ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII NOIEMBRIE 2015
Ultima actualizare a acestei pagini: 13 decembrie 2015 10:43

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1-30 NOV.2015
ASTRO-CALCUL -
1-30 NOV.2015
CICLURI
PLANETARE - 1-30 NOV.2015
CUPLUL, PE SCURT
- 1-30 NOV.2015

CURIERUL DESTINULUI
- 1-30 N0V.2015
MARILE HOPURI
- 1-30 NOV.2015
MARILE SCHIMBARI
-
1-30 NOV.2015
MESAJE ANGELICE
- 1-30 NOV.2015
MISIUNEA PERSONALA - 1-30 NOV.2015
MISTERELE NOPTII
- 1-30 NOV.2015
PERIOADE KARMICE - 1-30 NOV.2015
RELATII KARMICE -
1-30 NOV.2015
UN SFAT PRIETENESC -
1-30 NOV.2015
VIATA ANTERIOARA -
 1-30 NOV.2015

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna noiembrie 2015

 

 

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN] [
VIS
] [CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE]

---Aici se incheie arhiva lunii noiembrie 2015---

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-30 NOIEMBRIE 2015
Rubricile:
CURIERUL DESTINULUI/Destin

[DESTIN] ANONIM 08.11.1984 CUM VA EVOLUA RELATIA CU S? RELATIA DUCE LA CASATORIE? - Relatia va evolua bine, si are toate sansele sa ajunga departe, adica si la casatorie, dar depinde enorm de pasii vostri viitori!

[DESTIN] ANONIM 16.01.1996 RELATIA ACTUALA DE IUBIRE DUCE SPRE CASTORIE? - Mult mai probabil sa inceapa alta relatie care sa duca acolo, aceasta de acum e posibil sa treaca deja prin unele hopuri greu de depasit.

[DESTIN] ANONIM 1983 IMI DORESC UN JOB SERIOS. VOI REUSI SA MA ANGAJEZ? VREAU CA PARINTII MEI SA FIE MANDRI DE MINE - Vei reusi, nu foarte repede, dar va fi bine, insa mai ai de luptat, de cautat...Arunca o privire in urma ca nu cumva jobul potrivit sa fie unul prin care ai mai trecut candva.

[DESTIN] A.IRINA 1977 VOI REUSI SA IAU VRUM CONCURS DE ANGAJARE SI SA MA ANGAJEZ LA MFE? - Vei reusi sa te angajezi pana la urma, poate nu chiar acolo unde spui, de aceea nu trebuie sa astepti vesti dintr-o singura directie, ci sa stai cu urechile palnie si la alte vesti, pot sa apara prin tot felul de cunostitne. Mai ai insa de pregatit, de invatat, de evoluat pana acolo unde vei gasi jobul potrivit.

[DESTIN] ADAM 1954 DOINA ISI DORETE O RELAIE CU MINE ? - Si da si nu, deci e nehotarata, nesigura pe ea sau pe tine, parca totusi asteapta altceva sau mai mult. Parca unul din voi nu ia prea in serios relatia.

[DESTIN] ALIN 80 VOI DIVORTA DE SOTIE? - Riscul unui divort nin viata ta e mare, undeva intre 2016-2020 sansele divortului cresc.

[DESTIN] ALINA 1961 CUM VA FI CASNICIA MEA CARE INCEPE LUNA VIITOARE DUPA O RELATIE LUNGA? MAI BUNA DECAT PRIMA? MUTUMESC - In unele privinte la fel, in mai multe privinte insa va fi mai buna, intra in aceasta casnicie cu bucurie, ca si cum ar fi o victorie meritata.

[DESTIN] ANA 1971 CIND VOI DIVORTA - Nu prea se arata divort clar in viitorul tau, de parca vei reusi sa taci si sa suporti multe, ca totusi sa mentii ceea ce aveti impreuna. Daca totusi nu se va putea altfel, 2017 ar putea fi legat de divort.

[DESTIN] ANA 1980 A APARUT ALTA FEMEIE IN VIATA LUI K? - Posibil sa fie interesat/atras de o femeie acum, careia ii acorda multa atentie, dar nu e totusi feruicire acolo, parca e si ceva suferinta.

[DESTIN] ANA 1980 A FOST/ ESTE INSURAT CU COPII K? - Nu e clar, dar are un trecut care l-a marcat si pe care il tot duce cu el. Amintiri dintr-o fosta relatie inca puternice il apasa.

[DESTIN] ANCA 1981 IMI DORESC O RELATIE SERIOASA CU C. SUNT SANSE? VA AJUNGE SA MA IUBEASCA? - Insista, ai rabdare cu el, sunt sanse ca de aici sa iasa o relatie frumoasa, cu o conditie: ca niciunul din voi sa nu priveasca si in alta directie.

[DESTIN] ANGI 1972 CAND SI CU CINE MA VOI CASATORI,CUNOSC PERSOANA? - Exista un astfel de barbat dar se pare ca nu e prea aproape de tine, tocmai de aceea nici nu e usor sa-l intalnesti. Pare sa fie chiar din afara tarii, de aceea e un adevarat joc al intamplarii sa dati unul de altul in viitor.

[DESTIN] AURELIA 1968-MARIAN 1974.DAC NE VOM MPCA I DAC VOM RMNE MPREUNE-ESTE EL CEL SORTIT MIE? - Culmea e ca, daca nu va veti impaca, e chiar mai bine pentru tine decat daca el s-ar intoarce. Parca ti-e mai bine fara el decat alaturi de el, si lipsa lui iti da tie sansa sa iubesti pe altcineva mai bun.

[DESTIN] BEA 1968 CUM VA FI ANUL 2016 PENTRU MINE!? - Un an destul de bun, cu multe noi inceputuri, cu directii noi, cu persoane noi in viata ta. Totul e sa nu te intinzi pe mai multe planuri deodata, ci sa le iei pe toate pe rand, unul cate unul. Se vor rezolva cu bine multe aspecte la care nu gaseai solutii inainte.

[DESTIN] BEA 1968 CUM VA FI DE SARBATORI, VOI FI DOAR CU FIUL MEU SAU VINE SI TATAL LUI!? - Cred ca nu va veni si tatal lui. Ceva il opreste sa vina.

[DESTIN] CLAUDIA 1969 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Posibil sa se fi ivit unele ocazii mai degraba pana la 43 de ani, iar cele care eventual mai apar acum nu te satisfac, ar fi niste compromisuri pentru tine, tu asteptand inca iubire adevarata. Daca participi mai mult la aventura vietii, daca iesi mai mult in intampinare, daca te bucuri mai mult de viata, apare si el in urmatorii 3-4 ani.

[DESTIN] CORI 1967 C SI F AR PUTEA SA-MI FACA RAU DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL? IMI POT INFLUENTA EVOLUTIA PROFESIONALA? - Nu, nu au putere asupra ta, doar gura e de aceste persoane! Cred ca tu ai multi ocrotitori decat inamici, ca atare inima ta va crea un scut impotriva energiilor lor negative. Nu te teme de ei, nu ai de ce, ci ai de invatat din relatia cu aceste 2 persoane!

[DESTIN] CORINA 1973. IN CE IMPREJURARI IMI VOI CUNOASTE PARTENERUL IDEAL PT. MINE (DACA MAI POT SPERA LA ASA CEVA) - Apare mai greu, tocmai de aceea nu pot spune exact inc e imprejurari, ci e mai degtaba un joc al intamplarii, sa treci prin locul potrivit in momentul potrivit. Si cum e vorba de hazard, exista si riscul sa ratezi ocazia, in sensul ca, sansa se va ivi, dar vei decide tu daca sa treci prin acel loc in acel moment. Posibil sa fie ceva ce nu doresti, ceva care nu e pe placul tau, de aceea ar insemna sa faci o concesie pentru a face totusi asta! Posibil sa apara intr-un moment mai dificil emotional, intr-un moment de suferinta sau chiar de boala, cumva.

[DESTIN] CRI23 1979 CAND SI IN CE IMPREJURARI IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Pana la el, vei mai intalni multe persoane, deci vor mai fi cateva relatii pana la el. Dar el va fi altfel decat toti, se va remarca prin ceva special. ceva ce il scoate in evidenta, prin faptul ca te vei intelege cu el foarte usor. Dar nu e clar cand apare, dar se poate chiar si in urmatorul an.

[DESTIN] CRINA 1977 CAND MA VOI CASATORI? - Cam in urmatorii 3-4 ani si e posibil sa il cunsoti deja pe viitorul sot.

[DESTIN] CRIS 1975. AM DIVOR?AT ACUM 12 ANI SI DE 5 ANI AM UN PRIETEN CU CARE LOCUIM IMPREUN? M-A CERUT IN C?S?TORIE DE MAI MULTE ORI DAR EU MA TE - Te vei teme in continuare sa faci vreun pas, si culmea e ca il compari de mutle ori cu fostul sot, cu fosta casnicie, ca nu cumva sa esuezi din nou. Gandeste-te la motivele care te fac sa te temi si sterge-le din mintea ta. Cred ca ti-e mai frica de singuratate decat de casatorie.

[DESTIN] CRIS REFERITOR LA INTREBAREA DIN LUNA IUNIE CE ROL ARE IN VIATA MEA? - Nu exista niciodata un rol bine definit, ci totul se invata din mers. El ar trebui sa-ti fie model, un profesor de viata, un exemplu demn de urmat, un om care sa te ajute sa repari ceva ce te tine pe loc, sa construiesti ceva ce si unuia si altuia ii este de folos. El e si "sef/indrumator" si "colaborator", adica el iti si arata o cale, dar si pune umarul sa iti arate cum sa faci asta.

[DESTIN] CRISTI 1992 CAND AM UN SERVICIU? - Vei avea mai multe pana cand vei gasi unul cu adevarat asa cum ti-l doresti, probabil mai ai si de invatat pana la nivelul pe care il visezi. Urmatorii 2 ani - poate chiar urmatoarele 5 luni - ofera sanse mari de angajare, totusi nu visa lucruri intangibile.

[DESTIN] CRISTINA 1989 AM INCEPUT O AFACERE , UN SALON DE INFRUMUSETARE , VA FI O AFACERE CARE O POT PUNE PE PICIOARE? - Nu va fi usor, mai ales daca exista concurenta in zona, deci insista, lupta si fii cat se poate de realista, ca nu cumva sa mergi in directii spre care altii te imping fara ca tu sa vrei. Ai toate resursele sa faci fata, dar cauta in continare idei, nu te opri la ceea ce deja ai inceput. Va fi bine, dar nu imediat.

[DESTIN] CRISTINA 1989 IN 2016 VOI RAMANE INSARCINATA CU O FETITA? - Nu cred ca e 2016, deci mai ai rabdare, cred ca mintea te e ocupata acum de altceva ca sa fie starea necesara concepitiei unei fetite.

[DESTIN] CRISTINA 1989 SI MARIUS 1987 CUM VA FI VIATA DE FAMILIE? - Nu chiar asa de roz cum ati sperat-o voi cand ati inceput-o, deci coborati amandoi cu picioarele pe pamant, ca nu cumva sa va alimentati cu iluzii si vise. Vor aparea si cateva momente dificile, dar daca exista dialog sincer si receptivitate din partea amandurora, le veti depasi cu bine.

[DESTIN] CRIZYINA 1965 CE VA FI INTRE MINE I ION? - Nu pare sa fie ceva foarte serios, de parca unuia din voi ii este greu sa se implice. Poate fi mai degraba o atractie dar lipsita de profunzime. E nevoie de mai mult, dar se poate sa devina mai serioasa.

[DESTIN] DACIANA 1983 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Cred ca mai ai ceva de cautat pana vei gasi ceva care sa merite cu adevarat. Si desi vor mai fi incercari, par sa fie mai degraba sursa de suferinta deocamdata. Ce ai cunoscut pana acum nu a foist de valoare si nici nu a fost iubire adevarata, dar in urmatorii 4-6 ani sansele de a o intalni cresc cel mai mult.

[DESTIN] DANIELA 1973 MA VOI DESPARTI DE SOTUL MEU EMANUEL? - Din pacate sansele despartirii cresc in urmatorii ani, dar vin imediat si sansele de a va impaca si a o lua de la capat, ca atare nu par sa fie desdpartiri definitive, ci doar niste perioade in care aveti ceva de invatat amandoi.  Unele despartiri pot fi dictate de evenimente din viata voastra, de exemplu calatorii la distanta.

[DESTIN] DANIELA 1979 CAND MA VOI CASATORI? - Intre 37-39 de ani sansele de casatorie sunt cele mai mari, dar pana atunci mai sunt si cateva relatii fara consistenta.

[DESTIN] DIANA 1969 CE SENTIMENTE ARE OCTAV FATA DE MINE? - Oscilante, cand bune, cand mai putin bune, cand apropiate, cand distante, nici el nu stie ce vrea. Superficialul pare sa fie el aici, de parca tu nu poti pune prea multa baza pe promisiunile sale. El e indecis, si indecizia vine probabil dintr-o usoara stare de egoism.

[DESTIN] EDIT 75 SOTUL MEU VA MAI PLECA IN GERMANIA? - Da. Probabil e nevoit de situatia financiara.

[DESTIN] ELA 68.M-AM DESPARTIT DE E. A MINTIT MULT,E INSURAT.VA DIVORTA ASA CUM SPUNE?SA-I MAI ACORD INCREDERE? - Nici pana acum nu merita increderea ta, ca atare fii prudenta si e bine ca il tii la respoect. Preia tu conducerea acestei situatii, nu-l lasa pe el sa te conduca asa cum vrea el, deci, daca ai luat o decizie, tine-te de ea.

[DESTIN] EU3 1984 CUM VA FI VIITORUL MEU SOT? - Un om vesel, optimist, dinamic, muncitor, familist, destul de preocupat de serviciul lui (sa munceasca pentru familia lui), un om care iti poate oferi fericire.

[DESTIN] EU3 1984 PERSOANA PE CARE O PLAC ESTE IN VIITORUL MEU? - Nu este imposibil, sunt mari sanse ca el sa devina cel mai important om din viata ta, dar mai aveti ceva de trecut impreuna pana acolo. E nevoie de ceva care sa iti inspire incredere, un fel de promisiune bazata pe fapte, nu pe vorbe.

[DESTIN] FLORINA 1981 CE SIMTE VALI PENTRU MINE? M VOI CSTORI CU EL? DAC DA, CND? - Deocamdata parca e un fel de promisiune, de angajament, ca sa iti demonstreze ceva, dar nu as zice ca duce la casatorie. Intre voi e o datorie karmica din alte vieti ce se cere reglata. Posibil ca datoria karmica sa aiba si o conotatie materiala.

[DESTIN] GEORGI 1983 O SA AM O RELATIE CARE SA DUCA LA CASATORIE IN URMATORII DOI ANI? - Daca nu chiar 2, atunci in urmatorii 3 ani da. Oricum 2016 e un an bun pentru tine.

[DESTIN] GHEORGHE 1956 BYANCA MIHAELA SE VA REINTOARCE LA MINE - Inca nu, dar asteptarea aceasta are un rost, ai ceva de invatat de aici, ca sa nu repoeti alotadata ceva ce a dus la despartirea voastra. Daca repari acel detaliu, sansele de a se intoarce cresc, deci mediteaza la ce nu a fost bine!

[DESTIN] INA 1970 CEI 4 ANI DE CHIN ALATURI DE SOTUL MEU SE VOR DATORA INFIDELITATILOR LUI SAU COMPORTAMENTULUI DE OM SUPERIOR CU BANI? - Mai degraba comportamentului de om cu bani, i se va urca la cap succesul.

[DESTIN] INA 1970 INTRE SOTUL MEU SI I.S. EXISTA SAU VA EXISTA O RELATIE DE NATURA SEXUALA? - Nu, pare sa fie mai degraba o relatie de colaborare, parca ar face afaceri impreuna, muncesc impreuna sau alt gen de proiecte similare.

[DESTIN] INA 1970 VOI REUSI SA IMI GASESC SI EU PE CINEVA CARE SA MA IUBEASC SI SA MA RESPECTE? - Daca asta iti doresti, da, vei gasi, dar trebuie sa lasi sa se vada dorinta ta in afara. Exista sansa unei relatii intense in viitor, chiar si casatorita fiind.

[DESTIN] IOANA 1982 CINE ESTE ACEA PERSOANA DE LA LOCUL DE MUNCA CARE MI DEZINFORMEAZA SEFII SI MI VREA RAUL, VOI REUSI SA DEMONSTREZ CONTRARIUL? - E cineva care are cumva dreptul sa te judece, deci un posibil coordonator, cineva care iti este superior cumva. Poate chiar ei, sefii, vad si trag concluzii. Totusi, inainte de a incerca sa demonstrezi contrariul, incearca totusi sa intelegi unde are si dreptate si sa repari. Ar fi de folos!

[DESTIN] ION 1985. G ESTE JUMATATEA MEA? NE VOM CASATORI ANUL URMATOR? - Deocamdata e nu la toate aceste intrebariP: nu e G jumatatea ta si nici nu va veti casatori anul viitor. Mai aveti ceva de invatat amandoi inainte de a ajunge acolo.

[DESTIN] IZABELA 72 CE SE VA INTAMPLA CU NOI - Ar trebui sa continue cu bine relatia voastra, sa reparati ce nu merge, sa renasteti iubirea, dar e nevoie de amandoi aici, nu ajunge ca doar unul sa lupte. Daca vreunul din voi a cam iesit din acest joc, e greu de crezut ca mai poate continua la fel, deci lupta sa refaceti ce a fost bun candva. E nevoie de mai multa liubertate in acest cuplu, unul din voi se simte incarcerat, iar celalalt nesigur.

[DESTIN] LARA 1974 REFERITOR LA RASP DIN OCT - Simte el ceva, dar parca nu stie incotro merge, e nesigur pe proipriul lui sens de aceea nici fata de tine nu arata ceva foarte concret. Exprima-ti sentimentele ca sa inteleaga si el mai bine.

[DESTIN] LILI 1978 CE MI SE INTAMPLA IN ACEST AN DE NU MAI SCAP DE BOLI, AFECTIUNI DE TOT FELUL? - E normal, din pacate, pentru un an in care Pluto te are direct in vizor. Dar nu e vesnic sentimentul, ai rabdare, lupta, pentru ca ai si de invatat din tot ce ti se intampla. De la anul vei depasi multe din aceste hopuri daca redevii pozitiva, si nu mai treci in revista lista de probleme. Gata, au trecut, intra in 2016 cu optimism.

[DESTIN] MADALINA 1971 AM DE ALES INTRE DOI BARBATI ADRIAN SI ION VICTOR. CARE ESTE ALEGEREA CORECTA? - Niciuna de fapt... Dar daca e musai sa alegi intre ei, alegi la fel de idealista, la fel de nesigura, incat niciuna din relatii nu prea are sorti de izbanda. Poate ar fi bine sa mai cauti,  u cred ca sunt potriviti pentru tine. Ambele relatii ar ajunge la acelasi mare hop: despartirea. Mai cauta deci, nu decide inca!

[DESTIN] MARIA-MIHAELA 12.08.1982 CAND MA VOI CASATORI ? MA VOI CASATORI CU CRISTIAN - Sansele de casatorie cu el sunt mici, e ceva incert, instabil, nu inspira siguranta, de parca e o relatie in joaca, fara profunzime. Mult mai probabil e altul. Cred ca nici tu nu crezi ca relatia aceasta duce departe.

[DESTIN] MARIANA 1972 C�ND VOI REU�I S� AM O LOCUIN� PROPRIE? - Poate nu chiar curand, dar in urmatorii 7 ani sansele cresc major! Posibil ca din 2016 deja sa faci unele demersuri, deci lupta cu toate puterile.

[DESTIN] MARIANNA 1967 VOI FI CU MIKI? MERITA SA FIU CU EL? - Da, ar merita sa il lasi sa intre in viata ta mai mult, sa te impolici mai mult, dar trebuie sa fii sigura de situatia lui profesionala sau financiara mai intai. Daca aici nu sta tocmai bine, e posibil sa ai retineri.

[DESTIN] MARINELA 1971 CUM VA FI SANATATEA IN VIITOR? - Buna, in general, dar sanatatea ta depinde mult de starea ta mentala. Deci cat timp esti linsitita, lucida, detasata, si sanatatea fizica e echilibrata. Gandeste pozitiv si nu da atentie oricarui simptom.

[DESTIN] MAYA 1983 CEL CU CARE MA VOI CASATORI E ROMAN SAU STRAIN? CATEVA DETALII DESPRE EL, VA ROG! MULTUMESC! - Cred ca e roman, as zice ca provine din mediul rural, nu il cunosti inca, posibil zodie de foc, un om cu temperament aprins, care iti va da multa energie. Dar mai ai un pic de asteptat.

[DESTIN] MD 1985 F A TINUT G LA MINE ASA CUM SUSTINE? - Da, dar nu numai la tine... iar la altele mai mult!

[DESTIN] MD 1985 CE TREBUIE SA FAC PENTRU A-MI INTALNI JUMATATEA? - Sa renunti la pesimism, la vocabularul incarcat negativ (singuratate, suferinta, esecuri, nu...), sa ai rabdare, sa accepti ca fiecare relatie care n-a mers a avut un rost, si nu au fost o povara pentru tine ci o scoala, si chiar daca vor mai exista si alte momente dificile, ele te ajuta sa evoluezi pentru acea relatie pe care o astepti.

[DESTIN] MD 1985 CUM VA FI ANUL 2016 PT MINE IN GENERAl? - Asa si asa, adica vor veni multe momente de reala bucurie si satisfactie pentru tine, cand toate iti vor merge struna, dar vor veni si cateva dezamagiri, in sensul ca vei astepta ceva dintr-o anumita directie si nu va veni asa cum vei dori. Sau nu va veni deloc.

[DESTIN] MIHAELA 1973 MA IUBESTE ALIN ÎNCÂT SA ISI DOREASCĂ O RELATIE DE VIITOR CU MINE ? - E foarte indecis... Si da si nu si poate, deci el trece prin 3 stari diferite cand e cu tine, de parca nici el nu stie ce vrea. Ori mai priveste si in alta directie (spre alta femeie), ori ii e teama ca tu ai fi cu altcineva, deci cifra asta, 3, apare obsedant aici, de parca nu ati fi doar 2 - tu si el - in aceasta ecuatie si asta complica lucrurile.

[DESTIN] MIHAELA 1985 VOI REUSI SA MA ANGAJEZ? - Mai greu, cred ca anul acesta a fost greu pentru tine si te-a demoralizat, dar ai avut si ceva de invatat pe parcursul acestui an care sa te ajute in acest sens. Daca nu te-ai angajat deja in noiembrie, anul acesta, e posibil sa mai astepti ceva vreme. Urmatoarele 6 luni ar putea fi de succes, deci asteapta sa treaca anul acesta.

[DESTIN] MIHAELA 1987 CE SIMTE EL PT MINE - Fii realista si prudenta, e posibil ca sentimentele lui fata de tine sa nu fie deloc asa de bune si frumoase. Parca e ranit, in orgoliul propriu, in inima, e ceva ce il doare aici de aceea nu as zice ca e iubire. Doar daca e asa o iubire care il face sa sufere, deci analieaza cu detasare cum se comporta fata de tine.

[DESTIN] MIHAELA 1987 DORESC SA-MI SCHIMB SERVICIUL.CAND\IN CE PERIODA SE VA IVI LOCUL DE MUNCA CEL MAI POTRIVIT SA-L ACCEPT? - Mai asteapta, daca accepti ceva ce va aparea in urmatoarele 7 luni, s-ar putea sa fie o iluzie, o directie amagitoare, ca atare mai cauta, mai invata din tot ce vezi. Posibil sa faci in curand o calatorie si la finalul ei sa te intorci deja cu o idee sau cu o decizie luata.  Un job nou este dictat de un drum pe care trebuie sa-l faci.

[DESTIN] MIHAELA ELVIRA 1982 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA ? - Daca nu ai cunoscut-o deja pe la vreo 30-31 de ani, atunci e posibil sa apara concret in viata ta pe parcursul urmatorilor 1-6 ani. Posibil ca in viata lui sa nu se fi rezolvat inca unele lucruri de care depind mai apoi relatia cu tine. Poate si in viata ta exista inca unele atasamente puternice de trecut de care nu poti trece.

[DESTIN] MIHAELA RAMONA 1973 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SAU VA REVENI CEL CARE A RUPT RELATIA ACUM? - Pana la omul asteoptatm, inca mai ai de cautat si de invatat si din alte relatii. Posibil ca jumatatea ta sa apara dupa ce vei mai trece prin 1-2 relatii, poate chiar relatii de durata, deci inca se amana momentul intalnirii cu el, dar vine! Ai deci rabdare si invata in continuare din relatiile tale.

[DESTIN] MONICA 1980 CUM VA FI VIITORUL MEU PROFESIONAL? - Bun, cu rabdare, mai ales peste vreo 3 ani, de parca pana atunci inca mai speri lucruri imposibile, inca mai mergi pe cai laturalnice, manata de iluzii, deci inainte de orice e nevoie sa faci ordine si lumina in visele tale, sa-ti masori bine fortele, ca apoi sa mergi pe calea cea mai potrivita puterilor tale.

[DESTIN] MY 1968 CUM VA FI PENTRU MINE SI CAND SE VA TERMINA PROCESUL IN CARE SUNT IMPLICATA - Nu vine deloc o perioada simpla, mai poate dura, poate vreo 8 luni. Lucrurile mai pot continua si lupta pentru victorie va fi la fel de stresanta. Ai ceva de invatat de aici, dar mai ales de amintit ceva, ceva ce deja ai invatat dar ai uitat sau nu ai folosit asa cum trebuie, deci priveste inapoi in experienta ta de viata.

[DESTIN] NIA 1992 CE ASTEAPTA MIH DIN PARTEA MEA? - Nu cred ca asteapta lucruri prea bune, decii fii prudenta cu el, ca nu cumva rolul lui sa fie unul negativ pentru tine. El poate sa fie un hop pentru tine, nu-ti pierde luciditatea in compania lui.

[DESTIN] NIA 1992 VOI REUSI SA IMI DAU LICENTA ANUL VIITOR? - Vei incerca, dar parca nu merge asa cum vrei, apar niste hopuri, intarzieri, piedici care s-ar putea sa te faca sa o mai dai o data dupa aceea. Posibil sa fii preocupata cu altceva.

[DESTIN] NIA 1992 VOI REUSI SA PLEC DIN TARA LA STUDII IN URMATORII 2 ANI? - Nu prea, ceva te opreste aici inca. Ori ceva iti lipseste la dosar, ori cineva nu e de acord si-ti taie elanul.

[DESTIN] OANA 1975 CIND IMI VOI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA? - Poate nu e bine sa il schimbi inca, incearca sa mai stai acolo unde esti vreo 2 ani, pentru ca in acesti ani nu va fi chiar simplu sa pleci. Parca se mai pot produce schimbari sau apar surprize care pot schimba cumva directia.

[DESTIN] OANA 1985 CÂND MA VOI CĂSĂTORI? MI-AM ÎNTÂLNIT JUMĂTATEA? - Posibil sa il fi cunoscut deja, poate deja aveti o relatie. Casatoria nu pare sa fie prea departe, de parca se precipita lucrurile direct intr-acolo (daca esti deja cu cineva). Dar e nevoie si de mai multa implicare, nu doar sa astepti sa se intample.

[DESTIN] P. GEORGIANA CLAUDIA 1994 AMET SE VA �NTOARCE LA MINE? - Cel mai probabil nu, si ti-e mai bine asa! Posibil ca el deja sa fi ales pe altcineva, nu cred ca e singur acum.

[DESTIN] ROX 1981 ESTE CATALIN JUM�TATEA MEA? - In multe privinte da, este omul potrivit pentru tine care cores[unde criteriilor jumatatii tale sortite, dar cred ca mai e nevoie de un pic de timp pentru ca tu sa fii sigura ca asa e. Nu te grabi, cunoasteti-va mai bine!

[DESTIN] ROXANA 1980 MA VOI CASATORI CU IUBITUL MEU ACTUAL IONUT? - Posibil ca Ionut sa nu fie foarte sincer, deci cunoaste-l mai bine, ca nu cumva sa il idealizezi iar el sa te dezamageasca. Mai aveti inca multe de invatat unul despre altul pana la casatorie - mai ales lectia increderii - deci nu te grabi. Testeaza-l in continuare!

[DESTIN] R... 1975 RELATIA MEA CU P... ESTE DE VIITOR? - Inca nu e decisa directia relatiei voastre, parca mai aveti ceva de invatat pe parcurs. Trebuie sa invatati lectia rabdarii, a compromisului, a cooperarii, a cumpatarii, deci asteapta activ, creand, visand, sperand, dar si facand ceva convcret. Inca nu e clar incotro mergeti voi doi.

[DESTIN] SANDRA 1962 CAND IMI VOI GASI SERVICI SI IN CE DOMENIU? - Posibil sa fie un domeniu comercial (vanzari, asigurari, economic, contabilitate, ceva care manipuleaza multe cifre sau sume de bani). Insista mai mult in acest final de an sau in urmatoarele 9 luni. Probabil ai mai lucrat in acel domeniu candva.

[DESTIN] SIMMIS 1973 CUM VA EVOLUA RELATIA CU M SI CE ROL ARE IN VIATA MEA? - Parca apare altcineva, decat relatia cu el sa duca intr-o directie sigura. Cred ca nu esti sigura pe el, pe sentimentele lui, tocmai de aceea vei prefera sa iti indrepti atentia spre alticneva decat sa speri ceva ce nu se concretizeaza.

[DESTIN] SIMONA 1984. CE SIMTE S PENTRU MINE, VOM RELUA RELATIA SI VA FI CA LA INCEPUT, EU L-AM IERTAT. - Parca nu mai simte ce era candva, s-a racit, are dubii, parca ii e teama, nu cred ca te mai pretuieste ca altadata. Partea frumoasa a relatiei voastre e deja trecut.

[DESTIN] SIMONA 1980 CU CARE SA ALEG SA RAMÂN PT.VIITOR? CU ALEX SAU BOGDAN - Viata iti va da raspunsul, indiferent ce ai alege tu acum. Niciunul nu e potrivit pentru tine, vezi diferenta de varsta! Nu ai nevoie de barbati mai tineri decat tine, chiar daca iti plac, ci ai nevoie de un barbat puternic, ocrotitor, cu personalitate. Ei se joaca inca... Ce e potrivit pentru trine, va aparea la momentul oportun!

[DESTIN] TEO 1980 CU CINE M� VOI M�RITA:CU GB SAU CU GS AM�NDOI �MI SUNT COLEGI �N ZODIATAUR. - Cu niciunul dinc ei doi.

[DESTIN] TEO 1980 �N CE DOMENIU LUCREAZ� VITORUL SOT?CUM IL VOI CUNOASTE? - Posibil sa nu lucreze in domeniul in care s-a pregatit, de parca ar avea una sau doua specializari si el lucreaza in cu totul alta directie de aceea nici nu-i place prea mult. Dar face bani si asta conteaza pentru el, dar baniis e fac si cu sacrificii, in sensul ca e si foarte ocupat, poate lucreaza noaptea.

[DESTIN] TEO 1980 CU CINE M� VOI C�S�TORI? FOSTUL, DENTISTULT MEU, COLEG? - Lupta s-ar putea da intre fostul si coleg, dar e posibil sa fie vorba de o cu totul alta persoana care inca nu a aparut in viata ta, care iti este cumva superior in unele privinte (varsta, statul social, bani), si care iti va fi un fel de profesor, ghid in aceasta viata.

[DESTIN] VALENTINA 1972 DACA COSTIN ESTE SORTITUL MEU - Acest lucru va reiesi dupa ce voi doi veti depasi cu bine un moment dificil, in care trebuie sa demonstrati de fapt ca sunteti uniti mai ales la greu. Vine un impas in viata unuia din voi si daca sunteti alaturi neconditionat si sincer, sunt apoi sanse sa va indreptati spre o relatie definitiva. Rabdare deci!

[DESTIN] VERGI 1976 CE NOUTATI/SCHIMBARI APAR IN VIATA PROFESIONALA (SERVICI)? - Apar niste modificari, de parca preiei niste sarcini noi sau chiar apare o mutare. Daca nu a ta efectiv in alt loc de munca, atunci poate schimbari de anturaj, de sefi, de colegi, ceea ce va schimba si atmosfera de lucru. Poate si financiar se va simti un aer nou, datorita acceptarii cu brio a acelor oportunitati profesionale ce se apropie. Poate fi o sansa spre mai bine.

[DESTIN] ZAMORA 1952 CUM VA FI SFARSITUL/INCEPUTUL DE AN DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL SI FINANCIAR? - Se instaleaza un oarecare echilibru, mai ales daca e vorba de o viata de familie, adica si de la tine si de la jumatatea ta, lucrurile se eclibreaza cu bine. Incepi anul cu un sentiment de optimism, cum ca orice hop poate fi trecut. Daca si viata de familie e reusita, si celelalte se aseaza pe un teren linistitor.

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 11-30 NOIEMBRIE 2015
Rubricile: MESAJE ANGELICE/Ingeri, RELATII KARMICE/Relatii, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, CICLURI PLANETARE/Cicluri, MARILE SCHIMBARI/Schimbari, ASTRO-CALCUL/Calcul, CUPLUL PE SCURT/Cuplu

[INGERI] MIHAELA 1973 CAT TREBUIE SA MAI ASTEPT DIN PARTEA LUI ALIN SA VAD IUBIRE SI O RELATIE NORMALA, FRUMOASA? - Daca tu consideri - pe de o parte - ca ai facut tot ce se putea face, daca ai facut spre el toti pasii care se cereau, daca ai luat si taurul de coarne cand el nu facea nimic, si - pe de alta parte - ca ai lasat lucrurile sa curga lin, dupa ritmul lor firesc, deci ai avut suficienta rabdare sa-l lasi pe el sa faca ceva, inseamna ca atat a putut el sa ofere. E posibil ca el sa fie un spirit tanar, inocent, timid, fricos, care nu se pricepe sa dea mai mult, deci tot greul cade pe umerii tai. Ca atare ingerii iti spun sa faci tu pasii necesari, sa nu astepti de la el sa spuna sau sa faca ceva, si daca vezi ca el da inapoi, ca valul, la gesturile tale de iubire, inseamna ca nu le merita. Deci fii tu intreprinzatioarea care incepe ceva, si daca el nu intra in joc, inseamna ca nu vrea mai mult. Vorbeste, exprima-te! [www.acvaria.eu]

[INGERI] OANA 1985 CE AR TREBUI SA FAC SA IMI GĂSESC O PERSOANA CU CARE SA IMI FAC O FAMILIE, SA IMI GĂSESC LINITEA SI ÎMPLINIREA PERSONALĂ? - Tu ai multa nevoie de iubire, dar si mai multa de oferit, ca atare, inainte de a primi tu iubirea de la altii, ofer-o pe a ta in cantitati uriase, fara a te gandi cat si cum primesti inapoi. Ofera iubire neconditionat, indiferent cui, pentru ca toate aceasta investitie de iubire se aduna undeva si atrage in calea ta omul potrivit. De aceea nu te teme de iubire, iubeste pe oricine, chiar daca vei spune ca nu merita sau ca nu da nimic in schimb. Nu asta conteaza, iubirea nu e un schimb, ci e o investitie de viitor. Intr-o zi vei primi si dividendele din aceasta investitie! Ca aytare daruieste iubire, fara limite, pentru ca tu o tii in interior nefolosita. Ofer-o, gaseste oameni asupra carora sa iti reversi bagajuld e iubire, pentru ca acest flux te duce, incet, spre omul care va deveni jumatatea ta. Ca apoi iubirea aceea sa se concentreze numai asupra familiei nou formate. Daruieste si asteapta sa se intoarca aceasta iubire candva la tine! [www.acvaria.eu]

[INGERI] OTILIA 1961 ALT SERVICIU MAI BUN - Fii sigura ca ai transmis deja dorinta aceasta in Univers, dar ca deocamdata nu au aparut si raspunsurile. Din cand in cand retrimite-o, e ca si cum repeti acelasi mesaj spre cer, iar si iar, cu aceeasi incredere, cu optimism, cu ganduri bune. E posibil ca raspunsurile sa vina deja spre tine pe diverse cai, dar nu le auzi, fiind mult prea concentrata ca raspunsul sa sune intr-un anumit fel. Uneori raspunsul nu vine sub forma de da sau de nu sau de ia-o intr-acolo, deci stai un pic, fa liniste ijh mintea si inima ta si asculta! Poate deja ceva din iontuitia ta iti spuen incotro sa mergi, pentru ca da, esti aproape de o schimbare de directie, dart probabil nu s-a dezvoltat inca ideea. Las-o sa mai creasca, e inca in fasa, dar intr-o zi va fi atat de vizibila, incat nu vei mai putea face altceva decat s-o pui in aplicare. Cere deci mai departe cu inima deschisa, cu urechile palnie, cu incredere si curaj ca sa vina schimbarea! Legea atractiei functioneaza si in cazul tau: ce chemi, asta vine! [www.acvaria.eu]

[INGERI] SIMMIS 1973 CE POT SA FAC PT.O RELATIE ARMONIOASA SI CU ADEVARAT FERICITA? - Deschide-te mai mult, uneori tu insati pui stop sanselor care apar, de parca nu le accepti asa cum sunt. Da, e clar ca ai criteriile tale inalte, standardele dupa care accepti un partener, dar culmea, in cazul tau partenerul cel mai bun pentru o relatie armonioasa nu e neaparat genul de barbat pe care l-ai visat si asteptat toata viata. Poate fi si complet diferit decat ai asteptat, si tocmai pentrui ca e diferit, e posibil ca tu sa nu-i deschizi poarta catre tine,. Ei, asta trebuie sa faci, sa te deschizi cu incredere si spre alt gen decat ai tot cautat pana acum, pentru ca partenerul potrivit pentru ceea ce iti doresti tu vine dupa o schimbare de optica, de atitudine din partea ta in fata sablonului dupa care iti cauti jumatatea. Schimba deci sablonul, arunca-l pe cel vechi. [www.acvaria.eu]

[INGERI] SIMMIS 1973 MA POATE AJUTA LORIN, SA- MI REZOLV PROBL. DE SANAT.CU AJUTORUL TERAP.ALTERNATIVE, ESTE PERS.POTRIVITA SAU VA TREBUI SA CAUT PE ALTA - Trebuie sa combini mai multe tratamente aici, sa acorzi atentie si dietei, daca bei cafea, renunta la ea o vreme. Inconjoara-te de veselie, de oameni puri, mai ales de copii. Energia copiilor te ajuta enorm - sau adu-ti aminte sa scoti copilul din tine la suprafata - ca atare mergi in directia propusa de Lorin, dar in acelasi timp lasa-ti si propria inuititie sa te vindece cum stie ea. Uneori tu singura te vindeci la fel de bine, ascultand ce iti transmite vocea interioara. Va da roade, dar nu numai in directia propusa de Lorin, ci rasplateste-te si tu cu lucruri frumoase, cu locuri incarcate pozitiv, o dieta echilibrata si corecta si multa veselie (gandire pozitiva). Mai incearca sa iti echilibrezi energetic si locuinta, pentru ca si acolo sunt unele energii care stagneaza, deci fa curatenie genberala si schimba un pic mobila prin camera. Ajuta si asta. [www.acvaria.eu]

[RELATII] ANA-MARIA 1982 CE ROL ARE EMANUEL IN VIATA MEA? ESTE SUFLETUL MEU PERECHE?O SA AM O RELATIE DE VIITOR CU EL?O SA NE FIE BINE? CUM E MAI BINE SA - Din pacate rolul lui nu e unor prea fericit. Desi a aparut in viata ta ca sa invatati anmandoi iubirea, de a arata ca sunteti alaturi la bine si mai ales la greu, se pare ca el nu prea va sti sa-si duca rolul la capat, cu riscul unei dezamagiri. Riscul de a te face sa suferi, din pacate, e cam mare, de aceea trebuie sa fii atenta la cat de mult oferi si cat de mult astepti de la el. Nu e sufletul tau pereche, in alta viata au fost multe neintelegeri intre voi, ca intre rivai, de aceea v-ati intalnit acum ca sa invatati sa va controlati amandoi orgoliile si dorinta de suprematie. Sa invatati sa va fiti alaturi, sa fiti prieteni, sa nu va mai certati si sa ajungeti, pe cat posibil, la armonie.   [www.acvaria.eu]

[RELATII] OLIVIA MARIANA 1973 ANDREI-VIOREL 1982 IUBITI - Voi doi v-ati intalnit de foarte multe ori in alte vieti, in medii elevate, de inalta spiritualitate, elitiste, cu rang, semn ca sunteti doua spirite superioare care se regasesc iar si iar pentru a invata ceva impreuna.  Olivia - intr-una din aceste intalniri anterioare, tu ai fost o femeie in varsta, un fel de preoteasa, de inteleapta a comunitatii, iar el a fost un barbat de succes, cu faima, care detinea puterea in mana, un fel de capitan, de judecator, de rege. Tu i-ai fost de multe ori sfetnic de taina, ca un fel de mama, de multe ori l-ai dojenit, de alte ori l-ai stimulat si incurajat, deci rolul tau a fost unul destul de important. El te-a iubit si respectat toata viata, a tinut cont de sfaturile tale, te cauta mereu din viata in viata, pentru ca a simtit fata de tine ceva special, ca si cum v-ar uni o iubire materna (poate de aici si diferenta de varsta din aceasta viata). V-ati regasit acum pentru a va stimula unul pe altul, pentru a va bucura de frumusetea vietii, pentru a explora lumea impreuna. Poate simtiti ca sunteti suflete pereche (si e posibil sa fiti), de aceea trebuie sa va ajutati acum unul pe altul sa cresteti, sa evoluati, sa va dezvoltati ca spirite.   [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] OANA 1975 - Tu ai venit pe lume pentru a invata sa fii libera, sa lasi spiritul sa zboare, sa lasi corpul sa experimenteze si sa se dezvolte, sa lasi mintea sa descopere, fara limite, fara ingradiri, fara interdictii. Trebuie sa faci lucruri pe care nu le face oricine, sa pornesti in explorarea unor domenii fata de care altii au reticente sau chiar repulsie, spunand ca "nu se cade" sa le urmezi, spre care unii nu au curaj sa viseze. Esti un spirit liber, descatusat, care in alte vieti nu a fost lasat sa se manifeste si sa afle, ca atare acum ai o lume larga de descoperit. Fa-o pe toate planurile: cu trupul, cu mintea, cu inima si cu spiritul. Toate aceste planuri ale existentei tale cer sa fie libere, si daca reusesti sa te simti libera sau sa te eliberezi, cand simti ca nu ai libertate, esti un spirit fericit.  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] ROUA 1978 - Tu ai venit pe lume ca sa studiezi continuu, sa deschizi noi si noi capitole de invatat, sa atingi perfectiunea prin studiu, si, dupa ce vei fi suficient de multumita cu ceea ce ai acumulat, sa incepi sa impartasesti din experienta ta de viata si altora. Ai putea avea reale calitati de pedagog, pentru ca tu acumulezi imense cantitati de informatie care merita transmise mai departe cu talent. Copiii vad in tine un model un exemplu, un profesor demn se urmat si ascultat, ca atare apropie-te de acestia, ori de dragul lor, ori prin natura meseriei (o profesie in directa legatura cu cei mici). Nu incheia niciodata studiul in aceasta viata, pentru ca tu permanent primesti si gasesti noi si noi aspecte care te dezvolta, te inalta, te ajuta sa cresti. Spiritul tau primeste resurse mari de informatie pe care le va folosi ulterior in vietile urmatoare, devenind un spirit intelept, evoluat, superior. Aprofundeaza in domenii cat mai diverse, mai complexe, chiar mai complicate pentru altii. [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] STEFANIA ELENA 1975 - Tu ai venit pe lume sa te bucuri de creativitatea ta. Descoper-o, dezvolt-o, foloseste-o, pentru ca din propria ta imaginatie pot iesi idei nemaipomenite. Spiritul tau a explorat, in alte vieti, foarte multe locuri pe acest pamant, ceea ce e posibil sa te ajute sa ajungi si in aceasta viata in locuri indepartate, ca atare permite-ti sa calatoresti. Daca nu concret, in spatiul geografic, atunci macar cu gandul prin vis, prin spiritualitate, prin lectura, prin studiu. Spiritul tau e avid sa colinde iar pe aceasta planeta, pentru ca a vazut multe. Gaseste calea prin care sa iti poti permite libertatea de a umbla oriunde doresti. Poate prin natura meseriei ai sansa sa calatoresti. Poate talentele tale te duc la un moment dat prin diverse locuri ale lumii. Poate sta in puterea ta sa pleci oricand vrei si oriunde vrei, ca atare cauta o cale personala de a vedea lumea. Locurile care te cheama, toate, au jucat roluri marcante in vietile anterioare, si acolo te asteapta oameni sau informatii care te ajuta sa devii din ce in ce mai buna in aceasta existenta. [www.acvaria.eu]

[CICLURI] IANA 15.11.1978- 1. Actualul ciclu martian se incheie în luna APRILIE 2016. Ce înseamnă? MARTE CONJUNCT MARTE NATAL - acest aspect are loc o data la aprox. 2-2.5 ani - este închiderea unui nou ciclu marţian din viaţa dv., când Marte se întoarce în poziţia de la naşterea dv. Este ca o relansare a energiei dv. native, ca o redescoperire a potenţialului cu care sunteţi înzestrat. Viaţa sexuală este intensificată, talentele sportive reactivate, spiritul dv. de luptător reînnoit. Orice confruntare ce necesită combativitate, luptă, energie, curaj, iniţiativă sunt intensificate. Sunteţi dornic de acţiune, nu mai puteţi sta pe margine, dar aveţi şi o tendinţă exagerată spre impulsivitate, agresivitate, conflict. Nu tensionaţi relaţiile cu bărbaţii, în caz că vedeţi că scapă de sub control. Riscul unor incidente ce au la bază rivalitatea sau agresiunea creşte. Pentru bărbaţi: comunicaţi şi relaţionaţi cel mai bine cu bărbaţii. Pentru femei: bărbaţii au un efect covârşitor asupra dv.: ori vă ambiţionează să scoateţi la iveală „bărbatul” din dv., ori încearcă să vă domine. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică VI - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de datorie, responsabilitate, obligaţie, muncă, serviciu, rutină, monotonie, obiceiuri, alimentaţie, igienă, sănătate, supunere, serviciu public, comerţ, plante, animale, analiză, calcul, curăţenie, ordine, organizare, producţie, servicii, industrie, medicină. 2. Actualul ciclu jupiterian - al PATRULEA din viata dv. - se încheie în luna august 2026 (abia a inceput unul in AUGUST 2014). Ce înseamnă? Când JUPITER este conjunct cu propria poziţie de la naştere  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani -  începe un nou ciclu jupiterian în viaţa dv., aducând noul şi energia benefică în toate planurile vieţii. Este recomandabil să nu începeţi nimic nou sau important pentru viaţa dv. cu câteva luni înainte de începutul unui nou ciclu jupiterian, ci să lăsaţi cele mai importante evenimente, decizii, direcţii, iniţiative, proiecte pentru momentul imediat următor acestei conjuncţii. Evitaţi să faceţi mutări spectaculoase, să luaţi decizii capitale în perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lăsaţi totul pentru acest moment benefic de care nu aveţi parte decât o dată la 12 ani. Este ca şi cum, după 12 ani de evoluţie, vă naşteţi din nou, oferindu-vă o nouă şansă de progres pe toate planurile, o nouă porţie de energie şi curaj pentru a vă înfăptui planurile cele mai importante. Veţi simţi că viaţa dv. capătă o altă perspectivă, mai luminoasă, mai optimistă, deci profitaţi de energia lui Jupiter ce se va resimţi începând cu lunile specificate. Aţi putea deveni mult mai interesat de legislaţie, justiţie, medicină, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi străine, cultură, călătorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o călătorie importantă – peste hotare – pentru începerea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale şi geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru întâlnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocaţii sau a unui nou ideal de credinţă, pentru descoperirea misiunii acestei vieţi, pentru şanse deosebite, pentru distracţii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vânătoare, pentru victorii în procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o nouă specializare, pentru emigrare sau mutare în străinătate, pentru schimbări majore de destin, pentru începuturi majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. În anul în care Jupiter se întoarce la poziţia sa de la naştere, poate avea loc un eveniment care vă poate schimba cursul vieţii, chiar dacă nu vă veţi da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste câţiva ani, când veţi face o trecere în revistă a vieţii dv. Totuşi, există riscul ca în această perioadă să vă lăsaţi cuprins de un exces de zel, făcând totul mai mult decât ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică III  - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de studiu, cunoaştere, şcoală, informaţie, educaţie, învăţământ, comunicare, scris, vorbit, conversaţie, mişcare, relaţii inter-umane, prieteni, fraţi, vecini, colegi, relaţionare, legături, deplasări, agitaţie, întâlniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinţe, seminarii, prezentări în public, mass-media, călătorii, comerţ, vânzări-cumpărări, secretariat, mesagerie. 3. Actualul ciclu saturnian - al doilea din viata dv - a inceput in luna SEPTEMBRIE 2008. Ce înseamnă? SATURN CONJUNCT CU SATURN natal - acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani - este un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om. Este extrem de rar, are loc o dată la 28-30 de ani, şi este considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire. ***Conjuncţia are loc în casa astrologică IV -  Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de familie, trecut, istorie, rude, copilărie, amintiri, rădăcini, ereditate, zona natală, valori naţionale, casă, cămin, locuinţă, domiciliu, maternitate, securitate emoţională, afecţiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legătura cu mama, tradiţie, alimentaţie, subconştient, trăiri interioare, viaţă privată, intimitate, linişte interioară. 4. Următoarea revenire a Nodului Nord în pozitia de la nastere va fi în FEBRUARIE 2016. Ce înseamnă? NODUL NORD CONJUNCT CU NODUL NORD - acest aspect are loc o dată la aprox. 18 ani - El vine de obicei cu mai mici sau mai mari bulversări de direcţie, prin care începeţi să vă puneţi mai serios întrebarea: „încotro?”. Acum decideţi drumul următorilor 18 ani ai vieţii dv. Vi se pun în faţă alternativele şi numai dv. trebuie să decideţi. Este un examen major al vieţii dv. Aveţi liberul arbitru la dispoziţie pentru a vă hotărî singur soarta, dar nu e obligatoriu ca drumul pe care porniţi să fie şi cel corect, pentru că există şi riscul de a alege greşit. În cazul unor decizii eronate, destinul vă va pune peste un timp din nou în faţa deciziei, pentru a îndrepta eventualele erori de cale pe care le faceţi acum. Trebuie să ştiţi exact ce vreţi şi încotro mergeţi, pentru că este momentul când aveţi soarta în propriile mâini. Nu veţi mai avea curând o astfel de şansă, tocmai de aceea trebuie să chibzuiţi profund asupra direcţiei care vi se potriveşte. Este o răscruce, dar una pe care o puteţi decide singur. Poate fi un moment de bilanţ în care descoperiţi ce aţi realizat în ultimii 18 ani şi, în funcţie de concluziile pe care le veţi extrage din această analiză retrospectivă, veţi şti ce trebuie făcut pentru următorii 18 ani ai vieţii dv. ***Conjuncţia are loc în casa astrologică V - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de creativitate, talent artistic, divertisment, rolul de părinte, legătura cu tatăl sau autoritatea, teatru, artă, educaţie, învăţământ, legătura cu copiii, iubire dăruită, relaţii sentimentale, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoaştere, afirmare, joacă, spectacol, hobby-uri, noroc, bucurie, veselie. 5. Următoarea revenire a Lunii Negre în pozitia de la nastere va fi în FEBRUARIE 2023 (cea mai recenta a fost in aprilie 2014.). Ce înseamnă? LILITH ÎN ASPECT CU LILITH NATAL - acest aspect are loc o dată la aprox. 9 ani - deci la această distanţă de ani apar cutremure mai grave în viaţa dv. ce se manifestă în diverse planuri ale existenţei. Poate fi un şoc prin care achitaţi o datorie karmică faţă de cineva. O dată la 9 ani treceţi printr-o situaţie dificilă care vă lasă derutat pentru o vreme. Faceţi un sacrificiu şi treceţi mai departe. Plătiţi un tribut şi vă continuaţi viaţa cu o nouă lecţie învăţată. Poate fi un pericol, un risc, un exces, o greşeală, o mare încercare a vieţii, o criză sentimentală, un ghinion, o pierdere, un eşec, o situaţie absurdă care vă poate uimi pentru o perioadă, dar după care vă veţi ridica şi veţi merge mai departe. Acest moment astrologic vine de obicei cu bulversări profunde. Un factor perturbator vine ca să vă pună la încercare rezistenţa. Pe cei slabi îi doboară, pe cei puternici îi căleşte. Viaţa dv. este dată puţin peste cap odată cu această conjuncţie, deci vă puteţi aştepta la ciudăţenii în faţa cărora trebuie să vă demonstraţi capacitatea de a vă canaliza forţele pentru a le surmonta cu succes. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică III  - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de studiu, cunoaştere, şcoală, informaţie, educaţie, învăţământ, comunicare, scris, vorbit, conversaţie, mişcare, relaţii inter-umane, prieteni, fraţi, vecini, colegi, relaţionare, legături, deplasări, agitaţie, întâlniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinţe, seminarii, prezentări în public, mass-media, călătorii, comerţ, vânzări-cumpărări, secretariat, mesagerie.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] IANA 15.11.1978 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. SATURN CONJUNCT MARTE NATAL (final de 2015) naşte o perioadă dificilă, apăsătoare, în care deşi aţi avea dorinţa să faceţi multe, parcă vă ţine ceva pe loc. Nu este decât un avertisment că ar trebui să analizaţi mai profund unele situaţii în care sunteţi implicat ca nu cumva să lăsaţi impulsivitatea să vă conducă. Aveţi norocul unei astfel de conjuncţii pentru că pe lângă energie, există şi o doză de realism care vă trage de mânecă şi nu vă lasă să faceţi greşeli la primul impuls. Deşi vi se vor părea a fi unele din cele mai frustrante obstacole din ultima vreme, veţi vedea că aceste întârzieri nu fac altceva decât să vă atragă atenţia asupra acelor puncte slabe din acţiunile dv., unde ar trebui să aduceţi eforturi în plus. Planul profesional este stimulat, deci acum aţi putea prelua unele responsabilităţi suplimentare. Munciţi serios, responsabil, conştiincios şi ceea ce iese acum din mâinile dv. este de valoare. Sunteţi implicat într-o activitate de durată, care încă nu-şi arată roadele. Veţi trece prin câteva momente în care va trebui să staţi peste program sau să vă suprasolicitaţi din punct de vedere fizic, ceea ce ar putea isca probleme de sănătate. Nu vă lăsaţi înfrânt uşor, oricât de greu ar fi, ci aveţi ambiţia necesară de a vă mobiliza forţele spre atingerea scopurilor personale. Este posibil să fiţi supus unui anume regulament de ordine interioară, nu aveţi libertatea deplină de a face totul aşa cum doriţi, ci staţi sub directa subordonare a unui superior autoritar. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru a doua oară în viaţă.) Conjuncţia are loc în casa astrologică VI - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de datorie, responsabilitate, obligaţie, muncă, serviciu, rutină, monotonie, obiceiuri, alimentaţie, igienă, sănătate, supunere, serviciu public, comerţ, plante, animale, analiză, calcul, curăţenie, ordine, organizare, producţie, servicii, industrie, medicină. 2. SATURN CONJUNCT MERCUR NATAL (inceput de 2016) indică o perioadă de organizare a mentalului, după nişte rigori mai stricte decât cele după care v-aţi ghidat. Nu mai aveţi voie să spuneţi ce vreţi, nici măcar nu aveţi voie să gândiţi ce vreţi, ci ideile, principiile, cuvintele chiar sunt reformulate după un anume şablon impus de superiori sau reprezentanţi ai legii. Eventualele ieşiri din litera legii pot fi sancţionate cu amenzi, critici sau reproşuri dure. Nu vă puteţi manifesta pe deplin, ci trebuie mai mult să păstraţi ceea ce gândiţi pentru dv. Apare şansa unui curs de durată sau a unui examen dificil prin care vă verificaţi cunoştinţele acumulate până acum. Latura intelectuală este uşor inhibată, şi vă simţiţi pe locul doi, nereuşind să fiţi primul în domeniul dv., existând mereu cineva care supraveghează ce faceţi. Sunteţi totuşi foarte organizat şi încercaţi să vă disciplinaţi gândirea ca să vă adaptaţi regulilor la care sunteţi supus. Adeseori simţiţi că vi se pune pumnul în gură pe nedrept – o anume cenzură – şi nu sunteţi lăsat să spuneţi ce aveţi de spus. Apar probleme de comunicare şi de exprimare, începeţi să vă îndoiţi de calităţile dv. intelectuale, pentru că nu sunteţi lăsat să vă manifestaţi. Pot apărea întârzieri şi frâne în cazul unor studii sau examene (eventual luate după mai multe încercări), probleme de memorie (uitaţi repede ceea ce învăţaţi), şi mari reţineri în exprimarea propriilor opinii. Investiţiile sunt limitate, deci nu vă aventuraţi în cheltuieli masive, investiţii capitale, pentru că s-ar putea ca sumele de bani disponibile să nu fie suficiente. Este o perioadă bună pentru economii: deschiderea unui cont pentru a acumula sume mai mari pentru proiecte de perspectivă sau pentru obţinerea unor dobânzi semnificative. Poate fi un moment bun pentru cumpărarea unui teren sau pentru începerea unei afaceri legate de asigurări. Moment ideal pentru a urma cursuri sau specializări cu scopul de a urca în ierarhia profesională (trepte profesionale etc). (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru a doua oară în viaţă.) Conjuncţia are loc în casa astrologică VII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de căsnicie, căsătorie, relaţia cu partenerul de viaţă, relaţia cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociaţii, parteneriate, uniuni, relaţia cu societatea, contactul cu lumea, relaţia de reciprocitate şi cooperare, de schimb, egalitate, armonie, complementaritate, echilibru, contracte, înţelegeri, pacturi, tratate, divorţuri, rupturi, procesele sau relaţia cu instanţa judecătorească, distracţii, petreceri, nunţi, mondenităţi, artă, muzică, imaginea creată în ochii celorlalţi, relaţia cu inamicii cunoscuţi, adversarii, concurenţa.[www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] MONICA VERONICA 26.03.1976 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. SATURN CONJUNCT NEPTUN NATAL (inceput de 2016) - este o perioadă mai apăsătoare, pentru că sunteţi sub influenţa unei stări de confuzie. Aţi vrea să vă lăsaţi frâu liber imaginaţiei să decidă pentru dv., dar în acelaşi timp există o cenzură care nu vă lasă să faceţi ce visaţi. Responsabilităţile vieţii de zi cu zi vă aduc cu picioarele pe pământ şi nu vă lasă să vă abandonaţi visării. Este posibil totuşi ca un vis mai vechi legat de carieră sau profesie să se împlinească acum. Totuşi, fiind un aspect atât de rar, el cere o concentrare mai mare asupra lucrurilor în care credeţi, asupra marilor dv. vise şi ţeluri, asupra idealurilor de credinţă, asupra dorurilor dv. cele mai ascunse, pentru că ele ar putea cunoaşte acum o consolidare, stabilizare, clarificare. Multe vise au acum mari şanse să devină realitate, prin credinţă şi voinţă. Aspectul vă cere să vă aplecaţi serios asupra acelor aspecte sau lucruri care nu sunt foarte limpezi în viaţa dv., asupra iluziilor după care alergaţi, asupra viselor pe care vi le faceţi, pentru că Saturn ajută la o analiză mai matură şi profundă a situaţiei, ca să ştiţi mai concret pe ce nivel vă aflaţi, încotro mergeţi şi, mai ales, pe ce resurse vă bazaţi. Dacă vă trasaţi o strategie foarte precisă şi bine gândită, aveţi mari şanse să vă transpuneţi în realitate unele din cele mai măreţe vise. Vi se cere să luaţi măsuri mature, să vă asumaţi erorile, gafele, rătăcirile, acolo unde au existat, vă cere mai mult realism, o trezire la realitate, chiar şi una severă, dacă altfel nu vedeţi lucrurile clar, deci fiţi pregătit şi pentru o zdruncinare a unui întreg edificiu ridicat până acum din simple iluzii şi teorii neverificate. Acum a venit vremea să vă daţi răspunsuri la multele întrebări care vă macină, pentru că e şansa dv. de a face lumină în zonele vagi, obscure, neclare, incerte, tulburi ale vieţii dv. Cereţi acum ajutor de sus, de la divinitate, pentru că veţi fi susţinut mult mai palpabil, dar există şi probe de trecut pe parcursul acestui aspect rarisim. Aspectul vă poate ajuta enorm să daţi formă, concreteţe, contur, maturitate, stabilitate planurilor dv., deci dacă aveţi un mare vis în minte sau mai multe planuri care până acum rămâneau doar la nivel teoretic, într-un sertar al minţii dv., profitaţi de acest moment pentru că Saturn ajută la manifestarea în realitate a speranţelor dv. Trebuie să vă priviţi cu ochi critic iluziile şi visele nefondate, totuşi, deci nu chiar orice utopie poate prinde acum contur. Reveniţi matur cu picioarele pe pământ şi construiţi încet şi cu încredere ceea ce visaţi să obţineţi. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru a doua oară.) Conjunctia are loc in casa VI - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de datorie, responsabilitate, obligaţie, muncă, serviciu, rutină, monotonie, obiceiuri, alimentaţie, igienă, sănătate, supunere, serviciu public, comerţ, plante, animale, analiză, calcul, curăţenie, ordine, organizare, producţie, servicii, industrie, medicină. 2. NEPTUN CONJUNCT VENUS NATAL (pe parcursul anilor 2017-21018) - descrie o perioadă de mare succes în planurile patronate de Venus şi Neptun. Dacă aveţi preocupări artistice, aceasta poate fi perioada dv. de glorie sau de intensă inspiraţie. Acum puteţi da naştere unei capodopere (în teatru, pictură, poezie, literatură, artă) care vă va asigure succesul şi faima. Pentru ceilalţi, nu este decât o perioadă de optimism maxim, când totul vi se pare perfect, şi aveţi tendinţa de a vedea numai latura luminoasă a vieţii. Este o perioadă bună, fericită, ce vă dă aripi pentru a merge mai departe sub influenţa entuziasmului. O perioadă extrem de stimulativă, când sufletul dv. este încărcat de emoţii pozitive şi vise măreţe. Faceţi planuri de viitor dintre cele mai îndrăzneţe. Pentru unii poate fi momentul unei iubiri ideale, vă puteţi întâlni, după o viaţă de aşteptare, jumătatea căutată, chiar dacă doza dv. de idealism ar putea face să vedeţi relaţia „mai ideală” decât este în realitate. Pentru cei căsătoriţi, poate fi un moment de împlinire totală, când veţi putea spune cu mâna pe inimă că sunteţi fericit. Sunt câteva luni de deplină bucurie şi speranţă, când sunteţi tentat să vedeţi totul „în roz”. Conjunctia are loc in casa X - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de carieră, recunoaştere, reputaţie, valoare personală, faimă, realizare socio-profesională, societate, afirmare, împlinire, succes, ierarhie, relaţia cu superiorii, ambiţie, urcuş, putere, onoruri, responsabilităţi sociale, viaţă publică, timp, efort, datorie. (Acest aspect are loc o singura dată in viata.) [www.acvaria.eu]

[CALCUL] ALISA PREJBEANU 17 05 1968 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ALMA 22.08.1977  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] IRINA 06.08.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ISABELA 28.08.1985- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] MARIANA MONICA 28.01.1994I  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] RALUCA 08.12.1989  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] BIANCA 21.08.1986 EA + 24.01.1977 EL
EA - LEU, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - VARSATOR, Junon in SCORPION,  DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU + VARSATOR - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: TIGRU + DRAGON - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 77% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip SCORPION Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] CRISTINA 02.08.1979 EA + 04.11.1991 EL
EA - LEU, Junon in GEMENI, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - SCORPION, Junon in CAPRICORN,  CAPRA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE SCORPION si CUM IUBESTE SCORPIONUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU  + SCORPION - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + CAPRA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] EMMA 12.04.1985 EA + 20.09.1970 EL
EA - BERBEC, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
EL - FECIOARA, Junon in TAUR,  CAINE DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BERBEC + FECIOARA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL + CAINE - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN - METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GABRIELA EUGENIA 28.09.1977 EA+06.04.1980 EL
EA - BALANTA, Junon in SCORPION, SARPE DE FOC (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)
EL - BERBEC, Junon in RAC,  MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: BALANTA + BERBEC - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: SARPE + MAIMUTA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: FOC - METAL - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 30% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] IRINA 06.08.1982 EA + 04.09.1979 EL
EA - LEU, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - FECIOARA, Junon in RAC,  CAPRA DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU + FECIOARA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAINE + CAPRA - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA - PAMANT - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA = 27% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-10 NOIEMBRIE 2015
Rubricile: RELATII KARMICE/Relatii, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, ASTRO-CALCUL/Calcul, CUPLUL PE SCURT/Cuplu, MARI SCHIMBARI/Schimbari

[SFAT] MADI 1986 DESPRE GASIREA JUMATATII. NU VREAU SA CRED CA E IMPOSIBIL, CA MAI TREB SA FIU SINGURA ANI DE ZILE, CE SE INTAMPLA? - Nu ai de ce sa-ti faci griji, crede cu tarie si incredere ca ceea ce e potrivit pentru o relatie de succes e in drum spre tine, atata doar ca nu s-a materalizat inca. Viseaza cu ochii deschisi cum vrei sa fie, vizualizeaza exact iubirea in forma cea mai frumoasa, si imagineaza-te in doi, Siogur, faci deja asta, dar dupa aceea imedioat iti tai singura aripile si asta opreste ca visuls a se si con cretizeze. Sfatul care vine de sus pentru tine e sa visezi mai departe in termeni pizitivi. Acel im[posibil nu are ce cauta in visele tale, asa e, deci spune cui tarie de acum ca se poate, ca iubirea e in drum spre tine! Relatia potrivita exista, dar nu o vezi inca, e dupa colt, cum s-ar spune, nu a aparut inca la orizont, dar e aproape. Asteapt-o, cheam-o, caut-o in continuare! [www.acvaria.eu]

[SFAT] MARIA 1967 DRAGOSTE - Fii sigura ca ceea ce e bun pentru tine vine in forma si mai ales in momentul cel mai potrivit. Fii sigura ca exista un plan acolo sus, dincolo de tine, dincolo de alegerile tale, din care faci si tu parte si ti se va oferi exact ce chemi. Legea atractiei functioneaza, ca atare primesti ceea ce atragi catre tine, ca atare, daca simti cumva ca nu ai avut cele mai  pozitive ganduri fata de iubire, schimba polaritatea gandurilor si cuvintelor tale, transforma orice frica in curaj, orice nu in da, si iubirea va aparea exact asa cum o astepti. Ai nevoie sa "vindeci" ceva in modul au de a privi iubirea, deci evita orice cuvant cu conotatii negative sau trista si vorbeste despre tine si iubire in cei mai frumosi termeni. Elibereaza-te de orice ganduri negatiuve cu privire la iubire. [www.acvaria.eu]

[RELATII]  ALEXANDRA 1985 F + 1981 M RELATIE INTIMA - Va leaga o relatie puternica din alta viata, care se repeta iar si iar. Acum vreo 6 secole, tu ai fost femeie si ai fost mama lui in acele vremuri, el fiind si atunci tot barbat. De altfel relatia de parinte-fiu a existat de vreo 2 ori in trecutul vostru karmic. Tu l-ai obligat, atunci, s-o ia pe calea spiritualitatii, a religiei, devenind probabil calugar in acele vremuri. Te-ai simtit totusi cumva responsabila de faptul ca l-ai trimis spre un astfel de drum, de parca i-ai taiat aripile cumva. Posibil ca in adancul sufletului sa te simti vinovata de faptul ca i-ai limitat viata personala, i-ai taiat bucuria vietii, nu l-ai lasat sa-si faca propria viata personala, nu l-ai lasat sa se casatoreasca, deci in a ceasta viata ai simtit nevoia sa ii oferi lui alte posibilitati, alte forme de a-ti arata iubirea fata de el, fara restricti, fara reguli, dar probabil si fara promisiuni.   [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] MARIANA 1965 - Rolul tau in aceasta lume este acela de protector al celor slabi, al celor mici, al celor neputinciosi. Ai venit pe lume pentru a-i ajuta pe cei care nu pot sa isi implineasca dorintele, sa isi atinga scopurile. Tui poti,d eci poti deveni un exemplu de ambitie, de motivatie, de forta, pentru ca inspiri, in felul tau, spirit protector. Poti fi o mama buna, un profesor bun, un educator prin excelenta, ca atare fii tu modelul altora de a reusi in viata. Fie ca esti sau nu chiar tu multumita de tine, fii sigura ca esti un exemplu pentru altii care vad in tine putere si protectie. Esti pe drumul cel bun pentru a-ti atinge menirea. Cuvantul e, pentru tine, cheia in ceea ce ai de facut in aceasta viata, deci vorbeste, scrie, comunica, orice cale de comunicare ai avea la indemana, fa-o cu deschidere si bucurie. Daca iti place sa scrtii, scrie, indiferent ce. Daca ai placerea de a vorbi lumii, fa-o, poti fi un bun sfatuitor sau consilier. Ca atare gaseste forma de a transmite lumii ce ai in gand, pentru ca vorbele tale chiar dau putere celor mai slabi.  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] MIRCEA 1967 - Tu esti un militant pentru dreptate, pentru adevar, pentru lucruri sanatoase si juste, deci cauta calea prin care sa iti pui in actiune energiile potzitive pentru binele altora. Poti fi ori un medic foarte bun, ori un judecator foarte cirect, chiar daca medic si judecator pot fi traduse si la modul simbolic, metaforic, nu neaparat aceasta fiindu-ti si meseria. Poti fi medic pentru altii in sensul ca poti da sfaturi foarte bune si folositoare celor care nu stiu, nu pot, nu au resurse... Poti alina suflete cu o vorba, poti impartasi din experienta ta, poti inspira curaj celor lipsiti de ambitie, deci foloseste-te de energia ta pentru a insufla altora ambitie.   [www.acvaria.eu]

[CUPLU] ANDRADA 25.07.1991 EA + 29.03.1989 EL
EA - LEU, Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - BERBEC, Junon in LEU,  SARPE DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU  + BERBEC - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + SARPE - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 93% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] LUCIA DIANA 31.05.1988 EA + 16.10.1987 EL
EA - GEMENI, Junon in GEMENI, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - BALANTA, Junon in VARSATOR,  PISICA DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE BALANTA si CUM IUBESTE BALANTA?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI  + BALANTA - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + PISICA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CALCUL] ANA 20.01.1952 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] IOANAI -18-05-1967  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[SCHIMBARI] ZMARCSI 13.08.1967 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. JUPITER CONJUNCT CU URANUS NATAL - in NOIEMBRIE 2015 - FEBRUARIE 2016 - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - indică o perioadă bună, de optimism şi bucurie deplină în viaţa dv., de entuziasm şi chef de viaţă şi de acţiune la cote maxime, când vi se pare că totul merge excelent. Se pot provoca schimbări masive – avansări, progrese vizibile, răsturnări benefice de situaţie, surprize nebănuite care au scopul de a vă extinde orizonturile şi de a vă oferi energia şi cadrul benefic necesar de a face paşi importanţi spre împlinirea unora din ţelurile dv. cele mai înalte. Şansa e de partea dv., deci puteţi face paşi importanţi spre rezolvarea neaşteptată a unor probleme mai vechi. Vi se oferă ocazia de a aduce o modificare decisivă în viaţă, prin care vă eliberaţi de piedici mai vechi şi porniţi spre nou cu altă energie. Există şansa unei călătorii la distanţă care vă va deschide o altă cale de explorare asupra propriei dv. vieţi. Aşteptaţi-vă la surprize dintre cele mai nebănuite, prin care viaţa dv. capătă o altă dimensiune sau un alt spaţiu de manifestare. Puteţi avea parte acum de un mare câştig sau de o şansă nesperată, o promovare bruscă la serviciu sau atinge foarte repede un vârf, dar e posibil ca succesul să fie de scurtă durată. Totul pare dintr-o dată mult mărit, amplificat, extins, devenind copleşitor pentru forţele dv. Nu exageraţi, chiar dacă vi se pare că le puteţi duce pe toate în spate. La un moment dat va fi prea mult pentru dv. Este un moment bun pentru a face o revoluţie profundă în viaţa dv., pentru înnoiri fantastice, schimbări totale de orizont, mutări spectaculoase, schimbare de decor, de anturaj, de preocupări, de mentalitate, pentru afaceri independente, pentru activităţi pe cont propriu, pentru activităţi legate de electronică, informatică, internet, calculatoare, pentru activităţi umanitare sau politice, pentru activităţi în legătură directă cu tehnica de ultimă oră,  pentru descoperiri şi invenţii, pentru contacte cu organizaţii internaţionale – politice, umanitare, sociale - pentru surprize deosebite în destin, pentru planuri mari de viitor, pentru eliberare de trecut şi de şabloane învechite, pentru călătorii cu avionul, pentru noi prietenii şi colaborări, pentru noi asocieri, pentru aderarea la o asociaţie sau fundaţie, pentru senzaţii noi şi şocante, pentru excentricităţi. 2. JUPITER CONJUNCT CU VENUS NATAL - a avut loc si in OCTOMBRIE 2015, dar se reia in APRILIE-IUNIE 2016 - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani, acum are loc pentru a… oară - Două planete benefice se suprapun perfect, cât timp Jupiter trece prin zodia în care se afla Venus la naşterea dv. Venus este numit „micul benefic” iar Jupiter „marele benefic”, deci când două planete norocoase îşi dau o întâlnire atât de intimă pe cer, e clar că norocul va fi de partea dv. în tot acest timp. Venus este şi planeta care se ocupă de latura sensibilă, emoţională, romantică, sentimentală a vieţii dv., Iar Jupiter, în trecerea sa expansivă, va amplifica aceste planuri şi le va dărui acea notă de fericire şi bucurie, încât puteţi spune că, după 12 ani de aşteptare (pentru că Jupiter a mai trecut pe aici acum 12 ani!), apare iar Soarele pe strada dv., mai ales în ceea ce priveşte iubirea! Este şi indiciul unor iubiri fericite. Aveţi o dispoziţie optimistă, generoasă, jovială, atrăgând simpatia celor din jur, o atitudine caldă şi prietenoasă faţă de oricine. Sunteţi energic şi curajos, atras de aventură şi risc, dornic să vă trăiţi viaţa la intensitate maximă, bucurându-vă din plin de tot ce vă oferă iubirea. Dorinţa dv. de dragoste şi afecţiune creşte, ca atare tot ce este guvernat de Venus - viaţă de familie, activitate artistică, dragoste - sunt favorizate. Poate fi o perioadă frumoasă, armonioasă, când totul pare să capete o lumină mai bună, deci orice probleme mai vechi legate de cuplu sau dragoste pot fi reparate acum. Pentru unii, este o perioadă ideală relaţiilor sentimentale, deci cei care încă sunt în căutarea iubirii, în astfel de perioade cu influenţe benefice jupiteriene îşi pot întâlni marea dragoste. E perioada ideală pentru căsătorii, logodne, naşteri sau orice alte evenimente de importanţă în plan sentimental. Persoanele cu activităţi artistice pot repurta în astfel de momente succese cu totul aparte, care le pot asigura un loc important în viaţa artistică. Pofta de viaţă creşte, deci poate fi o perioadă de fericire deplină. Vă atrag petrecerile, distracţiile, sunteţi o prezenţă tonică şi veselă, atrasă de societate şi de tot ceea ce viaţa oferă mai plăcut. Este un moment un pentru începerea unei noi relaţii sentimentale, pentru activităţi artistice, concerte, spectacole, vernisaje, debut artistic (mai ales în muzică, modă, design, artă plastică, mai puţin literatură şi actorie), pentru dragoste, plăceri, lux, pentru întâlniri mondene şi distracţii (nunţi, petreceri), pentru activităţi ce implică bun gust şi talent (artă, decoraţiuni, înfrumuseţare, machiaj, modă, vestimentaţie), pentru schimbarea de look şi îmbunătăţirea imaginii publice, pentru căsătorie. Aţi putea deveni însă excesiv de sentimental şi emotiv, tratând toate evenimentele numai prin prisma gustului: dacă vă place, e bine, dacă nu vă place, respingeţi.  [www.acvaria.eu]

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®