ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII IUNIE 2015
Ultima actualizare a acestei pagini: 22 iulie 2015 09:22

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI1-30 IUNIE 2015
ASTRO-CALCUL -
1-30 IUNIE 2015
CICLURI
PLANETARE - 1-30 IUNIE 2015
CUPLUL, PE SCURT
- 1-30 IUNIE 2015
CURIERUL DESTINULUI
- 1-30 IUNIE 2015
MARILE HOPURI
- 1-30 IUNIE 2015
MARILE SCHIMBARI
- 1-30 IUNIE 2015
MESAJE ANGELICE
- 1-30 IUNIE 2015
MISIUNEA PERSONALA - 1-30 IUNIE 2015

MISTERELE NOPTII
- 1-30 IUNIE 2015
PERIOADE KARMICE - 1-30 IUNIE 2015
RELATII KARMICE - 1-30 IUNIE 2015

UN SFAT PRIETENESC -
1-30 IUNIE 2015
VIATA ANTERIOARA - 1-30 IUNIE 2015

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna IUNIE 2015

 

 

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN] [
VIS
] [CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE]

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 IUNIE 2015
Rubricile: CURIERUL DESTINULUI/Destin, MISTERELE NOPTII/Vis, SFAT PRIETENESC/Sfat, MESAJE ANGELICE/Ingeri, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, ASPECTUL ANULUI/Aspect, CUPLUL, PE SCURT/Cuplu, ASTRO-CALCUL/Calcul

 

[DESTIN] ALINA 1980 ESTE MENIT SA-L ACCEPT PE MIHAI CA FIIND JUMATATEA MEA. - Si da, si nu, adica ceva nu-ti convine, altceva te atrage, de aici si deruta in care te afli si nu te lasa sa iei decizii clare. Lucrurile ar merge intr-o directia buna daca unul din voi ar avea curajul unei schimbari, relatia nu prea duce acolo und evrei daca ramane pe acelasi nivel ca pana acum.

[DESTIN] ANDREEA 1990 SE VA INTOARCE VLAD LA MINE? - Sanse ar fi, dar trebuie sa reinvie dragostea, cred ca a aparut ceva care v-a racit, v-a departat unul de altul, deci trebuie sa-l recuceresti. Pe aceeasi cale ca pana acum, nu va apropiati, ci va idnepartati si mai tare, deci schimba ceva.

[DESTIN] ANGELICA PAULA 28.10.1973 VOI AVEA COPII? - Sansele sunt destul de mici, ori pentru ca nu duci sarcinile la termen, ori pentru ca incercarile anterioare au lasat urme in corpul tau. Ar fi bine sa-ti pretuiesti mai mult feminitatea, blocajul legat de maternitate vine din modul ion care nu ai incredere in tine ca femeie.

[DESTIN] CRIS DACA VA DURA RELATIA CU I SI CE ROL ARE IN VIATA MEA - Relatia poate dura daca nu ai asteptari imense, daca va acceptati unul pe altul asa cum sunteti si nu pretindeti ceva ce niciunul nu poate da sau nu poate fi. Fiti realisti, vedeti-va asa cum sunteti si puneti increderea pe primul plan. Nu cautati fiecare vini sau defecte, iubiti-va neconditionat.

[DESTIN] CRISTINA 1983 VOI REUSI SA MA ANGAJEZ CURAND IN TARA IN CARE DORESC DUPA CE IMI VOI OBTINE REATESTAREA PROFESIONALA? - Intrebarea ta contine 4 conditii - 1.voi reusi - 2.curand - 3.tara in care doresti - 4.dupa ce vei obtine - dar lucrurile nu ies in asa fel incat sa fie respectate toate cele 4 conditii ale intrebarii. Ca atare e posibil sa iasa ceva, dar nu confoirm tuturor celor 4 conditii. Cauta si alte variante, exista alternative poate si mai bune.

[DESTIN] DELIA 1993 MA VOI CASATORI CU IUBITUL MEU D - Mai aveti de trecut prin cateva momente dificile, ca atare nu te grabi inca, lasa relatia sa se dezvolte, sa se fundamenteze. E o relatie care are nevoie de timp pentru a capata contur, deci aveti de invatat amandoi din aceasta relatie. Cred insa ca exista cineva mai bun decat el.

[DESTIN] FELI 1961 VOI FI VREODATA CU LAURENTIU? - Nu stii multe despre el, cred ca speri mai mult decat poate el oferi, incat cred ca fiecare are pe altcineva mai bun alaturi, decat sa fiti impreuna prea mult timp. Cred ca e o relatie trecatoare, ori platonica, ori secreta, ori nefericita. Ceva lispeste, poate mai e nevoie ca relatia sa se lege mai bine inainte de a sti clar incotro merge.

[DESTIN] GABRIEL1993 CВND ОMI VOI ОNTВLNI JUMГTATEA? - Nu foarte curand, posibil sa lupti un pic cu iubirea pana apare cea potrivita tie. Ba chiar ar fi de preferat sa nu te grabesti, deci sa o cauti dupa ce te vei simti pe deplin matur si sigur pe tine. Mai ai de asteptat vreo 4-5 ani, ba chiar vor exista si mai multe perioade de singuratate.

[DESTIN] GEORGIANA 1976.SUNT CERTATA CU EDUARD SI AS VREA SA STIU CE SE VA MAI INTAMPLA CU REL.NOASTRA DACA VA MAI CONTINUA SAU ASTA E FINALUL REL. - Sansele unei impacari sunt destul de mari cu o mare conditie: ca niciunul din voi sa nu fi inceput deja o alta relatie. Totusi relatia voastra merge pe teren nesigur incat certutile pot reveni ciclic intre voi, acum vin, acum trec, iar vin, iar trec...

[DESTIN] ION ALIN 1979 POT AVEA O RELATIE SENTIMENTALA CU COLEGA MEA D.A.M.? MA POT APROPIA DE EA? SIMTE CEVA PT. MINE? - Nu cred ca e ceva foarte profund aici, ori e doar prietenie, ori e doar o joaca. Mai degraba o vad interesata de alt barbat, decat de tine, incat nu cred ca iese ceva serios si stabil din intalnirea voastra. Nu cred ca e chiar ceea ce cauti, posibil ca ea sa iubeasca pe altcineva si pe tine te vede ca pe un amic simpatic.

[DESTIN] LIVIA 1977 CAND VOI INTALNI BARBATUL IMPREUNA CU CARE SA AM O RELATIE STABILA SI CUM VA FI EL? - Il vei gasi cu greu, mereu ceva te va tine departe de cei pe care ii vei cunoaste, ori pentru ca nu vei avea incredere in ei, ori nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, ca atare apar mai degraba deceptii, decat reusite. Posibil sa nu prea atragi barbati demni de incredere, ci ori mincinosi, ori infideli, ori profitori, ca atare ai mare grija cui ii oferi inima pe tava. Nu oricine merita, deci mai bine cauta cu atentie. Daca e sa fie cineva, poate fi unul cu vreo 2 ani mai mare, poate zodie de pamant.

[DESTIN] LIVIA 1977 VOI AVEA COPII ? - E nesigur acest lucru, pentru ca e nevoie ca mai intai sa ai cu cine, ca atare e un pas care se va debloca dupa ce primul hop se va rezolva si el. Cel mai probabil nu, desi incercari vor fi, poate chiar si unele sarcini pierdute.

[DESTIN] MARIUS 1998 VOI AVEA PARTE DE CASTIGURI FINANCIARE IN URMATOAREA PERIOADA? - Poate veni o perioada destul de buna financiar, vreo 3 luni lucrurile ar putea evolua pe un fagas mai bun, care sa iti inspire optimism, dar pentru aceast lucru, e nevoie ca si tu sa spui da mai multor ocazii care vin.

[DESTIN] MD 1985 NU AM AVUT NOROC DELOC IN DRAGOSTE PANA ACUM. MI-AM DORIT FOARTE MULT SA AM O RELATIE SENT. SI SA SIMT CA SUNT IUBITA. CAND - Incercari vei mai avea, inclusiv nereusite, ca atare continua sa cunosti, sa incerci, sa investesti, fara sa spui ca nu ai noroc. Daca spui a sta, norocul sta departe de tine, deci schimba tonul sperantelor tale! Bucura-te de tot ce primesti, chiar si de relatiile nereusite, au si ele un rost!  Vine si iubirea, caut-o, dar e nevoie sa schimbi ceva in modul tau de a fi, de a iubi, de a primi si darui.

[DESTIN] MIHAI M 1984 CAND VOI AVEA PARTE DE O RELATIE SERIOASA. MULTUMESC - Mai ai de cautat si de incercat si relatii superfciciale sau mincinoase pana la ea, cea pe care o astepti. Ea urmeaza sa apara in viata ta cel mai probabil in urmatorii 3 ani, dar nu vine pe gratis, ci ti se vor cere niste schimbari de atitudine pentru ca ea sa intre in viata ta. Vezi ce trebuie sa schimbi la modul tau de gandire, invata, dezvolta-te, maturizeaza-te, si cum altfel decat trecand prin tot felul de experiente.

[DESTIN] NICOLETA DANIELA 1977.ARE SOUL MEU O AMANTA C - Mi-e teama ca da, exista o alta femeie in mintea lui.

[DESTIN] NVC LOLI 1967 VOI INCEPE O RELATIE FRUMOASA DE IUBIRE CU GG? - Trebuie sa ai rabdare sa cladesti relatia, e cale lunga pana vei ajunge pe un nivel care sa iti inspire incredere. Cere de sus indrumare pentru a lua cele mai bune decizii, dar nu e usor dsa ajungi acolo unde doresti. Exista si riscul unei perioade de despartire sau singuratate.

[DESTIN] SALINA 1973 CAND VOI REUSI SA MA ANGAJEZ? - Greu, cu multe incercari si esecuri in urmatoarele 5-10 luni. Insista mai mult in luna octombrie, dar nu neaparat in aceeasi directie in care ai mai incercat si pana acum, catta in alt loc, alt domeniu, alt oras, alt sens decat inainte. Ideea de schimbare e o conditie obligatorie. Va fi bine, dar mai ai de luptat.

[DESTIN] SILVIA 1979 CAT TIMP VOI MAI STA LA ACTUALUL SERVICIU. MULTUMESC - Nu vad o schimbare prea curand, cred ca mai ai mult de stat acolo, pentru ca in acel loc mai urmeaza sa primesti niste informatii/invataminte folositoare, deci asculta tot ce vine spre tine.

[DESTIN] ZORINA 1970 M-AM DESPARTIT DE C. CE V-A MAI FI IN VIITOR INTRE NOI? - Il vei uita mai greu, va deveni un fel de obsesie, incat aproape ca vei dori s-o iei de la capat, dar mult mai bine ar fi sa te eliberezi complet, sa nu te mai iontorci cu gandul la ce a fost. Treci mai departe si traieste ce urmeaza, nu mai sta cramponata in ce a fost.

[DESTIN] VERGI 1976 CATEVA DETALII DESPRE CEL CU CARE URMEAZA SA AM O RELATIE SENTIMENTALA, IL CUNOSC? - Poate fi cam de aceeasi varsta, poate zodie de pamant, un tip incapatanat, impulsiv, cam greu de tolerat, vrea doar el sa aiba dreptate, dar il vei iubi, desi nu prea te va face fericita. Nu e chair ceea ce ai asteptat, dar il vei accepta aproape din lipsa de altceva mai bun. Nu-l cunosti, ai rabdare, nu apare rapid.

[DESTIN] ZADELA 1969 FIICA MEA A A CUNOSCUT DE CURAND UN BAIAT.DIN ALTA LOC.ESTE DE INCREDERE,MERITA SA INVESTEASCA SENTIMENTE? - Nu e de incredere,a scunde ceva, dar nici sa-l respinga fara sa il cunoasta mai bine, dar sa-l trateze foarte prudenta, cu masura, ca sa vada ce fel de om este. Distanta e un impediment ca sa stie cum e el cu adevarat, dar e bine sa fie in garda.

[VIS] DANIEL 1989 - Visul cu Aniela - Petele de pe fata acestei fete sunt amintiri urate pe care le duci in suflet, erori din relatii anterioare, cuvinte care au ranit - ori tu le altii, ori altii pe tine - lucruri care s-au denaturat in timp si care au lasat urme. Toate acele pregatiri de petrecere nu au nicio importanta, sunt aspecte din viata cotidiana care se metamorfozeaza in vis, fara sa fie neaparat vorba de pregatirea unei petreceri, dar poate la vremea aceea aveai niste planuri carora nu le gasesi solutia, pentru ca spui ca nu erau intrunite toate conditiile. Din pacate nu am de unde sa stiu de ce iti apar atatea personaje in vis, de aceea cauta sa descoperi singur ce reprezinta fiecare pentru tine, ce are fiecare caracteristic pentru ca personajele sunt de fapt personificarea anumitor trasaturi ale tale. Vezi cum e Rares, sau Simona sau altii, si ia acele trasaturi principale de la ei si aplica-le asupra ta s.a.m.d. Apar multe sentimente in vis, printre care si ura, deci gandeste-te ce urasti tu in acest moment - nu neaparat una din persoanele din vis, ci asa, la general, ce nu iti place, pentru ca acest vis duce cu gandul la lucruri care nu mai sunt la locul lor, nu mai sunt asa cum trebuie. Si fata desfigurata, si personajele din vis, si petrecerea care nu se stie unde are loc, toate acestea anunta ca esti intr-o perioada in care esti implicat in actiuni cu care nu esti de acord si nu iti plac. Visul te indeamna sa iti confrunti amintirile si neputintele - in vis cineva spune "e in stare sa ma bata?" - deci trebuie sa vezi singur ce esti in stare sa faci pentru a iesi din acest iures de sentimente si resentimente. Visul nu vorbeste despre alte persoane, ci doar despre tine, deci nu te gandi ca cineva cere ajutorul: tu ceri ajutor!   [www.acvaria.eu]

[VIS] DANIEL 1989 - Era un cartier numai de case. - Curtea, casa, camerele pe care le vezi in vis sunt planurile existentei tale. Curtea si exteriorul reprezinta viata ta sociala, exteriorul pare foarte bine organizat, acei arbori drepti, asfaltul foarte clar delimitat etc, semn ca ai o viata sociala destul de bine asezata, desi mai austera, in sensul ca ai cateva relatii pe care le-ai putea numara precis.  Interiorul  caseiinsa e viata ta intima, si acolo e ceva mai mult haos! Personajele din vis sunt de fapt sentimentele tale, gandurile tale, ideile tale, si vezi ca e o furtuna de idei acolo, de vreme ce apar atatea personaje, care mai de care mai ciudate si mai infioratoare. Nu te teme de acest vis, nu inseamna ca ai fost vizitat de entitati malefice, ci toate acele personaje urate din vis sunt propriile tale ganduri negative care iti mai dau tarcoale si de multe ori te domina. Pietrele din vis sunt valorile in care crezi, principiile tal;e de viata - si spui ca cineva vroia sa le sfarame, semn ca ai trecut printr-o confruntare in care cineva a vrut sa te faca sa renunti la ideile tale foarte clare: la ideologia de viata, la religie, la credinte, la valorile pe care le asezi pe un piedestal. Dar nu i-ai lasat, semn ca nu renunti la credintele tale. Casa ramane goala la un moment dat - fara covoare etc - si devine un labirint, semn ca e multa dezordine in interiorul tau, in mintea ta, deci fa lumina, renunta la ce nu.ti mai trebuie, nu duce dupa tine balastul vechi al unor foste relatii, foste idei, foste amintiri., Ce a fost a fost, da-le afara si fa ordine, nu ramane blocat intr-o zona in care singur iti faci rau cu ganduri care nu-ti dau pace. Clanta blocata arata ca tu singur nu ai curaj sa iesi din acest haos. Visul te indeamna sa renunti la ce nu-ti mai trebuie dar duci dupa tine cu insistenta, Cineva in acel vis a murit, deci trebuie sa inchizi o usa in urma ta.   [www.acvaria.eu]

[VIS] DANIEL 1989 - Am visat ca plec in strainatate.- Visul vporbeste de fricile tale de a nu pierde ce iubesti tu cel mai mult. Poate treci printr-o perioada in care - asa ca in vis - mergi pe dune de nisip - deci iti lipseste siguranta, increderea, directia, esti confuz si nemultumit de planurile tale in desfasurare, vrei altceva dar nu stii ce. Visul iti spune ca ar fi bine sa schimbi ceva, sa pleci - metaforic vorbind - in strainatate. Nu inseamna ca efectiv trebuie sa pleci din tara, ci ca trebuie sa te schimbi, cel care esti acum nu te mai reprezinta, te privesti uneori chiar tu pe tine insuti ca pe un strain, ca atare e nevoie de o analiza la rece (patul e rece, spui), de unul singur, ca sa descoperi ce lipseste din viata ta. Lipseste viata de familie? Lipseste increderea in iubire? Lipseste securitatea pe vreunul din planurile pe care mergi? Cauta ce lipseste, ce ti-ar inspira tie ideea de "acasa", pentru ca in vis vrei sa pleci dintr-un loc in care esti iubit, ocrotit, catre ceva nesigur, spre locuri care nu te atrag. Gaseste ce lipseste acum din viata ta si se cere de urgenta reparat, pentru a te simti din nou pe teren bun si sigur.   [www.acvaria.eu]

[SFAT] BEA 68 CE TREBUIE SA FAC SA FIM IMPREUNA PT TOTDEAUNA EU, BAIETELUL MEU SI TATAL LUI!? - Trebuie sa il atragi pe tatal copilului in educatia si cresterea copilului la modul tandru, jucaus, pozitiv, deci sa vada si el in familia voastra tot ce poate fi mai frumos! Sunt mari sanse ca voi doi sa formati o familie pentru totdeauna, deci nu te teme, nu te crampona de frici si de intrebari "dar daca n-o sa fim impreuna?". Mergi alaturi de el ca o familie fara nicio grija, bucura-te, joaca-te, simte-te bine alaturi de cei doi - copil si partener - fara sa iti pui atatea intrebari existentiale despre viitor. Lucrurile sunt mai usoare decat tinzi sa le vezi, deci spune-ti in m,inte, ferm, cu incredere: suntem o familie, avem un copil impreuna, suntem fericiti! Ai incredere, da deoparte fricile si suspiciunile si investeste toate resursele in acest mare scop: familia.   [www.acvaria.eu]

[SFAT] LARA 20.12.1974 - Poate nu chiar din prima, poate o vreme, ca va place sau nu, puteti sta si departe unii de altii, mai ales daca ei nu vor, ca atare priveste acest mare scop ca pe o actiune cu mai multe etape, un drum ce trebuie parcurs pas cu pas, deci deocamdata fa primul pas, si pe urma vei vedea. Nu poti face acest pas gandindu-te dintr-un foc la toate etapele de dupa aceea, ca atare fa primul pas. Imagineaza-ti ca aceasta mare mutare e ca un ocean, cu valuri care vin unul dupa altul, se nasc unul din altul. Asa e si mutarea voastra: primul pas il va naste al doilea pas etc pana cand se vor aranja toate, ca atare concentreaza-te deocamdata pe primul pas care trebuie facut aici. Asteapta apoi cu incredere si cere-le familiei ajutorul sa te sustina. Va dura, poate chiar si 2 ani, pana cand totul se va aseza pe fagas sigur si normal, ca atare e o perioada de tranzit, de sacrificiu, de eforturi din toate partile, nu se pot aranja toate odata. Dar fa deci ce se cere facut mai intai.  [www.acvaria.eu]

[INGERI] MARIANA 1972 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A-MI PASTRA LOCATIA SERVICIULUI, DACA VA FI REORGANIZARE? - Ingerii tai iti transmit ca nu trebuie sa iti faci atatea griji, teama ta nu are ce cauta aici, cere de sus indrumare si ghidare, ingerii sunt langa tine sa te sfatuiasca permanent, dar iti mai spun sa "cresti" continuu, sa nu te opresti din progresul tau profesional, sa arati celor pentru care lucrezi ca vrei sa stii mai mult, ca faci tot posibilul sa progresezi in domeniul in care lucrezi, sa iti arati disponibilitatea sa iti asumi sarcini si responsabilitati, pentru ca nu se vor dispensa de un om care e ambitios  sa fie din ce in ce mai bun. Arata-le cat de mult iti doresti sa muncesti, sa cresti, sa progresezi in cariera, pentru ca cei care vor sa munceasca nu sunt dati la o parte. Cere-le sfatul sefilor de care depinzi ca sa le arati ca iti doresti sa faci mai mult si mai bine, sa te vada cat de mult te implici.  [www.acvaria.eu]

[INGERI] MARIANA 1975 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A RECASTIGA RESPECTUL, DRAGOSTEA SI IUBIREA SOTULUI? - Ingerii iti transmit ca nu ai de ce sa te temi de pierderea iubirii si respectului, pentru ca acestea sunt deja acolo, doar ca sotul nu stie sa le manifeste, sa ti le arate. El te iubeste si te respecta asa cum stie el, deci nu TU esti aici problema, ci el! Tu meriti sa fii iubita si respectata pentru ceea ce esti, faci, spui etc, dar el uita sa daruiasca, sa ofere inapoi ceea ce tu ii oferi oricum, ca atare succesului casniciei voastre depinde de acest schimb intre daruiesti/primesti. Ca atare tu fii mai departe asa cum esti, daruieste neconditionat, mult, cat poti, iubeste, ofera, fa tot ce iti sta in putinta fara sa te gandesti neaparat ce are el de oferit. Nu uita, nu tu esti aici punctul slab, ci el! Ai incredere in omul de langa tine asa cum este el, ai incredere in casnicia voastra, deci lasa deoparte griji, frici, indoieli, pentru ca ele te fac sa te abati de la gestul tau de daruire totala. Continua deci sa oferi tot ce popti, fara sa ceri moneda la schimb - aceeasi iubire, acelasi respect - pentru ca investitia ta de energie conteaza aici si va da roade. Continua deci sa daruiesti, vei primi dividendele din investitia ta, chuiar daca nu e in forma sau la nivelul pe care le-ai sperat, dar e atat cat poate EL oferi. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] ELE 1975 - Ai venit pe lume cu un rol minunat, de a da sfaturi, de a invata oamenii sa manance corect, sa hranesti - simbolic sau concret - pe altii care nu stiu ce e sanatos. In primul rand tu te "alimentezi" continuu pana consideri ca ai ajuns la o constructie interioara si exterioara perfecta, dupa care incepi sa predai altora lectii de viata, dar la baza lectiilor tale se afla ideea de hrana. Ori metaforic (hrana inimii, hrana mintii, hrana sufletului), ori concret, in plan fizic. Ai putea fi un nutritionist excelent, un master chef in bucatarie, un gradinar iscusit, orice altceva prin care sa iti pui cunostintele si pasiunea in regimul sanatos de viata al altora, dar si al tau personal. Apleaca-te mai mult auspra alimentelor pe care le consumi, perfectioneaza-ti sau schimba-ti dieta, incearca retete, creste plante bio, schimba alimentele pe care le consumi, si descopera acele alimente care te ajuta sa cresti, sa te dezvolti, sa devii din ce in ce mai sanatoasa. Rolul tau e de a oferi consultanta in aceste domenii, dar inainte de asta trebuie sa aplici pe tine ce e mai sanatos. [www.acvaria.eu]

[ASPECT] CORINA 1989 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din SEPTEMBRIE 2015 pana in SEPTEMBRIE 2016 Jupiter trece acum prin casa X  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de CARIERA, profesiunea, situaţia socio-profesională, recunoaşterea, reputaţia, statutul în societate, respectul de sine şi al altora, sentimentul de valoare personală, afirmarea şi împlinirea, relaţia cu societatea, relaţia cu autoritatea, urcuşul, promovarea, ascensiunea şi evoluţia într-o ierarhie, relaţia cu politica, relaţia cu superiorii, cu angajatorul, cu şeful, celebritatea şi faima, afacerile la nivel înalt, orice act de voinţă, tenacitate şi ambiţie, accesul la putere, onoarea, angajamentele asumate şi respectate, responsabilităţile sociale, viaţa publică, relaţia cu timpul, eforturile depuse pentru propriul succes, asumarea datoriilor, titlurile obţinute - diplome, certificări - laudele şi meritele, supremaţia în faţa altora. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: NEPTUN CONJUNCT CU MERCUR NATAL aduce o perioadă propice unei treziri spirituale, când veţi avea vise cu încărcătură spirituală deosebită. Va trebui chiar să acordaţi atenţie avertismentelor primite prin vis sau poate trebuie să faceţi tot posibilul pentru a vă pune un plan – un vis, o idee – în aplicare. Călătoriile pot fi favorizate acum, unele din ele fiind chiar visate de o viaţă. Vă puteţi descoperi acum mari talente artistice: muzicale, literare,  plastice, sau atracţii spirituale: astrologie, religie, filosofie. Imaginaţia dv. este sporită, şi dacă aveţi veleităţi artistice sau literare, acum puteţi da naştere unei capodopere. Şansa unei călătorii romantice de vis poate fi mai mare acum: o croazieră, o vacanţă la mare, în compania unei persoane iubite. Cea mai bună cale de a vă exprima ideile este cea artistică. Sunteţi totuşi foarte influenţabil, deci nu puteţi lua decizii obiective, ci numai pe baza stimulilor afectivi: pentru că vă place sau nu vă place. Idealismul dv. creşte, deci aţi putea fi mult prea uşor impresionat, în defavoarea intereselor proprii. Există risc să fiţi înşelat sau păcălit de persoane cu mai mult fler financiar decât dv. Cheltuielile riscă să fie scăpate de sub control, făcând cumpărături fără utilitate, doar pentru că vă „gâdilă” ochiul.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] GENA1957  - Datele dv sunt incomplete, e nevoie de data completa de nastere pentru acest calcul. Trimiteti toate informatiile necesare de aici www.contact.acvaria.com

[CUPLU] IOANA 16.03.1956 EA + 02.05.1955 EL
EA - PESTI, Junon in CAPRICORN, MAIMUTA DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - TAUR, Junon in SCORPION,  CAPRA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI  + TAUR - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] REBECCA 20.06.1978 EA+15.04.1991 EL
EA - GEMENI, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - BERBEC, Junon in CAPRICORN,  CAPRA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI  + BERBEC - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAL + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CALCUL] ANDREEA 07.11.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] CRISTIANA 24.07.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] OVIDIU 25.08.1967 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

 

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 IUNIE 2015
Rubricile: CURIERUL DEStINULUI/Destin, MESAJE ANGELICE/Ingeri, UN SFAT PRIETENESC/Sfat, RELATII KARMICE, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, HOPURI MAJORE/Hop, CUPLUL, PE SCURT/Cuplu, ASTRO-CALCUL/Calcul

 

[DESTIN] ANA 1980 CE VIITOR AR AVEA O RELATIE CU K? - Ar fi sanse sa iasa asa cum iti doresti tu, dar trebuie sa ai rabdare, relatiua se cladeste lent, si, mai ales, sa va concentrati numai unul asupra celuilalt in totalitate, adica nici unul sa nu incerce si cu altcineva sau sa mai aiba alta relatie. Fidelitatea e totul! Dar mai sunt multe de aranjat pentru ca relatia sa fie perfecta.

[DESTIN] ANA MARIA 1972 RELATIA MEA ACTUALA CU R. DUCE SPRE CASATORIE?  - Greu de crezut, deci asigura-te ca intre voi nu intervine nimeni care sa va dezbine. Altcineva insemnand familia, alt partener, foste iubiri, prieteni care nu va ajuta, deci e posibil ca relatia voastra sa nu fie una foarte sincera si curata, are nevoie sa se mai maturizeze in timp, nu va grabiti deci!

[DESTIN] ANTOANELA 1975 VOI AVEA COPIL CU FLORIN? - Sansele sunt mici, ceva nu e in regula aici, ori el nu-si doreste, ori tu nu ai incredere ca el ar putea sa isi asume acest rol, exista iluzie sau minciuna la mijloc. Mai e nevoie de timp sa va cunoasteti si mai bine!

[DESTIN] CONSTANTIN 69 MA CASATORESC ANUL ACESTA CU DORINA,POATE MA IMPAC CU FOSTA SOTIE - Ce-ar fi sa-ti faci un pic de ordine in viata ta inainte de a face vreun pas, tu esti prins la mijloc, nici intr-o directie, nici in alta si asa nu mergi nicaieri si astepti mult si bine. Nici una din aceste doua aspecte nu se rezolva anul acesta, pentru ca tu nu ai forta de a lua decizii, astepti ca ele sa decida pentru tine.

[DESTIN] CRI 1975 AM 2 COPII MA BATE UN GAND SA MAI FAC UNUL O FI BINE DPDV AL SANATATII A LUI SI A MEA SI AL VIITORULUI FAMILIEI NOASTRE - Mai bine nu, varsta nu e tocmai un atu, deci multumeste-te cu ce ai, bucura-te de familia pe care o ai pentru ca ei vor cere multa energie de la tine de acum incolo.

[DESTIN] DANA 1977 MA IUBESTE SORIN? VOM MAI FI IMPREUNA?! - E ceva mai degraba legat de trecut, decat de prezent si viitor, deci nu cred ca relatia reincepe, cel putin nu ca altradata, ceva lipseste, se cere reciprocitate, deci nu ajunge sa vrei tu, sa simti tu, ci trebuie ca si el sa fie in aceeasi barca si el nu prea e. Cred ca el deja in alta barca!

[DESTIN] DANIEL 1989 CE SE INTAMPLA CU MADALINA? - Nu inteleg intrebarea, astfel de intrebari cu "ce se intampla" sunt cele mai inchise intrebari la care nu am ce sa raspund. Pot doar sa spun ca ea e preocupata mult de soarta ei, de stabilitatea ei, de viitorul ei si pune serios in balanta pe cine vrea alaturi de ea in acest viitor, fiind poate chiar 2 persoane la fel de importante in mintea ei. Are criterii de selectie foarte precise pentru aceste persoane.

[DESTIN] DANIEL 1989 CE SE INTAMPLA CU NOI? - Relatia voastra nu are un suis constant, ci vor aparea si hopuri pe parcurs. Peste unele veti trece cu cap, altele va vor destabiliza mai mmult, dar in viitor se cam instaleaza tensiounea. Poate asteptati amandoi mai mult sau ceva ce nu poate exista, e multa iluzie aici, trebuie sa va treziti din iluzie.

[DESTIN] ELENA-CRISTINA 1977 CIND MA VOI CASATORI? - Mai ai ceva de asteptat, poate mai aproape de 40 de ani, pentru ca e posibil sa nu fi aparut omul potrivit pentru tine, chiar daca ai pe cineva alaturi acum. Viitorul vine si cu iubire, dar pana acolo mai e si tristete.

[DESTIN] GEORGI 1983. A FOST SINCER R CU SENTIMENTELE PE CARE A SPUS DE A LUNGUL TIMPULUI CA LE AR AVEA FATA DE MINE? VA FI MAI MULT DE ATAT - Uneori da, uneori nu, deci inima ta a simtit cand NU a fost sincer, deci cand ai avut dubii, inseamna ca ai avut motive sa nu ai incredere in el si ai avut dreptate.

[DESTIN] GEORGI 1983 SE VA DESPARTI R DE CEA CU CARE E IN PERIOADA URMATOARE SAU AR TREBUI SA RENUNT EU LA EL? - In perioada urmatoare nu, deci a continua sa speri nu e decat motiv de dezamagire si suferinta pentru tine.

[DESTIN] LUCRETIA 71+ION 68.VOM REUSI SA NE LUAM O CASA ANUL ACESTA?STAM IN CHIRIE. - Doar daca ati facut deja demersuri inca de anul trecut, deci daca decizia sau startul a fost luat in 2014, altfel nu se intampla nimic pana la finalul anului in curs. Dar veti reusi pana la urma, luptati!

[DESTIN] MAGDALENA 04.05.1979. MA VOI CASATORI CU A B? - Din pacate sansele de casatorie sunt foarte mici, de vreo 30%. Mai mari sunt sansele ca intre voi sa intervina o a treia persoana, ori la tine, ori la el.

[DESTIN] MAYA 1983 IN CE CIRCUMSTANTE IMI INTALNESC JUMATATEA? E STRAIN SAU ROMAN? MULTUMESC - Posibil ca primele intalniri sa iti displaca, deci sa fie nevoie de mult timp pana intre voi se va resimti o atractie. Unul din voi insa va insista un pic si astfel zidul initial se va darama. Posibil sa va intalniti intr-un spatiu public, la o bere, la o petrecere, la o intalnire cu prieteni.

[DESTIN] MIHAELA 1974 IAU EXAMENUL DE DEFINITIVAT IN AVOCATURA ANUL ACESTA? - Daca ai fost sub "supravegherea" unei persoane cu multa experienta si care cumva ti-a pregatit terenul, sansele sunt mari, dar daca nu ai avut pe cineva mai puternic alaturi, e nevoie sa cauti pe cineva care sa te conduca spre succes. Ai nevoie de un lider, un maestru.

[DESTIN] MONICA 1979 CE PUTETI SA IMI SPUNETI DESPRE JUMATATEA MEA? - Poate fi zodie de apa,. nu e chiar ceea ce ai asteptat toata viata, deci, pentru a-l accepta, vei face niste compromisuri, poate el avand ceva ce, inainte, nu ai fi acceptat pentru nimic in lume la un barbat. Poate nu e tocmai aratos, sau nu are varsta la care te astepti sau e ceva in trecutul lui care nu te incanta.

[DESTIN] MONICA 1979 DE CE NU SUNT ACUM CU JUMATATEA MEA? - Pentru ca nu corespunde standardelor tale, deci, daca ar fi aparut mai devreme sau in alt context, l-ai fi respins fara sa stai pe ganduri, deci probabil tu trebuie sa inveti sa tolerezi acel ceva ce nu e conform criteriilor acceptate de tine, deci trebuie sa te mai maturizezi.

[DESTIN] MONICA 1979 VOI INCEPE O RELATIE CU VALENTIN? - Daca incepi, din pacate sansele sa si dureze sunt mici, pentru ca nu e o relatie serioasa, e mai degraba un joc pentru amandoi. Dar ceva-ceva se poate infiripa totusi.

[DESTIN] MONICA 1989 Fiica mea este "căsătorită" momentan,cu profesia de arhitect! Mă rog lui D-zeu să-i ofere o familie împlinită! Când se va căsători?! - Ea are alte prioritati decat dv., ca mama, deci problema e ca ea sa isi doreasca asta. Ca atare ea acum pune pret pe serviciu, pe cariera, pe a-si aranja o situatie materiala si abia dupa aceea dse va gandi si la casatorie. Totusi e destul de aproape de momentul cand se va preocupa si de asta, urmatorii 1-2 ani oferindu-i cele mai mari sanse de a intalni pe cineva care sa merite cu adevaratr. Pana acum nu a gasit ce cauta.

[DESTIN] R 78 CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE AL DOILEA SOT/PARTENER: VARSTA, OCUPATIE,ZODIE, CALITATI SI DEFECTE...IL CUNOSC? - Are pana in 38 de ani, a mai fost casatorit, e o personalitate puternica - posibil Taur, Leu, Balanta. Ambitios, se remarca din prima, va fi atractie puternica intre voi, posibil chair sa il fi cunoscut vreodata, dar ori tu ori el erati intr-o alta relatie atunci.

[INGERI] LUMINITA 1953 CE AR FI BINE SA FAC SA-MI INTALNESC PERECHEA? - Ingerii iti spun sa le ceri ajutorul. Da, te-ai rugat, da, ai chemnat cu gandul, dar nu ai si dat voie ca acest plan sa se manifeste, de parca iti spuneai mereu ca nu se poate. Elibereaza-te de ceea ce nu-ti mai este de folos si mergi mai departe cu incredere. Cere de sus putere, incredere, protectie, pentru ca e posibil sa vina spre tine diverse semne bune dar pe care nu le observi, oentru ca astepti altceva poate. Ai deci incredere in sansa ta si cere ajutor de sus de la ingeri sa-ti trimjita semne care sa iti inspire ca esti in siguranta. Ingerii nu intervin in viata ta fara ca tu sa le dai persmisiuinea.

[MISIUNE] EDUARD 01.08.1987 - Nu intamplator te-ai nascut in zodia Leului, pentru ca rolul tau e sa inspiri putere, sa deschizi drumul catre planuri superioare, sa devii un lider in orice domeniu simti ca ai ceva de spus sau de aratat. Cel mai probabil rolul tau principal e acela sa devii tata, deci sa fii un lider in familie, sau sa joci acelasi rol de condducator in familia ta, fata de frati mai mici, fata de parinti intr-o zi cand ei vor avea nevoie de ajutor. Iti poti folosi forta si puterea pentru a-ti implini tie marile dorinte, dar pentru a-i ajuta si pe altii, ori ca exemplu demn de urmat, ori ca sa iti pui forta in beneficiul lor. Folsoeste-te deci de puterea, prestanta, reputatia ta, pe orice plan, pentru a urca, pentru a-ti indeplini visele, pentru a ridica pe altii. Esti un lider prin definitie.

[RELATII]  SILVIA 1980 + 1978 - SUBALTERN-SEF - Va leaga multe vieti anterioare in care ati avut ceva de impartit, dar de fiecare data s-a resimtit un fel de lupta intre voi. Cel care e acum seful, a avut mereu pretentii mari de la cel care este acum subalternul, a incercat sa-l ajute sa urce, sa se perfectioneze, sa se ambitioneze, in timp ce acesta prefera sa aiba o viata banala si terna, l;uptand doar pentru a-si asigura traiul de zi cu zi, fara alte ambitii. Nu intamplator acum va leaga o astfel de relatie de oarecare "supunere", pentru ca in alte vieti a fost tot ceva similar, doar ca "subalternul" de atunci nu a reusit sa-si depaseasca deloc, conditia, preferand sa ramana nevazut, anonim, nimeni. Cel puternic atunci e posibil sa fie cel puternic de acum, care isi manifesta in continuare superioritatea, dorinta de suprematie, dar de data aceasta e posibil sa reauseasca sa il stimuleze mai bine pe cel "supus" candva. Seful de acum nu mai accepta compromisuri, ci vrea perfectiunea de la celalalt.

[SFAT] DANA  1977 DRAGOSTE, RELATII, CASNICIE - Ai pus in aceeasi oala trei lucruri total diferite, nu sunt una si aceeasi cale, ca atare sfatul meu e sa prioritizezi. Ce iti doresti tu acum din cele 3? Nu spune ca toate trei odata ca nu se poate, fiecare o naste pe cealalta, dar nu vin toate odata, ca atare sfatul meu e sa alegi din cele 3 doar una spre care sa iti canalizezi gandul. Vezi de ce ai tu nevoie acum mai mult: sa fii iubita? Sa ai o relatie? Sa te mariti? Dupa ce iti vei face singura ordine in ganduri si emotii, se vor aseza toate la rand, exact asa cum e mai bine pentru tine, dar dintre ele gandeste-te doar la una singura. Restul vor veni dupa aceea! Gandeste-te ca una din ele e startul, cealalta e calatoria, si la final cea care ramane e destinatia ca atare concentreaza-te deocamdata asupra startului!

[SFAT] DANIEL 1989. ARBITRU SA MIJLOCEASCA CE? TRAIM PRIN PROPRIILE ALEGERI ARBITRARE IN SUFERINTI CUMPLITE. E DISTANTA CARE MA ROADE. PENTRU CE...? - Sa va faca pe amandoi sa vedeti ca nu aveti rabdare, ca multe se aranjeaza daca aveti amandoi suficienta rabdare, daca intelegeti ca asa e viata, ca nu are rost nici sa sariti peste etape, nici sa ocoliti unele hopuri. Toate au un rost, toate merg dupa un program dincolo de voi doi, deci chiar si aceste hopuri au un rost pe care il vei intelege candva. Acel arbitru va poate ajuta sa treceti amandoi in revista trecutul, sa analizati prezentul, si sa vedeti ce se poate face in viitor, tinand cont de concluziile legate de trecut. Toate un rost, deci acel "pentru ce", nici nu-si are rostul. Nimeni nu iti poate da raspuns la aceasta intrebare, decat ceva de genul "pentru a va maturiza amandoi".

[HOP] TEODOR 25.02.1950 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele: 1. PRIMUL HOP se resimte in vara anului 2015JUPITER IN TRANZIT PRIN LEU IN OPOZITIE CU JUPIUTER NATAL  - acest aspect are loc o data la aprox. 12 ani - generează dorinţa de schimbare profundă a vieţii, pe fondul unei puternice insatisfacţii din ultimii câţiva ani. Acum se relevă o nouă direcţie prin care aceste frustrări pot fi depăşite, deci poate fi un moment de turnură foarte important. Chiar dacă şansele sunt reduse, totuşi nu vă veţi lăsa doborât de piedici, ci veţi lupta pentru a vă înnoi perspectivele şi idealurile. Este o perioadă în care vi se pare că viaţa dv. scapă de sub control, pentru că vi se oferă mai multe decât puteţi duce. Starea de extenuare creşte şi totul pare enorm: grijile, problemele, insatisfacţiile. Este posibil să vi se atragă atenţia – de undeva de sus - unde aţi exagerat şi unde aţi comis unele erori, pentru a le putea repara. Este o perioadă de excese şi  abuzuri, pe toate planurile, deci trebuie să învăţaţi să păstraţi măsura şi echilibrul în toate. Nu vă întindeţi mai mult decât puteţi face faţă, altfel riscaţi un eşec. E posibil să vă puneţi întrebări existenţiale majore legate de sensul vieţii, fiindu-vă teamă că drumul pe care mergeţi de câţiva ani nu este cel potrivit, şi vă gândiţi la o schimbare importantă de sens. Parcă simţiţi, pe undeva în interiorul dv., că ar exista şi alte căi pe care nu le-aţi încercat şi poate că pe acolo vă este drumul. 2. AL DOILEA HOP se resimte pe parcursul anilor 2015-2016 si este dictat de URANUS IN TRANZIT PRIN BERBEC IN OPOZITIE CU NEPTUN NATAL (guvernatorul zodiei dv natale) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă - împiedică atingerea scopurilor dv. prin schimbări neaşteptate în mersul lucrurilor. Apare ceva la care nici nu v-aţi gândit care vă bulversează complet planurile şi nu mai puteţi ajunge deocamdată la capătul drumului. Aţi vrea să schimbaţi ceva în viaţa dv. actuală, dar ceea ce vi se pare dv. că ar trebui modificat este de fapt dar o iluzie, pentru că hiba este în cu totul altă parte. Din cauza neatenţiei, nu observaţi că alta ar trebui să fie calea prin care aţi putea aduce schimbările visate. Sunteţi cuprins de un idealism periculos, crezând că vă puteţi schimba complet viaţa. Planurile dv. cunosc acum o zdruncinare, fiind nevoit să reveniţi, de câteva, ori, cu picioarele pe pământ într-un mod foarte dureros. Sunteţi tras de mânecă să reveniţi la realitate şi când o faceţi, în cele din urmă, aţi putea avea un şoc sau o dezamăgire. Aveţi un comportament instabil, fiind mereu victima schimbărilor de dispoziţie. Sunteţi agitat şi nervos.   [www.acvaria.eu]

[CUPLU] ALINA 11.05.1984 EA + 06.01.1980 EL
EA - TAUR, Junon in GEMENI, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in RAC,  CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR  + CAPRICORN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - PAMANT - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ELA 05.01.1972 EA + 10.05.1953 EL
EA - CAPRICORN, Junon in BALANTA, PORC DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - TAUR, Junon in TAUR,  SARPE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN  + TAUR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + SARPE - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 83% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GETUS 12.10.1960 EA + 02.05.1955 EL
EA - BALANTA, Junon in SAGETATOR, SOBOLAN DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - TAUR, Junon in SCORPION,  CAPRA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA  + TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CALCUL] ALEX 08.08.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

 

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 IUNIE 2015
Rubricile:
CURIERUL DESTINULUI/Destin, SFAT PRIETENESC/Sfat, ASPECTUL ANULUI/Aspect, PERIOADE KARMICE/Karma, CICLURI PLANETARE/Cicluri, SCHIMBARI MAJORE/Schimbari, CUPLUL, PE SCURT/Cuplu, ASTRO-CALCUL/Calcul

 

[DESTIN] ALEXANDRU 1996 MA VOI IMPACA CU FOSTA MEA IUBITA PERSOANA CARE O IUBESC? - Ea nu cred ca isi mai doreste sa se intoarca, posibil deja e interesata de alt barbat, ca atare ar fi bine sa te gandesti si tu la alta fata.

[DESTIN] ARIMA 1980 CIND VOI FII INSARCINATA? SA FIU MAMA? - Ai sanse sa ai 1-2 copii, cel mai probabil baieti, dar nu prea curand, poate undeva catre 38-40 de ani.

[DESTIN] BEA 68 IMI DORESC O FAMILIE ADEVARATA, CU BAIETELUL MEU SI TATAL LUI. SE POATE!? - Foarte greu, el e cel care fuge de raspundere, nu se simte pregatit pentru asemenea rol, poate pentru ca el insusi are ceva pe suflet, o frica, o suferinta, o neincredere. Ai rabdare cu el, e cale lunga pana cand el va fi pregatit sa faca vreun pas... poate chiar pana ce copilul vostru va avea vreo 7 ani.

[DESTIN] BEA 68 CE ROL ARE IN VIATA TATALUI BAIETELULUI MEU FEMEIA PE CARE A CUNOSCUT O DE CURAND SI PE CARE SPUNE CA O IUBESTESI VREA SA SI P - Cred ca e un rol major, nu e o relatie oarecare, are sanse sa devina foarte serioasa, pentru ca au amandoi ceva de rezolvat, ceva din alte vieti, care s-ar putea sa-i tina alaturi o vreme.

[DESTIN] BEA 68 CE SANSE AM IMPOTRIVA DEZVOLTATOR SI A BANCII SA MI RECUPEREZ PREJUDICIILE? - Ceva-ceva, se poate, dar nu complet. Oricum, ar fi o lupta dura si lunga, si de multe ori ei vor fi mai puternici. , dar daca ai dovezi puternice, merita sa lupti! Poate nu singura, ci sa fiti mai multi implicati.

[DESTIN] CARMEN 1979 AM FOST CГSГTORITГ AM DIVORAT IN - Nu inteleg intrebarea, din cauza diacriticelor, mesajul a ajuns incomplet...

[DESTIN] CM 1964 CASATORITADE25ANIVOIDIVORTA? - Vor exista multe momente tensionate, conflicte, neintelegeri majore in cuplu, dar sansa de a trece de fiecare data peste ele e mare, incat nu cred ca veti divorta vreodata. Cred ca cele mai grele momente au trecut deja.

[DESTIN] DANA 1964 VA MAI CONTINUA RELATIA CU F, SIMT CA SUFLETESTE S-A INDEPARTAT DE MINE - Cred ca a aparut ceva care ii distrage atentia, ori alte probleme din viata lui, ori poate chiar o alta femeie si de aici senzatia ca nu e alaturi de tine asa cum ai dori. Daca nici tu nu mai simti ca aveti un viitor, probabil e bine incet incet sa te detasezi, pentru ca nu mai e ca altadata in relatia voastra.

[DESTIN] DANI 1991 CAND VOR APAREA MODIFICARI IN PLAN SENTIMENTAL? CAND VOI INCEPE O NOUA RELATIE? - Ceva serios si important nu prea curand, posibil ca iubirea adevarata sa apara in jur de 2018 sau dupa. Pana atunci exista mai mult niste tentative nereusite.

[DESTIN] DANIEL1989 A APARUT O PERSOANA CU NUMELE DE EVE. E LA DISTANTA, INSA APAR SCANTEI. E CEVA PROMITATOR, SAU DOAR O ADIERE DE MOMENT? - Distanta nu poate naste ceva palpabil si concret, deci e o atractie, e o pasiune, dar care nu se va consuma si fizic. E o aventura care va face pe amandoi sa va simtiti bine. Dar s-ar putea sa aiba un rol in viata ta, sa inveti ceva prin intermediul ei, si ea de la tine.

[DESTIN] DENIS 1998.CE MESERIE SA URMEZ? - Ceva care sa aseze corpul omenesc in prim plan, ceva in care sa-ti folosesti energia fizica, sport, antrenor de fitness, profesor de sport, sau ceva prin care sa aduci sanatate si armonie in trupul omenesc, terapeut, cosmetician, medic, kinetoterapeut, maseur...

[DESTIN] ELENA 1989 VA REUSI I PE PLAN FINANCIAR? - Doar dintr-o directie nu, deci are nevoie de doua surse, de doua planuri, de doua directii din care sa apara bani, si mai are nevoie si de ajutor. Dar in timp, da, va reusi, rabdare!

[DESTIN] GABRIEL 1993 MA VOI IMPACA CU ROXANA? - Sanse de impacare sunt, dar te cam amagesti. Daca o luati de la capat, e posibil sa nu se schimbe nimic din ceea ce v-a despartit inainte. Mai bine ai uita si ai trece mai departe.

[DESTIN] IULIAN 1982 МI VA LASA M TOT CU ACTE FICEI SALE CA SA SE RAZBUNE PE NOI, SAU A FACUT-O DEJA? - Multe nu stiti despre el, deci are planurile lui prin care da, poate sa va dea o lectie, dar asa considera el ca e corect si bine. Fie ca va place sau nu, el considera ca asa e normal sa faca,

[DESTIN] LIANA 1954 CUM VA EVOLUA VIATA MEA SENTIMENTALA? - Viitorul arata mai bine decat ceea ce traiesti acum, de parca ai piutea avea alaturi de tine in viitor un om pe care sa-l consideri un mare noroc. Posibil sa renasti datorita unei noi relatii.

[DESTIN] MARIANA 1975 VOI DIVOR?A? - Daca ar fi fost sa divortezi, s-ar fi putut intampla asta deja in jur de 33 de ani. Cum ai depasit deja varsta critica, sunt mari sanse sa nu mai existe asemenea riscuri. Fii toleranta, taci cand e cazul, ofera neconditionat, si riscul divortului scade pana la zero.

[DESTIN] OANA 1975 CE FEL DE OM ESTE MURAT . ROG CONFIDENTIALITATE. - Un om puternic, caruia ii place sa iasa in evidenta, sa fie apreciat, sa aiba autoritate si pozitie, sa fie respectat de toti, isi doreste sa fie lider, sa fie cel mai bun, ambitios, dar totodata e si un om destul de usor de ranit si daca e ranit, posibil sa riposteze si mai dur. E un om care a suferit mult pana a ajuns unde este acum, ceea ce a generat multe frustrari si resentimente, mult;e suferinte si renuntari.

[DESTIN] OANA 1975 CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL? IMI SCHIMB LOCUL DE MUNCA? - Deocamdata nu se anunta schimbari majore, dar vine o perioada agitata, obositoate, cu multa rivalitate si stres. Sansele de ascensiune sunt momentan blocate, mai ai mult de muncit.

[DESTIN] OANA 1975 MA VOI CASATORI CU M?- Nu, sansele de casatorie sunt foarte mici, eventual poate fi o aventura, o relatie pasionala si cam atat.

[DESTIN] OANA 1975 REFERITOR LA RASPUNSUL DIN 25.05.2015, CARE AR FI INTERESELE COMUNE, (DIN CE DOMENIU) SI CAM CIT TIMP. ROG CONFIDENTIALITATE. - Posibil financiare sau profesionale, poate va asociati intr-o afacere, sau joci un rol intr-o schimbare din viata lui. Dar nu e ceva de lunga durata.

[DESTIN] OANA 1975 VOI MAI AVEA INCA UN COPIL? - Greu de spus, de oarca acel copil, daca se va naste, e num ai decizia ta, dar sanse exista. Mici, dar exista.

[DESTIN] RODICA 1974 PRIVESTE SERIOS CONSTANTIN RELATIA NOASTRA , ESTE DE DURATA, DE VIITOR? - E indecis, parca nu a facut inca o alegere, poate mai exista cineva in gandul lui de care nu e complet detasat, de aceea nu stie incotro sa mearga deocamdata. Dar daca se decide, sunt sanse ca relatia sa dureze, dar nu e chiar iubire sincera aici. Cred ca e un pic comod si asteapta de la tine, se complace intr-o stare de comoditate.

[DESTIN] SIMONA 1974 CE DORETE V. DE LA MINE?  - Nu prea stie ce vrea, e foarte indecis, isi schimba des ideile si opiniile, nu cred ca va cunosteti suficient de bine unul pe altul incat sa aveti incredere deplina.  Nu cred insa ca e iubire aici, dar daca tu simti ceva pentru el. el se simte bine in aceasta postura.

[DESTIN] SIMONA 1980.CAT VA DURA REL.MEA CU BOGDAN? VA FI IUBIRE INTRE NOI SI CASATORIE? - Din pacate el va alege alt drum la un moment dat, alta femeie probabil, deci viitorul nu va apropie, ci va separa. Nu cred ca ajungeti la casatorie, ci, incet, te vei detasa de el.

[DESTIN] SL 1973 CUM ARATA VIITORUL MEU PROFESIONAL LA ACTUALUL LOC DE MUNCA (SANSE DE PROMOVARE, APRECIERE, RELATII CU COLEGII, SATISFACTII)? - Vin vremuri contradictorii, momente cand iti va placea acolo si vei lucra cu drag, dar si momente in care competitia va pune stapanire pe tine si te va stresa. Ai incredere in tine si in valoarea ta si nu te opri din efortul tau de a deveni mai buna. Ai calitati in a relationa corect cu lumea. Vor exista multe ocazii de a urca, de a opromova, dar si de a schimba des directia.

[DESTIN] SL 1973 POT SPERA SA INTRU CURAND INTR-O RELATIE STABILA SI DE LUNGA DURATA? - Da, poti dar s-ar putea sa nu astepti din directia potrivita, deci schimba cumva mediul, locul, tipul de barbat, sensul in care privesti in asteptarea iubirii. Sensul din care astepti acum e o iluzie. Nu e usor, dar vine!

[DESTIN] VERGI 1976 SUNT IN DIVORT. CE NOUTATI APAR IN VIATA SENTIMENTALA? CAND VOI INTALNI PE CINEVA? - S-ar putea vreo 2 ani sa preferi singuratatea, ca o "detoxifiere" dupa divort, deci sa nu te sperie singuratatea, are si ea rolul ei. Dupa aceea apar sanse sa intalnesti pe altcineva, poate chiar pe cineva foarte important in destin.

[DESTIN] VERGI 1976 VOI REUSI SA MA ANGAJEZ DEFINITIV LA ACTUALUL LOC DE MUNCA? - Ciudat, dar mai degraba s-ar putea sa mai apara o sansa, incat sa fii nevoita sa iei o decizie. S-ar putea sa nu fii tocmai incantata sa ramai aici, incat ai dori o schimbare, deci gandeste-te cat de mult vrei sa lucrezi aici. S-ar putea sa nu fie chiar ceea ce doreai.

[SFAT] SIMONA 1974 DESPRE RELATIA CU V - Daca e un om important pentru inima ta, aseaza iubirea pentru el inainte de orice si concentreaza-te asupra dorintelor sale. Invata sa si asculti, nu doar sa primesti sau sa pretinzi, pentru ca de la el ar putea veni o serie de detalii pe care inima nu le vede, dar mintea da. Ca atare asculta cu urechile deschise ce semnale vin de la el, despre el, din gura lui, pentru ca s-ar putea ca adevarul despre relatia voastra sa vina chiar din cuvintele lui. Totul e sa vrei tu sa le auzi. Dar daca relatia voastra a ajuns intr-un impas, refuza sa folosesti ganduri sau cuvinte negative, si incearca sa schimbi vocabularul din acest moment, folosind numai si numai cuvinte pozitive, sa eviti nu pot, nu merge, nu e bine etc. NU nu trebuie sa mai existe. eventuala situatie de acum e de fapt urmarea gfolosirii negatiuilor inainte, deci schimba tonul cuvintelor de la NU la DA.  [www.acvaria.eu]

[SFAT] SIMONA 1974 POT SA AM INCREDERE IN CARMEN? - Intreaba-te daca aceasta persoana iti provoaca bucurie, iti inspira optimism si ganduri pozitive,. de aici vei sti si tu cum sa o tratezi. Daca ori de cate ori te gandesti la ea resimti teama, rezerva, ostilitate oricat de mica, inseamna ca ai motive de ingrijorare. Spune-i numele acum cu voce tare si vezi ce reactie are corpul tau cand il auzi. Te relaxezi, zambesti, te simti bine? Inseamna ca merita increderea ta. Te face sa te inchizi ca un melc in conchilie? Atunci ti-ai raspuns singura la atitudinea pe care trebuie s-o ai fata de ea. Eu cred ca nu ai motive de ingrijorare si merita sa alungi aceste temeri si sa o privesti cu incredere, dar o incredere rezervata, ca atare elibereza-te si simte-te bine.  [www.acvaria.eu]

[CALCUL] IOANA ANDREEA 19.03.1991 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] Z. ALEXANDRU VASI 7.02.2015 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] ADRIANA  12.04.1985 EA + 18.03.1973 EL
EA - BERBEC, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - PESTI, Junon in SAGETATOR,  BIVOL DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC  + PESTI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL + BIVOL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ANGELA 18.01.1978 EA + 08.10.1974 EL
EA - CAPRICORN, Junon in CAPRICORN, SARPE DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - BALANTA, Junon in PESTI,  TIGRU DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN + BALANTA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + TIGRU - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SAGETATOR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] LORENA 22.04.1985 EA + 02.12.1981 EL
EA - TAUR, Junon in FECIOARA, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR,  MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR + SAGETATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL + MAIMUTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MARIA  5.10.1947 EA + 25.05.1944 EL
EA - BALANTA, Junon in SAGETATOR, PORC DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - GEMENI, Junon in BERBEC,  MAIMUTA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA + GEMENI - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + MAIMUTA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] SIM 16.07.1974 EA+ 25.03.1966 EL
EA - RAC, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - BERBEC, Junon in BERBEC,  CAL DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC + BERBEC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU + CAL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®