Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...


Calendar perpetuu

Caseta gravata pentru cartile-oracol

Amuleta Feng-Shui
Dubla Fericire

Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA
Contact
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
SERVICII ACVARIA
www.acvaria.eu
Astro-servicii platite
Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional

Astro-servicii gratuite
Acvaria.EU/Facebook
Magazine ACVARIA
***Kristale.ro
Kristale.ro/Facebook
***Kadoris.ro
Kadoris.ro/Facebook
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii
Horoscopul lunii
Astro-bonus
Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2018
Retro-scop 2018
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Totul despre zodiI

*****Berbec
*****Taur
*****Gemeni
*****Rac
*****Leu
*****Fecioara
*****Balanta
*****Scorpion
*****Sagetator
*****Capricorn
*****Varsator
*****Pesti

CITESTE DESPRE:
Astrologie
***Ascendent
***Zodiac european
***Zodiac amoros
***Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
***Dictionar de vise
Feng-Shui
Tarot
Simboluri
***Arte divinatorii
***Superstitii
***Nume
***Aromaterapie
DIVERSE
Cuprins
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site

MARTIE 2018
FAZELE LUNII

Azi Luna este în zodia...
1.03 LUNA PLINA
1-17.03 Luna in descrestere
17.03 Cea mai recenta LUNA NOUA
17-31.03 Luna in crstere
31.03 LUNA PLINA

PLANETELE IN ZODII

18.02-20.03 - Suntem in zodia PESTILOR Info
18.02-6.03 Mercur in Pesti
6.03-13.05 Mercur in Berbec
11.02-7.03 Venus in Pesti
7-31.03 Venus in Berbec
27.01-17.03 Marte in Sagetator
17.03-16.05 Marte in Capricorn
Jupiter in Scorpion Info
Saturn in Capricorn  Info
Uranus in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Lilith in Capricorn 

Acvaria - Horoscopul anului< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2018


HOROSCOPUL 2018 PENTRU BERBEC

VENUS. MARTE.

Venus va dicta cele mai bune perioade pentru iubire pe perioada trecerii sale prin zodia ta, in luna martie, prin LEU, între 14 iunie – 10 iulie sau prin BALANTA, între 8 august -9 septembrie, cu reluare, prin retrogradare, între 1 noiembrie – 2 decembrie, acestea fiind momente benefice, în care te poti deschide mai mult catre iubire, catre viata în doi, împartasind emotie si sentimente, primind iubire la intensitate maxima.

Marte nu trece prin zodia ta în 2018, ceea ce e si un avantaj si un dezavantaj, deopotrivă, în schimb activează toate domeniile majore ale vietii tale, cu un surplus de energie pe Capricorn si Vărsător, pe care le traversează de două ori, prin retrogradarea sa pe parcursul anului. Cum acolo, în Capricorn, e si o mare aglomeratie de planete - iar Capricornul este zona dedicată carierei pentru tine - te poti astepta la o dinamizare a acestui sector al vietii tale, cu unele din cele mai intense evenimente si încercări – le poti numi chiar probleme – cerându-ti-se mai multă rigoare, prudentă, întelepciune, responsabilitate, grijă, preocupare, dar nu la modul superficial, ci în cel mai serios mod cu putintă. Dacă nu o faci responsabil, ”adunătura” de planete de aici vine si cu bobârnace peste crestet, deci fii pregătit pentru predici si lectii de viată dintre cele mai profunde.

JUPITER. SATURN.

JUPITER în SCORPION pâna pe 8 noiembrie – cu un plus de energie martiană în ianuarie – te îndeamnă, încă, la schimbare! Dacă Uranus n-a reusit să-ti schimbe toată existenta în ultimii 7 ani, s-ar putea să reusească Jupiter în 2018, fie că vrei, fie că nu vrei această transformare. Ai putea trece prin suficiente probe de viată care să te oblige să iei măsuri transante, să faci alegeri radicale, să spui un DA sau un NU mult mai ferm decât înainte, iar aceste decizii categorice nu fac altceva decât să schimbe macazul, să întoarcă foaia. Că e vorba de o plecare peste hotare, cu sansa de a rămâne apoi definitiv acolo, că e vorba de o schimbare de job sau chiar de profesie, schimbările acestui an - dacă nu deja au început la final de 2017 - au un iz aspru, nu rău, dar dur, în sensul că nu prea lasi loc de întoarcere, de genul ori/ori? Ai decis, gata, mergi pe acea cale cu mult curaj, convins că deschizi o etapă nouă de viată. Poate ai si unele temeri cu privire la acel nou sens de mers, poate ai si multe sperante si asteptări, deci trăirile de natură emotională vin la pachet cu aceste răsturnări de situatie. Trebuie să fii deschis la orice, pentru că schimbarea se simte în aer. De fapt, stabilitatea intră în viata ta DUPĂ ce trece mai întâi furtuna si reconfigurează terenul, deci nu e exclus ca în 2018 să spui gata, pa, stop, până aici, adio! Cuvinte cu iz foarte radical prin care te arăti dispus să alegi un drum diferit de evolutie, de acum înainte. Fă-o cu curaj, fără temeri dar si fără vise imposibile, păstrând permanent contactul cu realitatea.

JUPITER în SĂGETĂTOR după 8 noiembrie te sustine de minune, pentru că e vorba de o altă zodie de foc, la fel ca a ta, deci Jupiter poate fi motorul tău de inspiratie, generatorul tău de idei bune, tăria credintei, ambitia de a evolua, de a învăta mai mult. Cum e vorba de o zonă care îti lărgeste orizonturile, îti amplifică dorinta de a sti, îti deschide lumea în fată, te poti concentra mai mult, la final de an, spre domenii noi de studiu, spre alt nivel în carieră – mai ales că acolo se concentrează foarte multe energie anul acesta – dar înainte de a culege laurii, ai mult de lucru! Mai întâi la mentalitatea proprie, la modul tău de a te exprima, de a te manifesta, de a comunica, deci aduni informatii sau experiente, te îmbogătesti spiritual si intelectual, ca o garantie a evolutiei tale de acum înainte. Ar fi un moment bun să te înscrii la o facultte sau să faci alta nouă, să urmezi cursuri noi de recalificare sau de specializare, să citesti si să înveti, să te dezvolti prin cunoastere! E si o perioadă benefică marilor călătorii sau chiar un moment bun pentru a-ti schimba domicliul, alegând lumea largă, deci deschide usa - la propriu sau la figurat - si vezi ce e dincolo de ea.

SATURN a intrat în CAPRICORN la final de 2017. Cum acolo, în Capricorn, e cea mai mare concentrare de forte anul acesta - Saturn, Pluto, Luna Neagră si de două ori si Marte - e clar că toate aceste planete împreună vor atrage atetia asupra pozitiei tale sociale, asupra carierei, asupra domeniilor care te reprezintă în plan profesional, asupra reputatiei tale, asupra realizărilor tale si asupra marilor tale ambitii. Cu aceste planete acolo, nu zice nimeni că va curge lapte si miere, va fi greu, efortul va fi sustinut, ascensiunea lentă si anevoioasă, dar cu atât mai mare va fi satisfactia la final, tocmai pentru că nu e deloc simplu. Pregăteste-te pentru unul din cei mai solicitanti (grei, stresanti, obositori) ani în carieră, dar ceea ce rămâne după această luptă cu provocările e de fapt ceea ce te va defini ca specialist, ca profesionist. Că ai găsit sau nu, încă, sensul profesional adecvat, concentrează-te asupra acestui plan al vietii pentru că acum se clădeste edificiul pe care, mai apoi, vei clădi succesul durabil si solid la care tânjesti. Cei foarte tineri nu au mai resimtit niciodată severitatea lui Saturn în zona carierei, deci cu atât mai dificil pare, în schimb cei trecuti de 50 de ani, de exemplu, pot retrăi evenimente de dinainte de Revolutie, când cariera lor a fost din nou încercată, când Saturn a cerut de la ei acelasi efort, inteligentă si întelepciune, rigoare si dispciplină, profunzime si claritate, maturitate si maturizare, organizare si seriozitate. Dacă pui pn joc toate aceste valori, succesul se clădeste sub ochii tăi si cu mâinile tale!, dar cuvântul de ordine este: RĂBDARE!

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Pe 16 mai, URANUS se mută în TAUR, deci părăseste zodia ta... Nu definitiv, încă, pentru că, pe 7 noiembrie mai face un ultim pas înapoi în Berbec – practic intrăun pic îăn Taur doar ăn intervbalul 16 mai – 7 noiembrie - de parca i-au mai rămas unele treburi de rezolvat în relatia cu tine. Pesemne că revine în Berbec după o scurtă alimentare de energie din Taur, ia ceva de la el, ceva ce nu a avut pe perioada traversării zodiei tale, pentru a reveni apoi în Berbec să verse direct în ograda ta toate comorile culese. Deci e un beneficiu faptul că mai zăboveste, prin retrogradare, câteva luni în zodia ta, desi te-ai cam săturat de marile sale răsturnări, provocări si revolutii la care te tot supune din 2011 încoace, acum însă e ultima sa încercare de a mai schimba ceva. Tot ce nu ai reusit să materializezi în multiplele tale încercări de schimbare, din 2011 încoace, poate căpăta contur chiar acum, pe ultima sută de metri. Dacă nu vedeai roadele schimbărilor pe care le-ai decis sau le-ai acceptat în calea ta, acum, cu o tusă de Taur - mai pragmatică si mai materială - ai putea să descoperi cât se poate de clar ce a lăsat Uranus în urma sa. Din 2019, apoi, fără Uranus definitiv în curtea ta, vei putea să pui în practică toate efectele schimbărilor uraniene, dar până una-alta, mai ai câteva luni de lucrat la tine însuti, acele ultime reusuri care să-ti inspire sentimentul de împlinire că ai devenit altul, arătând lumii cine esti, care îti este valoarea, ce reprezinti, ce diferit esti acum fată de acum 7 ani.

NEPTUN în PEȘTI te conectează, de câtiva ani buni, la spiritualitatea înaltă, îti întăreste credinta, îti deschide interesul spre cele sfinte, transformându-te, încet-încet, într-un credincios adevărat, dar nu la modul rigid, auster, restrictiv, ci, ajutat si de Jupiter, vei reusi să răsfeti spiritul si inima deopotrivă. Simti iubirea directă a lui Dumnezeu pe pielea ta si acest lucru îti amplifică si mai mult credinta, arâtându-ti, la rându-ti, mare iubire către Dumnezeu prin tot felul de gesturi de dedicare totală. Sopndează deci adânc în sinea ta, în trecutul tău karmic, dacă tu crezi în vieti anterioare, citeste, explorează, întreabă, află, ridică vălul de mister si de necunoscut de peste tot felul de situatii cu iz esoteric, metafizic, spiritual, paranormal poate, pentru că multe răspunsuri vin către tine pe căi subtile. Nimic nu ti se oferă clar pe tavă, cu litere de-o schioapă, ci tot ce descoperi tine de efortul tău personal de (auto)cunoastere. Sapi adânc după adevăruri ascunse si ceea ce scoti la lumină te îmbogăteste! Esti în legătură directă cu divinitatea acum, cu ajutoarele Sale (îngeri, arhangheli, entităti de lumină), că ai la dispozitie rugăciunea si meditatia pentru a comunica permanent cu ele, totul e să deschizi inima si să le chemi să intre. Toate căutările tale de natură spirituală dau roade si esti multumit de tot ce primesti de Sus, cu generozitate.

PLUTO e în CAPRICORN de foarte multi ani, si i se alătură aici si Saturn, iar cele două planete cu un iz serios vor turna un plus de rigoare, detasare si responsabilitate în modul tău de a cariera. Tot acolo, alături de Pluto, vine si Luna Neagră la un moment dat. Desi nu e o conjunctie unicat - a mai avut loc si în 2009 - poate genera situatii capitale în carieră, în relatia ta cu profesia, în modul în care arăti lumii cine esti, în plan socio-profesional, în tot ce tine de reputatia ta, si cum cele două elemente astrale nu au cea mai frumoasă faimă, te poti astepta la ceva care să stirbească un pic imaginea ta, ceva ce poate lăsa urme pe termen lung, o răsturnare de situatie nedorită, ce poate reaseza cariera pe un alt teren. Când două elemente astrale atât de severe intră în ecuatie, alături de un Saturn aflat si el în acelasi sector al cerului, e greu de crezut că vor avea loc evenimente blânde, ci mai degrabă situatii care te pun serios la încercare. Fii, deci, atent la alegerile sau provocările din acestui an – mai ales în preajma lunii mai 2018 – pentru că vor cere de la tine să arăti cât de matur, de responsabil si de serios esti.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

LUNA NEAGRA în CAPRICORN, până pe 5 august, concentrează si ea energia asupra aglomeratiei de planete din Capricorn din prima parte a anului, căci – asa cum ai citit mai sus - aici se vor aduna 4 planete, ceea ce face ca anul 2018 să fie unul dintre cei mai apăsători si grei pentru cariera ta. Din 2019 lucrurile se vor mai linisti, vor rămâne aici doar Pluto si Saturn, dar 2018 dublează starea de alertă asupra carierei tale prin prezenta lui Marte si mai ales a Lunii Negre, mica ”piază rea” care nu a mai trecut pe aici de prin 2009. Atmosfera din cuplu se îngreuiază, cariera devine o prioritate, poate chiar o povară, oarecum, pentru că voi, Berbecii, sunteti cei mai încercati de această concentrare unicat de planete. E ca un mare examen de maturitate, ca cel mai greu bacalaureat din viata ta, ca o trezire la realitate foarte serioasă, dar odată si-odată trebuia să se ridice ceata de peste planul profesional ca să vezi lucrurile exact asa cum stau ele. Ca atare trayeată primele 8-9 luni ale anului cât se poate de matur, pentru că nu e de joacă. Nu înseamnă că dau buzna necazurile în curtea ta, decât dacă singur ti le faci, ci doar că tot efortul tău de a-ti consolida cariera, de a-ti găsi locul sau drumul, de a demonstra cât de pregătit esti în profesia aleasă, va fi mai mare ca oricând, dar care va da roade, totusi!

Încă de anul trecut si până pe 15 noiembrie, NODUL NORD se afla în LEU, ceea ce vizează... iubirea! E momentul cel mai plăcut, din ultimii 18 ani, când iubirea îsi arată fata, valoarea, culoarea, puterea, frumusetea, dar iubirea ta se poate îndrepta spre orice consideri important pentru fericirea ta: iubirea pentru propria persoană, iubirea pentru ceilalti, pentru copii, pentru jumătatea ta, iubirea de viată, pur si simplu, iubirea să faci ce-ti place, fiind o invitatie să-ti deschizi inima si să lasi să intre acolo ceea ce te umple de fericire. Îti place să faci sport? Fă sport, dacă asta te bucură! Îti place să cânti sau să dansezi? Fă-o cu toată inima! Ai un hobby care cere prioritate? Lasă-ti talentele si creativitatea să se manifeste libere, pentru că tot fericire oferă si pasiunile tale de timp liber. Indiferent spre ce îti canalizezi acum energia inimii, vei descoperi cât de largă e paleta sentimentelor, din cât de multe directii poate veni bucuria, deci lasă-te invadat de emotie, de plăcere, de pasiune, de iubire!
Îndemnul perioadei: bucură-te, distrează-te, simte-te bine, trăieşte fiecare clipă cu intensitate maximă, vezi partea pozitivă a lucrurilor, nu-ţi pierde încrederea şi optimismul, joacă-te, iubeşte, zâmbeşte, străluceşte, mişcă-te, creează, lasă ceva în urma ta, redescoperă copilul din tine!


PIETRELE NOROCOASE pentru BERBEC in 2018: KIANIT, FUCSIT, MALAHIT, OCHI DE TIGRU.Un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


Interzisa preluarea horoscopului 2018. Copyright ACVARIA®


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Ai discutat vreodata cu un astrolog?
Poate ACUM e momentul!

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume.
Despre destin si viitor.
Despre tine si cei importanti din viata  ta.
Despre karma si vieti anterioare.
Despre cristale protectoare.
Despre cuplu si compatibilitate.
Despre visele noptii.

Despre toate acestea poti discuta cu
astrolog ACVARIA
la telefon, pe Skype
sau fata in fata in Piatra Neamt
 intr-o consultatie astrologica
personalizata de 30 de minute.

Disponibil la telefon
si pentru romanii din strainatate!

Programari
AICI
 

www.acvaria.eu

Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale