®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

MAGAZIN KRISTALE.RO

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna MARTIE 2015

 ARHIVA LUNII MARTIE 2015
Ultima actualizare a acestei pagini: 22 aprilie 2015 11:36

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI 1-31 MARTIE 2015
ASTRO-CALCUL -
1-31 MARTIE 2015
CICLURI
PLANETARE - 1-31 MARTIE 2015
CUPLUL, PE SCURT
- 1-31 MARTIE 2015
CURIERUL DESTINULUI -
1-31 MARTIE 2015
MARILE HOPURI
- 1-31 MARTIE 2015
MARILE SCHIMBARI
- 1-31 MARTIE 2015
MESAJE ANGELICE
- 1-31 MARTIE 2015
MISIUNEA PERSONALA -
1-31 MARTIE 2015
MISTERELE NOPTII
- 1-31 MARTIE 2015
PERIOADE KARMICE - 1-31 MARTIE 2015
RELATII KARMICE - 1-31 MARTIE 2015

UN SFAT PRIETENESC -
1-31 MARTIE 2015
VIATA ANTERIOARA -
1-31 MARTIE 2015

Toate rubricile ASTRO-SMS: [DESTIN] [VIS] [CALCUL] [CUPLU]
[ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT]
[
INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE
]

Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!

RECOMANDARE: pentru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in arhiva, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului sau urmariti noutatile noastre pe FACEBOOK, deci dati-ne un LIKE pentru a fi in legatura directa cu noi.

--- AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII MARTIE 2015---

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 MARTIE 2015
Rubricile: CURIERUL DESTINULUI, MISTERELE NOPTII/VISE, MESAJE ANGELICE/INGERI, MISIUNEA PERSONALA, SFAT PRIETENESC, RELATII KARMICE, VIATA ANTERIOARA, MARILE SCHIMBARI, ASTRO-CALCUL, CUPLU

[INGERI] DANIEL 1989 In spatele platosei protectoare , Madalina este o persoana buna sau rea? - Ingerii te intreaba: dar tu ce simti? Pentru ca lucrurile sunt exact invers decat crezi. Adica in spatele unor presimtiri rele, s-ar putea sa fie lucruri bune. Ceea ce tie nu-ti place, de fapt poate fi latura ei buna. Priveste-o cu detasare, cu maturitate, si incearca sa o intelegi. Ceea ce vezi e o imagine travestita, e deghizata in altceva, adica ea nu e deloc asa cum o vezi, ca atare incearca sa vezi ce e dincolo de aparente. Daca o vezi minunata, s-ar putea sa nu fie chiar asa! Dar si invers, daca ii vezi defectele, ea are si o gramada de calitati, deci incearca sa o vezi cu realism. Continua sa o cunosti, nu renunta, pentru ca pana la urma va lasa garda jos si o vei vedea asa cum e.

[INGERI] DANIEL 1989 De ce ma tine captiv? - Nu te tine captiv nimeni, tu esti mult prea atasat de ea, pentru ca ea e ca un ocean in care tu ai voie sa inoti cum vrei. Daca vrei sa te eliberezi de ea, trebuia sa ajungi pe uscat, pentru ca tu ai impresia ca din acest ocean iti extragi energia. Asculta ce iti spune inima, pentru ca inima iti va vorbi de cat de bine sau de rau e sa ramai in aceasta relatie. Lasa-te liber pe aceasta apa care e Madalina, si vezi incotro duce ea, nu incerca nici sa inoti contra valurilor, nici sa ridici panzele. Lasa-te purtat, chioar daca o vreme doar in deriva.

[DESTIN]  DANIEL 1989 Cat va dura relatia dintre mine si Madalina? - Relatia poate dura pana anul viitor, dar cu multe piedici, adica e posibil sa se termine si iar incepe, si tot asa. Trebuie sa va cunoasteti mai bine!

[DESTIN] ALINA IULIA 1967 RELATIA MEA CU FLORIN DUCE INTR-O DIRECTIE BUNA? - Nu prea, perioada buna si idilica are un sfarsit si vor incepe sa se vada incompatibilitatile.

[DESTIN] ANA 1981 L-AM CUNOSCUT RECENT PE L.(23DECEMBRIE).CE VREA DE LA MINE?CE INTENTII ARE?MA VEDE CA PE O POSIBILA IUBITA? - Da, o posibila cucerire, dar nu singura, in sensul ca in acelasi timp vede acelasi lucru si la alte cateva fete, deci nu te baza intru totul pe propunerile lui. Fii mai retinuta!

[DESTIN] ARTEMIS 1968 DE 5 ANI INFRUNT DERAPAJELE DE COMPORTAMENT ALE FIULUI MEU.ISI VA REVENI,NE VOM APROPIA DIN NOU? - Greu sa va apropiati, odata cu trecerea timpului s-ar putea sa devina mai dificil, mai capricios, dar singura solutie, din partea ta, e iubirea neconditionata, sincere, mereu proaspata si curata, ofera-i-o asa cum stii tu mai bine!

[DESTIN] BIANCA 1981 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU M.? -  Bine, perspectivele arata promitator, ai multe de invatat de aici, e o lectie de destin, dar mi-e teama ca nu e singura iubire importanta din viata ta deci nu te vei opri la el.

[DESTIN] BIBI 1974 VOI FII BOGAT IN VIATA ASTA ? - Nu neaparat bogat, dar vei ajunge sa obtii venituri din mai multe surse pe parcursul vietii. Numai ca vor exista si vreo 2-3 momente critice majore, ce vor avea la origine lipsuri sau pierderi.

[DESTIN] CATALINA 1977 MA VOI CASATORI CU BAIATUL CU CARE AM O RELATIE ACUM? - Daca relatia voastra trece de anul 2016, e posibil sa ajungeti si la casatorie, ca atare asteapta sa vezi ce va aduce anul viitor. Depinde cum depasiti un impas care va eparea la anul.

[DESTIN] CORINA 1973 VA ROG CATEVA AMANUNTE DESPRE VIITORUL MEU PARTENER,EVENTUAL O DESCRIERE A LUI, DACA-L CUNOSC, ETC. - Nu-l cunosti, poate fi un pic mai tanar - posibil dupa anul 1980 nascut - probabil zodie de aer, la inceput prieten si mai apoi si altceva. Un om inteligent, vesel, liber.

[DESTIN] CRISTINA 1984 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - In urmatorii 6 ani, mai ai ceva de cautat,m va poate si de trecut printr-o alta relatie inainte de a aparea si el.

[DESTIN] DIANA-ELENA 1981- CE SIMTE C PT MINE SI CE SIMTE PT SOTIA LUI? ESTE SINCER CU MINE? - Simte tot ce trebuie sa simta in mod normal un sot pentru sotia lui: iubire, preocupare, grija, dar problema e ca el e un spirit liber care cauta sa evadeze chiar si atunci cand totul e bine acasa.

[DESTIN] DIANA-ELENA 1981 ESTE SINCER C. CU MINE, SAU ARE RELATII INTIME CU SOTIA LUI SI MA MINTE? - Evident ca are, deci evident ca te minte si din pacate... nu esti singura pe care o minte.

[DESTIN] DIANA-ELENA 1981- SOTUL MEU M-A INSELAT VREODATA? - Nu a facut-o, dar o poate face de acum inainte daca simte din partea ta distanta.

[DESTIN] DIANA-ELENA 21.01.1981- CUM SE VA FINALIZA RELATIA MEA CU C.? - ReLatia cu el va dura atat cat ii dai tu voie sa se intample, pentru ca el e un om care oricand va incerca sa obtina asta de la o femeie. Acum de la tine, altadata de la alta femeie pentru ca asa e el - aventuros. Iti dai seama ca se va termina relatia, nu are cum sa ajunga prea departe. E sex aici si atat.

[DESTIN] ELENA 1989 CUM VA EVOLUA RELAIA CU I, VOM PUT - Va exista un mare hop intre voi in care unul din voi isi va pierde increderea si speranta in viitorul comun. Daca dragostea voastra se mentine dupa acel hop, sunt sanse sa continuati impreuna.

[DESTIN] GEANINA 1996 CE SIMTE A PENTRU MINE? - Mi-e teama ca, desi simte el ceva - te place ca femeie - nu va putea pastra ceea ce simte si lucrurile vor capata o directie ciudata. Poate a simtit ceva, dar acum cred ca incepe ori sa te minta ori sa iti pregateasca o surpriza urata... Fii prudenta cu inima ta!

[DESTIN] GEORGIANA 1983 VOI AVEA UN COPIL VREODATA? - Sansele sunt destul de mici, in sensul ca vei astepta mult pana acolo, deci nu apoare la o varsta frageda, ci mai la maturitate, dar cu insistenta, sunt sanse sa ai un copil, dar greu. Daca ti-l doresti cu adevarat si gandesti poizitiv, el va veni pe lume.

[DESTIN] INA 1981 DETALII DESPRE JUMATATEA MEA(CE VARSTA ARE,CU CE SE OCUPA,CUM ARATA,CE ZODIE E,CE LITERE POATE CONTINE NUMELE LUI,CAND IL VOI INTALNI) - E un barbat deosebit, iese in evidenta cu ceva, aparitia lui va fi ca si cum ar aparea soarele pe strada ta. Un om luminos, optimist, energic, posibil Taur, Balanta sau Leu, are peste 30 de ani, dar si-a pastrat spiritul tanar, ca de copil, probabil nu-i dai varsta. Posibil par deschis la culoare, arata bine.

[DESTIN] KATY 1981 SE VA INTOARCE VALI LA MINE? MAI ARE SENTIMENTE PENTRU MINE? - Sentimentele lui s-au schimbat, au mai palit, nu mai sunt cele de altadata, dar sunt sanse ca relatia voastra sa aiba si un episod doi. Asta daca nu deja au existat doua episoade!

[DESTIN] LAVINIA 06.10.1985 CAND MA VOI MARITA ? - Desi ar fi trebui sa se intample deja in ultimii 3 ani, pana la 36 de ani se va intampla. Poate in jur de 2017.

[DESTIN] MARIA 1974 CAND MA VOI CГSГTORI? - Nu foarte curand adica nu cred ca in urmatorii 3 ani - dar in jur de 2019-2020 sansele sunt cele mai mari.

[DESTIN] MARIA 1974 CU CINE MA VOI CГSГTORI? - El poate fi zodie de foc, un tip agitat, nervos, matur, preocupat de bani, psoibil a mai fost casatorit.

[DESTIN] MARIANA 1968 INCOTRO DUCE RELATIA MEA ACTUALA? - Nu prea duce intr-o directie promitatoare, de parca se impotmoleste undeva si acolo vor aparea deceptiile, problemele, rutina. E o relatie care cere mai multa incredere si mai ales necesita unele schimbari, caci, asa cum merge acum, nu prea are sanse.

[DESTIN] MD 1985 CE DETALII IMI PUTETI DA DESPRE CEL CARE IMI ESTE SORTIT? - E o persoana cu bani sau care cel putin pune situatia materiala pe primul loc, dar o face pentru a asigura familiei sale tot ce are nevoie. Va fi o casnicie norocoasa din acest pucnt de vedere, nu neaparat bazata pe iubire. Posibil sa fie din alta tara/localitate.

[DESTIN] MD 1985 CUM IMI VA MERGE LA SERVICIU ANUL ACESTA? - Un an bun, cu cateva provocari trecute cui bine, cu succes, cu un sentiment de eliberare, ca si cum ai mai scapa de unele motive de stres. Concentreaza-te asupra sarcinilor de serviciu, dar nu le transforma in obsesii.

[DESTIN] OANA 1969 DE CE NU SE LEAGA NIMIC PE PLAN PERSONAL. SE VA INFIRIPA CEVA INTRE MINE SI I? VOI FI IMPLINITA SUFLETESTE? - Se poate infiripa ceva, dar nu e ceva prea consistent, de parca unul din voi asteapta ceva si din alta parte, deci exista ori in inima ta ori a lui inca o persoana care cere atentie, si fara sa va concentrati amandoi total asupra acestei sanse, relatia e subreda. Nu se leaga din cauza acestei alte persoane.

[DESTIN] OANA 1983 CUM VA FI RELATIA MEA CU VALI? EL ESTE JUMATATEA MEA, DESTINUL MEU? - Sunt mari sanse ca relatia voastra sa evolueze frumos, sa creasca in intensitate, dar se cere mai multa implicare, incredere, efort chiar ca relatia sa devina mai serioasa. Parca nu dati fiecare suficient!

[DESTIN] SIMMIS 1973 O SA REUSESC CU AJUTORUL LUI MARIN SA-MI CUMPAR/SCHIMB SI SA-MI AMENAJEZ UN NOU APARTAMENT IN ACEST AN?VA FI ALATURI DE MINE? - Nu, nu vei reusi asta asa cum speri acum, pentru ca promisiunile lui nus e vor implini. Nu va fi alaturi de tine.

[DESTIN] SIMONA 1980 AJUNG SA MA MARIT CU ALEXANDRU SI SA AVEM COPII? - Desi relatia are sanse sa dureze si sa devina serioasa, deplina, face parte dind estinul tau la modulc el mai profund, poate chiar cu sanse de casatorie, nu o vad insa definitiva. Casatoria cere mult efort de ambele parti.

[DESTIN] SIMONA IOANA 1975 ОN CE DIRECIE SE INDREAPTA - ... Mesajul a ajuns incomplet! Dar tot ce pot sa spun, fara sa stiud espre ce e vorba, e ca va fi o directie pe palcul tau, care iti aduce fericire si bucurie, dar pentru care va trebui sa muncesti din greu ca s-o mentii asa. Fara acele eforturi, binele se va duce repede...

[DESTIN] SIMONA IOANA 1975 RELAIA MEA CU VIRGIL - Asta e completarea la mesajul de mai sus? Atunci e vorba de iubire reciproca, trecatoare insa caci intr-un final se ajunge la gelozie, posesivitate si din pacate deceptie. Deci partea frumnoasa a relatiei se va termina intr-o zi, nu dureaza...

[VIS] DANIEL 24.05.1989 - Talentata descriere... Visul are scopul de a-ti da incredere, de a-ti amplifica imaginea in proprii tai ochi si iti transmite ca detii toate resursele pentru a reusi in tot ce iti propui, chiar si in cele mai indraznete proiecte sau confruntari. Ai si alura de razboinic, si recuzita de razboinic, deci tot ce ai nevoie pentru a razbi in tot ce iti propui. Cortul rosu e simbolul furiei, al pasiunilor, al patimilor, la propriilor tale defecte, pe care le mai investesti uneori in diverse actiunim, desi iti dais eama ca nu sunt corecte. Cortul rosu si fiara care zace de ani reprezinta latura ta feroce, latura ta negativa, acel alter-ego ascuns in orice om care sta acolo in hibernare si poate oricand sa iasa la lumina, daca latura ta buna nu o o domina si nu o invinge! Rosul din vis reprezinta tot ceea ce tu consideri ca e motiv de enervare, de suparare, de frica, de revolta, tot ce te face sa vezi "rosu" in fata ochilor desi nu merita atentie (e un cort, nu o constructie, deci ceva temporar, care poate disparea la prima pala de vant), tot ce te poate face sa rabufnesti si sa scoti la iveala razboinicul negativ din tine. Iti dai si tu seama uneori ca investesti energie in directii inutile, care nu fac decat sa te irite. Visul iti spune sa iei taurul de coarne si sa iti confrunti proprii demoni, propriile frici care salasluiesc in tine, sa nu le lasi sa se manifeste pentru ca tu esti o fiinta curata si puternica. Visul iti cere sa lupti, sa nu te lasi invins de punctele slabe care salasluiesc in tine, de fricile sau patimile tale, de propriile greseli si defecte din tine si pe care, daca nu le tii sub cintrol, te-ar putea domina. E lupta care sa da in orice om dintre bine si rau, dintre intuneric si lumina, intre extreme, dar visul te indeamna sa scoti latura pozitiva la lumina si s-o lasi sa te invadeze, semn ca aceasta e natura ta principala: lumina, putere, curaj, protectie.

[INGERI] DIANA-ELENA 1981 ESTE BINE SA DIVORTEZ DE SOTUL MEU? -  Asculta ce-ti spune inima, stai si concentreaza-ti atentia asupra zonei inimii si descopera ce iti transmite, pentru ca cele mai bune sfaturi vin de acolo, din zona pieptului. Daca simti o gheara care te sufoca, e un semn ca nu e bine sa faci acest pas, dar daca ceea ce simti e eliberare, e lumina, atunci e bine sa faci acest pas. Doar inima ta poate sa-ti transmita sfatul cel mai bun! Ingerii iti spun ca ai multa iubire de oferit, asa e, dar si tu ai nevoie de mai multa iubire, ca atare este bine sa asezi inima ta pe primul plan. Daca inima iti spune ca te poti sacrifica pentru sot si copii, dand la o parte dorintele tale de iubire care s-au nascut din alta parte, atunci merita sa lupti pentru a pastra familia si casnicia. Incearca sa cantaresti cu inima, tinand totusi cont si de ceilalti pe care ii ai acum in inima.

[INGERI] DIANA-ELENA 1981- SUNT PE PUNCTUL DE A DIVORTA DE SOTUL MEU CU CARE AM 2 COPII PT UN ALT BARBAT SI NU STIU DACA ESTE BINE PT MINE SI - Lasa lucrurile sa mearga de la sine, o vreme, tu fii ca o barca pe valuri, deocamdata, pentru ca inca nu a venit momentul potrivit pentru a lua o decizie. Fii sigura ca ceea ce ti-e scris acolo sus va veni exact in forma potrivita si la momentul potrivit, dar acesta inca nu a venit. Tu esti inca in calatorie pe mare si momentan te lasi dusa de val incotro vrea ea, marea, nu acolo unde vrei tu. Ca atare nu ai ajuns inca in punctul in care poti lua o decizie, ci mergi mai departe incotro vrea destinul. Ai incredere ca acest val te va duce acolo unde e cel mai bine pentru tine, deci nici nu prelua controlul, dar nici nu abandona calatoria spre scopul cel mai bun. Ai rabdare sa vina momentul.

[MISIUNE] ANCA 1981 - Tu ai venit pe lume sa iti cultivi sensibilitatea, pentru ca ai un suflet delicat care are nevoie de multa ingrijire, iubire, ocrotire. Pe de o parte, tu ai nevoie de aceasta protectie, dar la randul tau o poti oferi si tu celor sensibili. Poti fi un perfect educator, ca atare ar fi minunat daca ti-ai alege o cale prin care sa inveti pe altii, ca educator, profesor, mentor, model sau exemplu de urmat, orice alta activitate prin care ai ceva de predat oamenilor din suflet. Tu poti preda lectia frumusetii sufletelor, a delicatetii, pentru ca tu stii sa ai grija de altii cu imensa iubire. Tu stii cel mai bine sa te porti cu oamenii sensibili, cu oamenii fragili, cu cei care abia acum intra in viata, deci ar fi perfect daca rolul tau din aceasta viata ar avea ca scop copiii, pentru ca tu consideri copiii niste flori de care trebuie sa te ocupi cu maxima atentie, ca si cum ar fi cele mai sensibile flori de primavara. Tu ai putea fi si un fin psiholog, un minunat artist, un gradinar iscusit, un florar cu suflet, deci ai o inima cu resurse imense de iubire care se cer oferite prin tot ce e frumos: arta, muzica, flori, daruri, educatie.

[MISIUNE] DELA 1979 - Tu ai ca resuirsa principala de implinire cuvantul! Ar fi excelent daca rolul tau in societate ar implica libertatea de a vorbi, de a-ti expune punctele de vedere, ar fi perfect daca de cuvantul tau ar depinde si altii, pentru ca tu poti lua cele mai bune decizii, tu poti face alegeri bune pentru altii, tu poti da sfaturi excelente celor care nu stiu incotro s-o ia, tu poti vorbi in numele celor care nu stiu sa spuna nimic. Cuvantul are rol vindecator pentru tine, rol eliberator, ca atare invata sa folosesti cuvantul in beneficiul tau si al altora. Indiferent care e profesia ta in aceasta viata, cauta sa integrezi forta cuvintelor pozitive in tot ce faci, cuvintele tale sa cladeasca, sa educe, sa ridice, sa vindece, sa aline, sa bucure, si nicidecum opusul lor! Pune cuvintele care ies de pe buzele tale in slujba celor care nu au curajul sa vorbeasca si sa decida. Invata sa folosesti cuvintele: scrie, vorbeste, preda, comunica, spune, pledeaza, cere, roaga-te, canta!

[SFAT] DELA 1979 DESPRE GASIREA JUMATATII - Cere, asculta si lasa lucrurile sa evolueze de la sine! Nu a venit momentul pentru gasirea jumatatii, dar nu abandona cautarea si asteptarea. Cere in continuu in termeni pozitivi ceea ce astepti sa gasesti si apoi asculta sfaturile care vin de sus, de la Dumnezeu, de la ingerii tai, pentru ca e posibil sa nu asculti intotdeauna indrumarile divine. Poate esti mult prea concentratata pe acest scop si nu observi semnele care vin catre tine, ca atare relaxeaza-te un pic si lasa sa vina catre tine ceea ce chemi. Da, ceri, speri, rogi, dar nu si dai voie la ceea ce chemi in calea ta. Legea atractiei functioneaza in cazul tau, dar, cand vine, nu reusesti sa deschizi complet usa ca sa intre. Daca tot ceri, atunci primeste, asculta, lasa lucrurile sa se intample, nu bloca intrarea.

[RELATII] OANA 1983 F + 1970 M IUBITA - IUBIT - In alta viata, unul din voi a fost parintele celuilalt, v-a legat o relatie de familie dar din pacate una lipsita de libertati, de intelegere, copilul de atunci fiind un fel de supus in fata tatalui sau. Tatal i-a impus copilului toate principiile dupa care acesta si-a cladit viata, chiar daca nu a fost de acord cu marea majoritate din deciziile tatalui sau. Tatal i-a impus traditia, credinta, casatoria, cam tot, ceea ce a generat o atitudine intoleranta in sufletul copilului, care la un moment dat nu a mai putut suporta conducerea tatalui autoritar si a cautat o cale de evadare. Dar gestul sau de rebeliune e posibil sa fi atras un intreg sir de repercusiuni neplacute: negare, neiertare, alungare s.a.m.d. Ca atare cel mai mult in aceasta viata voi trebuie sa va respectati reciproc credintele, opiniile, alegerile, principiile dupa care va construiti viata si mai ales sa invatati lectia iertarii, de a va ierta unul pe altul, fara ca vreunul din voi s-o faca pe seful cu celalalt.

[VIATA ANTERIOARA] ANDREEA 12.07.1979 - Ai trait undeva in spatiul greco-roman si ti-ai dedicat viata credintei, probabil un juramant de castitate si de fidelitate pentru religia careia te-ai dedicat cu maxima incredere. Activitatea ta cotidiana implica scrisul, un fel de scriitor al acelor timpuri, scrib, istoric. Probabil un fel de calugar care toata viata a scris/transcris carti sfinte, fiind intru totul dedicat acestui scop, pe care l-ai facut cu pasiune si devotament, fara a avea vreo viata personala. Duci dupa tine aceste legamant de fidelitate, care nu te lasa sa te abati de la unele principii foarte stricte. Daca simti ca unele planuri ale vietii tale actuale sunt blocate, cere de sus sa se dezlege orice legaminte facite in vieti anterioare care nu te lasa acum sa atingi anumite scopuri. Ti le-ai asumat atat de profund in alta viata incat acum esti inca legat de propriile juraminte. Dezleaga-te acum prin propriul tau liber arbitru.

[SCHIMBARI] OANA 19.02.1989 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER IN TRANZIT PRIN LEU CONJUNCT CU LUNA NATALA  - MAI 2015, acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani -  este o perioadă pozitivă din viaţa dv. În viaţa personală – familie, dragoste – apar evenimente fericite, fiind planurile cele mai protejate acum de providenţă. Atmosfera în cămin este armonioasă şi plăcută, liniştită şi stimulativă, şi vă simţiţi bine printre cei apropiaţi sufletului dv. Poate fi un moment prielnic împăcărilor sau, pentru cei singuri, poate fi o perioadă propice unor relaţii sentimentale reuşite, din care pot apărea şi condiţiile întemeierii unei familii. Aveţi o dispoziţie bună, un optimism molipsitor şi reuşiţi să vă manifestaţi sensibilitatea în preajma celor dragi. Decideţi înnoiri de bun augur în cuplu sau în cămin şi începeţi să investiţi în confortul familial. Sunteţi pregătit să vă creaţi un mediu intim de perspectivă. Şansele naşterii unui copil sunt mari, deşi pot apărea surprize. Relaţiile cu femeile, cu familia şi cu mama sunt pozitive. Datorită optimismului pe care reuşiţi să vi-l păstraţi, ieşiţi cu bine din orice criză. Vă bucuraţi de protecţia benefică a unei femei. Starea de sănătate este bună, cu mari şanse de ameliorări vizibile în cazul unor probleme mai vechi. Pot apărea evenimente importante în casă, în familie, în legătură cu mama (sau soţia - pentru bărbaţi). Moment ideal pentru schimbarea locuinţei sau pentru mutare în altă localitate sau altă ţară. Pentru unii poate fi momentul eliberării de familie şi casa părintească pentru a porni pe cont propriu. Este o perioadă de eliberare de trecut şi de rădăcini, de amintiri şi sentimentalisme, pentru a vă reformula viaţa personală. Casa şi familia este centrul universului dv. în această perioadă şi sunteţi foarte mulţumit de evenimentele care vizează viaţa personală. Este un moment bun pentru întemeierea unei familii, pentru conceperea unui copil, pentru cumpărarea unei case sau mutare în locuinţă nouă, pentru redecorarea locuinţei, pentru începerea unei diete alimentare, pentru îmbunătăţirea imaginii exterioare – mai ales pentru femei – pentru iubire, pentru artă, pentru începuturi semnificative, pentru evenimente de familie, pentru schimbări benefice în planul sănătăţii, pentru mutare de domiciliu, pentru călătorii pe mare, pentru relaţii bune cu femei sau cu mama, pentru afaceri, pentru schimbare de look (modă, vestimentaţie, stil de viaţă, alimentaţie), pentru maternitate, pentru debut literar în literatură, pentru scrierea unui roman, pentru activităţi din domeniul modei, artei, psihologiei, pentru schimbări şi înnoiri minore în viaţa cotidiană (schimbare de decor). Totuşi, este o perioadă când deveniţi excesiv de sentimental, lacrimile şi suspinele întregind tabloul creat de acest aspect.  2. LILITH IN TRANZIT PRIN FECIOARA ÎN ASPECT CU LILITH NATAL - septembrie 2015, acest aspect are loc o dată la aprox. 9 ani - deci la această distanţă de ani apar cutremure mai puternice în viaţa dv. ce se manifestă în diverse planuri ale existenţei. Poate fi un şoc prin care achitaţi o datorie karmică faţă de cineva. O dată la 9 ani treceţi printr-o situaţie dificilă care vă lasă derutat pentru o vreme. Faceţi un sacrificiu şi treceţi mai departe. Plătiţi un tribut şi vă continuaţi viaţa cu o nouă lecţie învăţată. Poate fi un pericol, un risc, un exces, o greşeală, o mare încercare a vieţii, o criză sentimentală, un ghinion, o pierdere, un eşec, o situaţie absurdă care vă poate uimi pentru o perioadă, dar după care vă veţi ridica şi veţi merge mai departe. Acest moment astrologic vine de obicei cu bulversări profunde. Un factor perturbator vine ca să vă pună la încercare rezistenţa. Pe cei slabi îi doboară, pe cei puternici îi căleşte. Viaţa dv. este dată puţin peste cap odată cu această conjuncţie, deci vă puteţi aştepta la ciudăţenii în faţa cărora trebuie să vă demonstraţi capacitatea de a vă canaliza forţele pentru a le surmonta cu succes.  [www.acvaria.eu]

[CALCUL] CLAUDIA NICOLETA 14.10.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] CRISTINA 27.01.1984 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] LASZLO ATTILA 02.01.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] RAZVAN 06.10.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] CRISTINA 27.01.1984 EA + 01.02.1989 EL
EA - VARSATOR, Junon in TAUR, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - VARSATOR, Junon in FECIOARA,  DRAGON DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR  + VARSATOR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + DRAGON - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] OANA 28.11.1983 EA + 24.04.1970 EL
EA - SAGETATOR, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - TAUR, Junon in PESTI,  CAINE DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR  + TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + CAINE - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 MARTIE 2015
Rubricile: CURIERUL DESTINULUI, UN SFAT PRIETENSC, MISIUNEA PERSONALA, ASTRO-CALCUL, CUPLU, MARILE HOPURI, MARILE SCHIMBARI, ASPECTUL ANULUI

[DESTIN] 22.07.1975 VOI REUSI SA-MI GASESC ALT LOC DE MUNCA PANA LA VARA? - Posibil sa se iveasca ceva pana prin iulie, dar informeaza-te atent, ca sa nu fie cumva ori o iluzie, ori ceva care nu se va materializa. Poate mai catre final de an sa apara ceva mai sigur.

[DESTIN] ARTEMIS 1968 REUSESC SA VAND TERENUL DE LA MARE PANA LA VARA? - Nu cred, poate mai catre final de an, dar insista, e totusi o chestiune de sansa, de neprevazut.

[DESTIN] CONSTANTIN 1991 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA - Poate chiar destul de curand, exista ceva fulgerator acolo, ceva picat ca dins enin, dar e nevoie de un act de curaj, de o initiativa din partea ta, pentru ca intalnirea depinde doar de tine, de o decizie de-a ta.

[DESTIN] CORNELIA 1979 CE ROL ARE IN VIATA MEA F. ? REPREZINTA JUMATATEA MEA? - Mai e mult de lucru la aceasta relatie pana se contureaza mai clar directia, dar merita sa lupti, pentru ca ar putea juca un rol principal in viata ta. Cunoaste-l mai bine si lasa-l si pe el sa te cunoasca mai mult, pentru ca sunt inca multe necunoscute aici.

[DESTIN] DANIEL 1991 REUSESC MACAR DIN TOAMNA SA-MI GASESC UN JOB SI SA MA MUT IN ALT ORAS? - Nu cred ca lucrurile ies asa cum speri tu acum, dar s-ar putea sa gasesti pana in noiembrie o idee mai buna de atat, deci lasa mintea sa scormoneasca dupa alte solutii, poate mai bune de atat!

[DESTIN] DANIELA C ESTE O RELATIE EXTRA AS DORI SA STIU DACA O SA NE IMPACAM SUNTEM CERTATI DE 5 LUNI - Exista o sansa de impacare in urmatoarele 3-4 luni, dar greu de crezut ca duce undeva. Incat aproape ca e mai bine s-o lasi asa, fara sa mai incerci nimic, si sa te eliberezi...

[DESTIN] DANIELAROD 1975 CE PARERE ARE MARICICA I. DESPRE MINE? - In general buna, cred ca te respecta, te apreciaza, are ganduri bune fata de tine, chiar daca poate nu pare foarte intima sau prietenoasa.

[DESTIN] DANIELAROD 1975 VOI REUSI SA GASESC UN JOB IN ANGLIA? - Cauta cu atentie, ca sa nu fii indusa in eroare pentru ca exista riscul sa crezi intr-un vis imposibil sau intr-o promisiune desarta. Fa acest pas doar daca depinde doar de fortele tale, nu crede pe altii.

[DESTIN] DIANA-ELENA 1981. CE SIMTE CATALIN CU ADEVARAT PENTRU MINE? - Nu vad ca ar fi ceva de suflet, e mai degraba o prietenie, o relatie colegiala interesanta, dar nu as zice ca trece prin inima.

[DESTIN] ELENA 1977. DEMULT AM FOST CU CINEVA NASCUT PE 05.08.1965. VOI MAI INTALNI ACEASTA PERSOANA IN DECURSUL VIETII? SUB CE FORMA? - Daca intre voi au fost deja doua episoade, deci relatia voastra s-a desfasurat in doua etape, atunci va ramane atat. Daca e sa mai apara vreodata, ar putea avea mai degraba o conotatie profesionala, ca si cum ati apela unul la altul pentru un serviciu. Dar mult mai bine ar fi sa nu mai apara, pentru ca te-ar da peste cap.

[DESTIN] EUGENIA 1965 SA MA INTORC ACASA CU SERVICIUL IN URMATOARELE TREI LUNI? - Daca acasa e tot ce conteaza pentru linistea ta, da, dar numai daca e ceea ce vrei cu adevarat.

[DESTIN] GABI 22.03.1967 CE SCHIMBARI VOR APAREA LA SERVICIU SA MUT DIN INSTITUTIE ALTA DIRECTIE? - Se anunta un nou inceput, un sens nou, asa e, poate niste contracte noi, niste colaborari noi, dar exista totusi si riscul sa apara si niste zvonuri mincinoase. Informeaza-te cu atentie doar de la oameni de incredere.

[DESTIN] IOAN 1990 VOI PRIMI UN NOU CONTRACT DIN APRILIE 2015, PE VAS DE CROAZIERA? - Ceva nu va iesi asa cum vrei, deci trebuiie sa te intrebi tu insuti cu sinceritate daca tu chiar vrei asta. Un contract poate sa apara, dar nu e asa cum il speri tu acum.

[DESTIN] LUCICA 1980.ADRIAN Z.A SPUS CA NU-MI MAI DA BANII INAPOI.DE CE S-A SCHIMBAT ACUM?SAU A FOST MEREU UN OM FARA SCRUPULE? - Nu as zice ca a avut alt caracter decat ai vazut tu, dar intr-adevar s-a razgandit din cauza unor aspecte care au intervenit ulterior si care l-au facut sa regandeasca situatia. Cred ca are nevoie de acei bani de urgenta acum.

[DESTIN] SIMONA 1983 ARE UFUK GANDURI BUNE IN PRIVINTA INCEPERII UNEI RELATII CU MINE? - Se pare ca da, e serios in ceea ce gandeste si intentioneaza, cred ca merita incredere.

[DESTIN] SIMONA 1983 CAND SI IN CE CIRCUMSTANTE IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Probabil in urmatorii 3 ani, desi e posibil sa mai astepti ceva totusi. In alegerea ta va conta mult si situatia financiara a acelui barbat, ca atare vei alege mai degraba cu capul decat cu inima, poate si cu un oarecare interes material la mijloc.

[DESTIN] SIMONA 1983 CUM VA MERGE CARIERA MEA ANUL ACESTA? - E un an destul de bun, chiar daca pe parcurs vor mai exista cateva momente tensionate, obositoare, deceptionante, dar care se rezolva daca intervii corect si rapid. Nu ai motive de ingrijorare.

[DESTIN] SIMONA 1983 VOI MAI AVEA PROBLEME PE VIITOR LEGATE DE COLUL UTERIN? AM AVUT DOUA OPERATII SI MOMENTAN TOTUL ESTE OK. MULTUMESC - Daca nu te mai gandesti la probleme si nu te temi ca ar putea reveni, totul va fi bine,d eci gandeste pozitiv ca esti vindecata si asa ramai!

[DESTIN] V. NICOLETA 1981 CAND IMI VOI INTALNI PE CEL CU CARE MA VOI CASATORI SI CUM ARATA SI UNDE IL VOI INTALNI.CATEVA DETALII VA ROG, - Mai ai de cautat o vreme, poate candva in urmatorii 6 ani, pentru ca jumatatea ta nu cred ca e din zona, nu a in preajma ta, ci ori e din alta tara, ori din alta localitate si pentru a va intalni e nevoie ca unul din voi sa faca o calatorie.

[DESTIN] V. NICOLETA 1981 PRIETENUL C. FLORIN A PLECAT INSTRAINATATE, MA VOI DUCE DUPA EL SAU VA VENI EL INAPOI, VA FI LUNGA ACEASTA PERIOADA - Deocamdata foecare in tara in care a ales sa stea, deci niciunul nu il urmeaza pe celalalt pentru o vreme. Niciunul din voi nu se poate muta in tara celuilalt, ca atare trebuie sa te pregatesti pentru o perioada de distanta.

[DESTIN] VIC 1980 VOI FI FERICITГ VREODATA IN DRAGOSTE?CU C - Trecator da, dar aspecte care s-au mai intamplat in trecutul. taus entiomental, se vor mai repeta, ca atare daca ai fost fericita in trecut, vei mai fi si de acum inainte, daca ai avut deceptii in trecut, se vor repeta si ele.

[SFAT] CORINA 1977 DESPRE GASIREA JUMATATII - Nu ai de ce sa-ti faci griji legat d e acest aspect, asa ca lasa-te dusa de curent spre viitor, fara sa incerci sa le stii pe toate, sa le controlezi pe toate, sa le ghidezi pe toate prin vointa proprie. Jumatatea ta nu apare conform unui plan uman, ci conform unui plan divin, tu doar trebuie sa asculti indrumarile subtile pe care viata ti le da. Fii sigura ca tu esti acum un simplu pion care inainteaza patratica cu patratica pe o tabla de sah. Esti mutata pas cu pas de o mana unui maestru nevazut numit destin spre destinatia potrivita tie. Nu te opune, nu prelua conducerea, nu esti regina pe tabla de sah, esti doar pionul. Vei fi regina cand vei intalni regele, dar pana atunci evolutia ta e doar o partida de sah la care tu doar urmezi cu supunere niste reguli divine. Asculta-le cu inima, urmeaza-le cu mintea si lasa jocul sa curga! Esti inca pe parcursul partidei, joac-o fara griji! [www.acvaria.eu]

[SFAT] DANIEL 1989 DESPRE GASIREA JUMATATII - Comporta-te ca un copil, nu ai atins inca nivelul la care sa poti decide tu acest lucru, ci imagineaza-ti ca esti inca la faza de invatare, esti inca la scoala vietii, un elev care mai are inca de acumulat pana la gasirea jumatatii. Tu mai ai de invatat lectia increderii: sa inspiri TUu incredere altora, dar si in a avea tu incredere in altii (a se citi in femei), ca atare nu te grabi sa spui ca cineva e jumatatea. Ea apare in momentul in care vei putea spune cu sinceritate absoluta: am incredere! Am incredere in mine ca pot fi jumatatea perfecta intr.un cuplu, si am incredere in EA ca e jumatatea perfecta pentru mine. Deocamdata nu ai atins inca nivelul acela, mai ai de trecut prin cateva relatii. Esti la un curs de perfectionare: invata si bucura-te de iubire, ori de cate ori ti se ofera, fara sa spui ca e ultimul joc pe care il joci. [www.acvaria.eu]

[SFAT] DANIEL 1989 DESPRE SERVICIU SI EVOLUTIA MEA PROFESIONALA - Fii convins ca esti purtat de val exact catre destinatia potrivita! Tu esti acum ca o corabie pe un ocean ba mai lin, ba mai involburat, dar esti abia in mijlocul oceanului, nu se vede inca pamantul. Daca esti inca in mijlocul acestei calatorii a carei destinatie inca nu o cunosti. Important e ca ai niste repere, ai la tine instrumentele necesare care sa te ghideze catre tarmul potrivit. Ai incredere in calatoria ta, fara sa-ti doresti sa stii exact unde ajungi, in ce port anume. Bucura-te de calatorie, descopera frumusetea oceanului cand apa e linistita si fii pregatit de lupta cand e furtuna, dar important e ca tu esti capitan pe vasul tau! Lasa-te dus, calatoria ta are o destinatie frumoasa, totul e s-o privesti cu incredere, dar nu cu nerabdare. Calatoriile pe mare dureaza mult! [www.acvaria.eu]

[SFAT] DANIEL 1989 DESPRE VIATA MEA PERSONALA SI EVOLUTIA MEA SPIRITUALA - Tine minte sfatul acesta: respira! Daca nu respiri, nu lasi creierul sa se oxigeneze, nu lasi mintea sa functioenze, si te sufoci. De asta ai nevoie si tu pentru o evolutie spirituala in continua miscare: sa nu lasi aerul sa stagneze in viata ta. Asta inseamna sa deschizi mereu ferestrele si sa lasi aerul proaspat sa intre, deci sa ai mereu noi si noi domenii cat mai aerisite, cat mai eliberatoare, pe care sa le explorezi. Nu te opri la ceea ce stii deja sau, si mai mult, la ceea ce iti ofera altii de-a gata ca fiind calea cea dreapta, deci fii deschis si spre alte credinte, si spre alte cai de cunoastere decat cele ceva mai... imbacsite. Nu te opri la dogme stricte, rigide. Studiaza deci, fii mereu avid de cunoastere, cauta modele demne de urmat in jurul tau, exemple de oameni care si-au gasit pacea si calea spirituala, deci nu te opri din cautari! Gandeste pozitiv in permanenta, ai incredere in protectia divina, in conexiunea ta cu Dumnezeu, respira adanc pentru ca aerul proaspat pe care il inspiri e suflu divin care te implineste. [www.acvaria.eu]

[SFAT] DANIEL 1989 DESPRE VIATA MEA SOCIALA RAPORTATA LA LEGATURILE INTERUMANE - Cand apreciezi oamenii, nu te raporta la trecut, la experientele anterioare, la prietenii sau relatii esuate candva. Din ele ai invatat ce era de invatat la vremea respectiva, dar acum e timpul sa lasi trecutul in urma si sa fii deschis spre nou. Ai nevoie de aer proaspat si in acest plan, ceea ce inseamna sa fii deschis sa cunosti oameni noi, sa te bucuri de sansele de socializare care apar, sa nu privestui oamenii noi care apar in viata ta ca si cum ar semana cu foste experiente. Niciun om care apare in viata ta nu e copia fidela a unui vechi prieten, nici o colaborare de acum nu are legatura cu cele de ieri. Totul e complet nou, deci accepta-le pentru noutatea lor, nu pentru ceea ce eventual se aseamana. Experientele trecutului apartin trecutului, relatiile noi aduc altceva, deci cauta noul in ele. Bucura-te de fiecare noua sansa de a cunoaste oamenii, fara sa te gandesti ca ai mai incercat si altadata si n-a mers. Nu mai conteaza acum ranile din relatiile vechi, ci cat de sincer  iti deschizi mintea si inima pentru noi relatii.  [www.acvaria.eu]

[SFAT] DARIA 1970 CARIERA - Pentru ca acest plan sa iti ofere implinire totala, trebuie sa il iubesti. Cat timp ceea ce faci nu implica iubire, ci doar covoada, obligatie, nevoie, cat timp ai mereu impresia ca nu ai primit, in cariera, ceea ce doreai, nu poti ajunge la acel nivel pe care il astepti. Duci dupa tine o ghiulea, un balast care nu-si mai are rostul, un bagaj greu de frustrari sau esecuri care nu mai trebuie scoase la lumina. Fa un efort sa inchizi acest sipet de amintiri legate de cariera ta de pana acum. Cand vei reusi sa ierti, sa uiti, sa te detasezi de tot ce ai carat dupa tine, vei vedea dintr-o data ce bine te simti pe acest plan. Nu te poti debarasa inca de greutatea pe care o cari dupa tine, considerand ca nu e ceea ce doreai. Nu-ti iubesti trecutul profesional, nu esti mandra sau multumita de ceva din acest trecut, si ai imrpesia ca asta te reprezinta, dar nu trecutul te reprezinta ci ceea ce poti face de acum inainte: viitorul. Investeste resurse complet noi in visele tale de viitor, fara legatura cu cea care ai fost pana ieri. Iubeste-ti cariera, iubeste-ti viitorul profesional, iubeste ceea ce devii, investeste in tine lumina, iubire, ganduri pozitive, incredere si spune din acest moment: pot, stiu, merit, sunt cea mai buna, iubesc ceea ce fac si fac ceea ce iubesc!  [www.acvaria.eu]

[INGERI] DANIEL 1989 VREAU SA STIU DACA ALEGEREA MEA DE-A FI IN RELATIE CU MADALINA IMI FACE BINE SAU RAU -SPIRITUAL SI PSIHIC- PE TERMEN LUNG - Ingerii iti transmit un mesaj foarte frumos! Sa ai incredere in decizia ta. Indiferent incotro duce aceasta relatie, fii sigur ca nu e una intamplatoare, ci relatia aceasta este o scoala pentru amandoi, aveti amandoi de invatat mutle de aici. Daca tot ai facut aceasta alegere, dedica-te trup si suflet, investeste tot ce ai mai bun. Imagineaza-ti aceasta relatie ca un ogor care se cere acum arat, ingrijit, cultivat, si abia la urma il vei recolta, deci ai rabdare. Ceea ce sadesti tu acum in acest ogor, asta vei culege la vremea recoltei, deci sadeste ganduri bune, fidelitate, iubrie, respct, tot ce ai mai bun, cea mai de soi si pura samanta de iubire. Daca hranesti acest sol cu optimism si ganduri bune, la final si recolta va fi imbelsugata. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] ANDA 1975 - In primul rand trebuie sa inveti tu insati sa fii libera, sa te bucuri de larghetea lumii in care traiesti, sa descoperi cat de mari si de variate sunt orizonturile cunoasterii, deci cauta o cale sa inveti/studiezi cat mai mult, sa citesti, sa explorezi noi si noi domeniu de studiu. In al doilea rand, ai putea deveni un exemplu demn de urmat si de altii care cred in... drepturile animalelor. Daca nu ai o relatie cu animalele, e bine sa te gandesti la acest aspect. Pe de alta parte, tu ai un rol de invatator pe acest pamant, sa inveti oamenii sa ia gaseasca propriul drum - dupa ce ti-l vei gasi si tu pe al tau - iar propriul drum implica indrazneala de a te elibera de reguli, de norme, de interdictii. A fi liber sa gandesti si sa te misti cum vrei. Ai putea deveni un deschizator de drumuri pentru cei care nu au curaj sa se descatuseze de limite.   [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] CORINA 1977 - Cartile ar trebui sa fie misiunea ta pe pamant! Mai intai sa le citesti, sa acumulezi un bagaj imens de informatii, mai ales din zona spiritualitatii, esoterismului, dezvoltarii personale si, intr-o zi poate chiar sa le scrii sau sa la recomanzi altora, pentru ca ai putea fi si un bun librar sau bibliotecar sau editor - orice alta activitate in stransa legatura cu cartea. E bine sa te dedici acestei pasiuni, sa iti gasesti timpul necesar pentru a studia enorm, pentru a citi cat mai multe despre credintele, filosofiile, religiile lumii, despre metode de relaxare si dezvoltare cu tenta spirituala (yoga, zen, taosim, crestinism etc). Dintr-o carte sau din opera unui anumit autor iti vei intelege tu la un moment dat sensul pe acest pamant, deci, daca nu ai gasit inca paragraful sau cartea sau autorul care sa it arate calea, continua sa citesti poana ajungi la ziua cand, citind, cazi pe ganduri si spui: aha, asta am de facut.   [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] FLORINA1989 - Te-ai gandit vreodata la o viata la tara in armonie, abundenta si liniste? Tu ai venit pe lume sa ajungi la clipa cand te vei simti libera si fericita intr-un cadru natural superb, inconjurata de flori, de animale de curte sau animale de companie, avand grija de o gospodarie sau chiar de o ferma. Te vad la sera ta de flori, la gradina ta de legume, la livada ta de pomi, la ferma ta de animale, pe ogorul tau cultivat... Acestea pot fi si sursa ta de venit si de hrana, dar si marea ta pasiune, dedicandu-te unor indeletniciri de cultivare a plantelor sau cresterii animalelor. De la nivel micro, printr-un mic colt de natura pe balcon, pana la nivel mai mare, reusind sa ai pamantul tau pe care sa il cultivi si sa culegi recolta, fericirea ta ar veni din grija ta pentru pamant, pentru plante, flori, copaci sau/si animale.   [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] GEORGIA 1972 - Tu ai venit pe lume pentru a oferi hrana! Hrana la modul firesc - ingrijind o familie, careia sa ii asiguri mancarea de zi cu zi, ca buna gospodina, poate chiar pasionata de bucatarie si gastronomie, dar si hrana sufleteasca, printr-o mai mare deschidere spre spiritualitate. Mai intai tu iti extragi fericirea din studiile tale de natura spirituala - indiferent de domeniu, credinta sau religi - ca dupa aceea sa poti hrani si sufletele altora prin ceea ce "gatesti". Imagineaza-te ca esti un bucatar iscusit care foloseste ingredientele de natura spirituala (cunoastere, studiu, carti, meditatie, rugaciune etc) si dupa ce el insusi e deja bine "hranit", foloseste aceste ingrediente pentru a hrani inimile si mintile altora. Deci pregateste-te ca tot ce ai studiat sa devina hrana data mai departe catre altii. Acorda deci atentie hranei, sub orice forma ar fi ea, la propriu sau la figurat.   [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] ZADELA 1969 - Tu poti fi un constructor, un sculptor de caractere, un educator, pentru ca prin fata ta se pot perinfa mii de oameni care au nevoie de "slefuire", precum un diamant care nu isi arata stralucirea decat printr-o maiastra prelucrare. Prin pasiunea pe care o pui in munca ta cu oamenii (caracterele umane, personalitatile lor, capacitatile sau incapacitatile lor, calitatile sau defectele lor), aduci vindecare, la propriu sau la figurat, oamenilor. Tu poti incarca de energie pozitiva suflete ratacite, tu poti da putere celor slabi, tu poti arata o cale celor fricosi, tu poti cladi caractere din cei care nu au incredere in ei. Ca un feld e doctor sau de profesor, tu ai in mana o unealta prin care construiesti drumuri sau destine. Cauta calea prin care sa iti poti pune in practica talentul de arhitect de vieti, pentru ca tu poti invata pe multi oamneni cum sa traisca frumos si sanatos.   [www.acvaria.eu]

[CALCUL] ANDREEA 12.03.1995 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] GEANINA 18.01.1996 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] CORINA 27.02.1977 EA + 21.11.1973 EL
EA - PESTI, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - SCORPION, Junon in CAPRICORN, BIVOL DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI + SCORPION - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + BIVOL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - APA - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] IOANA 26.11.1983 EA + 18.10.1978 EL
EA - SAGETATOR, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - BALANTA, Junon in CAPRICORN, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + BALANTA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] NATALIA 27.01.1989 EA + 14.09.1984 EL
EA - VARSATOR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - FECIOARA, Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR + FECIOARA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + SOBOLAN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[SCHIMBARI] DARIA 19.03.1970 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER CONJUNCT LUNA NATALA (iunie 2015)  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - este o perioadă pozitivă din viata dv. În viata personală – familie, dragoste – apar evenimente fericite, fiind planurile cele mai protejate acum de providentă. Atmosfera în cămin este armonioasă si plăcută, linistită si stimulativă, si vă simtiti bine printre cei apropiati sufletului dv. Poate fi un moment prielnic împăcărilor sau, pentru cei singuri, poate fi o perioadă propice unor relatii sentimentale reusite, din care pot apărea si conditiile întemeierii unei familii. Aveti o dispozitie bună, un optimism molipsitor si reusiti să vă manifestati sensibilitatea în preajma celor dragi. Decideti înnoiri de bun augur în cuplu sau în cămin si începeti să investiti în confortul familial. Sunteti pregătit să vă creati un mediu intim de perspectivă. Sansele nasterii unui copil sunt mari, desi pot apărea surprize. Relatiile cu femeile, cu familia si cu mama sunt pozitive. Datorită optimismului pe care reusiti să vi-l păstrati, iesiti cu bine din orice criză. Vă bucurati de protectia benefică a unei femei. Starea de sănătate este bună, cu mari sanse de ameliorări vizibile în cazul unor probleme mai vechi. Pot apărea evenimente importante în casă, în familie, în legătură cu mama (sau sotia - pentru bărbati). Moment ideal pentru schimbarea locuintei sau pentru mutare în altă localitate sau altă tară. Pentru unii poate fi momentul eliberării de familie si casa părintească pentru a porni pe cont propriu. Este o perioadă de eliberare de trecut si de rădăcini, de amintiri si sentimentalisme, pentru a vă reformula viata personală. Casa si familia este centrul universului dv. în această perioadă si sunteti foarte multumit de evenimentele care vizează viata personală. Este un moment bun pentru întemeierea unei familii, pentru conceperea unui copil, pentru cumpărarea unei case sau mutare în locuintă nouă, pentru redecorarea locuintei, pentru începerea unei diete alimentare, pentru îmbunătătirea imaginii exterioare – mai ales pentru femei – pentru iubire, pentru artă, pentru începuturi semnificative, pentru evenimente de familie, pentru schimbări benefice în planul sănătătii, pentru mutare de domiciliu, pentru călătorii pe mare, pentru relatii bune cu femei sau cu mama, pentru afaceri, pentru schimbare de look (modă, vestimentatie, stil de viată, alimentatie), pentru maternitate, pentru debut literar în literatură, pentru scrierea unui roman, pentru activităti din domeniul modei, artei, psihologiei, pentru schimbări si înnoiri minore în viata cotidiană (schimbare de decor). Totusi, este o perioadă când deveniti excesiv de sentimental, lacrimile si suspinele întregind tabloul creat de acest aspect. *** Conjunctia are loc în casa astrologică III  - Evenimentele anuntate de conjunctia de mai sus vizează acele aspecte ce tin de studiu, cunoastere, scoală, informatie, educatie, învătământ, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legături, deplasări, agitatie, întâlniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentări în public, mass-media, călătorii, comert, vânzări-cumpărări, secretariat, mesagerie. 2. SATURN CONJUNCT NEPTUN NATAL (vara-toamna 2015) - acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 ani - este o perioadă mai apăsătoare, pentru că sunteti sub influenta unei stări de confuzie. Ati vrea să vă lăsati frâu liber imaginatiei să decidă pentru dv., dar în acelasi timp există o cenzură care nu vă lasă să faceti ce visati. Responsabilitătile vietii de zi cu zi vă aduc cu picioarele pe pământ si nu vă lasă să vă abandonati visării. Este posibil totusi ca un vis mai vechi legat de carieră sau profesie să se împlinească acum. Totusi, fiind un aspect atât de rar, el cere o concentrare mai mare asupra lucrurilor în care credeti, asupra marilor dv. vise si teluri, asupra idealurilor de credintă, asupra dorurilor dv. cele mai ascunse, pentru că ele ar putea cunoaste acum o consolidare, stabilizare, clarificare. Multe vise au acum mari sanse să devină realitate, prin credintă si vointă. Aspectul vă cere să vă aplecati serios asupra acelor aspecte sau lucruri care nu sunt foarte limpezi în viata dv., asupra iluziilor după care alergati, asupra viselor pe care vi le faceti, pentru că Saturn ajută la o analiză mai matură si profundă a situatiei, ca să stiti mai concret pe ce nivel vă aflati, încotro mergeti si, mai ales, pe ce resurse vă bazati. Dacă vă trasati o strategie foarte precisă si bine gândită, aveti mari sanse să vă transpuneti în realitate unele din cele mai mărete vise. Vi se cere să luati măsuri mature, să vă asumati erorile, gafele, rătăcirile, acolo unde au existat, vă cere mai mult realism, o trezire la realitate, chiar si una severă, dacă altfel nu vedeti lucrurile clar, deci fiti pregătit si pentru o zdruncinare a unui întreg edificiu ridicat până acum din simple iluzii si teorii neverificate. Acum a venit vremea să vă dati răspunsuri la multele întrebări care vă macină, pentru că e sansa dv. de a face lumină în zonele vagi, obscure, neclare, incerte, tulburi ale vietii dv. Cereti acum ajutor de sus, de la divinitate, pentru că veti fi sustinut mult mai palpabil, dar există si probe de trecut pe parcursul acestui aspect rarisim. Aspectul vă poate ajuta enorm să dati formă, concretete, contur, maturitate, stabilitate planurilor dv., deci dacă aveti un mare vis în minte sau mai multe planuri care până acum rămâneau doar la nivel teoretic, într-un sertar al mintii dv., profitati de acest moment pentru că Saturn ajută la manifestarea în realitate a sperantelor dv. Trebuie să vă priviti cu ochi critic iluziile si visele nefondate, totusi, deci nu chiar orice utopie poate prinde acum contur. Reveniti matur cu picioarele pe pământ si construiti încet si cu încredere ceea ce visati să obtineti. *** Conjunctia are loc în casa astrologică VI - Evenimentele anuntate de conjunctia de mai sus vizează acele aspecte ce tin de datorie, responsabilitate, obligatie, muncă, serviciu, rutină, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igienă, sănătate, supunere, serviciu public, comert, plante, animale, analiză, calcul, curătenie, ordine, organizare, productie, servicii, industrie, medicină.  [www.acvaria.eu]

[HOP] DARIA 19.03.1970 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER OPUS MERCUR NATAL (decembrie 2015 - ianuarie 2016)  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - descrie o perioadă dificilă în plan comunicational. Ati putea avea sansa de a lua legătura cu persoane care vorbesc în altă limbă dar să remarcati că nu vă puteti întelege eficient cu acestia. Călătoriile sunt riscante, evitati-le în această perioadă. Afacerile merg prost, situatia financiară scârtâie iar interactiunea dv. cu lumea este deficitară. Nu investiti sume mari în cumpărăturile acestor perioade pentru că se vor dovedi a fi afaceri proaste. Parcă v-ati împotmolit într-un impas de care nu puteti trece si nici nu puteti exprima prin cuvinte ceea ce vi se întâmplă. Relatiile cu fratii sau cu persoanele tinere sunt dificile. Nu sunteti la maximum de randament intelectual, deci puteti lăsa o impresie mai proastă asupra capacitătilor dv. Eventualele confruntări intelectuale – conversatii, examene, concursuri, conferinte – nu vor fi trecute cu notă maximă pentru că nu vă puteti concentra eficient. Puteti fi impulsiv în judecată, luati decizii fără a fi suficient informat, pierdeti din vedere detaliile cele mai importante si nu prea îi ascultati pe ceilalti. Sunteti intolerant, exagerat, atras de calomnie si minciună, ceea ce vă poate aduce probleme. 2. JUPITER OPUS SOARE NATAL (august-septembrie 2016)  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - este un moment mai dificil, când aveti impresia că puteti face fată unor sarcini mai mari decât puteti duce. Aveti o imensă încredere în fortele proprii, orgoliul dv. ajunge la paroxism si pentru că scăpati de sub control adevărata dimensiune a lucrurilor, vă lăsati atras de prea multe directii simultan cu riscul de a nu atinge nici una. Exagerati, abuzati de energia dv. si pentru că vor cădea prea multe pe umerii dv., ati putea claca din cauza oboselii. Nu vă întindeti mai mult decât vă este plapuma, ci încercati să vă administrati mai bine fortele. Viata dv. scapă putin de sub control si nu mai stiti cum să-i faceti fată, având prea multe pe cap. Aveti tendinte spre exagerare, vă lipseste simtul măsurii, nu stiti când să vă opriti, ci atingeti extremele foarte usor. Pretindeti prea mult, atât de la dv., cât si de la ceilalti si vă consumati energia fără rost. Tendinta spre abuz si excese vă poate cauza probleme de sănătate: mâncati prea mult, beti prea mult, consumati totul în cantităti prea mari: bani, energie, alimente etc. Promiteti mai mult decât puteti îndeplini.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] DARIA 19.03.1970 -  1. NOROCUL DV. ACUM: Din SEPTEMBRIE 2014 pana in AUGUST 2015 Jupiter trece prin casa III  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de STUDIU, cunoastere, scoală, informatie, educatie, învătământ, comunicare, scris, vorbit, conversatie, miscare, relatii inter-umane, prieteni, frati, vecini, colegi, relationare, legături, deplasări, afaceri, agitatie, întâlniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinte, seminarii, prezentări în public, mass-media, călătorii, comert, vânzări-cumpărări, secretariat, mesagerie. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN TRIGON SOARE NATAL - acest aspect are loc o dată la aprox. 9-10 ani - vă ajută să deveniti mult mai organizat si mai eficient în ceea ce faceti. Eforturile dv. ajung la realizări concrete, deci va fi o perioadă în care toate vă ies bine dacă vă canalizati fortele spre un scop unic foarte bine conturat. Sunteti perspicace, luati decizii corecte si la obiect, sunteti eficient si ferm pe pozitie, nu vă pierdeti energia si vremea pe fleacuri sau pe experimente riscante. Apar sanse de avansare si de afirmare, răbdarea dv. de până acum fiind în cele din urmă răsplătită cu ceea ce meritati. Obtineti avantaje clare de la persoane mai în vârstă – superiori, profesori, lideri, protectori – care vă vor lua sub aripa lor pentru a vă pregăti pentru ceea ce urmează. Investitiile masive sunt favorizate: case, terenuri, proprietăti. Imaginea dv. socio-profesională este mult mai bine conturată si pozitia în societate devine mai stabilă. Câstigati respectul si admiratia lumii pentru ceea ce faceti. Poate fi o perioadă în care vă simtiti pe teren sigur, fără să mai simtiti nevoia de vreo schimbare. Sănătatea este bună. Reusiti să vă îndepliniti cu succes responsabilitătile asumate, încât se poate auzi chiar veste de recompensare a eforturilor dv. Sunteti mândru de ceea ce ati realizat. Relatiile profesionale care nu mergeau prea bine pot cunoaste acum o ameliorare: împăcări, reconcilieri, scuze. Viata dv. – în general – pare mult mai stabilă si mai ordonată, reusind să vă atingeti mai usor scopurile. Vă demonstrati maturitatea si întelepciunea acumulată până acum. Nu vă grăbiti, ci faceti totul lent si sigur. Nu faceti nimic la întâmplare ci încercati să vă desfăsurati activitatea după un program eficient, pentru a reusi să le faceti pe toate corect. Puteti obtine o pozitie socio-profesională avantajată: promovare, progres, reusită.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] DARIA 19.03.1970 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din SEPTEMBRIE 2015 pana in OCTOMBRIE 2016 Jupiter trece acum prin casa IV  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de FAMILIE, trecut, istorie, rude, copilărie, amintiri, rădăcini, ereditate, zona natală, valori nationale, casă, cămin, locuintă, domiciliu, maternitate, securitate emotională, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legătura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trăiri interioare, viată privată, intimitate, liniste interioară. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2016 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN TRIGON VENUS NATAL - acest aspect are loc o dată la aprox. 9-10 ani -  Imaginea dv. socio-profesională cunoaste o ameliorare. Reusiti să atrageti atentia asupra dv. si să schimbati eventualele păreri care nu vă favorizau. Vă prezentati impecabil în relatiile profesionale ceea ce face ca prezenta dv. să fie apreciată cu alti ochi. Lăsati acum impresia unui om de încredere, serios, responsabil, având relatii profitabile. Chiar si planul sentimental este favorizat, reusind să construiti o relatie de durată, cu mari perspective. Relatia sentimentală în care sunteti deja implicat cunoaste acum o stabilizare, orice probleme anterioare pot fi reparate dacă puneti în prim plan pe de o parte sentimentele pe care le investiti, cât si seriozitatea cu care priviti relatia. Dacă sunteti implicat într-o relatie superficială, ea riscă să se destrame, datoria fiind cea care vă va chema să vă îndepliniti sarcinile asumate. Relatia dv. sentimentală capătă o tentă materialistă, ca si cum nu mai aveti acum doar iubire de oferit, ci angajamente concrete. Investiti banii la comun sau faceti promisiuni de viitor prin care demonstrati că sunteti capabil să vă asumati o relatie serioasă, dragostea dv. este crezută la justa sa valoare, tocmai pentru că nu spuneti doar vorbe în vânt, ci arătati practic cum vedeti relatia pe mai departe. Vă asezati la masa tratativelor pentru a vă prezenta intentiile serioase de viitor, arătând practic cu ce intrati dv. în relatie. Ati putea fi atras acum de o persoană mai în vârstă, care vă inspiră încredere. O relatie din interes nu este exclusă.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] SORINA 20.09.1976 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IUNIE 2014 pana in AUGUST 2015 Jupiter trece prin casa VIII  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de MARI SCHIMBĂRI, mister, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, accidente, încercări karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, câştiguri, moşteniri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, moarte, renaştere.  (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS IN OPOZITIE CU MARTE NATAL - acest aspect are loc o singură dată în viată - indică o perioadă periculoasă, cu predilectie spre accidente, răniri sau schimbări bruste din cauza incapacitătii de a vă stăpâni instinctele si energia debordantă. Simtiti o mare nevoie de libertate în tot ce faceti, nu mai suportati limitele si constrângerile de nici un fel. Sunteti neatent si neglijent, de aici si riscul de accidente. Trebuie să evitati activitătile riscante: sporturi extreme, escapade temerare, experimente cu un mare factor de risc etc. Pot apărea acum riscuri de accident, electrocutare, operatie sau explozie. O perioadă instabilă, în care atingeti usor maximul si minimul de la o clipă la alta. Vreti să fiti liber, nesupus în fata nimănui, dar nu reusiti să folositi această libertate într-un scop corect, ci cu unul egoist: răzbunări, agresiuni, lupte, conflicte, dorind să vă impuneti cu orice chip în fata celorlalti. Aveti tendinta de a vă crede invincibil si faceti abuz de putere si energie fizică. Riscul unui atac fizic există, de aceea trebuie să fiti foarte atent la ceea ce spuneti si cu cine intrati în conflict. Fiti atent la volan, există riscul unui accident din cauza neatentiei.  [www.acvaria.eu]

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 MARTIE 2015
Rubricile: RELATII KARMICE, MISIUNEA PERSONALA, INGERI/MESAJE ANGELICE, UN SFAT PRIETENESC, MISTERELE NOPTII, MARILE HOPURI, MARILE SCHIMBARI, ASPECTUL ANULUI, CUPLU, ASTRO-CALCUL
 

[DESTIN] AMINA 1968 CE SIMTE MARIAN PT MINE? - E destul de confiuz, sunt momente cand simte iubire, alteori are mari rezerve, de parca ceva il retine sa ofere sau sa ceara mai mult. Desi pare sa aiba o atractie fata de tine, nu intelege ceva si are nevoie sa va cunoasteti mai bine Daca e o relatie importanta pe care o doresti cu adevarat, fa tot ce poti sa o obtii.

[DESTIN] AURELIA 1969 DACA IMI VAND CASA ANUL ASTA SI PERIOADA CAND? - Nu cred ca reusesti asta anul acesta, pot aparea niste probleme/piedici de ordin legal sau nu vei fi multumita de eventualele ocazii care se vor ivi. Mai bine mai astepti. E posibil sa fii destul de influentabila si luandu-te dupa altii, sa ratezi niste sanse.

[DESTIN] BELLA 72 INTRE MINE SI FOSTUL SOT NU MAI SUNT SANSE SA FIM IMPREUNA? - Greu de crezut ca mai exista o sansa, cel putin nu deocamdata, poate peste cativa ani, el are nevoie acum de eliberare, de evadare, de libertate.

[DESTIN] BELLA 72 IN VIATA FOSTULUI SOTULUI MEU E DEJA O FEMEIE DORINA FOSTA LUI PRIETENA? - E deja o femeie, cu care e posibil sa mai fi avut o relatie candva, dar care s-a incheiat o data.

[DESTIN] DANA 1985 MI-ATI SPUS CA ANUL ACESTA ESTE UNUL DE RASCRUCE. CE SE VA SCHIMBA IN VIATA MEA (DOMENIU)? - Posibil unele chestiuni financiare sa se rezolve, dupa ce o vreme au mers pe teren subred, sau ceva legat de bani, de afaceri, de achizitii. Poate si ceva legat de domiciliu, casa.

[DESTIN] DIA 1980 VREAU SA DAU UN EXAMEN PESTE 3 LUNI.AM UN OARECARE DEZAVANTAJ FATA DE ALTII.AM SANSE SA IL IAU? - Nu te compara cu ceilalti, aici conteaza capacitatea ta de a-ti calcula corect puterile. Daca iti dai seama, cu realism, ca nu ai cum sa recuperezi acel dezavantaj orice ai face, mai bine il dai altadata, dar daca te concentrezi si te ambitionezi, poti reusi. Intreaba-te pe tine insati cat se poate de sincera daca poti! Nu-l da doar ca sa demonstrezi altora ceva, ci doar pentru tine!

[DESTIN] ELE 1975 AR FI BINE PT NOI O RELUARE A RELATIEI.EU GREU MI.L SCOT DE LA SUFLET,DAR VAD CA NU.I SUNT INDIFERENTA SI MA CAUTA - Nu inseamna ca a doua oara ar fi mai bine, ci ceea ce v-a separat candva ramane valabil si la o a doua incercare deci tot pe acelasi teren veti evolua, semn ca iar veti ajunge, odata, in acelasi punct sensibil. Daca fiecare isi asuma criticile si isi recunoaste greselile, ar mai fi o sansa, dar nu cred ca unul din voi priveste relatia cu responsbailitate.

[DESTIN] ELENA 1977. PANA CAND VOI LUCRA LA LICEUL UNDE SUNT ACUM? MA VOI INTOARCE LA FOSTUL LICEU UNDE AM FOST SI L-AM PIERDUT LA CONCURSUL DIN 2010? - Daca asta doresti, ai mai putea sta aici inca vreo 3 ani. Totusi, e posibil, la un moment dat, sa ai mai multe catedre, sa lucrezi in mai multe locuri, poate la mai multe licee. Se va ivi la un moment dat sansa ca tu sa alegi dintre mai multe variante, dar nu e neaparat si vechiul loc de munca printre aceste optiuniul, ci altceva.

[DESTIN] GEORGI 1983 CE SENTIMENTE IL LEAGA PE RAZVAN DE MINE? DAR DE CEALALTA? - Din pacate e multa minciuna in inima lui. Se minte si pe el, va minre si pe voi, pe amandoua la fel de mult, ca atare e posibil sa nu fie sincer cu niciuna din voi. Se complace in aceasta situatie si nu poate lua decizii.

[DESTIN] GEORGI 1983 RAZVAN S A CASATORIT DIN TIMPUL RELATIEI CU MINE SI TOTUSI MI ATI SPUS C AR PUTEA FI SUFLETUL MEU PERECHE. E POSIBIL SA - Intrebarea ta a ajuns incompleta. Cred ca ar fi bine sa te detasezi incet de el, ce a fost a fost, nu cred ca mai aveti vreun drum impreuna, el a ales si ar fi bine sa-i respecti alegerea, fara sa mai lupti pentru el. Altfel ai trai intr-o continua iluzie. Mai bine ti-ai fixa alt vis in minte, deschide-te spre ceea ce e cu adevarat pus deoparte pentru tine, nu mai privi inapoi.

[DESTIN] IOANA 1982 CATI COPII VOI AVEA SI LA CE VВRSTГ? - Cel mai probabil unuul singur, cam in urmatorii 8 ani.

[DESTIN] LAVINIA 1985 CAND MA VOI MARITA? - In urmatorii 7 ani, dar destul de lent, pentru ca ceva te va retine sa faci pasul.

[DESTIN] LAVINIA 1989 CE SIMTE IONUT PENTRU MINE, VA E -  Intrebarea ta a ajuns incompleta. Simte si atractie, si pasiune, si gelozie, si nesiguranta, deci e o furtuna de sentimente si ganduri in interiorul lui. Uneori simte si furie, de parca il si enervezi uneori, sau sunt momente cand sufletul lui e complet golit de sentimente. E dual sau schimbator.

[DESTIN] MARIAMA 1963 ESTE BINE SA RAMAN IN SERVICIUL ACTUAL SAU ESTE MAI BINE SA-L SCHIMB? - Tu ce gandesti in acest moment? Sondeaza in propriile tale ganduri si pune-ti in aplicare ideea care s-a incoltit in mintea ta, pentru ca aceea e corecta. Eventual mai astepta un pic, pentru ca momentan esti confuza, dar invreo 2-4 luni se vor clarifica lucrurile: se va ivi o veste sau o solutie care merita pusa in practica.

[DESTIN] MD 1985 LA SERVICIU AM O COLEGA (25 MARTIE) CARE SIMT CA NU MA PREA SIMPATIZEAZA. AR TREBUI SA AM GRIJA CU EA? - Da, incearca sa o tratezi cu un dram de distanta, dar nu inchide complet usa comunicarii cu ea, e posibil sa aiba nevoie de timp pentru a se apropia mai mult. Te priveste cu oarecare ostilitate sau adversitate, pentru ca e o fire egoista.

[DESTIN] MIHAI 1983 CARE ESTE DESTINUL MEU? - Ai o viata palipitanta, in care de multe ori o vei lua de la capat, de la zero, o viata cu multe lupte si adversitati, cu eforturi mari pentru a reusi sa te ajungi acolo unde vrei. E posibil sa reusesti cel mai mult in plan financiar.

[DESTIN] N. ALINA NINA 1982 CUM MERGE CARIERA MEA ANUL ACESTA? - Vor fi cateva momente mai dificile, poate si cateva stari de incertitudine, de insatisfactie, de parca nu primesti ceea ce astepti, desi e posibil sa primesti altceva in schimb, dar nu e cxeea ce doreai tu. Dar e un an totusi stabil, nu se schimba nimic major.

[DESTIN] NICOLETA 1988 MA VA IUBI CINEVA CU ADEVARAT IN VIATA ASTA? - Da, dar iubirea altora e cumva conditionata de capacitatea TA de a iubi cu adevarat pe altii, pentru ca nici tu nu reusesti sa iubesti deplin prea multa lume, cred ca ai resentimente si ganduri aspre fata de multa lume, justificate sau nu. Iubeste tu oamenii, si vei fi iubita!

[DESTIN] OANA 1981 ARE CRISTI PE ALTCINEVA?E IMPLICAT IN VREO RELATIE CU ALTA FEMEIE? E CEVA SERIOS? - Posibil sa fie interesat de o alta femeie, de aceea nu ar fi rau sa aveti o discutie foarte sincera si fara suparare fata in fata. Pune-i intrebari, calme, sincere, sa vezi ce spune. Nu te teme sa il infrunti.

[DESTIN] OANA 1981 SUNT GENUL DE FEMEIE PE CARE IL CAUTA CRISTI? VEDE IN MINE CEEA CE ISI DORESTE DE LA O FEMEIE? - Nu a gasit inca genul de femeie pe care il cauta, pentru ca el cauta ceva ce poate nici nu exista: sa fie si matura, dar si cu atitudine de copil, si serioasa, dar si vesela, si stabila si superficiala, deci chiar el e cel oscilant aici de aceea daca esti si asa, si asa, adica duala, la extreme, atunci e posibil sa fii cum ii place lui. Dupa el, femeia potrivita trebuie sa contina... doua femei.

[DESTIN] VIC 1980 CEL CU CARE MГ VOI CASATORI E PP FARMA - Intrebarea ta a ajuns incompleta. Posibil sa nu il cunosti pe cel cu care te vei casatori, un om fata ded catre la icnepout nu vei avea nicio simpatie, nicio atractie, ba chair o vreme s-ar putea sa-ti fie antipatic, dar lucrurile se vor schimba pe parcurs pana la iubire. Ai rabdare si credinta!

[RELATII] DIANA 1989 F + 1979 F - PRIETENE - Intr-o viata anterioara, intre voi a fost o iubire neimpartasita, platonica, sec reta. Una dintre voi era femeie si aceasta iubea in taina un barbat care era o aturitate in acele vremuri, o persoana importanta, de cuvantul caruia asculta toata lumea, o persoana cu functie importanta. Pentru ca pozitia sociala sau poate si alte diferente nu v-au lasat sa impartasiti o iubire publica, femeia de atunci i-a purtat toata viata o iubire credincioasa, devotata fiind acelui barbat, fara sa-i spuna vreodata ce simte pentru el. Posibil ca in aceasta viata sa se simta o relatiue de dominare a uneia dintre voi asupra celeilalte, o loialitate tacita, o prietenie oarecum supusa.

[RELATII] ELENA 1978 F + MICHAEL 1972 M - IUBITA-IUBIT - Voi doi v-ati mai intalnit in Egipt, cand unul din voi i-a fost tata celuilalt, dar un tata mai special, un tata intelept, cu o deschidere aparte asupra lumii, cu mult inaintea semenilor din acele vremuri. Parintele de atunci i-a deschis copilului sau interesul catre stele, probabil fiind unul din premergatorii astrponomiei din acele vremuri. Ba chiar e posibil ca parintele de atunci sa fi jucat un rol in constructia piramidelor, avand la baza calcule astronomice conform acelor timpuri. Aceasta deschidere spre cosmos, spre alte domenii decat cele specifice semenilor sai de atunci i-au creat astronomului o reputatie mai speciala, fiind considerat un ciudat, poate chiar lunatec, dar copilul a avut fata de parintele sau un imens respect, venerandu-l dupa moarte si facand tot pisibilul sa-i pastreze memoria in societatea acelor vremuri.

[RELATII] MONICA 1966 F + 1966 M SOTI - Unul din voi a fost soldat, celalalt a fost un nativ amerindian din triburile ce au populat America inainte de cucerirea spaniolilor. Probabil v-ati intalnit undeva in perioada de dupa cucerirea Americii de catre spanioli, iar intalnirea voastra a fost una agresiva, razboinica, de dominare,d e cucerire, bazata pe forta, soldatul de atunci creand mari prejudicii indianului din zona respectiva. Nu numai ca i-a ocupat terenurile, dar a incercat sa-i impuna si crediuntele, religia sa. Desi acum sunteti soti, e foarte posibil ca unul din voi sa aiba o fobie ascunsa, subconstienta fata de celalalt, ca si cum i-ar fi teama ca in orice moment i-ar putea lua ce are sau i-ar putea impune cu forta principii in care nu crede.

[MISIUNE] CLAUDIA NICOLETA 14.10.1979 - Tu ai rolul de sustinator din umbra pentru multe persoane carora le lipseste curajul si energia pentru a reusi in viata. Poti fi un prieten de nadejde la greu, un umar de suport pentru cei care nu au incredere in ei insisi, un bun consiolkier financiar, un prieten care ofera imprumuturi celor care au nevoie de bani, deci rolul tau pe aceasta lume are si niste implciatii foarte palpabile, de a oferi cuiva, de tot sau doar imprumut, lucruri de care au nevoie. Tu esti o sursa de energie pentru multi, un stimulent eficient, ca atare imagineaza-ti ca tu esti o priza la care se conecteaza multi, de-a lungul vietii, pentru a primi de la tine, cu generozitate si altruism, cate ceva din ceea ce au nevoie la un anumit moment al vietii. Nu te gandi ca tu doar te dedici, doar te daruiesti, doar te oferi altora, pentru ca aceasta generozitate iti va fi pe deplin recompensata primind si tu suport pentru tot ce iti propui. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] MIHAELA 23.04.1988 - Tu ai venit pe lume cu scopul de a cizela caractere, de a sculpta minti umane, de a le ajuta sa straluceasca, deci o misiune intr-un domeniu direct legat de invatamant sau educatie ti s-ar potrivi de minune. Poti fi un orator inzestrat, deci ori de cate ori trebuie sa iti exprimi parerile si ideile, o faci cu mult talent, cu convingere, deci ar fi bine sa iti cultivi mai mult aceste calitati, in domeniul comunicarii si predarii. Ca o faci organizat, ca profesor sau alt gen de educator, sau ca o faci in viata de zi cu zi, dedicandu-ti energia pentru a invata pe altii, bucuria ta e sa descoperi ca roca pe care ai slefuit-o in ani de zile a capatat forma si plus valoare. Si propriul trau cristal se slefuieste in acest timp, dar vei fi fericita sa descoperi ca atii si-au descoperit stralucirea si potentialul datorita tie. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] VASILE 25.03.1966 - Tu ai reale talente de scriitor sau de comunicator prin intermediul scrisului, ca atare orice text pe care tu il scrii joaca un rol in viata altora. Ca e prin natura meseriei tale, de a scrie mult, sau doar ceea ce scrii tu pe parcursul vietii, chiar si cele mai banale texte, toarna cate o picatura de inte;epciune din ceea cve sufletul tau stie. Ar fi ideal daca ai avea si talente de scriitor si sa incepi sa scrii, pentru ca tu poti fi un vindecator prin scris: un poet, un sctiitor, sau, daca nu scrii literatura, alt gen de texte prin care sa faci bine altora. Cauta o cale sa-ti trasmmiti mesajul in scris, dezvolta un blog, scrie o carte, tine un jurnal personal, scrie-ti din cand in cand cate o scrisoare, doar asa pentru tine insuti, pentru ca menirea ta pe lume implica acest dar! Tu trimiti in Univers misiunea ta prin cuvitnele pe care le scrii. Daca vreodata in viata ai scris cuiva un bilet sau o scrisoare prin care incercai sa ii alini o suferinta, atunci si aceasta a facut parte din misiunea ta. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] VERONICA 13.05.1983 - Apleaca-te mai mult asupra corpului tau, incearca sa atingi armonia trupului prin orice lucru care iti face bine. De exemplu sa faci sport - yoga, tai-chi, stretching, masaj etc - sa practici orice gen de exercitiu fizic dar care are si o componenta psihica/spirituala profund - e parte din menirea ta. Trebuie sa te ocupi mult de corpul tau, pentru a atinge armonia fizica si psihica prin regimul de viata pe care il adopti, asta constand in miscare, grija acordata trupului, alimentatie, relaxare. In alte vieti ti-ai chinuit si neglijat trupul, de aceea acum tu trebuie sa inveti sa-ti iubesti, sa-ti adori, sa-ti coplesesti corpul cu atentie, deoarece, daca acesta e in armonie, si celelalte planuri ale sale sunt in armonie: emotionalul, mentalul, spiritualul... Asta nu isneamna sa faci din aspectul fizic o obsesie, sa-l chinuiesti si mai mult pentru a fi perfect, ci doar sa ai grija de el pana la nivelul la care poti spune ca esti implinita, armoniosa, echilibrata pe toate planurile. Consuma si practica doar ceea ce iti prieste. [www.acvaria.eu]

[INGERI] CATALINA 1992 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A MI REGASI PACEA INTERIOARA SI A MA IMPACA CU MINE? - In primul rand sa descoperi sursa acestei stari de neimpacare cu sine, pentru ca s-ar putea ca nu ceea ce crezi tu ca e deranjant chiar sa fie asa, adica in spatele unor lucruri neplacute e posibil sa fie in fond cel mai bun lucru care ti se poate oferi, deci nu privi o piedica doar ca pe o piedica ci ca pe o provocare, o dezamagire ca pe un esec, ci ca pe o motivatie sa treci peste ea,. Nimic din ceea ce ti se pare greu sau negativ nu e asa, la urma urmei, de aici provine si nelinistea ta. Nu-ti mai face griji pentru orice, descopera ca si acele lucruri care nu iti convin sau nu iti plac sunt tot in beneficiul tau. Ai nevoie de un tratament energetic, de vindecare/eliberare de energii negative acumulate fara sa vrei. Esti descoperiota, cum s-ar spune, esti o carte deschisa in ochii tuturor, deci trebuie sa te protejezi mai mult, sa te invalui cu o platosa protectoare, sa ceri ajutor de la arhanghelul Mihail sa te protejeze mai mult, pentru ca atragi de multe ori catre tine energii negative de la altii. Ca atare, sfatul ingerilor e sa te protejezi mai bine, fizic, psihic, mental, emotional, energetic... Esti vulnerabila la energii negative care iti dau peste cap si pacea interioara. [www.acvaria.eu]

[INGERI] SORINA 1983 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A MA SIMTI IMPLINITA PE PLAN PROFESIONAL? SA SCHIMB DOMENIUL, SA INCEP CEVA NOU? - Mai intai intreaba-te daca ceea ce afci acum iti inspira stabilitate, o oarecare stare de confort pe care o poti accepta ca atare. Daca nu ai niciun sentiment de siguranta, daca nu ai prins radacini in ceea ce faci acum, inseamna ca nu acela e locul, sensul, spatiul potrivit tie, deci elibereaza-te de ceea ce nu iti place sau nu te reprezinta. Cauta adanc in sufletul tau acel sens care iti inspira incredere si securitate pe toate planurile si lasa-te dusa in directia aceea. Rupe spatiul in care te simti blocata si recapata-ti independenta. Da, ceva nou ar fi o idee, dar fa-o daca esti convinsa ca ceea ce faci acum te tine blocata intr-o zona in care nimic nu se mai misca. Ai nevoie de eliberare, sa primesti cu inima deschisa si luminoasa noul in viata ta. Descopera ce visezi si urmeaza-ti visul, esti intr-o perioada in care esti si ocrotita de sus, si inspirata de sus, deci asculta vocile ingerilor care iti soptesc in ureche ce e mai bine pentru tine. Ingerii iti spun: deschide-ti aripile si zbori libera! [www.acvaria.eu]

[SFAT] CRISTINA 1997 DESPRE PLANUL PROFESIONAL IN DATA DE 7 MARTIE 2015 - Desi cred ca l-ai rezolvat deja cu bine, acest plan cere cateva lucruri esentiale: sa nu-ti faci griji, pentru ca problema se rezolva usor, sa te gandesti daca acest plan implica si alte persoane, adica sa iti pui tu efortul in slujba altora, si sa ai incredere in sensul cel bun al planurilor la care te referi. Puterea de a te supune, capacitatea de a sluji pe altii, de a sta la dispozitia altora cand e cazul - sunt imporante aici, ca atare trebuie sa cobori un pic pretentiile, orgoliile, si sa faci cum ti se spune. Ai incredere ca eventualele sacrificii pe care le faci si momentele cand treci de la tine ceea ce nu iti place, vor da intr-un final roade foarte bune, deci pleaca-ti capul din cand in cand. [www.acvaria.eu]

[SFAT] CORINA 1977 GASIREA JUMATATII - Nu ai de ce sa-ti faci griji, esti pe drumul cel bun, doar ca acel moment nu a venit inca. Bucura-te de viata, valorifica ocaziile, asculta lucrurile care ajung la urechea ta. E posibil sa primesti deja multe sfaturi si indrumari prin propria intuitie, pe de o parrte, dar si prin vestile care vin spre tine, deoarece jumatatea ta vine, cumva, ca o soapta, ca o idee aruncata din mers pe care trebuie s-o auzi. Totul e sa primesti vestile cu bucurie, fara sa iti pui prea multe intrebari. Concentreaza-te asupra acestui plan cu toata energia, nu te mai pierde in directii care nu-si au rostul, nici in intrebari fara raspuns. Cheama-ti cu gandul jumatatea perfecta si concentreaza-te asupra lui ca si cum el ar fi deja acolo, la orizont, dar nu ti-ai focalizat inca prea bine simturile pentru a-l observa. Drumul spre acest scop se ingusteaza din ce in ce mai mult ca un fascicul ce tinteste exact acolo unde trebuie. [www.acvaria.eu]

[VIS] DANIEL 24.05.1989 - Personajele din vis nu au niciun rol anume, decat ceea ce reprezinta ele pentru tine, deci gandeste-te ce simbolizeaza Aniela sau ceilalti, nu ca ar anunta ceva in legatura cu ei. Ratacirea prin catacombe se refera la tine, tu esti intr-o pasa cam confuza a vietii tale in care nu ai descoperi inca lumina sau calea sau linistea. E un act la teatru, semn ca te simti simplu spectator, nu prea ai puterea sa schimbi scenariul ci te lasi dus de val. Aniela esti tu, nu intamplator numele fetei din vis suna similar cu al tau, Aniela - Daniel, deci ea ia in vis locul tau, ea e partea sensibila fin tine. E vorba de o fata ratacita, deci sufletul tau e un pic ratacit, ori insingurat, ori pesimist, ori trist. Probabil ai avut acest vis intr-o perioada de confuzie sentimentala, in care nu erai prea sigur pe sentimentele tale, poate prins intr-o relatie care nu te satisface si in care mai mult orbecaiesti, sau nu ai pe cineva alaturi care sa te multumeasca, de aceea visul ba vorbeste de inchisoare, ba de tanguiala, ba iti spune sa fugi... Gandeste-te la persoana feminina care exista in viata ta acum, nu cumva ea e pisica de care te temi? Vezi ca sunt doar cuvinte cu tenta negativa, ce anunta ca ceva nu e in regula in viata ta personala, in viata de cuplu, in viata sentimentala, in relatia cu o femeie importanta pentru sufletul tau (dar nu e vorba de Aniela). Visul iti cere sa analizezi foarte atent viata ta sentimentala din acest moment, pentru ca exista ceva care te tine captiv.  [www.acvaria.eu]

[HOP] TANIA 19.12.1963 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele: 1. URANUS PE ASCENDENT IN 2015-2016 - daca ora nasterii este corecta, aspect unic in viata - descrie o perioadă de mari bulversări în viata dv. Schimbările se resimt imediat, pentru că viata dv. iese putin de sub control. Trăiti evenimente uluitoare, cu viteze uimitoare si sunteti actor într-un film de actiune în care nu aveti timp nici să respirati. Treceti din transformare în transformare fără nici o pauză. Ceea ce credeti azi că s-a terminat, mâine poate cunoaste deja o altă răsturnare. Mereu e loc de altă înnoire, de alt soc, de altă schimbare. Trăiti evenimente ciudate, neobisnuite, fără precedent în viata dv., incidente socante care vă pot lăsa fără grai în anumite situatii. Treceti printr-o revolutie personală unică. Vă rupeti de tiparele vechi si vă manifestati vointa fără nici o opreliste din afară. Căpătati independentă totală si spuneti răspicat lumii cine sunteti si ce vreti. Cad granitele, sabloanele, regulile societătii în care trăiti. Acum sunteti liber în fata propriului destin, vă luati viata în mâini si o reformulati asa cum credeti de cuviintă. Nu mai acceptati conducerea nimănui, patronajul nimănui, sfatul nimănui, ci credeti că aveti si singur ceva de spus lumii. Iesiti la rampă si atrageti usor atentia asupra dv., mai ales că acum sunteti capabil de lucruri mărete, proiecte îndrăznete si evenimente socante. Aveti libertate deplină să faceti ce vreti, dar numai de dv. depinde cum valorificati această libertate. Ati putea să o luati acum si pe căi gresite, sub mirajul libertătii totale, fericit că nu mai este nimeni care să vă ghideze. Vă rupeti de părinti, de societate sau de trecut si vă croiti singur viitorul, dar puteti face si greseli: din grabă, din neatentie sau din prea multă încredere în fortele proprii. Sunteti în căutarea propriului drum si încercati câteva variante până se va ivi calea care vi se potriveste. Fiti pregătit de experimente dintre cele mai ciudate, pentru că acum parcă ati trăi într-o zonă crepusculară, cu întâmplări ciudate. Existenta dv. poate trece de la plus la minus peste noapte. Aveti un comportament instabil, neobisnuit din anumite puncte de vedere, o cu totul altă viziune asupra vietii, unii ar putea spune că mergeti complet împotriva curentului, dorind să fiti altfel. Sunteti ingenios, mereu atras de nou, de aparatură si alte inventii ale timpurilor moderne. Vă modernizati întreaga viată. 2. PLUTO CONJUNCT CU MERCUR IN 2016-2017 - un aspect unic in viata - descrie un moment de revelare a unui adevăr pe care probabil nu ati vrut să-l recunoasteti toată viata. Primiti – pe o cale mai putin obisnuită – un mesaj care vă descrie o anume situatie cu totul altfel decât o credeati dv. Socul informational poate fi mare, deci vi se poate răsturna complet ierarhia de valori pe care o cunosteati. Nu vă mai puteti baza pe ceea ce ati stiut până acum, ci trebuie să vă schimbati mentalitatea si modul de a analiza lucrurile. Pentru unii poate fi o modalitate nouă de exprimare (de exemplu de acum înainte va trebui să vorbiti si să gânditi în altă limbă - chiar si la figurat vorbind) schimbând complet vocabularul, modalitatea de exprimare, acordând atentie mai mare la ceea ce spuneti. Trebuie să vă adaptati altui mod de gândire. O călătorie vă poate schimba viata în această perioadă. Pot trece prin evenimente majore de destin copiii, fratii, verii dv. Vă schimbati mediul de cunostinte, rupeti legături vechi. Afacerile cunosc răsturnări spectaculoase: modificări de profil, de locatie, de colaboratori. Situatia financiară cunoaste si ea o răsturnare: o investitie imensă cu un scop grandios, dar riscantă. Totul poate ajunge acum la extreme în plan relational, financiar, intelectual sau informational. Tot ce vă ajunge la ureche este la nivel mare! Aveti parte de o întâlnire sau o lectie karmică prin care modul dv. de gândire se poate modifica profund, obligat să abordati altă mentalitate. O cunostintă din viata anterioară care a revenit în actuala dv. existentă cu un scop foarte bine definit vă va schimba viata, vă va ajuta – sau obliga – să vă modificati gândirea, chiar dacă ar putea avea la bază un tratament ceva mai dur de „corectie”. Primiti un mesaj de destin care vă poate da peste cap tot ceea ce ati gândit până acum. E posibil ca nu întotdeauna părerile dv. să fie întelese la justa valoare, adeseori fiind întelese exact pe dos, ceea ce poate provoca mari probleme de comunicare cu ceilalti, poate chiar mari tulburări în plan relational (conflicte, calomnii etc). Trebuie să fiti foarte atent la ceea ce spuneti, deoarece cuvintele pe care le rostiti acum ar putea avea o încărcătură fatală, deci evitati să înjurati, să blestemati, să acuzati sau să gânditi negativ fată de cineva, pentru că s-ar putea ca forta gândului să fie imensă si să declansati o imensă criză.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] LUMINITA 09.08.1953 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER CONJUNCT CU SOARELE NATAL DIN LEU in MAI-IUNIE 2015 - este un moment extrem de rar în viata dv. – o dată la 12 ani – care marchează o renastere, o înflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viată, gata să înfruntati toate problemele pe care le aveti cu deplină încredere în fortele dv. Cu un tonus atât de ridicat si cu o gândire atât de pozitivă, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbări în viata dv. si începeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Vă simtiti bine si degajati o energie pozitivă în orice situatie, ceea ce vă va asigura respectul celorlalti. Sănătatea este bună, tonusul ridicat, sunteti în vervă. Acum puteti atinge mult mai usor succesul în orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viată sau cu sexul opus, existând sansa începerii unei relatii ce ar putea duce la căsătorie. Bărbatii reusesc să se afirme cu succes prin energia pe care o degajă. Bărbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care îi fac să devină foarte mândri de copiii lor. Reusita socio-profesională este favorizată acum, deci v-ati putea remarca usor în proiectele dv. Vă bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioară care vă dă senzatia că detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capătă acum altă culoare, mult mai luminoasă, si sunteti extrem de aproape de a spune că sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care vă manifestati personalitatea cu mai multă energie si încredere. Acum s-ar putea naste o altă identitate: vă schimbati numele, vă căsătoriti, preluati o nouă functie, deci arătati lumii un alt om decât erati înainte. Arătati lumii o personalitate optimistă, pozitivă, care nu se lasă înfrântă de greutătile vietii. Norocul e de partea dv. datorită acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti încredere în propriile forte, entuziasmul e maxim, vă avântati în tot ce faceti cu o poftă nebună. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele să găsiti fericirea. E timpul să vă lărgiti orizonturile si să duceti îndrăzneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fără limite acum, de aceea să nu vă mire că lumea va spune despre dv. că ati devenit prea încrezut sau plin de sine, dar părerea dv. despre sine se îmbunătăteste simtitor, alunecând chiar în extrema cealaltă: de la timiditate si neîncredere la vanitate si mândrie. Veti reusi să-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Vă simtiti bine în pielea dv. si visele dv. cresc mai mult în această perioadă, considerându-vă mult mai puternic decât înainte. V-ati regăsit forta interioară. Este un moment bun pentru manifestarea cu mai multă energie a propriei personalităti, pentru faimă, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatăl sau reprezentantii puterii în fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activităti creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil. 2. LILITH CONJUNCT CU LILITH DIN POZITIA NATALA - IULIE-AUGUST 2015 - este un moment rar în destinul omului, ce are loc o dată la 9 ani. La această distantă de ani apar cutremure mai grave în viata dv. ce se manifestă în diverse planuri ale existentei. Poate fi un soc prin care achitati o datorie karmică fată de cineva. O dată la 9 ani treceti printr-o situatie dificilă care vă lasă derutat pentru o vreme. Faceti un sacrificiu si treceti mai departe. Plătiti un tribut si vă continuati viata cu o nouă lectie învătată. Poate fi un pericol, un risc, un exces, o greseală, o mare încercare a vietii, o criză sentimentală, un ghinion, o pierdere, un esec, o situatie absurdă care vă poate uimi pentru o perioadă, dar după care vă veti ridica si veti merge mai departe. Acest moment astrologic vine de obicei cu bulversări profunde. Un factor perturbator vine ca să vă pună la încercare rezistenta. Pe cei slabi îi doboară, pe cei puternici îi căleste. Viata dv. este dată putin peste cap odată cu această conjunctie, deci vă puteti astepta la ciudătenii în fata cărora trebuie să vă demonstrati capacitatea de a vă canaliza fortele pentru a le surmonta cu succes.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] ALINA 20.05.1984 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din AUGUST 2014 pana in OCTOMBRIE 2015 Jupiter trece acum prin casa VIII  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de PROBE, mister, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, accidente, incercari karmice, datorii karmice, crize, pierderi, aspecte ascunse, procese, banii altora, credite, castiguri, mosteniri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, moarte, renastere. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN REVENIT IN SCORPION IN OPOZITIE CU SOARELE NATAL DIN TAUR - aspect ce v-a influntat si la finalul anului 2014 si care are loc o data la aprox. 28-29 de ani - descrie o perioadă în care dati piept cu mari piedici si întârzieri în proiectele dv. Mereu vă veti confrunta cu câte o problemă care amână rezultatele acestui efort, veti resimti o oarecare lipsă de orizont, vă veti simti, temporar, blocat în tot felul de oprelisti. O perioadă în care răbdarea dv. va fi intens pusă la încercare. Tot ce apare în această perioadă ani, apare cu efort, asteptare si insistentă. Resimtiti o puternică senzatie de iritare si pesimism, nu vedeti vedea fata luminoasă a lucrurilor, ci pentru o perioadă vă veti lăsa influentat de negativism, crezând că ceea ce doriti să faceti nu se poate face. Veti spune mai des ca oricând „nu pot”, „imposibil”, „renunt”, dar este doar o probă de încercare prin care trebuie să vă demonstrati maturitatea, angajarea si seriozitatea de a vă asuma responsabilităti. Rezolvarea problemelor depinde de capacitatea dv. de concentrare si de vointa dv., dar si de răbdarea pe care o veti dezvolta. Trebuie să constientizati lectiile de viată în fata cărora sunteti pus si să trageti din tot ce vi se întâmplă o concluzie ce vă va fi de ajutor mai târziu. Este o perioadă grea, dar cu atât mai mari vor fi rezultatele la finalul acestei perioade dificile. Vă simtiti închis între niste ziduri strâmte si nu aveti curajul să vă manifestati personalitatea. Nu aveti curajul sau... nu aveti voie să o faceti, depinde de situatia în care vă aflati. Viata dv. pare prinsă într-o capcană sau blocată într-o închisoare, timpul trece si nu puteti face nimic concret cu viata dv. Este doar o perioadă de repaus din cauza unor oprelisti de netrecut. Vă simtiti pedepsit, oprimat, vinovat sau sanctionat pentru unele probleme din trecut. Nu reusiti să străluciti ci cădeti într-o fază de penumbră. Trebuie să vă asumati vina, dacă aveti vreuna, si să acceptati imobilitatea la care sunteti supus. Este o perioadă de pasivitate prelungă în care vi se pare că nu ajungeti nicăieri. E doar o stare de asteptare.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] BIBI 16.11.1974 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din AUGUST 2015 pana in SEPTEMBRIE 2016 Jupiter trece acum prin casa X  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de CARIERA, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie, destin. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS IN TRANZTI PRIN BERBEC IN TRIGON CU LUNA NATALA DIN SAGETATOR indică o perioadă de emotii puternice, în care tot ceea ce simtiti este la dimensiuni mari. Sunteti nervos si agitat, capricios si schimbător si puteti trece de la o extremă la alta într-o clipă, de la râs la plâns si de la plus la minus în cel mai scurt timp. Viata familială cunoaste o înnoire, o energizare, relatiile de familie – cu partenerul de viată, copiii si rudele – sunt dinamice si stimulative. Vă bucurati de un dialog bun în cuplu si în cămin. Sunteti totusi mai greu de înteles din cauza deselor schimbări de dispozitie. Starea de sănătate e bună si vă bucurati de o bună energie fizică. Aduceti schimbări de decor în casă, cu sansa achizitionării unor obiecte noi pentru confortul casei (televizor, masină de spălat etc). Simtiti nevoia unor modificări în cămin si începeti prin înnoirea decorului. Aveti acum o minte alertă, încât ati putea acumula mari cantităti de informatie. Sunteti foarte spontan si rapid în reactii, facilitând legăturile interumane. Rezolvati problemele cotidiene în modalităti unice si neobisnuite. Sunteti o persoană strălucitoare, plină de energie, si vă bucurati de ajutorul prietenilor, mai ales din partea femeilor. [www.acvaria.eu]

[ASPECT] CRISA 08.09.1976 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din MAI 2015 pana in SEPTEMBRIE 2016 Jupiter trece acum prin casa VII  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de CUPLU, casnicie, casatorie, relatia cu partenerul de viata, relatia cu societatea, contactul cu lumea, reciprocitate, cooperare, schimb, egalitate, armonie, complementaritate, asociere, parteneriate, contracte, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata in ochii celorlalti. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER CONJUNCT CU SOARELE NATAL DIN FECIOARA - adica Jupiter trece prin zodia dv. natala - este un moment extrem de rar în viata dv. – o dată la 12 ani – care marchează o renastere, o înflorire pe toate planurile. Sunteti mai energic, mai entuziast, mai plin de viată, gata să înfruntati toate problemele pe care le aveti cu deplină încredere în fortele dv. Cu un tonus atât de ridicat si cu o gândire atât de pozitivă, totul se va rezolva cu succes. Simtiti nevoia unei schimbări în viata dv. si începeti chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Vă simtiti bine si degajati o energie pozitivă în orice situatie, ceea ce vă va asigura respectul celorlalti. Sănătatea este bună, tonusul ridicat, sunteti în vervă. Acum puteti atinge mult mai usor succesul în orice domeniu. Femeile au relatii extrem de bune cu partenerii de viată sau cu sexul opus, existând sansa începerii unei relatii ce ar putea duce la căsătorie. Bărbatii reusesc să se afirme cu succes prin energia pe care o degajă. Bărbatii care au copii pot trece acum prin evenimente care îi fac să devină foarte mândri de copiii lor. Reusita socio-profesională este favorizată acum, deci v-ati putea remarca usor în proiectele dv. Vă bucurati de protectia unei persoane influente sau chiar dv. atingeti o pozitie superioară care vă dă senzatia că detineti puterea asupra altora (sanse de promovare). Viata dv. capătă acum altă culoare, mult mai luminoasă, si sunteti extrem de aproape de a spune că sunteti fericit. Totul merge bine. Puteti cunoaste unele din cele mai importante succese ale vietii dv. prin care vă manifestati personalitatea cu mai multă energie si încredere. Acum s-ar putea naste o altă identitate: vă schimbati numele, vă căsătoriti, preluati o nouă functie, deci arătati lumii un alt om decât erati înainte. Arătati lumii o personalitate optimistă, pozitivă, care nu se lasă înfrântă de greutătile vietii. Norocul e de partea dv. datorită acestei atitudini mereu deschise si joviale. Aveti încredere în propriile forte, entuziasmul e maxim, vă avântati în tot ce faceti cu o poftă nebună. Acum sunteti pe deplin protejat de destin si aveti toate sansele să găsiti fericirea. E timpul să vă lărgiti orizonturile si să duceti îndrăzneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteti. Orgoliul dv. creste fără limite acum, de aceea să nu vă mire că lumea va spune despre dv. că ati devenit prea încrezut sau plin de sine, dar părerea dv. despre sine se îmbunătăteste simtitor, alunecând chiar în extrema cealaltă: de la timiditate si neîncredere la vanitate si mândrie. Veti reusi să-i convingeti si pe ceilalti de valoarea dv. Vă simtiti bine în pielea dv. si visele dv. cresc mai mult în această perioadă, considerându-vă mult mai puternic decât înainte. V-ati regăsit forta interioară. Este un moment bun pentru manifestarea cu mai multă energie a propriei personalităti, pentru faimă, recunoastere, celebritate, afirmare, succes, pentru iesirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relatii sentimentale, pentru iubire, pentru relatii bune cu tatăl sau reprezentantii puterii în fata dv. – sef, director, presedinte – pentru activităti creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacante, pentru creatie, pentru nasterea unui copil.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] MAGDA 24.09.1978 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din AUGUST 2014 pana in AUGUST 2015 Jupiter trece acum prin casa XI  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de PRIETENI, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: NODUL NORD CONJUNCT CU SOARELE NATAL DIN BALANTA - acest aspect are loc o data la aprox 18 ani - poate aduce un eveniment de destin prin care viata dv. capătă o altă culoare. Atunci veti cunoaste o altă fatetă a propriei dv. personalităti, poate în alte conditii de viată, în care energia dv. devine maximă, cheful de a trăi la fel si descoperiti dintr-o dată că o latură a personalitătii dv. nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelării unei alte identităti, practic după acele luni descoperind că ati devenit altul. Este un moment foarte important, ce are loc o dată la 18 ani în viata unui om. Din 18 în 18 ani vi se aduce aminte care e drumul dv. în viată, vi se dă o lectie de destin prin care trebuie să rectificati ceva din directia pe care mergeti. Va fi un moment în care mâna destinului intervine din nou în viata dv. pentru a vă oferi o lectie de viată profundă si cu urmări semnificative. Orice e posibil atunci, si dacă priviti putin în trecut si analizati retrospectiv acelasi eveniment ce a avut loc acum 18 ani. Meditati putin asupra acestui moment din trecut pentru a sti cam în ce fel un astfel de eveniment astrologic vă poate schimba viata, pentru că el nu poate trece neobservat, descoperind, în timp, ce urmări a lăsat. [www.acvaria.eu]

[CUPLU] ANCA SIMONA16.02.1974 EA+16.05.1964 EL
EA - VARSATOR, Junon in VARSATOR, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - TAUR, Junon in SCORPION, DRAGON DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR + TAUR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU + DRAGON - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] DESIREE 9.03.1994 EA + 22.03.1994 EL
EA - PESTI, Junon in SCORPION, CAINE DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - BERBEC, Junon in BALANTA, CAINE DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI + BERBEC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE + CAINE - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] LAVINIA 01.09.1988 EA +02.06.1984 EL
EA - FECIOARA, Junon in RAC, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - GEMENI, Junon in RAC, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA + GEMENI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + SOBOLAN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CALCUL] ALEXANDRA 31.05.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] IRINA 07.10.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

 

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®