ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII OCTOMBRIE 2016
Ultima actualizare a acestei pagini: 29 noiembrie 2016 10:43

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1-31 OCT. 2016
ASTRO-CALCUL - 1-31 OCT. 2016
CICLURI PLANETARE - 1-31 OCT. 2016
CUPLUL, PE SCURT - 1-31 OCT. 2016
CURIERUL DESTINULUI - 1-31 OCT. 2016
MARILE HOPURI
- 1-31 OCT. 2016
MARILE SCHIMBARI - 1-31 OCT. 2016
MESAJE ANGELICE
-
1-31 OCT. 2016
MISIUNEA PERSONALA -
1-31 OCT. 2016
MISTERELE NOPTII
- 1-31 OCT. 2016
PERIOADE KARMICE - 1-31 OCT. 2016
RELATII KARMICE -
 1-31 OCT. 2016
UN SFAT PRIETENESC
-
 1-31 OCT. 2016
VIATA ANTERIOARA - 1-31 OCT. 2016

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna OCTOMBRIE 2016

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN]
[CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE] [VIS]

---AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII OCTOMBRIE 2016---

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 21-31 OCTOMBRIE 2016
(Curierul destinului/DESTIN)

[DESTIN] ALIN 1997. CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL? - Bine, lent, muncind cu placere iar roadele nu vor lipsi. Dar totusi, in viitor, vei lua o decizie prin care ti se va schimba cariera, sensul profesional, ca atare e foarte posibil sa alegi o alta cale/profesie in viitor, care sa iti aduca mai mari satisfactii. Sau poate doua profesii diferite, pe care vei incerca sa le impaci: una aduce bani, cealalta implinire.

[DESTIN] ALMA 1979 CE SIMTE BOGDAN PENTRU MINE? CUM VOR EVOLUA LUCRURILE INTRE NOI? - Lucrurile se cam precipita un pic, in sensul ca buna intelegere de pana acum se va mai strica. Totusi, nu vad ca ar fi o relatie foarte solida, ci mai degraba o joacam nu e ceva consistent.

[DESTIN] ANDREEA 1990 - ESTE ALEXANDRU BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI? - Cel mai probabil nu, va exista un mare hop intre voi, o despartire, o proba de incercare. Casatoria e mai degraba o iluzie, un vis.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 CE GANDESTE MIHAI IN REALITATE DESPRE MINE?VREA SA PLEC CA SA AIBA EL ORE MAI MULTE? - Da, vrea sa se evidentieze el, sa fie el mai presus, sa isi arate suprematia fata de tine, deci e o competitie intre voi pe care vrea sa o castige cu orice pret, chiar daca nu e la acelasi nivel cu tine din unele puncte de vedere.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 DE CE MARICICA VREA SA MA DEA PE MINE LA O PARTE SI SA-I MENTINA PE POST PE MIHAI SI MONICA? CE VEDE LA EI MAI BUN? - Poate nu vede ceva mai valoros, dar are fata de ei o anumita atractie, le place ceva din caracterul lor, dar nu neaparat ceva frumos si pozitiv, ci mai degraba o anumita forta, o agresivitate, ceva ce iti lipseste tie. Nu neaparat ii apreciaza mai mujlt, dar ei pot face ceva ce tu nu poti face si tine de o latura a a caracterului nu tocmai pozitiva. Si poate e si un dram de rivalitate, rautate la mijloc.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 JUMATATEA MEA ARE PARUL BRUNET SAU BLOND-ROSCAT? - Cel mai probabil brunet.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 MONICA ESTE SINCERA CU MINE SAU MA VORBESTE PE LA SPATE CU MARICICA SI MIHAI? - Ea evita sa se bage in discutii rautactioase, dar e de fata totusi cand acestea au loc, fara insa sa participe sau sa vorbeasca ea prima. Dar nici nu-ti ia apararea.

[DESTIN] ANTONIOS 1973. CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA?  - Nu este exclus sa o cunosti deja, chiar daca acum nu aveti o relatie tocmai usoara. Posibil ca, pana la relatia cu ea, sa aveti amandoi de trecut printr-o mare lectie de viata, de echilibrare karmica.

[DESTIN] ANTONIOS 1973. CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE JUMATATEA MEA? (CEA CARE IMI ESTE DESTINATA), CUM O RECUNOSC? - O recunosti prin eforturile pe care le vei face pentru a fi cu ea, in cele din urma, deci relatia voastra nu se cladeste lin si frumos, ci cu ceva probe de incercare. Ba chiar si cu cateva despartiri pe parcurs, care te vor obliga sa te schimbi si tu, sa iti tii sub control unele atitudini mai agresive. Ea iti poate schimba viata in multe privinte.

[DESTIN] CRISTINA 1981 CARE VA FI SITUATIA MEA FINANCIARA IN URMATORII ANI? - Buna, fara griji majore, ba chiar e posibil sa ai doua surse de castig in viitor sau, in urmatorii 2 ani, sa mai primesti bani de undeva, dintr-o colaborare, intelegere, afacere, vanzare. Deci nu cred ca vei avea o singura sursa de venit.

[DESTIN] ELENA-DIANA 1985 ESTE O PERIOADA FAVORABILA SA FAC O INTERVENTIE CHIRURGICALA MAJORA IN NOIEMBRIE 2016? -  Desi cred ca e tardiv sa iti mai raspund, da, dar ar fi mai buna luna decembrie.

[DESTIN] GABRIELA 1963 CAND MA VOI CASATORI? - Ar fi trebuit sa se intample pana la 40 de ani, dar daca nu s-a intamplat, atunci sanse ar mai fi in urmatorii 2-4 ani (sau o a doua casatorie, in caz ca a mai existat una).

[DESTIN] IOANA 1984. CUM VA EVOLUA RELATIA CU P? SUNTEM MENITI SA RAMANEM IMPREUNA? - Desi sansele de viitor sunt totusi mici (cam fifty-fifty), e posibil ca o vreme relatia sa evolueze spre bine, sa va iubiti. Dar daca intre voi se va infilitra indoiala, acela ar putea fi un mare hop pentru voi, care poate stirbi armonia si iubirea.

[DESTIN] ION ALIN 1979 COLEGA MEA AM ARE O RELATIE CU CINEVA, SE VA DESPARTI? VOI AVEA O RELATIE CU EA SAU SA RENUNT? - Cred ca ar fi bine sa o lasi pe ea sa aleaga, deci nu tine prea mult de tine sau de decizia ta, ci de ea. Daca ai suficienta rabdare, asteapta sa intelegi mai bine ce isi doreste ea. Abia anul viitor vei intelege mai bine ce rol joaca ea in viata ta.

[DESTIN] IONUT 1985 VOI CASTIGA VREODATA LA LOTO POTUL CEL MARE? MULTUMESC! - Nu chiar, dar castiguri da, ar putea veni, poate chiar la anul, dar nu ceva iesit din comun.

[DESTIN] M 1991 CE PROFESIE MI SE POTRIVESTE MAI BINE? - Magistrat da, ar fi mai pe placul tau, dar cred ca avocat e cel mai bun.

[DESTIN] M 1991 CE PROFESIE VOI AVEA? AM 3 ADMITERI LA ANUL (EX. AVOCAT, GREFIER, MAGISTRAT) ROG ANONIM - Am spus deja mai sus, ca avovatura e calea ta, dar nu e exclus sa fii o vreme si grefier. Magistrat, nu prea cred...

[DESTIN] M 1991 VOI REUSI SA FAC OPERATIA DE ORDIN ESTETIC PENTRU A-MI REZOLVA COMPLEXELE ANUL CARE VINE? - Nu cred ca vei reusi la anul, deci ceva din planurile tale nu prea e realizabil, fiind ori doar un vis, ori o amagire, deci ar fi bine sa te informezi mai bine, ca sa nu fugi dupa o himera.

[DESTIN] MARINA 1983. ESTE PAU CEL DESTINAT MIE? - Inca nu e siogur acest lucru, desi a aparut in calea ta cu un rol major in plan sentimental, dar totusi viitorul e inca incert, de parca vor aparea aspecte neprevazute sau necunoscute care mai pot schimba relatia. cred ca trebuie sa va cunoasteti mai bine, e ceva misterios aici, ceva ce nu stii despre el - sau el despre tine - si care poate schimba totul.

[DESTIN] MICAS 1980 CAND SI CU CINE MA VOI MARITA? - In urmatorii 3 ani sunt mari sanse de casatorie, cu un barbat pe care il vei iubi, ceva mai mare decat tine, posibil zodie de pamant (Taur de ex).

[DESTIN] NELA 1965 AM PARTE IN VIITOR DE O POVESTE DE DRAGOSTE? - Cam greu, in sensul ca, desi sentimente vor mai aparea, e posibil sa nu fie impartasite, parca e o relatie secreta, platonica, ascunsa, incerta, deci nu prea duce acolo unde ai vrea.

[DESTIN] OTTILYA 1981 CUM ARATA VIITORUL MEU IN PLAN SENTIMENTAL? - Vor exista cateva hopuri pana cand viata sentimentala se va clarifica si stabiliza, dar vei trece peste ele si vei primi ceea ce visezi, adica o relatie solida si de viitor cu un barbat demn de incredere.

[DESTIN] OTTILYA 1981 MINTE SAU SPUNE ADEVARUL ANDREEA DESPRE D. SAU DOAR INCEARCA SA NE DESPARTA? SE VA POTOLI SI NE VA LASA IN PACE? - Ascunde multe, si nici intentii prea bune nu are, deci ai grija la ea, la ceea ce incearca sa faca, pentru ca efectele sale nu suna tocmai fericit. Mai bine o tii la distanta.

[DESTIN] ROXANA- MIHAELA 1988 CAND IMI VOI NTLNI SUFLETUL PERECHE? - Undeva intre 2016-2020, poate aparea oricand intr-un moment nu tocmai usor, deci intrarea lui in viata ta nu va fi neaparat fericita sau lina.

[DESTIN] SERGIU 1990. CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL? - Pentru ca o vreme nu vei primi chiar ceea ce ai fi dorit, e posibil sa faci o schimbare majora pentrui a-ti stabiliza cariera. Viitorul arata bine, dar nu chiar anii imediat urmatori. Ai toate sansele de succes prin ambitie si rabdare.

[DESTIN]  SONIA 1997 EA +.1998 EL SE VA INTOARCE INAPOI LA MINE? - Nu este imposibil, dar totusi, cand eventual s-ar putea intoarce, s-ar putea sa fie prea tarziu, adica sa nu te mai intereseze, poate pentru ca intre timp tu ai putea iubi pe altcineva (sau el...). Sunt cam 80% sanse sa se intoarca...

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-31 OCTOMBRIE 2016
(Mesaje angelice/INGERI, Viata anterioara, Misiune personala/MISIUNE, Un sfat prietenesc/SFAT)

[RELATII] ANDREEA 1990 +1981 IUBITI - Intr-o viata anterioara rolurile - ca sexe - erau inversate, tu erai barbatul, el - femeia,. Exista si o mare diferenta de varsta intre voi, el era mult mai batran, si v-a legat o relatie direct legata de sanatate. Probabil el a fost un fel de vraci, de medic, cineva care ti-a oferit un ajutor medical intr-un moment critic, sau poate chair ceva de genul "prim ajutor" absolut trecator, dandu-ti astfel sansa de a-ti continua viata intr-un moment fragil al sanatatii tale. Posibil chiar a durat foarte putin intalnirea voastra de atunci, poate chiar 2 ore, dar interventia sa in destin ti-a oferit sansa unei noi vieti, de parca te-ai nascut a doua oara. In aceasta viata e nevoie sa treceti prin cateva momente critice, din nou, pentru a fi alaturi la bine, dar mai ales, la greu.

[RELATII] DANIELA 1978 F + 1977 B FOSTI SOTI - Intr-o viata anterioara, v-ati intalnit, trecator. Tu erai pe atunci un copil orfan, baiat, si umblai de colo-colo cautandu-ti sensul. Sarac, flamand, al nimanui, erai la cheremul altor oameni pentru a putea trai. El insa nu a avut un rol tocmai benefic, fiind motivul pentru care ai fost izgonit dintr-un loc in care cautai adapost. Ai batut la poarta sa si ai fost alungat, nu a aratat niciun fel de compasiune fata de tine, si astfel ai plecat iar in lume. S-a comportat hain, desi e foarte posibil ca situatia lui financiara sa fi fost una buna, dar nu a vrut sa te ajute in niciun fel, ci te-a alungat dur, ca pe un caine. In aceasta viata aveti de invatat convietuirea, sa invatati sa traiti pasnic sub acelasi acoperis, sa invatati armonia si buna intelegere, egalitatea si echitatea, fara ca nicunul sa nu se simta mai presus sau mai prejos.

[RELATII] DOMITIAN 1964 + LILIANA 1968 SOT+SOTIE - Voi doi va tot intalniti de cateva secole incoace, in diverse locuri de pe Pamant si in diverse culturi, si in Asia si in zona celtica, si de fiecare data trebuie sa invatati aceeasi lectie: iertarea! Sotul - de acum - a muncit mult in alta viata iar sotia - de acum - a cam risipit roadele muncii celuilalt atunci. Posibil ca intr-o ultima viata impreuna Domitian sa fi fost tatal, iar Liliana copilul, dar un copil destu de risipitor, de rasfatat, care nu a stiut sa respecte munca tatalui sau, criticand mereu eforturile parintelui sau. In aceasta viata trebuie sa invatati sa va respectati reciproc eforturile, sa acumulati impreuna ceva concret - pe cat de risipitor a fost unul in alta viata, pe atat de practic si econom trebuie sa fie acum, punand laolalta tot ce acumulati. Trebuie sa invatati sa fiti egali, sa trageti amandoi echitabil la aceeasi caruta, comunicand permanent.

[RELATII] IOANA 1984 + 1992 - AMICI - In alta viata el era un calugar tanar, atunci cand v-ati intalnit, iar tu erai un om ratacit, deprimat, care se afla in pragul uneid epresii grave. Prezenta lui a fost un fel de exemplu pentru tine, te-a ajutat sa iti gasesti un rost, sa iti recapeti increderea si mai ales credinta, pentru ca rolul lui a fost unul de natura spirituala. L-ai ascultat ca pe un frate mai mare, ca pe un tata, si astfel te-a ajutat sa intri intr-o etapa superioara a vietii sale. A aparut la momentul oportun pentru a-ti da un sems, poate chiar ti-a dat de lucru o vreme, cat ai depasit criza existentiala, deci un rol decisiv intr-un moment derutant. E posibil ca dupa aceea tu sa fi devenit un om important, dar nu ai fi ajuns acolo fara ajutorul acelui om.

[RELATII] JANA 1979 F+ 1972 M IUBITI - Voi doi v-ati intalnit in vremuri tulburi, pe vreme de razboi. El era atunci o femeie mai in varsta, tu erai un barbat tanar care, culmea, s-a indragostit de acea femeie. Desi relatia nu a fost una usoara si nici macar posibila, i-ai purtat respect si admiratie acelei femei, poate si pentru ca a intervenit la un moment dat in viata ta cu o decizie majora, cu o salvare importanta. Relatia a durat cativa ani si ai avut enorm de invatat sau de primit din acea relatie, pentru ca femeia aceea ti-a oferit niste lectii de viata valoroase, ai crescut, te-ai marurizat, ai capatat intelepciune datorita ei.

[RELATII] NIA 1992 F + 1960 M TATA-FIICA - V-a legat o poveste cam tensionata, de parca voi doi nu va suportati in alta viata, parca erati dusmani, ostili unul fata de altul. Nu v-ati putu intelege, aveati o repulsie totala unul fata se altul, fiind intr-o continua lupta unul impotriva celuilalt. V-ati chinuti unul pe altul, intr-un continuu atac, intr-o continua persecutie, ceea ce e posibil sa se resimta uneori si in aceasta viata, dar de data aceasta v-ati intalnit sa faceti pace, sa va iubiti, sa va armonizati, sa ajungeti la o buna intelegere sub acelasi acoperis, transformand fobia/ostilitatea din alta viata in iubire. Poate si acum aveti conflicte firesti intre fiica si parinte, dar cu scopul de a invata lectuia compromisului si a justei judecati.

[RELATII] OTO 1959 M + 1985 M (TATA FIU) - In alta viata ati fost amandoi barbati, cavaleri sau ostasi. O vreme v-ati inteles bine pana la un moment dat cand ati inceput sa va invrajbeasca pasiunea pentru aceeasi femeie. Din buni prieteni, ati ajuns la dusmanie, ceea ce nu a fostd eloc in beneficiul relatiei voastre ca ostasi. Probabil cu timpul ati reusit sa faceti pace - cel care e tatal acum a "castigat" lupta pentru cucerirea aceleiasi femei - dar relatia voastra nu a mai fost la fel, desi ati incercat sa cooperati mai departe. In aceasta viata voi doi trebuie sa invatati iertarea, buna intelegere, sa va simtiti bine unul in compania celuilalt, fara sa va mai desparta nimic, si probabil femeia dintre voi de acum - pentru unul sotie pentru altul mama - s-ar putea sa fie modul prin care va puteti armoniza.

[RELATII] ROZALIA 1949+LILIANA 1968 MAMA+ FIICA - Intr-o alta viata ati trait in Europa, pe vremea imperiului Roman. Fiica de acum era atunci femeie, una importanta, cu ceva pozitie intr-o comunitate, cu putere de decizie in acele vremuri. Era un fel de lider al unui sat/oras si de cuvantul ei depindeau multe reguli de viata. Cea care acum e mama era un fel de vraci sau medic al acelor vremuri, care i-a stat alaturi intr-un moment de boala grava. A ajutat-o, a ingrijit-o, a vindecat-o si a salvat-o, fiind deci o persoana cheie in destinul acelei persoane, pentru ca, dupa ce s-a vindecat, avea femeie a evoluat, a trecut pe un nivel superior, devenind cu ceva mai buna decat era inainte. Practic acel moment cheie i-a schimbat complet modul de a privi viata, lumea, oamenii.

[RELATII] ROXANA  1985 F + 1976 B - RAPORT ANGAJAT - SEF - In alta viata v-a legat o poveste de dragoste. Poate chiar el a promis atunci casatori -  urma sa va casatorit - dar ceva a intervenit intre voi si v-a separat. El - pe atunci barbat - a plecat pe mare, intr-o corabie, si nu s-a mai intors niciodata, iar celalalt, ramas in urma - tu, femeie si pe vremea aceea - ai suferit ani de zile in asteptarea sa, ca intr-un final sa te retragi la o manastire, neconsolata vreodata de disparitia sa. Nu l-ai putut uita si ierta niciodata, pentru ca te-ai simtit tradata, ca toate promisiunile sale de iubire au fost in zadar si din cata iubire ai avut, ai alunecat in extrema cealalta, purtandu-i "pica" toata viata. Doar dupa ce te-ai retras la manastire ai putut sa-l ierti. Probabil situatia din aceasta viata e tot un fel de "tradare" pe care greu o vei uita/ierta.

[MISIUNE] CRISTINA 1981 - Nu stiu cum privesti tu animalele, dar se pare ca misiunea ta este direct legata de ajutorarea lor. Fie prin natura meseriei sa ai de a face cu animalele si sa le ajuti - de ex medic veterinar - fie pur si simplu prin grija oferita necuvantatoarelor. Daca ai animalute acasa, atunci esti pe misiunea ta. Daca nu-ti plac animalele, e posibil chair sa treci prin cateva lectii de viata legata de ele prin care de fapt sa inveti sa te apropii mai mult de ele, sa le intelegi si in final sa le sprijini cum poti. O cat de mica actiune de protectie a animalelor, face parte din misiunea ta de viata, deci nu ramane indiferenta la catelusi sau pisicute. Au nevoie de suportul tau, ba mai mult decat atat, se pare ca detii si ceva calitati vindecatoae incat mangaierea ta poate face bine la un moment dat unui animal bolnav. Ca atare mangaie, alina, hraneste, ocroteste-i, acasa la tine sau doar pe strada, la coltul blocului.

[MISIUNE] MIHAELA 1980 - Tu ai venit pe lume sa inveti sa fii liber, sa-ti lasi spiritul sa zburde in voie, sa nu te simti niciodata ingradita de nimic, nici de reguli, nici de interdictii, nici de gusturi impuse sau legi inradacinate. Cauta o cale de a te manifesta liber, fie prin natura meseriei, fie prin talentele - poate artistice - cu care esti inzestrata, deci nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ce sa faci sau cum e mai bine. Tu stii mai bine cum e mai bine, deci urmeaza-ti calea ta. Ba chair poti fi un exemplu de libertate, de independenta, ajutand si pe altii sa se descatuseze de rigori sau norme. Trebuie sa ai vocea ta intr-un anumit domeniu care sa te reprezintem, ca sa atargi atentia prin ceea ce exprimi si sa ajuti si pe altii sa aiba curajul de a se elibera. Daca macar intr-un plan al vietii ai reusit sa te eliberezi de limite si reguli, atunci esti pe calea ta!

[VIATA ANTERIOARA] CRISTINA 1986 - Intr-o viata anterioara ai trait in natura, prin paduri, prin pesteri, oricum izolata de restul lumii pentru ca te-ai dedicat spiritualitatii. Ai fost un fel de pustnic, de calugar - desi e posibil sa fi fost tot femeie - departe de lume, libera sa te dedici doar rugaciunii. Probabil, la originea izolarii tale, a fost un abuz - probabil de natura sentimentala sau sexuala - si ai preferat sa fugi de lume. Ai trait cu ce ti-a dat natura - poate si acum ai o oarecare tendinta spre a fi vegetarian. In aceasta viata nu mai trebuie sa fugi de lume sau sa te lasi invinsa de nimeni, sa devii puternica, un pic "barbata" chiar, sa ai curajul sa iti exprimi punctul de vedere si sa nu te mai lasi invinsa sau dominata de sexul opus.

[VIATA ANTERIOARA] SIMONA 1973 CE LEGATURA A FOST INTRE MINE SI ALEXANDRU INTR-O VIATA ANTERIOARA? - Intr-o viata anterioara, v-a legat o relatie cu o mare doza spirituala, ceva similar relatiei dintre un fiu si un parinte, sau dintre un discipol si mentor. Unul din voi a fost un tanar razvratit, care nu era inteles de nimeni, dat la o parte de societate, in timp ce celalalt era un om elevat, invatat, intelept, batran. Cel batran l-a luat sub aripa sa pe cel tanar si i-a transmis ceva din invataturile sale, ceea ce l-a ajutat pe cel rebel sa-si gaseasca un sens si sa nu se mai simta neinteles si neglijat. Cel matur a fost un bun profesor - si probabil tu ai fost acela - iar el a fost tanarul fara capatai care astfel si-a gasit calea si s-a maturizat, sub directa ocrotire a parintelui sau spiritual.

[SFAT] LARISA 1975 IL CUNOSC, L AM INTALNIT PE CEL CE MI VA FI SOT? SAU DACA NU, MAI E MULT PANA ATUNCI? - Nu prea merge intreabrea ta la aceasta rubrica - sfat, ce sfat iti pot oferi aici?  - dar nu, nu cred ca l-ai cunoscut pana acum, dar poate aparea oricand, dintr-o fantastica intamplare sau coincidenta in urmatorii 3 ani. Cheama-l cu gandul deschis!

[SFAT] LAV 24. 01.1982 CE SIMTE SAU A SIMTIT CT PENTRU MINE - Ce sfat sa iti ofer Lav, aici? E o intrebare care nu necesita un sfat, desi tu ai trimis intrebarea la rubrica UN SFAT. Sentimente au fost, doar ca nu au fost profunde si nici de durata. Probabil o vreme a fost atras de tine, s-a simtit bine cu tine, dar acum pare sa fie mai distant, nu mai e ce a fost, s-a detasat cumva, ba chiar e un pic de ostilitate aici. S-au schimbat mult sentimentele lui de la inceput pana acum, deci sfartul meu, daca vrei totusi un sfat aici, ar fi sa inveti ce era de invatat din intalnirea cu el si sa nu ramai captiva in ce a fost.

[SFAT] MIHAELA 28.02.1978I IUBIRE - Se pare ca e nevoie de o schimbare de atitudine din partea ta, ori sa privesti in alta directie decat ai privit pana acum, ori sa te schimbi tu in relatia cu barbatii. Iubirea are nevoie uneori de un suflu nou, de o viziune/perspectiva diferita, sa nu mai privesti inapoi, sa nu te mai uiti peste umar, la ce ai trait candva, si sa te concentrezi spre viitor. Posibil sa fii aproape de o noua iubire, de o noua etapa in viata sentimentala, deci soarele rasare la orizont, dar totusi si tu trebuie sa investesti altceva in acest sens. Nu mai merge cu ce a fost, ai fost sau ai daruit pana acum, ci ai atins nivelul, maturitatea, intelepciunea potrivite pentru a iubi altfel. E timpul sa (te) schimbi!

[INGERI] ALINA-ADELAIDA 1980 CE AR TREBUI SA FAC PENTRU A- L AJUTA PE COPILUL MEU SA SE FACA BINE. MULTUMESC. - Ingerii iti transmit: copilul tau a venit pe lume acceptand - ca spirit reintrupat aici - sa treaca prin aceasta situatie de viata, adica problema aceasta de sanatate,. pentru ca era modul lui de a capta iubirea din toate partile, ca atare boala lui vine dintr-o fantastica nevoie de dragoste. Fiind bolnav, el cere aceasta iubire de la tine - de la altii, de la familie etc - si ca atare vindecarea lui e strans legata de iubirea pe care o primeste, de marile cantitati de iubire neconditionata pe care le poate primi fara ca el sa ofere neaparat ceva inapoi. Sigur, e doar un copil, dar spiritul din el stie ca nu poate invata lectia primirii iubirii decat fiind bolnav. Ca atare asta ai de facut - si oricum o faci - dar s-o faci mult mai constient, mult mai intens, mult mai real. El cere imensa iubire!

[INGERI] ANA 1992 ORICAT DE MULT M-AS STRADUI SA-L AJUT SI SA-I FIU ALATURI, TATAL MEU PARCA NU E NICIODATA MULTUMIT DE MINE SI NU INTELEG CE AR TREB - Ingerii iti transmit: nu-ti mai face atatea griji din cauza asta, si nici atatea intrebari si procese de constiinta. Cat oferi, atata poti oferi, si e bine asa! Chiar daca tatal tau pare... nemultumit, fii sigura ca e doar o masca, doar o fatada pentru el, pentru ca i-ar fi un pic "jena" sa admita vreodata ca e multumit. E foarte multumit, dar orgoliul lui nu-l lasa sa coboara garda si sa-si arate zambetul pe chip sau multumirea pe fata. Fa la fel ca si pana acum, nu te mai ingrijora, pentru ca el primeste cu draga inima tot ce esti tu, foeri tu, faci tu, doar ca nu prea stie sa isi arate multumirea. El nu arata niciodata ceea ce simte cu adevarat, ci exact reversul, ca atare daca ceva nu-i place, lui de fapt ii place, dar nu recunoaste. Ca atare si de tine e foarte mandru si multumit pentru tot ce faci.

[INGERI] ANA MARIA 1982 AM SAU AM AVUT UN ROL IN VIATA LUI E?SI DACA DA,CARE A FOST ACELA - Ingerii iti transmit: sigur ca ai avut un rol si inca unul foarte bun,, pentru ca prin tine el a invatat sa se bucure, poate chiar sa-si deshida inima, poate chiar sa invete iubirea. Ai fost sursa lui de energie o vreme, Soarele lui, i-ai dat optimism, entuziasm, energie pozitiva, chef de viata, buna dispozitie, deci ai fost o vitamina excelenta pentru el. Asa ca fii multumita de rolul jucat, pentru ca ai avut un rol benefic in viata lui, ti-ai indeplinit cu succes misiunea in viata lui, nu ai fost un simplu trcator, ci chiar un indicator spre o viata mai buna. 

[INGERI] ANA MARIA 1982 RELATIA CU E IMI ESTE BENEFICA? MAI AM DE TRAIT CU EL CEVA ?DE PRIMIT SUFLETESTE? - Ingerii iti transmit: posibil sa mai aveti ceva de invatat alaturi, deci nu as crede ca s-a incheiat rolul, dar mult mai buna a fost influenta ta in viata lui decat a lui in a ta, si intr-o zi vei descoperi si aspectele lipsa din aceasta relatuie - daca nu deja se arata. Ai si tu ceva de invatat din aceasta intalnire de destin, desi nu o vad a fi una definitiva, ci doar trecatoare, dar care, pentru o vreme, va ofera voua energie pozitiva. Dar si ceva hopuri sau propbe de trecut impreuna.

[INGERI] ANDREEA 1990 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU CA EU SI ALEX SA NE APROPIEM SI SA FIM BINE? - Ingerii iti transmit: trebuie sa va educati amandoi... increderea. Cred ca nu aveti inca o relatie atat de legata incat sa stiti tot unul despre altul. E nevoie de timp, desigur, ca sa ajungeti la incredere totala, ca atare fiti amandoi cinstiti unul cu altul, cu bune si rele, nu jucati roluri care nu va reprezinta si fiti mai intai... ca fratii, si abia dupa aceea altceva. Castiga-l ca bun prieten, mai intai, cere-i ajutorul ca unui frate, cere-i parerea ca in familie - exact ideea asta de familie e importanta, sa va simtiti unul alaturi de celelalt "ca acasa", in siguranta. Bucurati-va de lucrurile marunte ale vietii, faceti piata impreuna, vedeti un film la tv impreuna, deci e nevoie de o oarecare intimitate ca sa reusiti sa comunicati usor, despre orice.

[INGERI] AURA 1966 CE AR FI MAI BINE SA FAC �N CEEA CE PRIVETE RELAIA MEA CU CEL INTALNIT PE 13.10.2016? - Ingerii iti transmit: intreaba-ti sincer si cinstit inimna, pentru ca ea poate sa iti ofere cele mai corecte sfaturi. Daca ceva te apasa, daca ceva simti ca nu e ok, elibereaza-te, ori vorbeste cu el, ca sa lamuriti niste aspecte pe care inca nu le intelegi, ori intreaba-ti, asa cum spuneam, inima, pentru ca ea iti poate spune ceva ce te poate ajuta sa intelegi mai bine ce se intampla intre voi. Daca din inima vine frica, nesiguranta, suspiciunea sau un mare semn de intrebare, inseamna ca ceva nu e in regula si ar fi bine sa privesti relatia cu mai multa atentie. Ai o rezerva? Ai o dilema? E modul in care inima te avertizeaza ceva, altfel, daca totul ar fi perfect, tot ea ti-ar spune: iubeste, da totul, bucura-te, arzi! Deci fa ce-ti spune inima, ea e cel mai bun sfatuitor.

[INGERI] DANIELA 1962 CE AR FI BINE S� FAC PENTRU O RELAIE ARMONIOAS�,POTRIVIT�.MULUMESC! - Ingerii iti transmit: de multe ori nu ai incredere, te lasi coplesita de frica, de rezerve, de intrebari de genul "dar daca?". Ok, sunt si ele firesti, dar uneori ele devin mai puternice decat gandirea pozitiva care te-ar ajuta sa te implici mai usor intr-o relatie armonioasa, asa cum o doresti. Cauti nod in papura, poate, descoperi prea usor fisuri - da, poate exista si ele, dar nu trebuie sa le vezi doar pe ele - deci ai nevoie tu, mai intai, sa te eliberezi de frica, de intrebari, de suspiciune, de atitudinea poate cam negativista. Trateaza-ti si vindeca-ti propria inima cu doze mari de gandire pozitiva inainte de a relationa cu inima potrivita din fata ta, pentru ca de la tine vin de cele mai multe ori piedicile care nu te lasa sa iubesti cu adevarat.

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-20 OCTOMBRIE 2016
(Curierul destinului/DESTIN)

[DESTIN] A.M. 1977 MI-ATI SPUS CA IN CALITATE DE MARTOR VOI AVEA BATAI DE CAP DATORITA UNOR ASPECTE NECLARE. VOI AVEA PERSONAL DE SUFERIT? - Nu direct, poate doar asa, prin aliantam, in sensul ca cei implicati ar putea sa iti creeze unele neplaceri. Daca e sa ai de suferit, e doar de ordin psihologic.

[DESTIN] ALEX 1991 O SA MAI AM REL.SAU CHIAR CSTORIE CU SIMONA SAU MA NSOR CU ACTUALA ANI EMILIA? - Actuala are cele mai mari sanse sa devina jumatatea ta, daca treceti cu brio - impreuna vreau sa zic - de anul 2017.

[DESTIN] ANA 1980 CE SIMTE T PENTRU MINE, DISPARE SI E DISTANT. - Nu vad ca ar fi multa dragoste aici, e un fel de interes, ins ensul bun al cuvantului, dar nu e ceva de suflet. Parca tine sub control orice emotie.

[DESTIN] ANA 1980 CE VIITOR AR AVEA O RELATIE CU I? - Poate dura aceasta relatie, dar mai aveti de trecut printr-un mare hop in urmatoarele 12 luni, de care depinde apoi acel viitor de care vorbesti. Daca depasiti cu bine, daca luati deciziile corecte, daca luptati cu indoiala, se poate sa duca acolo unde vrei.

[DESTIN] ANELIL 1969- INCOTRO DUCE CU RELA?IA MEA CU DAN? - E o relatie ciudata, care poate avea doua directii foarte diferite, de parca sta in mainile tale aceasta directie. Esti in fata unor alegeri, o directie duce la tristete si suparare, alta e marcata de noroc, ca atare ai grija ce decizi, pentru ca la tine e cheia! Daca depasiti cu bine urmatoarele 5 luni, se poate ca in 2017 lucrurile sa ia o directie mult mai buna, deci mai ai putina rabdare.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 DE CE O PREFERA MARICICA PE MONICA IN SARCINILE DE SERVICIU? EXISTA O INTELEGERE ASCUNSA INTRE ELE CA SA MA DETERMINE - Nu, nu e nicio intelegere ascunsa intre ele, ci e doar o compatibilitate mai mare intre ele doua, mental/intelectual/profesional dar si afectiv vorbind. Deci nu au nimic cu tine, ci doar ele sunt mai mult pe aceeasi lungime de unda.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 EU SI MIHAI NE VOM CASATORI SAU DIMPOTRIVA,NE VOM DESPARTI PANA LA URMA DIN CAUZA FACTORILOR EXTERNI? - Nu factorii extrerni ar putea schimba lucrurile, ci rutina care s-ar putea instala intre voi, sau orgoliile voastre, incercarea unuia sau a altuia de a o face pe seful, deci daca reusiti sa pastrati relatia pe un teren activ si de bun, aveti sanse sa mergeti mai departe. Inca nu e decisa nici casatoria, dar nicid espartirea, mai aveti inca de cladit la aceasta cobnstructie. Se cere multa diplomatie, ca in politica aproape.!

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 VIITORUL MEU VA FI IN ANGLIA SAU AICI,IN TARA? UNDE VOI REUSI MAI CURAND? - In Anglia ar fi mai lenta evolutia, dar poate mai sigura. In Romania ar fi mai mare efortul si cu mai mult stress. Dar ambele variante sunt tot o lupta, oricum ai lua-o!

[DESTIN] ANUTA 75 STANICA ARE CEVA SENTIMENTE PT MINE .A SPUS CA NU MAI POATE IUBI PE NIMENI .ISI DORESTE SA FIE CU MINE - Pare un tip serios, in sensul ca da, simte ceva, dar e posibil sa nu prea stie sa arate saus a exprime ceea ce simte, Poate fi un tip mai tacut sau mai timid, sau ceva il retine sa spuna mai deschis ce are pe suflet. Ai rabdare cu el, poate nu e genul foarte pasional sau foarte afectuos, ci el arata prin fapte ce simte.

[DESTIN] ANUTA  75 SI STANICA SE MAI CONTINUA ACEASTA REL SAU SA TERM.AM PL DE LA EL INTR O SEARA SI SA SUP .A ZI CA ARE PE ALTCINEVA - Poate sa se remedieze problema, deci supararea lui va trece si sunt sanse sa si continuati relatioa, dar ca are pe altcineva, da, e foarte posibil.

[DESTIN] C. IOANA 1990. MA IMPACT CU FOSTU SOT SAU APARE ALT BARBAT? - Nu curand, dar va aparea alt barbat in viata ta care iti va capta atentia si cu care vei lega o relatie.

[DESTIN] CAMY 1975 MA IUBESTE SORIN ,NE VOM CASATORI? - Sanse ar fi, dar mai exista acolo un 30% risc sa suferi o deceptie, sa ai parte de o dezamagire, pentru ca unul din voi nu priveste foarte serios relatia, mai mult se joaca - probabil el. Daca v-ati implica amandoi total, lucrurile ar avea sanse sa evolueze spre ceva frumos. Totul e posibil, inclusiv sa intervina altcineva intre voi.

[DESTIN] CM 1964 SUNT TENSIUNI N CASA NE VOM DESPARTI - Sunt mari sanse ca totul sa revina - lent - la normal, dar se cere mai multa comunicare, mai multa deschidere unul fata de altul, mai multa rabdare si toleranta, deci apropiati-va mai mult sa discutati, sa lamuriti fiecare ce-si doreste si nu primeste.

[DESTIN] CRISTINA 1965 CE VIITOR VOI AVEA CU GIGI ? - Daca intre voi nu exista alta persoana - ori in viata lui, ori a ta - relatia are sanse sa continue pe un teren solid, dar exista riscul acesta ca undeva sa existe o a treia persoana care sa castige cursa.

[DESTIN] CRISTINA 1981 CAND MA VOI CASATORI SI CU CINE? - Poate fi din alta localitate - poate chiar alta tara - un tip cu personalitate puternica, ambitios, orgolios (ceva de genul Leului) si va aparea in viata ta undeva intre 2016-2021. Iti va schimba major viata.

[DESTIN] CRISTINA 1981. AM SENTIMENTE PUTERNICE PENTRU M, SIMT O LEGATURA SUFLETEASCA CU EL, DAR ESTE UN BARBAT CASATORIT SI MAI MARE DECAT M - Vei depasi atractia fata de el, cand si interesul tau fata de el va mai scadea si cand pasiunea de acum nu va mai fi la fel de intensa. E doar o atractie, placuta, dar trecatoare.

[DESTIN] DOMNICA 1967-CAND IMI GASESC JUMATATEA MEA PE TOATA VIATA. MULTUMESC. - Cam greu apare, poate si cu o alta relatie pana atunci, dar se poate sa se intample in urmatorii 3 ani.

[DESTIN] ELENA 77. LUCREZ O SC DE LIMBI STRAINE. IN TIMP A FOST BINE DAR SI MAI PUTIN. CUM VA EVOLUA, SPRE BINE SAU SPRE DESFIINTARE? VOI MAI LUCRA? - Vei gasi solutii, poate nu cele la care te gandesti acum dar intotdeauna limbile straine vor avea cautare deci vei gasi intotdeauna diverse alte joburi. Va fi oscilant, ba sus, ba jos.

[DESTIN] ELENA 77. MAMA ARE O PROBLEMA GINECOLOGICA SI TREBUIE SA FACA BIOPSIE. VA FI UN REZULTAT CARE SA O LINISTEASCA SAU E UN CANCER INCIPIENT? - Cred ca va fi bine si se va rezolva, gandeste pozitiv.

[DESTIN] G 78 CUM VA FI ANUL 2017 PENTRU MINE? VOI AVEA PARTE DE SCHIMBARILE SI NOUTATEA PE PLAN RELATIONAL PE CARE LE ASTEPT? - E un an oscilant, dar pentru ca inca de pe acum Jupiter trece prin zodia ta, te poti astepta la unele schimbari in bine, la un suflu nou, poate si la o sansa noua de iubire. Dar nu vine pe tava, vine si cu niste hopuri sau lactii de invatat, deci totul depinde si de deciziile tale de pe parcurs. Adica sa VREI sa le iei.

[DESTIN] GEORGI 1983. ARE INTENTIA R SA DIVORTEZE CA SA PUTEM FI IMPREUNA CU ADEVARAT? - Desi are sentimente penteru tine, se pare ca nu e pregatit pentru asemenea decizie, lucrurile se mentin inca la fel in viata lui. Totusi un moment critic apare la orizont, ceva neasteptat, fulgerator, o schimbare abrupta, dar e greu de spus in ce plan al vietii lui apare: in casnicie sau in relatia cu tine. Va incerca sa ia o decizie, sa aleaga, dar deocamdata nu stie nii el incotro. Ambele femei din viata lui sunt la fel de importante, parca va vrea pe amandoua.

[DESTIN] GEORGIA 1979 CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE JUMATATEA MEA?(FIZIC,VARSTA,PROFESIE) - Cum multe lucruris e schimba in destinul jumatatii tale in intervalul 2016-2018, e greu de spus acum ceva despre el, pentru ca ceea ce as spune despre el acum, se va modifica major pana in 2018. Probabil e implicat intr-un proces major de trasnformare a vietii sale, dar care se va linisti prin 2018, moment in care probabil; va face parte deja din viata ta si isi va reorganiza viata impreuna cu tine. Poate fi mai matur, posibil zodie de pamant, sau de foc. Cred ca a mai trecut printr-o relatie terminata prost.

[DESTIN] GEORGIA 979 CAND IMI VOI GASI JUMATATEA(CEL DESTINAT MIE)? - Greu de spus, undeva in jurul varstei de 38 de ani apare sansa unei relatii intense, dar e greu de spus incotro va duce.

[DESTIN] GEORGIANA 1976 CE SENTIMENTE MAI ARE EDUARD PT.MINE? VA MAI FI CEVA INTRE NOI DOI IN VIITOR? VOM MAI FI IMPREUNA? - Mai bine nu mai privi inapoi, ci concentreaza-ti atentia spre altcineva, mult mai bun,. ce a fost a dost, alaturi de el nu ar mai fi niciodata bine.

[DESTIN] IOANA 1981.CE SANSE DE REUSITA ARE RELATIA DINTRE MINE SI AVI? - E o relatie oscilanta, lipsita deocamdata de profunzime, de parca unul din voi nu e decis, ori pentru ca are de ales intre doua persoane, ori pentru ca nu e pregatit inca de ceva foarte serios si inca se mai joaca. Mai e nevoie de timp ca sa devina mai serioasa relatia voastera.

[DESTIN] IOANA 1982 IMI VOI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA LA ANUL SAU VOI RAMANE INSARCINATA SI MAI AMAN SCHIMBAREA? - Greu de spus, pentru ca da, o schimbare va fi, dar cum tu ai pus o multime de aspecte intr.o singura intrebare, nu e usor de delimitat in care din aceste sensuri e schimbarea. E ca si cum s-ar rezolva ceva ce te stresa foarte tare, ceva ce se aseaza e un fagas mai relaxat, dar dupa ce inainte de asta pui punct la o etapa din viata ta pentru a porni pe alta. Mai degraba e vorba de alt serviciu.

[DESTIN] IONUT 1985 FATA SORTITA MIE SPRE CASATORIE, DACA EA EXISTA SI MA VOI CASATORI VREODATA, ESTE DIN AMERICA? - As zice ca e romanca, nascuta aici, dar poate fi romanca din America.

[DESTIN] LILIANA 1968 - Care este intrebarea dv.? Acest serviciu ofera rasp[uns la intrebari concrete. Luati legatura cu noi - www.contact.acvaria.com - pentru a indica intrebarea/solicitarea pentru care ati trimis acest mesaj.

[DESTIN] M 1991 CE INTENTII ARE R CU MINE? CE PROBLEME GRAVE POT APAREA DIN RELATIA CU EA? - Ea nu e chiar asa cum pare, e o fire duala, ascunde si o alta latura a vietii sau personalitatii sale - exacta sa cum ai intuit - deci nu te lasa pacalit asa de usor. Nu ca ar fi ceva periculos, dar s-ar putea sa nu iasa ceva asa cum ti-ai dori, deci ai grija in ce te bagi. Mai cunoaste-o, si daca ceva se intampla - bun sau rau - si se schimba lucrurile, e ceva spre binele tau in final, deci bazeaza-te pe hazard, pe sensul in care merg lucrurile la voia intamplarii. Nu tine cu dintii, lasa-te dus!

[DESTIN] MADALINA LUMINIA 1968 IMI VOI REFACE VIATA? - Ar fi o sansa in urmatorii 3-5 ani sa incerci o relatie serioasa ce poate duce acolo, dar e o relatie cu ceva sacrificii si lectii, cu hopuri si decizii, ca atare viitorul depinde enorm de alegerile pe care le vei face, de modul in care vei accepta provocarea, atunci cand va aparea.

[DESTIN] MD 1985 CE VREA ADI DE LA MINE? - Nu are intentii rele, cred ca apreciaza ceva la tine, sau poate Adi are de oferit o lectie de viata, un sfat folositor la un moment dat, ca atare cred ca rolul sau in viata ta e unul oarecum educativ, formativ, de a-ti arata o cale, de a-ti oferi o idee, de a te indruma spre ceva benefic tie, de a te scoate dintr-o pasa nu tocmai fericita.

[DESTIN] OANA  1984 VA FI CEL DE-AL TREILEA COPIL AL MEU BAIAT? - Nu prea pare sa existe al treila copil, cifra doi apare destul de insistent. Doar daca esti deja insarcinata cu al treilea copil, ar putea fi baiat.

[DESTIN] OTTILYA 1981 DE CE D. ARE MOMENTE CAND ESTE F RECE CHIAR DACA STIU CA MA IUBESTE - E in fata unei schimbari majore in viata sa, care il preocupa enorm. Poate fi chair o schimbare de destin, poate chiar de tara, si numai la asta se gandeste, de aceea incearca sa ramana detasat de orice ca sa poata lua decizia cea mai buna. Nu vrea sa ii influenteze nimeni sau nimic decizia finala.

[DESTIN] RAL 1982 A IESIT BI DEFINITIV DIN VIATA MEA? - Cel mai probabil nu, dar chiar daca relatia cu el ar mai avea vreo urmare, nu va fi una fericita, ci e ca si cum te-ai intoarce la ceva ce nu ar mai merita atentie. Mai bine nu te mai gandesti, pentru ca gandul tau intretine situatia, si nu te ajuta sa te detasezi ca s-o iei de la capat in alta directie.

[DESTIN] RODICA 1978 VOI REUSI PRIN EXAMENUL DE LUNA VIITOARE SA PLEC DIN COMPANIA PRIVATA IN CARE LUCREZ INTR-O INSTITUTIE MILITARA DE STAT? - Posibil ca ceva din toate situatia descrisa de tine sa nu iasa chiar asa, tu ai indicat aici o situatie cu vreo 4 conditii de indeplinit: 1 - sa reusesti, 2 - luna viitoare, 3 - sa pleci din institutia privata si 4 - la o institutie militara, ca atare e posibil sa fie vorba doar de 2 sau 3 din aceste 4 conditii date de tine, nu toate. O schimbare poate fi, si oricare ar fi, va fi buna.

[DESTIN] TIAANA 1969 EU SI NIC VOM RAMANE IMPREUNA PANA LA URMA? NE VOM CASATORI? - Din pacate sansele unui viitor comun sunt foarte mici, exista multa iluzie aici, poate si minciuna, deci ar fi bine sa privesti relatia realist, cu detasare, opentru ca nu prea e asa cum o crezi. Riscul unei rupturi e mare.

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-31 OCTOMBRIE 2016
(Marile hopuri/HOP, Marile schimbari/SCHIMBARI, PERIOADE KARMICE/Karma)

[SCHIMBARI] MAYA 18.09.1968 -  Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 

 1. JUPITER CONJUNCT VENUS NATAL (NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2016) - acest aspect are loc o data la aprox. 12 ani - Două planete benefice se suprapun perfect, cât timp Jupiter trece prin zodia în care se afla Venus la naşterea dv. Venus este numit „micul benefic” iar Jupiter „marele benefic”, deci când două planete norocoase îşi dau o întâlnire atât de intimă pe cer, e clar că norocul va fi de partea dv. în tot acest timp. Venus este şi planeta care se ocupă de latura sensibilă, emoţională, romantică, sentimentală a vieţii dv., Iar Jupiter, în trecerea sa expansivă, va amplifica aceste planuri şi le va dărui acea notă de fericire şi bucurie, încât puteţi spune că, după 12 ani de aşteptare (pentru că Jupiter a mai trecut pe aici acum 12 ani!), apare iar Soarele pe strada dv., mai ales în ceea ce priveşte iubirea! Este şi indiciul unor iubiri fericite. Aveţi o dispoziţie optimistă, generoasă, jovială, atrăgând simpatia celor din jur, o atitudine caldă şi prietenoasă faţă de oricine. Sunteţi energic şi curajos, atras de aventură şi risc, dornic să vă trăiţi viaţa la intensitate maximă, bucurându-vă din plin de tot ce vă oferă iubirea. Dorinţa dv. de dragoste şi afecţiune creşte, ca atare tot ce este guvernat de Venus - viaţă de familie, activitate artistică, dragoste - sunt favorizate. Poate fi o perioadă frumoasă, armonioasă, când totul pare să capete o lumină mai bună, deci orice probleme mai vechi legate de cuplu sau dragoste pot fi reparate acum. Pentru unii, este o perioadă ideală relaţiilor sentimentale, deci cei care încă sunt în căutarea iubirii, în astfel de perioade cu influenţe benefice jupiteriene îşi pot întâlni marea dragoste. E perioada ideală pentru căsătorii, logodne, naşteri sau orice alte evenimente de importanţă în plan sentimental. Persoanele cu activităţi artistice pot repurta în astfel de momente succese cu totul aparte, care le pot asigura un loc important în viaţa artistică. Pofta de viaţă creşte, deci poate fi o perioadă de fericire deplină. Vă atrag petrecerile, distracţiile, sunteţi o prezenţă tonică şi veselă, atrasă de societate şi de tot ceea ce viaţa oferă mai plăcut. Este un moment un pentru începerea unei noi relaţii sentimentale, pentru activităţi artistice, concerte, spectacole, vernisaje, debut artistic (mai ales în muzică, modă, design, artă plastică, mai puţin literatură şi actorie), pentru dragoste, plăceri, lux, pentru întâlniri mondene şi distracţii (nunţi, petreceri), pentru activităţi ce implică bun gust şi talent (artă, decoraţiuni, înfrumuseţare, machiaj, modă, vestimentaţie), pentru schimbarea de look şi îmbunătăţirea imaginii publice, pentru căsătorie. Aţi putea deveni însă excesiv de sentimental şi emotiv, tratând toate evenimentele numai prin prisma gustului: dacă vă place, e bine, dacă nu vă place, respingeţi.

 2. JUPITER CONJUNCT MERCUR NATAL (IANUARIE 2017)  - acest aspect are loc o data la aprox. 12 ani - vă stimulează la maximum activitatea mentală, încât aţi putea da naştere unor proiecte măreţe. Efervescenţa dv. mentală poate naşte acum idei dintre cele mai interesante, care vă pot schimba viaţa dacă le veţi pune în practică. Afacerile merg bine, starea materială cunoaşte o creştere semnificativă, deci se poate auzi veste de mărire de salariu. Faceţi cunoştinţe noi, deci vă veţi lărgi cercul de prieteni. Acum puteţi cunoaşte o persoană cu care puteţi lega o amiciţie pe termen lung, ca un fel de frăţie. De asemenea pot cunoaşte schimbări importante şi favorabile fraţii, prietenii, copiii sau vecinii dv., dar în care aţi putea juca şi dv. un rol. Planul relaţional, comunicaţional şi informaţional sunt extrem de favorizate, deci orice studii, cursuri, specializări pot fi reuşite în această perioadă. Poate chiar vă gândiţi la urmarea unor studii superioare, o facultate, o bursă sau o a doua specializare sau începeţi studiul unei ştiinţe sau a unei limbi străine, perioada fiind prielnică unor astfel de iniţiative intelectuale. Persoanele cu activităţi scriitoriceşti pot scrie acum o carte sau pot edita un volum care să le schimbe statutul în societate, atrăgând admiraţia celorlalţi. Persoanele cu activităţi în domenii educaţionale – profesorii – pot trasa acum liniile unor noi proiecte pedagogice de succes (grad, treaptă). Elevii şi studenţii pot avea acum succese deosebite la şcoală (examene de succes, admitere la facultate, licenţe). Persoanele cu activităţi legate de comunicare – jurnalişti, telefonişti, funcţionari publici, comercianţi, agenţi marketing – pot cunoaşte acum un imbold nou spre schimbarea stilului de comunicare, pentru a atrage mai uşor succesul. Puteţi primi o veste extrem de importantă în această perioadă, prin care aveţi confirmarea împlinirii unui ţel. O călătorie îndepărtată este de asemenea foarte posibilă. Contactul dv. cu lumea este favorizat şi puteţi cunoaşte acum persoane interesante, afaceri de succes sau informaţii necesare evoluţiei dv. viitoare. Este o perioadă foarte generoasă, în idei, când daţi dovadă de multă imaginaţie. Puteţi fi atras acum de studiul religiei, al juridicii, al legilor, al limbilor şi culturilor străine. Este un moment bun pentru începerea unei afaceri, pentru cumpărături importante, tranzacţii, achiziţii, investiţii, câştiguri financiare, pentru începerea unei noi relaţii, prietenii, cunoştinţe, pentru studii şi examene, pentru susţinerea de lucrări importante – conferinţe, simpozioane, seminarii, congrese, comunicări - pentru apariţia la radio sau tv, pentru apariţia unui ziar sau a unei cărţi, pentru activităţi literare, educative, jurnalistice, ce implică scris sau vorbit, pentru călătorii, pentru excursii şi plimbări, pentru întâlniri, discuţii, conversaţii, interviuri, întrevederi, dialoguri, pentru transporturi şi activităţi de curierat, poştă, telefonie, pentru activităţi ce implică dexteritate manuală (lucru manual, artizanat etc), pentru relaţii cu fraţii, vecinii, colegii, anturajul, pentru divertisment, pentru orice activităţi intelectuale reprezentative. Totuşi, în această perioadă deveniţi excesiv de raţional şi lucid, latura dv. emoţională sau afectivă fiind trecută în umbră. Acum, trataţi totul numai prin prisma laturii dv. raţionale, încât aţi putea fi considerat excesiv de critic, sau excesiv de argumentativ. De asemenea aţi putea deveni foarte vorbăreţ.[www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] TIGER 22.03.1967 -  Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 

 1. JUPITER CONJUNCT CU ASCENDENTUL (OCTOMBRIE-DECEMBRIE 2016)  - acest aspect are loc o data la aprox. 12 ani - deschide o nouă etapă în viaţa dv., fiind un an de început pe toate planurile. Tot ce faceţi în acest an e de bun augur şi de succes, vă bucuraţi de influenţa benefică a lui Jupiter, eveniment ce are loc odată la 12 ani. Anul în care Jupiter trece peste Ascendent nu rămâne unul oarecare în viaţa unui om, iar acesta este anul dv. de renaştere! Jupiter prin casa I aduce noutate, un suflu nou, speranţă, entuziasm, perspective noi către care vă avântaţi cu mai mult curaj decât înainte. Simţiţi acest an ca o nouă porţie de benzină pentru o maşină obosită. Dintr-odată, veţi vedea că lucrurile au şi altă viziune de interpretare decât înainte şi există loc de modificare chiar şi în cele mai dificile situaţii. E vremea înnoirii şi a renaşterii pe toate planurile, şi de acum, timp de 12 ani, Jupiter va umple din nou cu energia sa benefică toate palierele vieţii dv. Veţi simţi nevoia să arătaţi altfel, să schimbaţi ceva din modul de comportament şi din atitudinea de viaţă. Veţi dori să vă prezentaţi altfel în lume şi să schimbaţi ce vă plictiseşte. Veţi simţi nevoia să schimbaţi totul – atitudinea faţă de oameni, aspectul exterior, modul de alimentaţie sau de viaţă, idealurile, comportamentul... tot. Vă atrag acum, mai mult ca oricând, distracţia, preocupările de timp liber, aspectele amuzante şi optimiste ale vieţii. Căpătaţi un tonus mai bun, pozitiv, plin de viaţă. Aveţi parte de situaţii norocoase fără precedent, cu ajutorul cărora vă puteţi modifica viaţa într-o direcţie pe care poate nici n-aţi visat-o. Puteţi avea acum tendinţe de îngrăşare, deci trebuie să vă abţineţi de la abuzuri alimentare. Vă atrag mai mult distracţiile, petrecerile, dar sunteţi atras şi de latura spirituală a vieţii, căutând o cale de evoluţie care să vi se potrivească. Evenimente posibile acum: schimbare de look, schimbare de viaţă, perspective profesionale sau sociale noi, mediu nou de prieteni şi cunoştinţe, şanse excelente, studii noi, călătorii deosebite, noroc cu carul! Este momentul ideal pentru un nou început în orice plan al existenţei, deci aveţi de gând să faceţi o schimbare de sens, acum e timpul! Viaţa vi se pare incitantă, interesantă, cu noi orizonturi de descoperit!

 2. JUPITER CONJUNCT MARTE NATAL (OCTOMBRIE 2017)  - acest aspect are loc o data la aprox. 12 ani - Această conjuncţie nu e neapărat garanţia unor reuşite, pentru că în ecuaţie intră Marte, a cărei putere este recunoscută ca fiind mai degrabă agresivă şi impulsivă. Nici Jupiter nu are o reputaţie mai bună, deci când două planete exuberante se întâlnesc, nu poate ieşi decât cu scântei. Dar scânteile pot fi şi pozitive: scânteia unui nou început, ideea unei schimbări, curajul unei iniţiative, depinde cum reuşiţi dv. să vă canalizaţi imensa energie pe care acest aspect vi-o inspiră. Poate indica o perioadă de succes în exprimarea propriilor dv. dorinţe. Ceea ce vreţi cu tot dinadinsul să se întâmple, se poate întâmpla, depinzând exclusiv de capacitatea dv. de angajare în direcţia unei reuşite concrete. Nu ajunge doar să visaţi, ci trebuie să acţionaţi, dar este perioada ideală pentru ca acţiunile dv. să-şi atingă scopurile. Afacerile personale, activităţile ce necesită consum maxim de energie, sau chiar şi relaţiile sentimentale sunt favorizate, deci ajunge doar să vă implicaţi ca să vedeţi deja rezultatele dorite. Merită să folosiţi o astfel de perioadă pentru muncă asiduă, pentru că şansele de succes cresc la maximum. Sunteţi energic şi curajos, atras de aventură şi risc, dornic să vă trăiţi viaţa la intensitate maximă. Sunteţi atras de sport, şi puteţi avea acum performanţe notabile. Puteţi începe proiecte noi, asupra cărora vă aplecaţi cu mai mult curaj, gata de orice pentru victoria finală.  Este un moment bun pentru sport, mişcare, activităţi ce implică energie fizică, pentru competiţii, combativitate, luptă, pentru activităţi în care trebuie să vă scoateţi în evidenţă forţa şi iniţiativa, pentru orice nouă acţiune şi început, pentru sex, pentru victorii prin luptă şi competiţie, pentru automobilism şi construcţii. Totuşi poate creşte riscul de accidente prin tăiere, foc sau lovire, prin exces de viteză la volan sau prin excese de agresivitate şi de zel (faceţi mai mult decât puteţi). Doriţi să vă impuneţi cu orice preţ voinţa, deci aţi putea fi privit cu oarecare teamă de alţii mai slabi. [www.acvaria.eu]

[HOP] LILIANA 22.08.1968 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

 1. NEPTUN OPUS JUPITER NATAL (2017) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă  - Aspiraţiile dv. cresc, dar ajung până într-un punct în care devin imposibile. Trebuie să reveniţi puţin cu picioarele pe pământ, pentru că v-aţi cam lăsat furat de iluzii. Aveţi impresia că un proiect este tangibil, când de fapt reuşita se îndepărtează din ce în ce mai mult de dv. Sunteţi derutat, o ceaţă se lasă pe ochii dv. şi puteţi lua acum unele din cele mai răsunătoare decizii proaste, sub influenţa idealismului de care daţi dovadă. Trebuie să fiţi foarte atent de hotărâri luaţi pentru că ar putea fi considerate gafe notabile. Acum veţi avea impresia că „tot ce zboară se mănâncă”. Nu vă aventuraţi acum la cele mai înalte culmi, pentru că prăbuşirea ar putea fi dureroasă. Riscul unui eşec există. Aveţi tendinţa de a pierde simţul măsurii, care poate duce la mari decepţii. Risc de pierderi financiare.

 2. NEPTUN OPUS MERCUR NATAL (2017) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă  - indică o perioadă de extremă confuzie. Mintea dv. este înceţoşată, de aceea puteţi lua unele din cele mai proaste decizii din viaţa dv. Nu reuşiţi să vedeţi lucrurile clar, ci vă lăsaţi condus de o doză imensă de subiectivism şl idealism, văzând lucrurile doar aşa cum aţi dori dv. să fie. Nu puteţi vedea realitatea în faţa ochilor pentru că respingeţi cu vehemenţă că lucrurile stau altfel decât le vedeţi dv. Nu acceptaţi sfatul nimănui, ci decideţi numai aşa cum doriţi dv., crezând că sunteţi singurul care are dreptate. Din cauza acestei derute care vă afectează, puteţi suferi mari decepţii, pentru că nu reuşiţi să vedeţi totul în lumina sale reale. Vă lăsaţi furat de iluzii şi vise deşarte şi pierdeţi contactul cu realitatea. Este un moment periculos, pentru că acum aţi putea fi extrem de uşor manipulat de alţii, deci se va profita negativ de ideile dv. Sunteţi capricios, vă schimbaţi atitudinea şi gândirea extrem de des, deci nu se poate pune prea multă bază pe ceea ce spuneţi, mulţi spunând despre dv. că trăiţi într-o altă lume. Puteţi cheltui banii fără rost sau puteţi face acuzaţii nefondate, de aceea există riscul să pierdeţi acum o relaţie din cauza că vi se va părea că există ceva rău ascuns în ea. Trebuie să fiţi foarte atent la ceea ce mintea dv. născoceşte acum, pentru că sunt iluzii şi ciudăţenii care nu îşi găsesc ancorarea în real. Vă puteţi strica imaginea în plan relaţional din cauza acestei derute. Parcă aţi fi sub influenţa unei hipnoze prin care faceţi lucruri complet nepotrivite. Nu sunteţi receptiv la subînţelesuri şi aluzii, ci le luaţi ca atare, încât v-aţi putea simţi jignit chiar şi de cea mai nevinovată glumă.  [www.acvaria.eu]

[HOP] MAYA 18.09.1968 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

 1. URANUS OPUS VENUS NATAL (2016-2017) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă  - descrie furtuni în plan sentimental. Relaţiile amoroase care încep acum sunt nesigure, sunt simple pasiuni trecătoare cu riscul de a se rupe înainte de a se concretiza. Sunteţi atras de flirturi şi aventuri amoroase, fără a vă gândi neapărat la viitor. Sunteţi tentat să vă îndrăgostiţi la primul impuls, ca apoi să vă daţi seama că v-aţi pripit şi a fost doar un experiment sentimental. Viaţa de cuplu poate fi supusă unor mari răsturnări de situaţie, relaţiile ce păreau stabile pot cunoaşte bulversări profunde sau înnoiri. Viaţa sentimentală pare că se desfăşoară la o viteză mul mai mare, totul începe şi se termină rapid. Există riscul de a iubi necugetat, dintr-o pasiune de moment, cu risc de infidelitate, divorţ sau separări spectaculoase. La fel de expus poate fi planul amical, unde puteţi avea un conflict de proporţii cu un prieten apropiat (cel mai sigur femeie). Iubirile care încep acum sunt nesigure şi se pot rupe la primul hop. Simţiţi nevoia eliberării dintr-o relaţie care nu mai mergea bine, privind viaţa de cuplu ca pe o închisoare din care aveţi nevoie să evadaţi. Cel puţin pentru o vreme... Dacă vă implicaţi acum într-o relaţie sentimentală, o veţi resimţi ca pe o limitare a libertăţilor, încetul cu încetul pierzându-vă spaţiul personal. Este posibil, la un moment dat, să fiţi implicat în mai multe direcţii sentimentale diferite.

 2. URANUS OPUS MERCUR NATAL (2016-2017) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă  - descrie o schimbare de mentalitate. Descoperiţi că trebuie să acordaţi atenţie unui alt plan al vieţii dv., pe care probabil l-aţi neglijat în ultima perioadă, de aceea vă canalizaţi energia spre un scop nou. Planurile anterioare pot cădea, de aceea trebuie să vă gândiţi la o nouă strategie. Afacerile pot cunoaşte acum o perioadă de instabilitate, fiind obligat să aduceţi schimbări sau înnoiri neaşteptate. Puteţi pierde un prieten sau puteţi ieşi dintr-o asociere – grupare, organizaţie – pentru că simţiţi o imensă nevoie de independenţă. Vreţi să fiţi liber să gândiţi cum vreţi, dar uneori puteţi interpreta greşit libertatea către care tindeţi. Puteţi avea parte de surprize neplăcute în plan relaţional (relaţii proaste sau conflictuale cu prieteni, vecini, fraţi, colaboratori, asociaţi, clienţi), în plan comunicaţional (conflicte aprinse, certuri, neînţelegeri) sau mental (crize de nervi fără precedent). Sunteţi imprudent şi irascibil şi riscaţi să stricaţi relaţii vechi de o viaţă din cauza unui singur cuvânt. Pot apărea pericole în călătorii şi trebuie să acordaţi imensă prudenţă la volan. Aveţi grijă ce spuneţi, cum spuneţi şi cui spuneţi, pentru că, din furie sau neatenţie, puteţi răni un prieten, încât l-aţi putea pierde definitiv. Nu vă puteţi canaliza eficient atenţia spre activităţi intelectuale, de aceea va fi foarte greu să studiaţi, să acumulaţi informaţie, să comunicaţi la parametri optimi. să vă concentraţi şi să daţi randament la examene, concursuri etc. Există riscul unui eşec în activităţi intelectuale de acest gen, din cauza impulsivităţii şi dorinţei de a face totul după propria voinţă. S-ar putea totuşi ca ideile dv. să nu fie cele mai bune. [www.acvaria.eu]

[HOP] TIGER 22.03.1967 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

 1. JUPITER OPUS VENUS NATAL (OCTOMBRIE 2017)  - acest aspect are loc o data la aprox. 12 ani - descrie un moment dificil în relaţiile sentimentale. Riscul de a face pe cineva să sufere – sau de a cădea chiar dv. victimă unei mâhniri – este major, deci sufletul dv. va fi puternic marcat de o situaţie dificilă. Veţi uita pentru câteva zile de latura frumoasă a vieţii. Aveţi o fire pătimaşă, care poate răbufni periculos. Sunteţi atras de iubiri ciudate (obsesii sentimentale, iubire exagerată pentru cineva, chiar dacă nu ar merita) şi v-aţi putea îndrăgosti necugetat, din impulsivitate sau grabă. Nu sunteţi fidelitatea exemplară în această perioadă, fiind înclinat spre trădare, cu posibilitatea de a fi implicat simultan în mai multe relaţii. Iubirile dv. pot avea ceva neprevăzut în ele, în sensul că v-aţi putea îndrăgosti necugetat, din impulsivitate sau grabă. Sunteţi excesiv de idealist, ceea ce poate naşte deziluzii. Vă aflaţi sub influenţa unui aspect dificil, care poate avea efecte negative mai ales asupra vieţii sentimentale. Adeseori veţi spune că sunteţi un ghinionist, lucrurile nu vor evolua aşa cum speraţi, dar e doar o pasă trecătoare datorată aspectului dintre Jupiter şi Venus. Cum cele două planete sunt considerate planetele cele mai benefice de pe cer, când două planete cu noroc sunt în conflict, nu se poate vorbi de prea mult conflict, ci doar de stări de tensiune, emoţii negative puternice, piedici sentimentale sau chiar probe de încercare în viaţa de cuplu.

 2. JUPITER OPUS NODUL NORD NATAL (NOIEMBRIE 2017)  - acest aspect are loc o data la aprox. 12 ani - generează o stare de necesitate în viaţa dv., când vi se aminteşte imperativ care este misiunea dv. pe pământ, vocaţia ce trebuie urmată. Vi se aduce aminte, prin diverse căi subtile - cum ar fi visul, avertismentele, presentimentele, intuiţia proprie sau chiar în persoana unor persoane înţelepte – profesori, preoţi etc – că trebuie să vă urmaţi un anume ideal pentru a-l atinge, pe care l-aţi mai uitat. Brusc, vă revine în minte un vechi talent, o veche informaţie culeasă cândva, o veche pasiune care, dacă aţi pune-o din nou în joc, v-ar putea ajuta să vă atingeţi ţelul ales. O retrospectivă a vieţii dv. ar fi utilă pentru a vedea care este calea pe care aţi abandonat-o pentru a o readuce la lumină cu altă forţă.[www.acvaria.eu]

[HOP] VIVIANA 16.12.1954  - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

 1. PLUTO OPUS LUNA NATALA (2017-2018) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă  - descrie o perioadă cu imense trăiri emoţionale. Depresiile pot fi majore, deci puteţi ajunge foarte uşor de la extaz la nenorocire. Aveţi o dramă în suflet care vă afectează enorm, o mare suferinţă care vă marchează profund şi de care nu vă puteţi elibera. O ruşine, un handicap, un complex, o frică sau o vină imensă vă copleşeşte şi vă poate îmbolnăvi dacă nu o scoateţi la lumină. Aveţi nevoie de un tratament psihiatric, de o investigaţie complexă sau de o analiză amănunţită a minţii sau organismului dv. Există undeva o hibă care trebuie eliminată, dar este extrem de greu de găsit dacă o ţineţi ascunsă în dv. Nu vă puteţi elibera de un balast emoţional negativ, ceea ce declanşează o stare puternic negativă. Toanele sunt frecvente, nu veţi fi găsit în aceeaşi dispoziţie de la o zi la alta. Acum sunteţi sus, mâine sunteţi jos, greu să vă controlaţi oscilaţiile de temperament. Izbucniţi extrem de des în lacrimi de la orice şi vă arătaţi slăbiciunea mult prea uşor. Sunteţi expus la mari drame sentimentale şi probleme majore de sănătate. Sufletul dv. pierde ceva drag în această perioadă: o persoană sau pur şi simplu securitatea emoţională de odinioară. Un dezechilibru emoţional major este prin preajmă, de aceea aveţi nevoie de un ajutor din afară. Trăiţi o tragedie interioară la care nu poate participa nimeni pentru că o ţineţi ascunsă. Puteţi trece printr-un eveniment dramatic prin care vă închideţi sufletul pentru totdeauna. Pot apărea decese sau drame în familie. Mama sau soţia sunt şi ele expuse unor mari trăiri negative. Aveţi un duşman – văzut sau nevăzut, exterior sau interior - care vă poate da peste cap toată viaţa. Sunteţi extrem de încăpăţânat, până la violenţă şi distrugere. Condiţiile de viaţă pot fi stresante în această perioadă, nu vă simţiţi bine în preajma familiei pentru că planează o tensiune negativă.

 2. URANUS OPUS NEPTUN NATAL (2017-2018) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă  -  împiedică atingerea scopurilor dv. prin schimbări neaşteptate în mersul lucrurilor. Apare ceva la care nici nu v-aţi gândit care vă bulversează complet planurile şi nu mai puteţi ajunge deocamdată la capătul drumului. Aţi vrea să schimbaţi ceva în viaţa dv. actuală, dar ceea ce vi se pare dv. că ar trebui modificat este de fapt dar o iluzie, pentru că hiba este în cu totul altă parte. Din cauza neatenţiei, nu observaţi că alta ar trebui să fie calea prin care aţi putea aduce schimbările visate. Sunteţi cuprins de un idealism periculos, crezând că vă puteţi schimba complet viaţa. Planurile dv. cunosc acum o zdruncinare, fiind nevoit să reveniţi, de câteva, ori, cu picioarele pe pământ într-un mod foarte dureros. Sunteţi tras de mânecă să reveniţi la realitate şi când o faceţi, în cele din urmă, aţi putea avea un şoc sau o dezamăgire. Aveţi un comportament instabil, fiind mereu victima schimbărilor de dispoziţie. Sunteţi agitat şi nervos.[www.acvaria.eu]

[KARMA] 18.11.1979  - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2002-2004 - urmatoarea va fi - 2022-2024. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2054-2055.  In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul DECEMBRIE 2015 - OCTOMBRIE 2017 - Nodul Nord traverseaza lent casa V semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: iubire dăruită, copii, propria creativitate, activităţi creative, talente artistice, rolul de părinte, legătura cu tatăl sau autoritatea, teatru, artă, educaţie, învăţământ, legătura cu copiii, relaţii sentimentale, romantism, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoaştere, succes, afirmare, joacă, spectacol, hobby-uri, bucurie, veselie, divertisment, favoruri, noroc, şansă, baftă. 3. INDEMNUL PERIOADEI: bucură-te, distrează-te, simte-te bine, trăieşte fiecare clipă cu intensitate maximă, vezi partea pozitivă a lucrurilor, nu-ţi pierde încrederea şi optimismul, joacă-te, iubeşte, zâmbeşte, străluceşte, mişcă-te, creează, lasă ceva în urma ta, redescoperă copilul din tine! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[KARMA] MAYA 18.O9.1968 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2004-2007 - urmatoarea va fi - 2026-2027. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2040-2043.  In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul DECEMBRIE 2015 - IULIE 2017 -  Nodul Nord traverseaza lent casa Xsemn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: cariera, profesiunea, situaţia socio-profesională, recunoaşterea, reputaţia, statutul în societate, respectul de sine şi al altora, sentimentul de valoare personală, afirmarea şi împlinirea, relaţia cu societatea, relaţia cu autoritatea, urcuşul, promovarea, ascensiunea şi evoluţia într-o ierarhie, relaţia cu politica, relaţia cu superiorii, cu angajatorul, cu şeful, celebritatea şi faima, afacerile la nivel înalt, orice act de voinţă, tenacitate şi ambiţie, accesul la putere, onoarea, angajamentele asumate şi respectate, responsabilităţile sociale, viaţa publică, relaţia cu timpul, eforturile depuse pentru propriul succes, asumarea datoriilor, titlurile obţinute - diplome, certificări - laudele şi meritele, supremaţia în faţa altora. 3. INDEMNUL PERIOADEI: afirmă-te, arată ce poţi, concentrează-te asupra rolului tău în lume, fii cel mai bun, câştigă definitiv, prin valoarea ta, respectul şi admiraţia lumii, ieşi în faţă, ţinteşte sus, atinge-ţi marile scopuri. Succes!Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[KARMA] TRO 18.03.1995 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2008-2009 - urmatoarea va fi - 2020-2021. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2060-2066.  In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MARTIE 2016 - FEBRUARIE 2018 - Nodul Nord traverseaza lent casa IX semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.:călătorii şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, cu limbi străine, culturi străine, religii diferite, învăţarea şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoaştere, educaţie, ambiţii mari, studii superioare - facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare - procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relaţiile cu politica, cu legea, cu tribunalele şi şcolile, marile ţeluri şi idealuri ale persoanei, evoluţie, vocaţie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare elevată, aventuri, distracţii, libertate, speranţe, aspiraţie, visele proprii, viziunea asupra vieţii şi lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comerţ exterior, activităţi sportive. 3. INDEMNUL PERIOADEI: învaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveşte în sus, priveşte departe, visează cu curaj, propune-ţi ţeluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreşte! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[KARMA] VIVIANA 16.12.1954  - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2013 - urmatoarea va fi - 2022-2024. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2034-2035.  In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul NOIEMBRIE 2015 - IANUARIE 2018 -  Nodul Nord traverseaza lent casa VIIIsemn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero. 3. INDEMNUL PERIOADEI: intelege-te pe tine insuti, acorda mai mare atentie lucrurilor ascunse, incearca sa pastrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentreaza-te asupra laturii psihice a vietii, canalizeaza sexualitatea intr-o directie constructiva, reformuleaza-ti viata in profunzime, transforma-te intr-un om mai bun, fii pregatit de orice! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-31 OCTOMBRIE 2016
(Astro-calcul/CALCUL, Cuplul pe scurt/CUPLU)

[CALCUL] ADOCHITEI NICOLETA 04 .09.1987  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MADALINA 23.02.1985  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] RUXANDRA DANIELA 09.06.1968  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] DANIELA 20. 07. 1993 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] GABRIELA 05.06.1980  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] LIZA 16.08.1963 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MIHAELA 28-02-1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] RODICA21.08.1971 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] STEFAN 08.07.2009   - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] ANA 29.04.1989 EA + 22.10.1981 EL
EA - TAUR, Junon in LEU, SARPE DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - BALANTA, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR + BALANTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + COCOS - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] CRINA 27.03.1973 EA + 28.06.1979 EL
EA - BERBEC, Junon in SAGETATOR, BIVOL DE APA
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - RAC, Junon in TAUR, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC + RAC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL + CAPRA - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA + PAMANT - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  30% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] IOANA 08.11.1984 EA + 29.05.1992 EL
EA - SCORPION, Junon in FECIOARA, SOBOLAN DE LEMN
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)
EL - GEMENI, Junon in TAUR, MAIMUTA DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SCORPION + GEMENI - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + MAIMUTA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN + APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] VALENTINA 30.04.1972 EA + 30.09.1967 EL
EA - TAUR, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE APA
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
EL - BALANTA, Junon in BALANTA, CAPRA DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: TAUR + BALANTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA + FOC - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] CAMELIA 30.03.1989 + 19.07.1979 EL
EA - BERBEC, Junon in LEU, SARPE DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - RAC, Junon in GEMENI, CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC + RAC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + CAPRA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GEORGIANA 15.12.1984 EA + 13.07.1991 EL
EA - SAGETATOR, Junon in BALANTA, SOBOLAN DE LEMN
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - RAC, Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + RAC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: SOBOLAN + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN + METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  33% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MARIA 09.06.1978 EA + 01.03.1980 EL
EA - GEMENI, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - PESTI, Junon in RAC, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI + PESTI - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAL + MAIMUTA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MIHAELA 06.07.1991 EA + 20.03.1988 EL
EA - RAC, Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - BERBEC, Junon in BERBEC, DRAGON DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC + BERBEC - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + DRAGON - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip TAUR Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MIHAELA 23.09.1985 EA+ 28.07.1985 EL
EA - BALANTA, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - LEU, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA + LEU - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL + BIVOL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN + LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 OCTOMBRIE 2016
(Relatii karmice/RELATII, Curierul destinului/DESTIN, Mesaje angelice/INGERI, Misiunea personala/MISIUNE, Viata anterioara, Astro-calcul/CALCUL, Cuplul pe scurt/CUPLU, Marile hopuri/HOP, Marile schimbari/SCHIMBARI)

[DESTIN] ALEX 1988 LUCREZ DEMULT LA O AFACERE IN FAMILIE DAR VREAU SA DEVIN INDEPENDENT, IMI DORESC FOARTE MULT DAR NU AM NICIO IDEE.SUNT IN CEATA - Si ceata e buna, pentru ca iti da starea necesara pentru a visa, pentru a crea, pentru a-ti imagina ce anume ai dori sa faci. Cauta in continuare, din vise se nasc si solutile, doar ca mai ai inca de invatat si de acumulat pana vei si gasi calea ta. Mai dureaza, dar esti pe drumul cel bun.

[DESTIN] ALEX 1991 O SA MA MAI COMBIN IN REL.CU SIMONA SAU CHIAR CASATORIE? EU SANT DEPARTE ACUM CU ALTA SAU MA �NSOR CU ACTUALA? - Nu cred ca Simona e in plan ca urmatoare tinta sentimentala, ci mai degraba vei fi atras de altcineva, deci viitorul e incert, pentru ca vei oscila intre doua femei o vreme. Nici casatorie deocamdata, dar nici relatie unica. Esti intre doua o vreme.

[DESTIN] ALINA 23.02.1990 CINE ESTE JUMATATEA MEA? - E un tip cu personalitate puternica, are ceva mai multi ani decat tine, posibil divortat. Poate fi ori zodie de foc, ori Balanta. Nu il cunosti inca si poate fi total diferit decat toti barbatii cunoscuti pana la el.

[DESTIN] ANCA 1976 CAND AM SA MA RECASATORESC? - Mai ai inca de cautat, nu foarte curand, dar sansele sunt mari. Pana la casatorie cred ca vei mai avea 1-2 relatii, dar mai ai de asteptat poate chiar vreo... 7 ani.

[DESTIN] ANDREEA 1997 INCOTRO MERGE RELATIA MEA ACTUALA? - Deloc intr-o directie buna, riscul unei despartiri e cam mare, dar de fapt acel final lasa loc pentru un nou inceput pentru tine. Deschide bine ochii in relatia actala, nu prea e ceea ce ai nevoie... Nu te grabi!

[DESTIN] CATALINA 1981 ESTE BOGDAN CEL SORTIT MIE? - Exista un moment critic in relatia voastra, poate o despartire, poate o distantare, care va va pune la incercare. Daca depasiti cu brio acel moment, sunt apoi sanse sa continuati ca un cuplu sortit, dar totul depinde de acel hop. Poate avea loc oricand in urmatoarele 15 luni.

[DESTIN] CORINA 1984 CAND VOI REUSI SA TREC PESTE PERIOADA LUNGA DE DEZECHILIBRU FINANCIAR (DATORII)? - Cu rabdare, prudenta, maturitate, intelepciune si gandire pozitiva, vei trece cu brio, dar nu te amagi singura. Nu te lasa furata de vise, de iluzii, de promisiuni desarte, de planuri imposibile, de ceva ce nu se poate intampla, ci priveste bugetul personal cat se poate de lucid. Priveste la trecut ca sa inveti ceva din lectiile primite deja.

[DESTIN] DELIA 1978 CE INSEMN PT S SI DACA VOM AVEA O RELATIE MAI STRANSA, CA SI COMUNICARE MAI ALES? - Sunt mari sanse ca aceasta relatie sa evolueze frumos spre o dragoste impartasita si recunoscuta, dar trebuia sa ai rabdare, nu inainteaza repede sau spectaculos. Trebuie sa faci pe parcurs si unele compromisuri.

[DESTIN] DR 1991 CUM MA VEDE C? CE PARERE ARE DESPRE MINE? CE LE SPUNE CELORLALTI DESPRE MINE? - Cat timp aveti o relatie armonioasa si buna, si parerea ei e buna despre tine. Dar ai grija: daca apare ceva intre voi care da relatia peste cap, si parerea ei se va strica diametral opus. Exista acest risc, iar ea, dezamagita sau suparata, poate intoarce si foaia.

[DESTIN] ELLA 1975 MA MAI IUBESTE V, ASA CUM SPUNE? CE SE VA INTIMPLA CU RELATIA NOSATRA, CARE ACUM E IN DECLIN ? VOM DIVORTA ? - Mai sunt sentimente aici si sansele de a merge mai deoparte cu bine sunt mari, dar trebuie sa luptati amandoi pentru relatia voastra. Sa invatati sa va ascultati unul pe altul, deci comunicarea e cheia.

[DESTIN] ELLA 1975 SOTUL MEU ARE O AMANTA? O CUNOSC? - Ii mai fuge gandul la cineva, din cand in cand, si, daca ar primi din partea ei atentie, ar trece si la fapte, ca atare e pasibil de a fi ispitit oricand.

[DESTIN] GEORGIA 1979 MA IMPAC CU ALEX? - Sansele sunt mici, parca fiecare e acum pe drumul sau, fara a va mai intoarce inapoi. Cred ca s-a pierdut ceva bun, care la inceput v-a tinut aproape, nu mai credeti in aceleasi lucruri, iar comunicarea lasa de dorit. daca reusiti sa credeti in aceleasi lucruri, din nou, mai sunt sanse!

[DESTIN] LAURA DIANA 1978 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA CU CARE SA AM O RELATIE DE VIITOR. - E pe aproape, dar poate nu foarte curand, dar pana la finalul acestui deceniu - 2019-2020 - ar trebui ca planul sentimental+familial sa fie deja bine conturat, asezat acolo unde trebuie cu tot ce trebuie. Spera mai departe si cauta cu optimism si incredere.

[DESTIN] LAURENTIU 1990 CE DESTIN MA ASTEAPTA PE VIITOR? - Unul bun, promitator, bine asezat, cu toate planurile realizate in viata ta, si sentimental, si profesional, si financiar. Te vad cu casa, cu serviciu stabil, cu jumatatea ta alaturi, cu familie, cu vise implinite, dar pentru toate astea trebuie sa lupti continuu.

[DESTIN] LEAH 1993 CAND MAI EXACT VOI INCEPE RELATIA AMOROASA STABILA, CARE SA DUCA LA CASATORIE, COPII SI DACA VA FI LA NIVELUL ASTEPTARILOR MELE (SENTIMENTAL, FINANCIAR, FAMILIAL, PROFESIONAL, SOCIAL ETC). - De la final de 2017 pana la final de 2019 - cu un pucnt de maxim in 2018 - energia ta se va canaliza prioritar spre cautarea si gasirea jumatatii potrivite, deci acelea sunt si perioadele cu cele mai mari sanse de a-l intalni pe omul potrivit. Va fi o alegere buna din multe puncte de vedere, dar va fi un nou inceput total in viata ta, el iti va schimba complet viata.

 [DESTIN] MELANIA 1966 ESTE VREO SANSA CA ACEA PERSOANA CARE A PLECAT SA MAI REVINA IN VIATA MEA. A FOST DOAR O ILUZIE? - E mai bine c-a plecat, altfel viata ta era o continua lupta, un continuu stres, niciodata linistita si fericita. Fii deschisa spre altceva, mai bun, mai potrivit cu sufletul tau, el ar fi fost doar furtuna, nervi, agitatie, nesiguranta...

[DESTIN] OANA 1984 CEL DE -AL TREILEA COPIL AL MEU VA FI BAIAT? - S-ar putea ca cea de a treia sarcina sa nu fie una tocmai usor de dus, cu risc mare de avort. Sau e doar o alarma falsa. De aceea nu sunt foarte sigura ca va fi un al treilea asa cum speri.

[DESTIN] RALUCA 1981.ARE SOTUL MEU O RELATIE EXTRACONJUGALA? - Posibil sa fi incercat ceva, dar nu i-a iesitsau n-a emrs mai departe, ca atare as zice ca nu are, dar acest risc exista totusi in viitor. Posibil sa fie un om cu multa constiinta si sa isi reprime eventualele atarctii de a calca stramb, deci se abtine.

[DESTIN] SIMONA 1980.MA M�RIT CU BOGDAN?DACA NU CU EL..CAND SI CU CINE? - Desi relatia cu el mai are sanse sa continue, va exista un mare hop la un moment dat care poate strica armonia intre voi. De aceea maid egraba cred ca icnepi o relatie noua care duce apoi la casatorie, decat sa ajungi cu el acolo. Nu te tine cu dintii de relatie, mai ales daca nu e perfecta.

[RELATII] MICAS 1980 F + 2014 F - NAS FINA - Va uneste  o poveste de viata anterioara legata de studiu, de educatie. Tu ai fost un fel de mentor, de profesor pentru ea, undeva acum vreo 8 secole, ea fiind pe atunci baiat. Acel baiat se opunea total educatiei, invatarii, avea o reala aversiune spre studiu, dar tu ai reusit sa ii deschizi apetitul spre studiu. Ai reusit sa il inveti sa treaca peste limitele si fricile sale multiple si sa isi descopere calea, i-ai schimbat practic viata, ca dintr--un copil needucabil - poate si cu ceva probleme de comportament atunci - sa il faci un om cu un destin normal. Nu degeaba iie sti nasa acum, de parca si acum ai ceva sa-i arati, s-o inveti, sa ii dai incredere, deci leaga relatia cu ea, pentru ca ii vei da de multe ori curaj sa treaca peste toate. [www.acvaria.eu]

[RELATII] MICAS 1980 F + 1987 M - FOTI IUBII - Intr-o viata anterioara, tu erai un om fara capatai, fara casa, ce umbla de colo-colo prin lume. Erai judecat aspru de lume, neinteles pus la zid, dat la o parte - poate chiar cu motiv, nefiind tocmai cinstea intruchipata - si nu-ti gaseai locul nicaieri. Fostul tau iubit din aceasta viata era pe atunci o femeie mai speciala, una care iubea oamenii, care a vazut in tine partea buna, latura pozitiva ce merita iubita si ti-a oferit o casa, un rost pe lume, aratandu-ti chiar o iubire fara margini. Ea a fost atunci ingerul tau pzaitor pentru ca a reusit  sa te adune de pe drumuri, te-a ajutat sa prinzi radacini intr-un loc si sa-ti faci o viata undeva. Ti-a schimbat viata in bine, chiar daca nu ai stiut sa ii arati recunostinta pe care o merita. [www.acvaria.eu]

[RELATII] MICAS 1980 F + 1967 M - ANGAJAT SEF - Nu va leaga o poveste tocmai fericita. El era pe atunci un stapan dur, ceva asemanator negutatorilor de sclavi, tu fiind una din sclavele sale, servitoarele sale, supusele sale cu care se comporta oribil. Desi nu te-a tratat asa cum trebuia, te-a infometat, te-a transportat de colo-colo ca pe un animal, te-a persecutat si te-a chinuit, tu nu i-ai purtat ura, tu fiind un om eminamente bun la suflet, care, desi ai fost chinuita, tot nu ai putut sa ai pentru stapanul tau sentimente de ostilitate. Iata ca acum se repeta relatia voastra, de data aceasta ca sef si angajat, deci el trebuie sa invete sa nu te mai raneasca, sa te trateze corect, sa vada in tine partea buna pe care sa o aprecieze si promoveze. [www.acvaria.eu]

[RELATII] EMILIA 1981 F+ 1982 B ( IUBIT) - Va leaga o poveste legata de iertare. Tu erai pe vremea aceea o femeie care traia dupa un regulament foarte strict, ca intr-o manastire, ca intr-un templu, fara libertati, izolata cumva de lumea larga. El a fost un condamnat la moarte, probabil un om care facuse multe faradelegi in acele timpuri si ii venise vremea sa moara - fie ca fusese omorat si astepta sa moara, fie ca urma sa fie ucis pentru faptele sale. Tu i-ai fost alaturi in ultimele sale clipe, probabil tu ai fost cea care i-a oferit putinele semne de intelegere si iubire in ultimele sale momente in viata, ca atare e foarte posibil sa fi trecut in lumea cealallta cu vocea ta in urechi, cu chipul tau in ochi, de parca, in lumea aceea urata care il judeca aspru, ai fost singura care l-ai iertat. Te-a privit ca pe un inger salvator, chair daca pentru scurt timp.  [www.acvaria.eu]

[RELATII] ILINCA 1978 F + 1976 B - PRIETENI - In alta viata tu erai barbat cu putere, cu autoritate, cu stare materiala buna. Desi detinea putere si avere, nu se folosea de ele in sens negativ, egoist, ci chiar facea multe acte de binefacere cu banii sai, un fel de Mecena, un fel de filantrop, de sponsor, care gasea bucurie in a fi de ajutor celor in nevoi. El era un calugar pe vremea aceea si ti-a stat in preajma ca sfatuitor de incredere. Te-a ajutat sa iei decizii bune cu banii tai, te-a mai tras de maneca sa nu arunci banii aiurea, deci el a gestionat cumva banii pe care tu te aratai dispus sa-i cheltui pentru altii. Aveai prea multi ca sa-i tii pentru tine, dar el te ajuta sa nu ii risipesti sa ii folosesti chiar pe calea bisericii din care el facea parte. [www.acvaria.eu]

[INGERI] ANA-MARIA 1982 IMI VOI GASI LINISTEA SUFLETEASCA ALATURI DE SOTUL MEU,O SA IMI GASESC LOCUL IN VIATA MEA?,IMI VOI MAI DESCHIDE SUFLETUL VR - Ingerii iti transmit: relatia voastra e oricum dictata de sus si vegheata din astral, dar acum depinde si de voi cum o gestionati. Totul sta in puterea voastra. Ai cam pierdut bucuria acestei relatii, nu mai stii sa descoperi partea frumoasa a relatiei voastre, parca te-ai impovarat de ganduri, griji, vise si emotii care nu-si au rostul. Daca tu ai reusi sa le mai dai deoparte si sa redescoperi bucuria in tot ce traiti impreuna, totul ar evolua intr-o directie buna. Nu te grabi sa dai verdicte, nu folosi cuvinte categorice gen "vreodata", "niciodata", etc. vezi jumatatea plina a paharului, vezi ce ai, nu ce nu ai in relatia cu jumatatea ta. Locul tau e acolo unde e acum, dar nu esti tu multumita, ai vrea altceva, dar ceea ce vrei e doar o povara, o stacheta ridicata prea sus. Cand o ridici prea sus, e si normal sa fii dezamagita, dar daca ai pune stacheta acolo unde poti ajunge cu adevarat, viata ta ar fi mult mai frumaosa alaturi de cel drag. Se poate!  [www.acvaria.eu]

[INGERI] DANIELA-MARIA 10.12.1970 CE POT SA FAC PENTRU A IESI DIN BLOCAJUL FINANCIAR SI PROFESIONAL - Ingerii iti transmit:  esti pe drumul cel bun, nu te inngrijora, blocajele sunt normale in viata oricui. Lucrurile sunt pe cale sa se echilibreze, dar butonul e la tine. Imagineaza-ti ca poti primi tot ce vrei daca ai apasa pe acel buton, dar tu nu ai curaj sa apesi pe buton, adica nu ai curaj sa visezi, nu ai curaj sa ceri, sa pretinzi. Nu cumva spui de prea multe ori: nu primesc eu asa ceva, cum sa-mi doresc eu una ca asta cand nu voi avea niciodata? Ei bine aceste convingeri blocheaza totul, tu singura spui prea des ca nu ai, nu vei primi, nu vei avea niciodata. Schimba aceste cuvinte si invata sa ceri. Cere de Sus, cere de la oameni, cere de la tine,dari inainte de a cere, visezaa ce doresti sa primesti. Spune: merit, pot avea, pot primi, e pentru mine! Dar... oare stii ce anume meriti, poti avea, poti primi si e pentru tine? Mai intai clarifica asta, picteaza in gand imaginea de ansamblu al dorintelor tale, si apoi CERE cu tarie!  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] ALINA18.04.1976 - Se pare ca te afli deja pe drumul cel bun in misiunea ta de viata, deci continua. Fie ca iti dai seama concret ce ai de facut sau doar muncesti mai departe, fii sigura ca efortul tau da roade, e ceea ce ti se potriveste. Ai venit pe lume sa iti exprimi talentele, sa iti pui in lumina calitatile, si daca acestea iau si o forma artistica, de orice natura, cu atat mai bine. Rolul tau in viata multora este cel de vindecare, fie ca o faci la modul clar ca lucrator in domeniul sanatatii, sau doar unul subtil, prezenta sau prietenia ta avand acest efect (de eliberare, de linistire, de vindecare). In viata ta faci bine multor oameni, care, dupa ce le treci tu prin destin, se simt revigorati, diferiti, schimbati, vindecati, la propriu sau la figurat. Ceea ce faci sau spui, inspira pe multi si mai ales "vindeca" pe multi. Mergi mai departe!  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] MARIANA 1964. CE AM FOST, UNDE AM TRAIT IN VIATA ANTERIOARA , CU CE INCARCATURA AM VENIT IN LUMEA ASTA SI SCOPUL VENIRII MELE - Intr-o viata anterioara ai fost barbat, ai umblat de colo-colo prin lume, nu ai avut o tara a ta, ceva similar unui misionar, rolul tau fiind acela de raspandire a credintei, de propovaduire a unor idei religioase. Ai luminat mintile multor oameni, pentru ca lumea te asculta si te respecta, dar ti-ai sacrificat cumva viata personala pentru ca te-ai dedicat acestui scop. Daca atunci ai ales de buna voie o forma de sacrificiu de sine pentru niste convingeri relugioase, ce au avut la baza o viata personala rece si anosta, poate chiar singuratica, de data aceasta ai venit pe lume sa te dedici celor dragi tie, nu celor multi, deci viata de familie este scopul tau major in aceasta existenta. Sa ai grija de cei dragi, sa te dedici lor, sa iubesti si sa primesti iubire. [www.acvaria.eu]

[CALCUL] EMIL 23.08.1982   - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MIHAELA 02 11 1968   - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MIRELA 8.12.1972   - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ROXANA 26.09.1990  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

 [CUPLU] DANIELA 09.06.1978 EA+11.01.1976 EL
EA - GEMENI, Junon in VARSATOR, CAL DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - CAPRICORN, Junon in FECIOARA, PISICA DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI + CAPRICORN - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL + PISICA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BERBEC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GABRIELA 25.11.1986 EA+ 18.08.1985 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - LEU, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + LEU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU + BIVOL - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC + LEMN - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] RALUCA 08.12.1989EA+06.10.1986 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SCORPION, SARPE DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - BALANTA, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + BALANTA - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + TIGRU - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[HOP] VICTORIA 09.05.1955 -  Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

 1. LILITH OPUS SOARE NATAL (OCTOMBRIE-NOIEMBRIE 2016) - acest aspect are loc o data la 9 ani - induce un comportament ciudat, care nu vă reprezintă pe dv., cel real. Vă purtaţi cu totul altfel decât vă cunoaşte lumea. Aveţi relaţii defectuoase cu autoritatea, şefii, tatăl sau soţul. Risc de a cădea a ispită cu partenerul altuia. Femeile au o atitudine de fiinţă superioară, îngenunchindu-i cu sadism pe bărbaţi, având tendinţa de a-i distruge, de a-i trata cu ostilitate, de a-i respinge total, de a se răzbuna pe toţi bărbaţii printr-un singur reprezentant. Bărbaţii se simt dominaţi de sex, acum fiind extrem de uşor de manipulat de femeile cu mult sex appeal. Sub imperiul pasiunii sexuale, bărbaţii sunt în stare de cele mai şocante acţiuni. Relaţiile erotice din această perioadă sunt caracterizate de dorinţa de dominare a celuilalt: prin forţă, prin supunere, prin dominare, prin şantaj.

 2. SATURN OPUS MARTE NATAL (FINAL DE AN 2016) - acest aspect are loc o data la 28-29 de ani -  Înţelepciunea vă atrage atenţia asupra impulsivităţii cu care acţionaţi în anumite planuri, pentru că sunteţi prea cuprins de frenezie ca să mai reduceţi ritmul. Viciile sau excesele pot creşte acum în intensitate şi arătaţi lumii o faţă pe care aţi ascuns-o în ultimii ani, dar această faţetă a dv. poate aduce prejudicii majore reputaţiei şi poziţiei dv. sociale. Va trebui să faceţi un imens efort de voinţă pentru a vă controla pornirile negative care v-ar putea ştirbi imaginea, deci staţi departe de ispita de a vă implica în afaceri necurate sau în acţiuni imorale. Există riscul unor fapte nesăbuite care v-ar putea atrage oprobiul public sau chiar amenzi usturătoare (la propriu sau la figurat). Va fi greu să lăsaţi mintea să conducă într-o atmosferă atât de agitată. Uitaţi de orice legi şi limite şi vi se pare că sunteţi de neînvins, dar exact din această falsă impresie de invincibilitate se poate naşte o eroare de proporţii pentru care veţi plăti din greu. Pentru unii poate fi momentul unei penalizări sau chiar a uni încarcerări pentru o eroare comisă, pentru alţii doar o perioadă de marginalizare şi persecuţie, ca un fel de pedeapsă pentru ceea ce a greşit. Mare atenţie la ceea ce faceţi, pentru că orice acţiune impulsivă sau riscantă în care treceţi peste raţiune sau peste propriile rigori v-ar putea împinge la acte necugetate. naşte o stare ciudată de blocaj, în care veţi avea impresia că tot ceea ce doriţi să faceţi cunoaşte o oprelişte. Sunteţi tras de mânecă să nu faceţi ceva, fiind la mijloc între a acţiona şi a aştepta. Maturitatea vă va spune că trebuie să staţi pe loc, să mai lăsaţi timpul să treacă, iar impulsivitatea vă spune că acum e momentul, de aici născându-se o stare de frustrare. Este o perioadă dificilă, de „du-te-vino”, când nu veţi şti pe ce poziţie vă aflaţi. Vă veţi înfrâna multe ambiţii sau dorinţe, şi pe de altă parte nu vă veţi lăsa uşor învins de piedici, găsind forţa de a le depăşi. Energia dv. este puternic reprimată, deci nu veţi putea duce la îndeplinire tot ceea ce aveţi în plan. Performanţele sexuale scad semnificativ în această perioadă. Eventualele concursuri, examene, confruntări de pe poziţii de forţă nu vă vor avea printre câştigători pentru că energia dv. este canalizată incorect sau lipseşte cu desăvârşire. Din cauza lipsei de energie, vitalitatea dv. este scăzută şi vă lăsaţi cuprins de apatie, lene, indispoziţie. Sunteţi supus unor reguli foarte stricte care vă limitează libertatea de acţiune (ceva asemănător armatei, prin care trebuie să ascultaţi ordinele altora). Propria dv. voinţă este puternic subminată de autoritatea altora. Nu vă puteţi afirma personalitatea.  [www.acvaria.eu]

[HOP] SORIN STEFANITA 10.02.1980 - Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

 1. NEPTUN OPUS MARTE NATAL - (2016-2017) - acest aspect are loc o singura data in viata - indică o perioadă de confuzie maximă, când simţiţi nevoia să apelaţi la un ghid pentru vă arăta o direcţie. Singur nu veţi putea decide clar încotro trebuie să mergeţi. Aveţi tendinţa de a vă lăsa furat de utopii, încât unele din ele v-ar putea doborî, amintindu-vă că trebuie să păstraţi contactul cu realitatea. Generează stări de depresie nervoasă, de confuzie mentală şi instabilitate în acţiunile dv. Aveţi tendinţa de a face gesturi nesăbuite, la primul impuls, dovedindu-se a fi greşeli imense. Puteţi cădea uşor victimă unor înşelăciuni ale unor persoane cu gânduri ascunse (bărbaţi în principal). Eventualele relaţii sentimentale din această perioadă pot ascunde o undă de idealism distructiv, văzând la celălalt idealul, adevărul fiind totuşi departe de ideal. Vă puteţi lăsa atras de o relaţie sentimentală sau sexuală extra-conjugală care însă nu poate duce nicăieri, fiind doar o iluzie. Puteţi vi uşor tentat să vă înşelaţi partenerul stabil sau, dimpotrivă, să fiţi dv. cel trădat de partener, riscul de a „călca strâmb”, furat de o ispită nouă, fiind foarte mare.

 2. NODUL NORD OPUS SOARE NATAL (septembrie-octombrie 2017, acest aspect are loc o fata la aprox. 18 ani) - Este o mare probă de încercare pentru dv., orice s-ar întâmpla atunci pentru dv. vă va supune unei adevărate lupte de voinţă. Vi se va cere imperativ să vă manifestaţi voinţa şi personalitatea la capacitate maximă, să uitaţi de orice indulgenţe şi slăbiciuni şi să scoateţi la iveală latura dv. necruţătoare. Este un moment cheie prin care vi se aminteşte – mai dur sau mai blând – că este timpul să vă ridicaţi pentru a vă afirma cu mai multă energie, să ieşiţi din umbră şi să atrageţi atenţia asupra dv. Nu aţi mai avut parte de un astfel de eveniment de 18 ani, deci este timpul să arătaţi ce puteţi. Vor fi testul dv. de viaţă, care vă obligă să renunţaţi la o anume atitudine, după care v-aţi ghidat în ultimii 18 ani. Acum vi se cere să abandonaţi acest comportament ce nu-şi mai are rostul, pentru a face loc unei noi direcţii de evoluţie. Orice gen de renunţare e posibil acum, în orice plan al vieţii dv., deci pregătiţi-vă să lăsaţi în urmă o anume situaţie, pentru că nu mai are nici un rol de jucat în viaţa dv. Lăsaţi uitării balastul ultimilor ani, pentru a aduce noutate.  [www.acvaria.eu]

[HOP] MATE GEORGIANA.25.01.1978 -  Următoarele 2 mari opozitii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si hopuri marcante in viata sunt urmatoarele:

 1. SATURN OPUS JUPITER NATAL-  dar si invers, JUPITER OPUS SATURN NATAL (pe parcursul anului 2017)  - acest aspect are loc o data la 28-29 de ani - naşte o stare de apăsare în plan profesional şi financiar. Nu aveţi deplină încredere în calităţile dv. şi vă subestimaţi valoarea. Priviţi totul numai în negru şi nu reuşiţi să vă demonstraţi capacităţile, pentru că sunteţi primul care se îndoieşte de ele. Apar probleme financiare: imposibilitatea achitării unor datorii sau a continuării unor investiţii sau amânarea unei investiţii majore din lipsă de bani. Resimţiţi un blocaj major în ceea ce faceţi, nereuşind să vă atingeţi scopurile propuse. Vi se pare că vi s-au cam înecat corăbiile şi nu aveţi nici un stimulent pentru a merge mai departe. Este un moment de stagnare, de impas, de aşteptare, de apăsare, şi nu puteţi înainta decât trecând peste mari obstacole. Vi se pare că sunteţi un mare ghinionist şi că totul merge împotriva dv. Nu este un moment prielnic extinderii afacerilor sau activităţilor dv. pentru că obstacolele vor fi mai mari decât de obicei, dar nu imposibil de trecut. Cu toate acestea, nu este vorba de o renunţare, ci doar de o amânare. Puteţi cunoaşte probleme materiale sau unele mici probleme de sănătate. Vă pierdeţi pentru scurt timp buna dispoziţie şi păreţi mai îngrijorat. Pot apărea întârzieri sau piedici în studii, proiecte, călătorii, carieră, având de învăţat lecţia aşteptării şi a răbdării. Proiectele dv. nu înaintează într-un ritm prea optimist, ci lăsaţi adeseori lucrurile pentru mai târziu. Aveţi de urmat instrucţiuni clare, limite bine definite şi un program strict impus de alţii. Munciţi din greu pentru tot ce atingeţi, nimic nu vine pe gratis sau prea uşor în aceasta perioadă. Puteţi suferi necazuri din cauza neregulilor comise de alţii, pierderi din împrumuturi fără garanţie, amenzi pentru încălcarea legii.

 2. LILITH ÎN ASPECT CU LILITH NATAL (noiembrie 2017) - acest aspect are loc o dată la aprox. 9 ani - apar cutremure mai grave în viaţa dv. ce se manifestă în diverse planuri ale existenţei. Poate fi un şoc prin care achitaţi o datorie karmică faţă de cineva. O dată la 9 ani treceţi printr-o situaţie dificilă care vă lasă derutat pentru o vreme. Faceţi un sacrificiu şi treceţi mai departe. Plătiţi un tribut şi vă continuaţi viaţa cu o nouă lecţie învăţată. Poate fi un pericol, un risc, un exces, o greşeală, o mare încercare a vieţii, o criză sentimentală, un ghinion, o pierdere, un eşec, o situaţie absurdă care vă poate uimi pentru o perioadă, dar după care vă veţi ridica şi veţi merge mai departe. Acest moment astrologic vine de obicei cu bulversări profunde. Un factor perturbator vine ca să vă pună la încercare rezistenţa. Pe cei slabi îi doboară, pe cei puternici îi căleşte. Viaţa dv. este dată puţin peste cap odată cu această conjuncţie, deci vă puteţi aştepta la ciudăţenii în faţa cărora trebuie să vă demonstraţi capacitatea de a vă canaliza forţele pentru a le surmonta cu succes.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] ALEX 14.04.1988 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 

 1. URANUS CONJUNCT CU SOARE (2017-2018) - acest aspect are loc o singură dată în viaţă - descrie o mare agitaţie în anturajul dv. Puteţi avea relaţii aprinse cu colaboratori, puteţi intra mai uşor decât de obicei în conflicte, ca atare se creează o stare extrem de zbuciumată în jurul dv. Veţi dori, mai mult ca oricând, să vă rupeţi de tipare şi de vechi, să aduce-ţi noul în viaţa dv. Veţi simţi nevoia unei eliberări de acele blocaje care vă ţin pe loc, fie că e vorba de vechi relaţii, de vechi afaceri sau orice alt domeniu care încă vă mai ţine cramponat de trecut. Acum e momentul ideal pentru o înnoire de proporţii în viaţa dv., pentru a vă manifesta cu altă forţă personalitatea. Acum puteţi străluci, pur şi simplu, puteţi ieşi în evidenţă, deci poate fi un moment de progres deplin, dacă veţi putea profita de şansele care vi se vor oferi. Este o perioadă dificilă totuşi, riscurile sunt majore în tot ce faceţi, ca atare trebuie să vă asumaţi propriile decizii, convins că ceea ce hotărâţi vă va duce spre reuşită. Sunteţi capabil de acte excentrice, şocante, care vor uimi anturajul, dar vor fi doar o cale de a vă manifesta propria voinţă, fără a mai ţine cont de alţii. Independenţa dv. ajunge, acum, la cote maxime, deci este momentul ideal de a vă rupe de toată lumea şi de a evolua pe cont propriu. Sunteţi totuşi prea impulsiv şi riscul de a face gafe este major. Vă exprimaţi liber într-o manieră unică. Libertatea pe toate planurile (de expresie, de mişcare, de opinie) este foarte importantă pentru dv. în această perioadă. Sunteţi imprevizibil, original, greu de înţeles de către ceilalţi. Vă faceţi remarcat cu uşurinţă prin neconvenţionalismul cu care vă exprimaţi. Sunteţi atras de tot ce e modern şi nou, şi încercaţi să vă schimbaţi viaţa după noile principii ale erei actuale. Este un moment bun pentru orice iniţiative noi în plan personal, pentru o afacere proprie, o profesiune pe cont propriu, afirmare, lansare, eliberare de ceea ce vă oprea evoluţia, depăşirea unor mari blocaje anterioare, călătorie importantă, emigrare, schimbare de sens în viaţă, o nouă cunoştinţă care vă poate schimba viaţa, o revoluţie personală profundă, întâlnirea neaşteptată, partenerului de viaţă (pentru femei), descoperirea unor talente ţinute ascunse până acum, eliberare de o relaţie necorespunzătoare, atracţie spre un nou domeniu de studiu, o nouă personalitate.

 2. SATURN CONJUNCT CU SATURN (pe parcursul anului 2018) -  acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani - este un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om. Este extrem de rar, are loc o dată la 28-30 de ani, şi este considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire.  [www.acvaria.eu]

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®