Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

FEBRUARIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
31.01-15.02 Luna in descrestere
15.02 Cea mai recenta LUNA NOUA
15.02-1.03 Luna in crestere
In februarie, nu are loc faza de LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

20.01-18.02 - Suntem in zodia VARSATORULUI Info
31.01-18.02 Mercur in Varsator
18.02-6.03 Mercur in Pesti
19.01-11.02 Venus in Varsator
11.02-7.03 Venus in Pesti
27.01-17.03 Marte in Sagetator
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Astrologiewww.acvaria.com | ASTROLOGIE RELATIONALA | Relatia tip Gemeni

Inapoi la ASTROLOGIE

Prin combinarea energiilor astrale dintre tine si partener(a) se naste o relatie care aminteste de trasaturile Gemenilor. Este o relatie superficiala, în care cei doi nu îsi fac timp sa aprofundeze relatia, multumindu-se doar cu placerile pe care legatura lor le-o ofera. Uneori dintr-o astfel de combinatie nu apare altceva decât o relatie trecatoare, un flirt, o iubire nevinovata, cu mari riscuri de separare, nu pentru ca cei doi nu s-ar întelege, ci pentru ca poate interveni plictiseala. Pun mare accent pe comunicare si compatibilitate intelectuala, pentru ca - daca au ce vorbi, chiar si lucruri marunte de zi cu zi - cei doi pot ramâne împreuna o viata, depasind handicapul pe care influenta zodiei Gemenilor le-o da. Daca, însa, nu mai au ce-si spune, daca nu mai au nimic de împartasit, relatia poate deveni plictisitoare pentru amândoi si risca sa dispara, ca atare din acel moment vor aparea minciunea, tradarea si fuga. Amândoi simt nevoia de a avea spatiu de expresie si de miscare, nu suporta constrângerile si limitele de nici un fel, nu suporta ca în relatia lor sa existe „nu ai voie” sau regulamente clare. Nici unul nu accepta ca celalalt sa o faca pe seful, ci cooperarea si egalitatea sunt conditii de baza pentru o relatie reusita. Cei doi trebuie sa învete sa se completeze reciproc, si nu sa se conduca unul pe altul. Este o relatie oscilanta, în perpetua schimbare, niciodata la fel, tocmai acest lucru o face incitanta si interesanta. Pun mare accent pe estetism, deci se apreciaza unul pe altul pentru aspectul exterior si pentru impresia pe care o lasa în societate, si mai putin pentru valoarea ascunsa a celuilalt, pentru ca nu interes sa ajunga pâna la esenta. Cei doi trebuie sa învete sa comunice si sa se arate mai deschisi pentru orice schimb de informatie.

Reciprocitatea e cheia relatiei lor, deci sa nu uite niciodata sa se sfatuiasca, sa se asculte, sa se întrebe unul pe altul, sa îsi vorbeasca, dar mai ales sa se auda unul pe altul. Trebuie sa învete sa îsi mentina spiritul tânar si sa încerce sa se joace unul cu altul, chiar daca au ajuns la vârsta maturitatii. Putina veselie, "copilareala" si inconstienta – chiar si când lucrurile sunt grave – ar putea aduce mai mult optimism în relatia lor, ajutându-i sa treaca peste toate. Sa nu puna la suflet greutatile, ci sa fie siguri ca mâine totul se va rezolva. Trebuie sa vorbeasca mult unul cu altul, sa nu stea nici o zi fara sa converseze, iar când sunt departe unul de altul, sa ia legatura pe orice cale de comunicatie disponibila. Trebuie sa aiba preocupari intelectuale comune, sa citeasca aceleasi carti si sa vada aceleasi emisiuni, pe care sa le discute, expunându-si parerile. Trebuie sa pastreze vesnic noua relatia, si noutatea nu poate veni decât prin mobilitate si schimbare: calatorii frecvente, excursii, vizite si petreceri, prieteni comuni, aceleasi placeri de timp liber, distractii, filme, carti, reviste împartasite permanent. Comunicarea e totul, deci sa nu uite nici o zi sa se întrebe unul pe altul ce gândesc, ce fac, ce au în plan, pentru ca indiferenta poate distruge comunicarea la nivel intelectual. Trebuie sa-si trezeasca permanent curiozitatea unul altuia, deci sa faca din viata lor o continua descoperire.

Trebuie sa învete ceva împreuna, sa studieze sau sa îsi largeasca reciproc cunostintele, sa îsi accepte unul altuia lectiile prin care pot acumula cunostinte noi, dar sa schimbe permanent rolul de învatator si elev. Cei doi trebuie sa tina pasul unul cu altul în ceea ce priveste informatia si cunoasterea, sa se informeze reciproc de tot ce afla, din orice plan al vietii. Chiar daca nu îl intereseaza neaparat, partenerul trebuie sa se arate interesat de preocuparile celuilalt si sa-l stimuleze sa-si exprime parerile. Dialogul permanent da sanse de succes relatiei. Relatia nu mai merge în cazul în care apar semne de impolitete, lipsa de maniere, limbaj vulgar. Riscul infidelitatii este mare în acest cuplu, exista riscul ca aceasta relatie sa nu fie vesnica, ci amândoi sa mai caute aventuri trecatoare si în alte parti. Ironia si simtul umorului trebuie sa existe si ele în acest cuplu pentru a-l face mai incitant. Nu prea le place sa-si asume responsabilitati, de aceea cei doi privesc uneori viata de cuplu ca pe o joaca, tocmai de aceea pot face greseli infantile, cum ar fi o casatorie pripita. Este o relatie extrem de capricioasa, mereu schimbatoare, încât va fi de la an la an altfel, mereu noua.

E posibil ca în casa lor sa fie mereu dezordine, pentru ca nu pun accent pe curatenie, ci s-ar putea sa prefere mai mult cartile, aparatele electronice, televizorul, tot ce tine de informare si comunicare. Poate fi o relatie agitata, tocmai de aceea lumea o va privi ca fiind neserioasa, pentru ca nu inspira încredere. Cei doi ar putea face o afacere împreuna, pentru ca se pot completa reciproc pentru un câstig financiar solid. Rutina, plictiseala, monotonia, obisnuinta, regulile, limitele si posesivitatea pot distruge relatia, de aceea ar trebui evitate. Pentru a pastra mereu vie atmosfera între cei doi, în mediul comun în care traiesc ar trebui sa foloseasca multe nuante de violet, galben, orange, sa-si stimuleze permanent auzul (muzica, soapte, sunete placute, clopotei de vânt), într-o camera cu vedere spre est. Ar trebui sa existe în casa lor un cristal de agat.

Inapoi la ASTROLOGIE

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale