ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII SEPTEMBRIE 2016
Ultima actualizare a acestei pagini: 21 octombrie 2016 11:51

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1-30 SEPT. 2016
ASTRO-CALCUL - 1-30 SEPT. 2016
CICLURI PLANETARE - 1-30 SEPT. 2016
CUPLUL, PE SCURT - 1-30 SEPT. 2016
CURIERUL DESTINULUI 1-30 SEPT. 2016
MARILE HOPURI
- 1-30 SEPT. 2016
MARILE SCHIMBARI - 1-30 SEPT. 2016
MESAJE ANGELICE
-
1-30 SEPT. 2016
MISIUNEA PERSONALA
1-30 SEPT. 2016
MISTERELE NOPTII
- 1-30 SEPT. 2016
PERIOADE KARMICE - 1-30 SEPT. 2016
RELATII KARMICE -
 1-20 SEPT. 2016
UN SFAT PRIETENESC
-
  1-30 SEPT. 2016
VIATA ANTERIOARA - 1-30 SEPT. 2016

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna SEPTEMBRIE 2016

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN]
[CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE] [VIS]

--AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII SEPTEMBRIE 2016--

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 SEPTEMBRIE 2016
(Mesaje angelice/INGERI. Viata anterioara, Curierul destinului/CURIER)

[RELATII] ALINA ALEXANDRA 1988 + 1986 FOSTA IUBIRE (PRIMA DE FAPT) - Undeva prin secolul XI, voi doi v-ati mai intalnit trecator intr-o calatorie. El era un baiat orfan, parasit, al nimanui, si, pe parcursul acelei calatorii, tu, care erai o femeie cu stare, cu putere in societatea acelor vremuri, ai luat acel copil de pe drumuri si l-ai dus la o manastire, unde a crescut si astfel a fost salvat. Ulterior, el a devenit soldat, ostas, dar practic viata i s-a schimbat din momentul cand femeia cea bogata - poate era chiar stareta acelei manastiri - l-a cules de pe drumuri si i-a oferit un sens in viata. Posibil ca si el, acum, sa isi fi intors cumva serviciile, oferindu-ti si tie ceva ce ti-a schimbat ulterior sensul sau modul de a gandi.

[RELATII] ELENA 17.09.1989 F + EMILIA 17.04.1965 F - PARINTE - Voi doua va stiti de foarte multa vreme, inca de pe vremea Atlantidei, cand traiati intr-un templu. Elena era preot, oricum un lider al acelui templu, ce detinea toata puterea in mainile sale, dar era si inteleptul societatii pe care o conducea, figura autoritara a acelui loc. Emilia era un baiat cu fire duala, schimbatoare, un om greu de inteles de ceilalati, care era probabil blamat de societate tocmai pentru era considerat un ciudat. Singurul care l-a inteles corect a fost acel preot, care si-a gasit timpul necesar sa il asculte pe acel baiat si apoi sa ii ofere sfaturi folositoare pentru ca el sa-si gaseasca un drum. Inteleptul templului i-a calmat nervozitatea, agitatia, si i-a oferit un sens de mers, care l-a linistit, l-a adus pe drumul cel bun, i-a oferit niste lectii de viata care l-au ajutat sa se maturizeze.

[RELATII] FELIX 1985 M + OMNIA 1985 F (SOTI) - Voi doi v-ati mai cunoscut si undeva in zorii civilizatiei, undeva in Egipt. Amandoi ati fost barbati in acele timpuri, Omnia era un spirit de artist, un om liber, care umbla din loc in loc doar de dragul artei sale. Probabil era chiar decorator de temple egiptene - nu ai atractie spre templele egiptene? - in timp ce celalalt era preot in acele locuri. Ati avut multe conflicte voi doi, dar probabil erau minore, pornind de la parerile si gusturile fiecaruia din voi cu privire la ceea ce trebuia sa picteze artistul. Acum e posibil sa va lege un alt proiect comun in care unul din voi sa se manifeste mai intens, ceva creativ, ceva care sa il ajute pe unul din voi sa se exprime, sa straluceasca.

[RELATII] MARIA 1970 + 1979 RELATIA ACTUALA IUBIT-IUBITA - Va stiti de acum vreo 6 secole, cand el era un om bogat, cu bani, caruia ii placea sa adune in preajma sa diversi artisti, carora sa le sustinea opera. Tu era unul din acei artisti, unul cu mai multe talente, care l-a cucerit pe cel bogat si care a tot inercat sa ii cumpere serviciile. Totusi, desi la inceput a beneficiat de favorurile financiare, artistul s-a saturat la un moment dat de nazurile bogatasului, chiar daca era sponsorul sau principal, si s-a ridicat impotriva sa, transformand o relatie la inceput rentabila intr-o reala fobie vizavi de bani, de bogatasi. In aceasta viata voi doi trebuie sa va apreciati reciproc fara ajutoare materiale, sa va sustineti unul altuia calitatile si valorile, neconditionat si sincer.

[RELATII] SORINA 1986 F + 2016 F - MAMA-FIICA - Voi v-ati mai intalnit in trecut in acelasi mediu, in acelasi sat. Erau vremuri grele, dar voi erati mai avuti, si intre voi s-a creat o lupta de orgolii si de putere incercand mereu sa va subminati unul altuia autoritatea - barbati fiind amandoi. Nu v-ati putut intelege, toata viata v-ati atacat, v-ati facut rau, desi nimeni nu intelegea de unde provine neintelegerea voastra. Probabil era un conflict legat de proprietati, de averi, de pamanturi. V-ati intalnit in aceasta viata pentru a invata sa treceti peste probleme fara sa va masurati orgoliile, puterea sau suprematia, sa fiti la acelasi nivel, sa nu faceti comparatii una cu alta, poate de aceea vi s-a dat pozitia de mama-fiica, si nu de doi adulti care ar putea reincepe lupta pentru suprematie si acum.

[RELATII] SORINA 1986 F + 1979 M - SOTIE-SOT - Voi doi ati mai fost casatoriti si in alte vieti, dar intr-una din aceste casnicii, voi doi ati fost casatoriti cu forta, nu v-ati iubit, ceea ce a generat ostilitate intre voi. Tu ai suferit enorm atunci, nu te-ai putut obisnui cu ideea ca esti casatorita din traditie sau din obligatie, si ai incercat sa iti abati gandul de la nefericirea ta folosindu-te de banii lui. El a murit repede totusi, astfel incat tu ai ramas vaduva, cu bani, ceea ce ti-a oferit sansa de a-ti trai viata in continuare fara griji, libera de acele chinuri din timpul casniciei. Ba chiar e posibil sa te fi casatorit din nou, abia cea de a doua casatorie fiind cea cu omul sortit tie, potrivit destinului tau. cum v-ati reintalnit pentru a invata si lectia iubirii, a cooperarii, a reciprocitatii, a traiului in doi.

[RELATII] TATIANA 1955 F+ 1954 B-CUPLU CASATORIT - V-ati mai intalnit in trecut ijn vremuri foarte grele, de foamete si saracie. Ea era atunci un fel de calugarita, dar care a pacatuit prin faptul ca a adus pe lume un copil. A fost alungata din manastire pentru fapta sa, lucru care a inrait-o foarte mult. Copilul probabil era el, sotul de acum, dar intre ei nu a fost o relatie buna, de parca femeia a dat vina pe acel copil pentru ca i-a stricat viata. Posibil insa ca acel copil sa nu fi trait mult, pentru ca vremurile erau severe. V-ati regasit acum pentru a invata sa va apreciati unul pe altul, de a nu gasi vini pe care sa le aruncati unul asupra altuia pentru propriile greseli.

[RELATII] TIAANA 1969 F + 1978 B - IUBITA-IUBIT - In alta viata, tu ai fost foarte importanta in destinul iubitului tau, el fiind barbat si atunci, iar tu tot femeie. Erai o femeie cu stare, cu pozitie, cu un rol in societate, o femeie inteleapta care l-a invatat foarte multe pe acel barbat, care si atunci era mai tanar decat tine. Tu i-ai fost un fel de mentor, de ghid, un binefacator in viata lui, pentru ca a depins cumva de tine pe mai multe planuri. Tu l-ai salvat, i-ai dat un rost, ai avut grija de el, dar el nu a stiut sa isi arate suficient de profund recunostinta, disparand la un moment dat din viata ta, lucru care te-a indurerat enorm.  V-ati regasit acum pentru a invata sinceritatea, angajamentul, pentru ca niciunul sa nu mai profite de celalalt.

[INGERI] CLAUDIA 14.03.1976 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A DOBANDI ECHILIBRUL SI ARMONIA INTERIOARA? - Ingerii iti transmit: relaxeaza-te! Joaca-te un pic! Cauta ce iti face tie placere si ocupa-te cu pasiune de acel lucru. Daca nu ai o pasiune, cauta una, dar una care sa iti dea bucurie, libertate de miscare, de exprimare, chiar ceva ce nici nu corespunde varstei tale, dar ceva care iti umple sufletul si timpul liber. Poate nu ai in viata ta ceva care iti incarca inima de energie pozitiva, de aceea trebuie sa cauti ceva care, macar uneori, macar o ora pe saptamana, macar pe alocuri, sa te rupa de griji si probleme si sa-ti readuca zambetul pe buze. Ai nevoie de ceva ce numai copiii stiu sa simta: putina joaca!

[INGERI] DANIELA 1978 CUM AS PUTEA SA REVARS IUBIREA MEA IN RELATIA CU EL,DACA EL A ALES DIVORTUL?CUM MAI PUTEM REAPRINDE IUBIREA,DIVORTATI FIIND? - Ingerii iti transmit: daca aveti copii, spiritul de familist poate fi o cale de a ajunge din nou in inima lui. Deci implical mai mult, cu inima, in educatia si cresterea copiilor vostri, daca ii aveti, sau, daca nu ii aveti si ati discutat vreodata despre asta, poate tot la aceasta coarda sensibila ai mai putea umbla. Posibil ca doar copiii sa mai fie cei care va pot aduce laolalta, ca atare cauta o cale de a-l atrage mai mult in acest plan, ca tata al copiilor vostri prezenti sau - eventual - viitori. Sau mai mult, cere-i sfatul permanent, la lucruri care sa ii dea lui importanta, sa il faca sa se simta util, important, solicuiat, sa se simta calauza ta de incredere in lucrurile pe care ai vrea sa le faci (cu el sau fara el).

[INGERI] OANA 1985 MAI EXISTA VREO SANSA SA POT RELUA RELATIA CU MIHAI, FOSTUL SOT? MAI ARE ACESTA SENTIMENTE PENTRU MINE? - Ingerii iti transmit: cel mai bine e sa te lasi dusa de val, fara sa vaslesti tu neaparat intr-o anumita directie. Singura cale de a ajunge totusi undeva e sa mergi in deriva, fara directie, fara a impune tu neaparat o directie clara. Daca e sa ajungeti undeva, cu atat mai bine, dar deocamdata cere de sus ca valul sa te duca acolo unde speri. In acest moment nu as spune ca mergi in aceasta directie - de a-l recastiga pe sotul tau - dar fii sigura ca, oriunde te duce valul, e exact cel mai bun lucru pentru tine, indiferent unde duce. Mergi unde te duce apa, dar fii totusi atenta la optiuni, nu e neaparat el singura optiune!

[VIATA ANTERIOARA] CALIN 1985 - Ai fost femeie in alta viata, o femeie maritata cu copii, scriitoare la vremea respectiva. Iubeai in secret pe cineva, era o iubire imposibila, ce te facea foarte nefericita, dar tocmai nefericirea aceasta a stat la baza unor romane de dragoste pe care le-ai scris atunci. Te-ai nascut in aceste timpuri pentru a invata sa comunici mai clar, mai bine zis sa inveti sa transpui in fapte ceea ce mintea ta creeaza, sa devii mai concis, mai concret, mai practic in tot ce vrei sa transmiti, sa iti depasesti propriile limite in a-ti exprima ideile, parerile, emotiile, dorintele, pentru ca in alta viata le-ai tinut ascunse, sperand ca, prin scris, sa fie intelese.

[DESTIN] A.M. 1977 SUNT CHEMATA CA MARTOR INTR-UN DOSAR. SE TERMINA CU BINE? - Si da si nu, adica sunt unele aspecte care se vor rezolva cu bine, dar sunt si unele aspecte, momentan neclare, care pot sa iti dea batai de cap. E mult tres aici, si care va creste in curand, dar vei trece cu bine.

[DESTIN] ABBA 1986 CUM VOR MERGE LUCRURILE PT MINE LA JOBUL ACTUAL,VOI FI APRECIATA/PROMOVATA SAU APAR LUCRURI NEGATIVE, CONCEDIERE ETC? - Viitorul arata bine, nu se anunta nimic grav, ci cumva se mentin aspectele deja cunoscute, deci cam cum a fost in ultima perioada tot asta se va mentine. Totul merge intr-o directie buna, dar cu ceva probleme minore pe parcurs, usor de trecut.

[DESTIN] ABBA 1986 MA VOI CASATORI LA ANUL, ESTE IUBITUL MEU PERSOANA DESTINATA MIE SI VOM AVEA O CASNICIE BUNA? - Vine un moment mai dificil intre voi - daca nu cumva a si avut loc de curand - de care depinde mai apoi viitorul relatiei voastre. Sunt sanse de casatorie, dar totusi exista acel hop inainte care va cere mult de la voi doi.

[DESTIN] ABBA 1986 STAU IN STRAINATATE,INSA NU M.AM DUS PT BANI,CI PT CA AM AVUT O OPORTUNITATE. CE AR TB SA FAC ACUM, S MA INTORC IN RO SAU SA RAMAN? - Ambele variante au si avantaje sid ezavantaje, de aceea nu te grabi inca sa decizi, mai astepta o vreme, pentru ca va aparea ceva ce te va ajuta sa te decizi asupra uneia din aceste variante. Poate ceea ce tu vrei cel mai mult.

[DESTIN] ABBA 1986 VIITORUL MEU SOT A, RAC VA AVEA STABILITATEA FINANCIARA PE CARE SI.O DORESTE?MOMENTAN DPDV FINANCIAR LUCRURILE NU STAU BINE PT EL - Trecator, ba sus, ba jos, nu as zice ca se anunta vremuri foarte bune deocamdata, va trage tare pentru succesul lui financiar, dar peste vreo 3 ani va fi mai bine.

[DESTIN] ALINA 1977 VOI AVEA UN VIITOR CU RAZVAN? - Sansele exista, dar nu sunt foarte mari, pentru ca sunt inca niste aspecte pe care nu le stii si care pot genera tensiuni in relatia voastra. Ai rabdare, mai sunt inca multe de rezolvat/invatat intre voi pana la avea relatia perfecta pentru un viitor comun.

[DESTIN] ALINA 1988 AM DESCHIS UN MAGAZIN CU SOTUL IN AUGUST SI MOMENTAN NU MERGE ASA CUM NE DORIM.VA FI EL PROFITABIL PANA LA URMA? - E cu suisuri si coborasuri aici, adca ar putea fi luni foarte bune, luni mai putin bune. Posibil sa nu fie chiar in cel mai bun vad sau ar fi nevoie de ceva nou in acea locatie - poate chiar complet alta locatie - de parca locul nu e cel mai bun. Poate sa mearga bine pana la urma, dar primele 6 luni sunt instabile.

[DESTIN] ANA 1980 CE VIITOR AR AVEA O RELATIE CU T, SIMT CA E SUFLETUL MEU PERECHE - Poate fi ceva frumos si intens aici, dar priveste totusi relatuia cu multa ratiune si claritate, nu lasa doar iubirea sa te orbeasca, pentru a nu astepta ceva ce nu poate exista intre voi. El merita increderea ta, dar relatia va mai trece prin cateva momente dificile, stresante.

[DESTIN] ANDREEA 1969 MA VOI MPAC CU MARIUS? MA VA IERTA? VOM FI MPREUN PANA LA URMA? - Sentimentele ar mai fi, dar se racesc totusi, nu cred ca mai poate fi ce a fost, s-a distantat, s-a detasat, nu mai e acelasi interes. Vei depasi situatia, caci sansele de a merge mai departe impreuna sunt foarte mici.

[DESTIN] CERNAT COSTEL 29.10 1989 - Care e intrebarea dv.??? Ati trimis la rubrica DESTIN dar fara nicio intrebare clara!

[DESTIN] CRISTINA 1981 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - In urmatorii 3 ani sunt mari sanse sa intre efectiv in viata ta omul langa care sa construiesti o relatie de viitor. Cel tarziu pana in 2020, ar trebui sa fii casatorita.

[DESTIN] CRISTINA 1981 CE SIMTE M PENTRU MINE SI CUM VA EVOLUA RELATIA NOASTRA? - Sunt sentimente frumoase aici, pare sa isi doreasca ceva de la tine, de la voi, dar nu grabi lucrurile, ia-o usor! Relatia are nevoie sa se perfectioneze in timp.

[DESTIN] CRISTINA 1981 CUM VA EVOLUA CARIERA MEA IN URMATORII ANI? - Vin niste schimbari majore de directie in urmatorii cativa ani, de parca schimbi complet macazul, loculd e munca, poate si domeniul, dar schimbarea duce spre ceva mai bun. Fii deci deschisa la nou.

[DESTIN] DANA 1990 VOI RELUA RELATIA CU E? CE SIMTE PT MINE? IMI E PREDESTINAT? - Ar fi un blocaj pentru tine sa mai astepti reluarea relatiei, ai bate pasul pe loc, nu ai evolua asa cum ar trebui, ca atare nu te lega de acest vis, e doar iluzie. Iarta, uita, treci mai departe, gata pentru altceva.

[DESTIN] ELENA 1977 CE SCHIMBARI (PE TOATE PLANURILE) SE INTREVAD IN VIATA MEA PANA LA SFARSITUL ANULUI? - Se linistesc niste lucruri care au cerut mult de la tine in ultimele 5 luni, poate dupa o suparare recenta, poate dupa un stres financiar major, deci par sa se echilibreze si sa restabilesti calmul si ordinea peste toate. Posibil sa intri in 2017 cu un tonus bun, cu mari sperante. Parca ai iesi dintr-o zona nefasta.

[DESTIN] ELENA 1977. RELATIA MEA CU DANIEL ESTE DE DURATA SAU VOI RENUNTA EU SAU EL? SUNTEM DE 4 ANI IMPREUNA SI DE 2,5 STAU CU EL - Sunt mari sanse sa continuati bu bine impreuna. Va exista totusi un hop, o surpriza din partea lui, deci, daca vreodata se va strica ceva intre voi, vine de la el, dintr-o gafa de-a lui. Dar sunt sanse sa depasiti momentul cu succes.

[DESTIN] FELICIA MARIA 1991 RELATIA ACTUALA DE IUBIRE CU FLORIN DUCE SPRE CASATORIE? - Nu te grabi la asta, construieste lent si cu rabdare relatia, nu te gandi deja la casatorie, pentru ca si tu si el va maturizati, va schimbati, vedeti lucrurile altfel cu fiecare zi. Veti mai trece prin cateva hopuri inainte de a se stabiliza situatia, deci cladeste cu optimism mai departe.

[DESTIN] GEORGIANA 1976 AM O VARSTA SI M-AM SATURAT DE ATATEA ESECURI IN DRAGOSTE.CAND VOI GASI SI EU UN BARBAT CARE SA MA IUBEASCA SI CU CARE SA AM - E nevoie de o schimbare de atitudine, de gandire, pentru ca tu tii la distanta de multe ori ocaziile, pentru ca ai inima si mintea plina de esecuri, nu de sperante. Lasa-le in spate, sterge-le, uita-le, nu te mai gandi la ce a dost si schimba polaritatea gandurilor si cuvintelor tale. Fraza ta contine din start cateva blocaje puse chiar de tine: am o varsta - deci practic iti reduci sansele prin limita varstei, m-am saturat - deci daca te-ai saturat nu ti se mai ofera, atatea esecuri in dragoste - deci experientele trecutului sunt esecuri, nu momente de trait, deci incearca sa schimbi modul de a privi atat trecutul sentimental, cat si viitorul. Daca reusesti sa scoti aceste sabloane incarcate negativ  din gandire si din vorbire, sansele de a cunoaste pe cineva cresc major in urmatorii 4 ani. Lupta cu pesimismul, cu tristetea, cu abandonul si continua sa experiemntezi.

[DESTIN] GIORGIANA 1985 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Apare ceva mai lent, dar in urmatorii 3 ani sansele sunt cele mai mari de a iubi din nou. Continua sa cauti activ, energic!

[DESTIN] IONUT 1985 INTENTIONEZ SA APLIC IN DECEMBRIE PENTRU VIZA DE TURIST, PENTRU SUA, O VOI OBTINE? - Sansele sunt cam de 70%, de parca ceva ar interveni sa mai prelungeasca lucrurile. Ori se mai amana, ori e nevoie de ceva in plus la "dosar", ca atare ai curaj, gandeste pozitiv si eventual cere ajutorul de la cineva care te poate ajuta - poate cineva din SUA sau cineva care a trecut printr-o situatie similara.

[DESTIN] LAVINIA 22.04.1983. SUNT CAS. CU C .DAR IL IUBESC PE I CU CINE VOI RAMANE PANA LA URMA? VOI DIVORTA .CA SA FIU FERICITA? - Cele mai mari sanse sunt sa ramai casatorita, dar iubind in acelasi timp pe altcineva, deci o viata paralela. Nu cred ca divortezi, dar iubirea paralela o poti duce maid eparte ca si pana acum.

[DESTIN] M. OANA TATIANA 1985. AM SA MA MAI VAD CU COLEGUL MEU DE SPITAL DR L ,FATA IN FATA NUMAI NOI DOI ,DACA VA SIMTI CEVA? - Nu, lucrurile nu duc in directia pe care o visezi, ori drumurile voastre sunt complet separate, ori, daca totusi va veti mai intalni, nu vei mai vedea nimic legat de iubire la el.

[DESTIN] MCM 1977 CE SENTIMENTE ARE NELU J. PENTRU MINE?MULTUMESC - Se simte bine cu tine, dar nu cred ca e genul foarte afectuos, foarte sensibil, si ori isi arata sentimentele intr.o forma mai logica, mai rece, ori nu simte ceva iesit din comun, si de aceea poate nici tu nu poti interpreta foarte just sentimentele lui. Dars e poate sa fie mai bine in viitor.

[DESTIN] ML 1962 SUNT INVINUIT SI MAI AM NISTE PROBLEME DIN TRECUT. CE-O SA SE INTAMPLE. - Vei trece peste toate, dar deloc simplu, ca atare fa tot ce poti sa restabilesti ordinea corecta si in trecut si in prezent. Se anunta insa un moment critic in perioada urmtoare care va cere mult de la tine.

[DESTIN] SORINA 1986 RELATIA CU SOTUL VA FI DE LUNG DURATA? - Chiar daca veti mai trece din cand in cand prin cateva hopuri, sunt mari sanse ca aceasta relatie sa fie de durata. Totul e sa stiti amandoi sa o reaprindeti periodic, sa-i mai dati un imbold nou, sa o alimentati cu noutate, ca sa nu alunece spre rutina. Priveste casnicia voastra ca o calatorie, in care mereu descoperiti lucruri noi.

[DESTIN] SORINA 1986 VOI REUSI N 2017-2018 SA OBTIN JOBUL IN AFARA TARII PE CARE MI-L DORESC? - Detii toate instrumentele necesare pentru a reusi, pentru ca e o chestiune de efort, de vointa, de lupta personala in ce ti-ai propus. Dar sansele de succes sunt mari, de parca ai fi in fata unui nou inceput.

[DESTIN] TIAANA 1969 INCOTRO SE INDREAPTA RELATIA MEA CU NICK? - Viitorul arata promitator, daca rezolvati cu bine unele aspecte din trecut, care eventual pot strica ceva intre voi. Trecutul echilibrat poate asigura viitorul pasnic.

[DESTIN] VERONICA 1985 MA VOI CSTORI CU BOGDAN MDLIN? - Exista un moment mai dificil - posibil sa intervina alta persoana intre voi - ceva ce poate destrama dragostea voastra, dar daca gestionati bine momentul, sunt sanse sa continuati cu bine impreuna.

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 SEPTEMBRIE 2016
(Curierul destinului/CURIER)

[DESTIN] ALEXANDROS 1973 CAND VOI AVEA URMATOAREA RELATIE? - Urmatoarea nu va fi una reusita, poate incepe cam in urmatoarele 5-9 luni, dar nu se va termina tocmai frumos. Cred ca mai intai trebuie sa te vidneci de o fosta relatie.

[DESTIN] ANA 1980 ARE A PE ALTCINEVA?CEVA IL TINE LA DISTANTA SI NU PARE F INTERESAT - Nu pare sa fie implicat in alta relatie, dar da, nicid e tine nu e prea interesat, si nu se va schimba atitudinea. El e un tip liber, nu se leaga usor.

[DESTIN] ANA 1980 CAND E POSIBILA O INTALNIRE CU A? - Poate deja a avut loc de cand ai pus intrebarea, dar daca nu s-a intamplat, atunci ar fi posibila in urmatoarele 10-20 de zile, dar pana la... maxim 6 luni,

[DESTIN] ANA 1980 CAND E POSIBILA O INTALNIRE CU C? - Cu C sansele sunt mai mici, parca nu e o intalnire posibila, e oprita de ceva.

[DESTIN] ANA 1980 CE INTENTII ARE C? - Nici el nu stie prea clar, uneori e entuziasmat si vrea ceva, alteori da inapi si isi inabusa orice intiativa. Parca asteapta ceva. Ai rabdare cu el, e genul de om care e greu de urnit.

[DESTIN] ANA MARIA 1979 MA VOI MAI MPCA CU FOSTUL SO SAU VOI INTLNI PE ALTCINEVA? - Vei cunoaste pe altcineva, nu mai privi inapoi. Mergi mai departe, nu te intoarce la ce a fost!

[DESTIN] ANDREEA 1984 CE GANDURI/ PLANURI ARE X VIS-A-VIS DE RELATIA NOASTRA? - Are ganduri bune, in felul lui, dar nu este inca foarte sigur pe el, parca mai asteapta sa isi aseze unele aspecte in viata sa inainte de a lua decizii. El nu prea stie incotro s-o ia.

[DESTIN] ANDREEA 1984 CE SENTIMENTE ARE X PENTRU MINE? - Desi pare sa fie atras de tine, nu as zice ca e chiar cea mai buna alegere penreru tine, in sensul ca viata cu el nu ar fi tocmai usoara. Dar sentimente exista si care se pot consolida in timp, dar sunt si lucruri - poate chiar mai importante - care nu arata tocmai bine, parca nu e chiar ceea ce ai dori tu de la el sau nu e prea corect/cinstit. Daca vezi sau simti ca ceva nu e in regula, fa tot posibilul sa vezi realitatea asa cum e, nu merge mai departe traind intr-o iluzie.

[DESTIN] AYNUR 1971 CAND VOI PRIMI O MARIRE DE SALARIU,MERITATA PT 24 ANI MUNCA,STIINDU-SE K NOUL COLEG VA FI ANGAJAT CU UN SALARIU MAI MARE CA AL MEU? - Din pacate nu se anunta minunea asta nici in viitorul apropiat... Dar ai cerut? Parca nu ai fost destul de clara ca ai dori asta! Cere, si fii ferma!

[DESTIN] CRISTINA 1984 CAND IMI VOI INTALNI PARTENERUL DE VIATA? -  Nu e exclus sa fi trecut prin calea ta si pana acum, dar atunci nu s-a legat nimic, ba chiar e posibil sa nici nu va fi placut unul pe altul. Mai ai insa un pic de asteptat, e destul de greu inca sa ajungi la el - sau el la tine. Dar in urmatorii 5 ani lucrurile se vor rezolva.

[DESTIN] DANA 78 ESTE INDRAGOSTIT EL DE MINE SI SUNTEM MAI APROAPE DE O RELATIE? IMI VA FACE LOC IN VIATA LUI? - Mai mult tu de el decat el de tine. El parca nu e inca pregatit de o relatie serioasa. Nu te resinge pe tine, ci respinge ideea unui angajament.

[DESTIN] DANIELA 1975 VOI PUTEA AVEA UN COPIL? - Sigur, ai toate sansele sa ai o viata de familie cu tot ce isneamna asta, inclusiv copii. Rabdare, poate dura!

[DESTIN] IRINA NICOLETA 1993 CARE ESTE MISIUNEA MEA PERSOANALA DIN ACEASTA VIATA? - Tu ai venit pe lume cu rolul de a invata lectia libertatii, sa inveti sa iti impui punctul propriu de vedere, sa nu depinzi de nimeni, sa faci si sa experimentezi ce iti place, deci, daca nu te simti libera, lupta pentru dreptul tau la libertate. Nu iti poti manifesta libertatea facand lucruri obligatorii, respectand ordine, supunandu-te altora aparent mai puternici. Tu esti mai puiternica decat multi, iar puterea ta sta in capacitatea de a revendica, obtine si mentine libertatea proprie pe orice plan. Fa ceea ce iti inpira tie deplina libertate: de miscare, de decizie, de expresie, de gandire, de vorbire, de spirit etc. Misiunea ta e de a fi libera si de a le arata si altora ca au acestt drept, aceasta putere!

[DESTIN] IZOLDA 1994 CAND IMI VOI INTILNI JUMATATEA? - Cam greu, de parca ar exista in trecutul tau - ori din aceasta viata, ori din alte vieti - niste blocaje care nu te lasa sa il intalnesti asa cum ai dori. Roaga-te mai mult, elibereaza-te spiritual de blocaje, dezvolta-te permanent prin studiu si cautari, care te pot ajuta sa te rupi de trecut. El este undeva acolo, dar ceva din propria ta viata iti ingreuiaza evolutia spre momentul intalnirii voastre. Poate dura de la 1 an pana... la 15 de acum inainte cautarea, dar lupta cu propriile tale piedici.

[DESTIN] LARISA 1975 MI ATI SPUS CA PATRICK SE VA INTOARCE LA MINE SI DACA MA VA IUBI SE VA CASATORI CU MINE.S A INTORS, MI A SPUS CA E SIGUR CA MA IUB - Inca nu e sigura relatia voastra, mai ai rabdare, da-i timp sa se obisnuiasca cu ideea ca s-a intors, nu cere deocamdata nimic mai mult, ci bucura-te doar de faptul ca s-a intors. El inca nu stie ce vrea, inca e incert, inca experiemnteaza,  inca se schimba el ca om, deci nu te grabi sa te gandesti incotro mergeti. Traieste clipa!

[DESTIN] LAURA 1985 SI EL 04.03 ESTE SUFLETUL MEU PERECHE ?MA VA FACE SA SUFR DACA IL ALEG PE EL? SAU SA RAMAN C - Ar merita sa ii acorzi incredere celui nascut pe 4.03, nu ridica insa castele prea mari din vise, ci proveste relatuia cu realism, asa cum e.  Are multe din "semnalmentele" jumatatii potrivite tie. Vor mai fi si furtuni in relatia voastra, dar poate fi ceva serios aici.

[DESTIN] LOREDANA 1994 CE MI PUTEI SPUNE DESPRE JUMTATEA MEA?(FIZIC,VRSTA,PROFESIE,CARACTERISTICI DEFINITORII) - E preocupat de bani/afaceri, probabil chiar stie sa-i faca, va fi un noroc in viata ta, iti va inspira putere, forta, personalitate, deci poate fi un partener grozav din multe puncte de vedere. Aproape aceeasi varsta cu tine.

[DESTIN] LOREDANA 1994 CND MI SE SCHIMBA VIAA SI VOI DEVENI FERICITA STABILINDU-MA LA CASA MEA CU DESTINUL MEU? - Nu se poate raspunde la o asemenea intrebare, nu exista o zi, o luna sau un an in care toate acestea vor fi rezolvate in mod fericit, dar viata ta e o ascensiune continua si peste vreo 6 ani e posibil ca multe din visele tale sa se fi implinit asa cum doresti.

[DESTIN] LOREDANA 1994 ESTE ANDREAS VIITORUL MEU SO-DESTINUL? - N-as zice ca e chiar sortitul tau, dar are un rol in destin, pentru ca aveti niste datorii de echilibrat din alte vieti. Continua relatia cu el fara sa te gandesti incotro duce, indiferent cat dureaza, ai ceva de "achitat" fata de el si el fata de tine.

[DESTIN] LOREDANA 1994 ESTE THOMAS JUMTATEA MEA , ARE SENTIMENTE PENTRU MINE? - Nu, desi ai putea avea sentimente pentru el, nu cerd ca iti va ramane o amintire prea placuta legata de el, in viitor.

[DESTIN] LOREDANA 1983 CND MI VOI NTLNI SUFLETUL PERECHE? - Cred ca mai ai un pic de cautat sau de asteptat, dar pana in 2019 ai putea sti mai exact cine e viitorult au sot.

[DESTIN] MARCELA T 1976 VOI RAMANE TOATA VIATA SINGURA SAU MA RECASATORESC.PREZENTUL E DEZASTRU. - Schimba tonalitatea gandurilor, 2 cuvinte negative intr-o singura propozitie nu face altceva decat sa le amplifice iar acestea sunt singura si dezastru. Citeste despre puterea cuvintelor si puterea gandurilor, si ai sa vezi ca de aici vin multe hopuri in viata ta. Eu cred ca ai toate sansele unei noi relatii importante in urmatorii 3 ani, dar numai de polaritatea gandurilor tale depinde incotro va duce relatia aceea.

[DESTIN] MARIA 1964 EXISTA UN VIITOR CU SORIN? - Nu prea, numai daca amandoi sunteti complet liberi, disponibili pentru o relatie, pentru ca nu pare tocmai o relatie libera, usoara, ci cu piedici. Dar atat cat e, cred ca e importanta opentru amandoi.

[DESTIN] MARIA 1969 IL IUBESC PE D.DE MULT TIMP,AMNDOI SUNTEM CSTORII.MAI ARE SI PE ALTCINEVA?POT AVEA NCREDERE IN EL?SE POARTA CIUDAT,E DISTA - Nu visa mai mul decat e cazul, e o relatie care se desfasoara mai mult imaginar, in inima si imaginatia ta, decat in realitate, deci tu il vezi altfel decat este. Lasa mintea sa conduca aceasta relatie si sa-l vezi realist, asa cum e el. Distanta lui spune ceva! Cred ca vezi la el ceva ce nici nu este.

[DESTIN] MONICA S 1977 CAND SI CU CINE MA VOI CASATORI? - El poate fi un pic mai tanar decat tine, poate zodie de pamant sau de foc, poate l-ai cunoscut cumva in ultimii 2-3 ani, un tip original si istet. Sansele cresc in urmatorii 2 ani.

[DESTIN] N. RALUCA 1996 CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL? - Vin si momente mai dificile, cand nu reusesti sa obtii ceea ce ti-ai dori, deci faci si unele compromisuri, dar pesemne ca vor fi benefice in ceea ce vei obtine mai tarziu. Rabdare, evolutia ta e lenta, deloc simpla, dar zi de zi te perfectionezi astfel incat sa ajungi acolo unde doresti. Ai curaj si crezi in tine!

[DESTIN] NICOLE 1969 CAND VOI DEVENI MAMA? - Ar fi sansele unei sarcini in urmatorii 2 ani, dar e totusi o situatie incerta.

[DESTIN] NICOLETA 1972 CE.MI PUTETI SPUNE DESPRE CEL CU CARE MA VOI RECASATORI? INITIALE, SEMNALMENTE, DACA.L CUNOSC DEJA.MULTUMESC. - Si el a mai fost casatorit, poate fi zodie de apa, e ceva mai mare decat tine, probabil inainte de 1970 nascut - si va fi o relatie frumoasa intre voi.

[DESTIN] NICOLETA 1972. IN CE AN MA RECASATORESC? NU STIU DACA VA FI BINE SI DACA E OK SA FAC PASUL ASTA.MULTUMESC. - Cand va veni momentul ai sa stii, nu are rosts a te gandesti la asta acum, altfel nu se mai intampla. Nu primesti ceea ce nu esti pregatit sa lasi sa vina! Daca e sa fie, va fi in urmatorii 2-3 ani.

[DESTIN] OTTILYA 1981 ESTE D JUMATATEA MEA SI CAND NE VOM CASATORI? - Sunt mari sanse ca el sa fie jumatatea ta, 90% sanse, si daca relatia voastra a decurs frumos in ultima perioada, nu e exclus sa se intample curand si casatoria.

[DESTIN] RAMONA 1984 IULIAN SE VA NTOARCE LA MINE ?  - Imposibil nu e, dar probabil va mai dura ceva, dar daca se va intioarce, va fi o decizie grea pentru tine, poate pentru ca, intre timp, vei fi interesata de altul.

[DESTIN] SILVIA 1979 CAND AVEM OCAZIA SA NE MUTAM INTR-O LOCUINTA MAI MARE. MULTUMESC. - Ocazii tot vor fi, acum nu inseamna ca sa ve si intampla usor. Dar vei reusi, continua sa lupti pentru acest vis, nu e departe!

[DESTIN] TEA 1968 CUM VOR FI URMATOARELE 6 LUNI PENTRU MINE ...VREUN EVENIMENT IN VREUN PLAN!!?? - Vor fi vreo 2 momente mai interesante, in relatie cu alte persoane, probabil barbati, ceva ce va avea la baza o neintelegere, o rezolvare, o discutie menita sa restabileasca ordinea si echilibrul pe mai multe planuri. Un nou inceput, o provocare, o idee care te va trimite intr-o noua directie. Ceva ce probabil ai dori sa se intample dar nu ai curaj nici sa vorbesti despre asta.

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 SEPTEMBRIE 2016
(Curierul destinului/CURIER)

[DESTIN] ANA MARIA 1982 VOI DIVORTA ANUL VIITOR? - Daca deja lucrurile s-au stricat intre voi in ultimii 1-2 ani, riscul unui divort creste mai mult in urmatorii 2 ani. dar daca simti ca se mai poate face ceva sa depasiti impasul, investeste tot ce poti in salvarea casniciei, pwntru ca se poate!

[DESTIN] ANDREEA 1990 MI-AM INTALNIT DEJA JUMATATEA ? - Posibil sa aveti cunostinte comune sau sa fi frecventat la un moment dat acelasi loc, acelasi grup, si trecator sa va fi vazut. Dar pana la el e posibil sa mai dueeze, pentru ca amandoi aveti datorii karmice fata de altii. Dupa ce le echlibrati pe acestea, va veti intalni.

[DESTIN] ANGELA 1978 RELATIA ACTUALA DE IUBIRE CU TIM DUCE SPRE CASATORIE?  - Nu te grabi la asta, bucura-te de tot ce ofera aceasta relatie fara a te gandi la casatorie. E bine sa te gandesti la asta doar daca aveti deja 3 ani impreuna, un trecut deja bine conturat, pentru ca mai exista un moment dificil in curand de care depinde mai apoi viitorul relatiei. Daca il treceti cu bine, se poate vorbi si de casatorie, dar momentan orice se poate schimba, chiar si peste noapte.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 MIHAI SI MONICA ISI DORESC O RELATIE IMPREUNA SI DECI,AR FI MAI BINE SA RENUNT PENTRU CA O PREFERA PE EA? - El va decide, se pare,d eci chiar daca tu decizi sa iesi din joc, e posibil ca el sa nu accepte asta, deci mai bine lasi lucrurile sa curga de la sine si pana la urma fiecare isi va vedea de drumul sau. Vezi ce iti transmite mintea, nu inima.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 MIRELA DORESTE O SUMA DE BANI DE LA MINE?DE ACEEA MA JIGNESTE SI MA PRESEAZA LA SERVICIU? - Nu, e doar o chestiune de orgoliu, de suprematie, de autoritate, vrea sa para puternica, sa te domine, deci nu e vorba de bani. Mai mulr de reputatie.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 VOI REUSI SA-MI SCHIMB LOCUL DE MUNCA SI SA GASESC O VARIANTA MAI BUNA ANUL VIITOR? - Da, sansele sunt mari, deci cauta, insista, pregateste-ti terenul inca de pe acum.

[DESTIN] DIA 1980 CAND INTALNESC BARBATUL POTRIVIT PT.MINE?ACTUALUL PRIETEN M-A INSELAT,A LASAT GRAVIDA PE ALTA DAR VREA SA IL IERT. - Cred ca mai ai un pic de cautat si de asteptat, minim 9 luni, deci ai rabdare. Va aparea omul potrivit la momentul potrivit.

[DESTIN] DONA 1955 APELUL SUB NR ASCUNS DIN 26 08 2016 .ORELE 22 50 .A FOST DIN PARTEA UNEI PERS.CUNOSCUTE ACUM TREI LUNI? - Era un barbat cu intentii negative, cu caracter dubios, un om cu influenta negativa, dar care e posibil sa nu mai faca parte din viata ta. Posibil sa iti fi aparut in vis acel om.

[DESTIN] DONA 1955 DE CAT TIMP SE STIA SI STIA SI A A DE PLECAREA SA IN TIM.? - Se stia de cateva luni, de vreo 9 poate.

[DESTIN] DONA  1955 TEL.DIN 26 08 2016 SUB NR ASCUNS .LA ORELE 22 50 .A FOST DIN PARTEA UCIGASULUI CAINELUI MEU? - Posibil da, pentru ca am spus ca era un om cu intentii negative, cu caracter dubios.

[DESTIN] DORINA 1980 EU SI GEORGE NE VOM INTALNI VREODATA FATA IN FATA? CE SIMTE EL PENTRU MINE? - Cel mai probabil nu, exista multe piedici care nu va lasa sa ajungeti la asta.

[DESTIN] DR 1991 SA MA INSCRIU LA DOCTORAT VARA VIITOARE? AM SANSE SA INTRU SI SA-L TERMIN IN 3 ANI? - Sunt sanse deci daca asta iti doresti, concentreaza-ti vointa spre asta. Poate fi de succes.

[DESTIN] ELLA 1975 MI-TI SPUS CA IMI VOI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA. CAND SE VA INTIMPLA ASTA? VOI RAMANE TOT IN DOMENIUL IN CARE LUCREZ ACUM? - O sa-ti placa domeniul in care vei lucra, vei depune pasiune, dar e un domeniu cu mult stres si cu spirit de ciompetitie maxim. Se poate intampla intr-o toamna din urmatorii 2 ani.

[DESTIN] EU ANUTA  75 SI MIHAI AM PETRECT 12 ZILE DE VIS CU MULTE PROMISIUNI DIN PARTEA LUI.CE S A INTAMPLAT DE NU ISI MAI DORESTE SA MA VADA - Interesul lui a scazut si, dupa ce s-a trezit din vis, a inceput sa descopere ca nu isi poate asuma tot ce a promis si s-a detasat de tot ce a spus. I-a cam trecut, nu mai impartaseste aceleasi sentimente ca atunci.

[DESTIN] EUGEN 1982 CARE ESTE SOARTA BAIATULUI MEU: SE VA CASATORI SI VA FI FERICIT? - Da, se va casatori si va face o alegere buna, langa o femeie care il va pune si pe el invaloare mai mult.

[DESTIN] GEORGIA 1979 O SA MA IMPAC CU ANTONIOS? - Sunt sanse in cateva luni sa va impacati, dar se poate sa existe si o perioada de pauza totala in relatie. Totul e ca niciunul din voi sa nu fie deja implicat in alta relatie.

[DESTIN] ID 1975 REF LA PROCES IN CARE SUNT MARTOR NU M-A CHEMAT NIMENI, NU STIU NIMIC.E POSIBIL SA DUREZE ANI DE ZILE? - Da, se poate intinde si pe rveo 2 ani, poate 2017 sa fie un an care sa aduca ceva nou.

[DESTIN] IOANA SILVIA 1982 CAND IL UOI CUNOASTE PE CEL CE IMI VA FI SOT EXACT SI CAND VA FI CASATORIA?SP CA S AR PUTEA SA CALATOREASCA,MA VA LUA SI - Mai aid e asteptat o vreme, poate si 3 ani, de parca se va intampla mai aproape de 2020. El e posibil sa fie insurat acum si pana atunci mai intai trebuie sa divorteze. Casatoria cu el va aduce o schimbare majora si in viata ta.

[DESTIN] LAURA 1985 LUCIAN DIVORTAT SI LAURA TRAIESTE CU ALTCINEVA...DAR VREAU SA STIU ESTE LUCIAN. SUFLETUL MEU PERECHE AL LA - Nu e neaparat sufletul pereche, dar e un om care te poate ajuta sa inchizi un capitol din trecut, sa uiti ceva, sa te detasezi de ceva de demult, sa spui ceva ce nu ai curaj sa spui.

[DESTIN] LILI 1972 IN PERIOADA URMATOARE, PANA LA SF.ANULUI, CAND AR FI BINE SA FAC OPERATIA DE FIBROM?SAU NU E TREBUIE?DOAR TRATAMENT? - Dieta poate fi si ea o cale de a imbunatati situatia, deci parca n-as zice ca are loc si o operatie curand, deci cred ca exista si alte cai. Dar daca medicul iti spune ca operatia e obliogatorie, e bine sa spui da.  Dar cauta totusi si alternative. Nu as zice ca urmatoarele 2 luni sunt bune.

[DESTIN] M 1963 CAND VOI REUSI SA MA REANGAJEZ, DACA VA FI LOCUL POTRIVIT? - Nu va fi inca locul cel mai bun, ibncat, pana la cel adecvat tie, e posibil sa mai schimbi de vreo 2 ori jobul. Dar cauta, nu te multumi cu putin.

[DESTIN] MARIA 1969.M-AM REGSIT DUPA ANI,CU PRIMA SI CEA MAI MARE IUBIRE A MEA.VOM RMNE MPREUN?CE VREA DE LA MINE?SUNTEM LA DIST.POT AVEA NCR - Mai aveti ceva de echiliobrat din punct de vedere karmic, ceva ce, atunci cand v-ati iubit prima oara, nu continea maturitatea de acum, de aceea vi s-a mai dat o data ocazia de a va intalni, pentru a aduce echilibrul intre voi. Nu cred ca e usor sa ramaneti impreuna acum, dar o vreme veti incerca sa pastrati legatura.  Dupa ce echilibrarea karmica se va incheia, si relatia se va destrama din nou.

[DESTIN] MARIA 1982 CE SIMT DANIEL SI CRISTI PENTRU MINE? CU CARE DINTRE CEI DOI, POT SA IMI INTEMEIEZ O FAMILIE? VA MULTUMESC! - Amandoi au si avantaje si dezavantaje, deci amandoi sunt cam pe acelasi nivel de sanse.  Important care e dispus sa isi asume ceva serios, Daniel pare sa aiba ceva mai multe sentimente.

[DESTIN] MARIANA 1987 MA VOI CASATORI CU STEFAN? - E incert acest lucru, de parca s-ar interpune o a treia persoana intre voi. Mai aveti de trecut prin cateva probe inainte de a se decide casatoria, sansele sunt inca mici.

[DESTIN] OFELIA 1957 MA IMPAC CU M.? - Ar fi sasne de impacare in urmatoarele luni doar daca niciunul din voi nu e implicat deja in alta relatie.

[DESTIN] TATIANA 1961 CE SANSE AM SA-MI GASESC UN SERVICIU MAI BUN DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL I PROFESIONAL? - Nu prea curand, dar vei gasi totusi ceva, insista mai deparrte. Nu as zice insa ca apare deocamdata ceva care sa te implineasca pe ambele planuri. Dar in urmatorii 5 ani se va produce o schimbare profesionala.

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-30 SEPTEMBRIE 2016
Aspectul anului/ASPECT, Perioade karmice/KARMA, Astro-calcul/CALCUL, Cuplul, pe scurt/CUPLU

[ASPECT] MARIANA 20.10.1975 - 1. NOROCUL DV. ACUM: Din NOIEMBRIE 2016 pana in NOIEMBRIE 2017 Jupiter trece acum prin casa II  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de bani, abilităţile proprii de a câştiga şi de a face bani chestiuni băneşti, siguranţă şi securitate materială, confort, linişte, avere şi zestre personală, bugetul propriu, beneficii materiale, salariul, investiţii, achiziţii, posesiuni, propriile iniţiative pentru a câştiga bani, traiul de zi cu zi, valori, nevoi personale, asigurarea hranei, dobânzi şi dividende, efectele şi urmările propriilor eforturi, rezerve, resurse personale, securitate materială şi emoţională, achiziţii, investiţii, cumpărături, afecţiune, tandreţe, grija, ocrotire, talente artistice, ataşament, merite prin muncă, senzualitate, dragoste, pământ sau terenuri, recolte, roade, agricultură, cultura pământului. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2017 este influentat de urmatorul aspect planetar (IN SEPTEMBRIE 2017) JUPITER CONJUNCT CU SOARE - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - este un moment extrem de rar în viaţa dv. care marchează o renaştere, o înflorire pe toate planurile. Sunteţi mai energic, mai entuziast, mai plin de viaţă, gata să înfruntaţi toate problemele pe care le aveţi cu deplină încredere în forţele dv. Cu un tonus atât de ridicat şi cu o gândire atât de pozitivă, totul se va rezolva cu succes. Simţiţi nevoia unei schimbări în viaţa dv. şi începeţi chiar cu modul dv. de comportament sau cu aspectul fizic. Vă simţiţi bine şi degajaţi o energie pozitivă în orice situaţie, ceea ce vă va asigura respectul celorlalţi. Sănătatea este bună, tonusul ridicat, sunteţi în vervă. Acum puteţi atinge mult mai uşor succesul în orice domeniu. Femeile au relaţii extrem de bune cu partenerii de viaţă sau cu sexul opus, existând şansa începerii unei relaţii ce ar putea duce la căsătorie. Bărbaţii reuşesc să se afirme cu succes prin energia pe care o degajă. Bărbaţii care au copii pot trece acum prin evenimente care îi fac să devină foarte mândri de copiii lor. Reuşita socio-profesională este favorizată acum, deci v-aţi putea remarca uşor în proiectele dv. Vă bucuraţi de protecţia unei persoane influente sau chiar dv. atingeţi o poziţie superioară care vă dă senzaţia că deţineţi puterea asupra altora (şanse de promovare). Viaţa dv. capătă acum altă culoare, mult mai luminoasă, şi sunteţi extrem de aproape de a spune că sunteţi fericit. Totul merge bine. Puteţi cunoaşte unele din cele mai importante succese ale vieţii dv. prin care vă manifestaţi personalitatea cu mai multă energie şi încredere. Acum s-ar putea naşte o altă identitate: vă schimbaţi numele, vă căsătoriţi, preluaţi o nouă funcţie, deci arătaţi lumii un alt om decât eraţi înainte. Arătaţi lumii o personalitate optimistă, pozitivă, care nu se lasă înfrântă de greutăţile vieţii. Norocul e de partea dv. datorită acestei atitudini mereu deschise şi joviale. Aveţi încredere în propriile forţe, entuziasmul e maxim, vă avântaţi în tot ce faceţi cu o poftă nebună. Acum sunteţi pe deplin protejat de destin şi aveţi toate şansele să găsiţi fericirea. E timpul să vă lărgiţi orizonturile şi să duceţi îndrăzneala mult mai departe, pentru a demonstra cine sunteţi. Orgoliul dv. creşte fără limite acum, de aceea să nu vă mire că lumea va spune despre dv. că aţi devenit prea încrezut sau plin de sine, dar părerea dv. despre sine se îmbunătăţeşte simţitor, alunecând chiar în extrema cealaltă: de la timiditate şi neîncredere la vanitate şi mândrie. Veţi reuşi să-i convingeţi şi pe ceilalţi de valoarea dv. Vă simţiţi bine în pielea dv. şi visele dv. cresc mai mult în această perioadă, considerându-vă mult mai puternic decât înainte. V-aţi regăsit forţa interioară. Este un moment bun pentru  manifestarea cu mai multă energie a propriei personalităţi, pentru faimă, recunoaştere, celebritate, afirmare, succes, pentru ieşirea din anonimat, pentru descoperirea unui hobby important, pentru relaţii sentimentale, pentru iubire, pentru relaţii bune cu tatăl sau reprezentanţii puterii în faţa dv. – şef, director, preşedinte – pentru activităţi creatoare, pentru teatru, sport, jocuri de noroc, petreceri, vacanţe, pentru creaţie, pentru naşterea unui copil. [www.acvaria.eu]

[KARMA] ELENA 17.09.1989  - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2011-2014 - urmatoarea va fi - 2026-2028. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2061-2067.  In aceste perioade au loc evenimente de destin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul IUNIE 2016 - AUGUST 2017 - Nodul Nord traverseaza lent casa II, semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: bani, abilităţile proprii de a câştiga şi de a face bani chestiuni băneşti, siguranţă şi securitate materială, confort, linişte, avere şi zestre personală, bugetul propriu, beneficii materiale, salariul, investiţii, achiziţii, posesiuni, propriile iniţiative pentru a câştiga bani, traiul de zi cu zi, valori, nevoi personale, asigurarea hranei, dobânzi şi dividende, efectele şi urmările propriilor eforturi, rezerve, resurse personale, securitate materială şi emoţională, achiziţii, investiţii, cumpărături, afecţiune, tandreţe, grija, ocrotire, talente artistice, ataşament, merite prin muncă, senzualitate, dragoste, pământ sau terenuri, recolte, roade, agricultură, cultura pământului. 3. INDEMNUL PERIOADEI: investeşte cu cap, prinde cheag, acumulează, dar şi economiseşte, pune un ban deoparte pentru zile negre, fă ca viaţa ta să devină mai stabilă, descoperă frumuseţea vieţii, (re)descoperă-ţi talentele, iubeşte, ataşează-te de ceva numai al tău. Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[CALCUL] LUMINIA 05.04.1982 18:45 BUCURESTI  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] ANA 19.05.1980 EA+ 10.09.1977 EL
EA - TAUR, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - FECIOARA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR + FECIOARA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA + SARPE - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + FOC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =  47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GABRIELA 29.03.1977+1.08.1978 EL
EA - BERBEC, Junon in SCORPION,
SARPE DE FOC
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - LEU, Junon in CAPRICORN, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC + LEU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + CAL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC + PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =  80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] IULIA 10.10.1984 + OSCAR 18.06.1979
EA - BALANTA, Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - GEMENI, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA + GEMENI - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN + PAMANT - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE GENERALA =  53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] TIAANA 26.06.1969 EA + 22.07.1978 EL
EA - RAC, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - RAC, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC + RAC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS + CAL - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + PAMANT - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE GENERALA =  73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-20 SEPTEMBRIE 2016
Misiunea personala/MISIUNE, Mesaje angelice/INGERI, Un sfat prietenesc/SFAT, VIATA ANTERIOARA, Relatii karmice/RELATII, Hopuri majore/HOP, Aspectul anului/ASPECT, Perioade karmice/KARMA, Astro-calcul/CALCUL, Cuplul, pe scurt/CUPLU

[INGERI] CRISTINA 1984 IMI DORESC O CASA CU GRADINA. CUM SA O OBTIN FARA SA APELEZ LA CREDIT? - Ingerui iti transmit> viseaza cu ochii deschisi! Vizualizeaz-o ca si cum ar fi aievea in fata ta, vezi fiecare coltisor al gradinii si casei, plimba-te imaginar prin acest spatiu minunat si cheama-l permanent in viata ta cu inima plina de iubrie si lumina. Uneori, ajunge doar sa aruncam visul in Univers, sa il alimentam permanent cu optimism si speranta, si intr-o zi, cand nici nu ne gandim, visul este in fata noastra cat  e poate de palpabil. Citeste cat mai mult despre legea atractiei, despre afirmatiile pozitive, despre manifestarea viselor, despre cum sa transformi dorintele in realitate, deci nu mijloacele financiare sunt problema aici, ci curajul de a visa! Invata sa visezi, sa crezi ca visul tau e pe calea lui spre materializare si apoi asteapta. Dar nu astepta pasiv, ci gandeste-te ca visul tau e un ogor care trebuie udat, ingrijit, etc. Asa si visul tau cu casa! Trebuie visat zi de zi, niciodata abandonat![www.acvaria.eu]

[INGERI] DANIELA 1974 CUM POT SA FIU O PERSOAN� BENEFIC� �N VIA�A LUI MARCEL Z.CUM POT SA-L AJUT ? - Ingerii iti transmit: ajutorul cel bun e cel care ti se solicita, deci nu ai cum sa-l ajuti daca el nu are nevoie de ajutor, ca atare nu-l privi tu pe el ca si cum n-ar sti ce sa faca cu viata lui,. Priveste-l asa cum e, si fii acolo doar daca el intinde mana dupa ajutorul tau. Nu ii poti oferi nimic fara sa ceara, deci tot ce poti oferi e o iubire/prietenie neconditioata, fara a astepta nimic in schimb. Ofera-i ce ai de oferit pe tava, fara sa te gandesti ce face el cu ofranda ta. Nu te astepta nici la iubirea lui doar pentru ca tu i-o oferi pe a ta ca acela e schimb. Fii acolo fara plata, voluntar, pe gratis, neconditionat si nu incerca sa il transformi in ceea ce el nu vrea sa devina. Ca atare si ajutorul tau nu trebuie sa intre cu forta in viata lui daca el nu are nevoie de el. Fii asa cum esti iae el asa cum e el, si daca e sa aiba nevoie de tine, va bate la usa ta. Altfel, sa doresti cu orice pret sa te oferi, nu ar fi altceva decat o interventie neinvitata in viata lui. [www.acvaria.eu]

[INGERI] ID 1975 CE SA FAC IN SITUATIA CA MARTOR IN PROCE.SE VA RASFRANGE SI ASUPRA MEA SITUATIA.SIMT CA CEVA MA RETINE NU-MI POT CONTINUA VIATA. - Ingerii iti transmit: aici nu e vorba de tine, deci, daca esti parte in proces, e pentru ca altcineva are nevoie de tine, de rolul tau. Esti acolo sa il sluijesti - la modul pozitiv si constructiv - pe cel implicat in acest proces, deci fa-o pentru celalalt sau ceilalti daca sunt mai multi. Nu e vorba de tine aici, nu uita, deci, daca tot esti parte, joaca-ti rolul, fara a te gandi ce efecte va avea asupra ta. Asupra ta are un singur efect: acela de a fi multumita ca ai participat, ca te-ai implicat, ca ti-ai mai achitat niste datorii asumate (in aceasta viata sau in altele, deci poate fi vorba si de o echilibrare karmica aici), deci mergi mai departe cu incredere si cu un dram de modestie, de smerenie, de grija pentru altii. Si tu ai ceva de invatat de aici, dar in primul rand esti alaturi de altcineva care depinde acum de tine.

[INGERI] SILVIA 1980 SFAT �N CEEA CE PRIVETE RELAIA CU SEFA MEA. NU VAD LUMINITA DE LA CAP�TUL TUNELULUI - Ingerii iti transmit: luminita e de mult la capatul tunelului, dar nu arata asa cum o astepti tu, de aceea nu o vezi, ca atare ia gandeste-te un pic: ce anume astepti, ce anume doresti pentru ca relatia cu sefa sa mearga bine? Primul pas ca sa ai o relatie buna e sa fii corecta, cinstita in acea relatie, sa fiia sa cum esti, sa nu porti masca, sa nu astepti pasiv sa ti se dea, ci sa dai tu mai intai. Sa nu asteptis a fii respectata, cis a respecti tu mai intai. Sa nu pretinzi sa fii ascultata, ci sa asculti tu mai intai. Ofera tu ce ai dori sa ti se ofere! Fii activa, intreprinzatoare, joaca-ti rolul asa cum consideri ca e mai bine, fara a te gandi la ce gandeste sau intelege celalalt. Nu fi asa cum i-ar placea sefei, ci fii sa cum esti tu cu adevarat, fara masti, fara roluri care nu te reprezinta. Fii in largul tau, naturala si libera, in ceea ce aveti de impartit impreuna, gandindu-te doar la cum ai vrea tu sa fie relatia voastra. Tu nu ai curaj sa vezi relatia aceasta altfel, de aceea nici nu se schimba, deci incepe s-o vizualizezi asa cum ai dori tu sa fie.[www.acvaria.eu]

[INGERI] SIMONA 1963. AM SUFERIT UN ATAC ENERGETIC LA SFARSITUL LUNII IULIE. O SA-MI REVIN? CAND? - Ingerii iti transmit: ce a fost a fost, gata, s-a stins, acum conteaza preyentul si mai ales viitorul, ca atare nu mai privi peste umar. Un atac energetic s-a stins tot atunci, acum tu nu faci decat sa recapitulezi permanent efectele si sa te intrebi: le mai simt sau nu le mai simt? Mai e sau nu mai e activ? Gata, a fost, nu mai e nimic, elibereaza-te de acest gand si concentreaza-te doar asupra ta, nu la cine si de ce a facut-o. Acorda atentiei doar la misiunea ta personala, la ce ai TU de facut, nu te mai gandi la altii. Rupe-te de lantul care te tot cheama inapoi, la finalul lunii iulie, si joaca-ti rolul asa cum consideri ca e mai bine, fara sa-ti pese de trecut. Elibereaza-te de trecut, ia-o ca pe o lectie, si apleaca-te doar asupra propriului rol pe acest pamant, jucandu-l cat se poate de bine, si atunci, cand TU vei fi multumita si implinita de ceea ce faci doar TU, atunci vei fi complet eliberata de efectele atacului. Ele nu mai sunt, doar tu le alimentezi cu gandul, deci ca sa inchizi o usa din spate, trebuie sa deschizi tu alta usa in fata, una de lumina si iubire, prin care sa faci BINE altcuiva. In primul rand tie![www.acvaria.eu]

[MISIUNE] ANDREI-ALEXANDRU 2008 - Odata cu maturizarea ta, s-ar pueta sa-ti descoperi reale talente de speaker, de orator, dar pentru a ajunge acolo, trebuie sa-ti slefuiesti continuu mintea si talentul de orator prin studiu, prin invatare. Ai enorm de citit, dar va veni o zi cand tot ce citesti acum se poate transforma intr-o cariera de succes. Mergi la conferinre, la seminarii, la cursuri de orice fel, pentru ca toate acestea te dezvolta si te slefuiesc, astfel incat, intr-o zi, ai putea deveni tu, la randul tau, antrenor de alte luminate. Ai putea deveni, asa cum spuneam, speaker, consultant, blogger, profesor, autor, jurnalist, dar pentru a ajunge acolo ai intai de lucrat la propriile calitati si talente, pentru a deveni un lider puternic ce va avea intr-o zi ceva de transmis. Dar nu te opri din citit si studiat, pana acolo![www.acvaria.eu]

[MISIUNE] CRISTINA 1984 - Tu esti o fire sensibila, cu o sensubilitate ce poate fi usor transpusa in creatii artistice de orice forma. Daca nu ai veleitati artistice, atunci poti folosi asta doar ca sa te bucuri de produsele artistice ale altora, ca atare priveste cu mai mult interes frumosul din jurul tau, consuma arta, educa-ti gustul estetic, pentru ca ai venit pe lume sa te bucuri de tot ce e frumos. Daca vreodata iti vei descoepri talentele artistice, foloseste-le pentru a te simti fericita si implinita. Fie ca citesti carti pe banda rulanta sau chiar incepi sa le scrii, ai misiunea de a-ti transpune simtul estetic in creatii, in produse creative, si de a consuma arta sub orice forma te atrage.[www.acvaria.eu]

[MISIUNE] DRAGOS-BOGDAN 1977 - Tu ai putea fi/deveni un militant fervent pentru ocrotirea mediului, pentru curatenia lumii, pentru conservarea naturii. Poate deja mergi pe acest drum, dar daca nu, gaseste-ti timpul si starea necesare pentru a te dedica, macar din cand in cand, curateniei mediului in care traiesti. Ca e vorba de o ecologizare a curtii sau de ceva mai grandios, cum ar fi participarea ta la o campanie de curatenie in oras, o munca de acest gen ar face parte din misiunea ta de viata, poate atragand alaturi de tine si pe altii. Daca nu ai acordat pana acum atentiei naturii si mediului, n-ar fi rau s-o faci de acum inainte, pentru ca te-ai nascut sa ai grija de planeta aceasta pe care ai ales sa existi. De la cel mai neinsemnat animal (deci protectia animalelor) pana la actiuni de ecologie la nivel (inter)national, toate s-ar potrivi misiunii tale, deci ai grija de pamant, de natura, de vietuitoare, de plante.[www.acvaria.eu]

[MISIUNE] IRINA 1977 - Daca ai predilectie spre lumi celeste, spre orice domeniu esoteric, spre obiecte simbolice generatoare de energii pozitive, gen feng shui, cristale, atunci ar fi bine sa studiezi aceste domenii. Daca nu le studiezi, ajunge doar sa te inconjori de ele, pentru ca descoperirea avantajelor lor face parte din misiunea ta de viata. Citeste despre ele, descopera-le magia, pentru ca pot avea efecte si asupra ta dar si asupra altora, prin informatiile pe care le-ai putea descoperi si transmite mai departe. Ba mai mult, tu ai putea avea rol educativ, in sensul ca, macar o data in viata daca nu multa vreme din viata ta, ai putea transmite mesaje prin ceea ce scrii. Ai putea fi un autor de succes, de la cel mai marunt text pana la carti de valoare, deci n-ar fi rau sa inveti iar cand vei simti nevoia sa transmiti ce ai acumulat si altora, sa gasesti o cale publica de a-ti pune in valoarea cunostintele scriind, daruind altora. Informatiile tale ar putea educa si cizela minti. Scrie, vorbeste, comunica!

[MISIUNE] LILIANA 1968 AS DORI SA STIU CE MISIUNE AM IN ACEASTA VIATA - Ai o viata dedicata studiului, in sensul ca ai mereu ceva util si nou de invatat. Toata viata ta e o experienta continua, din care acumulezi intelepciune. In general, vei folosi tot ce inveti unui proces de adaptare la schimbarile profesionale, deci sa nu te multumesti niciodata cu ce ai atins deja, ci doreste-ti mai mult, schimba permanent, profita de variantele care apar mereu in calea ta. Esti facuta sa faci in continuu schimbari in plan menrtal, care se oglindesc in schimbarile din plan profesional, deci nu te lasa furata de monotonie, rutina si aparenta stabilitate, ci doreste-ti mereu mai mult. AI multe de aflat in aceasta viata, deci extinde-ti cat mai mult orizonturile prin cunoastere, dezvoltare personala si studiu.[www.acvaria.eu]

[MISIUNE] MIHAELA 1993 - Tu ai venit pe lume sa lupti pentru adevar, dreptate, sa militezi pentru ordine, pace, justitie sub orice forma. Trebuie sa gasesti acea directie cu care rezoneaza sufletul si corpul tau si sa lupti pentru a instala ordinea in acel domeniu. Vei studia iar prin studiu si lectura iti educi mintea si te dezvolti permanent, dar va veni o zi cand vei lupta chiar fizic pentru o lege sau pentru dreptate, punandu-ti corpul in slujba unei idei in care crezi. Daca macar o data in viata tu ca om, ca persoana, ca trup te-ai asezat ca scut de protectie pentru cineva defavorizat - orice fiinta neajutorata si neputicioasa - atunci scopul tau, misiunea ta a fost indeplinita. [www.acvaria.eu]

[SFAT] IOANA 1983. CARIERA. MERITA SA MERG PE NOUA CALE, GRAFICA PUBLICITARA? LA BAZA AM ALTA PROFESIE, E O PASIUNE DE ANUL ASTA. NU GASESC JOB - Stii cum se spune: cand ceva nu merge perfect in viata ta e de fapt motivul de a gasi scanteia de a te apuca de altceva, ca atare, daca tu nu gasesti inca un job, daca abia ai descoperit aceasta noua pasiune in viata ta, e semn ca trebuia sa treci prin aceasta perioada, anume pentru a gasi acel nou drum. Daca ai fi avut job, daca totul ar fi mers bine in cariera, nu ai fi descoperit altceva poate mai bun, ca atare, desi nu-ti place ca nu ai inca un loc de munca, de fapt e cel mai bun lucru pentru ca lipsa unui job ti-a oferit tie conditiile de a invata altceva si de a cauta alt drum. Ca atare, daca acest domeniu te atrage, te face fericita, te simti libera facand asta, daca simti ca ai ceva de oferit in acest sens, mergi pe acest drum cu bucurie. Vei primi si rasplata in functie de cat oferi, deci ofera ce stii sa faci mai bine si cu maxima pasiune. Mergi pe acest drum daca iti ofera libertatea de care un Sagetator are mare nevoie, deci da, merita. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA]  ALEXANDRA 2016 - Alexandra a trait in triburile amerindiene - probabil in preajma descoperirii Americii - a fost femeie si a iubit in taina pe cineva din alta categorie sociala, ceva ce nu i s-ar fi permis in acele vremuri si locuri. Probabil era o indianca frumoasa care a furat inima unui ostas care a trecut prin acele locuri cu oastea sa. Desi e posibil ca iubirea ei sa fi ramas toata viata un mare secret, a fost fericita cu iubirea ei, pe care a fost insa nevoita sa o inabuse pentru ca nu era in acord cu traditiile si regulile locului in care traia. Ostasul a disparut dupa o vreme, dar ea i-a purtat mereu dragostea secreta in inima, sperand sa il regaseasca. E posibil sa apara in aceasta viata din nou, intrupat intr-o persoana foarte importanta pentru evolutia ei, dar e posibil ca nici acum sa nu fie o iubire posibila. [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA]  CATALINA 1998 - Traiai cu familia ta intr-o padure, acum vreo 300 de ani, erai mereu la ordinul tatalui tau, care iti spunea tot ce trebuie sa faci. Nu ti-a placut sa fii mereu controlat - erai barbat atunci - si asta a nascut in tine multa furie impotriva tatalui tau. El si-a impus autoritatea in toate privintele, inclusiv in viata ta sentimentala, interzicandu-ti alianta cu o anumita femeie, ceea ce pe tine te-a revoltat si mai mult si ai incepuit sa-l minti pe tatal tau, sa nu-i asculti ordinele si in final sa pleci de acasa, luandu-ti viata in propriile maini. Nu ati reusit deloc sa va iubiti unul pe altul atunci, v-ati judecat dur  unul pe altul in alta viata, incat e foarte posibil sa ai si acum o relatie similara cu cineva iar acea persoana sa fie reincarnarea tatalui tau de atunci, cu care nu reusesti deloc sa ai o relatie corecta, sincera, armonioasa, ci doar de pe pozitii de forta si nesupunere. Te-ai simtit liber, atunci, abia dupa ce te-ai descatusat de rigorile si ordinele tatalui tau de atunci. www.acvaria.eu]

[RELATII] ADRIANA 1983 + 1984 - FOSTI IUBITI - Voi doi ati fost casatoriti in alta viata, dar nu ati avut copii. Ati fost doua spirite libere, care nu erau legate de niciun loc, astfel incat voi ati colindat padurile si lumea dupa cum v-a venit, cautandu-va norocul pe ici, pe colo. Tu ai fost barbatul in acea viata, iubitul tau a fost femeia, dar, desi casatoriti, nu aveati o viata de familie asa ca in timpurile noastre, ci erati niste usuratici, aveati, fiecare din voi, si alti iubiti, deci nu prea era o casnicie asa cum se cuvine, ci una marcata de tradare, de minciuna, de fuga de raspundere. Nici copii nu ati avut pentru ca femeia de atunci nu si-a asumat acest rol, sau, daca a avut, i-a abandonat pentru a-si pastra libertatea. In aceasta viata v-ati regasit pentru a o lua de la capat, dar e posibil sa se fi simtit aceeasi lipsa de maturitate si acum, de parca niciunul nu a luat in serios relatia, tocmai pentru ca subconstientul karmic va spunea ca fiecare e liber sa faca ce vrea. Daca minciuna si tradarea au existat si acum, inseamna ca s-a repetat ceva din vechea poveste de viata a voastra.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] ALINA 1983 + DRAGOS 1981 CUNOSTINTE - Voi doi v-ati cunoscut undeva in Grecia sau Italia prin secolul XVIII si v-a legat o iubire ascunsa. Dragos era atunci femeie, o  femeie maritata, cu familie, iar tu erai un cavaler, un militar, poposit in acele vremuri cu o corabie. A fost o atractie mare intre voi, probabil s-a si consumat atractia intr-o legatuira ascunsa de ochii lumii, din care e foarte posibil sa se fi nascut si un copil. Dar totul s-a terminat repede, caci ostasul a plecat iar la drum, pe mare, fara a se mai vedea vreodata. Posibil ca ostasul de atunci sa fi facut unele promisiuni  pe care femeia le-a crezut, dar, dezamagita, a trait toata viata asteptand ca promisiunile lui sa fie respectate. Ca atare in aceasta viata aveti mult de lucrat la capatarea si mentinerea increderii intre voi doi, totul legat de respectarea promisiunilor. [www.acvaria.eu]

[RELATII] DIANA 17.04.1989 + 30.10.1967 - IUBIT-IUBITA - In alta viata, voi doi ati fost casatoriti de... societatea in care traiati, adica, desi nu a fost iubire intre voi, ati fost casatoriti din traditie, pe considerente reluigioase. Lumea in care traiati va obliga sa recurgeti la acest tip de uniune, si nu va puteati abate de la regulie comunitatii in care traiati. Tu ai fost femeie si atunci, si ti-ai acceptat conditia, ai acceptat casatoria fara sa te opui, la dispozitia familiei si a comunitatii, multumindu-te cu banii si cu favorurile pe care le-ai obtinut din casatorie. El era un barbat puternic, cu stare, cu renume in acea comunitate, un fel de lider local, ceea ce i-a oferit "dreptul" de a avea orice femeie si-a dorit, fara a avea neaparat sentimente si pentru sotia lui. A iubit orice alta femeie numai pe sotia lui nu. E posibil ca iubirea sa ti-o ofere acum, daca reuseste sa iti capete increderea, totul e sa nu te trateze, subconstient, ca pe un bun al sau. [www.acvaria.eu]

[RELATII] NICOLETA 1974 + CALIN 1972 - SOTIE-SOT - Va leaga o poveste de familie, din ultima reincarnare, acum vreo 500 de ani. Calin era atunci mama ta, o mama cu un bagaj imens de intelepciune, pe care l-a reversat din belsug asupra copilului sau care erai tu, Nicoleta. Mama si-a asumat in familie toate rolurile, ducea pe umerii sai totul, poate a ramas singura foarte repede dupa ce a devenit mama, astfel incat a tras din greu pentru copilul sau, care era totul pentru ea. Totusi copilul, dupa ce a crescut si a avut propria sa personalitate, si-a parasit mama, a plecat in lume, fara sa-l mai intereseze soarta mamei sale care s-a stins repede, dezamagita, parasita, singura, fara nimeni alaturi de ea. De fapt, ceea ce a facut-o mai mult sa sufere pe mama a iost ca al ei copil, plecat in lume pe la vreo 19 ani, i-a promis ca nu o va parasi, si nu s-a tinut de cuvant. In aceasta viata aveti amandoi de lucrat la adevar, la asumarea responsabilitatilor, la respectarea promisiunilor si obligatiilor, la recapatarea increderii.  [www.acvaria.eu]

[HOP] IRINEL 27.01.1975  - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

  1. PLUTO IN OPOZITIE CU SATURN NATAL (2015-2016) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă - generează conflicte majore la serviciu, probleme de sănătate mai grave, ghinioane de netrecut, dispute aprinse, dificultăţi materiale, probleme sexuale (inhibiţii, insatisfacţii), deci o perioadă ceva mai întunecată în care vi se va părea că toate merg rău. Noroc că este o perioadă scurtă, dar din care veţi învăţa totuşi o nouă lecţie de viaţă, descoperind cât de important este să vă menţineţi gândirea pozitivă şi ambiţia vii în orice situaţii. Sunteţi uşor prea egoist, sever sau agresiv, deci nu sunteţi o companie prea plăcută. Vedeţi numai partea urâtă a lucrurilor şi gândurile negre vă pot doborî. Aveţi grave tendinţe spre egoism, spre severitate sau spre agresivitate. Risc de depresie gravă. Timpul nu va fi de partea dv. ci vi se va părea că vă apasă cu o greutate căreia nu îi mai puteţi face faţă. Sunteţi supus unei probe majore, de natură karmică prin care va trebui să vă demonstraţi capacitatea de a achita datorii restante din alte vieţi şi mai ales de a demonstra practic tot ce aţi învăţat din toate suferinţele la care aţi fost supus. Acum puteţi trece printr-un eveniment drastic şi periculos – o boală gravă, un eşec de proporţii, o pierdere dificilă, un deces – prin care vi se va aminti care este sarcina dv. în această viaţă. Vi se va arăta cât de uşor puteţi pierde unele lucruri în viaţă dacă nu vă asumaţi responsabilităţi cu mai multă maturitate. Orice tendinţă spre eschivă sau fugă de răspundere poate fi sancţionată dur printr-un eveniment de destin care vă va marca profund. Vi se va transmite, subtil, că timpul trece şi dv. nu faceţi ceva concret cu viaţa dv. deci veţi fi obligat să porniţi pe calea asumării unei datorii faţă de ceilalţi. Un mare zid se va opune evoluţiei dv. şi de felul în care depăşiţi acest impas depinde calea următoare. Puteţi avea o întâlnire de destin cu un duşman din altă viaţă, revederea nefiind deloc pozitivă, deci ceea ce vi se va petrece în această perioadă lungă de timp poate fi considerat ca o confruntare karmică în care trebuie să vă puneţi la bătaie toată forţa de a învinge obstacolele.

  2. URANUS IN OPOZITIE CU PROPRIA SA POZITIE DE LA NASTEREA DV. (2018-2019) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă - este un moment unic în viaţa oricărui om, perioada de renaştere, de eliberare, de renunţare a vechilor tipare pentru a vă crea o altă personalitate. Este ceea ce se numeşte criza de la 40 de ani., când individul vrea să o rupă cu ce a fost până atunci pentru a-şi mai da o a doua şansă de a-şi schimba viaţa. Acum e momentul dv. de renaştere, de rebeliune, de eliberare de orice balast care vă ţinea pe loc. Va fi greu să suportaţi rutina şi obişnuinţa de până acum tocmai de aceea vei fi genul de om care vrea ă schimbe totul, de la propria sa persoană, până la lumea din jurul său. Este momentul ideal pentru a vă reconstrui întreaga viaţă. Acum vreţi să vă căpătaţi libertatea şi independenţa şi să vă manifestaţi după propria voinţă şi vă descătuşaţi de tot ce vă ţinea blocat. [www.acvaria.eu]

[ASPECT] MARIA.11.07.1964 1. NOROCUL DV. ACUM: Din IULIE 2016 pana in AUGUST 2017 Jupiter trece acum prin casa IX  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de călătorii şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, cu limbi străine, culturi străine, religii diferite, învăţarea şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoaştere, educaţie, ambiţii mari, studii superioare - facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare - procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relaţiile cu politica, cu legea, cu tribunalele şi şcolile, marile ţeluri şi idealuri ale persoanei, evoluţie, vocaţie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare elevată, aventuri, distracţii, libertate, speranţe, aspiraţie, visele proprii, viziunea asupra vieţii şi lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comerţ exterior, activităţi sportive. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2016 este influentat de urmatorul aspect planetar: unul dificil din opacate, si anume OPOZITIA LUI PLUTO CU SOARELE NATAL - ASPECT UNICAT IN VIATA - Suferiţi adevărate drame şi crize profunde, presiunea este insuportabilă şi puteţi exploda în manifestări neobişnuite de personalitate. Vă ieşiţi din fire extrem de uşor, lăsându-vă stăpânit de atitudini rebele şi extremiste (ură, răzbunare), dar uneori vă pierdeţi curajul şi fugiţi din faţa confruntării. Aveţi mari probleme în comunicarea cu ceilalţi tocmai pentru că aveţi impresia că de fiecare dată când intraţi în contact cu cineva sunteţi supus unui atac din partea celuilalt. Trebuie să învăţaţi că nu toată lumea este de acord cu dv. în permanenţă şi că există şi contradicţii pe care trebuie să le acceptaţi mai uşor. Trebuie să învăţaţi să fiţi mai tolerant cu lumea, pentru că aveţi tendinţe spre dictatură, autoritate, manipulare, dorind mereu să fiţi deasupra tuturor. Este un moment extrem de dificil din viaţa dv., unic, când veţi da piept cu unele din cele mai profunde şi mai grave provocări ale sorţii. Va fi un moment de lungă durată în care viaţa dv. cunoaşte o altă structură. Totul se poate răsturna acum pentru a da naştere unei noi direcţii de evoluţie. Se naşte alt om în propria dv. piele, o individualitate nouă, o identitate nouă, un alter ego de care nici măcar nu bănuiaţi că îl găzduiţi în interiorul dv. Ies la iveală capacităţi ascunse, talente latente, şi vă refaceţi viaţa pe un cu totul alt schelet decât în anii anteriori. Cele mai mari răsturnări de destin pot avea loc acum, nu veţi fi scutit nici de suferinţă, nici de eşec, nici de pierderi, dar toate sunt teste de încercare din partea destinului. De felul cum veţi depăşi acest moment va depinde evoluţia dv. viitoare. Veţi fi pus în faţa unor datorii karmice majore, deci să nu vă mire că toate necazurile vieţii se vor aglomera în această parte a existenţei dv. Nimic nu e întâmplător în ceea ce se va petrece acum. Acum aveţi întâlnire directă cu însăşi karma dv.! Acum veţi înţelege rostul dv. pe pământ, de ce aţi avut de înfruntat probleme de-a lungul vieţii şi probabil chiar veţi găsi răspunsul la eterna întrebare „de ce mi se întâmplă tocmai mie?”. Acum veţi avea şi şansa de a vă echilibra definitiv karma, dar examenul final nu va fi deloc uşor. Din păcate acum pot apărea condiţiile celor mai grave evenimente din viaţa unui om. Va exista o senzaţie copleşitoare de ghinion, de frustrare, de insatisfacţie, descoperind că trebuie să faceţi modificări masive. Vă schimbaţi aspectul exterior, modul de comportament, modul de acţiune. Puteţi avea parte şi de unele probleme de sănătate mai grave. Confruntările cu care daţi piept în această perioadă nu vor fi deloc uşoare, deci este un punct critic major în destinul dv. La finalul acestei perioade vi se deschide o cu totul altă viaţă în faţa ochilor. Veţi trece printr-o situaţie cu o mare încărcătură karmică şi retrăiţi o situaţie din viaţa anterioară prin care vi se relevă sensul actualei dv. existenţe! [www.acvaria.eu]

[KARMA] DIANA 17.04.1989 -  1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2014-2016 - urmatoarea va fi - 2022-2025. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2045-2046.  In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MAI 2015 - AUGUST 2017 - Nodul Nord traverseaza lent casa VI semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: serviciu, locul de muncă, meseria profesată, datorie, responsabilităţi asumate, obligaţii şi sarcini cotidiene, muncă de zi cu zi, rutină, monotonie, obiceiuri, alimentaţie, igienă, starea de sănătate, bolile, supunere, igienă şi curăţenie, serviciu public, comerţ, plante, animale de companie, orice activitate de analiză, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, contactul cu domenii precum informatica, industria, medicina, activităţi de producţie, servicii în slujba altora, poziţia de subaltern, supus, servitor, relaţia cu subalternii, angajaţii.  3. INDEMNUL PERIOADEI:munceşte, asumă-ţi responsabilităţi, du-ţi sarcinile la îndeplinire, recunoaşte-ţi vina, acceptă-ţi rolul de subaltern, învaţă umilinţa, fii un executant ireproşabil, îngrijeşte-te de altul, ai grijă de cineva, fii ordonat, organizează-te, respectă legile şi regulile, ai grijă de sănătatea ta, mergi la medic!! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[CALCUL] AIDA DIANA 18.02.1987 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] DENISA 12.01.1991  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] GABRIELA 22.09.1980 - Atentie ati mentionat doua date diferite, alegeti-o pe cea corecta!  AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] GABRIELA 22.09.1989 - Atentie ati mentionat doua date diferite, alegeti-o pe cea corecta!  AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ROXANA 08.03.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] SIMONA 09.10.1973 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] VIOLETA ANGHEL 04.12.1981 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] VLAD 19.09.2016 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] BIANCA 12.06.1996 EA+ 09.10.1988
EA - GEMENI, Junon in BERBEC, SOBOLAN DE FOC
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - BALANTA, Junon in LEU, DRAGON DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI + BALANTA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + DRAGON - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC + PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  100% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] FLORINA 14.01.1989 + 13.05.1986
EA - CAPRICORN, Junon in FECIOARA, DRAGON DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - TAUR, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN + TAUR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + TIGRU - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GABRIELA 25.11.1986 EA+ 10.06.1983 MIHAIL
EA - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - GEMENI, Junon in BERBEC, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + GEMENI - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU + PORC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC + APA - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  30% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] LAURA 18.12.1985 + 04.03.1983 LUCIAN
EA - SAGETATOR, Junon in SCORPION, BIVOL DE LEMN
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - PESTI, Junon in VARSATOR, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + PESTI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL + PORC - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN + APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip VARSATOR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] R 15.02.1995 + 19.03.1983
EA -
VARSATOR, Junon in SAGETATOR, PORC DE LEMN (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
PESTI, Junon in PESTI, PORC DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: VARSATOR + PESTI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI:
PORC + PORC – COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT:
LEMN + APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  
80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] RADU 19.03.1983 \ 03.04.1982
EA -
PESTI, Junon in
PESTI, PORC DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL -
BERBEC, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE ZODII: PESTI + BERBEC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: PORC + CAINE – COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA + APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  60% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] SIMONA EA 1.08.1991 + 15.03.1987 EL
EA - LEU, Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - PESTI, Junon in VARSATOR, PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU + PESTI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + PISICA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + FOC - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®