Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2017

Horoscopul anului 2017

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

HOROSCOP 2017 CAPRICORN

VENUS. MARTE.

Tot anul îl vei aştepta pe VENUS să te viziteze încât abia pe ultima sută de metri a lui 2017 va bate la uşa ta pentru a-ţi oferi un Revelion frumos şi romantic. Deci VENUS va trece prin zodia ta abia de pe 25 decembrie 2017, perfect pentru a trage linia anului şi a intra în 2018 cu un tonus bun şi fericit.

Cât despre MARTE, el te lasă în pace anul acesta. Nu trece prin Capricorn, ceea ce e şi bine, e şi rău. Bine - pentru că, cel puţin în ce-l priveşte pe el, vei avea un an calm, fără prea multă agitaţie, rău - pentru că, dacă aşteptai de undeva o scânteie de curaj, un impuls spre schimbare, un şut înainte, o doză de vitamine şi energizante, lipsa lui Marte din zodia ta poate aduce un pic de rutină, de monotonie, de plictiseală, de parcă ţi-ar lipsi acel ceva care ar putea da startul unor acţiuni noi şi curajoase. Lipsa lui Marte din zodia ta în 2017, poate părea tern, banal, lipsit de noutate şi provocare, dar vor avea grijă celelalte planete să te anime suficient! Marte însă va avea 3 confruntări cu tine anul acesta, din zone un pic mai tensionate de pe harta ta iar acestea sunt 28 ianuarie - 10 martie, 4 iunie - 20 iulie şi 22 octombrie - 9 decembrie, când MARTE va forma careuri şi opoziţii cu zodia ta, cerând de la tine mai multă energie, mai multă ambiţie, mai multă voinţă, mai multă grijă pentru ceilalţi, mai multă prudenţă, mai multă diplomaţie, mai multă afecţiune…

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află încă în Balanţă, JUPITER trece prin casa X, ceea ce sună foarte bine pentru tine (şi asta încă din 2016). Timp de aproape 10 luni din 2017, eşti pe val, eşti în vârf, eşti în cel mai bun punct al ascensiunii tale, deci profită de acest vânt prielnic la pupa pentru a-ţi împlini marile ambiţii socio-profesionale. Gândeşte-te cât de rar trece Jupiter pe aici - o dată la 12 ani! - deci acum e momentul să faci tot ce ţi-ai dorit vreodată să faci pentru succes, renume, recunoaştere, afirmare, promovare, ascensiune, împlinire, satisfacţie deplină. Cariera, profesiunea, situaţia socio-profesională sunt acum în prim plan şi e momentul optim pentru a face paşi mari înainte. Statutul tău în societate se conturează mai bine şi ai toate motivele să fii mândru de tine, să-ţi descoperi sau să-ţi consolidezi imaginea socială şi valoarea personală, şi toate acestea le obţii pe căi corecte. Nu vine nimic fără muncă, de aceea trebuie să-ţi asumi serios sarcini şi obligaţii care ţi se potrivesc, dar înainte de a vorbi de îndatoriri, poate n-ar fi rău să descoperi şi ce-ţi face plăcere, pentru că obligaţia şi plăcerea - combinaţia dintre trebuie să…, pot să… şi îmi place să… - îşi pot da armonios mâna acum, pentru o carieră demnă de laudă. Evoluţia ta într-o ierarhie socială e favorizată, poţi obţine titluri, diplome, specializări meritate, deci vâsleşte, pedalează, aleargă mai departe, pentru că eşti pe drumul ce bun: în sus şi înainte! Tot ce faci corect, serios, dar şi cu un dram de bucurie şi plăcere, duce la roade minunate, iar succesul, reuşita, recunoaşterea, afirmarea pot fi roadele de top ale acestui an!

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER te deschide mai mult spre lume. Dacă până atunci eşti mai centrat pe propria ta recunoaştere şi reuşită, după această dată priveşti dincolo de lumea ta, de turnul tău, descoperind cât de multe lucruri grozave şi noi poţi face afară, printre oameni, printre prieteni, în medii cât mai variate şi mai pestriţe, unde nevoia ta de socializare şi relaţionare este pe deplin satisfăcută. Deşi ai putea trece, de multe ori, drept un ciudat, un tip greu de înţeles, ai şansa de a descoperi acum persoane pe aceeaşi lungime de undă, ca atare fugi de cei conservatori, demodaţi, rigizi, care te pot eticheta în diverse moduri, şi caută compania unor oameni cu acelaşi dram de neobişnuit ca şi tine, ca să vă puteţi tolera unii pe alţii în ciudăţenia proprie. E o perioadă în care tu nu mai priveşti nici în trecut, nici în prezent, ci foarte departe în viitor, cu şansa de a-ţi stabili acum nişte obiective îndrăzneţe, care pentru mulţi ar suna utopic sau imposibil de materializat, dar dacă tu crezi în ele, chiar au şanse să se concretizeze. Dar de data aceasta nu ţine de noroc, ci de multă muncă, şi mai ales de capacitatea ta de a te adapta la nou prin schimbări drastice şi profunde chiar asupra propriei tale persoane. Te rupi de multe din blocajele anterioare, înveţi din mers, dispus să adopţi o atitudine complet nouă de viaţă, privind spre viitor cu alt tonus decât înainte, spunând mult mai sigur pe tine: pot!

SATURN e în Săgetător şi anul acesta iar pentru tine nu e tocmai cea mai fericită poziţie, pentru că sună, un pic, a depresie, a criză existenţială, a lipsă de orizont şi de optimism. Unii ar spune că te-ai închis prea mult în tine în ultimii ani, că eşti mai tăcut, mai sobru, dar nu e decât o altă latură a personalităţii tale. Imaginează-ţi influenţa lui Saturn ca o oală sub presiune care prepară, mocnit, o substanţă pe care o vei folosi în 2018, pentru a te scoate la rampă. E perioada în care probabil te retragi de bună voie în tine însuţi, în cercul tău, în sinele tău ascuns, pentru a te cunoaşte mai bine, pentru a te reformula şi restructura profund, iar roadele acestui proces se vor vedea peste câţiva ani. Deşi casa XII nu e neapărat una foarte caldă şi tonică în esenţă, având o încărcătură psihologică şi spirituală foarte profundă, probabil aveai nevoie de acest răgaz, de această repliere de forţe, pentru a învăţa ceva nou, ceva profund, matur, înţelept, ca pentru nişte examene majore care vor veni după ce Saturn va intra, în 2018, în zodia ta. E purificarea, sondarea în adâncurile tale, cunoaşterea eului tău interior, oglinda în care te priveşti singur, cu realism şi seriozitate, văzându-te aşa cum eşti. E şcoala vieţii la care mai aduni câteva lecţii folositoare, dar pe fondul unei stări emoţionale şi psihice un pic mai fragile. Greu de crezut că gândirea pozitivă va fi de partea ta în tot acest timp, dar şi aceasta se poate învăţa! Totuşi, ceea ce trebuie să foloseşti tu cel mai mult în acest interval e rugăciunea, legătura ta cu divinitatea, căutarea, descoperirea şi dezvoltarea eului tău spiritual, pentru că din acest proces interior se pot naşte alt om. Descoperi acum divinul din tine, indiferent care ar fi orientarea ta religioasă.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

PLUTO se află mai departe în zodia ta. Nicio noutate, practic, dar prima parte a anului va fi totuşi un pic mai tensionată, deoarece Pluto va fi implicat într-un careu unicat cu URANUS şi JUPITER, de care sigur nu ai mai avut parte niciodată şi care cere de la tine multă toleranţă, dar şi voinţă pentru a restabili ordinea în viaţa ta. Tensiunea se va resimţi la tot pasul, şi acasă şi în societate, dar cât timp îţi aduci aminte de calităţile Capricornului - răbdare, maturitate, concentrare, organizare, detaşare, înţelepciune - orice situaţie cu iz de conflict va reveni la normal fără efecte majore. Dar dacă acest aspect va scoate din tine tot ce-i mai agresiv, rişti să dai peste cap echilibrul pe mai multe planuri ale vieţii tale, ca atare… suportă!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara, printr-o zodie de pământ ca şi a ta, şi îţi canalizează atenţia spre produsele minţii tale, spre energia care îţi alimentează creierul, spre ceea ce îţi satisface ţie setea de cunoaştere. Studiile sunt acum în prim plan, o necesitate, un imperativ, fie că e vorba de o facultate din care vei ieşi cu o patalama ce îţi va asigura mai apoi un loc de muncă, fie că e vorba de şcoala vieţii, învăţând din mers, zi de zi, ceea ce îţi va fi folositor apoi pentru o viaţă mai bine organizată şi mai stabilă. Poţi merge la cursuri de tot felul, afli o mulţime de informaţii, care toate, adunate, vor sta la baza experienţei tale de viaţă. Acorzi un interes sporit şi domeniilor mai elevate ale cunoaşterii: filosofie, medicină, artă, informatică, religie, spiritualitate, cunoaşterea unor culturi diferite decât a ta (poate nu doar din cărţi, ci chiar ai ocazia de a trece prin acele locuri). Poate fi şi momentul în care trebuie să te adaptezi altui loc pe această planetă, poate pentru că-ţi găseşti un loc de muncă în străinătate sau într-un mediu complet nou, în care eşti nevoit să aderi la noi reguli, legi sau principii pe care nu le cunoşteai înainte. Fii deschis, receptiv şi dornic să-ţi deschizi mintea către lucruri sau domenii complet nou. Ai şansa de a călători mai mult, poate în interes de serviciu. Ai ocazia de a cunoaşte oameni noi, de a  relaţiona, de a învăţa de la ei. Standardul tău de viaţă creşte, nu te mai mulţumeşti cu ce ştiai înainte, ci vrei mai mult, poţi mai mult, de fapt, deci ridică ştacheta şi fă tot posibilul să acumulezi, etapă cu etapă, noile informaţii şi cunoştinţe de care te vei folosi mai apoi ani de zile. Poţi spune că e o schimbare de mentalitate, de viziune asupra vieţii, de ţeluri, vise şi idealuri, pentru că te-ai maturizat şi ai devenit mai înţelept, şi e normal să priveşti viaţa şi lumea dintr-o altă perspectivă, superioară celei anterioare. Gândeşti diferit, şi bine faci!

Îndemnul perioadei: învaţă, extinde-ţi orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveşte în sus, priveşte departe, visează cu curaj, propune-ţi ţeluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreşte!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu preocuparea ta se va îndrepta spre lucrurile mai ascunse, mai intime, mai secrete ale existenţei. Împreună cu SATURN în casa XII, aceste element karmic va trece prin casa VIII, care are şi ea o încărcătură psihică, foarte profundă, încât poate fi una din perioadele cele mai ciudate pentru sufletul tău, pentru eul tău interior. Sondezi adânc în ceea ce eşti, ai fost şi poţi să devii, şi înveţi din mers, din lecţiile destinului, ce trebuie să schimbi, ce trebuie să ştergi sau să închei, ce trebuie să dai afară din viaţa ta, pentru că nu-şi mai are rostul sau ce, dimpotrivă, trebuie să valorifici cu mai multă pasiune. E un proces de detoxifiere interioară profundă, deloc simplă, dar după ce şi Saturn va ieşi din casa XII şi Nodul Nord din casa VIII, în 2018, vei fi alt om: purificat, nou, restructurat pe toate planurile, eliberat de o mulţime de ghiulele pe care le tot cărai după tine. E o perioadă de echilibrare karmică iar voi, Capricornii, sunteţi poate cei mai vizaţi din acest punct de vedere (nu uita că şi Pluto e în zodia ta), ca atare voi treceţi prin procese de natură karmică, asta dacă eşti adeptul vieţilor anterioare. Dacă nu crezi în alte încarnări anterioare, atunci perioada aceasta îţi aduce la pachet probe de destin, lecţii de viaţă, crize existenţiale, căutări de sens, finaluri de drum, scoaterea la lumină a unor aspecte ascunse sau abandonate cândva, deci nu sună tocmai simplu ce se petrece în adâncul tău, dar e  un proces de auto-cunoaştere de care aveai nevoie. Probele prin care treci vor avea, în final, efecte benefice, pentru că acest proces de curăţare - deşi sever în unele situaţii - nu va lăsa în urmă decât ceea ce îţi este cu adevărat benefic, ceea ce te împlineşte, ceea ce te face fericit, ca atare nu te teme să mergi la această şcoală a vieţii! În final efectele vor fi sclipitoare, căci, practic, descoperi şi scoţi la lumină eul adevărat, cel care eşti tu şi de care poţi fi mândru. Dacă e nevoie, îţi restructurezi complet viaţa,  de la zero, spre fericirea şi împlinirea ta sufletească!

Îndemnul perioadei: înţelege-te pe tine însuţi, acordă mai mare atenţie lucrurilor ascunse, încearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vieţii, canalizează sexualitatea într-o direcţie constructivă, reformulează-ţi viaţa în profunzime, transformă-te într-un om mai bun, fii pregătit de orice!

Un alt eveniment astral special pentru tine e intrarea LUNII NEGRE în Capricorn pe 9 noiembrie, unde va sta apoi câteva luni. La câte planete în zone generatoare de lecţii ai, mai vine şi acesta ca să pună capac, dar nu trebuie să priveşti anul 2017 ca pe o sperietoare, ci dimpotrivă, ca pe o şansă de schimbare în bine, pentru că, dacă n-ai primi un şut, poate nu ai face un pas mare înainte, dacă nu ai da cu capul de pragul de sus, poate nu te-ai trezi la realitate. Aşa e şi anul acesta pentru tine, o cursă intensă, dar la final te aşteaptă alt om, altă viaţă, altă direcţie, altă mentalitate, deci o schimbare radicală de sens. Accept-o fără frică de schimbare şi fără încăpăţânarea-ţi caracteristică, altfel şi hopurile vor rămâne mai de-al naibii fixate în cale!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euO doamnă nu are NICIODATĂ destule brăţări!


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale