Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Tabla OUIJA


Rune vikinge


Caseta Feng-Shui pentru bani

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.03-20,04 - Suntem in zodia BERBECULUI Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Astrologiewww.acvaria.com | ASTROLOGIE | Astrologie previzionala | Vârstele omului

<Inapoi la ASTROLOGIE

INTREBARE: Au legatura varstele cheie cu astrologia? 7, 14, 21 de ani?

RASPUNS: Desigur, deoarece fiecarei varste umane ii corespunde o planeta. De la 0 la 7 ani suntem sub influenta Lunii, de la 7 la 14 ani suntem sub influenta lui Mercur, de la 14 la 21 de ai suntem sub influenta lui Venus, de la 21 la 28 de ani suntem sub influenta Soarelui, de la 28 la 35 de ani suntem sub influenta lui Marte, de la 35 la 42 de ani suntem sub influenta lui Jupiter, de la 42 la 49 de ani suntem sub influenta lui Saturn, de la 49 la 56 de ani suntem sub influenta Lunii. De aici provin si varstele la care se considera ca se incheie ciclurile de 7 ani din viata individului: cei 7 ani de acasa - sunt cei patronati de Luna, care se ocupa de educatia primara a omului (hrana, sanatate, crestere), la 14 ani se primeste buletinul, pentru ca omul primeste o identitate dupa ce intra sub patronajul lui Mercur, la 21 de ani (in majoritatea tarilor) - individul intra sub influenta Soarelui, deci este considerat majoratul, cand individualitatea sa este total conturata, pregatit sa se manifeste singur in societate. Pentru detalii, cititi articolul care urmeaza!

Vârste astrale: 7, 14, 21 de ani...

"Ce-o fi in capul copilului meu?!?", se intreabă uneori parintii cand ceva nu merge in familie. Incercati un dialog deschis cu copilul, dar niciodată nu iese cum trebuie. De ce?! Exista tot felul de explicatii psihologice legate de copilarie. Una mai putin obisnuita (care ar putea starni controverse) este data de astrologie. Fiecare segment de varsta, multiplu de 7, este guvernat de o anumita planeta, care pune accent pe o anumita latura a evolutiei umane. Pentru a va putea intelege mai bine copiii, trebuie sa le cunoasteti (si respectati) interesele evidentiate de aceste influente cosmice.

CEI 7 ANI DE ACASA – sub influenta LUNII

V-ati intrebat vreodata de ce varsta de 7 ani incheie un ciclu evolutiv in viata copilului? De ce se numesc primii ani – cei sapte ani de acasa? Pana la aceasta varsta, copilul primeste protectia si influenta LUNII, astrul sanatatii, in sensul ca, pe parcursul acestor ani, copilul isi dezvolta componenta fizica a fiintei, trebuintele sale primare, in cadrul unui program de viata controlat de parinti: alimentatie, odihna, activitate de divertisment. Sub influenta Lunii, copilul este supus mereu transformarilor, agitatiei, imaginatiei, tocmai de aceea singura sa preocupare in aceasta perioada este acumularea de energie prin hrana si somn si utilizarea ei prin joaca. Faptul ca Luna este astrul care impune si cele mai dese schimbari, primii 7 ani din viata copilului sunt si cei mai capriciosi, cand parintii se confrunta cu cele mai grele probleme legate de cresterea copilului lor: nopti nedormite, alimentatie deficitara sau excesiva, agitatie greu de controlat, formarea imaginatiei si a primelor semne de personalitate.

PANA LA BULETIN conduce MERCUR

De la 7 la 14 ani, copilul se afla sub protectia lui MERCUR, planeta comunicarii, a ratiunii si a proceselor intelectuale in formare., cea care il ajuta pe copil sa-si procure elementele necesare componentei intelectuale ale personalitatii sale. Principala directie in aceasta perioada este cunoasterea, acumularea si schimbul de informatii. Nimic nu ar trebui interzis copilului la aceasta varsta. El trebuie sa afle, sa experimenteze, sa incerce, sa descopere totul. Acel sever "Nu-i voie!" al parintelui agasat nu face altceva decat sa-i reteze dorinta de cercetare a lumii pe care incepe sa o inteleaga. Este varsta celor mai buclucase experimente, de la plecarea de unul singur spre Polul Nord, pana la curentarea cu doua fire bagate in priza. Copilul trebuie lasat sa incerce orice, sub supraveghere, si nu oprit de parinte. Sub influenta lui Mercur, copilul isi mareste interesul pentru lumea din jur, nu numai senzorial – ca pana la 7 ani – ci si intelectual, prin interrmediul invatarii. Care poate fi cel mai adecvat instrument de invatare in aceasta perioada? Propria experienta! Poate tocmai de aceea varsta de 14 ani este aleasa ca fiind pragul copilului de la frageda pruncie la copilaria "matura", cand este recunoscut ca cetatean, prin primirea buletinului, fiind, pentru prima oara in destinul sau, proprietarul unei constiinte de sine si a unui bagaj de cunostinte care-l aseaza in rand cu lumea.

PANA LA MAJORATUL OFICIAL copilul iubeste supravegheat de VENUS

Dupa 14 ani, copilul intra sub controlul planetei afectivitatii, VENUS, varsta la care face cunostinta cu lumea din jur nu prin joc sau prin experimente, ci prin senzatii, sentimente, sensibilitati. Accentul cade pe cunoasterea afectiva a lumii din jur. Sub supravegherea lui Venus, copilul este interesat de ceea ce simte si ceea ce-i provoaca placere: hobby-uri, arta, frumos, muzica, natura, dragoste, relatii, sex, lasand celelalte preocupari descoperite in varstele anterioare pe un plan secund. In aceasta perioada, copilul nu mai trebuie impins spre ceea ce facea altadata. Studiul e doar o datorie pe care si-o indeplineste singur, cu mai mult sau mai putin discernamant. Nu studiul e principala directie a tanarului, ci pasiunile sale, dorintele si visele, care-i pot schita viitorul. Acum tanarul trebuie nu numai lasat, ci chiar stimulat sa asculte muzica, sa citeasca, sa scrie, sa deseneze, sa iasa in oras, sa-si cultive talentele si sa puna bazele relatiilor interumane, aceasta etapa fiind rampa de lansare a formarii sale ca viitor individ ce-si va imparti foarte curand destinul alaturi de o pereche. Tanarul incepe sa-si puna intrebari privind rostul sau pe lume, cautand o directie care sa-l evidentieze pe langa ceilalti.

MATURITATEA VINE ODATA CU SOARELE

La 21 de ani, cand se presupune ca toate aceste trei componente ale personalitatii sale si-au definitivat in mod concret alcatuirea, individul intra sub jurisdictia celei mai puternice planete din zodiac, SOARELE, cand personalitatea individului incepe sa "straluceasca" in cel mai pur sens al cuvantului, cand se presupune ca tanarul a atins varful formarii sale. De aceea se spune ca adevaratul majorat are loc la 21 de ani: acesta e momentul cand tanarul porneste singur, cu Soarele, cel datator de energie, deasupra capului, fiind supus formarii sale in continuare, depasind dimensiunile fizice, intelectuale si afective insusite pana acum.

Priviti-va copilul (sau daca sunteti inca in limitele acestor varste, priviti-va… parintii) si descoperiti greseala. Pana la 7 ani, fiti cu ochii pe alimentatie si programul de viata. Accentul trebuie pus pe ceea ce natura ofera cu generozitate, si nu luat cu forta. Pana la 14 ani, sprijiniti-l si starniti-i curiozitatea. Nimic nu trebuie interzis, dar nici obligat. Trebuie doar ghidat usor din umbra. Pana la majorat, intelegeti-i sufletul si spuneti-i ceea ce vrea sa stie sau ceea ce-l framanta. Ii interziceti sa stea prea mult cu amicii? Il opriti in "a-si pierde timpul" exersandu-si talentele artistice? Atunci nimic nu va merge bine!Soarele se apropie amenintator de varsta maturizarii sale depline. Pot aparea conflicte si crize, de vreme ce doua personalitati – una formata: cea a parintelui, si alta in formare: cea a copilului – vor interactiona, de cele mai multe ori nearmonios. Va fi momentul cand copilul de altadata va descoperi nu neaparat calea pe care trebuie sa o apuce de unul singur, ci mai degraba greselile parintelui savarsite pana la formarea sa ca individ si va incerca sa le corecteze de unul singur. Dar adeseori, in acest moment al devenirii sale, dialogul cu parintele este deja in suferinta. De ce? Pentru ca interesele parintelui in formarea copilului sau au fost in discordanta cu… astrele!

<Inapoi la ASTROLOGIE

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale