®
ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.com
Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM.
Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca:
viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata,
reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate

Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

MAGAZIN KRISTALE.RO

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna IUNIE 2014

 ARHIVA LUNII IUNIE 2014
Ultima actualizare a acestei pagini: 08 iulie 2014 08:07
 (Pentru a se incarca si ultimele actualizari, dati Refresh/Reload acestei pagini!)

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
CURIERUL DESTINULUI - 1-10 IUNIE

ASPECTUL ANULUI - 1-10 IUNIE
PERIOADE KARMICE -  1-10 IUNIE
ASTRO-CALCUL -  1-10 IUNIE
CUPLUL, PE SCURT -  1-10 IUNIE
MISTERELE NOPTII
- 1-10 IUNIE

ATENTIE! Numarul scurt pentru trimiterea SMS-urilor la serviciile ASTRO-SMS ACVARIA s-a schimbat!
Acum e
ste 1303
Toate celelalte detalii descrise in regulament - pret, parola, format - raman valabile.
De la 1 iunie 2014 vechiul numar scurt - 1263 nu mai este functional, si  nu ne asumam responsabilitatea pentru mesajele trimise la vechiul numar. Folositi noul numar!

RECOMANDARE: pentru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in arhiva, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului sau urmariti noutatile noastre pe FACEBOOK, deci dati-ne un LIKE pentru a fi in legatura directa cu noi.

 

---Aici se incheie arhiva lunii IUNIE 2014---

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 26-30 IUNIE 2014
(
CURTIERUL DESTINULUI)

ANKA 1977.MA VOI LINISTI?CAT VOI MAI SUPORTA ACEASTA SINGURATE? EXISTA VREUN REMEDIU SA SCAP DE EA? - Anul acesta e important pentru linistea ta, cand vei invata unele lectii despre viata de cuplu, despre liniste si armonie, despre modul in care trebuie sa relationezi cu lumea. Nu vine o perioada tocmai usoara, deci inarmeaza-te cu rabdare pentru ca in urmatorii 2-3 ani viata ta se poate schimba major. Singurul remediu e sa ai rabdare, pentru ca toate vin la timpul lor, nu atunci cand am dori noi. Si sa nu te lasi copleisita de gandirea negativa care te cam paste anii astia.

ANKA 1977 MAI E VREO SANSA CA FOSTUL MEU SOT SA SE INTOARCA LA MINE? MA REGRETA? REGRETA DIVORTUL? - Uneori da, regreta, face comparatii cu trecutul, dar cred ca el s-a detasat destul de bine, probabil fiind acum preocupat de alta femeie. Nu cred ca mai puteti fi impreuna.

CLEMENTINA 1982 ISI VA REFACE FRATELE MEU S VIATA DUPA DESTRAMAREA ACTUALEI CASATORII? - Desi nu prea e genul de om care sa fie fericit casatorit fiind, ci mai degraba i s-ar potrivi o relatie de cuplu NE-oficializata, va avea doua casnicii de-a lungul vietii, deci isi va reface viata! Dar din pacate nu vine o perioada tocmai usoara in plan sentimental.

CORINA M 1979 VOI DIVORTA? - Riscul unui divort e mare pana in 2016, cu sansele unei a doua casnicii ulterior.

CRI23 1979 VA MAI LUA ANDREI LEGATURA CU MINE? MAI SIMTE CEVA, MAI ESTE INTERESAT DE MINE? SAU SA IL UIT SI SA ASTEPT SA APARA ALTUL MAI BUN? - Mult mai bine sa privesti spre viitor, pentru ca ar putea aparea cineva nou in viata ta!

DANA 1966 REUSESC SA VAND CASA PE CARE O AM IN CONSTRUCTIE, PTR A PUTEA CONSTRUI ALTA ALATURI DE FRATELE MEU ?DACA DA SE VA INTAMPLA CURIND - Ar dura foarte mult pana ai reusi s-o vinzi, dar te-ai gandit bine daca vrei asta cu adevarat? O alta casa in viitor da ar fi posibil sa ridici, dar pe cea in constructie nu o vei vinde prea bine si nici prea curand.

DANIELA MARIA .1975 CE SIMTE DAN PT MINE, E DRAGOSTE, POT AVEA INCREDERE IN EL, E SINCER SAU MA-NSALA? - Nu e intru totul dedicat relatiei, deci mai are unele rezerve sau chiar nu e pregatit pentru ceva de viitor. Cred ca mai are nevoie de timp, nu pretinde de la el decizii rapide, pentru ca e superficial. Relatia voastra mai are nevoie de profunzime, de timp, de cunoastere reciproca, pentru ca ar fi sensibil la o alta femeie, daca ar aparea...

EUGENIA 1979 SE VA AJUNGE VREODATA IN VIATA CA EU SI SOTUL SA DIVORTAM,NU IMI DORESC? - Relatia voastra are toate sansele sa duca departe, sa se dezbolte bine, sa fiti alaturi la bine si la greu, fara a se ajunge la divort.  Va exista un moment mai dificil dupa 40 de ani, dar sunt sanse sa il depasiti cu maturitate.

FLORINA 1968.CUM VA FI REL. MEA CU C. SCORPION DIN 63. MA IUBESTE DUPA CUM SPUNE?CE VREA? - Cred ca vrea ceva serios, merita sa investesti in aceasta relatie, pentru ca poate fui ceva care amandurora sa va ofere energie, entuziasm, sansa unei noi vieti. Merita timp, energie si rabdare!

ION.I.T. 1962 .CE О-MI REZERVГ VIITORUL, D.P.D.V.FAMI - Vin vreo 4 ani ceva mai apasatori in acest sens, in care vor mai exista momente tensionate, nemultumiri, animozitati, de parca nu iti gasesti locul in familie. Dar daca fiecare se abtine de la reactii impulsive neadecvate, sunt sanse sa le depasiti cu bine. E nevoie de tolaranta, rabdare, ratiune si tacere atunci cand se cere!

IRINA R. 1977, LA JOB O SA-MI FIE BINE PROFESIONAL SI SALARIAL MAI MULT DE 1 AN, TREBUIE SA FIU ATENTA LA COLEGI SI LA CONDUCERE? - Perfect nu poate fi, pentru ca da, trebuie sa te astepti si la cateva momente mai dificile in care te vei simti blocata intr-o zona neplacuta, dar daca faci un efort sa le fii pe plac colegilor si sefilor, daca tu esti cea care primeste totul cu optimism si energie pozitiva, ai sanse sa ramai aici cativa ani. Dar nu pentru totdeauna, o vei lua pe alta cale la un moment dat.

MARIAIULIA 1971 VREAU SA STIU CUM VA EVOLUA CASNICIA MEA, CUM VA FI VIATA NOASTRA DE FAMILIE, CUM VOM EVOLUA FINANCIAR - Cred ca acum - 2013-2014 - e unul din cele mai dificile momente in cuplu, deci ai mare grija!  Daca totul trece fara urmari, atunci se poate spune ca ce a fost mai greu a trecut. 2019-2021 vor mai veni cu ceva momente critice in plan sentimental. Casnicia ta cere multe sacrificii si renuntari si daca esti capabila sa le accepti, atunci totul va merge bine.

MIRANDA 1974. SOTUL MEU ARE O RELATIE CU O FEMEIE CASATORITA NE-AM SEPARAT DAR NU AM DIVORTAT .ESTE POSIBIL SA MAI FIM IMPREUNA ? DACA DA - Mi-e teama ca viitorul nu arata tocmai bine incat duivortul e doar o chestiune de timp, chiar daca mai poate dura ceva pana acolo. Nu e usor sa-l aduci inapoi si nici sa mai fie ca altadata, de aceea riscul separarii definitive e mare.

MIRANDA 1974. SOTUL MEU ARE O RELATIE NE-AM SEPARAT DAR NU AM DIVORTAT. MAI SUNT SANSE SA FIM IMPREUNA DACA DA CAM PESTE CAT TIMP - Cred ca in ultimii 2 ani relatia voastra s-a deterirat mult, a lipsit dialogul, cooperarea intre voi, el nu a primit de la tine ce a avut nevoie, si nici tu de la el incat a merge mai departe nu ar fi decat o continuare a suferintei.

MONA 1974 CU CINE MA VOI CASATORI? - Posibil ca el sa fie zodie de pamant, din alta localitate si care inca nu a intrat in viata ta.

TIGER 1967 DORESC SA OBTIN CETATENIA IN TARA IN CARE LOCUIESC DE 5 ANI SI VREAU SA STIU DACA VOI RAMANE ACOLO PERMANENT IMPREUNA CU FAMILIA - Da, se pare ca viitorul vostru e acolo deci fa tot posibilul sa iti faci viata stabila si buna acolo unde asunteti. Multe stau pe umerii tai, dar detii toate resursele pentru a face fata cu brio. Pana in 2017 cred ca toate micile hopuri - documente, cetatenie etc - vor fi rezolvate cu bine.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 26-30 IUNIE 2014
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[ASTRO-CALCUL] ANCAMESAROS 19.11.1990  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] CRISTIANA0389 03.12.1989   - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] HARALAMBIE 12.05.2014  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] LUMINITA 9.02.1974 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] VIOREL 03.04.1992 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] ANONIM 29.04.1969 EA+20.10.1963 EL
EA - TAUR, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - BALANTA, Junon in BALANTA, PISICA DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR-BALANTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS-PISICA - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-APA - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 37% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ANONIM 29.04.1969 EA+23.03.1956 EL
EA - TAUR, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - BERBEC, Junon in CAPRICORN, MAIMUTA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR-BERBEC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] LAURA 11.04.1976 + 14.01.1972 EL
EA - BERBEC, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in BALANTA, PORC DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC-CAPRICORN - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON-PORC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 27% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-25 IUNIE 2014
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[CUPLU] ALEX 15.05.1992 EA + 16.10.1985 EL
EA - TAUR, Junon in BERTBEC, MAIMUTA DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - BALANTA, Junon in SCORPION, BIVOL DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR-BALANTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA-BIVOL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA-LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] IULIA DORINA 13.07.1985 + ION CATALIN 14.07.1980
EA - RAC, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - RAC, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC-RAC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL-MAIMUTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN-METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MIHAELA 7.10.1972 EA + 2.02.1972 EL
EA - BALANTA, Junon in SCORPION, SOBOLAN DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - VARSATOR, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA-VARSATOR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN-SOBOLAN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:APA-APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] VIOLETA 29.08.1988EA+ 09.12.1064 EL
EA - FECIOARA, Junon in RAC, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, DRAGON DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA-SAGETATOR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON-DRAGON - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT-LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] PETRIANA 29.06.1978 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2011-2013 - urmatoarea va fi - 2015-2017. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2048-2050.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul DECEMBRIE 2013 - APRILIE 2015 - Nodul Nord traverseaza lent casa X semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: cariera, recunoastere, reputatie, valoare personala, faima, realizare socio-profesionala, societate, afirmare, implinire, succes, ierarhie, relatia cu superiorii, ambitie, urcus, putere, onoruri, responsabilitati sociale, viata publica, timp, efort, datorie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: afirma-te, arata ce poti, concentreaza-te asupra rolului tau in lume, fii cel mai bun, castiga definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi in fata, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-25 IUNIE 2014
(
CURTIERUL DESTINULUI)

ALINA 1980 Imi va fi bine alaturi de M ? - In general da, dar nu cred ca el e capatul cautarilor tale, ar mai exista un barbat langa care te-ai putea simti bine in viitor. Dar anul acesta cred ca e unul bun pentru voi doi.

AIOANEI 1979 LA ANUL VOM REUSI SA DAM COPII LA CRESA SAU GRADINITA VA FI BINE PENTRU EI APROAPE DE CASA ? - Vei reusi tpot ce iti propui, gandeste pozitiv! Se vor gasi solutii foarte bune.

AIOANEI 1979 VICTOR ISI IUBESTE COPII SI SOTIA VOM TRAI IMPREUNA PANA LA FINALUL VIETII? - Nu chiar. in viitorul tau mai apare un barbat, abia acela va sta langa tine pana la capat.

ALEXYA 1978 ESTE F SUFLETUL PERECHE VIITORUL SOT? CAND INCEPEM O RELATIE NE TATONAM DE 1AN NE STIM DE15 - Din pacate stii cum se spune: boala lunga, moarte sigura. Daca ar fi vrut ceva de la tine, mai mult decat e, ar fi facut deja un pas mai concret, dar nu cred ca relatia vostra duce la un drum in comun, ci fiecare va merge pe alta cale. E o relatie karmica aici, in care fiecare are ceva de rezolvat cu celalalt.

ALINA VOINEA 1982 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Mai ai ceva de asteptat, mai precis mai ai una-doua relatii de experimentat pana la jumatatea ta. Nu urmatorul din viata ta e si cel cu care te vei casatori, deci nu te opri la urmatoarea ocazie ivita. Mai sunt cativa ani de asteptat, vreo 6.

ANDREEAA 1983 VOI REUSI SA AM UN COPIL CU A SI SA NE FACEM O FAMILIE? - Exista ceva in neregula aici, unul din voi minte sau SE minte singur, deci nu e ceva foarte clar si sincer. Mi-e teama ca nu e el omul cu care vei forma o familie.

ARIMA 1980 CU CINE MA CASATORESC - E posibil sa nu fie chiar o casatorie din iubire, ci cu niste mici interese materiale la mijloc, dar acel om iti va implini tie multe vise/dorinte. Ar putea fi nascut inainte de 1980, posibil zodie de foc, din aceeasi localitate.

CARMEN 1965 CE IMI REZERVA VIITORUL DPDV PROFESIONAL? RAMAN IN ROMANIA? - Cel mai probabil locul tau e in Romania, incercarile de a ajunge in alta tare vor esua, deci mai bine te concentrezi pe ce ai de facut aici. Vei lupta mult pentru succesul tau profesional si nu vei fi intotdeauna multumita de rezultate. Vrei mai mult, incat vei face si multe compromisuri in cariera.

CATERINA 1988 VOI FI IMPREUNA CU ANDREAS CURAND? (BARBATUL PE CARE IL IUBESC) - Prea curand nu, dar nu e el totusi capatul cautarilor tale, e foarte posibil ca drumurile sa vi se desparta la un moment dat si fiecare sa alegeti pe altcineva.

CORNELIA 1979 - CE ROL ARE IN VIATA MEA MIRCEA? ESTE CUMVA JUMATATEA MEA? - El nu e definitiv in viata ta, e trecator doar, si din pacate rolul nlui nu e deloc pozitiv, amintirea lui va lasa un gist amar in suflet, ca atare nu e el chiar ceea ce astepti si speri. Te poate dezamagi profund.

CRINA 1974 AM PRELUAT UN NOU JOB, FUNCTIE DE CONDUCERE. MA VOI DESCURCA? IMI VA MERGE BINE CA SI REZULTATE SI SALARIU? - Viitorul arata bine pe toate planurile dar problema nu e la ceilalti sau la job, ci la tine, tu esti cea care se indoieste uneori de capacitatile sale de a face fata. Ca atare schimba-ti atitudinea in fata acestei provocari, pntru ca detii toate resursele pentru a avea succes. Crede ca va fi bine si asa va fi! Nu te mai indoi!

CRISTINA 1982 VOI REUSI SA AM COPII?- Desi ar trebui sa ai 2 copii, nu e exclus ca acestia sa intre in viata ta prin... adoptie. Copiii sunt unul din sensurile principale ale vietii tale, deci, daca nu apar pe cale naturala in urmatorii 2-7 ani, atunci gandeste-te si la adoptie.

CRISTINA79 CE SE VA INTAMPLA CU RELATIA MEA CU HORATIU AMANDOI SUNTEM CASATORITI CU ALTCINEVA - Fiecare se va concentra asupra casnicie sale, deci drumurile voastre se vor desparti pana la urma. Dra o vreme mai poate dura.

DRAGOS 1988 CU CINE MA VOI CГSГTORI? - Cu o femeie zodie de foc, posibil blonda, care va avea un efect puternic asupra ta, va fi mai puternica decat tine din multe puncte de vedere. Aparent nici nu va veti intelege, vor exista ceva semne de incompatibilitate, dar va fi iubire.

ELENA 1977 PRIETENUL MEU DANIEL ARE UN SERVICI PROST PLATIT. VREA SI CAUTA SA LUCREZE IN STRAINATATE. VA GASI CEVA SI DACA DA CAND? - Va gasi, dar nu curand si nu usor, deci sa insiste. Dar pana la ceva mai bun, cred ca va mai schimba joburile aici, pentru ca va fi in continuare nemultumit.

FLORIN 1985 CAND VOI INTALNI PERSOANA CU CARE VOI INTEMEIA O FAMILIE (DACA SE VA INTAMPLA VREODATA)? - Vine o perioada foarte buna pentru Lei, deci iesi in intampinarea sanmselor excelente care se apropie! Poate fi vorba si de iubire, pentru ca 2014-2015 sunt ani marcanti pentru tine, in sens pozitiv.

GABI 1967 CE MA ASTEAPTA LA SERVICIU SUNT SCHIMBARI? - Schimbari majore nu apar, dar vine o perioada mai buna, in care ai putea fi pusa in fata unor decizii menite sa restabileasca o stare de liniste in cariera. Nu e exclus totusi ca peste cativa ani sa schimbi serviciul pentru ceva mai pe placul tau.

GABRIELA 1978 D SE GANDESTE LA MINE , ARE SENTIMENTE? SUNT SANSE SA NE APROPIEM IN ACEST AN? - Nu-ti fa iluzii prea mari, acest om nu are un rol benefic in viata ta, ci ar fi mai degraba cea mai mare povara pentru tine! Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti, dar el nu e ceea ce ai nevoie! Nici urma de fericire aici...

GEO 93 CAND VOI AVEA O RELATIE SENTIMENTALA? - Ar fi trebuit sa existe deja cineva in viata ta inca de anul trecut, dar ceva a ingreuiat relatia. Dar in urmatorii 3 ani ar trebuis a se lege ceva incet-incet.

GEO93 CAND MA VOI CASATORI? - Casatoria nu va avea loc curand, ci mai aproape de 30 de ani. Nu te grabi!

INA 1981 REF.LA RASP.1-10 IUNIE,NE-AM REVAZUT,AM PETRECUT O NOAPTE IMPREUNA,SI DUPA, EL NU A MAI DAT NICI UN SEMN?DE CE?MA VA MAI CAUTA? - Pentru ce sa te caute? Sa iti dea iar viata si inima peste cap, sa te bulverseze iar si apoi sa dispara? Nu-ti dori asa ceva, pentru ca intoarcerea lui nu ar fi decat un semn de egoism din partea lui, ce va genera alte si alte suiferinte pentru tine. Nu esti decat o aventura/distractie pentru el, cand tu pui mai mult suflet decat ar merita.

IOANA 1982 CUM ARATA CEL CARE IMI ESTE DESTINAT SI UNDE IL VOI INTALNI? - E brunet, ten mai inchis, e mai matur, nu e o frumusete, poate avea mustata - sau va avea mai tarziu la maturitate - si il vei intalni intr-un oras important, mare, in capitala de ex.

IOANA 1982 VOI LUA ANUL ACESTA EXAMENUL PE CARE ASTEPT SA-L DAU? - E posibil sa il iei din a doua incercare. Cred ca mai ai ceva de invatat.

IRINA P 1988 CUM VA FI RELATIA MEA CU CRISTI,IUBITUL? - Buna. in general, eventualele hopuri ar putea fi trecuite cu bine daca iubirea voastra se mentine la cote maxime.

IZABELLA+CONSTANTIN MA MAI IMPAC CU SOTUL MEU CHIAR DACA A INTROD ACR DE DIVORT? - Inca ar mai fi o sansa de impacare, dar e nevoie de un compromis, ceva care sa opreasca neintelegerile dintre voi. Anul asta inca se mai poate face ceva. dar e nevoie ca fiecare sa renunte la orgolii.

LOREDANA 1983 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI CINE ESTE EL? MULTUMESC MULT - Apare mai greu in urmatorii 5 ani si chiar si relatia voastra va evolua lent si cu oprelisti, deci trebuie sa ai multa rabdare si pana la el si mai apoi si cu el. Poate fi zodie de aer, mai matur decat tine.

LUMINITA 1975 CE SIMTE GABRIEL PENTRU MINE - Nu as zice ca e iubire aici, sunt ceva emotii, dar nu cred ca e chiar ceea ce ai vrea tu sa fie. Mai ai rabdare, poate nu va cunoasteti inca foarte bine.

MIHAELA 1974 CUM VA EVOLUA CASNICIA MEA?SA DIVORTEZ? - Sunt sanse sa continuati impreuna. Daca depasiti cu bine perioada tulbure de acum - 2014-2015 - sunt sanse pentru voi ca si cuplu intreg. Mai da o sansa relatiei, inca mai poate fi bine, dar urmatorii 3 ani sunt decisivi, pentru ca totusi intre voi va aparea o a treia persoana.

MIHAELA G 1973 VOI MAI AVEA COPII? - Chiar si anul asta mai sunt sanse de a ramane insarcinata chiar si fara ca tu sa stii asta. Dar daca ai deja 2 copii, e posibil sa nu vina al treilea. Daca ai unul, sunt sanse sa ai doi.

MIRANDA 1974 CAND VA APAREA UN NOU BARBAT IN VIATA MEA ? SUNT SEPARATA DE SOTUL MEU EL ARE O ALTA RELATIE. - Nu poate aparea alt barbat cat timp tu esti inca foarte atasata, legata, preocupata de sotul tau. deci un alt barbat va aparea cam la 12-16 luni DUPA ce vei considera ca sotul tau e de domeniul trecutului. Nu poti iubi pe altul cat timp tu il mai iubesti pe el. Daca nu mai sunt sentimente, atunci intervalul de 12-16 luni e valabil dupa ce sotul a iesit concret din viata/casa ta.

MONA 1974 VOM RELUA VREODATA RELATIA EU SI BOBY SAU NE-AM DESPARTIT DEFINITIV? - Ar fi bine sa lasi lucrurile asa cum sunt. Si tu si el aveti pe altcineva pus deoparte, si nu il vei intalni cat timp tu esti inca ancorata in trecut. Uita si mergi mai departe. Dar vei uita cam greu, asa e.

NEFERTARIS 1984. VOI AVEA O RELATIE CU A SI CE SIMTE PENTRU MINE IN PREZENT, ESTE INTERESAT? - Cred ca trebuie sa te cunoasca mai bine, nu sunt inca sentimente aici, dar te place, i-ai suscitat interesul. Din pacate sansele unei relatii fericite intre voi sunt foarte mici.

PRINTESA 1979 VA MAI REVENI VREODATA AV IN VIATA MEA? - Nu, relatia voastra tine de trecut si ar fi bine sa privesti spre ceva nou, nu spre trecut!

RAMONA 1985 I ESTE SORTITUL - Ar putea juca un rol important in viata ta, o perioada, dar e greu de spus daca ajungeti la un destin comun. Mai sunt inca multe de trecut in relatia voastra, si oricand se poate face o alegere gresita. El e unul din acei barbati care ar putea fi sortitul, pentru ca ai doi barbati cheie in destin, dar inca nu e ceva atat de serios.

RODICA 1974 RETRIMIT ACESTE DOUГ MESAJE DIN NOU, - ............? Care?

RODICA 1974 SIMTE CEVA PT.MINE CONSTANTIN - Nu prea e ceva de suflet aici, cred ca e o prietenie, un interes fata de persoana ta, ceva respect, dar nu sunt emotii. Nu cred ca are un rol pozitiv in viata ta, ci e doar o intalnire karmica ce are rolul de a echilibra niste datorii acumulate reciproc in alte vieti si relatia va dura atat timp cat va achitati aceste datorii unul fata de altul, apoi... fiecare pe drumul sau.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 IUNIE 2014
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[ASTRO-CALCUL] GABRIELA 26.12.1979  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] IOANA24.09.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] LORENA 20.03.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] MARIA-MIHAELA 22.05.1984  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] MIHAICM89 03.06.1989  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] ALEXANDRA LEO 19.09.1990 EA + 15.03.1985 EL
EA - FECIOARA, Junon in SCORPION, CAL DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - PESTI, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN  (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA-PESTI- COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-BIVOL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 37% NU sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] LUIZA 17.11.1990 EA + 18.06.1979 EL
EA - SCORPION, Junon in SAGETATOR,  CAL DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - GEMENI, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION-GEMENI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL-CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL-PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] SIMONA ENACHE 01.10.1986 EA + 21.11.1984 EL
EA - BALANTA, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC  (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - SCORPION, Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA-SCORPION - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU-SOBOLAN - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC-LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION. Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[KARMA] ALINA 14.07.1985 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2011-2012 - urmatoarea va fi - 2018-2020 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2032-2036.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul FEBRUARIE 2014 - IUNIE 2015- Nodul Nord traverseaza lent casa I semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. 3. INDEMNUL PERIOADEI: arata cine esti cu adevarat, intelege-te mai bine pe tine insuti, descopera de ce esti in stare, prezinta-te lumii, reformuleaza-ti personalitatea, afirma-te, fii curajos, fa un pas inainte, incepe ceva nou! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

[KARMA] DANA CIOCAN 09.08.1981 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2004-2005 - urmatoarea va fi - 2015-2016 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2033-2035  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul NOIEMBRIE 2013 - OCTOMBRIE 2015  - Nodul Nord traverseaza lent casa IV semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: familie, trecut, istorie, rude, copilarie, amintiri, radacini, ereditate, zona natala, valori nationale, casa, camin, locuinta, domiciliu, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, traditie, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara. 3. INDEMNUL PERIOADEI: deschide-ti sufletul ,iubeste, daruieste, aseaza-te la casa ta, fa un copil, apropie-te mai mult de mama, dedica-te familiei, prinde radacini, redecoreaza-ti casa, adu-ti aminte de trecut, arunca o privire inapoi sa vezi de unde vii, apleaca-te asupra lucrurilor de odinioara, descopera-ti latura sensibila, romantica, nostalgica, intoarce-te in timp, intoarce-te acasa, creeaza-ti un loc al tau, intim, in care sa te refugiezi la nevoie ia legatura cu originile tale, ocupa-te mai mult de sufletul tau si de oamenii la care tii. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 IUNIE 2014
(
CURTIERUL DESTINULUI)

ADINA 1965 CONGRESUL DIN LONDRA IMI VA FI OK CA SI OPORTUNITATE PERSONALA DE A RESTABILI O RELATIE CU DAVID? - Si da si nu, adica e un eveniment cu doua directii diferite: ai si ceva bun de castigat de aici, dar si un motiv de dezamagire, ca atare nu te astepta la miracole ci trateaza evenimentul cu detasare.

ADINA 1965 PLECAREA IN FRANTA ESTE BENEFICA SAU PROBLEMATICA CA OPORTUNITATE DE UN NOU SERVICIU? - Nu cred ca se rezolva toate atat de bine, dar totusi plecarea aceasta are un rol, de parca e sansa la o schimbare, la o iedire dintr.o zona confuza a vietii tale, ceva se linisteste in urma acestui drum, dar nu e un inceput, ci mai degraba o calmare a spiritelor.

AGNES 8888 CE TREBUIE SA FAC PT A INTALNI BARBATUL CU CARE VOI AVEA O RELATIE LUNGS SI FRUMOASA ? ESTE EL ALGERIAN SAU INDIAN? - N-ai ce face decat sa astepti momentul care e scris pentru voi, chiar nu depinde de tine. Mai degraba depinde de el, dar el inca nu a pornit inca in cautarea ta, e preocupat de altceva.

ALINA 1985 VOI RAMANE LA LOCUL ACTUAL DE MUNCA? - O vreme da, dar in viitor se anunta totusi o mutare mult mai importanta.

AM 1977 CINEVA A INCALCAT LEGEA FOLOSIND NUMELE MEU, VOI AVEA SI EU REPERCURSIUNI? - Nu cred ca vei fi afectata de ceva, dar un oarecare stres tot va exista.

CRINA 1974 EU SI SOTUL MEU AM STAT DESPARTITI UN AN DE ZILE DUPA 12 ANI DE CASNICIE. ACUM NE-AM IMPACAT DAR LUCRURILE SIMT CA NU MERG FOARTE BINE. CESAFAC? - Mai fa un efort pentru relatia voastra, ai rabdare, fii toleranta, incearca sa readuci armonia intre voi, pe toate caile, pentru ca nu cred ca s-a incheiat inca rolul unuia in viata celuilalt, mai aveti ceva de invatat impreuna. E o noua sansa pentru voi, foloseste-o! Sunt mari sanse sa treceti peste momentele dificile!

ELENA LILIANA 1977. VOI AVEA UN VIITOR CU VICTOR IONUT? ESTE FOARTE INCHIS IN EL SI NU STIU CE SAFAC - E o iluzie, totusi, el e altfel decat crezi si tocmai prin aceasta stare a lui de inchidere in sine, practic nu ai acces la adevarata sa personalitate, la cel care e el cu adevarat, dar care, cand va iesi la suprafata, nu te va mai incanta atat de tare. Mai incerca sa il cunosti, ca sa nu astepti de la el ceva ce nu poate da, sau nici nu este.

FELI 1967 AS DORI SA STIU CUM O SA RECUNOSC PERSOANA CU CARE O SA-MI REFAC VIATA , MAI MULTE DETALII DACA SE POATE - Nu ai cum sa-l recunosti, iti vei da seama ca el el prin starea pe care ti-o provoaca, dar nu e o stare tocmai placiuta. El mai degraba te va agita, te va irita, pentru ca, inainte de a se lega ceva, veti avea multe conflicte.

FLORI1999 1975 MA VOI CASATORI A TREIA OARA? - Cel mai probabil a, in urmatorii 5 ani ar fi o sansa, dar numaiu de alegerea ta depinde daca se va materializa.

GABRIELA 1977 CAND IMI VOI GASI UN SERVICIU, NU AM DE 1 AN, AM SI 2 COPII? - Insista mai mult anul asta, mai ales intre iulie-noiembrie, pentru ca exista sansa unui nou inceput. Dar nu e nici usor de obtinut, si nici ceea ce ai de facut acolo nu e simplu, dar e o noua ocazie de a porni la drum in plan profesional. Pare ceva complet nou.

GHITA M 1967. O SA-MI PASTREZ LOCUL DE MUNCA IN URMATORII 2 ANI? - Da, dar nu e exclus sa alegi TU sa pleci la un moment dat, deci daca e sa schimbi directia, e numai din vointa proprie, pentru ceva mai bun.

INA 1981 AM CUNOSCUT UN TIP DE ALTA NATIONALITATE SI NE-AM VZ DE 2 ORI.SPUNE CA MA IUBESTE SI FACE TOTUL PT. MINE,DAR NU STIU CE SA CRED.E SINCER? - Ar fi bine sa il cunosti mai profund, nu doar de 2 ori, pentru ca nu e chiar asa cum crezi. Daca nu simti nimic pentru el, nu are rost sa te complici, iar el are tot interesul sa te cucereasca pentru ca el cauta - oarecum disperat - o femeie. El va insista, nu gluma, dar gandeste-te bine!

IOANA SILVIA 1982 CUM ARATA BAIATUL CU CARE MA VOI MARITA(BRUNET SAU BLOND SAU SATEN) SI VARSTA?CAND IL VOI CUNOASTE(CONTEXT). - Par mai deschis la culoare. Va veti cunoaste intr.un mediu pe care il veti frecventa des, ca o intalnire zi de zi, la serviciu de ex, dar nu se va lega ceva din prima, o vreme chiar nu va veti place deloc.

MADI 86 IN CIUDA DIFER DINTRE MINE SI EL NE E DAT SA FIM IMPREUNA? - Ar fi sanse ca destinul sa va tina o vreme impreuna, dar nu definitiv. Are un rol in viata ta, si tu in a lui, dar nu de durata lunga.

MARI DANI 1985 CAND VOI AVEA URMATOAREA RELATIE SENTIMENTALA? - Poate aparea ceva destul de curand, complet neasteptat, deci de unde nici nu speri, ca atare iesi in lume si intampina-ti sansele! E o chestiune de noroc: sa treci prin locul potrivit in momentul potrivit, dar cum e vorba de hazard aici, nu se stie nici locul, nici momentul!

MARI DANI 1985 SE INTREVEDE VREO SCHIMBARE IN URMATOAREA PERIOADA LA SERVICIU? - Se pot rezolva cu bine niste aspecte la serviciu, deci poate veni de undeva un sfat bun, un ajutor folositor, o sansa buna pentru tine., dar pot exista si niste schimbari la varf, care sa aiba efecte bune si asupra ta.

MAYA 1965 CAND IMI VOI GASI UN NOU SERVICIU IN MEDIU UNIVERSITAR? - Nu prea iese asa cum speri, dar ti se poate oferi altceva, deci nu cauta doar intr-o singura directie: apar alternative din alta parte.

MAYA 1965 DACA MA INTORC IN NORVEGIA, AS PUTEA SA REGASESC SI SA RAMAN CU BARBATUL CARE SEMANA CU DAVID? - Chiar el nu, dar altceva da, poate aparea.

MIHALCA ION 1988, CAND MA VOI CASATORI? - In urmatorii 4 ani ar putea aparea sansa de a lega relatia cu femeia care iti va deveni sotie.

NIK 1967 DE CE NU MA AGREEAZA COLEGA MEA,CU CE O SUPAR ANCA? - Ai mai vazut tu doua leoaice sa se placa intre ele? Cam rar! Asa sunteti si voi: doua orgolii, doua personalitati piternice, doua valori care se compara permanent, iar ea evident ca vede in tine o concurenta puternica in tot ceea ce face ea. E o antipatie care se va manifesta orice ai face. Nu poate exista prietenie vreodata intre voi, deci nu te chinui!

NIK 1967 O SA MA CASATORESC CU GEORGE FLORIN IN VIITOR? - Ar fi sanse, dar mai sunt inca unele aspecte re reglat intre voi, ceva nu e complet sigur si clar. Daca acestea se rezolva cu bine si nu lasa urme asupra voastra, ar fi sanse sa ajungeti la casatorie, dar mai aveti inca un mare hop de trecut.

NOIRE 1972 CE MA A?TEAPT? DE ACUM INAINTE DIN PARTEA LUI G? MAI EXISTA CEVA IN INIMA LUI PT MINE? MA INTERESEAZ? CUM SE VEDE RELATIA - Nu te astepta la minuni, nu mai e ce a fost, el e deja preocupat de alta femeie, deci ar fi bine sa te linistesti si sa cauti si tu iubirea in alta parte.

NOIRE, 1972 CINE ESTE CEL CU CARE VOI AVEA URM?TOAREA RELA?IE DE DRAGOSTE? - Nu il cunosti si va aparea destul de brusc. Poate fi zodie de foc - poate Leu - un tip mai tanar poate, cu par deschis la culoare.

OACHES CARMEN 1982 CAND MA VOI CASATORI? - Ar fi trebuit sa apara sanse si pana acum, adica in ultimele 12 luni, cat timp Jupiter a trecut prin zona casatoriei pe harta ta, dar daca nu s-a intamplat nimic, ar mai exista sansa unei intalniri de destin in 2015. Cred ca mai ai de cautat o vreme!

RODICA 1974 IMI PUTETI SPUNE DACГ ARE VALENTIN SIMTE CEVA PENTRU MINE - Se simte bine cu tine, ii placi, dar nu as zice ca e si iubire aici, parca ar fi deocamdata doar prietenie, simpatie, bucurie de a te vedea.

RODICA 1974 SIMTE CEVA PT.MINE CONSTANTIN - Aici chiar nu e nimic, nici macar prietenie sau atractie, deci intre cei doi, mai degraba Valentin merita atentie.

 RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 IUNIE 2014
(ASTRO-CALCUL, CUPLU, KARMA, ASPECT)

[CUPLU] ALINA 14.05.1989 EA + 23.06.1985 EL
EA - TAUR, Junon in LEU, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - RAC, Junon in BALANTA,  SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR + RAC - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + SOBOLAN - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GELU-CRISTINEL 1.09.1976 EA+14.07.1967 EL
EA - FECIOARA, Junon in BALANTA, DRAGON DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - RAC, Junon in FECIOARA,  CAPRA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA  + RAC - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + CAPRA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GRATIELA 22.09.1967 EA + 30.12.1978 EL
EA - FECIOARA, Junon in BALANTA, CAPRA DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - CAPRICORN, Junon in VARSATOR,  CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA + CAPRICORN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[ASTRO-CALCUL] LIVIANA3105 31.05.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASTRO-CALCUL] PAVEL 01.04.1956  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASPECT] CRISTINA 16.09.1962 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din AUGUST 2014 pana in IULIE 2015, Jupiter trece peste ASCENDENT si prin casa I deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de ambitie, vointa, personalitate, forta, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, felul in care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, propria persoana, infatisare si comportament personal, aspect exterior, noi inceputuri, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie in viata dv. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2014 este influentat de urmatorul aspect planetar: JUPITER IN TRANZIT PRIN RAC CONJUNCT CU MARTE NATAL indică o perioadă de succes în exprimarea propriilor dv. dorinte. Ceea ce vreti cu tot dinadinsul să se întâmple, se poate întâmpla, depinzând exclusiv de capacitatea dv. de angajare în directia unei reusite concrete. Nu ajunge doar să visati, ci trebuie să actionati, dar este perioada ideală pentru ca actiunile dv. să-si atingă scopurile. Afacerile personale, activitătile ce necesită consum maxim de energie, sau chiar si relatiile sentimentale sunt favorizate, deci ajunge doar să vă implicati ca să vedeti deja rezultatele dorite. Merită să folositi o astfel de perioadă pentru muncă asiduă, pentru că sansele de succes cresc la maximum. Sunteti energic si curajos, atras de aventură si risc, dornic să vă trăiti viata la intensitate maximă. Sunteti atras de sport, si puteti avea acum performante notabile. Puteti începe proiecte noi, asupra cărora vă aplecati cu mai mult curaj, gata de orice pentru victoria finală.  Este un moment bun pentru sport, miscare, activităti ce implică energie fizică, pentru competitii, combativitate, luptă, pentru activităti în care trebuie să vă scoateti în evidentă forta si initiativa, pentru orice nouă actiune si început, pentru sex, pentru victorii prin luptă si competitie, pentru automobilism si constructii. Totusi poate creste riscul de accidente prin tăiere, foc sau lovire, prin exces de viteză la volan sau prin excese de agresivitate si de zel (faceti mai mult decât puteti). Doriti să vă impuneti cu orice pret vointa, deci ati putea fi privit cu oarecare teamă de altii mai slabi.

[KARMA] GEORGE 15.10.1971- 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2004-2006 - urmatoarea va fi - 2030-2031 Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2039-2040.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul OCTOMBRIE 2013 - NOIEMBRIE 2015 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, invatamant, legatura cu copiii, iubire daruita, relatii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucura-te, distreaza-te, simte-te bine, traieste fiecare clipa cu intensitate maxima, vezi partea pozitiva a lucrurilor, nu-ti pierde increderea si optimismul, joaca-te, iubeste, zambeste, straluceste, misca-te, creeaza, lasa ceva in urma ta, redescopera copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.

 

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®