ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA:
Astrograma natala * Compatibilitate astrologica * Evenimente astrale majore * Tarot * Interpretarea viselor * Karma si vieti anterioare
 

 

ARHIVA LUNII DECEMBRIE 2016
Ultima actualizare a acestei pagini: 26 ianuarie 2017 10:27

Recomandare:
Pentru a se incarca si ultimele actualizari,
dati Refresh/Reload acestei pagini!

P
entru a fi la curent cu ritmul in care sunt publicate raspunsurile in ARHIVA, urmariti intervalele indicate in sectiunea NOUTATI IN ACVARIA de pe laterala stanga de culoare albastra a siteului acvaria.com sau urmariti anunturile noastre pe FACEBOOK.

Mai jos gasiti raspunsuri astfel:
ASPECTUL ANULUI - 1-31 DEC. 2016
ASTRO-CALCUL - 1-31 DEC. 2016
CICLURI PLANETARE - 1-31 DEC. 2016
CUPLUL, PE SCURT - 1-31 DEC. 2016
CURIERUL DESTINULUI - 1-31 DEC. 2016
MARILE HOPURI - 1-31 DEC. 2016
MARILE SCHIMBARI - 1-31 DEC. 2016
MESAJE ANGELICE - 1-31 DEC. 2016
MISIUNEA PERSONALA -
1-31 DEC. 2016
MISTERELE NOPTII
- 1-31 DEC. 2016
PERIOADE KARMICE - 1-31 DEC. 2016
RELATII KARMICE - 1-31 DEC. 2016
UN SFAT PRIETENESC - 1-31 DEC. 2016
VIATA ANTERIOARA -
1-31 DEC. 2016

In aceasta pagina sunt publicate raspunsurile serviciilor SMS oferite de www.acvaria.eu Parcurgeti pagina in jos si cautati raspunsul dupa numele/pseudonimul folosit. Daca nu ati indicat niciun nume, cautati si mesajele care apar cu ANONIM. Daca nu gasiti raspunsul, cititi REGULAMENTUL acestui serviciu pentru lamuriri suplimentare.

GLOSAR DE TERMENI: In raspunsurile Acvariei veti gasi adeseori termeni ca: viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice, suflet-pereche, compatibilitate. Cititi mai intai articolele asociate acestor termeni, pentru a intelege la ce se refera!

ACVARIA.EU

 

MAGAZIN KRISTALE.RO

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS | ARHIVA | Luna DECEMBRIE 2016

Avem 14 rubrici ASTRO-SMS:
[DESTIN]
[CALCUL] [CUPLU] [ASPECT] [KARMA] [CICLURI] [HOP] [SCHIMBARI] [SFAT] [INGERI] [VIATA ANTERIOARA] [RELATII] [MISIUNE] [VIS]

---Aici se incheie arhiva lunii DECEMBRIE 2016 ---

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-31 DECEMBRIE 2016
(Curierul destinului/DESTIN)

[DESTIN] ABC 1991 IN CE LUNA A ANULUI 2017 VOI REUSI SA MA ANGAJEZ? IN CE IMPREJURARI VA APAREA OFERTA? - Din martie pana in septembrie sansele sunt cele mai mari si vestea poate veni prin intermediul unei rude, a unei prietene.

[DESTIN] ALESIA 1969 VA PLECA FIUL MEU ALEX LA STUDII �N - Va fi de succes, dar cu niste hopuri sau intarzieri, poate nu chiar conform planurilor de acum.

[DESTIN] ALEX 1988 AM PRIMIT CEA MAI PROASTA VESTE POSIBILA.AVEAM UN SPATIU INCHIRIAT(MINI MARKET) SI AM FOST DAT AFARA CA SA FACA FARMACIE. ESTE UN - Si totusi nu inteleg care e intrebarea... Tot ce pot spune e ca tot raul e spre bine, deci in spatele unei vesti proaste sigur se afla o rezolvare benefica, prin care totul se va aseza la locul potrivit. Dar cu rabdare si ceva stres, asa e!

[DESTIN] ALI 1969 SE INTREVEDE POSIBILITATEA DE A AVEA UN PARTENER, CASATORIE? - Doua sunt sansele de casatorie majore in viata ta, daca deja au trecut, inseamna ca asta a cam fost totul. Dar totusi exista o sansa in viitor, totul e ca tu s-o accepti, sa nu ti se para imposibila, nedemna, nepotrivita. Pana in 2021 sanse inca se mentin!

[DESTIN] ANAMARIA 1982 SORIN C MA VA IERTA VREODATA? ACUM CA DESTINUL NE A INDEPARTAT, TOT CE MI DORESC E SA NU MA MAI URASCA - Suparat si dezamaghit da, este, dar nu e vorba de ura. O sa-i treaca, va uita si va ierta, dar momentan e inca suparat.

[DESTIN] ANDREEA 1990 DUCE RELATIA MEA ACTUALA SPRE CASATORIE? - Sansele sunt cam mici, mai e mult pana acolo, mai sunt probe de trecut si lectii de invatat, deci nu e decisa directia. Mergi mai departe, cladeste cu rabdare, nu te grabi si nu te gandi neaparat ce te asteapta la capat.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 CUM ARATA SI CE PERSONALITATE ARE VIITORUL MEU SOT?CUM IL VOI RECUNOASTE? - Are peste 40 de ani, posibil zodie de aer, un tip inteligent, preocupat de bani si cariera, poate nu foarte sanatos fizic, un tip cam comod totusi, dar un perfectionist, vrea mai mult si mai bine, mereu.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 DE CE CLAUDIU SE ARATA FOARTE TANTOS FATA DE MINE IN LOC SA-MI ARATE RECUNOSTINTA SI RESPECT? - Pentru ca nu stie sa arate, si aceea e masca pe care o pune el pe figura atunci cand se simte neinsemnat si neputincios, culmea. Deci cu cat e mai mic fata de cineva, cu atat o face pe cocosul. Orgoliu masculin.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 DE CE SI-A PIERDUT MIHAI INTERESUL FATA DE MINE,CE NU I-A PLACUT LA MINE? - Pentru ca e in cautarea unei anumite femei, una frumoasa, de succes, poate si cu bani, deci cauta o femeie care sa ii ofere lui tot ce isi doreste, tot ce viseaza de la o iubire. Ceva din toate acestea nu a vazut la tine ci a vazut la altcineva.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 DE CE VIORICA MI-A SPUS DE FAPTA URATA A LUI CLAUDIU SI A MIHAELEI PENTRU CA DUPA ACEEA SA SE DEA DE PARTEA LOR SI SA - Din pacate e o persoana cu mutle fete, ipocrita, mincinoasa, si asa cum ii denigreaza pe ei, la fel face si cu tine, deci ai grija, nu o lasa in viata ta, nu iti face bine!

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 DE CE VIORICA NU INTELEGE SA MA LASE IN PACE SI IMI FACE ATATA CIRC CU CLAUDIU? - Pentru ca e o femeie care sufera, probabil undeva la originea problemelor din relatia cu ea sa fie unele chestiuni sentimentale, ori fata de tine, ori fata de el si asta e forma ei de a se razbuna. E o fire patimasa.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 ESTE ADEVARAT CA CLAUDIU MI-A OMORAT CATELUSA,ASA CUM L-A TRADAT VIORICA? - Nu, cred ca ea minte. Nu cred ca a facut asta.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 MIHAI ESTE DOAR CEVA TRECATOR IN VIATA MEA? - Nu chiar, relatia voastra cere timp si rabdare si se poate cizela in timp, ca atare, daca amandoi depuneti eforturi, relatia poate fi uand e durata, chair de destin.

[DESTIN] ANNEMARIE 1975 VOI SCAPA DE VIORICA,MIHAELA SI CLAUDIU PANA LA URMA? VOI PLECA EU SAU VOR PLECA EI IN ALTA PARTE? - Lucrurile se vor linisti, ori chiar in relatia ta cu ei, ajungand la o binefacatoare impacare si stare de liniste, ori ei vor pleca in alta parte. Deci se instaleaza calmul peste voi.

[DESTIN] CARMEN  1979. CUM VA MERGE CARIERA MEA LA ANUL? - E un an decisiv, deloc usor, dar care poate veni cu un moment major de care depinde cariera ta pe mai departe. E tensiune in jur, ceva nu te multumeste, pare doar o rutina plina de stres, dar e posibil sa iei o decizie prin care te arati dispusa sa schimbi ceva, chiar daca efectele nu se vor arata foarte repede. De fapt, poate inca din 2016 ai laut deja o decizie, si acum esti pregatita s-o pui in practica, lasand in urma ceea ce te nemultumea.

[DESTIN] CRISTINA 1977.VOI MAI AVEA INCA UN COPIL? - Daca ai deja un baiat, e foarte posibil sa ramana doar el, daca nu ai baiat, sunt sdanse sa apara unul in viitor.

[DESTIN] DEA 1982 C�ND VOI FI CU BARBATULUI CARE �MI ESTE DESTINAT? - Se poate undeva in urmatorii 5 ani. Nu e exclus sa il cunosti deja, chiar daca nu e neaparat alaturi de tine acum, dar pana acolo mai ai ceva de invatat despre relatii, de trecut prin cateva probe de maturizare.

[DESTIN] DIA 1980 CUM VA FI ANUL 2017 DPDV PROFESIONAL SI SENTIMENTAL - Un an mai bun profesional decat sentimental. In cariera vei munci mult, dar vei ajunge, incet dar sigur, la rezultate demne de mandrie si lauda. In iubire insa parca stai pe loc, nu prea inaintezi, si lucrurile raman cumva blocate intr-o stare de lucruri cu care erai deja obisnuita,. pioate nu una tocmai buna.

[DESTIN] ELENA 77. CE IMI VA ADUCE 2017 PE PLAN SENTIMENTAL? - E un an cu suisuri si coborasuri, vor fi si momente bune, dar si situatii la care trebuie sa depui niste eforturi pentru a le repara sau echilibra. Ar trebui sa existe iubirea in preajma, in 2017, dar poate nu e cea mai sigura si serioasa relatie la care sperai. Ceva oscilant, ba e, ba nu mai e, dar va fi nevoie de mult optimism, de gandire pozitiva si de multa comunicare.

[DESTIN] ELENA 77 LUCREZ DE 11 ANI LA O SCOALA PARTICULARA PE LANGA CEA DE STAT. CAT TIMP VOI LUCRA LA ACEASTA PARTICULARA? - Cat timp vei fi platita bine acolo, at timp vei putea face fata acestui program si cat timp vei fi apreciata corect acolo. Mai sunt sanse sa continui multi ani de aum incolo.

[DESTIN] FLORENTIN 1986 - Nu ai specificat nicio intrebare! Ce raspuns sa ofer in acest caz?

[DESTIN] FLORINA 1980 CAND SI UNDE IMI INTALNESC SOTUL? - Nu se va lega ceva din prima, in sensul ca abia la o a doua intalnire/incercare se va lega ceva intre voi, prima oara ori nu va vetir emarca sau place unul pe altul, ori nu vor fi itnrunite toate codntiile uneir elatii. Posibil sa va cunoasteti in casa unor amici, la o iesire in aer liber, la o petrecere, intr-o vizita, la un eveniment de familie etc, deci prin intermediul unor prieteni familisti.

[DESTIN] FLORINA 1980 CATEVA DETALII DESPRE CEL URSIT SI DACA INTRE NOI VA FI IUBIREA FRUMOASA CE O DORESC? - Nu iubirea va prima intre voi, ci o foarte buna prietenie, comunicare, camaraderie, colegialitate. Va veti simti bine impreuna si asta va conta cel mai mult. Cam de aceeasi varsta, maxim 4 ani diferenta intre voi, un tip dinamic, agitat, ocupat, poate zodie de aer.

[DESTIN] FLORINA 1980 CE ADUCE VIITORUL IN RELATIA CU PRIETENA M. SI CE ATITUDINE SA ADOPT PT O PRIETENIE ARMONIOASA? - De egalitate, de sustinere reciproca. Asa cum ai vrea tu sa te trateze, la fel s-o tratezi si tu pe ea, deci lasa deoaprte critici, judecati, vorbe, orgolii, de orice natura, si incearca sa o privesti ca pe jumatatea ta, ca pe egala ta, ca pe o eprsoana care iti seamana intru totul.

[DESTIN] FLORINA 1980 CE SENTIMENTE ARE F. FATA DE MINE SI CE NE REZERVA VIITORUL? - Nu prea pare sa scrie viitor pe relatia aceasta, ci mai degraba trecut, parca ce era sa se intample in aceasta relatie tine deja de amintiri, de trecut, nu de ce va fi. Nu pare sa existe sentimente aici, e vreunul din voi implicat in alta relatie?Cam apare o a treia persoana intre voi.

[DESTIN] FLORINA 1980 DACA IMI SCHIMB SERVICIUL IN 2017 MI AS INTALNI MAI USOR JUMATATEA IN ACEST MEDIU NOU? VOI AVEA PROPUNERI IN ACEST SENS - Sigur, alt mediu si alte eprsoane gebnereaza sanse mai mari de a cunoaste si iubirea. Dar NUMAI daca schuimbi jobul,a sa cum ai spus.

[DESTIN] GIURESCU VIOREL 1973 C�ND �MI VOI GASI JUMATATEA? - In urmatorii 2 - maxim 4 - ani sansele sunt cele mai mari, dar nu cred ca va fi chiar prima sansa care se va ivi, ci abia cea de a dous.

[DESTIN] IONELA 1973, ARE VREUN VIITOR RELATIA MEA CU DAN, MA IUBESTE? - Sansele sunt foarte mici, chair daca lucrurile merg bine acum, anul acesta e posibil sa treceti printr-un moment riscant de care depinde apoi viitorul relatiei. Riscul de a se termina anul acesta e cam mare...

[DESTIN] IREN 1967 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA - Cred ca incepand cu anul acesta si pana in 202, sansele sunt cele mai mari de a-l intalni dar vor fi si momente de singuratate si tristete pana la el.

[DESTIN] IRINA R. 1977 DACA MA APUC DE O PROFESIE NOUA, MAKE UP, COSMETICIANA SAU MANICHIURISTA VOI AVEA SUCCES MARE, RESPECTIV VOI LUCRA IN DOMENIU - Cel mai probabil nu inca, pentru ca ai nevoie de perfectionare. Daca ai ambitia de a-ti desavarsi munca, atunci da, vei lucra si vei avea succes, dar e nevoie de munca si studiu aprofundat.

[DESTIN] JULIETA 1976 CUM SA PROCEDEZ CA C SA IMI RASPUNDA LA SENTIMENTE? IMI VOI REFACE VIATA ALATURI DE EL? MULTUMESC MULT. - Sa gandesti pozitiv, sa te bucuri de viata, sa il atragi in putina "joaca", sa va simtiti bine, deci fara a vorbi atat de serios despre ce vrei de la viitor. Dar nici sa privesti doar la suferintele din trecur, ca atare incearca sa vezi partea buna a lucrurilor, lasa suferintele deoparte. Amandoi aveti nevoie de o eliberare, nu de a trai in continuare in suferinta.

[DESTIN] JULIETA 1976 ESTE C PERSOANA CU CARE VOI FI FERICITA? SUNT DIVORTATA SI AM SUFERIT MULT, LA FEL SI C A SUFERIT SI ESTE SI EL DIVORTA - Fericire e cam mult spus, dar e o sansa de a nu fi singur, deci nu as spune ca e cea mai buna varianta, dar pentru amandoi e o sansa de a va reface viata amandoi de a schimba ceva in destin.

[DESTIN] LARISA 1975 FOSTUL MEU PRIETEN P E FERICIT IN CASNICIA LUI SAU MA REGRETA, ERA FERICIT CU MINE? - E fericit, de dedicat casnicie sale, daca are si copii, atunci cu atat mai implicat este.

[DESTIN] LAV 1982 SA MA ASTEPT LA MULTE BARFE LA ADRESA MEA DIN PARTEA LUI LP? - Din pacate da, spune multe lucruri rele, desi aparent da impresia ca ar avea intentii amicale, dar nu e chiar asa, tine departe aceasta persoana, influenta sa e nefasta.

[DESTIN] LELA 1986 CUM IMI VA MERGE CU SERVICIUL IN 2017 SI DC VOI AVEA SCHIMBARI CARE SA MA AFECTEZE LA JOB - Bun, stabil, inaintezi lent si sigur spre ceea ce te reperezinta, deci poate fi un an cu roade palpabile, cu siguranta la serviciu, cu bucurie de a merge la lucru. Nu e an de schimbari, ci mai degraba de consolidare, de stabilizate, de asezare pe teren mai sigu.

[DESTIN] LELA 1986 CUM VA FI IN GENERAL ANUL 2017 PT MINE, VOI AVEA PROBLEME GRAVE SAU ..? - Si sus si jos, dar orice hop are rezolvare cu calm si maturitate. Dar in general e un an bun, in care se rezolva multe aspecte pana acum neclare, si in care viata de cuplu sid e afmilioe are cel mai mult de castigat.

[DESTIN] LELA 1986  MA MARIT IN IUNIE 2017, VA IESI BINE EVENIMENTUL SAU SE INTREVAD PROBLEME? VOI AVEA NOROC IN CASNICIE? - Vor mai fi si momente de suparare la nunta, unele motive de suspiciune, uns  ntiment ca cineva nu ar fi foarte cinstit sau serios, ori intre familii, opri legat de organizatorii nuntii.

[DESTIN] LOREDANA 1979 ARE ALEX PE ALTCINEVA? - Cel mai probabul nu, parca ar fi foarte ocupar ca sa aiba timp de iubire. Dar sunt femei in preajma pe care le considera prietene.

[DESTIN] LOREDANA 1979 ARE DE GAND ALEX SA MA CAUTE SA NE IMPACAM? - Desi poate ca ar dori, ceva il opreste, de parca nu i-a trecut ceva din ce a fost intre voi si pe care nu o poate ierta/uita.

[DESTIN] LOREDANA 1979 CAND VOI INTALNI PE CEL SORTIT MIE?IL CUNOSC? - Sansele sa il cunosti sunt mari, cam de 60%, dar e posibil ca pana va fi efectiv langa tine amandoi sa treceti prin cateva probe de icnercare, prin care sa demonstrati ca puteti fi alaturi la bine si mai ales la greu.

[DESTIN] LOREDANA 1979 CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE CEL CARE MI-E DESTINAT? - E un barbat realizat pe multe planuri, si va fi ca o raza a de lumina in viata ta, are casa, are bani, are succes, deci vei avea motive de fericire. Din multe puncte de vedere, e chiar asa cum il visezi.

[DESTIN] LOREDANA 1979 CE SIMTE ALEXANDROS PENTRU MINE?MA MAI IUBESTE? - S-a cam indepartat de tine, nu mai e chiar ce a fost candva, de parca unul din voi e ranit, e suparat pe celalalt, de

[DESTIN] LOREDANA 1979 CUM ARATA CEL CU CARE MA VOI MARITA?CATEVA DETALII DACA SE POATE (VARSTA,PROFESIE,ETC) - Posibil sa fie divortat, nascut in jur de 1973, probabil poarta mustata, e brunet, posibil Balanta sau Sagetator, poate lucreaza intr-un domeniu legat de justitie, legi, autoritate.

[DESTIN] LOREDANA 1979 ESTE ALEXANDROS CEL SORTIT MIE? - Voi doi mai aveti ceva de reglat sau invatat impreuna, deci raspunsul la aceasta intrebare vine DUPA ce voi doi veti mai sterge din datoriile din alta viata. Momentan e sortit doar ca persoana alaturi de care ai ceva de invatat, nu neaparat ca si sot.

[DESTIN] LOREDANA 1979 II ESTE DOR DE MINE LUI ALEX?IMI SIMTE LIPSA? - Da, sunt momente cand isi aduce aminte de tot ce a fost frumos, doar ca el e ceva mai detasat.

[DESTIN] LOREDANA 1979 MA MAI IMPAC CU ALEX? - Sansele sunt mari, daca nu anul acesta, se poate si in 2018! Cauta cai de a-l recuceri!

[DESTIN] LOREDANA 1979 MA MARIT CU ALEXANDROS? - Ar fi mari sanse daca e intr-adevar o relatie reala intre voi, daca nu e doar un vis sau o iluzie!

[DESTIN] M COSTEL 1989 CAND VOI AVEA PARTE DE O RELATIE ADEVARATA. MULTUMESC FRUMOS. - Nu e dep[arte acel moment, crede cu tarie in ceea ce va urma pentru ca sunt mari sanse ca in maxim 12 luni de acum incolo sa apara o persoana care sa merite dragostea ta. Dar nu vine pe tava, ti se vor cere niste eforturi, pentru ca sunt si niste hopuri de trecut.

[DESTIN] MADALINA 1991 CE SIMTE G PENTRU MINE? SE VA INTOARCE LA MINE?  - Desi sentimente par sa existe inca, ele nu mai sunt asa cum erau candva incat nu cred ca mai exista o etapa inr elatia voastra. S-a cam terminat, dar nu te poti detasa inca, pardca simti ca nu ai spus ceva sau el nu a spus ceva si esti inca macinata de acel gand.

[DESTIN] MADALINA 1971 CAND IMI VOI INTALNI JUMATATEA? - Posibil sa il cunosti deja, dar cel mai probabil abia anul acesta sau anul viitor vei avea si convingerea ca e jumatatea ta.

[DESTIN] MADALINA 1971 DE REVELION IN 2010 AM CUNOSCUT PE NET UN BARBAT A. NE FACEM PLANURI DE VIITOR, DAR.. DOAR VORBE PAN - Pentru ca el nu poate sa-si asume mai mult, incat e foarte posibil sa mai ai inca de asteotat cativa... ani! Nu cred ca el si-a rezolvat toate treburile din viata lui pentru a putea face acest pas. Totusi, felul in care evolueaza relatia voastra in 2017 e decisiv pentru viitorul vostru, deci totuld epinde de cum merge anul acesta!

[DESTIN] MADALINA 1971 CAND MA VOI RECASATORI? - Urmatorii 3 ani pot aduce sanse bune in acest sens, dar ti se va cere efort si rabdare sa dezvolti relatia care va duce la casatorie.

[DESTIN] MADALINA 1989 CE IMI PUTETI SPUNE DESPRE JUMATATEA MEA? - Poate avea peste 30 de ani, probabil e stabilit in alta localitate sau tara, de aceea nici relatia cu el nu va merge usor, ci ti se vor cere niste sacrificii pentru a o dezvolta.

[DESTIN] MADALINA 1989 EXISTA POSIBILITATEA SA DEZVOLT O RELATIE DE IUBIRE CU DANIEL, ANUL VIITOR CAND NE VOM VEDEA DIN NOU? - Daca va vetio vedea din nou si daca relatia pana acum a fost alimentata, da, sunt sanse sa se dezvolte o relatie. Dar s-ar putea sa nu fie o relatia usoara sau nu va duce prea departe.

[DESTIN] MCM 1977 CAND VOI AVEA URMATOAREA RELATIE SENTIMENTALA SERIOASA?MULTUMESC - Poate chiar in 2017, pentru ca e un an cu surprize. Ar trebui sa apara cineva pana la sfarsitul anului.

[DESTIN] MCM 1977 NELU J. SE GANDESTE LA MINE, MA VA MAI CAUTA? - Nu cred ca mai exista vreo urmare in relatia voastra, nu mai poate fi asa cum a fost, exista raceala, pasivitate, dezinteres. S-a detasat.

[DESTIN] MD 1985 SUNT ?ANSE SA IMI INTALNESC SO?UL UN 2017? - Cele mai mari sanse sunt in urmatorii 2-4 ani sau in intervalul 34-37 de ani, deci se poate si in 2017.

[DESTIN] MIRELA  1979 RELATIA MEA AMICALA-PROFESIONALA CU ALIN M SE VA TRANSFORMA INTR-O RELATIE DE IUBIRE DE DURATA/ DE CASATORIE? E JUMATATEA MEA? - Anul 2017 e decisiv pentru relatia voastra, acum se clarifica situatia si vei sti mai bine incotro mergeti. Daca totul merge bine anul acesta, daca relatia se dinamizeaza, prinde contur, devine mai intensa, atunci da, sunt mari sanse sa duca acolo unde vrei, deci totul depinde cum va jucati fiecare rolul anul acesta. Se poate transforma asa cum visezi, dar numai daca fiecare joaca cinstit.

[DESTIN] NIA 1992 VOI REUSI SA MA MUT SINGURA CU CHIRIE IN 2017? - Da, sunt mari sanse sa te muti in urmatoarele 6-10 luni.

[DESTIN] O 1968 INCOTRO DUCE RELATIA SECRETA IN CARE SUNT CU I - Nu prea duce undeva unde sa va simtiti amandoi bine, ci ramane secreta, va fi in continuare marcata de minciuna si ascunzis, deci nu cred ca iese la lumina. E un vis, o iluzie, iar intr-o zi unul din voi va dori sa renunte.

[DESTIN] ROXANA 1984 MA VOI C�S�TORI CU SORIN? VOM AVEA COPII? - Ar fi sanse daca reparati ceea ce nu merge foarte bine intre voi, daca va sustineti mai mult unul pe altul. Incearca sa lasi relaia sa curga de la sine, nu te crampona neaparat de un anumit scop.

[DESTIN] ROXANA 1984 VOI R�M�NE �MPREUN� CU SORIN? - Daca unul din voi se tine cu dintii de relatie, sansele de a ramane impreuna sunt mari, dar parca nu priviti amandoi relatia la fel, unul e mai posesiv.

[DESTIN] ROXANA MIHAELA 0988 UNDE O SA IMI FIE CEL MAI BINE IN ROM�NIA SAU IN STR�IN�TATE? - Oriudne, pentru ca binele il faci tu, nu locul, deci oriunde simti ca esti tratata corect, unde te simti tu bine, unde te simti libera sa faci lucrurile asa cum iti place.

[DESTIN] RUSU ANA MADALINA 1986 CAND MA VOI ANGAJA? - Urmatoarele 3-6 luni ar trebui sa fie de succes, deci insista mai ales in martie si in iunie.

[DESTIN] SILVIA1980 CE INTENTII ARE COLEGA L FATA DE COLEGUL V? ESTE DEJA CEVA INTRE EI SAU ISI DORESC SA FIE - Nu e nimic de suflet, ci intr-o zi nici nu-si vor mai vorbi.Nu sunt comaptibili si asta va iesi la iveala.

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-31 DECEMBRIE 2016
Relatii karmice/RELATIA, VIATA ANTERIOARA,  Misiunea personala/MISIUNE, Mesaje angelice/INGERI, Un sfat prietenesc/SFAT

[RELATII] 1983  + 1985 IUBITI. CE DATORII KARMICE AVEM? - Voi doi aveti de invatat lectia increderii, pentru ca in alte vieti v-ati facut unul altuia niste promisiuni mincinoase, pe care nu le-ati respectat. Au fost promisiuni de complezenta, ca sa va faceti placere unul altuia, dar niciunul nu s-a tinut de cuvant. Ca atare acum trebuie sa va ghidati unul pe altul spre invatarea increderii absolute, pentru a ajunge pana acolo incat, daca va bazati in totalitate unul pe altul, sa fiti convinsi ca sunteti in siguranta. Nu trebuie sa apelati la masti false, ca cele de politicieni, doar pentru a va atinge niste scopuri, ci chiar sa depindeti unul de altul, in sensul bun al cuvantului, si sa va duceti la indeplinire angajamentele. Trebuie sa invatati sa comunicati sincer, sa spuneti tot ce aveti pe suflet si in minte, fara a apela la minciuna sau fatarnicie. Incredere, constanta, seriozitate, stabilitate, seriozitate, respect reciproc, acestea sunt datoriile voastre karmice.

[RELATII] ANDREI 1986 + GIORGIANA 1985 - FOSTI IUBITI - In alta viata, Andrei era un barbat bogat, de succes, dar care nu s-a folosit de superioritatea sa financiara pentru a deveni arogant. Giorgiana era atunci tot un barbat, dar de data acaesta unul sarac, dar pe cei doi i-a legat o prietenie sincera, si buna, ca doi frati de cruce, legatura ce se resimte probabil si in aceasta viata, de parca ceva ii leaga, ii tine aproape orice ar fi, fie ca relatia de acum e buna sau rea. Posibil ca cel sarac sa fi fost atunci artist sau scriitor, iar cel bogat i-a finantat/sponsorizat opera sau activitatea literara, ceea ce l-a motivat foarte mult pe cel sarac sa isi perfectioneze talentul. A fost o relatie benefica, ce l-a ajutat pe cel sarac sa se dezvolte iar pe cel bogat sa isi foloseasca resursele intr-un sens bun, umanitar, deloc egoist.

[RELATII] CAMELIA 1973 F + 1982 B - PRIETENI - Intr-o alta viata voi doi erati intr-o relatie tata-fiica - probabil Camelia era fiica - dar o relatie dificila, frustranta, marcata de agresivitate si teama, pentru ca tatal a tratat-o dur pe fiica sa, care a dezvoltat, fata de tatal ei, si mai apoi si catre alti barbati, un fel de fobie, de frica inradacinata greu de controlat. Fiica, tinuta astfel mereu in frau, si-a reprimat visele si dorintele, si-a perdut curajul de a se exprima, de a iubi, de a crea, subjugata intr-o relatie in care tatal sau ii dicta toate miscarile. In aceasta viata cei doi trebuie sa invete sa se ridice unul pe altul, sa se ajute reciproc sa se manifeste liber si cu curaj, fiind alaturi unul de altul la bine si la greu, egali si in intelegere deplina.

[RELATII] FLORINA 1980 F + 1946 F - FIICA/MAMA - Voi dopua ati trait in multe culturi din istoria lumii, de fiecare data legandu-va o iubire neimpartasita, neimplinita sau poate neinteleeasa corect. In aceasta viata voi doua trebuie sa va desavarsiti relatia, s-o faceti sa mearga struna, sa fie cea mai buna relatie din toate cele avute anterior, bazata pe iubire, intelegere, dorinta de mai bine. Posibil sa existe acum momente cand una nu simte iubirea celelilalte sau nu o poate exprima pe a sa la justa valoare, de aceea trebuie sa isi consolideze relatia, sa o stranga cat mai mult, pentru ca au amandoua o nevoie fantastica de iubire, grija, liniste sufleteasca. Sa aiba curajul sa-si arate si sa-si manifeste  iubirea una fata de alta in modul cel mai profund, fara frica, fara timiditate, fara retinere.

[RELATII] IRENA 1967 F + 1969 F SURORI - Intr-o viata anterioara, voi doua ati trait la tara, la o ferma, iar tu ai fost un copil gasit, abandonat, orfan. Sora ta de acum - femeie pe atunci - te-a luat si te-a crescut ca pe copilul ei, ti-a oferit o familie, o sansa la viata, a muncit si pentru tine si pentru ceilalti copii ai sai, de atunci. Te-a tratat ca si cum ai fi fost propriul ei copil, fara nicio diferenta fata de ai ei. In aceasta viata e posibil sa fie nevoie ca si tu sa ai grija de ea, si tu s-o ajuti pe ea sa-si atinga visele, sa intervii in viata ei atunci cand e obosita, epuizata, fara directie, sa o ajuti sa depaseasca momentele dificile, ca un fel de rasplata pentru ceea ce si ea a facut pentru tine acum vreo 400 de ani.

[RELATII] ROXANA 1985 F +1984 B - PRETENDENT REFUZAT PRINTR-UN MARE SCANDAL - Intr-o viata anterioara ati fost... casatoriti, sot si sotie, dar rolurile au fost inversate, tu ai fost barbat, el femeie, dar ai fost un barbat dur, agresiv, autoritar care a facut din casnicia sa un calvar, un razboi continuu. Sotia de atunci - el cel de acum - a stat mereu supusa barabtului ei, n-a avut niciun cuvant de spus, nu a iesit cu nimic in evidenta, fiind mereu tinuta in spate de sotul ei. In aceasta viata v-ati regasit, si, din aceeasi dorinta de a ti se dedica, a incercat acea relatie cu tine dar  tu, karmic vorbind, simteai repulsie fata de el pentru ca in viata anterioara te-ai purtat urat cu el cel de atunci, si nu ai vrut sa il lasi sa intre in viata ta si acum. DAR spre binele vostru, culmea! Pentru ca daca lucrurile ar fi dus mai departe, spre o alta casnicie, ori se intorceau rolurile si devenea el zbirul care iti facea zile amare tie, ori ai fi continuat sa te comporti cu el ca si atunci, transformand casnicia intr-un alt chin. E bine ca l-ai refuzat, pentru ca ceea ce a degenerat in scandal a fost cel mai bun lucru pentru binele amandurora: ca sa puna pucnt relatiei inainte de a fi mai rau.

[RELATII] SORINA 1986 F + 1980 M AMICI - In alta viata, voi doi v-ati mai intalnit in perioade istorice grele, de lipsuri si foamete, in care inchizitia facea legea. Probabil ati trait in aceeasi familie, ori ca sot si sotie, ori ca frati, si ati incercat sa razbiti in acele vremuri grele, sa suportati persecutarea autoritatilor locului in care traiati, sa aveti grija de familia voastra in vremuri de foamete si saracie. Desi Sorina pare sa fi dus mai mult greul, luand pe umerii sai destinul celor dragi, amicul tau din aceasta viata mai mult a "profitat" de eforturile tale, doar ti-a stat alaturi, caci de multe ori se opunea deciziilor tale, punea bete in roate, in loc sa vasleasca la fel in aceaesi directie. Sorina a fost capul acelei relatii, de ea a depins totul, ea a rezolvat cu bine toate problemele familiei din care si el facea parte, dar in care nu a prea pus umarul alaturi de tine.

[VIATA ANTERIOARA] CRISTIAN 1953. CARE SUNT CAUZELE PROBLEMELOR PE CARE LE AM IN ACEST MOMENT CU JUSTITIA? - Ai multe vieti anterioare in care ai fost judecat gresit, neinteles, etichetat fara sa meriti. Uneori ai fost numit nebun, alteori ciudat, alteori ai fost mult deaopra tuturor, deci nu-ti gaseai locul niciodata printre semenii tai. De fapt nici nu erai ca ei, fe aceea ai atras asupra ta multa ostilitate si dusmanie, ce au atins in aceasta existenta probabul un punct de maxim. Daca greseala iti apartine in actualele probleme pe care le ai cu justitia, e pentru ca ai comis unele abateri de la reguli, legi si adevar in spirit de fronda, ca sa te razbuni pe oamenii cu care te-ai regasit in aceasta existenta, oameni care, in trecut, nu te-au inteles si te-au dat la o parte. Nici acum nu te intelegi cu multi, pentru ca in vietile anterioare ai facut totul dupa cum ai dorit tu, fara sa tii cont de nimeni, cu o personalitate dominatoare, puternica - posibil s-o ai si acum - nu aveai pe cine te baza de aceea a trebuit sa-ti vezi singur de viata ta. Asta ti-a creat un sentiment al puterii, superiotitate, condescendenta, ce au dus la un sindrom al invincibilitatii. Acum "platesti" prin justitie, pentru ca ai crezut ca esti intangibil, invincibil, dar acum trebuie sa iti recunosti cu detasare limitele, slabiciunile umane, fricile, imperfectiunile acceptand ca orice om e, totusi, supus greselii.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] DIANA 1974. CATE VIETI AM AVUT PANA ACUM? CARE ESTE NIVELUL MEU SPIRITUAL? CARE E MENIREA MEA LA NIVEL TERESTRU SI CARE LA NIVEL - Ai avut 7 incarnari in trecut, deci un spirit destul de tanar. Nu ai reusit sa te folosesti de toate acele incarnari pentru a creste, pentru a evolua. Intr-una dintre ele practic n-ai facut nimic, ai avut o viata anosta, banala, neinsemnata, ai fugit de orice si nici nu ai trait prea mult, poate pentru ca ai fost cea mai mare parte din viata ta inchis in temnita pentru o fapta rea, ca atare nu ai invatat prea multe stand acolo, departe de lume, departe de viata. Se intampla prin secolul X. Ai in trecut incarnari si de femeie si de barbat, alternativ - o data femeie, o data barbat - din fiecare avand ceva de invatat. In aceasta viata trebuie sa inveti sa te bucuri de libertate - de vreme ce in ultima ai fost privat de ea - dar sa si respecti drepturile si libertatile altora (ba chiar sa lupti pentru ele, cu spiorit umanitar si altruist) - pentru ca atunci nu le-ai respectat asa cum se cuvine.  [www.acvaria.eu]

[VIATA ANTERIOARA] E. ALEXANDRU ANDREI 1985 INTRE CE ANI AM TRAIT VIATA - Ai multe incarnari la activ in trecutul tau karmic, vreo 12 in secolele din trecut. Undeva prin secolul XI ai facut un mare salt in existenta ta, ai fost o persoana de calitate, de valoare. Ai revenit pe pamant in secolul XVII cu o mare povara pe umeri. Atunci ai fost mut, deci nu ai putut vorbi, si ti-a fost foarte greu sa te faci inteles. De aceea ai revenit pe lume in aceasta viata pentru a invatat sa comunici si sa-ti exprimi gandurile si ideile pe care le-ai acumulat atunci, in secolul XI, cand ai fost o persoana elevata, speciala, un model pentru multi.  [www.acvaria.eu]

[MISIUNE] SABINA 1992 - Ai venit pe lume sa studiezi intruna, sa inveti permanent din tot ce te inconjoara, sa iti educi mintea, spiritul si sufletul, sa ai grija de ele ca de niste flori delicate ce au nevoie de permanenta iubire si atentie. Trebuie sa-ti alimentezi aceste 3 comori ale tale - inima, spirit si minte - continuu, pana la cele mai inaintate varste, ca atare fa tot posibilul sa studiezi, sa citesti, sa afli, sa te informezi, sa calatoresti, sa cunosti viata fara intrerupere. Imagineaza-ti ca viata ta e o biblioteca imensa si fiecare carte pe care o citesti, te cladeste, te ridica, te formeaza si te face sa infloresti. Dar ca orice floare, ca sa fie mereu proaspata, vie si frumoasa, trebuie sa te ocupi de ea, deci ocupa-te de viata ta cu aceeasi grija si studiaza continuu. Ia viata ca pe o gradina ce se cere ingrijita zi de zi ca sa o faci frumoasa, si ca pe o scoala ce trebuie frecventata zi de zi, teorie si practica deopotriva. Deci... la scoala, la propriu sau la figurat, pe niveluri cat mai complexe, cat mai diverse, cat mai sus. Pofta ta de cunoastere e nestavilita: satisface-o!  [www.acvaria.eu]

[INGERI] DANIELA 1990 CE AR FI BINE SA FAC PENTRU A READUCE ARMONIA, INCREDEREA, IUBIREA NECONDITIONATA SI LINISTEA IN RELATIA NOASTRA? CUM II VINDE - Ingerii iti transmit: Iubeste tu cu toata fiinta, fara sa astepti ceva anume. Imagineaza-ti ca iubirea e un ocean, cu toate fenomele meteo posibile. Si cu furtuna, ci cu deriva, si cu ape tulburi, si cu valuri imense, si cu acalmie si frumusete... la fel si iubirea! De aceea tot ce trebuie sa faci e sa te bucuri de ea asa cum e, cu suisuri si coborasuri. Cheama-l pe Cupidon - la propriu sau la figurat - sa iti vegheze relatia si sa te invete ce e mai bine sa faci, dar fara motive de grija. Grija inseamna frica si nu ai de ce sa te temi. Lasa iubirea sa vina cu de toate, pentru ca nu poate fi perfecta, pentru ca atunci cand nu ai armonie, incredere si liniste, asa cum iti doresti, e de fapt o provocare sa repari ceva, sa inveti ceva, sa accepti ceva, sa schimbi ceva, si toate acestea sunt lectiile pe care iubirea ti le ofera asa. Daca totul ar merge struna, frumos si lin, nu ai invata nimic, ca atare ia hopurile ca pe niste ocazii excelente de a deveni mai bun, de a progresa, de a invata, de a lua decizii si masuri, de a creste. Ai incredere in relatie, asa cum e! Imperfectiunea ei face parte din rolul acelei relatii in viata ta, alyfel nu ai invata din ea ce trebuie.  [www.acvaria.eu]

[INGERI] GEA 78 MA PROTEJEAZA INGERII IN A-I ARATA LUI IUBIREA SI A-L FACE SA SE APROPIE MAI CURAND? CE IMI TRANSMIT EI?MULTUMESC! - Ingerii iti transmit: Linisteste-te, lasa grijile si framantarea deoparte si lasa lucrurile sa evolueze. Tu esti inca pe drum, intr-o calatorie inca in desfasurare, nu ai ajuns la un final, la o statie terminus, ci esti inca pe parcurs si ai de invatat mereu din aceasta calatorie lenta. Lucrurile merg in directia cea buna, dar pana atunci trebuie sa iti oferi tie iubire, sa te iubesti pe tine mai mult, sa-ti daruiesti gesturi de afectiune, sa te rasplatesti pe tine insati mai intai. Ai incredere ca ingerii te sustin sa te duca la cel mai bun nivel al iubirii pentru tine asa cu divinul crede ca e mai bine pentru tine! Nu neaparat tu stii ce e mai bine pentru tine, dar viata stie, si ea te duce, pas cu pas, cu rabdare exact la acea tinta suprema. [www.acvaria.eu]

[INGERI] SIMONA 1974 REFERITOR LA RASP. NOV UNDE E OMUL ALA? - Ingerii iti transmit: Nu ai de ce sa-ti faci griji cu privire la cine e omul acela sau unde e omul acela, ci sa ai incredere in ingeri si in destin ca iti vor purta pasii exact in directia cea buna ca acel om sa apara la momentul potrivit. Nu te crampona de raspunsul la aceasta intrebare, nu sta la panda sa vezi daca orice om intalnit e el sau nu e el, ci lasa-te purtata in directia cea buna. Cineva acolo sus le programeaza pe toate si la fel si pe tine, deci nu mai privi inapoi ci traieste-ti viata cu bucurie, cu rabdare, cu speranta ca ce e mai bun pentru tine e acolo undeva, fara sa fie nevoie sa stii toate detaliile legate de el! Relaxeaza-te, nu transforma acest gand intr-o grija sau o obsesie, altfel s-ar putea sa ratezi momentul din prea multa preocupare. Acel om va fi ca o rasplata pe care viata ti-o ofera pentru ca ai avut incredere in cursul ei firesc.  [www.acvaria.eu]

[SFAT] IREN 1967 DESPRE GASIREA JUMATATII - Esti prea atasata de trecut, de vechi deceptii, de foste relatii, compari prea mult ce ai trait in amor inainte, deci nu te mai intoarce iar si iar in urma, la ce a fost candva. Gata, trecutul e istorie, lasa-l acolo, ci concentreaza-te numai asupra atragerii omului potrivit tie acum in prezent si in viitor. Ai incredere ca destinul are pregatit pentru tine omul potrivit la momentul potrivit, fara sa te tot gandesti ca unul n-a fost bun, ca relatia trecuta a lasat ceva in urma. Nu mai conteaza fostele povesti de iubire, ci doar ce vine catre tine. Priveste numai inainte si cheama ce e pentru tine cu toata fiinta ta, cu toata increderea, ca si cum maine ar trebui sa apara. Viitor, nu trecut!  [www.acvaria.eu]

[SFAT] LARISA 1975 SA L MAI ASTEPT PE RADU? ARE ROST? - Priveste la situatia de fata cu sinceritate si raspunde-ti singura la aceasta intrebare, pentru ca tu stii mai bine daca merita sau nu sa-l astepti. Accepta realitatea pe care o vezi cu detasare si, dupa ce accepti situatia asa cum e, lasa-te dusa de val, fara sa planifici nimic, fara sa decizi nimic. Timpul - cursul firesc al vietii - te va duce exact acolo unde e mai bine pentru tine, deci nu lua decizii nici sa-l mai astepti, nici sa nu-l mai astepti, ci doar sa trimiti aceasta intrebare spre Univers si sa astepti sa se ocupe el de asta. Tu fii sigura ca ai spus Universului sa iti raspunda si apoi asteapta raspunsul. E exact ca o sticla aruncata in valuri fara sa stii unde va ajunge si cine sau cand o va cgasi, lasa lucrurile sa curga firesc, fara sa iei decizii. Ca il astepti sau ca nu-l astepti, viata te va duce oricum acolo unde e mai bine pentru tine. Traieste viata asa cum e fara sa te raportezi la Radu, fara sa controlezi tu situatia. Viata va decide pentru tine, fie ca tu spui da sau nu. Lasa timpul sa aseze lucrurile asa cum e mai bine. [www.acvaria.eu]

[SFAT] LM 1996 CAND IMI VOI GASI CEVA DE MUNCA SAU CEVA BUN PT MINE? MA SIMT PLICTISITA, VREAU SA FAC CEVA. UN SFAT CAT SE POATE DE DIRECT SI SINCER  - Nu lasa plictiseala, asa cum o numesti, sa te copleseasca, si foloseste timpul pe care il ai la dispozitie pentru a te educa, pentru a invata, pentru a investi in tine. Nu sta pasiv visand cu ochii deschisi la ceva indepartat care nici tu nu stii daca e posibil, nu privi inapoi, la ce a fost candva - la ce ai lucrat candva, la ce visai odata - ci ai grija de mintea si de sufletul tau cu maxima atentie. Mai ai de invatat, mai ai de aflat lucruri, nu ai atins inca nivelul de maturitate care sa iti ofere ceea ce e mai bun pentru tine, asa ca accepta provocari oriunde ar duce. Ia un job, ia alt job, chiar daca nu e asa cum l-ai dorit, pentru ca si cele mai neinsemnate joburi sunt o scoala a vietii, ca la un curs la care trebuie sa te duci cu regularitate pentru a creste. Ca atare accepta orice gen de job, orice gen de curs, cu ideea ca e un pas in plus catre cea care vei deveni candva. Construieste-ti cariera pas cu pas, ca un copil de la nastere pana la majorat: invata sa mearga, sa vorbeasca, sa se descurce singur, sa scrie, sa citeasca etc. Sigur, e o metafora ce iti spun aici, dar acelasi lucru se intampla cu evolutia ta pana la gasirea unui job bun: creste! [www.acvaria.eu]

 MAI JOS GASITI RASPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE INTRE 1-31 DECEMBRIE 2016
Cicluri planetare/CICLURI, Perioade karmice/KARMA, Marile conjunctii/SCHIMBARI, Astro-calcul/CALCUL, Cuplul, pe scurt/CUPLU, Aspectul anului/ASPECT

[CICLURI] IREN 1967 - Datele de mai jos va sunt dedicate:

  • Actualul ciclu martian a inceput in SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2016 si se incheie în luna MARTIE 2018. Ce înseamnă? MARTE CONJUNCT MARTE este închiderea unui nou ciclu marţian din viaţa dv., când Marte se întoarce în poziţia de la naşterea dv. Este ca o relansare a energiei dv. native, ca o redescoperire a potenţialului cu care sunteţi înzestrat. Viaţa sexuală este intensificată, talentele sportive reactivate, spiritul dv. de luptător reînnoit. Orice confruntare ce necesită combativitate, luptă, energie, curaj, iniţiativă sunt intensificate. Sunteţi dornic de acţiune, nu mai puteţi sta pe margine, dar aveţi şi o tendinţă exagerată spre impulsivitate, agresivitate, conflict. Nu tensionaţi relaţiile cu bărbaţii, în caz că vedeţi că scapă de sub control. Riscul unor incidente ce au la bază rivalitatea sau agresiunea creşte. Pentru bărbaţi: comunicaţi şi relaţionaţi cel mai bine cu bărbaţii. Pentru femei: bărbaţii au un efect covârşitor asupra dv.: ori vă ambiţionează să scoateţi la iveală „bărbatul” din dv., ori încearcă să vă domine. ***Conjuncţia are loc în casa astrologică IV - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de familie, casă, cămin, domiciliu, locuinţă, relaţia cu trecutul şi istoria, relaţia cu rudele, amintiri din copilărie, tradiţia, propriile rădăcini şi obârşii, ereditatea, zona, ţara natală, valori naţionale, fundaţia unei case, mutare în casă nouă, proprietăţi imobiliare, maternitate, securitate emoţională, afecţiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legătura cu mama, alimentaţie, subconştient, trăiri interioare, viaţă privată, intimitate, linişte interioară, finaluri de etapă, călătoriile pe apă.

  • Actualul ciclu jupiterian a inceput in AUGUST 2015 si se încheie în luna AUGUST 2027. Ce înseamnă? Când JUPITER este conjunct cu propria poziţie de la naştere  - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani, acum are loc pentru a… oară -  reprezintă un punct de referinţă pe harta dv., deoarece are loc un aspect extrem de rar într-o viaţă de om şi care - la fel ca trecerea lui Jupiter prin zodia natală (deci peste Soare) sau ca peste Ascendent - are o conotaţie cu totul aparte asupra dv. Odată la 11-12 ani, Jupiter se întoarce în punctul său de start, aşa cum se afla el la naşterea dv., şi fiecare final de ciclu jupiterian (implicit e şi începutul unui alt ciclu), este un nou start în viaţă, precedat de o recapitulare a ultimilor 12 ani. Priviţi înapoi să vedeţi ce s-a întâmplat în ultimii 12 ani şi propuneţi-vă noi ţeluri de atins în următorii 12. Viaţa unui om se împarte, iată, în mari cicluri jupiteriene de 12 ani, astfel încât la 12, 24, 36, 48 etc de ani viaţa sa capătă un alt sens, o altă energie, un alt ritm de evoluţie. Dv. sunteţi, iată, într-un astfel de punct cheie, ceea ce oferă condiţiile favorabile unui nou început! Începe un nou ciclu jupiterian în viaţa dv., aducând noul şi energia benefică în toate planurile vieţii. Este recomandabil să nu începeţi nimic nou sau important pentru viaţa dv. cu câteva luni înainte de începutul unui nou ciclu jupiterian, ci să lăsaţi cele mai importante evenimente, decizii, direcţii, iniţiative, proiecte pentru momentul imediat următor acestei conjuncţii. Evitaţi să faceţi mutări spectaculoase, să luaţi decizii capitale în perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lăsaţi totul pentru acest moment benefic de care nu aveţi parte decât o dată la 12 ani. Este ca şi cum, după 12 ani de evoluţie, vă naşteţi din nou, oferindu-vă o nouă şansă de progres pe toate planurile, o nouă porţie de energie şi curaj pentru a vă înfăptui planurile cele mai importante. Veţi simţi că viaţa dv. capătă o altă perspectivă, mai luminoasă, mai optimistă, deci profitaţi de energia lui Jupiter ce se va resimţi începând cu lunile specificate. Aţi putea deveni mult mai interesat de legislaţie, justiţie, medicină, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi străine, cultură, călătorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o călătorie importantă – peste hotare – pentru începerea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale şi geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru întâlnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocaţii sau a unui nou ideal de credinţă, pentru descoperirea misiunii acestei vieţi, pentru şanse deosebite, pentru distracţii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vânătoare, pentru victorii în procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o nouă specializare, pentru emigrare sau mutare în străinătate, pentru schimbări majore de destin, pentru începuturi majore, pentru evenimente rare sau reformatoare. În anul în care Jupiter se întoarce la poziţia sa de la naştere, poate avea loc un eveniment care vă poate schimba cursul vieţii, chiar dacă nu vă veţi da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste câţiva ani, când veţi face o trecere în revistă a vieţii dv. Totuşi, există riscul ca în această perioadă să vă lăsaţi cuprins de un exces de zel, făcând totul mai mult decât ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică XII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de linişte, dorinţa de izolare, singurătate, spiritualitate, misterele, tainele, secretele, lucrurile nevăzute sau ascunse, viaţa privată, trăirile interioare, subconştientul, starea psihică, sănătatea mentală, presimţirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuţi sau ascunşi, jocuri de culise, trădările, decepţii, vina, mesajele transmise prin vise sau propria intuiţie, limite, restricţii, frustrări, depresia, crizele psihice, temerile personale, ascunzişurile, adulterul, fuga de lume şi de realitate, sentimentul de renunţare şi abandon, propriile inhibiţii şi complexe, viciile şi fobiile, conspiraţiile, bârfele, atacurile din umbră, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite.

  • Actualul ciclu saturnian - al doilea din viata dv - a inceput in MARTIE 1997 si se încheie in luna DECEMBRIE 2026. Ce înseamnă? SATURN CONJUNCT CU SATURN - acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani - este un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om, considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire.*** Conjuncţia are loc în casa astrologică VIII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.

  • Actualul ciclu de 18 ani al NODULUI NORD - al patrulea din viata dv - a inceput in IANUARIE 2005 si se incheie in AUGUST-SEPTEMBRIE 2023. Ce înseamnă? NODUL NORD CONJUNCT CU NODUL NORD - acest aspect are loc o dată la aprox. 18 ani - El vine de obicei cu mai mici sau mai mari bulversări de direcţie, prin care începeţi să vă puneţi mai serios întrebarea: „încotro?”. Acum decideţi drumul următorilor 18 ani ai vieţii dv. Vi se pun în faţă alternativele şi numai dv. trebuie să decideţi. Este un examen major al vieţii dv. Aveţi liberul arbitru la dispoziţie pentru a vă hotărî singur soarta, dar nu e obligatoriu ca drumul pe care porniţi să fie şi cel corect, pentru că există şi riscul de a alege greşit. În cazul unor decizii eronate, destinul vă va pune peste un timp din nou în faţa deciziei, pentru a îndrepta eventualele erori de cale pe care le faceţi acum. Trebuie să ştiţi exact ce vreţi şi încotro mergeţi, pentru că este momentul când aveţi soarta în propriile mâini. Nu veţi mai avea curând o astfel de şansă, tocmai de aceea trebuie să chibzuiţi profund asupra direcţiei care vi se potriveşte. Este o răscruce, dar una pe care o puteţi decide singur. Poate fi un moment de bilanţ în care descoperiţi ce aţi realizat în ultimii 18 ani şi, în funcţie de concluziile pe care le veţi extrage din această analiză retrospectivă, veţi şti ce trebuie făcut pentru următorii 18 ani ai vieţii dv. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică VIII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero.

  • Actualul ciclu de 9 ani al Lunii Negre - al saselea din viata dv - a inceput in IANUARIE 2012 si se incheie în NOIEMBRIE 2020. Ce înseamnă? LILITH ÎN ASPECT CU LILITH NATAL - acest aspect are loc o dată la aprox. 9 ani - apar cutremure mai grave în viaţa dv. ce se manifestă în diverse planuri ale existenţei. Poate fi un şoc prin care achitaţi o datorie kamică faţă de cineva. O dată la 9 ani treceţi printr-o situaţie dificilă care vă lasă derutat pentru o vreme. Faceţi un sacrificiu şi treceţi mai departe. Plătiţi un tribut şi vă continuaţi viaţa cu o nouă lecţie învăţată. Poate fi un pericol, un risc, un exces, o greşeală, o mare încercare a vieţii, o criză sentimentală, un ghinion, o pierdere, un eşec, o situaţie absurdă care vă poate uimi pentru o perioadă, dar după care vă veţi ridica şi veţi merge mai departe. Acest moment astrologic vine de obicei cu bulversări profunde. Un factor perturbator vine ca să vă pună la încercare rezistenţa. Pe cei slabi îi doboară, pe cei puternici îi căleşte. Viaţa dv. este dată puţin peste cap odată cu această conjuncţie, deci vă puteţi aştepta la ciudăţenii în faţa cărora trebuie să vă demonstraţi capacitatea de a vă canaliza forţele pentru a le surmonta cu succes. *** Conjuncţia are loc în casa astrologică VIII - Evenimentele anunţate de conjuncţia de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de mari schimbări, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viaţă secretă, subconştient, sexualitate, erotism, incidente şi accidente neprevăzute, încercări şi datorii karmice, crize, pierderi, eşecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, moşteniri, testamente, bani primiţi de la alţii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câştiguri, puteri secrete sau nebănuite, taine dezvăluite, lucruri pierdute şi regăsite, decese, relaţia cu moartea, renaştere, uitare, reconstrucţie, distrugere, activităţi luate de la zero. [www.acvaria.eu]

[KARMA] IREN 1967 - 1. PERIOADE KARMICE: Cea mai recenta perioada cu impact karmic profund a fost 2009-2010 - urmatoarea va fi - 2026-2028. Nu aici se termina, insa, procesul karmic, ci se poate vorbi de o finalizare a procesului de echilibrare karmica in jurul anilor 2037-2039.  In aceste perioade au loc evenimente dedestin reformatoare, prin care va veti putea echilibra inca o serie de datorii karmice mostenite din viata anterioara, in care viata vi sa va oparea mai grea, mai plina de incercari, in care veti primi lectii de viata importante. Sunt ani dificili in destin, cu evenimente dramatice, radicale, drastice, dure, dar necesare pentru purificarea dv. karmica. 2. ACCENTUL KARMIC AL PERIOADEI: in intervalul AUGUST 2016 - DECEMBRIE 2017 Nodul Nord traverseaza lent casa XII semn ca trebuie sa meditati mai profund asupra urmatoarelor planuri ale existentei dv.: eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de linişte, dorinţa de izolare, singurătate, spiritualitate, misterele, tainele, secretele, lucrurile nevăzute sau ascunse, viaţa privată, trăirile interioare, subconştientul, starea psihică, sănătatea mentală, presimţirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuţi sau ascunşi, jocuri de culise, trădările, decepţii, vina, mesajele transmise prin vise sau propria intuiţie, limite, restricţii, frustrări, depresia, crizele psihice, temerile personale, ascunzişurile, adulterul, fuga de lume şi de realitate, sentimentul de renunţare şi abandon, propriile inhibiţii şi complexe, viciile şi fobiile, conspiraţiile, bârfele, atacurile din umbră, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite.  3. INDEMNUL PERIOADEI: sondează înlăuntrul tău, descoperă cine eşti în profunzime, ce ascunde eul tău intim, înţelege-te pe tine însuţi, sacrifică ceva acum pentru o viaţă mai bună mai târziu, relaţionează cu divinitatea, redescoperă latura spirituală a vieţii, controlează-ţi emoţiile şi trăirile, depăşeşte-ţi limitele şi repară-ţi defectele, dedică-te altora cu sufletul deschis şi necondiţionat, reformulează-te în interior! Pentru detalii despre aceste subiecte cititi informatii in plus despre viata anterioara si karma, datorii karmice din alta viata, reintalniri/regasiri karmice.  [www.acvaria.eu]

[SCHIMBARI] ROXANA MIHAELA 08.03.1988 - Următoarele 2 mari conjunctii planetare care vă vizează direct si care vor genera evenimente si schimbari marcante in viata sunt urmatoarele: 

  1. JUPITER CONJUNCT CU PLUTO NATAL  - FINALUL ANULUI 2017 - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani - aduce o schimbare de proporţii în viaţa dv. O problemă mai veche – o criză, un blocaj, o suferinţă, o boală – cunoaşte acum o ameliorare simţitoare, reuşind să găsiţi soluţia de a depăşi handicapul conferit de Pluto pe parcursul mai multor ani. Din când în când, vi se oferă şansa de a depăşi un blocaj major, ca atare acum este momentul ideal de a elimina ghinionul care v-a marcat câţiva ani de zile. Poate fi o răsturnare dificilă de situaţie, dar necesară pentru a vă îmbunătăţi viaţa. S-ar putea spune că vi se oferă şansa de a vă achita o nouă datorie karmică, de a vă purifica de blocajele care vă mai ţineau pe loc în unele situaţii. Puteţi primi o lecţie majoră de viaţă, prin care vă veţi elibera de o pată neagră a trecutului. Această conjuncţie generează schimbări profunde în viaţa dv. Puteţi începe cu o schimbare de look, de comportament, de optică, de mentalitate, de atitudine în faţa propriei vieţi, pentru a da un nou impuls propriei existenţe. Puteţi da piept cu o criză de ideal sau cu o lecţie de viaţă prin care învăţaţi ceva nou, obligatoriu pentru a trece la nivelul următor de evoluţie. Este un moment important, pentru că - odată la 12 ani - treceţi printr-o criză de personalitate prin care descoperiţi alte valenţe ale propriei dv. individualităţi: talente noi, idei noi, idealuri noi. Poate fi ca un robinet care se deschide după ce ani de zile nu a funcţionat.  Este un moment bun pentru echilibrări karmice majore – plata unor datorii karmice din altă viaţă – pentru sex, pentru eliberare de fobii, manii, complexe, temeri profunde, vicii periculoase, pentru scoaterea la iveală a unor secrete profunde, pentru acceptarea unor noi responsabilităţi, pentru analize asupra propriei vieţi, pentru eliberarea de blocaje şi ghinion, pentru redescoperire de sine şi mari transformări asupra propriei fiinţe, pentru descoperirea unor valori ascunse, pentru punerea in valoare a unui potenţial insuficient descoperit până acum. Totuşi, există şi riscul unor excese sexuale, a creşterii spiritului justiţiar până al răzbunare şi tiranie, a unor evenimente de destin reformatoare.

  2. JUPITER CONJUNCT CU LUNA NATALA  - FINALUL ANULUI 2017 - acest aspect are loc o dată la aprox. 12 ani -  este o perioadă pozitivă din viaţa dv. În viaţa personală – familie, dragoste – apar evenimente fericite, fiind planurile cele mai protejate acum de providenţă. Atmosfera în cămin este armonioasă şi plăcută, liniştită şi stimulativă, şi vă simţiţi bine printre cei apropiaţi sufletului dv. Poate fi un moment prielnic împăcărilor sau, pentru cei singuri, poate fi o perioadă propice unor relaţii sentimentale reuşite, din care pot apărea şi condiţiile întemeierii unei familii. Aveţi o dispoziţie bună, un optimism molipsitor şi reuşiţi să vă manifestaţi sensibilitatea în preajma celor dragi. Decideţi înnoiri de bun augur în cuplu sau în cămin şi începeţi să investiţi în confortul familial. Sunteţi pregătit să vă creaţi un mediu intim de perspectivă. Şansele naşterii unui copil sunt mari, deşi pot apărea surprize. Relaţiile cu femeile, cu familia şi cu mama sunt pozitive. Datorită optimismului pe care reuşiţi să vi-l păstraţi, ieşiţi cu bine din orice criză. Vă bucuraţi de protecţia benefică a unei femei. Starea de sănătate este bună, cu mari şanse de ameliorări vizibile în cazul unor probleme mai vechi. Pot apărea evenimente importante în casă, în familie, în legătură cu mama (sau soţia - pentru bărbaţi). Moment ideal pentru schimbarea locuinţei sau pentru mutare în altă localitate sau altă ţară. Pentru unii poate fi momentul eliberării de familie şi casa părintească pentru a porni pe cont propriu. Este o perioadă de eliberare de trecut şi de rădăcini, de amintiri şi sentimentalisme, pentru a vă reformula viaţa personală. Casa şi familia este centrul universului dv. în această perioadă şi sunteţi foarte mulţumit de evenimentele care vizează viaţa personală. Este un moment bun pentru întemeierea unei familii, pentru conceperea unui copil, pentru cumpărarea unei case sau mutare în locuinţă nouă, pentru redecorarea locuinţei, pentru începerea unei diete alimentare, pentru îmbunătăţirea imaginii exterioare – mai ales pentru femei – pentru iubire, pentru artă, pentru începuturi semnificative, pentru evenimente de familie, pentru schimbări benefice în planul sănătăţii, pentru mutare de domiciliu, pentru călătorii pe mare, pentru relaţii bune cu femei sau cu mama, pentru afaceri, pentru schimbare de look (modă, vestimentaţie, stil de viaţă, alimentaţie), pentru maternitate, pentru debut literar în literatură, pentru scrierea unui roman, pentru activităţi din domeniul modei, artei, psihologiei, pentru schimbări şi înnoiri minore în viaţa cotidiană (schimbare de decor). Totuşi, este o perioadă când deveniţi excesiv de sentimental, lacrimile şi suspinele întregind tabloul creat de acest aspect.  *** Conjuncţiile au loc în casa astrologică XII - Evenimentele anunţate de conjuncţiile de mai sus vizează acele aspecte ce ţin de spiritualitate, mister, taine, secrete, viaţă intimă, trăiri interioare, subconştient, presimţiri, lucruri ascunse, datorii karmice, trădare, iluzie, frustrări, vină, limite personale, temeri personale, ascunzişuri, viciu, renunţare, abandon, inhibiţii, complexe, confuzie, vise, pasivitate, eul ascuns, sănătate.  [www.acvaria.eu]

[CUPLU] CRISTINA 14.09.1991 EA + 21.03.1985 EL
EA - FECIOARA, Junon in CAPRICORN, CAPRA DE METAL
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - BERBEC, Junon in BALANTA, BIVOL DE LEMN (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA + BERBEC - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAPRA + BIVOL - COMPATIBILITATE 50%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  37% Nu sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] DAIANA 13.09.2002 EA+14.08.1988 EL
EA - FECIOARA, Junon in BALANTA, CAL DE APA (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE FECIOARA si CUM IUBESTE FECIOARA?)
EL - LEU, Junon in RAC, DRAGON DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: FECIOARA + LEU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL + DRAGON - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ELEMENT: APA + PAMANT - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  47% Sunteti mediu compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip FECIOARA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] DANIELA 01.02.1990 EA + 29.03.1981 EL
EA - VARSATOR, Junon in SCORPION, CAL DE METAL (CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE VARSATOR si CUM IUBESTE VARSATORUL?)
EL - BERBEC, Junon in SCORPION, COCOS DE METAL (CUM E EL? Citeste info: TOTUL DESPRE BERBEC si CUM IUBESTE BERBECUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: VARSATOR + BERBEC - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: CAL + COCOS - COMPATIBILITATE 20%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + METAL - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip PESTI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] IOANA 01.07.1981 EA + 29.04.1985 EL
EA - RAC, Junon in BALANTA, COCOS DE METAL
(CUM E EA? Citeste info: TOTUL DESPRE RAC si CUM IUBESTE RACUL?)
EL - TAUR, Junon in FECIOARA, BIVOL DE LEMN (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE TAUR si CUM IUBESTE TAURUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: RAC + TAUR - COMPATIBILITATE 80%
COMPATIBILITATE ANI: COCOS + BIVOL - COMPATIBILITATE 100%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + LEMN - COMPATIBILITATE 20%

COMPATIBILITATE GENERALA =  67% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip GEMENI Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CUPLU] OANA 06.01.1991 EA + 27.07.1989 EL
EA - CAPRICORN, Junon in SAGETATOR, CAL DE METAL
(CUM E EA? Citeste info:
TOTUL DESPRE CAPRICORN si CUM IUBESTE CAPRICORNUL?)
EL - LEU, Junon in FECIOARA, SARPE DE PAMANT (CUM E EL? Citeste info:
TOTUL DESPRE LEU si CUM IUBESTE LEUL?)
Citeste info pentru amândoi: ZODIACUL CHINEZESC si JUNON - asteroidul casatoriei
COMPATIBILITATE
ZODII: CAPRICORN + LEU - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ANI: CAL + SARPE - COMPATIBILITATE 40%
COMPATIBILITATE ELEMENT: METAL + PAMANT - COMPATIBILITATE 100%

COMPATIBILITATE GENERALA =  60% Sunteti compatibili. Din combinatia influentelor voastre planetare se formeaza o relatie de tip BALANTA Citeste descrierea relatiei voastre AICI

[CALCUL] ANDREI 30.01.1989 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] ANDREI 19.04.1982 - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] DANA 19.02.1978  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[CALCUL] DANIELA 06.08.1987  - AICI ESTE ASTROGRAMA DV.  (Click pe link!)

[ASPECT] CATRINEL 18.07.1988 -  1. NOROCUL DV. ACUM: Din SEPTEMBRIE 1016 pana in SEPTEMBRIE 2017 Jupiter trece prin casa XII  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de linişte, dorinţa de izolare, singurătate, spiritualitate, misterele, tainele, secretele, lucrurile nevăzute sau ascunse, viaţa privată, trăirile interioare, subconştientul, starea psihică, sănătatea mentală, presimţirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuţi sau ascunşi, jocuri de culise, trădările, decepţii, vina, mesajele transmise prin vise sau propria intuiţie, limite, restricţii, frustrări, depresia, crizele psihice, temerile personale, ascunzişurile, adulterul, fuga de lume şi de realitate, sentimentul de renunţare şi abandon, propriile inhibiţii şi complexe, viciile şi fobiile, conspiraţiile, bârfele, atacurile din umbră, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2017 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN CONJUNCT CU SATURN NATALeste un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om. Este extrem de rar, are loc o dată la 28-30 de ani, şi este considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru prima oară.)  [www.acvaria.eu]

[ASPECT] ROXANA MIHAELA 08.03.1988 -  1. NOROCUL DV. ACUM: Din OCTOMBRIE 2016 pana in OCTOMBRIE 2017 Jupiter trece prin casa XI  deci sunt amplificate, ameliorate si protejate de noroc acele aspecte ce tin de prieteni, tovarăşi, coechipieri, relaţii cu ceilalţi şi contactul societatea, lumea largă, distracţii, umor, propria originalitate şi inventivitate, călătoriile cu avionul, dorinţele şi planurile de viitor, speranţele şi visele, independenţă şi libertate de mişcare, de decizie, de gândire, capacitate de integrare în grup, apartenenţa la un grup, la un club, la o echipă, politică, informatică, invenţii, domenii moderne, comunicaţii şi relaţii internaţionale, transport, consilieri, publicitate, popularitate, activităţi umanitare, gesturi altruiste, dragoste primită de la ceilalţi. (Daca scopurile dv. actuale apar in aceasta lista de cuvinte-cheie, profitati de curajul si energia pozitiva pe care vi le insufla Jupiter pentru a atinge succesul in aceste planuri.) 2. EVENIMENTUL ASTROLOGIC PRINCIPAL AL ANULUI 2017 este influentat de urmatorul aspect planetar: SATURN CONJUNCT CU SATURN NATAL (se resimte la final de 2017 si in 2018) este un eveniment astrologic de importanţă majoră în viaţa unui om. Este extrem de rar, are loc o dată la 28-30 de ani, şi este considerat a fi marea probă de încercare prin care individul, odată ajuns la maturitate, trebuie să demonstreze tot ce a învăţat până acum. Este examenul dv. de capacitate şi nu va fi deloc o perioadă uşoară. De fapt primii 30 de ani sunt cei mai grei – primul ciclu saturnian, mai ales pentru persoanele care au Saturn retrograd la naştere – pentru că răbdarea dv. este pusă la încercare, deci trebuie să depuneţi mari eforturi pentru a vă atinge ţelurile. După încheierea primului ciclu saturnian, individul este singur cu destinul său, chiar dacă va mai avea parte de probe, dar de data aceasta se presupune că şi-a asumat lecţia maturităţii şi se poate descurca altfel. Dv. sunteţi într-o astfel de răscruce în destin. Va fi grea trecerea spre noul ciclu saturnian, dar acum puteţi răsufla uşurat. Ce a fost mai greu a trecut. Schimbările de direcţie sunt foarte posibile acum, deci tot ceea ce aţi făcut până acum poate cunoaşte o bulversare totală. Uneori este posibil ca drumul pe care l-aţi urmat în toţi aceşti ani să se schimbe total, deci sunt posibile modificări de direcţie: în profesie, în carieră, în plan social, în plan intelectual. Pentru unii poate fi un moment de răscruce, pornind într-o cu totul altă direcţie decât anterior, o direcţie pe care, în primii 30 de ani de viaţă, nu a putut porni din cauza unor blocaje sau din cauza lipsei condiţiilor prielnice acestei direcţii. Acum această direcţie s-ar putea debloca şi veţi porni cu încredere spre ceea ce nu aţi putut face în primii 30 de ani de viaţă. Este un moment la fel de important ca şi finalizarea unui ciclu jupiterian, ce are loc o dată la 12 ani, numai că finalul de ciclu saturnian vine cu dificultăţi, probe, lecţii, cutremure mai mici sau mai mari în viaţa dv. Este un moment cu o imensă încărcătură de stress, simţiţi că pe umerii dv. stă o lume întreagă, responsabilităţile vă depăşesc, de aceea oboseala, depresia, supărarea pot fi ingrediente la ordinea zilei la acest început de ciclu. Viaţa dv. se restructurează, de aceea este şi un moment de satisfacţie, pentru că de acum încolo veţi vedea cu adevărat roadele eforturilor primilor 30 de ani de viaţă. Ajuns la maturitate, puteţi face un bilanţ ca să vedeţi unde aţi ajuns. Numai de dv. depinde cum treceţi acest hop, deoarece este un examen dificil, care vă va solicita foarte mult pe toate planurile. Cu efort, răbdare, încredere şi maturitate puteţi intra într-o nouă etapă de evoluţie care vă va duce, încet-încet, spre împlinire. (Acest aspect are loc o dată la aprox. 28-30 de ani, acum are loc pentru prima oară.)  [www.acvaria.eu]

CUMPARA CRISTALE
Peste 100 de varietati de cristale naturale: frumoase, energetice, protectoare, norocoase

 

ASTRO-CONSULTATII PRIN SMS OFERITE DE ACVARIA
®