Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Pentru amatorii de rustic si natur

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN DEC.2017
Azi Luna este în zodia...
18.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
18.11-3.12 Luna in crestere
3.12 LUNA PLINA
3-18.12 Luna in descrestere
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere

PLANETELE IN ZODII IN DEC.2017
23.11-21.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
5.11-10.01 Mercur in Sagetator
7.11-1.12 Venus in Scorpion
1-24.12 Venus in Sagetator
24.12-17.01 Venus in Capricorn
5.09-9.12 Marte in Balanta
9.12-26.01 Marte in Scorpion
Jupiter in Scorpion Info
Pana pe 20.12 Saturn in Sagetator Info
Dupa 20.12 SATURN IN CAPRICORN
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Pana pe 9.11 Lilith in Sagetator
Lilith in Capricorn
Pana pe 17.12 Junon in Capricorn
Dupa 17.12 Junon in Varsator
 
 
Acvaria - Astrologie

www.acvaria.com | ASTROLOGIE | Astrologie previzionala | Vârstele omului

<Inapoi la ASTROLOGIE

INTREBARE: Au legatura varstele cheie cu astrologia? 7, 14, 21 de ani?

RASPUNS: Desigur, deoarece fiecarei varste umane ii corespunde o planeta. De la 0 la 7 ani suntem sub influenta Lunii, de la 7 la 14 ani suntem sub influenta lui Mercur, de la 14 la 21 de ai suntem sub influenta lui Venus, de la 21 la 28 de ani suntem sub influenta Soarelui, de la 28 la 35 de ani suntem sub influenta lui Marte, de la 35 la 42 de ani suntem sub influenta lui Jupiter, de la 42 la 49 de ani suntem sub influenta lui Saturn, de la 49 la 56 de ani suntem sub influenta Lunii. De aici provin si varstele la care se considera ca se incheie ciclurile de 7 ani din viata individului: cei 7 ani de acasa - sunt cei patronati de Luna, care se ocupa de educatia primara a omului (hrana, sanatate, crestere), la 14 ani se primeste buletinul, pentru ca omul primeste o identitate dupa ce intra sub patronajul lui Mercur, la 21 de ani (in majoritatea tarilor) - individul intra sub influenta Soarelui, deci este considerat majoratul, cand individualitatea sa este total conturata, pregatit sa se manifeste singur in societate. Pentru detalii, cititi articolul care urmeaza!

Vârste astrale: 7, 14, 21 de ani...

"Ce-o fi in capul copilului meu?!?", se intreabă uneori parintii cand ceva nu merge in familie. Incercati un dialog deschis cu copilul, dar niciodată nu iese cum trebuie. De ce?! Exista tot felul de explicatii psihologice legate de copilarie. Una mai putin obisnuita (care ar putea starni controverse) este data de astrologie. Fiecare segment de varsta, multiplu de 7, este guvernat de o anumita planeta, care pune accent pe o anumita latura a evolutiei umane. Pentru a va putea intelege mai bine copiii, trebuie sa le cunoasteti (si respectati) interesele evidentiate de aceste influente cosmice.

CEI 7 ANI DE ACASA – sub influenta LUNII

V-ati intrebat vreodata de ce varsta de 7 ani incheie un ciclu evolutiv in viata copilului? De ce se numesc primii ani – cei sapte ani de acasa? Pana la aceasta varsta, copilul primeste protectia si influenta LUNII, astrul sanatatii, in sensul ca, pe parcursul acestor ani, copilul isi dezvolta componenta fizica a fiintei, trebuintele sale primare, in cadrul unui program de viata controlat de parinti: alimentatie, odihna, activitate de divertisment. Sub influenta Lunii, copilul este supus mereu transformarilor, agitatiei, imaginatiei, tocmai de aceea singura sa preocupare in aceasta perioada este acumularea de energie prin hrana si somn si utilizarea ei prin joaca. Faptul ca Luna este astrul care impune si cele mai dese schimbari, primii 7 ani din viata copilului sunt si cei mai capriciosi, cand parintii se confrunta cu cele mai grele probleme legate de cresterea copilului lor: nopti nedormite, alimentatie deficitara sau excesiva, agitatie greu de controlat, formarea imaginatiei si a primelor semne de personalitate.

PANA LA BULETIN conduce MERCUR

De la 7 la 14 ani, copilul se afla sub protectia lui MERCUR, planeta comunicarii, a ratiunii si a proceselor intelectuale in formare., cea care il ajuta pe copil sa-si procure elementele necesare componentei intelectuale ale personalitatii sale. Principala directie in aceasta perioada este cunoasterea, acumularea si schimbul de informatii. Nimic nu ar trebui interzis copilului la aceasta varsta. El trebuie sa afle, sa experimenteze, sa incerce, sa descopere totul. Acel sever "Nu-i voie!" al parintelui agasat nu face altceva decat sa-i reteze dorinta de cercetare a lumii pe care incepe sa o inteleaga. Este varsta celor mai buclucase experimente, de la plecarea de unul singur spre Polul Nord, pana la curentarea cu doua fire bagate in priza. Copilul trebuie lasat sa incerce orice, sub supraveghere, si nu oprit de parinte. Sub influenta lui Mercur, copilul isi mareste interesul pentru lumea din jur, nu numai senzorial – ca pana la 7 ani – ci si intelectual, prin interrmediul invatarii. Care poate fi cel mai adecvat instrument de invatare in aceasta perioada? Propria experienta! Poate tocmai de aceea varsta de 14 ani este aleasa ca fiind pragul copilului de la frageda pruncie la copilaria "matura", cand este recunoscut ca cetatean, prin primirea buletinului, fiind, pentru prima oara in destinul sau, proprietarul unei constiinte de sine si a unui bagaj de cunostinte care-l aseaza in rand cu lumea.

PANA LA MAJORATUL OFICIAL copilul iubeste supravegheat de VENUS

Dupa 14 ani, copilul intra sub controlul planetei afectivitatii, VENUS, varsta la care face cunostinta cu lumea din jur nu prin joc sau prin experimente, ci prin senzatii, sentimente, sensibilitati. Accentul cade pe cunoasterea afectiva a lumii din jur. Sub supravegherea lui Venus, copilul este interesat de ceea ce simte si ceea ce-i provoaca placere: hobby-uri, arta, frumos, muzica, natura, dragoste, relatii, sex, lasand celelalte preocupari descoperite in varstele anterioare pe un plan secund. In aceasta perioada, copilul nu mai trebuie impins spre ceea ce facea altadata. Studiul e doar o datorie pe care si-o indeplineste singur, cu mai mult sau mai putin discernamant. Nu studiul e principala directie a tanarului, ci pasiunile sale, dorintele si visele, care-i pot schita viitorul. Acum tanarul trebuie nu numai lasat, ci chiar stimulat sa asculte muzica, sa citeasca, sa scrie, sa deseneze, sa iasa in oras, sa-si cultive talentele si sa puna bazele relatiilor interumane, aceasta etapa fiind rampa de lansare a formarii sale ca viitor individ ce-si va imparti foarte curand destinul alaturi de o pereche. Tanarul incepe sa-si puna intrebari privind rostul sau pe lume, cautand o directie care sa-l evidentieze pe langa ceilalti.

MATURITATEA VINE ODATA CU SOARELE

La 21 de ani, cand se presupune ca toate aceste trei componente ale personalitatii sale si-au definitivat in mod concret alcatuirea, individul intra sub jurisdictia celei mai puternice planete din zodiac, SOARELE, cand personalitatea individului incepe sa "straluceasca" in cel mai pur sens al cuvantului, cand se presupune ca tanarul a atins varful formarii sale. De aceea se spune ca adevaratul majorat are loc la 21 de ani: acesta e momentul cand tanarul porneste singur, cu Soarele, cel datator de energie, deasupra capului, fiind supus formarii sale in continuare, depasind dimensiunile fizice, intelectuale si afective insusite pana acum.

Priviti-va copilul (sau daca sunteti inca in limitele acestor varste, priviti-va… parintii) si descoperiti greseala. Pana la 7 ani, fiti cu ochii pe alimentatie si programul de viata. Accentul trebuie pus pe ceea ce natura ofera cu generozitate, si nu luat cu forta. Pana la 14 ani, sprijiniti-l si starniti-i curiozitatea. Nimic nu trebuie interzis, dar nici obligat. Trebuie doar ghidat usor din umbra. Pana la majorat, intelegeti-i sufletul si spuneti-i ceea ce vrea sa stie sau ceea ce-l framanta. Ii interziceti sa stea prea mult cu amicii? Il opriti in "a-si pierde timpul" exersandu-si talentele artistice? Atunci nimic nu va merge bine!Soarele se apropie amenintator de varsta maturizarii sale depline. Pot aparea conflicte si crize, de vreme ce doua personalitati – una formata: cea a parintelui, si alta in formare: cea a copilului – vor interactiona, de cele mai multe ori nearmonios. Va fi momentul cand copilul de altadata va descoperi nu neaparat calea pe care trebuie sa o apuce de unul singur, ci mai degraba greselile parintelui savarsite pana la formarea sa ca individ si va incerca sa le corecteze de unul singur. Dar adeseori, in acest moment al devenirii sale, dialogul cu parintele este deja in suferinta. De ce? Pentru ca interesele parintelui in formarea copilului sau au fost in discordanta cu… astrele!

<Inapoi la ASTROLOGIE

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIIn kristale.ro
doamnele se răsfaţă
cu sau fără ocazii speciale

COLIERE LUNGI SI SCURTE DIN CRISTALE
Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale