Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Cadouri deosebite pentru persoane deosebite!

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.03-20,04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Astrologiewww.astrologie.acvaria.com

2008-2024
PLUTO IN CAPRICORN

Editorial Acvaria

Eveniment astral rarisim: PLUTO IN CAPRICORN
Pluto a intrat în Capricorn in 2008

- Articol scris de Acvaria in ianuarie 2008 - Copyright©acvaria.com -

Pluto nu a mai trecut prin Capricorn de mai bine de un secol, deci acum ajunge din nou acolo unde se afla in 1762, in primele grade ale Capricornului. Ultimele perioade când Pluto a traversat aceasta zodie au fost 1516-1532 si 1762-1778, deci nu orice generatie beneficiază de acest tranzit plutonian. Pentru a întelege ce aduce, la nivel mondial, un astfel de eveniment astral, ar trebui sa aruncam o privire înapoi prin cărtile de istorie asupra perioadelor respective. Au fost perioade cu mari bulversări politice, cu regi ucisi, pusi pe tron, dati jos de pe tron, cu profunde reforme religioase (cum ar fi perioada Martin Luther) sau politice (războiul american cu celebra declaratie de independenta), descoperiri majore in plan geografic (perioada descoperirilor lui Magellan - prima călătorie in jurul lumii cu descoperirea de noi teritorii, si ale exploratorului englez James Cook - Noua Zeelanda, Australia, Cercul Polar), recunoasterea de noi state etc.

Pluto traversează o zodie in aproximativ 13-15 ani, deci viata unui om poate cuprinde in jur de 4-5 mari influente plutoniene, adica tranzitul a aproximativ 4-5 zodii. Pluto aduce schimbări profunde, complexe, transformări majore de destin, drame si crize de viata, descoperiri importante, reformulări de drum si de istorie, crize si revolutii, ca si cum, in trecerea sa, Pluto aduce la suprafată ce nici nu banuiam ca ascundem, el sapa profund, in noi, pana in cele mai ascunse zone si rastoarna tot, dar recladeste pe alte temelii decat inainte

Pluto nu trece neobservat, doar ca transformarile sale sunt foarte lente, foarte complexe, adeseori ascunse, subtile, incat pot fi observate mai degraba la ceva timp dupa ce s-au produs. De exemplu, din 1995 pana in 2008, Pluto a traversat lent zodia Sagetatorului. Aceasta a fost perioada in care Sagetatorul – si prin vibratie si zodia opusa, Gemenii – a suferit cele mai profunde transformari. Pentru unii nativi ai acestor zodii trebuie sa fi fost transformari dramatice (pierderi, esecuri, despartiri), pentru altii benefice (regenerare, schimbare de sens, renastere, reformulare, regasire de sine), deci cu siguranta acum, Gemenii si Sagetatorii, privind inapoi, isi dau seama ca s-au schimbat major in aceasta perioada si au traversat poate cea mai bulversanta si mai solicitanta perioada a vietii lor. Au devenit cu totul altfel decat stiau ca sunt! Aceste doua zodii trebuie sa fi primit - intre 1995-2008 - cele mai serioase lectii de viata, unele mai dur, altele mai subtile, dar se poate spune ca perioada lor de revolutie interioara se incheie acum, dupa ce Pluto va parasi zodia Sagetatorului.

Ce a lasat Pluto in urma este, cu siguranta, deosebit, special, profund, deci Sagetatorii si Gemenii pot rasufla usurati ca ce a fost mai greu a trecut, dar Capricornii trebuie sa ia aer in piept, sa se inarmeze cu intelepciune, rabdare, si toleranta, deoarece incepe periopada maturizarii lor depline. Cu probe, cu drame, cu lectii, cu crize, dar in final ceea ce le va oferi Pluto va recompensa deplin o viata de om. Cat timp Pluto traverseaza o anumita zodie, putem spune ca inca o serie de datorii karmice sunt achitate, echilibrate, deci Capricornii, Racii – dar si zodiile din cuadratura Berbec si Balanta – trebuie sa se pregateasca sa dea examenul lor karmic major din aceasta viata. Nu e usor, nu e de speriat, ci e momentul in care acesti nativi inteleg ce se petrece cu ei pe aceasta lume.

25 ianuarie 2008 nu este momentul in care Pluto isi ia ramas bun definitiv, pentru doua sute si ceva de ani, de la Sagetator, pentru ca, intre 14 iunie – 27 noiembrie 2008, prin mersul sau aparent retriograd, Pluto se mai intoarce pentru o ultima vizita durata in Sagetator, ca dupa 29 noiembrie 2008 sa devina aliatul categoric al zodiei Capricornului pana in 2024. Intre 25 ianuarie – 14 iunie 2008 este doar tura de incalzirea dinaintea marelui meci, pe care Pluto il va da cu zodia Capricornului.

Avantajati de tranzitul lui Pluto prin Capricorn vor fi mai mult Taurii, Fecioarele, Pestii si Scorpionii, care vor beneficia de tenacitatea si forta plutoniana pentru a progresa in viata, dar pe parcuresul lui 2008 si Capricornii sunt favorizati, pentru ca, pe langa Pluto in aceasta zodie, tot aici se mai afla si Jupiter, care le va usura perioada de adaptare la transformarile lui Pluto.

Din 2008 pana in 2024, Pluto va traversa, lent, zodia Capricornului. Nu este un eveniment astrologic care trebuie sa nasca panica, temeri, ingrijorare, deoarece toti suntem, la un moment dat in viata, afectati de Pluto, pe diverse planuri ale vietii, dar acum Capricornii, Racii, Berbecii si Balantele vor fi influentati, pe rand, unul cate unul – timp de 1-2 ani, succesiv, in functie de perioada din zodie cand v-ati nascut - de acest tranzit plutonian. Atentie, nu inseamna ca pana in 2024 sunteti captivi iremediabil intr-o perioada a crizelor si schimbarilor! Nu, totul poate dura o luna, un an, doi, depinde de felul cum Pluto va va pune la incercare. Pentru unii totul se petrece imediat, sau la anul, sau peste 7 ani, pentru altii abia inainte de 2024, pentru ca fiecare sunteti nascuti mai devreme sau mai tarziu pe parcursul zodiei respective.

Ceea ce Pluto in Capricorn va aduce la nivel mondial, cu siguranta ne va da o alta viziune asupra starii natiunilor. Dar nu intre 2008-2024 se recladeste politica mondiala, acum mai degraba fiecare stat in parte va incerca sa-si faca ordine in propria curte, ca abia dupa ce Pluto va intra in Varsator, dupa 2024, vom incepe sa ne redefinim si ca umanitate, la nivel planetar. Iar de atunci surprizele pot fi si mai socante !

Deocamdata sa ne obisnuim cu vibratia Capricornului, ce ne va afecta pe toti… Rabdarea, fidelitatea, economia, maturitatea, simtul datoriei, stabilitatea, tenacitatea, seriozitatea ne vor fi puse din greu la incercare, dar important este ca suntem pe cale sa construim – pana in 2024 - ceva solid, de perspectiva, bine gandit si organizat, ubine asezat pe fundamente durabile, un edificiu la nivel micro (personal, familial) sau macro (ca natii, sau, mai mult, ca umanitate) cu conditii foarte clar definite, ce greu va mai putea fi, dupa aceea, daramat! 

www.astrologie.acvaria.com

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.euAi câteva zeci de brăţări acasă?  Intră AICI să mai vezi... câteva sute


Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale