Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2017

Horoscopul anului 2017

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

HOROSCOP 2017 FECIOARA

VENUS. MARTE.

Tu începi anul stresat… nu că nu ai fi de felul tău aşa, ci pentru că, până pe 28 ianuarie, MARTE trece prin zodia diametral opusă ţie - dar şi între 21 aprilie - 4 iunie, când acelaşi Marte te va prinde într-un tir de reproşuri şi cuvinte - ceea ce normal că pe tine te irită. Ai mereu impresia că eşti atacat, critica, judecat, rănit, jignit, mai suferi, trecător, şi de mania persecuţiei, şi ai tendinţa de a-i privi pe ceilalţi din jur ca pe nişte inamici, deşi nimeni nu are nimic cu tine. Eventualele critici, aşa cum ai fi tentat să le numeşti, nu sunt altceva decât o oglindă în care te poţi privi cât se poate de cinstit ca să schimbi la tine ce se cere schimbat. Tu oricum treci printr-o perioadă de mari lecţii de viaţă, ca atare nu lua şi aceste episoade un pic mai tensionate, cu impact emoţional mai mare ca de obicei, decât ca pe o şansă de a deveni mai bun, mai puternic, mai rezistent la vicisitudini. Acum nu exagera, că nu te aşteaptă nimic riscant după colţ, ci doar eşti un pic mai sensibil şi ai putea avea reacţii ciudate, văzând peste tot doar probleme.

Mult mai bine sună perioada în care VENUS şi MARTE îţi vor traversa zodia, şi asta aproape simultan. Pe 5 septembrie, MARTE intră în Fecioară şi va asta acolo până pe 22 octombrie, iar undeva la mijlocul perioadei i se alătură şi VENUS - între 20 septembrie - 14 octombrie - moment excelent pentru a trece la fapte către tot ce ţi-ai dori să schimbi în viaţa ta! Ai resursele potrivite pentru a lua decizii de zile mari cu efecte şi asupra vieţii tale socio-profesionale, şi asupra afacerilor, şi asupra iubirii sau relaţiilor, deci ia taurul de coarne în acele zile pentru a trasa o direcţie, o strategie foarte bine gândită (tu oricum nu faci nimic la întâmplare) ce va avea efecte benefice asupra ta: un plus de ordine, de organizare, de claritate, de siguranţă, de linişte, exact ce-ţi place ţie mai mult.

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află în Balanţă, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra domeniilor guvernate de casa II, ceea ce sună binişor (mai puţin în primele zile ale anului, când exact acest plan va fi mai sensibil), deci poate fi o perioadă bună pentru a acumula şi a face bani, pentru a te ocupa de tot felul de chestiuni băneşti, de siguranţa şi securitatea ta materială. Eşti mai atras de o viaţă confortabilă, liniştită, cu toate nevoile asigurate - cine n-ar fi? - iar averea şi zestrea ta personală, bugetul propriu, salariul, investiţiile, achiziţiile, posesiunile, orice gest în care doreşti şi poţi să faci mai mulţi bani, sunt favorizate şi amplificate acum, deci poate fi una din cele mai bune - prospere, rodnice, norocoase - perioade în plan financiar , şi gândeşte-te că Jupiter trece pe aici o dată la 12 ani, deci nu e un eveniment frecvent! Treci la fapte, ia taurul de coarne pentru a lua iniţiativa în acţiuni generatoare de bani sau beneficii materiale, dar succesul nu vine vâslind de unul singur, ci mai mult din contracte, parteneriate, asocieri, colaborări, deci priveşte la cei din jur cu care îţi poţi uni în mod fericit forţele. Poate fi vremea culegerii recoltei, a profitului, a dobânzilor şi a dividendelor, deci se văd mai concret efectele şi urmările propriilor tale eforturi de dinainte pentru a face un ban în plus. Dar nu te arunca deja în cheltuieli, pentru că acelaşi Jupiter te poate face şi ceva mai cheltuitor decât de obicei, deci stai cu ochii pe rezerve, resurse personale, ca nu cumva să dai iama prin buget, furat de magia bunăstării. Da, bunăstare poate fi cuvântul de ordine, dar nu te aştepta la lux şi bogăţie (deşi unii pot ajunge şi acolo în acest interval), ci mai degrabă la o echilibrare binefăcătoare a bugetului după vremuri grele…

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra altor domenii din viaţa ta, deci ai putea folosi resursele deja acumulate anterior pentru a te educa, a te şlefui mintal, intelectual, pentru a merge la şcoală, pentru a creşte prin studiu şi educaţie. Jupiter va trece acum prin casa III, deci va fi responsabil de atracţia ta spre studiu, cunoaştere, de şansele tale de a urma sau a (re)începe un curs, poate chiar de a renunţa la o şcoală pentru a începe alta, de a merge din nou la şcoală după o perioadă de retragere, de a acumula noi informaţii, de a aprofunda studii sau domenii pe care înainte doar le-ai tatonat vag. Relaţiile cu ceilalţi intră mai mult în prim plan, deci te poţi aştepta la o creştere a numărului de cunoştinţe, prieteni, colegi, întâlneşti mai multe persoane, unele din ele chiar neobişnuite, care te atrag inexplicabil prin misterul lor, dar acestea pot fi relaţii de natură karmică, faţă de care ai nişte datorii din alte vieţi (sau ei faţă de tine), evident, dacă eşti adeptul vieţilor anterioare. Poţi călători mai mult, nu neapărat peste hotare, iar unele din aceste călătorii pot avea efecte majore în viaţa ta, pot genera schimbări capitale. Totuşi, fii prudent la volan şi las-o mai moale cu teribilismul în trafic, în caz că ai asemenea tendinţe! Poate fi o perioadă când comunici mai mult ca oricând (scrii, vorbeşti, discuţi, chiar dacă ai o uşoară tendinţă de a sta în umbră, un pic timid), iar tot ce iese din mintea şi din mâna ta are ceva de transmis, deci fă-ţi cunoscut mesajul! E posibil să nu convingi uşor, pentru că ai putea avea idei un pic diferite, poate chiar neobişnuite, şi mulţi te vor privi circumspect, ca şi cum n-ar avea încredere. Vânzările, cumpărările, activităţi comerciale, afacerile sunt şi ele favorizare, dar şi moştenirile sau obţinerea de fonduri (sponsorizări, donaţii sau fonduri europene de exemplu, dacă te preocupă subiectul). Dacă ai bani de investit, proprietăţile imobiliare pot fi o idee bună! Tot ce spui, afirmi, decizi acum, fii sigur că sună a literă de lege. Deci nu-ţi exprima punctul de vedere decât după ce eşti sigur că ştii ce spui, că ai aprofundat situaţia. Unele afirmaţii făcute acum nu vor mai putea fi schimbate, un da sau un nu emis acum în mod public îţi poate schimba viaţa, deci ai grijă ce spui!

SATURN - în continuare în Săgetător şi anul acesta - îşi lasă în continuare amprenta asupra relaţiilor de familie şi vei încerca să legi mai mult relaţiile de rudenie (cu părinţii, cu familia, cu strămoşii chiar). Eşti un pic mai static, consideri că cel mai sigur loc este locuinţa ta, de aceea poate fi un moment bun pentru a construi o casă, a turna o fundaţie, a cumpăra o casă (de vacanţă de exemplu), pentru a te muta la casa ta, pentru a-ţi aduna mai mult familia în jurul tău. Chiar dacă ar implica şi o schimbare de domiciliu, aceasta vine după ani de căutări şi eforturi, ca un rezultat al anilor anteriori, dar se presupune că ai făcut o alegere definitivă. Saturn nu vine neapărat cu schimbare, aşa e, ci cu o nevoie mai mare de a prinde rădăcini, de a consolida spaţiul locativ, de a face ordine şi lumină în ceea ce numeşti tu acasă, de aceea profită de acest an pentru a-ţi clarifica relaţia cu domiciliul: hotărăşte-te unde vrei să locuieşti! Dacă acasă înseamnă România, înrădăcinează-te aici! Dacă acasă înseamnă străinătatea, mută-te, deci fă ceva major, pentru că e momentul în care aşa cum îţi alterni, aşa vei dormi, mai apoi, ani de zile. Nu e neapărat perioada călătoriilor şi a căutărilor unui loc unde să te simţi tu bine, ci se presupune că ai găsit deja acel loc ca să-l faci al tău, pentru multă vreme, pentru totdeauna eventual. E vremea să prinzi rădăcini, dacă nu s-a întâmplat asta deja acest lucru în ultimii 2 ani! Pentru unii, care au umblat ani de zile prin lume, încolţeşte - sau chiar se materializează - gândul de a se întoarce acasă, de parcă ţara de baştină, trecutul, amintirile îi cheamă înapoi. Vrei mai multă linişte şi securitate, de aceea parcă nu-ţi mai vine să umbli, să colinzi prin lume, ci preferi mai mult confortul şi frumuseţea casei tale. Cuvântul acasă capătă pentru tine acum un contur optimist şi pozitiv. Şi maternitatea te preocupă, ca atare, dacă te simţi suficient de pregătit, dacă viaţa ta a atins o stabilitate confortabilă, poate fi un moment excelent de a deveni părinte, de a concepe sau a naşte un copil, sau, dacă ai deja copii, eşti mult mai preocupat de educaţia lor, încât te comporţi ca un profesor complex, care le oferă, prin exemplu personal, un model de creştere şi evoluţie.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Probabil tranzitul lui NEPTUN e cel mai important acum dintre planetele grele, pentru că se află în continuare în zodia diametral opusă ţie. Ce-i drept, nu-i afectează pe toţi nativii din zodia ta, ci mai degrabă pe o parte dintre cei născuţi pe la mijlocul zodiei, deci, pentru că le va tulbura un pic gândurile, îi va face să se îndoiască de ei, va genera o stare de nesiguranţă în relaţia cu ceilalţi. Începutul anului, când şi Marte şi Neptun se vor întâlni în zona cuplului, pot fi ca un fel de cutremur, se zguduie un pic edificiul căsătorie, pentru că descoperi că ai trăit într-un basm frumos, or căsnicia nu e neapărat covor presărat cu petale de trandafiri, ci conţine şi probleme, şi rutină, şi nimicuri deranjante. Trezeşte-te din vis, fugi de iluzie şi repară ce se cere reparată, pentru că sună alarma! Acum e momentul să priveşti viaţa de cuplu cu ochii larg deschişi, refuzând iluzia şi visarea! Se presupune că încă de anul trecut ai avut o astfel de trezire la realitate, ai văzut adevărul cu ochii tăi, deci acum poţi trece la fapte, cobori din turn şi trăieşte în viaţa reală. Aceasta ar putea însemna şi o trezire din fantezie, pentru că ai tot aşteptat un Făt Frumos sau o Ileană Cosânzeană, şi abia acum îţi dai seama că ei există doar în basme şi ar fi bine să te adaptezi la ce există cu adevărat.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara, ceea ce e un eveniment major pentru tine, de vreme ce e vorba chiar de ograda ta, de viaţa ta, de personalitatea ta. Cum Nodul Nord e un fel de indicator care îţi arată spre ce să-ţi canalizezi imperativ forţele şi atenţia, clar că de ceva vreme eşti foarte preocupat de tine însuţi, de propria persoană, de viaţa ta. Nu din egoism, ci pentru că ai cam uitat de tine în ultima vreme sau poate ai trăit o viaţă care nu te reprezintă pe deplin şi acum dai piept direct cu realitatea. Încă din 2016 şi apoi şi prima parte a lui 2017, poţi spune mult mai sigur pe tine, fie că-ţi place, fie că nu,ţi place, ăsta-s eu, cu asta defilez, dar, dacă tot descoperi cine eşti, poate mai faci şi acele mici schimbări necesare, pe ici, pe colo, pentru a deveni mai bun. Cum tu eşti atent la detalii, poţi schimba şi un fleac la persoana ta şi acel fleac să genereze un val întreg de transformări benefice, deci nu te crampona de cel care ai fost până acum. Gândeşte-te că Nodul Nord trece pe aici o dată la 18 ani, deci cel care devii acum se va manifesta alţi 18 ani de acum înainte. Acum te vezi aşa cum eşti, obiectiv, limpede, raţional, la rece, şi iei deciziile cele mai importante legate de propria ta persoană!

Îndemnul perioadei: arată cine eşti cu adevărat, înţelege-te mai bine pe tine însuţi, descoperă de ce eşti în stare, prezintă-te lumii, reformulează-ţi personalitatea, afirmă-te, fii curajos, fă un pas înainte, începe ceva nou!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, energia ta va trebui să se canalizeze spre alte domenii, şi anume spre cele guvernate de casa XII, care nu este chiar o zonă luminoasă, ci, după tot iureşul ultimilor ani, parcă intri brusc... la mănăstire. Metaforic vorbind, desigur, pentru că începe o etapă din viaţa ta ce va dura mai bine de un an în care va trebui să te apleci asupra celui din interiorul tău, asupra forului tău lăuntric, asupra spiritului şi sufletului tău, deci e vremea să se reinstaleze liniştea în viaţa ta. Unii ar spune că te cam izolezi, că fugi de lume, că eşti mai greu de văzut la ochi, că te comporţi diferit, că eşti mai sensibil sau mai emotiv, dar se presupune că după toate schimbările deja făcute în anii anteriori, ai nevoie de timp doar pentru tine însuţi pentru a învăţa să te iubeşti mai mult pe tine însuţi, să te preţuieşti mai mult, să sondezi mai mult în adâncurile tale şi să descoperi ce comori ascunzi. Poate pe perioada trecerii Nodului Nord prin casa I, deci până pe 28 aprilie, te-ai privit ca într-o oglindă, la rece, obiectiv şi raţional, dar după această dată treci şi la ce nu se vede, la eul tău ascuns care are nevoie de meditaţie, de reculegere, de spiritualitate, de redescoperire de sine, de dezvoltare personală. Poţi avea reale revelaţii, scoţând de la naftalină resurse pe care le ţineai ascunse, dar care, dacă ar fi valorificate, ţi-ar aduce fericire. Poate ai norocul să le descoperi acum, pe perioada trecerii Nodului Nord prin Leu, dar trebuie să ai şi puţin curaj să le şi foloseşti!

Îndemnul perioadei: sondează înlăuntrul tău, descoperă cine eşti în profunzime, ce ascunde eul tău intim, înţelege-te pe tine însuţi, sacrifică ceva acum pentru o viaţă mai bună mai târziu, relaţionează cu divinitatea, redescoperă latura spirituală a vieţii, controlează-ţi emoţiile şi trăirile, depăşeşte-ţi limitele şi repară-ţi defectele, dedică-te altora cu sufletul deschis şi necondiţionat, reformulează-te în interior!

Aproape tot anul, LUNA NEAGRĂ va trece prin acelaşi spaţiu unde se află Saturn în 2017, deci fii prudent în aceleaşi domenii despre care ai citit mai sus că le influenţează Saturn, pentru că acelea vor fi marile probe de încercare, ce te vor solicita la maximum.

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale