Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cea mai accesibila forma de CRISTALOTERAPIE

Poarta un medalion din cristalul favorit sau recomandat


Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN SEPT.2017
Azi Luna este în zodia...
21.08 Cea mai recenta LUNA NOUA
21.08-6.09 Luna in crestere
6.09 Urmatoarea LUNA PLINA
6-20.09 Luna in descrestere
20.09 LUNA NOUA
20.09-5.10 Luna in crestere
 
PLANETELE IN ZODII IN SEPT.2017
23.08-22.09 - Suntem in zodia FECIOAREI Info
31.08-11.09 Mercur in Leu
11-30.09 Mercur in Fecioara
25.08-19.09 Venus in Leu
19.09-14.09 Venus in Fecioara
20.07-5.09 Marte in Leu
5.09-22.10 Marte in Fecioara
Jupiter in Balanta Info
Saturn in Sagetator Info
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun retrograd in Pesti
Pluto retrograd in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu
Lilith in Sagetator
Junon in Capricorn
 
 
Acvaria - Horoscopul anuluiASTRO-PERIODICE

SFATURILE LUI JUPITER

Astro-Sfaturi

CE ITI RECOMANDĂ PLANETELE?

Prin trecerea lor mai lenta sau mai rapida prin zodii, planetele imprima o anume energie anumitor actiuni din viata de zi cu zi. Unele sunt sustinute sau încurajate, altele sunt provocate sau bulversate, dar ne atrag atentia asupra unor puncte cheie carora ar fi bine sa le acordam maxima atentie. Ori pentru a intelege de ce unele lucruri merg mai greu in aceasta perioada, ori pentru a profita de auspiciile favorabile pentru a avea succes exact in acele domenii care sunt sustinute astral. Pentru a întelege efectele acestui tranzit planetar, mai jos vei gasi două rubrici, care, combinate, descriu influenta trecerii planetei prin zodia indicată. VERBELE PLANETARE caracterizează modul în care planeta actionează asupra noastră, iar DOMENIILE ZODIACALE caracterizează planurile guvernate de zodia traversată acum de planeta respectivă.

Jupiter este un simbol al extinderii si progresului, ca atare, în trecerea sa dinamică pe cercul zodiacal, aduce un plus de noutate si schimbare in bine, dar si ceva mai multe erori din cauza exagerărilor si al impulsivitătii, în domeniile patronate de zodia pe care o traversează. Acum Jupiter traverseaza zodia Vărsătorului, deci domeniile guvernate de această zodie sunt sustinute, capătă mai mult curaj sa se modifice, sa se extinda, sa se manifeste , sa se evidentieze. Cu Jupiter in Vărsător, putem avea parte de evenimente incitante, moderne, inovatoare, originale, de care nu am mai avut parte de 12 ani, din anii 1997-1998, când Jupiter a vizitat ultima dată Vărsătorul.

Cu JUPITER IN VĂRSĂTOR, vom aprecia mai mult oamenii fără a tine cont de diferentele de rasă, religie, clasă etc. Vom încerca să fim mai impartiali si democratici, sa arătăm respect total fată de tot ce ne înconjoară. Capacitatea de întelegere si toleranta crescute ne vor ajuta să cunoastem oamenii, asa cum sunt ei – diferiti ca natie, ca mentalitate, ca atitudine, ca mod de comportament - si să întelegem că suntem si noi parte dintr-un angrenaj, dintr-un sistem amplu în care fiecare om contează. Vom simti uneori momente de revolta, de indisciplina, incapacitatea de a accepta vechiul si rutina, limitele si interdictiile, dorind mereu ceva nou si inovator in viata noastra, iar revoltele – de orice natură ar fi ele, la nivel micro sau macro, de eliberare, de expansiune, de nesupunere, de rasturnare de baruere – vor avea ca scop schimbarea tiparelor si legilor rigide care ne sunt dictate. Vom arăta si un oarecare dezinteres în ceea ce priveste problemele materiale, deci nu e neapărat moment de prosperitate. Neconventional si idealist, Jupiter în Vărsător ne face mai prietenosi, mai interessti de cei de lângă noi, mai dornici să fim de ajutor. Vom simti nevoia să ne alăturăm oamenilor care ne seamănă – sau nu – să ne dedicăm celor care nu sunt la fel de norocosi ca noi, de aceea activitatea colectivă, comună, în echipă, vor conta mai mult ca oricând. Este anul în care vom învăta să cooperăm, să ascultăm opinia celui de lângă noi, să descoperim că nu sutnem singuri în univers si în lumea în care trăim si că nu trebuie să depunem eforturi doar petnru binele personal sau al celor foarte apropiati nouă. De aceea trebuie să aruncăm privirea dincolo de gard, dincolo de curtea noastră limitată, către ceilalti, către umanitate, către lume, către cosmos, care au mai multe să ne ofere decât lumea noastră intimă.

Privind inapoi in timp,Jupiter a mai trecut prin Vărsător în 1973-1974, perioada in care s-au nascut primii sextupleti in Africa de Sud (noutati in stiinta), Soljenitin a fost exilat din URSS (semn de libertate), scandalul Watergate (evenimente politice in care a fost implicata televiziunea), descoperirea unei noi comete (evenimente cosmice), inceperea serialului maraton „Tanar si nelinistit” – un record in materie de televiziune (eveniment in domeniul televiziunii), misiunile spatiale Pioneer 11, Mars 5, Soyuz 13 si Skylab, primul laborator spatial (evenimente rare in domeniul astronauticii), accidente aviatice, lansarea Interlsat – comunicare prin satelit (evenimente inovatoare in domeniul telecomunicatiilor), au fost mentionate primele contracte cu extraterestrii de pe Sirius (evenimente spatiale).

Cu inca in pas inapoi, Jupiter a mai fost pe aici in anii 1985-1986, perioadă cand au avut au loc concertele umanitare Live Aid si Farm Aid (domenii umanitare), se ia decizia de a trimite primul profesor in spatiu – misiunea Challenge - si sunt desemnati primii astronauti japonezi si hispanici (evenimente in domeniul astronauticiii), au loc mai multe accidente aviatice dar si misiuni spatiale importante, este anul in care cometa Halley trece prin cel mai apropiat punct de pamant, fiind vizibila cu ochiul liber (evenimente cosmice), este descoperita locatia epavei Titanicului, iar data de 22.XI.1985 este data mentionată de mitologia aztecă drept data nasterii urmatourlui Mântuitor).

Ultima vizită a lui Jupiter în Vărsător a avut loc în 1997-1998, perioadă în care a fost anuntată public prima clonă animală  - oaia Dolly (evenimente deosebite in domeniul geneticii), Hong Kong iese de sub influenta Marii Britanii (evenimente istorice de eliberare), sunt anuntate primele cazuri de gripa aviară, au loc accidente aviatice.

După cum se vede, există câteva puncte comune: se pune accent pe cercetare, stiintă, tehnologie la nivel înalt, pe explorarea spatiului, pe comunicatii, evenimente direct legate de cosmos, pe domenii precum aviatia sau astronautica, pe actiuni umanitare la nivel extins, acestea fiind principalele domenii in care Vrasatorul se manifestă.

ASTRO-SFATURILE LUI JUPITER:
Între 5 ianuarie 2009 - 16 ianuarie 2010 - cât timp JUPITER trece prin VARSATOR - este o perioadă recomandată pentru:

VERBELE PLANETARE - actiuni si influente specifice lui Jupiter:

a începe, a încerca, a învăta, a descoperi, a cunoaste, a extinde, a promova, a creste, a evolua

a avea noroc,  a reusi, a avea succes, a merge bine, a câstiga, a obtine, a primi, a beneficia, a cunoaste faima, a obtine victorii, a te lansa, a te afirma, a te bucura de...

a atinge, a visa, a proiecta, a propune scopuri spre..., a tinde spre...

a face dreptate, a corecta, a solutiona, a redresa, a recăpăta

a te hazarda spre... a risca, a avea curaj să încerci...

a exagera, a depăsi limitele în..., a dori mai mult în..., a abuza în...

în orice actiuni legate de următoarele domenii, medii sau situatii:

DOMENII ZODIACALE - planurile guvernate de Varsator:

radio-televiziune, audio-vizual, cinematografie, mass-media, publicistică, literatură SF, inventii si inovatii, electronica, aviatie, aeronautică, cibernetică, informatică, automatică, cercetare, astronomie, stiintă si tehnică de vârf, electricitate, chimie, fizică, genetică

Sfat: Profită de această perioadă, dacă vrei să te lansezi în activitătile mai sus mentionate! Pot avea loc acum descoperiri sau inovatii in aceste domenii, deci pot cunoaste un adevărat bum, un progres rapid! Vom afla noutati legate de explorarea spatiului - noi misiuni sau experimente spatiale, unele din ele fiind chiar puncte de pornire spre ceva cu totul nemaivazut inainte! - noi forme de telecomunicatie sau deplasare, noi variante de transmisie a imaginii si sunteului la distanta, noi forme de comunicare pe internet, inventii ciudate si îndrăznete în domenii de vârf.

prieteni, asociatii, cenacluri, echipe, organizatii, partide, colective largi de oameni

Sfat: Profită de această perioadă, pentru a-ti largi grupul de prieteni, colaboratori, cunostinte, pentru a te alătura unui colectiv mai larg de oameni, cu interese comune clar definite: partid, organizatie, grup, club, echipă, cenaclu.

asistentă socială, adoptii, actiuni umanitare

Sfat: Profită de această perioadă, pentru a adopta un copil, pentru a te ocupa de actiuni umanitare dedicate celor mai putin norocosi, in lume, pentru a te dedica unor misiuni de ajutorare a persoanelor cu nevoi.

telefonie, internet, satelit, telecomunicatii, transporturi feroviare si aeriene

Sfat: Profită de această perioadă, dacă vrei să îti cumperi un calculator nou, dacă ai de gând să-ti schimbi/înnoiesti aparatele electronice si electrotehnice din casă (moment excelent de achizionare a unui televizor, home cinema, internet, computer, instalatie satelit, telefon ultimul racnet etc), dacă vrei să călătoresti pe distante lungi cu trenul sau avionul etc.

astrologie, psihologie

Sfat: Profită de această perioadă, pentru a studia aceste domenii, pentru a apela la serviciile unui astrolog, pentru a consulta un psiholog.

actiuni non-conformiste, ultramoderne, avantgardiste, neobisnuite, revolutionare, de eliberare, de descatusare

Sfat: Profită de această perioadă, pentru a face ceva ciudat, nemaifacut inainte, pentru a îndrăzni spre ceva nou, socant, rar, pentru a te rupe de trecut, de vechi, de ceea ce nu-ti permite să evoluezi!, pentru a te elibera de persoane, activitati, situatii, locuri in care te simti blocat sau captiv (casnicii care nu mai merg, afaceri care stagneaza, locuri de muncă in care nu mai înaintezi, prietenii care nu-ti mai oferă satisfactie, grupuri in care nu te mai simti bine etc)

educatie, invatamant

Sfat: Profită de această perioadă, dacă vrei să studiezi ceva nou, pentru a urma cursuri de perfectionare, nu neaparat in domeniile în care ti-ai făcut o carieră, ci spre domenii care iti completează bagajul de cunostinte (pasiuni extra-profesionale de exemplu).

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIIN KRISTALE.RO
gasiti oricand
cadouri speciale!

SPORUL CASEI
CU PIETRE
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale