ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII SEPTEMBRIE 2015
Ultima actualizare a acestei pagini: 16 octombrie 2015 11:25

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1-30 SEPT.2015
ASTRO-CALCUL -
1-30 SEPT.2015
CICLURI
PLANETARE - 1-30 SEPT.2015
CUPLUL, PE SCURT
- 1-30 SEPT.2015
CURIERUL DESTINULUI
- 1-30 SEPT.2015
MARILE HOPURI
- 1-30 SEPT.2015
MARILE SCHIMBARI
- 1-30 SEPT.2015
MESAJE ANGELICE
1-30 SEPT.2015
MISIUNEA PERSONALA -
 1-30 SEPT.2015
MISTERELE NOPTII
- 1-30 SEPT.2015
PERIOADE KARMICE - 1-30 SEPT.20155
RELATII KARMICE -
1-30 SEPT.2015
UN SFAT PRIETENESC -
1320 SEPT.2015
VIATA ANTERIOARA -
 1-30 SEPT.2015

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna septembrie 2015

 

 

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN] [
VIS
] [CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE]

---Aici se incheie arhiva lunii SEPTEMBRIE 2015----

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 SEPTEMBRIE 2015
Rubricile: CURIERUL DESTINULUI/Destin, UN SFAT PRIETENESC/Sfat, VIATA ANTERIOARA, RELATII KARMICE, MESAJE ANGELICE/Ingeri, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, ASTRO-CALCUL/Calcul, CUPLUL PE SCURT/Cuplu, MARILE SCHIMBARI/Schimbari, MARILE HOPURI/Hop

[DESTIN] ADAM MIHAI 1954 elena se va intoarce la mine,va reinvia relatia noastra ? - Daca intre voi nu a aparut o alta persoana - adica ori tu ori ea sunteti acum cu akltcineva - e posibil sa reinvie relatia voastra. Ceva v-a distantat dar probabil sentimentele sunt inca vii si ar merita sa readuse la lumnina. Dar cu conditia sa nu existe intre voi deja un triunghiu sentimental. Aceste 3 apare insistent aici.

[DESTIN] ALEXA 1980 CAND VOI FACE AL DOILEA COPIL? CE SCHIMBARI VOR APAREA IN CARIERA, VOI AVANSA? - O intrebare pe mesaj te rog! Posibil sa tot amani un al doilea copil, din cauza responsabiltatilor profesionale (probabil cariera nu prea te lasa). De aceea e mult mai probabil sa se intample mai aproape de varsta de 40 de ani.

[DESTIN] ALINA 1988 CE NU POATE SA IMI ZICA P DAR ISI D - E ceva din trecutul lui, ceva ce nu poate uita sau nu a putut repara si tot duce dupa el, probabil ceva legat de o fosta relatie. Daca ar spune, posibil sa supere pe cineva sau sa te deranjeze pe tine. Nu stie cum ai reactiona.

[DESTIN] ANA-MARIA1982 CASNICIA MEA CU B VA DURA?RELATIA CU E E DE DURATA,VOI FII CU EL? - Pana in 2019 apare un moment dificil intre voi, ca o despartire, de care depinde continuarea relatiei. Dar sunt sanse sa mergeti mai departe impreuna, mai ales daca apare si un copil.

[DESTIN] AURELIAN 1980 VOI DIVORTA DE SOIA MEA G - Riscul unei separari exista, dar nu as zice ca e chiar un divort. E mai degraba un moment de criza peste care se poate trece daca nu strica niciunul situatia si mai mult. Daca au aparut deja ceva probleme intre voi, depinde doar de voi cum va uniti fortele pentru a repara ce nu mai merge. Aveti toate sansele de a repara dezechilibrele.

[DESTIN] CORNELIA 1979 CE ROL ARE IN VIATA MEA I-I? REPREZINTA JUMATATEA MEA? - Din pacate rolul lui e trecator prin viata ta, dureaza o vreme dupa care fiecare merge mai departe pe calea lui. Peste ani, privind inapoi, nu prea iti vei aminti cu placere de el, poate pentru ca despartirea voastra va fi una maidureroasa. Dar atat cat va dura, el te va ajuta sa faci o schimbare in viata ta, iti va incarca bateriile pentru ceva si mai important in viitor.

[DESTIN] CRMIHAELA 1964 AS VREA SA SCHIMB SERVICIUL DACA SE POATE IN ACEEASI INSTITUTIE - O schimbare da, se anunta in viitor, dar parca nua r fi chair in aceaesi institutie, acolo posturile par cumva ori blocate, ori deja vizate de altii, tu parca nu prea ajungi la ele. Incepe sa intrebi in stanga si-n dreapta, posibil ca un nou job sa apara din acest schimb de informatii.

[DESTIN] DANYELA SI PETRU CREDETI CA O SA NE IMPACAM ANUL ACESTA - Posibil sa mai dureze situatia actuala, poate din cauza lui, dar ar fi totusi sanse de impacare, dar nu cred ca prea curand insa. Ca atare posibil sa nu fie voirba de anul acesta, el parca ezita, se mai gandeste, mai lungeste lucrurile, ba vrea, ba nu vrea...

[DESTIN] DIANA 1969 CUM VA EVOLUA RELAIA CU OCTAVIAN? - Oscilant, cand mai bine, cand mai dificil, dar toate momentele critice au toate sansele sa fie depasite. Posibil chiar sa fie si momente de despartire, ca apoi sa reparati situatia si sa va impacati. Dar viitorul arata promitator, daca puneti accent pe rabdare, cumpatare, calm, asteptare. Sunt sanse sa dureze!

[DESTIN] DIANA 1983 CAND MA VOI CASATORI? - Desi ar fi trebuit sa se intample deja in ultimii 6 ani, nu cred ca se iveste o noua sansa prea curand. Inainte de casatorie va mai exista o relatie esuata, ca abia dupa aceea sa se iveasca sansa de casatorie. As\ta cam in urmatorii 3 ani adica, cel tarziu la 39 de ani.

[DESTIN] ERVIN 1976 SENZUALITATE. PE CAND O NOUA / ALTA RELATIE STABILA?! MULTUMESC FRUMOS. CU STIMA, ERVIN. - Treci printr-o perioada foarte buna pentru a-ti gasi chiar jumatatea, Jupiter se afla de vreo 2 luni in zona casnicie, pentru tine si va mai sta aici pana la inceput de 2017. Profita de aceste sanse rarisime (Jupiter trece pe aici o data la 12 ani), poate chiar e prin preajma si ori acum se infiripeaza ceva, ori urmeaza sa se intample ceva nou in 2016.

[DESTIN] EUGENIA 1979 CAND SI IN CE ZONA A BUCURESTIULUI VOM REUSI SA NE FACEM O CASA MAI SPATIOASA? - Nu prea curand, banii se aduna greu, si e nevoie de investitii aici, nu gluma! Daca insa veti reusi cam in urmatorii 5-9 ani e posibil sa fie undeva mai la est de unde sunteti acum, undeva aproape de un lacas de cult.

[DESTIN] IOANA 1970 DE CAND A INCEPUT SOTUL MEU ACTIVITATEA ASTA DE "CUCERITOR"? FACEA ASTA SI INAINTE DE VACANTA DIN IUNIE SAU DOAR DUPA? - A mai avut vreo 2 tentative si in trecut, nu doar acum, dar acum cred ca e vorba de perioada de dupa vacanta.

[DESTIN] IOANA 1970 VOI REUSI SA SCAD ОN GREUTATE SI SA - Daca ai mai incercat si in trecut si ai reusit, poti sa faci asta din nou. Dar daca ai esuat si cu alte ocazii, posibil sa nu-ti iasa nici acum. Cu ambitie, cu credinta si gandire pozitiva se poate, dar si cu ajutor medical (un nutritionist de ex).

[DESTIN] IOANA 1982 CAND VOI RГMВNE INSARCINATA SI CATI  - Sansele sunt sa ai cel mai probabil un baiat, si asta s-ar putea intampla cam in urmatorii 1-3 ani - poate chiar la anul daca esti deja casatorita.

[DESTIN] IOANA 1983 VA MAI INCERCA VREODATA IN VIATA ASTA M SA REIA RELATIA CU MINE, DESI STIU CA VA FI DOAR TEMPORARA? - Posibil da, si ar merita inca o sansa, dar intr-adevar, s-ar putea sa fie la fel ca prima data.

[DESTIN] LARA DE CE IMI FAC ATATA RAU CEI DE LA ACTUALUL LOC DE MUNCA? VOI REUSI SA PLEC?  - Nu prea se anunta vreo plecare, dar relatia cu cei de la serviciu s-ar putea linisti in urmatorii ani. Nimeni nu iti vrea raul, deci e doar o senzatie a ta, pentru ca nu reusesti sa te integrezi intru totul, sufletul tau e in alta parte, ti-ai dori altceva, si cat timp visezi la alt loc de munca, tu esti cea care nu accepta ce se petrece acolo. Poate si tu esti ceva mai distanta, mai rece, mai neprietenoasa.

[DESTIN] LARA DE CE REL CU M IMI PRODUCE ATATA RAU, CUM VA EVOL.  - Pentru ca nu el trebuie sa fie in preajma ta, ci altcineva, ca atare fa efortul de a-l scoate din mediul tau, el ocupa locul unei persoane care ar avea efecte mai bune asupra ta. Nu e un om prea corect, prs moral, si esti vulnerabila in fata lui, evita-l, nu cred ca va merge vreodata mai bine. Cauta pe altcineva spre care sa iti indrepti atentia, astfel incat el sa nu mai fie la feld e important.

[DESTIN] LES 1980 CUM VA DECURGE CASNICIA MEA IN CONTINUARE, VOM RAMANE IMPREUNA SAU NE VOM DESPARTI? - Aveti toate sansele de a merge mai departe impreuna, daca faceti amandoi sacrificii si compromisuri. Daca fiecare o tine pe a lui si vrea numai el sa aiba dreptate, relatia va esua, dar cu eforturi ca fiecare sa mai lase de la el, veti trece peste toate hopurile care vor mai aparea.

[DESTIN] LIVIA 1969 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - E posibil sa il fi cunoscut deja in trecut, dar ceva v-a despartit atrunci, separarea - ca sunteti sau nu constienti de ea - avand si ea un rol in dezvoltarea voastra. Posibil insa sa vi se ofere inca o sansa curand.

[DESTIN] LIVIA 1969 L-AM INTALNIT DE CURAND PE S. CUM VA FI RELATIA? - Oscilanta, pentru ca ceea ce poare a fi acum interesanta si atractiv, dupa o vreme s-ar putea sa nu mai para la fel. Vor aparea si aspectele care nu-ti plac la el, si blocajele si piedicile, si acestea vor ingreuna mult relatia. Dar atat cat e, bucura-te de ea, evolutia relatiei depinde enorm si de tine, de parca tu o poti ameliora.

[DESTIN] MD 1985 F CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Poate ai cunoscut-o deja anul acesta. Daca nu ai acum pe cineva alaturi, posibil sa se intample in urmatorii 2 ani, dar cu ceva piedici pe parcurs.

[DESTIN] MD 1985 F CAND VOI AVEA UN COPIL? - Un copil ar fi trebuit deja sa apara in viata ta dintr-o relatie mai veche, dar ceva din deciziile tale sau ale unui fost iubit, candva, au schimbat planurile si au intarziat sosirea pe lume a unui copil. Dar totusi viitorul poate sa-ti ofere o data sansa de a avea un baiat, dar nu curand, ci poate pana in 2021.

[DESTIN] MIHAI ADAM 1954RELAIA CU FIICA MEA MIHA - Relatia are toate sansele sa evolueze bine, daca si tu ii esti cu adevarat de ajutor, daca intretii relatia cu tot ce tine de un tata, daca te implici concret in evolutia fiicei tale. Trebuie sa vada in tine un model, un om care poate sta la baza viitorului ei cat se poate de palpabil (a se citi material).

[DESTIN] OLI 1968 MA VOI IMPACA CU IUB DUPA DISCUTIA AVUTA SI VOM PUTEA AVEA O RELATIE NORMALA? - Ar fi mari sanse ca relatia voastra sa devina mai buna, cu o singura conditie: ca in viata niciunuia din voi sa nu existe acum alta persoana,. Un triunghi sentimental nu poate sustine relatia voiastra, deci daca amandoi sunteti liberi, sunt mari sanse sa o luati cu bine de la capat, altfel lucrurile se tergiverseaza iar si iar.

[DESTIN] OLI 1968 PERIOADA ACEASTA GREA DIN VIATA SI CASNICIA LUI IUBI VA DUCE LA DIVORT? - Nu e clar, doar daca si sotia lui doreste "eliberarea". Dar nu cred ca inca s-au rezolvat lucrurile in asa fel incat sa ajunga la divort, el trebuie sa fie mai ferm, parca asteapta doar de la ea decizia. Poate sa mai dureze si vreo 3-4 ani pana se va clarifica situatia.

[DESTIN] ROXANA 1989 CE ROL A AVUT/ARE BOGDAN IN VIATA MEA, BAIATUL CU CARE AM AVUT O RELATIE DE 4 ANI SI CEVA? ESTE EL PERECHEA M - Nu cred ca el e perechea ta in aceasta viata, dar aveti ceva de reglat din alte vieti. Aveti ceva de invatat unul de la altul, parca va predati unul altuia o lectie despre felul cum va judecati, despre cinste si incredere. Sigur ai invatat multe din relatia cu el, te-ai maturizat, dar nu e obligatoriu ca el sa si ramana in viata ta.

[DESTIN] ROXANA 1989 MAI SUNT SANSE SA MA IMPAC CU B, FOSTUL MEU PRIETEN? AM FOST IMPREUNA 4 ANI SI CEVA SI S A DESPARTIT DE MINE RECENT PT C - Ar mai fi sanse, dar destul de mici, de parca niciunul din voi nu mai face nimic sa restabileasca un echilibru, fiecare asteapta de la celalalt, s-a resemnat, s-a detasat, nu mai depune acelasi interes ca inainte. Exista o inima franta aici si cred ca e greu de trecut peste.

[DESTIN] SIMONA 1984 CВND VOI RГMВNE ОNSГRCINATГ? - Ai putea avea chiar 3 sarcini - sarcini, nu neaparat si copii - in viata ta si e posibil sa ai predispozitie sa faci baieti. Posibil sa se intample in urmatorii 3 ani.

[DESTIN] SIMONA 1984. ESTE SUFLETUL MEU PERECHE STEFAN, NE VOM CASATORI, CE VA URMA? - Din pacate sansele de casatorie sunt cam mici, de parca el nu te trateaza corect, parca nu te merita, s-ar putea sa faca o greseala greu de iertat fata de tine, ca atare viitorul relatiei depinde enorm de felul cum vei judeca tu acel gest incorect, atunci cand se va intampla.

[DESTIN] TEODORA 1977 CUM SI CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Posibil sa fie o intalnire cumva in interes de serviciu, deci pe cale profesionala (un client, un colaborator etc), dar e posibil sa nu se lege ceva din prima, poate la inceput chiar nici nu va veti placea. Dar cel mai probabil va fi undeva in preajma varstei de 40 de ani, sau undeva intre 38-41 de ani, nu foarte curand

[SFAT] LIVIA GASIREA JUMГTГII - Nu pot pastra numele confidential altfel nu ai sti pentru cine e mesajul! Daca ai fi fost mai explicita in intrebare, sfatul meu ar fi fost mult mai concret. Ai incredere deplina ca partenerul potrivit se apropie de tine. Viitorul aduce un nou partener si cu siguranta si o nunta, doar ca tu nu te poti rupe inca de ceva din trecut. Nu ai putut ierta ceva din trecut, poate un fost iubit, poate o fosta eroare, poate chiar si de a ta, personala, si cat timp nu gasesti forma de a ierta si deci si de a uita, de a te elibera de acea vina care inca te macina, locul nu e liber pentru ca aoclo sa se aseze omul potrivit tie. Tu pastrezi acel loc ocupat, si nu te poti detasa inca de vremurile trecute. Locul acela ori e ocupat de propria ta persoana, de propriile temeri si nemultumiri, ori e ocupat de o fosta relatie pe care inca nu ai echilibrat-o, nu ai lasat.o sa plece, sa se stinga. Fa curatenia in inima si mintea ta, pentru ca locul nu e inca gol. Goleste-l si apoi primeste-l acolo pe omul potrivit. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] COSTI 1968  DE CE ATATA SINGURATATE, AUTOIZOLRE, IZOLARE, BARFE, MINCIUNI SI NENOROC? - Intr-una din vietile tale anterioare, probabil undeva prin Egipt (nu neaparat in antichitate, ci acum vreo 1000 de ani), erai un barbat cu putere, un barbat aratos care stia sa se foloseasca de atuurile sale (si aspectul fizic, si poizitia in societate) pentru a-i domina pe ceilalti, poate mai ales femeile. Desi ai trait in medii foarte aglomerate, ai stat printre oameni, te-ai considerat tu insuti mult prea important, prea sus, pentru a te cobori la nivelul celor din jur. Multa lume a incercat sa se apropie de tine, dar te-ai retras singur din lumea aceea, considerandu-te special, deosebit, unic, intangibil, divin, iar atitudinea asta superioara i-a indeprtat pe oameni de tine. Te-ai retras de unul singur intr-un turn de fildes in care, dupa aceea, nu a mai intrat nimeni. Prin aceasta atitudine aroganta, ai acumulat datorii karmice fata de restul lumii, fata de mase mai mari de oameni pe care le-ai tratat de sus sau te-ai folosit de ele in sens egoist. Sentimentul acela de unicitate de altadata, ca si cum tu nu apartii acelei lumi, te-a indepartat de oameni, si acelasi lucru resimti cumva si acum, pentru ca se intoarce un pic roata, ca sa intelegi ca tu ai fost candva vinovat de izolare. Acum trebuie sa inveti sa castigi respectul lumii prin egalitate, iubire, daruire, sacrificiu, prietenie, slujire, sa fugi de tentatia de a te considera special sau aparte si sa accepti ca esti ca toata lumea.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] MARINA 1983 CE RELATIE AM AVUT CU CEL DESTINAT MIE, INTR_O ALTA VIATA? - Voi doi ati avut un drum comun in alta viata, un drum la propriu, nu la figurat, adica ati calatorit o vreme impreuna. Relatia voastra a fost extrem de scurta, atat cat a durat o calatorie, fiind tovarasi de drum pentru cateva zile. Amandoi erati barbati atunci, amandoi la fel de impulsivi si de puternici, incat relatia voastra, la inceput, a fost mai degraba o confruntare de orgolii. Dar confruntarea aceasta s-a calmat destul de repede si din ceea ce parea a fi rivalitate, ulterior s-a nascut o comuniune de idei care v-a oferit amandurora stimulentul unui nou inceput. Din discutiile pe care le-ati avut s-a nascut o decizie, o alegere care, urmata de fiecare separat ulterior, v-a modificat felul de a fi, stilul de viata, destinul. Daca nu ar fi fost acea intalnire, chiar daca a fost una de scurta durata, fiecare ar fi continuat o cale care nu il reprezenta. Tu ai fi fost mai departe un om agresiv si egoist, el ar fi fost mai departe un om banal si lenes, or intalnirea voastra v-a scos din zona voastra de confort si v-a obligat sa evoluati. Ati invatat ceva unul de la altul, v-ati incarcat bateriile unul altuia, dupa care fiecare si-a continuat viata considerand acel moment ca un pas mai sus in dezvoltarea lor. Posibil ca discutiile lor de atunci sa fi avut si conotatii spirituale, unul din ei oferind celuilalt niste precepte religioase, niste ideologii noi de viata, pe care le-a acceptat, dand un sens celui care era debusolat la vremea aceea.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] CAMELIA 1973 F + 1978 B - IUBITI - Voi doi ati mai avut o relatie de iubire acum vreo... 1000 de ani undeva in zona celtica. Tu, Camelia, erai barbat in acele vremuri, dar unul superficial, usuratric, si ai apelat adeseori la minciuna pentru a-ti atinge scopurile. Interesele tale erau materialiste, cautai bani, averi, bogatie, si e foarte posibil sa fi cautat profitul material si prin intermediul iubirii. Desi erai deja  casatorit, ai avut si o relatie ascunsa cu o alta femeie care era atunci iubitul tau de acum. El era femeie, dar a doua femeie din viata ta, tu avand deja acasa o sotie. I-ai facut promisiuni, dar interesele tale fiind pur materiaslite, e foarte posibil doar sa fi profitat de iubirea ei pentru a obtine ceva din beneficiile pe care relatia cu ea (probabil o femeie mai instarita) ti le oferea. Totusi, ai abandonat-o, pentru ca la originea iubirii voastre era totusi minciuna, Ea, cea de atunci, nu te-a iertat, si duce dupa ea critici si judecati aspre la adresa ta, ca atare ai grija ca iubitul tau din aceasta viata sa nu se foloseasca de aceleasi arme, ca nu cumva sa iti plateasca oarecum cu aceeasi moneda. Vi se mai acorda o sansa in aceasta viata de a avea o relatie frumoasa, armonioasa si sincera, bazata pe egalitate si reciprocitate, ca atare amandoi trebuie sa stati departe de ispita minciunii sau de tentativele de a va folosi unul de altul in interese egoiste. [www.acvaria.eu]

[INGERI] SIMMIS 1973 ADRIANA ESTE O PREZENTA BENEFICA IN VIATA MEA,DE INCREDER? TERAPIA,TRATAMENTUL SI SFATURILE EI MA POT AJUTA IN PROBLEMEL - Si da si nu. Merita sa ii acorzi incredere, dar nu deplina, nu te lasa intru totul in mainile ei. Protejeaza-te prin discretie, prin rezerve, nu-ti deschide sufletul in totalitate in fata ei. Da, primeste-i sfaturile, primeste-i energia in viata ta, o vei simti aproape ca pe cineva din familie, dar nu deschide poarta de tot, nu te abandona in fata ei. Cere un scut protector de lumina de sus, de la ingerii tai, de la arhanghelul Mihail, astfel incat de acest scut sa nu treaca decat ce e mai bun pentru tine. Cu acest scut de lumina alaturi de tine, las-o pe Adriana sa faca parte din viata ta, atat cat este bine pentru tine. Dar nu depinde in totalitate de ea, nu te lasa condus de ea: volanul e la tine! [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] CRISTINA 18.02.1983 - Ai venit pe lume cu rolul de constructor. Nu te gandi la case sau ceva de genul acesta, ci ai rolul de a cladi destine, de a construi caractere, de a educa, de a preda, deci poti fi un bun sfatuitor, un bun terapeut, un bun educator/profesor. Fie ca e vorba de proprii tai copii sau de copiii altora, fii sigura ca esti un model pentru ei, esti un deschizator de drumuri, esti cea care poate sta la temelia multor vieti, decizii, alegeri, directii de mers, de parca tu ii indemni pe acei oamneni sa porneasca la drum. Energia ta face bine altora, ori printr-o simpla mangaiere sau ocritire, ori prin faptul ca ii stimulezi si le dai curaj, ca atare ofera-le din resursele tale imense de energie vindecatoare pentru inimi, suflete, spirite. Daruieste cu inima deschisa, si dedica-te mai ales copiilor. Ei au nevoie de afectiunea ta, de grija ta, de educatia pe care le-o poti oferi, de ghidarea ta. O cariera in care poti fi in legatura directa cu copiii sau cu sufletul uman, e parte din misiunea ta de viata. [www.acvaria.eu]

[CALCUL] ALEXANDRU 09.03.1996  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ANA MARIA 18.04.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ANCA 22.11.1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] CAMELIA 26.07.1973  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ERWIN 11.02.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] LOREDANA 15.02.1973- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] VIOLETA 14.10.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] ANDREEA  04.12.1989 EA + 18.05.1987 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SCORPION, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - TAUR, Junon in VARSATOR,  PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR  + TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + PISICA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] CRISTINA 18.02.1983 EA + 08.05.1982 EL
EA - VARSATOR, Junon in VARSATOR, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - TAUR, Junon in CAPRICORN,  CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR  + TAUR - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + CAINE - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] EMILIA 30.12.1984 EA + 06.02.1991 EL
EA - CAPRICORN, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - VARSATOR, Junon in CAPRICORN,  CAL DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN  + VARSATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + CAL - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 37% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[HOP] COSTI 1968 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele: 1. in 2015-2016 - URANUS IN TRANZIT PRIN BERBEC IN OPOZITIE CU LUNA NATALA  - acest aspect are loc o singură dată în viaţă - aduce modificări neaşteptate în familie sau în cămin. Poate fi momentul unor rupturi familiale: copiii se rup de părinţi, soţii se distanţează din nevoia de libertate sau independenţă, familia se rupe din cauza unor evenimente care le interzice să mai fie la un loc. Există şansa unei schimbări neaşteptate de domiciliu. Puteţi suferi probleme de sănătate ceva mai grave: crize, accese, atât la nivel fizic – dureri acute – cât şi psihic – emotivitate crescută, crize de nervi. Femeile trebuie să evite maternitatea în această perioadă, riscul unui avort fiind major. Trebuie să schimbaţi ceva asupra propriului cămin, nevoit de condiţii ce nu ţin de propria dv. voinţă. Aveţi o mare predispoziţie spre accidente. Riscurile pândesc asupra casei dv.: stricăciuni neaşteptate la aparatura electro-casnică, pericol de electrocutare sau scurt circuit, reparaţii capitale în urma unor daune aduse la confortul căminului dv. În cazul în care locuiţi împreună cu cineva, acum simţiţi nevoia să vă eliberaţi de compania nedorită şi să trăiţi singur sau cu cineva mai apropiat sufletului dv. Dispoziţia dv. este extrem de schimbătoare, tocmai de aceea aţi putea fi acuzat că sunteţi prea capricios, toanele dv. declanşând adeseori conflicte cu cei apropiaţi. Sunteţi mai greu de înţeles din cauza schimbărilor frecvente de atitudine. Puteţi decide o schimbare radicală a regimului de viaţă, cum ar fi renunţarea bruscă la consumul unui anumit aliment care vă dăunează. Probabil va fi o decizie obligatorie pentru sănătatea dv. Din cauza acestor schimbări dese, viaţa dv. poate deveni adeseori un haos. 2. In 2015-2016 - URANUS IN TRANZIT PRIN BERBEC IN OPOZITIE CU MERCUR NATAL - acest aspect are loc o singură dată în viaţă - descrie o schimbare de mentalitate. Descoperiţi că trebuie să acordaţi atenţie unui alt plan al vieţii dv., pe care probabil l-aţi neglijat în ultima perioadă, de aceea vă canalizaţi energia spre un scop nou. Planurile anterioare pot cădea, de aceea trebuie să vă gândiţi la o nouă strategie. Afacerile pot cunoaşte acum o perioadă de instabilitate, fiind obligat să aduceţi schimbări sau înnoiri neaşteptate. Puteţi pierde un prieten sau puteţi ieşi dintr-o asociere – grupare, organizaţie – pentru că simţiţi o imensă nevoie de independenţă. Vreţi să fiţi liber să gândiţi cum vreţi, dar uneori puteţi interpreta greşit libertatea către care tindeţi. Puteţi avea parte de surprize neplăcute în plan relaţional (relaţii proaste sau conflictuale cu prieteni, vecini, fraţi, colaboratori, asociaţi, clienţi), în plan comunicaţional (conflicte aprinse, certuri, neînţelegeri) sau mental (crize de nervi fără precedent). Sunteţi imprudent şi irascibil şi riscaţi să stricaţi relaţii vechi de o viaţă din cauza unui singur cuvânt. Pot apărea pericole în călătorii şi trebuie să acordaţi imensă prudenţă la volan. Aveţi grijă ce spuneţi, cum spuneţi şi cui spuneţi, pentru că, din furie sau neatenţie, puteţi răni un prieten, încât l-aţi putea pierde definitiv. Nu vă puteţi canaliza eficient atenţia spre activităţi intelectuale, de aceea va fi foarte greu să studiaţi, să acumulaţi informaţie, să comunicaţi la parametri optimi. să vă concentraţi şi să daţi randament la examene, concursuri etc. Există riscul unui eşec în activităţi intelectuale de acest gen, din cauza impulsivităţii şi dorinţei de a face totul după propria voinţă. S-ar putea totuşi ca ideile dv. să nu fie cele mai bune.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] COSTI 1968 -  Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. IN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE 2015 - si inca de doua ori in primavara-vara 2016 - JUPITER IN TRRANZIT PRIN FECIOARA IN CONJUNCTIE CU MARTE NATAL  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani -  indică o perioadă de succes în exprimarea propriilor dv. dorinţe. Ceea ce vreţi cu tot dinadinsul să se întâmple, se poate întâmpla, depinzând exclusiv de capacitatea dv. de angajare în direcţia unei reuşite concrete. Nu ajunge doar să visaţi, ci trebuie să acţionaţi, dar este perioada ideală pentru ca acţiunile dv. să-şi atingă scopurile. Afacerile personale, activităţile ce necesită consum maxim de energie, sau chiar şi relaţiile sentimentale sunt favorizate, deci ajunge doar să vă implicaţi ca să vedeţi deja rezultatele dorite. Merită să folosiţi o astfel de perioadă pentru muncă asiduă, pentru că şansele de succes cresc la maximum. Sunteţi energic şi curajos, atras de aventură şi risc, dornic să vă trăiţi viaţa la intensitate maximă. Sunteţi atras de sport, şi puteţi avea acum performanţe notabile. Puteţi începe proiecte noi, asupra cărora vă aplecaţi cu mai mult curaj, gata de orice pentru victoria finală.  Este un moment bun pentru sport, mişcare, activităţi ce implică energie fizică, pentru competiţii, combativitate, luptă, pentru activităţi în care trebuie să vă scoateţi în evidenţă forţa şi iniţiativa, pentru orice nouă acţiune şi început, pentru sex, pentru victorii prin luptă şi competiţie, pentru automobilism şi construcţii. Totuşi poate creşte riscul de accidente prin tăiere, foc sau lovire, prin exces de viteză la volan sau prin excese de agresivitate şi de zel (faceţi mai mult decât puteţi). Doriţi să vă impuneţi cu orice preţ voinţa, deci aţi putea fi privit cu oarecare teamă de alţii mai slabi. 2. IN 2015-2016 - PLUTO IN TRANZIT PESTE FUNDUL CERULUI (acest aspect are loc o singura data in viata si este valabil DOAR daca ora nasterii dv este precisa cu o toleranta de maxim 15 minute, daca nu sunteti sigur de ora, e posibil ca acest aspect sa aiba o aproximatie de 1-2 ani inainte sau dupa data indicata) ar putea provoca un eveniment de destin de importanţă majoră chiar în casa sau familia dv. Părinţii sau casa par primele vizate în acest sens sau, pur şi simplu, atmosfera din cămin. Se poate petrece o criză profundă în care cineva din casă are mult de suferit, poate prin instalarea unei boli sau, mai grav, poate fi vorba chiar de un deces sau un divorţ de proporţii. Rudele de sânge sunt în prim planul necazurilor, dar în care şi dv. veţi fi afectat suficient de mult. Din păcate, este un an în care problemele nu vă vor ocoli şi vor fi dintre cele mai dificile, cu bulversări profunde în viaţa personală. Apar la iveală secrete din trecut care pot zdruncina familia. Puteţi pleca în altă ţară sau vă mutaţi domiciliul în urma unui eveniment cu un consum emoţional major (emigrare, de exemplu, sau în cazuri mai dificile pierderea sau partajarea locuinţei). Tot ce este legat de familie şi casă este la dimensiuni dramatice, extreme. deci treceţi prin evenimente care vă schimbă cumva viaţa personală. Vor fi momente de suferinţă, de derută, de criză, dar toate cu scopul de a vă reconstrui până la rădăcină sufletul şi mediul pe care îl numiţi „acasă”. Evenimente posibile acum: schimbare de domiciliu sau mediul familial, reconstrucţia mediului de trai, probleme în relaţia cu mama, moşteniri cu probleme, amintiri neplăcute, trecut dificil care iese la iveală, probleme de sănătate. [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] CRISTINA 1972 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. IN TOAMNA 2015 - JUPITER IN TRANZIT PRIN FECIOARA CONJUNCT CU VENUS NATAL - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani  - Două planete benefice se suprapun perfect, cât timp Jupiter trece prin zodia în care se afla Venus la naşterea dv. Venus este numit „micul benefic” iar Jupiter „marele benefic”, deci când două planete norocoase îşi dau o întâlnire atât de intimă pe cer, e clar că norocul va fi de partea dv. în tot acest timp. Venus este şi planeta care se ocupă de latura sensibilă, emoţională, romantică, sentimentală a vieţii dv., Iar Jupiter, în trecerea sa expansivă, va amplifica aceste planuri şi le va dărui acea notă de fericire şi bucurie, încât puteţi spune că, după 12 ani de aşteptare (pentru că Jupiter a mai trecut pe aici acum 12 ani!), apare iar Soarele pe strada dv., mai ales în ceea ce priveşte iubirea! Aveţi o dispoziţie optimistă, generoasă, jovială, atrăgând simpatia celor din jur, o atitudine caldă şi prietenoasă faţă de oricine. Sunteţi energic şi curajos, atras de aventură şi risc, dornic să vă trăiţi viaţa la intensitate maximă, bucurându-vă din plin de tot ce vă oferă iubirea. Dorinţa dv. de dragoste şi afecţiune creşte, ca atare tot ce este guvernat de Venus - viaţă de familie, activitate artistică, dragoste - sunt favorizate. Poate fi o perioadă frumoasă, armonioasă, când totul pare să capete o lumină mai bună, deci orice probleme mai vechi legate de cuplu sau dragoste pot fi reparate acum. Pentru unii, este o perioadă ideală relaţiilor sentimentale, deci cei care încă sunt în căutarea iubirii, în astfel de perioade cu influenţe benefice jupiteriene îşi pot întâlni marea dragoste. E perioada ideală pentru căsătorii, logodne, naşteri sau orice alte evenimente de importanţă în plan sentimental. Persoanele cu activităţi artistice pot repurta în astfel de momente succese cu totul aparte, care le pot asigura un loc important în viaţa artistică. Pofta de viaţă creşte, deci poate fi o perioadă de fericire deplină. Vă atrag petrecerile, distracţiile, sunteţi o prezenţă tonică şi veselă, atrasă de societate şi de tot ceea ce viaţa oferă mai plăcut. Este un moment un pentru începerea unei noi relaţii sentimentale, pentru activităţi artistice, concerte, spectacole, vernisaje, debut artistic (mai ales în muzică, modă, design, artă plastică, mai puţin literatură şi actorie), pentru dragoste, plăceri, lux, pentru întâlniri mondene şi distracţii (nunţi, petreceri), pentru activităţi ce implică bun gust şi talent (artă, decoraţiuni, înfrumuseţare, machiaj, modă, vestimentaţie), pentru schimbarea de look şi îmbunătăţirea imaginii publice, pentru căsătorie. Aţi putea deveni însă excesiv de sentimental şi emotiv, tratând toate evenimentele numai prin prisma gustului: dacă vă place, e bine, dacă nu vă place, respingeţi. 2. IN DECEMBRIE 2015- IANUARIE 2016 - SATURN PE ASCENDENT (ŞI APOI IN TRANZIT PRIN CASA I) - acest aspect are loc o data la aprox. 28-30 de ani, acum pentru a doua oara in viata - indică o perioadă importantă din viaţa dv. de care aveţi parte doar o dată la 28 de ani. Se poate spune că acum faceţi cunoştinţă cu noua dv. identitate: mai matură, mai serioasă, mai aşezată, trecând cu bine de marile încercări ale primilor ani de viaţă. Acum drumul dv. capătă stabilitate, temelie, securitate, fără a mai avea parte de schimbări sau cutremure frecvente. Viaţa dv. se aşează pe un fundament solid. Lumea vede în dv. un om de încredere, credibilitatea dv. creşte dar şi responsabilităţile ce vă revin. Vi se încredinţează sarcini importante, luaţi pe umerii dv. obligaţii mai grele, aşa cum i se cere unui om adult, deci nu vă mai puteţi juca cu viaţa dv. Aţi depăşit perioada experienţelor, acum ştiţi încotro se îndreaptă viaţa dv. deci trebuie să vă implicaţi serios. Sunteţi mai conştiincios, mai muncitor şi mai silitor ca oricând, vă asumaţi responsabilităţi dificile, conştient că numai de dv. depinde să le îndepliniţi cu succes. Sunteţi mult mai precaut, nu mai aveţi curajul să vă avântaţi în direcţii incerte, ci căutaţi numai stabilitatea. Aţi depăşit entuziasmul şi nebunia tinereţii, şi căutaţi un teren sigur pe care să evoluaţi. Nu vă mai place nesiguranţa, aventura, ci vă clădiţi o viaţă mai sigură. Sunteţi mai răbdător, mai încrezător în forţele proprii, se vede că aţi învăţat lecţiile majore ale vieţii, şi nu vă temeţi de provocări. Aţi atins pragul de maturitate mult aşteptat, de care acum puteţi fi mândru. Nimeni nu va mai spune acum că nu ştiţi ce vreţi sau nu ştiţi ce faceţi, dimpotrivă, respectul lumii creşte şi  lăsaţi o impresie bună: de om responsabil, matur, serios, înţelept. Începe o nouă viaţă pentru dv., dar sunteţi pregătit pentru orice.  [www.acvaria.eu]

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 SEPTEMBRIE 2015
Rubricile: CURIERUL DESTINULUI/Destin, RELATII KARMICE/Relatii, Misterele noptii/VIS, Mesaje angelice/INGERI, Un sfat prietenesc/SFAT, MARILE SCHIMBARI/Schimbari, PERIOADE KARMICE/Karma, ASPECTUL ANULUI/Aspect, CUPLUL, PE SCURT/Cuplu, ASTRO-CALCUL/Calcul

[DESTIN] ALEXANDRU 1986 MA VOI CASATORI CU IULIA? - Mai aveti cate ceva de rezolvat inainte de a trece la nivelul urmator in relatia voastra, parca nu priviti amandoi la fel de serios relatia, nu are consistenta asa cum ar trebui, deci mai ai rabdare, mai claditi la acest edificiu. Unul din voi nu si-a rezolvat toate problemele din trecut - foste relatii de ex - ceea ce nu va lasa sa treceti mai departe. Dar sansele de casatorie exista totusi pana prin 2017.

[DESTIN] ALINA 1974 CUM VOR FI URMATOARELE LUNI DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR? - Constant, atat cat sa te mentii pe un nivel echilibrat, dar nu iesit din  comun. Adica vei face eforturi sa scapi de niste plati sau datorii, poate te va ajuta si familia cumva, dar vei pastra o decenta stabilitate.

[DESTIN] ALINA 1974 IN CE MASURA ISI DORESTE SH. O IMPACARE? - La fel de mult cat o doresti si tu, daca intre voi lucrurile sunt cinstite, corecte, si fiecare isi recunoaste vina, daca o are. Cat oferi tu, atat e si el dispus sa ofere.

[DESTIN] ANA 1980 CAND E POSIBILA O NOUA INTALNIRE CU K? EL SPUNE/ AMANA PENTRU DEC/ IAN - Intervin prea multe aspecte aici, ba unul, ba altul vine cu conditii, cu schimbari de plan, deci mereu va interveni ceva. Cred ca si de la tine vor veni unele amanari, nu doar de la el. Cred ca ceea ce iti va spune luna aceasta, asa ramane, ca atare urmeaza sa ia o decizie, pentru ca inca e preocupat de niste probleme mari care chiar nu ii permit sa ia decizia finala.

[DESTIN] ANA 1980 DESPRE CE ASPECTE NEASEZATE INCA IN VIATA LUI K ESTE VORBA, JOB,FAMILIE , FOSTA? ASPECTE CARE PARCA IL OPRESC SA IA O DECIZ - Cred ca e legat si de o femeie care inca joaca un rol in viata lui, care il tot duce cu vorba, il cam amageste si el se tot ia dupa cuvantul ei. Dar poate avea legatura si cu serviciul, ca atare femeia aceea nu e neaparat o fosta iubita, poate e o colaboratoare, o sefa, o mama, o femeie de la serviciu care il cam joaca pe degete si el nu are forta de a spune stop. El depinde cumva de ea.

[DESTIN] ANA 1980 E INTERESAT K DE ALTCINEVA? E TOTAL DEZINTERESAT DE NOI, SPUNE CA MA IUBESTE DAR E F OCUPAT CU MUNCA, AMANA INTALNIREA VIIT - Nu neaparat o alta femeie, poate mai mult alt gen de femeie, de parca, desi tu esti aproape, el vrea altceva, alt gen de femeie decat vede in tine. Parca nu e decis ca tu ai fi potrivita pentru el si mai cauta inca, nu simte pentru tine ceea ce l-ar face sa alerge spre tine fara sa mai amane... Nu cred ca e chiar iubire, viseaza altceva.

[DESTIN] ANA 1980 LA CE / CINE SE REFERA HOPUL PE CARE E POSIBIL SA IL AVEM DE TRECUT EU SI K IN RELATIA NOASTRA, POSIBIL ALTA FEMEIE, FOSTA, - E un cumul de piedici aici: distanta, interesul lui nu foarte ridicat, lipsa de pronfunzime a sentimentelor - el nu ia in serios relatiua, se joaca, mai cauta, nu e decis, si la un moment dat e posibil sa apara si o a treia persoana, ca atare sunt mai multe aspecte care vor lucra simultan ca o piedica.

[DESTIN] AURORA-NICOLETA 1969. SOTUL MEU ROBERT, SE VA MAI INTOARCE VREODATA LA FAMILIE. ESTE PLECAT DIN APRILIE 2013 - Mi-e teama ca nu se va mai intoarce, pana la urma cred ca vine si o decizie de divort intre voi doi, desi nu prea curand, parca inca mai stati asa, nici-nici, o vreme, poate vreo 2 ani chiar. E piosibil sa incerce la un moment dat sa revina, doar sa incerce am zis, dar nu se va mai lega, parca iar pleaca (asta daca nu a avut loc deja "incercarea" asta). Nu mai poate fi ce-a fost candva, intoarcerea lui ar fi doar suferinta pentru amandoi, incat mult mai buna ar fi separarea. S-ar linisti apele de ambele parti. Dar rolul de tata si-l va juca, daca ii permiti asta.

[DESTIN] BUB 1984 [...] SA APELEZ LA INSTANTA? - Nu prea se rezolva lucrurile asa, de la sine, adica fara sa fie "pistonate" cumva. Cred ca se rezolva cu lupta, dar nu cred ca instanta e solutia, poate un mediator, cineva care sa faca pace intre tabere si sa se gaseasca o cale de mijloc. Mai insista!

[DESTIN] CARMEN 1976 VA RELUA RELATIA CU MINE NV? AU FOST MOMENTE CAND CHIAR PAREA CA MA IUBESTE, STIU CA PT EL NU E O RELATIE CAR - Nu cred ca mai exista acelasi interes, nu cred ca mai vrea sa se intoarca la ce a fost, cred ca relatia voastra s-a cam "consumat", atat cat a fost, si nu as zice ca el isi mai doreste. Ceva i se pare complicat, reluarea relatiei ar fi po [ovara pentru voi, nici vorba de fericire, ca atare las-o sa se duca... sa se stinga. Ce-a fost a fost.

[DESTIN] DANA 1973 MГ IUBESTE S? - Sunt ceva sentimente acolo, dar nu prea par sentimente aducatoare de fericire, ci mai degraba de crize, de conflict, de probleme, ori e o relatie complicata, ori, daca o duci mai departe, se va complica pe parcurs si numai dragoste nu se va mai numi... Priveste-o cu un dram de detasare, vezi ce-ti spune mintea ca e, nu inima!

[DESTIN]  DIANA 1979 VA ROG UN RASPUNS CLAR SI LA SUBIECT: MA VOI RECASATORI CU MARIUS,FOSTUL MEU SOT? DA SAU NU?IN AUGUST NU MI-ATI SPUS NIMIC CLAR. - Nimic in viata nu e cu da si nu, deci gandeste-te ce ai facut pana acum atat de exact, fara niste conditii, fara un pret de platit, fara o lectie de invatat sau de asumat,  pentru ca asa e si aici: sunt lucruri pe care trebuie sa le indeplinim inainte sa le dobandim. Nu se intampla nimic de la sine, nici din senin...ca atare, la cum stau lucrurile acum, fara sa indepliniti conditiile destinului care vin la voi prin probele de pe parcurs, raspunsul ar fi NU. Ar fi nevoie de niste eforturi asumate matur si constient de amandoi, or unul din voi nu prea e deschis la cooperare si efort.

[DESTIN] DUMITRU ANDREI 1987 M-A IUBIT VREODATA MIHAELA FOSTA PRIETENA? - Nu prea vad sentimente aici, a fost ceva dificil, obositor, ca un rau care s-a scurs fara ca vreunul din voi sa vasleasca in vrteo directie.

[DESTIN] DUMITRU ANDREI 1987 O SA FIU SI EU VREODATA FERICIT? - Da, dar depinde in ce fel vezi tu fericirea, pentru ca e posibil ca ea sa vina la tine sub o forma, dar tu sa nu o consideri a fi fericire, visand la altceva. Fii deci atent la ceea ce ti se ofera, pentru ca daca tu cauti dincolo de ce e in fata ta, nu vei considera  niciodata ca ar fi fericire.

[DESTIN] DUMITRU ANDREI 1987 O SA GASESC SI EU O FATA SA MA IUBEASCA SINCER? - Depinde numai de tine, pentru ca fata care te va iubi, te va iubi pentru ceea ce esti, ceea ce devii, ceea ce oferi, ca atare nu te astepta ca iubirea sa vina pe tava, ci ca rasplata la ceea ce esti/devii tu! Ca atare lupta sa devii mai bun, mai matur, mai responsabil, si fata potrivita te va remarca pentru calitatile tale. nu astepta p[asiv, ci devino din ce inc e mai bun, pentru ca ea - oricine ar fi ea - sa te descopere la justa valoare. Ai toate sansele pe parcursul trecerii lui Saturn prin zodia ta - citeste despre asta in horoscopul anual sau lunar din www.acvaria.com  - sa devii ceea ce femeia potrivita doreste de la tine. Totul e sa nu incerci sa pari ceea ce nu esti, deci fii sincer si arata-te asa cum esti.

[DESTIN] DUMITRU ANDREI 1987 VA SUFERI VREODATA FOSTA IUBITA PT CE MI-A FACUT? O SA ISI CEARA SCZ MAI TARZIU? - Orgoliile tale vorbesc aici, si o dorinta de razbunare fireasca pentru un barbat cu Marte in Scorpion, asa cum esti tu (ca atare nu vei ierta si nu vei uita poate niciodata). Dar nu te amagi singur, nu trai cu dorinta asta puerila, altfel iti ratezi propriile sanse la fericire, tot pandind daca ea sufera, daca ea o pateste, daca ea regreta. Nici tu nu esti fara pata! Fii sigur ca fiecare e "rasplatit" asa cum numai destinul stie sa ofere, ca atare, daca e vinovata, va primi la fel candva. Nu, n-o sa-si ceara scuze, asa cum nici tu n-ai face-o.

[DESTIN] F. LILIANA ELENA 1984 MA CASATORESC CU CALIN - Sansele sunt foarte mari DACA relatia voastra are deja fundamente solide, radacini bine infipte, daca sunteti impreuna de mult timp, daca e o relatie care s-a cladit in timp mai indelungat, nu e de azi de ieri. Daca voi doi aveti deja un trecut impreuna, sansele de casatorie sunt foarte mari.

[DESTIN] FLORENTINA 1984 BUC CE SANSE AR AVEA RELATIA CU GEORGE? EXISTA O ATRACTIE F MARE INTRE NOI SI EL A FOST MAI INSISTENT,CE SA FAC? - Zic sa fii prudenta, rezervata, sa nu te arunci in iubire fara masuri de siguranta. Cunoaste-l mai bine, testeaza-l, pune-l la incercare sa-si demonstreze concret iubirea, sa nu fie doar atractie si atat. Ceva nu e chiar bine aici, mi-e teama ca relatia ar duce spre o dezamagire, spre o inima franta, de parca nu e tocmai o relatie usoara, fericita, corecta. Parca relatia ar merge pana intr-un punct in care va ramane fara combustibil si se va stinge.

[DESTIN] GEA 78 CE SE VA INTAMPLA IN URMATORII ANI:VOI AVEA O RELATIE CU D CARE MA ATRAGE, VA APAREA ALTCINEVA SAU VOI RAMANE CU SOTUL? - D nu va mai conta peste o vreme, nu asa ca acum, totul se va termina. Da, poate sa mai apara altcineva, dar totusi vei ramane cu sotul, chiar daca relatia cu el nu e usoara, dar e sortita. Aveti amandoi datorii karmice reciproce de echilibrat de aceea veti ramane impreuna oricat de greu ar fi pe aprcurs.

[DESTIN] GEO 1986. CE URMEAZA IN CASNICIA MEA? SINTEM FAM DE 3 ANI DAR M SE ASCUNDE,SE PREFACE,S-A PIERDUT. ASA A FOST SI EU N-AM VAZUT?NE VOM DESP? - Ai rabdare, primii3  ani sunt grei, asa, e, dar de la anul, lucrurile ar trebui incet-incet, sa se aseze pe un fagas mai bun. Vasleste mai deoarte, cu incredere, cu rabdare, voi doi nu v-ati cunoscut suficient de bine iar acum va maturizati alaturi unul de altul, si tu vezi altfel lucrurile decat acum 3 ani. Probabil tu ai asteptat altceva, desi el asa era, ca atare riscul de a fi dezamagita exista totusi, deci accepta-l asa cum e, cu bune si rele, fara sa visezi lucruri imposibile in casnicia voastra. Sunt mari sanse sa continuati impreuna, daca nu ridici stacheta pretentiilor undeva unde el nu poate ajunge. Exista iubire, el nu se preface, dar nu poate fi asa cum ai dori tu. Anul acesta e cel mai greu  pentru casnicia voiastra - o sa mai vbina un val greu prin 2017-2018 - deci rezista, fii loiala, fidela, realista, optimista, si ai credinta! Nu e usor, dar la anul aveti mari sanse sa reparati lucrurile cu brio.

[DESTIN] GEORGIANA 1983. E RAZVAN JUMATATEA MEA SI VOM RAMANE IMPREUNA? - Sunt mari sanse sa ramaneti impreuna, sa aveti un rol major unul in destinul celuilalt. In primul rand e o intalnire karmica aici, care ar putea duce la formarea unei familii, dar depinde mult si de tine, de ceea ce oferi, de ceea ce investesti aici. Ai incredere in el, in voi, in tine, si vezi ce ingrediente pui in relatie. Daca doar astepti, nu se intampla nimic. Daca vaslesti - ajungi, daca sadesti - rasare!

[DESTIN] MARIA 1986 MA VOI IMPACA CU ALEXANDRU? - Sunt mari sanse de impacare, dar cred ca nu e usoara revenirea la normal. Daca intre voi a fost un eveniment complicat, o cearta, o furtuna, se cere ca din partea amandurora sa vina discutia lamuritoare. Cred ca sentimente mai exista din ambele aprti, dar unul din voi s-a retras, fuge de confruntare, fuge de raspundere, prefera distanta/raceala. Gaseste o cale de comunicare, ca sa descoperiti daca mai priviti amandoi in aceeasi directie. Fiti cinstiti unul cu altul, daca nu mai e nimic, mai bine fara!

[DESTIN] MARINA 1983 CВND VOI AVEA URMГTOAREA RELAIE S - Esti intre doua relatii acum. Una parca nu s-a incheiat de tot sau nu ai uitat-o, iertat-o sau rupt-o de-a binelea, alta urmeaza, dar nu prea curand. Urmatoarea va incepe dupa ce una veche se va fi terminat complet, ai asezat-o la locul ei in amintiri si ai extras concluziile folositoare si mature. Urmatorii 3-4 ani iti vor aduce ceva care sa te multumeasca, si care are sanse sa se dezvolte frumos, cu iubire si implicare, dar si cu hopuri. Probabil varsta de 34 de ani te va gasi cu cineva alaturi cu adevarat.

[DESTIN] RODICA 1974 CE KARMA A EXISTAT INTRE MINE SI CONSTANTIN? NE-A LEGAT CEVA ? POATE GRESESC DAR DINTOTDEAUNA A FOST O AFI - Da, a fost o relatie karmica marcanta. Unul din voi traia intr-o manastire (calugar/calugarita) - propbabil Rodica cea de acum - si aparitia celuilalt in viata sa, i-a dat complet peste cap planurile., alegand sa plece de acolo, sa-si abandoneze misiunea spirituala si sa revina la cele lumesti. Ca atare ati devenit sot/sotie in alta viata, dupa ce unul din voi a parasit manastirea. Nu inseamna ca asta i-a cauzat probleme in viata celui care a abandonat viata monahala, ci doar i-a schimbat destinul, readucandu-l in lumea normala. Ca atare e posibil ca si intalnirea de acum sa va dea impresia ca are un rol de destin, ca va deschide o alta cale, ca va schimbati unul datorita celuilalt, dar de data aceasta nu trebuie sa mai simtiti ca va abandonati o cale sau o misiune pentru a fi alaturi.

[DESTIN] ROXANA H. 1976 CAND VOI FACE O SCHIMBARE TOTALA A LOCULUI DE MUNCA? - Se va intampla in urmatorii 3 ani, poate mai ales dupa ce vei implini 40 de ani, dar pana atunci cred ca mai ai ceva de invatat, de acumulat la pregatirea ta profesionala. Fii deci deschisa la acumularea de noi informatii si experiente. Posibil sa participi la un concurs in care sa lupti pentru acea noua pozitie.

[DESTIN] SORINA 1983 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu e exclus sa il  fi cunoscut deja, dar acum drumurile va sunt cumva separate, poate v-ati cunoscut candva dar apoi fiecare a mers pe alt drum (poate pentru ca la momentul respectiv unul din voi era implicat in alta relatie). Dar e posibil sa aveti o noua sansa in urmatorii 2-3 ani.

[DESTIN] TEO 1980 VOI MAI AVEA COPII? AM UN BГIEEL I O FETIГ. - Cel mai probabil vei ramane la doi, dar ar mai fi sanse de 80% sa mai faci un baiat, dar el e numai decizie proprie, adica daca vei duce sarcina mai departe sau nu.

[DESTIN] TEO1980 MГ VOI CГSГTORI CU AC SAU CU BH ORI ALTCINEVA? - Mult mai probabil cu... altcineva, cu niciunul din cei doi, deci sunt sanse sa mai ai o iubire importanta in viitor care sa duca la o casatorie, dar vor veni si perioade de singuratate, fara nimeni alaturi de tine. Dar te vei descurca de minune si asa (ba poate chiar mai bine decat atunci cand ai un barbat alaturi).

[RELATII] AURELIA 1950 + 1952 - SOTIE - SOT - Voi doi ati trait in trecut - acum vreo 4 secole - intr-o tara asiatica (India, China etc) si v-ati dedicat amandoi spiritualitatii. Cea care e femeia acum, era un calator prin lume, care isi cauta sensul in viata si a poposit si la manastirea sau chilia celui care acum este barbatul, care in acele timpuri era un calugar batran, departe de lume, dedicat rugaciunii si meditatiei. Posibil sa se fi intamplat acum vreo 400 de ani, intr-o tara asiatica (India, China, etc), o zona in care sperirutlaitratea era la ea acasa. Intalnirea dintre cei doi a fost extrem, de profunda, pentru ca acel calugar l-a primit sub ocrotirea sa pe tanarul calator, care a ramas acolo, sub indrumarea batranului, urmand, asadar o cale spirituala. Practic, batranul i-a dat un sens tanarului deschizandu-i interesul catre spiritualitate, meditatie, rugaciune, cele sfinte. In aceasta viata trebuie sa invatati sa va respectati unul altuia principiile, credintele, tot ce doreste sufletul fiecaruia, si sa invatati continuu unul de la altul.[www.acvaria.eu]

[RELATII] DIA 1977 + 1980 - SURORI - Pe voi doua va leaga multe incarnari in trecut, duceti dupa voi un bagaj karmic destul de greu. Intr-una din vietile anterioare, cea nascuta acum in 1977 era barbat, un barbat trist, suparat de viata sa, care avea tendinta de a respinge pe toata lumea, poate pentru ca viata sa fusese una prea putin generoasa. Cea nascuta acum in 1980 era o femeie, care i-a daruit acelui barbat multa afectiune, iubire neconditionata, l-a iubit in taina, pentru ca va leaga o iubire neimpartasita. Probabil acel barbat i-a respins iubirea, ceea ce a facut-o pe femeie sa sufere mult in adancul fiintei sale, dar a continuat sa ii ofere dragoste, afectiune, grija. Barbatul era un artist, ca atare femeia respectiva e posibil sa ii fi fost model sau femeia care a avut grija de el, si desi el a tratat-o doar ca pe o "slujnica", aceasta a dezvoltat fata de acel artist o iubire ascunsa foarte puternica, dar niciodata nu a primit inapoi ceea ce dorea de la acel barbat. Acesta e posibil chiar sa fi abuzat de multe ori de iubirea acelei femei, a fost agresiv, egoist, vazandu-si doar de propriile interese, calcand in picioare loialitatea si sentimentele acelei femei. In aceasta viata voi doua trebuie sa inmvatati lectia egalitatii, a reciprocitatii, a prieteniei, ajungand la concluzia ca voi doua sunteti la fel, nimic nu va mai diferentiaza si nu va da dreptul sa va folositi una de alta. [www.acvaria.eu]

[RELATII] MARIANA 1960 + 1961 SOTIE SOT - Aveti multe relatii trecute, inca de pe vremea civilizatiei egiptene, ba chiar si din perioada Atlantidei, deci ati trait in zone cu un bogat bagaj spiritual, din fiecare voi doi invatand tot mai mult si dezvoltandu-va continuu ca spirite. Intr-una din aceste relatii, sotia de acum a fost barbat, unul puternic, cu pozitie inalta in societate, un lider, un om de cuvantul acruia depindeau multi, o personalitate puternica ce impunea respect si teama. Cel care acum ii este sot avea si el o pozitie in acea societate, el fiind un fel de sfatuitor din umbra de care barbatul puternic tinea mereu cont. Probabil facea parte din familie, poate bunic/tata, la care barbatul cu rang venea mereu ca la cel mai intelept om. Cel in varsta de multe ori il dojenea, alteori il sprijinea, deci rolul sau a fost unul marcant in dezvoltarea acelui barbat cu autoritate. In aceasta viata e nevoie de mai multa independenta, ca niciunul sa nu mai fie legat de celalalt in totalitate, poate pentru ca atunci, in trecut, cel tanar nu facea nimic important fara aprobarea/sfatul/influenta celui mai matur. Acum voi doi trebuie sa invatati sa fiti independenti si sa va respectati reciproc parerile, fara judecati, fara orgolii, fara ierarhii. [www.acvaria.eu]

[RELATII] MIHAELA 1981+HE94 - AMICI. IN IULIE MI-ATI SPUS CA NE LEAGA O REL TENSIONATA.NE INTELEGEM OK,EL MA INSPIRA MUL - Daca ti-am descris relatia, cred ca trebuie sa analizezi ce s-a pastrat si ce trebuie sa reparati intre voi. E bine ca acum aveti o relatie buna care te inspira, care te ridica, semn ca v-ati invatat lectiile karmice si ati reusit sa va priviti unul pe altul ca egali, ba chair el sa devina un exemplu pentru tine, castigandu-ti respectul si admiratia, semn ca nu i-ai purtat pica -  din punct de vedere karmic - pentru relatia tensionata de rivalitate de atunci, nu a venit sa se razbune, deci esti un spirit evoluat si intelept, care a reusit, spre binele vostru comun, sa aduca pacea si sa va sustineti unul pe altul. Asta e foarte bine, deci te-ai reincarnat in aceasta viata pentru a-l ierta, pentru a-l aprecia, pentru a-i arata ca tu ai depasit rivalitatea si suferinta de odinioara, si esti pregatita sa faceti pace, ca doi buni prieteni.  [www.acvaria.eu]

[VIS]  MIHAELA 1981 - Visele au si rol de catharsis, ele implinesc... vise, adica ceea ce ne-am dori fiecare sa primim in realitate, ca atare visul nu are neaparat o semnificatie esoterica speciala, ci iti implinesc una din dorintele tale secrete vis-a-vis de acest barbat. E alegerea sufletului tau care se indreapta spre acest om, interesanta fiind asezarea lui in capul scarilor, semn ca tu, in acest moment, il asezi pe el undeva la capatul asteptarilor tale cele mai inalte, il idealizezi, il consideri important pentru inima ta, el e alegerea ta centrala din toata lumea care exista in vis. CD-ul dupa care intri - aparent - e si el un simbol, indica ciclicitatea, ca atare poate e singurul simbol care spune ceva despre voi doi. Spune ca relatuia voastra e rotunda, frumoasa, ciclica precum discul, deci se reinnoieste, se dezvolta iar si iar, e ca o melodie, e sclipitoare (cd-ul sclipeste in lumina), e ca o oglinda (vezi in el ceva din tine), e suport de informatii (deci e important pentru viata ta, nu vei uita ceea ce reprezinta el pentru tine), asa ca acel cd din vis e un simbol frumos despre ceea ce ar putea fi intre voi. Restul visului e doar dorinta implinita, primesti in vis ceea ce poate ti-ai dori sa existe in realitate., ceva ce te face fericita, ce ai de fapt nevoie in viata reala. E un vis de linistire a sufletului si care iti spune sa ii oferi un loc in viata ta. Viata ta e cladirea aceea cu multa lume, si intr-una din camere e el, pentru el intri acolo, deci ar fi bine sa ii gasesti un loc imopirtant in viata ta si sa o si afle, pentru ca sa esti in vis: ferma! [www.acvaria.eu]

[INGERI] BUBURUZA 1982 CE AR FI BINE SA FAC PT CA RELATIA CU EL SA EVOLUEZE SPRE CEVA MAI BUN,MAI FRUMOS,DE VIITOR? - Cere! Cere de la el, cere de la tine, cere de sus! Nu ai curaj sa spui ce ti-ai dori de fapt, ti-e frica sa nu fii inteleasa gresit, ti-e frica si ca nu meriti acel lucru, or tocmai asta trebuie sa faci. Imagineaza-ti ca esti un copil in fata unei vitrine cu bunatati. Vitrina e relatia ta cu el, si vezi in vitrina aceea atatea lucruri minunate pe care ti le-ai dori, dar nu ai curaj sa le ceri, pentru ca spui ca nu ai cu ce le plati, ca nu le vei primi niciodata, ca e doar un vis. Ba da, ai curaj sa ceri, sa chemi cu gandul in viata ta ceea ce ai vrea sa devina relatia cu el. Tu nu ai curajul de a-i spune ce vrei de la voi doi, el - la fel, si e foarte posibil ca amandoi sa aveti multe de oferit, dar nu oferiti acele lucruri pentru ca va e teama de ce ar spune celalalt. Ofera cu generozitate, si tu si el aveti belsug de resurse de dat, dar nici nu dati, nici nu cereti ca sa primiti. Ai o discutie sincera fata in fata, sa va spuneti ce vreti unul de la altul, ca sa aflati ce are fiecare de dat si ce asteapta fiecare. Posibil sa existe o neintelegere undeva, un blocajd e comunicare, si cu o atitudine mai optimista, mai copilareasca, ati putea repara situatia. Da, si cu putina joaca, nu lua lucrurile chara in serios, amuza-te un pic in iubire! [www.acvaria.eu]

[INGERI]  SORINA 1983 DE CE AM PARTE DOAR DE ESECURI PE PLAN SENTIMENTAL? CE SA FAC CA SA SCHIMB ACEST LUCRU? - In primul rand schimba vocabularul. Scoate din vocabular (deci si din tiparul tau mental) cuvinte precum esec. Nu sunt esecuri, sunt lectii de viata, sunt capitole ce trebuiau citite pe parcurs pana cand construiesti ceea ce e mai bun pentru tine. Evita cuvintele cu incarcatura negativa gen tristete, singuratate, esec etc... si schimba-le cu vorbe optimiste. Evita deci cuvintele negative si negatiile, orice NU trebuie transformat in DA, incearca asta! In al doilea rand, ingerii tai iti transmit urmatoarele: bucura-te de viata, esti inca un copil in adancul sufeltului, esti atat de inocenta si de buna, iar copilul din tine mai are de crescut. Tu esti aceea, deci accepta lent, frumos, maturizarea. Gandeste-te ca esti elev la o scoala a vietii si elevul mai ia si note proaste, mai chiuleste de la vreo lectie si nu invata ce i s-a predat s.a.m.d. Ai rabdare, asadar, esti inca la cursuri, dar invata sa chemi ceea ce vrei sa primesti. Cere si ti se va da, stii cum se spune, si asta trehuie sa faci si tu, cu curaj, cu incredere, cu optimism, ca si cum ceea ce vrei sa primesti e chiar dupa colt si urmeaza sa intre in viata ta. Schimba polaritatea gandurilor, vorbelor, asteptarilor si cere! Cere exact ceea ce vrei sa obtii, nu ceea ce NU vrei sa vina. Nu spune: nu vreau sa mai sufar, nu vreau sa mai fiu singura etc, ci cere ce VREI de fapt ca si cum ai deja asa! [www.acvaria.eu]

[SFAT] LENUTA 1982 UNDE IMI E DESTINUL SA LUCREZ CA ASISTENT MEDICAL IN ANGLIA SAU DANEMARCA - Posibil ca Danemarca sa fie o alegere mai buna, dar nu mai usoara. Greu va fi si intr-o tara si in alta, dar Anglia ar fi si mai dificila, pentru ca ceva va lipsi pentru a fi fericita, multumita, parca vei ramane cu un vis neimplinit. Culmea e, ca orice ai alege, mereu vei face comparatii si vei tot ramane cu intrebarea: daca alegeam altfel, era mai bine dincolo? Ca atare asuma-ti decizia luata si coincentreaza-te asupra ei, altfel, a face mereu comparatie nu ar fid ecat o sursa de nefericire. [www.acvaria.eu]

 [SFAT] ANDRA 1978 DESPRE GASIREA JUMATATII - Esti prea "impovarata" de aceasta problema. Incearca sa o privesti mai relaxat, ca si cum ai fi sigura ca se intampla exact cum iti doresti, dar la momentul dictat de sus. Tu doar bucura-te de viata, de iubire, de oamenii pe care ii intalnesti. Din orice relatie ai ceva de invatat, ca atare nu te lasa coplesita de relatii esuate sau de povesti triste din trecut. Accepta-le cu bucurie, ai avut ceva de invatat din ele. Chiar daca viata mai vine si cu hopuri, cu esecuri, cu insatisfactii, fii sigura ca ele sunt doar o aparenta. De multe ori nu primesti ceva si ai tendinta sa spui ca ai ghinion, ca tu nu primesti niciodata ce vrei, dar poate ceea ce vrei nu e cel mai bun lucru pentru tine, ca atare nu te supara daca nu primesti de la viata ce vrei, cum vrei, cand vrei etc. Fii sigura ca cineva acolo sus nu-ti ofera unele lucruri pentru ca, daca le-ai primi, viata ta ar fi nefericita, deci lipsa unor lucruri e de fapt cel mai bun lucru care se putea intampla. Sunt binecuvantari travestite, pare ceva trist, pare ceva rau, dar e spre binele tau, de fapt! Elibereaza-te de vechi suparari si tristeti si astepta in continuare, dar nu pasiv, ci incercand in acest timp sa devii din ce in ce mai buna. Accepta ceea ce ai acum, ceea ce esti acum, si cauta cai creative pentru a atrage iubirea in calea ta. Urmeaza! [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI]  MIHAELA 24.09.1972 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. NODUL NORD CONJUNCT CU SOARELE NATAL - IN TOAMNA ANULUI 2015 - acest aspect are loc o dată la aprox. 18 ani - poate aduce un eveniment de destin prin care viaţa dv. capătă o altă culoare. Atunci veţi cunoaşte o altă faţetă a propriei dv. personalităţi, poate în alte condiţii de viaţă, în care energia dv. devine maximă, cheful de a trăi la fel şi descoperiţi dintr-o dată că o latură a personalităţii dv. nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelării unei alte identităţi, practic după acele luni descoperind că aţi devenit altul. Este un moment foarte important, ce are loc o dată la 18 ani în viaţa unui om. Din 18 în 18 ani vi se aduce aminte care e drumul dv. în viaţă, vi se dă o lecţie de destin prin care trebuie să rectificaţi ceva din direcţia pe care mergeţi. Va fi un moment în care mâna destinului intervine din nou în viaţa dv. pentru a vă oferi o lecţie de viaţă profundă şi cu urmări semnificative. Orice e posibil atunci, şi dacă priviţi puţin în trecut şi analizaţi retrospectiv acelaşi eveniment ce a avut loc acum 18 ani. Meditaţi puţin asupra acestui moment din trecut pentru a şti cam în ce fel un astfel de eveniment astrologic vă poate schimba viaţa, pentru că el nu poate trece neobservat, descoperind, în timp, ce urmări a lăsat. 2. URANUS CONJUNCT CU LUNA NATALA - IN 2015-2016 - acest aspect are loc o singură dată în viaţă - provoacă o stare emoţională fluctuantă, plină de speranţe noi, care însă a doua zi pot să dispară. Nu este momentul cel mi bun pentru o relaţie sentimentală de viitor, tocmai pentru că oscilaţiile lui Uranus peste la fel de fluctuanta Lună nu vă ajută să puneţi acum temelii solide. Sunteţi independent, până la rebeliune, greu de supus sau de condus, greu acceptaţi reguli, constrângeri sau principii deja încetăţenite. Sunteţi nervos şi agitat, capricios şi schimbător şi puteţi trece de la o extremă la alta într-o clipă, de la râs la plâns şi de la plus la minus în cel mai scurt timp. Viaţa familială cunoaşte o înnoire, o energizare, relaţiile de familie – cu partenerul de viaţă, copiii şi rudele – sunt dinamice şi stimulative. Sunteţi mai greu de înţeles din cauza deselor schimbări de dispoziţie. Starea de sănătate e bună şi vă bucuraţi de o bună energie fizică. Aduceţi schimbări de decor în casă, cu şansa achiziţionării unor obiecte noi pentru confortul casei (televizor, maşină de spălat etc). Simţiţi nevoia unor modificări în cămin şi începeţi prin înnoirea decorului. Aveţi acum o minte alertă, încât aţi putea acumula mari cantităţi de informaţie. Sunteţi foarte spontan şi rapid în reacţii, facilitând legăturile interumane. Rezolvaţi problemele cotidiene în modalităţi unice şi neobişnuite. Sunteţi o persoană strălucitoare, plină de energie, şi vă bucuraţi de ajutorul prietenilor, mai ales din partea femeilor. Există riscul unor probleme neaşteptate de sănătate, crize, urgenţe, poate şi intervenţii chirurgicale dacă celelalte aspecte planetare duc spre acelaşi lucru. Este un moment bun pentru o mutare de domiciliu, pentru înnoirea locuinţei, pentru părăsirea căminului părintesc, pentru mutare în altă localitate sau în străinătate, emigrare, renovarea locuinţei, o nouă iubire, o nouă prietenie în persoana unei femei, evenimente neprevăzute în legătură cu femeile importante din viaţa dv. – soţia, mama - apariţia de noi membri în familie, planuri noi de viitor în plan personal şi familial. O perioadă cu o emotivitate crescută, cu mari crize emoţionale. [www.acvaria.eu]

[KARMA] COSTI 21.10.1968 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2001-2002 - urmatoarea va fi - 2016-2017. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2022-2024.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul - MARTIE 2015 - APRILIE 2016 -  Nodul Nord traverseaza lent casa XII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de linişte, dorinţa de izolare, singurătate, spiritualitate, misterele, tainele, secretele, lucrurile nevăzute sau ascunse, viaţa privată, trăirile interioare, subconştientul, starea psihică, sănătatea mentală, presimţirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuţi sau ascunşi, jocuri de culise, trădările, decepţii, vina, mesajele transmise prin vise sau propria intuiţie, limite, restricţii, frustrări, depresia, crizele psihice, temerile personale, ascunzişurile, adulterul, fuga de lume şi de realitate, sentimentul de renunţare şi abandon, propriile inhibiţii şi complexe, viciile şi fobiile, conspiraţiile, bârfele, atacurile din umbră, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite.  3. INDEMNUL PERIOADEI: isondează înlăuntrul tău, descoperă cine eşti în profunzime, ce ascunde eul tău intim, înţelege-te pe tine însuţi, sacrifică ceva acum pentru o viaţă mai bună mai târziu, relaţionează cu divinitatea, redescoperă latura spirituală a vieţii, controlează-ţi emoţiile şi trăirile, depăşeşte-ţi limitele şi repară-ţi defectele, dedică-te altora cu sufletul deschis şi necondiţionat, reformulează-te în interior. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] NICOLETA DANIELA 10.07.1977 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2015 pana in SEPTEMBRIE 2016 Jupiter trece acum prin casa VIII  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.  (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2015 este influentat de urmatorul aspect planetar: URANUS IN TRANZIT PRIN BERBEC IN CAREU CU SOARELE NATAL induce o stare foarte ciudată de revoltă. Simţiţi că nu vă mai ajunge lumea în care trăiţi şi vreţi să vă eliberaţi de tot ce vă ţine blocat într-o lume prea strâmtă. Nu mai suportaţi regulile, legile, deciziile altora şi vreţi să vă manifestaţi după propria voinţă, să vă recăpătaţi independenţa. Această răbufnire nu va fi una plăcută, ci atât dv. cât şi cei din jur vor avea de suferit din cauza schimbării de optică. Vreţi să faceţi o revoluţie în viaţa dv. personală şi să vă manifestaţi cu altă energie personalitatea. Descoperiţi acele aspecte care vă ţineau blocat şi începeţi să le daţi pe toate la o parte prin metode mai mult sau mai puţin drastice. Vă rupeţi de ceea ce vă ţinea închis în nişte tipare: relaţii defectuoase, prietenii inutile, profesii nesatisfăcătoare, căsnicii frustrante. Alungaţi vechiul din viaţa dv. şi lăsaţi noul să invadeze, cu agresivitate chiar, pentru că această revoluţie poate corespunde chiar şi cu distrugerea întregului eşafod pe care v-aţi construit până acum viaţa. Vreţi să deveniţi alt om, şi începeţi să schimbaţi totul în jur. Nu mai suportaţi viaţa pe care o aveţi, de aceea căutaţi o cale de a porni într-o cu totul altă direcţie decât anterior. Orice este posibil sub influenţa unui astfel de aspect: schimbare de statut social, mutare de proporţii, divorţ, rupturi spectaculoase, răsturnări neprevăzute de situaţie. Surprizele pot fi imense pentru că totul sare în aer şi viaţa dv. scapă puţin de sub control. Intraţi într-un iureş de evenimente, încât, la un moment dat, tot acest ritm infernal vă poate obosi sau doborî. Nu este un moment uşor, se pot isca accidente majore din cauza aglomerării de evenimente şi va fi extrem de greu să ţineţi în frâu toate câte se întâmplă. Doriţi această schimbare, tocmai de aceea vă asumaţi şi riscul surprizelor neplăcute. O prietenie de o viaţă se poate strica acum, sau personalitatea dv. se schimbă pe neaşteptate, uimindu-i pe toţi cu o altă faţetă decât i-aţi obişnuit. Vă schimbaţi comportamentul, firea, aspectul, şi şocaţi prin noua atitudine pe care o abordaţi: mai ciudată, mai non-conformistă, altfel decât eraţi înainte, chiar dacă unii nu vor aprecia deloc schimbarea. Este o perioadă extrem de agitată în viaţa dv. şi să nu vă mire că lumea se va uita la dv. ca la un extraterestru... Comportamentul din aceste luni este de-a dreptul şocant şi poate avea urmări neprevăzute. Vă cam provocaţi destinul, dar probabil v-a cam ajuns cuţitul la os. Fără decizii radicale nu aveţi cum să vă schimbaţi viaţa. Există şi riscul unor mari gafe din neatenţie, de aceea ar fi bine să nu faceţi excese în dorinţa dv. de schimbare şi să nu daţi totul peste cap în acelaşi timp. Acum pot apărea riscuri majore: pagube provocate de calamităţi sau asocieri nepotrivite, risc de divorţ sau de ruptură de tatăl sau soţul, puteţi contracta o căsătorie cu probleme, care va denatura în violenţă conjugală.   [www.acvaria.eu]

[CALCUL] AURORA-NICOLETA 07.07.1969  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] BIANCA-ELENA 02.12.1999  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] FELICIA 09.09.1977  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] GABRIEL 07.10.1990  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] GHEORGHE 01.01.1952  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MARIANA 25.07.1972  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] GEANINA 18.01.1996 EA + 26.12.1992 EL
EA - CAPRICORN, Junon in VARSATOR, PORC DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - CAPRICORN, Junon in RAC,  MAIMUTA DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN + CAPRICORN - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + MAIMUTA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip CAPRICORN Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MARIANA 12.12.1983 EA + 26.07.1978 EL
EA - SAGETATOR, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - LEU, Junon in VARSATOR,  CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + LEU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 SEPTEMBRIE 2015
Rubricile: CURIERUL DESTINULUI/Destin, RELATII KARMICE/Relatii, MESAJE ANGELICE/Ingeri, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, VIATA ANTERIOARA,
CUPLUL, PE SCURT/Cuplu, ASTRO-CALCUL/Calcul

[DESTIN] ADA 1974 CAND VOI REUSI SA MA ANGAJEZ? - Nu e exclus sa apara ceva la finalul acestei luni, daca deja ai facut unele demersuri. Daca nu se concretizeaza inca nimic, atunci in urmatoarele 9 luni ar trebui sa gasesti ceva stabil si bun. Deci insista, lupta, ti se cere sa pui in joic multa rabdare si perseverenta!

[DESTIN] ALINA 1980 CARE ESTE NATURA RELATIEI MELE CU VLAD. - Poate juca un rol important in viata ta, a venit sa te invete ceva, sa iti dea un sfat folositor. E ca un fel de profesor pentru tine, de aceea nu as zice ca e o relatie de suflet, de iubire, ci, atat cat va dura, relatia aceasta are rolul de a aduce un plus de stabilitate, de curaj de decizie in viata ta. Datorita lui, tu vei lua niste decizii majore pentru destinul tau. A aparut ca sa inveti sa ai incredere.

[DESTIN] ALINA 1988 CINE SUNT PENTRU P? - Nu prea esti un moment fericit pentru P, ci mai degraba o problema, o proba de incercare, ceva ce il destabilizeaza. Nu cred ca aveti o relatie tocmai reusita sau usoara, ci mai degraba e conflictuala, obositoare, solicitanta. Dar si iubirea a avut un rol de jucat, dar probabil nu una fericita sau lina.

[DESTIN] ANA-MARIA 1982 ESTE BOGDAN SUFLETUL MEU PERECHE? - Nu, dar are un rol important pentru tine, pentru ca, prin el sau alaturi de el, vei avea curaj sa renunti la frica, sa te deschizi, sa te eliberezi de blocaje, deci e un fel de deschizator de drumuri. Langa el capeti incredere sa visezi, inveti sa te exprimi, sa comunici, sa spui ce simti si ce gandesti, sa te rupi de ceea ce nu te lasa sa te manifesti in voie.

[DESTIN] AURELIA 1950 MA VOI CASATORI SI CA - Iar mesajele tale au ajuns incomplete, vezi ce semne folosesti in mesaje! Ar trebui sa existe sansa de casatorie in urmatorii 3 ani in viata ta, dar pana acolo cred ca vei mai trece printr-un moment dificil, o despartire de ex.

[DESTIN] BEA 1968 IN OCTOMBRIE AM UN EXAMEN PT UN POST PE CARE IL ASTEPT DE 2 AСO, VREAU SA REAMENAJEZ PRIN CASA, VOI REUSI TOATE ASTEA!? - Nu chiar tot, sau cel putin nu toate in aceeasi luna, dar ceva-ceva tot vei reusi. Viseaza, spera, fa planuri, ele atrag materializarea gandurilor tale!

[DESTIN] BEA 1968. BOGDAN ESTE DEJA LA A DOUA RELATIE IN 3 LUNI DE ZILE. CAND SE VA OPRI SI VA VENI ACASA!? - Nu prea vad ca se linisteste, el e un om facutr sa exploreze, sa dea sufletele altora peste cap, ca atare mi-e teama ca o va mai tine asa o vreme indelungata. Poate peste vreo 4-6 luni cresc sansele de a se intoarce acasa, ca atare atrage-l tu cu inima si gandurile pozitive, nu-l acuza. Cheama-l cu inima deschisa, in rugaciunile tale! Depinde enorm de forta de atractie a gandurilor tale bune!

[DESTIN] BOBI 1975 VOI AVEA COPII? - Nu e clar, sunt ceva probleme in acest sens, ori e o problema la tine (un blocaj karmic). ori nu se va intampla cu actuala ta partenera.

[DESTIN] C.T. 1980 CUM VA FI LA SERVICIU IN URMATOARELE 12 LUNI? - Lucrurile arata mai bine. Poate doar urmatoarele 2 luni sunt ceva mai oscilante, ba sus, ba jos, nereusind sa tii sub control niste aspecte dezechilibrate ce au la origine niste neintelegeri, dar dupa aceste 2 luni va fi mai bine, se calmeaza spiritele si incep sa apara perspective imbucuratoare.

[DESTIN] DIA 1980 CAND O SA SCHIMB JOBUL ACTUAL SAU O SA GASESC UN AL 2 LEA JOB CA SA POT SA MA DEZVOLT IN DOMENIUL IN CARE DORESC? - Mult mai probabil sa gasesti un al doilea job, cam in urmatorii 2 ani, poate nu chiar unul full time, ci e ca si cum, dupa serviciul actual, mai faci ceva timp de vreo 2 ore care sa iti ofere un ban in plus. Dar asta te va si obosi foarte tare!

[DESTIN] ELA 1968 CAND VOI INCEPE O RELATIE DE LUNGA DURATA,EVENTUAL CASATORIE ? MULTUMESC - Pana la casatorie e posibil sa mai ai doua relatii, deci nu primul care apare e si cel cu care ai sanse sa te casatoresti. Asta s-ar putea intampla pe parcursul urmatoriilor 4-5 ani.

[DESTIN] ELA 1968 PRIETENIA CU E  ARE VIITOR? VOM AVEA O RELATIE ADEVARATA,FRUMOASA? - Pana la un punct da, poate fi o relatie fruimoasa, dar anul viitor, cel mai probabil, veti trece printr-un mare hop, care poate fi legat de o alta femeie - se va forma un triunghi acolo, el avand de ales probabil intre doua femei. Daca depasiti acel hop, poate veti duce mai departe relatia cu bine, dar nu e deloc simplu.

[DESTIN] ELENA 1972 MAI POT FACE CEVA PT A-MI INTOARCE SOTUL INFIDEL ACASA? - Da, se mai poate face ceva, dar ti se cere tie inittaiva, curaj, ambitie, sa ii oferi lui ceva nou, ca si cum ati lua-o de la zero. Daca mergi pe aceeasi cale ca pana acum, greu de crezut ca poate reporni motorul, de aceea e nevoie de o idee noua, care sa ii ofere lui dorinta, atractia, interesul de a reincepe. Si sa ierti, sa uiti, sa treci peste ca si cum nu s-a intamplat nimic, adica sacrificii.

[DESTIN] FLORIN 1976-CAND SE VA INTOARCE SOTIA LA MINE. SUNTEM SEPARATI. MULTUMESC - Se intioarce daca cel "vinovat" de aceasta situatie recunoaste cu mana pe inima ca a gresit. Daca la mijloc e o minciuna, cel mintit are nevoie de timp pentru a avea din nou incredere, ca atare cel vinovat trebuie sa o ia de la capat pentru a redresa situatia. Sunt sanse dar totusi anul viitor e cel mai dificil. Daca nu va despartiti definitiv in 2016, atunci sunt sanse ca in 2017 sa fiti un cuplu din nou bine inchegat, cu inca o proba depasita, dar anul viitor e critic...

[DESTIN] IBOLYA 1979 CAND IMI VOI INTALNI SUFLETUL PERECHE SI VOI FI FERICITA? - Urmatorii 2 ani cresc sansele ca tu sa cunosti fericirea, dar poate mai ales candva in preajma anului 2019 vei putea spune cu mana pe inima ca totul e frumos si bun in viata ta.

[DESTIN] INA 1970 CAND SE VA TERMINA COSMARUL PRIN CARE TREC? DE CE SOTUL MEU IMI FACE ASTA? - Nu as putea spune ca lucrurile se linistesc prea curand, e un demers de foarte lunga durata, poate dura si 4 ani pana cand te vei linisti. Orgoliul masculin si egoul puternic , dornic de suprematie, al sotului tau sunt vinovate de toata situatia. Te afli intr-una din cele mai dificile perioade din viata ta dar care... nu s-a terminat inca. Rezista, aduna-ti fortele si lupta, nu te lasa coplesita, s-ar putea sa mai ai de tras in urmatorii 4 ani, intr-un fel sau altul. Viitorul arata bine, dar nu cel foarte apropiat...

[DESTIN] INA 1970 CE VREA SOTUL MEU DE LA F.S.? CE VREA EA DE LA EL? SE INTALNESC, II CUMPARA CADOURI SCUMPE, MERGE LA EA ACASA. - Vrea distractie, vrea sa seduca, sa se simta liber sa faca ce vrea. Vrea sa-si incerce norocul. Iar ea e diuspusa sa incerce si ea. Ii alimenteaza si ei niste vise.

[DESTIN] INA 1970 CE VREA SOTUL MEU DE LA L.H.? CE VREA EA DE LA EL? SE INTALNESC ZIUA, SE INTALNESC SEARA SA ALERGE IMPREUNA. DESI EA STIE C - Aici nu e chiar o aventura, e un fel de ego masculin care se simte bine umflat, probabil ea il admira si ii apreciaza niste calutati, si asta il face pe el sa se dea mare, sa se simta cocos in compania ei. Dar nu va dura mult aceasta asa zisa relatie, ea cred ca e cu cineva.

[DESTIN] IULIA 1986 CAND MA VOI ANGAJA LA UN ALT LOC DE MUNCA?  - Nu se intrevede prea curand o astfeld e schimbare, cel putin nu in urmatorul an. Cred ca urmeaza sa mai inveti ceva care sa iti schimbe apoi si perspectivele profesionale in viitor.

[DESTIN] IZABELA 1979.VOI AVEA COPII?  - Varsta de 38 de ani ar putea aduce un eveniment important in acest sens in viata ta, ca atare continua sa speri si sa chemi acel copil in viata ta. Sunt mari sanse sa apara!

[DESTIN] LUCIA 1960 RELATIA DE 11 ANI CU GABI NU MAI ME - Mesajul tau a ajuns incomplet. Dar daca intrebarea e legata de viitorul relatiei cu Gabi, atunci raspunsul meu e urmatorul: sunt mari sanse sa faci relatia sa mearga mai departe, dar e nevoie de ceva nou intre voi, probabil e un fel de rutina, de plictiseala, si ar avea nevoie - relatia - de putin elan, de aer proaspat. Cauta ceva care sa ii atraga din nou atentia lui Gabi, sa il faci sa se reindragosteasca de tine, ceva care sa ii inspire incredere si siguranta. Se poate redresa situatia, cu rabdare, calm, optimism, bucurie de a trai, iubire multa si gandire pozitiva.

[DESTIN] MELINDA 1980 -CAND VOI RAMANE INSARCINATA. AM PROBLEME SI NU POT RAMANE GRAVIDA. MULT UMESC - Greu de dus la capat acest lucru, va fi un demers de durata si cu mult efort din partea ta, dar sansele exista totusi. Insista, continua sa speri, sa te rogi, pentru ca sansele cresc in urmatorii 2 ani. Ar fi nevoie de o schimbare in regimul tau de viata, ba chiar si in cel alimentar, e posibil sa consumi niste alimente cu efect alergic asupra ta, care nu iti fac bine. care sa pot oglindi si asupra fertilitatii tale. Informeaza-te mai mult cu privire la acest aspect. E ca si cum problema nu e neaparat de sanatate, la tine, ci de energii inconjuratoare: cele pe care le consumi prin mancare sau bautura (elimina unele substante care nu iti fac bine), sar si energiile din casa. Schimba ceva in casa, mobila dintr-o parte in alta, renoveaza, schimba chiar si locuinta daca se poate, pentru ca exista in jurul tau ceva care iti provoaca un fel de alergie care nu te lasa sa ramai insarcinata.

[DESTIN] ROXANA 1989 CE SE VA PETRECE IN VIITOR INTRE MINE SI D? L AM CUNOSCUT ACUM CATEVA LUNI INTR UN CONTEXT PROF - Nu cred ca se leaga ceva solid, intim, profund, intr-un final nici nu cred ca va exista o relatie apropiata. E cel mult o prietenie, colegialitate, colaborare, dar nu vad ca ar fi ceva de suflet aici.

[DESTIN] ROXANA 1989 CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL?SUNT PE DRUMUL CEL BUN? - Da, esti pe drumul cel bun, dar e nevoie de efort si rabdare inca, pana ajungi la un nivel care sa te implineasca pe deplin. Mai vin cativa ani incerti, cand nu te vei simti foarte sigura pe tine, dar viitorul arata bine, mai mult dupa varsta de 30 de ani. Pana atunci efort, vointa, munca, energie!

[RELATII] ALIS 1985 F + 1943 M ELEV-PROF. I-AM FOST MAMA? - Nu va leaga o relatie de familie in alta viata, dar ati avut multe incarnari anterioare, inca din vremea Atlantidei si pana in perioada imperiilor greco-romane. Ati fiost spirite libere, fara granite, care umblau unde doreau, si in toate aceste peregrinari continue, voi doi v-ati tot confruntat. Cel nascuta in 1943 in aceasta viata a avut un rol mai degraba de critic pentru cel nascut acum in 1985, mereu l-a oprit din elan, l-a criticat, deci i-a fost mai degraba inamic, decat prieten. Cel nascut in 1985 acum nu a fost un om tocmai corect, a fost mincinos, hot, si de aceea, probabil celalalt a tot incercat sa ii atraga atentia asupra faptelor sale incorecte, ceea ce a generat intre ei o lupta continua. L-a cicalit intruna, a tot incercat sa il educe inca din vietile anterioare, dar celalalt nu a ascultat. In aceasta viata iata, lucrurile revin cumva in atentie ca atunci, in care profesorul de acum se simte obligat sa il invete pe elevul sau de acum ce e bine. Daca acum reuseste sa se respecte reciproc, inseamna ca sunt pe drumul cel bun spre echilibrarea karmica.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] AURELIA 1950 + ALEXANDRU FLORIN  - Intre voi, a fost o iubire neimplinita, prin secolul 16, prin zona mediteraneana. Posibil sa fi fost de acelasi sex amandoi atunci: Aurelia femeia, Florin barbatul. Din pacate relatia voastra de iubire nu s-a consumat, nu a ajuns prea departe, pentru ca unul din voi a plecat, l-a parasit pe celalalt, renutand la iubire pentru bani. E posibil de fapt ca cineva sa se fi opus iubirii voastre, cineva care v-a separat, probabil un parinte s-a interpus intre voi si l-a obligat pe unul din voi sa se casatoreasca cu altcineva, probabil din unele interese materiale. Totusi, nu v-ati purtat pica unul altuia dupa aceasta despartire, pentru ca atrat cat a durat, relatia a fost frumoasa si v-a facut fericiti, dar ulterior fiecare dintre voi si-a gasit jumatatea in alta parte, deci nu se poate spune ca, prin aceasta despartire, ati ramas cu datorii neachitate. Dimpotriva, despartirea voastra de atunci a fost corecta, pentru ca asa fiecare a ajuns alaturi de cel fata de care avea o misiune mai importanta de implinit.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] AURELIA 1950 + ALEXANDRU GHEORGHE - V-ati mai intalnit demult, undeva in zorii primului mileniu, undeva prin secolul 1, deci foarte demult, de atunci probabil nemaiavand ocazia de a va intalni. Ati fost tot femeie barbat, dar invers decat sunteti acum si v-a legat o relatie de scurta durata, ca si cum v-ati intalnit in timpul unei calatorii. In timpul acestei calatorii (priveste calatoria la nivelul acelui secol, deci putea fi o calatorie ce dura si luni intregi) cel care era atunci Alexandru s-a imbolnavit, a trecut printr-o mare rascruce in care viata sau sanatatea i-au fost in pericol. Cea care era Aurelia atunci - barbat fiind - a intrervenit salvator salvandu-i viata celui aflat in pericol. Ca atare va leaga o relatie legata de sanatate, de vindecare, de interventie salvatoare spre binele celuilalt, dar totusi acea interventie a ramas cumva nerecompensata. E ca si cum cel vindecat/salvat a disparut ulterior fara a multumi macar, ca atare e posibil ca acum Alexandru sa fie nevoit sa ofere ceva in schimb, sa vina si el acum in slujba Aureliei cu un serviciu, cu un gest, cu un sfat care sa ii fie ei de mare ajutor intr-un moment greu. [www.acvaria.eu]

[RELATII] SILVIA MARILENA 1980 F + 1923 M - NEPOATA-BUNIC - Ati avut o relatie de iubire, probabil chiar a exista o casnicie - sau macar s-a pus problema casatoriei - si v-ati mai intalnit de vreo 2 ori in ultimele 2 milenii, avand relatii de lunga durata, dar deloc simple. Undeva prin secolul 14, Silvia a fost femeie si bunicul de acum barbat. El a fost un fel de cavaler, ostas in acele vremuri si s-a indragostit de cea care era Silvia atunci, dar relatia lor a fost foarte dificila, probabil din cauza misiunilor militare in care soldatul tot trebuia sa plece. Aproape ca nici nu au locuit prea mult timp impreuna, soldatul fiind mereu nevoit sa plece la lupta. Fiind mereu plecat, nu i-a oferit iubitei/sotiei sale prea multa stabilitate si siguranta, aceasta ramanand acasa asteptand si nevoita sa se descurce mereu singura. In aceasta viata e foarte posibil ca relatia lor sa aiba rolul de a va oferi unul altuia siguranta, de a fi impreuna cat mai mult timp pentru a va oferi iubire, afectiune, poate chiar si lucruri foarte materiale, pentru ca timpul in care ati fost impreuna in alta viata a fost foarte putin. Daca acum ati avut ocazia de a petrece mai mult timp impreuna, atunci v-ati echilibrat datoriile karmice. Daca bunicul ti-a lasat si ceva foarte concret (o mosternire), atunci cu atat mai bine, semn ca a reusit in cele din urma sa iti ofere ceva care sa iti inspire sentimentul ca esti acasa, ca esti in siguranta, ca te ocroteste. Daca intre voi a fost deci o relatie care tie Silvia ti-a inspirat siguranta si ocrotire, inseamna ca intalnirea voastra de acum a avut rolul de a va ierta. [www.acvaria.eu]

[RELATII] SILVIA MARILENA 1980 F +1978 M - FOSTI IUBITI - Ati trait mai multe vieti impreuna, sub diverse roluri, dar una din aceste intalniri mai importante a avut loc acum vreo 600 de ani. V-ati intalnit in timpul unei calatorii, amandoi calatoreati dintr-o parte in alta a lumii - erati amandoi marinari de exemplu, sau carausi, sau calareti - perioada in care intre voi s-a legat o prietenie de mare incredere. Unul din voi avea un copil si pentru ca in timpul uneia din aceste calatorii a patit ceva major, i-a cerut celuilalt sa aiba grija de copilul sau mai departe. Lucru care s-a si intamplat, s-a tinut de cuvant, i-a crescut celuilalt copilul cu succes, implinind visul celui mort de a face un om din copilul sau. Acel copil poate reveni acum in viata amandurora, ori faceti voi doi un copil, ori tot un copil are o oarecare legatura cu povestea voastra (de ex Silvia a vrut sa faca copii si iubitul nu, sau invers). Totusi, copilul din aceasta viata nu are un rol pozitiv asupra voastra, asupra relatiei voastre, fiind mai degraba o proba de incercare. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA]  EUGENIA 1958 - Intr-o viata anterioara - nu demult, probabil in secolul XIX - ai fost barbat, un om sensibil, talentat, un artist care s-a dedicat doar artei sale. Ai fost mai tot timpul pe drumuri, nu ai avut un loc al tau unde sa iti infigi radacinile, ci mai toata viata ai fost prin diligente mutandu-te dintr-un loc in altul. Ai facut niste legaminte in viata anterioara, legaminte care e posibil acum sa te opreasca sa-ti atingi anumite scopuri, ca atare iti recomand sa te dezlegi singura de legamintele din viata anterioara. Gata, ele au trecut, si pentru ca in viata anterioara nu ai ajuns la indeplinirea lor, ai tendinta de a le duce dupa tine si in aceasta viata, dar acum ar putea fi sub forma de probe, de blocaje, de mari hopuri de trecut., Nu e nevoie de niciun ritual anume pentru a te dezlega de ele, ci spune-ti tie, singura, ca te dezlegi de orice legamant pe care l-ai facut in vietile anterioare, orice legamant care acum te tine inca legata de acea viata si nu te lasa sa evoluezi. Altfel vei tot duce dupa tine iar si iar in cine stie cate alte existente acelasi juramant. Ti-ai spus probabil, in alta viata, ceva de genul "niciodata nu o sa mai..."(cuvinte ca niciodata sau totdeauna au efect de juramant), indiferent care a fost verbul pus dupa niciodata, dar din cauza acelui legamant acel lucru jurat atunci se intampla iar si iar. Ceva de genul: niciodata nu o sa mai iubesc, niciodata nu o sa mai lupt pentru bani, niciodata nu o sa mai cred in oameni etc. Concentreaza-te asupra acestei dezlegari si elibereaza-te! [www.acvaria.eu]

[INGERI] GEORGIANAX 1983 DE CE A INTRAT SI A IESIT DIN VIATA MEA V? - Rolul lui a fost unul esential pentru destinul tau, ar fi trebuit sa fie o joaca, o aventura, o etapa vesela din viata ta in care sa te simti bine, sa experimentezi iubirea, sa vezi ce simti, dar nu pentru a cladi ceva major. El te-a invatat ceva ce iti va fi de folos la o viitoare relatie, prin el te-ai descatusat de unele blocaje, prin el te-ai vindecat de unele puncte fragile, deci rolul lui a fost acela de vindecator cu conotatii karmice: vindecand, reparand, echilibrand o serie de aspecte sensibile pe care le duceai dupa tine din alte vieti. Nu privi inapoi nici cu regret, nici cu dor, nici cu suferinta, ci priveste ca un copil care se uita inapoi la primii sai ani de viata, spre copilarie, spre tot ce a invatat in acei ani in care s-a simtit, pentru o vreme, ocrotit, fara griji, fericit. Dupa care a trecut la etapa urmatoare, in faza de adult, in care trebuie sa puna in practica tot ce a invatat. Asa a fost si relatia voastra: scoala prin care ai trecut si ai iesit cu multe lectii invatate. [www.acvaria.eu]

[INGERI] GEORGIANAX 1983 DE CE NU POT OBTINE SOTUL DORIT? - Dar cine spune ca nu il vei obtine? Aici nu te gandi la X, Y sau Z, pentru ca nu asta inseamna sa obtii ce doresti. Tu trebuie sa obtii ce e pentru tine, pentru ca nu intotdeauna ceea ce doresti e si potrivit pentru tine. Ca atare ai incredere in ce ti-e scris acolo sus, pentru ca ce e pentru tine va aparea la momentul potrivit in destin. Daca nu ai astepta, cum ai trece prin atatea lectii de viata? Vei avea familia ta, fii sigura de asta, ea e deja decisa acolo sus in ceruri, ai venit pe pamant cu o istorie deja scrisa, doar ca asteptarea are si ea un rol. In tot acest timp nu trebuie sa astepti nici pasiv, nici suferind, nici intrebandu-te unde e, ci sa-ti traiesti viata activ, creativ, intens, convinsa ca tot ce ridici tu in acest rastimp va avea un rol major atunci cand sotul potrivit va fi alaturi de tine. Deci cladeste mai departe cu incredere! [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] DIA 1980 - Rolul tau in aceasta existenta este acela de a primi si darui frumos, de a trai prin si pentru muzica, arta, lucruri placute sufletului, ca atare, o cariera intr-un domeniu artistic ar fi fost de preferat. Daca nu ai insa nicio legatura cu arta (in special cu muzica), inseamna ca muzica are un rol in destinul tau, de parca de acolo vine inspiratia, energia pozitiva,  fericirea, curajul, deci inconjoara-te permanent de muzica in tot ce faci, dar nu orice feld e muzica ci muzica celesta, frumoasa, armonioasa, clasica, de concentrare, de meditatie etc. Daca nu ai descoperit-o inca, incearca sa faci asta de acum, incepe cu muzica ce iti inspira glasuri de ingeri. Daca insa preferintele tale se indreapta spre alt gen de muzica, fa tot posibilul sa schimbi macazul spre o muzica de vibratie inalta. Tu ai o legatuira speciala cu ingerii iar ei tie iti vorbesc prin intermediul muzicii, atat prin starea pe care ti-o creeaza, cat si prin versurile pe care le auzi, ca atare acorda mai multa atentie versurilor. De multe ori ingerii iti transmit informatii sau invataturi prin melodiile ascultate, iar misiunea ta de viata poate fi la un moment dat descrisa foarte bine intr-un cantec preferat. Poate ai un cantec drag sufletului: asculta-i versurile pentru ca e posibil ca textul sa aiba legatura directa cu rolul tau pe aceasta lume. Ori de cate ori esti in impas, lasa muzica sa te inspire! Ori de cate ori esti bolnava, lasa muzica sa te vindece! Ori de cate ori nu stii incotro s-o iei, lasa ingerii sa iti vorbeasca prin ingeri. Misiunea ta personala in aceasta viata e direct legata de descoperirea si promovarea muzicii ori asupra ta, ori asupra altora (profesor de muzica, DJ, critic muzical, sau pur si simplu sa asculti muzica in timp ce lucrezi).  Te ajuta si pe tine si faci si altora bine, chiar daca ei nici nu aud muzica aceea. [www.acvaria.eu]

[CUPLU] MIHAELA DANIELA21.07.1980 EA + 01.04.1979 EL
EA - RAC, Junon in FECIOARA, MAIMUTA DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - BERBEC, Junon in BERBEC,  CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC  + BERBEC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CALCUL] ALEX 14.06.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ARON 11.02.1976 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

ARON 11.02.1976 - Am primit aceste date fara alte specificatii? La ce rubrica ati trimis mesajul, cu ce solicitare? Trimiteti din formularul de contact de aici www.contact.acvaria.com - care e de fapt intrebarea sau solicitarea dv.

[CALCUL] IBOLYA 29.04.1979 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] OLIVIA 23.04.1985 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] SIMONA 23.11.1998  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®