ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII IULIE 2015
Ultima actualizare a acestei pagini: 08 septembrie 2015 09:49

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI1-31 IULIE 2015
ASTRO-CALCUL -
1-31 IULIE 2015
CICLURI
PLANETARE - 1-31 IULIE 2015
CUPLUL, PE SCURT
- 1-31 IULIE 2015
CURIERUL DESTINULUI
- 1-31 IULIE 2015
MARILE HOPURI
- 1-31 IULIE 2015
MARILE SCHIMBARI
- 1-31 IULIE 2015
MESAJE ANGELICE
- 1-31 IULIE 2015
MISIUNEA PERSONALA - 1-31 IULIE 2015

MISTERELE NOPTII
- 1-31 IULIE 2015
PERIOADE KARMICE - 1-31 IULIE 2015
RELATII KARMICE -
1-31 IULIE 2015
UN SFAT PRIETENESC -
1-31 IULIE 2015
VIATA ANTERIOARA - 1-31 IULIE 2015

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna IULIE 2015

 

 

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN] [
VIS
] [CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE]

---AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII IULIE 2015---

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 IULIE 2015
Rubricile:
CURIERUL DESTINULUI/Destin, RELATII KARMICE/Relatii, VIATA ANTERIOARA/Viata anterioara, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, MESAJE ANGELICE/Ingeri, MARILE SCHIMBARI/Schimbari, CUPLUL, PE SCURT/Cuplu, ASTRO-CALCUL/Calcul

[DESTIN] ALEXA 1989 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu apare asa de usor, pana la el mai avand cateva incercari nu tocmai fericite, ca atare e foarte posibil ca el sa apara undeva in jur de 2018.

[DESTIN] ALEXA 1989 CE FEL DE RELATIE SENTIMENTALA POT AVEA CU B? - Poate iesi de aici o relatie de iubire, dar nu una totala sau definitiva, de parca unul din voi mai viseaza si la altcineva, poate aparea o a treia persoana la mijloc.

[DESTIN] ALIN DANIEL 1980 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu e exclus sa o fi intalnit cumva in trecut, dar nu v-ati dat prea multa atentie unul altuia, poate chiar nici nu v-ati placut atunci. Dar poate sa apara o alta ocazie in urmatorii 3 ani.

[DESTIN] ALINA 1974 CE S A INTAMPLAT CU SH. DE S A SCHIMBAT ASA (APARENT) BRUSC? - Nu s-a schimbat, asa era el dar nu ai vazut aceasta latura a lui. Acum vezi cum este si comportamentul lui de acum e cel normal, ar trebui sa il privesti cu atentie., Inainte l-ai vazut tu altfel, l-ai asociat cu alta imagine decat in realitate, proiectand asupra lui niste asteptari nerealiste.

[DESTIN] ALINA  1981. SUNT NASC LA 7 LUNI SI MAMA NU MAI STIE DATA EXACTA. SUNT PROF DE GEO IN SATUL MEU SI NU STIU DAK DE LA 1.09.2015 V - Intrebarea ta a ajuns incoimpleta, atat cat o vezi. Dar indiferent despre ce e vorba in intrebare - banuiesc ca de locul de munca sau de cariera - lucrurile vor merge bine dupa 1.09, deci gandeste pozitiv si lupta pentru planurile tale.

[DESTIN] ANCA 1984 MA VOI ANGAJA LA COMPANIA LA CARE DORESC IN PERIOADA URMATOARE? - Sunt mari sanse, daca deja ai tras ceva sfori in acest\r sens, dar e o lupta intensa pentru a reusi! Aduna-ti fortele pentru aceasta lupta. Dar daca se iveste altceva, nu-ti fixa toate spoarentele de acea companie, exista si alternative mai bune.

[DESTIN] ANDRA 1981 SUNT CASATORITA DE 6 ANI DE ZILE CU UN BARBAT CARE SE LASA DE MUNCA DIN MOTIVE DE NEADAPTARE SI VISE DE ARTIST CONSTANT ( AN - Intrebarea ta a ajuns incompleta, atat cat o vezi. Dar indiferent care era mesajul tau mai departe, eu am primit aceste informatii despre problema respectiva: nu te impovara de acest aspect, e numai a sotului tau - a ta doar tangential - deci trebuie sa-l lasi pe el sa-si rezolve crizele existentiale. Exista un timp dictat de sus pentru toate, ca atare si pentru el NU a sosit timpul pentru a gasi calea, inca o cauta, inca rataceste. Se va trezi la realitate intr.o zi, dar toata aceasta lupta pentru el e o scoala de maturizare. Singur va gasi calea care i se potriveste, dupa ce va da de suficiente ori cu capul de pragul de sus, deci tu il poti doar sa gandesti pozitiv, sa ai rabdare alaturi de el, sa ii intelegi framantarile si sa intelegi ca aceasta calatorie a lui spre succes e ceva "lenta" si plina de hopuri, esecuri, coborasuri... El are multe de "reparat" la el!

[DESTIN] BEA 1968 CUM VA FI LUNA AUGUST OR MINE? - Dificila, unele planuri ating un nivel ceva mai periculos, nu te vei simti tocmai bine in pielea ta, de parca dai piept cu niste surprize neplacute sau cu niste planuri esuate.  Inclusiv financiar poate fi o perioada sensibila.

[DESTIN] BUBURUZA 1982 REVINE X IN VIATA MEA, SUNT SANSE DE RELUARE A RELATIEI? - Posibil sa mai existe un episod, o incercare - daca nu au existat deja doua etape in relatia voastra si inainte - dar nu cred ca va evolua prea repede sau prea usor spre ceva mai bun.

[DESTIN] CARMEN 1976 CE SIMTE SI GANDESTE N PT/DESPRE MINE, CE VA MAI FI INTRE NOI? - Nu prea sunteti compatibili, ca atare incercarile voastre de a va apropia mai mult s-ar putea sa fie de fapt o lupta, o etapa cam tensionata ce va scoate la lumina ca nu va potriviti, asa cum ar trebui. Se gandeste la tine destul de multe, dar nu prea vad ceva de suflet aici, e mai degraba un fel de prietenie.

[DESTIN] CRIS 1975 AS VREA SA STIU DACA RELATIA MEA ACTUALA VA DURA? MA IUBESTE EL CU ADEVARAT SAU MA INSEALA? - E o relatie instabila, fara pronfunzime, mai degraba o joaca, el fiind destul de "vulnerabil" la eventualele tentatii de tradare. Poate nu a si facut-o deja, dar daca i s-ar ivi coazia, ar face-o. Mi-e teama ca relatia nu va dura, poate pentru ca intrte voi va mai aparea cineva.

[DESTIN] CRISTINA 1980 CAND ISI VA REVENI PROFESIONAL SOTUL MEU?  - El trebuie sa schimbe macazul, sa nu mearga pe aceeasi linie ca si pana acum, deci sa incerce sa caute si altceva, in alt domeniu, in alta parte decat a lucrat pana acum pentru a-si reveni. Sigur ca perioada dificila trece, peste vreun an deja va fi trecut greul, deci aveti amandoi rabdare, dar nu cred ca se rezolva prea usor, si nici mergand pe aceeasi linie ca si pana acum. Are nevoie de o provocare care sa-i puna ambitia la treaba!

[DESTIN] DANIELA T 1973 CE SCHIMBГRI VOR APГREA ОN CARI - Ai folosit diacritice, de aceea mesajul tau a ajuns incomplet, asa cum il vezi, dar banuiesc ca e vorba de cariera. Miomentan nu apar schimbari, ci mai degraba o perioada de aplanare a unor probleme mai vechi, repari sau treci peste efectele unor dezamgiori anterioare, faci lumina intr-o situatie din care ai avut de suferit, inveti din proprie experienta. Vei intelege ce trebuie facut, unde si cum ai gresit, deci e mai degraba o perioada de invatare/maturizare, de clarificare a unor mari semne de intrebare, deocamdata nu si schimbari, ci linistirea apelor.

[DESTIN] DIA 1976 ESTE EL OMUL CU CARE VOI TRAI/ CASATORIE; AVEM VIITOR? - Acest lucru inca nu e clar, directia voastra depinde inca de unele evenimente sau decizii pe care voi abia de acum urmeaza sa le declansati, deci depinde enorm de pasii vostri urmatori. Sansele sunt mari, pe astrogramele voastre apar multe indicii care ar duce cu gandul la o casatorie, dar el e cel care poate face unele gafe, gesturi bruste, erori in relatia cu tine, si poate strica tot. El e deci problema aici, pentru ca exista riscul sa te raneasca. Lasa lucrurile sa curga de la sine!

[DESTIN] DRAGOS 1973 SE VA INTOARCE AG, MAMA COPIILOR MEI LA MINE? VOM MAI FI IMPREUNA SAU ASTA E FINALUL?  - Ea are o povara pe suflet, are nevoie de ajutor si multa intelegere. Se poate intoarce cu cateva conditii, se pare: sa repari niste greseli anterioare, sa schimbi ceva din ceea ce ai facut inainte, daca nu exista deja altcineva in viata unuia din voi, daca dai dovada de responsabilitate si maturitate, asumandu-ti angajamente foarte concrete, si daca faci ceva ca lucrurile sa capete un ritm mai clar, mai alert, mai viu. Asa cum merg acum sau au mers inainte, nu inspirai siguranta/incredere.

[DESTIN] EDWINA 1990 CAND MA VOI MГRITA? - Nu te grabi, graba poate genera riscul unui divort, ca atare lasa lucrurile sa curga lent. Sansele cele mai mari apar mai degraba dupa 2019, si pana acolo cred ca vei mai avea o relatie.

[DESTIN] FLORINA 1969.MI-AM ОNTВLNIT DEJA JUMГTATEA? RO - Posibil sa il fi intalnit in trecut, cand erai in jur de 40 de ani, dar nu s-a produs scanteia intre voi, probabil chiar v-ati respins, el nefiind asa cum doreai sau nici macar nu l-ai remarcat. Dar va aparea din nou.

[DESTIN] GABRIELA 1966 VOI TRECE CU SUCCES EXAMENUL DE SUSTINEREA DOCTORATULUI DIN ACEASTA TOAMNA? - Nu va fiu usor, pune-ti ambitia la treaba, nu te lasa coplesita de emotii, motiveaza-te cum stii mai bine, ca sa fie de succes. Exista un mare hop de trecut, dar sunt sanse sa il treci cu bine.

[DESTIN] GEORGI 1983 CE SIMTE R PT MINE ACUM, DAR PT F ? - E confuz, posibil sa fie prins inca intre voi doua, dar ea are totusi niste avantaje in plus, R are sentimente pentru ea.

[DESTIN] GEORGI 1983 MA MAI IUBESTE R? - Nu e clar daca e o iubire profunda aici sau doar o prietenie sau respect pentru persoana ta, dar a existat atractie, o vreme ai insemnat ceva pentru el.

[DESTIN] I.ALEXANDRA 1990 CAND VOI AVEA COPII? - Urmatorii 3-5 ani maresc sansele maternitatii - sau pana la 30 de ani - dar totusi excista si un moment critic, probabil in 2016, cand exista riscul unei sarcini pierdute. Daca vei lua tu decizia asta, de-a lungul vietii poti avea chiar si 3 copii.

[DESTIN] IOLANDA PETRUTA 79 CE I MI PUTETI SPUNE DESPRE SANATATE SI VIITOR - Viitorul tau arata bine, asezat pe un teren care sa iti inspire  confort si siguranta, cu inceputuri interesante spre directii noi, mentinandu-te apoi cu brio pe acel nivel multa vreme. Priveste optimista spre viitor, totul merge bine, daca si tu ai o atitudine pozitiva!

[DESTIN] LULLU 1967 CE PROBLEME DE SANATATE VOI AVEA SI IN CE LUNI VOR FI, DE ACUM PANA LA FINALUL ANULUI VIITOR? - Multe aspecte mai vechi isi pot gasi rezolvarea, vindecarea, linistirea, echilibrarea de acum si pana in 2017, dar vor mai exista vreo 2 momente critice, 2 etape sensibile, dar care si ele au solutii. Iarna poate aduce - in ambii ani care vin, probabil prin ianuarie-februarie - unele probleme.

[DESTIN] MD 1985 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA SENT. CU G IN URMATOARELE LUNI? - Lucrurile arata bine, vii, incitante, cu pasiune, atractie, bucurie, iubire, dar sunt si vreo 2 momente mai sensibile in care se vor infiltra in suflet indoiala, frica, neincrederea, totul e sa nu te lasi coplesita de acele emotii nefaste.

[DESTIN] SEBASTIAN 1984 DESI ACUM SUNT SINGUR, CE PUTETI SA IMI SPUNETI DESPRE URMATOAREA RELATIE DIN VIATA MEA? DAR DESPRE GASIREA JUMATATII? MULTU - O vei gasi, viseaza la ea si incearca pana atunci si alte relatii, pentru ca pana la jumatatea ta, vor mai exista si alte incercari. Urmatoarea relatie te va multumi din multe puncte de vedere, dar nu e clar daca e si capatul cautarilor tale. Poate aparea oricand, posibil sa fie prin preajma si numai de tine depinde sa ii dai startul.

V SIMMIS 1973GRESESC CU FAPTUL CA O CONSIDER PE CLEMENTA UN OM FALS SI CU UN CARACTER INDOIELNIC ,SAU POT SA AM INCREDERE IN EA CA OM - Merita increderea ta, are multe calitati, nu vad ca ar ascunde ceva ce nu se vede pe fata ei, e doar o eprsoana orgolioasa si ambitioasa, care isi urmareste doar propriul interes, dar asta nu e falsitate. E egoista si egocentrica si nu exista altcineva mai important pe lume decat persoana ei.

[MISIUNE] MADALINA 1992 - Rolul tau in aceasta lume si in aceasta existenta e sa lupti pentru dreptate. Ori sa iti pui energia si eforturile in slujba respectarii adevarului si dreptatii pentru cei multi, ori sa militezi pentru libertate si drepturi, ori sa le obtii prin eforturi proprii pentru tine insati. Tie nu iti ofera nimeni ceva pe tava, ci tu trebuie sa lupti pentru a face dreptate. Tu trebuie sa capeti incredere, mai intai incredere in tine, in propria persoana, mai apoi sa capeti incredere in ceilalati, si mai apoi sa aiba altii incredere in tine. E posibil ca de multe ori in viata, sa simti asteptarile oamenilor apasand pe umerii tai, care vor sa lupti pentru ei, sa le faci lor dreptate. De exemplu ai fi un foarte bun jurnalist de investigatie, prin care sa scoti adevaruri la iveala, sau sa fii un avocat foarte bun pentru binele altora, sa semnezi petitii care vor face altora dreptate, deci, daca pana acum nu ai luptat pentru drepturile altora, indiferent in ce domeniu, cauta o cale pentru a le fi altora de ajutor, de la cele mai marunte nedreptati pana la cele mai mari: drepturile animalelor, drepturile copiilor etc.. Tu trebhuiie sa lupti sa obtii si mai apoi sa pastrezi dreptatea, adevarul, respectarea legilor. Eventual sa scrii ca sa semnalezi toate acestea: sa scrii la ziare, sa reclami cand ceva nu e in regula, sa atentionezi opinia publica etc.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] CARLA 1975 + 1987 -COLEGE DE SERVICI, PRIETENE - Voi doua ati fost rivali la inima unei femei in alta viata si ati avut o atitudine cavalereasca unul fata de altul atunci. Ati luptat pentru acea femeie si desigur, numai unul a castigat, Posibil sa fi existat un duel, un turnir, o confruntare directa din care doar unul a invins. Desi s-au incercat multe cai de reconcliere si intelegere in acea viata, in cele din urma nu a existat alta cale decat confruntarea. V-ati intalnit in aceasta viata ca sa faceti pace, sa luptati pentru a va intelege, pentru a nu mai naste competitia intre voi, sa nu va mai razboiti de la nimic, deci daca ati reusit sa conlucrati, sa fiti si colege de servciu si prietene, inseamna ca va impliniti menirea din aceasta existenta. Totul e sa nu ajungeti sa va certati la un moment dat pentru acelasi barbat, pentru ca nu e exclus sa fiti din nou, cumva, puse in aceeasi situatie pentru a vi se proba bunele intentii si puterea de a merge pe calea sortita.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] CARLA 1975 - Ai trait in  multe spatii cu o incarcatura spirituala imensa, si in timpul celtilor, si in orientul indepartat, prin Asia, si peste tot rostul tau a fost acela de a acumula intelepciune. Ai studiat, te-ai dezvoltat spiritual, ai luptat pentru credintele tale in diverse religii si culturi, ceea ce e posibil ca si in aceasta viata sa iti amplifice dorinta de a sti, de a te deschide spiritual, de a descoperi diverse culturi si popoare. Posibil sa fi fost de multe ori judecat pentru credintele tale, in acele vremuri, ca atare asta trebuie sa inveti tu acum: sa accepti diversitatea culturala si spirituala dijn jurul tau, sa nu judeci pe nimeni pentru lucrurile in care crede, sa accepti ca si tu si ceilallti aveti propriile crezuri si principii pentru care militat. Vei atinge intelepciunea prin studiu, cunoastere, explorare, acceptare, pentru ca stii ce sunt acestea inca din ultimele tale incarnari.  [www.acvaria.eu]

[INGERI] ANTONICA 1974 REUSESTE FATA MEA SA INTRE LA MEDICINA AZI - Cum nu pot raspunde la intrebari pe loc - intrebarea fiind legata de o zi anume: AZI, raspunsul meu e deja tardiv. Dar mesajul ingferilor pentru fiica ta e urmatorul: medicina ti se potriveste de minune si, daca lupti sa iti atingi acest scop, vei capata respectul comunitatii, iubirea oamenilor si belsugul financiar. Dar daca pornbesti pe aceasta cale trebuie sa te gandesti cu inima deschis si cu spiritul pur la cei pe care ii vei ajuta. Misiunea ta e legata de ajutorul oferit altora, a te pune in slujba altora, uitand de tine, dar vei fi si tu recompensata pe deplin daca iti vei face meseria cu sufletul. Valurile vor fi dese in evolutia ta profresionala, vei fi ba sus, ba jos, de multe ori in deriva, dar fii sigura ca pornesti intr-o calatorie frumoasa care te va recompensa ndin belsug. Porneste cu siguranta totala pe acest drum, indiferent de cat de lung e drumul pana la destinatie, poentru ca esti pe un drum potrivit misiunii tale de viata. Cel mai probabil vine o reusita! Succes! [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] MIHAELA 14.02.1968 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER CONJUNCT JUPITER NATAL - august 2015, acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani, acum are loc pentru a 4-a oară -  începe un nou ciclu jupiterian în viaţa dv., aducând noul şi energia benefică în toate planurile vieţii. Este recomandabil să nu începeţi nimic nou sau important pentru viaţa dv. cu câteva luni înainte de începutul unui nou ciclu jupiterian, ci să lăsaţi cele mai importante evenimente, decizii, direcţii, iniţiative, proiecte pentru momentul imediat următor acestei conjuncţii. Evitaţi să faceţi mutări spectaculoase, să luaţi decizii capitale în perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lăsaţi totul pentru acest moment benefic de care nu aveţi parte decât o dată la 12 ani. Este ca şi cum, după 12 ani de evoluţie, vă naşteţi din nou, oferindu-vă o nouă şansă de progres pe toate planurile, o nouă porţie de energie şi curaj pentru a vă înfăptui planurile cele mai importante. Veţi simţi că viaţa dv. capătă o altă perspectivă, mai luminoasă, mai optimistă, deci profitaţi de energia lui Jupiter ce se va resimţi începând cu lunile specificate. Aţi putea deveni mult mai interesat de legislaţie, justiţie, medicină, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi străine, cultură, călătorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o călătorie importantă – peste hotare – pentru începerea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale şi geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru întâlnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocaţii sau a unui nou ideal de credinţă, pentru descoperirea misiunii acestei vieţi, pentru şanse deosebite, pentru distracţii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vânătoare, pentru victorii în procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o nouă specializare, pentru emigrare sau mutare în străinătate, pentru schimbări majore de destin, pentru începuturi majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. În anul în care Jupiter se întoarce la poziţia sa de la naştere, poate avea loc un eveniment care vă poate schimba cursul vieţii, chiar dacă nu vă veţi da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste câţiva ani, când veţi face o trecere în revistă a vieţii dv. Totuşi, există riscul ca în această perioadă să vă lăsaţi cuprins de un exces de zel, făcând totul mai mult decât ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul. 2. SATURN CONJUNCT ASCENDENT si intra in casa I - ianuarie-februarie 2016 - acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 ani, acum are loc pentru a 2-a oară - Se poate spune că acum faceţi cunoştinţă cu noua dv. identitate: mai matură, mai serioasă, mai aşezată, trecând cu bine de marile încercări ale primilor ani de viaţă. Acum drumul dv. capătă stabilitate, temelie, securitate, fără a mai avea parte de schimbări sau cutremure frecvente. Viaţa dv. se aşează pe un fundament solid. Lumea vede în dv. un om de încredere, credibilitatea dv. creşte dar şi responsabilităţile ce vă revin. Vi se încredinţează sarcini importante, luaţi pe umerii dv. obligaţii mai grele, aşa cum i se cere unui om adult, deci nu vă mai puteţi juca cu viaţa dv. Aţi depăşit perioada experienţelor, acum ştiţi încotro se îndreaptă viaţa dv. deci trebuie să vă implicaţi serios. Sunteţi mai conştiincios, mai muncitor şi mai silitor ca oricând, vă asumaţi responsabilităţi dificile, conştient că numai de dv. depinde să le îndepliniţi cu succes. Sunteţi mult mai precaut, nu mai aveţi curajul să vă avântaţi în direcţii incerte, ci căutaţi numai stabilitatea. Aţi depăşit entuziasmul şi nebunia tinereţii, şi căutaţi un teren sigur pe care să evoluaţi. Nu vă mai place nesiguranţa, aventura, ci vă clădiţi o viaţă mai sigură. Sunteţi mai răbdător, mai încrezător în forţele proprii, se vede că aţi învăţat lecţiile majore ale vieţii, şi nu vă temeţi de provocări. Aţi atins pragul de maturitate mult aşteptat, de care acum puteţi fi mândru. Nimeni nu va mai spune acum că nu ştiţi ce vreţi sau nu ştiţi ce faceţi, dimpotrivă, respectul lumii creşte şi  lăsaţi o impresie bună: de om responsabil, matur, serios, înţelept. Începe o nouă viaţă pentru dv., dar sunteţi pregătit pentru orice. [www.acvaria.eu]

[CALCUL] ANA 22.07.2015 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] SIMONA 23.07.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] CELIA 14.08.1976 EA + 4.04.1975 EL
EA - LEU, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - BERBEC, Junon in TAUR, PISICA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU + BERBEC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + PISICA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] DANIELA 12.11.1973 EA + 20.06.1966 EL
EA - SCORPION, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - GEMENI, Junon in TAUR, CAL DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION + GEMENI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL + CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - FOC - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] DIA 24.11.1976 EA + 21.05.1967 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SCORPION, DRAGON DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - TAUR, Junon in LEU, CAPRA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + CAPRA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] DELIA 18.05.1984 EA + 31.07.1981 EL
EA - TAUR, Junon in RAC, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - LEU, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR + LEU - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + COCOS - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 20% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 IULIE 2015
Rubricile: CUPLUL, PE SCURT/Cuplu, RELATII KARMICE/Relatii, UN SFAT PRIETENESC/Sfat, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, MESAJE ANGELICE/Ingeri, CURIERUL DESTINULUI/Destin

[CUPLU] ALINA 16.01.1980 EA +21.09.1981 EL
EA - CAPRICORN, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - FECIOARA, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN + FECIOARA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + COCOS - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] CORINA 16.03.1989 EA + 26.05.1973 EL
EA - PESTI, Junon in LEU, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - GEMENI, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI + GEMENI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + BIVOL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[RELATII] CLAUDIA NICOLETA 1979 F + 1963 - IUBITI - In alta viata, undeva in jurul anilor 950, ati fost invers, tu barbat, el femeie, ati trait undeva la tara, la o ferma, probabil v-a legat o relatie de genul parinte-fiica, bunic-nepoata, pentru ca exista o mare diferenta de varsta intre voi, tu matur, el copil. Ceea ce va leaga e o calatorie, de parca cel matur a luat cu forta copilul de la casa lui, din familia lui, si l-a dus in alta parte a lumii, ceea ce a generat in viata copilului o adevarata furtuna de evenimente. Cel care era copilul simte un fel de repulsie fata de cel care a fost maturul atunci, pentru ca l-a indepartat de familie, l-a luat de acasa, l-a instrainat, si probabil ceva se resimte si acum, ceva legat de o calatorie, de un mijloc de transport (de exemplu fobie fata de drumuri, asociind calatoriile cu trauma suferita atunci). Un fel de calatotrie veti avea de facut voi doi si acum, pentru a remedia ceea ce atunci a generat haos in viata copilului, deci relatia voastra de acum poate avea la origine aceasta idee: distanta, calatorie, drumuri, comunicatii la distanta, separari etc. [www.acvaria.eu]

[RELATII] DIA 1977 + 1977 - SOTI - Sotul tau de acum a fost, acum vreo 200-300 ani, calugar sau un intelept retras intr-o zona rurala cu un oarecare renume in acele vremuri - poate undeva in spatiul celtic de odinioara -poate ai auzit de acele locuri, poate chiar ai fost pe acolo sau vrei sa ajungi acolo, de parca ceva te-ar chema acolo. Tu ai fost o persoana de vaza din acele locuri, stapan, lord, suveran, dar ai avut fata de acest calugar o anumita ostilitate, pentru ca iti submina autoritatea sau puterea peste acele locuri, ioti era greu sa iti impui punctul de vedere asupra lumii, pentru ca lumea asculta mult de acel batran. In aceasta viata trebuie sa invatati sa conlucrati, sa va acceptati fiecare criticile celuilalt, sa vi le asumati reciproc, luand "critica" drept un sfat constructiv, nu semn de rivalitate sau lupta de orgolii. [www.acvaria.eu]

[RELATII] NICOLETA 1985 + 1989 F - RIVALE - Competitia s-a simtit si in viata anterioara in cazul vostru, dar a fost una mult mai acerba, in sensul ca una din voi a fost total supusa celeilalte, ceva de genul sclaviei candva prin secolul XV. Amandoi ati fost barbati, tu ai fost "stapanul", cel care avea in maini soarta celuilalt. Libertatea sa a fost luata prin puterea ta de stapan, deci rivala ta de acum a trait ca intr-o inchisoare, ti-a stat la cherem si ai facut tot ce ai vrut cu viata ei. Nu a avut niciun drept in fata ta, nu a avut libertate, nu a facut nimic fara stirea sau acordul tau, deci a fost umilita si total subjugata, stand la dispozitia ta. Acum, insa, rivalitatea dintre voi se naste tocmai din aceasta fosta supunere oarba, in sinea ei nu mai suporta sa fie dominata, condusa, subjugata, si s-a ridicat pentru drepturile sale, de aici nascandu-se competitia, pentru a-ti demonstra tie, stapanul ei de odinioara, ca are drepturi, ca poate tot ce-si propune, ca nu ti-e cu nimic mai prejos. Trebuie sa invatati sa va iertati una pe alta, sa va acceptati asa cum sunteti, sa va respectati reciproc drepturile, pozitia, valoarea, parerile, ideile, fara a mai incerca niciuna din voi s-o faca pe sefa cu cealalta. [www.acvaria.eu]

[RELATII] NICOLETA 1985 F + 1968 - IUBIT-IUBITA - Va leaga o poveste de iubire interzisa, undeva prin secolul XI, o iubire care nu a fost acceptata de societate. Ati luptat pentru iubirea voastra atunci, desi ati fost supusi multor persecutiii, pande, acuze si critici, dar cu toate acestea ati continuat sa sperati ca va veni o zi cand iubirea voastra va invinge. Dar n-a fost asa, pana la urma iubirea voastra a fost invinsa, ceva de genul povestii dintre Romeo si Julieta, moartea survenind brutal si oprindu-va idila intr-un mod dureros. A fost o iubure intre doua clase sociale total diferite, intre un nobil - probabil tu - si un taran - probabil el - intre un stapan si "angajata" sa, deci e clar ca nu putea iesi nimic bun de aici. O iubire imposibila si ascunsa, asadar, terminata prost, probabil cu o crima miseleasca.[www.acvaria.eu]

[RELATII] SILVIA MARILENA 1980 + 1981 - FRATI - Va leaga tot o relatie de familie, dar nu ca frati, ca acum, ci ca tata-fiu. Amandoi ati fost barbati in alta viata, iar tu cel de atunci ai avut un rol marcant in destinul celuilalt, ai luat decizii pentru el, i-ai trasat practic tot destinul, tu fiind tatal lui atunci. Desi el ti-a acceptat deciziile o vreme, a venit un moment in care s-a ridicat pentru drepturile sale si de aici s-a nascut un fel de rivalitate, o lupta de orgolii, o competitie, el nemai acceptand dominatia ta, ca tata. Desi rolul tau de tata a fost unul benefic, cu iubire si intepeciune pentru binele fiului sau, dorindu.i binele fiului tau, el a ajuns la faza de razvratire si a pornit pe calea sa, probabil renegandu-te ca tata. Posibil ca razboiul vostru sa fi inceput si din cauza unei iubiri, ori amandoi... iubind aceeasi femeie la un moment dat, ori pentru ca tatal s-a opus alegerilor fiului sau in materie de femei. V-ati mai intalnit deci acum aprox 400 de ani cu rolul de a va achita de niste datorii karmice mult mai vechi - pentru ca ati mai avut si alte incarnari impreuna - dar in loc sa le achitati, e posibil sa le fi adancit si mai tare, prin faptul ca unul din voi nu l-a tratat corect pe celalalt, mai bine zis el a fost incorect cu tine. [www.acvaria.eu]

[RELATII] SILVIA MARILENA 1980 + 1950 - FIICA-MAMA - Va leaga o relatie de familie, de genul tata-fiu, undeva prin Egipt, intr-o perioada foarte tulbure, marcata de razboaie, de prigoana, de migratie dintr-o parte in alta. Totusi, nu ati trait prea mult alaturi unul de altul, cel care era copilul atunci murind foarte devreme, intr-una din aceste prigoane dintr-o zona in alta. Posibil ca rolurile sa fi fost inversate, tu parintele, iar mama de acum era copilul de atunci. Prin relatia voastra de acum, voi doua invatati lectia responsabilitatii, pentru ca in acele vremuri cea care a fost tatal s-a facut vinovat de moartea copilului sau. Tatal de atunci era un fel de lider, de conducator al unei mase mai largi de oameni, si a acordat mai mare atentie oamenilor pe care ii conducea, decat propriului sau copil, acesta gasindu-si sfarsitul intr-un moment in care tatal sau era in slujba oamenilor sai. Copilul insa s-a ridicat la cer si l-a iertat pe tatal sau, fiindu-i de acolo un permanent ajutor spiritual, si de aceea acum s-a reincarcanat ca mama a ta ca sa-ti arate ca te-a iertat, ca te iubeste, si ca eventualele greseli pe care ea, ca mama, le face fata de tine acum sunt de fapt similare celor pe care tu ca tata de odinioara le-ai comis fata de copilul tau candva. O inversare a rolurilor foarte interesanta din care amandoua aveti de invatat lectuia iertarii.  [www.acvaria.eu]

[SFAT] ANDREEA 1990 CUM POT SA REINVII DRAGOSTEA LUI VLAD - Cand nu primesti ceea ce astepti, e de fapt cel mai bun lucru, deci, chiar daca tu iti doresti iubirea lui inapoi, culmea, e mai bine... sa nu se intample asta! Uneori, a nu ni se implini visele e fapt ceea ce e cel mai bine pentru noi, deci incearca, daca poti, sa vezi partea buna a faptului ca iubirea voastra a ajuns in impas. Poate nu azi, poate nu maine, dar intr-o zi, privind inapoi, iti vei da seama ca, daca dragostea voastra nu s-ar fi stins, nu ai fi putut ajunge la alt nivel, la alt etaj, ca atare nu insista sa te intorci la etajul anterior. Tu trebuie sa urci mai departe si dragostea lui te-ar opri pe loc. Scrie o scrisoare - pentru tine, nu pentru el! - cu tot ce simti acum penttu Vlad, reciteste-o peste un an sau doi, si ai s a vezi ca nu vei mai simti deloc acelasi lucru, ba chiar te vei elibera astfel de aceasta iubire. Nu e o relatie benefica, nu e in avantajul tau, ci e doar o cale de a-ti consuma in zadar energia. Astupa "gaura" aceasta care lasa energia sa se scurga si nu insista sa reaprinzi un foc stins, pentru ca nu ar fi decat risipa de energie. [www.acvaria.eu]

