alteori invers, uneori el era cel puternic - alteori tu, deci mereu vi s-a oferit sansa de a coabita pasnic, armonios, dar nu ati reusit. De fiecare data unul - mai ales tu - avea de suferit de pe urma actiunilor celuilalt in viata sa. El a avut de multe ori efecte nefaste in destinul celui care erai tu candva, si din pacate exista riscul sa se repete asta, de parca el nu a invatat nimic din sansele anterioare de a ajunge la pace, la buna intelegere, deci fii atenta totusi la caracterul ascuns al celui care este el acum, ca nu cumva sa descoperi la el o fata negativa pe care si-a aratat-o si in alte vieti.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] PAULA 1968 F+ 1967 M- SOIE-SOT - Pe voi doi va reprezinta foarte bine vorba aceea cu "impreuna la bine si la rau" pentru ca voi doi ati mai fost casatoriti si in alte existente. In una din vietile anterioare, unul a fost bolnav si celalalt a fost nevoit sa-i stea alaturi la boala. In alta viata, unul din voi a fost inchis pentru o fapta oribila si l-a lasat pe celalalt in mare impas, si totusi i-a stat alaturi loial, chiar daca nu ai putut face nimic pentru a-l ajuta. Ati fost alaturi si in timp de foamete, si de saracie, si de boala, si de necazuri, si e posibil sa fiti pusi si in aceasta existenta in situatia de a va testa rezistenta si loialitatea cuplului prin evenimente mai dificile. Barbatul de acum trebuie sa invete sa se confrunte cu problemele si hopurile vietii iar femeia de acum trebuie sa invete sa lupte, ba chiar sa iei pe umerii sai ceva din ceea ce sotul ei de acum nu poate duce. El poate da dovada de multe ori de pasivitate, de neputinta, de frica de a actiona, iar sotia de acum e cea care poate duce adeseori greul, ca si in alte vieti. [www.acvaria.eu]

[RELATII] ROXANA 1985 F + 1969 B - ANGAJAT - SEF - Intr-o viata anterioara el era barbat si tu aveai fata de el o iubire neimpartasita secreta, probabil o iubire imposibila. El iti era superior in unele privinte, ca rang social, ca avere, ca pozitie, era o autoritate in mediul in care traiai - probabil era era medic - si desi el ti-a fost de ajutor de multe ori, si-a oferit protectia pentru a te ajuta pe tine sa cresti, sa evoluezi, sa te ridici, singurul lucru care nu a fost posibil atunci se pare ca a fost iubirea. El a murit insa destul de repede, si tu, cea de atunci, ai ramas cu sentimentele neimpartasite, suferind in taina o viata intreaga dupa el. I-ai purtat recunostinta si dupa moartea sa. Daca acum relatia dintre voi e dificila, probabil e pentru ca ti-e frica de parerea lui fata de tine sau ti-e frica de faptul ca ceva te poate rupe oricand de influenta lui. Daca dimptoriva, e una foarte frumoasa, e pentru ca renaste atractia dintre voi de odinioara si el vede in tine persoana deosebita care a crescut sub ochii lui, poate chiar din mainile sale, pentru ca a avut un rol in dezvoltarea ta ca om in acele vremuri. Viata ta a depins, o vreme, de influenta lui, si cand ai ramas fara el, te-ai inchis in tine si ti-ai blocat evolutia. Poate ai sansa sa cresti acum din nou. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] AMELIA 1968.CE PROFESIE AM AVUT IN VIATA ANTERIOARA? - Ai multe vieti anterioare in rol de femeie, ca atare "profesia" ta a fost, cam de fiecare data, cea de sotie, de mama, de casnica, deci tot ce gravita in jurul femeii din umbra barbatului in acele vremuri. Singurul moment mai special in incarnarile tale de femeie a fost cand ai jucat rolul de preoteasa, de maica, deci o femeie dedicata religiei, credintei sau bisericii, dar si acolo tot rol de mama ai avut, probabil maica intr-un orfelinat sau la o scoala sau ceva asemanator. In aceasta viata insa, desi tot femeie, e nevoie de ceva mai multa atitudine masculina in tine, sa devii mai "barbata", sa depasesti sensibilitatea sau emotia de femeie - care oricum o pastrezi dar canalizata altfel decat in trecut - dar de data aceasta esti facuta sa lupti.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] ARIA 1980 CUM AM FOST IN ALTE VIETI? - Ai trait undeva intr-o tara asiatica, orocum intr-o cultura care te-a ajutat sa cresti, sa evluezi spiritual, sa atingi intel;epciunea, dar intr-o tara cu multe reguli si mai ales cu multe metode de pedeapsa si persecutie impotriva celor care se abateau de la reguli. Posibil ca, din cauza credintelor tale, sa fi stat mult in inchisoare, sa fi suferit pedepse crunte, dar care nu te-au abatut de la credinta ta. Nu ai avut o viata usoara, dar tocmai suferinta si persecutia au stat la baza evolutiei tale, nu te-au doborat, ci te-au facut sa lupti si mai puternic pentru principiile tale. Aceasta atitudine de luptator pentru drepturile si credintele tale, se resimte in aceasta viata, pentru ca nu mai tolerezi sa fii condus, dominat, oprimat pentru lucrurile in care crezi.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] IREN 1967 - In alta viata, ai trait in totala armonie cu natura, probabil intr-un trib de amerindieni, pe teritoriul Americii de Nord. Ai fost o persoana cu pozitie in acel trib probabil un fel de lider spiritual - ceva asemanator calugarilor de acum - inteleptul tribului, vraciul sau ceva similar, si ceilalti veneau la tine pentru ca stiau ca primesc intotdeauna sfaturi si indrumari bune. Posibil sa te fi dedicat si sanatatii, ca vraci, tu fiind cel care pregateai leacurile vindecatoare din acel trib., ca atare e posibil sa ai si acum o relatie mai speciala cu medicina naturista, cu leacurile, cu ceaiurile si ierburile, avand mai mare incredere poate in ele, decat in medicina stiintifica. Natura e religia ta, si trebuie sa iti gasesti timp pentru a sta cat mai mult in sanul naturii, pentru ca acolo meditezi tu cel mai suor si de acolo iti extragi energia, linistea si starea de bine. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] MIHAELA 1979 DE UNDE PROVINE NEINCREDEREA IN OAMENI ?I CUM O DEPASESC - In alte vieti, ai cam fugit de oameni, ai fost mereu departe de lume, probabil ti-ai asumat un fel de legamant de singuratate, precum calugarii, probabil dedicat unei vieti retrase ca o manastire sau intr-o chilie, departe de toti. Ti-ai asumat atunci un fel de juramant de singuratate, care cumva se resimte si acum - mediteaza asupra lui si acum si cere cerului sa te dezlege de acel juramant, pentru ca te face sa fugi de oameni sau ei sa fuga de tin, de aici si neincrederea. Neincrederea vine din faptul ca, stand departe de oameni de atatea ori, nu ai apucat sa ii cunosti, ci i-ai tinut departe de bunavoie, fara sa ai un motiv anume. E nevoie acum sa cunosti oamenii mai bine ca sa treci peste neincredere, sa te apropii de ei si sa ii lasi si pe ei sa se apropie.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] ELENA-LUMINITA 1973 - In alta viata ai acumulat multe frici si fobii, care e posibil sa se resimta si in aceasta existenta. Nu ai reusit sa ai casa ta, sa ai locul tau in care sa te simti in siguranta, ai umbat mereu, de colo-colo, dintr-o tara in alta, dintr-o cultura in alta, ceea ce te-a ajutat sa capeti multa experienta, dar nu ai reusit sa prinzi radacini, sa ramai intr-un loc mai mult timp. Ca apare e posibils a nu te simti in siguranta nici acum, oriunde ai sta, avand mereu imrpesia ca nu e locul tau, ca nu esti acasa. Posibil ca, din aceasta cauza, sa ai acum un fel de repulsie fata de orice calatorie, orice drum mai departe de casa, fiind probabil foarte legata de tara natala, orasul natal, familia de origine etc.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] SORINA 1983 CARE ESTE TRECUTUL MEU KARMIC? (CATE VIETI ANTERIOARE AM AVUT? CARE ESTE NIVELUL MEU SPIRITUAL?) - Esti un spirit evoluat, cu multe vieti anterioare la activ, multe din ele grele, triste, dar in care ai atins niveluri inalte de expedienta. De data aceasta, pentru ca in alte vieti ai luat lcururile atat de in serios, ai venit pe lume ca sa te mai relaxezi un pic, sa te mai joci, sa privesti viata cu un soi de detasare, de imaturitate, in sensul bun al cuvantului, pentru ca ai fost prea incrancenata in alte vieti. Ai acumulat multa informatie prin studiu, prin religie, prin calatorii, prin meditatie, dar si prin rolul tau de ghid, de indrumator, de parinte - la propriu sau la figurat - jucat in alte vieti pentru altii. Acum ai venit aici ca sa fii tu copilul, tu cel care are nevoie de indrumare si ocrotire, de distractie si lejeritate.  [www.acvaria.eu]

[SFAT] ANCUTA 1978 PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR SENTIMENTALE, GASIREA UNUI LOC DE MUNCA - Pentru ambele planuri ale vietii tale e nevoie de 3 lucruri esentiale: de progres neintreript, adica sa nu te opresti din sperat, din cladit, din invatat, din evolutia ta spre implinirea acestor doua aspecte, de iubire - adica sa pui pasiune deplina si in ceea ce vrei de la profesia ta si de la relatia sentimentala, si de corectitudine, adica sa iti cantaresti bine fortele, ca nu cumva sa speri ceva ce nu poti gasi. primi, obtine, in comparatie cu ceea ce oferi tu. Cu cat privesti cele doua planuri ale vietii tale mai realist, fara a spera lucruri imposibil de atins, cu atat sansele ca ele sa se echilibreze sunt mai mari. Fa totul cum iti spune inima, dar nu fugi dupa himere, nu cladi iluzii, ci priveste cele doua aspecte ale vietii tale cu detasare. Fii deci cinstita cu tine insati atunci cand iti analizezi investitiile si in cariera, si in iubire. Atat cat dai, atat primesti.  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] DAN 1969 - Ai venit pe lume sa te bucuri de libertate, sa lasi copilul din tine sa se manifeste cum vrea el, sa lupti pentru libertatea ta pe toate planurile. Trebuie sa profiti de opoturnitatile care tis e ofera in viata, sa accepti mereu schimbarea si noile provocari, pentru ca tu din ele iti extragi energia. Esti, in adancul sufletului, un copil care se bucura de tot ce e nou, pentru ca noutatea te ajuta sa fii liber, sa respingi autoritatea. Nu iti place rutina, monotonia, obisnuinta, lucrurile vechi, ci vrei mereu o noua aventura. Daca ai si ocazia sa lucrezi cu sau pentru copii, cu atat mai usor iti indeplinesti misiunea pe acest pamant. Tu esti un spirit tanar si liber care, la orice varsta, va avea curajuls a viseze, sa creeze, sa inventeze, sa se elibereze de orice vbariere sau blcoaje, deci nu accepta reguli sau limitari de niciun fel. Imagineaza-ti ca esti un copil fugit de acasa intr-o aventura pe cont propriu, si tot ce traiesti te amuza, te provoaca, te elibereaza, te face sa te simti bine. La fel e si viata ta!  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] DANA 1976 - Ai venit pe lume sa inveti sa te relaxezi, pentru ca ai avut vieti anterioare in care ai fost foarte incrancenata, foarte concentrata pe probleme si griji, ce au creat o atirudine de viata foarte dura. Posibil ca si aceasta viata sa iti ofere suficiente probe de incercare, dar trebuie sa inveti sa treci peste ele cu un dram de detasare, de calm, de incredere ca toate se vor rezolva daca nu le pui la suflet. Cu cat privesti lucrurile mai detasat, de pe margine, cu atat mai usor vei trece peste toate. Ai cateva metode de relaxare la dispozitie: tai chi, yoga, meditatie, rugaciune, care te pot ajuta sa te rupi de toate, sa-ti golsesti mintea si inima de griji,. Daca vei reusi sa ajungi la starea de detasare si relaxare, inseamna ca esti pe drumul cel bun, deci ai grija mai mult de linistea ta interioara si exterioara, recapata-ti echilibrul psihic, priveste mai mult in interiorul tau, de acolo vine si starea ta de bine. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] IULIANA 1982 - Tu ai venit pe lume ca sa primesti ocrotire, sa primesti dragostea altora, sa te simti in siguranta alaturi de oamenii din jurul tau. Asta inseamna sa ai incredere in ei si sa ii privesti ca pe protectorii tai, ca pe oamenii care te iubesc si iti vor binele. Mai trebuie sa inveti sa iei decizii, de aceea te-ai si nascut intr-o zodie atat de rationala si de sobra, cum e Capricornul, pentru a-ti educa mintea, pentru a folosi ratiunea, pentru a judeca lucruruile lucid, la rece, si a lua decizii de care vor depinde si altii, nu doar tu. Trebuie sa inveti sa lasi deoparte incrancenarea, frica, incapatanarea, rigiditatea, si sa inveti sa te simti in siguranta, pentru ca abia dupa ce te vei simti pe deplin in siguranta si pe deplin protejata, vei reusi sa te bucuri de viata asa cum e ea. Modul in care tu te simti cel mai mult in siguranta, cand te eliberezi de toate, e atunci cand ai muzica in jur, fie ca tu esti cea care canta, fie ca doar iti insotesti toate actiunile vietii de prezenta muzicii. Asculta muzica pentru ca ea te face sa te simti in siguranta. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] MICHAEL 1951 - Tu esti un spirit evoluat cu multe existente anterioare, deci si cu un bagaj de experiente foarte mare, pe care il poti pune in slujba altora. Tu esti pe drumul cel bun, in aceasta viata, cred ca ti-ai gasit si ti-ai urmat misiunea, cu adevarat, fie ca esti sau nu constient de asta. Daca pe parcursul vietii ai schimbat de multe ori macazul in plan profesional, daca ai schimbat mai multe locuri de munca sau chiar profesia de cateva ori, toate acestea au avut un scop: acela de a interveni, prin prezenta ta, in viata tuturor celor alaturi de sau pentru care ai lucrat. Ca atare rolul tau benefic in aceasta viata se resimte mai ales asupra celor fata de care ti-ai dedicat rodul muncii: colegi, colaboratori, clienti, pacienti, beneficiarii directi ai muncii tale de zi cu zi, ei sunt cei care au resimtiti cu adevarat misiunea ta. Fata de ei ai avut tu o misiune de jucat, ai lasat in viata fiecaruia ceva care pe ei i-a ajuitat sa evolueze. Si tu ai evoluat alaturi de ei, desigur, dar rolul tau a fost dedicat celor pentru care ai muncit, in slujba carora ti-ai pus timpul de lucru, acele 8 ore de lucru din fiecare zi. Fata de ei ti-ai asumat tu un rol cand ai venit pe lume. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE]MIHAELA 1979 - Tu ai venit pe lume sa oferi sfaturi, indrumare, vorbe bune, consiliere celor care nu isi gasesc calea. Pe de o parte, ai putea juca rol de bun consilier sau confident in familia ta, deci sa nu te mire ca vin la tine rude, verisori, poate chiar si copiii sau parintii tai, pentru a-ti cere mereu o parere sau un sfat, pentru ca tu detii o experienta de viata (din alte existente) foarte complexa si ampla si stii ce sa le spui, ca atare cine te asculta are numai de castigat. Fie ca ai sau nu un rol efectiv de consilier in ajutorul altora (psiholog, asistent social, asistent medical, avocat, orice in care poti asculta probleme altora si poti interveni efectiv in rezolvarea lor), fii sigura ca tu esti o sursa de energie pozitiva pentru multi, care simt iubirea ta si se hranesc din ea. Educa-ti deci iubirea si ofer-o celor la care tii cu toata inima, fara a astepta neaparat ceva inapoi. Lumea are nevoie de ceea ce ai tu de daruit, chiar daca, din pacate, nu ai si tu parte de acelasi dar inapoi. [www.acvaria.eu]

[INGERI] CORNELIA 1972 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A SALVA RELATIA DE CUPLU? - Ingerii iti transmit: lasa trecutul in urma, nu mai raporta nimic la ceea ce a fost, nici la ceea ce a fost bun, nici la ceea ce a fost rau. Elibereaza-te de amintiri, nostalgii, regrete, doruri, nu te mai gandi nici ca altadata era mai frumos si mai bine, dar nici ca cine stie cand, in trecut, a avut loc ceva care a stricat totul. Priveste - daca poti - relatia voastra ca si cum ar fi complet noua, ca si cum abia acum v-ati cunoaste pentru prima oara si v-ati obisnui - iar - unul cu altul, pentru ca anii au trecut si v-au schimbat mult pe amandoi, nu mai sunteti ca altadata, deci nici nu are rost sa mai spui cum erati ieri, sau acum un an, sau acum zece. Nu mai conteaza trecutul - desi da, e acolo si intotdeauna va fi - ci mai bine incerci sa uiti, sa ierti, sa stergi cu buretele ceva din trecut, sa te eliberezi de ceea ce te tine inca legata de trecut, de ce a fost odata sau ati fost voi doi odata... Ai incredere in prezent si in viitor, fara a privi inapoi, peste umar. Priveste la omul din fata ta si la voi doi ca si cum ati fi acum in fata unui nou inceput, cu sansa de a ve cunoaste asa cum sunteti acum, nu cum erati odata. Sigur sunteti altfelm, deci ai incredere in cei care sunteti acum! [www.acvaria.eu]

[INGERI] D.S 1998.CATRE CE FACULTATE SA M? INDREPT? - Ingerii iti transmit: sfatul acesta il primesti sigur de la familia ta, ca atare du-te si intreaba-ti parintii in ce profesie te vad pe tine ca fiind cel mai potrivit. Culmea e ca nu ceea ce-ti doresti, neaparat, tu e calea potrivita, ci ceea ce vad cei din familie ca ai putea face. Discuta cu familia si accepta-le opinia, pentru ca va fi cea mai justa. Chiar daca ai impresia, pe moment, ca nu esti de acord cu parerea lor, sau ca nu te vezi tu facand acel lucru, dupa studii si dupa cativa ani de practica in acel domeniu, le vei da dreptate. Ca atare du-te si intreaba-ti familia - catre ce facultate sa ma indrept - caci EI iti vor da cel mai bun sfat!  [www.acvaria.eu]

[INGERI] D.S 1998.VOI LUA EXAMENUL DE BACALAUREAT? - Ingerii iti transmit: daca tu crezi ca un raspuns afirmativ ti-ar asigura tie succesul, te inseli, pentru ca succesul vine DOAR din ceea ce esti tu in stare sa faci. Ca atare apleaca-te serios spre acest scop, caci nu-i usor, si nu iti ofera nimeni altcineva succesul decat ambitia ta, spiritul tau intrepriznator, efortul depus chiar de tine. Un raspuns cu DA sau NU - nu te-ar ajuta la nimic, pentru ca succesul sta in mintea si mainile tale. Deci concentreaza-te serios asupra acestui tel, sansele de reusita sunt mari, dar numai daca tragi tare. Daca te culci pe o ureche spunand ca il vei lua, s-ar putea sa ai surprize! Acest lucru depinde de felul cum gestionezi, controlezi si cladesti tu acest plan pas cu pas, zi de zi! SUCCES!  [www.acvaria.eu]

[INGERI] LAURADE 1980 MAI AM DE JUCAT VREUN ROL IN VIATA LUI ROBERT? - Ingerii iti transmit: nu te mai gandi la ce a fost, sigur AI jucat un rol si inca mai poti juca, dar nu conteaza neaparat sa iti dai seama neaparat CE rol joci. Chiar si fara a fi efectiv unul in viata celuilalt, rolul si influenta reciproca se resimt mai departe, pentru ca amandoi ati invatat enorm din aceasta intalnire. Ofera mai departe ce crezi ca ii poti TU oferi, far nu te gandi ce iti ofera EL inapoi. Rolul tau poate fi unul subtil, prin dragostea pe care i-o porti inca, prin gandurile bune pe care i le trimiti inca, iar rolul tau poate fi unul bun chiar si de la distanta, pentru ca energiile bune se simt oriunde ati fi voi doi pe acest pamant. Ca atare chiar daca veti mai avea sau nu veti mai avea o relatie in adevaratul sens al cuvantului, rolul tau ramane, pentru ca vei fi in continuare in viata sa un generator de iubire, atat cat vei mai putea tu oferi. Dar daca o faci, fa-o neconditionat, pentru ca asta vrei, si nu pentru ca speri ca intr-o zi ti-ar putea oferi si el acelasi lucru.  [www.acvaria.eu]

[INGERI] SIMONA 1963. MAI ARE ROST SA ASTEPT SUFLETUL PERECHE SI O CASATORIE? - Ingerii iti transmit: Sigur ca totul are rost pe lume: si asteptarea, si speranta, si cautarea, si lectiile pe care le primesti PANA la implinirea unui anumit vis, ca atare da, trebuie sa-l cauti in continuare oricat ar dura. Dar trebuie sa fii corecta cu tine insati si sa privesti situatia realist, ca nu cumva sa cauti un suflet pereche ca-n filme sau ca-n vise. Nu neaparat asa e omul cautat de tine, el nu vine neaparat in forma dorita de tine si nici atunci cand iti doresti TU. Exista un timp potrivit pentru toate, acolo sus e o sincronizare perfecta, si daca primesti - sau NU primesti - un anumit lucru, e pentru ca asa e cel mai bine pentru tine. Stii cum se spune: ai grija ce-ti doersti ca s-ar putea sa priemsti, dar oare chiar e spre bine tau ceea ce iti doresti? Nu inseamna ca jumnatatea ta nu exista, dar nu e obligatoriu sursa fericirii pentru tine. Ca atare chiar si perioada de astoptare "fara rost" - asa cum spui - are un rost: de a te pregati, de a evolua, de a creste, de a invata cum esti tu, cum sunt oamenii, cum sunt relatiile, ca atunci cand se va ivi momentul, sa accepti situatia asa cum e, cu luciditate, cu maturitate, la timpul si locul ptorivit. Ca atare da, are rost sa astepti, dar nu pasiv, ci intr-o continua transformare de sine, privind adevarul in fata. [www.acvaria.eu]

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-31 IANUARIE 2017
(Astro-calcul/CALCUL, Cuplul, pe scurt/CUPLU, Aspectul anului/ASPECT, Perioade karmice/KARMA, marile schimbari/SCHIMBARI)

[CALCUL] ANA 29 08 1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ANCA 20.04.1993 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ANDREEA 15.04.1992 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ANDREI 15.02.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ARIANNE-MARIE 24.10.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] IANIS 20 01 2011 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MIHAELA 11.03.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MIHAELA 78 15.12.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] RALUCA 09.02.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] 04.08.2000 EA + 20.05.2000 EL
EA - LEU, Junon in VARSATOR, DRAGON DE METAL
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - TAUR, Junon in VARSATOR, DRAGON DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU + TAUR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + DRAGON - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU]  ARIANNE-MARIE 24.10.1988 EA + 23.03.1988 EL
EA - SCORPION, Junon in LEU, DRAGON DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - BERBEC, Junon in BERBEC, DRAGON DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION + BERBEC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + DRAGON - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] EMILIA IULIANA 19.10.1979 EA + 08.12.1979 EL
EA - BALANTA, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - SAGETATOR, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA + SAGETATOR - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + CAPRA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] IULIANA DANIELA 17.10.1990 EA + 08.12.1979 EL
EA - BALANTA, Junon in SCORPION, CAL DE METAL
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - SAGETATOR, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA + SAGETATOR - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAL + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] LAURA 24.07.1980 EA + 12.07.1973 EL
EA - LEU, Junon in FECIOARA, MAIMUTA DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - RAC, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU + RAC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA + BIVOL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] LAURENTIU 08 .02.1975 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2035-2036 - urmatoarea va fi - 2051-2053. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2063-2064.  In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2016 - APRILIE 2018 - Nodul Nord traverseaza lent casa VIII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.  3. INDEMNUL PERIOADEI: intelege-te pe tine insuti, acorda mai mare atentie lucrurilor ascunse, incearca sa pastrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentreaza-te asupra laturii psihice a vietii, canalizeaza sexualitatea intr-o directie constructiva, reformuleaza-ti viata in profunzime, transforma-te intr-un om mai bun, fii pregatit de orice! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[KARMA] MIHAELA 04.11.1979- 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2002-2003 - urmatoarea va fi - 2021-2022. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2053-2054.  In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul SEPTEMBRIE 2015 - APRILIE 2018 - Nodul Nord traverseaza lent casa VII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.:căsnicie, căsătorie, relaţia cu partenerul de viaţă, relaţia cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociaţii, parteneriate, uniuni, relaţia cu societatea, contactul cu lumea, relaţia de reciprocitate şi cooperare, de schimb, egalitate, armonie, complementaritate, echilibru, contracte, înţelegeri, pacturi, tratate, divorţuri, rupturi, procesele sau relaţia cu instanţa judecătorească, distracţii, petreceri, nunţi, mondenităţi, artă, muzică, imaginea creată în ochii celorlalţi, relaţia cu inamicii cunoscuţi, adversarii, concurenţa.  3. INDEMNUL PERIOADEI: asociază-te, apropie-te de ceilalţi, apleacă-te asupra partenerului, învaţă lecţia vieţii în doi, caută-ţi jumătatea, căsătoreşte-te, acceptă diversitatea umană, înţelege că viaţa e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubeşte, oferă! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] LUMINITA 9.08.1953 -  1. NOROCUL DV. ACUM: Din AUGUST 2016 pana in SEPTEMBRIE 2017 Jupiter trece acum prin casa IV  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de familie, casă, cămin, domiciliu, locuinţă, relaţia cu trecutul şi istoria, relaţia cu rudele, amintiri din copilărie, tradiţia, propriile rădăcini şi obârşii, ereditatea, zona, ţara natală, valori naţionale, fundaţia unei case, mutare în casă nouă, proprietăţi imobiliare, maternitate, securitate emoţională, afecţiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legătura cu mama, alimentaţie, subconştient, trăiri interioare, viaţă privată, intimitate, linişte interioară, finaluri de etapă, călătoriile pe apă. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2017 este influentat de urmatorul aspect planetar:JUPITER SEXTIL CU SOARELE NATAL (planeta care vă reprezintă personalitatea, caracterul, energia, dorinţa de afirmare, creativitatea, puterea, resursele de realizare, capacitatea dv. de a atinge succesul, vitalitate şi forţa, activitatea, dorinţa de a conduce) descrie una din cele mai bune perioade de care nu aţi mai avut parte de multă vreme... Bucuria şi entuziasmul de a trăi pun stăpânire pe dv. şi simţiţi că prindeţi viaţă, că deveniţi mai curajos şi mai încrezător în forţele proprii. Apar speranţe noi şi mai mari pentru viitor şi aveţi toată încrederea că le puteţi atinge. Fericirea, succesul, şansa pot fi prin preajmă mai mult ca oricând, deci nu poate fi decât o perioadă reuşită, în care toate trebuie să vă meargă din plin. Unele din cele mai fericite evenimente ale vieţii dv. pot apărea chiar acum, prin care veţi fi răsplătit pentru eforturile anilor anteriori. Aveţi o părere bună despre dv. şi aveţi curajul de a vă demonstra cu mai mult curaj calităţile proprii. Este o perioadă norocoasă! Aveţi mult talent creativ, multă încredere în forţele proprii şi o părere bună despre dv. Puteţi avea acum parte de „noroc chior”, când multe lucruri se vor rezolva de la sine, fără a depune prea multe eforturi, având doar încredere absolută că lucrurile se rezolvă cu succes. Sunt perioade cu adevărat bune, în care optimismul nu vă părăseşte nicio clipă, când aveţi dorinţa de a aduce un aer proaspăt în viaţa dv., când sunteţi mult mai atras de noile începuturi prin care vă manifestaţi mai liber şi mai curajos personalitatea. Atrageţi atenţia asupra dv. prin calităţile pe care reuşiţi să le puneţi mai bine în lumină, iar unele din cuvintele de ordin ale perioadei pot fi: bucurie, fericire, încredere, noutate, succes, noroc.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] ANDREEA 01.02.1990 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 

  1. 2017 - URANUS CONJUNCT LUNA NATALA (planeta care se ocupă de casă, cămin, de zona de origine (localitate, ţară), de familie, relaţia cu mama/soţia sau femeile în general, de starea de sănătate, de preocupările cotidiene, domestice, casnice, de starea emoţională, memoria, subconştientul, de concepţie, maternitate şi naştere, dar şi de capacitatea de a vă administra finanţele) provoacă o stare emoţională fluctuantă, plină de speranţe noi, care însă a doua zi pot să dispară. Nu este momentul cel mi bun pentru o relaţie sentimentală de viitor, tocmai pentru că oscilaţiile lui Uranus peste la fel de fluctuanta Lună nu vă ajută să puneţi acum temelii solide. Sunteţi independent, până la rebeliune, greu de supus sau de condus, greu acceptaţi reguli, constrângeri sau principii deja încetăţenite. Sunteţi nervos şi agitat, capricios şi schimbător şi puteţi trece de la o extremă la alta într-o clipă, de la râs la plâns şi de la plus la minus în cel mai scurt timp. Viaţa familială cunoaşte o înnoire, o energizare, relaţiile de familie – cu partenerul de viaţă, copiii şi rudele – sunt dinamice şi stimulative. Sunteţi mai greu de înţeles din cauza deselor schimbări de dispoziţie. Starea de sănătate e bună şi vă bucuraţi de o bună energie fizică. Aduceţi schimbări de decor în casă, cu şansa achiziţionării unor obiecte noi pentru confortul casei (televizor, maşină de spălat etc). Simţiţi nevoia unor modificări în cămin şi începeţi prin înnoirea decorului. Aveţi acum o minte alertă, încât aţi putea acumula mari cantităţi de informaţie. Sunteţi foarte spontan şi rapid în reacţii, facilitând legăturile interumane. Rezolvaţi problemele cotidiene în modalităţi unice şi neobişnuite. Sunteţi o persoană strălucitoare, plină de energie, şi vă bucuraţi de ajutorul prietenilor, mai ales din partea femeilor. Există riscul unor probleme neaşteptate de sănătate, crize, urgenţe, poate şi intervenţii chirurgicale dacă celelalte aspecte planetare duc spre acelaşi lucru. Este un moment bun pentru o mutare de domiciliu, pentru înnoirea locuinţei, pentru părăsirea căminului părintesc, pentru mutare în altă localitate sau în străinătate, emigrare, renovarea locuinţei, o nouă iubire, o nouă prietenie în persoana unei femei, evenimente neprevăzute în legătură cu femeile importante din viaţa dv. – soţia, mama - apariţia de noi membri în familie, planuri noi de viitor în plan personal şi familial. O perioadă cu o emotivitate crescută, cu mari crize emoţionale. (Unicat: acest aspect are loc o singură dată în viaţă.)

  2. 2017 - PLUTO CONJUNCT MERCUR NATAL (planeta care se ocupă de intelect, finanţe, afaceri, vânzări-cumpărări, activităţi comerciale, comunicaţii, studii, examene, cursuri, relaţii de vecinătate, prietenie şi colegialitate, modul de a vorbi, de a gândi, de a raţiona, de a memora, de a lua decizii, de a învăţa, de a comunica, de a emite păreri, de a relaţiona şi socializa, întâlniri, contacte, contracte, de raţionamente, hotărâri, declaraţii, afirmaţii, dexteritate manuală, intelect, planul mintal, isteţime, agilitate, mobilitate, flexibilitate, călătorii pe distanţe scurte, drumeţii, excursii, plimbări, drumuri) descrie un moment de revelare a unui adevăr pe care probabil nu aţi vrut să-l recunoaşteţi toată viaţa. Primiţi – pe o cale mai puţin obişnuită – un mesaj care vă descrie o anume situaţie cu totul altfel decât o credeaţi dv. Şocul informaţional poate fi mare, deci vi se poate răsturna complet ierarhia de valori pe care o cunoşteaţi. Nu vă mai puteţi baza pe ceea ce aţi ştiut până acum, ci trebuie să vă schimbaţi mentalitatea şi modul de a analiza lucrurile. Pentru unii poate fi o modalitate nouă de exprimare (de exemplu de acum înainte va trebui să vorbiţi şi să gândiţi în altă limbă - chiar şi la figurat vorbind) schimbând complet vocabularul, modalitatea de exprimare, acordând atenţie mai mare la ceea ce spuneţi. Trebuie să vă adaptaţi altui mod de gândire. O călătorie vă poate schimba viaţa în această perioadă. Pot trece prin evenimente majore de destin copiii, fraţii, verii dv. Vă schimbaţi mediul de cunoştinţe, rupeţi legături vechi. Afacerile cunosc răsturnări spectaculoase: modificări de profil, de locaţie, de colaboratori. Situaţia financiară cunoaşte şi ea o răsturnare: o investiţie imensă cu un scop grandios, dar riscantă. Totul poate ajunge acum la extreme în plan relaţional, financiar, intelectual sau informaţional. Tot ce vă ajunge la ureche este la nivel mare! Aveţi parte de o întâlnire sau o lecţie karmică prin care modul dv. de gândire se poate modifica profund, obligat să abordaţi altă mentalitate. O cunoştinţă din viaţa anterioară care a revenit în actuala dv. existenţă cu un scop foarte bine definit vă va schimba viaţa, vă va ajuta – sau obliga – să vă modificaţi gândirea, chiar dacă ar putea avea la bază un tratament ceva mai dur de „corecţie”. Primiţi un mesaj de destin care vă poate da peste cap tot ceea ce aţi gândit până acum. E posibil ca nu întotdeauna părerile dv. să fie înţelese la justa valoare, adeseori fiind înţelese exact pe dos, ceea ce poate provoca mari probleme de comunicare cu ceilalţi, poate chiar mari tulburări în plan relaţional (conflicte, calomnii etc). Trebuie să fiţi foarte atent la ceea ce spuneţi, deoarece cuvintele pe care le rostiţi acum ar putea avea o încărcătură fatală, deci evitaţi să înjuraţi, să blestemaţi, să acuzaţi sau să gândiţi negativ faţă de cineva, pentru că s-ar putea ca forţa gândului să fie imensă şi să declanşaţi o imensă criză. (Unicat: acest aspect are loc o singură dată în viaţă.)   [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] IREN 28.10.1967 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele:

