Acvaria - horoscop
Acvaria - horoscop
 
Cautare:
 
Acvaria peste tot... Horoscopul zilei Horoscopul lunii Horoscopul anului Acvaria pe Facebook
   
       
 


Cadouri, cu drag...
Ceva dragut pentru prieteni cu simtul umorului

Astro-consultatii oferite de ACVARIA®

Despre zestrea astrala cu care ai venit pe lume...
Despre karma si vieti anterioare...
Despre cristale protectoare...
Despre viitor si destin...
Despre cuplu si compatibilitate...
Despre visele noptii...

Despre toate acestea poti discuta acum cu ACVARIA
la telefon sau fata in fata in Piatra Neamt
intr-o consultatie astrologica
de 30 de minute.

Disponibil la telefon si pentru romanii din strainatate!

Despre programari si alte detalii AICI

www.acvaria.eu
Prima pagina
NOU:  
 
 
PRIMA PAGINA. INDEX
Spatii Acvaria
Acvaria.COM/Facebook
Acvaria.EU/Facebook
Kristale.ro/Facebook
Contact
SHOP ACVARIA
Magazin online
SERVICII ACVARIA
Astro-servicii gratuite
Astro-servicii platite

Consultatii - telefon
Consultatii Piatra-Neamt
Horoscop previzional
Arhiva veche SMS
Anunt Astro-SMS

 
HOROSCOP DE TOP!
Horoscop zilnic
Afirmatia saptamanii

Horoscopul lunii
Astro-bonus

Zodia in curs
Horoscop la Luna Noua
Horoscop anual 2017
Horoscopul lui Jupiter
Horoscopul lui Saturn
Horoscopul lui Uranus
Calendarul nuntilor
Retro-scop
CITESTE DESPRE:
Astrologie
Ascendent
Zodiac european
Zodiac amoros
Zodiac karmic
Cristale si pietre
Interpretarea viselor
Dictionar de vise

Feng Shui
Tarot si altele
DIVERSE
Cuprins
Mascota site-ului
Divertisment interactiv
Oferta de publicitate
Parteneriat horoscop
Partenerii nostri
Cine ne fura munca
Despre site
 

Noutati in ACVARIA.COM

 
FAZELE LUNII IN DEC.2017
Azi Luna este în zodia...
18.11 Cea mai recenta LUNA NOUA
18.11-3.12 Luna in crestere
3.12 LUNA PLINA
3-18.12 Luna in descrestere
18.12 LUNA NOUA
18.12-2.01 Luna in crestere

PLANETELE IN ZODII IN DEC.2017
23.11-21.12 - Suntem in zodia SAGETATORULUI Info
5.11-10.01 Mercur in Sagetator
7.11-1.12 Venus in Scorpion
1-24.12 Venus in Sagetator
24.12-17.01 Venus in Capricorn
5.09-9.12 Marte in Balanta
9.12-26.01 Marte in Scorpion
Jupiter in Scorpion Info
Pana pe 20.12 Saturn in Sagetator Info
Dupa 20.12 SATURN IN CAPRICORN
Uranus retrograd in Berbec Info
Neptun in Pesti
Pluto in Capricorn Info
Nodul Nord in Leu Info
Pana pe 9.11 Lilith in Sagetator
Lilith in Capricorn
Pana pe 17.12 Junon in Capricorn
Dupa 17.12 Junon in Varsator
 
 
Acvaria - Horoscopul anului

< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

ANUL 2017


HOROSCOP 2017 PENTRU BERBEC

VENUS. MARTE.

VENUS, cea blândă şi romantică, te va vizita anul acesta de două ori: prima oară între 3 februarie - 3 aprilie şi apoi, prin retrogradare, parcă mai are ceva de spus între 28 aprilie - 6 iunie, ca atare tu poţi fi printre norocoşii zodiacului când vine vorba de amor. prin insistenţa cu care Venus îţi stă alături, anul acesta (şi Venus nu retrogradează frecvent, mai ales în zodia ta!). Practic ţie ţi se oferă şansele de două ori: s-o mai iei o dată de la capăt, dacă prima oară n-a mers, să mai încerci o dată - dacă prima oară n-ai avut curaj, să repari ce a pornit cu stângul ş.a.m.d. Ca atare profită de aceste perioade bune pentru a avea curajul să exprimi ce vrea inima ta sau de a da un impuls nou în IUBIRE.

Guvernatorul tău MARTE îţi dă tot arsenalul de energie, voinţă şi dorinţă de supremaţie între 28 ianuarie - 10 martie, cât timp traversează zodia ta, sau între 21 aprilie - 4 iunie sau 20 iulie - 5 septembrie cât timp te va impulsiona cu tot ce e mai bun, mai curajos, mai dinamic din zodii care te favorizează, acestea fiind unele din cele mai bune perioade pentru a începe orice crezi că e important pentru tine, din orice plan al vieţii. Ia-ţi inima în dinţi şi la drum!

JUPITER. SATURN.

Totuşi, nu e pe deplin un an de succes, pentru că unele planete se află în poziţii generatoare de provocări pentru tine. Nu uita că, până pe 10 octombrie, îl mai ai pe JUPITER în zodia diametral opusă, în Balanţă, lucru nu tocmai rău, la urma urmei, pentru că de acolo te ajută mai ales în plan sentimental şi conjugal - mai puţin la începutul anului când conflictele mustesc în cuplu şi dacă nu asculţi de sfaturile precaute ale lui Saturn, rişti să dai peste cap armonia şi echilibrul ce se instalaseră. Până pe 10 octombrie, cât timp se mai află în Balanţă, JUPITER îşi va lăsa amprenta, în mod pozitiv asupra domeniilor guvernate de casa VII, şi anume şanse mai mari şi mai bune de CĂSĂTORIE dar şi posibile evenimente marcante în CUPLU şi relaţia cu partenerul de viaţă, inclusiv divorţuri sau rupturi, dacă ele sunt ultima şi cea mai bună soluţie, un interes sporit acordat parteneriatelor de orice formă (profesionale, de afaceri, colaborări, asocieri, uniuni), o preocupare mai mare pentru contactul cu lumea, accent pus pe reciprocitate, cooperare, schimb, complementaritate, şanse de noi contracte, înţelegeri, pacturi, tratate, posibile procese în instanţă pentru a restabili dreptatea, o atracţie mai mare spre distracţii, petreceri, nunţi, viaţă mondenă, artă, muzică, pe imaginea creată în ochii celorlalţi, dar şi o posibilă confruntare directă cu inamicii, adversarii sau concurenţii.

După 10 octombrie, când va intra în Scorpion, JUPITER va lua în atenţie alte domenii ale vieţii tale şi anume tot ce e legat de: SCHIMBĂRI şi finaluri de drum - deci nu te teme să pui punct şi s-o iei de la zero, confruntarea cu probleme complicate, mari probe de destin, incidente neprevăzute, dar care sunt lectii de destin sau achitarea unor datorii karmice, descoperirea unor aspecte misterioase sau taine dezvăluite, o oarecare nevoie de refugiu şi retragere, de intimitate şi linişte, dar şi activarea sexualităţii şi erotismului, evenimente legate de PROCESE în instanţă, moşteniri, testamente, un interes mai mare pentru bani primiţi de la alţii (sponsorizări, credite, fonduri, împrumuturi), achitarea de impozite sau datorii financiare marcante, lucruri pierdute şi regăsite, planuri uitate, eşuate sau abandonate care renasc, posibilitatea unei profunde reconstrucţii a întregii vieţi.

SATURN este şi anul acesta în Săgetător, ceea ce pe tine te favorizează de minune (ce-i drept, mai mult pe Berbecii de la final de zodie, ceilalţi primind deja aceste energii constructive şi creative în anii anteriori), pentru că, dintr-o zodie de foc, la fel ca a ta, Saturn îţi dă toate resursele de care ai nevoie pentru a reuşi, pentru a te remarca, pentru a munci şi învăţa serios, pentru a descoperi profesia care ţi se potriveşte. Şi… gândeşte-te că de asemenea configuraţie astrală nu ai parte oricând, ci odată la aprox. 28 de ani. Dacă n-ai făcut-o deja în ultimii 2 ani, cât timp Saturn a trecut prin Săgetător, trage tare acum, pentru că mai sunt încă întrunite toate condiţiile ca situaţia ta profesională, cariera, imaginea ta de profesionist, renumele şi reputaţia ta să capete contur şi să se consolideze pe un teren cât se poate de bun. SATURN se află, deci, în continuare în casa IX deci va consolida lent şi serios domeniile patronate de această casă: CĂLĂTORII şi drumuri lungi, relaţia cu străinătatea, contactul cu unele culturi străine, religii diferite, învăţarea aprofundată şi folosirea limbilor străine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultură, religie, cunoaştere, rezultate importante în educaţie, STUDII superioare (facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare), posibil interes pentru politică, lege, conturarea marilor ţeluri şi idealuri, căutarea adevăratei vocaţii, un plus de înţelepciune şi maturitate, exprimarea mai profundă a viselor proprii, conturarea unei viziuni mai clare asupra vieţii şi lumii.

URANUS. NEPTUN. PLUTO.

Eşti în continuare una din zodiile cele mai active şi în acest an, pentru că URANUS, revoluţionarul şi inovatorul zodiacului, îţi este în continuare aliat. El e cel care îţi dă energie din belşug, dorinţă de SCHIMBARE, de noutate, deci să nu te mire că procesele de transformare asupra ta şi asupra vieţii tale continuă, în mod neaşteptat, şi anul acesta.

Pentru o parte din Berbeci, PLUTO le dă serios de furcă anul acesta, îi pune la încercare - mai ales pe cei născuţi în al doilea decan al zodiei - le cutremură un pic fundamentul solid pe care şi-au ridicat existenţa, îi spune unor crize sau examene de destin, care pot avea efecte asupra întregii lor vieţi, ca atare nu te relaxa prea tare, ci rămâi alert şi atent că nici nu ştii când apare valul! Există câteva momente critice pe parcursul anului când trebuie să-ţi ţii foarte bine în frâu impulsivitatea caracteristică, altfel rişti să dai peste cap şi atmosfera paşnică din cuplu, şi aparenta stabilitate din carieră. Un moment de nervi le poate arunca pe ambele în aer, mai ales la început de an.

NODUL NORD. LUNA NEAGRA.

Până pe 28 aprilie, NODUL NORD trece prin Fecioară, ceea ce pentru tine aduce o preocupare sporită şi o atenţie mai mare asupra domeniilor guvernate de casa VI: SERVICIUL (locul de muncă, meseria profesată, datorii şi responsabilităţi asumate, obligaţii şi sarcini cotidiene, muncă de zi cu zi, rutină, monotonie), STAREA DE SĂNĂTATE (obiceiuri alimentare, boli, analize medicale), grija pentru plante şi animale de companie, activităţi legate de: analiză, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, informatică, industrie, medicină, producţie, igienă şi curăţenie, serviciu public, în slujba altora, comerţ, relaţia cu subalternii şi angajaţii.

Îndemnul acestei perioade: munceşte, asumă-ţi responsabilităţi, du-ţi sarcinile la îndeplinire, recunoaşte-ţi vina, acceptă-ţi rolul de subaltern, învaţă umilinţa, fii un executant ireproşabil, îngrijeşte-te de altul, ai grijă de cineva, fii ordonat, organizează-te, respectă legile şi regulile, ai grijă de sănătatea ta, mergi la medic!

După 28 aprilie, NODUL NORD va intra în Leu şi va concentra toată energia ta asupra domeniilor patronate de casa V, care vor cere deci mai mult timp şi atenţie de la tine: noroc şi baftă, IUBIRE (relaţii sentimentale, idile, romantism, flirturi, aventuri), PASIUNE, COPII (legătura cu copiii, rolul de părinte, relaţia cu părinţii), CREATIVITATE (activităţi creative, talente artistice, teatru, artă), domeniile în care consumi cea mai mare energie, atracţia spre tot ce ţi-ar putea aduce succes, renume, recunoaştere, afirmare, renume, locul întâi, atracţia spre joacă, spectacol, educaţie, învăţământ, sport, hobby-uri, tot ce îţi aduce bucurie, veselie, divertisment.

Îndemnul acestei perioade: bucură-te, distrează-te, simte-te bine, trăieşte fiecare clipă cu intensitate maximă, vezi partea pozitivă a lucrurilor, nu-ţi pierde încrederea şi optimismul, joacă-te, iubeşte, zâmbeşte, străluceşte, mişcă-te, creează, lasă ceva în urma ta, redescoperă copilul din tine!

Sa aveti un an mai bun decat scrie in horoscop!
ACVARIA


< ANUL TRECUT        ANUL VIITOR >

WWW.KRISTALE.RO

Magazin online cu pietre semipretioase si cristale naturale. 5500 de produse din peste 130 varietati de cristale

Pietre rulate
Pietre brute
Pietricele, cips
Piatra cu magnet
Colectii de cristale
Pietre la gramaj
Cristaloterapie

Sporul casei

Copacei

Piramide

Sfere si bile

Penduluri

Inimi

Medalioane

Bratari

Coliere, siraguri

Cercei

Inele

Agrafe

Brose

Seturi de bijuterii

Charmuri

Brelocuri

Snur de mobil

Cadouri
Amulete
NOUTATIIn kristale.ro
doamnele se răsfaţă
cu sau fără ocazii speciale

COLIERE LUNGI SI SCURTE DIN CRISTALE
Acceptam banner exchange cu siteuri cu trafic similar
 
   
 
Web Design for Business® by Logic Industry®
   
   
Siteurile oficiale marca Acvaria®:
www.acvaria.com
| www.acvaria.com.ro | www.acvaria.eu | www.acvaria-horoscop.ro | www.horoscop-acvaria.ro

©1999-2016 Acvaria® Toate drepturile rezervate.
Textele continute in acest site apartin editorului Dana Mîndru. Acvaria® este marcă înregistrată a firmei Acvaria
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a textelor continute in www.acvaria.com fara acordul autorului.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Viziteaza si: danamindru.ro | kristale.ro |  dana.acvaria.com

Blogurile noastre: Magazin-kristale.blogspot.ro/ | Vechi-Nou.blogspot.ro

Paginile noastre de Facebook: Magazin-kristale.ro | ACVARIA | Acvaria.Astrolog | Flori-Culori | Animalutele Adorabile Ale Anei

Noi pe Youtube: https://www.youtube.com/magazinkristale