ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII DECEMBRIE 2015
Ultima actualizare a acestei pagini: 10 ianuarie 2016 19:32

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1-31 DEC. 2015
ASTRO-CALCUL -
1-31 DEC. 2015
CICLURI
PLANETARE -  1-31 DEC. 2015
CUPLUL, PE SCURT
-
 1-31 DEC. 2015
CURIERUL DESTINULUI
- 1-31 DEC. 2015
MARILE HOPURI
- 1-31 DEC. 2015
MARILE SCHIMBARI
-
 1-31 DEC. 2015
MESAJE ANGELICE
- 1-31 DEC. 2015
MISIUNEA PERSONALA -
1-31 DEC. 2015
MISTERELE NOPTII
- 1-31 DEC. 2015
PERIOADE KARMICE - 1-31 DEC. 2015
RELATII KARMICE -
1-31 DEC. 2015
UN SFAT PRIETENESC -
1-31 DEC. 2015
VIATA ANTERIOARA - 1-31 DEC. 2015

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna decembrie 2015

 

 

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN] [
VIS
] [CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE]

---AICI SE INCHEIE ARHIVA LUNII DECEMBRIE 2015---

MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-30 DECEMBRIE 2015
Rubricile: CURIERUL DESYIULUI/Destin, UN SFAT PRIETENESC/Sfat, RELATII KARMICE/Relatii, MESAJE ANGELICE/Ingeri, PERIOADE KARMICE/Karma, MISIUNEA PERSONALA/Misiune, VIATA ANTERIOARA, CUPLU, PE SCURT/Cuplu, ASTRO-CALCUL/Calcul, MARILE SCHIMBARI/Schimbari

[DESTIN] ALEX 1991 MA VOI INSURA CU ACTUALA DE ACUM (DE 38 ANI) S.L. SAU CAND MA VOI INSURA? - Nu cred ca ea e viitoarea sotie, ci pana la ea e posibil sa mai ai chiar 3 incercari. Casatoria ta e posibila mai degraba dupa ce vei implini 30 de ani.

[DESTIN] ALEX C 03.05.1993 CAND VOI INCEPE O RELATIE DE LUNGA DURATA? - Pana in 2018 ar trebui sa ai deja alaturi de tine omul langa care ai putea avea dupa aceea o viata de familie reusita, dar pana acolo vei mai trece prin cateva momente dificile.

[DESTIN] ALEX C 1993 VOI PLECA DEFINITIV DIN TARA IN 2016? - Nu pare sa fie definitiv sau nu se intampla in 2016, deci raspunsul e nu la unul din aceste aspecte.

[DESTIN] ANAMARIA 1982 CUM VOR FI URMATOARELE 6 LUNI IN LEGATURA CU CARIERA / SERVICI ? - In general bune, vei culege roadele unor eforturi anterioare, dar vor fi si momente cand ti se va parea ca stai pe loc, ca nu te poti manifesta in voie, din cauza unor persoane mai puternice. Vei face o eroare, o alegere gresita, la un moment dat, probabil criticata sever de cei care detin puterea, ceea ce te va face sa iei masuri data viitoare.

[DESTIN] ANAMARIA 1982 DE CE NU POT STARNI INTERESUL NICIUNUI BARBAT ? DE CE NU MA IA NIMENI IN SERIOS ? - Tu esti o femeie puternica, o femeie-barbat, care ii sperie pe unii barbati care parca nu au curaj sa se apropie, pentru ca esti mai tare decat ei. Nu ai gasit inca omul cu scaun la cap, matur si serios care sa aiba suficienta rabdare sa te cunoasca, deci asteapta-l cu incredere. Duci dupa tine niste resentimente, nu poti ierta ceva si cat timp stai blocata in acea neiertare, nu lasi loc noului sa intre. Iarta, uita, inchide unele capitole, nu-i mai judeca pe cei din trecut si invata din cele deja traite de tine.

[DESTIN] ANAMARIA 1998 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Mai e mult pana acolo, ai abia 18 ani, si cum se va intampla mult dupa 20 de ani, mai bine nu te gandesti doar la asta. Mai ai multe altele de obtinut de la viata pana atunci. De fapt, e posibil sa il fi intalnit deja in copilarie, si sa reapara cumva in viata ta peste vreo 6 ani.

[DESTIN] ANDRADA 1990 CAND MA VOI CASATORI CU ION - Casatoria nu are loc prea curand, parca mai ai mult de asteptat, chiar pana prin 2019. Ba nici nu bag mana in foc ca e vorba de Ion...

[DESTIN] ANDREEA 1990 VOI INCEPE O RELATIE CU RAZVAN? - Apar doua sanse de relatie in viitor, dar cea cu Razvan nu pare deloc usoara sau fericita. Mai mari sanse ar avea alt barbat, ba chiar e posibil sa ai de ales intre doi odata! Poate unul dintre ei e Razvan, dar care nu e prea responsabil si nici prea "curat" in intentii.

[DESTIN] ANKA 1977-CAND IMI VOI GASI ACEA JUMATATE/ACEL OM CARE SA RAMANA IN VIATA MEA CA SI SOT AL MEU? - Cele mai mari sanse sunt in urmatorii 4 ani, posibil un barbat divortat, matur, probabil zodie de aer.

[DESTIN] AYNUR 1971 VOI RAMANE SINGURA PE FUNCTIE SAU VA MAI VENI O PERSOANA CARE-MI VA LUA MERITELE SI MUNCA SI VOI PIERDE PROMOVARI SI MARIRI SALA - Lucrurile ar trebui sa fie in favoarea ta, dar vor fi si unii care pot profita de munca ta, deci ai grija sa faci totul corect. Te poti astepta si la un coleg necinstit prin zona!

[DESTIN] BUBURUZA 1982 NE IMPACAM EU SI Z? IAR NU VORBIM,SE SUPARA FARA MOTIV INTEMEIAT - Sunt sanse sa mergeti mai departe, dar asa cum deja se intampla, instabilitatea aceasta, ba sus, ba jos, se va mentine. Dar asa e el.

[DESTIN] C. ELENA 1980. CUM VA FI ANUL VIITOR PT MINE? RELATIA MEA CU 1976 CUM VA FI? DAR CU 1962? CUM VA DERULA? - Se vor ivi multe pocazii bune in 2016, dar numai de tine depinde cum le valorifici, pentru ca e posibil sa nu ai incredere in ele si sa iti tai singura elanul. Esti si in fata unui nou icneput, dar ceva te retine sa-i dai startul.

[DESTIN] CAMELIA 1986 VA REVENI IN VIATA MEA BARBATUL CARE M-A SEDUS IN PRIMA PARTE A ANULUI, APOI A INCETAT SUBIT - Nu, nu va reveni, incearca sa uiti, de fapt nici nu ar avea un efect pozitiv asupra ta. Ce a fost a fost!

[DESTIN] CATALIN 1967 CAND VOI REUSI SA MA ANGAJEZ? - Se vor ivi ocazii in urmatoarele 5-8 luni, totul e sa ai si cunostintele si pregatirea necesara pentru a fi acceptat, deoarece se cere un specialist, cineva cu experienta, si e posibil sa ityi lipseasca acea calificare/diploma/pregatire. Urmatorii 2-3 ani nu sunt inca foarte strabili,d eci e posibil sa nu fie un job in care sa stai multa vreme.

[DESTIN] CORINA MAGDALENA 1984 CE SIMTE PENTRU MINE M C ? - E atras de tine, interesat de persoana ta, probabil sunt ceva sentimente acolo, deci merita mai multa incredere din partea ta. Daca inca nu e ceva clar intre voi, ar merita sa treci la urmatoarea etapa.

[DESTIN] CRISTINA 06.10.1968  - Mesajul tau e gol, deci nu stiu care e intrebarea sau solicitarea ta!

[DESTIN] CRISTINA 1989 CUM VA FI 2016 PENTRU MINE? - Animat, plin de agitatie, in care vei fi mult timp stresata si nervoasa, in care nu vei avea libertatea deplina de a te misca in voie, ceva te retine, ceva iti ingreuiaza evolutia. Lucrurile inainteaza lent si greoi, dar vei lupta pentru toate reusitele anului 2016. Multe vise se pot matrerializa, dar lent si cu eforturi.

[DESTIN] DANA 1972 DE 4 ANI SUNT IN PROCES DE DIVORT DE AL 2LEA SOT SI NU SE AVANSEAZA.CE TREB SA FAC SA DIVORTEZ SI CAT VA MAI DURA?E CA UN BLOCAJ - Continua, inca va mai dura, dar pana la urma se va termina, justitia isi va face datoria. Mergi mai departe cu incredere si optimism, nu te lasa doborata, chiar si aceasta prelungire are rostul ei, si il vei intelkege abia la final de ce dueraza atata. Ceva inca nu e decis intre voi.

[DESTIN] DANIEL 1991 CUM ARATA 2016 DPDV PROF SI FINANCIAR?(GASESC JOB SAU O SURSA DE VENIT? CURSURILE INCEPUTE LUNA ASTA DUC LA ANGAJARE?) - Un an agitat, cu multe situatii conflictuale, tensionate, cu dispute si lupte pentru succesele tale, dar un an bun, la urma urmei. Ai rabdare, si cursurile vor avea efectele dorite, dar nu curand, ci in viitor. Un proiect deja inceput va ajunge cu brio la rezultatele finale promitatoare, deci vei avea cu ce te mandri.

[DESTIN] DANIELA 1962 PARTENER POTRIVIT - Exista un astfel de om in destinul tau, un barbat ceva mai tanar, posibil divortat, fata de care vei avea sentimente puternice si cu care te vei intelege bine, poate zodie de aer. Posibil sa fie intre voi o legatura financiara mai intai (o afacere, o colaborare).

[DESTIN]  DANIELA 1974.VOI DIVORTA DE SOTUL MEU DANUT? - Sunt sanse sa depasiri cu bine toate momentele dificile astfel incat sa ramaneti o familie unita mai departe. Gestionati tensiunile cu iubire si cu un dram de umor, si veti ramane alaturi, orice ar fi. Uitati, iertati, alsati trecutul in urma, daca duceti dupa voi ceva ce strica armonia cuplului, si concentrati-va doar pe viitor.

[DESTIN] DANIELA N. 1984 VOI AVEA COPII? - Da, ar trebui sa ai 2-3 sarcini pe parcursul vietii, dar e posibil sa ai si niste sarcini intrerupte.

[DESTIN] DANIELA N. 1984. CAND SI CU CINE MA VOI CASATORI? - Casatoria nu are loc prea curand, e posibil sa fie undeva in urmatorii 6 maxim 7 ani de acum incolo si nu cu primul barbat care va intra in viata ta de acum incolo.

[DESTIN] DIA  1980 2016 DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL SI SENTIMENTAL. - Profesional e un an dificil, contine si un eveniment mai neplacut (un esec, o schimbare, o situatie tensionata dificila) care va naste emotii puternice. Sentimental e un an fluctuant, dar cu sansa unei relatii care se evolueze frumos, daca o vei privi serios.

[DESTIN] DIANA 1969 DESPARTIREA DE OCTAV ESTE DEFINITIVA? - Ar fi bine sa ramaneti prieteni, in caz ca reusiti sa mai dati o sansa relatiei voastre, dar daca nu se poate, atunci da, e definitiva. Poate totusi sa mai existe un episod.

[DESTIN] DIANA 1975 VOI PASTRA LEGATURA CU M TOATA VIATA? - O vreme da, dar drumurile vi se despart la un moment dat.

[DESTIN] DORINA 1980 CAND IL VOI INTALNI PE CEL CU CARE MA VOI CASATORI? - Posibil undeva pe la 38-40 de ani, dar pana la el vei mai cunoaste cativa barbati cu care nu vei putea construi relatii solide.

[DESTIN] EDIT 75 1975 VOI RELUA RELATIA APROPIATA CU COLEGUL MEU V.V.? - Ca altadata nu mai poate fi, daca ceva v-a despartit sau a striucat din armonie. Deci cea mai buna perioada a relatiei voastre e cea din trecut, nu mai poate fi la fel ca altadata.

[DESTIN] ELENA 1989 CARE SUNT SENTIMENTELE LUI ALEX FATA DE MINE ? MULTUMESC - Din pacate nu sunt sincere, cred ca apeleaza de multe ori la minciuna, una zice si alta face, deci nu fi atat de sigura pe intentiile lui. Relatia cu el nu e deloc atat de buna si de frumoasa pe cat ai dori tu.

[DESTIN] ELENA 1989 VA REINCEPE RELATIA CU FOSTA SAU VA CONTINUA O RELATIE CU MINE? - Nici - nici, adica niciuna din aceste variante nu vor merge. Probabil nu e fidelitatea intruchipata, si ar putea fugi deja dupa altele.

[DESTIN] ELENA 1996 CAND MA VOI CASATORI? - Nu foarte curand, desi relatia cu acel barbat e prin preajma, dar casatoria e ceva mai idnepartata. Dupa 23-25 de ani.

[DESTIN] EMILIA  1981 CAND O SA CUNOSC BARBATUL POTRIVIT PENTRU CASATORIE? - Nu cred ca e departe, urmatorii 3 ani aduc cele mai mari sanse in acest sens, poate chiar 2 variante diferite.

[DESTIN] EUGENIA 1979 IN 2016 VOI FI LA ACEEASI FIRMA ACELASI DEPARTAMENT VA FI BINE DPDV FINANCIAR - 2016 poate veni cu o schimbare de loc de munca, dar numai daca tu o vei decide, daca tu vei dori asta. Financiar e un an stabil, dar cu mari eforturi.

[DESTIN] GALORIA 1968 SA MA DIVORTEZ DE SOTUL MEU? - Daca inca mai ai sentimente, probabil nu esti pregatita pentru un divort si vei face tot posibilul sa continui alaturi de el, dar din pacate anul 2016 e anul cel mai fragil pentru relatia voastra, cand practic se decide directia. Lupta sa repari totul in 2016.

[DESTIN] IONUT 1978 CE ANUME TREBUIE SA ANULEZ SAU SA CORECTEZ PENTRU A ELIMINA BLOCAJELE DE PROSERITATE SI A PUTEA CONCRETIZA FOARTE MULTE OPORTUNI - Ai nevoie de o schimbare de atitudine, una mai relaxata, esti cumva prea atasat de ideea prisperitatii, prea ancorat in chestiunile materiele, de aceea iti faci mereu griji. Cat timp nu iei si tu o pauza din incrancenarea materiala, nu vei depasi blocajul ci te invarti inc erc,. O vreme lasa grijile deoparte, nu te mai gandi la bani si properitate, bucurandu-te de viata, si de aer proaspat, la propriu si la figurat, Ia o vacanta doar pentru suflet. Esti un pic obsedat de asta: relaxeaza-te!

[DESTIN] LILI 1972 SOTUL MEU A PASTRAT PESTE 25 DE ANI SCRISORILE SI FOTOGRAFIILE FOSTEI LUI IUBITE RODICA. A IUBIT-O, A TINUT LA EA ? CE - Daca e fosta iubita nu e firesc sa fi tinut la ea? Nu uita ca fiecare ati intrat in casnicie cu un trecut si e bine sa vi-l respectati reciproc. Sunt amintirile lui si e bine sa i le accepti asa cum sunt, ele fac parte din viata lui si le pretuieste. Nu e decis inca sa renunte la amintiri.

[DESTIN] LISA 1986-VOI RAMANE LA ACTUALUL LOC DE MUNCA MAI MULT DE FEBRUARIE-MARTIE2016? MIE F.F. GREU SA RAMAN AICI PE TERMEN LUNG (OFERTA EXISTA),DAR SIMT - Daca tu vei dori altceva, nimeni nu te poate lega de acel loc de munca, deci e foarte posibil sa alegi tu singura sa pleci in alta parte, daca lucrurile nu merg in directiua cea mai buna pentru tine. Cauta-ti deja alta cale!

[DESTIN] LOVE 1968 CE VIITOR ARE RELATIA MEA CU ANGEL? MA IUBESTE CU ADEVARAT? - Sansele ca relatia sa devina de durata si solida sunt mari, dar efortul trebuie sa fie depus in mod egal de ambele parti, parca unul din voi e mai comod si chiar un pic detasata si doar asteapta de la celalalt.

[DESTIN] LUCIA 1981 SE MAI GANDESTE F LA MINE SI NE VOM IMPACA? - Da, se mai gandeste la tine, uneori cu drag si optimism, alteori cu egoism si raceala, si ar dori sa va impacati.

[DESTIN] LULLU 1967 CE IMI VA ADUCE ANUL 2016 IN PRIVINTA CARIEREI SI A FAMILIEI SI MAI ALES CAND VOI AVEA CUMPENE SI IN CE VOR CONSTA ELE? - Nu e un an cu schimbari majore, nimic foarte iesit din comun, in general mergi pe aceeasi cale, poate profesional se va ivi o schimbare de atmosfera, finalul unui proiect sau al unei etape. Familial ar trebui sa mearga bine, cu liniste si stabilitate.

[DESTIN] LUMINITA 1969 CAND VOI REUSI SA CUMPAR APARTAMENTUL DORIT? - Vei reusi, dar mai trebuie sa faci ceva pentru a obtine banii necesari, probabil nu ii ai inca si aici trebuie sa mai depui ceva eforturi. Poate e ceva ce nu depinde doar de tine ci si de partener. Ai rabdare, asteapta cu incredere!

[DESTIN] MANUELA 1968 VOI MAI AVEA O RELATIE CU CINEVA? - Da, sunt sanse ca intre 2016-2021 sa mai incerci o relatie importanta in viata ta.

[DESTIN] MANUELA 1968 VOI REUSI SA DEPASESC GREUTATILE FINANCIARE? - Desigur, nimic nu e vesnic, toate pot fi depasite cu rabdare si optimism, totul e sa nu privesti aceste greutati ca pe niste blocaje, ci ca pe niste episoade trecatoare. Nu are rost sa privesti viitorul cu ingrijorare.

[DESTIN] MARA AM INCERCAT INDELUNG SA-L CUCERESC PE D DAR FARA REZULTAT.CE SENTIMENTE ARE PT MINE SI DACA DORESTE O REVENIRE? - Intr-adevar nu-si doreste o relatie cu tine, deci nu degeaba s-a opus atata! El are in gand alta femeie: ori una de care e inca atasat, din trecut, ori pur si simplu alt gen de femeie pe care il cauta. Fii sigura ca daca ceva nu se intampla asa cum vrei tu, e numai inspre binele tau!

[DESTIN] MARIANA 1987 STEFAN SE VA INTOARCE LA MINE? - Nu, si e mai bine asa, pentru ca intre voi nu mai e deloc ceva frumos si bun.

[DESTIN] MARIUS 1987. CUM VA FI 2016 PENTRU MINE PE PLAN FAMILIAL FINANCIAR SANATATE SI PROFESIONAL? - Un and estuld e bun, de calm, de relaxant, cu vesti bune in plan financiar (dar nu ceva iesit din comun totusi), cu momente frumoase in plan familial, si cu multe rezolvari concrete la problemele pe rol. Suna bine!

[DESTIN] MIA 1989 CUM ARATA BARBATUL CU CARE MA VOI CASATORI? - Arata destuld e bine, cred ca are sarm, ins ensul ca femeile il plac, se imbraca bine, pune pret pe cum arata, de aceea e posibil sa fie si cam cheltuitor, un tip pozitiv din fire, vesel, si asta i se citeste pe chip. E ceva mai masiv, nu e genul slim.

[DESTIN] MIHA 1987 REF. LA R\NOV-IN VLTIMA VREME IMI VB CHIAR DE INEL.NE SEPARA DISTANTA.E RANIT DE ALTA?SI SE AGATA DE MINE SA MEARGA MAI DEPARTE? - Da, e ranit, poarta in suflet o suferinta, dar vrea sa treaca mai departe asa e, sa se rupa de trecut, de care e inca foarte legat. Din pacate se gandeste mai mult la el, decat la tine, deci doar la binele sau.

[DESTIN] MIHAELA1981..M-AM CASATORIT DE PUTIN TP,IL IUBESC,SUNTEM DE MULT AMANDOI,DAR SIMT CA DESTINUL MEU E ALTUL,CA TB SA FIU UN ALT OMDE CE? - Ai rabdare sa se mai lege relatia, sa va cunoasteti mai bine, sa aveti aceleasi idealuri si scopuri, si lucrurile se vor schimba in bine. Concentreaza-te pe casnicia voastra, viseaza la lucrurile frumoase care vor veni, fara sa te gandesti la altceva. Ai facut o alegere, asumati-o cu incredere, nu ai ce astepta altceva,. Nu mai e nimic in afara de el, construiti-va viitorul vostru!

[DESTIN] MIHAELA-GABRIELA 1974 RELATIA MEA ACTUALA DUCE INTR-O DIRECTIE POZITIVA?  - Din pacate nu, vremurile bune se vor termina la un moment dat (poate nu foarte curand totusi), ca atare trebuie sa fii realista si sa nu traiesti intr-un basm. Vor aparea si momente mai dificile care vor mai stirbi din lucrurile bune de la inceput. Unul din voi nu e complet concentrat pe aceasta relatie, nu o priveste foarte serios.

[DESTIN] OLIVIA 1973 + ANDREI 1982:DACA NE VOM CASATORI - Desi sunt multe aspecte care ar duce cu gandul la o casatorie si formarea unei familii, va exista un moment dificil intre voi, ce are la baza o minciuna. tradarea, infidelitatea. Daca il depasiti cu bine, e posibil sa mergeti mai departe cu succes spre casatorie, dar hopul acela e problema.

[DESTIN] RAISA 1987 P MA MAI IUBESTE? VOM MAI FI IMPREUNA? - Da, inca ar mai fi ceva sentimente din partea lui, dar nu cred ca doar tu esti in atentia lui. Nu cred ca e prea fidel, cred ca mai e cu gandul la altcineva si asta e problema care nu prea da sanse relatiei voastre.

[DESTIN] RALU 1977 RELATIA ACTUALA DE PRIETENIE CU S SE VA TRANSFORMA IN DRAGOSTE? - Nu, si ar fi bine sa mentineti relatia asa cum e, ca prieteni, pentru ca incercare de iubire ar putea strica lucrurile bune dintre voi.

[DESTIN] ROXANA 1989 CAND SI IN CE CONTEXT O SA CUNOSC BARBATUL CARE ESTE PT MINE, CARE SA MA IUBEASCA DIN TOT SUFLETUL SI EU LA FEL? - E posibil sa se intample in preajma varstei de 30 de ani. Ori tu vei fi intr-o calatorie, ori el, atunci cand va veti intalni, deci e posibil ca distanta sa se interpuna intre voi o vreme.

[DESTIN] S. BIANCA 1995 MA VOI CASATORI CU DRAGOS? - Culmea, daca va veti casatori, veti si divorta, sau - si mai si - veti divorta si apoi iar va veti impaca, de parca relatia voastra e cumva impartita in doua etape mari, diferite, despartite de un divort. S-ar putea sa nu fie o relatie chiar atat de fericita, gandeste-te bine.

[DESTIN] SIMONA 1970 RECENT DIVORTATA,SE VEDE LA ORIZONT ALTA RELATIE RECENT?STAU ACUM CU BAIATUL MEU CARE ARE 24 ANI - Vin si perioade de iubire, vin si perioade de singuratate, deci si asa si asa. Eventuala relatie care se apropie nu va fi prea fericita (posibil un barbat care nu e chiar disponibil), ci ar fi mai degraba un compromis, doar ca sa nu fii singura, dar trebuie sa iesi in lume sa cunosti oameni. De undeva se poate ivi si ceva bun.

[DESTIN] SUN 1983 CE MA ATEAPTA IN VIITOR IN PLAN SENTIMENTAL? - Sunt sanse sa incepi o relatie importanta in urmatorii 3 ani, care sa te faca fericita si cu care sa cladesti ceva solid si de durata, cu sansa de a intemeia o familie.

[DESTIN] TEO 1980 MA CASATORESC CU FG? MA MUT CU EL? - Ar fi bine sa te muti la el ca sa vezi cum e relatia voastra, traind zi de zi impreuna. S-ar putea sa  nu fie chiar asa cum ti se pare acum, plus ca el (poate si tu) are unele rezerve.

[DESTIN] TEO 1980 VOI FI FERICITA CU VIITORUL SOT SAU VOI DIVORA IAR? - Perioadele de fericire vor alterna cu cele de dezamagire, dar sunt sanse sa mergeti mai departe cu bine, impreuna, mai ales daca sa va naste si un copil!

[DESTIN] VERGI 1976 CE NOUTATI APAR IN ANUL 2016 DPV SENTIMENTAL? - Un fel de rascruce, ori o decizie, ori o despartire, deci vei sta in cumpana la un moment dat cu privire la un barbat. Sau poate inima si mintea nu vor reusi sa ajunga la o concluzie, ceea ce naste o zona destul de incerta.

[DESTIN] ZADELAF 1969 DE CE NATURA SUNT STARILE FIICEI MELE ARE VREO BOALA NEDEPISTATA SAU E DE ORDIN SUFLETESC? - E ceva emotional, asa e, un fel de blocaj, si-a peirdut increderea sau speranta, e destul de confuza. Vrea ceva dar nu gaseste, si e si intr-o perioada de transformare. Sa va schimba, devine alt fel de om in acest punct al vietii, de aici si starea de deruta. Nu e boala, e cautare de sine, si anul asta e inca unul dificil.

[DESTIN] ZDANIELA 1975 DE CE MARCICA IMI RESPINGE TOATE ACTIVITATILE SI SE POARTA URAT CU MINE? ARE LEGATURA CU DANA B SI LAVINIA SAU CU NICOLETA? - Poate avea legatura cu toate trei, exista o influenta rea de la ele si e foarte dezechilibrat. Nu prea incearca sa verifice singur, se ia dupa ce spun altii, si nu vrea sa gandeasca cu propria sa minte.

[DESTIN] ZDANIELAR 1975 ESTE MIHAI JUMATATEA MEA?VA FI CEVA INTRE NOI SAU VOM RAMANE DOAR COLEGI ? - Veti incerca ceva mai apropiat, dar nu cred ca va duce prea departe, de parca el ar fi implicat si in alta relatie sau cauta pe altcineva. Mai ai rabdare, e posibil sa se lege ceva, dar ramai totusi realista.

[DESTIN] ZORINA 1970 CE VIITOR ARE RELATIA CU I.C.? - Ricul sa se bage alta femeie intre voi, e cam mare, deci nu cred  ca e o relatie simpla, incat intr-o zi e posibil ca el sa nu mai insemne nimic, dorind altceva.

[DESTIN] INA 1981 NE STIM CAM DE 1 AN.EU IMI DORESC O RELATIE,INSA EL E NEHOTARAT.SE VA DECIDE PANA LA URMA?MA VA IUBI?VOM FI IMPREUNA? - El e inca legatd e cineva din trecut, de aceea e nehotarat, poate inca mai spera sa se intoarca la cineva din trecutul lui. Mi-e teama ca o sa tot amane decizia multa vreme, deci nu va fi prea hotarat nici anul asta, te cam duce cu vorba, desi simte ceva pentru tine, dar nici el nu stie ce.

[SFAT] ANONIM 19.01.1952 PRESTIGIU - Ciudat, vrei un sfat despre prestigiu, dar nu dai niciun nume in mesajul tau... Pentru a cunoaste prestigiul, in primul rand trebuie sa respecti tu pe altii. Indiferent ce persoane iti sunt superioare, trebuie sa le privesti cu admiratie sincera. Daca te simti vinovat, oricat de putin, fata de persoane care ar fi asteptat altceva de la tine, trebuie sa inveti sa iti ceri iertare si, la randul tau, sa ierti pe cei care au gresit vreodata fata de tine. Prestigiul tau depinde enorm de capacitatea de a ierta si de iubirea cu care privesti/tratezi oamenii. A avea prestigiu inseamna a castiga increderea, respectul si aprecierea oamenilor prin valoarea ta, dar nu le poti obtine daca tu nu faci acelasi lucru pentru altii. Respecta si tu mai mult, adrmira sincer pe ceilalti, ceea ce inseamna a ierta, a nu critica, a nu barfi, a lauda sincer, a urma exemple, a-ti face modele, chiar si la aceasta varsta, urmandu-le exemplul. Priveste pe cineva pe care il respecti si admiri sicner. Exista asa ceva in jurul tau? Daca nu, inseamna ca de aici incepe si drumul tau spre obtinerea prestigiului dorit. Admira tu primul si vei fi admirat! Respecta tu primul si vei fi respectat!   [www.acvaria.eu]

[SFAT] CRI23 F 23.09.1979 DESPRE GASIREA JUMATATII - Ai cumva tendinta de a vedea doar lipsurile, doar singuratatea, doar relatiile nereusite? Ei, nu asta e calea spre gasirea jumatatii, ci priveste in urma si vezi ca ai avut ocazii din belsug, ca ai iubit de multe ori, ca din toate ai mai invatat alte si alte lectii care, cumulate, vor crea terenul sigur pe care vei merge atunci cand omul potrivit va aparea in viata ta. Nu a aparut inca, dar asta nu trebuie sa te opreasca in a-l cauta, in a incerca si alte relatii, chiar si daca nu sunt perfecte. Iubeste, ori de cate ori ai ocazia, pentru ca inima e un motor care trebuie turat! Daca il tii inchis asteptand sa reporneasca la un moment dat, vei vedea ca inima ta nu e antrenata, ca atare ofera in continuare iubire, indragosteste-te des, luna de luna, zi de zi, iubeste imaginar, iubeste un un personajd e film, iubeste o melodie, iubeste orice iti face inima sa bata, pentru ca acesta e antrenamentul necesar pana la intalnirea jumatatii tale care va primi in dar o inima incalzita, nu una care a stat in pauza luni intregi. Inca ceva: ai grija la ce ajunge la urechile tale. De exemplu, atentie la ce cantece asculti! Nu asculta cantece triste, despre foste iubiri, despre amintiri, despre nostalgii, despre despartiri! NU, ceea ce asculti asta primesti, ca atare sfatul meu suplimentar e sa asculti doar ce te inalta, te motiveaza, te incarca de speranta si de iubire optimista!  [www.acvaria.eu]

[RELATII] ANDREEA 1990 F +1990 M - PRIETENI - Voi doi v-ati mai intalnit candva in lumea celtica. Intre voi au existat de familie, dar relatii tensionate, de natura politica, marcate de competitie, rivalitate, lupta pentru principii, probabil doua rude ce luptau pentru un titlu, un teritoriu, pentru putere. Unul din voi era o figura autoritara in societatea respectiva si voi doi va aflati in razboi de suprematie. V-ati razboit multa vreme ca sa demonstrati care e mai tare, care e mai puternic, si chiar daca ati mai incercat unele perioade de pace si intelegere, acestea se destramau repede. Drumurile vi s-au despartit la un moment dat, cand unul dintre voi (cel nascut acum pe 4.01) a incercat sa faca pace cu inamicul lui (cel nascut acum pe 1.02) si i s-a refuzat gestul de reconciliere. V-ati intalnit in aceasta viata sa renuntati la orgolii, sa renuntati la conflicte si competitii de orice fel, de aceea v-a fost dat sa fiti prieteni, sa va ajutati unul pe altul mai ales in momentele dificile, si sa luptati sa mentineti relatia pasnica si buna cat mai mult timp. E posibil sa fie o relatie de lunga durata in aceasta viata, dar care va trece si acum prin cateva momente critice.   [www.acvaria.eu]

[RELATII] ANDREEA 1990 F + 1989 M - PRIETENI - Tu erai, in alta viata, un copil orfan, poate nu singur pe lume ci alarturi de un frate, si iti cautai un drum pe aceasta lume. Debusolat, trist, deprimat, nu credeai ca mai exista vreo speranta pe lume, dar in timpul unei calatorii l-ai intalnit pe cel care era prietenul tau din aceasta viata (cel nascut in 1989) si care a jucat un rol major in a-ti arata o cale, in a te indruma. Pentru o vreme a jucat rolul de profesor pentru tine, de mentor, chiar un fel de tata, si drumul pe care ti l-a aratat a fost unul religios. Datorita lui ai descoperit preceptele biblice, probabil el ti-a ghidat pasii pe calea credintei, intr-o lume spirituala, ceea ce ti-a oferit tie, orfanului de atunci, un rost pe lume, schimband complet macazul vietii tale de pana atunci. In aceasta viata e posibil sa va fiti alaturi din nou in momente dificile, deci adevarata valoare a relatiei voastre se va vedea la greu, nu la bine. Cum el te-a scos dintr-o zona pesimista si fara speranta in alta viata, e posibil sa faci si tu ceva similar pentru el in aceasta viata, dandu-i putere intr-un moment critic marcant.   [www.acvaria.eu]

[RELATII] CAMELIA 1973 F + 1972 B - SOT-SOTIE - Voi doi aveti un trecut karmic frumos si bun, un fel de suflete pereche care se cauta dintr-o existenta in alta iar si iar. Nu proveniti de pe acest pamant, voi doi sunteti spirite nepamantene, tocmai de aceea e foarte posibil sa nici nu va adaptati usor vietii pe Pamant, sa nu va regasiti printre semenii vostri. Probabil e ceva neobisnuit in relatia voastra de acum, poate lumea nici nu va intelege bine relatia, tocmai pentru ca voi aveti o alta deschidere decat restul lumii. V-ati iubit mult in alte existente, ati calatorit in astral de mii de ori, ati meditat, ati studiat spiritualitatea, care poate ca va atrage si acum. V-ati regasit pentru a propaga iertarea, atat pentru a o arata unul fata de altul cat mai des, cat si pentru a-i invata pe altii importanta iertarii in orice plan al existentei. Posibil ca intr-una din vietile anterioare, viata unuia din voi sa fi fost curmata in mod abrupt si nedrept de interventia magiei negre, ceea ce v-a revoltat pe amandoi, doua spirite elevate, incat ati venit pe lume si pentru a lupta impotriva intervenitiilor negative si injuste ale altora in vietile voastre si ale celor dragi voua, incercand sa va folositi doar de instrumentele de lumina si iubire. Aveti o relatie speciala si cu ingerii.   [www.acvaria.eu]

[RELATII] FLORY 1975 F + 1965 M - COLEGI - In alta viata, voi doi erati tot femeie - barbat (poate invers decat acum) si v-a legat un angajament financiar. Unul din voi i-a promis celuilalt un ajutor in bani, un imprumut, poate si-a asumat un rol in intretinerea celuilalt din punct de vedere financiar, dar din pacate, juramantul a fost incalcat si s-a dovedit a fi doar o minciuna, o promisiune desarta. Cel "inselat" nu l-a putut ierta pe celalalt, s-a simtit ranit, iar la originea nerespectarii juramantului a fost patima celuilalt pentru bani, egoismul si lacomia, dorind sa tina banii doar pentru el. In aceasta viata, voi doi trebuie sa invatati lectia cumpatarii, si anume sa nu mai promiteti nimic daca nu suinteti convinsi ca pitei face ceea ce promiteti. Angajamentele voastre trebuie sa fie prudente, limitate, rezervate, mai bine nu va implicati decat sa nu puteti duce la indeplinire ceea ce asteapta celalalt. Tu, femeia din aceasta relatie acum, trebuie sa inveti sa te descurci singura, sa nu depinzi de celalalt, sa nu astepti ca celalalt sa preia pe umerii sai greutatile sau problemele tale, pentru ca nu te va putea ajuta.   [www.acvaria.eu]

[RELATII] MIHAELA-GABRIELA 1974 F + 1973 M IUBITI - Voi doi ati avut multe relatii in trecutul vostru karmic, v-ati intalnit de foarte multe ori, si de fiecare data a trebuit sa invaatatoi lectia iertarii. Iubitul tau de acum a fost, in alta viata, femeie, posibil o femeie cu deschidere spirituala, de genul unei calugarite, care a jucat un rol major la un moment dat in destinul tau, a celui care erai atunci. Erai debusolat, intr-un moment de rascruce, si nu aveai curaj sa faci niciun pas inainte. Te comportai de parca iti pierdusei toate sperantele, increderea, bucuria de a trai, erai haotic, usuratic, risipitor, ratacitor... Ea, femeia de atunci, iubitul tau de acum, a intervenit la timp, ridicandu-ti moralul, ajutandu-te sa-ti recapeti bucuria de viata si increderea in oameni, te-a ajutat sa crezi din nou intr-un viitor mai bun. Totusi, la gesturile sale de iubire, de devotament, de afectiune, tu nu ai avut o reactie prea buna, ai profitat de ajutorul celei care ti-a facut bine, dar ai disparut fara semne de recunostinta. In adancul sufletului, femeia nu te-a iertat, oricat ar fi dorit asta, ca atare v-ati regasit acum pentru a invata lectia iertarii, indiferent de relatia de acum. Iubire neconditonata si iertare neconditionata. [www.acvaria.eu]

[INGERI] ALEXANDRA 1988 CE AR FI BINE SA FAC CU RELATIA PREZENTA - Ingerii iti transmit astfel: continua pe calea pe care ai pornit, dar schimba polaritatea gandurilor tale, a asteptarilor tale, a viselor tale. Nu cumva ai renuntat sa mai speri? Sau nu cumva ai renuntat sa mai ceri? Un abandon cu tenta negativa nu e cea mai buna atitudine, ci continua sa spui DA acestei relatii. Ofera ce-ti cere acel om, dar cere si tu la randul tau, nu deveni doar o sursa continua de energie pentru el, fara ca el sa nu dea nimic in schimb. Relatia poate continua cat timp e alimentata din ambele directii in mod egal, ca atare, daca vezi ca de dincolo priza nu mai da curent, mai bine opresti si tu sursa de energie. Cere, adica discuta pe sleau cu omul iubit si vezi cu ce vine fiecare in acest schimb de energii, dar daca vreunul din voi doar primeste, atunci e clar ce trebuie facut: se opreste curentul!  [www.acvaria.eu]

[INGERI] BUBURUZA 1982 CUM AR FI BINE SA PROCEDEZ PENTRU A-I TRECE SUPARAREA,A-L FACE SA INTELEAGA ADEVARUL,A RELUA RELATIA CU EL? - Chiar si acest impas are rostul lui, pentru ca intr-o perioada de distantare, de suparare, cum ii zici tu, poti descoperi ce lipseste, dupa ce anume tanjesti cand esti departe de el, ce anume cere inima ta. Daca duci dorul unui anumit element din povestea voastra, inseamna ca acolo e hiba si trebuie reparata de urgenta. Cauta sa descoperi ce te facea fericita si ce il facea pe el fericit. Inseamna ca acela e punctul slab care se cere discutat, echilibrat, scos la lumina si reparat. Cauta sa descoperi ce iti aducea bucurie in relatia cu el si ofera-i tu lui mai intai acea bucurie, ca sa-si aduca aminte ce bine era cand acel ceva exista intre voi. Cred ca ati uitat amandoi sa va aduceti bucurie, deci relatia voastra s-a impovarat de griji, de frici, de un balast care a "imbolnavit" relatia. Relatia are nevoie de o doza mare de bucurie, caci daca nimic nu va mai bucura, inseamna ca asta a fost cam tot.   [www.acvaria.eu]

[INGERI] DANA 1981 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A PUTEA AVEA UN COPIL? - E o problema in relatia ta sentimentala. Daca e cineva alaturi de tine, ai impresia ca ceva lipseste, ai inima plina de frici si dubii, si un copil nu se poate concepe pe un teren instabil. Copilul care va veni pe lume are nevoie de securitate, de siguranta, de incredere, or tu ai impresia ca ceva te pandeste dupa colt, metaforic vorbind, adica esti impovarata de griji si temeri. Elibereaza-te de ele, inclusiv in relatia pe care o ai si de la care speri un copil, deci lasa-te purtata de destin spre momentul venirii pe lume a unui copil. Chiar daca ai tendinta sa spui ca ceva nu merge, ca viata ta nu e perfecta, ca nu primesti chiar ceea ce ai dori, nu te crampona de lipsuri sau imperfeciuni, trateaza-le ca pe ceva absolut firesc in viata oricui si vei trece peste ele. Lasa toate motivele de frica, pentru ca in spatele unor aspecte - care par grele, rele, urate, nedorite - se afla de fapt motivatia ta pentru a-ti atinge scopul. Copilul va aparea atunci cand vei trata cu detasare si calm toate provocarile vietii, fara sa le mai consideri dezastre sau ghinioane - considera ca sunt firesti, ca iti sunt folositoare, ca dincolo de ele e de fapt vremea buna. [www.acvaria.eu]

[INGERI] GALORIA 1968 CE SA FAC CA SA SE REZOLVE PROBLEMELE MELE? - Tu ai uitat de tine! De aceea nu mai iesi din probleme. deci adu-ti aminte de inima ta, de linistea ta, de nevoile si dorintele tale, pentru ca esti prea atasata si impovarata de griji. Atatea lucruri frumoase trec pe langa tine fara sa ti le oferi, spunand ca nu ti le permiti sau ca nu le meriti. Dar unele sunt pe gratis, iar inima ta chiar are nevoie de putina relaxare, de un cadou, de un bonus, de o recompensa. Ingerii iti spun sa te relaxezi un pic, sa iti oferi ceva drag inimii, indiferent ce ar i0nsemna asta: o vacanta la mare, o ciocolata, o seara la teatru, un curs de dezvoltare personala, o cobferinta esoiterica, un pelerinaj pe la manastiri... orice consideri ca te poate rupe de probleme pentru cateva zile/ore. Esti prea adanc infipta si impotmolita in probleme si astepti un miracol care sa te scoata de acolo, dar miracolul e in inima ta care cere - striga chiar - putina atentie. Cauta ceea ce te rasplateste pe tine si rasfata-te! Accepta aceasta calarorie fara tinta unde te duce inima ta, pentru ca ai neaparat nevoie de un dar pentru tine.   [www.acvaria.eu]

[INGERI] GEORGETA 1967 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A AVEA O RELATIE BUNA CU FIICA MEA IULIA IRINA? - Pe undeva e un dezechilibru: una din voi da mai mult si cealalta primeste fara sa mai ofere inapoi, sau una din voi cere mai mult (prea mult?) si cealalta nu poate oferi acel lucru la nivelul sperat. Acolo e hiba. Daca simti ca tu oferi prea mult (nu material!) iar ea nu pretuieste, nu te ingrijora, va veni ziua cand si ea va trebui sa ofere si va simti ce inseamna sa fie mama si atunci isi va da seama ca fiecare culege ceea ce sadeste. Daca tu esti sigura ca ingrijesti recolta asa cum se cuvine, stai linistita, pentru ca relatia va evolua spre bine. Dar daca tu insati te simti responsabila de ceva ce lipseste din relatia voastra, incepe de pe acum sa investesti, avand rabdare. Unele roade nu apar peste noapte. Cheama cu inima deschisa ceea ce vrei sa devina relatia voastra,, dar tine cont si de ceea ce poate oferi fiica ta, ca nu cumva sa ridici prea mult stacheta, ca nu cumva sa ceri de la ea imposibilul. Fiti amandoua sincere: cat ofera si cat primeste fiecare - cat poate da si cat poate primi fiecare?   [www.acvaria.eu]

[INGERI] MARIUS ALIN 1990 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A MA PUTEA VINDECA DE ACESTE PROBLEME DIGESTIVE? - Spune DA mai des! Ingerii transmit ca ai atitudini negative de multe ori, renunti, refuzi, te inchizi in tine, ceea ce nu permite energiei divine sa iti umple corpul si sa dea afara ceea ce nu iti face bine. Esti plin de toxine acumulate de-a lungul timpului, care iti incarca acum sistemul digestiv. Le tii in tine: regrete, frici, amintiri, resentimente, atatea energii care nu iti priesc si nu te poti relaxa din cauza lor. Fa o cura de dezintoxicare, atat una fizica, folosind ceaiuri de exemplu, cat si una spirituala, dand afara ceea ce nu iti face bine. Incepe sa spui DA, in sensul ca trebuie sa inlocuiesti orice termen negativ cu unul pozitiv. Evita cuvintele cu tenta negativa gen "sarac", "singur", "nu am nimic", nu am aia sau cealalta", "nu stiu...", "nu pot...". etc si destinde-te mai mult, la propriu si la figurat. Fa un gest foarte simplu: intinde-te. Da, intinde-te cat mai des. E un gest simbolic ce arata ca esti deschis, lasi garda jos, te eliberezi de poveri. Fa acest gest cat mai des, incarca-l de sensuri, fa-l ca un salut in fata vietii, acceptand ce are mai bun pentru tine. E un accept, o declaratie de incredere! [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] MARIUS ALIN 1990 CARE ESTE CAUZA PROBLEMELOR DIGESTIVE MAJORE DIN ULTIMA PERIOADA? - Pentru ca ai trimis aceasta intrebare la rubrica VIATA ANTERIOARA, explorez acum cauzele karmice ale problemelor tale digestive. In alta viata ai suferit mult de foame, ceea ce a inoculat in tine o frica permanenta de a nu pierde ce ai, ceea ce iti inspira tie confort si securitate. Ai tendinta de a trata ca pe "mancare" tot ceea ce-ti apartine, inclusiv relatiile pe care le ai cu unii. Analizeaza un pic ultima perioada si vezi pe cine ai tratat ca si cum il poti "devora", "folosi", "consuma", pe cine ai tratat ca si cum ar fi sursa securitatii tale materiale, pentru ca problemele digestive provin din felul cum ai folosit resursele oferite de acesta. Ai abuzat de ele, le-ai luat cu forta, te-ai folosit de ele in mod egoist, ca sa iti asiguri tie nevoile. Incearca sa scapi de frica permanenta ca vei ramane fara ceea ce apreciezi mai mult, si trateaza-i pe oameni egal, iubindu-i neconditionat,. nu pentru ceea ce iti ofera ei concret. Da tu de "mancare" altora, metaforic vorbind, fie ca sunt oameni, fie ca sunt animale, fie ca e sufletul tau. Si, pentru cauzele medicale ale bolii, schimba medicul, du-te si la altcineva.  [www.acvaria.eu]

[KARMA] GABRIELA 01.11.1968 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2011 - urmatoarea va fi - 2029-2030. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2031. In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul OCTOMBRIE 2015 - NOIEMBRIE 2017 - Nodul Nord traverseaza lent casa VIII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.  3. INDEMNUL PERIOADEI: intelege-te pe tine insuti, acorda mai mare atentie lucrurilor ascunse, incearca sa pastrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentreaza-te asupra laturii psihice a vietii, canalizeaza sexualitatea intr-o directie constructiva, reformuleaza-ti viata in profunzime, transforma-te intr-un om mai bun, fii pregatit de orice!  Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] LILI 05.02.1978 - Imagineaza-ti viata ta ca un cos plin cu fructe, ca pe un cos al abundentei. Ai venit pe lume mai intai sa aduni acest cos - sa culegi roadele recoltei tale - si apoi sa imparti acest cos la altii. Nu inseamna averi, nu inseamna bani sau bunuri, ci inseamna o abundenta de fapte si calitati, de ganduri si emotii minunate din care sa-i hranesti pe altii. Tu poti fi un far pentru altii, mai ales pentru cei rataciti, cei aflati la rascruce de drumuri, cei care vor o schimbare si nu au curaj sa o faca. Tu ii poti lumina, le poti da incredere, le poti arata o cale sau un regugiu, ca atare, daca vreodata ai oferit ceva din cosul tau de experiente, inseamna ca ti-ai implinit cu succes menirea. Aduna mai departe, dezvolta-te mai departe, creste mai departe recolta care se alfla inca "pe camp" - metaforic vorbind - atrage abundenta de energii pozitive in cosul tau, si apoi pe masura ce aduni, incepe sa dai altora din roadele tale. Ai multe de oferit, poate si prin naura meseriei, sau, daca nu esti multumita de cariera ta, e foarte posibil sa o schimbi la un moment dat pentru a avea ocazia sa luminezi minti si inimi prin ceea ce faci.   [www.acvaria.eu]

[CUPLU] ANDREEA  23.07.1991 EA + 24.06.1988 EL
EA - LEU, Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL (CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
EL - RAC, Junon in GEMENI, DRAGON DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)

Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: LEU + RAC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + DRAGON - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL - PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 53% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip RAC Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] ARONIA 11.07.1969 EA + 23.04.1956 EL
EA - RAC, Junon in CAPRICORN, COCOS DE PAMANT (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - TAUR, Junon in CAPRICORN, MAIMUTA DE METAL (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi
: ZODIACUL CHINEZESC
si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC + TAUR - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS + MAIMUTA - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: PAMANT - METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA = 73% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CALCUL] ALINA 22.12.1970 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] B. ANDREEA 14:12:1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] BEATRICE 31.12.1973 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] DANIELA RODICA 22.07.1975 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] DRAGOS 10.06.1968  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] IVONA 26.05.1993- AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] LUIZA 12.10.1988 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] RAOUL 12.02.1972 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] RAZVAN 21.12.1994 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] RUXANDRA YVONNE 30.01.1991  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[SCHIMBARI] CRISTINA 17.03.1970 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 1. IN 2016-2017 - NEPTUN CONJUNCT NODUL NORD NATAL - (elementul astral care se ocupă de soartă, de rostul dv. pe lume, de sensul vieţii, de lecţiile majore de viaţă, de capacitatea de a evolua, de imperativele destinului dv., de ce aveţi de făcut în această viaţă)  (2016) - aspect unic in viata - Se nasc idei, idealuri, sensuri, vise, iluzii noi în viaţa dv., dar unele pot fi periculoase, dovedindu-se a fi simple himere care v-ar putea îndrepta în sensuri fără concretizare. Fiţi extrem de atent ce decizii luaţi în această perioadă, deoarece există riscul unor alegeri subiective, a unor vise prea mari sau poate chiar imposibile. Totuşi, este momentul trezirii conştiinţei dv. interioare, descoperind că viaţa dv. poate merge şi în alte direcţii decât înainte, spre o dimensiune mult mai subtilă. O trezire spirituală, culturală, afectivă este foarte posibilă acum. Descoperiţi religia, credinţa, cultura, arta sau tot ce ţine de suflet şi spirit ca fiind demne de studiat şi aprofundat, printre ele ascunzându-se poate chiar o vocaţie de viaţă. Indiferent la ce moment al vieţii vine acest eveniment astrologic, el vă poate deschide – lent, blând – perspective noi către care puteţi purcede. Visaţi să vă schimbaţi viaţa. 2. IN AUGUST 2016 - JUPITER CONJUNCT PLUTO NATAL - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - aduce o schimbare de proporţii în viaţa dv. O problemă mai veche – o criză, un blocaj, o suferinţă, o boală – cunoaşte acum o ameliorare simţitoare, reuşind să găsiţi soluţia de a depăşi handicapul conferit de Pluto pe parcursul mai multor ani. Din când în când, vi se oferă şansa de a depăşi un blocaj major, ca atare acum este momentul ideal de a elimina ghinionul care v-a marcat câţiva ani de zile. Poate fi o răsturnare dificilă de situaţie, dar necesară pentru a vă îmbunătăţi viaţa. S-ar putea spune că vi se oferă şansa de a vă achita o nouă datorie karmică, de a vă purifica de blocajele care vă mai ţineau pe loc în unele situaţii. Puteţi primi o lecţie majoră de viaţă, prin care vă veţi elibera de o pată neagră a trecutului. Această conjuncţie generează schimbări profunde în viaţa dv. Puteţi începe cu o schimbare de look, de comportament, de optică, de mentalitate, de atitudine în faţa propriei vieţi, pentru a da un nou impuls propriei existenţe. Puteţi da piept cu o criză de ideal sau cu o lecţie de viaţă prin care învăţaţi ceva nou, obligatoriu pentru a trece la nivelul următor de evoluţie. Este un moment important, pentru că - odată la 12 ani - treceţi printr-o criză de personalitate prin care descoperiţi alte valenţe ale propriei dv. individualităţi: talente noi, idei noi, idealuri noi. Poate fi ca un robinet care se deschide după ce ani de zile nu a funcţionat.  Este un moment bun pentru echilibrări karmice majore – plata unor datorii karmice din altă viaţă – pentru sex, pentru eliberare de fobii, manii, complexe, temeri profunde, vicii periculoase, pentru scoaterea la iveală a unor secrete profunde, pentru acceptarea unor noi responsabilităţi, pentru analize asupra propriei vieţi, pentru eliberarea de blocaje şi ghinion, pentru redescoperire de sine şi mari transformări asupra propriei fiinţe, pentru descoperirea unor valori ascunse, pentru punerea in valoare a unui potenţial insuficient descoperit până acum. Totuşi, există şi riscul unor excese sexuale, a creşterii spiritului justiţiar până al răzbunare şi tiranie, a unor evenimente de destin reformatoare. [www.acvaria.eu]

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®