ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII IULIE 2016
Ultima actualizare a acestei pagini: 24 august 2016 13:48

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1-31 IULIE 2016
ASTRO-CALCUL -
1-31 IULIE 2016
CICLURI
PLANETARE - 1-31 IULIE 2016
CUPLUL, PE SCURT
-
1-31 IULIE 2016
CURIERUL DESTINULUI
1-31 IULIE 2016
MARILE HOPURI
- 1-31 IULIE 2016
MARILE SCHIMBARI
-
1-31 IULIE 2016
MESAJE ANGELICE
-  
1-31 IULIE 2016
MISIUNEA PERSONALA -
1-31 IULIE 2016
MISTERELE NOPTII
- 1-31 IULIE 2016
PERIOADE KARMICE - 1-31 IULIE 2016
RELATII KARMICE -
1-31 IULIE 2016
UN SFAT PRIETENESC
-
1-31 IULIE 2016
VIATA ANTERIOARA -
1-31 IULIE 2016

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna IULIE 2016

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN]
[CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE] [VIS]

---Aici se incheie arhiva lunii IULIE 2016---

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 IULIE 2016
Curierul destinului/DESTIN

[DESTIN] A.IRINA 1977 O SA-MI GASESC UN SERVICIU IN CURAND CARE SA-MI PLACA SI SA PRIMESC SALARIU LA TIMP? - Da, dar e posibil sa nu fie chiar curand, asa cum ti-ai dori. Cauta-l permanent, e posibil sa se iveasca si 2 variante, nu doar una.

[DESTIN] ALLYA 1982 CAND VOI AVEA URMATOAREA RELATIE CU UN BARBAT SIMT CA DACA IMI SCHIMB SERVICIUL IMI VOI SCHIMBA NOROCUL IN DRAGOSTE. MULTUMESC. - Cel mai probabil vara anului 2017 ti-ar putea aduce si o relatie importanta, si da, e foarte posibil sa fie legata de o schimbare majora in viata ta.

[DESTIN] ANA 1983 ESTE S JUMATATEA MEA SI DACA NU ESTE CAND VA INTRA IN VIATA MEA BARBATUL POTRIVIT PENTRU MINE? - Nu pare sa fie el jumatatea ta, desi ar putea fi o relatie importanta ind estin. Jumatatea ta ar putea aparea cam in urmatorii 4 ani.

[DESTIN] ANA 1983 ISI DORESTE CU ADEVARAT S SA NE IMPACAM SI SA NE LUAM O LOCUINTA? - Nu cred ca vrea asta, are mari rezerve, de parca gandul lui ar fi in alta directie deja, ar dori altceva.

[DESTIN] ARIA 1980 CARE ESTE KARMEA MEA IN ACEASTA VIATA?CE AM EU DE PATIMIT SI CU CE SCOP. VOI TRECE CU BINE PESTE TOATE? - E posibil sa treci de multe ori prin lectii karmice legate de bani (perioade de lipsuri, datorii greu de returnat, pierderi sau diverse situatii neplacute cu banii), pentru ca in alta viata ti-ai folosit gresit banii, iti inspirau putere si ai abuzat de acea putere. Acum trebuie sa te maturizezi inainte de a avea parte de prosperitate si de succes financiar, deci invata permanent!

[DESTIN] ARIA 1980 CATI COPII VOI AVEA SI CAND? - Pare sa existe ceva probleme aici, de parca nu apar usor copiii, sunt si ei un plan deficitar la care trebuie sa faci unele eforturi. Dar poti depasi aceste hopuri sis a ai si un copil sau tot atatia cati au fost in familia din care provii.

[DESTIN] ARIA 1980 CUM IMI VOI INTALNI VIITORUL SOT, CU CE SE VA OCUPA SI CE VA APRECIA LA MINE? - O intrebare pe mesaj te rog, aici sunt 3! Sotul tau va avea mult de lucru, va fi foarte ocupat cu serviciul, dar are o cariera de succes, castiga bine si ii place ce face. Nu stiu in ce domeniu, dar e o meserie de viitor, care se va cauta mereu.

[DESTIN] ARIA 1980 IMI DORESC SA IMI CUMPAR UN APARTAMENT IN RATE, PE NUMELE MEU. ARE ROST SA FAC LUCRUL ASTA SAU SA MAI ASTEPT? - Cred ca, desi iti doresti, nu e tocmai momentul cel mai bun, deci fa acest pas cand vei avea foarte bine sub control bugetul propriu, cand vei fi foarte sigura de banii tai.

[DESTIN] ARIA 1980 SE VOR REZOLVA PROBLEMELE DE LA SERVICIU, FARA SA FIU AFECTATA? SE VOR GASI SOLUTII?SUNT F. STRESATA SI PANICATA. - Da, totul se va rezolva pe parcursul acestui an, desi agitatia inca se mentine. Vei fi afectata doar emotional, stresul ramane.

[DESTIN] AYNUR 1971 CAND SE VA-NTAMPLA MINUNEA DE A NU MAI LUCRA LA SERVICI IN ACELASI BIROU CU C.C.? DE A NU MAI AVEA CONTACT ZILNIC CU EA? - Din pacate nu se va intampla prea curand, ca atare ar fi bine sa te obisnuiesti cu ideea ca inca nu se schimba nimic. Mai bine ai incerca sa te intelegi cu ea!

[DESTIN] CRISTINA 1984 CARE SUNT CARACTERISTICILE PARTENERULUI CU CARE IMI VOI PETRECE VIATA? ZODIE, L-AM INTALNIT, CARACTER, FIZIC, VA FI IUBIRE. - Va fi iubire reciproca, el are o personalitate piternica, e special in felul lui fata de toti dinaintea lui, e un tip cu ambitii, cu orgolii, ceva similar Leului, desi ar putea fi zodie de apa. Nu am semnalmente fizice, posibil sa poarte ochelari.

[DESTIN] CRISTINA21 1975 AM DIVORAT DE DOI ANI.VOI MAI NTEMEIA O FAMILIE CU UN BRBAT SAU VOI RAMANE SINGURA? - Desi vei mai incerca unele relatii, greu vei gasi un om de incredere. Nu vei fi convinsa de acesti barbati ca merita increderea ta, de aceea va fi greu sa mai legi o relatie. Ai rabdare, e posibil sa se lege in timp o noua relatie - in urmatorii 3 anid e ex - dar de multe ori vei avea tu insati indoieli.

[DESTIN] DANA 1990 CE SIMTE R PT MINE? VOM FI MPREUN? - Intre voi va fi o relatie doar daca amandoi sunteti liberi, disponibili, adica niciunul din voi nu e cu altcineva. Sunt ceva sentimente aici, dar si multa nesiguranta, suspiciune.

[DESTIN] DANA 1990 VOI REUI S-MI REDRESEZ AFACEREA? - Da, sunt mari sanse, si va fi ca un nou inceput, ca o noua etapa, deci cauta solutii de a schimba directia, asociatii, profilul. Altceva, cu altcineva!

[DESTIN] DR 1991 CAND VOI AVEA O SITUATIE FINANCIARA MAI BUNA SI VOI REUSI SA SCHIMB MASINA? - Mai intai trebuie sa privesti in urma, ca, in caz ca ai ceva datorii neechilibrate, sa te ocupi de ele. Viitorii 3 ani sunt in ascensiune lenta, dar vor veni si cateva hopuri pe parcurs. Probabil vei reusi sa schimbi si masina in acesti 3 ani, dar priveste inapoi mai intai!

[DESTIN] G .78 II PLACE LUI MODUL IN CARE LUPT PT A FI IMPREUNA? MA PLACE CA FEMEIE SI ARE SPERANTA CA I-AS PUTEA ADUCE FERICIREA? - Da, dar are si momente cand bate in retragere, are dubii, isi pune intrebari daca va fi bine, daca e bine ce face, daca totul duce undeva. Aceleasi dubii ca si tine. Se simte bine cu tine.

[DESTIN] GEORGIANA 06.10.1991 VOI FI CERUTA IN CASATORIE ANUL ACESTA DE GEORGE? - Greu de spus daca e chiar anul acesta, dar o cerere in casatorie se va auzi totusi intre voi, totul e sa fie una sincera, cu tenta oficiala, nu una aruncata uin vant intr-un moment de frenezie.

[DESTIN] IOLANDA PETRUTA .79 CUM VOI STA CU SANATATEA IN PERIOADA URMATOARE DACA BOALA E TINUTA SUB CONTROL SAU SE VA CRONICIZA - In general va fi bine, doar frica de boala e cel mai mare inamic al tau, ca atare incearca sa gandesti pozitiv permanent. Un tonus poyitiv e cheia! Si nu uita sa acorzi atentie alimentatiei si soarelui, ai nevoie de mult soare! Sanatatea ta vine din mintea ta,d eci acolo trebuie sa fie ordine si lumina!

[DESTIN] LARISA 1975 CE SIMTE RADU.N. PENTRU MINE? - Greu de spus, nu prea arata bine perspectivele, poate ca sutneti aproape de o despartire sau de un eveniment decisiv care va poate trimite intr-o alta etapa a relatiei voastre. Nu cred ca e prea multa iubite aici, planeaza ceva neplacut intre voi, incat cred ca acum vi se testeaza relatia.

[DESTIN] LARISA 1975. ATI SPUS CA PE MINE SI PE RADU NE ASTEAPTA UN HOP CARE NE VA TESTA FIDELITATEA. VOM REUSI SA TRECEM HOPUL SI SA RAMANEM IMPREU - Destinul se construieste zi de zi, deci nu se poate spune cum veti reactiona voi in acel moment. Orice mare hop in destin se poate sau nu se poate trece, aveti liberul arbitru in mana pentru a decide soarta oricarui eveniment major, ca atare e un punct de turnura in destinul vostru si care depinde foarte mult de Radu, nu prea depinde de tine. Tu poti doar sa astepti cu rabdare si incredere sa treaca cu brio! Cel mai probabil va fi de succes!

[DESTIN] LARISA 1975. CE SIMTE IN PREZENT PENTRU MINE FOSTUL MEU PRIETEN, MAI VREA CEVA CU MINE? - Nu mai vrea nimic de la tine, esti in trecutul lui si el considera capitolul incheiat, lectia invatata. Eventualele ocazii de a va mai vedea sunt doar pentru a mai sterge cateva datorii karmice ramase restante intre voi, dar nu sansa unei noi relatii.

[DESTIN] MADALINA 1989 MI-ATI SPUS CA VOI AVEA DOUA CASNICII. CAND MA VOI CASATORI A DOUA OARA? MULTUMESC! - Posibil ca a doua relatie importanta din viata ta sa vina la maturitate, nu la o varsta frageda. Deci mai catre 40 de ani sau la vreo 6 ani fata de prima casnicie.

[DESTIN] MARIA 1969 AM INTERVIU LA BUC.PTR.JOB IN ANGLIA PE 8AUG.VA FI GREU?TREC DE EXAM?E BINE SA PLEC? - Cam tarziu pentru acest raspuns, dar daca ai luat examenul, legat de plecare, trebuie sa stiic a nu va fi deloc simpla adaptarea acolo, vei munci mult, uneori chair te vei indoi ca ai facut pasul cel bun, dorul de casa va fi mare. Fii totusi atenta la conditiile acestei plecari, ca nu cumva sa existe pe undeva ceva ce nu ai stiut la inceput, o informatie gresita sau o dezinformare voita, care iti poate crea probleme acolo. Fii sigura ca e ceva 100% legal.

[DESTIN] MARIA 1979 DESPRE VIATA SENTIMENTALA PANA LA SFARSITUL ANULUI 2016. - Posibil sa icneapa ceva interesant in urmatoarele luni, ceva care sa iri reaprinda inima, poate a si inceput si va trebui sa investesti mai mult in acea relatie. Priveste cu incredere si optimism aceasta sansa, nu te gandi incotro merge, ci joaca-te un pic.

[DESTIN] MIRELA 1985 CAND E BINE SA PLEC LA MUNCA IN STRAINATATE? ZI LUNA AN - Daca nu ai facut deja demersuri in ultimele cateva luni, atunci insista mai mult pana la sfarsitul anului. O zi de 15 ar fi cu noroc: 15 sept sau 15 decembrie.

[DESTIN] MONA 1983 IMI GASESC REPEDE DE LUCRU LA INTOARCEREA MEA IN DUBAI ? - Da, apar suficiente ocazii bune din care poti alege.

[DESTIN] OANA-IULIA 1978 VA EXISTA INTRE MINE SI RADU MAI MULT DECAT O RELA?IE DE PRIETENIE? - Atractie exista, dar exista si unele incompatibilitati, incat cred ca va reprimati amandoi eventuala atractie. Cred ca va este teama ca altceva, in relatia voastra, sa nu distruga prietenia.

[DESTIN] SILVIA 1979 ANUL ACESTA IMI GASESC LOC DE MUNCA. MULTUMESC - Viitorul arata bine, mai bine ca tot ce s-a intamplat anul acesta, dar e posibil sa mai ai ceva de cautat si asteptat pana sa gasesti ceva buni. In urmatoarele 6-10 luni se poate ivi o sansa foarte buna care sa te ajute sa renasti!

[DESTIN] SIMONA 1983 CUM ARATA SOTUL MEU SI CAND IL INTALNESC? DESCRIERE, ZODIE, PROFESIE. MULTUMESC - Poate exista o diferenta ceva mai mare de varsta intre voi - el are in jur de 40 - e un tip inalt, posibil sa poarte si barba - dar nu e cu nimic iesit din comun, e un tip normal. Posibil zodie de pamant. Are o functie de raspundere, cu putere de decizie, posibil intr-un sistem administrativ.

[DESTIN] TEO 1991 CE AR TREBUI SA FAC CA SA CONTINUI RELATIA CU A MACAR DIN SEPT-OCT? DE CE AR PUTEA DEPINDE? - Depinde de ea, decizia e in mainile ei, mai putin in ale tale. E nevoie ca EA sa te vrea, EA sa fie deschisa si receptiva la ce ai tu de oferit, ca EA sa te placa, EA sa se simta bine langa tine. Un dialog inchis din partea ei spune totul! Daca simte ca e importanta in viata ta - cea mai importanta - trebie sa isi simta orgoliul magulit, sa vada in ochii tai un feld e adoratie, ca o asezi pe un piedestal inalt si o transformi in zeita. Metaforic vorbind, vrea sa fie cea mai cea.

[DESTIN] VALENTINA 1972 CUM VA EVOLUA RELATIA MEA CU COSTIN IN URMATOARELE 3 LUNI.MULTUMESC - Sunt si momente bune, dar si momente dificile - poate chiar de despartire, nu puteti fi impreuna din diverse motive - deci totul e sa va gasiti amandoi cat mai mult timp sa fiti impreuna, in intimitate, deci cauta cai de a sta de vorba cat mai mult cu el, departe de ceilalti. Relatia aceasta are nevoie de multa liniste si intimitate.

[DESTIN] VIC 1980 MA VOI CASATORI CU D SAU CU FOSTUL SOT? - Nici cu unul, nici cu altul, e foarte posibil sa apara un al treilea, cifra 3 apare insistent in cazul tau,d eci... cauta-l/asteapta-l pe al treilea.

[DESTIN] ZADELA 1969 CUM IMI VA FI LA LOCUL DE MUNCA DIN STRAINATATE UNDE MI S-A OFERIT SA MERG.VA FI BINE? - Va fi bine, daca accepti, mai ales financiar, dar ceva parca te si opreste sa pleci cu inima deschisa, ai ceva pe suflet care nu te lasa sa pleci acolo cu entuziasm. Considera ca e o aventura si nu stii incotro mergi, totul e sa ai tu acel spirit aventurier sa dai startul, orice ar fi!

[DESTIN] ZADELA 1969 SA MERG LA MUNCA UNDE MI-A PROPUS PRIETENA MEA SAU SA ASTEPT SI ALTE OFERTE? - E clar ca ai niste dubii si iti este greu sa decizi, dar cred ca e bine sa te bazezi pe principiul "pasarea din mana" si sa accepti. Poate fi un nou inceput benefic, deci merita sa te increzi in aceasta sansa si sa pornesti cu curaj si bucurie.

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 IULIE 2016
Relatii karmice/RELATII, Mesaje angelice/ INGERI, Sfat prietenesc/SFAT, Misiunea personala/MISIUNE

[RELATII] ALEXANDRA 1988 F + 1988 B - E COMPLICAT(PRIETENI, COLEGI, AVENTURA). VREAU SA STIU DE CE A APARUT IN DESTINUL MEU? - Cumva complicata sau ciudata a fost si viata anterioara cand voi doi v-ati mai intalnit. El era atunci o persoana cu influenta in comunitate, ceva de genul preotului, deci un om care detinea drept de viata si de moarte asupra celor din jur, bazandu-se pe reguli dictate de religie. Tu erai un copil, un tanar la inceput de viata iar el, cel cu puterea in mana, ti-a cauzat o mare suferinta pentru ca erai mai altfeld ecat ceilalati, erai un rebel, un original, si verdictele date de el ti-au taiat aripile. Decizia luata de el, cel de atunci, te-a facut sa-ti ratezi misiunea in acea viata, nu te-a lasat sa mergi in directioa dorita de tine, judecandu-te si etichetandu-te pe nedret ca nebun, ciudat, diferit de restul lumii. V-ati regasit ca sa invatati sa va respectati unul pe altul, sa va sustineti ca buni prieteni sau ca intr-o familie (nu neaparat la modul legal, casatoriti). El, facandu-se cumva vinovat pentru marea rasturnare de destin pe care ti-a provocat-o in alta viata, incearca sa "dreaga busuiocul", sa iti ofere ceva ce sa te ajute sa evoluezi, sa te descoperi, sa te apreciezi asa cum esti, sa iti gasesti calea, sa iti implinesti misiunea, ceea cem in ultima voastra existenta, a facut exact pe dos.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] CORINA 1964 F + 1961 M - RELAIE SENTIMENTALA DE PESTE 30 DE ANI - In alta viata, voi doi erati barbati, doi tineri din aceeasi comunitate, in vremuri grele, care v-ati indragostit de aceeasi fata. Astfel, din prieteni, ati deveniti dusmani si v-ati luptat permanent - nu numai pentru a o cuceri pe acea fata ci si pe toate celalalte planuri ale vietii. E posibil ca el sa fi fost intr-un final alesul acelei fete, ceea ce, pe cel invins, l-a ranit profund, oentru ca nu si-a putut accepta infrangerea ci ratiune. E posibil sa fi privit mereu la rivalul sau cu dorinte de razbunare, fara sa admita faptul ca celalalt a fost ales. V-ati regasit in aceasta viata sa invatati sa va aprecati unul pe altul, fara sa aveti nimic de impartit, dar e foarte posibil ca si acum sa fiti despartiti de o a treia persoana care intervine intre voi.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] CRISTINA 1984 + 1981 (M) IUBIT. NU SUNT FERICITA SI NU GASESC CURAJUL SA TERMIN RELATIA. CE MAI AM DE INVATAT DIN RELATIA CU EL? - Tu simti fata de el un atasament bazat pe frica de a parasit dar si de a fi lasata singura. Accepti nefericirea decat singuratatea, si totul provine din alta viata. In alta existenta, tu ai fost o persoana foarte importanta pentru el, el fiind atunci un copil orfan lasat pe drumuri. El s-a atasat de tine pe parcursul unei calatorii, tu fiind mai matur, mai intelept, si si-a legat cumva toate sperantele de tine. A avut mult de invatat de la tine, pentru ca erai mai mare si mai experimentat si a fost cumva fericit ca ti-a stat prin preajma, ca un invatacel luat sub aripa ta. Totusi, tu ai plecat in lume, fara el, la un moment dat, si pentru a doua oara in viata s-a simtit parasit. Asta trebuie sa invatati voi acum, de a sta alaturi fara atasamente, acceptand ca fiecare are dreptul la propriul sau drum, fara a depinde unul de altul. Cand nu vei mai depinde de el din niciun punct de vedere, vei putea sa te rupi, acum ti-e frica sa il parasesti ca nu cumva sa simta abandonul suferit si atunci, in trecut. Ca atare trebuie sa va despartiti prieteni, intelegand ca fiecare are drumul sau si, stand impreuna, niciunul nu evolueaza asa cum e mai bine pentru el. [www.acvaria.eu]

[INGERI] ALEXANDRA 1985 CE PASI AR TREBUI SA URMEZ PENTRU A CONSOLIDA LEGATURA CU CIPRIAN? - Ingerii iti transmit urmatorii 3 pas: 1. Iubire. Pur si simplu iubire, fara sa ceri nimic, fara sa pretinzi nimic, iubire daruita, neconditionata, pura, profunda. Daca tu iubesti cu toata fiinta nu se poate sa nu simta si el asta! 2. Bucurie: gandeste pozitiv si vezi in tot ce traiesti un semn bun, vezi partea frumoasa a lucrurilor, incarca-te de fericire in orice detaliu a relatiei voastre. Vezi ce ai, nu ce iti lipseste! 3. Cheama la tine! Bazeaza-te pe legea atractiei, adica ai curaj sa ceri, cheama cu gandul si inima spre tine, doreste-ti cu adevarat ceea ce e mai bun pentru tine si apoi lasa-te condusa in acea directie. Nu poti face tu ceva concret, ci doar sa deschizi inima si apoi sa primesti ce ti se ofera! Lasa grijile deoparte si priveste spre relatia voastra ca spre ceva care merge perfect. [www.acvaria.eu]

[INGERI] CRISTINA 1984 IMI DORESC SA CALATORESC, DAR LA FEL DE MULT SA AM O CASA CU GRADINA. CE IMI E REZERVAT DE FAPT? - Ingerii iti transmit: orice vis pe care il ai tu il poti indeplini, deci fii ca un copil care priveste in vitrina cu dulciuri si isi imagineaza ca le are pe toate. Asa si tu, cere pur si simplu ce iti doresti, fara sa te cramponezi de un singur scop, sau de doua ca in acest caz. Cere-le pe amandoua, pentru ca e posibil sa le primesti pe amandoua, cere cat mai mult si apoi elibereaza-te de limite precum "NU le pot avea", "e imposibil ce imi doresc". Cere-le de sus si apoi gandeste cu tarie ca sunt deja ale tale. Nu gresesti cerand, pretinzand mai mult, deci nu te opri din visat. Totul se poate materializa daca tu crezi ca le meriti. Si le meriti! [www.acvaria.eu]

[INGERI] DANIELA 01.02.1990 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU CA SA NE REINTALNIM? IL CAUT EU SAU ASTEPT SA FACA EL PASUL? - Ingerii iti transmit: JOACA-TE! Lasa lucrurile sa curga de la sine, fara sa preiei controlul si fara sa astepti ceva anume de la el. Tot ce ai putea, eventual, face e sa gasesti ocazii de a petrece cat mai mult timp afara, in aer liber, cu el. Il poti invita la o plimbare, intr-o excursie, afara, in spatii largi, nu cauta neaparat intimitatea cu el, ci joaca-te un pic! Flirteaza, fii ca un copil care se simte liber si face ce vrea. Asa si in aceasta relatie: nu astepta doar ceva anume nici de la tine, nici dela el, nici de la relatie, ci jucati-va amandoi afara, ca niste copii, bucurandu-va de ceea ce simtiti. E o metafora desigur, dar imagineaza-te ca si cum ai avea 7 ani si te-ai juca cu el afara in parc. Cum te simti? Imagineaza-ti asta si lasa-te apoi dusa de val unde vrea el, fara sa faci tu vreun pas sau asteptand de la el. Joaca-te libera! Petreceti deci cat mai mult timp in aer liber, in natura daca s-ar putea, pentru ca aerul curat va poate apropia mai mult. [www.acvaria.eu]

[INGERI] LAURADE 24.07.1980 CE IL IMPIEDECA PE ROBERT SA FIE IMPREUNA CU MINE? -Ingerii iti transmit: cel mai probabil Robert e inca implicat intr-o alta relatie, merge intr-o alta directie decat tine si cat timp mergeti pe cai paralele, cum sa va apropiati? El nu a gasit inca portita deiesire de pe calea pe care merge si de care e foarte atasat. Fie ca acea cale inseamna o alta relatie, un alt scop de atins, un alt sens al vietii, deocamdata el are drumul lui, care nu se interseceteaza inca foarte clar cu al tau. Cel mai probabil... nu aveti o misiune comuna, de aceea voi doi evoluati pe niveluri total diferite, care se mai inrtalnesc din cand in cand, dar dupa care fiecare se intoarce pe nivelul lui si merge mai departe. Cred ca astepti ceva ce pluteste deasupra misiunii tale, nu se contopeste cu ea! [www.acvaria.eu]

[INGERI] LAURADE 24.07.1980 DE CE NU REUSESC SA RENUNT LA ROBERT? - Ingerii iti transmit: nu reusesti pentru ca ai ceva de invatat de la el, chiar atat cat e relatia voastra, si simti ca de la el primesti niste resurse pe care altcineva, deocamdata, nu ti le inspira. Vei reusi sa te eliberezi de el cand vei avea incredere in altcineva mai mult decat in el. Momentan ai impresia ca i-ai fi tu lui datoare cu ceva  - sau el tie - si de aceea astepti sa se echilibreze balanta, sa te simti multumita ca ai primit sau ai daruit tot ce trebuia din aceasta intalnire. Iarta-l sau iarta-te si apoi vei reusi sa treci mai departe, fara sa mai fii atat de legata de el.  [www.acvaria.eu]

[INGERI] LAURADE 24.07.1980 STIE ROBERT CE SIMT PENTRU EL? - Ingerii iti transmit: da, stie sau simte si mai ales simte ca are in viata ta un rol, o misiune, de aceea el iti ofera atat cat simte ca face parte din misiunea lui fata de tine. Dar stie ca exista si o limita si nu trece dincolo de ea. Uneori, el te priveste ca si cum ai fi un copil care are envoie de ghidare, de protectie, de indrumare. El ti-o ofera apoi se retrage din calea ta, multumit ca ti-a mai oferit o lectie necesara in intalnirea voastra. [www.acvaria.eu]

[INGERI] RAMONA 1975 FAPTUL CA VIATA NE-A PUS PE MINE SI PE UN FOST IUBIT IN LEGATURA, DUPA MULTI ANI, POATE SA DUCA LA O NOUA RELATIE? - Ingerii iti transmit: din pacate nu. Cand un fost iubit revine in viata ta, e pentru ca a ramas ceva nerezolvat, neechilibrat, neinvatat, nedus la capat in trecut si acum sunteti iar pusi fata in fata, ca la un examen restant. Noua voastra intalnire va dura atat timp cat fiecare are ceva inca pe suflet, ca un proces de detoxifiere de care fiecare are nevoie. Aveti ceva de spus, dupa atatia ani, ceva de iertat, ceva de reparat, ceva de pus la locul potrivit, si intr-un fel sau altul, viata va va oferi aceasta sansa, ca atare profita de fiecare moment, foarte bine calculat acolo sus, semn ca doar acum, la aceasta varsta, ati fi putut sa invatati si sa intelegeti lectia - care va da ocazia aceste reparatii dupa atatia ani. Nu s-a inchis capitolul cum trebuie atunci, candva, si acum o puteti face cum se cuvine, cu rolul fiecaruia indeplinit in viata celuilalt. Chiar daca tot iubire simti si acum, probabil iubirea e calea de a va oferi unul altuia eliberarea, iertarea, lectia de viata potrivita. [www.acvaria.eu]

[SFAT] ARIA 1980 CUM SA SCAP DE FRICA SI PANICA CE MA PARALIZEAZA LA ORICE MICA DIFICULTATE, CU SAU FARA MOTIV? - Sa lupti, sa iti iei inima in dinti sis a te confrunti cu provocarea, nu sa fugi de ea sau sa tot pui intrebari. Iti faci prea multe griji, cand tu de fapt detii toate resursele sa depasesti orice hop. Nu numai ca detii tu toate resussele, dar ai si de la cine sa ceri ajutor, sfat, indrumare. Ori din jurul tau, ori de sus, de la Dumnezeu, deci invata sa ceri, sa apelezi la cine trebuie. Nu le stii chiar pe toate, deci ai curaj sa ceri. Ai la cine, totul e sa qi curajul sa ceri! Berbec fiind, probabil nu vrei sa apelezi la altii, dar trebuie s-o faci cu incredere. Nu le stii pe toate, nu le poti pe toate doar tu, deci prievste in jur la nevoie! Nu e frica ceea ce simti, ci mai degraba un fel de orgoliu ranit, de genul: cum sa patesc eu una ca asta, cum sa nu ma descurc eu in aceasta situatie. Da, te descurci, dar ai nevoie si de altii! Ti-e frica de ceilalti, nu de altceva!  [www.acvaria.eu]

[SFAT] MIHAELA 1981.SERVICIU.CAND SE VA ELIBERA POSTUL DE SEF DE ECHIPA SA PARTICIP?ACESTA IMI E DESTINUL? - Mai gandeste-te. Nu pentru ca nu ai avea calitatile necesare, dar s-ar putea ca acel post sa fie mai degraba o complicatie, un chin in plus din unele puncte de vedere, decat vreo satisfactie! S-ar putea ca acel post sa te ia de langa lucrurile pe care le iubesti mai mult, de langa familie, de langa preocuparile tale, ca atare gandeste-te bine ce vrei! Sigur ca il poti obtine, daca asta vrei, dar s-ar putea sa aiba si un revers acest vis, pierzand altceva mai placut in alta parte: liniste, timp liber etc.  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] CRISTINA 1984 DE CE SIMT CA NU AM NICI UN ROST? SIMT CA NU EVOLUEZ SI NU REUSESC SA IES DIN STAREA DE APATIE DE APROAPE 5 ANI. - Intr-o viata anterioara, tu nu ai reusit sa iti atingi marile scopuri, ai avut o viata neimplinita, si ai venit pe lume cu acest sentiment puternic: de nemultumire de sine, de neincredere in tine insati, de neimplinire. Daca viata anterioara a fost "inutila", sa-i zicem asa, nu inseamna ca la fel e si aceasta, ca atare tu ai de luptat dublu, adica sa faci si ce nu ai facut in viata cealalta. E posibil ca in alta viata sa fi trait putin - ai murit foarte tanar - de aceea nu ai reusit sa faci ce aveai de facut pe lume - de acea ai acum un sentiment de inutilitate, de neincredere ca ai fi capabila de ceva. Ba da, ai multe de facut si poti sa le faci, doar ca intr-un timp mai lung decat altii. Tot ce reusesti tu in aceasta viata, are nevoie de mai mult timp si mai mult efort decat altii, deci asta si trebuie sa faci: fa pace cu timpul si invata lectia rabdarii. Invata, permanent, din tot ce traiesti, pentru ca tot acest studiu isi va arata efectele curand. Ai nevoie de timp ca sa te maturizezi. Faptul ca ai trait putin in ultima ta viata - in ultima ta incarnare - ai un sentiment de graba, ca si cum ai vrea sa se intample totul acum, pe loc, or nu e chiar asa. Toate la timpul lor, deci invata cum curge timpul si imprieteneste-te cu el!  [www.acvaria.eu]

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 IULIE 2016
Curierul destinului/DESTIN

[DESTIN] ALEXANDRA 1985 EXISTA SANSA PT O RELATIE CU C IN ACEASTA VIATA? - Da, ar exista, dar e posibil sa ai mult de asteptat, pentru ca e o relatie care evolueaza lent, greu si cu ceva oprelisti pe parcurs. Poate dura ani pana cand, eventual, se va lega ceva serios, dar hopurile pot fi de fapt benefice in final.

[DESTIN] ANDREEA 1990 S-A TERMINAT TOTUL INTRE MINE SI YOHEI SAU ABIA AM NCEPUT? - Sunt sanse ca de aici sa se cladeasca ceva solid in timp, dar acum poate fi mai degraba un hop, inceputul unei noi etape. Insista, daca simti ca merita, dar va dura pamna cand vei sti incotro mergeti. Ai rabdare cu el!

[DESTIN] ANKA 1977-CAND SI UNDE IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Va aparea mai greu si mai tarziu, dar intr-un mediu cumva legat de serviciu (coleg, colaborator, sef, client etc). Poate aparea in urmatorii 3 ani, dar relatia nu va fi simpla, posibil chair sa-i dai singura cu piciorul cand se va ivi, din cauza unor indoieli.

[DESTIN] ANKA 1977-SE VA INTOARCE TOTUSI FOSTUL MEU SOT LA MINE SI LA COPII? - Nu prea poate, dacaintre voi nu mai e o relatie armonioasa, sansele sunt infime. Cel mai probabil nu - are rezerve, ceva il opreste - dar e mai bine asa.

[DESTIN] CORINA 1973 MAI MERITA SA MI CHINUI FAMILIA SI PE MINE PT AC, OBSESIE"NU MA SIMT IMPLINITA,NU MI GASESC LOCUL.DOAR ACOLO M AS LINISISTI - Daca e un scop ales de tine, nu vei putea renunta la el oricate sacrificii ti s-ar cere pe parcurs, deci vei merge mai departe chiar si cand va fi greu.  Daca asta te bucura pe tine, o vei face indiferent de pretul platit.

[DESTIN] CORINA 1973 REFERITOR LA RASP DV LA INTREBAREA DIN 3 IULIE: CONCRET, CE INSEAMNA CALE LUNGA, CATI ANI? - Intre 2 si 7 ani, pentru ca e un progres neintrerupt, nu se poate spune ca in ziua de / data de... ai ajuns acolo, ci e un urcus indelungat si lent.

[DESTIN] CRISTINEL 1970 CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL: CA ANGAJAT SAU CU AFACERE PROPRIE? - S-ar putea o vreme sa mergi cu ambele in paralel - si angajat, si afacere - dar pana la urma va trebui sa renunti la una din ele, dar s-ar putea sa renunti la cea care iti ofera mai multa placere, in favoarea celei care iti va oferi mai multi bani.  Oricum vei face o alegere bubna, dar nu va fi usor.

[DESTIN] DELA 01979 MA VOI CASATORI CU A? - Daca ACUM aveti o relatie buna si armonioasa - cu tot ce inseamna o relatie - sunt sanse sa ajungeti acolo, dar vine totusi un moment mai dificil - probabil la anul - cand relatia va fi pusa la incercare. Daca treceti peste acel hop, sunt apoi sanse de casatorie.

[DESTIN] DIANA 1969 CE FEL DE RELAIE VOI AVEA CU OCTAV? - Nu e o relatie definitiva, deci el doar trece prin calea ta, si nu vad sa fie ceva de suflet, nu pare sa fie iubire. E un fel de prietenie, de colegialitate, de colaborare pentru o perioada cat timp aveti amandoi un inrteres comun. Relatia merita alimentata cat timp va aduce amandurora bucurie, daca apar problemele, mai bine fara!

[DESTIN] DORINA 1980 ESTE GEORGE BARBATUL PE CARE IL ASTEPT SAU APARE ALTCINEVA IN VIATA MEA? - Ar putea fi el - 90% sanse - dar relatia aceasta are inca multe de oferit: lectii, motive de iertare, probe, deci mai e pana cand vei sti clar incotro va indreptati voi doi. Invata mereu ce vi se preda de destin prin aceasta intalnire!

[DESTIN] EMILIA 1981 O SA IMI FAC UN IUBIT PANA LA SFARSITUL ANULUI? - Vei incerca ceva - poate chaior acum - dar nu cred ca e ceea ce cauti, nu cred ca te va bucura acea sansa care eventual ar putea aparea.

[DESTIN] IRINA 1972 LUCREZ IN DOMENIUL BUGETAR. VREAU SA LANSEZ O AFACERE, SAU SA FAC NISTE CURSURI, CA SA EVOLUEZ FINANCIAR. CE MI SE POTRIVESTE? - O afacere ar fi o idee buna, ai nevoie de mai multa libertate de expresie decat in sistemul bugetar, dar nu am un sfat incotro sa pornesti. Vei gasi singura calea destul de curand, cauta in continuare.  Fa ceva ce iti ofera tie bucurie, ce iti afce placere. Si da, poate avea la baza un curs, deci nu e ceva ce stii deja, ci ceva ce ai pitea invata.

[DESTIN] LISA 1986 STIU CA ATI RASP CA NU AR FI BINE SA VAND GARS,DAR DACA AS DECIDE ASTA, AS PUTEA SA MAI CUMPAR VREODATA ALT APART? - Da, deci daca tu consideri ca banii de pe aceasta garsoniera ar aduce echilibru in viata ta, probabil e bine s-o faci (adica scapi de niste probleme cu ajutorul acelor bani), dar pana la un alta locuinta e posibil sa mai astepti ceva... Cu rabdare, vei reusi!

[DESTIN] LISA 1986-CAND MA LINISTESC,DE MAI MULT DE 1AN JUMAT TREC PRINTR-O PERIOADA F DIFICILA? - Asa e, a fost o perioada grea, dar de acum lucrurile ar trebui sa se aseze in viata ta. Saturn tocmai si-a incheiat primul ciclu pe zodiac care dureaza exact cat ai varsta acum (pentru prima oara in viata, se intoarce in locul in care se afla la nastrea ta), ca atare e exact momentul unei noi etape din viata ta, mai linistita, mai clara, mai asezata, caracteristica maturitatii depline, totul e sa faci si tu acele schimbari menite sa aduca un alt orizont in fata ochilor. E vremea unui nou inceput, lasa in urma ce nu merge bine si schimba macazul. Vezi ce-ti spune inima ca e bine!

[DESTIN] LUISSE 1968 UNDE DUCE RELATIA MEA CU CONSTANTIN? - Poate avea viitor, incetul cu incetul, dar exista vreo 2 momente dificile pe parcursul acestei relatii pana cand se vor echilibra toate. Totul e ca intre voi sa nu existe o a treia persoana - atunci ar fi mai greu.

[DESTIN] MADALINA 1989 CE A SIMTIT CIPRIAN ACUM CA M-A REVAZUT DUPA ATATIA ANI? - A existat acolo o emotie, dar intalnirea a avut totusi un alt rol: aceea de a lamuri ceva, de a gasi un raspuns, de a extrage o concluzie, ca si cum toate instabilitatea de pana acum s-a risipit. Cred ca el a inteles ceva de aici (poate si tu), de parca s-a luminat!

[DESTIN] MAGDALENA 1974 CAND MA VOI INTLNI CU F? DORETE SA MA CUNOASC? MULTUMESC ANTICIPAT ! - Chiar e recomandabil sa va intalniti, de parca intalnirea ar lamuri niste aspecte care aucm genereaza numain dubii si intrebari. Veti afla multe unul despre altul cand va veti intalni, dar e greu de spus cand se va intampla asta. Provoaca tu intalnirea, spune-i tu cand, deci sta in puterea ta sa decizi momentul. Poate fi in urmatoarele 2 luni sau urmatorii 2 an: tu poti decide asta!

[DESTIN] RINA 1972 ACUM 7 ANI SPUNEATI CA APARE O REL. FERICITA PT. MINE. UNDE E CEL CU CARE URMA RELATIA, E IN PREAJMA DEJA, CARE E SIT.? - Interesant e ca se pare ca a trecut aceasta sansa prin calea ta - poate nu demult - dar ceva a oprit acea relatie din dezvoltare, poate suspiciunea, poate nu erau intrunite toate conditiile optime de a cladi ceva solid. Inca e posibila intalnirea cu acel barbat, dar cred ca tu esti prinsa acum intr-o zona mai sumba, sufocanta, obositoare, si, ca sa-l intalnesti, ai avea nevoie - metaforic vorbind - de aer proaspat. Parca nu il poti intalni in ritmul in care traiesti acum, el fiind in afara mediului agitat/aglomerat in care te afli.

[DESTIN] RINA 1972 CE ROL ARE E IN VIATA MEA, EXISTA ATRACTIE, DAR SITUATIA E COMPLICATA. MERITA SA LUPT PT O RELATIE? - Nu e o relatie de viitor si nici una fericita, e mai degraba o complicatie, ceva care va cere mult de la tine, dar atat cat va fi, e posibil sa iti oFere, o vreme, energie, visare, speranta, stimulent pentru a merge mai departe. Ca un fel de energizant, dar nu as zice ca va fi pentru multa vreme. E un suflu nou in viata ta, dar nu ar fi deloc o relatie usoara.

[DESTIN] RINA 1972 DACA DIVORTEZ, MA VOI RECASATORI? NU VREAU SA TRAIESC SINGURA, DESI SITUATIA ACTUALA NU E CUM TREBUIE DE MULTI ANI. - Din pacate divortul ar putea fi destul de aproape... Dar o alta casatorie, prea curand nu apare - relatii da - dar intr-un viitor ceva mai indepartat, sansele unei noi relatii - care sa semene cu una de cuplu adevarata, ca de familie - exista. Daca iti doresti divortul, va veni! Daca iti doresti o noua relatie, va veni si ea, deci cere asta de sus!

[DESTIN] ZADELA 1969 DACA AS PLECA LA MUNCA IN STRAINATATE,FIICA MEA S-AR DESCURCA SINGURA? - Da, totul e sa fie ea convinsa ca vrea asta! Vor fi si momente mai grele - sus/jos - dar daca va pleca - si sansele sunt mari - va oscila intre bine si greu in primii 2 ani.

[DESTIN] ZADELA 1969.CUM MI-AR FI MAI BINE IN VIITOR? SA IMI PASTREZ LOCUL DE MUNCA ACTUAL.UNDE IMI PLACE DAR CASTIG F PUTIN,SA IMI CAUT ALTCEVA - In acest moment, cel mai bine e sa mentii locul actual. Vreo 3 ani cel putin!

[DESTIN] ZADELA 1969 FIICA MEA E SINGURA DE MULT TIMP.SE VA CASATORI VREODATA,ISI VA GASI PE CINEVA PT EA? - Sigur ca exista cineva pentru ea, doar ca e posibil sa apara mai tarziu decat la alte fete (poate chiar dupa 30 de ani), si e posibil ca aceasta casatorie sa depinda de o mare schimbare din viata ei (poate chiar acea plecare in starinatate). Sansele cresc dupa 2018.

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 IULIE 2016
Marile hopuri/HOP, Aspectul anului/ASPECT, Cuplul pe scurt/CUPLU, Astro-calcul/CALCUL

[CALCUL] MARIAN 18.01.1986  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MY 18.09.1968  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] TEODOR IOAN  03.01.1958  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] TIGER  22.03.1967  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] GEANINA 18.01.1996 + 10.12.1993 EL
EA - CAPRICORN, Junon in VARSATOR, PORC DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - SAGETATOR, Junon in BALANTA,  COCOS DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: CAPRICORN  + SAGETATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + COCOS - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] OTILIA 17.12.1981 EA + 19.05.1983 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, COCOS DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - TAUR, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR  + TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:  COCOS-PORC - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT:  METAL-APA - COMPATIBILITATE 10%

COMPATIBILITATE GENERALA =  73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[HOP] ANA-MARIA 1979 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

  1. NEPTUN IN OPOZIŢIE CU SOARELE NATAL (2016-2017) descrie o perioadă critică din viaţa dv., de hipersensibilitate şi confuzie, când veţi resimţi o mare derută. Va fi perioadă de căutare a adevărurilor pe toate căile cunoaşterii, dar veţi avea acces la alte căi decât cele obişnuite, oferindu-vi-se trăiri ciudate, premoniţii sau viziuni cu răspunsuri subtile la întrebări existenţiale. Este o perioadă dificilă, când veţi cădea uşor victimă energiilor negative ale celorlalţi, ca atare trebuie să vă protejaţi, pentru că sunteţi mult mai expus la atacuri psihice sau energetice din partea celorlalţi, căpătând o oarecare mediumnitate, pe care însă nu o veţi resimţi benefic. Puteţi fi uşor înşelat, escrocat, minţit, ca atare atenţia dv. trebuie să fie foarte ascuţită, pentru a nu lăsa nici o incorectitudine să se strecoare în activitatea dv. Suferiţi de un oarecare complex de inferioritate, puternic subminat de alţii. Fugiţi de realitate, nu vreţi să cunoaşteţi adevărul în situaţiile cele mai grave, şi aveţi tendinţa de a vă ascunde după deget. Sunteţi extrem de vulnerabil în plan emoţional, sufletul dv. poate fi uşor tulburat de cel mai mic gest sau de cea mai mică decepţie. Obsesiile, maniile, gândurile negre, depresia sau grijile vor fi acum cele mai frecvente dispoziţii psihice în care puteţi fi găsit. Vă simţiţi singur în faţa greutăţilor. Decepţiile amoroase pot fi frecvente în această perioadă, dar chiar dv. puteţi fi tentat să minţiţi mult în amor, făcând declaraţii mincinoase sau dezvoltând o iubire imposibilă sau înşelătoare.  Puteţi crea acum vise din nimic. Puteţi fi atras de abuzuri de orice fel, inclusiv periculoase: alcool, droguri.

  2. PLUTO IN OPOZIŢIE CU MARTE (2016-2018) indică o perioadă dură, în care trebuie să faceţi faţă unor crize dificile, crude, caracterizate de luptă sau răzbunare. Poate avea loc acum o confruntare de forţe – de pe poziţii concurenţiale sau inamice dure – cu o persoană pe care aţi cunoscut-o în altă viaţă, fiind reîncarnarea uni adversar de temut pe care l-aţi câştigat în alt secol. Pentru că aveţi antipatie karmică unul faţă de altul, confruntarea se va solda cu o luptă dură, brutală, făcându-vă reciproc dreptate la nivel karmic pentru ceea ce aţi suferit în viaţa precedentă unul din partea celuilalt (posibil ca inamicul karmic să fie bărbat). Puteţi trece acum prin scandaluri de natură sentimentală, cu tentă răutăcioasă, posesivă, cu mari crize de gelozie sau suferinţe profunde, cu risc de despărţire dureroasă. Deveniţi nemilos, descătuşând energii periculoase. Puteţi suferi traume emoţionale puternice din cauza relaţiilor de natură erotică sau a celor de ordin fizic: răni, atac fizic corporal. Mare atenţie la această perioadă extrem de dură! Nu vă implicaţi în conflicte de pe poziţii adverse, care se pot solda cu lupte brutale. [www.acvaria.eu]

[HOP] LAURADE 1980 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

  1. PLUTO IN OPOZIŢIE CU MERCUR NATAL (2016-2017) indică o perioadă dificilă în plan mental, educaţional şi relaţional. Este momentul în care multe relaţii se pot rupe: cu fraţii, vecinii, prietenii, copiii, verii, colaboratorii. Treceţi printr-o probă karmică majoră în care vor fi implicate persoane din anturajul dv. apropiat. Mintea dv. este întunecată de negativism şi nu puteţi vedea partea luminoasă a lucrurilor. Activitatea intelectuală este îngreuiată, de aceea există riscul unor eşecuri majore la examene sau alte confruntări intelectuale. Risc de repetenţie pentru elevi sau studenţi, risc de exmatriculare sau alt gen de sancţiune în plan educaţional. Mari conflicte din cauza neînţelegerilor: comunicare defectuoasă, conflicte verbale aprinse (blesteme, injurii, calomnii, bârfe, răzbunări). Evitaţi călătoriile importante pot fi periclitate de diverse ghinioane. O persoană din anturajul dv. poate muri sau poate trece printr-o mare dramă. Risc de crize nervoase majore: depresie, colaps, boli mentale, obsesii, idei fixe şi periculoase. Sunteţi deţinătorul unui mare secret, păstrarea lui devenind la un moment dat apăsătoare. Încălcaţi major legea, dar încercaţi să ascundeţi greşeala. Dacă va fi scoasă la iveală, vă poate aduce mari neplăceri. Puteţi fi implicat într-un conflict cu urmări drastice. Probleme financiare majore: risc de pierderi, faliment, afaceri nerentabile, furt, fraudă. Risc de pedeapsă din cauza unor afirmaţii eronate: închisoare, amendă, sancţiune, avertisment. O vorbă de-a dv. poate distruge totul acum, având o forţă de impact dezastruoasă.

  2. NEPTUN IN OPOZIŢIE CU JUPITER NATALA (2016-2017) Aspiraţiile dv. cresc, dar ajung până într-un punct în care devin imposibile. Trebuie să reveniţi puţin cu picioarele pe pământ, pentru că v-aţi cam lăsat furat de iluzii. Aveţi impresia că un proiect este tangibil, când de fapt reuşita se îndepărtează din ce în ce mai mult de dv. Sunteţi derutat, o ceaţă se lasă pe ochii dv. şi puteţi lua acum unele din cele mai răsunătoare decizii proaste, sub influenţa idealismului de care daţi dovadă. Trebuie să fiţi foarte atent de hotărâri luaţi pentru că ar putea fi considerate gafe notabile. Acum veţi avea impresia că „tot ce zboară se mănâncă”. Nu vă aventuraţi acum la cele mai înalte culmi, pentru că prăbuşirea ar putea fi dureroasă. Riscul unui eşec există. Aveţi tendinţa de a pierde simţul măsurii, care poate duce la mari decepţii. Risc de pierderi financiare. [www.acvaria.eu]

[ASPECT] LAURADE 24.07.1980 -  1. NOROCUL DV. ACUM: Din OCTOMBRIE 2016 pana in OCTOMBRIE 2017 Jupiter trece acum prin casa IX  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de CĂLĂTORII şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, cu limbi străine, culturi străine, religii diferite, învăţarea şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoaştere, educaţie, ambiţii mari, studii superioare - facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare - procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relaţiile cu politica, cu legea, cu tribunalele şi şcolile, marile ţeluri şi idealuri ale persoanei, evoluţie, vocaţie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare elevată, aventuri, distracţii, libertate, speranţe, aspiraţie, visele proprii, viziunea asupra vieţii şi lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comerţ exterior, activităţi sportive. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2016 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN CONJUNCT CU LUNA NATALA generează o perioadă critică, de mare tensiune nervoasă şi emoţională. Crizele pot fi dese din cauza sentimentelor de frustrare, stagnare şi rigiditate pe care le resimţiţi. Doriţi să ajungeţi la un ţel, dar piedicile de pe parcurs nu vă lasă, de aceea vă pierdeţi adeseori încrederea că drumul ales este corect. Sufletul dv. este invadat de gânduri negative şi mari temeri. Anxietatea vă copleşeşte adeseori şi crizele de lacrimi pot fi şi ele prin preajmă. Nu vă simţiţi bine în pielea dv. Sănătatea lasă de dorit, dând semne de slăbiciune fizică. Atmosfera în casă este apăsătoare, conflictul planând în orice moment. Se cer mari eforturi de a întreţine o atmosferă liniştită în cămin. Probleme de sănătate ale soţiei (dacă sunteţi bărbat) sau propriile probleme de sănătate (dacă sunteţi femeie). Evitaţi maternitatea în această perioadă, pentru că riscurile sunt majore. Nu vă mai simţiţi bine în mediul în care vă aflaţi şi aţi dori să faceţi o schimbare, dar deocamdată nu apar şansele acestor modificări. Sunteţi blocat într-o situaţie – momentan - fără ieşire. Sentimentul de insatisfacţie este puternic, de aceea sufletul dv. este întunecat. Posibile probleme cu mama sau soţia. Moment ideal pentru achiziţionarea unui apartament sau pentru construcţia unei case. Prindeţi rădăcini într-un anumit mediu şi începeţi să resimţiţi mult mai puternic forţa cuvântului „acasă”. Sunteţi totuşi supus unor constrângeri familiale: sarcini casnice, gelozie conjugală, limitarea spaţiului personal. Emoţiile dv. sunt foarte bine ţinute sub control, poate chiar reprimate, doar pentru a nu vă dezvălui latura sensibilă. Aveţi sentimente mai reci, dar profunde. Sunteţi prudent şi detaşat, vă cenzuraţi sentimentele ca să nu vă expuneţi în faţa rănilor sentimentale. Preferaţi să fiţi sceptic şi distant, decât să regretaţi că v-aţi deschis sufletul în faţa cui nu trebuia. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru a doua oară.) [www.acvaria.eu]

[CICLURI] LAURADE 24.07.1980 - Datele de mai jos va sunt dedicate:

  • Actualul ciclu martian se incheie în luna NOIEMBRIE 2017. Conjunctia va avea loc în casa IX. Ce înseamnă? MARTE CONJUNCT MARTE este închiderea unui nou ciclu marţian din viaţa dv., când Marte se întoarce în poziţia de la naşterea dv. Este ca o relansare a energiei dv. native, ca o redescoperire a potenţialului cu care sunteţi înzestrat. Viaţa sexuală este intensificată, talentele sportive reactivate, spiritul dv. de luptător reînnoit. Orice confruntare ce necesită combativitate, luptă, energie, curaj, iniţiativă sunt intensificate. Sunteţi dornic de acţiune, nu mai puteţi sta pe margine, dar aveţi şi o tendinţă exagerată spre impulsivitate, agresivitate, conflict. Nu tensionaţi relaţiile cu bărbaţii, în caz că vedeţi că scapă de sub control. Riscul unor incidente ce au la bază rivalitatea sau agresiunea creşte. Pentru bărbaţi: comunicaţi şi relaţionaţi cel mai bine cu bărbaţii. Pentru femei: bărbaţii au un efect covârşitor asupra dv.: ori vă ambiţionează să scoateţi la iveală „bărbatul” din dv., ori încearcă să vă domine. Conjuncţia are loc în casa astrologică IX - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de CĂLĂTORII şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, cu limbi străine, culturi străine, religii diferite, învăţarea şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoaştere, educaţie, ambiţii mari, studii superioare - facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare - procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relaţiile cu politica, cu legea, cu tribunalele şi şcolile, marile ţeluri şi idealuri ale persoanei, evoluţie, vocaţie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare elevată, aventuri, distracţii, libertate, speranţe, aspiraţie, visele proprii, viziunea asupra vieţii şi lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comerţ exterior, activităţi sportive.

  • Actualul ciclu jupiterian - al patrulea din viata dv. - se încheie în luna SEPTEMBRIE 2027. Conjunctia va avea loc în casa VIII. Ce înseamnă? Când JUPITER este conjunct cu propria poziţie de la naştere  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani, acum are loc pentru a… oară -  reprezintă un punct de referinţă pe harta dv., deoarece are loc un aspect extrem de rar într-o viaţă de om şi care - la fel ca trecerea lui Jupiter prin zodia natală (deci peste Soare) sau ca peste Ascendent - are o conotaţie cu totul aparte asupra dv. Odată la 11-12 ani, Jupiter se întoarce în punctul său de start, aşa cum se afla el la naşterea dv., şi fiecare final de ciclu jupiterian (implicit e şi începutul unui alt ciclu), este un nou start în viaţă, precedat de o recapitulare a ultimilor 12 ani. Priviţi înapoi să vedeţi ce s-a întâmplat în ultimii 12 ani şi propuneţi-vă noi ţeluri de atins în următorii 12. Viaţa unui om se împarte, iată, în mari cicluri jupiteriene de 12 ani, astfel încât la 12, 24, 36, 48 etc de ani viaţa sa capătă un alt sens, o altă energie, un alt ritm de evoluţie. Dv. sunteţi, iată, într-un astfel de punct cheie, ceea ce oferă condiţiile favorabile unui nou început! Începe un nou ciclu jupiterian în viaţa dv., aducând noul şi energia benefică în toate planurile vieţii. Este recomandabil să nu începeţi nimic nou sau important pentru viaţa dv. cu câteva luni înainte de începutul unui nou ciclu jupiterian, ci să lăsaţi cele mai importante evenimente, decizii, direcţii, iniţiative, proiecte pentru momentul imediat următor acestei conjuncţii. Evitaţi să faceţi mutări spectaculoase, să luaţi decizii capitale în perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lăsaţi totul pentru acest moment benefic de care nu aveţi parte decât o dată la 12 ani. Este ca şi cum, după 12 ani de evoluţie, vă naşteţi din nou, oferindu-vă o nouă şansă de progres pe toate planurile, o nouă porţie de energie şi curaj pentru a vă înfăptui planurile cele mai importante. Veţi simţi că viaţa dv. capătă o altă perspectivă, mai luminoasă, mai optimistă, deci profitaţi de energia lui Jupiter ce se va resimţi începând cu lunile specificate. Aţi putea deveni mult mai interesat de legislaţie, justiţie, medicină, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi străine, cultură, călătorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o călătorie importantă – peste hotare – pentru începerea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale şi geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru întâlnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocaţii sau a unui nou ideal de credinţă, pentru descoperirea misiunii acestei vieţi, pentru şanse deosebite, pentru distracţii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vânătoare, pentru victorii în procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o nouă specializare, pentru emigrare sau mutare în străinătate, pentru schimbări majore de destin, pentru începuturi majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. În anul în care Jupiter se întoarce la poziţia sa de la naştere, poate avea loc un eveniment care vă poate schimba cursul vieţii, chiar dacă nu vă veţi da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste câţiva ani, când veţi face o trecere în revistă a vieţii dv. Totuşi, există riscul ca în această perioadă să vă lăsaţi cuprins de un exces de zel, făcând totul mai mult decât ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică VIII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.

  • Actualul ciclu saturnian - al doilea din viata dv - se încheie in luna OCTOMBRIE 2038. Conjunctia va avea loc în casa VIII. Ce înseamnă? SATURN CONJUNCT CU SATURN este un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om. Este extrem de rar, are loc o dată la 28-30 de ani, şi este considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani.) *** Conjuncţia are loc în casa astrologică VIII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.

  • Următoarea revenire a Nodului Nord în pozitia de la nastere va fi în OCTOMBRIE 2017. Conjunctia va avea loc în casa VIII. Ce înseamnă? NODUL NORD CONJUNCT CU NODUL NORD - acest aspect are loc o dată la aprox. 18 ani - El vine de obicei cu mai mici sau mai mari bulversări de direcţie, prin care începeţi să vă puneţi mai serios întrebarea: „încotro?”. Acum decideţi drumul următorilor 18 ani ai vieţii dv. Vi se pun în faţă alternativele şi numai dv. trebuie să decideţi. Este un examen major al vieţii dv. Aveţi liberul arbitru la dispoziţie pentru a vă hotărî singur soarta, dar nu e obligatoriu ca drumul pe care porniţi să fie şi cel corect, pentru că există şi riscul de a alege greşit. În cazul unor decizii eronate, destinul vă va pune peste un timp din nou în faţa deciziei, pentru a îndrepta eventualele erori de cale pe care le faceţi acum. Trebuie să ştiţi exact ce vreţi şi încotro mergeţi, pentru că este momentul când aveţi soarta în propriile mâini. Nu veţi mai avea curând o astfel de şansă, tocmai de aceea trebuie să chibzuiţi profund asupra direcţiei care vi se potriveşte. Este o răscruce, dar una pe care o puteţi decide singur. Poate fi un moment de bilanţ în care descoperiţi ce aţi realizat în ultimii 18 ani şi, în funcţie de concluziile pe care le veţi extrage din această analiză retrospectivă, veţi şti ce trebuie făcut pentru următorii 18 ani ai vieţii dv. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică VIII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.

  • Următoarea revenire a Lunii Negre în pozitia de la nastere va fi în OCTOMBRIE 2024. Conjunctia va avea loc în casa IX. Ce înseamnă? LILITH ÎN ASPECT CU LILITH NATAL - acest aspect are loc o dată la aprox. 9 ani - apar cutremure mai grave în viaţa dv. ce se manifestă în diverse planuri ale existenţei. Poate fi un şoc prin care achitaţi o datorie kamică faţă de cineva. O dată la 9 ani treceţi printr-o situaţie dificilă care vă lasă derutat pentru o vreme. Faceţi un sacrificiu şi treceţi mai departe. Plătiţi un tribut şi vă continuaţi viaţa cu o nouă lecţie învăţată. Poate fi un pericol, un risc, un exces, o greşeală, o mare încercare a vieţii, o criză sentimentală, un ghinion, o pierdere, un eşec, o situaţie absurdă care vă poate uimi pentru o perioadă, dar după care vă veţi ridica şi veţi merge mai departe. Acest moment astrologic vine de obicei cu bulversări profunde. Un factor perturbator vine ca să vă pună la încercare rezistenţa. Pe cei slabi îi doboară, pe cei puternici îi căleşte. Viaţa dv. este dată puţin peste cap odată cu această conjuncţie, deci vă puteţi aştepta la ciudăţenii în faţa cărora trebuie să vă demonstraţi capacitatea de a vă canaliza forţele pentru a le surmonta cu succes. ***Conjuncţia are loc în casa astrologică IX - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de CĂLĂTORII şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, cu limbi străine, culturi străine, religii diferite, învăţarea şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoaştere, educaţie, ambiţii mari, studii superioare - facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare - procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relaţiile cu politica, cu legea, cu tribunalele şi şcolile, marile ţeluri şi idealuri ale persoanei, evoluţie, vocaţie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare elevată, aventuri, distracţii, libertate, speranţe, aspiraţie, visele proprii, viziunea asupra vieţii şi lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comerţ exterior, activităţi sportive. [www.acvaria.eu]

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 IULIE 2016
Curierul destinului/DESTIN

[DESTIN] ANDREEA 1969 MARIUS INTENTIONEAZA SA EMIGREZE IN CANADA LA SORA LUI ? - Nu stie foarte clar, in geberal da, dar are inca unele dubii sau temeri.

[DESTIN] COSTACHE 1969 CUM EVOLUEAZA BOALA DE CARE SUFERA? DACA SE AMELIOREAZA SAU NU? - Boala aceasta are sanse mari de vindecare daca el renunta la judecati injuste, daca renunta la critici, inclusiv la adresa lui. Boala poate da inapoi si prin dieta sau prin instrumente de medicina alternativa, deci e si o chestiune legata de ceea ce consuma.  Orice boala e si o oglinda a comportamentului/atitudinii de viata a fiecaruia, deci la el trebuie sa schimbe ceva.

[DESTIN] IOANA 1983. VA MAI INCERCA MC SA REIA RELATIA CU MINE? - Sunt sanse sa incerce sa reia relatia, de parca i-a ramas ceva care il afecteaza/obsedeaza inca legat de relatia voastra. Daca in urmatoarele 3 luni nu mai da niciun semn de impacare, inseamna ca e deja preocupat de o alta persoana.

[DESTIN] LAVI 1982 O MICA DESCRIERE A BARBATULUI AL�TURI DE CARE SPER SA IMBATRANESC - E cam de aceeasi varsta, un tip destul de oscilant, ba ager, ba comod, ba cu initiativa, ba bate in retragere, incat viata cu el va fi o continua lupta pentru echilibru si armonie. Poate fi Balanta, iar tu vei fi foarte dedicata lui.

[DESTIN] MADALINA 1991 CE SIMTE G PENTRU MINE? CE GANDURI ARE CU NOI? - Se gandeste la tine, doar ca nu e foarte serios, parca inca se mai joaca sau inca mai cauta si altceva. Nu e decis asupra ta, parca se simte vinovat de ceva.

[DESTIN] MIHAELA 1981 CAND MA VOI C�S�TORI IN SENSUL DE A FORMA O FAMILIE? - Pana la casatorie e posibil sa mai ai 2 relatii, adica 2 barbati vor trece prin viata ta. Dar peste 6 ani vei avea o familie cu totce isneamna ea> sot, copii, stabilitate.

[DESTIN] MIHAELA 1988 CAND IMI VOI INTLNI JUMTATEA? - Ar fi posibil in urmatorii 2 ani pana cel tarziu la 32 de ani. Dar de-a lungul vietii s-ar putea sa ai... doua jumatati.

[DESTIN] MNA 1983 CE POT FACE CA RELATIA MEA CU R SA DEVINA OFICIALA? CE SUNTEM NOI DOI? - Sa gandesti pozitiv, sa ai rabdare, sa privesti relatia cat se poate de serios si de matur, sa fii corecta si sincera, sa investesti ce ai mai bun in tine pentru rezultate de viitor, nu imediate. Sa te bucuri de fiecare moment, indiferent cat de lung sau de scurt este, sa te comporti perfect, pe cat posibil, sa oferi buna dispozitie si intelegere.

[DESTIN] OANA R. 1981 OMUL SORTIT MIE A INTRAT IN VIA?A MEA? DAC? DA, CINE ESTE EL? - Posibil sa fi facut parte la un moment dat din anturajul tau de cunostinte - nu foarte apropiate insa - adica probabil l-ai cunoscut trecator, dar momentan nu mai e prin preajma, e plecat undeva. Va reaparea candva, dar nu curand. Cheama-l cu gandul!

[DESTIN] RODOS 1961 SUNT VADUVA DE 6 ANI..VOI AVEA PE CINEVA IN VIATA ASTA..SAU VOI MURI SINGURA ???MA SIMT EXTREM DE - Greu vei gasi pe cineva care sa merite sa stea langa tine, mai ales ca vei face adeseori comparatii cu sotul tau. Totusi, in urmatorii 1-4 ani va aparea cineva cu care vei incerca o relatie, dar se va lega lent.

[DESTIN] TRO 1995 DORESC SA SCHIMB FACULTATEA LA CARE SUNT.ESTE UN MOMENT BUN LUNA/ANUL ACESTA?VOI REUSI LA EXAMEN? - Nu prea iti ies lucrurile asa cum doresti, dar daca asta vrei cu adevarat insista in urmatoarele 11 luni. Poate nu din prima incercare dar din mai multe, ar putea sa iasa.

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-20 IULIE 2016
Mesaje angelice/INGERI, Un sfat prietenesc/SFAT, Misiunea personala/MISIUNE, Aspectul anului/ASPECT, Cuplul pe scurt/CUPLU, Astro-calcul/CALCUL

[SFAT] LISA 1986-CE SA FAC CA SA IES DIN STAREA PROASTA, CE O AM DUPA CE AM CUMPARAT APART? - Nu ai motive! Dimpotriva, faptul ca ai un loc al tau, e de fapt o rasplata!  Ti-ai oferit un mare dar, acum apleaca-te asupra lui si bucura-te de el! Vezi in acest apartament un cadou de la viata, deci de ce nu te bucuri de ce ai primit? Da, un apartament e o responsabilitate asumata, dar de acum invata sa ceri de la viata altceva, alt dar, urmatorul! Considera apartamentul un scop atins, un vis implinit, un castig al unui efort depus si tinteste spre alt vis, pentru care sa depui alte eforturi. Eventual, ajuta pe altii sa isi implineasca un vis similar, tu devenind un fel de exemplu pentru altii care nu au la ce visa. Esti un exemplu de succes in acest sens, nu oricine are o casa a lui, deci considera acest mare eveniment din viata ta ca pe startul spre o etapa mai buna, pentru ca de acum urmeaza sa vina si alte lucruri bune! Ai primit ceva bun de la viata, acum incepe sa darueisti si tu celor care cer! [www.acvaria.eu]

[SFAT] LM 1996 CUM SA SCAP DE TOATE COMPLEXELE PE CARE LE AM? SAU MACAR UN SFAT PT A LE DIMINUA. MA IMPIEDICA DIN MULTE ACTIVITATI SI SUFAR UNEORI. - Dar esti Leu, de unde atatea complexe? Leii sunt recunoscuti pentru stima de sine, pentru increderea absoluta in valoarea lor, atata doar ca tu nu te-[ai maturizat inca, mai ai de invatat, de acumulat experienta. Odata cu timpul, cu maturizarea, ai sa alungi si compelxele, ca atare nu mai privi la cel care ai fost pana ieri! Profita de aniversarea ta de anul acesta pentru a spune asa: de azi sunt alt om! Si incepe sa te privesti in oglinda cu mai multa iubire. repeta asta zi de zi, iubeste-te pe tine insuti asa cum esti, fara sa te mai gandesti la cum erai pana ieri. Cere de sus cum vrei tu sa devii, si imagineaza-te ca esti asa, cu incredere absoluta in cel care se cladeste in interiorul tau zi de zi. Mai mult: in momentul cand si dragostea va exista realmente in viata ta, si te vei simti iubit, ai sa vezi ce usor ai sa scapi de complexe!  [www.acvaria.eu]

[INGERI] ANDREEA 1990 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A FI DIN NOU CU Y? - Ingerii iti transmit: Priveste situatia in care esti cu atentie si vezi partea buna din ceea ce se petrece acum cu tine (cu sau fara Y alaturi). Culmea, ceea ce ai fi tentata sa spui ca e motiv de nefericire (pentru ca el nu e langa tine), s-ar putea sa fie cel mai bun lucru pentru tine in acest moment. Era nevoie ca el sa fie departe de tine, sa nu mai fiti impreuna, pentru ca tu sa descoperi altceva. Ori alt barbat prin preajma care sa merite atentie, ori, privind de pe margine, sa iti dai seama ca nu e omul potrivit. Era nevoie de aceasta "vacanta" din relatia cu el pentru a intelege ca nu era chiar asa cum doreai, ca nu mergea chiar asa de bine. Accepta situatia asa cum e, fara sa suferi inutil, si cauta altceva! Ceea ce vei gasi ar putea fi mai bun decat intorcerea lui Y. Uneori, dintr-un motiv de tristete ai mai mult de castigat si de invatat decat daca totul ar merge struna. [www.acvaria.eu]

[INGERI] CARMEN 1967. SUNTEM ATRASI UNUL DE CELALALT, INSA EL SE INHIBA IN PREZENTA MEA. POT SA-L AJUT SA SE ELIBEREZE DE FRICI SI APOI SA CONSTRUIM - Ingerii iti transmit: gandeste pozitiv. Ceea ce pare a fi un hop, ceea ce pare a fi un defect, nu e altceva decat un mod de a va adapta mai bine unul la celalalt, de a invata lectia rabdarii. Nu se inhiba, dar acesta e modul lui de a darui, deci ai rabdare cu el si bucura-te chiar si cu atat. Acesta e el, cel adevarat, deci nu are rost sa-i ceri sa se schimbe, ci sa primesti ce are el de oferit in forma aceasta. Intr-o zi, privind inapoi, iti vei da seama ca ati cladit ceva, ca ati evoluat impreuna, deci trebuie sa-l iei ca atare, asa cum e, fara sa pretinzi sa se schimbe la varsta asta. Daruieste tu, primeste cat are el de oferit, pentru ca asa cum tu esti intr.un fel, asa si el! Acceptati-va ca atare cu cat are fiecare de daruit! [www.acvaria.eu]

[INGERI] DANIELA 1981CE AR FI BINE SA FAC PT A AVEA UN COPIL? - Ingerii iti transmit: sa schimbi partenerul. Daca  nu la propriu, atunci la figurat, pentru ca prin iubirea pe care i-o oferi, prin exemplul personal, ii poti arata ce anume vrei de la el. E nevoie ca el sa fie mai intreprinzator, cu initiativa, penteru ca ceva lipseste din viata lui sau a ta pentru ca acel copil sa se nasca. Atentie: aceasta e valabil doar daca ai deja un partener alaturi, altfel...cum sa faci un copil? Daca relatia ta nu mai merge insa, atunci poate schimbarea tine chiar de gasirea altui partener, pentru ca lipsa unui copil nu pare sa fie legata de tine, ci de barbatul cu care sa faci copilul. Ca atare aici trebuie sa schimbi ceva, la relatia cu omul de langa tine. Poate nu e omul potrivit. Poate nu ai gasit inca omul care va deveni tatal copiilor tai. Deci cauta, gaseste omul adecvat pentru a face un copil cu el, altfel tu personal ai tot ce-ti trebuie. [www.acvaria.eu]

[INGERI] SIMONA 1963.IMI POT SCHIMBA SERVICIUL? ACESTA E STRESANT SI UMILITOR. - Ingerii iti transmit: tu esti cea care vede acolo doar motive de stres si umulinta! Daca ai putea trata situatia cu un dram de umor si chiar de inocenta (ca sa nu pui la suflet), ai incepe sa descoperi chiar si acolo lucruri bune care sa iti placa si pentru care sa merite sa ramai. E nevoie de un pic de energie pozitiva, chiar daca, da, orice job are stresul sau, dar poti descoperi chiar si un lucru minor, marunt, nesemnificativ privit in ansamblu, dar de care te poti agata pentru a te duce in continuare la serviciu cu zambetul pe buze. Fii mai indiferenta la motivele de stres, si cauta acolo ceva care sa iti inspire ideea de joaca. Ia-le mai usor, amuza-te, fa haz de necaz, nu pune la suflet totul sau orice. Nu merita atata incrancenare! Ca atare incearca sa ramai, inca, acolo, privind lucrurile mai lejer. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] ANA-MARIA 1979 - Ai venit pe lume cu multe dorinte neimplinite din alte vieti, una dintre ele fiind aceea de a crea ceva, de a concepe ceva, de a lasa ceva in urma ta. Fie ca e vorba de o activitate de creatie, prin care sa lasi iamginatia sa creeze ceva de care sa fii manda, fie ca e vorba de formarea unei familii, deci creatia se refera la nasterea propriilor tai copii, rolul tau e acela de a crea! Daca ai talent artistic, ocupa-te de o activitate artistica (sa scrii e exemplu), daca iti doresti copii si nu ai inca, ei pot fi rostul tau pe lume. Daca ii ai deja, apleaca-te asupra lor cu toata dragostea si energia, pentru ca pentru ei te-ai incarmat in aceasta viata, de a-i aduce pe ei pe lume. Familia face parte din misiunea ta pe acest pamant! [www.acvaria.eu]

[ASPECT] ADINA 10.07.1967  -  1. NOROCUL DV. ACUM: Din AUGUST 2015 pana in OCTOMBRIE 2016 Jupiter trece prin casa X  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de cariera, profesiunea, situaţia socio-profesională, recunoaşterea, reputaţia, statutul în societate, respectul de sine şi al altora, sentimentul de valoare personală, afirmarea şi împlinirea, relaţia cu societatea, relaţia cu autoritatea, urcuşul, promovarea, ascensiunea şi evoluţia într-o ierarhie, relaţia cu politica, relaţia cu superiorii, cu angajatorul, cu şeful, celebritatea şi faima, afacerile la nivel înalt, orice act de voinţă, tenacitate şi ambiţie, accesul la putere, onoarea, angajamentele asumate şi respectate, responsabilităţile sociale, viaţa publică, relaţia cu timpul, eforturile depuse pentru propriul succes, asumarea datoriilor, titlurile obţinute - diplome, certificări - laudele şi meritele, supremaţia în faţa altora. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2016 este influentat de urmatorul aspect planetar: -PLUTO IN OPOZIŢIE CU SOARELE NATAL - aspect unic in viata care se va resimti si la anul si din pacate este unul dimntrte cele mai dificile  - Suferiţi adevărate drame şi crize profunde, presiunea este insuportabilă şi puteţi exploda în manifestări neobişnuite de personalitate. Vă ieşiţi din fire extrem de uşor, lăsându-vă stăpânit de atitudini rebele şi extremiste (ură, răzbunare), dar uneori vă pierdeţi curajul şi fugiţi din faţa confruntării. Aveţi mari probleme în comunicarea cu ceilalţi tocmai pentru că aveţi impresia că de fiecare dată când intraţi în contact cu cineva sunteţi supus unui atac din partea celuilalt. Trebuie să învăţaţi că nu toată lumea este de acord cu dv. în permanenţă şi că există şi contradicţii pe care trebuie să le acceptaţi mai uşor. Trebuie să învăţaţi să fiţi mai tolerant cu lumea, pentru că aveţi tendinţe spre dictatură, autoritate, manipulare, dorind mereu să fiţi deasupra tuturor. Este un moment extrem de dificil din viaţa dv., unic, când veţi da piept cu unele din cele mai profunde şi mai grave provocări ale sorţii. Va fi un moment de lungă durată în care viaţa dv. cunoaşte o altă structură. Totul se poate răsturna acum pentru a da naştere unei noi direcţii de evoluţie. Se naşte alt om în propria dv. piele, o individualitate nouă, o identitate nouă, un alter ego de care nici măcar nu bănuiaţi că îl găzduiţi în interiorul dv. Ies la iveală capacităţi ascunse, talente latente, şi vă refaceţi viaţa pe un cu totul alt schelet decât în anii anteriori. Cele mai mari răsturnări de destin pot avea loc acum, nu veţi fi scutit nici de suferinţă, nici de eşec, nici de pierderi, dar toate sunt teste de încercare din partea destinului. De felul cum veţi depăşi acest moment va depinde evoluţia dv. viitoare. Veţi fi pus în faţa unor datorii karmice majore, deci să nu vă mire că toate necazurile vieţii se vor aglomera în această parte a existenţei dv. Nimic nu e întâmplător în ceea ce se va petrece acum. Acum aveţi întâlnire directă cu însăşi karma dv.! Acum veţi înţelege rostul dv. pe pământ, de ce aţi avut de înfruntat probleme de-a lungul vieţii şi probabil chiar veţi găsi răspunsul la eterna întrebare „de ce mi se întâmplă tocmai mie?”. Acum veţi avea şi şansa de a vă echilibra definitiv karma, dar examenul final nu va fi deloc uşor. Din păcate acum pot apărea condiţiile celor mai grave evenimente din viaţa unui om. Va exista o senzaţie copleşitoare de ghinion, de frustrare, de insatisfacţie, descoperind că trebuie să faceţi modificări masive. Vă schimbaţi aspectul exterior, modul de comportament, modul de acţiune. Puteţi avea parte şi de unele probleme de sănătate mai grave. Confruntările cu care daţi piept în această perioadă nu vor fi deloc uşoare, deci este un punct critic major în destinul dv. La finalul acestei perioade vi se deschide o cu totul altă viaţă în faţa ochilor. Veţi trece printr-o situaţie cu o mare încărcătură karmică şi retrăiţi o situaţie din viaţa anterioară prin care vi se relevă sensul actualei dv. existenţe!  [www.acvaria.eu]

[CALCUL] ANA-MARIA 05.09.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] BOGDAN 27.05.1984  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] LUCIA 17.06.1981  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] THALIDA 22.06.1995  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] ANCUTA 30.01.1990 EA + 22.04.1984 EL
EA - VARSATOR, Junon in SCORPION, CAL DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - TAUR, Junon in GEMENI,  SOBOLAN DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)

Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: VARSATOR + TAUR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAL + SOBOLAN - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 30% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MD 18.01.1985 EA + 14.01.1976 EL
EA - CAPRICORN, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in FECIOARA, PISICA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN + CAPRICORN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + PISICA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MIHAELA 05.01.1990 EA + 06.01.1984 EL
EA - CAPRICORN, Junon in SCORPION, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in BERBEC,  PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)

Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: CAPRICORN + CAPRICORN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + PORC - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - APA - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 57% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®