Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 

Totul despre zodiI
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn
Varsator
Pesti

Servicii ACVARIA
Consultatii la telefon
Consultatii in Piatra Neamt

Consultatii in scris
Consultatii prin SMS

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual


BILE SI SFERE in KRISTALE.RO
Din familia Acvaria va recomandam si:

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA

Toate spatiile Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Cuprins
Despre site. Contact
 
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscopul zilei
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual: 2016
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
 
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
 
SERVICII ASTRO
WWW.ACVARIA.EU

Despre astrolog Acvaria
Toate consultatiile
Comanda horoscopul tau
14 rubrici ASTRO-SMS
SMS Curierul destinului
SMS Mesaje angelice
SMS Interpretarea viselor
SMS Viata anterioara

SMS Relatii karmice
SMS Perioade karmice
SMS Misiunea personala
SMS Astro-calcul
SMS Cuplul, pe scurt
SMS Aspectul anului
SMS Marile hopuri
SMS Marile schimbari
SMS Cicluri planetare

SMS Sfat prietenesc
Arhiva raspunsuri
 
CUMPARA PIETRE DIN
Magazinul nostru online

Noutati in ACVARIA.COM

 
 
¤ In ARHIVA ASTRO-SMS sunt publicate raspunsuri astfel:
ASPECT 1-10.03
CALCUL 1-10.03
CICLURI 1-10.03
CUPLU 1-10.03
DESTIN 1-28.02
HOP 1-10.03
INGERI 1-28.02
KARMA 1-10.03
MISIUNE 1-28.02
RELATII 1-10.03
SCHIMBARI 1-10.03
SFAT 1-28.02
VIATA ANTERIOARA 1-28.02
VIS 1-10.03
 
FAZELE LUNII IN MARTIE 2017
Azi Luna este în zodia...
26.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
26.02-12.03 Luna in crestere
12.03 LUNA PLINA
12-28.03 Luna in descrestere
28.03 Luna Noua
28.03-11.04 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN MARTIE 2017
20.03-20.04 - Suntem in zodia BERBEC Info
26.02-13.03 Mercur in Pesti
13-31.03 Mercur in Berbec
3.02-3.04 Venus in Berbec
28.01-10.03 Marte in Berbec
10.03-21.04 Marte in Taur
Jupiter retrograd in Balanta Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Fecioara Info
Dupa 14.02 Lilith in Sagetator
Dupa 3.02 Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Astrologiewww.astrologie.acvaria.com

2008-2024
PLUTO IN CAPRICORN

Editorial Acvaria

Eveniment astral rarisim: PLUTO IN CAPRICORN
Pluto a intrat în Capricorn in 2008

- Articol scris de Acvaria in ianuarie 2008 - Copyright©acvaria.com -

Pluto nu a mai trecut prin Capricorn de mai bine de un secol, deci acum ajunge din nou acolo unde se afla in 1762, in primele grade ale Capricornului. Ultimele perioade când Pluto a traversat aceasta zodie au fost 1516-1532 si 1762-1778, deci nu orice generatie beneficiază de acest tranzit plutonian. Pentru a întelege ce aduce, la nivel mondial, un astfel de eveniment astral, ar trebui sa aruncam o privire înapoi prin cărtile de istorie asupra perioadelor respective. Au fost perioade cu mari bulversări politice, cu regi ucisi, pusi pe tron, dati jos de pe tron, cu profunde reforme religioase (cum ar fi perioada Martin Luther) sau politice (războiul american cu celebra declaratie de independenta), descoperiri majore in plan geografic (perioada descoperirilor lui Magellan - prima călătorie in jurul lumii cu descoperirea de noi teritorii, si ale exploratorului englez James Cook - Noua Zeelanda, Australia, Cercul Polar), recunoasterea de noi state etc.

Pluto traversează o zodie in aproximativ 13-15 ani, deci viata unui om poate cuprinde in jur de 4-5 mari influente plutoniene, adica tranzitul a aproximativ 4-5 zodii. Pluto aduce schimbări profunde, complexe, transformări majore de destin, drame si crize de viata, descoperiri importante, reformulări de drum si de istorie, crize si revolutii, ca si cum, in trecerea sa, Pluto aduce la suprafată ce nici nu banuiam ca ascundem, el sapa profund, in noi, pana in cele mai ascunse zone si rastoarna tot, dar recladeste pe alte temelii decat inainte

Pluto nu trece neobservat, doar ca transformarile sale sunt foarte lente, foarte complexe, adeseori ascunse, subtile, incat pot fi observate mai degraba la ceva timp dupa ce s-au produs. De exemplu, din 1995 pana in 2008, Pluto a traversat lent zodia Sagetatorului. Aceasta a fost perioada in care Sagetatorul – si prin vibratie si zodia opusa, Gemenii – a suferit cele mai profunde transformari. Pentru unii nativi ai acestor zodii trebuie sa fi fost transformari dramatice (pierderi, esecuri, despartiri), pentru altii benefice (regenerare, schimbare de sens, renastere, reformulare, regasire de sine), deci cu siguranta acum, Gemenii si Sagetatorii, privind inapoi, isi dau seama ca s-au schimbat major in aceasta perioada si au traversat poate cea mai bulversanta si mai solicitanta perioada a vietii lor. Au devenit cu totul altfel decat stiau ca sunt! Aceste doua zodii trebuie sa fi primit - intre 1995-2008 - cele mai serioase lectii de viata, unele mai dur, altele mai subtile, dar se poate spune ca perioada lor de revolutie interioara se incheie acum, dupa ce Pluto va parasi zodia Sagetatorului.

