Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2017

Horoscopul anului 2017

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

HOROSCOP 2017 GEMENI

VENUS. MARTE.

La început de an, în primele 28 de zile din 2017, dar şi între 5 septembrie - 22 octombrie, eşti una dintre zodiile cele mai animate, agitate, stresate, provocate, dar în sens constructiv, deoarece MARTE se află într-o zonă a cerului în care te înseamnă să nu te laşi, să treci la fapte, să lupţi pentru tot ce vrei să obţii. Nu va fi uşor, pentru că pot apărea adeseori dubii, frici, piedici - adeseori minore, nesemnificative, dar cărora le dai chiar tu prea multă importanţă şi pe care tu singur ţi le pui în cale - deci tu cu tine însuţi trebuie să lucrezi cel mai mult, să-ţi educi voinţa şi să încerci să priveşti spre viitor cu speranţe şi gânduri mari, cu idealuri măreţe, cu vise imense, pentru că - cel puţin în primele zile din 2017, conjuncţia pe care MARTE o va face cu NEPTUN, te susţine să ţinteşti sus, foarte sus, chiar imposibil de sus, dar dacă tu crezi în acel ţel, el devine posibil! Pune-ţi o imensă dorinţă la trecerea dintre ani - 2016-2017 - pentru că sunt şanse să o vezi împlinită, cu condiţia să crezi în ea şi să nu o abandonezi dacă vezi că încă e departe!

Vara e perioada ta de vârf. Nu numai pentru că mai toate planetele rapide trec prin zodia ta, dar şi VENUS şi MARTE te vor vizita pe rând. Primul care bate la uşa ta e MARTE între 21 aprilie - 4 iunie şi îţi aprinde focul! Mintea ta merge brici, vin idei pe bandă rulantă, descoperi soluţii şi căi de evoluţie curajoase, şi totul doar pentru că-ţi pui serios mintea la contribuţie. Înveţi din mers lucruri noi, cunoşti oameni noi care te pot stimula şi sprijini, iar viaţa ta capătă un ritm alert, exact aşa cum îţi place ţie. Nu stai locului nicio clipă!

Între 5-31 iulie, şi VENUS îţi intră în curte cu o energie diferită de cea a lui MARTE. Dacă MARTE a animat totul, a aprins flacăra, VENUS vine să mai aşeze/calmeze lucrurile, să te mai linişteşti şi tu, fiind o perioadă norocoasă pentru tine, deci profită de aceste două tranzite - a lui Venus şi a lui Marte - pentru a începe ceva important, pentru a lua o decizie, pentru a schimba ceva, pentru a face o alegere curajoasă în viaţa ta, din orice plan al existenţei. VENUS te va susţine mai ales în plan sentimental, ca atare orele petrecute în iulie alături de persoana iubită pot fi superbe. Dacă nu e o persoană încă lângă inima ta, ieşi în căutare! Auspiciile sunt bune să te îndrăgosteşti şi ştii de ce? Citeşte mai jos, în capitolul dedicat lui Jupiter!

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află încă în Balanţă, JUPITER se află încă în casa V. E vestea bună de care vorbeam mai sus, deoarece Jupiter se află - încă de anul trecut - în sectorul dedicat inimii tale! Casa V se ocupă de ceea ce simţi, de sentimentele şi emoţiile tale. Pune-le într-o formă romantică, poate şi uşor artistică, arată ce simţi pentru că acum sunt cele mai mari şanse să convingi, să cucereşti, să atragi atenţia asupra ta, să iubeşti cum nu ai mai iubit de mult. Gândeşte-te cât de rar trece Jupiter pe aici - o dată la 12 ani - deci îl aştepţi de ceva vreme ca să simţi iar fluturii din stomac! Că e vorba de marea iubire a vieţii tale sau doar de flituri nevinovate, dar frumoase, inima e clar, în prim plan, şi bate tare. Dacă iubirea e deja de multă vreme bine aşezată şi conturată în viaţa ta, Jupiter te ajută să reaprinzi focul, să-l întreţii bine, să-ţi exprimi din nou sentimentele, pentru că iubirea mai trebuie şi alimentată, nu doar cucerită şi lăsată acolo să ardă mocnit. Readu-i aminte celui drag ce simţi pentru el, pentru că va fi încântat! La câtă iubire şi pasiune ai de oferit în această perioadă, nu numai persoana iubită poate beneficia de darurile inimii tale, ci tot ce este aproape de sufletul tău, tot ce-ţi place să faci, tot ce adori să ai lângă tine. Poate fi vorba de proprii tăi copii care se pot bucura mai mult de prezenţa ta. Poate fi vorba de pasiunile sau hobbyurile tale, din orice plan al vieţii ar fi ele: artă, muzică, teatru, modă, sport, timp liber, tot ce-ţi place să faci, deci oferă şi acestor domenii mai mult timp! Dacă eşti o fire creativă, un suflet de artist, vei redescoperi plăcerea de a crea, de a compune, de a-ţi revărsa sufletul în adevărate opere de artă. Ei, acum nu te aştepta la capodopere - deşi, mai ştii? - dar dacă simţul artistic joacă un rol în viaţa ta, pune-l acum cel mai mult în lumină. Ce iese din mintea, inima şi mâinile tale, merită aplauze! Dar tot acum ai şi o relaţie aparte cu tot ce ţine de predare, pedagogie, învăţământ, şcoală, deci ai un mesaj de transmis celor care abia acum pornesc pe un drum nou, ca atare ai putea fi un profesor excelent, acolo unde e nevoie de învăţăturile tale. Este vremea ta de glorie, deci profită de aceste luni - ce mai, aproape tot anul! - pentru că acum ai parte de mai mult noroc ca oricând! Simte-te bine, joacă-te, relaxează-te, distrează-te, zâmbeşte, bucură-te, petrece, mergi la spectacole, la concerte, pentru că Jupiter te îndeamnă să priveşti viaţa într-un ton mai lejer, ca de vacanţă, fără atâta încrâncenare ca în alţi ani. Mai respiră şi tu, căci acum îţi încarci bateriile pentru mulţi ani înainte!

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra altor domenii din viaţa ta. Dacă până în octombrie ai putut şi tu să te mai relaxezi, după 10 octombrie treci la treabă, tovarăşe! N-o lua acum în tragic, nu te speria de muncă, pentru că a trece la treabă nu e neapărat un chin, ci pur şi simplu a venit vremea să-ţi asumi responsabilităţi serios. Eşti mai preocupat de serviciu, de rolul tău la locul de muncă. Dacă nu ai încă jobul potrivit, acum îl vei căuta mult mai serios, cu mari şanse să-l găseşti, deşi e foarte posibil să fie un job într-un domeniu complet diferit decât ai lucrat înainte, deci, dacă jobul actual nu te mai satisface, nu te mulţumi cu ce ai, ci ia taurul de coarne şi caută altceva, nu tot acolo unde ai căutat înainte. O schimbare radicală de direcţie ar fi mult mai potrivită pentru tine acum! Şi sănătatea intră în centrul atenţiei, deci, dacă înainte puţin îţi păsa de regimul tău de viaţă, de acum începi să te apleci mult mai serios asupra aspectelor ce compun starea ta generală de bine: la ce mănânci, la sport şi mişcare, la igienă şi curăţenie, la un regim ordonat de viaţă, la eventuale vizite la medic sau analize aprofundate, pe care înainte le-ai ignorat. Nu înseamnă că eşti bolnav, ci doar că arăţi o mai mare preocupare pentru sănătatea ta, şi bine faci, pentru că poţi aşeza multe lucruri la locul lor. Încerci să creezi o mai bună organizare în viaţa ta, după ce tot anul ai o atitudine ceva mai lejeră, mai superficială asupra multor lucruri, bazându-te pe noroc şi şansă, or după ce Jupiter intră în Scorpion, se mai pot ivi şi situaţii ciudate, de care nu mai trecui doar cu bafta, ci cu prudenţa şi cu o viziune profundă asupra lucrurilor, trecând dincolo de ce se vede. Încearcă să aşezi totul la locul potrivit, chiar dacă ar însemna să mai renunţi la unele aspecte de care nu mai ai nevoie. Fii tranşant, categoric în alegerile tale, lasă indulgenţa sau obişnuinţa deoparte, şi, dacă vezi că ceva nu mai merită atenţia ta, dă-l afară cu fermitate! Fie că e vorba de un aliment care nu-ţi prieşte, de ţigările care nu-ţi fac bine, de un job care te intoxică, de un obicei care ştii şi tu că nu ţi se potriveşte, deci spune stop, şi reconstruieşte-ţi viaţa de zi cu zi.

SATURN - în continuare în Săgetător şi anul acesta - îşi lasă amprenta asupra parteneriatelor, asupra acelor domenii în care intri în relaţie cu altcineva, cu rol similar. Din Săgetător, cere mult de la tine, pentru că formează o opoziţie cu Soarele tău (acum sunt vizaţi mai degrabă Gemenii de la final de zodie, ceilalţi au fost sub tirul opoziţiei saturniene în anii anteriori) şi primul plan vizat este viaţa de cuplu, căsnicia, relaţia cu partenerul de viaţă. Un trai în doi corect nu e neapărat un covor presărat cu flori, ci vine la pachet cu responsabilităţi, cu obligaţii, cu limite acceptate, cu angajamente luate şi respectate, ca atare nu mai eşti un puşti liber să facă ce vrea, ci, dacă tot te-ai căsătorit, vino şi trage serios la aceeaşi căruţă. Sunteţi doi, aveţi acelaşi rol în căsnicie, deci priveşte căsnicia cât se poate de serios. Da, ai fi tu un spirit libertin care nu se omoară după căsătorie, dar Saturn te cam trage de mânecă şi-ţi spune: gata cu joaca, hai, eşti om mare, căsătoria înseamnă răspundere, asumare, implicare. Dacă nu ai făcut-o deja, e posibil să te gândeşti acum foarte serios la căsătorie - sau măcar la un fel de concubinaj liber consimţit, ca să vezi ce înseamnă viaţa de zi cu zi alături de cel pe care-l iubeşti. Jupiter e şi el - tot anul aproape - într-o zonă a iubirii, Saturn într-o zonă a căsătoriei, ca atare e momentul optim pentru a găsi omul potrivit cu care să-ţi petreci restul zilelor şi să spui DA. Pe de altă parte, e şi vremea asumării unui rol în orice tip de parteneriat, ca atare efectele lui Saturn se pot resimţi şi asupra noilor contracte în plan profesional. Oricât de mult iubeşti tu independenţa, de data aceasta trebuie să vii cu tot ce ştii mai bine într-un grup, într-un colectiv, alături de cel puţin o altă persoană cu interese similare, pentru că, unindu-vă forţele şi cunoştinţele, rezultatele ar fi mult mai bune. Ai mari şanse, deci, să semnezi contracte bune, durabile, profitabile, dar regulile care vor face aceste colaborări să meargă strună sunt corectitudinea, egalitatea, completarea, buna înţelegere, cinstea, respectul reciproc. E o perioadă în care te preocupă mai mult lumea, societatea, oamenii cu care intri în contact, de departe sau de aproape, şi ai mari şanse să cunoşti oameni demni de admiraţie şi respect, cu care ai putea lega relaţii de durată şi de la care ai multe de învăţat.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

NEPTUN se află anul acesta într-o zonă care te înseamnă să ţinteşti sus, să-ţi faci vise mari şi frumoase, să priveşti la cel care ai vrea şi ai putea să devii, evoluând continuu, dezvoltându-te permanent. NEPTUN şi MARTE îşi dau o rarisimă întâlnire în Peşti, chiar în primele zile ale anului (chiar de Revelion, ce mai?) ca atare ar fi bine ca la trecerea în noul an să-ţi stabileşti un obiectiv major, pe sufletul tău, ceva ce consideri că, dacă s-ar materializa, ţi-ar aduce ţie fericirea deplină şi acel sentiment de totală împlinire sufletească. Ai un asemenea vis? Atunci transmite-l chiar de Anul Nou spre Univers, pentru că, oricât de greu ar fi sau oricât de imposibil ar suna, are mari şanse să devină fapt, într-o zi. Ai mai avut această ocazie şi în ianuarie 2015, şi în februarie 2013, dar asta nu înseamnă că nu poţi naşte alte şi alte vise din 2 în 2 ani! Dacă visul tău ar avea şi o conotaţie spirituală, prin care poţi ajuta pe alţii, mai puţin norocoşi, dacă poţi pune suflet în acel vis şi nu e doar un scop egoist, o ambiţie, un orgoliu personal, atunci cu atât mai uşor se va transforma în realitate, căci acum se împlinesc visele care sunt în acord cu misiunea ta de viaţă, cu ce ţi-e dat să faci pe acest pământ, în această viaţă.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara, şi încă de anul trecut îţi tot indică zona spre care e bine să-ţi canalizezi energia şi atenţia. E vorba de tot ce înseamnă pentru tine tihnă, linişte sufletească, viaţă privată. Poate fi vorba de familie, de cei mici, de rude, de oamenii dragi sufletului tău pentru care ai face orice. Te dedici lor cu iubire şi un dram de supunere, conştient că de eforturile tale de zi cu zi depind fericirea şi binele lor. Eşti preocupat de tot ce înseamnă pentru tine acasă, deci poate fi un moment bun să-ţi cumperi o locuinţă nouă, să renovezi casa, să faci o curăţenie generală, în caz că ai tot amânat-o ani de zile, să-ţi asumi responsabilităţi casnice, potrivite ţie. Eşti la fel de preocupat de trecut, de amintiri, de lucruri demult întâmplate care ar mai avea încă un rol în viaţa ta şi acum ai starea necesară pentru a privi serios în urmă şi să iei de acolo ce e mai bun, mai util, să faci ordine prin toate şi să le aşezi pe locul cel mai potrivit. E totuşi un moment bun de a pune punct unor etape pe care le-ai tot prelungit, le-ai tot dus după tine fără rost, cu speranţa că ar mai avea ceva de oferit dar nu: acum ai mintea limpede pentru a descoperi ce nu-ţi mai este folositor, cu scopul de a le şterge de pe listă, de a le rezolva şi a le trece pe linie moartă, făcând loc altor treburi, mai actuale. Pot ieşi acum la iveală detalii din trecut, care se cer reparate: din copilărie, de la foste locuri de muncă, vechi probleme de sănătate care pot reînvia, nu pentru a te îngrijora, ci pentru a te elibera de ele odată pentru totdeauna. Prin deciziile ferme şi lucide pe care le iei acum, practic reinstalezi liniştea în viaţa ta personală.

Îndemnul perioadei: deschide-ţi sufletul ,iubeşte, dăruieşte, aşează-te la casa ta, fă un copil, apropie-te mai mult de mama, dedică-te familiei, prinde rădăcini, redecorează-ţi casa, adu-ţi aminte de trecut, aruncă o privire înapoi să vezi de unde vii, apleacă-te asupra lucrurilor de odinioară, descoperă-ţi latura sensibilă, romantică, nostalgică, întoarce-te în timp, întoarce-te acasă, creează-ţi un loc al tău, intim, în care să te refugiezi la nevoie ia legătura cu originile tale, ocupă-te mai mult de sufletul tău şi de oamenii la care ţii.

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, energia ta va trebui să se canalizeze spre alte domenii, şi anume spre cele guvernate de casa III. El te cam trimite la... şcoală! Efectiv la o şcoală la care să-ţi extinzi orizonturile, să devii mai bun, să-ţi upgradezi nivelul şi să-ţi actualizezi bagajul de informaţii, să te afirmi, să faci ce-ţi place. sau doar la o şcoală a vieţii, deoarece tot ce poţi învăţa timp de un an şi ceva de la această dată, va aduce satisfacţie, mândrie, bucurie, un puternic sentiment de valoare personală. Informaţiile care îţi ajung la ureche, cărţile pe care le citeşti, cursurile pe care le frecventezi, conferinţele şi seminariile la care mergi (sau poate chiar ai ocazia să le susţii chiar tu în faţa unei audienţe care te admiră) au roluri cheie în devenirea ta! Comunicarea e la degetul tău mic şi trebuie să te foloseşti de acest atu la capacitate maximă. Pune accent pe relaţionare, pe contactul cu lumea, pentru că şi tu ai ceva de transmis, dar ai şi ceva de învăţat de la oameni. Totuşi, dacă ai avea un oarecare contact cu învăţământul, tu fiind cel care transmite mesajul altora, ai avea succes maxim, deci, dacă ai ocazia să predai, să educi minţile sau sufletele altora, vei fi exact pe vibraţia acestei perioade, pentru că deţii resursele cele mai potrivite succesului. Călătoreşti mult, din plăcere, încât anul poate veni cu o vacanţă de vis, unde îţi doreai să ajungi. Pune în prim plan relaţia cu cei de lângă tine: fraţii, colegii, vecinii, prietenii,  cunoaşte oameni noi, ieşi în lume, sună un prieten, pentru că din contacte umane vin acum şi cele mai multe satisfacţii sau surprize plăcute. Relaxează-te şi distrează-te alături de oameni, fă sport alături de ei, creează alături de ei, joacă-te cu ei, nu sta singur, pentru că nicăieri nu te vei simţi mai bine decât în acele medii în care ai şansa de a socializa, de a relaţiona, de a conversa cu cât mai multă lume. Plus că ai şansa de a cunoaşte oameni demni de laudă: celebrităţi, persoane importante, cu funcţie, cu renume, pe care le apreciezi şi admiri sincer.

Îndemnul perioadei: discută, vorbeşte, exprimă-te, caută o cale de a te face înţeles, ia legătura cu lumea, transmite mesajul tău celorlalţi, învaţă, informează-te, argumentează ceea ce gândeşti, pune mâna pe carte, călătoreşte, relaţionează, cunoaşte!

Saturn trece prin zona dedicată căsniciei, dar între 14 februarie - 9 noiembrie vine aici şi Luna Neagră, ceea ce va face ca - mai ales ultima parte a anului - să nu fie tocmai un motiv de fericire în acele domenii despre care ai citit mai sus că le influenţează Saturn. Acelea ar putea fi momentele cele mai sensibile în parteneriatele tale de orice fel. Cineva îşi bagă coada în ceea ce părea să se fi aşezat pe un teren solid şi cere mai multă corectitudine, înţelepciune implicare. Nu te juca în relaţie cu cei faţă de care ţi-ai asumat un anumit rol: în cuplu, în afaceri, în activităţi profesionale, pentru că… s-ar putea ca unul să-şi ia jucăriile şi să plece. Este un moment unicat destul de fragil, dar vei citi despre el la vremea respectivă.

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale