Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anuluiHoroscop anual

HOROSCOP 2017

Horoscopul anului 2017

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

HOROSCOP 2017 VARSATOR

VENUS. MARTE.

Începi anul cu VENUS în zodia ta - e acolo în primele 3 zile ale anului - ceea ce sună bine, pentru că păşeşti în 2017 cu optimism, cu bucurie în suflet, cu un dram de noroc deasupra ta, ca atare pune-ţi în gând, chiar de Revelion, un mare vis pe care îl iubeşti şi care consideri că ţi-ar aduce ţie fericirea deplină. Poate fi legat de viaţa sentimentală, personală, familială, sau de urcuşul tău profesional.

MARTE nu trece anul acesta prin zodia ta, ci trece prin 3 puncte sensibile pe parcursul anului, şi de acolo trimite spre tine piedici, provocări, lecţii de învăţat, cam o dată la 4 luni diferenţă. De exemplu între 10 martie - 21 aprilie, între 20 iulie - 5 septembrie şi din nou la finalul anului, după 9 decembrie, te poţi aştepta la un pic mai mult stres decât de obicei, pentru că MARTE va tot încerca să te ambiţioneze, să te dinamizeze, să te împingă în faţă, dar nu ştii să te foloseşti prea eficient de energia pe care ţi-o inspiră, ci o transformi ba în încăpăţânare, ba în orgoliu, ba în agresivitate.

JUPITER. SATURN.

Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află încă în Balanţă, JUPITER îşi va lăsa amprenta asupra domeniilor guvernate de casa IX. El te va îndemna să pleci acum mai mult şi mai des la drum, să faci călătorii importante, unele cu impact emoţional major, să-ţi programezi drumuri lungi, să legi mai mult relaţiile tale cu străinătatea. Eşti interesat mai mult de învăţarea limbilor străine, arăţi un interes mai sporit pentru  culturi sau religii diferite, dintr-o mai mare nevoie de explorare şi extindere a orizonturilor prin cunoaştere aprofundată, de aceea domenii ca religia, spiritualitatea, filosofia, politica, esoterismul, arta pot fi pe lista ta de interes. A venit vremea să urci, să creşti, să înveţi mai mult, ca atare înscrie-te la vreo facultate (la o a doua, a treia facultate), la master sau doctorat, mergi la cursuri de specializare sau de aprofundare a unor domenii care, anterior, doar ţi-au suscitat interesul, pentru că ambiţiile tale intelectuale cresc. Te maturizezi, asta e clar, devii mai înţelept, pui mai mare accent pe morală, etică, deontologie, lege, şi încerci să-ţi creezi un fundament solid de principii armonioase ţi sănătoase de viaţă. Acum se nasc sau se conturează marile tale ţeluri şi idealuri, faci paşi mari în educaţia şi dezvoltarea ta personală (ai auzit de cursuri de dezvoltare personală? caută-le şi urmează cât mai multe!). Eşti inspirat, mintea şi spiritul tău sunt libere să umble în voie spre zone cât mai înalte, semn că ai depăşit rutina cotidiană sau monotonia lumii în care trăiai. Standardele tale au crescut, deci alimentează-le cu lucruri cu adevărat importante: vise, idei, speranţe, aspiraţii, idealuri, ţeluri, pasiuni, lucruri pe care le iubeşti.

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra altor domenii din viaţa ta. După ce a trecut prin casa IX şi ţi-a deschis mintea şi te-a motivat să ţinteşti sus şi departe, vine acum şi vremea culegerii roadelor. Ajunge, după 12 ani de muncă şi efort, în cel mai înalt punct al cerului, ca atare tu eşti zodia cea mai favorizată să cunoască acum succesul deplin, satisfacţia profesională maximă, apogeul carierei! Totuşi, nu uita că e vorba de Scorpion, deci e foarte posibil ca - până în octombrie - să descoperi alte căi de evoluţie, alte ţeluri decât cele după care te-ai ghidat până acum şi să doreşti să schimbi major macazul. Succesul poate apărea din direcţii total neprevăzute, poate chiar complet noi, deci să nu te mire deloc surprizele! Se presupune că ţi-ai găsit vocaţia, că ai descoperit ce-ţi place să faci, chiar dacă nu-i uşor să-ţi urmezi pasiunea, deci nu te crampona de lucrurile bine stabilite din viaţa ta, ci fii oricând dispus să accepţi provocări interesante în carieră. Poate e vorba şi de o schimbare de mentalitate sau de viziune asupra muncii, de o altă profesie sau o funcţie neaşteptată. Acum li se recunosc meritele, le creşte reputaţia şi li se ridică ştacheta acelor Vărsători care au curajul schimbării, şi tu, cum eşti un mare revoluţionar prin excelenţă, e posibil să dai startul unor noi aventuri în viaţa ta care, din octombrie, îşi vor arăta efectele. Urcuşul tău socio-profesional, promovarea, ascensiunea şi evoluţia ta pot fi surprinzătoare, dar ai ajuns aici prin multă ambiţie, luptă şi tenacitate, nimic nu ţi s-a oferit pe tavă. E un moment cu o asemenea încărcătură motivaţională, încât unii nici nu te mai recunosc, spun despre tine că treci peste oricine, că eşti capabil de orice pentru succesul tău, dar un asemenea moment de maximă determinare apare rar - o dată la 12 ani şi se va prelungi apoi şi în 2018 - şi ar fi păcat să ratezi trenul acesta! Acum e momentul tău de glorie, şansa ta de afirmare, valul care te urcă sus, şi chiar merită să te lupţi cu toate mijloacele pentru ele. Tot ce poţi obţine acum îti poate schimba viaţa!

SATURN - în continuare în Săgetător şi anul acesta - îşi lasă în continuare amprenta asupra marilor tale planuri de viitor. Tu eşti, prin definiţie, un visător, un idealist, dar poziţia lui Saturn e acea trusă de unelte care te ajută să şi construieşti concret ceea ce visezi. Ai la purtător multă creativitate, energie, curaj şi bucurie de a construi ceea ce visezi să obţii, deci… la muncă, tovarăşi! Pune mâna pe aceste unelte şi ridică, lent, pas cu pas, cu maximă încredere, acel edificiu pe care mai apoi te vei menţine ani de zile. Încrede-te în prieteni, în coechipieri, leagă sau aprofundează relaţiile cu ceilalţi, stai cât mai mult printre oameni, descoperă lumea largă, pentru că acum primeşti energie de la alţii. Dacă ai privi în jur, ai descoperi de câţi oameni te poţi folosi, în sensul bun. Tot cu semenii tăi trăieşti cele mai frumoase aventuri, deci ieşi, socializează, distrează-te, pentru că ai şanse să-ţi faci acum prieteni de cursă lungă, nu doar simple cunoştinţe ocazionale, ci oameni de un anumit standard de care vei fi mândru, care te ridică şi pe tine, care îţi dau un exemplu de morală, de seriozitate, oameni de valoare! Cu Jupiter în casa IX şi Saturn în casa XI, ai la dispoziţie tot arsenalul de idei, de concepte, de informaţii, de strategii, de direcţii, de planuri, care te vor ajuta să-ţi clădeşti, etaj cu etaj, viitorul, deci gândeşte pozitiv şi priveşte până departe, la cel care vei fi peste 5 ani, peste 10… peste 30! Primeşti enorm de la ceilalţi şi chiar te poţi folosi de aceste daruri.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Începutul anului poate fi ceva mai tensionat pentru tine, deoarece URANUS, guvernatorul tău, este prin în corzi de două planete care cer mult de la el. De Jupiter şi de Pluto, deopotrivă, printr-o configuraţie astrală unicat. Sună ca un mic cutremur de natură mentală, ideologică, emoţională, deopotrivă, de parcă se dă o luptă între ce-ţi spune mintea şi experienţa acumulată şi ce-şi spune subconştientul, intuiţia, neştiind cui să dai prioritate. Nu te simţi prea bine în pielea ta şi comunici cam agresiv, cam nervos, nu reuşeşti să-ţi ţii prea bine sub control reacţiile, încât poate fi una dintre cele mai sensibile situaţii ale anului, mai ales din punct de vedere relaţional. Riscul de a rupe tot felul de relaţii, de a lua decizii pripite, de a spune lucruri regretabile e mai mare acum, deci ai grijă ce gândeşti, ce spui, de ce emoţii te laşi copleşit.  E ceva acolo în umbră care-ţi spune să fii mai precaut, şi mai bine taci!

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece încă prin Fecioara, şi deja te-a supus la unele probe de destin din care ai avut ceva de învăţat. Norocul e că toate aceste hopuri sunt aparent minore, nu vin ca un tăvălug imens şi greu de probleme pe care să nu mai ştii cum să le gestionezi, ci pot fi hopuri neînsemnate, fleacuri în fond, dar suficient de iritante încât să nu treacă neobservate, pentru a lua măsurile necesare pentru a evolua. Pot fi mici crize existenţiale, sub formă de întrebări, dubii, suspiciuni, frici, greu de explicat logic, poate chiar şi ciudate un pic, dar ele sunt acolo şi te macină. Să nu te miri că acum pui întrebarea "de ce" mai des ca oricând. Important e că toate aceste de ce-uri ale tale vor duce la găsirea răspunsurilor potrivite pentru ca viaţa ta să se echilibreze, să se limpezească, să se aşeze pe făgaşul firesc.

Îndemnul perioadei: înţelege-te pe tine însuţi, acordă mai mare atenţie lucrurilor ascunse, încearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vieţii, canalizează sexualitatea într-o direcţie constructivă, reformulează-ţi viaţa în profunzime, transformă-te într-un om mai bun, fii pregătit de orice!

După 28 aprilie, după ce NODUL NORD va intra în Leu, energia ta va trebui să se canalizeze spre alte domenii, şi anume spre un plan foarte important al vieţii tale, acela al parteneriatelor de orice fel. Şi asupra celor de afaceri sau profesionale, şi asupra celor personale. Cum tu eşti o fire sociabilă, socială, care pui mare preţ pe colaborare şi asociere, e normal să fii foarte preocupat de relaţia ta cu ceilalţi, pentru că te interesează ce părere au ceilalţi despre tine, ce impresie faci, cum te apropii - sau nu - de oamenii din jur. Cum căsnicia e prima vizată, şi asta de ceva vreme în urmă, încă din 2016 - trebuie să acorzi o mai mare atenţie relaţiei cu jumătatea ta. Dacă nu te-ai căsătorit, te bate gândul acum s-o faci iar momentul ar fi foarte bun, pentru că, nu uita, Nodul Nord trece pe aici, prin casa VII, o dată la 18 ani! Nu înseamnă că dacă nu te căsătoreşti acum, nu se va mai întâmpla 18 ani de acum încolo, dar dacă tot ai vârsta potrivită, omul compatibil alături, starea necesară şi dorinţa de a te lega pe viaţă, de ce să n-o faci? Momentul e prielnic! Dacă nu ai găsit persoana potrivită, caut-o acum cu mai multă atenţie, dar fii totuşi exigent, ridică sus ştacheta, nu te mulţumi cu puţin, deci caută chiar şi perfecţiunea. Ai standarde ridicate şi nu vrei orice, de aceea trebuie să alegi cu grijă, doar o faci pentru toată viaţa! Iubirile cu adevărat marcante pot apărea acum, dar e posibil ca, înainte de a ajunge la căsătorie, să treci şi prin câteva lecţii sau probe de încercare, de parcă eventuala uniune de la final va fi un dar, o recompensă majoră. Relaţia cu societatea, contactul cu lumea, tot ce e legat de lume e important acum, de acolo vin cele mai interesante sfaturi şi soluţii, ca atare pune acum accent pe cifra doi, pe "noi", pe ceilalţi, nu doar pe tine însuţi. În fond, privind cu raţiune la cel din faţa ta, îţi asiguri ţie fericirea. Deciziile pe care le iei acum, legate de tine în relaţie cu oricine altcineva - asociaţi, partener de viaţă, colaboratori, parteneri de afaceri, concurenţi, chiar şi inamici direcţi - poate avea efecte pe termen lung, deci ai grijă cu cine baţi palma, metaforic vorbind! Învăluie-ţi toate relaţiile în generozitate, energie pozitivă, căldură şi iubire!

Îndemnul perioadei: asociază-te, apropie-te de ceilalţi, apleacă-te asupra partenerului, învaţă lecţia vieţii în doi, caută-ţi jumătatea, căsătoreşte-te, acceptă diversitatea umană, înţelege că viaţa e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubeşte, oferă!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA

Interzisa preluarea horoscopului 2017. Copyright ACVARIA®

 


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euO doamnă nu are NICIODATĂ destule brăţări!


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale