®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

MAGAZIN KRISTALE.RO

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna APRILE 2015

 ARHIVA LUNII APRILIE 2015
Ultima actualizare a acestei pagini: 15 mai 2015 08:13

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI1-30 APRILIE 2015
ASTRO-CALCUL -
1-30 APRILIE 2015
CICLURI
PLANETARE - 1-30 APRILIE 2015
CUPLUL, PE SCURT
- 1-30 APRILIE 2015
CURIERUL DESTINULUI -
1-30 APRILIE 2015

MARILE HOPURI
- 1-30 APRILIE 2015
MARILE SCHIMBARI
- 1-30 APRILIE 2015
MESAJE ANGELICE
- 1-30 APRILIE 2015
MISIUNEA PERSONALA -
1-30 APRILIE 2015
MISTERELE NOPTII
- 1-30 APRILIE 2015
PERIOADE KARMICE - 1-30 APRILIE 2015
RELATII KARMICE - 1-30 APRILIE 2015

UN SFAT PRIETENESC -
1-30 APRILIE 2015
VIATA ANTERIOARA -
1-30 APRILIE 2015

Toate rubricile ASTRO-SMS: [DESTIN] [VIS] [CALCUL] [CUPLU]
[ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT]
[
INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE
]

Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!

RECOMANDARE: pentru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in arhiva, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului sau urmariti noutatile noastre pe FACEBOOK, deci dati-ne un LIKE pentru a fi in legatura directa cu noi.

---Aici se incheie arhiva lunii APRILIE 2015---

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 APRILIE 2015
Rubricile: CURIERUL DESTINULUI/(Destin). RELATII KARMICE/(Relatii), MISTERE NOPTII/(Vis), MESAJE ANGELICE/(Ingeri), VIATA ANTERIOARA, ASPECTUL ANULUI/(Aspect), MARILE SCHIMBARI/(Schimbari), MARILE HOPURI/(Hop), ASTRO-CALCUL/(Calcul), CUPLUL PE SCURT/(Cuplu)

[DESTIN] ANDRAC 1983 CE AM INSEMNAT PENTRU COSMIN SI DACA MA VOI CASATORI CU EL? - Casatorie nu, dar de insemnat, da, ai insemnat mult, au fost sentimente aici, mai ales ca voi doi va reintalniti iar si iar de vreo 3 vieti anterioare incoace. V-ati iubit de fiecare data in aceste ultime 3 reincarnari.

[DESTIN] A.FELICIA 1977 CUM TREBUIE SA MA COMPORT CA SA RAMAN LA SERVICIUL ACTUAL MAI MULT TIMP? VOI AVEA MAI MULT TIMP SERVICIUL ACTUAL? - Sunt mari sanse sa ramai aici multa vreme, daca iti vezi serios de treaba, daca lupti sa te remarci, daca esti eficienta si implicata trup si suflet si daca si tu, la randul tau, te simti bine acolo. Se anunta vremuri si mai bune in cariera, deci ar trebui sa demonstrezi ce poti! Esti sub o stea norocoasa acolo!

[DESTIN] ALINA 1974 AR FI BINE SA SCHIMB LOCUL DE MUNCA PANA LA, SFARSITUL ANULUI? - Daca lucrurile au scapat de sub control la jobul actual, daca nu te simti apreciata asa cum consideri ca meriti, daca atmosfera e ostila si daca nu te mai simti bine acolo, atunci da!

[DESTIN] ALINA 1974 V. ESTE SINCER SI CORECT IN RELATIA CU MINE? - Da, asa pare, dar e cumva nesigur, poate si de aici senzatia ca ar ascunde ceva sau ca nu intelegi clar ce are de gand.

[DESTIN] ANDREEA 01.09.1986 CE MI SE REZERVA IN CARIERA IN PERIOADA URMATOARE - SCHIMBARE DE JOB, AVANSARE? - Mult mai probabil o schimbare de job, de parca se incheie o etapa la actualul loc de munca. Va fi o alta atmosfera, fie ca pleci in alta parte, fie ca se rezolva acolo unde esti acum unele aspecte nesigure. Oricum e ca o relaxare, ca o eliberare.

[DESTIN] BEA 68 PRIMESC AMENINTARI DE LA FOSTUL SOT. PANA UNDE SE VA AJUNGE!? - Nu se va opri asa de usor, e jignit, ranitr, enervat, ceva nu ii convine, de parca vrea musai sa te vada pe tine plecand sau suferind... Dar rabda, s-ar putea ca nepasarea ta sa il dezarmeze.

[DESTIN] BEA  68 RESESC LA EXAMENUL DIN LUNA MAI PENTRU POSTUL DE SEF SERVICIU? - Nu e clar, pentru ca mai exista cineva care vizeaza acel post si are la fel de mari sanse. Dar chiar daca nu vei lua postul, vei avea ceva important de invatat de aici, poate fi punctul de plecare spre altceva, spre alt nviel.

[DESTIN] C.GHEORGHE 1976 CIND MA VOI CASATORI - Casatoria ta ar fi trebuit sa aiba loc deja in trecut, de-a lungul anilor cam din 5 in 5 ani. Ca atare s-ar mai putea ivi o ocazie la 40 de ani. Dar sansele sunt totusi foarte reduse pentru a gasi ceea ce astepti!

[DESTIN] CAMELIA 1987 CAND SI CUM IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Ar fi sanse sa apara chair destul de curand, de exemplu anul acesta sau in urmatorii 2 ani, dar pana la el e posibil sa mai existe o relatie esuata.

[DESTIN] CAMELIA 1987 CE VIITOR ARE RELATIA CU B? - Nu prea pare sa aiba viitor, de parca voi doi nu sutneti compatibili. Relatia voastra mai are nevoie de timp sa se "coaca", deci inca nu e clar daca aveti viitor impreuna...

[DESTIN] CRIS 68 VA LUA FIUL MEU EXAMENUL DE FACULTATE LA MEDICINA? - Posibil sa il tenteze si altceva, deci ori are doi asi in maneca, ori poate intra chiar la doua facultati. Trebuie sa se decida ce vrea, de parca inca nu e sigur ca emdicina e calea finala. Dar daca medicina e alegerea, pana la urma ar putea ajunge acolo, poate nu chair din prima incercare.

[DESTIN] DANA 1968 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA?  - Sansele sunt cam mici in acest sens: ce ai intalnit in trecut nu a fost la nivelul sperat, ceea ce ai acum e deceptionant sau deloc... si nici in viitor nu vin ocazii prea bune. De cunoscut barbati - vei mai cunoaste, dar niciunul nu iti va inspira incredere pentru o casatorie.

[DESTIN] DANI 1991 CAND VOI REUSI SA-MI CUMPAR APARTAMENTUL MULT VISAT? DE CINE SAU DE CE AR PUTEA DEPINDE ACEST LUCRU? - Vei reusi, dar nu singur, ci ori prin casatoria ta deci impreuna cu sotia, ori cu ajutorul parintilor. De unul singur nu detii inca resursele necesare dar in vreo 2 ani de acum inainte e posibil sa se prefigureze mai clar acest vis.

[DESTIN] DELA 1979 FIRMA IN CARE LUCREZ VA AVEA SUCCE - Intrebarea a ajuns incompleta! Succesul e oscilant, vor fi si momente bune, si momente mai poutin bune, dar in general e vorba de un curs ascendent, in timp.

[DESTIN] DELA 1979 VREAU SA FAC UN CURS DE MASAJ TERAPEUTIC.VOI REUSI CA ASTA SA FIE O SURSA DE VENIT SI CU TIMPUL SA IMI DESCHID UN CABINET? - Da, poti reusi, daca iti place si te vezi facand asta o viata! Sunt mari sanse ca acest curs sa deschida o perspectiva complet noua in cariera!

[DESTIN] DELIA IMI VOI INTALNI JUMATATEA ANUL ACESTA? ROG ANONIMAT! MULTUMESC - ...cum sa iti ofer anonimat la o intrebare care apare de 5 ori pe saptamana? O vei intalni curand, inca nu a venit vremea, dar nu mai ai mult de asteptat!

[DESTIN] GEORGI 1983 E POSIBIL SA FII FOST UNU DINTRE BARBATII A,O SAU R JUMATATEA MEA? - Cel mai probabil O. El e cel mai aproape de ceea ce ar fi putut fi jumatatea ta.

[DESTIN] GEORGIANA 1983 CUM AR TREBUI SA ARATE, CE ZODIE ETC, BARBATUL CU CARE O SA RAMAN? - Posibil sa fie vorba de o zodie de foc, o fire puternica, impusisva, grabita, nervoasa, sportiva. Ca aspect, nu am detalii, aceste lucruri nu se vad.

[DESTIN] GHITA 1967 CAND VOI FI NUMIT PE FUNCTIA PROMISA? - Desi nu o obtii usor, poate si pentru ca mai sunt si altii care vizeaza functia aceea, posibil totusi sa pornesti pe acest drum pana prin iulie sau la inceputul anului viitor.

[DESTIN] GHITA 1967 CUM O SA MA DESCURC IN NOUA FUNCTIE? - Daca nu astepti lucruri imposibile, daca esti sincer si, daca nu stii ceva, recunosti si ceri ajutor sau sfaturi, lucrurile vor evolua bine, dar e ceva ce te dezamageste sau de care iti este putin teama. Ai incredere deplina in tine si in resursele tale, fara sa te temi!

[DESTIN] INA 1981 IMI DORESC O RELATIE SERIOASA CU C. VA AJUNGE SA MA IUBEASCA? - Sansele exista, cu o conditie: ca el sa nu iubeasca pe altcineva, sa nu fie in alta relatie. Dar daca el e deja cuplat, sansele sunt zero. E atractie aici, reciproca, dar nu si iubite.

[DESTIN] INA 1981 REFERITOR LA RASPUNSUL DIN 29.03.2015 DESPRE JUMATATEA MEA.IN CIRCUMSTANTE SI CAND IL VOI INTALNI?SAU IL CUNOSC DEJA?CU CE SE OCUPA? - Nu il cunosti inca, si primele intalniri aproape ca vor trece neobservate, pentru ca nu va veti remarca unul pe altul, decat asa, lsuperficial, ca simple cunostinte. Posibil chiar sa va ignorati la inceput, sa nu va placeti prea mult, pentru ca primele intalniri sunt chiar proba voastra de incercare, daca aveti forta de a trece peste primele piedici ca sa va cunoasteti mai bine, Pentru ca exista riscul sa va respingeti unul pe altul la primele intrevederi, fara sa fie neaparat intalniri amoroase.

[DESTIN] INA 1989 VOI REUSI SA GASESC ANUL ACESTA JOBUL CARE MI SE POTRIVESTE? - De gasit vei gasi, dar nu pe acela pe care il visezi si care consideri ca te implineste. Insista totusi, dar ramai cu picioarele pe pamant, ca nu cumva sa visezi ceva ce nici macar nu exista. Dar intre timp mai studiaza ceva, mai acumuleaza niste experienta!

[DESTIN] IULIAN 1982 PE CINE VA LUA M. SA STEA CU EA SI SA AIBE GRIJA DE EA: PE G. PE M. SAU PE L? - Cele mai mari sanse duc catre M, dupa care ar veni L.

[DESTIN] LARA 1974 ROG INTREBARE CONFIDENTIALA. - Nu prea simte ceea ce poate ai dori, deci nu e nimic curat, de suflet la mjijloc. Probabil e o prietenie placuta, o colaborare eficienta, dar nu e iubire, daca la asta te referi.

[DESTIN] LILIANA 22.09.1984 ACTUALUL LOC DE MUNCA NU MI SE MAI POTRIVESTE. CE SCHIMBARI SE ARATA? - Se anunta alt job, dar nu neaparat curand, ci candva in urmatorii 2 ani, dar de tine depinde sa ai curajul schimbarii. Nu vine pe tava, ci tu trebuie sa-l cauti, sa il provoci, sa il descoperi. Daca vrei schimbarea, trebuie s-o pornesti tu, sa faci ceva in directia asta!

[DESTIN] LILICA 1980 DACA VOI DUCE SARCINA PANA LA CAPAT - Cel mai probabil da.

[DESTIN] LORI 1979 CE SANSE SINT SA MAI FIU IMPREUNA CU SEBASTIEN? - Mici, dar totusi exista. Daca intre voi a intervenit deja o ruptura si acum inca mai suferiti ade pe urma acelei separari, posibil ca amandoi, in sinea voastra, sa doriti o discutie. Ar fi buna o astfel de discutie, nu neaparat pentru a relua relatia, dar macar pentru a repara niste lucruri ramase in coada de peste sau neclarificate. Daca in timpul acelei discutii se infiripa din nou ceea ce a fost inainte, dar dintr-o alta viziune (deci nu pentru a merge pe acelasi drum ca inainte), atunci da, mai sunt sanse, deci e nevoie de o alta atitudine!

[DESTIN] LUCIA 1989 CAND IL VOI CUNOASTE PE ACEST BARBAT CU CARE MA VOI CASATORI SAU IL CUNOSC DEJA? - Nu este exclus sa fi auzit macar ceva despre el in trecut, poate e o fosta iubire sau cineva care ti-a fost drag candva, poate chiar visezi inca la acea persoana, dar e posibil sa fie ceva platonic si inocent.

[DESTIN] LUMI 1975 MA VA MAI IUBI SOTUL MEU CARE ARE O AMANTA, MERITA SA RAMAN LANGA EL? -  Daca ramai langa el, nu se va intampla pentru ca ar mai fi iubitre, ci pentru ca aveti niste sarcini asumate reciproc pe care nu le-ati incheiat. Merita sa lupti, dar nu spera ca mai e vorba de iubire aici, ci doar niste datorii!

[DESTIN] LUMI 1975 MERITA SA MAI RAMAN CU - Merita dopar daca si tu esti convinsa ca merita, pentru ca daca tu simti ca nu se mai poate face nimic, nu vei putea trai in micniuna sau iluzie. Cred ca voi mai aveti multe de facut impreuna.

[DESTIN] MONA 1979 MA VOI ОMPACГ CU SOЮUL MEU? - Sunt mari sanse de impacare, mai ales daca aveti si copii impreuna,. Aveti nevoie de un plan nou de viitor, de o speranta noua in care sa investiti amandoi optimism si energie, un plan frumos care sa va stimuleze pe amandoi! Aveti prea multe in trecut care va leaga ca sa pierdeti tot ce ati cladit impreuna, deci luptati!

[DESTIN] MONICA 1979 EU ЄI SOЮUL MEU SUNTEM ОN PRAGUL D - Din cauza diacriticelor ciudate pe care le-ai folosit, mesajul  ajuns incomplet. Dar probabil ma intrebai de divort. Nu prea vad divort, incat sunt mari sanmse ca voi doi sa reparati neintelegerile. Cred ca niciunul nu doreste acest diuvort, deci se mai poate face ceva, discutati, comunicati, gasiti solutii. Dar daca ati epuizat toate solutiile si va faceti mai mult rau unul altuia, pesemne ca divortul e singura voastra cale de a va linisti.

[DESTIN] OLTITA 1968 CE VIITOR ARE RELATIA MEA CU IULIAN? MA IUBESTE? VA DIVORTA DE SOTIA LUI? - Posibilitatea divortului, in cazul lui, e mare intre 2010-2016, dar daca ei doi mai au ceva de impartit, e posibil sa accepte amandoi povara unei relatii dificile, ca un compromis. Nu va fi deloc usor nici pentru relatia voastra, ca atare el e la mijloc intre tine si ea, fiindu-i foarte greu sa decida.

[DESTIN] OLTITA 1968. CARE ESTE VIITORUL RELATIEI FOSTULUI MEU SOT, ADRIAN CU DANIELA. DE CATI ANI SUNT AMANTI? SE VO - Imi pare rau, dar daca e deja fost sot, nu cred ca am dreptul sa vorbesc despre viata altor persoane fara acordul si stirea lor! Intreaba doar ce te priveste pe tine personal! Tot ce pot sa spun e ca ei doi s-au intalnit cu un scop karmic, sa-si regleze nbiste datorii din alta viata.

[DESTIN] SILVIA 1979 IN CE AN SI PERIOADA O SA MA INTALNESC CU VIOREL. MULTUMESC - Daca va veti intalni - repet: daca! - ar putea fi posibil in primele 5 luni ale anului viitor. Dar nu cerd ca se va intampla asa cum speri acum.

[DESTIN] SIMONA 1980 E BINE SA PLEC LA VARA DIN NOU PE 2 LUNI IN GERMANIA,O SA MA ACCEPTE INAPOI LA PETROM LA INTOARCERE? - Mi-e teama ca nu te vei mai putea intoarce la petrom daca faci aceasta alegere. Deci nu prea e bine, privind din punctul de vedere al jobului stabil! Mai gandeste-te!

[DESTIN] TAIA 1955 CAND VOI PRIMI INAPOI BANII IMPRUMUTATI LUI LIVIU? - Ii vei primi, dar trebuie sa insisti un pic, sa il fortezi cumva, deci nu cred ca ti-i inapoiaza de vorba buna, ci trebuie sa-l iei mai tare. Insista mai mult in urmatoarele 3 luni si fii ferm in solicitare, nu astepta sa-si aduca el aminte.

[DESTIN] TAIA 1955 VOI LUCRA SI DUPA PENSIONARE LA ACTUALUL LOC DE MUNCA? - Posibil, dar ori va fi norma redusa de lucru, ori va fi doar ceva temporar, pentru ca nu iti va mai face placere sa lucrezi acolo. Se vor mai tensiona un pic lucrurile acolo, incat vei renunta chiar tu la idee.

[DESTIN] TEODORA 1977 CAND SI CU CINE MA VOI CГSГTORI? - Cele mai mari sanse de casatorie ar putea sa fie ori in urmatorii 2 ani, ori in jurul anului 2019. Va fi o casnicie reusita, din iubire, dar nu primul care apare in calea ta de acum inainte e si omul sortit ca sot. Posibil ca pana la el sa mai ai o relatie. Nu il cunosti inca.

[RELATII] SILVIA MARILENA 1980 F +1978 M - FOSTI IUBITI - In alta viata tu ai fost mult un tanar rebel, un incepator, un novice, un ucenic intr-un domeniu pe care fostul iubit, cel care era el candva, era deja experimentat si vechi. El a vrut sa iti predea tie mai departe niste invataturi, sa impartaseasca din cunostintele sale foarte bogate, dar tu ai avut o atitudine superficiala si usuratica si ai refuzat lectiile sale. E foarte posibil ca el sa fi fost un fel de medic, de felcer, ceva in domeniul sanatatii, si ar fi dorit ca tu sa-i calci pe urme. Ti-a lasat in grija cu incredere deplina tot ce a invatat si acumulat el, ti-a incredintat tie misiunea de a lupta in continuare cu boala, probabil ti-a lasat in grija si unele documente scrise, carti de mare valoare, retete medicale conform acelor timpuri, documente foarte importante pentru el, pe timpul vietii, dar tu, tanar si superficial fiind, nepasator fata de valoarea pe care ti-a lasat-o, ai ignorat dorintele celui batran si i-ai risipit "comoara" pe care ai lasat-o. Ca atare acum s-ar putea salipseasca increderea intre voi, superficialitatea de atunci resimtindu-se si acum, generand alte dezamagiri, dar probabil prin roluri inversate. [www.acvaria.eu]

[RELATII] SIMONA 1980 + 1971 SOT SI SOTIE - Voi doi v-ati cunoscut intr-un mediu rural, in perioada imperiului Roman, in vremuri foarte grele, de foamete si saracie. Tu ai fost complet la mana lui, adica depindeai in totalitate de deciziile lui, de marinimia lui, de ordinele dictate de el, el iti dadea de mancare, el te domina, el te conducea, dar tu ti-ai acceptat umil pozitia, stiind ca nu exista altceva. Posibil ca senzatia de dependenta sa se resimta si astazi intre voi, de parca nu puteti unul fara celalalt. Practic, inteaga ta viata a fost condusa de el, el fiind atunci ori un fel de legiuitor al zonei in care locuiai, ori avea drept de viata si de moarte asupra ta. De la el primeai mancarea, un loc sa dormi sau de lucru, el a dictat tot ce tinea de viata ta anterioara, tu neavand nicio libertate, niciun drept. Poate ai fost un servitor umil la ordinele stapanului. [www.acvaria.eu]

[VIS] CORABIE 29.06.1981 - Visul cu cainele: Nu e deloc rau sa plangi in vis, dimpotriva, e o eliberare de frici si emotii negative! Cainele din vis e simbolul lucrurilor la care tii, de aceea le si tii la piept. Ce tii la piept daca nu ceea ce iti este mai drag si mai apropiat? Nu e neaparat o iubitre, sau o relatie, sau o prietenie, ci e mai degraba ceea ce propria ta fiinta are nevoie, careia ii lipseste ceva. Te simti nesigura, ai nevoie de ocrotire. Cainele e si protector, dar si el la randul lui are nevoie sa fie ocrotit, deci cainele din vis esti tu, cea care are nevoie de ocrotire si dragoste. Ai un dor, ai un gol in suflet, pe care momentan nu ti-l umple nimeni si nimic, e acel caine mort din bratele tale. Poate tocmai ai pierdut ceva ce ti-a fost drag si de care ti-ai legat sentimentele si sperantele, dar plansul nu e deloc o resemnare in acest caz. Dimpotriva, e deschiderea ta spre a iubi din nou, spre a-ti lega inima de altcineva sau altceva cat de curand. Lacrimile au eliberat aceste emotii negative si ti-au spalat sufletul de ceea ce a fost. Visul iti spune sa iti deschizi sufletul spre altceva la fel de important! Lacrimile curg si se usuca, la fel si amintirile...  [www.acvaria.eu]

[VIS] CORABIE 29.06.1981 - Visul cu bataia: Evident ca nu desprre violenta vorbeste visul, ci despre pasiune. E nevoie de mai multa pasiune in relatia voastra, ca sa luptati impotriva rutinei sau monotoniei. Patul inseamna ceva relaxant, calm, linistit, dar poate uneori iubirea are nevoie si de putina actiune, ca atare tu si iubitul ar trebui sa va ganditi la acele planuri in care s-a instalat banalul si pasivitatea si sa aduceti un plus de noutate. Visul iti cere chiar tie ceva mai multa implicare, sa ai curajul sa spui ce e bine, ce nu e bine, ce astepti, ce nu ai primit, fiind nevoie de o comunicare mai alerta si mai energica intre voi, de putina actiune! Visul iti spune sa nu lasi monotonia sa se instaleze in iubirea voastra.  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] DAN 1985 - Tu ai venit pe lume cu talente artistice, dar numai tu stii daca ti le-ai dezvoltat si educat, pentru ca educatia proprie e si ea una din misiunile tale personale. Scoala, de orice natura ar fi ea, face parte din menirea ta pe pamant, ca atare, daca ai acordat studiului suficienta atentie, inseamna ca ti-ai atins scopul. Scoala e cu dublu sens in cazul tau: pe de o parte sa te scolesti tu cat mai mult, sa te cizelezi prin studiu, sa evoluezi permanent de la faza de boboc pana la cea de maestru, indiferent de domeniul in care profesezi, si pe de alta parte, sa predai si tu altora mai mici sau necunoscuitatori decat tine. Ca atare daca ti se ofera vreodata ocazia sa inveti pe altul sa isi descopere, dezvolte si valorifice talentele, fa-o cu bucurie. In alta ordine de idei, ai putea fi un artist, un pictor de natura sau flori, sau un artist in domeniul aranjamanetelor florale, sau peisagist, sau pur si simplu gradinar sau florar, oricum o arta in stansa legatura cu planetele si florile. Cauta, poate nici nu ai descoperit inca acel talent. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] ROXANA 2000 DE CE SUNT ATAT DE DIFERITA DE RESTUL OAMENILOR SI DE UNDE AM PASIUNEA PENTRU ANIMALE IN SPECIAL PISICI? - In alte vieti, tu ai avut mai multe existente de scurta durata, adica nu ai depasit zona copilariei. Ai fost extrem de iubit si de rasfatat, multa lumea te adora. Multa lume chiar spunea despre tine ca esti un inger intrupat pe pamant, datorita bunatatii tale fantastice. Ai fost si un exemplu pentru acele vremuri, pentru ca undeva in analele istoriei, prin scrierile acelor vremuri, ce a mai ramas din ele, s-a vorbit despre tine, copilul care erai atunci. Ai fost un copil divin, in sensul ca in acele vremuri, chiar daca ai trait putin, tu ai invatat multa lume sa fie mai buni, mai ieratori, mai apropiati, poate s-au incheiat si razboaie sau dispute folosindu-te pe tine ca model. De aici pesemne si sentimentul tau ca esti mai speciala, tocmai pentru ca in alte vremuri lumea te-a privit ca pe un model de iubire si iertare. Ai venit si acum pe lume sa daruiesti aceleasi lucruri minunate, dar sa nu crezi ca nu vei si suferi din cauza celor carora tu le oferi iubirea, pentru ca unii nu au invatat lectia iertarii de la tine. Pisicile sunt si ele tot una din preferintele tale de copil din alte vremuri, si copil, in suflet, ai ramas si acum, pisicile oferindu-ti iubire. Citeste pe net mai multe desp[re copii de cristal sau copii curcubeu, posibil sa fii unul dintre ei!  [www.acvaria.eu]

[INGERI] MIHAELA 1968 ESTE F BARBATUL CU CARE IMI VOI REFACE VIATA SAU SORTITUL MEU NU A AJUNS LA MINE INCA? - Ingerii iti transmit sa te lasi dusa de val, sa nu incerci nici sa controlezi lucrurile si nici sa le stii pe toate in detaliu. E bine sa nu te grabesti la decizii si nici la concluzii, ci lasa-te purtata de iubire, asa cum e ea. Timpul, in felul in care trece el, are multe sa te invete, deci nu incerca sa cauti o logica in relatie. Gandeste-te de cate ori in tercut ai vrut sa stii acelasi lucru si nu ai aflat sau te-ai inselat, ca atare ingerii iti aspun sa lasi lucrurile sa curga in voie catre viitor. Nici compara prezentul cu trecutul, nici nu te mai gandi la iubirile tale anterioare, decat ca motiv sa mai inveti cate o lectie, si lasa-te condusa de Cupidon care e langa tine si te va sustine in permanenta. Daca F e cel sortit, fii sigura ca ingerii iti vor sopti asta la ureche la momentul potrivit. Lasa relatria voastra sa se desfasoare firesc. Daca ai sti ca e sau nu e el sortitul, nu te-ar ajuta mai mult decat primesti deja de la relatia voastra. Fii sigura ca vei primi alte informatiile necesare exact atunci cand lucrurile se vor mai clarifica, pentru ca tu insati esti foarte confuza. Sfatul ingerilor e: las-o mai moale, fara graba, afla mai multe despre el inainte de a lua o decizie, si nu te grabi sa extragi concluzii la intrebarea: e el sau nu? Afla de ce a aparut el in viata ta inaitne de a-ti da raspunsul singura.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] ANDREEA 23.06.1994 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din AUGUST 2015 pana in AUGUST 2916 Jupiter trece acum prin casa XI  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de PRIETENI, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS PE DESCENDENT - intra in CASA VII pe care o va influenta pana prin 2022 - indică o perioadă de câţiva ani cu mari surprize în plan relaţional. Aveţi o imensă nevoie de a vă păstra propria libertate, chiar dacă faceţi parte dintr-un cuplu. Pentru unii poate fi o perioadă de concubinaj, fără a ajunge neapărat la căsătorie. Vă eliberaţi încet-încet de capcana numită ”căsnicie” şi vă revendicaţi propria independenţă. Reveniţi la propriul spaţiu pe care l-aţi avut înainte de a vă căsători, vă regăsiţi propria lume, vechii prieteni, vechile preocupări. Deşi continuaţi relaţia din care faceţi parte, vă luptaţi pentru propriile drepturi. În cazul unei relaţii de cuplu sufocante, acum vă puteţi rupe de orice constrângeri şi vă impuneţi propria voinţă. Există chiar risc de divorţ, dar care poate fi o eliberare, nu o nenorocire. Încălcaţi sau reziliaţi contractele în care eraţi implicat pentru că nu mai suportaţi regulile impuse de alţii. Este o perioadă propice ruperii de diverse asocieri din care făceaţi parte: cuplu, afaceri, grupări sociale etc. Ieşiţi din organizaţii, partide, cluburi pe care le-aţi frecventat anterior. Vreţi să fiţi pe cont propriu şi nu mai puteţi întreţine relaţii armonioase cu societatea. Vă daţi demisia din acele asociaţii care nu vă mai priesc, în care simţiţi că nu mai aveţi nici un cuvânt de spus sau în care vă este îngrădită libertatea de expresie sau de mişcare. Preferaţi să evoluaţi pe cont propriu, fără a mai ţine cont de alţii.  Ati putea cunoaşte acum un partener de viaţă mai original, neobişnuit, şi există şansa de a vă căsători pripit sau neaşteptat, întâlnindu-vă jumătatea printr-o întâmplare ciudată, într-un mediu de prieteni, într-o organizaţie sau într-un club. [www.acvaria.eu]

[KARMA] STEFANIA 18.02.1977 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2014-2015 - urmatoarea va fi - 2027-2031. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2049-2051.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul DECEMBRIE 2014 - MARTIE 2016 - Nodul Nord traverseaza lent casa XI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: PRIETENI, relatii, societate, lume, distractii, umor, originalitate, calatorii, planuri de viitor, dorinte, sperante, vise, independenta, libertate, capacitate de integrare in grup, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consiliere, spatiu, publicitate, umanitate. 3. INDEMNUL PERIOADEI: socializeaza, fa-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implica-te in proiecte grandioase, de perspectiva, upgradeaza-ti viata, modernizeaza-te, adapteaza-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, invata ceva nou, descopera lucrurile cele mai noi ale lumii, asociaza-te unui grup de interese in care te regasesti, dedica-te oamenilor, fii prietenos, descopera un domeniu nou de studiu! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] MIHAELA 20.08.1966 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER IN TRANZIT PRIN LEU IN CONJUNCTIE CU SOARELE NATAL (IULIE 2015)- - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani, acum are loc pentru a… oară - este un moment extrem de rar în viaţa dv. – o dată la 12 ani – care marchează o renaştere, o înflorire pe toate planurile. Sunteţi mai energic, mai entuziast, mai plin de viaţă, gata să înfruntaţi toate problemele pe care le aveţi cu deplină încredere în forţele dv. Cu un tonus atât de ridicat şi cu o gândire atât de pozitivă, totul se va rezolva cu succes. Simţiţi nevoia unei schimbări în viaţa dv. şi începeţi chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Vă simţiţi bine şi degajaţi o energie pozitivă în orice situaţie, ceea ce vă va asigura respectul celorlalţi. Sănătatea este bună, tonusul ridicat, sunteţi în vervă. Acum puteţi atinge mult mai uşor succesul în orice domeniu. Femeile au relaţii extrem de bune cu partenerii de viaţă sau cu sexul opus, existând şansa începerii unei relaţii ce ar putea duce la căsătorie. Bărbaţii reuşesc să se afirme cu succes prin energia pe care o degajă. Bărbaţii care au copii pot trece acum prin evenimente care îi fac să devină foarte mândri de copiii lor. Reuşita socio-profesională este favorizată acum, deci v-aţi putea remarca uşor în proiectele dv. Vă bucuraţi de protecţia unei persoane influente sau chiar dv. atingeţi o poziţie superioară care vă dă senzaţia că deţineţi puterea asupra altora (şanse de promovare). Viaţa dv. capătă acum altă culoare, mult mai luminoasă, şi sunteţi extrem de aproape de a spune că sunteţi fericit. Totul merge bine. Puteţi cunoaşte unele din cele mai importante succese ale vieţii dv. prin care vă manifestaţi personalitatea cu mai multă energie şi încredere. Acum s-ar putea naşte o altă identitate: vă schimbaţi numele, vă căsătoriţi, preluaţi o nouă funcţie, deci arătaţi lumii un alt om decât eraţi înainte. Arătaţi lumii o personalitate optimistă, pozitivă, care nu se lasă înfrântă de greutăţile vieţii. Norocul e de partea dv. datorită acestei atitudini mereu deschise şi joviale. Aveţi încredere în propriile forţe, entuziasmul e maxim, vă avântaţi în tot ce faceţi cu o poftă nebună. Acum sunteţi pe deplin protejat de destin şi aveţi toate şansele să găsiţi fericirea. E timpul să vă lărgiţi orizonturile şi să duceţi îndrăzneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteţi. Orgoliul dv. creşte fără limite acum, de aceea să nu vă mire că lumea va spune despre dv. că aţi devenit prea încrezut sau plin de sine, dar părerea dv. despre sine se îmbunătăţeşte simţitor, alunecând chiar în extrema cealaltă: de la timiditate şi neîncredere la vanitate şi mândrie. Veţi reuşi să-i convingeţi şi pe ceilalţi de valoarea dv. Vă simţiţi bine în pielea dv. şi visele dv. cresc mai mult în această perioadă, considerându-vă mult mai puternic decât înainte. V-aţi regăsit forţa interioară. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multă energie a propriei personalităţi, pentru faimă, recunoaştere, celebritate, afirmare, succes, pentru ieşirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relaţii sentimentale, pentru iubire, pentru relaţii bune cu tatăl sau reprezentanţii puterii în faţa dv. – şef, director, preşedinte – pentru activităţi creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacanţe, pentru creaţie, pentru naşterea unui copil. 2. SATURN PESTE ASCENDENT (dupa care intra in casa I) - acest aspect are loc o data la aprox. 28-30 ani - Indică o perioadă importantă din viaţa dv. de care aveţi parte doar o dată la 28 de ani. Se poate spune că acum faceţi cunoştinţă cu noua dv. identitate: mai matură, mai serioasă, mai aşezată, trecând cu bine de marile încercări ale primilor ani de viaţă. Acum drumul dv. capătă stabilitate, temelie, securitate, fără a mai avea parte de schimbări sau cutremure frecvente. Viaţa dv. se aşează pe un fundament solid. Lumea vede în dv. un om de încredere, credibilitatea dv. creşte dar şi responsabilităţile ce vă revin. Vi se încredinţează sarcini importante, luaţi pe umerii dv. obligaţii mai grele, aşa cum i se cere unui om adult, deci nu vă mai puteţi juca cu viaţa dv. Aţi depăşit perioada experienţelor, acum ştiţi încotro se îndreaptă viaţa dv. deci trebuie să vă implicaţi serios. Sunteţi mai conştiincios, mai muncitor şi mai silitor ca oricând, vă asumaţi responsabilităţi dificile, conştient că numai de dv. depinde să le îndepliniţi cu succes. Sunteţi mult mai precaut, nu mai aveţi curajul să vă avântaţi în direcţii incerte, ci căutaţi numai stabilitatea. Aţi depăşit entuziasmul şi nebunia tinereţii, şi căutaţi un teren sigur pe care să evoluaţi. Nu vă mai place nesiguranţa, aventura, ci vă clădiţi o viaţă mai sigură. Sunteţi mai răbdător, mai încrezător în forţele proprii, se vede că aţi învăţat lecţiile majore ale vieţii, şi nu vă temeţi de provocări. Aţi atins pragul de maturitate mult aşteptat, de care acum puteţi fi mândru. Nimeni nu va mai spune acum că nu ştiţi ce vreţi sau nu ştiţi ce faceţi, dimpotrivă, respectul lumii creşte şi  lăsaţi o impresie bună: de om responsabil, matur, serios, înţelept. Începe o nouă viaţă pentru dv., dar sunteţi pregătit pentru orice.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] TAIA 18.07.1955 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. SATURN se intoarce in Scorpion si trece inca o data PESTE ASCENDENT (VARA 2015) - acest aspect are loc o data la aprox. 28-30 ani - Indică o perioadă importantă din viaţa dv. de care aveţi parte doar o dată la 28 de ani. Se poate spune că acum faceţi cunoştinţă cu noua dv. identitate: mai matură, mai serioasă, mai aşezată, trecând cu bine de marile încercări ale primilor ani de viaţă. Acum drumul dv. capătă stabilitate, temelie, securitate, fără a mai avea parte de schimbări sau cutremure frecvente. Viaţa dv. se aşează pe un fundament solid. Lumea vede în dv. un om de încredere, credibilitatea dv. creşte dar şi responsabilităţile ce vă revin. Vi se încredinţează sarcini importante, luaţi pe umerii dv. obligaţii mai grele, aşa cum i se cere unui om adult, deci nu vă mai puteţi juca cu viaţa dv. Aţi depăşit perioada experienţelor, acum ştiţi încotro se îndreaptă viaţa dv. deci trebuie să vă implicaţi serios. Sunteţi mai conştiincios, mai muncitor şi mai silitor ca oricând, vă asumaţi responsabilităţi dificile, conştient că numai de dv. depinde să le îndepliniţi cu succes. Sunteţi mult mai precaut, nu mai aveţi curajul să vă avântaţi în direcţii incerte, ci căutaţi numai stabilitatea. Aţi depăşit entuziasmul şi nebunia tinereţii, şi căutaţi un teren sigur pe care să evoluaţi. Nu vă mai place nesiguranţa, aventura, ci vă clădiţi o viaţă mai sigură. Sunteţi mai răbdător, mai încrezător în forţele proprii, se vede că aţi învăţat lecţiile majore ale vieţii, şi nu vă temeţi de provocări. Aţi atins pragul de maturitate mult aşteptat, de care acum puteţi fi mândru. Nimeni nu va mai spune acum că nu ştiţi ce vreţi sau nu ştiţi ce faceţi, dimpotrivă, respectul lumii creşte şi  lăsaţi o impresie bună: de om responsabil, matur, serios, înţelept. Începe o nouă viaţă pentru dv., dar sunteţi pregătit pentru orice. 2. NEPTUN TRECE PESTE FUNDUL CERULUI LA INTRAREA IN CASA IV (2016-2017) acest aspect are loc o singura data in viata - Visele dv. devin imposibile şi faceţi planuri măreţe cu privire la confortul dv. personal. Visaţi la o casă ca în poveşti şi aveţi impresia că vă puteţi schimba peste noapte mediul în care trăiţi. Riscul de a face modificări nerealiste în mediul dv. este major. Sunteţi în stare să schimbaţi casa cu gândul la ceva mai bun şi ajungeţi într-o casă cu mult sub aşteptări. Vă fură orizonturile şi vreţi să vă schimbaţi domiciliul în alt oraş sau altă ţară crezând că acolo merg câinii cu colaci în coadă. Visaţi la un spaţiu al dv. dar fără a avea vreo bază logică în ceea ce construiţi. Chiar şi cei mai apropiaţi vă pot trăda acum aşteptările. Vă puneţi toată încrederea într-o rudă care face nişte promisiuni tentante şi ea vă dezamăgeşte cumplit. Chiar şi părinţii sau copiii dv. vă pot crea acum motive majore de decepţie, deci ar trebui să deschideţi bine ochii chiar şi faţă de cei pentru care aţi băga mâna în foc cu alte ocazii. Acum nu e momentul să credeţi cu tărie în loialitatea rudelor dv., pentru că aţi putea avea surprize neplăcute. Riscaţi acum o relaţie sentimentală virtuală cu o persoană care vă promite marea şi sarea, dar nu se va alege nimic de promisiunile sale. Nu renunţaţi la mediul sigur în care trăiţi – casă, familie, domiciliu - pentru nişte castele de nisip în alt spaţiu, pentru că ar putea rămâne simple vise irealizabile. Nu aveţi un sentiment de securitate în casa dv., visaţi altceva, să vă refaceţi mediul în care trăiţi, ori alături de alte persoane, ori într-o altă casă. ATENTIE: aceste 2 aspecte au loc la datele indicate doar daca ora nasterii dv. este corecta!  [www.acvaria.eu]

[HOP] ILEANA 12.04.1985 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER IN TRANZIT PRIN LEU IN OPOZITIE CU JUPITER NATAL (MAI 2015) - acest aspect are loc o data la aprox. 12 ani - generează dorinţa de schimbare profundă a vieţii, pe fondul unei puternice insatisfacţii din ultimii câţiva ani. Acum se relevă o nouă direcţie prin care aceste frustrări pot fi depăşite, deci poate fi un moment de turnură foarte important. Chiar dacă şansele sunt reduse, totuşi nu vă veţi lăsa doborât de piedici, ci veţi lupta pentru a vă înnoi perspectivele şi idealurile. Este o perioadă în care vi se pare că viaţa dv. scapă de sub control, pentru că vi se oferă mai multe decât puteţi duce. Starea de extenuare creşte şi totul pare enorm: grijile, problemele, insatisfacţiile. Este posibil să vi se atragă atenţia – de undeva de sus - unde aţi exagerat şi unde aţi comis unele erori, pentru a le putea repara. Este o perioadă de excese şi  abuzuri, pe toate planurile, deci trebuie să învăţaţi să păstraţi măsura şi echilibrul în toate. Nu vă întindeţi mai mult decât puteţi face faţă, altfel riscaţi un eşec. E posibil să vă puneţi întrebări existenţiale majore legate de sensul vieţii, fiindu-vă teamă că drumul pe care mergeţi de câţiva ani nu este cel potrivit, şi vă gândiţi la o schimbare importantă de sens. Parcă simţiţi, pe undeva în interiorul dv., că ar exista şi alte căi pe care nu le-aţi încercat şi poate că pe acolo vă este drumul. 2. JUPITER IN TRANZIT PRIN FECIOARA IN OPOZITIE CU MERCUR NATAL (OCTOMBRIE 2016) - acest aspect are loc o data la aprox. 12 ani - descrie o perioadă dificilă în plan comunicaţional. Aţi putea avea şansa de a lua legătura cu persoane care vorbesc în altă limbă dar să remarcaţi că nu vă puteţi înţelege eficient cu aceştia. Călătoriile sunt riscante, evitaţi-le în această perioadă. Afacerile merg prost, situaţia financiară scârţâie iar interacţiunea dv. cu lumea este deficitară. Nu investiţi sume mari în cumpărăturile acestor perioade pentru că se vor dovedi a fi afaceri proaste. Parcă v-aţi împotmolit într-un impas de care nu puteţi trece şi nici nu puteţi exprima prin cuvinte ceea ce vi se întâmplă. Relaţiile cu fraţii sau cu persoanele tinere sunt dificile. Nu sunteţi la maximum de randament intelectual, deci puteţi lăsa o impresie mai proastă asupra capacităţilor dv. Eventualele confruntări intelectuale – conversaţii, examene, concursuri, conferinţe – nu vor fi trecute cu notă maximă pentru că nu vă puteţi concentra eficient. Puteţi fi impulsiv în judecată, luaţi decizii fără a fi suficient informat, pierdeţi din vedere detaliile cele mai importante şi nu prea îi ascultaţi pe ceilalţi. Sunteţi intolerant, exagerat, atras de calomnie şi minciună, ceea ce vă poate aduce probleme.  [www.acvaria.eu]

[CUPLU] CRISTINA 05.12.1970 EA + 24.04.1971 EL
EA - SAGETATOR, Junon in TAUR, CAINE DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - TAUR, Junon in GEMENI, PORC DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE + PORC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GABRIELA GELSOMINA 26.08.1969 EA + 20.05.1981 EL
EA - FECIOARA, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - TAUR, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA + TAUR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS + COCOS - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI 

[CALCUL] ANAIS 30.01.2015 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] GABRIELA GELSOMINA 26.08.1969 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] SEMIDA 21.05.1977 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 APRILIE 2015
Rubricile: CURIERUL DESTINULUI, UN SFAT PRIETENESC, VIATA ANTERIOARA, RELATII KARMICE, MISIUNEA PERSONALA, MESAJE ANGELICE/INGERI, ASPECTUL ANULUI, MARILE SCHIMBARI, MARILE HOPURI, ASTRO-CALCUL, CUPLU

[DESTIN] ALEX 1994 LA SFARSITUL LUNII IULIE O SA SUSTIN EXAMENUL PT ACADEMIA DE POLITIE. O SA FIU ADMIS? - Daca reusesti sa iti controlezi bine emotiile si reactiile, sunt sanse mari de reusita. Lupta, concentreaza-te, invata, nu e o victorie usoara!

[DESTIN] ANA 1980 CAND E POSIBILA O INTALNIRE CU C? - S-ar putea sa se puna problema unei intalniri in urmatoarele 4-5 luni, dar ramane de vazut daca e si realizabila, daca nu cumva unul din voi e prins in alte treburi, probabil de serviciu, care sa nu va permita o intalnire. Dar e mai bine sa va intalniti, ca sa intelegeti mai bine niste lucruri!

[DESTIN] ANA 1980 CE VIITOR AR AVEA O RELATIE CU C?- Ar merge, cu o conditie: ca nici tu, nici el sa nu fiti preocupati si de o alta persoana, pentru ca apoare aici cifra 3, semn ca unul din voi... umbla pe doua fronturi!

[DESTIN] ANDRA 1994 SE VA INTOARCE ADRIAN LA MINE? -  Ar fi bine nici sa nu-ti doresti asta, ci sa te detasezi, sa te relaxezi, sa uiti si sa ierti ce trebuie iertat, si sa te deschizi cu incredere si optimism spre alta relatie, mult mai buna. Adrian nu ti-ar oferi deloc ceea ce inima ta doreste, deci nu-ti lega toate visele de el!

[DESTIN] ANDREEA 1986 CE SE VA INTAMPLA CU CASNICIA MEA? O SA-MI GASESC LINISTEA SI FERICIREA CU EL SAU FARA? CE IMI REZERVA VIITORUL? - Acum, anul acesta, esti intr-un moment important pentru casnicia ta, deci trebuie sa te concentrezi asupra ei mai mult. Saturn trece acum pentru rpima oara in viata ta exact peste asteroidul casniciei, si cere mai multa intelepciune si gandire pozitiva din partea ta si a sotului. Dar da, e totusi un an greu, in care toleranta si rabdarea iti sunt puse la incercare, dar merita sa lupti pentru a pastra ceea ce ai. Sunt mari sanse sa se instaleze linistea in cuplu daca va respectati unul altuia dorintele si libertatile./

[DESTIN] BELA + CONSTANTIN MAI PUTEM FI IMPREUNA? - Cred ca ti-am mai arspuns la aceasta intrebare de vreo 10 ori... ca atare nu garantez pentru faptul ca invarti aceeasi intrebare in fel si chip... Reciteste raspunsurile mele si ai sa intelegi - daca vrei sa intelegi... - care e realitatea. Nu mai puteti fi asa cum ati fost candva, s-a rupt firul, dar relatia mai poate renaste, cumva, dar pe un nivel rational, matur, distant, conform varstei voastre. Iubire insa nu mai e.

[DESTIN] CORINA 1977.CUM VA FI RELATIA MEA CU CORNEL?O SA TINA? - Nu prea are consistenta relatia voastra, ori nu e sincera, ori nu e profunda, ci e mai degraba o joaca, deci mai aveti mult de lucru la relatia voastra. Cred ca nu stii multe despre el, lucruri care pot sta in calea dezvoltarii relatiei voastre. Poate dura, dar mai aveti multe de reparat!

[DESTIN] CRISA 1976 VOI AVEA COPII IN VIATA ASTA? - E mai degraba un vis, care nu pare a se realiza prea curand... Copiii se vor naste doar daca tu schimbi ceva major in viata ta: mentalitatea, locul, partenerul, modul de a iubi, alimentatia, stilul de viata... La directia pe care mergi acum nu se vad copii la orizont, deci chibzuieste profund si vezi ce trebuie schimbat musai! In urmatorii 3-5 ani se poate!

[DESTIN] DANIEL 1989 CAND VOI LOCUI SINGUR IN APARTAMENT? - Oricand se poate, chiar si foarte curand, pe nepusa masa, sa apara o sansa. Dar in urmatorii 3-5 ani sigur.

[DESTIN] DORU 1963 M-AM ОNDRГGOSTIT DE NICOLETA. ESTE E - Mesajul a ajuns asa cum il vezi, probabil ai folosit diacritice, care au taiat mesajul... Mai ai rabdare, mai cunoaste-o, mai testeaza relatia, pentru ca se ascund aici niste iluzii, niste secrete, niste lucruri care, cand se va da deoparte ceatza iubirii, le vei descoperi si nu iti vor fi chair pe plac. Nu te pripi!

[DESTIN] ELA 1968 VOI INCEPE O RELATIE DE LUNGA DURATA IN ACEST AN? CUM AM SA L RECUNOSC? MULTUMESC! - Nu inca, adica nu de durata, dar ai putea incerca o relatie cu cineva, insa e posibil sa nu-ti inspire incredere si sa nu vrei sa o duci mai departe. Barbatii pe care ii intalnesti anul acesta nu sunt prea corecti sau sinceri, apeleaza la minciuna.

[DESTIN] ELA 1979 CE SIMTE R FATA DE MINE?TOT MA MAI URASTE? VOM FI DIN AMICI VREODATA?CE POT EU FACE - Nu e ura ceea ce simte el, dar nu mai e nici ce a fost candva, interesul fata de tine a scazut, e mai rece, s-a schimbat mult, nu mai e cel pe care l-ai cunsocut. Nu e o relatie serioasa, profunda, matura. Intr-o zi el nu va mai avea niciun rol in viata ta, ci vei renunta la el.

[DESTIN] FLORY 1975 CE SANSE SUNT SA AM O RELATIE SERIOASA CU S.? - Mici, dar exista totusi, pentru ca de la el vin unele rezerve, poate pentru ca e concentrat acum pe alte probleme din viata lui, si pana nu le aseaza pe un fagas normal, nu se gandeste la altceva. Ai rabdare cu el, el trebuie sa se adune, acum e pe parcursul unor schimbari care il streseaza. Nu si-a facut ordine in viata...

[DESTIN] IOANA 1985 VOM MAI FORMA VREODATA UN CUPLU, POSIBIL O FAMILIE FERICITA, EU SI DRAGOS? - Daca aveti deja ceva timp in urma, impreuna, adica relatria voastra exista deja, sunt mari sanse ca relatia sa evolueze frumos in timp, dar nu te grabi, ia-o incet, pas cu pas, construind relatia in ani!

[DESTIN] JULIETA 1976 VOI REUSI SA IMI SCHIMB LOCUL DE MUNCA CU CEVA MAI BUN, PENTRU A PUTEA STA MAI MULT CU COPILUL MEU? MULTUMESC. - Candva da, dar e posibil sa nu fie foarte curand! In viitor te vad mai mult alaturi de copil, ceea ce inseamna ca viata profesionala se mai relaxeaza. Dar nu cred ca anul acesta...

[DESTIN] JULIETA 1976 IMI VOI REFACE VIATA? AM DIVORTAT DUPA MULTI ANI DE CASATORIE. NU MAI VREAU SA SUFAR. MULTUMESC. - Sunt mari sanse sa incepi o alta relatie, deci sa mai existe un barbat important in viata ta, dar nu prea curand. Greu vei gasi pe cineva asa cum iti doresti, care sa iti inspire incredere, desi vei mai incerca, dar e posibil sa nu se ridice nimeni la nivelul asteptarilor tale, de aceea vei spune de multe ori ca e mai bine fara, decat sa faci compromic-susuri. O vreme vei fi singura...

[DESTIN] MD 1985 VOI MAI AVEA VREO RELATIE SENTIMENTALA PANA IMI VOI INTALNI SOTUL? - Mai degraba incercari, tatonari, aventuri, iluzii, relatii nereusite, deceptii, dar din toate ai multe de invatat!

[DESTIN] MIHAELA 1981.DE CE TOT AM IMPRESIA CA I VREA SA IMI STRICE PRIETENIA CU A? - E o oarecare invidie egoista la mijloc, nu pentru ca ar vrea ceva de la el, ci mai degraba de la tine. Vede ceva ce, in comparatie cu tine, ea  nu are si ar vrea sa fie ca tine. Intr-un fel ea se crede mai... superioara tie si pentru ca tu ai ceva ce ea n-are, se simte dezavantajata si geloasa.

[DESTIN] MIHAELA 1973 CE SE VA INTAMPLA CU RELAIA MEA - Se aseaza o oarecare ceata peste relatia ta cu persoana la care te referi, o unda de mister sau de nesiguranta, poate pentru ca s-a infiltrat suspiciunea si tot felul de intrebari cu privire la viitor. Astepti o decizie de la acea persoana, dar ea nu vine, cel putin nu e una limpede ca s-o poti intelege, ci oscileaza, ba e, ba nu e... Daca insa relatia a inceput sa se raceasca, sa apara indoieli, nesiguranta si blocaje de comunicare, s-ar putea sa anunte sfarsitul...

[DESTIN] MIRELAM 1968 IN ULTIMA VREME VALI S-A INDEPARTAT DE MINE SI NU STIU CARE POATE FI CAUZA! - S-ar putea sa fie mai multe motive aglomerate in acelasi timp. E foarte posibil ca interesul fata de tine sa fi scazut pentru ca intre timp interesul s-a mutat asupra altei femei, s-ar putea sa il preocupe altcineva... sau altceva, caci e posibil totdata sa fie stresat de unele probleme personale, care nu prea il alsa sa se gandeasca la iubire.

[DESTIN] ANONIM 78 CE SENTIMENTE SI INTENTII ARE PENTRU MINE D? VOM AVEA O RELATIE CONCRETA? - In primul rand... esti siguira ca el e disponibil pentru o relatie? Adica nu exista alta femeie in viata lui? Daca esti sigura ca nu, atunci ar fi ceva sanse, dar ced ca dureaza mult pana cand, eventual, va incepe ceva intre voi. Momentan perspectivele nu va arata alaturi prea curand, dar insista, relatia poate inflori in viitorul ceva mai idnepartat.

[DESTIN] T. MARIA MIRABELA.DACA O SA MA CASATORESC CU ACTUALUL IUBIT? - Mai aveti ceva de "lucrat" la relatia voastra, dar sansele sunt mari peste vreo 2 ani. Dar mai aveti multe de invatat in iubire, amandoi, deci luptati!

[DESTIN] TEODORA 72. INCERC SA LEG O PRIETENIE CU IOANA DAR NU GASESC LUNGIMEA DE UNDA.CE SE INTAMPLA? EA NU VREA? NU AR TREBUI SA VREAU ACEA - Continua poe aceeasi cale, sa ii capeti increderea, sa o interesezi, pentru ca poate iesi ceva de aici, dar e cale lunga. Procesul vostru de cunoastere si de apropiere e de lunga durata, dar daca reusiti sa ajungeti acolo, prietenia voastra poate fi pentru toata viata. Nu ca nu vrea, dar ea e mai superficiala si vrea altceva, tine la libertatea ei, mai ales la libertatea de a-si alegea ea prietenii!

[SFAT] DANIEL 1989 E CLAR CA SUNT SITUATII CAND NU AM RABDARE, CAND AM NEVOIA CEA MAI MARE DE RABDARE. CE TREBUIE SA FAC CA SA FORTIFIC RABDAREA MEA? - Orice ai face, tu oricum esti o fire iute, grabita, deci rabdarea o vei invata in timp, odata cu inaintarea in varsta. Ai sa stii ce e rabdarea dupa 40 si ceva de ani, dar acum bucura-te de firea iute pe care o ai, pentru ca acum ai de indeplinit lucruri care au nevoie de aceasta energie si ardoare. Toate iti sunt oferite la timpul potrivit, iar tineretea, la tine, e campul de batalie, e lupta cu timpul. Dar mult mai incolo vei face pace cu timpul si iti va deveni prieten si aliat. Deci... maturizeaza-te si pretuieste timpul, nu-l risipi, foloseste-l in beneficiul maturizarii tale. Nu sta cu ochii pe ceas in permanenta, ci accepta ca toate vin la timpul potrivit. Inclusiv rabdarea! [www.acvaria.eu]

[SFAT] DANIEL 1989 MA INGRIJOREAZA RUTINA CE SE INSTALEAZA IN RELATIA CU JUMATATEA MEA ACTUALA. POATE NU SUNT INVATAT CU ASTA...CER SFATUL DVS. - Dar si rutina face parte din normalitate, a cauta mereu numai stralucirea, nu faci altceva decat sa nasti deceptii. Rutina te face sa creezi in mintea ta povesti frumoase, ca sa primesti totusi de undeva multumire, or acele scenarii nu exista decat in mintea ta, si realitatea va fi intotdeauna alta. Gandeste-te ca fiecare clipa o naste pe alta in relatia actuala, si ce traiesti acum e nou fata de ce era ieri, deci ai mereu parte de ceva nou. Nu astepta doar artificii in iubire, pentru ca nu asta inseamna viata in doi. A accepta rutina intr-o relatie e un semn de devotament, de fidelitate, de implinire, aratand ca esti dispus sa mergi mai departe chiar daca ea e in capot si tu in maieu la masa din bucatarie... A iubi neconditioant inseamna a va accepta in normalitatea voastra de zi cu zi. [www.acvaria.eu]

[SFAT] DANIEL 1989 SUNT IMPLINIT CAND CEILALTI SUNT IMPLINITI. IN REST MA MACIN, MAI ALES CAND SIMT JUMATATEA INTRISTATA,SUPARATA.MA CONSUM MULT. - Invata sa te simti in siguranta peste tot, nu neaparat in relatie cu ceilalti, ci in relatie cu propria ta persoana si viata, pentru ca de multe ori te temi de schimbare, nu stii sa o gestionezi si ai tendinta sa te auto-invinovatesti. Nu faci nimic pentru altii, tu esti inaintea tuturor cel mai important, ca atare fa tot ce trebuie facut numai pentru ca TU vrei si e in avantajul TAU. Aseaza-te pe tine in prim plan, pentru ca ai tendina sa iti iei pe umeri vini si defecte care nu ti se cuvin. Esti implinit cand ceilalti sunt impliniti, ca daca nu sunt, atunci crezi ca TU ai fi vinovat de neimplinirea lor. Lasa auto-invinovatirea, iubeste-te pe tine mai mult, bucura-te de cel care esti! [www.acvaria.eu]

[SFAT] DANIEL 1989 VREAU SA STIU,CONCRET,METODE NOI, EFICIENTE DE A IMI REVITALIZA CAMPURILE ENERGETICE(SPUNETI CONCRET SA STIU CE AM DE APLICAT - In primul rand asigura-ti protectie prin orice mijloace pe care le cunosti, aplica ceea ce ai invatat deja. In al doilea rand schimba ceva din modul in care iti privesti familia, mai ales relatia cu aprintii, pentru ca de acolo duci ceva nerezolvat sau dezechilibrat, poate o lipsa de iubire sau de compasiune sau de intelegere. Fa pace cu tine in relatia cu cei din familia ta, pentru ca unele aspecte de acolo sunt prea sensibile si iti scad si tie campul energetic. In al treilea rand foloseste... umorul! Esti prea incrancenat, prea serios, nu reusesti sa te relaxezi, parca ai fi mereu un ghimpe de ace, care nu se poate detasa de fricile sale. Invata sa te simti bine in pielea ta, sa te bucuri de cel care esti, sa razi mai mult, sa iei viata si mai in gluma uneori, pentru ca nu e chiar asa de grava! Bucura-te si traieste viata, fara o permanenta frica, nesiguranta, neincredere si fara auto-cenzura! [www.acvaria.eu]

[SFAT] FLORY 1975 DESPRE GASIREA JUMATATII - In primul rand trebuie sa te eliberezi de ceea ce te tine pe loc, de visele neimplinite, de deceptiile sentimentale pe care le-ai suferit in trecut, de balastul emotional pe care il mai cari inca dupa tine. Locul nu e complet liber si curat in inima ta pentru a lasa loc noului sa intre, si deci si jumatatii asteptate. Invata sa visezi, sa ceri cu incredere de sus, de la ceruri, ce e al tau, cu optimism, cu gandire negativa, ca si cum e deja in drum spre tine si esti pregatita sa il cunosti Propria ta minte va naste scenariul care sa te duca la marea intalnire, deci ai curajul sa visezi lasand visul sa se manifeste. De multe ori nu LASI tu sa se intample ceea ce visezi. Lasa inspiratia sa nasca lumea ta de vis in care jumatatea ta e deja acolo! [www.acvaria.eu]

[SFAT] MARIA 1968 RELATIA ACTUALA POT SA AM INCREDERE IN EL SI FAMILIA LUI SAU AM ALT DESTIN - Asculta cu iubire ce iti spune trupul tau, pentru ca raspunsurile sunt deja in tine, nici macar nu trebuie sa le cauti in afara. Daca trupul tau e destins, sigur, fericit, inseamna ca e alegerea potrivita, dar daca trupul tau e nesigur, stresat, e un semn ca trebuie sa fii mai atenta la cel de langa tine. Mai ai de exersat la capitolul incredere, iar increderea se castiga in timp. Ceea ce vezi deja cu ochii tai, aceea e realitatea, deci daca tu vezi ca NU e omul potrivit, ar fi bine sa constientizezi acest lucru! [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] CORNELIA 1971 - Intr.una din vietile antetrioare, ai trait intr-o societate cu reguli foarte stricte, foarte dure, in care nu aveai voie sa faci nimic dupa voia inimii tale. Tu ai fost o femeie care a iubit in taina pe cineva, dar a fost o iubire interzisa, cu care lumea nu putea fi de acord, si toata viata ai tinut secrete sentimentele tale, le-ai inabusit, tocmai pentru ca stiai ca, daca le faci cunoscute, ar atrage asupra ta un val de persecutii si pedepse. Ai tacut, ai tinut in tine, ai suferit in sinea ta, si nu ai putut cunoaste si recunoaste niciodata cu adevarat iubirea, tocmai pentru ca era o iubire imposibila, cu care societatea acelor vremuri nu putea fi deloc de acord. E posibil ca acest lucru sa fi generat si acum unele fobii, unele frici puternice, sentimente si emotii negative in legatura cu iubirea, de parca ti-ar fi frica sa iubesti sau sa recunosti ce simti.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] DANIEL 1989 - Intr-o viata anterioara, ai trait in vremuri de razboi, foarte grele, in care te simteai permanent in pericol, invadat de hoardele care cucereau teritorii fara sa tina cont de nimic. Tu detineai un mare secret, de parca stiai unde e ascunsa o mare comoara si in ciuda invaziilor inamice care tot veneau prin zona ta, ai reusit sa pastrezi taina comorii cu pretul vietii. Ai suferit, ai fost chinuit, dar nu ai spus nimanui unde se afla comoara, ai murit cu acest secret in mintea ta, cu legamantul respectat pana la capat. Ceva de genul cavalerilor templieri, care nu a destainuit, nici cu pretul vietii, ceva de mare valoare. E posibil ca tu sa duci si acum dupa tine un legamant puternic, de parca ai sti ceva dar nu vrei sa spui, si care de multe ori iti creeaza probleme in relatioa cu ceilalati.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] E. ALEXANDRUANDREI 1985 - Tu ai trait demult in Egipt, aproape de Marea Rosie, fiind un fel de marinar. Ai calatorit mult pe mare, ai trait practic toata viata ta pe o corabie, si acea viata nu ti-a oferit ceea ce alti oameni aveau, acasa. Mereu pe drumuri, ai tanjit dupa o viata de familie, stabila, asezata, nu ai acumulat bunuri sau averi, nu ai avut casa, ci ai avut permanent sentimentul ca viata ta e sacrificata, se risipeste pe mare. Din aceasta cauza, ca nu ai reusit sa ai viata ta stabila nicaieri - nici nu mai stiai de unde ai plecat - ai acumulat un fel de ura fata de mare, fata de corabia in care traiai, fata de locurile prin care treceai, negasindu-ti linistea nicaieri. Acest sentiment s-ar putea sa il ai, cumva, si in aceasta viata, avand senzatia ca nu te simti bine nicaieri, dorind mereu sa pleci in alta parte. Trebuie sa inveti lectia iertarii, sa ierti ca nu poti fi sau nu poti avea altceva decat esti sau ai. A duce dupa tine in continuare intoleranta fata de locul si timpurile in care traiesti nu te va ajuta niciodata sa iti gasesti locul si linistea sufleteasca, deci invata sa iubesti cu ardoare locul in care traiesti, asa cum e el, bun sau rau... [www.acvaria.eu]

[RELATII] CORNELIA 1971 +GHEORGHE 1968 PRIETENI - Foarte frumoasa povestea uneia din vietile voastre anterioare... Una dintre cele mai importante intalniri, din vieti anjterioare, dintre voi doi s-a petrecut in... Atlantida. De fapt, unul din voi era localnic, adica traia in Atlantida, celalalt era navigator, umbla pe mari si oceane, si ajungea din cand in cand in acele locuri, si astfel a fost posibila intalnirea voastra. Foarte posibil ca cel care a fost navigator in acele vremuri sa fi jucat un rol major chiar in vremurile in care Atlantida s-a scufundat, in sensul ca l-a convins pe localnicul din insula sa il urmeze, si astfel bastinasul din Atlantida a parasit insula inaintea marii catastrofe legendare. Ca atare rolul navigatorului a fost unul cheie, nu numai pentru ca a salvat viata celui care ar fi putut muri odata cu disparitia insulei, dar localnicul din Atlantida a putut lua cu el o serie de informatii si cunostinte acumulate in viata sa pe insula pe care mai apoi le-a dus dupa el prin lume si care e foarte posibil sa fi stat la baza legendei Atlantidei. Fara acei supravietuitori ai Atlantidei, noi nu am fi stiut acum nimic despre minunile din acea insula, ca atare amandoi ati avut rol cheie: unul din voi a dus informatia si legenda mai apoi peste evacuri, iar navigatorul a fost salvatorul indirect al acestor informatii pretioase.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] DIANA 1989 F + 1985 M - AMANTI - Ce relatie frumoasa ati avut in alta existenta! In alta viata v-ati sprijinit foarte mult unul pe altul. Unul din voi era un copil orfan sarac, singur pe strada, celalalt era un artist nomad, libertin, care umbla dintr-o tara in alta, fara granite. Cei doi s-au cunoscut la un moment dat, creandu-se intre ei o reatie foarte puternica de prietenie, astfel incat cel matur, artistul, si-a asumat responsabilitatea asupra copilului orfan si l-a luat dupa el prin lume. Astfel, l-a invatat tot ce stia, i-a oferit ocrotire, copilul gasindu-si astfel o menire pe lume alaturi de artistul respectiv. Intalnirea lor a fost, pe de o parte, o binecuvantare pentru cel orfan, fiind salvarea sa de la moarte si pierzanie, si pe de alta parte o lectie pentru artist, pentru ca asa el a invatat lectia responsabiltatii. Libertin si fara griji, nu avea nicio responsabilitate, or acel copil l-a ajutat sa-sia sume un rol asupra vietii altuia. Vedeti ce responsabilitate va leaga si astazi!  [www.acvaria.eu]

[RELATII] LAURADE 1980 (F) + CLAUDIA 1981 (F) PRIETENE - V-ati intalnit acum sa faceti pace, pentru ca in alta viata nu ati fost deloc prietene... Una din voi era un fel de haiduc al vremurilor trecute, o fire libertina, traia in padure, in stransa corelare cu legile naturii. Posibil foarte putin educat, tot ce stia era legat de supravietuirea sa in natura. Cealalta dintre voi traia intr-un targusor, intr-un spatiu civilizat, si intalnirea voastra a fost un fel de conflict intre doua medii diametral opuse: un spatiu supus regulilor si legilor civilizatiei, si un spatiu in care nu exista nicio lege, unde exista doar libertatea de a face tot ce dorea. Ca atare voi doi, cei de atunci, v-ati confruntat la un moment dat, dintre voi nascandu.se un fel de rivalitate continua, o lupta, in care fiecare tinea la pentru principiile in care credea. Ca atare nu s-ar zice ca erati prietene si atunci, ci inamici, facand parte din medii foarte diferite, din culturi foarte diferite, cu principii de viata foarte diferite, si nu va puteati intelege unul pe altul. Fiecare considera ca stilul sau de viata e cel corect si incerca sa i-l impuna si celuilalt! Cel din sat il cauta pe cel din padure, cel din padure il fura si il hartuia pe cel de la sat, deci o continua panda.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] LAURADE 1980 (F) + MARTIN 1980 (M) FOSTA IUBIRE - Va leaga o relatie salvator-victima, dar una foarte frumoasa! Voi doi v-ati mai intalnit in trecut in vremuri foarte grele, in vremuri de saracie si foamete. Unul din voi era sarac si abia traia de pe o zi pe alta, celalalt era un fel de vraci, de medic al acelor locuri si timpuri, si l-a gasit pe cel flamand si sarac intr-un moment critic, cand era pe moarte din cauza foamei, bolii si saraciei.Vraciul si-a asumat rolul de salvator, de vindecator, l-a oblojit, l-a hranit. l-a readus la viata pe cel flamand si blonav, oferindu-i o a doua viata. Ca atare va leaga o relatie de binecuvantare, in sensul ca unul din voi ii e recunoscator, karmic vorbind, celuialt, pentru ceea ce a facut pentru el. Posibil ca rolul de "salvator" sa se fi schimbat de mai multe ori pe parcursul reincarnarilor prin care ati mai trecut, "salvandu-va" reciproc, unul pe altul, invatand sa va oferiti unul altuia tot mai mult de la o incarnare la alta. Cum v-ati salvat unul pe altul in aceasta existenta - merita analizat, ca sa descoperiti si lectia intalnirii voastre din aceasta viata.  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] AUR 19.01.1953 - Tu ai venit pe lume cu darul eliberarii. Tu trebuie sa gasesti calea de a rupe barierele, limitele, de a iesi din colivia in care te mai simti uneori captiv, deci toata viata ta e o lupta de eliberare de tot ce ti-ar putea opri tie zborul, calatoria, evolutia. Sa te eliberezi de vechi si de limite conservatoare. Sa inveti sa te eliberezi de relatii care nu te lasa sa inaintezi. Sa te eliberezi de frici si retineri. Vei invata permanent, din fiecare noua incercare a altora de a te tine legat, blocat, "prizonier" in locuri, relatii, activitati care-ti taie tie elanul, dar pana la urma vei gasi calea de a fi liber. Daca simti ca nu ai atins acest tel, lupta in continuare sa te descatusezi de tot ceea ce nu te lasa sa te misti in voie. Misiunea ta pe pamant e sa practici libertatea, si asta se invata, pentru ca doar ea iti da tie putere. Libertatea spiritului, a gandirii, a miscarii, a iubirii, a cuvantului... daca nu le ai, nu esti implinit, ca atare luipta pentru propria independenta, sub orice forma s-ar manifesta ea. Daca nu depinzi de altii in aceasta viata, ci faci totul asa cum iti place, atunci esti pe drumul cel bun. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] CORNELIA 23.08 1971 - Tu ai venit in aceasta lume mai intai sa studiezi profund, continuu, serios, pentru ca ai de acumulat imense cantitati de informatie. De fapt, urmezi un drum al cunoasterii inceput in alte existente, dar atunci nu ai reusit sa afli tot ce ti-ai fi dorit, ca atare continua scoala si acum! Dupa ce vei fi suficient de inteleapta, de invatata, de pregatita, de vasta in cunoastere, vei putea incepe sa predai si tu altora, deci din elev la scoala vietii, ai putea deveni profesor la scoala vietii. Ar fi bine sa cauti o cale de vindecare in care sa te simti in largul tau, deci din studiile tale ai putea gasi o metoda prin care mintea, trupul, inima si spiritul tau se vindeca, dupa care sa spui si altora din experienta ta. Mai intai inveti tu, mai apoi inveti pe altii sa-si vindece vietile. Cel mai mic sfat daca il dai cuiva aflat in impas, face parte din rolul tau de a transmite mai departe ceea ce stii, ca atare fa totul in viata doar din ce stii. Poti fi foarte convingatoare in a-i ghida pe altii pe drumul lor cu curaj si energie pozitiva. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] SIMONA 19.06.1980 - Darul vorbirii e unul cu totul special in viata ta, ca atare perfectioneaza-ti acest dar! Sigur, inainte de a vorbi trebuie sa inveti sa asculti, si poti invata asta de la muzica pe care o asculti, de la cuvintele care ajung la urechile tale, de la susurul naturii si fosnetul vantului, de la cantul pasarilor la orice alt sunet, dar toate acestea trebuie sa fie pure, frumoase, pozitive. Inchide-ti urechea la tot ce suna urat sau disarmonios. Mai intai, deci, asculta, pentru ca dupa ce urechea ta se acordeaza, vei sti sa si vorbesti! De multe ori cuvintele tale au darul de a elibera, ca atare invata sa fii sincera, deschisa, sa spui ce ai pe suflet, sa spui adevarul, sa nu tii nimic ascuns sau blocat in interior. Da drumul cuvintelor, pentru ca ele fac parte din misiunea ta de viata. Daca meseria ta de zi cu zi sau modul tau de a fi implica oratoria sub orice forma - sa vorbesti in public, de exemplu, sa expui parerile tale prin viu grai in diverse situatii - atunci esti pe calea ta, deci perfectioneaza continuu acest dar! Nu intamplator te-ai nascut ca Geaman, pentru care vorbitul e cheia, semn ca tu aici trebuie sa depui cel mai mult efort, dar cuvintele pentru tine trebuie sa fie o forma de eliberare. Dar foloseste-le cu intelepciune! [www.acvaria.eu]

[INGERI] LAURADE 1980 CUM L-AS PUTEA CUCERI PE ROBERT? - Ingerii iti spun sa nu fii atat de incrancenata, iei prea in serios aceasta situatie, si uiti sa fii tu, sa te joci, sa flirtezi, sa te bucuri de ceea ce simti. Esti un pic... "obsedata", intoxicata" de gandul la Robert, poate mai ales de faptul ca el te tine la distanta si din aceasta cauza nu te poti bucura de jocul firesc al sentimentelor. Relaxeaza-te, asadar! Daca e sa fie ceva intre voi, va fi, deci nu te agata de asta ca de colacul de salvare, pentru ca nu merita! Nu e ultimul barbat care sa merite iubirea ta.  [www.acvaria.eu]

[INGERI] LAURADE 1980 M-AM INDRAGOSTIT DE UN COLEG DE SERVICIU CARE M-A RESPINS (MOTIV:LOC DE MUNCA).NU STIU DACA SA-L UIT SAU SA LUPT PT EL. - Ingerii iti spun: nici una nici alta, adica nici nu lupta, vezi mesajul de mai sus, a lupta inseamna a te stresa - nici nu-l abandona, ci lasa-te purtata de val, fara sa insisti, fara sa urmaresti ceva anume, bucurandu-te doar de ceea ce simti. Relatia voastra mai are multe de invatat si de probat inainte de a ajunge undeva, ca atare trateaza ceea ce se intampla intre voi ca o scoala. Amandoi aveti multe de invatat si de reparat, fiecare din trecutul sau personal, deci momentan gandeste-te ca e esti o barca dusa pe val, fara sa vezi nici de unde vii, nici incotro mergi. Importanta acum e calatoria in sine, nu destinatia, deci lasa-te dusa...  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] DANIEL 24.05.1989 -  1. NOROCUL DV. ACUM: Din AUGUST 2015 pana in IULIE 2016 Jupiter trece acum prin casa II  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de BANI, siguranta, securitate materiala, confort, liniste, posesiuni, avere, valori, nevoi personale, hrana, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamant, terenuri. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: OPOZITIA DINTRE SATURN IN TRANZIT PRIN SAGETATOR SI SOARELE NATAL DIN GEMENI descrie o perioadă în care daţi piept cu mari piedici şi întârzieri în proiectele dv. Mereu vă veţi confrunta cu câte o problemă care amână rezultatele acestui efort, veţi resimţi o oarecare lipsă de orizont, vă veţi simţi, temporar, blocat în tot felul de oprelişti. O perioadă în care răbdarea dv. va fi intens pusă la încercare. Tot ce apare în această perioadă ani, apare cu efort, aşteptare şi insistenţă. Resimţiţi o puternică senzaţie de iritare şi pesimism, nu vedeţi vedea faţa luminoasă a lucrurilor, ci pentru o perioadă vă veţi lăsa influenţat de negativism, crezând că ceea ce doriţi să faceţi nu se poate face. Veţi spune mai des ca oricând „nu pot”, „imposibil”, „renunţ”, dar este doar o probă de încercare prin care trebuie să vă demonstraţi maturitatea, angajarea şi seriozitatea de a vă asuma responsabilităţi. Rezolvarea problemelor depinde de capacitatea dv. de concentrare şi de voinţa dv., dar şi de răbdarea pe care o veţi dezvolta. Trebuie să conştientizaţi lecţiile de viaţă în faţa cărora sunteţi pus şi să trageţi din tot ce vi se întâmplă o concluzie ce vă va fi de ajutor mai târziu. Este o perioadă grea, dar cu atât mai mari vor fi rezultatele la finalul acestei perioade dificile. Vă simţiţi închis între nişte ziduri strâmte şi nu aveţi curajul să vă manifestaţi personalitatea. Nu aveţi curajul sau... nu aveţi voie să o faceţi, depinde de situaţia în care vă aflaţi. Viaţa dv. pare prinsă într-o capcană sau blocată într-o închisoare, timpul trece şi nu puteţi face nimic concret cu viaţa dv. Este doar o perioadă de repaus din cauza unor oprelişti de netrecut. Vă simţiţi pedepsit, oprimat, vinovat sau sancţionat pentru unele probleme din trecut. Nu reuşiţi să străluciţi ci cădeţi într-o fază de penumbră. Trebuie să vă asumaţi vina, dacă aveţi vreuna, şi să acceptaţi imobilitatea la care sunteţi supus. Este o perioadă de pasivitate prelungă în care vi se pare că nu ajungeţi nicăieri. E doar o stare de aşteptare.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] CORNELIA 23.08.1971 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER CONJUNCT VENUS NATAL (IULIE-AUGUST 2015) - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - este indiciul unor iubiri fericite. Aveţi o dispoziţie optimistă, generoasă, jovială, atrăgând simpatia celor din jur, o atitudine caldă şi prietenoasă faţă de oricine. Sunteţi energic şi curajos, atras de aventură şi risc, dornic să vă trăiţi viaţa la intensitate maximă, bucurându-vă din plin de tot ce vă oferă iubirea. Dorinţa dv. de dragoste şi afecţiune creşte, ca atare tot ce este guvernat de Venus - viaţă de familie, activitate artistică, dragoste - sunt favorizate. Poate fi o perioadă frumoasă, armonioasă, când totul pare să capete o lumină mai bună, deci orice probleme mai vechi legate de cuplu sau dragoste pot fi reparate acum. Pentru unii, este o perioadă ideală relaţiilor sentimentale, deci cei care încă sunt în căutarea iubirii, în astfel de perioade cu influenţe benefice jupiteriene îşi pot întâlni marea dragoste. E perioada ideală pentru căsătorii, logodne, naşteri sau orice alte evenimente de importanţă în plan sentimental. Persoanele cu activităţi artistice pot repurta în astfel de momente succese cu totul aparte, care le pot asigura un loc important în viaţa artistică. Pofta de viaţă creşte, deci poate fi o perioadă de fericire deplină. Vă atrag petrecerile, distracţiile, sunteţi o prezenţă tonică şi veselă, atrasă de societate şi de tot ceea ce viaţa oferă mai plăcut. Este un moment un pentru începerea unei noi relaţii sentimentale, pentru activităţi artistice, concerte, spectacole, vernisaje, debut artistic (mai ales în muzică, modă, design, artă plastică, mai puţin literatură şi actorie), pentru dragoste, plăceri, lux, pentru întâlniri mondene şi distracţii (nunţi, petreceri), pentru activităţi ce implică bun gust şi talent (artă, decoraţiuni, înfrumuseţare, machiaj, modă, vestimentaţie), pentru schimbarea de look şi îmbunătăţirea imaginii publice, pentru căsătorie. Aţi putea deveni însă excesiv de sentimental şi emotiv, tratând toate evenimentele numai prin prisma gustului: dacă vă place, e bine, dacă nu vă place, respingeţi. 2. JUPITER CONJUNCT SOARE NATAL (AUGUST 2015) -  acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - este un moment extrem de rar în viaţa dv. – o dată la 12 ani – care marchează o renaştere, o înflorire pe toate planurile. Sunteţi mai energic, mai entuziast, mai plin de viaţă, gata să înfruntaţi toate problemele pe care le aveţi cu deplină încredere în forţele dv. Cu un tonus atât de ridicat şi cu o gândire atât de pozitivă, totul se va rezolva cu succes. Simţiţi nevoia unei schimbări în viaţa dv. şi începeţi chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Vă simţiţi bine şi degajaţi o energie pozitivă în orice situaţie, ceea ce vă va asigura respectul celorlalţi. Sănătatea este bună, tonusul ridicat, sunteţi în vervă. Acum puteţi atinge mult mai uşor succesul în orice domeniu. Femeile au relaţii extrem de bune cu partenerii de viaţă sau cu sexul opus, existând şansa începerii unei relaţii ce ar putea duce la căsătorie. Bărbaţii reuşesc să se afirme cu succes prin energia pe care o degajă. Bărbaţii care au copii pot trece acum prin evenimente care îi fac să devină foarte mândri de copiii lor. Reuşita socio-profesională este favorizată acum, deci v-aţi putea remarca uşor în proiectele dv. Vă bucuraţi de protecţia unei persoane influente sau chiar dv. atingeţi o poziţie superioară care vă dă senzaţia că deţineţi puterea asupra altora (şanse de promovare). Viaţa dv. capătă acum altă culoare, mult mai luminoasă, şi sunteţi extrem de aproape de a spune că sunteţi fericit. Totul merge bine. Puteţi cunoaşte unele din cele mai importante succese ale vieţii dv. prin care vă manifestaţi personalitatea cu mai multă energie şi încredere. Acum s-ar putea naşte o altă identitate: vă schimbaţi numele, vă căsătoriţi, preluaţi o nouă funcţie, deci arătaţi lumii un alt om decât eraţi înainte. Arătaţi lumii o personalitate optimistă, pozitivă, care nu se lasă înfrântă de greutăţile vieţii. Norocul e de partea dv. datorită acestei atitudini mereu deschise şi joviale. Aveţi încredere în propriile forţe, entuziasmul e maxim, vă avântaţi în tot ce faceţi cu o poftă nebună. Acum sunteţi pe deplin protejat de destin şi aveţi toate şansele să găsiţi fericirea. E timpul să vă lărgiţi orizonturile şi să duceţi îndrăzneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteţi. Orgoliul dv. creşte fără limite acum, de aceea să nu vă mire că lumea va spune despre dv. că aţi devenit prea încrezut sau plin de sine, dar părerea dv. despre sine se îmbunătăţeşte simţitor, alunecând chiar în extrema cealaltă: de la timiditate şi neîncredere la vanitate şi mândrie. Veţi reuşi să-i convingeţi şi pe ceilalţi de valoarea dv. Vă simţiţi bine în pielea dv. şi visele dv. cresc mai mult în această perioadă, considerându-vă mult mai puternic decât înainte. V-aţi regăsit forţa interioară. Este un moment bun pentru manifestarea cu mai multă energie a propriei personalităţi, pentru faimă, recunoaştere, celebritate, afirmare, succes, pentru ieşirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relaţii sentimentale, pentru iubire, pentru relaţii bune cu tatăl sau reprezentanţii puterii în faţa dv. – şef, director, preşedinte – pentru activităţi creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacanţe, pentru creaţie, pentru naşterea unui copil. [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] DIA 19.10.1977 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER CONJUNCT CU SATURN  NATAL (AUGUST 2015) - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - oferă condiţiile concrete pentru atingerea unui ţel personal. Aţi depus eforturi îndelungate pentru a vă vedea un vis realizat, dar abia acum puteţi atinge rezultatele acestor eforturi. Aveţi şansa de a vedea totul conturându-se sub ochii dv. fără a mai fi doar o idee, ci chiar o realizare. Răbdarea vă este răsplătită printr-o reuşită care vă dă sentimentul împlinirii totale. Poate fi un moment de bilanţ când treceţi în revistă ultimii ani şi trageţi concluziile necesare pentru evoluţia dv. viitoare. Este momentul în care trecutul şi prezentul se întâlnesc în acelaşi loc pentru a vă preda lecţia cea mai importantă a acestei perioade. Tot ce aţi învăţat în timpul care a trecut deschide o perspectivă către viitor. Tot ceea ce aţi acumulat până acum devine util pentru ziua de mâine. Investiţia făcută până acum începe să dea roade. După o perioadă de prelungă aşteptare încep să se întrevadă rezultatele de care puteţi fi mândru. Este vremea recoltei după ce, ani la rândul, aţi lucrat pământul. Aveţi motive de deplină satisfacţie pentru ce aţi realizat în viaţă. Poate unii spuneau, până acum, că risipiţi energia şi timpul pentru un vis imposibil, dar acum visul începe să devină realitate şi să demonstraţi că răbdarea dv. nu a fost în zadar. Este un moment bun pentru a atinge roadele unor eforturi îndelungate – aspecte la care aţi muncit poate o viaţă – pentru realizări profesionale deosebite, pentru descoperirea profesiei predestinate, pentru descoperirea unor soluţii majore de viaţă, pentru stabilizarea vieţii pe un nivel sigur, pentru asumarea unor noi responsabilităţi, pentru acceptarea unui adevăr incontestabil, pentru regăsirea liniştii interioare, pentru calmarea unor aspecte agitate anterior, pentru evenimente importante în destin, care v-au fost mult timp amânate, pentru activităţi ce implică depăşirea unor obstacole, limite, constrângeri, pentru activităţi profesionale, pentru câştigarea unui statut stabil – o poziţie clară în societate, în carieră – pentru recunoaşterea meritelor, pentru afaceri de anvergură, pentru activităţi politice sau sociale, pentru contacte la nivel înalt – cu preşedintele, şeful, directorul, liderul, patronul. 2. SATURN CONJUNCT NEPTUN NATAL (IUNIE 2016) - acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani - este o perioadă mai apăsătoare, pentru că sunteţi sub influenţa unei stări de confuzie. Aţi vrea să vă lăsaţi frâu liber imaginaţiei să decidă pentru dv., dar în acelaşi timp există o cenzură care nu vă lasă să faceţi ce visaţi. Responsabilităţile vieţii de zi cu zi vă aduc cu picioarele pe pământ şi nu vă lasă să vă abandonaţi visării. Este posibil totuşi ca un vis mai vechi legat de carieră sau profesie să se împlinească acum. Totuşi, fiind un aspect atât de rar, el cere o concentrare mai mare asupra lucrurilor în care credeţi, asupra marilor dv. vise şi ţeluri, asupra idealurilor de credinţă, asupra dorurilor dv. cele mai ascunse, pentru că ele ar putea cunoaşte acum o consolidare, stabilizare, clarificare. Multe vise au acum mari şanse să devină realitate, prin credinţă şi voinţă. Aspectul vă cere să vă aplecaţi serios asupra acelor aspecte sau lucruri care nu sunt foarte limpezi în viaţa dv., asupra iluziilor după care alergaţi, asupra viselor pe care vi le faceţi, pentru că Saturn ajută la o analiză mai matură şi profundă a situaţiei, ca să ştiţi mai concret pe ce nivel vă aflaţi, încotro mergeţi şi, mai ales, pe ce resurse vă bazaţi. Dacă vă trasaţi o strategie foarte precisă şi bine gândită, aveţi mari şanse să vă transpuneţi în realitate unele din cele mai măreţe vise. Vi se cere să luaţi măsuri mature, să vă asumaţi erorile, gafele, rătăcirile, acolo unde au existat, vă cere mai mult realism, o trezire la realitate, chiar şi una severă, dacă altfel nu vedeţi lucrurile clar, deci fiţi pregătit şi pentru o zdruncinare a unui întreg edificiu ridicat până acum din simple iluzii şi teorii neverificate. Acum a venit vremea să vă daţi răspunsuri la multele întrebări care vă macină, pentru că e şansa dv. de a face lumină în zonele vagi, obscure, neclare, incerte, tulburi ale vieţii dv. Cereţi acum ajutor de sus, de la divinitate, pentru că veţi fi susţinut mult mai palpabil, dar există şi probe de trecut pe parcursul acestui aspect rarisim. Aspectul vă poate ajuta enorm să daţi formă, concreteţe, contur, maturitate, stabilitate planurilor dv., deci dacă aveţi un mare vis în minte sau mai multe planuri care până acum rămâneau doar la nivel teoretic, într-un sertar al minţii dv., profitaţi de acest moment pentru că Saturn ajută la manifestarea în realitate a speranţelor dv. Trebuie să vă priviţi cu ochi critic iluziile şi visele nefondate, totuşi, deci nu chiar orice utopie poate prinde acum contur. Reveniţi matur cu picioarele pe pământ şi construiţi încet şi cu încredere ceea ce visaţi să obţineţi. [www.acvaria.eu]

[HOP] DIA,19.10.1977 -Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele: 1. URANUS IN OPOZITIE CU SOARELE NATAL (2016-2017) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă - induce o stare foarte ciudată de revoltă. Simţiţi că nu vă mai ajunge lumea în care trăiţi şi vreţi să vă eliberaţi de tot ce vă ţine blocat într-o lume prea strâmtă. Nu mai suportaţi regulile, legile, deciziile altora şi vreţi să vă manifestaţi după propria voinţă, să vă recăpătaţi independenţa. Această răbufnire nu va fi una plăcută, ci atât dv. cât şi cei din jur vor avea de suferit din cauza schimbării de optică. Vreţi să faceţi o revoluţie în viaţa dv. personală şi să vă manifestaţi cu altă energie personalitatea. Descoperiţi acele aspecte care vă ţineau blocat şi începeţi să le daţi pe toate la o parte prin metode mai mult sau mai puţin drastice. Vă rupeţi de ceea ce vă ţinea închis în nişte tipare: relaţii defectuoase, prietenii inutile, profesii nesatisfăcătoare, căsnicii frustrante. Alungaţi vechiul din viaţa dv. şi lăsaţi noul să invadeze, cu agresivitate chiar, pentru că această revoluţie poate corespunde chiar şi cu distrugerea întregului eşafod pe care v-aţi construit până acum viaţa. Vreţi să deveniţi alt om, şi începeţi să schimbaţi totul în jur. Nu mai suportaţi viaţa pe care o aveţi, de aceea căutaţi o cale de a porni într-o cu totul altă direcţie decât anterior. Orice este posibil sub influenţa unui astfel de aspect: schimbare de statut social, mutare de proporţii, divorţ, rupturi spectaculoase, răsturnări neprevăzute de situaţie. Surprizele pot fi imense pentru că totul sare în aer şi viaţa dv. scapă puţin de sub control. Intraţi într-un iureş de evenimente, încât, la un moment dat, tot acest ritm infernal vă poate obosi sau doborî. Nu este un moment uşor, se pot isca accidente majore din cauza aglomerării de evenimente şi va fi extrem de greu să ţineţi în frâu toate câte se întâmplă. Doriţi această schimbare, tocmai de aceea vă asumaţi şi riscul surprizelor neplăcute. O prietenie de o viaţă se poate strica acum, sau personalitatea dv. se schimbă pe neaşteptate, uimindu-i pe toţi cu o altă faţetă decât i-aţi obişnuit. Vă schimbaţi comportamentul, firea, aspectul, şi şocaţi prin noua atitudine pe care o abordaţi: mai ciudată, mai non-conformistă, altfel decât eraţi înainte, chiar dacă unii nu vor aprecia deloc schimbarea. Este o perioadă extrem de agitată în viaţa dv. şi să nu vă mire că lumea se va uita la dv. ca la un extraterestru... Comportamentul din aceste luni este de-a dreptul şocant şi poate avea urmări neprevăzute. Vă cam provocaţi destinul, dar probabil v-a cam ajuns cuţitul la os. Fără decizii radicale nu aveţi cum să vă schimbaţi viaţa. Există şi riscul unor mari gafe din neatenţie, de aceea ar fi bine să nu faceţi excese în dorinţa dv. de schimbare şi să nu daţi totul peste cap în acelaşi timp. Acum pot apărea riscuri majore: pagube provocate de calamităţi sau asocieri nepotrivite, risc de divorţ sau de ruptură de tatăl sau soţul, puteţi contracta o căsătorie cu probleme, care va denatura în violenţă conjugală. 2. URANUS IN OPOZITIE CU MERCUR NATAL (2016-2017) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă - descrie o schimbare de mentalitate. Descoperiţi că trebuie să acordaţi atenţie unui alt plan al vieţii dv., pe care probabil l-aţi neglijat în ultima perioadă, de aceea vă canalizaţi energia spre un scop nou. Planurile anterioare pot cădea, de aceea trebuie să vă gândiţi la o nouă strategie. Afacerile pot cunoaşte acum o perioadă de instabilitate, fiind obligat să aduceţi schimbări sau înnoiri neaşteptate. Puteţi pierde un prieten sau puteţi ieşi dintr-o asociere – grupare, organizaţie – pentru că simţiţi o imensă nevoie de independenţă. Vreţi să fiţi liber să gândiţi cum vreţi, dar uneori puteţi interpreta greşit libertatea către care tindeţi. Puteţi avea parte de surprize neplăcute în plan relaţional (relaţii proaste sau conflictuale cu prieteni, vecini, fraţi, colaboratori, asociaţi, clienţi), în plan comunicaţional (conflicte aprinse, certuri, neînţelegeri) sau mental (crize de nervi fără precedent). Sunteţi imprudent şi irascibil şi riscaţi să stricaţi relaţii vechi de o viaţă din cauza unui singur cuvânt. Pot apărea pericole în călătorii şi trebuie să acordaţi imensă prudenţă la volan. Aveţi grijă ce spuneţi, cum spuneţi şi cui spuneţi, pentru că, din furie sau neatenţie, puteţi răni un prieten, încât l-aţi putea pierde definitiv. Nu vă puteţi canaliza eficient atenţia spre activităţi intelectuale, de aceea va fi foarte greu să studiaţi, să acumulaţi informaţie, să comunicaţi la parametri optimi. să vă concentraţi şi să daţi randament la examene, concursuri etc. Există riscul unui eşec în activităţi intelectuale de acest gen, din cauza impulsivităţii şi dorinţei de a face totul după propria voinţă. S-ar putea totuşi ca ideile dv. să nu fie cele mai bune.  [www.acvaria.eu]

[CUPLU] ANDREEA 13.11.1987 EA + 13.07.1989 EL
EA - SCORPION, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - RAC, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION + RAC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PISICA + SARPE - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MIHAELA_GABRIELA 03.11.1974 EA + 29.05.1973 EL
EA - SCORPION, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - GEMENI, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION + GEMENI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU + BIVOL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CALCUL] NICOLETA CRISTINA 21.12.1980 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 APRILIE 2015
Rubricile:CURIERUL DESTINULUI, SFAT PRIETENESC, MISIUNE PERSONALA, RELATII KARMICE, VIATA ANTERIOARA, ASTRO-CALCUL, CUPLU

[DESTIN] ANA GABRIEKA 1993. ESTE RELATIA CU C DE DURATA, POATE FI EL JUMATATEA MEA? - Sunt mari sanse ca relatia voastra sa evolueze intr-o directie buna, dar depinde enorm de el, nu de tine. Tu priveste-l cu iubire si prietenie maxima,deschide-ti inima catre el, si primeste ceea ce are el de oferit. Relatia are nevoie de timp, deci... rabdare!

[DESTIN] CATALINA 1977 DESI SUNT DE CATEVA LUNI INTR-O RELATIE, NU STIU CE SIMTE L PT MINE. VREA L O RELATIE DE DURATA SAU ESTE CEVA PASAGER PT EL? - Merita sa te implici serios si sa oferi mai mult, sa fii si tu mai activa, pentru ca are intentii bune si sentimente fata de tine, dar nu te grabi, ia-o incet!

[DESTIN] DANA 1971 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? E DEJA O PERSOANA CUNOSCUTA?MULTUMESC! - Nu foarte curand, dar pana in 2018 ar trebui sa fie langa tine.

[DESTIN] DANA 1971 VOI PROMOVA EXAMENUL PE CARE L AM DE DAT? - Se pare ca da, poate nu chiar cu nota pe care ai sperat-o sau cu o mica dezamagire undeva.

[DESTIN] DANI 1991 IN ULTIMELE LUNI TOATE AU MERS PROST, MULTE DIN CAUZA CELOR CU CARE LOCUIESC. CAND REUSESC SA MA MUT? VREO SANSA IN TOAMNA? - Insista sa te muti, chiar daca nu vei reusi prea usor, dar da, pana in octombrie sansele exista, doreste-ti asta cu toata fiinta si se va implini. Dar nu numai anturajul e vinovat, si la tine sunt aspecte care au generat aceste probleme!

[DESTIN] DANIELA C - E O RELATIE EXTRA AS VREA SA STIU DACA M A IUBIT SI ACUMA CE SIMTE PT MINE PT CA SUNTEM CERTATI PSEUD - Da, te-a iubit, dar a fost mai mult iubire fizica, decat sufleteasca, iubire de barbat atras sexual de o femeie. Totusi fiecare e legat de partenerul oficiual, relatia voastra a fost doar o evadare.

[DESTIN] EUGENIA 1965 TONI SE VA INTOARCE LA MINE SI VOM RAMANE IMPREUNA? - Sanse de impacare existra, dar nu as crede ca aveti si un viitor alaturi, riscul unei noi despartiri e mare, incat n-ar fi decat un alt motiv de iritare, stres, suferinta.

[DESTIN] GEORGIA 1972 ESTE BINE SA DEVIN ANTREPRENOR SERVICII PENTRU COPII - Da, dar nu doar pentru copii, mai gandeste-te si la alt profil!

[DESTIN] INTEGRA 1974 CAND IMI VOI CUNOASTE SUFLETUL PERECHE ?SI CE SEMN ZODIACAL AR PUTEA SA REPREZINTE? - In urmatorii 6 ani, deci nu foarte curand, ar putea fi zodie de apa - Pesti, Rac, Scorpion - posibil un barbat divortat.

[DESTIN] LAURADE 1980 ESTE ROBERT JUMATATEA MEA? - Nu cred, exista altcineva si mai important decat el care iti va fura inima. Robert s-ar putea sa nu se ridice la nivelul asteptarilor tale.

[DESTIN] LAURADE 1980 SIMTE ROBERT CEVA PENTRU MINE? - Da, dar nu e decis, nici el nu stie ce vrea. Ceva il sperie, incat nu bag mana in foc ca tu esti chiar ceea ce vrea el. Cred ca esti mai buna decat ce cauta el, TU ai face un compromis acceptandu-l pe el!

[DESTIN] LAURENTIU GEORGE 1978 FINANCIAR VOI REUI SA-MI VВND - Mesajul tau a ajuns incomplet, asa cum il vezi, dar indiferent la ce te gandeai ca vrei sa vinzi, da, vei reusi sa vinzi acel lucru!

[DESTIN] LAVI 1982 RELATIA MEA CU B DUCE INTR-O DIRECTIE POZITIVA? - Sanse ar fi, pentru ca e o intalnire care poarta amprenta destinului, nu v-ai intalnit intamplator, deci, dar mai aveti un mare hop de trecut inainte de a se clarifica directia. Vei descoperi ce ganduri are si atunci vei putea lua si tu od ecizie. Mai aveti de invatat unul de la altul!

[DESTIN] LORI 1979 MA VOI IMPACA CU ALEX? - Nu astepta miracole de la el, pentru ca astepti degeaba. Iluziile sunt mai mari decat ceea ce se va intampla, ca atare revino cu picioarele pe pamant si vezi realitatea. Cred ca deja o vezi, chiar daca nu-ti place...

[DESTIN] LUCIA 1989 CUM E BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI? IL CUNOSC DEJA SAU E APROAPE MOMENTUL IN CARE IL VOI CUNOASTE? MULTUMESC - E un tip vesel, de gasca, un optimist, un visator, un creator, o fire puternica, razbatoare, are multi prieteni, arata bine, va fi iubire frumoasa intre voi.

[DESTIN] MD 1985 CUM ESTE T? - Un tip destul de complicat, avand in vedere ca are o aglomeratie de planete in Capricorn care il fac de multe ori rigid, incapatanat, dar inteligent, matur, serios. O fie complexa. Cred ca de multe ori isi pune singur piedica in tot ce face, sta prea mult sa analizeze situatia, se opreste din elan, ca atare creativitatea cu care e inzestrat nu il ajuta sa isi depaseasca temerile si limitele. Singur isi spune nu prea des, ceea ce il face sa cam bata pasul pe loc. Si in iubire de dificil, dar rational, trece totul prin prisma gandirii.

[DESTIN] MELA 1975. ARE VIITOR RELATIA CU ANDRЙ SAU SE VA TERMINA CURAND? - Mult mai mari sanse sunt sa mai cunosti multi alti barbati care sa te atraga sau sa conteze decat sa duci mai departe relatia cu el. Nu cred ca e omul potrivit, ai nevoie de altceva.

[DESTIN] MIRANDA 12.01. 1974 . SINT DIVORTATA. CAND VA APAREA O NOUA DRAGOSTE IN VIATA MEA? - Sunt mari sanse ca pana in 2018 sa apara o sansa de iubire ci adevarat buna, demna de incredere, deci caut-o cu rabdare!

[DESTIN] MONA 1983 CE ESTE IN INIMA LUI MURAT? CHIAR MA IUBESTE PRECUM SPUNE? - Pare destul de sincer in ce spune, isi doreste o relatie, vrea sa devina totul serios, numai ca nu este foarte sigur pe tine. Cred ca asteapta o confirmare, o garantie, un angajament din partea ta sau poate chiar o schimbare, o directie noua pentru voi doi, un nou inceput.

[DESTIN] MONA 1983 UFUK S A RACIT FOARTE MULT IN ULTIMA PERIOADA. OARE TOTUL A FOST O GLUMA PT EL? APUCAM SA NE VEDEM? - Nu cred ca mai doreste ceva. da, s-a racit, e rezervat, chiar daca tu poate astepti ceva de la el, incat nu cred ca relatia aceasta va mai continua in vreun fel. Ar fi vrut altceva.

[DESTIN] SIMMIS 1973  VREAU SA FAC UN CURS DE TERAPIE ALTERNATIVA IN PERIOADA IMEDIATA.O SA REUSESC SA AJUNG LA UN NIVEL DE PREDARE SI SA PRACTIC ACEASTA TERAPIE EVENTUAL SA FIE O SURSA DE VENIT SUPLIMENTARA SAU CHIAR SA-MI FAC UN CABINET SAU SA LUCREZ INTR-UN CENTRU DE TERAPIE? - Esti Varsator, deci tot ce e "alternativ" ti se potriveste. Daca te atrage, concentreaza-te pe acest drum, dar constienta ca drumul e foarte lung si sinuos pana vor aparea si roadele. Daca te tii de asta, vei ajunge sa practici si sa ai succes, dar nu prea curand, vor trece ani multi pana vei ajunge sus! Lupta, daca asta vrei, pentru ca esti intr-un moment al destinului cand ti se poate schimba sensul vietii, cand iti poti intalni menirea, dar nu te grabi, nu astepta rezultate rapide. Tot ceea ce decizi acum, desi deschide o cale noua ce merita atentie, nu se vede imediat, ci peste ani de efort, studiu, munca, rabdare! Daca asta vrei, ambitioneaza-te, oricat ar dura.

[DESTIN] SIMONA 1983 AJUNG SA L VAD PE UFUK LA INTOARCEREA MEA IN DUBAI? - Da, sansele sunt mari, dar nu pare o intalnire tocmai fericita sau frumoasa, incat ar fi mai bine sa nici nu iti apara in cale.

[DESTIN] SIMONA 1983 CEVA L-A FACUT PE UFUK SA SE INDEPARTEZE, SA MA IGNORE IN MOMENTUL DE FATA. NU AM APUCAT SA NE VEDEM PT CA SUNTEM AMANDO - Nu-ti pune prea multe sperante in intentiile lui, pentru ca el are o fata pe care nu o vezi si care te-ar outea rani si dezamagi enorm, ca atare fii prudenta in relatia cu el. Nu e nici sincer, nici corect in ceea ce face fata de tine, deci... e mai bine ca se indeparteaza decat sa iti creeze probleme. Stii cum se spune: Dumnezeu stie mai bine decat noi ce e bun pentru fiecare, ca atare distanta si raceala lui e cel mai bun lucru!

[DESTIN] SIMONA 1973 VOI MAI AVEA INCA UN COPIL? ESTE O IDEE BUNA? - Intreaba-ti vocea interiooara daca esti pregatita pentru al doilea copil, pentru ca el se va intrupa din propriul tau gand, din propria ta vointa. Daca tu insati te indoiesti de asta, copilul nu va veni in viata ta. gandeste-te bine, chizbuieste profund daca poti face fata. E posibil ca viata ta sa nu fie atat de linistita incat sa poti face fata si unui al doilea copil. Daca esti pregatita, CERE-L de sus si el se va intrupa.

[DESTIN] ZADELA 1969 CE SE VA INTAMPLA CU FIRMA LA CARE LUCREZ SI IMPLICIT CU MINE?MERGE DIN CE IN CE MAI RAU. - E o perioada dificila - si nu numai pentru firma la care lucrezi, ci si pentru multe alte firme, legile sunt ina sa fel croite incat sa mearga totul atat de greoi, dar e doar o perioada de trecere, se va rezolva, ca atare nu-ti pierde increderea in firma la care esti, nu coaliza cu colegii imptriva firmei, incearcati sa o invaluiti in ganduri bune. Daca si voi, angajatii, o bombardati cu ganduri negative (frici, critice, barfe, reprosuri etc), firma tot in jos se duce, deci urcusul ei incepe din interior, de la voi, angajatii/colegii, sefii/directorii etc. De la voi incepe redresarea, deci aliati-va gandurile pozitive, dorinta de a pune umarul in mod constructiv, de a ajuta, pentru ca firma sa inceapa sa urce, pentru ca da, poate sa-si revina. Nu te deconcenta de la misiunea asumata atunci cand te-ai angajat acolo, deci investeste iubire in serviciul tau, nu-l trada!

[SFAT] MIA 1987 DESPRE GASIREA JUMATATII - Ar fi bine sa privesti acest aspect cu mai multa detasare, pentru ca esti un pic cam incrancenata. Jumatatea ta nu e aici, inca, pentru ca nu a sosit momentul potrivit, ca atare incearca sa te relaxezi, pentru ca orice incercare de a te crampona de acest gand, ii indeparteaza si mai tare concretizarea. Elibereaza-te de aceasta grija, vine si jumatatea, dar nu asa sau nu atunci cand vrei tu, ca atare lasa lucrurile sa evolueze libere, fara sa le controlezi. Bucura-te de tot ce traiesti zi de zi, ai tot dreptul de a fi fericita, dar uneori fericirea nu vine exact asa cum ti-o programezi tu, ca atare lasa prezentul sa curga si cum vrea el... Bucura-te de tot ce primesti asa cum vine, "vindeca-te" de vechi relatii sau amintiri care nu te lasa sa te misti in voie, si neaparat gandeste pozitiv. Cheama cu gandul ce-ti doresti, dar nu te gandi la ce NU iti doresti! Iubeste neconditionat, fii buna si prietenoasa, fara a astepta ceva in schimb! Va veni si clipa cand vei primi inapoi!

[SFAT] MIHAELA 1981 DE CE SIMT CA E MAI BINE SA TERMIN AMICITIA CU MA - Pentru ca nu te duce in sus, aceasta relatie te trage in jos. Ai sa vezi ca dupa ce te eliberezi de el, dintr-o data iti recapeti energia pozitiva, bucuria, vioiciunea, ascensiunea, pentru ca el are o influenta negativa asupra ta. Exista un fel de dependenta periculoasa aici, reciproca de altfel, deci pracric sunteti amandoi bomba si scanteia, glontul si pistolul. Cand sunteti alaturi, se combina doua substante explozive care nu pot face decat bum! Poate au fost si momente frumoase si fericite, dar probabil prea mici ca sa tina in frau energia negativa care se naste din intalnirea voastra. V-ati intalnit sa invatati ceva, dar acest ceva nu se va arata in relatia voastra, ci in relatiile voastre de familie, fiecare cu altcineva. Fiecare invatati la scoala celuilalt, si tu si el sunteti, simultan, si elev si profesor, dar nu e cazul sa duceti relatia prea departe. Ia din aceasta relatie ceea ce te-a ajutat, te-a vindecat, te-a eliberat, dar dupa aceea elibereaza-te si de el! Arunca balastul din balon ca sa te poti ridica si sa zbori, spune adio!

[SFAT] RAL 1982 DESPRE GASIREA JUMATATII - Ce aid e facut? Simplu: sa iubesti iar si iar, sa iubesti cat incape, cat poti, cat iti place, sa nu te dai inapoi de la nicio sansa de iubire, chiar daca iubirea mai vine si cu drame, si cu esecuri, si cu deceptii. Din toate inveti catre ceva. Ai vazut vreodata filmul Ziua cartitei? Acolo un barbat traia, in bucla, aceeasi zi, de sute de ori, si, de la un egoist orgolios cu toate defectele pamantului ajunge sa fie un barbat ideal. Ei, cam asa e si cautarea jumatatii tale! Treci prin alte si alte incercari, pentru a mai pune o caramida la relatia perfecta care va veni odata cu el. Ca atare cheama-l cu gandul, dar nu te astepta ca fiecare incercare sa fie si ultima. Fiecare noua ocazie de a iubi, fiecare noua poveste de iubire prin care treci, te ajuta sa inveti sa iubesti asa cum trebuie, ca, la apogeu, sa fie totul perfect. Nu exagera insa cu nimic: nici cu cautarile, nici cu deceptiile, nici cu intrebarile... Nu te compara cu norocul altora, ci accepta orice provocare sentimentala ca pe un nou curs la scoala vietii.

[MISIUNE] CRISTIAN 1991 - Tu ai venit pe lume cu rolul de a-i proteja pe cei pe care ii iubesti dar si mai mult decat pe cei apropiati tie! Tu ar trebui sa ai o cariera care se pune in slujba altora mai slabi, tu poti fi ocrotitorul altora, poti fi ghid, indrumator, "gardian", aparator, profesor pentru oameni care isi cauta o cale. Daca nu ai un astfel de rol in societate, atunci vei putea ajuta pe cineva la un moment dat sa-si urmeze visul, sa-si vada marile dorinte implinite, pentru ca ori esti tu un far pentru acesta, gasind, cu ajutorul tau, drumul, ori esti un exemplu pentru acesta. Cauta o cale de a-ti pune forta, puterea, energia, cunostintele, influenta, pozitia in slujba altora care mai slabi si fragili, mai neputinciosi sau prea mici, pentru ca tu esti o lumina pentru multi. Tu poti lumina minti si inimi, iar lumina ta clarifica dar si stimuleaza totodata, da putere! [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] LAURADE 1980 - Tu ai venit pe aceasta luma ca sa inveti sa te detasezi, sa te eliberezi, sa te rupi de cotidian si de toate fricile pamantului! Tu trebuie sa exersezi practici spirituale de orice fel, de exemplu yoga, sa inveti sa meditezi, sa te rogi, sa te deschizi spre spiritualitate. Ai venit pe lume cu un balast emotional foarte mare din alte vieti, de care trebuie sa inveti sa scapi in aceasta viata, ca atare cauta orice iti face placere si iti elibereaza spiritul, inima, mintea, corpul de emotii nefaste. Nu te crampona si nu te stresa din nimic, nu-ti asuma vini nemeritate, nu te impovara cu ceea ce nu merita, ci invata sa abandonezi grijile si luptele inutile, cautand cai de a te elibera pe toate planurile. Invata sa te relaxezi! Citeste, studiaza, invata, mediteaza, exerseaza practici spirituale diverse pana gasesti pe cea in care te simti cel mai bine. Fa in asa fel incat sa te bucuri din plin de libertatea spiritului! [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] PUSA-IOANA 1968 - Prin tot ce traiesti tu in aceasta viata, tu inveti sa devii mai puternica. Tu esti o floare care invata sa devina copac, adica din fragilitate, sensibilitate, vulnerabilitate, cu timpul vei reusi sa scoti puterea si forta! Invata sa te vindeci de propriile slabiciuni si fragilitati si sa descoperi ce-i mai frumos - dar si mai puternic - in tine. Imagineaza-ti viata ta ca o sera de flori. Toate planetele necesita multa grija si atentie, dar nu trebuie sa le tratezi ca pe niste floricele fragile, ci ca pe niste plante care prind putere, prind radacini adanci si puternice pana ce nu mai au nevoie de protectie. Poate ai momente cand si tu ai nevoie de ocrotire, dar mai degraba tu esti cea care poate oferi ocrotire. De exemplu daca ai o cariera in domeniul sanatatii, inseamna ca ti-ai implinit misiunea, daca nu, orice gest prin care vindeci sau ingrjiesti pe cineva mai slab si mai mic decat tine, face parte din misiunea ta de viata. Ai grija de cei care au nevoie de vindecare: plante, animale, oameni, trupuri, inimi, suflete, minti... [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] TIBERIU 1968 - Tu poti atinge in aceasta viata succesul, poate si prosperitatea, printr-o activitate de consiliere, mai ales de natura financiara. Daca ai o cariera intr-un domeniu economic (contabil, economist, ofiter de credite, consultant financiar etc), atunci ti-ai atins misiunea, dar atentie: tu trebuie sa oferi consiliere celor mai slabi, lipsiti de putere, celor care nu intotdeauna stiu ce au de facut, celor care nu au forta de a se apara singuri, celor care fac greseli. Tu nu esti aici ca sa dai sanctiuni sau amenzi acestora, ci sa le dai curaj sa depaseasca hopurile.. Ai putea oferi de foarte multe ori sfaturi de mare valoare prin care altii vor redresa balanta in plan financiar. Chiar si un sfat practic banal sau un imprumut oferit la un moment dat unui prieten aflat in impas face parte tot din misiunea ta de viata, pentru ca tu esti aici ca sa fii de ajutor celor rataciti sau derutati. Fii generos si ofera ajutor celor care nu stiu cum sa depaseasca mari hopuri financiare. [www.acvaria.eu]

[RELATII] ANA 1993 + CATALIN 1990. INTR O RELATIE - Intr-o viata anterioara, voi doi nu v-ati suportat deloc! Ati fost extrem de ciudati amandoi, va dusmaneati, va pandeati unul pe altul, aveati "alergie" unul la celalalt si asta a facut ca orice intalnire a voastra sa nasca razboaie. Din cauza urei voastre, nu s-au inteles intre ele familii, comunitati, grupuri mai alrgi de oameni, pentru ca voi erati cei care tulburati apele cu fiecare conflict al vostru. Cine va vedea, spunea ca sunteti diametral opusi, atat de diferiti de parca unul era de pe pamant si altul de pe alta planeta, si avand diferente atatd e mari (culturale, religioase, sociale,d e educatie, etc) era si normal sa nu va puteti intelege, dar in loc dsa gasiti totusi o cale de intelegere, atui dus aceasta fobie la extreme. De aceea in aceasta viata vi s-a oferit sansa sa va iubiti, ca sa ajungeti la un consens. Faceti tot posibilul sa mentineti armonia aceasta si sa mentineti pacea![www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] ANONIM 27 11 1968 - Intr-o viata anterioara ai fost un artist, dar care nu a fost acceptat/inteles de comunitatea in care traia, o comunitate invechita, rigida, stricta, ca atare modul tau mai diferit, mai boem de a privi lucrurile ti-a creat mari probleme, incat ai resimtit o permanenta persecutie la adresa ta. Ceva te facea sa fii privit ciudat, doar pentru ca gandeai si te exprimai altfel, probabil aveai alte idei religioase, artistice, alta deschidere spirituala, ce ti-a atras mari critici, ba chiar si un fel de continua prigoana. Toata viata ai fugit de colo-colo, ca sa scapi de persecutia celor din jur, dar e foarte probabil ca, prin originalitatea ta prost inteleasa de societatea acelor timpuri, ai sfarsit intr-un fel de "vanatoare de vrajitoare", posibil ars pe rug, ca multi altii care, fiind diferiti de ceilalti, au fost considerati eretici si condamnati pe nedrept. Posibil ca in aceasta viata sa ai unele retineri in a-ti manifesta originalitatea sau exact invers: vrei sa o scoti si mai mult la iveala, ca o revolta impotriva oamenilor limitati.[www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] CRISTIAN 1991 - Intr-o viata anterioara ai fost un fel de farmacist, felcer, vraci, ai "inventat" retete folosite in medicina acelor timpuri. Preocuparea pentru sanatate a depasit insa limitele normale, pentru ca ai devenit obsedat de bani, incat, cu timpul, ai inceput sa pui mai mult accent pe imbogatire decat pe vindecare. Pentru ca te-ai abatut de la misiunea ta principala, de a gasi leacuri, de a vindeca oamenii prin leacurile tale, ai inceput sa comiti erori, incat ai inveput sa vinzi retete care nu ajutau la nimic, vindeai iluzii, ceea ce in ziua de azi gasesti pe internet ca leacul scaderii in greutate peste noapte, leacul cheliei in 30 de zile, si altele de genul acesta, deci simple vise. Din ele te-ai imbogatit, dar misiunea ta nu a fost atinsa. Gaseste ce anume din viata ta actuala echilibreaza erorile de atunci, ori in privinta banilor, ori a sanatatii. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] LAURADE 1980 - Intr-o alta viata ai fost un cavaler, un soldat, mereu pe drumuri, mereu in misiuni de cucerire sau de aparare. Finalul vietii tale a survenit in cadrul unei astfel de misiuni, din cauya unui mijloc de transport din acele vremuri (ucis sub rotile unui car sau ale unui tun, de exemplu). Ai fost un fel de cruciat, pentru ca misuiunile in care pleaci erau dedicate unor principii religioase, ca atare ai facut parte dintre cei care au dus razboaie sfinte, ai luptat pentru ideologia crestina, ai luptat impotriva altor religii. Evident, ca orice militar, ai apelat la arme, la violenta, la tot ce implica aceste razboaie, dar credeai in ceea ce faceai, iti urmai orbeste conducatorii in acele cruciade, total devotat acelor principii religioase pe care le duceai mai departe. Cauta sa descoperi ce relatie ai in aceasta viata cu alte religii sau cu propria ta religie, cat de devotat ii esti si cat de "bataios" esti in a-ti sustine doctrina religioasa in care crezi. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] TIBERIU 1968 - Ai trait in multe incarnari si ca femeie si ca barbat, mereu schimbandu-ti sexul, pentru a intelege corect sufletul femeii si al barbatului, mereu in comparatie. Culmea e ca in multe vieti anterioare te simteai ca un strain in corpul pe care il aveai, in sensul ca desi erai barbat, tu simteai ca ai in interior o femeie, sau invers. Cauta sa descoperi si acum "femeia" din tine, dar nu la modul vulgar, ci sa vezi de ce ti s-a dat in acaesta viata sa fii barbat. Ce ai de invatat ca barbat, si nu ai reusit sa intelegi in alta viata. E posibil ca si acum sa acunzi in interior o femeie sensibila si vulnerabila, pentru ca in vietile anterioare, ai facut un legamant pe care il tot cari dupa tine, un legamant ce tine de un sentiment de confuzie cu privire la propriul tau sex. Poate au fost si dezechilibre sexuale in alte vieti, dar mai degraba un mod eronat de a privi sexul opus. Cand ai fost femeie, nu ai inteles barbatii; cand ai fost barbat, nu ai inteles femeile. Acum trebuie sa ajungi sa faci pace cu sexul opus si cu tine insuti, respectand drepturile femeilor, acceptandu-le ca jumatati egale, fara a incerca nici sa le domini, nici sa le tratezi ca pe niste sclave, nici sa le interzici anumite libertati. Felul in care te comporti tu acum cu femeile poate fi oglinda modului in care tu ai fost tratat intr-o viata anterioara cand erai femeie. [www.acvaria.eu]

[CALCUL] ANONIM 31.03.1990 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ALIPOPS 15.07.1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] LAVINIA 01.09.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] VICTORAS 10.10.2004 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] IONELA MARINELA10 10 1979 EA + 15 08 1982 EL
EA - BALANTA, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - LEU, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA + LEU - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + CAINE - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 40% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MIRELA13 05 1989 EA + 29 07 1984 EL
EA - TAUR, Junon in LEU, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - LEU, Junon in LEU, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR + LEU - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + SOBOLAN - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®