  1. 2017 - URANUS CONJUNCT CU NODUL NORD (elementul astral care se ocupă de soartă, de rostul dv. pe lume, de sensul vieţii, de lecţiile majore de viaţă, de capacitatea de a evolua, de imperativele destinului dv., de ce aveţi de făcut în această viaţă) este un moment de transformări majore în existenţa dv. Schimbaţi complet macazul încât ceea ce credeaţi, până nu demult, că este totul în viaţa dv., cade pe un alt plan, având cu totul alte priorităţi acum. Vă atrag alte orizonturi, vă interesează domenii moderne ale cunoaşterii: paranormal, politică, astrologie, ştiinţă şi tehnică, informatică, astronomie. Este un moment în care viaţa dv. se schimbă cu viteze uluitoare, având parte de surprize peste surprize. Nu vă plictisiţi nici o clipă, fiecare zi din perioada actuală aduce ceva nou. Vă eliberaţi de balastul trecutului şi priviţi cu îndrăzneală spre viitor. Vă croiţi singur viitorul, fără ajutorul nimănui. Vă luaţi destinul în propriile mâini. Vă eliberaţi de grupări, parteneriate, asocieri în care potenţialul dv. nu era valorificat. Aveţi şansa de a aduce noutatea totală în viaţa dv. şi nu puteţi face aceasta decât prin forţe proprii. Sunteţi liber să faceţi ce vreţi cu destinul dv., dar trebuie să fiţi atent cu folosiţi această libertate deplină, ca nu cumva să porniţi, din grabă sau inconştienţă, spre o ţintă nepotrivită. Este momentul eliberării dv. totale, când rupeţi orice barieră pentru a arăta cine sunteţi. Vă avântaţi în proiecte măreţe, originale, neobişnuite, nu mai suportaţi banalul cotidian. Viaţa dv. capătă acum dimensiuni magistrale. Pentru unii poate fi momentul emigrării, a schimbării mediului de viaţă, a eliberării de ceea ce vă ţinea blocat într-o situaţie fără viitor: căsnicii sufocante, slujbe nepotrivite, relaţii dificile etc. Acum puteţi spune cu mai mult curaj „Până aici! Schimb totul”. (Unicat: acest aspect are loc o singură dată în viaţă.)

  2. DECEMRIE 2017 - IANUARIE 2018 - JUPITER CONJUNCT CU NEPTUN NATAL - Imaginaţia dv. creşte în intensitate, deci, dacă aveţi preocupări artistice, acum puteţi transpune în operă idei dintre cele mai deosebite. Totuşi, imaginaţia prea bogată vă poate rupe cumva de realitate, încât veţi trăi într-o stare de confuzie totală, neştiind pe ce lume trăiţi. Sunteţi furat de vise prea mari, de speranţe prea îndepărtate, de iluzii fantastice, de aceea trebuie să deschideţi bine ochii pe perioada acestui aspect, pentru că tindeţi să fugiţi într-o lume paralelă în care vi se pare că totul e perfect, dar - din păcate – în mare parte iluzoriu. Iubirea creşte şi ea în intensitate, aveţi o mai mare nevoie de ocrotire, de afecţiune, atât să o primiţi, cât să o şi daţi. Deveniţi mai sensibil, mai vulnerabil, mai plin de compasiune faţă de lume, dar totuşi prea influenţabil, încât oricine poate umbla uşor acum la coarda dv. sensibilă. Simţul artistic devine mai ascuţit, la fel şi atracţia spre artă şi orice produsele ale sensibilităţii umane. Atracţia spre lumea spirituală devine din ce în ce mai puternică, deci vă puteţi regăsi acum într-un loc sacru: biserică, mănăstire, sau sunteţi atras de studiul unor planuri spirituale: religie, filosofie etc. Biserica vă poate avea acum mai des printre participanţi, deci vă puteţi regăsi în credinţă. Vă puteţi îndrăgosti, dacă nu de o persoană, atunci de un ideal. Deveniţi mai bun, mai milos, mai plin de înţelegere faţă lumea din jur, dar şi mai impresionabil, deci crizele de lacrimi pot fi şi ele prezente. Vă descoperiţi reale talente psihice, devenind un confident excelent, un ascultător perfect, un sfătuitor de nădejde. O călătorie pe apă sau la mare este posibilă acum. Eventualele angoase, temeri, emoţii negative pot fi risipite, prin optimism şi bucurie de a trăi. Sensibilitatea dv. ajunge la un maxim, deci puteţi fi „atins” extrem, de uşor. Este un moment bun pentru activităţi legate de poezie, artă plastică, artă fotografică, muzică, literatură, pentru revelaţii spirituale, pentru vise profetice. (Rar: acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani.)  [www.acvaria.eu]

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®