[SFAT] DANIELA 1980 DESPRE O DESPARTIRE RECENTA - Nu pune la suflet acest eveniment, ci incearca sa vezi partea buna din tot ce ai trait, sa preiei invatura folositoare, pentru ca sigur ai avut ceva de invatat de aici. Priveste ca un copil care are incredere in oameni si la fel priveste si spre aceasta situatie, ca si cum nu ai fi vinovata de nimic - si nici nu esti - fara a acuza pe nimeni. Accepta situatia cu iubire, cu toleranta, incercand sa il intelegi si pe celalalt, de ce a facut-o, dar mai ales sa te asezi pe tine in prim plan si sa treci mai departe cu maturitate. Bucura-te de tot ce a fost, readu linistea in inima ta si apoi, cu incredere, mergi mai departe, spre altceva, fara sa mai privesti inapoi. Fii ca un copil care iarta si uita si abia asteapta sa vada ce ii aduce viata de acum inainte! Deschide-ti inima spre nou, nu-ti impovara inima cu amintiri si vini. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] CONSTANTIN 1968 - Tu ai venit pe lume cu rolul de a te bucura de viata de familie, de a fi mai intai parte dintr-o familie, dar fara a depinde de ea, invatand sa iti capeti independenta pe toate planurile, respectandu-ti familia, fara a astepta de la ea sa faca ceva pentru tine sau in locul tau. Iar mai apoi de a-ti forma propria ta familie. Ai multe de invatat din aceasta viata, prin experienta proprie, de la cei dragi, cat si din carti, ca atare nu te opri sa-ti dezvolti spiritul prin educatie, cunoastere, invatatura, lasa spiritul si mintea sa colide in cat mai multe directii, afla cat mai multe, cat mai variate, descopera cat mai multe domenii demne de a fi invatate, iar apoi, dupa ce vei considera ca ai atins un vnivel suficient de inalt, sa incepi sa transmiti si altora ceea ce stii, iar cei mai buni elevi ai tai vor fi cei din familie. Nu Iubirea pe care o ai de oferit celor la care tii face parte din misiunea ta personala, si, chiar daca nu vei sti intotdeauna sa o faci excelent, toata viata vei invata sa devii un bun prieten, un frate devotat, un fiu bun, un parinte dedicat... [www.acvaria.eu]

[INGERI] ANDREEA 1990 CUM POT SA IL RECASTIG PE V? MA MAI IUBESTE MACAR? - Nu pare sa mai fie iubire aici, deci ar fi bine sa te gandesti ca ai acumulat ce era de acumulat din aceasta intalnire de destin, ai invatat ce era de invatat si ar fi bine sa treci mai departe cu sufletul plin de toate invatarile acceptate, fara sa mai privesti inapoi. Ai daruit, ai primit, bravo, schimbul a fost facut si poti spune ca ai trait ce va era deja dat pentru voi doi, deci nu te mai gandi cum s-o iei de la capat, ci cum poti trece la altceva cu lectia invatata. Alta relatie va incepe curand, si tot ce ai invatat din relatia cu V iti va fi de folos. Ca atare finalul acestei relatii, cea cu V, nu e deloc un motiv de nefericire si deceptie, ci considera acest final ca cel mai bun lucru, pentru ca te va propulsa spre altceva, curand. Altceva cu altcineva! El a fost o etapa, urmeaza sa urci spre alta! [www.acvaria.eu]

[INGERI] TAIA 1955 CUM SA PROCEDEZ CA SA RECUPEREZ BANII IMPRUMUTATI LUI LIVIU ? - Daca Liviu e din familie, incearca sa il privesti cu intelegere si compasiune, incercand sa vezi de ce amana atat de mult acest lucru. Daca nu e din familie, incearca sa-l privesti ca pe fratele tau, ca pe fiul tau, cu maxima iubire, invaluindu-l intr-o lumina calda si buna, fara resnetimente, fara acuze. Sigur, cand e vorba de bani, nu prea iti mai vine sa iubesti pe cel care uita sa-si achite datoriile, dar incearca macar o vreme sa-l tratezi cu incredere, cu iubire, cu emotie, incercand sa intelegi de ce nu poate el da acei bani inapoi. Gandeste-te ce ai face tu in locul lui. Trateaza-l cu incredere si afectiune, trimite spre el doar ganduri bune, evita sa mai trimiti spre el reprosuri si alte ganduri incarcate negativ, pentru ca acestea inalta un zid de netrecut intre voi doi.[www.acvaria.eu]

[DESTIN] ANA 1970 CE ESTE INTRE SOTUL MEU SI L.H? - Exista ceva, dar destul de neclar, de parca fiecare una gandeste si alta face, deci exista un oarecare mister ce planeaza peste relatria lor, dar fara a fi ceva "necuviincios". Este o relatie din care fiecare are ceva de castigat, dar fara a fi vreo implicatie sentimentala.

[DESTIN] CELIA 1976 CAND VOI AVEA COPII? - Urmatorii 3 ani vin cu sanse mari de a ramane insarcinata si a face un baiat.

[DESTIN] CELIA 1976 CE SANSE ARE RELATIA CU LUCIAN (SUNTEM DE 6 ANI IMPREUNA) SI CAND VOM AVEA COPII? - Directia e inca neclara, dar copii, cum am spus mai sus, pot sa apara! Sunt inca multe aspecte incerte intre voi, ce se cer remediate inainte de a trasa o directie de viitor, de parca, desi de 6 ani impreuna, tot nu va cunoasteti suficient de bine. Dar sunt sanse ca de aici sa iasa o relatie de viitor, dar mai sunt inca niste conditii de implinit de ambele parti.

[DESTIN] COCUTA 1972 DACA ALI ESTE SOARTA MEA, DACA VOM FI FERICITI IMPREUNA - Am raspuns deja la aceasta intrebare, vezi mai jos. Vor fi si momente fericite, dar nu cred ca sunteti sortiti unul altuia, decat sa fiti impreuna o vreme.

[DESTIN] D 1978. ARE (A AVUT?) DP VREUN COPIL? E FALS, PARE CA II CONVINE SA INCURCE (SI CHIAR SA SE FOLOSEASCA DE) DESTINELE ALTORA. VREAU - Se pare ca da, exista copii in trecutul lui.

[DESTIN] DANIELA 1971 MA INSEALA SOTUL MEU DOREL? - Nu, Dorel pare corect,m pare atasat de tine si familie, deci nu cred ca merita sa il suspectezi de lucruri de care nu se face vinovat.

[DESTIN] DELIA 1986 ARE VIITOR RELATIA CU OVIDIU SAU VOI CUNOASTE PE ALTCINEVA? - Relatia voastra poate dura, dar va trece prin multe hopuri, ca atare viitorul mai indepartat depinde enorm de ce veti face voi de acum inainte. Vor exista si dezamagiri, si pieedici, si momentre in care va sunt puse la incercare fidelitatea si corectitudinea, deci relatia inca e in "dezvoltare", nu a ajuns la un nivel sigur.

[DESTIN] ELENA 1989 ISI DORESTE I O RELATIE STABILA? - El nici nu stie ce vrea, e indecis, schimbator, inca mai cauta alte cai, deci nu, momentan nu isi doreste ceva stabil, ceva la care sa se opreasca, ci inca mai vrea aventuri si schimbari in viata lui.

[DESTIN] GABI 1979 VA MAI FI VREODATA CEVA CU FOSTUL? - Nu, dar ar fi bine sa inchizi acest capitol de incredere, cu maturitate, cu ganduri bune, ca sa te poti elibera. Nu te crampona de o fosta relatie, mergi mai departe cu inima deschisa la ceva nou.

[DESTIN] GABRIELA 1978 CE SENTIMENTE ARE D FATA DE MINE? MA PLACE, SE GANDESTE LA O RELATIE CU MINE, VA AVEA CURAJ DE ACTIUNE? - Exista ceva atractie aici, dar totodata ratiunea e mai puternica, de parca el tine sub control sentimentele, subjugandu-le ratiunii, de aceea nici nu va avea curajul sa faca ceva. Isi infraneaza pornirile, sentimentele, atractia, si lasa doar mintea sa decida. Poate ca isi doreste ceva, dar nu cred ca va face vreun pas mai departe.

[DESTIN] GABRIELA 1984. CE REPREZINTA / VA REPREZENTA PT MINE S? - Nu a aparut intamplator in viata ta, ai ceva de invatat de aici, dar nu as zice ca el e omul care va avea un rol central de acum inainte. Doar iti ridica niste semne de intrebare, si pentru o vreme iti pune si inima pe jaratec Prin aceasta asa zisa relatie, va maturizati amandoi. Lasa relatia sa curga asa cum vrea ea, nu o controla.

[DESTIN] GEORGE 1979 VOI AVEA COPII CU ANGELICA? - Daca voi doi ati avut o discutie serioasa si clara despre acest subiect, daca si tu si ea v-ati asumat un astfel de rolul ca od eclaratie de intentie, adica ati vorbit despre planul de a avea copii, da, veti avea. Daca doar unul viseaza asta, atunci nu.

[DESTIN] LARA VOI FORMA CU C O FAMILIE PT TOTDEAUNA? - Nu cred ca o relatie foarte sincera si clara, cred ca unul din voi ascunde ceva, incat e nevoie mai intai sa rezolvati acest aspect cu sinceritate si cu cartile pe masa. Nu e inca o relatie asa cum ar trebui sa fie, sunt aspecte ascunse.

[DESTIN] MADALINA 1989 CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE VIITO - Intrebarea a ajuns si incompleta - atat cat o vezi - si foarte vaga! Viitorul tau aduce o rascruce de drumuri, cand vei porni spre ceva nou, spre o alta etapa de evolutie. Posibil sa fie vorba de un divort, de o schimbare obligatorie de sens, de necesitatea de a repara o eroare capitala, de un eveniment de destin cu conotatii karmice, reparatorii, de alta persoana in viata ta. Ceva de genul: punct si de la capat!

[DESTIN] SEBASTIAN 1984 CARE SUNT SANSELE SA SE INCHEGE O RELATIE INTRE MINE SI COSMINA, DATA FIIND CONJUNCTURA IN CARE NE-AM CUNOSCUT? MULTUMESC - Foarte mici, pentru ca si unul si altul aveti inca ceva din trecut de rezolvat, de asezat pe fagas normal si pana ce trecutul nu e in ordine, viitorul nu se clarifica, e dependent de acel hop.

[DESTIN] SEBASTIAN 1984 VA RELUA KINGA RELATIA CU MINE, SAU EI II ESTE DESTINAT SA FIE CU CIPRI SI NIMIC, NICI MACAR EU, NU POATE SCHIMBA ASTA? - Cred ca nu ii sunteti niciunul nici altul sortit, deci amandoi sunteti trecatori prin viata ei, dar de la voi are multe de invatat. Culmea e ca ar putea reveni cumva in viata ta, dar ramanand in acelasi timp in cealalta relatie, deci penduland intre doi barbati, fara sa se decida.

[DESTIN] SUN 1983 AM UN ROL IN VIATA LUI L.? CARE ESTE ACESTA? - Da, unul trecator, in care si unul si altul aveti ceva de reparat din alte vieti, niste datorii karmice - neimportante insa, dar care va obliga sa interactionati din nou in aceasta viata. Aveti ceva de schimbat/incheiat unul in viata celuilalt, dupa care fiecare merge definitiv pe drumul sau, de parca nu ati fi terminat un capitol daca voi doi nu v-ati fi intalnit.

[DESTIN] SILVIA 1979 IN CE PERIOADA VA PLECA SOTUL MEU LA LUCRU IN STRAINATATE. MULTUMESC - Nu e clar acest lucru, de parca momentul acela depinde inca de n isre aspecte pe care nici nu le-a inceput inca. Poate la inceputul anului viitor sau candva in urmatorii 2 ani.

[DESTIN] ZADELA 1969 IUBITUL MEU BEA DESTUL DE MULT.VA RENUNTA VREODATA.MERITA SA IL SUPORT SAU SA MERG MAI DEPARTE? - Nu... din pacate ar dura prea mult pana, eventual, s-ar decide singur sa faca asta - desi greu de crezut - deci gandeste-te bine daca esti de dispusa sa suporti asta o viata! La varsta lui nu se va mai lecui...

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 IULIE 2015
Rubricile: MISTELE NOPTII/Vis, RELATII KARMICE, VIATA ANTERIOARA, SFAT PRIETENESC/Sfat, CURIERUL DESTINULUI/Destin, MARILE SCHIMBARI/Schimbari, CUPLUL, PE SCURT/Cuplu, ASTRO-CALCUL/Calcul

 

[VIS] CORABIE 29.06.1981 - "Am visat ca coboram din scara unui bloc" - E chiar bine sa te visezi plangand, ba chiar sa te si trezesti plangand, e semn ca te-ai mai eliberat de niste frici, de niste emotii negative, plansul din vis e ca o detoxifiere profunda, pe care, in realitate, nu reusesti sa o atingi, de jena, de rusine, si multe alte limitari. Cainele din vis il reprezinta pe un bun prieten - gandeste-te la prietenii tai barbati si vezi pe care il poti asocia cumva cu cainele tau, ca personalitate, ca atitudine etc - pentru ca visul te pune in situatia sa iti imaginezi cum ar fi daca ai pierde prietenia lui. Nu conteaza cine e omul care fura cainele, ci doar senzatia de gol pe care o simti si forta pe care o prinzi cand simti ca ceva ce pretuiesti este in pericol. Asa si cu prietenia aceea, esti capabila de orice pentru a o recastiga, chiar daca in vis nu reusesti sa prinzi hotul. Plansul din vis te indeamna sa revizuiesti ceva din relatia ta cu acel prieten, sa asculti mai mult ce iti spune el, sa apreciezi mai mult sfaturile sale, daca deja l-ai pierdut, sa faci tot posibilul sa-l recastigi, pentru ca intr-o zi iti va lipsi, ca atare lupta sa tii alaturi de tine pe acel om a carui companie, inteligenta si prietenie le apreciezi cel mai mult. Nu e neaparat iubit, cat un adevarat prieten, asa cum e cainele! [www.acvaria.eu]

[VIS] CORABIE 29.06.1981 - "Eram intr-o curte imensa" - Cred ca acest vis repeta cumva simbolul celuilalt vis, cu cainele, omul tatuat fiind un om cu doua fete din anturajul tau, dar de data aceasta nu cred ca e un barbat, ci mai degraba o femeie, o femeie care una spune si alta face, de aceea nici nu-i vezi adevarata fata, doar spatele tatuat. E o femeie din preajma ta care poate deja iti ridica unele semne de intrebare cu privire la adevarata sa personalitate (inger sau demon?) si ar fi bine s-o tii la distanta, decat sa i te dedici - vezi acele daruri pe care i le tot oferi - si sa fii ranita. Spun ca ar fi o prietena din preajma ta pentru ca e vorba de acea curte ingradita, deci e cercul tau relativ mai larg de prieteni, nu cei foarte apropiati totusi. Nu stiu de ce cred ca e o femeie, dar parul cret ar putea fi un indiciu. Tatuajul sters arata ca poate fi o prietena mai veche, poate din copilarie, care s-a purtat foarte frumos, a facut multe promisuni, dar intre timp s-a schimbat si odata cu ea si atitudinea fata de tine, acum fiind mult mai bine s-a tratezi cu prudenta. Cu amabilitate, dar cu oarecare distanta. [www.acvaria.eu]

[RELATII] MARIA-CONSUELA 1986 F + 1987 B - FOTI - Ati fost sot si sotie in alta viata, undeva in perioada greco-romana, ati avut o viata modesta, la tara, avand grija de animale si tot ce se putea face la tara. Tu ai fost o fiinta inteligenta, inteleapta, chiar daca aveai o viata limitata si modesta, de taran, ca atare cuvintele tale cu contat, invataturile tale au fost de valoare, iar cel care acum ti-e sot te-a privit cu respect si supunere, stimulandu-ti nevoia de cunoastere. Pe de alta parte, el e un vechi Atlant, un vechi locuitor din Atlantida, ca atare el se reincarneaza iar si iar pentru a-i ajuta pe cei langa care traieste sa tot evolueze, ca atare tu, cea de atunci, ai avut numai de casrtigat de pe urma relatiei cu el, pentru ca ai tot crescut spiritual si intelectual alaturi de el. Posibil ca si acum sa fie nevoie de acelasi proces de evolutie alaturi de el! [www.acvaria.eu]

[RELATII] MIHAELA 1981 F + H.E. 1.02.1994 M. PRIETENI. - In alta viata tu ai fost barbat si el - femeie. Va leaga o relatie tensionata din alte existente, in sensul ca el nu te-a respectat prea mult in alta viata, te-a persecutat, te-a jignit, te-a criticat, a cautat orice cale de a scapa de tine, pentru ca intre voi a fost o relatie de concurenta, intre doi artisti la fel de talentati. El a vrut suprematia si a facut tot posibilul sa te defaimeze, sa te doboare. In schimb tu, nu ai avut pentru el nici ura nici concurenta, nimic rau, dimpotriva, ai tratat relatia cu el ca pe o lectie, pentru ca ii recunosteai suprematia si valoarea si ai considerat ca din competitia cu el ai numai de invatat. El a reusit sa se exprime, sa se remarce, sa devina artistul celebrul care visa, ru ai ramas mai in umbra, dar mereu ai consdeiart riovalitatea ca pe ceva benefic tie. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] VIOLETA 28.01.1981 - Ultima ta existenta a fost foarte scurta, ai trait foarte putin, ca un copil ramas inca de mic fara familie, deci abia daca ai trait cativa ani, poate vreo 7, undeva in lumea celtilor, ca atare nu ai apucat sa acumulezi prea multe informatii si nici sa-ti manifesti personalitatea, individualitatea, unicitatea. Ca atare in aceasta viata unul din scopurile tale e sa te bucuri de viata, sa inveti, sa te exprimi, sa fii primul, sa fii tu insati, sa iti manifesti valoarea si puterea, sa arati ce poti, ce stii, sa acumulezi tot ce in viata anterioara a fost neatins. Pentru ca ai fost mai singur, fara familie, acum ai o nevoie fantastica de a te dedica altora, de a-ti face prieteni, de a te asocia, deci nu suporti sa fii singur dar iti place sa fii independent. [www.acvaria.eu]

[SFAT] LIORA 1981 - Ar fi bine sa privesti lucrurile intr-o nota mai usuratica, mai superficiala, pentru ca e posibil sa iei lucrurile prea in serios, ceea ce te streseaza si mai ales te devitalizeaza. Pui la suflet orice, te implici fizic si emotional mai mult decat e cazul, or sfatul meu general - pentru ca nu ai avut o intrebare anume - e s-o iei si tu mai in gluma. Aseaza simtul umorului in prim plan, joaca-te mai mult, relaxeaza-te mai mult, fara sa te cramponezi de orice nimic. Prea te incarci, ca un om mare, cu probleme, griji, efort, sarcini etc, or lucrurile se pot rezolva mult mai usor daca razi un pic, daca faci chiar haz de necaz, daca abordezi o atitudine usor indiferenta, dar indiferenta sa sune a relaxare si umor, nu a nepasare. Spune-ti de fiecare data ca orice provocare e un fleac, se rezolva, nu merita atata stres, zambeste si mergi mai departe ca un copil care vede un motiv de joaca din orice. [www.acvaria.eu]

[DESTIN] ALEXANDRA 1985 VOI AVEA COPII? - Da, ar trebui sa ai 2 baieti.

[DESTIN] ANA 1970 CARE E EVOLUTIA CASNICIEI MELE? VOM REZOLVA PROBLEMELE DINTRE NOI? VOM MERGE MAI DEPARTE IMPREUNA? - Mari sanse sa continuati impreuna cu succes, deci lupta pentru iubirea voastra, ai rabdare si priveste si spre trecut, sa vezi ce se poate remedia. Aunt aspecte care au fost incalcate de la promisiunile voastre initiale: reamintiti-va ce v-ati angajat candva!

[DESTIN] COCUTA 1972 DACA ALI, IRANIAN ZODIA RAC, 54 ANI ESTE IN SOARTA MEA. - Din pacate sansele ca el sa fie jumatatea ta sortitra sunt foarte mici, pentru ca - daca el e aici, atunci va pleca, daca el e acolo - atunci distanta se va interpune de tot intrre voi. Mult mai probabil altul e sortitul tau!

[DESTIN] CRI 75 CE VA FACE IN VIATA FATA MEA NU II PLACE INVATATURA - Ai rabdare cu ea, ea are alte atuuri, nu invatatura de acum, ca atare ai rabdare sa isi manifeste personalitatea - dupa 15 ani - si vei sti mai bine incotro are tragere, deocamdata se incapataneaza! Va deveni mai ambitioasa cu timpul.

[DESTIN] D 23.07.1991 COLABORAREA PE PLAN PROF INCEPAND DIN OCT CU S E DOAR PIERDERE DE TIMP?LA CE REZULTATE AJUNGEM? - E o evolutie lenta, aproape 2 ani nu prea vei sti pe ce teren mergi si nici ce intentii are el. Cred ca ti-ai luat prea multe pe umeri, poate mai mult decat iti revine tie in aceasta situatie, ceea ce poate naste conflicte cu asociatul tau, incat unul duin voi poate rabufni agresiv la un moment dat, ca atare rezultatele sunt inca departe, dar merita sa continui fara sa te enervezi, deocamdata.

[DESTIN] ELENA 1989 ESTE I FIDEL ASTFEL INCAT SA AVEM O RELATIE PE TERMEN LUNG? - Nu e tocmai fidelitatea intruchipatra, cred ca ii plac femeile sau ele il plac pe el, ca atare se invarte in niste cercuri ceva mai numeroase, ceea ce mareste si riscul de a flirta cu altele. Merita sa investesti rabdare si incredere in el, dar fara a transforma aceasta relatie intr-un motiv de panda, gelozie, posesivitate.

[DESTIN] ELISA MADALINA 1982 SE INTOARCE O.L. LA MINE SI FETITA? - Are mari rezerve, de parca el are deja alt drum sau cel putin alte planuri pentru viitor, nu va este alaturi asa cum ar trebui. Totusi, sansele ca voi sa fiti o familie adevarata candva, sunt foarte mari, rabdare si toleranta deci!

[DESTIN] EMMA 1997 VOI REUSI IN 2016 SA PLEC SA STUDIEZ IN STRAINATATE SI SA-MI URMEZ VISUL? - Sansele de a pleca de unde esti acum sunt mari, dar depinde mult de capacitatea parintilor tai de a-ti oferi aceasta sansa. Lupta, gandeste pozitiv, pregateste de pe acum terenul! Nu-i d eloc usor, dar nici imposibil nu este! Totul e sa crezi tu in asta!

[DESTIN] EUGENIA 1979 EU SI SOTUL VOM RAMANE IMPREUNA PANA LA SFARSITUL VIETII - Exista o mare rascruce la un moment dat in casnicia voastra cand amandoi ati putea sa porniti pe cai diferite, dar totodata sunt mari sanse ca acel mare hop sa fie depasit cu brio, fara sa implice o separare. Daca deja ati trecut pritr-un astfel de hop, inseamna ca ce a fost mai greu a trecut si merita sa gandesti doar pozitiv cu privire la viitor.

[DESTIN] EUGENIA 1979 IN CE ZONA SI CAND VOM REUSI SA NE CONSTRUIM O CASA MAI SPATIOASA - Acest lucru se poate in urmatorii 3-4 ani sau pana la varsta de 43 de ani, undeva mai la sud fata de locul unde stati acum.

[DESTIN] GHEORGHE M 1963 CUM E PROFESIONAL SEMESTRUL 2 DIN 2015? - Se anunta niste schimbari de directie, de atmosfera, de parca ai sansa de a incepe altceva, poate mult mai pe placul tau. Schimbarea e destul de clara, dar culmea e ca ai mai avut legaturi cu acel plan, cu acel sens in trecut, nu ti-e total necunoscut. E ca o intoarcere la ceva din trecut.

[DESTIN] MARIA ANDREEA 1979 - Acest serviciu iti raspunde la o intrebare, nu ai mentionat nici una in SMS. Scrie-ne prin formularul de contact de aici - www.contact.acvaria.com - care era de fapt intrebarea ta!

[DESTIN] MARIANA 1975 VOI FII FERICITA DACA RAMAN IN ACEASTA CASNICIE?- Fericita - nu, dar el e omul sortit, cu rol major in destinul tau, el e tatal copiilor taui, daca ii ai sau ii vei avea, el e omul care iti va ghida viata in sensul sortit, ca atare prioveste-=l ca pe omul cel mai important pentru tine.

[DESTIN] RODICA 1974 INTR-UN RASPUNS ANTERIOR MI-ATI ZIS CA DUPA MAI MULTE RELATII ESUATE VA APAREA CEL CARE-MI VA FI SOT. IL CUNOSC? IMI - Nu l-ai cunoscut inca, si cunoasterea voastra va fi una de durata, va dura cateva luni de la prima intalnire pana cand va si incepe ceva intre voi, deci va trebui sa ai rabdare sa il cunosti timp indelungat pana cand vei avea increere in el. Probabil el e divortat, si acum, e inca in divort, nici macar nu e liber.

[DESTIN] TAISHA 1982 RELATIA MEA ACTUALA CU O. ARE VREUN VIITOR, MAI MULTE DETALII VA ROG. - Mai aveti cateva etape de parcurs pana ce relatia se va aseza pe un teren mai sigur, momentan e o relatie superficiala, incerta, oscilanta, care se poate destrama la cel mai mic gest necugetat. Trebuie sa aveti rabdare unul cu altul sa va cunoasteti mai bine, sa va castigati reciproc increderea unul in altul, dar daca veti reusi sa va oferitit acest timp, sansele unei relatii frumoase sunt mari. E o relatie cu suisuri si coborasuri, formata din mai multe etape, ca o cladire in care mai urci un etaj, si inca un etaj pana ajungi colo unde vei ramane.

[DESTIN] VIORICA 1979 ESTE RADU SOARTA MEA BUNA? - Poate avea un rol profund si de durata in viata ta, asta da, deci e dictata de destin intalnirea voastra, dar nu te astepta sa fie o relatie usoara si perfecta. Aveti mutle de invatat unul de la altul!

[SCHIMBARI] CLAUDIA 24.01.1965 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER CONJUNCT URANUS NATAL - acest aspect are loc in toamna 2015 si are loc o dată la aprox. 12 ani - indică o perioadă bună, de optimism şi bucurie deplină în viaţa dv., de entuziasm şi chef de viaţă şi de acţiune la cote maxime, când vi se pare că totul merge excelent. Se pot provoca schimbări masive – avansări, progrese vizibile, răsturnări benefice de situaţie, surprize nebănuite care au scopul de a vă extinde orizonturile şi de a vă oferi energia şi cadrul benefic necesar de a face paşi importanţi spre împlinirea unora din ţelurile dv. cele mai înalte. Şansa e de partea dv., deci puteţi face paşi importanţi spre rezolvarea neaşteptată a unor probleme mai vechi. Vi se oferă ocazia de a aduce o modificare decisivă în viaţă, prin care vă eliberaţi de piedici mai vechi şi porniţi spre nou cu altă energie. Există şansa unei călătorii la distanţă care vă va deschide o altă cale de explorare asupra propriei dv. vieţi. Aşteptaţi-vă la surprize dintre cele mai nebănuite, prin care viaţa dv. capătă o altă dimensiune sau un alt spaţiu de manifestare. Puteţi avea parte acum de un mare câştig sau de o şansă nesperată, o promovare bruscă la serviciu sau atinge foarte repede un vârf, dar e posibil ca succesul să fie de scurtă durată. Totul pare dintr-o dată mult mărit, amplificat, extins, devenind copleşitor pentru forţele dv. Nu exageraţi, chiar dacă vi se pare că le puteţi duce pe toate în spate. La un moment dat va fi prea mult pentru dv. Este un moment bun pentru a face o revoluţie profundă în viaţa dv., pentru înnoiri fantastice, schimbări totale de orizont, mutări spectaculoase, schimbare de decor, de anturaj, de preocupări, de mentalitate, pentru afaceri independente, pentru activităţi pe cont propriu, pentru activităţi legate de electronică, informatică, internet, calculatoare, pentru activităţi umanitare sau politice, pentru activităţi în legătură directă cu tehnica de ultimă oră,  pentru descoperiri şi invenţii, pentru contacte cu organizaţii internaţionale – politice, umanitare, sociale - pentru surprize deosebite în destin, pentru planuri mari de viitor, pentru eliberare de trecut şi de şabloane învechite, pentru călătorii cu avionul, pentru noi prietenii şi colaborări, pentru noi asocieri, pentru aderarea la o asociaţie sau fundaţie, pentru senzaţii noi şi şocante, pentru excentricităţi. 2. PLUTO CONJUNCT CU MERCUR NATAL - aspect unic in viata, are loc in 2015-2016 - descrie un moment de revelare a unui adevăr pe care probabil nu aţi vrut să-l recunoaşteţi toată viaţa. Primiţi – pe o cale mai puţin obişnuită – un mesaj care vă descrie o anume situaţie cu totul altfel decât o credeaţi dv. Şocul informaţional poate fi mare, deci vi se poate răsturna complet ierarhia de valori pe care o cunoşteaţi. Nu vă mai puteţi baza pe ceea ce aţi ştiut până acum, ci trebuie să vă schimbaţi mentalitatea şi modul de a analiza lucrurile. Pentru unii poate fi o modalitate nouă de exprimare (de exemplu de acum înainte va trebui să vorbiţi şi să gândiţi în altă limbă - chiar şi la figurat vorbind) schimbând complet vocabularul, modalitatea de exprimare, acordând atenţie mai mare la ceea ce spuneţi. Trebuie să vă adaptaţi altui mod de gândire. O călătorie vă poate schimba viaţa în această perioadă. Pot trece prin evenimente majore de destin copiii, fraţii, verii dv. Vă schimbaţi mediul de cunoştinţe, rupeţi legături vechi. Afacerile cunosc răsturnări spectaculoase: modificări de profil, de locaţie, de colaboratori. Situaţia financiară cunoaşte şi ea o răsturnare: o investiţie imensă cu un scop grandios, dar riscantă. Totul poate ajunge acum la extreme în plan relaţional, financiar, intelectual sau informaţional. Tot ce vă ajunge la ureche este la nivel mare! Aveţi parte de o întâlnire sau o lecţie karmică prin care modul dv. de gândire se poate modifica profund, obligat să abordaţi altă mentalitate. O cunoştinţă din viaţa anterioară care a revenit în actuala dv. existenţă cu un scop foarte bine definit vă va schimba viaţa, vă va ajuta – sau obliga – să vă modificaţi gândirea, chiar dacă ar putea avea la bază un tratament ceva mai dur de „corecţie”. Primiţi un mesaj de destin care vă poate da peste cap tot ceea ce aţi gândit până acum. E posibil ca nu întotdeauna părerile dv. să fie înţelese la justa valoare, adeseori fiind înţelese exact pe dos, ceea ce poate provoca mari probleme de comunicare cu ceilalţi, poate chiar mari tulburări în plan relaţional (conflicte, calomnii etc). Trebuie să fiţi foarte atent la ceea ce spuneţi, deoarece cuvintele pe care le rostiţi acum ar putea avea o încărcătură fatală, deci evitaţi să înjuraţi, să blestemaţi, să acuzaţi sau să gândiţi negativ faţă de cineva, pentru că s-ar putea ca forţa gândului să fie imensă şi să declanşaţi crize. [www.acvaria.eu]

[CALCUL] GEORGIANA 29.09.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MARIANA 13. 05. 1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] STEFANITA 28.10.1983 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] ANA  06.09.1974 EA +04.10.1986 EL
EA - FECIOARA, Junon in PESTI, TIGRU DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - BALANTA, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA + BALANTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU + TIGRU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] CORINA  27.02.1977 EA + 21.11.1973 EL
EA - PESTI, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - SCORPION, Junon in CAPRICORN, BIVOL DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI + SCORPION - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + BIVOL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - APA - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU]DIANA 25.06.1979 EA + 05.09.1977 EL
EA - RAC, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - FECIOARA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC + FECIOARA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + SARPE - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 86% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GEANINA 18.01.1996 EA + 31.01.1990 EL
EA - CAPRICORN, Junon in VARSATOR, PORC DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - VARSATOR, Junon in SCORPION, CAL DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN + VARSATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL- COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GEORGIANA 29.09.1983 EA - 06.06.1984 EL
EA - BALANTA, Junon in TAUR, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - GEMENI, Junon in RAC, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA + GEMENI - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + SOBOLAN - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - LEMN- COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®