ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII NOIEMBRIE 2016
Ultima actualizare a acestei pagini: 23 decembrie 2016 18:23

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1-30 NOV. 2016
ASTRO-CALCUL - 1-30 NOV. 2016
CICLURI PLANETARE - 1-30 NOV. 2016
CUPLUL, PE SCURT - 1-30 NOV. 2016
CURIERUL DESTINULUI - 1-30 NOV. 2016
MARILE HOPURI
- 1-30 NOV. 2016
MARILE SCHIMBARI - 1-30 NOV. 2016
MESAJE ANGELICE
-
1-30 NOV. 2016
MISIUNEA PERSONALA -
1-30 NOV. 2016
MISTERELE NOPTII
- 1-30 NOV. 2016
PERIOADE KARMICE - 1-30 NOV. 2016
RELATII KARMICE - 1-30 NOV. 2016
UN SFAT PRIETENESC - 1-30 NOV. 2016
VIATA ANTERIOARA -
1-30 NOV. 2016

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna NOIEMBRIE 2016

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN]
[CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE] [VIS]

---Aici se incheie arhiva lunii NOIEMBRIE 2016---

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-30 NOIEMBRIE 2016
CURIERUL DESTINULUI/Destin

[DESTIN] ADAM 1954 VINDEM CASA DIN BERCENI - Nu prea usor, sansele sunt destul de mici, deocamdata, dar insista! Poate la primavara-vara sa mearga mai bine.

[DESTIN] ADAM 1954 SE VA MUTA ANDREA DIN CASA IN CARE LOCUIM - Deocamdata nu, dar peste cateva luni - in maxim 9 luni - se va ivi o sansa de mutare, ori singura, ori cu un barbat.

[DESTIN] ADELINA MARIA 1981 SE VA CASATORI CU MINE DAN MA IUBESTE SINCER ARE SENTIMENTE FATA DE MINE SAU DOAR SE JOCA CU MINE SI E PUS DE AL - Sunt ceva sentimente aici, dar... nu sutneti doar voi doi in aceasta poveste, mai exista cineva care poate interveni oricand sa va strice planurile: ori o alta femeie, ori un alt barabt. Nu te grabi, relatia aceasta e de natura karmica, si aveti ceva de invatat impreuna.

[DESTIN] ADRIANA 1983 VA FI CEVA INTRE MINE I COSTA? - Ceva lipseste, parca nu e prea multa caldura sau iubire aici, incat, daca e sa fie ceva, e o relatie din care amandoi aveti ceva de invatat despre incredere si implicare.. Parca nu va cunoasteti destul de bine, deci mai ai rabdare, sa mai treaca timpul.

[DESTIN] ALINA 1985 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, adica vei mai avea vreo 2 relatii pana acolo, deci nu te grabi. S-ar zice ca, din multe puncte de vedere, tu te descurci de minune si pe cont propriu, total independenta. Greu gasesti un om asa cum ti-l doresti.

[DESTIN] ALINA 1990 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Cel mai probabil pe la 28-30 de ani, dar nu te grabi, lasa-te dusa de val, pentru ca el apare atunci cand e mai bine pentru tine.

[DESTIN] AMARIGE 1980 CE SIMTE S.P. PENTRU MINE? - Sunt ceva sentimente aici, exista atractie, dar si ceva il tine la distanta, parca fuge de ceva, parca ceva il respinge. Nu neaparat la tine, ci poate la ideea de a lega ceva mai solid aici. Parca el trebuie mai intai sa se vindece de ceva.

[DESTIN] ANA 1980 ARE T PE ALTCINEVA? - Se pare ca e interesat de o femeie - sau poate o femeie e interesat de el, deci exista aici o atractie din alta directie.

[DESTIN] ANA 1980 CAND E POSIBILA O INTALNIRE CU I? - Mai mari sanse ar fi fost pana acum decat de acum inainte. Daca reusiti sa depasiti piedicile care nu permit intalnirea, e posibil sa va vedeti in urmatoarele 3 luni.

[DESTIN] ANA 1980 CAND E POSIBILA O INTALNIRE CU T? - Daca are loc o intalnire, e dintr-o mare intamplare, dintr-o coincidenta, un noroc neprevazut, deci daca e vorba de noroc, se poate oricand, dar sansele sunr totusi destul de mici, pentru ca nu pare sa fie ceva programat si stabilit clar, ci asa, o vorba aruncata, care poate fi si incalcata.

[DESTIN] ANA 1980 CE VIITOR AR AVEA O RELATIE CU A? - Nu prea ar avea, adica nus e va lega asa cum ai dori tu ci ar fi o relatie cu multe hopuri si probe de incercare, iar in final s-ar destrama. Nu prea merita efortul, decat ca lectie de viata.

[DESTIN] ANA 1981 DACA INSIST MAI MULT C. SE VA HOTARA? ISI VA DORI O REL.SERIOASA CU MINE? VOM FI IMPREUNA ?VA AJUNGE SA MA IUBEASCA? - Probabil merita sa insisti, pana la un punct, dar sa fii constienta ca nu esti doar tu in aceasta lupta, mai exista si alta femeie care ar dori dragostea lui. Dar nu te crampona totusi de el, daca vezi ca toate eforturile tale nu duc nicaieri, fii lucida si rationala si renunta.

[DESTIN] ANAMARIA 1982 DE CE A TREBUIT SA IL CUNOSC PE A.GABRIEL? DE CE MA ATRAGE ASA DE MULT ? - Prin el, te mai maturizezi un pic, privesti iubirea mai serios, mai matur, mai profund, inveti lectia respectului, a implicarii profunde, dar si a rabdarii. Mai ai inca de invatat din aceasta relatie, ca atare bucura-te de ea, daca merge bine.

[DESTIN] ANDREEA 15.09.1990 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Nu prea curand, e posibil sa mai astepti chiar si 5 ani, de parca greu gasesti pe cineva asa cum ti-ai dori, cineva care sa iti inspire maturitate, respect, seriozitate. Parca dai numai peste aventurosi, imaturi, superficiali, de aceea nici nu trebuie sa te grabesti, ai rabdare!

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI VA APAREA LA LOCUL DE MUNCA ACTUAL SAU IN ALTA PARTE,DE EXEMPLU IN ANGLIA UNDE INTEN - In alta parte, deci apare dupa ce in viata ta va surveni o mutare, o schimbare de dierctie, o renuntare la ceva din trecut.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 DE CE MIHAI A DEVENIT RECE,DISTANT SI NEPASATOR CU MINE? - S-a schimbat, nu mai are acelasi interes fata de tine, i-a trecut ceea ce la icneput il facea prietenos. Acum te priveste cu detasare, fara emotie.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 DE CE O PREFERA MIHAI PE MONICA MAI MULT DECAT PE MINE?ESTE MAI ATRAS DE EA PUR SI SIMPLU? - Nu e atractie aici, e o compatibilitate mentala, comunica mai usor cu ea, vede in ea o prietena de cursa lunga, cu ea se simte pe aceeasi lungime de unda. A ales-o, cumva, pe ea.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 MIHAI A FOST PREFACUT CU MINE ANUL TRECUT,ARATAND O FALSA SIMPATIE SI UN FALS INTERES PENTRU MINE? AM FOST PUR SI SIM - Nu, n-a fost fals, a fost chiar interes, prietenie, simpatie, deci la vremea aceea chiar te placea, dar intre timp interesul lui a palit si s-a indreptat apoi spre altcineva, asta e tot. Deci nu a fost fals, ci acum nu mai simte acelasi lucru. Nimic nu e vesnic!

[DESTIN] ANTONIOS 1973 CAND MA CASATORESC? - Pana pe la 47 de ani ar trebui sa ai pe cineva alaturi care sa iti inspire siguranta si increderea, ca intr-o casatorie.

[DESTIN] ARIA 1980 IN VIATA ASTA VOI AVEA SI SANSA SA LUCREZ DOAR PENTRU MINE SI SA AM AFACEREA MEA IN DOMENIUL CARE IMI PLACE? PESTE CAT TIMP? - In 2017-2018, Uranus va trece peste Soarele tau, ceea ce aduce toate conditiile unei independente totale, sa pornesti pe cont propriu, sa ai afacerea ta, sa schimbi major macazul, sa rupi limitele si franele de pana acum. Deci da, sansele sunt, totul e sa vrei si tu sa urmezi acea cale, deloc simpla, dar daca te tii de ea, in vreo 3 ani va aduce succesul si implinirea. Merita efortul!

[DESTIN] ARIA 1980 O SA INCHEI PROIECTUL DE CARE SUNT F STRESATA IN BUNE CONDITII, FARA PROBLEME SI CU BANII INCASATI LA TIMP? VA FI TOTUL OK PANA L - Poate deja s-a incheiat cu bine, dar totul va fi ok in final, chiar daca nu va iesi chiar asa cum doreai la momentul in care ai pus intrebarea. Poate mai dureaza un pic - daca nu s-a incheiat inca, mai poate dura 2-3 luni pana la reusita - sau poate se mai schimba unele detalii, dar finalul e cu succes.

[DESTIN] CATALINA 1983 MA VOI CASATORI CU DORIN? - Deocamdata e un vis, o iluzie, o speranta majora a ta, pentru ca relatia nu are inca prea multa consistenta, parca e inca un joc. Daca amandoi v-ati implica mai mult, ar iesi ceva, dar mai e de lucru!

[DESTIN] CATERINA 1988 CAND VOI FACE UN COPIL CU SOTUL MEU? - Sansele cele mai mari sunt sa ai un baiat, dar e o chestiune de noroc aici, de surpriza, de neprevazut, de parca se poate intampla oricand, de la urmatoarele... 9 luni pana la maxim 3 ani.

[DESTIN] CRIS 1975 MOMENTAN SUNT INTR-O RELA?IE CU E. CARE ACUM UN AN M-A INSELAT. PROBLEMA E CA NU MAI AM INCREDERE IN EL. L-AM CUNOSCUT DE CURAND - Si care e intrebarea? Mai ai rabdare cu el, daca mai sunteti inca imrpeuna, e posibil ca increderea sa se castige lent, cu suficiente probe pe parcurs, deci mai incearca sa cladesti relatia macar 10 luni si pe urma vei vedea mai clar incotro mergeti. Nu e clar daca relatia duce undeva - posibil nicaieri - dar mai aveti ceva de invatat voi doi.

[DESTIN] DIA 1983 MA IUBESTE SINCER S SI VREA SA NE IMPACAM SAU AMANTA LUI INCA ESTE IN VIATA LUI? - Nu e foarte sincer, ascunde multe sau cel putin nu spune multe, deci fii inca prudenta in relatia cu el. Desi sentimente exista, totusi relatia mai are nevoie de timp, de rabdare, de constructie lenta.

[DESTIN] DOINA 1984 CAND IL VOI CUNOASTE SI VOI INCEPE O RELATIE CU JUMATATEA MEA? - Mai ai de asteptat, de cautat, de invatat in iubire vreo 3 ani de acum incolo, de parca tu nu ai atins maximum de potential care sa te ajute in plan sentimental asa cum ar fi mai bine pentru tine. Nu ai de ce sa-ti faci griji, el apare atunci cand vei fi tu cel mai bine pregatita in acest sens.

[DESTIN] EDUARD 1995 IMI VOI CONTINUA COLABORAREA LA ACTUALUL LOC IN CARE IMI DESFASOR ACTIVITATEA? - Poate nu pentru mult timp, pentru ca se anunta o schimbare totusi in viitor, dar poate cateva luni da. Peste vreo 4 luni cred ca tu insuti ais a vrei altceva.

[DESTIN] EDUARD 1995 MA VOI IMPACA CU ULTIMA PERSOANA CU CARE AM AVUT O RELATIE SI PE CARE O IUBESC ENORM? - Sansele de impacare sunt foarte mici, mai degraba apare altcineva mai interesant decat sa o ieid e la capat cu fosta.

[DESTIN] ELE 1975 IMI RECUPEREZ RESTUL DE BANI DE LA FOSTUL ANGAJAT SI CUM SA FAC? - Cam greu, e multa minciuna, deci cred ca va fi o lupta aici!  Posibil sa nu-i recuperezi pe toti.

[DESTIN] ELENA 77 CUM VA FI 2017 (PE TOATE PLANURILE)? VOI AVEA PARTE DE SCHIMBARI IN VIATA SENTIMENTALA SAU CU CELE DOUA LOCURI DE MUNCA? - Si cu bune si cu mai putin bune, ai parte si de succese deosebite, dar si de ceva dezamagiri, mai ales sentimental probabil. Nu s-ar zice ca e un an de top, poate te mentii pe un nivel ca si pana acum, dar cel putin un eveniment al acestui an te va face fericita si mandra. Profesional totul se mentine, nu apare o ascensiune deosebita.

[DESTIN] ELENA 1987 CUM VOI EVOLUA PROFESIONAL? - Bine, pe merit, vei primi ceea ce iti doresti, deci vin cartiva ani de succes. Lent, insa, deci nu astepta roade excelente imediate. Vor fi si momente cand va trebui sa te lupti cu cei care nu te vor aprecia asa cum trebuie, dar vei reusi sa arati ce poti cu adevarat. Esti inca intr-o continua transformare, nu ai atins maximum posibil, deci abia de acum culegi roadele eforturilor anterioare.

[DESTIN] ELENA 78 MAI ARE ROST SA INVESTESC BANI SI TIMP IN MAGAZINUL ONLINE NATURIST SAU SA DESCHID UN MAGAZIN CU PRODUSE COPII DAR NU ONLINE? - Da, merita sa ii pui punct si sa pornesti pe alta cale, spre alt profil. Gandeste-te la altceva ce stii mai bine, ceva ce simti ca detii mai bine cintrolul.

[DESTIN] ELENA 78 REUSESC CU SOTUL SA VINDEM CASA CONSTRUITA DE NOI LA TARA SI SA CUMPARAM SAU CONSTRUIM IN ORAS? - Da, e un plan cu sanse mari de reusita, dar nu imediate, ca atare lupta, insista, chiar daca va mai dura pana acolo.

[DESTIN] ELENA LUMINITA 1967 SE VA INTOARCE LA MINE VIRGIL? -  Culmea e ca, daca nu se intoarce, e cel mai bun lucru pe care l-ar face pentru tine, pentru ca nu ar veni inapoi cu lucruri bune, ci cu o noua stare de stres in viata ta. Mai bine te vindeci de tot si te concentrezi spre alta directie, mult mai buna. Dar stii cum se spune: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti, deci daca insisti peste puterile tale, pana la urma s-ar pueta sa il aduci inapoi, dar nu e neaparat o garantie a fericirii.

[DESTIN] GABI 1972 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA SI CUM VA FI ACEL BARBAT? - Posibil sa mai fi fost casatorit inainte, poate are si copii dintr.o alta casatorie, nu e din localitatea ta, poate fi ori din alt oras ori chiar din alta tara. Sansele cele mai amri ca el sa intre in viata ta sunt in intervalul de ani 2013-2021.

[DESTIN] GEA 78. E MAI APROAPE EL DE A INCEPE O RELATIE CU MINE?EL OSCILEAZA INTRE DOUA FEMEI. MA VA ALEGE?- Mi-e teama ca nu se cdecide inca... si asta nu doar o luna - doua, ci poate dura si pana la un an de acum incolo. Daca ai suficienta de rabdare pana prin... 2018, ca el sa decida, pentru ca el parca mai coace inca ceva, nu stie ce sa aleaga,i i e frica sa aleaga.

[DESTIN] GEORGIANA 1976 CUM ARATA CEL CU CARE MA VOI MARITA?(AS DORI CATEVA DETALII DESPRE CUM ARATA,VARSTA,DACA IL CUNOSC,ETC) - Posibil divortat, zodie de foc, un tip agitat, nervos, un pic impulsiv, a trecut prin momente dificile in ultimii 5 ani. Nu e un tip iesit din comun, e un barbat normal, dar totusi in ultima lui casnicie a jucat si el o vina.

[DESTIN] INNA 1992 RELATIA MEA ACTUALA DE IUBIRE CU R.V. DUCE SPRE CASATORIE? - Mai aveti cateva hopuri de trecut si lectii de invatat, vreo 3 momente critice majore care vor decide, in final, si sansele voastre de casatorie. Momentan sansele de a ajunge la casatorie sunt de 70%, dar exista acolo cei 30% care depind inca de felul cum claditi voi aceasta relatie. E o relatie cu multe compromisuri.

[DESTIN] IOANA 1978 AM AVUT POSIBILITATEA SA REIAU VECHIUL JOB DIN RO PE CARE L-AM PARASIT ACUM 6 ANI.AS FI REGRETAT DACA REACCEPTAM ACEST JOB,SAU N - Nu ar fi adus succese iesite din comun, dar ar fi avut si lucruri bune de oferit pentru iamginea ta, pentru experienta ta, deci nu ar fi fost tocmai rau daca acceptai. Dar nu ar fi durat mult, oricum ai fi schimbat iar macazul.

[DESTIN] IOANA 1981.CE INTENTII ARE A FATA DE MINE?CE VIITOR ARE RELATIA NOASTRA? - Relatia necesita mult munca, rabdare, armonizare, comunicare, initiativa, si uneori unul din voi nu prea are aceste resurse suificiente pentru a face relatia sa se consolideze. Cuvantul acesta RABDARE e cheia, deci construieste mai departe, fara sa te preocupe neaparat viitorul, destinatia, sau directia. Fiecare zi are ceva sa va invete pe amandoi.

[DESTIN] IOANA 83 AM GRESIT CA I-AM MARTURISIT LUI MC SENTIMENTELE MELE?AM SIMTIT CA ACUM VA PLECA SI AM SPERAT CA SE VA INTOARCE - Nu, nu ai gresit, ci i-ai pasat lui un stres, o framantare, deci sa nu crezi ca l-a lasat indiferent, dar probabul nu are ce sa faca, nu are un raspuns clar inca. Ai rabdare, posibil ca anul 2017 sa aduca si un feed-back la gestul tau.

[DESTIN] IOANA 1982 IMI VOI SCHIMBA LOCUL DE MUNCA LA ANUL SAU VOI RAMANE INSARCINATA SI MAI AMAN SCHIMBAREA? - Sunt mari sanse si de sarcina, asa e, deci n-as zice ca e momentuls a schimbi locul de munca. E un an de succes, in care trebuie sa se intample ceva deosebit in viata ta.

[DESTIN] IRINA R. 1977 DACA MA APUC DE O PROFESIE NOUA, HAIR STILIST VOI AVEA SUCCES MARE, RESPECTIV VOI LUCRA IN DOMENIU, IMI VOI FACE UN BUSINESS - Nu, nu ai avea succesul dorit in aceasta directie, deci mai gandeste-te. E un domeniu deja saturat de stilisti, si greu ti-ai face intrarea.

[DESTIN] IRINA R. 1977 DACA MA APUC DE O PROFESIE NOUA, PROGRAMATOR SOFTWARE VOI AVEA SUCCES MARE, RESPECTIV VOI LUCRA IN DOMENIU PANA LA PENSIE SAU - Aici mai degraba ai avea succes, numai ca nici succesul acesta nu apare peste noapte, ca atare e un drum lung pana la reusita. Poate abia... prin 2021 sa spui ca esti pe val, acolo unde doreai. Pana atunci e mult de lucru, de invatat, de cunoscut oameni de la care sa inveti. Singura nu e usor, dar daca aid e la cine fura meserie, se poate!

[DESTIN] IRINA R 1977 IN CATI ANI VOI AJUNGE EXPERT CONTABIL SI VOI PRACTICA MESERIA DE CONTABIL PANA LA PENSIE? - Important e sa faci ordine in ganduri, in idei, nu poti fugi dupa toate aceste 4 directii atat de diferite, deci in urmatorul an trebuie sa-ti stabilesti strategia, ca sa spui ferm ce anume vrei sa faci. Nu e usor nici in acest domeniu, piedicile sunt multiple, dar, cum am zis, in urmatorul an vei reusi sa extragi o concluzie, alegand un singur domeniu.

[DESTIN] IRINA R. 1977 MA VOI ANGAJA LA BANCA CURAND SI VOI REUSII SA AM CARIERA IN ACEST DOMENIU MULTI ANI? DACA NU, IN CE DOMENIU VOI LUCRA:LA STA - Ai putea avea doua meserii, doua joburi, doua cai diferite de mers, pe care vei reusi sa le duci mai departe cu bine, armonios, fara a dezechilibra pe niciuna. Tu ai mai degraba nevoie de un job mai sensibil, mai artistic, sa te ocupi de arta, de flori, de copii, de jocuri, de ceva asupra caruia sa iti lasi amprenta artistica si sufletul si in care sa te misti liber. Nici banca nici contabilitatea nu iti ofera aceasta libertate, deci mai cauta!

[DESTIN] LISA 1986 AM SEMNAT CONTRACT DE MUNCA PE 11NOV,IN MEDIUL PRIVAT,VA FI BINE SAU VOI MAI SCHIMBA JOBUL LA ANUL? - Ar trebui sa fie bine, doar ca mai e nevoie de rabdare, roadele bune nu se vor arata imediatm, ci dupa cateva luni de munca si de adaptare. Totusi, ijnn viitor, vei dori altceva si vei schimba jobul.

[DESTIN] LOREDANA 1979 ARE ALEX O RELATIE CU ALTCINEVA? - Mai degraba a avut, a fost ceva ce s-a terminat cam furtunos, deci nu as zice ca are ganduri sau sentimente prea bune fata de acea femeie. Posibil acum sa nu mai fie decat o amintire neplacuta.

[DESTIN] LOREDANA 1979 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Anul 2017 aduce auspicii foarte bune in acest sens, doar ca nu sunt puse frumos pe tava ci vin la pachet cu niste hopuri, piedici, lectii de invatat. Relatia cu jumatatea ta are mari sanse sa inceapa deci la anul daca vei sti sa te adaptezi la conditiile care se vor ivi.

[DESTIN] LOREDANA 1979 CAND VOI INTALNI PE CEL CARE IMI ESTE SORTIT SI LANGA CARE IMI VOI PETRECE TOT RESTUL VIETII? - Am spus deja acest lucru, dar relatia nu va creste usor si bine din prima, ci e posibil ca primele luni sa fie cel mai mare hop pentru voi doi, in care sa demostrati ca puteti ramane impreuna orice ar fi. Posibil sa nu fie o iubire imensa, ci sa fie o alegere mai degraba rationala.

[DESTIN] LOREDANA 1979 CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE CEL DESTINAT MIE? - Poate fi zodie de pamant, poate un pic mai tanar - nascut in jur de 1980 - un tip cu personalitate puternica, dominatoare, optimist, vesel, dar incapatanat.

[DESTIN] LOREDANA 1979 CE SENTIMENTE ARE ALEXANDROS PENTRU MINE? - Pare sa fie ceva iubire aici, dar parca nu e decis, e o lupta in interiorul lui, care abia la anul e posibil sa se clarifice cumva.

[DESTIN] LOREDANA 1979 CU CINE MA VOI CASATORI? - Am spus deja cate ceva despre el, dar inainte de orice iti va fi un bun prieten, relatia se va lega mai mult in timp, dupa ce veti petrece mai mult timp impreuna.

[DESTIN] LOREDANA 1979 CUM IL RECUNOSC PE CEL CARE IMI ESTE DESTINAT? - E un tip oarecum dual, greu de inteles, acum e vesel, acum e trist, acum e rece, acum e cald, deci cel care probabil te va duce la de la plus la minus cel mai frecvent e cel sortit tie, deci un pic imatur, jucaus, superficial.

[DESTIN] LOREDANA 1979 ESTE ALEX JUMATATEA MEA?CEL SORTIT MIE? - Greu de spus, de parca relatia voastra trece mai intai prontr.o proba de incercare in care vi se testeaza rabdarea, increderea, fidelitatea, curajul de a schimba ceva. Daca in relatia vioastra increderea e suta la suta, atunci da, ar putea fi el cel sortit, dar daca deja exista dubii si nesiguranta, cel mai probabil nu e el.

[DESTIN] LOREDANA 1979 L-AM INTALNIT DEJA PE CEL SORTIT MIE SAU INCA NU-L CUNOSC? URMEAZA SA-L INTALNESC SAU IL STIU DEJA? - Nu cred ca l-ai cunoscut, intervalul optim ca el sa apara in viata ta e intre 2014-2020, deci poate aparea oricand.

[DESTIN] LOREDANA 1979 O SA MA MAI IMPAC CU ALEX? - De el depinde totul, de la el trebuie sa vina mana intinsa, deci tu nu poti face altceva decat sa vina el in intampinare, Daca de la el nu vine nimic, e clar ca nu.

[DESTIN] LOREDANA 1979 VOI MAI AVEA UN COPIL? - Greu de spus, e un aspect cu multe piedici. Daca mai e sa fie unul, ar mai fi posibil in jur de 38 de ani.

[DESTIN] LULLU 1967 ANUL VIITOR, C�ND VOR FI SI CE CUMPENE VOI AVEA IN S�N�TATE, CARIERA, FAMILIE SI C�L�TORII ? - In sanatate ar puitea exista un moment mai dificil, care va cere mult de la tine, probabil prin august. In cariera se anunta liniste si bine, deci lucrurile ar trebui sa se mentina oe un trend calm, poate mai ales la toamna. In familie va exista un moment mai degraba bun, probabil la vara, ca o schimbare in bine. Iar in calatorii, e posibil sa apara un hop greu de trecut, care sa nu te mai lase sa pleci sau sa schimbe conditiile, probabil prin septembrie.

[DESTIN] M 1991 E VREO SANSA SA SE INTOARCA M LA MINE CAND TERMINA RELATIA CU ACTUALUL? CAND SE POATE INTAMPLA? - Daca vei sti sa ii recastigi interesul si atentia, da, ar fi sanse, poate fiindu-i alaturi la greu. Dar deocamdata e doar un vis de-al tau, decat o sansa reala.

[DESTIN] MADALINA 1991 CAND MA VOI CASATORI? ROG ANONIM - Posibil ca pana la casatorie sa mai treci printr-o relatie sau poate sa repari o relatie din trecut, mai intai. Sansele de casatorie nu sunt imediate, deci minim 2 ani cred ca tot vor trece. Dar asteptarea poate fi si ceva mai lunga, deoarece greu gasesti un om cu adevarat familist sa ramana langa tine.

[DESTIN] MADALINA 1991 VA MAI FI CEVA INTRE MINE SI G? - Cred ca ce era sa fie in aceasta relatie, deja a fost, ti-ai asumat lectiile din aceasta relatie. Posibil sa il uiti greu, sa scapi greu din aceasta magie, deci numai de tine depinde sa lupti sa te eliberezi ca sa poti porni in alta directie.

[DESTIN] MARIA 1964 RELATIA CU M.I. DUCE CATRE CEVA POZITIV? O SA INCERC SI O CONVORBIRE TELEFONICA... - Ceva tot se va clarifica intr.o convirbire telefonica, mai bine zis un feld e eliberare de un gand, de o idee fixa, de o mica obsesie, deci nu strica o discutie, macar pentru a te detasa cumva de toate.

[DESTIN] MARIAH 1993 AS DORI TOATE DETALIILE POSIBILE LEGATE DE SORTIT SI DACA IL CUNOSC DEJA SAU NU. (LOCUL,PERIOADA INTALNIRII, CARACTERISTICE - Posibil sa fie zodie de aer, divortat, posibil a mai fost casatorit cu o femeie mai mare decat el, nu il cunosti inca. Pana la el vei mai avea o relatie.

[DESTIN] MARIAH 1993 IN CE SENS EXACT,IN CE ASPECTE ALE VIETII,CU CE ANUME IMI VA SCHIMBA VIATA TOTAL SORTITUL SI CAND VA AVEA LOC CASATORIA(COP - Va aduce stabilitate si liniste in viata ta, te va ajuta sa zambesti, sa te simti bine, sa iesi dintr-o pasa proasta, sa uiti ceva neplacut din trecut,d eci va fid e ordin emotional mai mult schimbarea! Aduce optimism, chef de viata, bucurie, incredere, speranta in viitor, alta viziune.

[DESTIN] MARIANA 1982 CAT TIMP VA DURA PROCESUL PE CARE IL AM IN DESFASURARE? - Posibil sa nu mai dureze mult, de parca sta cumva in puterea ta sa il termini, sa aduci un argument convingator si decisiv. La anul sunt mari sanse sa se incheie, poate nu tocmai in cel mai fericit mod insa.

[DESTIN] MARIANA 1982 VOI CASTIGA PROCESUL PE CARE IL AM IN DESFASURARE? - Sansele de castig sunt cam mici, dar merita sa lupti pentru ele cu orice mijloace.

[DESTIN] MARIANA 1982. AFACEREA MEA VA AVEA SUCCES? - Da, lent, va evolua spre bine, adica peste vreo 3 ani vei fi intr-un punct promitator, deci rabdare si munca!

[DESTIN] MARIUS L. 1990 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA ? - Posibil sa nu fie prea curand, ci sa mai treci prin cateva incercari pana la ea, vreo 2-3 relatii - ca atare va fi mai aproape de 2021 sau in urmatorii 3 ani.

[DESTIN] MAYA 1994 VA MAI FI CEVA INTRE MINE SI A, DESI SUNT C�S�TORIT� CU ALTUL? - Nu aveti viitor, chiar daca veti mai incerca, poate, ceva in relatia voastra, dar nu duce nicaieri.

[DESTIN] MD 1985 CAND MA VOI A?EZA LA CASA MEA? - Mai lent, deci mai ai un pic de asteptat, dar e posibil undeva in urmatorii 3-4 ani.

[DESTIN] MD 1985 CUM O SA FIE 2017 PT MINE? - Si sus, si jos, financiar ar putea fi un an mai greoi, mai limitat in sanse, dar sentimental si social poate fi un an bun, cu prieteni alaturi, cu sanse de a participa la tot felul de momente placute, cu motove de bucurie si sarbatoare. E un an in care devii mai bun, mai intelept, mai matur.

[DESTIN] MIHAELA 1982: ESTE BARBATUL PE CARE IL IUBESC JUMATATEA MEA? - Ar putea fi, mai bine zis atunci cand v-ati intalnit, acesta a fost scopul, totul e sa nu gresiti ceva pe parcurs, pentru ca veti trece prin suficiente probe de incercare in care trebuie sa demonstrati ca puteti cladi ceva solid, in ciuda obstacolelor.

[DESTIN] MONA 1969 CAND SI CUM SE VOR REZOLVA PROBLEMELE MELE DE SANATATE? - Ai nevoie de o schimbare de atitudine, de energie, de emotie vizavi de boala ta, deci se poate rezolva in timp, cu rabdare, cu regimul de viata adecvat, dar mai ales cu multa iubire. Atat sa o primesti tu de la altii, care tin la tine, cat sa si oferi tu in cantitati uriase, neconditionat. Unele probleme de sanatare provin din incapacitatea de a iubi sau a exprima iubirea, deci cauta calea potrivita sufletului tau si daruieste-o nelimitat, nu unui barbat, ci asa la modul general, mai multor oameni.

[DESTIN] MONICA 1979 CE PUTEI SA IMI COMUNICAI DESPRE JUM�TATEA MEA: FIZIC, V�RSTA, DETALII NUME, DACA IL CUNOSC, CUM SI CAND NE-AM CUNOSCUT SAU - E posibil sa va fi cunoscut la un eveniment de familie a unuia din voi - petrcere, nunta, revelion, iesire in oras - ca atare poate fi acum prieten sau cunostinta. Poate fi nascut in zodie de aer, are in jur de 35 de ani, dar e posibil sa nu inceapa inca relatia dintre voi.

[DESTIN] MONICA 1979 DE CE NU SUNT ACUM CU JUM�TATEA MEA SAU ALTFEL FORMULAT, CARE ESTE PIEDICA SAU MOTIVUL CARE FACE CA ACUM SA NU FIU CU JUM�TATEA - Pentru ca inainte ca voi dois a fiti impreuna aveti fiecare, separata,. datorii akrmice majore fata de altii, din care invatati lucruri importante pe care le veti folosi constructiv in relatia voastra, deci el nu va fi cu tine pana cand amandoi nu va stergeti unele datorii si nu invatati anumite valori pe care le invatati doar din lectiile in relatie cu altii. Inca sunteti amandoi la o scoala a vietii.

[DESTIN] MONICA 1979 IL VOI REINTALNI PE BOGDAN SI VOM FORMA UN CUPLU? - Greu de spus, pentru ca distanta care s-a interpus are un rost. Posibil sa vi se ofere ocazia la un moment dat sa reluati totul, dar posibil sa va intalniti intr-un moment nepotrivit pentru o relatie.

[DESTIN] NATALIA 1975 UNDE VOI LUCRA IN ANUL 2019, IN ARA SAU IN STR�IN�TATE? - In tara.

[DESTIN] OANA 1983 INCOTRO MERGE RELATIA MEA CU S? - E cale lunga pana se va clarifica relatia, momentan parca mereg pe teren nesigur. Cred ca vi se testeaza fidelitatea, sinceritatea, seriozitatea cu care va implicati, trebuie sa demonstrati amandoi cat de matur priviti relatia, deci ai rabdare! Relatia aceasta nu se cladeste repede sau usor, ci cu suficiente probe.

[DESTIN] OANA 1985 MA VA CAUTA COLEGUL DIN SPITAL DR L VREODATA EL DE LA SINE PUTERE?ESTE ATRAS DE MINE,CUMVA? - Exista atractie si e posibil sa dea unele semne, dar trebuie totusi sa fii prudenta, parca nu e corectitudinea intruchipata. Chiar daca simti ceva pentru el, nu trebuie sa crezi tot ce eventual ar spune.

[DESTIN] PAD80 DIN MARTIE 2015 SUNT INTIMA CU MV. INTRE TIMP S-A REIMPACAT CU FOSTA, E CU AMBELE, SITUATIA MA SUPARA TERIBIL. SA AM RABD - Chiar daca simti ceva si simte si el ceva, e o relatie furtunoasa, parca nu evolueaza in directia dorita, ci poate deveni mai degraba un motiv de stres, de lupta. Ar fi bine sa privesti relatia cat se poate de corect fata de tine, sa nu traiesti in iluzie. Ti-e frica sa renunti, dar ti-e frica si sa continui, de aceea esti atat de tulburata.

[DESTIN] PAD80 MAMA A DECEDAT IN MARTIE 2014 IAR FRATII NU RENUNTA LA MOSTENIRE, DESI EU AM INGRIJIT-O. VOI REUSI SA OBTIN APARTAMENTUL? - Nu se va rezolva repede, poate dura mult pana la gasirea uneui solutii, dar greu de spus daca solutia va fi un partaj sau o renuntare a lor in favoarea ta. E lupta totusi aici, incat mi-e teama ca va fi o imparteala totusi.

[DESTIN] RALUCA 1981.MA SIMT INDEPARTATA DE COLEGI LA LOCUL DE MUNCA.VOI RAMANE LA ACEST LOC DE MUNCA SAU IL VOI SCHIMBA? - Mai bine de atat nu va fi, deci insatisfactia se va mentine, incat la un moment dat vei dori sa pleci. Nu esti vinovata de nimic, deci nu prelua pe umerii tai ceea ce nu faci, deci incearca sa iti vezi de treaba fara sa te uiti la ceilalti, dar gandeste-te la un plan de rezerva in viitor. Poate nu foarte curand insa.

[DESTIN] RODICA 1978 SE VEDE SCHIMBARE IN PLAN PROFESIONAL? - Prea curand nu, ci mai degraba o perioada sub asteptari, dificila. Daca vrei schimbarea, trebuie s-o declansezi chair tu, sa inveti ceva nou care sa te propulseze in alta directia in viitor sis a gasesti ideea salvatoare. Caut-o, ca sa iesi din blocajul actual.

[DESTIN] ROXANA-MIHAELA 1988 DE CE NU- MI POT LUA G�NDUL DE LA EL DEI AU TRECUT 2 ANI SI NU A FOST CEVA CONCRET �NTRE NOI? - Tocmai pentru ca nu a fost nuimic concret... E posibil ca tu sa fi facut, in mintea ta, un juramant, un legamant, probabil ai spus la un moment dat "niciodata nu o sa..." sau "pentru totdeauna" de aceea nu poti iesi din bucala. Impune--ti sa se rupa orice legatuira care te tine inca legata de el, cere de sus sa se destrame legatura si sa te eliberezi. Tu trebuie sa vrei si sa ceri asta, pentru a te vindeca de el.

[DESTIN] SIANA 1967 VOI DIVORTA? - Din pacate exista aceasta posibilitate, acest risc de vreo 2 ori in casnicia voastra, probabil prima oara ai depasit situatia cu un compromis, dar ghimpele a ramas inca acolo si te va sacai si alta data incat riscul nu a trecut inca.

[DESTIN] SORIN ST 1980 MAI AM VREO SANSA DE IMPACARE CU M ,AC.RELATIE DUCE LA CASATORIE SAU NU. - E psobil ca aceasta relatie sa ramana o amintire, din pacate, ceva ii lipseste, consistenta, profunzimea, e maid egraba o joaca, o idila trecatoare decat ceva construit pe teren solid. Nu e o relatie usoara.

[DESTIN] TATIANA 1985 MA VA MAI CAUTA VREODATA G?S A PRODUS IARASI K RUPTURA ORIBIL DE DUREROASA EU FIIND CU CINEVA - Unul din voi da - ori tu, ori el - va incerca o mana intinsa, dar e posibil sa fie tratat cu refuz, cu raceala.

[DESTIN] TINA 07.09.1997 AM UN PRIETEN BUN TAUR DE 2 ANI. EU IL PLAC INCA DE ATUNCI, EL NU.DE MARTI SEARA IMI DA CEVA SEMNE CA M-AR PLACEA. ESTE ADEVARAT? - De atunci deja ti-ai dat singura seama ce gandeste sau ce intentii are. Te place in felul lui, dar totusi fii prudenta, ca nu cumva sa-ti dea viata peste cap dintr-un orgolui masclin. Exporeaza optiunile, nu trage concluzii inca, nici da, nici ba, deci pune-l la incercare.

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-30 NOIEMBRIE 2016
Relatii karmice/RELATII, Misiunea personala/MISIUNE, Mesage angelice/INGERI, Sfat prietenesc/SFAT

[RELATII] ADRIANA 1983 F + 1984 M - CUNO?TIN?E - In alta viata, Adriana a fost o femeie frumoasa, admirata de multa lume, iar el era unul din admiratorii acelei femei. Desi intre ei nu a existat niciodata vreo relatie, e foarte posibil ca povestea acelei femei sa fi stat la baza unei carti, a unui roman pe care acel barbat l-a scris si care e posibil sa ii fi atras faima si chiar bani. Ca atare, ea a fost un fel de muza pentru el, iar el a devenit celebru datorita talentului cu care a transformat admiratia pentru ea intr-o carte de succes. Foarte posibil sa fi fost un scriitor renumit, care a atins succesul, inclusiv financiar, prin scrisul sau, desi a fost un om mai ciudat. S-au intalnit in aceasta viata sa comunice direct, se lege o prietenie, or elatie de amicitie, bazata pe admiratie si respect reciproc.

[RELATII] ANA 1978 F + 1979 M- PRIETENI - In alta viata, Ana a fost barbat, dar unul destul de dificil de suportat, agresiv, un om care, pe unde trecea, genera furtuni si probleme. Si intalnirea cu cel care acum ii este prieten a fost una marcata de multa tensiune si animozittati aprinse, posibil ca totul sa fi provenit de la  faptul ca amandoi iubeau aceeasi femeie. Nu au reusit toata viata sa ajunga la un consens, s-au luptat in continuu, mai intai de la o femeie, mai apoi e posibil sa fi ajuns in tabere adverse inclusiv in razboaie, pe campul de lupta, ceea ce a facut ca relatia lor sa fie marcata de agresivitate, competitivitate, irascibilitate, lupte de orgolii si de suprematie. Desi unul din ei a incercat sa faca pace si sa caute o cale de mijloc pentru a se intelege, celalalt nu i-a acceptat niciodata mana intinsa si a continuat lupta, nascand un fel de fobie, de alergie, de repulsie fizica fata de celalalt. S-au regasit in aceasta viata cu rolul de a se toleram de a suporta multe unul de la celalalt, sa taca si sa accepte, si sa se sfatuiasca reciproc pentru a deveni mai buni. Critica sa nu duca la dusmanie, ci la evolutie.

[RELATII] ARIA 1980 DAN 1976 - Dan era in alta viata, mama unei persoane destul de cunoscute in acele timpuri, posibil mama unui scriitor al vremurilor trecute. Din cauza relatiei de rudenie pe care o avea, a suferit urmarile persecutiei fiului sau. Desi fiul e posibil sa fi fost cel cautat, judecat, urmarit de autoritati, poate pentru mesajele pe care le scria, ca sa se ajunga la el, s-a folosit ca arma persecutarea familiei sale. Aria era atunci o figura importanta a autoritatii, una din persoanele care il urmarea pe fiul acestei mame pentru a-l judeca sau pedepsi. Ca sa poata ajunge la fiul ei, a supus-o pe aceasta la diverse situatii jenante, agresive, pe nedrept. In aceasta viata cei doi s-au reintalnit pentru a se aprecia corect, pentru a face pace, pentru a nu se mai folosi niciunul impotriva celuilalat sau sa fie folosit ca arma impotriva altuia. Cei doi trebuie sa invete acum armonia, respectul, corectitudinea.

[RELATII] EMILIA 1981F + IONEL 1972 B IUBITI - Voi doi va tot intalniti de secole, iar si iar, pentru a invata ceva din relatia voastra. Mereu v-ati schimbat intre voi rolurile, femeie-barbat, superior-supus, bogat-sarac, pentru ca trebuie sa invatati sa va impacati fara sa tineti cont de eventualele diferente. El insa, de multe ori, nu a reusit sa inteleaga ce va diferentioaza si a tratat gresit aceste diferente, le-a privit ca pe niste afronturi, nu a putut sa accepte ca altul, alaturi de el, e diferit, are mai mult sau are mai putin s.a.m.d. V-atu regasit si in aceasta viata sa invatati lectia egalitatii, ca de fapt puteti fi al fel, egali, ca va puteti intelege chiar daca si acum ceva va poate diferentia.

[RELATII] MARINELA (CICI) 1964 F + 1965 B- SOTI - Cu secole in urma, voi doi v-ati facut un legamant ce va aduce iar si iar impreuna. Probabil, aveti multe incarnari anterioare in care v-a legat o iubire puterncia si pentru ca la un moment dat v-ati spus unul altuia "nu te voi parasi niciodata", va este mereu dat sa fiti impreuna, indiferent cum e viata voastra impreuna, buna, rea, usoara, grea, tot alaturi stati. Mereu ceva va aducea inapoi si in alte vieti, chiar daca viata va despartea, voi doi nu va puteati uita unul pe altul. Aceeasi relatie puternica aveti si acum, pentru ca nu va puteti desparti orice ar fi.

[MISIUNE] ALINA 01.08.1985 - Ai venit pe lume sa inveti lectia increderii, pe de o parte de a capata tu incredere in tine insati si in ceilalti, si in al doilea rand sa inspiri incredere altora, sa le oferi ce stii sa faci mai bine pentru ca ei sa paseasca pe teren mai sigur. Ai putea lucra des cu cei mici, in preajma copiilor, ca atare o activitate educativa, pedagogica, legata - sau nu - de invatamant s-ar potrivi rostului tau, sau la fel de bine poti fi psiholog scolar, medic scolar, sau orice tip de indrumator al copiilor pentru o viata mai sigura, inspirandu-le incredere. Inclusiv in beneficiul copiilor [poprii. Ceva din energia ta ii ilumineaza pe copii, deci poti oferi cu inima deschisa tot ce ai mai bun in tine, convinsa ca faci bine celor care iti cer un sfat, un ajutor, o indrumare.

[MISIUNE] IOANA 27.11.1992  - Te-ai nascut cu un suflet de artist ce cauta sub orice forma sa isi manifeste creativitatea si expresivitatea liber, fara limitari din afara. Fie ca scrii, canti, pictezi sau faci sport, toate aceste manifestari ale libertatii tale de exprimare sunt rostul tau pe lume, acela de a invata sa te descatusezi de reguli si de tipare, de rutina si banal, ca atare cauta tot ce consideri ca iti face inima sa cante sau sa rada. Ai putea fi un compozitor de succes, ai putea fi un antrenor de succes, ai putea scrie carti, deci tot ce iti pune sufletul in fata oamenilor, nu doar pentru bucuria ta, ar fi potrivit rostului tau pe lume. Lupta cu fricile si limitarile, inclusiv puse de tine insati, si educa-ti mintea, trupul si spiritul in permanenta.

[MISIUNE] MARIA 11.07.1964 - Ai venit pe lume ca sa inveti sa fii fericita. Nu spune ca nu exista asa ceva, pentru ca fericirea vine din multe directii si in multe forme: din iubire, din lumina, din divinitate, din capacitatea de a darui o bucurie altcuiva, din capacitatea de a munci, deci tot ce ai, mult sau putin acum, e motiv de fericire. Trebuie sa inveti sa vezi partea luminoasa a lucrurilor peste tot, de aceea te-ai nascut, sa fii un spirit vesel, pozitiv, optimist, intotdeauna increzator in sine si in ceilalti. Ai la dispozitie o multime de resurse generatoare de bucurie, totul e sa ai si tu incredere sa le folosesti. Una din formele prin care poti fi fericuta e sa aduci altora lumina - prin cuvant, prin fapte, prin iubire, prin grija, prin educatie - sau de a aducr sanatate, ori una fizica, prin natura mrseriei, lucrand in sistemul medical, ori doar sanatate psihica, emotionala, mentala sau chiar daruind la un moment dat bani pentru a ajuta pe altul sa recapete sanatatea, ca atare gesturile umanitare aunt si ele parte din felul rau de a fi fericita.

[MISIUNE] MARINELA (CICI) 20.08.1964. - Ai venit pe lume sa iti creezi un spatiu al tau, sa prinzi radacini, sa construiesti un loc pe care sa-l numesti casa ta, raiul tau pe pamant, deci de la cel mai mic locsor dintr-o camera pana la o casa cu curte si flori, ar fi una din ideile cu care ai venit pe lume in aceasta viata si e bine sa faci tot posibilul sa iti implinesti acest scop: de a avea casa ta, de a o decora, de a-i da viata, culoare si lumina. Sigur, unul din rolurile cheie in aceasta viata e si acela de cap de familie, deci chiar daca esti femeie, esti cea puternica ce va duce pe umerii ei o casa, o familie. Cu cat pui mai mult talent si iubire in crearea acestui spatiu al tau, cu atat te vei simti mai bine si mai increzatoare. Locul armonios in care traiesti tie iti da forta, deci ca sa ai succes pe alte planuri, asigura-te ca ai locul in care te simti ca acasa, in siguranta. Acasa!

[MISIUNE] MARIUS 07.07.1990 - Ai venit pe lume sa descoperi lucrurile frumoase in tot felul de lucruri: in lectura si stiinta - deci educa-ti permanent mintea si spiritul - in tot ce ofera natura - de la flori pana la pietre - si in continua ta lupta de a te cizela, de a deveni mai bun, de a fi tot mai mandru de cel care devii. Trebuie sa inveti des lectia iertarii, dar nu neaparat sa-i ierti pe altii - desi si asta va fi o lectie - ci mai degraba sa te ierti pe tine, sa nu-ti gasesti defecte la orice, sa nu te invinovatesti pe tine pentru nimic. Invata sa te apreciezi mai mult pe tine insuti si sa slefuiesti permanent cristalul care se ascunde in tine si sa uzi permanent recolta la care muncesti zi de zi prin tot ce citesti, inveti, afli, descoperi.  Viata ta e ca o mina de aur ce se cere exploatata dar si ca un camp de flori ce se cere ingrijit. Deci si duritate si sensibilitate deopotriva.

[MISIUNE] VALENTINA. 30 04 1972 - Ai venit pe lume sa ai grija de cei la care tii, sa le oferi ceea ce inima ta poate da mai bun. Prin tot ce iese din mainile, inima, mintea ta, esti de ajutor celor care au nevoie de siguranta si de incredere. Fie ca ai un rol educativ, invatand pe altii sa capete incredere in ei, fie ca ai un rol creativ, punandu-ti in valoare talentele pentru bucuria altora, inima e cea care are multe de oferit in aceasta viata. Ca psiholog, profesor, invatator, artist, tu asculti de fapt dorintele altora si-i ajuti si pe ei sa-si gaseasca o cale. Mai ales cei pe care tu ii iubesti au cel mai mult de castigat, pentru ca te daruiesti neconditionat, permanent, din inima. Cine te are alaturi, se simte in siguranta.

[SFAT] ANCA MARIA 23.01.1984 - Pentru ca nu ai indicat si un domeniu legat de sfatul dorit, iti voi oferi unul general, despre viata ta. Invata sa CERI. Uneori nu ai curajul sa ceri mai mult, sa speri mai mult, sa pretinzi mai mult, iar primii de la care trebuie sa ai curajul sa ceri mai mult sunt cei dragi, din familie. Cere-le ajutorul, timp, atentie, sustinere. Clar ca tu oferi mult, clar ca te dedici lor neconditionat, dar mai trebuie sa si ceri de la ei ceea ce si inima ta doreste. Nu doar te oferi lor ca pe un cadou, ci invata sa ii atragi si pe ei in nevoile si dorintele tale. Discuta cu familia ce vrea inima ta si nu te teme sa le ceri ajutorul pentru ca aceste dorinte sa devina realitate. Familia e amplificatorul doritnelor tale, cu ajutorul lor le poti transpune in realitate. Dar primul lucru e sa bati la usa potrivita!

[SFAT] ARIA 1980 DE CE NU REUSESC SA AM O RELATIE STABILA SI FERICITA CU CINEVA? PARCA E UN DOMENIUL AL VIETII MELE IN CARE NU REUSESC SA FAC NIMIC - Priveste cu un dram de bucurie iubirea, nu o mai privi ca pe cel mai greu lucru al vietii tale. Priveste iubirea asa cum fac copiii, ca pe un dar al vietii, ca pe o jucarie din vitrina, uita-te la ea indelung, cu jind, si doreste-ti-o cu toata inima. Nu inseamna ca nu o doresti si acum, dar parca ti-e frica de ea, chiar tu spui: "e un domeniu al vietii in care nu reusesc sa fac nimic". Ba da, fiecare aparent esec e o lectie, si iubirea e si ea o scoala, asa ca nu privi la tot ce ai invatat ca la niste lectii cu note proaste, ci ca la niste lectii asumate care itnr-o zi vor da roade! Lasa iubirea sa vina, gandindu-te la ea ca o meriti si o vei primi, ca pe jucaria de sub pom!

[SFAT] ARIA 1980 PROBLEMA PROFESIONALA CARE MA MACINA DE CEVA TIMP O POT CONSIDERA DEJA REZOLVATA SI INCHEIATA SAU AM MOTIVE REALE DE INGRIJORARE? - Accepta situatia asa cum tis e arata, dar nu te relaxa inca, stai cu urechile palnie la tot ce auzi si deschide vine ochii pentru a nu te culca pe o ureche, cum se spune. Ramai atenta, alerta, pe faza, chiar daca lucrurile par sa se fi linistit, pentru ca ar mai putea exista unele efecte tensionate. Deci e ok, dar nu te relaxa total!

[SFAT] IOLANDA PETRUTA 1979 CARE ESTE PERIOADA BUNA PT O OPERATIE DE COLECIST SI VOLVULUS GASTRIC PANA LA SFARSITUL ANULUI VIITOR - Ori intre 17 aprilie - 3 iulie 2017, sau la finalul anului, noiembrie-decembrie.

[INGERI] CATALINA 1983.VOI FI CU CEL PE CARE L IUBESC I CARE M IUBETE DAR ARE O RELAIE? - Ingerii iti transmit: fii cinstita cu tine isnati, cu inima ta, pentru ca ceea ce vezi cu ochii tai e de fapt realitatea. Tu  insati ai spus ca are o relatie, ceea ce blocheaza sansele tale cu el, deci, chair daca uneori nu primesti in viata chiar ceea ce ai dori, poate e cel mai bun lucru pentru tine. Nu neaparat visele tale de acum sunt si ceea ce ti se ptoriveste tie mai bine sau te implineste sau te face fericit, ca atare nu te crampona de o singura sansa de relatie ci iesi la "vanatiare" cautandu-l pe cel care el doar pentre tine, undeva, nu al alteia.

[INGERI] SIMONA 1974 MAI E VREO SANSA PENTRU NOI? - Ingerii iti transmit: daca ai facut tot ce considerai ca e mai bine, daca ai depus toate eforturile si nimic n-a dat roade, e semn ca trebuie sa te eliberezi de acest gand. Cred ca l-ai transformat pe el intr-un carlig de care ti-ai legat toate sperantele, or el nu prea poate oferi ceea ce speri. Altundeva e omul care te poate iubi si cu care poti forma o familie, dar stii cum se spune: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti. Ca atare, daca lupti cu orice pret si nu te lasi, adica te tii cu dintii, e foarte posibil ca relatia cu el sa continue totusi, dar sa nu fie chiar cel mai bun lucru pentru tine. De aceea incearca sa privesti cu un pic de detasare si sa vezi realitatea!

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-30 NOIEMBRIE 2016
Astro-calcul/CALCUL, Cuplul pe scurt/CUPLU, Marile hopuri/HOP, Marile schimbari/SCHIMBARI, Cicluri planetare/CICLURI

[CALCUL] ANDREEA MIHAELA 06.09.1994 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ANTONIO 05.05.2015 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] COSMINA 07.11.1978 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] SERENA 09.10.1986 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] VIVIANA 16.12.1954 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] VLAD 19.09.2016  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CUPLU] MONICA 07.12.1979 EA + 27.05.1980 EL
EA - SAGETATOR, Junon in RAC, CAPRA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - GEMENI, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + GEMENI - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + MAIMUTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  63% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ALINA 01.08.1985 EA + 11.12.1982 EL
EA - LEU, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - SAGETATOR, Junon in CAPRICORN, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU + SAGETATOR - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ANI: BIVOL + CAINE - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: LEMN + APA - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ANA 02.03.1978 EA+ 15.02.1986 EL
EA - PESTI, Junon in CAPRICORN, CAL DE PAMANT
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE PESTI si CUM IUBESC PESTII?)
EL - VARSATOR, Junon in SAGETATOR, TIGRU DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: PESTI + VARSATOR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL + TIGRU - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  80% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] GABRIELA 05.06.1980 EA+09.05.1976 EL
EA - GEMENI, Junon in LEU, MAIMUTA DE METAL
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE GEMENI si CUM IUBESC GEMENII?)
EL - TAUR, Junon in FECIOARA, DRAGON DE FOC (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: GEMENI + TAUR - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA + DRAGON - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + FOC - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] IULIA 20.07.1988 + 09.08.1982 EL
EA - RAC, Junon in RAC, DRAGON DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - LEU, Junon in SAGETATOR, CAINE DE APA (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC + LEU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: DRAGON + CAINE - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + APA - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  37% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip LEU Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] MIHAELA 12.12.1968EA+27.06.1967 EL
EA - SAGETATOR, Junon in SAGETATOR, MAIMUTA DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE SAGETATOR si CUM IUBESTE SAGETATORUL?)
EL - RAC, Junon in LEU, CAPRA DE FOC (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: SAGETATOR + RAC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: MAIMUTA + CAPRA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT + FOC - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[SCHIMBARI] MARA 12-08-1994 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 

 1. JUPITER CONJUNCT LUNA NATALA  (IANUARIE-MARTIE 2017) - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani -  este o perioadă pozitivă din viaţa dv. În viaţa personală – familie, dragoste – apar evenimente fericite, fiind planurile cele mai protejate acum de providenţă. Atmosfera în cămin este armonioasă şi plăcută, liniştită şi stimulativă, şi vă simţiţi bine printre cei apropiaţi sufletului dv. Poate fi un moment prielnic împăcărilor sau, pentru cei singuri, poate fi o perioadă propice unor relaţii sentimentale reuşite, din care pot apărea şi condiţiile întemeierii unei familii. Aveţi o dispoziţie bună, un optimism molipsitor şi reuşiţi să vă manifestaţi sensibilitatea în preajma celor dragi. Decideţi înnoiri de bun augur în cuplu sau în cămin şi începeţi să investiţi în confortul familial. Sunteţi pregătit să vă creaţi un mediu intim de perspectivă. Şansele naşterii unui copil sunt mari, deşi pot apărea surprize. Relaţiile cu femeile, cu familia şi cu mama sunt pozitive. Datorită optimismului pe care reuşiţi să vi-l păstraţi, ieşiţi cu bine din orice criză. Vă bucuraţi de protecţia benefică a unei femei. Starea de sănătate este bună, cu mari şanse de ameliorări vizibile în cazul unor probleme mai vechi. Pot apărea evenimente importante în casă, în familie, în legătură cu mama (sau soţia - pentru bărbaţi). Moment ideal pentru schimbarea locuinţei sau pentru mutare în altă localitate sau altă ţară. Pentru unii poate fi momentul eliberării de familie şi casa părintească pentru a porni pe cont propriu. Este o perioadă de eliberare de trecut şi de rădăcini, de amintiri şi sentimentalisme, pentru a vă reformula viaţa personală. Casa şi familia este centrul universului dv. în această perioadă şi sunteţi foarte mulţumit de evenimentele care vizează viaţa personală. Este un moment bun pentru întemeierea unei familii, pentru conceperea unui copil, pentru cumpărarea unei case sau mutare în locuinţă nouă, pentru redecorarea locuinţei, pentru începerea unei diete alimentare, pentru îmbunătăţirea imaginii exterioare – mai ales pentru femei – pentru iubire, pentru artă, pentru începuturi semnificative, pentru evenimente de familie, pentru schimbări benefice în planul sănătăţii, pentru mutare de domiciliu, pentru călătorii pe mare, pentru relaţii bune cu femei sau cu mama, pentru afaceri, pentru schimbare de look (modă, vestimentaţie, stil de viaţă, alimentaţie), pentru maternitate, pentru debut literar în literatură, pentru scrierea unui roman, pentru activităţi din domeniul modei, artei, psihologiei, pentru schimbări şi înnoiri minore în viaţa cotidiană (schimbare de decor). Totuşi, este o perioadă când deveniţi excesiv de sentimental, lacrimile şi suspinele întregind tabloul creat de acest aspect.  *** Conjuncţia are loc în casa astrologică III  - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de studiu, cunoaştere, şcoală, informaţie, educaţie, învăţământ, comunicare, scris, vorbit, conversaţie, mişcare, relaţii inter-umane, prieteni, fraţi, vecini, colegi, relaţionare, legături, deplasări, agitaţie, întâlniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinţe, seminarii, prezentări în public, mass-media, călătorii, comerţ, vânzări-cumpărări, secretariat, mesagerie.

 2. NODUL NORD CONJUNCT SOARE NATAL (OCTOMBRIE-NOIEMBRIE 2016)  - acest aspect are loc o dată la aprox. 18 ani - poate aduce un eveniment de destin prin care viaţa dv. capătă o altă culoare. Atunci veţi cunoaşte o altă faţetă a propriei dv. personalităţi, poate în alte condiţii de viaţă, în care energia dv. devine maximă, cheful de a trăi la fel şi descoperiţi dintr-o dată că o latură a personalităţii dv. nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelării unei alte identităţi, practic după acele luni descoperind că aţi devenit altul. Este un moment foarte important, ce are loc o dată la 18 ani în viaţa unui om. Din 18 în 18 ani vi se aduce aminte care e drumul dv. în viaţă, vi se dă o lecţie de destin prin care trebuie să rectificaţi ceva din direcţia pe care mergeţi. Va fi un moment în care mâna destinului intervine din nou în viaţa dv. pentru a vă oferi o lecţie de viaţă profundă şi cu urmări semnificative. Orice e posibil atunci, şi dacă priviţi puţin în trecut şi analizaţi retrospectiv acelaşi eveniment ce a avut loc acum 18 ani. Meditaţi puţin asupra acestui moment din trecut pentru a şti cam în ce fel un astfel de eveniment astrologic vă poate schimba viaţa, pentru că el nu poate trece neobservat, descoperind, în timp, ce urmări a lăsat. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică I – Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de ambiţie, voinţă, personalitate, forţă, energie, impunere, afirmare, imagine de sine, curaj, propria persoană, înfăţişare şi comportament personal, aspect exterior, noi începuturi, noi direcţii şi schimbări de viaţă, etape noi de evoluţie în viaţa dv. [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] N. GIANINA ROXANA 30.08.1974 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 

 1. NODUL NORD CONJUNCT SOARE NATAL (DECEMBRIE 2016)  - acest aspect are loc o dată la aprox. 18 ani - poate aduce un eveniment de destin prin care viaţa dv. capătă o altă culoare. Atunci veţi cunoaşte o altă faţetă a propriei dv. personalităţi, poate în alte condiţii de viaţă, în care energia dv. devine maximă, cheful de a trăi la fel şi descoperiţi dintr-o dată că o latură a personalităţii dv. nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelării unei alte identităţi, practic după acele luni descoperind că aţi devenit altul. Este un moment foarte important, ce are loc o dată la 18 ani în viaţa unui om. Din 18 în 18 ani vi se aduce aminte care e drumul dv. în viaţă, vi se dă o lecţie de destin prin care trebuie să rectificaţi ceva din direcţia pe care mergeţi. Va fi un moment în care mâna destinului intervine din nou în viaţa dv. pentru a vă oferi o lecţie de viaţă profundă şi cu urmări semnificative. Orice e posibil atunci, şi dacă priviţi puţin în trecut şi analizaţi retrospectiv acelaşi eveniment ce a avut loc acum 18 ani. Meditaţi puţin asupra acestui moment din trecut pentru a şti cam în ce fel un astfel de eveniment astrologic vă poate schimba viaţa, pentru că el nu poate trece neobservat, descoperind, în timp, ce urmări a lăsat. ***Conjuncţia are loc în casa astrologică IV -  Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de familie, trecut, istorie, rude, copilărie, amintiri, rădăcini, ereditate, zona natală, valori naţionale, casă, cămin, locuinţă, domiciliu, maternitate, securitate emoţională, afecţiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legătura cu mama, tradiţie, alimentaţie, subconştient, trăiri interioare, viaţă privată, intimitate, linişte interioară.

 2. PLUTO CONJUNCT JUPITER NATAL (2017) - acest aspect are loc o singura data in viata - aduce o schimbare de proporţii în viaţa dv. O problemă mai veche – o criză, un blocaj, o suferinţă, o boală – cunoaşte acum o ameliorare simţitoare, reuşind să găsiţi soluţia de a depăşi handicapul conferit de Pluto pe parcursul mai multor ani. Din când în când, vi se oferă şansa de a depăşi un blocaj major, ca atare acum este momentul ideal de a elimina ghinionul care v-a marcat câţiva ani de zile. Poate fi o răsturnare dificilă de situaţie, dar necesară pentru a vă îmbunătăţi viaţa. S-ar putea spune că vi se oferă şansa de a vă achita o nouă datorie karmică, de a vă purifica de blocajele care vă mai ţineau pe loc în unele situaţii. Puteţi primi o lecţie majoră de viaţă, prin care vă veţi elibera de o pată neagră a trecutului. Această conjuncţie generează schimbări profunde în viaţa dv. Puteţi începe cu o schimbare de look, de comportament, de optică, de mentalitate, de atitudine în faţa propriei vieţi, pentru a da un nou impuls propriei existenţe. Puteţi da piept cu o criză de ideal sau cu o lecţie de viaţă prin care învăţaţi ceva nou, obligatoriu pentru a trece la nivelul următor de evoluţie. Este un moment important, pentru că acum, o singură dată în viaţă, treceţi printr-o criză de personalitate prin care descoperiţi alte valenţe ale propriei dv. individualităţi: talente noi, idei noi, idealuri noi. Poate fi ca un robinet care se deschide după ce ani de zile nu a funcţionat. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică XI - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de prieteni, tovarăşi, coechipieri, relaţii cu ceilalţi şi contactul societatea, lumea largă, distracţii, umor, propria originalitate şi inventivitate, călătoriile cu avionul, dorinţele şi planurile de viitor, speranţele şi visele, independenţă şi libertate de mişcare, de decizie, de gândire, capacitate de integrare în grup, apartenenţa la un grup, la un club, la o echipă, politică, informatică, invenţii, domenii moderne, comunicaţii şi relaţii internaţionale, transport, consilieri, publicitate, popularitate, activităţi umanitare, gesturi altruiste, dragoste primită de la ceilalţi. [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] CATERINA 09.09.1988 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: ** Conjuncţiile au loc în casa astrologică III  - Evenimentele anunţate de conjuncţiile de mai jos vizează acele aspecte ce ţin de studiu, cunoaştere, şcoală, informaţie, educaţie, învăţământ, comunicare, scris, vorbit, conversaţie, mişcare, relaţii inter-umane, prieteni, fraţi, vecini, colegi, relaţionare, legături, deplasări, agitaţie, întâlniri, dialog, libertate de expresie, dualitate, superficialitate, divertisment, conferinţe, seminarii, prezentări în public, mass-media, călătorii, comerţ, vânzări-cumpărări, secretariat, mesagerie.

 1. SATURN CONJUNCT CU SATURN NATAL (ANUL 2017) - este un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om. Este extrem de rar, are loc o dată la 28-30 de ani, şi este considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru prima oară.)

 2. SATURN CONJUNCT CU URANUS NATAL (ANUL 2017) - Este o conjuncţie deosebită şi rară, dar ale cărei efecte vor fi cumva ciudate, pentru că se vor suprapune două planete cu energii diametral opuse: Saturn este simbolul vechiului, al stagnării, al lucrurilor bine aşezate, al prudenţei şi maturităţii, al ordinii şi regulilor stricte, în timp ce Uranus este simbolul noului, al schimbării, al evoluţiei rapide, al eliberării, al tinereţii şi îndrăznelii. Pentru că Saturn vă guvernează, se pare că efectul aspectului va fi mai degrabă de calmare a spiritelor, de predare a unei lecţii de maturitate acelui eu interior care doreşte să se manifeste liber. E un aspect benefic în cazul în care viaţa dv. e puţin scăpată de sub control, oferind organizarea şi linişte, dar negativ în cazul în care ceva din dv. crea să o rupă cu vechiul şi Saturn îl trage înapoi... Unul trage înapoi, altul trage înainte, deci să nu vă mire senzaţia permanentă de sus-jos! Simţiţi nevoia să ieşiţi din tiparele după care v-aţi ghidat până acum şi să vă exprimaţi propria voinţă cu mai multă energie. Ieşiţi din anonimat şi nu mai suportaţi limitele lumii în care trăiţi. Vă este greu să vă mai supuneţi regulilor şi şabloanelor societăţii şi doriţi să vă exprimaţi punctul de vedere personal cu deplină fermitate. Vă ridicaţi pentru drepturile dv., nu mai acceptaţi oprimarea de nici un fel, sunteţi pregătit pentru o revoluţie prin care să înlăturaţi limitele impuse de alţii. Sunteţi greu de supus în această perioadă, pentru că energia dv. dă în clocot, gata să răstoarne regimuri bine consolidate. Sunteţi dornic să înlăturaţi cenzura impusă de alţii, să schimbaţi reguli şi să vă detaşaţi de tot ceea ce vă ţinea închis. Nu este chiar atât de uşor să răsturnaţi ordinea actuală. Vă puteţi aştepta la surprize în plan socio-profesional: accelerarea unor proiecte ce păreau să stagneze sau înlăturarea unor piedici. Tânjiţi după propria libertate şi acceptaţi cu greu constrângerile celorlalţi. Zidurile lumii în care trăiţi vă apasă şi veţi răbufni curând printr-o explozie de personalitate prin care vă ridicaţi pentru drepturile dv. Este momentul propice eliberării dv. de trecut, de limite, de autoritatea altora. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru prima oară.)  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] GEORGIANA 29.09.1983 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 

 1. SATURN CONJUNCT CU NEPTUN NATAL (FEBRUARIE 2017) este o perioadă mai apăsătoare, pentru că sunteţi sub influenţa unei stări de confuzie. Aţi vrea să vă lăsaţi frâu liber imaginaţiei să decidă pentru dv., dar în acelaşi timp există o cenzură care nu vă lasă să faceţi ce visaţi. Responsabilităţile vieţii de zi cu zi vă aduc cu picioarele pe pământ şi nu vă lasă să vă abandonaţi visării. Este posibil totuşi ca un vis mai vechi legat de carieră sau profesie să se împlinească acum. Totuşi, fiind un aspect atât de rar, el cere o concentrare mai mare asupra lucrurilor în care credeţi, asupra marilor dv. vise şi ţeluri, asupra idealurilor de credinţă, asupra dorurilor dv. cele mai ascunse, pentru că ele ar putea cunoaşte acum o consolidare, stabilizare, clarificare. Multe vise au acum mari şanse să devină realitate, prin credinţă şi voinţă. Aspectul vă cere să vă aplecaţi serios asupra acelor aspecte sau lucruri care nu sunt foarte limpezi în viaţa dv., asupra iluziilor după care alergaţi, asupra viselor pe care vi le faceţi, pentru că Saturn ajută la o analiză mai matură şi profundă a situaţiei, ca să ştiţi mai concret pe ce nivel vă aflaţi, încotro mergeţi şi, mai ales, pe ce resurse vă bazaţi. Dacă vă trasaţi o strategie foarte precisă şi bine gândită, aveţi mari şanse să vă transpuneţi în realitate unele din cele mai măreţe vise. Vi se cere să luaţi măsuri mature, să vă asumaţi erorile, gafele, rătăcirile, acolo unde au existat, vă cere mai mult realism, o trezire la realitate, chiar şi una severă, dacă altfel nu vedeţi lucrurile clar, deci fiţi pregătit şi pentru o zdruncinare a unui întreg edificiu ridicat până acum din simple iluzii şi teorii neverificate. Acum a venit vremea să vă daţi răspunsuri la multele întrebări care vă macină, pentru că e şansa dv. de a face lumină în zonele vagi, obscure, neclare, incerte, tulburi ale vieţii dv. Cereţi acum ajutor de sus, de la divinitate, pentru că veţi fi susţinut mult mai palpabil, dar există şi probe de trecut pe parcursul acestui aspect rarisim. Aspectul vă poate ajuta enorm să daţi formă, concreteţe, contur, maturitate, stabilitate planurilor dv., deci dacă aveţi un mare vis în minte sau mai multe planuri care până acum rămâneau doar la nivel teoretic, într-un sertar al minţii dv., profitaţi de acest moment pentru că Saturn ajută la manifestarea în realitate a speranţelor dv. Trebuie să vă priviţi cu ochi critic iluziile şi visele nefondate, totuşi, deci nu chiar orice utopie poate prinde acum contur. Reveniţi matur cu picioarele pe pământ şi construiţi încet şi cu încredere ceea ce visaţi să obţineţi. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru prima oară.) *** Conjuncţia are loc în casa astrologică XII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de spiritualitate, mister, taine, secrete, viaţă intimă, trăiri interioare, subconştient, presimţiri, lucruri ascunse, datorii karmice, trădare, iluzie, frustrări, vină, limite personale, temeri personale, ascunzişuri, viciu, renunţare, abandon, inhibiţii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sănătate.

 2. JUPITER CONJUNCT CU PLUTO NATAL (OCTOMBRIE 2017) - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - aduce o schimbare de proporţii în viaţa dv. O problemă mai veche – o criză, un blocaj, o suferinţă, o boală – cunoaşte acum o ameliorare simţitoare, reuşind să găsiţi soluţia de a depăşi handicapul conferit de Pluto pe parcursul mai multor ani. Din când în când, vi se oferă şansa de a depăşi un blocaj major, ca atare acum este momentul ideal de a elimina ghinionul care v-a marcat câţiva ani de zile. Poate fi o răsturnare dificilă de situaţie, dar necesară pentru a vă îmbunătăţi viaţa. S-ar putea spune că vi se oferă şansa de a vă achita o nouă datorie karmică, de a vă purifica de blocajele care vă mai ţineau pe loc în unele situaţii. Puteţi primi o lecţie majoră de viaţă, prin care vă veţi elibera de o pată neagră a trecutului. Această conjuncţie generează schimbări profunde în viaţa dv. Puteţi începe cu o schimbare de look, de comportament, de optică, de mentalitate, de atitudine în faţa propriei vieţi, pentru a da un nou impuls propriei existenţe. Puteţi da piept cu o criză de ideal sau cu o lecţie de viaţă prin care învăţaţi ceva nou, obligatoriu pentru a trece la nivelul următor de evoluţie. Este un moment important, pentru că - odată la 12 ani - treceţi printr-o criză de personalitate prin care descoperiţi alte valenţe ale propriei dv. individualităţi: talente noi, idei noi, idealuri noi. Poate fi ca un robinet care se deschide după ce ani de zile nu a funcţionat.  Este un moment bun pentru echilibrări karmice majore – plata unor datorii karmice din altă viaţă – pentru sex, pentru eliberare de fobii, manii, complexe, temeri profunde, vicii periculoase, pentru scoaterea la iveală a unor secrete profunde, pentru acceptarea unor noi responsabilităţi, pentru analize asupra propriei vieţi, pentru eliberarea de blocaje şi ghinion, pentru redescoperire de sine şi mari transformări asupra propriei fiinţe, pentru descoperirea unor valori ascunse, pentru punerea in valoare a unui potenţial insuficient descoperit până acum. Totuşi, există şi riscul unor excese sexuale, a creşterii spiritului justiţiar până al răzbunare şi tiranie, a unor evenimente de destin reformatoare. Conjuncţia are loc în casa astrologică IX - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de călătorii, străinătate, limbi străine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstractă, cunoaştere, educaţie, ambiţii, studii superioare, maturizare, evoluţie, aspiraţie, ideal, vis, vocaţie, religie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distracţii, speranţe, idealuri noi de viitor.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] VIVIANA 16.12.1954 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 

 1. JUPITER CONJUNCT CU NEPTUN NATAL (SEPTEMBRIE 2017)  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani -  Imaginaţia dv. creşte în intensitate, deci, dacă aveţi preocupări artistice, acum puteţi transpune în operă idei dintre cele mai deosebite. Totuşi, imaginaţia prea bogată vă poate rupe cumva de realitate, încât veţi trăi într-o stare de confuzie totală, neştiind pe ce lume trăiţi. Sunteţi furat de vise prea mari, de speranţe prea îndepărtate, de iluzii fantastice, de aceea trebuie să deschideţi bine ochii pe perioada acestui aspect, pentru că tindeţi să fugiţi într-o lume paralelă în care vi se pare că totul e perfect, dar - din păcate – în mare parte iluzoriu. Iubirea creşte şi ea în intensitate, aveţi o mai mare nevoie de ocrotire, de afecţiune, atât să o primiţi, cât să o şi daţi. Deveniţi mai sensibil, mai vulnerabil, mai plin de compasiune faţă de lume, dar totuşi prea influenţabil, încât oricine poate umbla uşor acum la coarda dv. sensibilă. Simţul artistic devine mai ascuţit, la fel şi atracţia spre artă şi orice produsele ale sensibilităţii umane. Atracţia spre lumea spirituală devine din ce în ce mai puternică, deci vă puteţi regăsi acum într-un loc sacru: biserică, mănăstire, sau sunteţi atras de studiul unor planuri spirituale: religie, filosofie etc. Biserica vă poate avea acum mai des printre participanţi, deci vă puteţi regăsi în credinţă. Vă puteţi îndrăgosti, dacă nu de o persoană, atunci de un ideal. Deveniţi mai bun, mai milos, mai plin de înţelegere faţă lumea din jur, dar şi mai impresionabil, deci crizele de lacrimi pot fi şi ele prezente. Vă descoperiţi reale talente psihice, devenind un confident excelent, un ascultător perfect, un sfătuitor de nădejde. O călătorie pe apă sau la mare este posibilă acum. Eventualele angoase, temeri, emoţii negative pot fi risipite, prin optimism şi bucurie de a trăi. Sensibilitatea dv. ajunge la un maxim, deci puteţi fi „atins” extrem, de uşor. Este un moment bun pentru activităţi legate de poezie, artă plastică, artă fotografică, muzică, literatură, pentru revelaţii spirituale, pentru vise profetice. ***Conjuncţia are loc în casa astrologică IX - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de călătorii, străinătate, limbi străine, orizonturi largi, spiritualitate, filosofie, lume abstractă, cunoaştere, educaţie, ambiţii, studii superioare, maturizare, evoluţie, aspiraţie, ideal, vis, vocaţie, religie, înţelepciune, inspiraţie, libertate de mişcare şi de expresie, creativitate, comunicare la nivel abstract sau elevat, aventuri, distracţii, speranţe, idealuri noi de viitor.

 2. SATURN CONJUNCT CU SOARELE NATAL (ANUL 2017) generează o perioadă apăsătoare, cu multe stări frustrante, dificile, cu posibile probleme de sănătate sau stări depresive, când vi se va părea că totul este blocat, imposibil de urnit. Este însă doar o stare trecătoare, dar veţi fi tentat să vedeţi totul numai în negru. Pe de altă parte, poate fi momentul unor realizări deosebite în plan profesional, care vă vor scoate în evidenţă după o perioadă mai lungă de penumbră. Este un moment cu totul special, foarte rar în viaţa unui om, prin care vi se confirmă dacă profesia aleasă este sau nu cea potrivită. Dacă se dovedeşte a nu fi potrivită, acest aspect planetar vă poate genera o modificare de proporţii, descoperind calea spre care trebuie să porniţi. Poate fi un moment de răsplată a tuturor eforturilor ultimilor ani. Aduce o stare mai proastă decât de obicei, ca atare şi psihicul şi fizicul vor fi prost influenţate. Saturn poate aduce piedici, amânări, probleme, stări emoţionale proaste, poate chiar şi crize profunde ce se pot naşte din comunicarea deficitară cu lumea. Unele probleme de sănătate ar putea apărea acum, pentru că vitalitatea dv. este scăzută, şi sunteţi vulnerabil la boli trecătoare. Pot apărea schimbări majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o altă direcţie, o altă profesiune, o altă funcţie, modificări ale ierarhiei socio-profesionale din care faceţi parte – alţi şefi de exemplu – alte responsabilităţi la serviciu, altă afacere, alt loc de muncă sau orice alt eveniment prin care veţi aduce stabilizare în cariera dv. Se pun alte baze ale evoluţiei dv. socio-profesionale. Vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior în vârstă care vă apreciată şi vă sprijină să progresaţi în carieră. Sunteţi totuşi ceva mai singuratic, nu preferaţi compania anturajului, ci aveţi nevoie de o perioadă de reculegere, de odihnă şi refugiu. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru a doua oară.) *** Conjuncţia are loc în casa astrologică XII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de spiritualitate, mister, taine, secrete, viaţă intimă, trăiri interioare, subconştient, presimţiri, lucruri ascunse, datorii karmice, trădare, iluzie, frustrări, vină, limite personale, temeri personale, ascunzişuri, viciu, renunţare, abandon, inhibiţii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sănătate.  [www.acvaria.eu]

[KARMA] MARIA 11.07.1964 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2006-2009 - urmatoarea va fi - 2016-2018. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2035-2037.  In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul MAI 2016 - IULIE 2018- Nodul Nord traverseaza lent casa VIIIsemn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.:mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.. 3. INDEMNUL PERIOADEI: înţelege-te pe tine însuţi, acordă mai mare atenţie lucrurilor ascunse, încearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vieţii, canalizează sexualitatea într-o direcţie constructivă, reformulează-ţi viaţa în profunzime, transformă-te într-un om mai bun, fii pregătit de orice! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[CICLURI] IZABELLA 23.01.1972 - Datele de mai jos va sunt dedicate:

 • Actualul ciclu martian se incheie în luna IANUARIE 2017. Ce înseamnă? MARTE CONJUNCT MARTE este închiderea unui nou ciclu marţian din viaţa dv., când Marte se întoarce în poziţia de la naşterea dv. Este ca o relansare a energiei dv. native, ca o redescoperire a potenţialului cu care sunteţi înzestrat. Viaţa sexuală este intensificată, talentele sportive reactivate, spiritul dv. de luptător reînnoit. Orice confruntare ce necesită combativitate, luptă, energie, curaj, iniţiativă sunt intensificate. Sunteţi dornic de acţiune, nu mai puteţi sta pe margine, dar aveţi şi o tendinţă exagerată spre impulsivitate, agresivitate, conflict. Nu tensionaţi relaţiile cu bărbaţii, în caz că vedeţi că scapă de sub control. Riscul unor incidente ce au la bază rivalitatea sau agresiunea creşte. Pentru bărbaţi: comunicaţi şi relaţionaţi cel mai bine cu bărbaţii. Pentru femei: bărbaţii au un efect covârşitor asupra dv.: ori vă ambiţionează să scoateţi la iveală „bărbatul” din dv., ori încearcă să vă domine. ***Conjuncţia are loc în casa astrologică VI - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de serviciu, locul de muncă, meseria profesată, datorie, responsabilităţi asumate, obligaţii şi sarcini cotidiene, muncă de zi cu zi, rutină, monotonie, obiceiuri, alimentaţie, igienă, starea de sănătate, bolile, supunere, igienă şi curăţenie, serviciu public, comerţ, plante, animale de companie, orice activitate de analiză, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, contactul cu domenii precum informatica, industria, medicina, activităţi de producţie, servicii în slujba altora, poziţia de subaltern, supus, servitor, relaţia cu subalternii, angajaţii.

 • Actualul ciclu jupiterian - al patrulea din viata dv. - se încheie în luna NOIEMBRIE 2019. Ce înseamnă? Când JUPITER este conjunct cu propria poziţie de la naştere  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani, acum are loc pentru a… oară -  reprezintă un punct de referinţă pe harta dv., deoarece are loc un aspect extrem de rar într-o viaţă de om şi care - la fel ca trecerea lui Jupiter prin zodia natală (deci peste Soare) sau ca peste Ascendent - are o conotaţie cu totul aparte asupra dv. Odată la 11-12 ani, Jupiter se întoarce în punctul său de start, aşa cum se afla el la naşterea dv., şi fiecare final de ciclu jupiterian (implicit e şi începutul unui alt ciclu), este un nou start în viaţă, precedat de o recapitulare a ultimilor 12 ani. Priviţi înapoi să vedeţi ce s-a întâmplat în ultimii 12 ani şi propuneţi-vă noi ţeluri de atins în următorii 12. Viaţa unui om se împarte, iată, în mari cicluri jupiteriene de 12 ani, astfel încât la 12, 24, 36, 48 etc de ani viaţa sa capătă un alt sens, o altă energie, un alt ritm de evoluţie. Dv. sunteţi, iată, într-un astfel de punct cheie, ceea ce oferă condiţiile favorabile unui nou început! Începe un nou ciclu jupiterian în viaţa dv., aducând noul şi energia benefică în toate planurile vieţii. Este recomandabil să nu începeţi nimic nou sau important pentru viaţa dv. cu câteva luni înainte de începutul unui nou ciclu jupiterian, ci să lăsaţi cele mai importante evenimente, decizii, direcţii, iniţiative, proiecte pentru momentul imediat următor acestei conjuncţii. Evitaţi să faceţi mutări spectaculoase, să luaţi decizii capitale în perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lăsaţi totul pentru acest moment benefic de care nu aveţi parte decât o dată la 12 ani. Este ca şi cum, după 12 ani de evoluţie, vă naşteţi din nou, oferindu-vă o nouă şansă de progres pe toate planurile, o nouă porţie de energie şi curaj pentru a vă înfăptui planurile cele mai importante. Veţi simţi că viaţa dv. capătă o altă perspectivă, mai luminoasă, mai optimistă, deci profitaţi de energia lui Jupiter ce se va resimţi începând cu lunile specificate. Aţi putea deveni mult mai interesat de legislaţie, justiţie, medicină, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi străine, cultură, călătorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o călătorie importantă – peste hotare – pentru începerea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale şi geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru întâlnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocaţii sau a unui nou ideal de credinţă, pentru descoperirea misiunii acestei vieţi, pentru şanse deosebite, pentru distracţii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vânătoare, pentru victorii în procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o nouă specializare, pentru emigrare sau mutare în străinătate, pentru schimbări majore de destin, pentru începuturi majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. În anul în care Jupiter se întoarce la poziţia sa de la naştere, poate avea loc un eveniment care vă poate schimba cursul vieţii, chiar dacă nu vă veţi da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste câţiva ani, când veţi face o trecere în revistă a vieţii dv. Totuşi, există riscul ca în această perioadă să vă lăsaţi cuprins de un exces de zel, făcând totul mai mult decât ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică III - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de studiu, cunoaştere, şcoală, informaţie, educaţie, învăţământ, comunicare scrisă şi orală, relaţii inter-umane, relaţia cu vecinii, prietenii, fraţii, colegii, orice tip de relaţionare şi comunicare, legături, deplasări, transport, întâlniri, conversaţii, dialogul cu ceilalţi, libertate de expresie, mai multe activităţi desfăşurate simultan (două relaţii, două joburi, două şcoli), activităţi de divertisment şi recreere, cursuri, şcoli, teze, conferinţe, lucrări scrise, examene, prezentări orale, manuscrise, seminarii, prezentări în public, relaţia cu mass-media, drumuri pe distanţe scurte, călătorii, drumeţii, deplasări, vânzări-cumpărări, activităţi comerciale, propriile afaceri, activităţi de secretariat, poştă, mesagerie, chestiunile fireşti de zi cu zi, decizii, declaraţii, afirmaţii.

 • Actualul ciclu saturnian - al doilea din viata dv - se încheie in luna IUNIE 2030. Ce înseamnă? SATURN CONJUNCT CU SATURN - acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani - este un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om, considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire.*** Conjuncţia are loc în casa astrologică VIII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.

 • Următoarea revenire a Nodului Nord în pozitia de la nastere va fi în NOIEMBRIE 2027. Ce înseamnă? NODUL NORD CONJUNCT CU NODUL NORD - acest aspect are loc o dată la aprox. 18 ani - El vine de obicei cu mai mici sau mai mari bulversări de direcţie, prin care începeţi să vă puneţi mai serios întrebarea: „încotro?”. Acum decideţi drumul următorilor 18 ani ai vieţii dv. Vi se pun în faţă alternativele şi numai dv. trebuie să decideţi. Este un examen major al vieţii dv. Aveţi liberul arbitru la dispoziţie pentru a vă hotărî singur soarta, dar nu e obligatoriu ca drumul pe care porniţi să fie şi cel corect, pentru că există şi riscul de a alege greşit. În cazul unor decizii eronate, destinul vă va pune peste un timp din nou în faţa deciziei, pentru a îndrepta eventualele erori de cale pe care le faceţi acum. Trebuie să ştiţi exact ce vreţi şi încotro mergeţi, pentru că este momentul când aveţi soarta în propriile mâini. Nu veţi mai avea curând o astfel de şansă, tocmai de aceea trebuie să chibzuiţi profund asupra direcţiei care vi se potriveşte. Este o răscruce, dar una pe care o puteţi decide singur. Poate fi un moment de bilanţ în care descoperiţi ce aţi realizat în ultimii 18 ani şi, în funcţie de concluziile pe care le veţi extrage din această analiză retrospectivă, veţi şti ce trebuie făcut pentru următorii 18 ani ai vieţii dv. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică IV - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de familie, casă, cămin, domiciliu, locuinţă, relaţia cu trecutul şi istoria, relaţia cu rudele, amintiri din copilărie, tradiţia, propriile rădăcini şi obârşii, ereditatea, zona, ţara natală, valori naţionale, fundaţia unei case, mutare în casă nouă, proprietăţi imobiliare, maternitate, securitate emoţională, afecţiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legătura cu mama, alimentaţie, subconştient, trăiri interioare, viaţă privată, intimitate, linişte interioară, finaluri de etapă, călătoriile pe apă.

 • Cea mai recenta revenire a Lunii Negre în pozitia de la nastere a fost în APRILIE 2016. Ce înseamnă? LILITH ÎN ASPECT CU LILITH NATAL - acest aspect are loc o dată la aprox. 9 ani - apar cutremure mai grave în viaţa dv. ce se manifestă în diverse planuri ale existenţei. Poate fi un şoc prin care achitaţi o datorie kamică faţă de cineva. O dată la 9 ani treceţi printr-o situaţie dificilă care vă lasă derutat pentru o vreme. Faceţi un sacrificiu şi treceţi mai departe. Plătiţi un tribut şi vă continuaţi viaţa cu o nouă lecţie învăţată. Poate fi un pericol, un risc, un exces, o greşeală, o mare încercare a vieţii, o criză sentimentală, un ghinion, o pierdere, un eşec, o situaţie absurdă care vă poate uimi pentru o perioadă, dar după care vă veţi ridica şi veţi merge mai departe. Acest moment astrologic vine de obicei cu bulversări profunde. Un factor perturbator vine ca să vă pună la încercare rezistenţa. Pe cei slabi îi doboară, pe cei puternici îi căleşte. Viaţa dv. este dată puţin peste cap odată cu această conjuncţie, deci vă puteţi aştepta la ciudăţenii în faţa cărora trebuie să vă demonstraţi capacitatea de a vă canaliza forţele pentru a le surmonta cu succes. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică I - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de propria persoană, corpul fizic, propria înfăţişare şi comportamentul personal, aspectul exterior, imaginea de sine, ego, ambiţie, voinţă, personalitate, temperament, forţă, energie, impunere, afirmare, felul în care vă vedeţi pe dv., felul cum vă percepe lumea, felul cum vă impuneţi, curaj, noi începuturi, noi direcţii şi schimbări de viaţă, etape noi de evoluţie. [www.acvaria.eu]

[CICLURI] MARIA11.07.1964- Datele de mai jos va sunt dedicate:

 • Actualul ciclu martian se incheie în luna MAI 2017.Ce înseamnă? MARTE CONJUNCT MARTE este închiderea unui nou ciclu marţian din viaţa dv., când Marte se întoarce în poziţia de la naşterea dv. Este ca o relansare a energiei dv. native, ca o redescoperire a potenţialului cu care sunteţi înzestrat. Viaţa sexuală este intensificată, talentele sportive reactivate, spiritul dv. de luptător reînnoit. Orice confruntare ce necesită combativitate, luptă, energie, curaj, iniţiativă sunt intensificate. Sunteţi dornic de acţiune, nu mai puteţi sta pe margine, dar aveţi şi o tendinţă exagerată spre impulsivitate, agresivitate, conflict. Nu tensionaţi relaţiile cu bărbaţii, în caz că vedeţi că scapă de sub control. Riscul unor incidente ce au la bază rivalitatea sau agresiunea creşte. Pentru bărbaţi: comunicaţi şi relaţionaţi cel mai bine cu bărbaţii. Pentru femei: bărbaţii au un efect covârşitor asupra dv.: ori vă ambiţionează să scoateţi la iveală „bărbatul” din dv., ori încearcă să vă domine. ***Conjuncţia are loc în casa astrologică VI - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de serviciu, locul de muncă, meseria profesată, datorie, responsabilităţi asumate, obligaţii şi sarcini cotidiene, muncă de zi cu zi, rutină, monotonie, obiceiuri, alimentaţie, igienă, starea de sănătate, bolile, supunere, igienă şi curăţenie, serviciu public, comerţ, plante, animale de companie, orice activitate de analiză, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, contactul cu domenii precum informatica, industria, medicina, activităţi de producţie, servicii în slujba altora, poziţia de subaltern, supus, servitor, relaţia cu subalternii, angajaţii.

 • Actualul ciclu jupiterian - al cincilea din viata dv. - se încheie în luna APRILIE 2024. Ce înseamnă? Când JUPITER este conjunct cu propria poziţie de la naştere  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani -  reprezintă un punct de referinţă pe harta dv., deoarece are loc un aspect extrem de rar într-o viaţă de om şi care - la fel ca trecerea lui Jupiter prin zodia natală (deci peste Soare) sau ca peste Ascendent - are o conotaţie cu totul aparte asupra dv. Odată la 11-12 ani, Jupiter se întoarce în punctul său de start, aşa cum se afla el la naşterea dv., şi fiecare final de ciclu jupiterian (implicit e şi începutul unui alt ciclu), este un nou start în viaţă, precedat de o recapitulare a ultimilor 12 ani. Priviţi înapoi să vedeţi ce s-a întâmplat în ultimii 12 ani şi propuneţi-vă noi ţeluri de atins în următorii 12. Viaţa unui om se împarte, iată, în mari cicluri jupiteriene de 12 ani, astfel încât la 12, 24, 36, 48 etc de ani viaţa sa capătă un alt sens, o altă energie, un alt ritm de evoluţie. Dv. sunteţi, iată, într-un astfel de punct cheie, ceea ce oferă condiţiile favorabile unui nou început! Începe un nou ciclu jupiterian în viaţa dv., aducând noul şi energia benefică în toate planurile vieţii. Este recomandabil să nu începeţi nimic nou sau important pentru viaţa dv. cu câteva luni înainte de începutul unui nou ciclu jupiterian, ci să lăsaţi cele mai importante evenimente, decizii, direcţii, iniţiative, proiecte pentru momentul imediat următor acestei conjuncţii. Evitaţi să faceţi mutări spectaculoase, să luaţi decizii capitale în perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lăsaţi totul pentru acest moment benefic de care nu aveţi parte decât o dată la 12 ani. Este ca şi cum, după 12 ani de evoluţie, vă naşteţi din nou, oferindu-vă o nouă şansă de progres pe toate planurile, o nouă porţie de energie şi curaj pentru a vă înfăptui planurile cele mai importante. Veţi simţi că viaţa dv. capătă o altă perspectivă, mai luminoasă, mai optimistă, deci profitaţi de energia lui Jupiter ce se va resimţi începând cu lunile specificate. Aţi putea deveni mult mai interesat de legislaţie, justiţie, medicină, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi străine, cultură, călătorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o călătorie importantă – peste hotare – pentru începerea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale şi geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru întâlnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocaţii sau a unui nou ideal de credinţă, pentru descoperirea misiunii acestei vieţi, pentru şanse deosebite, pentru distracţii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vânătoare, pentru victorii în procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o nouă specializare, pentru emigrare sau mutare în străinătate, pentru schimbări majore de destin, pentru începuturi majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. În anul în care Jupiter se întoarce la poziţia sa de la naştere, poate avea loc un eveniment care vă poate schimba cursul vieţii, chiar dacă nu vă veţi da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste câţiva ani, când veţi face o trecere în revistă a vieţii dv. Totuşi, există riscul ca în această perioadă să vă lăsaţi cuprins de un exces de zel, făcând totul mai mult decât ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică V - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de iubire dăruită, copii, propria creativitate, activităţi creative, talente artistice, rolul de părinte, legătura cu tatăl sau autoritatea, teatru, artă, educaţie, învăţământ, legătura cu copiii, relaţii sentimentale, romantism, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoaştere, succes, afirmare, joacă, spectacol, hobby-uri, bucurie, veselie, divertisment, favoruri, noroc, şansă, baftă.

 • Actualul ciclu saturnian - al doilea din viata dv - se încheie in luna APRILIE 2023. Ce înseamnă? SATURN CONJUNCT CU SATURN - acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani - este un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om, şi este considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică II - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de bani, abilităţile proprii de a câştiga şi de a face bani chestiuni băneşti, siguranţă şi securitate materială, confort, linişte, avere şi zestre personală, bugetul propriu, beneficii materiale, salariul, investiţii, achiziţii, posesiuni, propriile iniţiative pentru a câştiga bani, traiul de zi cu zi, valori, nevoi personale, asigurarea hranei, dobânzi şi dividende, efectele şi urmările propriilor eforturi, rezerve, resurse personale, securitate materială şi emoţională, achiziţii, investiţii, cumpărături, afecţiune, tandreţe, grija, ocrotire, talente artistice, ataşament, merite prin muncă, senzualitate, dragoste, pământ sau terenuri, recolte, roade, agricultură, cultura pământului.

 • Următoarea revenire a Nodului Nord în pozitia de la nastere va fi în MAI 2020. Ce înseamnă? NODUL NORD CONJUNCT CU NODUL NORD - acest aspect are loc o dată la aprox. 18 ani - vine de obicei cu mai mici sau mai mari bulversări de direcţie, prin care începeţi să vă puneţi mai serios întrebarea: „încotro?”. Acum decideţi drumul următorilor 18 ani ai vieţii dv. Vi se pun în faţă alternativele şi numai dv. trebuie să decideţi. Este un examen major al vieţii dv. Aveţi liberul arbitru la dispoziţie pentru a vă hotărî singur soarta, dar nu e obligatoriu ca drumul pe care porniţi să fie şi cel corect, pentru că există şi riscul de a alege greşit. În cazul unor decizii eronate, destinul vă va pune peste un timp din nou în faţa deciziei, pentru a îndrepta eventualele erori de cale pe care le faceţi acum. Trebuie să ştiţi exact ce vreţi şi încotro mergeţi, pentru că este momentul când aveţi soarta în propriile mâini. Nu veţi mai avea curând o astfel de şansă, tocmai de aceea trebuie să chibzuiţi profund asupra direcţiei care vi se potriveşte. Este o răscruce, dar una pe care o puteţi decide singur. Poate fi un moment de bilanţ în care descoperiţi ce aţi realizat în ultimii 18 ani şi, în funcţie de concluziile pe care le veţi extrage din această analiză retrospectivă, veţi şti ce trebuie făcut pentru următorii 18 ani ai vieţii dv. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică VII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de căsnicie, căsătorie, relaţia cu partenerul de viaţă, relaţia cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociaţii, parteneriate, uniuni, relaţia cu societatea, contactul cu lumea, relaţia de reciprocitate şi cooperare, de schimb, egalitate, armonie, complementaritate, echilibru, contracte, înţelegeri, pacturi, tratate, divorţuri, rupturi, procesele sau relaţia cu instanţa judecătorească, distracţii, petreceri, nunţi, mondenităţi, artă, muzică, imaginea creată în ochii celorlalţi, relaţia cu inamicii cunoscuţi, adversarii, concurenţa.

 • Urmatoarea revenire a Lunii Negre în pozitia de la nastere va fi în AUGUST 2017. Ce înseamnă? LILITH ÎN ASPECT CU LILITH NATAL - acest aspect are loc o dată la aprox. 9 ani - apar cutremure mai grave în viaţa dv. ce se manifestă în diverse planuri ale existenţei. Poate fi un şoc prin care achitaţi o datorie kamică faţă de cineva. O dată la 9 ani treceţi printr-o situaţie dificilă care vă lasă derutat pentru o vreme. Faceţi un sacrificiu şi treceţi mai departe. Plătiţi un tribut şi vă continuaţi viaţa cu o nouă lecţie învăţată. Poate fi un pericol, un risc, un exces, o greşeală, o mare încercare a vieţii, o criză sentimentală, un ghinion, o pierdere, un eşec, o situaţie absurdă care vă poate uimi pentru o perioadă, dar după care vă veţi ridica şi veţi merge mai departe. Acest moment astrologic vine de obicei cu bulversări profunde. Un factor perturbator vine ca să vă pună la încercare rezistenţa. Pe cei slabi îi doboară, pe cei puternici îi căleşte. Viaţa dv. este dată puţin peste cap odată cu această conjuncţie, deci vă puteţi aştepta la ciudăţenii în faţa cărora trebuie să vă demonstraţi capacitatea de a vă canaliza forţele pentru a le surmonta cu succes. ***Conjuncţia are loc în casa astrologică XII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de linişte, dorinţa de izolare, singurătate, spiritualitate, misterele, tainele, secretele, lucrurile nevăzute sau ascunse, viaţa privată, trăirile interioare, subconştientul, starea psihică, sănătatea mentală, presimţirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuţi sau ascunşi, jocuri de culise, trădările, decepţii, vina, mesajele transmise prin vise sau propria intuiţie, limite, restricţii, frustrări, depresia, crizele psihice, temerile personale, ascunzişurile, adulterul, fuga de lume şi de realitate, sentimentul de renunţare şi abandon, propriile inhibiţii şi complexe, viciile şi fobiile, conspiraţiile, bârfele, atacurile din umbră, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite. [www.acvaria.eu]

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®