Ce a lasat Pluto in urma este, cu siguranta, deosebit, special, profund, deci Sagetatorii si Gemenii pot rasufla usurati ca ce a fost mai greu a trecut, dar Capricornii trebuie sa ia aer in piept, sa se inarmeze cu intelepciune, rabdare, si toleranta, deoarece incepe periopada maturizarii lor depline. Cu probe, cu drame, cu lectii, cu crize, dar in final ceea ce le va oferi Pluto va recompensa deplin o viata de om. Cat timp Pluto traverseaza o anumita zodie, putem spune ca inca o serie de datorii karmice sunt achitate, echilibrate, deci Capricornii, Racii – dar si zodiile din cuadratura Berbec si Balanta – trebuie sa se pregateasca sa dea examenul lor karmic major din aceasta viata. Nu e usor, nu e de speriat, ci e momentul in care acesti nativi inteleg ce se petrece cu ei pe aceasta lume.

25 ianuarie 2008 nu este momentul in care Pluto isi ia ramas bun definitiv, pentru doua sute si ceva de ani, de la Sagetator, pentru ca, intre 14 iunie – 27 noiembrie 2008, prin mersul sau aparent retriograd, Pluto se mai intoarce pentru o ultima vizita durata in Sagetator, ca dupa 29 noiembrie 2008 sa devina aliatul categoric al zodiei Capricornului pana in 2024. Intre 25 ianuarie – 14 iunie 2008 este doar tura de incalzirea dinaintea marelui meci, pe care Pluto il va da cu zodia Capricornului.

Avantajati de tranzitul lui Pluto prin Capricorn vor fi mai mult Taurii, Fecioarele, Pestii si Scorpionii, care vor beneficia de tenacitatea si forta plutoniana pentru a progresa in viata, dar pe parcuresul lui 2008 si Capricornii sunt favorizati, pentru ca, pe langa Pluto in aceasta zodie, tot aici se mai afla si Jupiter, care le va usura perioada de adaptare la transformarile lui Pluto.

Din 2008 pana in 2024, Pluto va traversa, lent, zodia Capricornului. Nu este un eveniment astrologic care trebuie sa nasca panica, temeri, ingrijorare, deoarece toti suntem, la un moment dat in viata, afectati de Pluto, pe diverse planuri ale vietii, dar acum Capricornii, Racii, Berbecii si Balantele vor fi influentati, pe rand, unul cate unul – timp de 1-2 ani, succesiv, in functie de perioada din zodie cand v-ati nascut - de acest tranzit plutonian. Atentie, nu inseamna ca pana in 2024 sunteti captivi iremediabil intr-o perioada a crizelor si schimbarilor! Nu, totul poate dura o luna, un an, doi, depinde de felul cum Pluto va va pune la incercare. Pentru unii totul se petrece imediat, sau la anul, sau peste 7 ani, pentru altii abia inainte de 2024, pentru ca fiecare sunteti nascuti mai devreme sau mai tarziu pe parcursul zodiei respective.

Ceea ce Pluto in Capricorn va aduce la nivel mondial, cu siguranta ne va da o alta viziune asupra starii natiunilor. Dar nu intre 2008-2024 se recladeste politica mondiala, acum mai degraba fiecare stat in parte va incerca sa-si faca ordine in propria curte, ca abia dupa ce Pluto va intra in Varsator, dupa 2024, vom incepe sa ne redefinim si ca umanitate, la nivel planetar. Iar de atunci surprizele pot fi si mai socante !

Deocamdata sa ne obisnuim cu vibratia Capricornului, ce ne va afecta pe toti… Rabdarea, fidelitatea, economia, maturitatea, simtul datoriei, stabilitatea, tenacitatea, seriozitatea ne vor fi puse din greu la incercare, dar important este ca suntem pe cale sa construim – pana in 2024 - ceva solid, de perspectiva, bine gandit si organizat, ubine asezat pe fundamente durabile, un edificiu la nivel micro (personal, familial) sau macro (ca natii, sau, mai mult, ca umanitate) cu conditii foarte clar definite, ce greu va mai putea fi, dupa aceea, daramat! 

www.astrologie.acvaria.com

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATI


BERBEC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

TAUR
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

GEMENI
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

RAC
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

LEU
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017

FECIOARA
Horoscop zilnic
Horoscop lunar
Horoscop 2017


Cristalul tau protector
te asteapta in noul
KRISTALE.RO
Vrei horoscopul zilnic Acvaria pe telefon?

Te abonezi acum si de maine dimineata incepi sa primesti SMS cu horoscopul zilnic prin SMS pana cand vei solicita dezabonarea.

ABONAT VODAFONE?
Trimite SMS la 80604
cu zodia ta
si
primesti zilnic horoscopul prin SMS
Taxarea se face
la primirea fiecarui SMS cu

10 centi + TVA/mesaj
Pentru abonare:
trimite zodia ta la 80604
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 80604
Detalii aici www.m.acvaria.com

ABONAT ORANGE?
Trimite
SMS la 1205 cu zodia ta si primesti zilnic horoscopul prin SMS
Taxarea se face
la primirea fiecarui SMS cu
15 centi + TVA/mesaj
Pentru abonare:
trimite zodia ta la 1205
Pentru dezabonare:
trimite STOP la 1205
Detalii aici www.wap.acvaria.com

 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Servicii DOAR pentru Piatra Neamt:
Astrolog in Piatra-Neamt | Pet-sitter in Piatra-Neamt | Servicii pentru petreceri private in Piatra Neamt

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei | Pet-sitting-Piatra-Neamt | Anemona.Party

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale