Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHOROSCOP 2014 - TAUR

IUBIRE.

Pe perioada retrogradării planetei Mercur pe parcursul lui 2014 (în februarie, iunie si octombrie) te poti astepta la mici probleme în viata sentimentală care te vor afecta mai mult la nivel emotional, dar sunt atât de banale, încât nici nu merită să le pui la suiflet. Măruntisurile de zi cu zi ar mai putea strica un pic comunicarea cu persoana iubităp, dar peste toate trebuie să îsi aduci aminte că o relatie reusită are nevoie sli de sentimente, si de ratiune în egală măsură!

Viata sentimentală pare să se mai linistească în a doua parte a anului, poate mai ales în septembrie, când intrarea planetei Venus aici îti oferă premisele unei relatii reusite, serioase, bine închegate. Dar atentie totusi, căci si aici îsi bagă coada o mică piază rea. Luna Neagră, care pe parcursul anului, subrezeste un pic linistea din familie sau din casă, se mută al finalul anului (pe 28 noiembrie) aici, în zona dedicată iubirii si influenta sa nu e deloc plăcută. Vine cu suspiciuni si gelozii, cu suferinte si umilinte, cu frământări si depresii, când treci totul mai mult prin prisma ratiunii. Vei resimti un blocaj în a-ti exprima sentimentele la justa valoare, vei fi urmărit mai mult de singurătate sau se instalează răceala sau plictiseala în relatia existentă, deci fii pregătit să înfrunti si flacăra, dar si gheata în iubire. Riscul despărtirilor, la final de an cu o continuare mai apoi si în 2015 - creste cel mai mult, deci adu-ti aminte de fiecare dată de trăsăturile Fecioarei, pentru a le folosi pe cele bune în avantajul iubirii. Promovează responsabilitatea, capacitatea de a trece cu vederea ce nu-ti convine, tăcerea, - atunci când e nevoie, dialogul, capacitatea de analiză, realismul, toleranta, ratiunea, dar evitând, pe cât posibil defectele acestei zodii: suspiciunea, pesimismul, răceala, distanta, spiritul exagerat de critic, atentia la detalii neimportante, limitarea si dorinta de a impune reguli, exagerarea, mania, teama… Mare atentie si la opozitia dintre Soarele în trecere prin zona iubirii, din august-septembrie, pentru că va primi o opozitie derutantă de la Neptun, ceea ce te poate face să vezi ceva ce nu există: ori să inventezi povesti de iubire imposibile si să risti o deceptie, ori invers: să îl găsesti pe cel drag vinovat de tot felul de greseli pe care chiar nu le-a comis si să-i arunci în cârcă critici pe care nu le merită. Fii precaut la linia extrem de subtire dintre adevăr si realitate!

CUPLU. CASNICIE.

Anul este foarte animat în plan conjugal, pentru că - mai ales între iulie-noiembrie - va fi mare vânzoleală de planete pe aici deci evenimentele legate de viata de cuplu se vor tine lant. De ceva vreme simti că viata în doi a devenit mult mai serioasă, de parcă abia acum o privesti la justa valoare! Nu mai e o joacă, nici viata în doi, nici căsnicia, nici planurile comune, ci vi se cere imensă responsabilitate si profunzime în tot ce aveti de făcut împreună. Tranzitul lui Saturn si a Nodului Nord, simultan, prin Scorpion în tot anul 2013 si încă putin din 2014 atrage atentia, mai mult ca oricând asupra nevoii de a trata căsnicia cu maximă prudentă. Poate deja ati trecut, încă din 2013, printr-o serie de probe de încercare prin care a trebuit să demonstrati amândoi că priviti la fel de serios relatia de cuplu. Dacă unul din voi a gresit, dacă a impus reguli pe care a asteptat ca celălalt să le respecte si să le urmeze, dacă s-au infiltrat între voi luptele de orgolii, dorintele de suprematie sau de impunere cu forta, gelozia sau posesivitatea, agresivitatea de orice fel, atunci riscul ca relatia să esueze încă e mare pe perioada tranzitului saturnian prin zona căsniciei. Se poate spune că Taurii din prima jumătate a zodiei au scăpat deja de aceste riscuri si, dacă mariajul lor a depăsit cu bine probelele anului 2013, înseamnă că si-au asumat greselile si deciziile si ce a fost mai greu a trecut. Dar urmează acum Taurii din a doua parte a zodiei, care pot fi supusi, în 2014, la o analiză severă a modului în care îsi joacă rolul în cuplu. Aici e vorba, deci, de cei deja căsătoriti, care au câtiva ani de trai în comun în spate, si care pot trece acum prin momente critice, dar numai de maturitatea si seriozitatea lor depinde cum depăsesc impasul.

Cei care nu au făcut pasul căsătoriei, s-ar putea să simtă acum mai mult ca oricând această nevoie, ori din proprie dorintă - simtind pe pielea lor că le lipseste jumătatea cu tot ce aduce după ea - ori la îndemnul celor din jur care le atrag atentia că a ca sosit vremea să intre si ei în rândul lumii. De voie sau de nevoie, multi Tauri s-ar putea să spună da în 2014, poate mai ales în primele 3 luni, descoperind că a fi căsătorit nu e chiar cel mai rău lucru care li se poate întâmpla. Cei singuri, însă, ar putea suferi si mai mult lipsa unui partener aproape, supunându-se unui adevărat proces de constiintă care-i face să treacă în revistă eventualele sanse de căsătorie din trecut, simtind mai mult ca oricând apăsarea propriilor lor decizii si alegeri.

Interesantă e iesirea temporară a planetei Saturn din Scorpion chiar în preajma sărbătorilor din 2014, cu o prelungire până în iunie 2015. Este o perioadă mai lejeră în cuplu, când simti că parcă se ridică o greutate de peste voi doi, dar, desi Saturn poate semăna uneori cu un mare dusman, tot el poate fi si un bun îndrumător, profesor, sfătuitor matur pentru cuplurile aflate în impas. Fără Saturn deasupra capului, parcă lipseste ceva, o ancoră, o anume stare de lucruri ce vă oferea amândurora un plus de profunzime, cu riscul de a vă lăsa iar purtati de superficialitate, uitând ce v-a învătat Saturn în ultimii 2 ani. Va avea grijă Saturn să revină aici în iunie 2015 ca să mai traseze ultimele sarcini amintindu-ti si tie, si partenerului, că nu veti mai avea parte de lectiile sale vreo… 28 de ani de acum înainte, deci asa cum v-ati asternut în 2013-2015, pe perioada tranzitului saturnian prin zona căsătoriei, asa veti dormi mult si bine! Ceti fi pe cont propriu, dar va trebui să demonstrati amândoi cât de mult v-ati maturizat! Deci în 2014 cu un ultim hop în 2015, va trebui să dai examenul de maturitate… la căsnicie!

FAMILIE.

Desi Jupiter în Leu nu e foarte prietenos cu Taurii, totusi el va aduce un plus de energie pozitivă într-unul din planurile vietii tale: acasă! Profită din plin de lumina pe care această planetă o revarsă începând cu 16 iulie, timp de vreo 12 luni, peste tot ce e legat în viata ta de aceste domenii: viată privată, intimitate, liniste interioară, familie, rădăcini, ereditate, mosteniri, trecut, istorie, rude, copilărie, amintiri, traditii, legăturile cu zona natală, valori nationale, casă, cămin, locuintă, domiciliu, relatia cu mama sau copiii, maternitatea, conceptia, nasterea, nevoile sufletului si securitatea emotională, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, subconstient, trăiri interioare, alimentatie. Acestea sunt planurile care vor cunoaste cea mai bună evolutie, ameliorare, dezvoltare, extindere, deci ai curaj (cu prudenta de rigoare, desigur!) să dai startul oricăror proiecte în strânsă legătură cu aceste deziderate. Vrei să faci un copil? E vremea! Vrei să-ti cumperi o casă sau s-o renovezi pe cea veche? Momentul e ideal! Vrei să rezolvi o serie de aspecte care nu au mers bine în legătură cu rudele sau cu familia? Fă un efort să le rezolvi acum! Mai precis începând cu 16 iulie când, pentru un an după aceea, Jupiter te va înzestra cu toate resursele necesare succesului. Si mai bună e luna august, când în Leu se vor aduna la sfat si planetele mici alături de marele Jupiter - Soarele, Mercur si Venus - deci vara lui 2014 poate fi foarte animată în tot ce numesti tu "acasă"!

Totusi, desi viata intimă este favorizată, nu te bucura prea tare, asa cum ai fi tentat, ci păstrează un dram de modestie, de moderatie, de precautie peste toate aceste planuri, pentru că, în ciuda bunelor auspicii aduse de Jupiter, mai există acolo, în umbră, între martie-noiembrie, si Luna Neagră, o mică piază rea care nu a mai trecut de foarte mult timp pe aici - de prin 2005! - si strică unele planuri ce păreau a merge bine. E ca si cum ai primi la pachet, în acelasi timp, si avantaje si dezavantaje, si bucurie si tristete, de parcă orice eveniment bun ar avea, undeva în planul doi, si o suferintă sau un pret de plătit care îti aduce aminte că orice zonă albă contine si un pic de negru. Asa e viata… Dar peste toate va conta în cele din urmă energia pozitivă si caldă pe care Jupiter o revarsă peste viata ta intimă. Bucură-te de ea!

HOROSCOP 2014 - TAUR

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euO doamnă nu are NICIODATĂ destule brăţări!


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale