ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNILOR FEBRUARIE-MARTIE 2016
Ultima actualizare a acestei pagini: 06 aprilie 2016 11:42

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1.02-31.03.2016
ASTRO-CALCUL -
 1.02-31.03.2016
CICLURI
PLANETARE - 1.02-31.03.2016
CUPLUL, PE SCURT
-
1.02-31.03.2016
CURIERUL DESTINULUI
-  1.02-31.03.2016
MARILE HOPURI
- 1.02-31.03.2016
MARILE SCHIMBARI
-
 1.02-31.03.2016
MESAJE ANGELICE
- 1.02-31.03.2016
MISIUNEA PERSONALA -
1.02-31.03.2016
MISTERELE NOPTII
-  1.02-31.03.2016
PERIOADE KARMICE - 1.02-31.03.2016
RELATII KARMICE -
1.02-31.03.2016
UN SFAT PRIETENESC -
1.02-31.03.2016
VIATA ANTERIOARA -
1.02-31.03.2016

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna februarie-martie 2016

 

 

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN] [
VIS
] [CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE] 

---Aici se incheie arhiva lunilor FEBRUARIE-MARTIE 2016---

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1 FEBRUARIE - 31 MARTIE 2016
CURIERULD ESTINULUI/Destin, MESAJE ANGELICE/Ingeri. RELATII KARMICE/Relatii, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, VIATA ANTERIOARA, MISTERELE NOPTII/Vis, MARILE HOPURI/Hop, MARILE SCHIMBARI/Schimbari,
CUPLUL PE SCURT/Cuplu, ASTRO-CALCUL/Calcul

[SFAT] ANA 1980 DILEMA DACA SA CONTINUI SAU NU RELATIA CU K. - Culmea, orice ai face, tot compromis se numeste, fie ca o continui, fie ca te opresti. Sfatul meu e sa fii cinstita cu tine insati, sa pui foarte serios in balanta ce ai de castigat mergand ori intr-o directie,  ori in alta, si nu ce ai avea de pierdut, pentru ca, asa cum am spus, necesita un compromis in ambele sensuri, adica vei face ceva ce inima ta NU  vrea. Daca o continui, atunci inima ta trebuie sa tresalte de bucurie ca faci asta si nu sa se gandeasca ce sacrificiu faci... Daca nu mai vrei sa o continui, o faci si pentru ca si celuilalt ii face bine asta, nu numai tine,. E grea alegerea, asa e, dar va trebui sa renunti la ceva pentru a primi altceva. Cere sfatul cuiva din familie, sa vezi ce-ti spune!

[DESTIN] ANA 1981 CE GANDESTE D DESPRE MINE?CE INTEN[1]II ARE? - Are ganduri bune intentii serioase, merita sa te implici mai mult si sa speri intr-o evolutie pozitiva. Pare sa fie o regasire karmica aici, aveti si datorii karmice de echilibrat impreuna, deci nu e o relatie intamplatoare si nici oarecare.

[DESTIN] ANA-MARIA 1982 VOI MAI AVEA UN COPIL,O SA FIE CU ACELASI BARBAT? - Posibil sa mai ai un copil, dar nu pare sa se nasca din iubire sincera si frumoasa, ci cumva dintro oarecare suferinta.

[DESTIN] BOGDAN 1989 VOI AVEA O IUBITA SI CIND MA INSOR? - Nu prea curand, sansele cresc mai mult spre anii  2018-2019, pana atunci mai avand 2 incercari de relatie, dar si perioade de singuratate.

[DESTIN] L.M. 1996 O SA REUSESC SA LUCREZ LA ACEL CLUB SI SA FIU DE SUCCES? - DACA vei reusi, va fi ceva de succes, dar daca NU vei reusi, poti gasi ceva mult mai bun. S-ar putea sa nu fie cea mai buna varioanta pentru tine.

[DESTIN] MARA 78 SE GANDESTE D CU DRAG LA MINE? IMI VA CEDA TOTUSI IN VIITOR SI VOM AVEA O LEGATURA? - Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti, dar esti sigura ca vrei asta? Mai gandeste-te, pentru ca s-ar putea ca el sa nu fie cea mai buna relatie pentru tine si practic te inhgami la ceva care nu te-ar face fericita. Nu cred ca gandurile (sau energia lui) lui sunt prea... pozitive. Mai bine.... nu.

[DESTIN] MIA 1989 CUM AM SA IL RECUNOSC PE CEL CARE IMI VA FI SOT? - Posibil ca la inceput sa-ti displaca total, sa il respingi, sa nu-l vrei, sa ti se para nepotrivit sau incompatibil, deci el va trebui sa insiste mult sa-ti intre in gratii. Poate ai sa-l recunosti tocmai prin ambitia lui de a te cuceri pana la urma.

[DESTIN] MIHA 1987 DACA AS INSISTA SA MERG LA EL AR AJUNGE SA MA IUBEASCA?SA AVEM O RELATIE FRUM. SI SA RAMANEM IMPREUNA? - Nu prea, graba nu rezolva nimic. Ar fi bine sa lasi relatia sa curga in ritmul firesc, fara sa insisti, fara sa sari peste unele etape, pentru ca de la el vine o oarecare lentoare. Ai rabdare sa vezi incotro merge relatia, pentru ca e loc de multe schimbari posibile.

[DESTIN] MIHA 1987 DETALII JUMATATEA MEA(VARSTA, CU CE SE OCUPA, DACA A APARUT IN VIATA MEA PANA ACUM, CUM ARATA)ORICE DETALIU PE CARE IL VEDETI. - Posibil sa fie mai matur, poate chiar in jur de 40 de ani, o personalitate puternica, serioasa, care inspira incredere si respect, care pune pret pe cariera, alaturi de care te vei simti in siguuranta din multe puncte de vedere. Doar ca apare ceva mai lent si nu e usoara relatia cu el.

[DESTIN] MIHA 1987 DORESC O SCHIMBARE IN VIATA MEA, SA-MI ADUCA MULTUMIRE PE TOATE PLANURILE.SA SCHIMB ORASUL/TARA?UNDE MI-AR FI MAI BINE DECAT ACI? - Vei face schimbarea pana la urma, doar ca e posibil ca adevaratul loc pe lume sa il gasesti dupa mai multe incercari, ca atare experimeneteaza, invata din asta, nu te fixa pe un singur sens, ci fa una, nu iese, fa alta s.a.m.d. Pana cxand vei fi multumita cu adevarata, vei schimba de mai multe ori directia si locul.

[DESTIN] ZADELA 1969 CE SE INTAMPLA CU IUBITUL MEU,ARE PE ALTCINEVA SAU DE CE IL SIMT SCHIMBAT?CE IL INDEPARTEAZA DE MINE? - Da, are niste probleme, dar s-ar putea sa nu vrea sa ti le spuna ca sa nu te ingrijoreze si pe tine. E bulversat, derutat, nici el nu stie ce e cu el, e un fel de criza de personalitate. Trebuie sa si le rezolve singur.

[DESTIN] ZADELAF 1969 CE MA ASTEAPTA PROFESIONAL.IMI GASESC ALT LOC DE MUNCA SAU RAMAN UNDE SUNT? - Schimbarea e foarte posibila, pentru ca te vei simti neimplinita la actualul loc de munca si vei dori altceva, mai bun, mai linistit, mai pe placul tau. Daca simti ca nu-ti mai place ceea ce faci, intreaba-ti inima ce vrea si urmeaz-o!

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA